Τα Μaine Coon-άκια!!

Κοιτα, τωρα που μπηκες στα 35 πρεπει να σε κανακευουμε περισσοτερο η αληθεια ειναι. :cool:
Παυλάκο μου!!!! Ααχ τι ωραίο κοπλιμέντο!!!! Σ΄ευχαριστώ.!!! αλλα ξέρεις εσύ πως δεν ειναι έτσι. Καλά ομως δεν τα εχω κλέψει κι απο πουθενά τα χρονάκια μου....:lol::lol::lol:
Καλησπέρα σας γατογονείς!Τελικά θα πάρω τον gordy της Νεκταρίας!!
Δεν είναι κουκλος??
:up::up::up:ΤΕΛΕΙΟΣ κουκλαρος!!!! Να τον δεχτεις με το καλο και να μας βάζεις και φωτό να τον καμαρώνουμε. :D

Ο δικος μου εχει πολυ καιρο που τις χαφτει.Καθεται ακινητος και μολις περνανε τσουπ,τις τρωει.Σε λιγο θα αρχισει να μακραινει και η γλωσσα του.:P
:lol::lol::lol::lol::lol:

Ναι, ειναι πολυ ομορφος. Αντε με το καλο.

Το δικο μου το χαζο εχει αρχισει και τρωει μυγες. Απορω πως τις πιανει στον αερα.

δεν τις κυνηγαει και τρωει απο πεινα, αλλα λογω του κυνηγητικου του ενστικτου:)
κι εμενα ολα το ιδιο κανουν:)και που να δεις το ουριδακι απο το σαμιαμιδακι να κρεμεται και να κουνιεται απο το στομα της Καλυψως....:(
Παιδια προσέξτε τις μύγες. Βάλτε μυγοπαγίδες γιατι ειναι πολύ φρικτό το θέαμα να σκοτώσουν καμιά μεγάλη (οπως είχε κανει πριν χρόνια ο Τιμυ) και αυτή την ώρα που θα σκάει, να ανοιγει η βρωμοκοιλιά της και να γεμίζει το πάτωμα εκατοντάδες μικρά σκουλήκια... Μπλιαχχχχχ:down:

Αααα θα την μαλώσω την Καλυψώ. Τα σαυράκια και τα σαμιαμίδια είναι η μεγάλη μου αγάπη και είναι κρίμα.... Να κάνεις τον χωροφύλακα παρακαλώ των σαμιαμιδιών.:):P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:up::up::up:ΤΕΛΕΙΟΣ κουκλαρος!!!! Να τον δεχτεις με το καλο και να μας βάζεις και φωτό να τον καμαρώνουμε. :D

Ευχαριστώ!!:P
Θα βάζω όπωσδήποτε!Να τον καμαρώνετε και εσείς και ακόμα περισσότερο εγώ!!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλα που μου το πες... Και γω που νομιζα οτι πειναγε ή πως του αρεσαν πολυ οι μυγες. Και εφαγα τον τοπο ολο το πρωι να του βρω σνακ με μυγες. Αλλα τιποτα...:rolleyes:

Οσο για το υπογραμμισμενο....:mpliaks:
αντε βρε....:P:lol::lol:

Σημερα το πηρα αποφαση...
Θα σας βομβαρδισω με χαλβαδοφωτογραφιες....(αφου η μικρη δεν μου καθεται...)
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Ειναι λιγακι νουμερο και τεμπελακος το αγορι μας,οποτε στηνεται για φωτο και ειναι ιδανικο μοντελο:up::lol::lol::lol:.....

Αντε, βαλε φωτογραφιες.
Μολις αδειασω και βγαλω καινουργιες, θα βαλω και γω. Να σου πω... Αυτες ειναι προσφατες?

Ειναι λιγακι νουμερο και τεμπελακος το αγορι μας,οποτε στηνεται για φωτο και ειναι ιδανικο μοντελο:up::lol::lol::lol:.....
τι κουκλι ειναι αυτο????
Ζορο σκετος!! :up:

Αντε, βαλε φωτογραφιες.
Μολις αδειασω και βγαλω καινουργιες, θα βαλω και γω. Να σου πω... Αυτες ειναι προσφατες?
Της προηγουμενης εβδομαδας!!!!!!!!!!!!!!Δεν σπαρταρανε κιολας..:/::lol::lol::lol:
τι κουκλι ειναι αυτο????
Ζορο σκετος!! :up:
Ω ναιιι!!!Ο μασκοφορος χουρχουριστης.....:D:lol:

Πωπωωωωω τι ομορφιές είναι αυτές!!!!!!!! Να τον χαίρεσαι είναι κουκλος και πολύ ναζιάρης.:up::up:

και 2 σημερινες!!!!:up:

ΒΑΡΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.........................

Πωπωωωωω τι ομορφιές είναι αυτές!!!!!!!! Να τον χαίρεσαι είναι κουκλος και πολύ ναζιάρης.:up::up:
Ευχαριστουμε!!!!!!!!!!!!:redface::redface::rolleyes:

Πολυ ομορφος γατος....και τι ωραια που τον φωτιζει η λευκη του ποδια...
τι ηλικια εχει?

Πολυ ομορφος γατος....και τι ωραια που τον φωτιζει η λευκη του ποδια...
τι ηλικια εχει?
Προχθες γιναμε 7 μηνων!

Προχθες γιναμε 7 μηνων!
μπραβο! Και η μικρη εχει την ιδια ηλικια? Ειναι αδελφια?:hmm:

τωρα εχω ορεξη για μια τεραστια φουντωτη γατοουρα να μου κανει αερα στο γραφειο:rolleyes:

Αντε, βαλε φωτογραφιες.
Αληθεια,ΠΟΤΕ θα αδειασεις?????????????????
Ο κοσμος θελει νεο Μουψη...............:mad::D:lol::lol::lol:

μπραβο! Και η μικρη εχει την ιδια ηλικια? Ειναι αδελφια?:hmm:
Ναι,αλλα μας εχει βγει ντροπαλη για φωτογραφησεις...Μονο να μας ξυπναει με ξεδιαντροπα νιαουρητα στις 5 το πρωι ευκαιρει.Οταν με βλεπει με τη μηχανη εξαφανιζεται:blink:....
Οσο για την ουρα που θες στο γραφειο,κανονιζεται!!!!Τον θες με κουριερ η να στον φερω αυτοπροσωπως να τον ζουληξεις?????

Ναι,αλλα μας εχει βγει ντροπαλη για φωτογραφησεις...Μονο να μας ξυπναει με ξεδιαντροπα νιαουρητα στις 5 το πρωι ευκαιρει.Οταν με βλεπει με τη μηχανη εξαφανιζεται:blink:....
Οσο για την ουρα που θες στο γραφειο,κανονιζεται!!!!Τον θες με κουριερ η να στον φερω αυτοπροσωπως να τον ζουληξεις?????
:hmm:στο σπιτι εχω πιο πολυ ζεστη...αστον μεχρι αρχες Σεπτεμβρη :redface::lol::lol:
Θα εχει και παρεα...το Μορφεα, τη Καλυψω με το αγορακια της και τη Σεμελη με τα μωρα (αν ειναι τελικα εγκυος...σημερα θα το μαθουμε...):)δεν θα πληξει καθολου:lol:

Αληθεια,ΠΟΤΕ θα αδειασεις?????????????????
Ο κοσμος θελει νεο Μουψη...............:mad::D:lol::lol::lol:

Θα δειξει ποτε θα αδειασω.... :down: Αντε να δουμε...
Θα τον βγαλω μερικες γιατι εχω καιρο. Α, και κανα βιντεο ισως...:hmm:

Θα δειξει ποτε θα αδειασω.... :down: Αντε να δουμε...
Θα τον βγαλω μερικες γιατι εχω καιρο. Α, και κανα βιντεο ισως...:hmm:
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! ΘΕΛΟΥΜΕ φωτο του Μούψη και της ουράς του!!!!!!!:up::up:

Εγώ θα σας βάλω κάποια στιγμή την αγάπη μου τον Ιβάν της Νεκταρίας. Τον έβγαλα κάποιες πολύ όμορφες συν αυτες που μου έστειλες Παύλο μου εσύ. Ετσι για να σας την σπάσω! Εδώ στο θέμα των κουνακιων ΘΑ ΒΑΛΩ τον ΙΒΑΝ μου την αγάπη μου!
:up::up::up::lol:

Καλημερα κουνακια!
Παυλη αντε να μας δειξεις λιγο το αγορι μου,μου εχει λειψει...
Μαρια μεγαλωσαν τα μωρα σου ε;Κιολας επτα μηνων...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back