Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Απολύτως!Καταλαβαινω! Αλλωστε και γω χτες, ειπα στη Στελλα οτι τα ονοματα που αρχικα ειχε σκεφθει δε ταιριαζαν σε γατες. Τελικα ειναι τελειως υποκειμενικο το θεμα. Ετσι κι αλλιως, μπορει τα MC να γινονται θηρια ολοκληρα, αλλα μεσα τους μενουν μικρα, ετσι αγαθα που ειναι. Συμφωνεις?

Αλλωστε δεν είναι το στυλ που μετράει... είναι η αγαθή ψυχούλα τους!

Η Κωσταντίνα δεν είναι αυτή που τον λέει το "μπισκοτάκι μου"?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Παει το κρεμμυδι το εκαψα τσιγαρισα αλλο,αχ τι μου κανετε.....γραψε απ δω ..διαβασε απο κει....μακαρονια με σαλτσα θα φαμε σημερα.Το πρωι που σηκωνομαι λεω"θα τελειωσω πρωτα τις δουλειες και μετα θ`ανοιξω"Ανοιγα λοιπον στον 2ο καφε .Εδω και 2-3 μερες περναω απο τον υπολογιστη και τον κοιτω σαν ξερολουκουμο.Παθαινω το συνδρομο της στερησης....αποψε το my cat εβλεπα στον υπνο μου.Υπαρχει αντιδοτο?
ναι....

μόνο αυτό...

www.birman.gr
Αυτό ειναι το δικό μας forum!!

Εννοείται ότι κάνω πλάκα... κι ότι δεν ανταγωνίζομαι το πολυαγαπημένο μας mycat!!
EL GATO
Διάσημο μέλος
Παει το κρεμμυδι το εκαψα τσιγαρισα αλλο,αχ τι μου κανετε.....γραψε απ δω ..διαβασε απο κει....μακαρονια με σαλτσα θα φαμε σημερα.Το πρωι που σηκωνομαι λεω"θα τελειωσω πρωτα τις δουλειες και μετα θ`ανοιξω"Ανοιγα λοιπον στον 2ο καφε .Εδω και 2-3 μερες περναω απο τον υπολογιστη και τον κοιτω σαν ξερολουκουμο.Παθαινω το συνδρομο της στερησης....αποψε το my cat εβλεπα στον υπνο μου.Υπαρχει αντιδοτο?
Εγω τι να πω που πρεπει να παραδωσω εργασια και καθε τρια λεπτα μπαινω και βλεπω τα νεα μηνυματα? Και για να παραδωσω εργασια, πρεπει πρωτα να διαβασω την υλη. Αλλα που...
Μπα, δεν υπαρχει αντιδοτο.
Και στο κατω κατω, τι εχουν τα μακαρονια με σαλτσα? Μια χαρα ειναι...
EL GATO
Διάσημο μέλος
Απολύτως!
Αλλωστε δεν είναι το στυλ που μετράει... είναι η αγαθή ψυχούλα τους!
Η Κωσταντίνα δεν είναι αυτή που τον λέει το "μπισκοτάκι μου"?![]()
My point exactly!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
... καλά όταν πάω θα το καρφιτσώσω στη μπλούζα μου για να το έχω συνέχεια πάνω μου όπου πάω και να μη φοβάται τους γίγαντες που θα τη κοιτάνε από κάτω

EL GATO
Διάσημο μέλος
Μου λείπει το κοριτσάκι μου το μικρό... καλά όταν πάω θα το καρφιτσώσω στη μπλούζα μου για να το έχω συνέχεια πάνω μου όπου πάω και να μη φοβάται τους γίγαντες που θα τη κοιτάνε από κάτω
![]()
Δε συνηθισε ακομα, ε?
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ειναι πολύ νωρίς.. και συναντήθηκαν για πολύ λίγο...σήμερα για πιο πολύ... το πάμε σιγά σιγά...Δε συνηθισε ακομα, ε?

EL GATO
Διάσημο μέλος
nandia05
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γιουλη υπομονη θα στρωσει η κατασταση
nandia05
Εκκολαπτόμενο μέλος
nandia05
Εκκολαπτόμενο μέλος

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
ελα αγαπη μου εδω ειμαι ...που να παω..εχω παθει εξαρτηση,σιδερωνω και διπλα ο υπολογιστηςτωρα που ηρθα φυγατε ολοι???![]()
nandia05
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
nandia05
Εκκολαπτόμενο μέλος
nandia05
Εκκολαπτόμενο μέλος

EL GATO
Διάσημο μέλος
Οχι, δεν ψαχνω ονομα. Εχω βρει ηδη. Για αρσενικο. Δες τον στο site. Ειναι ο Cimber.
Ελπιζω να εισαι πολυ καλα.
zorica
Διάσημο μέλος
Ωραιο ονομαΓεια σου Ναντια!
Οχι, δεν ψαχνω ονομα. Εχω βρει ηδη. Για αρσενικο. Δες τον στο site. Ειναι ο Cimber.
Ελπιζω να εισαι πολυ καλα.

EL GATO
Διάσημο μέλος
Ωραιο ονομα![]()
Zorica, το Cimber ειναι το ονομα που του εχει δωσει η κα Νεκταρια. Αλλο θα του δωσω εγω.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool