Τα Μaine Coon-άκια!!

Δεν τα θελω τα χαζοcoon σας (ο συζυγατος μου εξαιρειται) τα νορβηγακια μου ειναι πιο ομορφα (αμ πως:P:P:P:lol:)

Είδες; Τετοια λέει και δε μπορώ να της κρατώ μούτρα.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

By Moukelo with love::P:lol:
amazingdozenlitter_t.jpg
fab7.jpg
maine_coon_kitten_mp1-1.jpg
pambabiesforweb.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

silverpatch_t.jpg
tipi-sibs_t.jpg
woton-sibs_t.jpg

Σας κοροιδευει παιδιαααα!
Ειναι Νορβηγακια αυτα:lol:

Δε βλεπεις μαρη αυτογκες και μουσουδια γεματα;:P

Κάτι άσχετο... Το βράδυ για φαΐ θα πάμε ή για ποτό;

Ωραια τωρα μας εφτιαξες το κεφι:Pσυγχωρησε για τις κακες κουβεντες;)
αλλα τι περιμενει κανεις απο μια κακια εκτροφεα:P

Ωραια τωρα μας εφτιαξες το κεφι:Pσυγχωρησε για τις κακες κουβεντες;)
αλλα τι περιμενει κανεις απο μια κακια εκτροφεα:P
Το κακια εκτροφεας ειναι τρε μπαναλ,πλεον ειμαι η !εμπορα,ε εμπορα! μαυραγοριτισσα.:lol:

Κάτι άσχετο... Το βράδυ για φαΐ θα πάμε ή για ποτό;
κοιτα Παυλο... με ποτο θα ξεκινησουμε...αλλα....που ξερεις μπορει πολυ αργα να σου ανοιξει η ορεξη και να δαγκωσεις καμια μπουκια;):redface::lol:
Δε βλεπεις μαρη αυτογκες και μουσουδια γεματα;:P
πραγματι...:P:lol:

κοιτα Παυλο... με ποτο θα ξεκινησουμε...αλλα....που ξερεις μπορει πολυ αργα να σου ανοιξει η ορεξη και να δαγκωσεις καμια μπουκια;):redface::lol:

πραγματι...:P:lol:

Ναι, δεν αποκλείεται. Αλλά ελπίζω να έχει εκλεκτό φαγητό, γιατί εγώ είμαι καλομαθημενος και δεν τρώω ο,τι κι ο,τι.;)

Αμα ειναι να εχει φαγητο πειτε το να μη φαω το μεσημερι,καθ`οτι βρισκομαι σε περιοδο διαιτας LR:P;)

Ναι, δεν αποκλείεται. Αλλά ελπίζω να έχει εκλεκτό φαγητό, γιατί εγώ είμαι καλομαθημενος και δεν τρώω ο,τι κι ο,τι.;)

Να εχω μαζι μου μια μεριδα πατατες απ`το Λιδικο?:lol:Ξερω οτι τρελλενεσαι;)

Καλημερα κουνάκια και κουνογονεις !:)
Εδώ η θεία απ΄τη Νέα Σμύρνη:lol::)
Δεν τα θελω τα χαζοcoon σας (ο συζυγατος μου εξαιρειται) τα νορβηγακια μου ειναι πιο ομορφα (αμ πως:P)
Ααα για να σου πω... Βρίσκεσαι στο θεμα των κουνακίων:P:mad::lol:Εχεις και θράσσος και τους βρίζεις κιόλας? Παλιο εμπορισσα μαυραγορίτισσα?:lol: κι αμα το πάμε έτσι, όλα ειναι χαζά ΕΚΤΟΣ απ΄τα ΠΕΡΣΑΚΙΑ και τα ΤΣΙΝΤΣΙΛΑΚΙΑ. Και μετά έπονται τα άλλα:lol::lol::lol:

Φιρι φιρι το πας πρωί πρωι να ακούσεις καμία κουβέντα. Μαυραγοριτισσα! :mad::lol:
Βρε Παύλο καλά της τα λες της κυρίας. :lol:Θέλει να γίνει και νυφούλα σου.΄Αντε άντε να μαζευτει:lol:

By Moukelo with love::P:lol:
maine_coon_kitten_mp1-1.jpg
pambabiesforweb.jpg
Ειναι καταπληκτικές φατσουλεςςςςςςςςςςς πω πω πω τι ζουζουνια τροφαντά ειναι αυτά! Φιλούμπες... (αυτο το αφιερώνω στη Γιουλη χιχιχιχιχι:lol:)

το ξερω το ξερω...
Αμα ειναι να εχει φαγητο πειτε το να μη φαω το μεσημερι,καθ`οτι βρισκομαι σε περιοδο διαιτας LR:P;)
απο που να χασεις καλε εσυ?:P
τα ροφηματα τα δοκιμασες Νεκταρ? Ειναι ωραια? :hmm:
μονο τις μπαρες παιρνω στο γραφειο γιατι με βολευουν ως σνακ...θελω να δοκιμασω τωρα που κρυωνει ο καιρος τη σουπα ντοματας και πατατας:P

Δεν θα εχει φαγητο...μονο για καποιους VIP και... ιδιαιτερα πιατα:lol:
Παυλο μου ανθρωποφαγε:redface::P

Καλημερα κουνάκια και κουνογονεις !:)
Εδώ η θεία απ΄τη Νέα Σμύρνη:lol::)

Ααα για να σου πω... Βρίσκεσαι στο θεμα των κουνακίων:P:mad::lol:Εχεις και θράσσος και τους βρίζεις κιόλας? Παλιο εμπορισσα μαυραγορίτισσα?:lol: κι αμα το πάμε έτσι, όλα ειναι χαζά ΕΚΤΟΣ απ΄τα ΠΕΡΣΑΚΙΑ και τα ΤΣΙΝΤΣΙΛΑΚΙΑ. Και μετά έπονται τα άλλα:lol::lol::lol:

Βρε Παύλο καλά της τα λες της κυρίας. :lol:Θέλει να γίνει και νυφούλα σου.΄Αντε άντε να μαζευτει:lol:

Ειναι καταπληκτικές φατσουλεςςςςςςςςςςς πω πω πω τι ζουζουνια τροφαντά ειναι αυτά! Φιλούμπες... (αυτο το αφιερώνω στη Γιουλη χιχιχιχιχι:lol:)
:lol::lol::lol:
ρε συ Παυλο, καποτε αυτο μου το ειπε κλεινοντας το τηλεφωνο καποιος και δεν τον ξαναπηρα τηλεφωνο ποτε...γι'αυτο...
πες μου τη γνωμη σου...
Ειμαι τρελη?:/::redface::lol:

το ξερω το ξερω...

απο που να χασεις καλε εσυ?:P
τα ροφηματα τα δοκιμασες Νεκταρ? Ειναι ωραια? :hmm:
μονο τις μπαρες παιρνω στο γραφειο γιατι με βολευουν ως σνακ...θελω να δοκιμασω τωρα που κρυωνει ο καιρος τη σουπα ντοματας και πατατας:P

Δεν θα εχει φαγητο...μονο για καποιους VIP και... ιδιαιτερα πιατα:lol:
Παυλο μου ανθρωποφαγε:redface::P
Ε αυτο πινω:)ειδικα τις 2 πρωτες μερες,μονο αυτο.Τη σουπα ντοματας την εχω δοκιμασει ειναι τελεια;)

Η Δωρα μουφτιαξε το κεφι με τα κουνακια,αλλα ολο και καποιος μου το χαλαει:cool:αντε ταχω παρει τωρα:mad:

Μη φουντωνεις,ηρεμα και ολα γινονται.Δεν ειναι τιποτα χαζοι,ειναι απλα ανενημερωτοι,εγω που τους γνωρισα απο κοντα στο λεω.Παντως πρεπει οντως να γινει μια ενημερωση για τη στειρωση.Δε λεω,σε πολλους δεν αρεσει (οι μισοι απο οσους μου εχουν στειλει μεηλ για γατακια απο τη γεννα μας το Πασχα αρνηθηκαν να παρουν λογω του ορου αυτου) αλλα δεν ειναι παντα ο ευκολος δρομος κι ο πιο σωστος.

Μη φουντωνεις,ηρεμα και ολα γινονται.Δεν ειναι τιποτα χαζοι,ειναι απλα ανενημερωτοι,εγω που τους γνωρισα απο κοντα στο λεω.Παντως πρεπει οντως να γινει μια ενημερωση για τη στειρωση.Δε λεω,σε πολλους δεν αρεσει (οι μισοι απο οσους μου εχουν στειλει μεηλ για γατακια απο τη γεννα μας το Πασχα αρνηθηκαν να παρουν λογω του ορου αυτου) αλλα δεν ειναι παντα ο ευκολος δρομος κι ο πιο σωστος.
Εχω διαβασει τοσα εδω μεσα και σπανια απαντω πνιγοντας τον θυμο μου.Καποια στιγμη ξεσπαω.Τι να κανουμε ανθρωπος ειμαι και με ευαισθησιες.
Και σε μενα εχουν φυγει ανθρωποι που δεν δεχονται τον ορο της στειρωσης.Εχτες με πηραν και ηθελαν γατακι αλλα να το εχουν εξω για να κυνηγαει ποντικια:confused:Ε μ`αυτα και με κεινα ,ξεσπασα.Ας το καλο πια:mad:

:lol::lol::lol:
ρε συ Παυλο, καποτε αυτο μου το ειπε κλεινοντας το τηλεφωνο καποιος και δεν τον ξαναπηρα τηλεφωνο ποτε...γι'αυτο...
πες μου τη γνωμη σου...
Ειμαι τρελη?:/::redface::lol:

Άντρας; :blink::blink::blink:

Εχω διαβασει τοσα εδω μεσα και σπανια απαντω πνιγοντας τον θυμο μου.Καποια στιγμη ξεσπαω.Τι να κανουμε ανθρωπος ειμαι και με ευαισθησιες.
Και σε μενα εχουν φυγει ανθρωποι που δεν δεχονται τον ορο της στειρωσης.Εχτες με πηραν και ηθελαν γατακι αλλα να το εχουν εξω για να κυνηγαει ποντικια:confused:Ε μ`αυτα και με κεινα ,ξεσπασα.Ας το καλο πια:mad:
ε τραγικο!!!να το εχουν εξω να κυνηγαει ποντικια???:blink::blink:τι αλλο θα ακουσω...!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back