Τα Μaine Coon-άκια!!

• Thread starter Thread starter EL GATO
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Αν παρουμε παραδειγμα απο το Τρου που παρολο που ειναι αστειρωτος κοιμαται συνεχεια...ναι...ετσι ειναι:lol::lol:πολυ υπνο ο ατιμος...σε εκθεση με τοσες γατες τον πας κι αυτος κοιμαται:lol:με οδοντογλυφιδες αλλη φορα θα παει η Νεκταρια:lol:

Ελα ντε! Που το πας αυτο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στελλα καλημερα!

Καταρχην... Ο Ντουραν εχει γινει πολυ ωραιος γατος! Ποσο ζυγιζει?
Επειτα, ο Μουψης μετα τη στειρωση δεν ειναι πιο ηρεμος, οπως λενε, απεναντιας, μπορω να πω οτι ειναι πιο δραστηριος.:blink: Τρεχει σαν κατσικι ολη μερα. Δεν ξερω που οφειλεται αυτο. Το σιγουρο ειναι πως, μεχρι τωρα, ειναι ο Μουψης που ηταν. Αν οχι πιο ζωηρος. Δε νομιζω οτι η στειρωση τον εχει αλλαξει καθολου.
Καλημέρα Παύλο!!Sorry που άργησα να γράψω..είχα δουλίτσα...Δεν ξέρω πόσα κιλά είναι τώρα..Θα τον ζυγίσουμε αύριο..Πριν κανα ενάμιση μήνα όμως ήταν 3.400..να μην είναι γύρω στα 4 τώρα?
Οσο για αυτό που είπα για το αν θα ηρεμήσουν ή όχι παρατηρώ διαφορά απο τότε που είναι και τα 2 μαζί...Στις αρχές και μέχρι πριν 1 μήνα περίπου είχαμε τρελά κυνηγητά απο τις 6 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ...Τώρα η Cammy δεν έχει και πολύ όρεξη,ίσως μάλλον οίστρου...να πηδηχτεί θέλει το κορίτσι όχι να παίξει!!!:lol::lol::P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελα ντε! Που το πας αυτο?
στο σπιτι σου το παω...που θα τον εχεις (το Τρου ε?) ολη μερα σε ενα τεραστιο γατοκρεβατο το πασα σου;):lol::lol:

στο σπιτι σου το παω...που θα τον εχεις (το Τρου ε?) ολη μερα σε ενα τεραστιο γατοκρεβατο το πασα σου;):lol::lol:

Καλα... Κατσε να "αποσυρθει" πρωτα....

Βασικά ήθελα να τους πάω για στειρώση σε ένα μεγάλο κτηνιάτρειο που έχουμε εδώ και νοσηλευτικό κέντρο μαζί αλλά μου ζητήσαν τεράστια ποσά για τις στειρώσεις!180 ευρώ για τη θηλυκιά και 120 για τον αρσενικό!Δυστυχώς αυτή την περίοδο είμαι πολύ στριμωγμένη οικονομικά για αυτό αποφάσισα να πάω τουλάχιστον τον Ντουράν στο γιατρό που μας παρακολουθεί..Καλός είναι μωρέ αλλά για την Cammy δεν ξέρω,φοβάμαι...Ισως την πάω σε κάποιον που μου σύστησε ο Αίλουρος εδώ στη Θεσσαλονίκη.Τους πήρα τηλ.και μου είπαν 100 ευρώ για την Cammy...Aπλά είναι λίγο μακρυά απο εκεί που μένω για αυτό θα πάω τον Ντουράν στο δικό μου που είναι κοντά και η επέμβαση στα αρσενικά είναι πολύ πιο απλή...
Εγώ έδωσα 250 για την στείρωση Στέλλα (την προηγούμενη την πλήρωσα 300) το σημαντικό ειναι να έχει καλούς γιατρούς το κέντρο κ αν δωσεις κάποια χρήματα παραπάνω χαλάλι τους
:lol::lol::lol:
Θα μου λείψουν όμως οι τρέλες τους!!Εκτός αν πάω και για τρίτο γατομωρό κάποια στιγμή!!Θα πρέπει όμως πρώτα να διώξω τον άντρα μου απο το σπίτι..Να σου πω δεν είναι και άσχημή ιδέα..εγώ,τα παιδιά μου και τα γατιά μου!!Τι άλλο θέλω?;)
Εγώ την στείρωσα κ ακόμα να μου λείψουν οι τρέλες της:lol::lol::mad:

Αν παρουμε παραδειγμα απο το Τρου που παρολο που ειναι αστειρωτος κοιμαται συνεχεια...ναι...ετσι ειναι:lol::lol:πολυ υπνο ο ατιμος...σε εκθεση με τοσες γατες τον πας κι αυτος κοιμαται:lol:με οδοντογλυφιδες αλλη φορα θα παει η Νεκταρια:lol:
Τι να κανει ο ερμος,με τοση "δραστηριοτητα" κουραζεται....:redface::lol::lol::lol:

Στελλιτσα εχουν γινει ακομα πιο κουκλια!!!Με το καλο αυριο!!Εμεις κλεισαμε ραντεβου για 12/5!

Εγώ έδωσα 250 για την στείρωση Στέλλα (την προηγούμενη την πλήρωσα 300) το σημαντικό ειναι να έχει καλούς γιατρούς το κέντρο κ αν δωσεις κάποια χρήματα παραπάνω χαλάλι τους

Εγώ την στείρωσα κ ακόμα να μου λείψουν οι τρέλες της:lol::lol::mad:
Mα αυτό είναι το πρόβλημα μου Ελενα,το οικονομικό..αν είχα τα χρήματα δεν θα είχα πρόβλημα και 500 ευρώ να δώσω...αυτή την περίοδο είμαι πολύ δύσκολα αλλά δεν το διακινδυνευω να έχουμε καμιά εγκυμοσύνη..για αυτό στειρώνω πρώτα τον Ντουράν που είναι πιο λίγα τα λεφτά....

Τι να κανει ο ερμος,με τοση "δραστηριοτητα" κουραζεται....:redface::lol::lol::lol:

Στελλιτσα εχουν γινει ακομα πιο κουκλια!!!Με το καλο αυριο!!Εμεις κλεισαμε ραντεβου για 12/5!
Σε ευχαριστώ Μαράκι μου!!Αντε με το καλό και τα δικά σου την άλλη βδομάδα!Φαντάζομαι και τα δικά σου θα έχουν μεγαλωσει πολύ!Να μου τα φιλήσεις τα αδελφάκια!!:up:

Να σε ρωτησω κατι? Ποσο ζυγιζουν τα δικα σου?

Να σε ρωτησω κατι? Ποσο ζυγιζουν τα δικα σου?
4100 ο κεφτεδογατος και 3150 η μουρμουρω (πριν απο 10 μερες....)

Α τρωμε και με το ζυγι και τον βλεπω τον χαλβα να κανει διαιτα συντομα....
:redface::redface::redface::lol::lol::lol:

Α τρωμε και με το ζυγι και τον βλεπω τον χαλβα να κανει διαιτα συντομα....
:redface::redface::redface::lol::lol::lol:

Μια χαρα ειναι και τα δυο. Ασε το παιδι να τρωει....

Μια χαρα ειναι και τα δυο. Ασε το παιδι να τρωει....
Αν τον αφησω να χαφτει οσο θελει,νομιζω οτι μετα θα φαει και εμας:lol::lol::lol:
!Τον εχω λιγακι σε μετρημα,γιατι φοβαμαι μηπως χρειαστει πιο συντηρητικη διατροφη μετα τη στειρωση και του κακοφανει του πουλακιου μου....
Αληθεια εσεις τι βαρος εχετε???

Αν τον αφησω να χαφτει οσο θελει,νομιζω οτι μετα θα φαει και εμας:lol::lol::lol:
!Τον εχω λιγακι σε μετρημα,γιατι φοβαμαι μηπως χρειαστει πιο συντηρητικη διατροφη μετα τη στειρωση και του κακοφανει του πουλακιου μου....
Αληθεια εσεις τι βαρος εχετε???

Εμενα δε ζυγιζει τοσο. Ειναι απο μικρη μαμα! Καπου 3700 ειναι.

:blink::blink::blink::blink:Ειμαστε οι πιο χοντροιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:cry:,αλλα δεν ξεκουνιεται κι απο τη θεση του το κ...παιδακι:confused::confused::confused:

Εμενα δε ζυγιζει τοσο. Ειναι απο μικρη μαμα! Καπου 3700 ειναι.
Mια απο τα ιδια και η αδελφή του!Η Cammy πρέπει να είναι γύρω στα 3 κιλά τώρα...Εχουμε αναλογίες μοντέλου!!:lol:Αλλά τι μας νοιάζει Παύλο,είναι και τα 2 κουκλιά και ας μην είναι και μεγάλα!Εξάλλου μικρά είναι ακόμα..μέχρι το τελικό μέγεθος και βάρος έχουμε ακόμα χρόνια...
Κι εγώ κοντή και αδύνατη είμαι αλλά είμαι κουκλάρα!!!:lol::lol::lol::lol::P:P

Καλησπερα φιλαρακια!!! Τι κανετε?????Σας εχω χασει λιγο...Εχω καταπιαστει με πολλα τελευταια και δεν μου φτανει η μερα. Τον ελαχιστο ελευθερο χρονο τον αφιερωνω στα γατοπαιδακια μου τα οποια τελευταιως παιζουν κατι πατουσομπουκετα ανευ προηγουμενου.Στη μεση η καλη σου να κανω το διαιτητη.Σημερα ο μπισκοτακης παιζοντας...και εντελως κατα λαθος... την εκανε σαντουιτσ με το σκιπερ (εκεινη κοιμοταν μεσα ). Το χρυσο μου εφτασε 8 κιλα Και η μπουμπου 4. Σ εκεινη δινω καποια επιπλεον τροφη δυναμωτικη που μου εδωσε η γιατρος, οταν κοιμαται ο φαγανας. Εκεινη λιγοφαγη επιλεκτικη κι εκεινος λιχουδης.

:blink::blink::blink::blink:Ειμαστε οι πιο χοντροιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:cry:,αλλα δεν ξεκουνιεται κι απο τη θεση του το κ...παιδακι:confused::confused::confused:

O δικος μου δεν καθιζει κωλο κατω. Τρεχει πανω κατω ολη την ωρα. Καλα, τον κυνηγαω και γω μεσα στο σπιτι ολη την ωρα. Ειναι το αγαπημενο μας παιχνιδι. Το κυνηγαω και τρεχει και κρυβεται. Μολις κανω οτι φευγω, βγαινει αποτομα και ερχεται τρεχοντας να με αρπαξει απο το ποδι και φευγει βολιδα παλι για να τον ξανακυνηγησω.

Mια απο τα ιδια και η αδελφή του!Η Cammy πρέπει να είναι γύρω στα 3 κιλά τώρα...Εχουμε αναλογίες μοντέλου!!:lol:Αλλά τι μας νοιάζει Παύλο,είναι και τα 2 κουκλιά και ας μην είναι και μεγάλα!Εξάλλου μικρά είναι ακόμα..μέχρι το τελικό μέγεθος και βάρος έχουμε ακόμα χρόνια...
Κι εγώ κοντή και αδύνατη είμαι αλλά είμαι κουκλάρα!!!:lol::lol::lol::lol::P:P

Ετσι Στελλα μου! Ειμαστε ομορφοι εμεις!

Καλησπερα φιλαρακια!!! Τι κανετε?????Σας εχω χασει λιγο...Εχω καταπιαστει με πολλα τελευταια και δεν μου φτανει η μερα. Τον ελαχιστο ελευθερο χρονο τον αφιερωνω στα γατοπαιδακια μου τα οποια τελευταιως παιζουν κατι πατουσομπουκετα ανευ προηγουμενου.Στη μεση η καλη σου να κανω το διαιτητη.Σημερα ο μπισκοτακης παιζοντας...και εντελως κατα λαθος... την εκανε σαντουιτσ με το σκιπερ (εκεινη κοιμοταν μεσα ). Το χρυσο μου εφτασε 8 κιλα Και η μπουμπου 4. Σ εκεινη δινω καποια επιπλεον τροφη δυναμωτικη που μου εδωσε η γιατρος, οταν κοιμαται ο φαγανας. Εκεινη λιγοφαγη επιλεκτικη κι εκεινος λιχουδης.

8 κιλα? :blink: Κουκουναρια το ταϊζεις?

Ο γνωστος....

Συνημμένα

• IMG_1811.jpg
    IMG_1811.jpg
    374 KB · Εμφανίσεις: 21
  • IMG_1821.jpg
    IMG_1821.jpg
    429,3 KB · Εμφανίσεις: 23
  • IMG_1823.jpg
    IMG_1823.jpg
    476,6 KB · Εμφανίσεις: 20

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: