Τα Μaine Coon-άκια!!

• Thread starter Thread starter vaspai
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Βασιλη, ειναι super! Οπως εχω πει πολλες φορες, αλλωστε. Καλη ζωη να εχετε μαζι, λοιπον. :)
Παύλο σ΄ευχαριστώ και η Fivi το ίδιο.
Όσο για σένα Νεκταρία ελπίζω την επόμενη φορά που θα με τραβήξεις φωτογραφία, να μην έχεις μπαταρίες.:redface::redface::redface::redface::redface::redface::redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αναστασακο μου ειδες πως μεγαλωσε?Σ`αρεσει το κοριτσι μας?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παύλο σ΄ευχαριστώ και η Fivi το ίδιο.
Όσο για σένα Νεκταρία ελπίζω την επόμενη φορά που θα με τραβήξεις φωτογραφία, να μην έχεις μπαταρίες.:redface::redface::redface::redface::redface::redface::redface:
Δεν φταιω εγω Βασιλακη,δεν πανε να παρουν ετσι τη μοναχοκορη τους,ξυριζονται λιγουλακι;)
Καλα νομιζεις εσενα θα κοιτανε?:P

[QUOTEKαλησπέρα!!!:)
Καλώς ορισε η Φοίβη στο νέο της σπιτάκι!!:up:
Ειναι μια κούκλα μοναδική! :up:Ευχομαι να ζήσετε παρέα για πολλά πολλά χρόνια, και να μοιραστείτε άπειρες στιγμές χαράς και ευτυχίας μαζί της.
:)][/QUOTE
Ευχαριστούμε:), ευχαριστούμε:), ευχαριστούμε:)

[QUOTEKαλησπέρα!!!:)
Καλώς ορισε η Φοίβη στο νέο της σπιτάκι!!:up:
Ειναι μια κούκλα μοναδική! :up:Ευχομαι να ζήσετε παρέα για πολλά πολλά χρόνια, και να μοιραστείτε άπειρες στιγμές χαράς και ευτυχίας μαζί της.:)][/QUOTE
Ευχαριστούμε:), ευχαριστούμε:), ευχαριστούμε:)
time out, ωρα ν`αλλαξετε πανες:Pθα σας κοροιδευει η Fivi:lol::lol::lol:

Σας περιμενω συντομα και τους τρεις;)

Συνημμένα

• fivi (2).JPG
    fivi (2).JPG
    191,9 KB · Εμφανίσεις: 27
Ειναι σαν ζωγραφιά...Βασιλη να τη χαιρεστε,ειναι απλα πανεμορφη!

Ειναι σαν ζωγραφιά...Βασιλη να τη χαιρεστε,ειναι απλα πανεμορφη!
Και η δικια σου ειναι θεα Δωρακι μου:up:Ποτε με το καλο ερχεται?

Εξαρταται απο το αγορακι,θα ηταν πολυ βολικο να τα παραλαμβανα και τα δυο μαζι στις αρχες του Αυγουστου.

Εξαρταται απο το αγορακι,θα ηταν πολυ βολικο να τα παραλαμβανα και τα δυο μαζι στις αρχες του Αυγουστου.
Γιατι τοσο αργα?αφου γεννηθηκε στις 27/2:confused:λογικα πρεπει να ερθει στις αρχες Ιουνιου:confused:
Το αγορακι εχει γεννηθει?

Κανονικα επρεπε να ερθει τελη Ιουνιου,γιατι μετα το εμβολιο λυσσας απαιτουνται αιματολογικες μετα απο ενα μηνα.Αν παρω αγορακι απο αυτα που μου εχει προτεινει,θα ειναι ετοιμα και τα δυο μεσα Ιουλιου,οποτε θα προτιμησω να τα παρω αρχες Αυγουστου μαζι για να μην ταξιδεψει μονο του το καθενα.

Κανονικα επρεπε να ερθει τελη Ιουνιου,γιατι μετα το εμβολιο λυσσας απαιτουνται αιματολογικες μετα απο ενα μηνα.Αν παρω αγορακι απο αυτα που μου εχει προτεινει,θα ειναι ετοιμα και τα δυο μεσα Ιουλιου,οποτε θα προτιμησω να τα παρω αρχες Αυγουστου μαζι για να μην ταξιδεψει μονο του το καθενα.
Εννοεις τις DNA εξετασεις για HCM και GSD IV ?

Οχι αν καταλαβα καλα οπως μου εξηγησε,για να μπει στην Ελλαδα χρειαζεται να εχει εμβολιαστει για λυσσα και ενα μηνα μετα το εμβολιο να κανει εξετασεις για να δουν αν εχει κανει αντισωματα.

Οχι αν καταλαβα καλα οπως μου εξηγησε,για να μπει στην Ελλαδα χρειαζεται να εχει εμβολιαστει για λυσσα και ενα μηνα μετα το εμβολιο να κανει εξετασεις για να δουν αν εχει κανει αντισωματα.
Την εξεταση για τα αντισωματα την ζηταν για τις εκτος ΕΟΚ χωρες:/:
Για τη Μαλτα πχ το κρατας 6 μηνες κανοντας καθε μηνα εξεταση αντισωματων και μετα το στελνεις.Δες αν εχουν κανει οι γονεις την εξεταση DNA που σου ειπα πιο πανω.Αν οχι να πεις να κανουν στην μικρη και αυτο γινεται αν ενας απο τους γονεις ειναι HCM/N KAI αλλος ειναι Ν/Ν.Αν και οι δυο ειναι Ν/Ν δεν εχουν προβλημα τα μικρα.

Ο γιατρος της της ειπε οτι θα χρειαστει,θα της το πω παντως.ΟΚ,θα της πω και για την εξεταση,για ποια ασθενεια γινεται;

Ο γιατρος της της ειπε οτι θα χρειαστει,θα της το πω παντως.ΟΚ,θα της πω και για την εξεταση,για ποια ασθενεια γινεται;
Το HCM ειναι για τη μυοκαρδιοπαθεια,αλλα μπες στο www.laboklin.com εκει εστειλα για τις γατες μου.

Ενταξει,θα την ενημερωσω,ευχαριστω πολυ!

Αναστασακο μου ειδες πως μεγαλωσε?Σ`αρεσει το κοριτσι μας?
ΝΑΙ μεγάλωσε τόσο πολύ η ομορφιά μου!!! Ειναι σκέτο κουκλί!!! Θεϊκό γατί!!! Μια καλονή. Και τι χρώματα!!! Εχω ξετρελαθει με αυτο το πλάσμα!!! Να την χαίρονται οι γατογονείς της και να την καμαρώνεις κι εσύ Νεκταρία μου οπως όλα τα πανέμορφα γατάκια που έχουν βγει απο το εκτροφείο σου και στην ουσία τα λατρεύεις ένα ένα ξεχωριστά. Και τα νιώθεις και δικά σου παρότι έχουν φύγει απο κοντά σου!!!:up::up::up::up:

Bασιλη, βαζε που και που καμια φωτο να την βλεπουμε, ε? :cool:

Νεκταρια,και οι δυο γονεις εχουν κανει οελς τις εξετασεις που ανεφερες,πρεπει να τις κανει και η μικρη;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back