staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2009 στις 23:43 Η staman2 έγραψε: #5.541 13-06-09 23:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κοιτα, τωρα που μπηκες στα 35 πρεπει να σε κανακευουμε περισσοτερο η αληθεια ειναι. Click για ανάπτυξη... Παυλάκο μου!!!! Ααχ τι ωραίο κοπλιμέντο!!!! Σ΄ευχαριστώ.!!! αλλα ξέρεις εσύ πως δεν ειναι έτσι. Καλά ομως δεν τα εχω κλέψει κι απο πουθενά τα χρονάκια μου.... Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Καλησπέρα σας γατογονείς!Τελικά θα πάρω τον gordy της Νεκταρίας!! Δεν είναι κουκλος?? Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟΣ κουκλαρος!!!! Να τον δεχτεις με το καλο και να μας βάζεις και φωτό να τον καμαρώνουμε. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο δικος μου εχει πολυ καιρο που τις χαφτει.Καθεται ακινητος και μολις περνανε τσουπ,τις τρωει.Σε λιγο θα αρχισει να μακραινει και η γλωσσα του. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, ειναι πολυ ομορφος. Αντε με το καλο. Το δικο μου το χαζο εχει αρχισει και τρωει μυγες. Απορω πως τις πιανει στον αερα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν τις κυνηγαει και τρωει απο πεινα, αλλα λογω του κυνηγητικου του ενστικτου κι εμενα ολα το ιδιο κανουνκαι που να δεις το ουριδακι απο το σαμιαμιδακι να κρεμεται και να κουνιεται απο το στομα της Καλυψως.... Click για ανάπτυξη... Παιδια προσέξτε τις μύγες. Βάλτε μυγοπαγίδες γιατι ειναι πολύ φρικτό το θέαμα να σκοτώσουν καμιά μεγάλη (οπως είχε κανει πριν χρόνια ο Τιμυ) και αυτή την ώρα που θα σκάει, να ανοιγει η βρωμοκοιλιά της και να γεμίζει το πάτωμα εκατοντάδες μικρά σκουλήκια... Μπλιαχχχχχ Αααα θα την μαλώσω την Καλυψώ. Τα σαυράκια και τα σαμιαμίδια είναι η μεγάλη μου αγάπη και είναι κρίμα.... Να κάνεις τον χωροφύλακα παρακαλώ των σαμιαμιδιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 00:05 Η kristy314: #5.542 15-06-09 00:05 ΤΕΛΕΙΟΣ κουκλαρος!!!! Να τον δεχτεις με το καλο και να μας βάζεις και φωτό να τον καμαρώνουμε. Ευχαριστώ!! Θα βάζω όπωσδήποτε!Να τον καμαρώνετε και εσείς και ακόμα περισσότερο εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 10:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.543 15-06-09 10:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα που μου το πες... Και γω που νομιζα οτι πειναγε ή πως του αρεσαν πολυ οι μυγες. Και εφαγα τον τοπο ολο το πρωι να του βρω σνακ με μυγες. Αλλα τιποτα... Οσο για το υπογραμμισμενο.... Click για ανάπτυξη... αντε βρε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:15 Η marzep έγραψε: #5.544 16-06-09 10:15 Σημερα το πηρα αποφαση... Θα σας βομβαρδισω με χαλβαδοφωτογραφιες....(αφου η μικρη δεν μου καθεται...) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ειναι λιγακι νουμερο και τεμπελακος το αγορι μας,οποτε στηνεται για φωτο και ειναι ιδανικο μοντελο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:21 Ο EL GATO έγραψε: #5.545 16-06-09 10:21 Αντε, βαλε φωτογραφιες. Μολις αδειασω και βγαλω καινουργιες, θα βαλω και γω. Να σου πω... Αυτες ειναι προσφατες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.546 16-06-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Σημερα το πηρα αποφαση... Θα σας βομβαρδισω με χαλβαδοφωτογραφιες....(αφου η μικρη δεν μου καθεται...) Ειναι λιγακι νουμερο και τεμπελακος το αγορι μας,οποτε στηνεται για φωτο και ειναι ιδανικο μοντελο..... Click για ανάπτυξη... τι κουκλι ειναι αυτο???? Ζορο σκετος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:27 Η marzep έγραψε: #5.547 16-06-09 10:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε, βαλε φωτογραφιες. Μολις αδειασω και βγαλω καινουργιες, θα βαλω και γω. Να σου πω... Αυτες ειναι προσφατες? Click για ανάπτυξη... Της προηγουμενης εβδομαδας!!!!!!!!!!!!!!Δεν σπαρταρανε κιολας.. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι κουκλι ειναι αυτο???? Ζορο σκετος!! Click για ανάπτυξη... Ω ναιιι!!!Ο μασκοφορος χουρχουριστης..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:28 Η staman2 έγραψε: #5.548 16-06-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Σημερα το πηρα αποφαση... Θα σας βομβαρδισω με χαλβαδοφωτογραφιες....(αφου η μικρη δεν μου καθεται...) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ειναι λιγακι νουμερο και τεμπελακος το αγορι μας,οποτε στηνεται για φωτο και ειναι ιδανικο μοντελο..... Click για ανάπτυξη... Πωπωωωωω τι ομορφιές είναι αυτές!!!!!!!! Να τον χαίρεσαι είναι κουκλος και πολύ ναζιάρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:32 Η marzep έγραψε: #5.549 16-06-09 10:32 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και 2 σημερινες!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ΒΑΡΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ......................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:35 Η marzep έγραψε: #5.550 16-06-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πωπωωωωω τι ομορφιές είναι αυτές!!!!!!!! Να τον χαίρεσαι είναι κουκλος και πολύ ναζιάρης. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.551 16-06-09 10:40 Πολυ ομορφος γατος....και τι ωραια που τον φωτιζει η λευκη του ποδια... τι ηλικια εχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:43 Η marzep έγραψε: #5.552 16-06-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολυ ομορφος γατος....και τι ωραια που τον φωτιζει η λευκη του ποδια... τι ηλικια εχει? Click για ανάπτυξη... Προχθες γιναμε 7 μηνων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.553 16-06-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Προχθες γιναμε 7 μηνων! Click για ανάπτυξη... μπραβο! Και η μικρη εχει την ιδια ηλικια? Ειναι αδελφια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.554 16-06-09 10:46 τωρα εχω ορεξη για μια τεραστια φουντωτη γατοουρα να μου κανει αερα στο γραφειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:46 Η marzep έγραψε: #5.555 16-06-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε, βαλε φωτογραφιες. Μολις αδειασω και βγαλω καινουργιες, θα βαλω και γω. Να σου πω... Αυτες ειναι προσφατες? Click για ανάπτυξη... Αληθεια,ΠΟΤΕ θα αδειασεις????????????????? Ο κοσμος θελει νεο Μουψη............... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:50 Η marzep έγραψε: #5.556 16-06-09 10:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπραβο! Και η μικρη εχει την ιδια ηλικια? Ειναι αδελφια? Click για ανάπτυξη... Ναι,αλλα μας εχει βγει ντροπαλη για φωτογραφησεις...Μονο να μας ξυπναει με ξεδιαντροπα νιαουρητα στις 5 το πρωι ευκαιρει.Οταν με βλεπει με τη μηχανη εξαφανιζεται.... Οσο για την ουρα που θες στο γραφειο,κανονιζεται!!!!Τον θες με κουριερ η να στον φερω αυτοπροσωπως να τον ζουληξεις????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.557 16-06-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Ναι,αλλα μας εχει βγει ντροπαλη για φωτογραφησεις...Μονο να μας ξυπναει με ξεδιαντροπα νιαουρητα στις 5 το πρωι ευκαιρει.Οταν με βλεπει με τη μηχανη εξαφανιζεται.... Οσο για την ουρα που θες στο γραφειο,κανονιζεται!!!!Τον θες με κουριερ η να στον φερω αυτοπροσωπως να τον ζουληξεις????? Click για ανάπτυξη... στο σπιτι εχω πιο πολυ ζεστη...αστον μεχρι αρχες Σεπτεμβρη Θα εχει και παρεα...το Μορφεα, τη Καλυψω με το αγορακια της και τη Σεμελη με τα μωρα (αν ειναι τελικα εγκυος...σημερα θα το μαθουμε...)δεν θα πληξει καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:11 Ο EL GATO έγραψε: #5.558 16-06-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Αληθεια,ΠΟΤΕ θα αδειασεις????????????????? Ο κοσμος θελει νεο Μουψη............... Click για ανάπτυξη... Θα δειξει ποτε θα αδειασω.... Αντε να δουμε... Θα τον βγαλω μερικες γιατι εχω καιρο. Α, και κανα βιντεο ισως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:40 Η staman2 έγραψε: #5.559 16-06-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θα δειξει ποτε θα αδειασω.... Αντε να δουμε... Θα τον βγαλω μερικες γιατι εχω καιρο. Α, και κανα βιντεο ισως... Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! ΘΕΛΟΥΜΕ φωτο του Μούψη και της ουράς του!!!!!!! Εγώ θα σας βάλω κάποια στιγμή την αγάπη μου τον Ιβάν της Νεκταρίας. Τον έβγαλα κάποιες πολύ όμορφες συν αυτες που μου έστειλες Παύλο μου εσύ. Ετσι για να σας την σπάσω! Εδώ στο θέμα των κουνακιων ΘΑ ΒΑΛΩ τον ΙΒΑΝ μου την αγάπη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:43 Η moukelis έγραψε: #5.560 16-06-09 11:43 Καλημερα κουνακια! Παυλη αντε να μας δειξεις λιγο το αγορι μου,μου εχει λειψει... Μαρια μεγαλωσαν τα μωρα σου ε;Κιολας επτα μηνων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 276 277 278 279 280 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 278 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 278 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κοιτα, τωρα που μπηκες στα 35 πρεπει να σε κανακευουμε περισσοτερο η αληθεια ειναι. Click για ανάπτυξη... Παυλάκο μου!!!! Ααχ τι ωραίο κοπλιμέντο!!!! Σ΄ευχαριστώ.!!! αλλα ξέρεις εσύ πως δεν ειναι έτσι. Καλά ομως δεν τα εχω κλέψει κι απο πουθενά τα χρονάκια μου.... Αρχική Δημοσίευση από kristy314: Καλησπέρα σας γατογονείς!Τελικά θα πάρω τον gordy της Νεκταρίας!! Δεν είναι κουκλος?? Click για ανάπτυξη... ΤΕΛΕΙΟΣ κουκλαρος!!!! Να τον δεχτεις με το καλο και να μας βάζεις και φωτό να τον καμαρώνουμε. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο δικος μου εχει πολυ καιρο που τις χαφτει.Καθεται ακινητος και μολις περνανε τσουπ,τις τρωει.Σε λιγο θα αρχισει να μακραινει και η γλωσσα του. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, ειναι πολυ ομορφος. Αντε με το καλο. Το δικο μου το χαζο εχει αρχισει και τρωει μυγες. Απορω πως τις πιανει στον αερα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν τις κυνηγαει και τρωει απο πεινα, αλλα λογω του κυνηγητικου του ενστικτου κι εμενα ολα το ιδιο κανουνκαι που να δεις το ουριδακι απο το σαμιαμιδακι να κρεμεται και να κουνιεται απο το στομα της Καλυψως.... Click για ανάπτυξη... Παιδια προσέξτε τις μύγες. Βάλτε μυγοπαγίδες γιατι ειναι πολύ φρικτό το θέαμα να σκοτώσουν καμιά μεγάλη (οπως είχε κανει πριν χρόνια ο Τιμυ) και αυτή την ώρα που θα σκάει, να ανοιγει η βρωμοκοιλιά της και να γεμίζει το πάτωμα εκατοντάδες μικρά σκουλήκια... Μπλιαχχχχχ Αααα θα την μαλώσω την Καλυψώ. Τα σαυράκια και τα σαμιαμίδια είναι η μεγάλη μου αγάπη και είναι κρίμα.... Να κάνεις τον χωροφύλακα παρακαλώ των σαμιαμιδιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kristy314 Εκκολαπτόμενο μέλος Η kristy314 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 00:05 Η kristy314: #5.542 15-06-09 00:05 ΤΕΛΕΙΟΣ κουκλαρος!!!! Να τον δεχτεις με το καλο και να μας βάζεις και φωτό να τον καμαρώνουμε. Ευχαριστώ!! Θα βάζω όπωσδήποτε!Να τον καμαρώνετε και εσείς και ακόμα περισσότερο εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 10:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.543 15-06-09 10:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα που μου το πες... Και γω που νομιζα οτι πειναγε ή πως του αρεσαν πολυ οι μυγες. Και εφαγα τον τοπο ολο το πρωι να του βρω σνακ με μυγες. Αλλα τιποτα... Οσο για το υπογραμμισμενο.... Click για ανάπτυξη... αντε βρε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:15 Η marzep έγραψε: #5.544 16-06-09 10:15 Σημερα το πηρα αποφαση... Θα σας βομβαρδισω με χαλβαδοφωτογραφιες....(αφου η μικρη δεν μου καθεται...) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ειναι λιγακι νουμερο και τεμπελακος το αγορι μας,οποτε στηνεται για φωτο και ειναι ιδανικο μοντελο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:21 Ο EL GATO έγραψε: #5.545 16-06-09 10:21 Αντε, βαλε φωτογραφιες. Μολις αδειασω και βγαλω καινουργιες, θα βαλω και γω. Να σου πω... Αυτες ειναι προσφατες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.546 16-06-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Σημερα το πηρα αποφαση... Θα σας βομβαρδισω με χαλβαδοφωτογραφιες....(αφου η μικρη δεν μου καθεται...) Ειναι λιγακι νουμερο και τεμπελακος το αγορι μας,οποτε στηνεται για φωτο και ειναι ιδανικο μοντελο..... Click για ανάπτυξη... τι κουκλι ειναι αυτο???? Ζορο σκετος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:27 Η marzep έγραψε: #5.547 16-06-09 10:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε, βαλε φωτογραφιες. Μολις αδειασω και βγαλω καινουργιες, θα βαλω και γω. Να σου πω... Αυτες ειναι προσφατες? Click για ανάπτυξη... Της προηγουμενης εβδομαδας!!!!!!!!!!!!!!Δεν σπαρταρανε κιολας.. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι κουκλι ειναι αυτο???? Ζορο σκετος!! Click για ανάπτυξη... Ω ναιιι!!!Ο μασκοφορος χουρχουριστης..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:28 Η staman2 έγραψε: #5.548 16-06-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Σημερα το πηρα αποφαση... Θα σας βομβαρδισω με χαλβαδοφωτογραφιες....(αφου η μικρη δεν μου καθεται...) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ειναι λιγακι νουμερο και τεμπελακος το αγορι μας,οποτε στηνεται για φωτο και ειναι ιδανικο μοντελο..... Click για ανάπτυξη... Πωπωωωωω τι ομορφιές είναι αυτές!!!!!!!! Να τον χαίρεσαι είναι κουκλος και πολύ ναζιάρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:32 Η marzep έγραψε: #5.549 16-06-09 10:32 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και 2 σημερινες!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ΒΑΡΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ......................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:35 Η marzep έγραψε: #5.550 16-06-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πωπωωωωω τι ομορφιές είναι αυτές!!!!!!!! Να τον χαίρεσαι είναι κουκλος και πολύ ναζιάρης. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.551 16-06-09 10:40 Πολυ ομορφος γατος....και τι ωραια που τον φωτιζει η λευκη του ποδια... τι ηλικια εχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:43 Η marzep έγραψε: #5.552 16-06-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολυ ομορφος γατος....και τι ωραια που τον φωτιζει η λευκη του ποδια... τι ηλικια εχει? Click για ανάπτυξη... Προχθες γιναμε 7 μηνων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.553 16-06-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Προχθες γιναμε 7 μηνων! Click για ανάπτυξη... μπραβο! Και η μικρη εχει την ιδια ηλικια? Ειναι αδελφια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.554 16-06-09 10:46 τωρα εχω ορεξη για μια τεραστια φουντωτη γατοουρα να μου κανει αερα στο γραφειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:46 Η marzep έγραψε: #5.555 16-06-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε, βαλε φωτογραφιες. Μολις αδειασω και βγαλω καινουργιες, θα βαλω και γω. Να σου πω... Αυτες ειναι προσφατες? Click για ανάπτυξη... Αληθεια,ΠΟΤΕ θα αδειασεις????????????????? Ο κοσμος θελει νεο Μουψη............... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:50 Η marzep έγραψε: #5.556 16-06-09 10:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπραβο! Και η μικρη εχει την ιδια ηλικια? Ειναι αδελφια? Click για ανάπτυξη... Ναι,αλλα μας εχει βγει ντροπαλη για φωτογραφησεις...Μονο να μας ξυπναει με ξεδιαντροπα νιαουρητα στις 5 το πρωι ευκαιρει.Οταν με βλεπει με τη μηχανη εξαφανιζεται.... Οσο για την ουρα που θες στο γραφειο,κανονιζεται!!!!Τον θες με κουριερ η να στον φερω αυτοπροσωπως να τον ζουληξεις????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.557 16-06-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Ναι,αλλα μας εχει βγει ντροπαλη για φωτογραφησεις...Μονο να μας ξυπναει με ξεδιαντροπα νιαουρητα στις 5 το πρωι ευκαιρει.Οταν με βλεπει με τη μηχανη εξαφανιζεται.... Οσο για την ουρα που θες στο γραφειο,κανονιζεται!!!!Τον θες με κουριερ η να στον φερω αυτοπροσωπως να τον ζουληξεις????? Click για ανάπτυξη... στο σπιτι εχω πιο πολυ ζεστη...αστον μεχρι αρχες Σεπτεμβρη Θα εχει και παρεα...το Μορφεα, τη Καλυψω με το αγορακια της και τη Σεμελη με τα μωρα (αν ειναι τελικα εγκυος...σημερα θα το μαθουμε...)δεν θα πληξει καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:11 Ο EL GATO έγραψε: #5.558 16-06-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Αληθεια,ΠΟΤΕ θα αδειασεις????????????????? Ο κοσμος θελει νεο Μουψη............... Click για ανάπτυξη... Θα δειξει ποτε θα αδειασω.... Αντε να δουμε... Θα τον βγαλω μερικες γιατι εχω καιρο. Α, και κανα βιντεο ισως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:40 Η staman2 έγραψε: #5.559 16-06-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θα δειξει ποτε θα αδειασω.... Αντε να δουμε... Θα τον βγαλω μερικες γιατι εχω καιρο. Α, και κανα βιντεο ισως... Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! ΘΕΛΟΥΜΕ φωτο του Μούψη και της ουράς του!!!!!!! Εγώ θα σας βάλω κάποια στιγμή την αγάπη μου τον Ιβάν της Νεκταρίας. Τον έβγαλα κάποιες πολύ όμορφες συν αυτες που μου έστειλες Παύλο μου εσύ. Ετσι για να σας την σπάσω! Εδώ στο θέμα των κουνακιων ΘΑ ΒΑΛΩ τον ΙΒΑΝ μου την αγάπη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:43 Η moukelis έγραψε: #5.560 16-06-09 11:43 Καλημερα κουνακια! Παυλη αντε να μας δειξεις λιγο το αγορι μου,μου εχει λειψει... Μαρια μεγαλωσαν τα μωρα σου ε;Κιολας επτα μηνων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 276 277 278 279 280 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 278 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 278 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΤΕΛΕΙΟΣ κουκλαρος!!!! Να τον δεχτεις με το καλο και να μας βάζεις και φωτό να τον καμαρώνουμε. Ευχαριστώ!! Θα βάζω όπωσδήποτε!Να τον καμαρώνετε και εσείς και ακόμα περισσότερο εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 10:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.543 15-06-09 10:50 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα που μου το πες... Και γω που νομιζα οτι πειναγε ή πως του αρεσαν πολυ οι μυγες. Και εφαγα τον τοπο ολο το πρωι να του βρω σνακ με μυγες. Αλλα τιποτα... Οσο για το υπογραμμισμενο.... Click για ανάπτυξη... αντε βρε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:15 Η marzep έγραψε: #5.544 16-06-09 10:15 Σημερα το πηρα αποφαση... Θα σας βομβαρδισω με χαλβαδοφωτογραφιες....(αφου η μικρη δεν μου καθεται...) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ειναι λιγακι νουμερο και τεμπελακος το αγορι μας,οποτε στηνεται για φωτο και ειναι ιδανικο μοντελο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:21 Ο EL GATO έγραψε: #5.545 16-06-09 10:21 Αντε, βαλε φωτογραφιες. Μολις αδειασω και βγαλω καινουργιες, θα βαλω και γω. Να σου πω... Αυτες ειναι προσφατες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.546 16-06-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Σημερα το πηρα αποφαση... Θα σας βομβαρδισω με χαλβαδοφωτογραφιες....(αφου η μικρη δεν μου καθεται...) Ειναι λιγακι νουμερο και τεμπελακος το αγορι μας,οποτε στηνεται για φωτο και ειναι ιδανικο μοντελο..... Click για ανάπτυξη... τι κουκλι ειναι αυτο???? Ζορο σκετος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:27 Η marzep έγραψε: #5.547 16-06-09 10:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε, βαλε φωτογραφιες. Μολις αδειασω και βγαλω καινουργιες, θα βαλω και γω. Να σου πω... Αυτες ειναι προσφατες? Click για ανάπτυξη... Της προηγουμενης εβδομαδας!!!!!!!!!!!!!!Δεν σπαρταρανε κιολας.. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι κουκλι ειναι αυτο???? Ζορο σκετος!! Click για ανάπτυξη... Ω ναιιι!!!Ο μασκοφορος χουρχουριστης..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:28 Η staman2 έγραψε: #5.548 16-06-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Σημερα το πηρα αποφαση... Θα σας βομβαρδισω με χαλβαδοφωτογραφιες....(αφου η μικρη δεν μου καθεται...) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ειναι λιγακι νουμερο και τεμπελακος το αγορι μας,οποτε στηνεται για φωτο και ειναι ιδανικο μοντελο..... Click για ανάπτυξη... Πωπωωωωω τι ομορφιές είναι αυτές!!!!!!!! Να τον χαίρεσαι είναι κουκλος και πολύ ναζιάρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:32 Η marzep έγραψε: #5.549 16-06-09 10:32 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και 2 σημερινες!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ΒΑΡΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ......................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:35 Η marzep έγραψε: #5.550 16-06-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πωπωωωωω τι ομορφιές είναι αυτές!!!!!!!! Να τον χαίρεσαι είναι κουκλος και πολύ ναζιάρης. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.551 16-06-09 10:40 Πολυ ομορφος γατος....και τι ωραια που τον φωτιζει η λευκη του ποδια... τι ηλικια εχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:43 Η marzep έγραψε: #5.552 16-06-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολυ ομορφος γατος....και τι ωραια που τον φωτιζει η λευκη του ποδια... τι ηλικια εχει? Click για ανάπτυξη... Προχθες γιναμε 7 μηνων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.553 16-06-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Προχθες γιναμε 7 μηνων! Click για ανάπτυξη... μπραβο! Και η μικρη εχει την ιδια ηλικια? Ειναι αδελφια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.554 16-06-09 10:46 τωρα εχω ορεξη για μια τεραστια φουντωτη γατοουρα να μου κανει αερα στο γραφειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:46 Η marzep έγραψε: #5.555 16-06-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε, βαλε φωτογραφιες. Μολις αδειασω και βγαλω καινουργιες, θα βαλω και γω. Να σου πω... Αυτες ειναι προσφατες? Click για ανάπτυξη... Αληθεια,ΠΟΤΕ θα αδειασεις????????????????? Ο κοσμος θελει νεο Μουψη............... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:50 Η marzep έγραψε: #5.556 16-06-09 10:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπραβο! Και η μικρη εχει την ιδια ηλικια? Ειναι αδελφια? Click για ανάπτυξη... Ναι,αλλα μας εχει βγει ντροπαλη για φωτογραφησεις...Μονο να μας ξυπναει με ξεδιαντροπα νιαουρητα στις 5 το πρωι ευκαιρει.Οταν με βλεπει με τη μηχανη εξαφανιζεται.... Οσο για την ουρα που θες στο γραφειο,κανονιζεται!!!!Τον θες με κουριερ η να στον φερω αυτοπροσωπως να τον ζουληξεις????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.557 16-06-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Ναι,αλλα μας εχει βγει ντροπαλη για φωτογραφησεις...Μονο να μας ξυπναει με ξεδιαντροπα νιαουρητα στις 5 το πρωι ευκαιρει.Οταν με βλεπει με τη μηχανη εξαφανιζεται.... Οσο για την ουρα που θες στο γραφειο,κανονιζεται!!!!Τον θες με κουριερ η να στον φερω αυτοπροσωπως να τον ζουληξεις????? Click για ανάπτυξη... στο σπιτι εχω πιο πολυ ζεστη...αστον μεχρι αρχες Σεπτεμβρη Θα εχει και παρεα...το Μορφεα, τη Καλυψω με το αγορακια της και τη Σεμελη με τα μωρα (αν ειναι τελικα εγκυος...σημερα θα το μαθουμε...)δεν θα πληξει καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:11 Ο EL GATO έγραψε: #5.558 16-06-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Αληθεια,ΠΟΤΕ θα αδειασεις????????????????? Ο κοσμος θελει νεο Μουψη............... Click για ανάπτυξη... Θα δειξει ποτε θα αδειασω.... Αντε να δουμε... Θα τον βγαλω μερικες γιατι εχω καιρο. Α, και κανα βιντεο ισως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:40 Η staman2 έγραψε: #5.559 16-06-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θα δειξει ποτε θα αδειασω.... Αντε να δουμε... Θα τον βγαλω μερικες γιατι εχω καιρο. Α, και κανα βιντεο ισως... Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! ΘΕΛΟΥΜΕ φωτο του Μούψη και της ουράς του!!!!!!! Εγώ θα σας βάλω κάποια στιγμή την αγάπη μου τον Ιβάν της Νεκταρίας. Τον έβγαλα κάποιες πολύ όμορφες συν αυτες που μου έστειλες Παύλο μου εσύ. Ετσι για να σας την σπάσω! Εδώ στο θέμα των κουνακιων ΘΑ ΒΑΛΩ τον ΙΒΑΝ μου την αγάπη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:43 Η moukelis έγραψε: #5.560 16-06-09 11:43 Καλημερα κουνακια! Παυλη αντε να μας δειξεις λιγο το αγορι μου,μου εχει λειψει... Μαρια μεγαλωσαν τα μωρα σου ε;Κιολας επτα μηνων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 276 277 278 279 280 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 278 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 278 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα που μου το πες... Και γω που νομιζα οτι πειναγε ή πως του αρεσαν πολυ οι μυγες. Και εφαγα τον τοπο ολο το πρωι να του βρω σνακ με μυγες. Αλλα τιποτα... Οσο για το υπογραμμισμενο.... Click για ανάπτυξη... αντε βρε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:15 Η marzep έγραψε: #5.544 16-06-09 10:15 Σημερα το πηρα αποφαση... Θα σας βομβαρδισω με χαλβαδοφωτογραφιες....(αφου η μικρη δεν μου καθεται...) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ειναι λιγακι νουμερο και τεμπελακος το αγορι μας,οποτε στηνεται για φωτο και ειναι ιδανικο μοντελο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:21 Ο EL GATO έγραψε: #5.545 16-06-09 10:21 Αντε, βαλε φωτογραφιες. Μολις αδειασω και βγαλω καινουργιες, θα βαλω και γω. Να σου πω... Αυτες ειναι προσφατες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.546 16-06-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Σημερα το πηρα αποφαση... Θα σας βομβαρδισω με χαλβαδοφωτογραφιες....(αφου η μικρη δεν μου καθεται...) Ειναι λιγακι νουμερο και τεμπελακος το αγορι μας,οποτε στηνεται για φωτο και ειναι ιδανικο μοντελο..... Click για ανάπτυξη... τι κουκλι ειναι αυτο???? Ζορο σκετος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:27 Η marzep έγραψε: #5.547 16-06-09 10:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε, βαλε φωτογραφιες. Μολις αδειασω και βγαλω καινουργιες, θα βαλω και γω. Να σου πω... Αυτες ειναι προσφατες? Click για ανάπτυξη... Της προηγουμενης εβδομαδας!!!!!!!!!!!!!!Δεν σπαρταρανε κιολας.. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι κουκλι ειναι αυτο???? Ζορο σκετος!! Click για ανάπτυξη... Ω ναιιι!!!Ο μασκοφορος χουρχουριστης..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:28 Η staman2 έγραψε: #5.548 16-06-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Σημερα το πηρα αποφαση... Θα σας βομβαρδισω με χαλβαδοφωτογραφιες....(αφου η μικρη δεν μου καθεται...) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ειναι λιγακι νουμερο και τεμπελακος το αγορι μας,οποτε στηνεται για φωτο και ειναι ιδανικο μοντελο..... Click για ανάπτυξη... Πωπωωωωω τι ομορφιές είναι αυτές!!!!!!!! Να τον χαίρεσαι είναι κουκλος και πολύ ναζιάρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:32 Η marzep έγραψε: #5.549 16-06-09 10:32 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και 2 σημερινες!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ΒΑΡΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ......................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:35 Η marzep έγραψε: #5.550 16-06-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πωπωωωωω τι ομορφιές είναι αυτές!!!!!!!! Να τον χαίρεσαι είναι κουκλος και πολύ ναζιάρης. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.551 16-06-09 10:40 Πολυ ομορφος γατος....και τι ωραια που τον φωτιζει η λευκη του ποδια... τι ηλικια εχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:43 Η marzep έγραψε: #5.552 16-06-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολυ ομορφος γατος....και τι ωραια που τον φωτιζει η λευκη του ποδια... τι ηλικια εχει? Click για ανάπτυξη... Προχθες γιναμε 7 μηνων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.553 16-06-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Προχθες γιναμε 7 μηνων! Click για ανάπτυξη... μπραβο! Και η μικρη εχει την ιδια ηλικια? Ειναι αδελφια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.554 16-06-09 10:46 τωρα εχω ορεξη για μια τεραστια φουντωτη γατοουρα να μου κανει αερα στο γραφειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:46 Η marzep έγραψε: #5.555 16-06-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε, βαλε φωτογραφιες. Μολις αδειασω και βγαλω καινουργιες, θα βαλω και γω. Να σου πω... Αυτες ειναι προσφατες? Click για ανάπτυξη... Αληθεια,ΠΟΤΕ θα αδειασεις????????????????? Ο κοσμος θελει νεο Μουψη............... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:50 Η marzep έγραψε: #5.556 16-06-09 10:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπραβο! Και η μικρη εχει την ιδια ηλικια? Ειναι αδελφια? Click για ανάπτυξη... Ναι,αλλα μας εχει βγει ντροπαλη για φωτογραφησεις...Μονο να μας ξυπναει με ξεδιαντροπα νιαουρητα στις 5 το πρωι ευκαιρει.Οταν με βλεπει με τη μηχανη εξαφανιζεται.... Οσο για την ουρα που θες στο γραφειο,κανονιζεται!!!!Τον θες με κουριερ η να στον φερω αυτοπροσωπως να τον ζουληξεις????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.557 16-06-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Ναι,αλλα μας εχει βγει ντροπαλη για φωτογραφησεις...Μονο να μας ξυπναει με ξεδιαντροπα νιαουρητα στις 5 το πρωι ευκαιρει.Οταν με βλεπει με τη μηχανη εξαφανιζεται.... Οσο για την ουρα που θες στο γραφειο,κανονιζεται!!!!Τον θες με κουριερ η να στον φερω αυτοπροσωπως να τον ζουληξεις????? Click για ανάπτυξη... στο σπιτι εχω πιο πολυ ζεστη...αστον μεχρι αρχες Σεπτεμβρη Θα εχει και παρεα...το Μορφεα, τη Καλυψω με το αγορακια της και τη Σεμελη με τα μωρα (αν ειναι τελικα εγκυος...σημερα θα το μαθουμε...)δεν θα πληξει καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:11 Ο EL GATO έγραψε: #5.558 16-06-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Αληθεια,ΠΟΤΕ θα αδειασεις????????????????? Ο κοσμος θελει νεο Μουψη............... Click για ανάπτυξη... Θα δειξει ποτε θα αδειασω.... Αντε να δουμε... Θα τον βγαλω μερικες γιατι εχω καιρο. Α, και κανα βιντεο ισως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:40 Η staman2 έγραψε: #5.559 16-06-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θα δειξει ποτε θα αδειασω.... Αντε να δουμε... Θα τον βγαλω μερικες γιατι εχω καιρο. Α, και κανα βιντεο ισως... Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! ΘΕΛΟΥΜΕ φωτο του Μούψη και της ουράς του!!!!!!! Εγώ θα σας βάλω κάποια στιγμή την αγάπη μου τον Ιβάν της Νεκταρίας. Τον έβγαλα κάποιες πολύ όμορφες συν αυτες που μου έστειλες Παύλο μου εσύ. Ετσι για να σας την σπάσω! Εδώ στο θέμα των κουνακιων ΘΑ ΒΑΛΩ τον ΙΒΑΝ μου την αγάπη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:43 Η moukelis έγραψε: #5.560 16-06-09 11:43 Καλημερα κουνακια! Παυλη αντε να μας δειξεις λιγο το αγορι μου,μου εχει λειψει... Μαρια μεγαλωσαν τα μωρα σου ε;Κιολας επτα μηνων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 276 277 278 279 280 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 278 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 278 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημερα το πηρα αποφαση... Θα σας βομβαρδισω με χαλβαδοφωτογραφιες....(αφου η μικρη δεν μου καθεται...) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ειναι λιγακι νουμερο και τεμπελακος το αγορι μας,οποτε στηνεται για φωτο και ειναι ιδανικο μοντελο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:21 Ο EL GATO έγραψε: #5.545 16-06-09 10:21 Αντε, βαλε φωτογραφιες. Μολις αδειασω και βγαλω καινουργιες, θα βαλω και γω. Να σου πω... Αυτες ειναι προσφατες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.546 16-06-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Σημερα το πηρα αποφαση... Θα σας βομβαρδισω με χαλβαδοφωτογραφιες....(αφου η μικρη δεν μου καθεται...) Ειναι λιγακι νουμερο και τεμπελακος το αγορι μας,οποτε στηνεται για φωτο και ειναι ιδανικο μοντελο..... Click για ανάπτυξη... τι κουκλι ειναι αυτο???? Ζορο σκετος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:27 Η marzep έγραψε: #5.547 16-06-09 10:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε, βαλε φωτογραφιες. Μολις αδειασω και βγαλω καινουργιες, θα βαλω και γω. Να σου πω... Αυτες ειναι προσφατες? Click για ανάπτυξη... Της προηγουμενης εβδομαδας!!!!!!!!!!!!!!Δεν σπαρταρανε κιολας.. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι κουκλι ειναι αυτο???? Ζορο σκετος!! Click για ανάπτυξη... Ω ναιιι!!!Ο μασκοφορος χουρχουριστης..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:28 Η staman2 έγραψε: #5.548 16-06-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Σημερα το πηρα αποφαση... Θα σας βομβαρδισω με χαλβαδοφωτογραφιες....(αφου η μικρη δεν μου καθεται...) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ειναι λιγακι νουμερο και τεμπελακος το αγορι μας,οποτε στηνεται για φωτο και ειναι ιδανικο μοντελο..... Click για ανάπτυξη... Πωπωωωωω τι ομορφιές είναι αυτές!!!!!!!! Να τον χαίρεσαι είναι κουκλος και πολύ ναζιάρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:32 Η marzep έγραψε: #5.549 16-06-09 10:32 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και 2 σημερινες!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ΒΑΡΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ......................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:35 Η marzep έγραψε: #5.550 16-06-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πωπωωωωω τι ομορφιές είναι αυτές!!!!!!!! Να τον χαίρεσαι είναι κουκλος και πολύ ναζιάρης. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.551 16-06-09 10:40 Πολυ ομορφος γατος....και τι ωραια που τον φωτιζει η λευκη του ποδια... τι ηλικια εχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:43 Η marzep έγραψε: #5.552 16-06-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολυ ομορφος γατος....και τι ωραια που τον φωτιζει η λευκη του ποδια... τι ηλικια εχει? Click για ανάπτυξη... Προχθες γιναμε 7 μηνων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.553 16-06-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Προχθες γιναμε 7 μηνων! Click για ανάπτυξη... μπραβο! Και η μικρη εχει την ιδια ηλικια? Ειναι αδελφια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.554 16-06-09 10:46 τωρα εχω ορεξη για μια τεραστια φουντωτη γατοουρα να μου κανει αερα στο γραφειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:46 Η marzep έγραψε: #5.555 16-06-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε, βαλε φωτογραφιες. Μολις αδειασω και βγαλω καινουργιες, θα βαλω και γω. Να σου πω... Αυτες ειναι προσφατες? Click για ανάπτυξη... Αληθεια,ΠΟΤΕ θα αδειασεις????????????????? Ο κοσμος θελει νεο Μουψη............... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:50 Η marzep έγραψε: #5.556 16-06-09 10:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπραβο! Και η μικρη εχει την ιδια ηλικια? Ειναι αδελφια? Click για ανάπτυξη... Ναι,αλλα μας εχει βγει ντροπαλη για φωτογραφησεις...Μονο να μας ξυπναει με ξεδιαντροπα νιαουρητα στις 5 το πρωι ευκαιρει.Οταν με βλεπει με τη μηχανη εξαφανιζεται.... Οσο για την ουρα που θες στο γραφειο,κανονιζεται!!!!Τον θες με κουριερ η να στον φερω αυτοπροσωπως να τον ζουληξεις????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.557 16-06-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Ναι,αλλα μας εχει βγει ντροπαλη για φωτογραφησεις...Μονο να μας ξυπναει με ξεδιαντροπα νιαουρητα στις 5 το πρωι ευκαιρει.Οταν με βλεπει με τη μηχανη εξαφανιζεται.... Οσο για την ουρα που θες στο γραφειο,κανονιζεται!!!!Τον θες με κουριερ η να στον φερω αυτοπροσωπως να τον ζουληξεις????? Click για ανάπτυξη... στο σπιτι εχω πιο πολυ ζεστη...αστον μεχρι αρχες Σεπτεμβρη Θα εχει και παρεα...το Μορφεα, τη Καλυψω με το αγορακια της και τη Σεμελη με τα μωρα (αν ειναι τελικα εγκυος...σημερα θα το μαθουμε...)δεν θα πληξει καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:11 Ο EL GATO έγραψε: #5.558 16-06-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Αληθεια,ΠΟΤΕ θα αδειασεις????????????????? Ο κοσμος θελει νεο Μουψη............... Click για ανάπτυξη... Θα δειξει ποτε θα αδειασω.... Αντε να δουμε... Θα τον βγαλω μερικες γιατι εχω καιρο. Α, και κανα βιντεο ισως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:40 Η staman2 έγραψε: #5.559 16-06-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θα δειξει ποτε θα αδειασω.... Αντε να δουμε... Θα τον βγαλω μερικες γιατι εχω καιρο. Α, και κανα βιντεο ισως... Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! ΘΕΛΟΥΜΕ φωτο του Μούψη και της ουράς του!!!!!!! Εγώ θα σας βάλω κάποια στιγμή την αγάπη μου τον Ιβάν της Νεκταρίας. Τον έβγαλα κάποιες πολύ όμορφες συν αυτες που μου έστειλες Παύλο μου εσύ. Ετσι για να σας την σπάσω! Εδώ στο θέμα των κουνακιων ΘΑ ΒΑΛΩ τον ΙΒΑΝ μου την αγάπη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:43 Η moukelis έγραψε: #5.560 16-06-09 11:43 Καλημερα κουνακια! Παυλη αντε να μας δειξεις λιγο το αγορι μου,μου εχει λειψει... Μαρια μεγαλωσαν τα μωρα σου ε;Κιολας επτα μηνων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 276 277 278 279 280 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 278 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 278 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αντε, βαλε φωτογραφιες. Μολις αδειασω και βγαλω καινουργιες, θα βαλω και γω. Να σου πω... Αυτες ειναι προσφατες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.546 16-06-09 10:24 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Σημερα το πηρα αποφαση... Θα σας βομβαρδισω με χαλβαδοφωτογραφιες....(αφου η μικρη δεν μου καθεται...) Ειναι λιγακι νουμερο και τεμπελακος το αγορι μας,οποτε στηνεται για φωτο και ειναι ιδανικο μοντελο..... Click για ανάπτυξη... τι κουκλι ειναι αυτο???? Ζορο σκετος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:27 Η marzep έγραψε: #5.547 16-06-09 10:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε, βαλε φωτογραφιες. Μολις αδειασω και βγαλω καινουργιες, θα βαλω και γω. Να σου πω... Αυτες ειναι προσφατες? Click για ανάπτυξη... Της προηγουμενης εβδομαδας!!!!!!!!!!!!!!Δεν σπαρταρανε κιολας.. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι κουκλι ειναι αυτο???? Ζορο σκετος!! Click για ανάπτυξη... Ω ναιιι!!!Ο μασκοφορος χουρχουριστης..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:28 Η staman2 έγραψε: #5.548 16-06-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Σημερα το πηρα αποφαση... Θα σας βομβαρδισω με χαλβαδοφωτογραφιες....(αφου η μικρη δεν μου καθεται...) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ειναι λιγακι νουμερο και τεμπελακος το αγορι μας,οποτε στηνεται για φωτο και ειναι ιδανικο μοντελο..... Click για ανάπτυξη... Πωπωωωωω τι ομορφιές είναι αυτές!!!!!!!! Να τον χαίρεσαι είναι κουκλος και πολύ ναζιάρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:32 Η marzep έγραψε: #5.549 16-06-09 10:32 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και 2 σημερινες!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ΒΑΡΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ......................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:35 Η marzep έγραψε: #5.550 16-06-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πωπωωωωω τι ομορφιές είναι αυτές!!!!!!!! Να τον χαίρεσαι είναι κουκλος και πολύ ναζιάρης. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.551 16-06-09 10:40 Πολυ ομορφος γατος....και τι ωραια που τον φωτιζει η λευκη του ποδια... τι ηλικια εχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:43 Η marzep έγραψε: #5.552 16-06-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολυ ομορφος γατος....και τι ωραια που τον φωτιζει η λευκη του ποδια... τι ηλικια εχει? Click για ανάπτυξη... Προχθες γιναμε 7 μηνων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.553 16-06-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Προχθες γιναμε 7 μηνων! Click για ανάπτυξη... μπραβο! Και η μικρη εχει την ιδια ηλικια? Ειναι αδελφια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.554 16-06-09 10:46 τωρα εχω ορεξη για μια τεραστια φουντωτη γατοουρα να μου κανει αερα στο γραφειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:46 Η marzep έγραψε: #5.555 16-06-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε, βαλε φωτογραφιες. Μολις αδειασω και βγαλω καινουργιες, θα βαλω και γω. Να σου πω... Αυτες ειναι προσφατες? Click για ανάπτυξη... Αληθεια,ΠΟΤΕ θα αδειασεις????????????????? Ο κοσμος θελει νεο Μουψη............... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:50 Η marzep έγραψε: #5.556 16-06-09 10:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπραβο! Και η μικρη εχει την ιδια ηλικια? Ειναι αδελφια? Click για ανάπτυξη... Ναι,αλλα μας εχει βγει ντροπαλη για φωτογραφησεις...Μονο να μας ξυπναει με ξεδιαντροπα νιαουρητα στις 5 το πρωι ευκαιρει.Οταν με βλεπει με τη μηχανη εξαφανιζεται.... Οσο για την ουρα που θες στο γραφειο,κανονιζεται!!!!Τον θες με κουριερ η να στον φερω αυτοπροσωπως να τον ζουληξεις????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.557 16-06-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Ναι,αλλα μας εχει βγει ντροπαλη για φωτογραφησεις...Μονο να μας ξυπναει με ξεδιαντροπα νιαουρητα στις 5 το πρωι ευκαιρει.Οταν με βλεπει με τη μηχανη εξαφανιζεται.... Οσο για την ουρα που θες στο γραφειο,κανονιζεται!!!!Τον θες με κουριερ η να στον φερω αυτοπροσωπως να τον ζουληξεις????? Click για ανάπτυξη... στο σπιτι εχω πιο πολυ ζεστη...αστον μεχρι αρχες Σεπτεμβρη Θα εχει και παρεα...το Μορφεα, τη Καλυψω με το αγορακια της και τη Σεμελη με τα μωρα (αν ειναι τελικα εγκυος...σημερα θα το μαθουμε...)δεν θα πληξει καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:11 Ο EL GATO έγραψε: #5.558 16-06-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Αληθεια,ΠΟΤΕ θα αδειασεις????????????????? Ο κοσμος θελει νεο Μουψη............... Click για ανάπτυξη... Θα δειξει ποτε θα αδειασω.... Αντε να δουμε... Θα τον βγαλω μερικες γιατι εχω καιρο. Α, και κανα βιντεο ισως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:40 Η staman2 έγραψε: #5.559 16-06-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θα δειξει ποτε θα αδειασω.... Αντε να δουμε... Θα τον βγαλω μερικες γιατι εχω καιρο. Α, και κανα βιντεο ισως... Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! ΘΕΛΟΥΜΕ φωτο του Μούψη και της ουράς του!!!!!!! Εγώ θα σας βάλω κάποια στιγμή την αγάπη μου τον Ιβάν της Νεκταρίας. Τον έβγαλα κάποιες πολύ όμορφες συν αυτες που μου έστειλες Παύλο μου εσύ. Ετσι για να σας την σπάσω! Εδώ στο θέμα των κουνακιων ΘΑ ΒΑΛΩ τον ΙΒΑΝ μου την αγάπη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:43 Η moukelis έγραψε: #5.560 16-06-09 11:43 Καλημερα κουνακια! Παυλη αντε να μας δειξεις λιγο το αγορι μου,μου εχει λειψει... Μαρια μεγαλωσαν τα μωρα σου ε;Κιολας επτα μηνων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 276 277 278 279 280 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 278 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 278 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marzep: Σημερα το πηρα αποφαση... Θα σας βομβαρδισω με χαλβαδοφωτογραφιες....(αφου η μικρη δεν μου καθεται...) Ειναι λιγακι νουμερο και τεμπελακος το αγορι μας,οποτε στηνεται για φωτο και ειναι ιδανικο μοντελο..... Click για ανάπτυξη... τι κουκλι ειναι αυτο???? Ζορο σκετος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:27 Η marzep έγραψε: #5.547 16-06-09 10:27 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε, βαλε φωτογραφιες. Μολις αδειασω και βγαλω καινουργιες, θα βαλω και γω. Να σου πω... Αυτες ειναι προσφατες? Click για ανάπτυξη... Της προηγουμενης εβδομαδας!!!!!!!!!!!!!!Δεν σπαρταρανε κιολας.. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι κουκλι ειναι αυτο???? Ζορο σκετος!! Click για ανάπτυξη... Ω ναιιι!!!Ο μασκοφορος χουρχουριστης..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:28 Η staman2 έγραψε: #5.548 16-06-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Σημερα το πηρα αποφαση... Θα σας βομβαρδισω με χαλβαδοφωτογραφιες....(αφου η μικρη δεν μου καθεται...) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ειναι λιγακι νουμερο και τεμπελακος το αγορι μας,οποτε στηνεται για φωτο και ειναι ιδανικο μοντελο..... Click για ανάπτυξη... Πωπωωωωω τι ομορφιές είναι αυτές!!!!!!!! Να τον χαίρεσαι είναι κουκλος και πολύ ναζιάρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:32 Η marzep έγραψε: #5.549 16-06-09 10:32 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και 2 σημερινες!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ΒΑΡΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ......................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:35 Η marzep έγραψε: #5.550 16-06-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πωπωωωωω τι ομορφιές είναι αυτές!!!!!!!! Να τον χαίρεσαι είναι κουκλος και πολύ ναζιάρης. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.551 16-06-09 10:40 Πολυ ομορφος γατος....και τι ωραια που τον φωτιζει η λευκη του ποδια... τι ηλικια εχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:43 Η marzep έγραψε: #5.552 16-06-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολυ ομορφος γατος....και τι ωραια που τον φωτιζει η λευκη του ποδια... τι ηλικια εχει? Click για ανάπτυξη... Προχθες γιναμε 7 μηνων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.553 16-06-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Προχθες γιναμε 7 μηνων! Click για ανάπτυξη... μπραβο! Και η μικρη εχει την ιδια ηλικια? Ειναι αδελφια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.554 16-06-09 10:46 τωρα εχω ορεξη για μια τεραστια φουντωτη γατοουρα να μου κανει αερα στο γραφειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:46 Η marzep έγραψε: #5.555 16-06-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε, βαλε φωτογραφιες. Μολις αδειασω και βγαλω καινουργιες, θα βαλω και γω. Να σου πω... Αυτες ειναι προσφατες? Click για ανάπτυξη... Αληθεια,ΠΟΤΕ θα αδειασεις????????????????? Ο κοσμος θελει νεο Μουψη............... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:50 Η marzep έγραψε: #5.556 16-06-09 10:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπραβο! Και η μικρη εχει την ιδια ηλικια? Ειναι αδελφια? Click για ανάπτυξη... Ναι,αλλα μας εχει βγει ντροπαλη για φωτογραφησεις...Μονο να μας ξυπναει με ξεδιαντροπα νιαουρητα στις 5 το πρωι ευκαιρει.Οταν με βλεπει με τη μηχανη εξαφανιζεται.... Οσο για την ουρα που θες στο γραφειο,κανονιζεται!!!!Τον θες με κουριερ η να στον φερω αυτοπροσωπως να τον ζουληξεις????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.557 16-06-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Ναι,αλλα μας εχει βγει ντροπαλη για φωτογραφησεις...Μονο να μας ξυπναει με ξεδιαντροπα νιαουρητα στις 5 το πρωι ευκαιρει.Οταν με βλεπει με τη μηχανη εξαφανιζεται.... Οσο για την ουρα που θες στο γραφειο,κανονιζεται!!!!Τον θες με κουριερ η να στον φερω αυτοπροσωπως να τον ζουληξεις????? Click για ανάπτυξη... στο σπιτι εχω πιο πολυ ζεστη...αστον μεχρι αρχες Σεπτεμβρη Θα εχει και παρεα...το Μορφεα, τη Καλυψω με το αγορακια της και τη Σεμελη με τα μωρα (αν ειναι τελικα εγκυος...σημερα θα το μαθουμε...)δεν θα πληξει καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:11 Ο EL GATO έγραψε: #5.558 16-06-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Αληθεια,ΠΟΤΕ θα αδειασεις????????????????? Ο κοσμος θελει νεο Μουψη............... Click για ανάπτυξη... Θα δειξει ποτε θα αδειασω.... Αντε να δουμε... Θα τον βγαλω μερικες γιατι εχω καιρο. Α, και κανα βιντεο ισως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:40 Η staman2 έγραψε: #5.559 16-06-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θα δειξει ποτε θα αδειασω.... Αντε να δουμε... Θα τον βγαλω μερικες γιατι εχω καιρο. Α, και κανα βιντεο ισως... Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! ΘΕΛΟΥΜΕ φωτο του Μούψη και της ουράς του!!!!!!! Εγώ θα σας βάλω κάποια στιγμή την αγάπη μου τον Ιβάν της Νεκταρίας. Τον έβγαλα κάποιες πολύ όμορφες συν αυτες που μου έστειλες Παύλο μου εσύ. Ετσι για να σας την σπάσω! Εδώ στο θέμα των κουνακιων ΘΑ ΒΑΛΩ τον ΙΒΑΝ μου την αγάπη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:43 Η moukelis έγραψε: #5.560 16-06-09 11:43 Καλημερα κουνακια! Παυλη αντε να μας δειξεις λιγο το αγορι μου,μου εχει λειψει... Μαρια μεγαλωσαν τα μωρα σου ε;Κιολας επτα μηνων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 276 277 278 279 280 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 278 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 278 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε, βαλε φωτογραφιες. Μολις αδειασω και βγαλω καινουργιες, θα βαλω και γω. Να σου πω... Αυτες ειναι προσφατες? Click για ανάπτυξη... Της προηγουμενης εβδομαδας!!!!!!!!!!!!!!Δεν σπαρταρανε κιολας.. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι κουκλι ειναι αυτο???? Ζορο σκετος!! Click για ανάπτυξη... Ω ναιιι!!!Ο μασκοφορος χουρχουριστης..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:28 Η staman2 έγραψε: #5.548 16-06-09 10:28 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Σημερα το πηρα αποφαση... Θα σας βομβαρδισω με χαλβαδοφωτογραφιες....(αφου η μικρη δεν μου καθεται...) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ειναι λιγακι νουμερο και τεμπελακος το αγορι μας,οποτε στηνεται για φωτο και ειναι ιδανικο μοντελο..... Click για ανάπτυξη... Πωπωωωωω τι ομορφιές είναι αυτές!!!!!!!! Να τον χαίρεσαι είναι κουκλος και πολύ ναζιάρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:32 Η marzep έγραψε: #5.549 16-06-09 10:32 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και 2 σημερινες!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ΒΑΡΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ......................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:35 Η marzep έγραψε: #5.550 16-06-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πωπωωωωω τι ομορφιές είναι αυτές!!!!!!!! Να τον χαίρεσαι είναι κουκλος και πολύ ναζιάρης. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.551 16-06-09 10:40 Πολυ ομορφος γατος....και τι ωραια που τον φωτιζει η λευκη του ποδια... τι ηλικια εχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:43 Η marzep έγραψε: #5.552 16-06-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολυ ομορφος γατος....και τι ωραια που τον φωτιζει η λευκη του ποδια... τι ηλικια εχει? Click για ανάπτυξη... Προχθες γιναμε 7 μηνων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.553 16-06-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Προχθες γιναμε 7 μηνων! Click για ανάπτυξη... μπραβο! Και η μικρη εχει την ιδια ηλικια? Ειναι αδελφια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.554 16-06-09 10:46 τωρα εχω ορεξη για μια τεραστια φουντωτη γατοουρα να μου κανει αερα στο γραφειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:46 Η marzep έγραψε: #5.555 16-06-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε, βαλε φωτογραφιες. Μολις αδειασω και βγαλω καινουργιες, θα βαλω και γω. Να σου πω... Αυτες ειναι προσφατες? Click για ανάπτυξη... Αληθεια,ΠΟΤΕ θα αδειασεις????????????????? Ο κοσμος θελει νεο Μουψη............... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:50 Η marzep έγραψε: #5.556 16-06-09 10:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπραβο! Και η μικρη εχει την ιδια ηλικια? Ειναι αδελφια? Click για ανάπτυξη... Ναι,αλλα μας εχει βγει ντροπαλη για φωτογραφησεις...Μονο να μας ξυπναει με ξεδιαντροπα νιαουρητα στις 5 το πρωι ευκαιρει.Οταν με βλεπει με τη μηχανη εξαφανιζεται.... Οσο για την ουρα που θες στο γραφειο,κανονιζεται!!!!Τον θες με κουριερ η να στον φερω αυτοπροσωπως να τον ζουληξεις????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.557 16-06-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Ναι,αλλα μας εχει βγει ντροπαλη για φωτογραφησεις...Μονο να μας ξυπναει με ξεδιαντροπα νιαουρητα στις 5 το πρωι ευκαιρει.Οταν με βλεπει με τη μηχανη εξαφανιζεται.... Οσο για την ουρα που θες στο γραφειο,κανονιζεται!!!!Τον θες με κουριερ η να στον φερω αυτοπροσωπως να τον ζουληξεις????? Click για ανάπτυξη... στο σπιτι εχω πιο πολυ ζεστη...αστον μεχρι αρχες Σεπτεμβρη Θα εχει και παρεα...το Μορφεα, τη Καλυψω με το αγορακια της και τη Σεμελη με τα μωρα (αν ειναι τελικα εγκυος...σημερα θα το μαθουμε...)δεν θα πληξει καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:11 Ο EL GATO έγραψε: #5.558 16-06-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Αληθεια,ΠΟΤΕ θα αδειασεις????????????????? Ο κοσμος θελει νεο Μουψη............... Click για ανάπτυξη... Θα δειξει ποτε θα αδειασω.... Αντε να δουμε... Θα τον βγαλω μερικες γιατι εχω καιρο. Α, και κανα βιντεο ισως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:40 Η staman2 έγραψε: #5.559 16-06-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θα δειξει ποτε θα αδειασω.... Αντε να δουμε... Θα τον βγαλω μερικες γιατι εχω καιρο. Α, και κανα βιντεο ισως... Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! ΘΕΛΟΥΜΕ φωτο του Μούψη και της ουράς του!!!!!!! Εγώ θα σας βάλω κάποια στιγμή την αγάπη μου τον Ιβάν της Νεκταρίας. Τον έβγαλα κάποιες πολύ όμορφες συν αυτες που μου έστειλες Παύλο μου εσύ. Ετσι για να σας την σπάσω! Εδώ στο θέμα των κουνακιων ΘΑ ΒΑΛΩ τον ΙΒΑΝ μου την αγάπη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:43 Η moukelis έγραψε: #5.560 16-06-09 11:43 Καλημερα κουνακια! Παυλη αντε να μας δειξεις λιγο το αγορι μου,μου εχει λειψει... Μαρια μεγαλωσαν τα μωρα σου ε;Κιολας επτα μηνων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 276 277 278 279 280 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 278 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 278 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marzep: Σημερα το πηρα αποφαση... Θα σας βομβαρδισω με χαλβαδοφωτογραφιες....(αφου η μικρη δεν μου καθεται...) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ειναι λιγακι νουμερο και τεμπελακος το αγορι μας,οποτε στηνεται για φωτο και ειναι ιδανικο μοντελο..... Click για ανάπτυξη... Πωπωωωωω τι ομορφιές είναι αυτές!!!!!!!! Να τον χαίρεσαι είναι κουκλος και πολύ ναζιάρης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:32 Η marzep έγραψε: #5.549 16-06-09 10:32 (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και 2 σημερινες!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ΒΑΡΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ......................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:35 Η marzep έγραψε: #5.550 16-06-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πωπωωωωω τι ομορφιές είναι αυτές!!!!!!!! Να τον χαίρεσαι είναι κουκλος και πολύ ναζιάρης. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.551 16-06-09 10:40 Πολυ ομορφος γατος....και τι ωραια που τον φωτιζει η λευκη του ποδια... τι ηλικια εχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:43 Η marzep έγραψε: #5.552 16-06-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολυ ομορφος γατος....και τι ωραια που τον φωτιζει η λευκη του ποδια... τι ηλικια εχει? Click για ανάπτυξη... Προχθες γιναμε 7 μηνων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.553 16-06-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Προχθες γιναμε 7 μηνων! Click για ανάπτυξη... μπραβο! Και η μικρη εχει την ιδια ηλικια? Ειναι αδελφια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.554 16-06-09 10:46 τωρα εχω ορεξη για μια τεραστια φουντωτη γατοουρα να μου κανει αερα στο γραφειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:46 Η marzep έγραψε: #5.555 16-06-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε, βαλε φωτογραφιες. Μολις αδειασω και βγαλω καινουργιες, θα βαλω και γω. Να σου πω... Αυτες ειναι προσφατες? Click για ανάπτυξη... Αληθεια,ΠΟΤΕ θα αδειασεις????????????????? Ο κοσμος θελει νεο Μουψη............... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:50 Η marzep έγραψε: #5.556 16-06-09 10:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπραβο! Και η μικρη εχει την ιδια ηλικια? Ειναι αδελφια? Click για ανάπτυξη... Ναι,αλλα μας εχει βγει ντροπαλη για φωτογραφησεις...Μονο να μας ξυπναει με ξεδιαντροπα νιαουρητα στις 5 το πρωι ευκαιρει.Οταν με βλεπει με τη μηχανη εξαφανιζεται.... Οσο για την ουρα που θες στο γραφειο,κανονιζεται!!!!Τον θες με κουριερ η να στον φερω αυτοπροσωπως να τον ζουληξεις????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.557 16-06-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Ναι,αλλα μας εχει βγει ντροπαλη για φωτογραφησεις...Μονο να μας ξυπναει με ξεδιαντροπα νιαουρητα στις 5 το πρωι ευκαιρει.Οταν με βλεπει με τη μηχανη εξαφανιζεται.... Οσο για την ουρα που θες στο γραφειο,κανονιζεται!!!!Τον θες με κουριερ η να στον φερω αυτοπροσωπως να τον ζουληξεις????? Click για ανάπτυξη... στο σπιτι εχω πιο πολυ ζεστη...αστον μεχρι αρχες Σεπτεμβρη Θα εχει και παρεα...το Μορφεα, τη Καλυψω με το αγορακια της και τη Σεμελη με τα μωρα (αν ειναι τελικα εγκυος...σημερα θα το μαθουμε...)δεν θα πληξει καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:11 Ο EL GATO έγραψε: #5.558 16-06-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Αληθεια,ΠΟΤΕ θα αδειασεις????????????????? Ο κοσμος θελει νεο Μουψη............... Click για ανάπτυξη... Θα δειξει ποτε θα αδειασω.... Αντε να δουμε... Θα τον βγαλω μερικες γιατι εχω καιρο. Α, και κανα βιντεο ισως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:40 Η staman2 έγραψε: #5.559 16-06-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θα δειξει ποτε θα αδειασω.... Αντε να δουμε... Θα τον βγαλω μερικες γιατι εχω καιρο. Α, και κανα βιντεο ισως... Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! ΘΕΛΟΥΜΕ φωτο του Μούψη και της ουράς του!!!!!!! Εγώ θα σας βάλω κάποια στιγμή την αγάπη μου τον Ιβάν της Νεκταρίας. Τον έβγαλα κάποιες πολύ όμορφες συν αυτες που μου έστειλες Παύλο μου εσύ. Ετσι για να σας την σπάσω! Εδώ στο θέμα των κουνακιων ΘΑ ΒΑΛΩ τον ΙΒΑΝ μου την αγάπη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:43 Η moukelis έγραψε: #5.560 16-06-09 11:43 Καλημερα κουνακια! Παυλη αντε να μας δειξεις λιγο το αγορι μου,μου εχει λειψει... Μαρια μεγαλωσαν τα μωρα σου ε;Κιολας επτα μηνων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 276 277 278 279 280 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 278 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 278 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) και 2 σημερινες!!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ΒΑΡΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ......................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:35 Η marzep έγραψε: #5.550 16-06-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πωπωωωωω τι ομορφιές είναι αυτές!!!!!!!! Να τον χαίρεσαι είναι κουκλος και πολύ ναζιάρης. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.551 16-06-09 10:40 Πολυ ομορφος γατος....και τι ωραια που τον φωτιζει η λευκη του ποδια... τι ηλικια εχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:43 Η marzep έγραψε: #5.552 16-06-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολυ ομορφος γατος....και τι ωραια που τον φωτιζει η λευκη του ποδια... τι ηλικια εχει? Click για ανάπτυξη... Προχθες γιναμε 7 μηνων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.553 16-06-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Προχθες γιναμε 7 μηνων! Click για ανάπτυξη... μπραβο! Και η μικρη εχει την ιδια ηλικια? Ειναι αδελφια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.554 16-06-09 10:46 τωρα εχω ορεξη για μια τεραστια φουντωτη γατοουρα να μου κανει αερα στο γραφειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:46 Η marzep έγραψε: #5.555 16-06-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε, βαλε φωτογραφιες. Μολις αδειασω και βγαλω καινουργιες, θα βαλω και γω. Να σου πω... Αυτες ειναι προσφατες? Click για ανάπτυξη... Αληθεια,ΠΟΤΕ θα αδειασεις????????????????? Ο κοσμος θελει νεο Μουψη............... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:50 Η marzep έγραψε: #5.556 16-06-09 10:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπραβο! Και η μικρη εχει την ιδια ηλικια? Ειναι αδελφια? Click για ανάπτυξη... Ναι,αλλα μας εχει βγει ντροπαλη για φωτογραφησεις...Μονο να μας ξυπναει με ξεδιαντροπα νιαουρητα στις 5 το πρωι ευκαιρει.Οταν με βλεπει με τη μηχανη εξαφανιζεται.... Οσο για την ουρα που θες στο γραφειο,κανονιζεται!!!!Τον θες με κουριερ η να στον φερω αυτοπροσωπως να τον ζουληξεις????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.557 16-06-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Ναι,αλλα μας εχει βγει ντροπαλη για φωτογραφησεις...Μονο να μας ξυπναει με ξεδιαντροπα νιαουρητα στις 5 το πρωι ευκαιρει.Οταν με βλεπει με τη μηχανη εξαφανιζεται.... Οσο για την ουρα που θες στο γραφειο,κανονιζεται!!!!Τον θες με κουριερ η να στον φερω αυτοπροσωπως να τον ζουληξεις????? Click για ανάπτυξη... στο σπιτι εχω πιο πολυ ζεστη...αστον μεχρι αρχες Σεπτεμβρη Θα εχει και παρεα...το Μορφεα, τη Καλυψω με το αγορακια της και τη Σεμελη με τα μωρα (αν ειναι τελικα εγκυος...σημερα θα το μαθουμε...)δεν θα πληξει καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:11 Ο EL GATO έγραψε: #5.558 16-06-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Αληθεια,ΠΟΤΕ θα αδειασεις????????????????? Ο κοσμος θελει νεο Μουψη............... Click για ανάπτυξη... Θα δειξει ποτε θα αδειασω.... Αντε να δουμε... Θα τον βγαλω μερικες γιατι εχω καιρο. Α, και κανα βιντεο ισως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:40 Η staman2 έγραψε: #5.559 16-06-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θα δειξει ποτε θα αδειασω.... Αντε να δουμε... Θα τον βγαλω μερικες γιατι εχω καιρο. Α, και κανα βιντεο ισως... Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! ΘΕΛΟΥΜΕ φωτο του Μούψη και της ουράς του!!!!!!! Εγώ θα σας βάλω κάποια στιγμή την αγάπη μου τον Ιβάν της Νεκταρίας. Τον έβγαλα κάποιες πολύ όμορφες συν αυτες που μου έστειλες Παύλο μου εσύ. Ετσι για να σας την σπάσω! Εδώ στο θέμα των κουνακιων ΘΑ ΒΑΛΩ τον ΙΒΑΝ μου την αγάπη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:43 Η moukelis έγραψε: #5.560 16-06-09 11:43 Καλημερα κουνακια! Παυλη αντε να μας δειξεις λιγο το αγορι μου,μου εχει λειψει... Μαρια μεγαλωσαν τα μωρα σου ε;Κιολας επτα μηνων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 276 277 278 279 280 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 278 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 278 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Πωπωωωωω τι ομορφιές είναι αυτές!!!!!!!! Να τον χαίρεσαι είναι κουκλος και πολύ ναζιάρης. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.551 16-06-09 10:40 Πολυ ομορφος γατος....και τι ωραια που τον φωτιζει η λευκη του ποδια... τι ηλικια εχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:43 Η marzep έγραψε: #5.552 16-06-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολυ ομορφος γατος....και τι ωραια που τον φωτιζει η λευκη του ποδια... τι ηλικια εχει? Click για ανάπτυξη... Προχθες γιναμε 7 μηνων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.553 16-06-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Προχθες γιναμε 7 μηνων! Click για ανάπτυξη... μπραβο! Και η μικρη εχει την ιδια ηλικια? Ειναι αδελφια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.554 16-06-09 10:46 τωρα εχω ορεξη για μια τεραστια φουντωτη γατοουρα να μου κανει αερα στο γραφειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:46 Η marzep έγραψε: #5.555 16-06-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε, βαλε φωτογραφιες. Μολις αδειασω και βγαλω καινουργιες, θα βαλω και γω. Να σου πω... Αυτες ειναι προσφατες? Click για ανάπτυξη... Αληθεια,ΠΟΤΕ θα αδειασεις????????????????? Ο κοσμος θελει νεο Μουψη............... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:50 Η marzep έγραψε: #5.556 16-06-09 10:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπραβο! Και η μικρη εχει την ιδια ηλικια? Ειναι αδελφια? Click για ανάπτυξη... Ναι,αλλα μας εχει βγει ντροπαλη για φωτογραφησεις...Μονο να μας ξυπναει με ξεδιαντροπα νιαουρητα στις 5 το πρωι ευκαιρει.Οταν με βλεπει με τη μηχανη εξαφανιζεται.... Οσο για την ουρα που θες στο γραφειο,κανονιζεται!!!!Τον θες με κουριερ η να στον φερω αυτοπροσωπως να τον ζουληξεις????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.557 16-06-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Ναι,αλλα μας εχει βγει ντροπαλη για φωτογραφησεις...Μονο να μας ξυπναει με ξεδιαντροπα νιαουρητα στις 5 το πρωι ευκαιρει.Οταν με βλεπει με τη μηχανη εξαφανιζεται.... Οσο για την ουρα που θες στο γραφειο,κανονιζεται!!!!Τον θες με κουριερ η να στον φερω αυτοπροσωπως να τον ζουληξεις????? Click για ανάπτυξη... στο σπιτι εχω πιο πολυ ζεστη...αστον μεχρι αρχες Σεπτεμβρη Θα εχει και παρεα...το Μορφεα, τη Καλυψω με το αγορακια της και τη Σεμελη με τα μωρα (αν ειναι τελικα εγκυος...σημερα θα το μαθουμε...)δεν θα πληξει καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:11 Ο EL GATO έγραψε: #5.558 16-06-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Αληθεια,ΠΟΤΕ θα αδειασεις????????????????? Ο κοσμος θελει νεο Μουψη............... Click για ανάπτυξη... Θα δειξει ποτε θα αδειασω.... Αντε να δουμε... Θα τον βγαλω μερικες γιατι εχω καιρο. Α, και κανα βιντεο ισως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:40 Η staman2 έγραψε: #5.559 16-06-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θα δειξει ποτε θα αδειασω.... Αντε να δουμε... Θα τον βγαλω μερικες γιατι εχω καιρο. Α, και κανα βιντεο ισως... Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! ΘΕΛΟΥΜΕ φωτο του Μούψη και της ουράς του!!!!!!! Εγώ θα σας βάλω κάποια στιγμή την αγάπη μου τον Ιβάν της Νεκταρίας. Τον έβγαλα κάποιες πολύ όμορφες συν αυτες που μου έστειλες Παύλο μου εσύ. Ετσι για να σας την σπάσω! Εδώ στο θέμα των κουνακιων ΘΑ ΒΑΛΩ τον ΙΒΑΝ μου την αγάπη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:43 Η moukelis έγραψε: #5.560 16-06-09 11:43 Καλημερα κουνακια! Παυλη αντε να μας δειξεις λιγο το αγορι μου,μου εχει λειψει... Μαρια μεγαλωσαν τα μωρα σου ε;Κιολας επτα μηνων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 276 277 278 279 280 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 278 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 278 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολυ ομορφος γατος....και τι ωραια που τον φωτιζει η λευκη του ποδια... τι ηλικια εχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:43 Η marzep έγραψε: #5.552 16-06-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολυ ομορφος γατος....και τι ωραια που τον φωτιζει η λευκη του ποδια... τι ηλικια εχει? Click για ανάπτυξη... Προχθες γιναμε 7 μηνων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.553 16-06-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Προχθες γιναμε 7 μηνων! Click για ανάπτυξη... μπραβο! Και η μικρη εχει την ιδια ηλικια? Ειναι αδελφια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.554 16-06-09 10:46 τωρα εχω ορεξη για μια τεραστια φουντωτη γατοουρα να μου κανει αερα στο γραφειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:46 Η marzep έγραψε: #5.555 16-06-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε, βαλε φωτογραφιες. Μολις αδειασω και βγαλω καινουργιες, θα βαλω και γω. Να σου πω... Αυτες ειναι προσφατες? Click για ανάπτυξη... Αληθεια,ΠΟΤΕ θα αδειασεις????????????????? Ο κοσμος θελει νεο Μουψη............... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:50 Η marzep έγραψε: #5.556 16-06-09 10:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπραβο! Και η μικρη εχει την ιδια ηλικια? Ειναι αδελφια? Click για ανάπτυξη... Ναι,αλλα μας εχει βγει ντροπαλη για φωτογραφησεις...Μονο να μας ξυπναει με ξεδιαντροπα νιαουρητα στις 5 το πρωι ευκαιρει.Οταν με βλεπει με τη μηχανη εξαφανιζεται.... Οσο για την ουρα που θες στο γραφειο,κανονιζεται!!!!Τον θες με κουριερ η να στον φερω αυτοπροσωπως να τον ζουληξεις????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.557 16-06-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Ναι,αλλα μας εχει βγει ντροπαλη για φωτογραφησεις...Μονο να μας ξυπναει με ξεδιαντροπα νιαουρητα στις 5 το πρωι ευκαιρει.Οταν με βλεπει με τη μηχανη εξαφανιζεται.... Οσο για την ουρα που θες στο γραφειο,κανονιζεται!!!!Τον θες με κουριερ η να στον φερω αυτοπροσωπως να τον ζουληξεις????? Click για ανάπτυξη... στο σπιτι εχω πιο πολυ ζεστη...αστον μεχρι αρχες Σεπτεμβρη Θα εχει και παρεα...το Μορφεα, τη Καλυψω με το αγορακια της και τη Σεμελη με τα μωρα (αν ειναι τελικα εγκυος...σημερα θα το μαθουμε...)δεν θα πληξει καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:11 Ο EL GATO έγραψε: #5.558 16-06-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Αληθεια,ΠΟΤΕ θα αδειασεις????????????????? Ο κοσμος θελει νεο Μουψη............... Click για ανάπτυξη... Θα δειξει ποτε θα αδειασω.... Αντε να δουμε... Θα τον βγαλω μερικες γιατι εχω καιρο. Α, και κανα βιντεο ισως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:40 Η staman2 έγραψε: #5.559 16-06-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θα δειξει ποτε θα αδειασω.... Αντε να δουμε... Θα τον βγαλω μερικες γιατι εχω καιρο. Α, και κανα βιντεο ισως... Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! ΘΕΛΟΥΜΕ φωτο του Μούψη και της ουράς του!!!!!!! Εγώ θα σας βάλω κάποια στιγμή την αγάπη μου τον Ιβάν της Νεκταρίας. Τον έβγαλα κάποιες πολύ όμορφες συν αυτες που μου έστειλες Παύλο μου εσύ. Ετσι για να σας την σπάσω! Εδώ στο θέμα των κουνακιων ΘΑ ΒΑΛΩ τον ΙΒΑΝ μου την αγάπη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:43 Η moukelis έγραψε: #5.560 16-06-09 11:43 Καλημερα κουνακια! Παυλη αντε να μας δειξεις λιγο το αγορι μου,μου εχει λειψει... Μαρια μεγαλωσαν τα μωρα σου ε;Κιολας επτα μηνων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 276 277 278 279 280 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 278 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 278 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολυ ομορφος γατος....και τι ωραια που τον φωτιζει η λευκη του ποδια... τι ηλικια εχει? Click για ανάπτυξη... Προχθες γιναμε 7 μηνων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.553 16-06-09 10:44 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Προχθες γιναμε 7 μηνων! Click για ανάπτυξη... μπραβο! Και η μικρη εχει την ιδια ηλικια? Ειναι αδελφια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.554 16-06-09 10:46 τωρα εχω ορεξη για μια τεραστια φουντωτη γατοουρα να μου κανει αερα στο γραφειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:46 Η marzep έγραψε: #5.555 16-06-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε, βαλε φωτογραφιες. Μολις αδειασω και βγαλω καινουργιες, θα βαλω και γω. Να σου πω... Αυτες ειναι προσφατες? Click για ανάπτυξη... Αληθεια,ΠΟΤΕ θα αδειασεις????????????????? Ο κοσμος θελει νεο Μουψη............... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:50 Η marzep έγραψε: #5.556 16-06-09 10:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπραβο! Και η μικρη εχει την ιδια ηλικια? Ειναι αδελφια? Click για ανάπτυξη... Ναι,αλλα μας εχει βγει ντροπαλη για φωτογραφησεις...Μονο να μας ξυπναει με ξεδιαντροπα νιαουρητα στις 5 το πρωι ευκαιρει.Οταν με βλεπει με τη μηχανη εξαφανιζεται.... Οσο για την ουρα που θες στο γραφειο,κανονιζεται!!!!Τον θες με κουριερ η να στον φερω αυτοπροσωπως να τον ζουληξεις????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.557 16-06-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Ναι,αλλα μας εχει βγει ντροπαλη για φωτογραφησεις...Μονο να μας ξυπναει με ξεδιαντροπα νιαουρητα στις 5 το πρωι ευκαιρει.Οταν με βλεπει με τη μηχανη εξαφανιζεται.... Οσο για την ουρα που θες στο γραφειο,κανονιζεται!!!!Τον θες με κουριερ η να στον φερω αυτοπροσωπως να τον ζουληξεις????? Click για ανάπτυξη... στο σπιτι εχω πιο πολυ ζεστη...αστον μεχρι αρχες Σεπτεμβρη Θα εχει και παρεα...το Μορφεα, τη Καλυψω με το αγορακια της και τη Σεμελη με τα μωρα (αν ειναι τελικα εγκυος...σημερα θα το μαθουμε...)δεν θα πληξει καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:11 Ο EL GATO έγραψε: #5.558 16-06-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Αληθεια,ΠΟΤΕ θα αδειασεις????????????????? Ο κοσμος θελει νεο Μουψη............... Click για ανάπτυξη... Θα δειξει ποτε θα αδειασω.... Αντε να δουμε... Θα τον βγαλω μερικες γιατι εχω καιρο. Α, και κανα βιντεο ισως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:40 Η staman2 έγραψε: #5.559 16-06-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θα δειξει ποτε θα αδειασω.... Αντε να δουμε... Θα τον βγαλω μερικες γιατι εχω καιρο. Α, και κανα βιντεο ισως... Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! ΘΕΛΟΥΜΕ φωτο του Μούψη και της ουράς του!!!!!!! Εγώ θα σας βάλω κάποια στιγμή την αγάπη μου τον Ιβάν της Νεκταρίας. Τον έβγαλα κάποιες πολύ όμορφες συν αυτες που μου έστειλες Παύλο μου εσύ. Ετσι για να σας την σπάσω! Εδώ στο θέμα των κουνακιων ΘΑ ΒΑΛΩ τον ΙΒΑΝ μου την αγάπη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:43 Η moukelis έγραψε: #5.560 16-06-09 11:43 Καλημερα κουνακια! Παυλη αντε να μας δειξεις λιγο το αγορι μου,μου εχει λειψει... Μαρια μεγαλωσαν τα μωρα σου ε;Κιολας επτα μηνων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 276 277 278 279 280 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 278 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 278 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από marzep: Προχθες γιναμε 7 μηνων! Click για ανάπτυξη... μπραβο! Και η μικρη εχει την ιδια ηλικια? Ειναι αδελφια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.554 16-06-09 10:46 τωρα εχω ορεξη για μια τεραστια φουντωτη γατοουρα να μου κανει αερα στο γραφειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:46 Η marzep έγραψε: #5.555 16-06-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε, βαλε φωτογραφιες. Μολις αδειασω και βγαλω καινουργιες, θα βαλω και γω. Να σου πω... Αυτες ειναι προσφατες? Click για ανάπτυξη... Αληθεια,ΠΟΤΕ θα αδειασεις????????????????? Ο κοσμος θελει νεο Μουψη............... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:50 Η marzep έγραψε: #5.556 16-06-09 10:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπραβο! Και η μικρη εχει την ιδια ηλικια? Ειναι αδελφια? Click για ανάπτυξη... Ναι,αλλα μας εχει βγει ντροπαλη για φωτογραφησεις...Μονο να μας ξυπναει με ξεδιαντροπα νιαουρητα στις 5 το πρωι ευκαιρει.Οταν με βλεπει με τη μηχανη εξαφανιζεται.... Οσο για την ουρα που θες στο γραφειο,κανονιζεται!!!!Τον θες με κουριερ η να στον φερω αυτοπροσωπως να τον ζουληξεις????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.557 16-06-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Ναι,αλλα μας εχει βγει ντροπαλη για φωτογραφησεις...Μονο να μας ξυπναει με ξεδιαντροπα νιαουρητα στις 5 το πρωι ευκαιρει.Οταν με βλεπει με τη μηχανη εξαφανιζεται.... Οσο για την ουρα που θες στο γραφειο,κανονιζεται!!!!Τον θες με κουριερ η να στον φερω αυτοπροσωπως να τον ζουληξεις????? Click για ανάπτυξη... στο σπιτι εχω πιο πολυ ζεστη...αστον μεχρι αρχες Σεπτεμβρη Θα εχει και παρεα...το Μορφεα, τη Καλυψω με το αγορακια της και τη Σεμελη με τα μωρα (αν ειναι τελικα εγκυος...σημερα θα το μαθουμε...)δεν θα πληξει καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:11 Ο EL GATO έγραψε: #5.558 16-06-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Αληθεια,ΠΟΤΕ θα αδειασεις????????????????? Ο κοσμος θελει νεο Μουψη............... Click για ανάπτυξη... Θα δειξει ποτε θα αδειασω.... Αντε να δουμε... Θα τον βγαλω μερικες γιατι εχω καιρο. Α, και κανα βιντεο ισως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:40 Η staman2 έγραψε: #5.559 16-06-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θα δειξει ποτε θα αδειασω.... Αντε να δουμε... Θα τον βγαλω μερικες γιατι εχω καιρο. Α, και κανα βιντεο ισως... Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! ΘΕΛΟΥΜΕ φωτο του Μούψη και της ουράς του!!!!!!! Εγώ θα σας βάλω κάποια στιγμή την αγάπη μου τον Ιβάν της Νεκταρίας. Τον έβγαλα κάποιες πολύ όμορφες συν αυτες που μου έστειλες Παύλο μου εσύ. Ετσι για να σας την σπάσω! Εδώ στο θέμα των κουνακιων ΘΑ ΒΑΛΩ τον ΙΒΑΝ μου την αγάπη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:43 Η moukelis έγραψε: #5.560 16-06-09 11:43 Καλημερα κουνακια! Παυλη αντε να μας δειξεις λιγο το αγορι μου,μου εχει λειψει... Μαρια μεγαλωσαν τα μωρα σου ε;Κιολας επτα μηνων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 276 277 278 279 280 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 278 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 278 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τωρα εχω ορεξη για μια τεραστια φουντωτη γατοουρα να μου κανει αερα στο γραφειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:46 Η marzep έγραψε: #5.555 16-06-09 10:46 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε, βαλε φωτογραφιες. Μολις αδειασω και βγαλω καινουργιες, θα βαλω και γω. Να σου πω... Αυτες ειναι προσφατες? Click για ανάπτυξη... Αληθεια,ΠΟΤΕ θα αδειασεις????????????????? Ο κοσμος θελει νεο Μουψη............... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:50 Η marzep έγραψε: #5.556 16-06-09 10:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπραβο! Και η μικρη εχει την ιδια ηλικια? Ειναι αδελφια? Click για ανάπτυξη... Ναι,αλλα μας εχει βγει ντροπαλη για φωτογραφησεις...Μονο να μας ξυπναει με ξεδιαντροπα νιαουρητα στις 5 το πρωι ευκαιρει.Οταν με βλεπει με τη μηχανη εξαφανιζεται.... Οσο για την ουρα που θες στο γραφειο,κανονιζεται!!!!Τον θες με κουριερ η να στον φερω αυτοπροσωπως να τον ζουληξεις????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.557 16-06-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Ναι,αλλα μας εχει βγει ντροπαλη για φωτογραφησεις...Μονο να μας ξυπναει με ξεδιαντροπα νιαουρητα στις 5 το πρωι ευκαιρει.Οταν με βλεπει με τη μηχανη εξαφανιζεται.... Οσο για την ουρα που θες στο γραφειο,κανονιζεται!!!!Τον θες με κουριερ η να στον φερω αυτοπροσωπως να τον ζουληξεις????? Click για ανάπτυξη... στο σπιτι εχω πιο πολυ ζεστη...αστον μεχρι αρχες Σεπτεμβρη Θα εχει και παρεα...το Μορφεα, τη Καλυψω με το αγορακια της και τη Σεμελη με τα μωρα (αν ειναι τελικα εγκυος...σημερα θα το μαθουμε...)δεν θα πληξει καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:11 Ο EL GATO έγραψε: #5.558 16-06-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Αληθεια,ΠΟΤΕ θα αδειασεις????????????????? Ο κοσμος θελει νεο Μουψη............... Click για ανάπτυξη... Θα δειξει ποτε θα αδειασω.... Αντε να δουμε... Θα τον βγαλω μερικες γιατι εχω καιρο. Α, και κανα βιντεο ισως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:40 Η staman2 έγραψε: #5.559 16-06-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θα δειξει ποτε θα αδειασω.... Αντε να δουμε... Θα τον βγαλω μερικες γιατι εχω καιρο. Α, και κανα βιντεο ισως... Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! ΘΕΛΟΥΜΕ φωτο του Μούψη και της ουράς του!!!!!!! Εγώ θα σας βάλω κάποια στιγμή την αγάπη μου τον Ιβάν της Νεκταρίας. Τον έβγαλα κάποιες πολύ όμορφες συν αυτες που μου έστειλες Παύλο μου εσύ. Ετσι για να σας την σπάσω! Εδώ στο θέμα των κουνακιων ΘΑ ΒΑΛΩ τον ΙΒΑΝ μου την αγάπη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:43 Η moukelis έγραψε: #5.560 16-06-09 11:43 Καλημερα κουνακια! Παυλη αντε να μας δειξεις λιγο το αγορι μου,μου εχει λειψει... Μαρια μεγαλωσαν τα μωρα σου ε;Κιολας επτα μηνων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 276 277 278 279 280 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 278 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 278 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε, βαλε φωτογραφιες. Μολις αδειασω και βγαλω καινουργιες, θα βαλω και γω. Να σου πω... Αυτες ειναι προσφατες? Click για ανάπτυξη... Αληθεια,ΠΟΤΕ θα αδειασεις????????????????? Ο κοσμος θελει νεο Μουψη............... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:50 Η marzep έγραψε: #5.556 16-06-09 10:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπραβο! Και η μικρη εχει την ιδια ηλικια? Ειναι αδελφια? Click για ανάπτυξη... Ναι,αλλα μας εχει βγει ντροπαλη για φωτογραφησεις...Μονο να μας ξυπναει με ξεδιαντροπα νιαουρητα στις 5 το πρωι ευκαιρει.Οταν με βλεπει με τη μηχανη εξαφανιζεται.... Οσο για την ουρα που θες στο γραφειο,κανονιζεται!!!!Τον θες με κουριερ η να στον φερω αυτοπροσωπως να τον ζουληξεις????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.557 16-06-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Ναι,αλλα μας εχει βγει ντροπαλη για φωτογραφησεις...Μονο να μας ξυπναει με ξεδιαντροπα νιαουρητα στις 5 το πρωι ευκαιρει.Οταν με βλεπει με τη μηχανη εξαφανιζεται.... Οσο για την ουρα που θες στο γραφειο,κανονιζεται!!!!Τον θες με κουριερ η να στον φερω αυτοπροσωπως να τον ζουληξεις????? Click για ανάπτυξη... στο σπιτι εχω πιο πολυ ζεστη...αστον μεχρι αρχες Σεπτεμβρη Θα εχει και παρεα...το Μορφεα, τη Καλυψω με το αγορακια της και τη Σεμελη με τα μωρα (αν ειναι τελικα εγκυος...σημερα θα το μαθουμε...)δεν θα πληξει καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:11 Ο EL GATO έγραψε: #5.558 16-06-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Αληθεια,ΠΟΤΕ θα αδειασεις????????????????? Ο κοσμος θελει νεο Μουψη............... Click για ανάπτυξη... Θα δειξει ποτε θα αδειασω.... Αντε να δουμε... Θα τον βγαλω μερικες γιατι εχω καιρο. Α, και κανα βιντεο ισως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:40 Η staman2 έγραψε: #5.559 16-06-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θα δειξει ποτε θα αδειασω.... Αντε να δουμε... Θα τον βγαλω μερικες γιατι εχω καιρο. Α, και κανα βιντεο ισως... Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! ΘΕΛΟΥΜΕ φωτο του Μούψη και της ουράς του!!!!!!! Εγώ θα σας βάλω κάποια στιγμή την αγάπη μου τον Ιβάν της Νεκταρίας. Τον έβγαλα κάποιες πολύ όμορφες συν αυτες που μου έστειλες Παύλο μου εσύ. Ετσι για να σας την σπάσω! Εδώ στο θέμα των κουνακιων ΘΑ ΒΑΛΩ τον ΙΒΑΝ μου την αγάπη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:43 Η moukelis έγραψε: #5.560 16-06-09 11:43 Καλημερα κουνακια! Παυλη αντε να μας δειξεις λιγο το αγορι μου,μου εχει λειψει... Μαρια μεγαλωσαν τα μωρα σου ε;Κιολας επτα μηνων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 276 277 278 279 280 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 278 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 278 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπραβο! Και η μικρη εχει την ιδια ηλικια? Ειναι αδελφια? Click για ανάπτυξη... Ναι,αλλα μας εχει βγει ντροπαλη για φωτογραφησεις...Μονο να μας ξυπναει με ξεδιαντροπα νιαουρητα στις 5 το πρωι ευκαιρει.Οταν με βλεπει με τη μηχανη εξαφανιζεται.... Οσο για την ουρα που θες στο γραφειο,κανονιζεται!!!!Τον θες με κουριερ η να στον φερω αυτοπροσωπως να τον ζουληξεις????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 10:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.557 16-06-09 10:58 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Ναι,αλλα μας εχει βγει ντροπαλη για φωτογραφησεις...Μονο να μας ξυπναει με ξεδιαντροπα νιαουρητα στις 5 το πρωι ευκαιρει.Οταν με βλεπει με τη μηχανη εξαφανιζεται.... Οσο για την ουρα που θες στο γραφειο,κανονιζεται!!!!Τον θες με κουριερ η να στον φερω αυτοπροσωπως να τον ζουληξεις????? Click για ανάπτυξη... στο σπιτι εχω πιο πολυ ζεστη...αστον μεχρι αρχες Σεπτεμβρη Θα εχει και παρεα...το Μορφεα, τη Καλυψω με το αγορακια της και τη Σεμελη με τα μωρα (αν ειναι τελικα εγκυος...σημερα θα το μαθουμε...)δεν θα πληξει καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:11 Ο EL GATO έγραψε: #5.558 16-06-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Αληθεια,ΠΟΤΕ θα αδειασεις????????????????? Ο κοσμος θελει νεο Μουψη............... Click για ανάπτυξη... Θα δειξει ποτε θα αδειασω.... Αντε να δουμε... Θα τον βγαλω μερικες γιατι εχω καιρο. Α, και κανα βιντεο ισως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:40 Η staman2 έγραψε: #5.559 16-06-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θα δειξει ποτε θα αδειασω.... Αντε να δουμε... Θα τον βγαλω μερικες γιατι εχω καιρο. Α, και κανα βιντεο ισως... Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! ΘΕΛΟΥΜΕ φωτο του Μούψη και της ουράς του!!!!!!! Εγώ θα σας βάλω κάποια στιγμή την αγάπη μου τον Ιβάν της Νεκταρίας. Τον έβγαλα κάποιες πολύ όμορφες συν αυτες που μου έστειλες Παύλο μου εσύ. Ετσι για να σας την σπάσω! Εδώ στο θέμα των κουνακιων ΘΑ ΒΑΛΩ τον ΙΒΑΝ μου την αγάπη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:43 Η moukelis έγραψε: #5.560 16-06-09 11:43 Καλημερα κουνακια! Παυλη αντε να μας δειξεις λιγο το αγορι μου,μου εχει λειψει... Μαρια μεγαλωσαν τα μωρα σου ε;Κιολας επτα μηνων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 276 277 278 279 280 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 278 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 278 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από marzep: Ναι,αλλα μας εχει βγει ντροπαλη για φωτογραφησεις...Μονο να μας ξυπναει με ξεδιαντροπα νιαουρητα στις 5 το πρωι ευκαιρει.Οταν με βλεπει με τη μηχανη εξαφανιζεται.... Οσο για την ουρα που θες στο γραφειο,κανονιζεται!!!!Τον θες με κουριερ η να στον φερω αυτοπροσωπως να τον ζουληξεις????? Click για ανάπτυξη... στο σπιτι εχω πιο πολυ ζεστη...αστον μεχρι αρχες Σεπτεμβρη Θα εχει και παρεα...το Μορφεα, τη Καλυψω με το αγορακια της και τη Σεμελη με τα μωρα (αν ειναι τελικα εγκυος...σημερα θα το μαθουμε...)δεν θα πληξει καθολου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:11 Ο EL GATO έγραψε: #5.558 16-06-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από marzep: Αληθεια,ΠΟΤΕ θα αδειασεις????????????????? Ο κοσμος θελει νεο Μουψη............... Click για ανάπτυξη... Θα δειξει ποτε θα αδειασω.... Αντε να δουμε... Θα τον βγαλω μερικες γιατι εχω καιρο. Α, και κανα βιντεο ισως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:40 Η staman2 έγραψε: #5.559 16-06-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θα δειξει ποτε θα αδειασω.... Αντε να δουμε... Θα τον βγαλω μερικες γιατι εχω καιρο. Α, και κανα βιντεο ισως... Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! ΘΕΛΟΥΜΕ φωτο του Μούψη και της ουράς του!!!!!!! Εγώ θα σας βάλω κάποια στιγμή την αγάπη μου τον Ιβάν της Νεκταρίας. Τον έβγαλα κάποιες πολύ όμορφες συν αυτες που μου έστειλες Παύλο μου εσύ. Ετσι για να σας την σπάσω! Εδώ στο θέμα των κουνακιων ΘΑ ΒΑΛΩ τον ΙΒΑΝ μου την αγάπη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:43 Η moukelis έγραψε: #5.560 16-06-09 11:43 Καλημερα κουνακια! Παυλη αντε να μας δειξεις λιγο το αγορι μου,μου εχει λειψει... Μαρια μεγαλωσαν τα μωρα σου ε;Κιολας επτα μηνων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 276 277 278 279 280 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 278 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 278 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από marzep: Αληθεια,ΠΟΤΕ θα αδειασεις????????????????? Ο κοσμος θελει νεο Μουψη............... Click για ανάπτυξη... Θα δειξει ποτε θα αδειασω.... Αντε να δουμε... Θα τον βγαλω μερικες γιατι εχω καιρο. Α, και κανα βιντεο ισως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:40 Η staman2 έγραψε: #5.559 16-06-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θα δειξει ποτε θα αδειασω.... Αντε να δουμε... Θα τον βγαλω μερικες γιατι εχω καιρο. Α, και κανα βιντεο ισως... Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! ΘΕΛΟΥΜΕ φωτο του Μούψη και της ουράς του!!!!!!! Εγώ θα σας βάλω κάποια στιγμή την αγάπη μου τον Ιβάν της Νεκταρίας. Τον έβγαλα κάποιες πολύ όμορφες συν αυτες που μου έστειλες Παύλο μου εσύ. Ετσι για να σας την σπάσω! Εδώ στο θέμα των κουνακιων ΘΑ ΒΑΛΩ τον ΙΒΑΝ μου την αγάπη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:43 Η moukelis έγραψε: #5.560 16-06-09 11:43 Καλημερα κουνακια! Παυλη αντε να μας δειξεις λιγο το αγορι μου,μου εχει λειψει... Μαρια μεγαλωσαν τα μωρα σου ε;Κιολας επτα μηνων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 276 277 278 279 280 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 278 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 278 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Θα δειξει ποτε θα αδειασω.... Αντε να δουμε... Θα τον βγαλω μερικες γιατι εχω καιρο. Α, και κανα βιντεο ισως... Click για ανάπτυξη... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! ΘΕΛΟΥΜΕ φωτο του Μούψη και της ουράς του!!!!!!! Εγώ θα σας βάλω κάποια στιγμή την αγάπη μου τον Ιβάν της Νεκταρίας. Τον έβγαλα κάποιες πολύ όμορφες συν αυτες που μου έστειλες Παύλο μου εσύ. Ετσι για να σας την σπάσω! Εδώ στο θέμα των κουνακιων ΘΑ ΒΑΛΩ τον ΙΒΑΝ μου την αγάπη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 11:43 Η moukelis έγραψε: #5.560 16-06-09 11:43 Καλημερα κουνακια! Παυλη αντε να μας δειξεις λιγο το αγορι μου,μου εχει λειψει... Μαρια μεγαλωσαν τα μωρα σου ε;Κιολας επτα μηνων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλημερα κουνακια! Παυλη αντε να μας δειξεις λιγο το αγορι μου,μου εχει λειψει... Μαρια μεγαλωσαν τα μωρα σου ε;Κιολας επτα μηνων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.