EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:10 Ο EL GATO έγραψε: #6.321 11-09-09 10:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν τα θελω τα χαζοcoon σας (ο συζυγατος μου εξαιρειται) τα νορβηγακια μου ειναι πιο ομορφα (αμ πως) Click για ανάπτυξη... Είδες; Τετοια λέει και δε μπορώ να της κρατώ μούτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:10 Η moukelis έγραψε: #6.322 11-09-09 10:10 By Moukelo with love: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #6.323 11-09-09 10:11 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.324 11-09-09 10:15 Σας κοροιδευει παιδιαααα! Ειναι Νορβηγακια αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:19 Η moukelis έγραψε: #6.325 11-09-09 10:19 Δε βλεπεις μαρη αυτογκες και μουσουδια γεματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:20 Ο EL GATO έγραψε: #6.326 11-09-09 10:20 Κάτι άσχετο... Το βράδυ για φαΐ θα πάμε ή για ποτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:24 Η Νεκταρια έγραψε: #6.327 11-09-09 10:24 Ωραια τωρα μας εφτιαξες το κεφισυγχωρησε για τις κακες κουβεντες αλλα τι περιμενει κανεις απο μια κακια εκτροφεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:26 Η moukelis έγραψε: #6.328 11-09-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ωραια τωρα μας εφτιαξες το κεφισυγχωρησε για τις κακες κουβεντες αλλα τι περιμενει κανεις απο μια κακια εκτροφεα Click για ανάπτυξη... Το κακια εκτροφεας ειναι τρε μπαναλ,πλεον ειμαι η !εμπορα,ε εμπορα! μαυραγοριτισσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.329 11-09-09 10:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κάτι άσχετο... Το βράδυ για φαΐ θα πάμε ή για ποτό; Click για ανάπτυξη... κοιτα Παυλο... με ποτο θα ξεκινησουμε...αλλα....που ξερεις μπορει πολυ αργα να σου ανοιξει η ορεξη και να δαγκωσεις καμια μπουκια Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε βλεπεις μαρη αυτογκες και μουσουδια γεματα; Click για ανάπτυξη... πραγματι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:48 Ο EL GATO έγραψε: #6.330 11-09-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κοιτα Παυλο... με ποτο θα ξεκινησουμε...αλλα....που ξερεις μπορει πολυ αργα να σου ανοιξει η ορεξη και να δαγκωσεις καμια μπουκια πραγματι... Click για ανάπτυξη... Ναι, δεν αποκλείεται. Αλλά ελπίζω να έχει εκλεκτό φαγητό, γιατί εγώ είμαι καλομαθημενος και δεν τρώω ο,τι κι ο,τι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:01 Η Νεκταρια έγραψε: #6.331 11-09-09 11:01 Αμα ειναι να εχει φαγητο πειτε το να μη φαω το μεσημερι,καθ`οτι βρισκομαι σε περιοδο διαιτας LR Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:03 Η Νεκταρια έγραψε: #6.332 11-09-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, δεν αποκλείεται. Αλλά ελπίζω να έχει εκλεκτό φαγητό, γιατί εγώ είμαι καλομαθημενος και δεν τρώω ο,τι κι ο,τι. Click για ανάπτυξη... Να εχω μαζι μου μια μεριδα πατατες απ`το Λιδικο?Ξερω οτι τρελλενεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:13 Η staman2 έγραψε: #6.333 11-09-09 11:13 Καλημερα κουνάκια και κουνογονεις ! Εδώ η θεία απ΄τη Νέα Σμύρνη Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν τα θελω τα χαζοcoon σας (ο συζυγατος μου εξαιρειται) τα νορβηγακια μου ειναι πιο ομορφα (αμ πως) Click για ανάπτυξη... Ααα για να σου πω... Βρίσκεσαι στο θεμα των κουνακίωνΕχεις και θράσσος και τους βρίζεις κιόλας? Παλιο εμπορισσα μαυραγορίτισσα? κι αμα το πάμε έτσι, όλα ειναι χαζά ΕΚΤΟΣ απ΄τα ΠΕΡΣΑΚΙΑ και τα ΤΣΙΝΤΣΙΛΑΚΙΑ. Και μετά έπονται τα άλλα Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φιρι φιρι το πας πρωί πρωι να ακούσεις καμία κουβέντα. Μαυραγοριτισσα! Click για ανάπτυξη... Βρε Παύλο καλά της τα λες της κυρίας. Θέλει να γίνει και νυφούλα σου.΄Αντε άντε να μαζευτει Αρχική Δημοσίευση από moukelis: By Moukelo with love: Click για ανάπτυξη... Ειναι καταπληκτικές φατσουλεςςςςςςςςςςς πω πω πω τι ζουζουνια τροφαντά ειναι αυτά! Φιλούμπες... (αυτο το αφιερώνω στη Γιουλη χιχιχιχιχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.334 11-09-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, δεν αποκλείεται. Αλλά ελπίζω να έχει εκλεκτό φαγητό, γιατί εγώ είμαι καλομαθημενος και δεν τρώω ο,τι κι ο,τι. Click για ανάπτυξη... το ξερω το ξερω... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αμα ειναι να εχει φαγητο πειτε το να μη φαω το μεσημερι,καθ`οτι βρισκομαι σε περιοδο διαιτας LR Click για ανάπτυξη... απο που να χασεις καλε εσυ? τα ροφηματα τα δοκιμασες Νεκταρ? Ειναι ωραια? μονο τις μπαρες παιρνω στο γραφειο γιατι με βολευουν ως σνακ...θελω να δοκιμασω τωρα που κρυωνει ο καιρος τη σουπα ντοματας και πατατας Δεν θα εχει φαγητο...μονο για καποιους VIP και... ιδιαιτερα πιατα Παυλο μου ανθρωποφαγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.335 11-09-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερα κουνάκια και κουνογονεις ! Εδώ η θεία απ΄τη Νέα Σμύρνη Ααα για να σου πω... Βρίσκεσαι στο θεμα των κουνακίωνΕχεις και θράσσος και τους βρίζεις κιόλας? Παλιο εμπορισσα μαυραγορίτισσα? κι αμα το πάμε έτσι, όλα ειναι χαζά ΕΚΤΟΣ απ΄τα ΠΕΡΣΑΚΙΑ και τα ΤΣΙΝΤΣΙΛΑΚΙΑ. Και μετά έπονται τα άλλα Βρε Παύλο καλά της τα λες της κυρίας. Θέλει να γίνει και νυφούλα σου.΄Αντε άντε να μαζευτει Ειναι καταπληκτικές φατσουλεςςςςςςςςςςς πω πω πω τι ζουζουνια τροφαντά ειναι αυτά! Φιλούμπες... (αυτο το αφιερώνω στη Γιουλη χιχιχιχιχι) Click για ανάπτυξη... ρε συ Παυλο, καποτε αυτο μου το ειπε κλεινοντας το τηλεφωνο καποιος και δεν τον ξαναπηρα τηλεφωνο ποτε...γι'αυτο... πες μου τη γνωμη σου... Ειμαι τρελη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:01 Η Νεκταρια έγραψε: #6.336 11-09-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το ξερω το ξερω... απο που να χασεις καλε εσυ? τα ροφηματα τα δοκιμασες Νεκταρ? Ειναι ωραια? μονο τις μπαρες παιρνω στο γραφειο γιατι με βολευουν ως σνακ...θελω να δοκιμασω τωρα που κρυωνει ο καιρος τη σουπα ντοματας και πατατας Δεν θα εχει φαγητο...μονο για καποιους VIP και... ιδιαιτερα πιατα Παυλο μου ανθρωποφαγε Click για ανάπτυξη... Ε αυτο πινωειδικα τις 2 πρωτες μερες,μονο αυτο.Τη σουπα ντοματας την εχω δοκιμασει ειναι τελεια Η Δωρα μουφτιαξε το κεφι με τα κουνακια,αλλα ολο και καποιος μου το χαλαειαντε ταχω παρει τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:04 Η moukelis έγραψε: #6.337 11-09-09 12:04 Μη φουντωνεις,ηρεμα και ολα γινονται.Δεν ειναι τιποτα χαζοι,ειναι απλα ανενημερωτοι,εγω που τους γνωρισα απο κοντα στο λεω.Παντως πρεπει οντως να γινει μια ενημερωση για τη στειρωση.Δε λεω,σε πολλους δεν αρεσει (οι μισοι απο οσους μου εχουν στειλει μεηλ για γατακια απο τη γεννα μας το Πασχα αρνηθηκαν να παρουν λογω του ορου αυτου) αλλα δεν ειναι παντα ο ευκολος δρομος κι ο πιο σωστος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Η Νεκταρια έγραψε: #6.338 11-09-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μη φουντωνεις,ηρεμα και ολα γινονται.Δεν ειναι τιποτα χαζοι,ειναι απλα ανενημερωτοι,εγω που τους γνωρισα απο κοντα στο λεω.Παντως πρεπει οντως να γινει μια ενημερωση για τη στειρωση.Δε λεω,σε πολλους δεν αρεσει (οι μισοι απο οσους μου εχουν στειλει μεηλ για γατακια απο τη γεννα μας το Πασχα αρνηθηκαν να παρουν λογω του ορου αυτου) αλλα δεν ειναι παντα ο ευκολος δρομος κι ο πιο σωστος. Click για ανάπτυξη... Εχω διαβασει τοσα εδω μεσα και σπανια απαντω πνιγοντας τον θυμο μου.Καποια στιγμη ξεσπαω.Τι να κανουμε ανθρωπος ειμαι και με ευαισθησιες. Και σε μενα εχουν φυγει ανθρωποι που δεν δεχονται τον ορο της στειρωσης.Εχτες με πηραν και ηθελαν γατακι αλλα να το εχουν εξω για να κυνηγαει ποντικιαΕ μ`αυτα και με κεινα ,ξεσπασα.Ας το καλο πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:10 Ο EL GATO έγραψε: #6.339 11-09-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Παυλο, καποτε αυτο μου το ειπε κλεινοντας το τηλεφωνο καποιος και δεν τον ξαναπηρα τηλεφωνο ποτε...γι'αυτο... πες μου τη γνωμη σου... Ειμαι τρελη? Click για ανάπτυξη... Άντρας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:13 Η bastet_13: #6.340 11-09-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εχω διαβασει τοσα εδω μεσα και σπανια απαντω πνιγοντας τον θυμο μου.Καποια στιγμη ξεσπαω.Τι να κανουμε ανθρωπος ειμαι και με ευαισθησιες. Και σε μενα εχουν φυγει ανθρωποι που δεν δεχονται τον ορο της στειρωσης.Εχτες με πηραν και ηθελαν γατακι αλλα να το εχουν εξω για να κυνηγαει ποντικιαΕ μ`αυτα και με κεινα ,ξεσπασα.Ας το καλο πια Click για ανάπτυξη... ε τραγικο!!!να το εχουν εξω να κυνηγαει ποντικια???τι αλλο θα ακουσω...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 316 317 318 319 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 317 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 317 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν τα θελω τα χαζοcoon σας (ο συζυγατος μου εξαιρειται) τα νορβηγακια μου ειναι πιο ομορφα (αμ πως) Click για ανάπτυξη... Είδες; Τετοια λέει και δε μπορώ να της κρατώ μούτρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:10 Η moukelis έγραψε: #6.322 11-09-09 10:10 By Moukelo with love: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #6.323 11-09-09 10:11 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.324 11-09-09 10:15 Σας κοροιδευει παιδιαααα! Ειναι Νορβηγακια αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:19 Η moukelis έγραψε: #6.325 11-09-09 10:19 Δε βλεπεις μαρη αυτογκες και μουσουδια γεματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:20 Ο EL GATO έγραψε: #6.326 11-09-09 10:20 Κάτι άσχετο... Το βράδυ για φαΐ θα πάμε ή για ποτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:24 Η Νεκταρια έγραψε: #6.327 11-09-09 10:24 Ωραια τωρα μας εφτιαξες το κεφισυγχωρησε για τις κακες κουβεντες αλλα τι περιμενει κανεις απο μια κακια εκτροφεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:26 Η moukelis έγραψε: #6.328 11-09-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ωραια τωρα μας εφτιαξες το κεφισυγχωρησε για τις κακες κουβεντες αλλα τι περιμενει κανεις απο μια κακια εκτροφεα Click για ανάπτυξη... Το κακια εκτροφεας ειναι τρε μπαναλ,πλεον ειμαι η !εμπορα,ε εμπορα! μαυραγοριτισσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.329 11-09-09 10:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κάτι άσχετο... Το βράδυ για φαΐ θα πάμε ή για ποτό; Click για ανάπτυξη... κοιτα Παυλο... με ποτο θα ξεκινησουμε...αλλα....που ξερεις μπορει πολυ αργα να σου ανοιξει η ορεξη και να δαγκωσεις καμια μπουκια Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε βλεπεις μαρη αυτογκες και μουσουδια γεματα; Click για ανάπτυξη... πραγματι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:48 Ο EL GATO έγραψε: #6.330 11-09-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κοιτα Παυλο... με ποτο θα ξεκινησουμε...αλλα....που ξερεις μπορει πολυ αργα να σου ανοιξει η ορεξη και να δαγκωσεις καμια μπουκια πραγματι... Click για ανάπτυξη... Ναι, δεν αποκλείεται. Αλλά ελπίζω να έχει εκλεκτό φαγητό, γιατί εγώ είμαι καλομαθημενος και δεν τρώω ο,τι κι ο,τι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:01 Η Νεκταρια έγραψε: #6.331 11-09-09 11:01 Αμα ειναι να εχει φαγητο πειτε το να μη φαω το μεσημερι,καθ`οτι βρισκομαι σε περιοδο διαιτας LR Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:03 Η Νεκταρια έγραψε: #6.332 11-09-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, δεν αποκλείεται. Αλλά ελπίζω να έχει εκλεκτό φαγητό, γιατί εγώ είμαι καλομαθημενος και δεν τρώω ο,τι κι ο,τι. Click για ανάπτυξη... Να εχω μαζι μου μια μεριδα πατατες απ`το Λιδικο?Ξερω οτι τρελλενεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:13 Η staman2 έγραψε: #6.333 11-09-09 11:13 Καλημερα κουνάκια και κουνογονεις ! Εδώ η θεία απ΄τη Νέα Σμύρνη Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν τα θελω τα χαζοcoon σας (ο συζυγατος μου εξαιρειται) τα νορβηγακια μου ειναι πιο ομορφα (αμ πως) Click για ανάπτυξη... Ααα για να σου πω... Βρίσκεσαι στο θεμα των κουνακίωνΕχεις και θράσσος και τους βρίζεις κιόλας? Παλιο εμπορισσα μαυραγορίτισσα? κι αμα το πάμε έτσι, όλα ειναι χαζά ΕΚΤΟΣ απ΄τα ΠΕΡΣΑΚΙΑ και τα ΤΣΙΝΤΣΙΛΑΚΙΑ. Και μετά έπονται τα άλλα Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φιρι φιρι το πας πρωί πρωι να ακούσεις καμία κουβέντα. Μαυραγοριτισσα! Click για ανάπτυξη... Βρε Παύλο καλά της τα λες της κυρίας. Θέλει να γίνει και νυφούλα σου.΄Αντε άντε να μαζευτει Αρχική Δημοσίευση από moukelis: By Moukelo with love: Click για ανάπτυξη... Ειναι καταπληκτικές φατσουλεςςςςςςςςςςς πω πω πω τι ζουζουνια τροφαντά ειναι αυτά! Φιλούμπες... (αυτο το αφιερώνω στη Γιουλη χιχιχιχιχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.334 11-09-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, δεν αποκλείεται. Αλλά ελπίζω να έχει εκλεκτό φαγητό, γιατί εγώ είμαι καλομαθημενος και δεν τρώω ο,τι κι ο,τι. Click για ανάπτυξη... το ξερω το ξερω... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αμα ειναι να εχει φαγητο πειτε το να μη φαω το μεσημερι,καθ`οτι βρισκομαι σε περιοδο διαιτας LR Click για ανάπτυξη... απο που να χασεις καλε εσυ? τα ροφηματα τα δοκιμασες Νεκταρ? Ειναι ωραια? μονο τις μπαρες παιρνω στο γραφειο γιατι με βολευουν ως σνακ...θελω να δοκιμασω τωρα που κρυωνει ο καιρος τη σουπα ντοματας και πατατας Δεν θα εχει φαγητο...μονο για καποιους VIP και... ιδιαιτερα πιατα Παυλο μου ανθρωποφαγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.335 11-09-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερα κουνάκια και κουνογονεις ! Εδώ η θεία απ΄τη Νέα Σμύρνη Ααα για να σου πω... Βρίσκεσαι στο θεμα των κουνακίωνΕχεις και θράσσος και τους βρίζεις κιόλας? Παλιο εμπορισσα μαυραγορίτισσα? κι αμα το πάμε έτσι, όλα ειναι χαζά ΕΚΤΟΣ απ΄τα ΠΕΡΣΑΚΙΑ και τα ΤΣΙΝΤΣΙΛΑΚΙΑ. Και μετά έπονται τα άλλα Βρε Παύλο καλά της τα λες της κυρίας. Θέλει να γίνει και νυφούλα σου.΄Αντε άντε να μαζευτει Ειναι καταπληκτικές φατσουλεςςςςςςςςςςς πω πω πω τι ζουζουνια τροφαντά ειναι αυτά! Φιλούμπες... (αυτο το αφιερώνω στη Γιουλη χιχιχιχιχι) Click για ανάπτυξη... ρε συ Παυλο, καποτε αυτο μου το ειπε κλεινοντας το τηλεφωνο καποιος και δεν τον ξαναπηρα τηλεφωνο ποτε...γι'αυτο... πες μου τη γνωμη σου... Ειμαι τρελη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:01 Η Νεκταρια έγραψε: #6.336 11-09-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το ξερω το ξερω... απο που να χασεις καλε εσυ? τα ροφηματα τα δοκιμασες Νεκταρ? Ειναι ωραια? μονο τις μπαρες παιρνω στο γραφειο γιατι με βολευουν ως σνακ...θελω να δοκιμασω τωρα που κρυωνει ο καιρος τη σουπα ντοματας και πατατας Δεν θα εχει φαγητο...μονο για καποιους VIP και... ιδιαιτερα πιατα Παυλο μου ανθρωποφαγε Click για ανάπτυξη... Ε αυτο πινωειδικα τις 2 πρωτες μερες,μονο αυτο.Τη σουπα ντοματας την εχω δοκιμασει ειναι τελεια Η Δωρα μουφτιαξε το κεφι με τα κουνακια,αλλα ολο και καποιος μου το χαλαειαντε ταχω παρει τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:04 Η moukelis έγραψε: #6.337 11-09-09 12:04 Μη φουντωνεις,ηρεμα και ολα γινονται.Δεν ειναι τιποτα χαζοι,ειναι απλα ανενημερωτοι,εγω που τους γνωρισα απο κοντα στο λεω.Παντως πρεπει οντως να γινει μια ενημερωση για τη στειρωση.Δε λεω,σε πολλους δεν αρεσει (οι μισοι απο οσους μου εχουν στειλει μεηλ για γατακια απο τη γεννα μας το Πασχα αρνηθηκαν να παρουν λογω του ορου αυτου) αλλα δεν ειναι παντα ο ευκολος δρομος κι ο πιο σωστος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Η Νεκταρια έγραψε: #6.338 11-09-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μη φουντωνεις,ηρεμα και ολα γινονται.Δεν ειναι τιποτα χαζοι,ειναι απλα ανενημερωτοι,εγω που τους γνωρισα απο κοντα στο λεω.Παντως πρεπει οντως να γινει μια ενημερωση για τη στειρωση.Δε λεω,σε πολλους δεν αρεσει (οι μισοι απο οσους μου εχουν στειλει μεηλ για γατακια απο τη γεννα μας το Πασχα αρνηθηκαν να παρουν λογω του ορου αυτου) αλλα δεν ειναι παντα ο ευκολος δρομος κι ο πιο σωστος. Click για ανάπτυξη... Εχω διαβασει τοσα εδω μεσα και σπανια απαντω πνιγοντας τον θυμο μου.Καποια στιγμη ξεσπαω.Τι να κανουμε ανθρωπος ειμαι και με ευαισθησιες. Και σε μενα εχουν φυγει ανθρωποι που δεν δεχονται τον ορο της στειρωσης.Εχτες με πηραν και ηθελαν γατακι αλλα να το εχουν εξω για να κυνηγαει ποντικιαΕ μ`αυτα και με κεινα ,ξεσπασα.Ας το καλο πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:10 Ο EL GATO έγραψε: #6.339 11-09-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Παυλο, καποτε αυτο μου το ειπε κλεινοντας το τηλεφωνο καποιος και δεν τον ξαναπηρα τηλεφωνο ποτε...γι'αυτο... πες μου τη γνωμη σου... Ειμαι τρελη? Click για ανάπτυξη... Άντρας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:13 Η bastet_13: #6.340 11-09-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εχω διαβασει τοσα εδω μεσα και σπανια απαντω πνιγοντας τον θυμο μου.Καποια στιγμη ξεσπαω.Τι να κανουμε ανθρωπος ειμαι και με ευαισθησιες. Και σε μενα εχουν φυγει ανθρωποι που δεν δεχονται τον ορο της στειρωσης.Εχτες με πηραν και ηθελαν γατακι αλλα να το εχουν εξω για να κυνηγαει ποντικιαΕ μ`αυτα και με κεινα ,ξεσπασα.Ας το καλο πια Click για ανάπτυξη... ε τραγικο!!!να το εχουν εξω να κυνηγαει ποντικια???τι αλλο θα ακουσω...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 316 317 318 319 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 317 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 317 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
By Moukelo with love: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #6.323 11-09-09 10:11 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.324 11-09-09 10:15 Σας κοροιδευει παιδιαααα! Ειναι Νορβηγακια αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:19 Η moukelis έγραψε: #6.325 11-09-09 10:19 Δε βλεπεις μαρη αυτογκες και μουσουδια γεματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:20 Ο EL GATO έγραψε: #6.326 11-09-09 10:20 Κάτι άσχετο... Το βράδυ για φαΐ θα πάμε ή για ποτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:24 Η Νεκταρια έγραψε: #6.327 11-09-09 10:24 Ωραια τωρα μας εφτιαξες το κεφισυγχωρησε για τις κακες κουβεντες αλλα τι περιμενει κανεις απο μια κακια εκτροφεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:26 Η moukelis έγραψε: #6.328 11-09-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ωραια τωρα μας εφτιαξες το κεφισυγχωρησε για τις κακες κουβεντες αλλα τι περιμενει κανεις απο μια κακια εκτροφεα Click για ανάπτυξη... Το κακια εκτροφεας ειναι τρε μπαναλ,πλεον ειμαι η !εμπορα,ε εμπορα! μαυραγοριτισσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.329 11-09-09 10:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κάτι άσχετο... Το βράδυ για φαΐ θα πάμε ή για ποτό; Click για ανάπτυξη... κοιτα Παυλο... με ποτο θα ξεκινησουμε...αλλα....που ξερεις μπορει πολυ αργα να σου ανοιξει η ορεξη και να δαγκωσεις καμια μπουκια Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε βλεπεις μαρη αυτογκες και μουσουδια γεματα; Click για ανάπτυξη... πραγματι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:48 Ο EL GATO έγραψε: #6.330 11-09-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κοιτα Παυλο... με ποτο θα ξεκινησουμε...αλλα....που ξερεις μπορει πολυ αργα να σου ανοιξει η ορεξη και να δαγκωσεις καμια μπουκια πραγματι... Click για ανάπτυξη... Ναι, δεν αποκλείεται. Αλλά ελπίζω να έχει εκλεκτό φαγητό, γιατί εγώ είμαι καλομαθημενος και δεν τρώω ο,τι κι ο,τι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:01 Η Νεκταρια έγραψε: #6.331 11-09-09 11:01 Αμα ειναι να εχει φαγητο πειτε το να μη φαω το μεσημερι,καθ`οτι βρισκομαι σε περιοδο διαιτας LR Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:03 Η Νεκταρια έγραψε: #6.332 11-09-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, δεν αποκλείεται. Αλλά ελπίζω να έχει εκλεκτό φαγητό, γιατί εγώ είμαι καλομαθημενος και δεν τρώω ο,τι κι ο,τι. Click για ανάπτυξη... Να εχω μαζι μου μια μεριδα πατατες απ`το Λιδικο?Ξερω οτι τρελλενεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:13 Η staman2 έγραψε: #6.333 11-09-09 11:13 Καλημερα κουνάκια και κουνογονεις ! Εδώ η θεία απ΄τη Νέα Σμύρνη Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν τα θελω τα χαζοcoon σας (ο συζυγατος μου εξαιρειται) τα νορβηγακια μου ειναι πιο ομορφα (αμ πως) Click για ανάπτυξη... Ααα για να σου πω... Βρίσκεσαι στο θεμα των κουνακίωνΕχεις και θράσσος και τους βρίζεις κιόλας? Παλιο εμπορισσα μαυραγορίτισσα? κι αμα το πάμε έτσι, όλα ειναι χαζά ΕΚΤΟΣ απ΄τα ΠΕΡΣΑΚΙΑ και τα ΤΣΙΝΤΣΙΛΑΚΙΑ. Και μετά έπονται τα άλλα Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φιρι φιρι το πας πρωί πρωι να ακούσεις καμία κουβέντα. Μαυραγοριτισσα! Click για ανάπτυξη... Βρε Παύλο καλά της τα λες της κυρίας. Θέλει να γίνει και νυφούλα σου.΄Αντε άντε να μαζευτει Αρχική Δημοσίευση από moukelis: By Moukelo with love: Click για ανάπτυξη... Ειναι καταπληκτικές φατσουλεςςςςςςςςςςς πω πω πω τι ζουζουνια τροφαντά ειναι αυτά! Φιλούμπες... (αυτο το αφιερώνω στη Γιουλη χιχιχιχιχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.334 11-09-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, δεν αποκλείεται. Αλλά ελπίζω να έχει εκλεκτό φαγητό, γιατί εγώ είμαι καλομαθημενος και δεν τρώω ο,τι κι ο,τι. Click για ανάπτυξη... το ξερω το ξερω... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αμα ειναι να εχει φαγητο πειτε το να μη φαω το μεσημερι,καθ`οτι βρισκομαι σε περιοδο διαιτας LR Click για ανάπτυξη... απο που να χασεις καλε εσυ? τα ροφηματα τα δοκιμασες Νεκταρ? Ειναι ωραια? μονο τις μπαρες παιρνω στο γραφειο γιατι με βολευουν ως σνακ...θελω να δοκιμασω τωρα που κρυωνει ο καιρος τη σουπα ντοματας και πατατας Δεν θα εχει φαγητο...μονο για καποιους VIP και... ιδιαιτερα πιατα Παυλο μου ανθρωποφαγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.335 11-09-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερα κουνάκια και κουνογονεις ! Εδώ η θεία απ΄τη Νέα Σμύρνη Ααα για να σου πω... Βρίσκεσαι στο θεμα των κουνακίωνΕχεις και θράσσος και τους βρίζεις κιόλας? Παλιο εμπορισσα μαυραγορίτισσα? κι αμα το πάμε έτσι, όλα ειναι χαζά ΕΚΤΟΣ απ΄τα ΠΕΡΣΑΚΙΑ και τα ΤΣΙΝΤΣΙΛΑΚΙΑ. Και μετά έπονται τα άλλα Βρε Παύλο καλά της τα λες της κυρίας. Θέλει να γίνει και νυφούλα σου.΄Αντε άντε να μαζευτει Ειναι καταπληκτικές φατσουλεςςςςςςςςςςς πω πω πω τι ζουζουνια τροφαντά ειναι αυτά! Φιλούμπες... (αυτο το αφιερώνω στη Γιουλη χιχιχιχιχι) Click για ανάπτυξη... ρε συ Παυλο, καποτε αυτο μου το ειπε κλεινοντας το τηλεφωνο καποιος και δεν τον ξαναπηρα τηλεφωνο ποτε...γι'αυτο... πες μου τη γνωμη σου... Ειμαι τρελη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:01 Η Νεκταρια έγραψε: #6.336 11-09-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το ξερω το ξερω... απο που να χασεις καλε εσυ? τα ροφηματα τα δοκιμασες Νεκταρ? Ειναι ωραια? μονο τις μπαρες παιρνω στο γραφειο γιατι με βολευουν ως σνακ...θελω να δοκιμασω τωρα που κρυωνει ο καιρος τη σουπα ντοματας και πατατας Δεν θα εχει φαγητο...μονο για καποιους VIP και... ιδιαιτερα πιατα Παυλο μου ανθρωποφαγε Click για ανάπτυξη... Ε αυτο πινωειδικα τις 2 πρωτες μερες,μονο αυτο.Τη σουπα ντοματας την εχω δοκιμασει ειναι τελεια Η Δωρα μουφτιαξε το κεφι με τα κουνακια,αλλα ολο και καποιος μου το χαλαειαντε ταχω παρει τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:04 Η moukelis έγραψε: #6.337 11-09-09 12:04 Μη φουντωνεις,ηρεμα και ολα γινονται.Δεν ειναι τιποτα χαζοι,ειναι απλα ανενημερωτοι,εγω που τους γνωρισα απο κοντα στο λεω.Παντως πρεπει οντως να γινει μια ενημερωση για τη στειρωση.Δε λεω,σε πολλους δεν αρεσει (οι μισοι απο οσους μου εχουν στειλει μεηλ για γατακια απο τη γεννα μας το Πασχα αρνηθηκαν να παρουν λογω του ορου αυτου) αλλα δεν ειναι παντα ο ευκολος δρομος κι ο πιο σωστος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Η Νεκταρια έγραψε: #6.338 11-09-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μη φουντωνεις,ηρεμα και ολα γινονται.Δεν ειναι τιποτα χαζοι,ειναι απλα ανενημερωτοι,εγω που τους γνωρισα απο κοντα στο λεω.Παντως πρεπει οντως να γινει μια ενημερωση για τη στειρωση.Δε λεω,σε πολλους δεν αρεσει (οι μισοι απο οσους μου εχουν στειλει μεηλ για γατακια απο τη γεννα μας το Πασχα αρνηθηκαν να παρουν λογω του ορου αυτου) αλλα δεν ειναι παντα ο ευκολος δρομος κι ο πιο σωστος. Click για ανάπτυξη... Εχω διαβασει τοσα εδω μεσα και σπανια απαντω πνιγοντας τον θυμο μου.Καποια στιγμη ξεσπαω.Τι να κανουμε ανθρωπος ειμαι και με ευαισθησιες. Και σε μενα εχουν φυγει ανθρωποι που δεν δεχονται τον ορο της στειρωσης.Εχτες με πηραν και ηθελαν γατακι αλλα να το εχουν εξω για να κυνηγαει ποντικιαΕ μ`αυτα και με κεινα ,ξεσπασα.Ας το καλο πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:10 Ο EL GATO έγραψε: #6.339 11-09-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Παυλο, καποτε αυτο μου το ειπε κλεινοντας το τηλεφωνο καποιος και δεν τον ξαναπηρα τηλεφωνο ποτε...γι'αυτο... πες μου τη γνωμη σου... Ειμαι τρελη? Click για ανάπτυξη... Άντρας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:13 Η bastet_13: #6.340 11-09-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εχω διαβασει τοσα εδω μεσα και σπανια απαντω πνιγοντας τον θυμο μου.Καποια στιγμη ξεσπαω.Τι να κανουμε ανθρωπος ειμαι και με ευαισθησιες. Και σε μενα εχουν φυγει ανθρωποι που δεν δεχονται τον ορο της στειρωσης.Εχτες με πηραν και ηθελαν γατακι αλλα να το εχουν εξω για να κυνηγαει ποντικιαΕ μ`αυτα και με κεινα ,ξεσπασα.Ας το καλο πια Click για ανάπτυξη... ε τραγικο!!!να το εχουν εξω να κυνηγαει ποντικια???τι αλλο θα ακουσω...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 316 317 318 319 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 317 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 317 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.324 11-09-09 10:15 Σας κοροιδευει παιδιαααα! Ειναι Νορβηγακια αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:19 Η moukelis έγραψε: #6.325 11-09-09 10:19 Δε βλεπεις μαρη αυτογκες και μουσουδια γεματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:20 Ο EL GATO έγραψε: #6.326 11-09-09 10:20 Κάτι άσχετο... Το βράδυ για φαΐ θα πάμε ή για ποτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:24 Η Νεκταρια έγραψε: #6.327 11-09-09 10:24 Ωραια τωρα μας εφτιαξες το κεφισυγχωρησε για τις κακες κουβεντες αλλα τι περιμενει κανεις απο μια κακια εκτροφεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:26 Η moukelis έγραψε: #6.328 11-09-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ωραια τωρα μας εφτιαξες το κεφισυγχωρησε για τις κακες κουβεντες αλλα τι περιμενει κανεις απο μια κακια εκτροφεα Click για ανάπτυξη... Το κακια εκτροφεας ειναι τρε μπαναλ,πλεον ειμαι η !εμπορα,ε εμπορα! μαυραγοριτισσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.329 11-09-09 10:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κάτι άσχετο... Το βράδυ για φαΐ θα πάμε ή για ποτό; Click για ανάπτυξη... κοιτα Παυλο... με ποτο θα ξεκινησουμε...αλλα....που ξερεις μπορει πολυ αργα να σου ανοιξει η ορεξη και να δαγκωσεις καμια μπουκια Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε βλεπεις μαρη αυτογκες και μουσουδια γεματα; Click για ανάπτυξη... πραγματι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:48 Ο EL GATO έγραψε: #6.330 11-09-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κοιτα Παυλο... με ποτο θα ξεκινησουμε...αλλα....που ξερεις μπορει πολυ αργα να σου ανοιξει η ορεξη και να δαγκωσεις καμια μπουκια πραγματι... Click για ανάπτυξη... Ναι, δεν αποκλείεται. Αλλά ελπίζω να έχει εκλεκτό φαγητό, γιατί εγώ είμαι καλομαθημενος και δεν τρώω ο,τι κι ο,τι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:01 Η Νεκταρια έγραψε: #6.331 11-09-09 11:01 Αμα ειναι να εχει φαγητο πειτε το να μη φαω το μεσημερι,καθ`οτι βρισκομαι σε περιοδο διαιτας LR Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:03 Η Νεκταρια έγραψε: #6.332 11-09-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, δεν αποκλείεται. Αλλά ελπίζω να έχει εκλεκτό φαγητό, γιατί εγώ είμαι καλομαθημενος και δεν τρώω ο,τι κι ο,τι. Click για ανάπτυξη... Να εχω μαζι μου μια μεριδα πατατες απ`το Λιδικο?Ξερω οτι τρελλενεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:13 Η staman2 έγραψε: #6.333 11-09-09 11:13 Καλημερα κουνάκια και κουνογονεις ! Εδώ η θεία απ΄τη Νέα Σμύρνη Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν τα θελω τα χαζοcoon σας (ο συζυγατος μου εξαιρειται) τα νορβηγακια μου ειναι πιο ομορφα (αμ πως) Click για ανάπτυξη... Ααα για να σου πω... Βρίσκεσαι στο θεμα των κουνακίωνΕχεις και θράσσος και τους βρίζεις κιόλας? Παλιο εμπορισσα μαυραγορίτισσα? κι αμα το πάμε έτσι, όλα ειναι χαζά ΕΚΤΟΣ απ΄τα ΠΕΡΣΑΚΙΑ και τα ΤΣΙΝΤΣΙΛΑΚΙΑ. Και μετά έπονται τα άλλα Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φιρι φιρι το πας πρωί πρωι να ακούσεις καμία κουβέντα. Μαυραγοριτισσα! Click για ανάπτυξη... Βρε Παύλο καλά της τα λες της κυρίας. Θέλει να γίνει και νυφούλα σου.΄Αντε άντε να μαζευτει Αρχική Δημοσίευση από moukelis: By Moukelo with love: Click για ανάπτυξη... Ειναι καταπληκτικές φατσουλεςςςςςςςςςςς πω πω πω τι ζουζουνια τροφαντά ειναι αυτά! Φιλούμπες... (αυτο το αφιερώνω στη Γιουλη χιχιχιχιχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.334 11-09-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, δεν αποκλείεται. Αλλά ελπίζω να έχει εκλεκτό φαγητό, γιατί εγώ είμαι καλομαθημενος και δεν τρώω ο,τι κι ο,τι. Click για ανάπτυξη... το ξερω το ξερω... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αμα ειναι να εχει φαγητο πειτε το να μη φαω το μεσημερι,καθ`οτι βρισκομαι σε περιοδο διαιτας LR Click για ανάπτυξη... απο που να χασεις καλε εσυ? τα ροφηματα τα δοκιμασες Νεκταρ? Ειναι ωραια? μονο τις μπαρες παιρνω στο γραφειο γιατι με βολευουν ως σνακ...θελω να δοκιμασω τωρα που κρυωνει ο καιρος τη σουπα ντοματας και πατατας Δεν θα εχει φαγητο...μονο για καποιους VIP και... ιδιαιτερα πιατα Παυλο μου ανθρωποφαγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.335 11-09-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερα κουνάκια και κουνογονεις ! Εδώ η θεία απ΄τη Νέα Σμύρνη Ααα για να σου πω... Βρίσκεσαι στο θεμα των κουνακίωνΕχεις και θράσσος και τους βρίζεις κιόλας? Παλιο εμπορισσα μαυραγορίτισσα? κι αμα το πάμε έτσι, όλα ειναι χαζά ΕΚΤΟΣ απ΄τα ΠΕΡΣΑΚΙΑ και τα ΤΣΙΝΤΣΙΛΑΚΙΑ. Και μετά έπονται τα άλλα Βρε Παύλο καλά της τα λες της κυρίας. Θέλει να γίνει και νυφούλα σου.΄Αντε άντε να μαζευτει Ειναι καταπληκτικές φατσουλεςςςςςςςςςςς πω πω πω τι ζουζουνια τροφαντά ειναι αυτά! Φιλούμπες... (αυτο το αφιερώνω στη Γιουλη χιχιχιχιχι) Click για ανάπτυξη... ρε συ Παυλο, καποτε αυτο μου το ειπε κλεινοντας το τηλεφωνο καποιος και δεν τον ξαναπηρα τηλεφωνο ποτε...γι'αυτο... πες μου τη γνωμη σου... Ειμαι τρελη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:01 Η Νεκταρια έγραψε: #6.336 11-09-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το ξερω το ξερω... απο που να χασεις καλε εσυ? τα ροφηματα τα δοκιμασες Νεκταρ? Ειναι ωραια? μονο τις μπαρες παιρνω στο γραφειο γιατι με βολευουν ως σνακ...θελω να δοκιμασω τωρα που κρυωνει ο καιρος τη σουπα ντοματας και πατατας Δεν θα εχει φαγητο...μονο για καποιους VIP και... ιδιαιτερα πιατα Παυλο μου ανθρωποφαγε Click για ανάπτυξη... Ε αυτο πινωειδικα τις 2 πρωτες μερες,μονο αυτο.Τη σουπα ντοματας την εχω δοκιμασει ειναι τελεια Η Δωρα μουφτιαξε το κεφι με τα κουνακια,αλλα ολο και καποιος μου το χαλαειαντε ταχω παρει τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:04 Η moukelis έγραψε: #6.337 11-09-09 12:04 Μη φουντωνεις,ηρεμα και ολα γινονται.Δεν ειναι τιποτα χαζοι,ειναι απλα ανενημερωτοι,εγω που τους γνωρισα απο κοντα στο λεω.Παντως πρεπει οντως να γινει μια ενημερωση για τη στειρωση.Δε λεω,σε πολλους δεν αρεσει (οι μισοι απο οσους μου εχουν στειλει μεηλ για γατακια απο τη γεννα μας το Πασχα αρνηθηκαν να παρουν λογω του ορου αυτου) αλλα δεν ειναι παντα ο ευκολος δρομος κι ο πιο σωστος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Η Νεκταρια έγραψε: #6.338 11-09-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μη φουντωνεις,ηρεμα και ολα γινονται.Δεν ειναι τιποτα χαζοι,ειναι απλα ανενημερωτοι,εγω που τους γνωρισα απο κοντα στο λεω.Παντως πρεπει οντως να γινει μια ενημερωση για τη στειρωση.Δε λεω,σε πολλους δεν αρεσει (οι μισοι απο οσους μου εχουν στειλει μεηλ για γατακια απο τη γεννα μας το Πασχα αρνηθηκαν να παρουν λογω του ορου αυτου) αλλα δεν ειναι παντα ο ευκολος δρομος κι ο πιο σωστος. Click για ανάπτυξη... Εχω διαβασει τοσα εδω μεσα και σπανια απαντω πνιγοντας τον θυμο μου.Καποια στιγμη ξεσπαω.Τι να κανουμε ανθρωπος ειμαι και με ευαισθησιες. Και σε μενα εχουν φυγει ανθρωποι που δεν δεχονται τον ορο της στειρωσης.Εχτες με πηραν και ηθελαν γατακι αλλα να το εχουν εξω για να κυνηγαει ποντικιαΕ μ`αυτα και με κεινα ,ξεσπασα.Ας το καλο πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:10 Ο EL GATO έγραψε: #6.339 11-09-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Παυλο, καποτε αυτο μου το ειπε κλεινοντας το τηλεφωνο καποιος και δεν τον ξαναπηρα τηλεφωνο ποτε...γι'αυτο... πες μου τη γνωμη σου... Ειμαι τρελη? Click για ανάπτυξη... Άντρας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:13 Η bastet_13: #6.340 11-09-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εχω διαβασει τοσα εδω μεσα και σπανια απαντω πνιγοντας τον θυμο μου.Καποια στιγμη ξεσπαω.Τι να κανουμε ανθρωπος ειμαι και με ευαισθησιες. Και σε μενα εχουν φυγει ανθρωποι που δεν δεχονται τον ορο της στειρωσης.Εχτες με πηραν και ηθελαν γατακι αλλα να το εχουν εξω για να κυνηγαει ποντικιαΕ μ`αυτα και με κεινα ,ξεσπασα.Ας το καλο πια Click για ανάπτυξη... ε τραγικο!!!να το εχουν εξω να κυνηγαει ποντικια???τι αλλο θα ακουσω...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 316 317 318 319 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 317 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 317 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σας κοροιδευει παιδιαααα! Ειναι Νορβηγακια αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:19 Η moukelis έγραψε: #6.325 11-09-09 10:19 Δε βλεπεις μαρη αυτογκες και μουσουδια γεματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:20 Ο EL GATO έγραψε: #6.326 11-09-09 10:20 Κάτι άσχετο... Το βράδυ για φαΐ θα πάμε ή για ποτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:24 Η Νεκταρια έγραψε: #6.327 11-09-09 10:24 Ωραια τωρα μας εφτιαξες το κεφισυγχωρησε για τις κακες κουβεντες αλλα τι περιμενει κανεις απο μια κακια εκτροφεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:26 Η moukelis έγραψε: #6.328 11-09-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ωραια τωρα μας εφτιαξες το κεφισυγχωρησε για τις κακες κουβεντες αλλα τι περιμενει κανεις απο μια κακια εκτροφεα Click για ανάπτυξη... Το κακια εκτροφεας ειναι τρε μπαναλ,πλεον ειμαι η !εμπορα,ε εμπορα! μαυραγοριτισσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.329 11-09-09 10:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κάτι άσχετο... Το βράδυ για φαΐ θα πάμε ή για ποτό; Click για ανάπτυξη... κοιτα Παυλο... με ποτο θα ξεκινησουμε...αλλα....που ξερεις μπορει πολυ αργα να σου ανοιξει η ορεξη και να δαγκωσεις καμια μπουκια Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε βλεπεις μαρη αυτογκες και μουσουδια γεματα; Click για ανάπτυξη... πραγματι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:48 Ο EL GATO έγραψε: #6.330 11-09-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κοιτα Παυλο... με ποτο θα ξεκινησουμε...αλλα....που ξερεις μπορει πολυ αργα να σου ανοιξει η ορεξη και να δαγκωσεις καμια μπουκια πραγματι... Click για ανάπτυξη... Ναι, δεν αποκλείεται. Αλλά ελπίζω να έχει εκλεκτό φαγητό, γιατί εγώ είμαι καλομαθημενος και δεν τρώω ο,τι κι ο,τι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:01 Η Νεκταρια έγραψε: #6.331 11-09-09 11:01 Αμα ειναι να εχει φαγητο πειτε το να μη φαω το μεσημερι,καθ`οτι βρισκομαι σε περιοδο διαιτας LR Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:03 Η Νεκταρια έγραψε: #6.332 11-09-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, δεν αποκλείεται. Αλλά ελπίζω να έχει εκλεκτό φαγητό, γιατί εγώ είμαι καλομαθημενος και δεν τρώω ο,τι κι ο,τι. Click για ανάπτυξη... Να εχω μαζι μου μια μεριδα πατατες απ`το Λιδικο?Ξερω οτι τρελλενεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:13 Η staman2 έγραψε: #6.333 11-09-09 11:13 Καλημερα κουνάκια και κουνογονεις ! Εδώ η θεία απ΄τη Νέα Σμύρνη Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν τα θελω τα χαζοcoon σας (ο συζυγατος μου εξαιρειται) τα νορβηγακια μου ειναι πιο ομορφα (αμ πως) Click για ανάπτυξη... Ααα για να σου πω... Βρίσκεσαι στο θεμα των κουνακίωνΕχεις και θράσσος και τους βρίζεις κιόλας? Παλιο εμπορισσα μαυραγορίτισσα? κι αμα το πάμε έτσι, όλα ειναι χαζά ΕΚΤΟΣ απ΄τα ΠΕΡΣΑΚΙΑ και τα ΤΣΙΝΤΣΙΛΑΚΙΑ. Και μετά έπονται τα άλλα Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φιρι φιρι το πας πρωί πρωι να ακούσεις καμία κουβέντα. Μαυραγοριτισσα! Click για ανάπτυξη... Βρε Παύλο καλά της τα λες της κυρίας. Θέλει να γίνει και νυφούλα σου.΄Αντε άντε να μαζευτει Αρχική Δημοσίευση από moukelis: By Moukelo with love: Click για ανάπτυξη... Ειναι καταπληκτικές φατσουλεςςςςςςςςςςς πω πω πω τι ζουζουνια τροφαντά ειναι αυτά! Φιλούμπες... (αυτο το αφιερώνω στη Γιουλη χιχιχιχιχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.334 11-09-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, δεν αποκλείεται. Αλλά ελπίζω να έχει εκλεκτό φαγητό, γιατί εγώ είμαι καλομαθημενος και δεν τρώω ο,τι κι ο,τι. Click για ανάπτυξη... το ξερω το ξερω... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αμα ειναι να εχει φαγητο πειτε το να μη φαω το μεσημερι,καθ`οτι βρισκομαι σε περιοδο διαιτας LR Click για ανάπτυξη... απο που να χασεις καλε εσυ? τα ροφηματα τα δοκιμασες Νεκταρ? Ειναι ωραια? μονο τις μπαρες παιρνω στο γραφειο γιατι με βολευουν ως σνακ...θελω να δοκιμασω τωρα που κρυωνει ο καιρος τη σουπα ντοματας και πατατας Δεν θα εχει φαγητο...μονο για καποιους VIP και... ιδιαιτερα πιατα Παυλο μου ανθρωποφαγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.335 11-09-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερα κουνάκια και κουνογονεις ! Εδώ η θεία απ΄τη Νέα Σμύρνη Ααα για να σου πω... Βρίσκεσαι στο θεμα των κουνακίωνΕχεις και θράσσος και τους βρίζεις κιόλας? Παλιο εμπορισσα μαυραγορίτισσα? κι αμα το πάμε έτσι, όλα ειναι χαζά ΕΚΤΟΣ απ΄τα ΠΕΡΣΑΚΙΑ και τα ΤΣΙΝΤΣΙΛΑΚΙΑ. Και μετά έπονται τα άλλα Βρε Παύλο καλά της τα λες της κυρίας. Θέλει να γίνει και νυφούλα σου.΄Αντε άντε να μαζευτει Ειναι καταπληκτικές φατσουλεςςςςςςςςςςς πω πω πω τι ζουζουνια τροφαντά ειναι αυτά! Φιλούμπες... (αυτο το αφιερώνω στη Γιουλη χιχιχιχιχι) Click για ανάπτυξη... ρε συ Παυλο, καποτε αυτο μου το ειπε κλεινοντας το τηλεφωνο καποιος και δεν τον ξαναπηρα τηλεφωνο ποτε...γι'αυτο... πες μου τη γνωμη σου... Ειμαι τρελη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:01 Η Νεκταρια έγραψε: #6.336 11-09-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το ξερω το ξερω... απο που να χασεις καλε εσυ? τα ροφηματα τα δοκιμασες Νεκταρ? Ειναι ωραια? μονο τις μπαρες παιρνω στο γραφειο γιατι με βολευουν ως σνακ...θελω να δοκιμασω τωρα που κρυωνει ο καιρος τη σουπα ντοματας και πατατας Δεν θα εχει φαγητο...μονο για καποιους VIP και... ιδιαιτερα πιατα Παυλο μου ανθρωποφαγε Click για ανάπτυξη... Ε αυτο πινωειδικα τις 2 πρωτες μερες,μονο αυτο.Τη σουπα ντοματας την εχω δοκιμασει ειναι τελεια Η Δωρα μουφτιαξε το κεφι με τα κουνακια,αλλα ολο και καποιος μου το χαλαειαντε ταχω παρει τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:04 Η moukelis έγραψε: #6.337 11-09-09 12:04 Μη φουντωνεις,ηρεμα και ολα γινονται.Δεν ειναι τιποτα χαζοι,ειναι απλα ανενημερωτοι,εγω που τους γνωρισα απο κοντα στο λεω.Παντως πρεπει οντως να γινει μια ενημερωση για τη στειρωση.Δε λεω,σε πολλους δεν αρεσει (οι μισοι απο οσους μου εχουν στειλει μεηλ για γατακια απο τη γεννα μας το Πασχα αρνηθηκαν να παρουν λογω του ορου αυτου) αλλα δεν ειναι παντα ο ευκολος δρομος κι ο πιο σωστος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Η Νεκταρια έγραψε: #6.338 11-09-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μη φουντωνεις,ηρεμα και ολα γινονται.Δεν ειναι τιποτα χαζοι,ειναι απλα ανενημερωτοι,εγω που τους γνωρισα απο κοντα στο λεω.Παντως πρεπει οντως να γινει μια ενημερωση για τη στειρωση.Δε λεω,σε πολλους δεν αρεσει (οι μισοι απο οσους μου εχουν στειλει μεηλ για γατακια απο τη γεννα μας το Πασχα αρνηθηκαν να παρουν λογω του ορου αυτου) αλλα δεν ειναι παντα ο ευκολος δρομος κι ο πιο σωστος. Click για ανάπτυξη... Εχω διαβασει τοσα εδω μεσα και σπανια απαντω πνιγοντας τον θυμο μου.Καποια στιγμη ξεσπαω.Τι να κανουμε ανθρωπος ειμαι και με ευαισθησιες. Και σε μενα εχουν φυγει ανθρωποι που δεν δεχονται τον ορο της στειρωσης.Εχτες με πηραν και ηθελαν γατακι αλλα να το εχουν εξω για να κυνηγαει ποντικιαΕ μ`αυτα και με κεινα ,ξεσπασα.Ας το καλο πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:10 Ο EL GATO έγραψε: #6.339 11-09-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Παυλο, καποτε αυτο μου το ειπε κλεινοντας το τηλεφωνο καποιος και δεν τον ξαναπηρα τηλεφωνο ποτε...γι'αυτο... πες μου τη γνωμη σου... Ειμαι τρελη? Click για ανάπτυξη... Άντρας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:13 Η bastet_13: #6.340 11-09-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εχω διαβασει τοσα εδω μεσα και σπανια απαντω πνιγοντας τον θυμο μου.Καποια στιγμη ξεσπαω.Τι να κανουμε ανθρωπος ειμαι και με ευαισθησιες. Και σε μενα εχουν φυγει ανθρωποι που δεν δεχονται τον ορο της στειρωσης.Εχτες με πηραν και ηθελαν γατακι αλλα να το εχουν εξω για να κυνηγαει ποντικιαΕ μ`αυτα και με κεινα ,ξεσπασα.Ας το καλο πια Click για ανάπτυξη... ε τραγικο!!!να το εχουν εξω να κυνηγαει ποντικια???τι αλλο θα ακουσω...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 316 317 318 319 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 317 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 317 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δε βλεπεις μαρη αυτογκες και μουσουδια γεματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:20 Ο EL GATO έγραψε: #6.326 11-09-09 10:20 Κάτι άσχετο... Το βράδυ για φαΐ θα πάμε ή για ποτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:24 Η Νεκταρια έγραψε: #6.327 11-09-09 10:24 Ωραια τωρα μας εφτιαξες το κεφισυγχωρησε για τις κακες κουβεντες αλλα τι περιμενει κανεις απο μια κακια εκτροφεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:26 Η moukelis έγραψε: #6.328 11-09-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ωραια τωρα μας εφτιαξες το κεφισυγχωρησε για τις κακες κουβεντες αλλα τι περιμενει κανεις απο μια κακια εκτροφεα Click για ανάπτυξη... Το κακια εκτροφεας ειναι τρε μπαναλ,πλεον ειμαι η !εμπορα,ε εμπορα! μαυραγοριτισσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.329 11-09-09 10:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κάτι άσχετο... Το βράδυ για φαΐ θα πάμε ή για ποτό; Click για ανάπτυξη... κοιτα Παυλο... με ποτο θα ξεκινησουμε...αλλα....που ξερεις μπορει πολυ αργα να σου ανοιξει η ορεξη και να δαγκωσεις καμια μπουκια Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε βλεπεις μαρη αυτογκες και μουσουδια γεματα; Click για ανάπτυξη... πραγματι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:48 Ο EL GATO έγραψε: #6.330 11-09-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κοιτα Παυλο... με ποτο θα ξεκινησουμε...αλλα....που ξερεις μπορει πολυ αργα να σου ανοιξει η ορεξη και να δαγκωσεις καμια μπουκια πραγματι... Click για ανάπτυξη... Ναι, δεν αποκλείεται. Αλλά ελπίζω να έχει εκλεκτό φαγητό, γιατί εγώ είμαι καλομαθημενος και δεν τρώω ο,τι κι ο,τι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:01 Η Νεκταρια έγραψε: #6.331 11-09-09 11:01 Αμα ειναι να εχει φαγητο πειτε το να μη φαω το μεσημερι,καθ`οτι βρισκομαι σε περιοδο διαιτας LR Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:03 Η Νεκταρια έγραψε: #6.332 11-09-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, δεν αποκλείεται. Αλλά ελπίζω να έχει εκλεκτό φαγητό, γιατί εγώ είμαι καλομαθημενος και δεν τρώω ο,τι κι ο,τι. Click για ανάπτυξη... Να εχω μαζι μου μια μεριδα πατατες απ`το Λιδικο?Ξερω οτι τρελλενεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:13 Η staman2 έγραψε: #6.333 11-09-09 11:13 Καλημερα κουνάκια και κουνογονεις ! Εδώ η θεία απ΄τη Νέα Σμύρνη Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν τα θελω τα χαζοcoon σας (ο συζυγατος μου εξαιρειται) τα νορβηγακια μου ειναι πιο ομορφα (αμ πως) Click για ανάπτυξη... Ααα για να σου πω... Βρίσκεσαι στο θεμα των κουνακίωνΕχεις και θράσσος και τους βρίζεις κιόλας? Παλιο εμπορισσα μαυραγορίτισσα? κι αμα το πάμε έτσι, όλα ειναι χαζά ΕΚΤΟΣ απ΄τα ΠΕΡΣΑΚΙΑ και τα ΤΣΙΝΤΣΙΛΑΚΙΑ. Και μετά έπονται τα άλλα Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φιρι φιρι το πας πρωί πρωι να ακούσεις καμία κουβέντα. Μαυραγοριτισσα! Click για ανάπτυξη... Βρε Παύλο καλά της τα λες της κυρίας. Θέλει να γίνει και νυφούλα σου.΄Αντε άντε να μαζευτει Αρχική Δημοσίευση από moukelis: By Moukelo with love: Click για ανάπτυξη... Ειναι καταπληκτικές φατσουλεςςςςςςςςςςς πω πω πω τι ζουζουνια τροφαντά ειναι αυτά! Φιλούμπες... (αυτο το αφιερώνω στη Γιουλη χιχιχιχιχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.334 11-09-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, δεν αποκλείεται. Αλλά ελπίζω να έχει εκλεκτό φαγητό, γιατί εγώ είμαι καλομαθημενος και δεν τρώω ο,τι κι ο,τι. Click για ανάπτυξη... το ξερω το ξερω... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αμα ειναι να εχει φαγητο πειτε το να μη φαω το μεσημερι,καθ`οτι βρισκομαι σε περιοδο διαιτας LR Click για ανάπτυξη... απο που να χασεις καλε εσυ? τα ροφηματα τα δοκιμασες Νεκταρ? Ειναι ωραια? μονο τις μπαρες παιρνω στο γραφειο γιατι με βολευουν ως σνακ...θελω να δοκιμασω τωρα που κρυωνει ο καιρος τη σουπα ντοματας και πατατας Δεν θα εχει φαγητο...μονο για καποιους VIP και... ιδιαιτερα πιατα Παυλο μου ανθρωποφαγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.335 11-09-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερα κουνάκια και κουνογονεις ! Εδώ η θεία απ΄τη Νέα Σμύρνη Ααα για να σου πω... Βρίσκεσαι στο θεμα των κουνακίωνΕχεις και θράσσος και τους βρίζεις κιόλας? Παλιο εμπορισσα μαυραγορίτισσα? κι αμα το πάμε έτσι, όλα ειναι χαζά ΕΚΤΟΣ απ΄τα ΠΕΡΣΑΚΙΑ και τα ΤΣΙΝΤΣΙΛΑΚΙΑ. Και μετά έπονται τα άλλα Βρε Παύλο καλά της τα λες της κυρίας. Θέλει να γίνει και νυφούλα σου.΄Αντε άντε να μαζευτει Ειναι καταπληκτικές φατσουλεςςςςςςςςςςς πω πω πω τι ζουζουνια τροφαντά ειναι αυτά! Φιλούμπες... (αυτο το αφιερώνω στη Γιουλη χιχιχιχιχι) Click για ανάπτυξη... ρε συ Παυλο, καποτε αυτο μου το ειπε κλεινοντας το τηλεφωνο καποιος και δεν τον ξαναπηρα τηλεφωνο ποτε...γι'αυτο... πες μου τη γνωμη σου... Ειμαι τρελη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:01 Η Νεκταρια έγραψε: #6.336 11-09-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το ξερω το ξερω... απο που να χασεις καλε εσυ? τα ροφηματα τα δοκιμασες Νεκταρ? Ειναι ωραια? μονο τις μπαρες παιρνω στο γραφειο γιατι με βολευουν ως σνακ...θελω να δοκιμασω τωρα που κρυωνει ο καιρος τη σουπα ντοματας και πατατας Δεν θα εχει φαγητο...μονο για καποιους VIP και... ιδιαιτερα πιατα Παυλο μου ανθρωποφαγε Click για ανάπτυξη... Ε αυτο πινωειδικα τις 2 πρωτες μερες,μονο αυτο.Τη σουπα ντοματας την εχω δοκιμασει ειναι τελεια Η Δωρα μουφτιαξε το κεφι με τα κουνακια,αλλα ολο και καποιος μου το χαλαειαντε ταχω παρει τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:04 Η moukelis έγραψε: #6.337 11-09-09 12:04 Μη φουντωνεις,ηρεμα και ολα γινονται.Δεν ειναι τιποτα χαζοι,ειναι απλα ανενημερωτοι,εγω που τους γνωρισα απο κοντα στο λεω.Παντως πρεπει οντως να γινει μια ενημερωση για τη στειρωση.Δε λεω,σε πολλους δεν αρεσει (οι μισοι απο οσους μου εχουν στειλει μεηλ για γατακια απο τη γεννα μας το Πασχα αρνηθηκαν να παρουν λογω του ορου αυτου) αλλα δεν ειναι παντα ο ευκολος δρομος κι ο πιο σωστος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Η Νεκταρια έγραψε: #6.338 11-09-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μη φουντωνεις,ηρεμα και ολα γινονται.Δεν ειναι τιποτα χαζοι,ειναι απλα ανενημερωτοι,εγω που τους γνωρισα απο κοντα στο λεω.Παντως πρεπει οντως να γινει μια ενημερωση για τη στειρωση.Δε λεω,σε πολλους δεν αρεσει (οι μισοι απο οσους μου εχουν στειλει μεηλ για γατακια απο τη γεννα μας το Πασχα αρνηθηκαν να παρουν λογω του ορου αυτου) αλλα δεν ειναι παντα ο ευκολος δρομος κι ο πιο σωστος. Click για ανάπτυξη... Εχω διαβασει τοσα εδω μεσα και σπανια απαντω πνιγοντας τον θυμο μου.Καποια στιγμη ξεσπαω.Τι να κανουμε ανθρωπος ειμαι και με ευαισθησιες. Και σε μενα εχουν φυγει ανθρωποι που δεν δεχονται τον ορο της στειρωσης.Εχτες με πηραν και ηθελαν γατακι αλλα να το εχουν εξω για να κυνηγαει ποντικιαΕ μ`αυτα και με κεινα ,ξεσπασα.Ας το καλο πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:10 Ο EL GATO έγραψε: #6.339 11-09-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Παυλο, καποτε αυτο μου το ειπε κλεινοντας το τηλεφωνο καποιος και δεν τον ξαναπηρα τηλεφωνο ποτε...γι'αυτο... πες μου τη γνωμη σου... Ειμαι τρελη? Click για ανάπτυξη... Άντρας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:13 Η bastet_13: #6.340 11-09-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εχω διαβασει τοσα εδω μεσα και σπανια απαντω πνιγοντας τον θυμο μου.Καποια στιγμη ξεσπαω.Τι να κανουμε ανθρωπος ειμαι και με ευαισθησιες. Και σε μενα εχουν φυγει ανθρωποι που δεν δεχονται τον ορο της στειρωσης.Εχτες με πηραν και ηθελαν γατακι αλλα να το εχουν εξω για να κυνηγαει ποντικιαΕ μ`αυτα και με κεινα ,ξεσπασα.Ας το καλο πια Click για ανάπτυξη... ε τραγικο!!!να το εχουν εξω να κυνηγαει ποντικια???τι αλλο θα ακουσω...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 316 317 318 319 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 317 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 317 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κάτι άσχετο... Το βράδυ για φαΐ θα πάμε ή για ποτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:24 Η Νεκταρια έγραψε: #6.327 11-09-09 10:24 Ωραια τωρα μας εφτιαξες το κεφισυγχωρησε για τις κακες κουβεντες αλλα τι περιμενει κανεις απο μια κακια εκτροφεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:26 Η moukelis έγραψε: #6.328 11-09-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ωραια τωρα μας εφτιαξες το κεφισυγχωρησε για τις κακες κουβεντες αλλα τι περιμενει κανεις απο μια κακια εκτροφεα Click για ανάπτυξη... Το κακια εκτροφεας ειναι τρε μπαναλ,πλεον ειμαι η !εμπορα,ε εμπορα! μαυραγοριτισσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.329 11-09-09 10:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κάτι άσχετο... Το βράδυ για φαΐ θα πάμε ή για ποτό; Click για ανάπτυξη... κοιτα Παυλο... με ποτο θα ξεκινησουμε...αλλα....που ξερεις μπορει πολυ αργα να σου ανοιξει η ορεξη και να δαγκωσεις καμια μπουκια Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε βλεπεις μαρη αυτογκες και μουσουδια γεματα; Click για ανάπτυξη... πραγματι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:48 Ο EL GATO έγραψε: #6.330 11-09-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κοιτα Παυλο... με ποτο θα ξεκινησουμε...αλλα....που ξερεις μπορει πολυ αργα να σου ανοιξει η ορεξη και να δαγκωσεις καμια μπουκια πραγματι... Click για ανάπτυξη... Ναι, δεν αποκλείεται. Αλλά ελπίζω να έχει εκλεκτό φαγητό, γιατί εγώ είμαι καλομαθημενος και δεν τρώω ο,τι κι ο,τι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:01 Η Νεκταρια έγραψε: #6.331 11-09-09 11:01 Αμα ειναι να εχει φαγητο πειτε το να μη φαω το μεσημερι,καθ`οτι βρισκομαι σε περιοδο διαιτας LR Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:03 Η Νεκταρια έγραψε: #6.332 11-09-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, δεν αποκλείεται. Αλλά ελπίζω να έχει εκλεκτό φαγητό, γιατί εγώ είμαι καλομαθημενος και δεν τρώω ο,τι κι ο,τι. Click για ανάπτυξη... Να εχω μαζι μου μια μεριδα πατατες απ`το Λιδικο?Ξερω οτι τρελλενεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:13 Η staman2 έγραψε: #6.333 11-09-09 11:13 Καλημερα κουνάκια και κουνογονεις ! Εδώ η θεία απ΄τη Νέα Σμύρνη Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν τα θελω τα χαζοcoon σας (ο συζυγατος μου εξαιρειται) τα νορβηγακια μου ειναι πιο ομορφα (αμ πως) Click για ανάπτυξη... Ααα για να σου πω... Βρίσκεσαι στο θεμα των κουνακίωνΕχεις και θράσσος και τους βρίζεις κιόλας? Παλιο εμπορισσα μαυραγορίτισσα? κι αμα το πάμε έτσι, όλα ειναι χαζά ΕΚΤΟΣ απ΄τα ΠΕΡΣΑΚΙΑ και τα ΤΣΙΝΤΣΙΛΑΚΙΑ. Και μετά έπονται τα άλλα Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φιρι φιρι το πας πρωί πρωι να ακούσεις καμία κουβέντα. Μαυραγοριτισσα! Click για ανάπτυξη... Βρε Παύλο καλά της τα λες της κυρίας. Θέλει να γίνει και νυφούλα σου.΄Αντε άντε να μαζευτει Αρχική Δημοσίευση από moukelis: By Moukelo with love: Click για ανάπτυξη... Ειναι καταπληκτικές φατσουλεςςςςςςςςςςς πω πω πω τι ζουζουνια τροφαντά ειναι αυτά! Φιλούμπες... (αυτο το αφιερώνω στη Γιουλη χιχιχιχιχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.334 11-09-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, δεν αποκλείεται. Αλλά ελπίζω να έχει εκλεκτό φαγητό, γιατί εγώ είμαι καλομαθημενος και δεν τρώω ο,τι κι ο,τι. Click για ανάπτυξη... το ξερω το ξερω... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αμα ειναι να εχει φαγητο πειτε το να μη φαω το μεσημερι,καθ`οτι βρισκομαι σε περιοδο διαιτας LR Click για ανάπτυξη... απο που να χασεις καλε εσυ? τα ροφηματα τα δοκιμασες Νεκταρ? Ειναι ωραια? μονο τις μπαρες παιρνω στο γραφειο γιατι με βολευουν ως σνακ...θελω να δοκιμασω τωρα που κρυωνει ο καιρος τη σουπα ντοματας και πατατας Δεν θα εχει φαγητο...μονο για καποιους VIP και... ιδιαιτερα πιατα Παυλο μου ανθρωποφαγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.335 11-09-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερα κουνάκια και κουνογονεις ! Εδώ η θεία απ΄τη Νέα Σμύρνη Ααα για να σου πω... Βρίσκεσαι στο θεμα των κουνακίωνΕχεις και θράσσος και τους βρίζεις κιόλας? Παλιο εμπορισσα μαυραγορίτισσα? κι αμα το πάμε έτσι, όλα ειναι χαζά ΕΚΤΟΣ απ΄τα ΠΕΡΣΑΚΙΑ και τα ΤΣΙΝΤΣΙΛΑΚΙΑ. Και μετά έπονται τα άλλα Βρε Παύλο καλά της τα λες της κυρίας. Θέλει να γίνει και νυφούλα σου.΄Αντε άντε να μαζευτει Ειναι καταπληκτικές φατσουλεςςςςςςςςςςς πω πω πω τι ζουζουνια τροφαντά ειναι αυτά! Φιλούμπες... (αυτο το αφιερώνω στη Γιουλη χιχιχιχιχι) Click για ανάπτυξη... ρε συ Παυλο, καποτε αυτο μου το ειπε κλεινοντας το τηλεφωνο καποιος και δεν τον ξαναπηρα τηλεφωνο ποτε...γι'αυτο... πες μου τη γνωμη σου... Ειμαι τρελη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:01 Η Νεκταρια έγραψε: #6.336 11-09-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το ξερω το ξερω... απο που να χασεις καλε εσυ? τα ροφηματα τα δοκιμασες Νεκταρ? Ειναι ωραια? μονο τις μπαρες παιρνω στο γραφειο γιατι με βολευουν ως σνακ...θελω να δοκιμασω τωρα που κρυωνει ο καιρος τη σουπα ντοματας και πατατας Δεν θα εχει φαγητο...μονο για καποιους VIP και... ιδιαιτερα πιατα Παυλο μου ανθρωποφαγε Click για ανάπτυξη... Ε αυτο πινωειδικα τις 2 πρωτες μερες,μονο αυτο.Τη σουπα ντοματας την εχω δοκιμασει ειναι τελεια Η Δωρα μουφτιαξε το κεφι με τα κουνακια,αλλα ολο και καποιος μου το χαλαειαντε ταχω παρει τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:04 Η moukelis έγραψε: #6.337 11-09-09 12:04 Μη φουντωνεις,ηρεμα και ολα γινονται.Δεν ειναι τιποτα χαζοι,ειναι απλα ανενημερωτοι,εγω που τους γνωρισα απο κοντα στο λεω.Παντως πρεπει οντως να γινει μια ενημερωση για τη στειρωση.Δε λεω,σε πολλους δεν αρεσει (οι μισοι απο οσους μου εχουν στειλει μεηλ για γατακια απο τη γεννα μας το Πασχα αρνηθηκαν να παρουν λογω του ορου αυτου) αλλα δεν ειναι παντα ο ευκολος δρομος κι ο πιο σωστος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Η Νεκταρια έγραψε: #6.338 11-09-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μη φουντωνεις,ηρεμα και ολα γινονται.Δεν ειναι τιποτα χαζοι,ειναι απλα ανενημερωτοι,εγω που τους γνωρισα απο κοντα στο λεω.Παντως πρεπει οντως να γινει μια ενημερωση για τη στειρωση.Δε λεω,σε πολλους δεν αρεσει (οι μισοι απο οσους μου εχουν στειλει μεηλ για γατακια απο τη γεννα μας το Πασχα αρνηθηκαν να παρουν λογω του ορου αυτου) αλλα δεν ειναι παντα ο ευκολος δρομος κι ο πιο σωστος. Click για ανάπτυξη... Εχω διαβασει τοσα εδω μεσα και σπανια απαντω πνιγοντας τον θυμο μου.Καποια στιγμη ξεσπαω.Τι να κανουμε ανθρωπος ειμαι και με ευαισθησιες. Και σε μενα εχουν φυγει ανθρωποι που δεν δεχονται τον ορο της στειρωσης.Εχτες με πηραν και ηθελαν γατακι αλλα να το εχουν εξω για να κυνηγαει ποντικιαΕ μ`αυτα και με κεινα ,ξεσπασα.Ας το καλο πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:10 Ο EL GATO έγραψε: #6.339 11-09-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Παυλο, καποτε αυτο μου το ειπε κλεινοντας το τηλεφωνο καποιος και δεν τον ξαναπηρα τηλεφωνο ποτε...γι'αυτο... πες μου τη γνωμη σου... Ειμαι τρελη? Click για ανάπτυξη... Άντρας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:13 Η bastet_13: #6.340 11-09-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εχω διαβασει τοσα εδω μεσα και σπανια απαντω πνιγοντας τον θυμο μου.Καποια στιγμη ξεσπαω.Τι να κανουμε ανθρωπος ειμαι και με ευαισθησιες. Και σε μενα εχουν φυγει ανθρωποι που δεν δεχονται τον ορο της στειρωσης.Εχτες με πηραν και ηθελαν γατακι αλλα να το εχουν εξω για να κυνηγαει ποντικιαΕ μ`αυτα και με κεινα ,ξεσπασα.Ας το καλο πια Click για ανάπτυξη... ε τραγικο!!!να το εχουν εξω να κυνηγαει ποντικια???τι αλλο θα ακουσω...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 316 317 318 319 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 317 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 317 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωραια τωρα μας εφτιαξες το κεφισυγχωρησε για τις κακες κουβεντες αλλα τι περιμενει κανεις απο μια κακια εκτροφεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:26 Η moukelis έγραψε: #6.328 11-09-09 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ωραια τωρα μας εφτιαξες το κεφισυγχωρησε για τις κακες κουβεντες αλλα τι περιμενει κανεις απο μια κακια εκτροφεα Click για ανάπτυξη... Το κακια εκτροφεας ειναι τρε μπαναλ,πλεον ειμαι η !εμπορα,ε εμπορα! μαυραγοριτισσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.329 11-09-09 10:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κάτι άσχετο... Το βράδυ για φαΐ θα πάμε ή για ποτό; Click για ανάπτυξη... κοιτα Παυλο... με ποτο θα ξεκινησουμε...αλλα....που ξερεις μπορει πολυ αργα να σου ανοιξει η ορεξη και να δαγκωσεις καμια μπουκια Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε βλεπεις μαρη αυτογκες και μουσουδια γεματα; Click για ανάπτυξη... πραγματι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:48 Ο EL GATO έγραψε: #6.330 11-09-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κοιτα Παυλο... με ποτο θα ξεκινησουμε...αλλα....που ξερεις μπορει πολυ αργα να σου ανοιξει η ορεξη και να δαγκωσεις καμια μπουκια πραγματι... Click για ανάπτυξη... Ναι, δεν αποκλείεται. Αλλά ελπίζω να έχει εκλεκτό φαγητό, γιατί εγώ είμαι καλομαθημενος και δεν τρώω ο,τι κι ο,τι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:01 Η Νεκταρια έγραψε: #6.331 11-09-09 11:01 Αμα ειναι να εχει φαγητο πειτε το να μη φαω το μεσημερι,καθ`οτι βρισκομαι σε περιοδο διαιτας LR Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:03 Η Νεκταρια έγραψε: #6.332 11-09-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, δεν αποκλείεται. Αλλά ελπίζω να έχει εκλεκτό φαγητό, γιατί εγώ είμαι καλομαθημενος και δεν τρώω ο,τι κι ο,τι. Click για ανάπτυξη... Να εχω μαζι μου μια μεριδα πατατες απ`το Λιδικο?Ξερω οτι τρελλενεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:13 Η staman2 έγραψε: #6.333 11-09-09 11:13 Καλημερα κουνάκια και κουνογονεις ! Εδώ η θεία απ΄τη Νέα Σμύρνη Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν τα θελω τα χαζοcoon σας (ο συζυγατος μου εξαιρειται) τα νορβηγακια μου ειναι πιο ομορφα (αμ πως) Click για ανάπτυξη... Ααα για να σου πω... Βρίσκεσαι στο θεμα των κουνακίωνΕχεις και θράσσος και τους βρίζεις κιόλας? Παλιο εμπορισσα μαυραγορίτισσα? κι αμα το πάμε έτσι, όλα ειναι χαζά ΕΚΤΟΣ απ΄τα ΠΕΡΣΑΚΙΑ και τα ΤΣΙΝΤΣΙΛΑΚΙΑ. Και μετά έπονται τα άλλα Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φιρι φιρι το πας πρωί πρωι να ακούσεις καμία κουβέντα. Μαυραγοριτισσα! Click για ανάπτυξη... Βρε Παύλο καλά της τα λες της κυρίας. Θέλει να γίνει και νυφούλα σου.΄Αντε άντε να μαζευτει Αρχική Δημοσίευση από moukelis: By Moukelo with love: Click για ανάπτυξη... Ειναι καταπληκτικές φατσουλεςςςςςςςςςςς πω πω πω τι ζουζουνια τροφαντά ειναι αυτά! Φιλούμπες... (αυτο το αφιερώνω στη Γιουλη χιχιχιχιχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.334 11-09-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, δεν αποκλείεται. Αλλά ελπίζω να έχει εκλεκτό φαγητό, γιατί εγώ είμαι καλομαθημενος και δεν τρώω ο,τι κι ο,τι. Click για ανάπτυξη... το ξερω το ξερω... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αμα ειναι να εχει φαγητο πειτε το να μη φαω το μεσημερι,καθ`οτι βρισκομαι σε περιοδο διαιτας LR Click για ανάπτυξη... απο που να χασεις καλε εσυ? τα ροφηματα τα δοκιμασες Νεκταρ? Ειναι ωραια? μονο τις μπαρες παιρνω στο γραφειο γιατι με βολευουν ως σνακ...θελω να δοκιμασω τωρα που κρυωνει ο καιρος τη σουπα ντοματας και πατατας Δεν θα εχει φαγητο...μονο για καποιους VIP και... ιδιαιτερα πιατα Παυλο μου ανθρωποφαγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.335 11-09-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερα κουνάκια και κουνογονεις ! Εδώ η θεία απ΄τη Νέα Σμύρνη Ααα για να σου πω... Βρίσκεσαι στο θεμα των κουνακίωνΕχεις και θράσσος και τους βρίζεις κιόλας? Παλιο εμπορισσα μαυραγορίτισσα? κι αμα το πάμε έτσι, όλα ειναι χαζά ΕΚΤΟΣ απ΄τα ΠΕΡΣΑΚΙΑ και τα ΤΣΙΝΤΣΙΛΑΚΙΑ. Και μετά έπονται τα άλλα Βρε Παύλο καλά της τα λες της κυρίας. Θέλει να γίνει και νυφούλα σου.΄Αντε άντε να μαζευτει Ειναι καταπληκτικές φατσουλεςςςςςςςςςςς πω πω πω τι ζουζουνια τροφαντά ειναι αυτά! Φιλούμπες... (αυτο το αφιερώνω στη Γιουλη χιχιχιχιχι) Click για ανάπτυξη... ρε συ Παυλο, καποτε αυτο μου το ειπε κλεινοντας το τηλεφωνο καποιος και δεν τον ξαναπηρα τηλεφωνο ποτε...γι'αυτο... πες μου τη γνωμη σου... Ειμαι τρελη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:01 Η Νεκταρια έγραψε: #6.336 11-09-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το ξερω το ξερω... απο που να χασεις καλε εσυ? τα ροφηματα τα δοκιμασες Νεκταρ? Ειναι ωραια? μονο τις μπαρες παιρνω στο γραφειο γιατι με βολευουν ως σνακ...θελω να δοκιμασω τωρα που κρυωνει ο καιρος τη σουπα ντοματας και πατατας Δεν θα εχει φαγητο...μονο για καποιους VIP και... ιδιαιτερα πιατα Παυλο μου ανθρωποφαγε Click για ανάπτυξη... Ε αυτο πινωειδικα τις 2 πρωτες μερες,μονο αυτο.Τη σουπα ντοματας την εχω δοκιμασει ειναι τελεια Η Δωρα μουφτιαξε το κεφι με τα κουνακια,αλλα ολο και καποιος μου το χαλαειαντε ταχω παρει τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:04 Η moukelis έγραψε: #6.337 11-09-09 12:04 Μη φουντωνεις,ηρεμα και ολα γινονται.Δεν ειναι τιποτα χαζοι,ειναι απλα ανενημερωτοι,εγω που τους γνωρισα απο κοντα στο λεω.Παντως πρεπει οντως να γινει μια ενημερωση για τη στειρωση.Δε λεω,σε πολλους δεν αρεσει (οι μισοι απο οσους μου εχουν στειλει μεηλ για γατακια απο τη γεννα μας το Πασχα αρνηθηκαν να παρουν λογω του ορου αυτου) αλλα δεν ειναι παντα ο ευκολος δρομος κι ο πιο σωστος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Η Νεκταρια έγραψε: #6.338 11-09-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μη φουντωνεις,ηρεμα και ολα γινονται.Δεν ειναι τιποτα χαζοι,ειναι απλα ανενημερωτοι,εγω που τους γνωρισα απο κοντα στο λεω.Παντως πρεπει οντως να γινει μια ενημερωση για τη στειρωση.Δε λεω,σε πολλους δεν αρεσει (οι μισοι απο οσους μου εχουν στειλει μεηλ για γατακια απο τη γεννα μας το Πασχα αρνηθηκαν να παρουν λογω του ορου αυτου) αλλα δεν ειναι παντα ο ευκολος δρομος κι ο πιο σωστος. Click για ανάπτυξη... Εχω διαβασει τοσα εδω μεσα και σπανια απαντω πνιγοντας τον θυμο μου.Καποια στιγμη ξεσπαω.Τι να κανουμε ανθρωπος ειμαι και με ευαισθησιες. Και σε μενα εχουν φυγει ανθρωποι που δεν δεχονται τον ορο της στειρωσης.Εχτες με πηραν και ηθελαν γατακι αλλα να το εχουν εξω για να κυνηγαει ποντικιαΕ μ`αυτα και με κεινα ,ξεσπασα.Ας το καλο πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:10 Ο EL GATO έγραψε: #6.339 11-09-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Παυλο, καποτε αυτο μου το ειπε κλεινοντας το τηλεφωνο καποιος και δεν τον ξαναπηρα τηλεφωνο ποτε...γι'αυτο... πες μου τη γνωμη σου... Ειμαι τρελη? Click για ανάπτυξη... Άντρας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:13 Η bastet_13: #6.340 11-09-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εχω διαβασει τοσα εδω μεσα και σπανια απαντω πνιγοντας τον θυμο μου.Καποια στιγμη ξεσπαω.Τι να κανουμε ανθρωπος ειμαι και με ευαισθησιες. Και σε μενα εχουν φυγει ανθρωποι που δεν δεχονται τον ορο της στειρωσης.Εχτες με πηραν και ηθελαν γατακι αλλα να το εχουν εξω για να κυνηγαει ποντικιαΕ μ`αυτα και με κεινα ,ξεσπασα.Ας το καλο πια Click για ανάπτυξη... ε τραγικο!!!να το εχουν εξω να κυνηγαει ποντικια???τι αλλο θα ακουσω...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 316 317 318 319 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 317 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 317 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ωραια τωρα μας εφτιαξες το κεφισυγχωρησε για τις κακες κουβεντες αλλα τι περιμενει κανεις απο μια κακια εκτροφεα Click για ανάπτυξη... Το κακια εκτροφεας ειναι τρε μπαναλ,πλεον ειμαι η !εμπορα,ε εμπορα! μαυραγοριτισσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.329 11-09-09 10:30 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κάτι άσχετο... Το βράδυ για φαΐ θα πάμε ή για ποτό; Click για ανάπτυξη... κοιτα Παυλο... με ποτο θα ξεκινησουμε...αλλα....που ξερεις μπορει πολυ αργα να σου ανοιξει η ορεξη και να δαγκωσεις καμια μπουκια Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε βλεπεις μαρη αυτογκες και μουσουδια γεματα; Click για ανάπτυξη... πραγματι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:48 Ο EL GATO έγραψε: #6.330 11-09-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κοιτα Παυλο... με ποτο θα ξεκινησουμε...αλλα....που ξερεις μπορει πολυ αργα να σου ανοιξει η ορεξη και να δαγκωσεις καμια μπουκια πραγματι... Click για ανάπτυξη... Ναι, δεν αποκλείεται. Αλλά ελπίζω να έχει εκλεκτό φαγητό, γιατί εγώ είμαι καλομαθημενος και δεν τρώω ο,τι κι ο,τι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:01 Η Νεκταρια έγραψε: #6.331 11-09-09 11:01 Αμα ειναι να εχει φαγητο πειτε το να μη φαω το μεσημερι,καθ`οτι βρισκομαι σε περιοδο διαιτας LR Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:03 Η Νεκταρια έγραψε: #6.332 11-09-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, δεν αποκλείεται. Αλλά ελπίζω να έχει εκλεκτό φαγητό, γιατί εγώ είμαι καλομαθημενος και δεν τρώω ο,τι κι ο,τι. Click για ανάπτυξη... Να εχω μαζι μου μια μεριδα πατατες απ`το Λιδικο?Ξερω οτι τρελλενεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:13 Η staman2 έγραψε: #6.333 11-09-09 11:13 Καλημερα κουνάκια και κουνογονεις ! Εδώ η θεία απ΄τη Νέα Σμύρνη Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν τα θελω τα χαζοcoon σας (ο συζυγατος μου εξαιρειται) τα νορβηγακια μου ειναι πιο ομορφα (αμ πως) Click για ανάπτυξη... Ααα για να σου πω... Βρίσκεσαι στο θεμα των κουνακίωνΕχεις και θράσσος και τους βρίζεις κιόλας? Παλιο εμπορισσα μαυραγορίτισσα? κι αμα το πάμε έτσι, όλα ειναι χαζά ΕΚΤΟΣ απ΄τα ΠΕΡΣΑΚΙΑ και τα ΤΣΙΝΤΣΙΛΑΚΙΑ. Και μετά έπονται τα άλλα Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φιρι φιρι το πας πρωί πρωι να ακούσεις καμία κουβέντα. Μαυραγοριτισσα! Click για ανάπτυξη... Βρε Παύλο καλά της τα λες της κυρίας. Θέλει να γίνει και νυφούλα σου.΄Αντε άντε να μαζευτει Αρχική Δημοσίευση από moukelis: By Moukelo with love: Click για ανάπτυξη... Ειναι καταπληκτικές φατσουλεςςςςςςςςςςς πω πω πω τι ζουζουνια τροφαντά ειναι αυτά! Φιλούμπες... (αυτο το αφιερώνω στη Γιουλη χιχιχιχιχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.334 11-09-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, δεν αποκλείεται. Αλλά ελπίζω να έχει εκλεκτό φαγητό, γιατί εγώ είμαι καλομαθημενος και δεν τρώω ο,τι κι ο,τι. Click για ανάπτυξη... το ξερω το ξερω... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αμα ειναι να εχει φαγητο πειτε το να μη φαω το μεσημερι,καθ`οτι βρισκομαι σε περιοδο διαιτας LR Click για ανάπτυξη... απο που να χασεις καλε εσυ? τα ροφηματα τα δοκιμασες Νεκταρ? Ειναι ωραια? μονο τις μπαρες παιρνω στο γραφειο γιατι με βολευουν ως σνακ...θελω να δοκιμασω τωρα που κρυωνει ο καιρος τη σουπα ντοματας και πατατας Δεν θα εχει φαγητο...μονο για καποιους VIP και... ιδιαιτερα πιατα Παυλο μου ανθρωποφαγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.335 11-09-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερα κουνάκια και κουνογονεις ! Εδώ η θεία απ΄τη Νέα Σμύρνη Ααα για να σου πω... Βρίσκεσαι στο θεμα των κουνακίωνΕχεις και θράσσος και τους βρίζεις κιόλας? Παλιο εμπορισσα μαυραγορίτισσα? κι αμα το πάμε έτσι, όλα ειναι χαζά ΕΚΤΟΣ απ΄τα ΠΕΡΣΑΚΙΑ και τα ΤΣΙΝΤΣΙΛΑΚΙΑ. Και μετά έπονται τα άλλα Βρε Παύλο καλά της τα λες της κυρίας. Θέλει να γίνει και νυφούλα σου.΄Αντε άντε να μαζευτει Ειναι καταπληκτικές φατσουλεςςςςςςςςςςς πω πω πω τι ζουζουνια τροφαντά ειναι αυτά! Φιλούμπες... (αυτο το αφιερώνω στη Γιουλη χιχιχιχιχι) Click για ανάπτυξη... ρε συ Παυλο, καποτε αυτο μου το ειπε κλεινοντας το τηλεφωνο καποιος και δεν τον ξαναπηρα τηλεφωνο ποτε...γι'αυτο... πες μου τη γνωμη σου... Ειμαι τρελη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:01 Η Νεκταρια έγραψε: #6.336 11-09-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το ξερω το ξερω... απο που να χασεις καλε εσυ? τα ροφηματα τα δοκιμασες Νεκταρ? Ειναι ωραια? μονο τις μπαρες παιρνω στο γραφειο γιατι με βολευουν ως σνακ...θελω να δοκιμασω τωρα που κρυωνει ο καιρος τη σουπα ντοματας και πατατας Δεν θα εχει φαγητο...μονο για καποιους VIP και... ιδιαιτερα πιατα Παυλο μου ανθρωποφαγε Click για ανάπτυξη... Ε αυτο πινωειδικα τις 2 πρωτες μερες,μονο αυτο.Τη σουπα ντοματας την εχω δοκιμασει ειναι τελεια Η Δωρα μουφτιαξε το κεφι με τα κουνακια,αλλα ολο και καποιος μου το χαλαειαντε ταχω παρει τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:04 Η moukelis έγραψε: #6.337 11-09-09 12:04 Μη φουντωνεις,ηρεμα και ολα γινονται.Δεν ειναι τιποτα χαζοι,ειναι απλα ανενημερωτοι,εγω που τους γνωρισα απο κοντα στο λεω.Παντως πρεπει οντως να γινει μια ενημερωση για τη στειρωση.Δε λεω,σε πολλους δεν αρεσει (οι μισοι απο οσους μου εχουν στειλει μεηλ για γατακια απο τη γεννα μας το Πασχα αρνηθηκαν να παρουν λογω του ορου αυτου) αλλα δεν ειναι παντα ο ευκολος δρομος κι ο πιο σωστος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Η Νεκταρια έγραψε: #6.338 11-09-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μη φουντωνεις,ηρεμα και ολα γινονται.Δεν ειναι τιποτα χαζοι,ειναι απλα ανενημερωτοι,εγω που τους γνωρισα απο κοντα στο λεω.Παντως πρεπει οντως να γινει μια ενημερωση για τη στειρωση.Δε λεω,σε πολλους δεν αρεσει (οι μισοι απο οσους μου εχουν στειλει μεηλ για γατακια απο τη γεννα μας το Πασχα αρνηθηκαν να παρουν λογω του ορου αυτου) αλλα δεν ειναι παντα ο ευκολος δρομος κι ο πιο σωστος. Click για ανάπτυξη... Εχω διαβασει τοσα εδω μεσα και σπανια απαντω πνιγοντας τον θυμο μου.Καποια στιγμη ξεσπαω.Τι να κανουμε ανθρωπος ειμαι και με ευαισθησιες. Και σε μενα εχουν φυγει ανθρωποι που δεν δεχονται τον ορο της στειρωσης.Εχτες με πηραν και ηθελαν γατακι αλλα να το εχουν εξω για να κυνηγαει ποντικιαΕ μ`αυτα και με κεινα ,ξεσπασα.Ας το καλο πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:10 Ο EL GATO έγραψε: #6.339 11-09-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Παυλο, καποτε αυτο μου το ειπε κλεινοντας το τηλεφωνο καποιος και δεν τον ξαναπηρα τηλεφωνο ποτε...γι'αυτο... πες μου τη γνωμη σου... Ειμαι τρελη? Click για ανάπτυξη... Άντρας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:13 Η bastet_13: #6.340 11-09-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εχω διαβασει τοσα εδω μεσα και σπανια απαντω πνιγοντας τον θυμο μου.Καποια στιγμη ξεσπαω.Τι να κανουμε ανθρωπος ειμαι και με ευαισθησιες. Και σε μενα εχουν φυγει ανθρωποι που δεν δεχονται τον ορο της στειρωσης.Εχτες με πηραν και ηθελαν γατακι αλλα να το εχουν εξω για να κυνηγαει ποντικιαΕ μ`αυτα και με κεινα ,ξεσπασα.Ας το καλο πια Click για ανάπτυξη... ε τραγικο!!!να το εχουν εξω να κυνηγαει ποντικια???τι αλλο θα ακουσω...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 316 317 318 319 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 317 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 317 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κάτι άσχετο... Το βράδυ για φαΐ θα πάμε ή για ποτό; Click για ανάπτυξη... κοιτα Παυλο... με ποτο θα ξεκινησουμε...αλλα....που ξερεις μπορει πολυ αργα να σου ανοιξει η ορεξη και να δαγκωσεις καμια μπουκια Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε βλεπεις μαρη αυτογκες και μουσουδια γεματα; Click για ανάπτυξη... πραγματι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:48 Ο EL GATO έγραψε: #6.330 11-09-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κοιτα Παυλο... με ποτο θα ξεκινησουμε...αλλα....που ξερεις μπορει πολυ αργα να σου ανοιξει η ορεξη και να δαγκωσεις καμια μπουκια πραγματι... Click για ανάπτυξη... Ναι, δεν αποκλείεται. Αλλά ελπίζω να έχει εκλεκτό φαγητό, γιατί εγώ είμαι καλομαθημενος και δεν τρώω ο,τι κι ο,τι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:01 Η Νεκταρια έγραψε: #6.331 11-09-09 11:01 Αμα ειναι να εχει φαγητο πειτε το να μη φαω το μεσημερι,καθ`οτι βρισκομαι σε περιοδο διαιτας LR Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:03 Η Νεκταρια έγραψε: #6.332 11-09-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, δεν αποκλείεται. Αλλά ελπίζω να έχει εκλεκτό φαγητό, γιατί εγώ είμαι καλομαθημενος και δεν τρώω ο,τι κι ο,τι. Click για ανάπτυξη... Να εχω μαζι μου μια μεριδα πατατες απ`το Λιδικο?Ξερω οτι τρελλενεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:13 Η staman2 έγραψε: #6.333 11-09-09 11:13 Καλημερα κουνάκια και κουνογονεις ! Εδώ η θεία απ΄τη Νέα Σμύρνη Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν τα θελω τα χαζοcoon σας (ο συζυγατος μου εξαιρειται) τα νορβηγακια μου ειναι πιο ομορφα (αμ πως) Click για ανάπτυξη... Ααα για να σου πω... Βρίσκεσαι στο θεμα των κουνακίωνΕχεις και θράσσος και τους βρίζεις κιόλας? Παλιο εμπορισσα μαυραγορίτισσα? κι αμα το πάμε έτσι, όλα ειναι χαζά ΕΚΤΟΣ απ΄τα ΠΕΡΣΑΚΙΑ και τα ΤΣΙΝΤΣΙΛΑΚΙΑ. Και μετά έπονται τα άλλα Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φιρι φιρι το πας πρωί πρωι να ακούσεις καμία κουβέντα. Μαυραγοριτισσα! Click για ανάπτυξη... Βρε Παύλο καλά της τα λες της κυρίας. Θέλει να γίνει και νυφούλα σου.΄Αντε άντε να μαζευτει Αρχική Δημοσίευση από moukelis: By Moukelo with love: Click για ανάπτυξη... Ειναι καταπληκτικές φατσουλεςςςςςςςςςςς πω πω πω τι ζουζουνια τροφαντά ειναι αυτά! Φιλούμπες... (αυτο το αφιερώνω στη Γιουλη χιχιχιχιχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.334 11-09-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, δεν αποκλείεται. Αλλά ελπίζω να έχει εκλεκτό φαγητό, γιατί εγώ είμαι καλομαθημενος και δεν τρώω ο,τι κι ο,τι. Click για ανάπτυξη... το ξερω το ξερω... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αμα ειναι να εχει φαγητο πειτε το να μη φαω το μεσημερι,καθ`οτι βρισκομαι σε περιοδο διαιτας LR Click για ανάπτυξη... απο που να χασεις καλε εσυ? τα ροφηματα τα δοκιμασες Νεκταρ? Ειναι ωραια? μονο τις μπαρες παιρνω στο γραφειο γιατι με βολευουν ως σνακ...θελω να δοκιμασω τωρα που κρυωνει ο καιρος τη σουπα ντοματας και πατατας Δεν θα εχει φαγητο...μονο για καποιους VIP και... ιδιαιτερα πιατα Παυλο μου ανθρωποφαγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.335 11-09-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερα κουνάκια και κουνογονεις ! Εδώ η θεία απ΄τη Νέα Σμύρνη Ααα για να σου πω... Βρίσκεσαι στο θεμα των κουνακίωνΕχεις και θράσσος και τους βρίζεις κιόλας? Παλιο εμπορισσα μαυραγορίτισσα? κι αμα το πάμε έτσι, όλα ειναι χαζά ΕΚΤΟΣ απ΄τα ΠΕΡΣΑΚΙΑ και τα ΤΣΙΝΤΣΙΛΑΚΙΑ. Και μετά έπονται τα άλλα Βρε Παύλο καλά της τα λες της κυρίας. Θέλει να γίνει και νυφούλα σου.΄Αντε άντε να μαζευτει Ειναι καταπληκτικές φατσουλεςςςςςςςςςςς πω πω πω τι ζουζουνια τροφαντά ειναι αυτά! Φιλούμπες... (αυτο το αφιερώνω στη Γιουλη χιχιχιχιχι) Click για ανάπτυξη... ρε συ Παυλο, καποτε αυτο μου το ειπε κλεινοντας το τηλεφωνο καποιος και δεν τον ξαναπηρα τηλεφωνο ποτε...γι'αυτο... πες μου τη γνωμη σου... Ειμαι τρελη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:01 Η Νεκταρια έγραψε: #6.336 11-09-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το ξερω το ξερω... απο που να χασεις καλε εσυ? τα ροφηματα τα δοκιμασες Νεκταρ? Ειναι ωραια? μονο τις μπαρες παιρνω στο γραφειο γιατι με βολευουν ως σνακ...θελω να δοκιμασω τωρα που κρυωνει ο καιρος τη σουπα ντοματας και πατατας Δεν θα εχει φαγητο...μονο για καποιους VIP και... ιδιαιτερα πιατα Παυλο μου ανθρωποφαγε Click για ανάπτυξη... Ε αυτο πινωειδικα τις 2 πρωτες μερες,μονο αυτο.Τη σουπα ντοματας την εχω δοκιμασει ειναι τελεια Η Δωρα μουφτιαξε το κεφι με τα κουνακια,αλλα ολο και καποιος μου το χαλαειαντε ταχω παρει τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:04 Η moukelis έγραψε: #6.337 11-09-09 12:04 Μη φουντωνεις,ηρεμα και ολα γινονται.Δεν ειναι τιποτα χαζοι,ειναι απλα ανενημερωτοι,εγω που τους γνωρισα απο κοντα στο λεω.Παντως πρεπει οντως να γινει μια ενημερωση για τη στειρωση.Δε λεω,σε πολλους δεν αρεσει (οι μισοι απο οσους μου εχουν στειλει μεηλ για γατακια απο τη γεννα μας το Πασχα αρνηθηκαν να παρουν λογω του ορου αυτου) αλλα δεν ειναι παντα ο ευκολος δρομος κι ο πιο σωστος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Η Νεκταρια έγραψε: #6.338 11-09-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μη φουντωνεις,ηρεμα και ολα γινονται.Δεν ειναι τιποτα χαζοι,ειναι απλα ανενημερωτοι,εγω που τους γνωρισα απο κοντα στο λεω.Παντως πρεπει οντως να γινει μια ενημερωση για τη στειρωση.Δε λεω,σε πολλους δεν αρεσει (οι μισοι απο οσους μου εχουν στειλει μεηλ για γατακια απο τη γεννα μας το Πασχα αρνηθηκαν να παρουν λογω του ορου αυτου) αλλα δεν ειναι παντα ο ευκολος δρομος κι ο πιο σωστος. Click για ανάπτυξη... Εχω διαβασει τοσα εδω μεσα και σπανια απαντω πνιγοντας τον θυμο μου.Καποια στιγμη ξεσπαω.Τι να κανουμε ανθρωπος ειμαι και με ευαισθησιες. Και σε μενα εχουν φυγει ανθρωποι που δεν δεχονται τον ορο της στειρωσης.Εχτες με πηραν και ηθελαν γατακι αλλα να το εχουν εξω για να κυνηγαει ποντικιαΕ μ`αυτα και με κεινα ,ξεσπασα.Ας το καλο πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:10 Ο EL GATO έγραψε: #6.339 11-09-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Παυλο, καποτε αυτο μου το ειπε κλεινοντας το τηλεφωνο καποιος και δεν τον ξαναπηρα τηλεφωνο ποτε...γι'αυτο... πες μου τη γνωμη σου... Ειμαι τρελη? Click για ανάπτυξη... Άντρας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:13 Η bastet_13: #6.340 11-09-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εχω διαβασει τοσα εδω μεσα και σπανια απαντω πνιγοντας τον θυμο μου.Καποια στιγμη ξεσπαω.Τι να κανουμε ανθρωπος ειμαι και με ευαισθησιες. Και σε μενα εχουν φυγει ανθρωποι που δεν δεχονται τον ορο της στειρωσης.Εχτες με πηραν και ηθελαν γατακι αλλα να το εχουν εξω για να κυνηγαει ποντικιαΕ μ`αυτα και με κεινα ,ξεσπασα.Ας το καλο πια Click για ανάπτυξη... ε τραγικο!!!να το εχουν εξω να κυνηγαει ποντικια???τι αλλο θα ακουσω...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 316 317 318 319 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 317 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 317 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κοιτα Παυλο... με ποτο θα ξεκινησουμε...αλλα....που ξερεις μπορει πολυ αργα να σου ανοιξει η ορεξη και να δαγκωσεις καμια μπουκια πραγματι... Click για ανάπτυξη... Ναι, δεν αποκλείεται. Αλλά ελπίζω να έχει εκλεκτό φαγητό, γιατί εγώ είμαι καλομαθημενος και δεν τρώω ο,τι κι ο,τι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:01 Η Νεκταρια έγραψε: #6.331 11-09-09 11:01 Αμα ειναι να εχει φαγητο πειτε το να μη φαω το μεσημερι,καθ`οτι βρισκομαι σε περιοδο διαιτας LR Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:03 Η Νεκταρια έγραψε: #6.332 11-09-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, δεν αποκλείεται. Αλλά ελπίζω να έχει εκλεκτό φαγητό, γιατί εγώ είμαι καλομαθημενος και δεν τρώω ο,τι κι ο,τι. Click για ανάπτυξη... Να εχω μαζι μου μια μεριδα πατατες απ`το Λιδικο?Ξερω οτι τρελλενεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:13 Η staman2 έγραψε: #6.333 11-09-09 11:13 Καλημερα κουνάκια και κουνογονεις ! Εδώ η θεία απ΄τη Νέα Σμύρνη Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν τα θελω τα χαζοcoon σας (ο συζυγατος μου εξαιρειται) τα νορβηγακια μου ειναι πιο ομορφα (αμ πως) Click για ανάπτυξη... Ααα για να σου πω... Βρίσκεσαι στο θεμα των κουνακίωνΕχεις και θράσσος και τους βρίζεις κιόλας? Παλιο εμπορισσα μαυραγορίτισσα? κι αμα το πάμε έτσι, όλα ειναι χαζά ΕΚΤΟΣ απ΄τα ΠΕΡΣΑΚΙΑ και τα ΤΣΙΝΤΣΙΛΑΚΙΑ. Και μετά έπονται τα άλλα Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φιρι φιρι το πας πρωί πρωι να ακούσεις καμία κουβέντα. Μαυραγοριτισσα! Click για ανάπτυξη... Βρε Παύλο καλά της τα λες της κυρίας. Θέλει να γίνει και νυφούλα σου.΄Αντε άντε να μαζευτει Αρχική Δημοσίευση από moukelis: By Moukelo with love: Click για ανάπτυξη... Ειναι καταπληκτικές φατσουλεςςςςςςςςςςς πω πω πω τι ζουζουνια τροφαντά ειναι αυτά! Φιλούμπες... (αυτο το αφιερώνω στη Γιουλη χιχιχιχιχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.334 11-09-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, δεν αποκλείεται. Αλλά ελπίζω να έχει εκλεκτό φαγητό, γιατί εγώ είμαι καλομαθημενος και δεν τρώω ο,τι κι ο,τι. Click για ανάπτυξη... το ξερω το ξερω... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αμα ειναι να εχει φαγητο πειτε το να μη φαω το μεσημερι,καθ`οτι βρισκομαι σε περιοδο διαιτας LR Click για ανάπτυξη... απο που να χασεις καλε εσυ? τα ροφηματα τα δοκιμασες Νεκταρ? Ειναι ωραια? μονο τις μπαρες παιρνω στο γραφειο γιατι με βολευουν ως σνακ...θελω να δοκιμασω τωρα που κρυωνει ο καιρος τη σουπα ντοματας και πατατας Δεν θα εχει φαγητο...μονο για καποιους VIP και... ιδιαιτερα πιατα Παυλο μου ανθρωποφαγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.335 11-09-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερα κουνάκια και κουνογονεις ! Εδώ η θεία απ΄τη Νέα Σμύρνη Ααα για να σου πω... Βρίσκεσαι στο θεμα των κουνακίωνΕχεις και θράσσος και τους βρίζεις κιόλας? Παλιο εμπορισσα μαυραγορίτισσα? κι αμα το πάμε έτσι, όλα ειναι χαζά ΕΚΤΟΣ απ΄τα ΠΕΡΣΑΚΙΑ και τα ΤΣΙΝΤΣΙΛΑΚΙΑ. Και μετά έπονται τα άλλα Βρε Παύλο καλά της τα λες της κυρίας. Θέλει να γίνει και νυφούλα σου.΄Αντε άντε να μαζευτει Ειναι καταπληκτικές φατσουλεςςςςςςςςςςς πω πω πω τι ζουζουνια τροφαντά ειναι αυτά! Φιλούμπες... (αυτο το αφιερώνω στη Γιουλη χιχιχιχιχι) Click για ανάπτυξη... ρε συ Παυλο, καποτε αυτο μου το ειπε κλεινοντας το τηλεφωνο καποιος και δεν τον ξαναπηρα τηλεφωνο ποτε...γι'αυτο... πες μου τη γνωμη σου... Ειμαι τρελη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:01 Η Νεκταρια έγραψε: #6.336 11-09-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το ξερω το ξερω... απο που να χασεις καλε εσυ? τα ροφηματα τα δοκιμασες Νεκταρ? Ειναι ωραια? μονο τις μπαρες παιρνω στο γραφειο γιατι με βολευουν ως σνακ...θελω να δοκιμασω τωρα που κρυωνει ο καιρος τη σουπα ντοματας και πατατας Δεν θα εχει φαγητο...μονο για καποιους VIP και... ιδιαιτερα πιατα Παυλο μου ανθρωποφαγε Click για ανάπτυξη... Ε αυτο πινωειδικα τις 2 πρωτες μερες,μονο αυτο.Τη σουπα ντοματας την εχω δοκιμασει ειναι τελεια Η Δωρα μουφτιαξε το κεφι με τα κουνακια,αλλα ολο και καποιος μου το χαλαειαντε ταχω παρει τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:04 Η moukelis έγραψε: #6.337 11-09-09 12:04 Μη φουντωνεις,ηρεμα και ολα γινονται.Δεν ειναι τιποτα χαζοι,ειναι απλα ανενημερωτοι,εγω που τους γνωρισα απο κοντα στο λεω.Παντως πρεπει οντως να γινει μια ενημερωση για τη στειρωση.Δε λεω,σε πολλους δεν αρεσει (οι μισοι απο οσους μου εχουν στειλει μεηλ για γατακια απο τη γεννα μας το Πασχα αρνηθηκαν να παρουν λογω του ορου αυτου) αλλα δεν ειναι παντα ο ευκολος δρομος κι ο πιο σωστος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Η Νεκταρια έγραψε: #6.338 11-09-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μη φουντωνεις,ηρεμα και ολα γινονται.Δεν ειναι τιποτα χαζοι,ειναι απλα ανενημερωτοι,εγω που τους γνωρισα απο κοντα στο λεω.Παντως πρεπει οντως να γινει μια ενημερωση για τη στειρωση.Δε λεω,σε πολλους δεν αρεσει (οι μισοι απο οσους μου εχουν στειλει μεηλ για γατακια απο τη γεννα μας το Πασχα αρνηθηκαν να παρουν λογω του ορου αυτου) αλλα δεν ειναι παντα ο ευκολος δρομος κι ο πιο σωστος. Click για ανάπτυξη... Εχω διαβασει τοσα εδω μεσα και σπανια απαντω πνιγοντας τον θυμο μου.Καποια στιγμη ξεσπαω.Τι να κανουμε ανθρωπος ειμαι και με ευαισθησιες. Και σε μενα εχουν φυγει ανθρωποι που δεν δεχονται τον ορο της στειρωσης.Εχτες με πηραν και ηθελαν γατακι αλλα να το εχουν εξω για να κυνηγαει ποντικιαΕ μ`αυτα και με κεινα ,ξεσπασα.Ας το καλο πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:10 Ο EL GATO έγραψε: #6.339 11-09-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Παυλο, καποτε αυτο μου το ειπε κλεινοντας το τηλεφωνο καποιος και δεν τον ξαναπηρα τηλεφωνο ποτε...γι'αυτο... πες μου τη γνωμη σου... Ειμαι τρελη? Click για ανάπτυξη... Άντρας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:13 Η bastet_13: #6.340 11-09-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εχω διαβασει τοσα εδω μεσα και σπανια απαντω πνιγοντας τον θυμο μου.Καποια στιγμη ξεσπαω.Τι να κανουμε ανθρωπος ειμαι και με ευαισθησιες. Και σε μενα εχουν φυγει ανθρωποι που δεν δεχονται τον ορο της στειρωσης.Εχτες με πηραν και ηθελαν γατακι αλλα να το εχουν εξω για να κυνηγαει ποντικιαΕ μ`αυτα και με κεινα ,ξεσπασα.Ας το καλο πια Click για ανάπτυξη... ε τραγικο!!!να το εχουν εξω να κυνηγαει ποντικια???τι αλλο θα ακουσω...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 316 317 318 319 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 317 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 317 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αμα ειναι να εχει φαγητο πειτε το να μη φαω το μεσημερι,καθ`οτι βρισκομαι σε περιοδο διαιτας LR Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:03 Η Νεκταρια έγραψε: #6.332 11-09-09 11:03 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, δεν αποκλείεται. Αλλά ελπίζω να έχει εκλεκτό φαγητό, γιατί εγώ είμαι καλομαθημενος και δεν τρώω ο,τι κι ο,τι. Click για ανάπτυξη... Να εχω μαζι μου μια μεριδα πατατες απ`το Λιδικο?Ξερω οτι τρελλενεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:13 Η staman2 έγραψε: #6.333 11-09-09 11:13 Καλημερα κουνάκια και κουνογονεις ! Εδώ η θεία απ΄τη Νέα Σμύρνη Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν τα θελω τα χαζοcoon σας (ο συζυγατος μου εξαιρειται) τα νορβηγακια μου ειναι πιο ομορφα (αμ πως) Click για ανάπτυξη... Ααα για να σου πω... Βρίσκεσαι στο θεμα των κουνακίωνΕχεις και θράσσος και τους βρίζεις κιόλας? Παλιο εμπορισσα μαυραγορίτισσα? κι αμα το πάμε έτσι, όλα ειναι χαζά ΕΚΤΟΣ απ΄τα ΠΕΡΣΑΚΙΑ και τα ΤΣΙΝΤΣΙΛΑΚΙΑ. Και μετά έπονται τα άλλα Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φιρι φιρι το πας πρωί πρωι να ακούσεις καμία κουβέντα. Μαυραγοριτισσα! Click για ανάπτυξη... Βρε Παύλο καλά της τα λες της κυρίας. Θέλει να γίνει και νυφούλα σου.΄Αντε άντε να μαζευτει Αρχική Δημοσίευση από moukelis: By Moukelo with love: Click για ανάπτυξη... Ειναι καταπληκτικές φατσουλεςςςςςςςςςςς πω πω πω τι ζουζουνια τροφαντά ειναι αυτά! Φιλούμπες... (αυτο το αφιερώνω στη Γιουλη χιχιχιχιχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.334 11-09-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, δεν αποκλείεται. Αλλά ελπίζω να έχει εκλεκτό φαγητό, γιατί εγώ είμαι καλομαθημενος και δεν τρώω ο,τι κι ο,τι. Click για ανάπτυξη... το ξερω το ξερω... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αμα ειναι να εχει φαγητο πειτε το να μη φαω το μεσημερι,καθ`οτι βρισκομαι σε περιοδο διαιτας LR Click για ανάπτυξη... απο που να χασεις καλε εσυ? τα ροφηματα τα δοκιμασες Νεκταρ? Ειναι ωραια? μονο τις μπαρες παιρνω στο γραφειο γιατι με βολευουν ως σνακ...θελω να δοκιμασω τωρα που κρυωνει ο καιρος τη σουπα ντοματας και πατατας Δεν θα εχει φαγητο...μονο για καποιους VIP και... ιδιαιτερα πιατα Παυλο μου ανθρωποφαγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.335 11-09-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερα κουνάκια και κουνογονεις ! Εδώ η θεία απ΄τη Νέα Σμύρνη Ααα για να σου πω... Βρίσκεσαι στο θεμα των κουνακίωνΕχεις και θράσσος και τους βρίζεις κιόλας? Παλιο εμπορισσα μαυραγορίτισσα? κι αμα το πάμε έτσι, όλα ειναι χαζά ΕΚΤΟΣ απ΄τα ΠΕΡΣΑΚΙΑ και τα ΤΣΙΝΤΣΙΛΑΚΙΑ. Και μετά έπονται τα άλλα Βρε Παύλο καλά της τα λες της κυρίας. Θέλει να γίνει και νυφούλα σου.΄Αντε άντε να μαζευτει Ειναι καταπληκτικές φατσουλεςςςςςςςςςςς πω πω πω τι ζουζουνια τροφαντά ειναι αυτά! Φιλούμπες... (αυτο το αφιερώνω στη Γιουλη χιχιχιχιχι) Click για ανάπτυξη... ρε συ Παυλο, καποτε αυτο μου το ειπε κλεινοντας το τηλεφωνο καποιος και δεν τον ξαναπηρα τηλεφωνο ποτε...γι'αυτο... πες μου τη γνωμη σου... Ειμαι τρελη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:01 Η Νεκταρια έγραψε: #6.336 11-09-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το ξερω το ξερω... απο που να χασεις καλε εσυ? τα ροφηματα τα δοκιμασες Νεκταρ? Ειναι ωραια? μονο τις μπαρες παιρνω στο γραφειο γιατι με βολευουν ως σνακ...θελω να δοκιμασω τωρα που κρυωνει ο καιρος τη σουπα ντοματας και πατατας Δεν θα εχει φαγητο...μονο για καποιους VIP και... ιδιαιτερα πιατα Παυλο μου ανθρωποφαγε Click για ανάπτυξη... Ε αυτο πινωειδικα τις 2 πρωτες μερες,μονο αυτο.Τη σουπα ντοματας την εχω δοκιμασει ειναι τελεια Η Δωρα μουφτιαξε το κεφι με τα κουνακια,αλλα ολο και καποιος μου το χαλαειαντε ταχω παρει τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:04 Η moukelis έγραψε: #6.337 11-09-09 12:04 Μη φουντωνεις,ηρεμα και ολα γινονται.Δεν ειναι τιποτα χαζοι,ειναι απλα ανενημερωτοι,εγω που τους γνωρισα απο κοντα στο λεω.Παντως πρεπει οντως να γινει μια ενημερωση για τη στειρωση.Δε λεω,σε πολλους δεν αρεσει (οι μισοι απο οσους μου εχουν στειλει μεηλ για γατακια απο τη γεννα μας το Πασχα αρνηθηκαν να παρουν λογω του ορου αυτου) αλλα δεν ειναι παντα ο ευκολος δρομος κι ο πιο σωστος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Η Νεκταρια έγραψε: #6.338 11-09-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μη φουντωνεις,ηρεμα και ολα γινονται.Δεν ειναι τιποτα χαζοι,ειναι απλα ανενημερωτοι,εγω που τους γνωρισα απο κοντα στο λεω.Παντως πρεπει οντως να γινει μια ενημερωση για τη στειρωση.Δε λεω,σε πολλους δεν αρεσει (οι μισοι απο οσους μου εχουν στειλει μεηλ για γατακια απο τη γεννα μας το Πασχα αρνηθηκαν να παρουν λογω του ορου αυτου) αλλα δεν ειναι παντα ο ευκολος δρομος κι ο πιο σωστος. Click για ανάπτυξη... Εχω διαβασει τοσα εδω μεσα και σπανια απαντω πνιγοντας τον θυμο μου.Καποια στιγμη ξεσπαω.Τι να κανουμε ανθρωπος ειμαι και με ευαισθησιες. Και σε μενα εχουν φυγει ανθρωποι που δεν δεχονται τον ορο της στειρωσης.Εχτες με πηραν και ηθελαν γατακι αλλα να το εχουν εξω για να κυνηγαει ποντικιαΕ μ`αυτα και με κεινα ,ξεσπασα.Ας το καλο πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:10 Ο EL GATO έγραψε: #6.339 11-09-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Παυλο, καποτε αυτο μου το ειπε κλεινοντας το τηλεφωνο καποιος και δεν τον ξαναπηρα τηλεφωνο ποτε...γι'αυτο... πες μου τη γνωμη σου... Ειμαι τρελη? Click για ανάπτυξη... Άντρας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:13 Η bastet_13: #6.340 11-09-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εχω διαβασει τοσα εδω μεσα και σπανια απαντω πνιγοντας τον θυμο μου.Καποια στιγμη ξεσπαω.Τι να κανουμε ανθρωπος ειμαι και με ευαισθησιες. Και σε μενα εχουν φυγει ανθρωποι που δεν δεχονται τον ορο της στειρωσης.Εχτες με πηραν και ηθελαν γατακι αλλα να το εχουν εξω για να κυνηγαει ποντικιαΕ μ`αυτα και με κεινα ,ξεσπασα.Ας το καλο πια Click για ανάπτυξη... ε τραγικο!!!να το εχουν εξω να κυνηγαει ποντικια???τι αλλο θα ακουσω...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 316 317 318 319 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 317 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 317 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, δεν αποκλείεται. Αλλά ελπίζω να έχει εκλεκτό φαγητό, γιατί εγώ είμαι καλομαθημενος και δεν τρώω ο,τι κι ο,τι. Click για ανάπτυξη... Να εχω μαζι μου μια μεριδα πατατες απ`το Λιδικο?Ξερω οτι τρελλενεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:13 Η staman2 έγραψε: #6.333 11-09-09 11:13 Καλημερα κουνάκια και κουνογονεις ! Εδώ η θεία απ΄τη Νέα Σμύρνη Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν τα θελω τα χαζοcoon σας (ο συζυγατος μου εξαιρειται) τα νορβηγακια μου ειναι πιο ομορφα (αμ πως) Click για ανάπτυξη... Ααα για να σου πω... Βρίσκεσαι στο θεμα των κουνακίωνΕχεις και θράσσος και τους βρίζεις κιόλας? Παλιο εμπορισσα μαυραγορίτισσα? κι αμα το πάμε έτσι, όλα ειναι χαζά ΕΚΤΟΣ απ΄τα ΠΕΡΣΑΚΙΑ και τα ΤΣΙΝΤΣΙΛΑΚΙΑ. Και μετά έπονται τα άλλα Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φιρι φιρι το πας πρωί πρωι να ακούσεις καμία κουβέντα. Μαυραγοριτισσα! Click για ανάπτυξη... Βρε Παύλο καλά της τα λες της κυρίας. Θέλει να γίνει και νυφούλα σου.΄Αντε άντε να μαζευτει Αρχική Δημοσίευση από moukelis: By Moukelo with love: Click για ανάπτυξη... Ειναι καταπληκτικές φατσουλεςςςςςςςςςςς πω πω πω τι ζουζουνια τροφαντά ειναι αυτά! Φιλούμπες... (αυτο το αφιερώνω στη Γιουλη χιχιχιχιχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.334 11-09-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, δεν αποκλείεται. Αλλά ελπίζω να έχει εκλεκτό φαγητό, γιατί εγώ είμαι καλομαθημενος και δεν τρώω ο,τι κι ο,τι. Click για ανάπτυξη... το ξερω το ξερω... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αμα ειναι να εχει φαγητο πειτε το να μη φαω το μεσημερι,καθ`οτι βρισκομαι σε περιοδο διαιτας LR Click για ανάπτυξη... απο που να χασεις καλε εσυ? τα ροφηματα τα δοκιμασες Νεκταρ? Ειναι ωραια? μονο τις μπαρες παιρνω στο γραφειο γιατι με βολευουν ως σνακ...θελω να δοκιμασω τωρα που κρυωνει ο καιρος τη σουπα ντοματας και πατατας Δεν θα εχει φαγητο...μονο για καποιους VIP και... ιδιαιτερα πιατα Παυλο μου ανθρωποφαγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.335 11-09-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερα κουνάκια και κουνογονεις ! Εδώ η θεία απ΄τη Νέα Σμύρνη Ααα για να σου πω... Βρίσκεσαι στο θεμα των κουνακίωνΕχεις και θράσσος και τους βρίζεις κιόλας? Παλιο εμπορισσα μαυραγορίτισσα? κι αμα το πάμε έτσι, όλα ειναι χαζά ΕΚΤΟΣ απ΄τα ΠΕΡΣΑΚΙΑ και τα ΤΣΙΝΤΣΙΛΑΚΙΑ. Και μετά έπονται τα άλλα Βρε Παύλο καλά της τα λες της κυρίας. Θέλει να γίνει και νυφούλα σου.΄Αντε άντε να μαζευτει Ειναι καταπληκτικές φατσουλεςςςςςςςςςςς πω πω πω τι ζουζουνια τροφαντά ειναι αυτά! Φιλούμπες... (αυτο το αφιερώνω στη Γιουλη χιχιχιχιχι) Click για ανάπτυξη... ρε συ Παυλο, καποτε αυτο μου το ειπε κλεινοντας το τηλεφωνο καποιος και δεν τον ξαναπηρα τηλεφωνο ποτε...γι'αυτο... πες μου τη γνωμη σου... Ειμαι τρελη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:01 Η Νεκταρια έγραψε: #6.336 11-09-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το ξερω το ξερω... απο που να χασεις καλε εσυ? τα ροφηματα τα δοκιμασες Νεκταρ? Ειναι ωραια? μονο τις μπαρες παιρνω στο γραφειο γιατι με βολευουν ως σνακ...θελω να δοκιμασω τωρα που κρυωνει ο καιρος τη σουπα ντοματας και πατατας Δεν θα εχει φαγητο...μονο για καποιους VIP και... ιδιαιτερα πιατα Παυλο μου ανθρωποφαγε Click για ανάπτυξη... Ε αυτο πινωειδικα τις 2 πρωτες μερες,μονο αυτο.Τη σουπα ντοματας την εχω δοκιμασει ειναι τελεια Η Δωρα μουφτιαξε το κεφι με τα κουνακια,αλλα ολο και καποιος μου το χαλαειαντε ταχω παρει τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:04 Η moukelis έγραψε: #6.337 11-09-09 12:04 Μη φουντωνεις,ηρεμα και ολα γινονται.Δεν ειναι τιποτα χαζοι,ειναι απλα ανενημερωτοι,εγω που τους γνωρισα απο κοντα στο λεω.Παντως πρεπει οντως να γινει μια ενημερωση για τη στειρωση.Δε λεω,σε πολλους δεν αρεσει (οι μισοι απο οσους μου εχουν στειλει μεηλ για γατακια απο τη γεννα μας το Πασχα αρνηθηκαν να παρουν λογω του ορου αυτου) αλλα δεν ειναι παντα ο ευκολος δρομος κι ο πιο σωστος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Η Νεκταρια έγραψε: #6.338 11-09-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μη φουντωνεις,ηρεμα και ολα γινονται.Δεν ειναι τιποτα χαζοι,ειναι απλα ανενημερωτοι,εγω που τους γνωρισα απο κοντα στο λεω.Παντως πρεπει οντως να γινει μια ενημερωση για τη στειρωση.Δε λεω,σε πολλους δεν αρεσει (οι μισοι απο οσους μου εχουν στειλει μεηλ για γατακια απο τη γεννα μας το Πασχα αρνηθηκαν να παρουν λογω του ορου αυτου) αλλα δεν ειναι παντα ο ευκολος δρομος κι ο πιο σωστος. Click για ανάπτυξη... Εχω διαβασει τοσα εδω μεσα και σπανια απαντω πνιγοντας τον θυμο μου.Καποια στιγμη ξεσπαω.Τι να κανουμε ανθρωπος ειμαι και με ευαισθησιες. Και σε μενα εχουν φυγει ανθρωποι που δεν δεχονται τον ορο της στειρωσης.Εχτες με πηραν και ηθελαν γατακι αλλα να το εχουν εξω για να κυνηγαει ποντικιαΕ μ`αυτα και με κεινα ,ξεσπασα.Ας το καλο πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:10 Ο EL GATO έγραψε: #6.339 11-09-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Παυλο, καποτε αυτο μου το ειπε κλεινοντας το τηλεφωνο καποιος και δεν τον ξαναπηρα τηλεφωνο ποτε...γι'αυτο... πες μου τη γνωμη σου... Ειμαι τρελη? Click για ανάπτυξη... Άντρας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:13 Η bastet_13: #6.340 11-09-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εχω διαβασει τοσα εδω μεσα και σπανια απαντω πνιγοντας τον θυμο μου.Καποια στιγμη ξεσπαω.Τι να κανουμε ανθρωπος ειμαι και με ευαισθησιες. Και σε μενα εχουν φυγει ανθρωποι που δεν δεχονται τον ορο της στειρωσης.Εχτες με πηραν και ηθελαν γατακι αλλα να το εχουν εξω για να κυνηγαει ποντικιαΕ μ`αυτα και με κεινα ,ξεσπασα.Ας το καλο πια Click για ανάπτυξη... ε τραγικο!!!να το εχουν εξω να κυνηγαει ποντικια???τι αλλο θα ακουσω...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 316 317 318 319 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 317 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 317 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερα κουνάκια και κουνογονεις ! Εδώ η θεία απ΄τη Νέα Σμύρνη Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν τα θελω τα χαζοcoon σας (ο συζυγατος μου εξαιρειται) τα νορβηγακια μου ειναι πιο ομορφα (αμ πως) Click για ανάπτυξη... Ααα για να σου πω... Βρίσκεσαι στο θεμα των κουνακίωνΕχεις και θράσσος και τους βρίζεις κιόλας? Παλιο εμπορισσα μαυραγορίτισσα? κι αμα το πάμε έτσι, όλα ειναι χαζά ΕΚΤΟΣ απ΄τα ΠΕΡΣΑΚΙΑ και τα ΤΣΙΝΤΣΙΛΑΚΙΑ. Και μετά έπονται τα άλλα Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Φιρι φιρι το πας πρωί πρωι να ακούσεις καμία κουβέντα. Μαυραγοριτισσα! Click για ανάπτυξη... Βρε Παύλο καλά της τα λες της κυρίας. Θέλει να γίνει και νυφούλα σου.΄Αντε άντε να μαζευτει Αρχική Δημοσίευση από moukelis: By Moukelo with love: Click για ανάπτυξη... Ειναι καταπληκτικές φατσουλεςςςςςςςςςςς πω πω πω τι ζουζουνια τροφαντά ειναι αυτά! Φιλούμπες... (αυτο το αφιερώνω στη Γιουλη χιχιχιχιχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.334 11-09-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, δεν αποκλείεται. Αλλά ελπίζω να έχει εκλεκτό φαγητό, γιατί εγώ είμαι καλομαθημενος και δεν τρώω ο,τι κι ο,τι. Click για ανάπτυξη... το ξερω το ξερω... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αμα ειναι να εχει φαγητο πειτε το να μη φαω το μεσημερι,καθ`οτι βρισκομαι σε περιοδο διαιτας LR Click για ανάπτυξη... απο που να χασεις καλε εσυ? τα ροφηματα τα δοκιμασες Νεκταρ? Ειναι ωραια? μονο τις μπαρες παιρνω στο γραφειο γιατι με βολευουν ως σνακ...θελω να δοκιμασω τωρα που κρυωνει ο καιρος τη σουπα ντοματας και πατατας Δεν θα εχει φαγητο...μονο για καποιους VIP και... ιδιαιτερα πιατα Παυλο μου ανθρωποφαγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.335 11-09-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερα κουνάκια και κουνογονεις ! Εδώ η θεία απ΄τη Νέα Σμύρνη Ααα για να σου πω... Βρίσκεσαι στο θεμα των κουνακίωνΕχεις και θράσσος και τους βρίζεις κιόλας? Παλιο εμπορισσα μαυραγορίτισσα? κι αμα το πάμε έτσι, όλα ειναι χαζά ΕΚΤΟΣ απ΄τα ΠΕΡΣΑΚΙΑ και τα ΤΣΙΝΤΣΙΛΑΚΙΑ. Και μετά έπονται τα άλλα Βρε Παύλο καλά της τα λες της κυρίας. Θέλει να γίνει και νυφούλα σου.΄Αντε άντε να μαζευτει Ειναι καταπληκτικές φατσουλεςςςςςςςςςςς πω πω πω τι ζουζουνια τροφαντά ειναι αυτά! Φιλούμπες... (αυτο το αφιερώνω στη Γιουλη χιχιχιχιχι) Click για ανάπτυξη... ρε συ Παυλο, καποτε αυτο μου το ειπε κλεινοντας το τηλεφωνο καποιος και δεν τον ξαναπηρα τηλεφωνο ποτε...γι'αυτο... πες μου τη γνωμη σου... Ειμαι τρελη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:01 Η Νεκταρια έγραψε: #6.336 11-09-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το ξερω το ξερω... απο που να χασεις καλε εσυ? τα ροφηματα τα δοκιμασες Νεκταρ? Ειναι ωραια? μονο τις μπαρες παιρνω στο γραφειο γιατι με βολευουν ως σνακ...θελω να δοκιμασω τωρα που κρυωνει ο καιρος τη σουπα ντοματας και πατατας Δεν θα εχει φαγητο...μονο για καποιους VIP και... ιδιαιτερα πιατα Παυλο μου ανθρωποφαγε Click για ανάπτυξη... Ε αυτο πινωειδικα τις 2 πρωτες μερες,μονο αυτο.Τη σουπα ντοματας την εχω δοκιμασει ειναι τελεια Η Δωρα μουφτιαξε το κεφι με τα κουνακια,αλλα ολο και καποιος μου το χαλαειαντε ταχω παρει τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:04 Η moukelis έγραψε: #6.337 11-09-09 12:04 Μη φουντωνεις,ηρεμα και ολα γινονται.Δεν ειναι τιποτα χαζοι,ειναι απλα ανενημερωτοι,εγω που τους γνωρισα απο κοντα στο λεω.Παντως πρεπει οντως να γινει μια ενημερωση για τη στειρωση.Δε λεω,σε πολλους δεν αρεσει (οι μισοι απο οσους μου εχουν στειλει μεηλ για γατακια απο τη γεννα μας το Πασχα αρνηθηκαν να παρουν λογω του ορου αυτου) αλλα δεν ειναι παντα ο ευκολος δρομος κι ο πιο σωστος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Η Νεκταρια έγραψε: #6.338 11-09-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μη φουντωνεις,ηρεμα και ολα γινονται.Δεν ειναι τιποτα χαζοι,ειναι απλα ανενημερωτοι,εγω που τους γνωρισα απο κοντα στο λεω.Παντως πρεπει οντως να γινει μια ενημερωση για τη στειρωση.Δε λεω,σε πολλους δεν αρεσει (οι μισοι απο οσους μου εχουν στειλει μεηλ για γατακια απο τη γεννα μας το Πασχα αρνηθηκαν να παρουν λογω του ορου αυτου) αλλα δεν ειναι παντα ο ευκολος δρομος κι ο πιο σωστος. Click για ανάπτυξη... Εχω διαβασει τοσα εδω μεσα και σπανια απαντω πνιγοντας τον θυμο μου.Καποια στιγμη ξεσπαω.Τι να κανουμε ανθρωπος ειμαι και με ευαισθησιες. Και σε μενα εχουν φυγει ανθρωποι που δεν δεχονται τον ορο της στειρωσης.Εχτες με πηραν και ηθελαν γατακι αλλα να το εχουν εξω για να κυνηγαει ποντικιαΕ μ`αυτα και με κεινα ,ξεσπασα.Ας το καλο πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:10 Ο EL GATO έγραψε: #6.339 11-09-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Παυλο, καποτε αυτο μου το ειπε κλεινοντας το τηλεφωνο καποιος και δεν τον ξαναπηρα τηλεφωνο ποτε...γι'αυτο... πες μου τη γνωμη σου... Ειμαι τρελη? Click για ανάπτυξη... Άντρας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:13 Η bastet_13: #6.340 11-09-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εχω διαβασει τοσα εδω μεσα και σπανια απαντω πνιγοντας τον θυμο μου.Καποια στιγμη ξεσπαω.Τι να κανουμε ανθρωπος ειμαι και με ευαισθησιες. Και σε μενα εχουν φυγει ανθρωποι που δεν δεχονται τον ορο της στειρωσης.Εχτες με πηραν και ηθελαν γατακι αλλα να το εχουν εξω για να κυνηγαει ποντικιαΕ μ`αυτα και με κεινα ,ξεσπασα.Ας το καλο πια Click για ανάπτυξη... ε τραγικο!!!να το εχουν εξω να κυνηγαει ποντικια???τι αλλο θα ακουσω...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 316 317 318 319 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 317 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 317 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι, δεν αποκλείεται. Αλλά ελπίζω να έχει εκλεκτό φαγητό, γιατί εγώ είμαι καλομαθημενος και δεν τρώω ο,τι κι ο,τι. Click για ανάπτυξη... το ξερω το ξερω... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αμα ειναι να εχει φαγητο πειτε το να μη φαω το μεσημερι,καθ`οτι βρισκομαι σε περιοδο διαιτας LR Click για ανάπτυξη... απο που να χασεις καλε εσυ? τα ροφηματα τα δοκιμασες Νεκταρ? Ειναι ωραια? μονο τις μπαρες παιρνω στο γραφειο γιατι με βολευουν ως σνακ...θελω να δοκιμασω τωρα που κρυωνει ο καιρος τη σουπα ντοματας και πατατας Δεν θα εχει φαγητο...μονο για καποιους VIP και... ιδιαιτερα πιατα Παυλο μου ανθρωποφαγε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.335 11-09-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερα κουνάκια και κουνογονεις ! Εδώ η θεία απ΄τη Νέα Σμύρνη Ααα για να σου πω... Βρίσκεσαι στο θεμα των κουνακίωνΕχεις και θράσσος και τους βρίζεις κιόλας? Παλιο εμπορισσα μαυραγορίτισσα? κι αμα το πάμε έτσι, όλα ειναι χαζά ΕΚΤΟΣ απ΄τα ΠΕΡΣΑΚΙΑ και τα ΤΣΙΝΤΣΙΛΑΚΙΑ. Και μετά έπονται τα άλλα Βρε Παύλο καλά της τα λες της κυρίας. Θέλει να γίνει και νυφούλα σου.΄Αντε άντε να μαζευτει Ειναι καταπληκτικές φατσουλεςςςςςςςςςςς πω πω πω τι ζουζουνια τροφαντά ειναι αυτά! Φιλούμπες... (αυτο το αφιερώνω στη Γιουλη χιχιχιχιχι) Click για ανάπτυξη... ρε συ Παυλο, καποτε αυτο μου το ειπε κλεινοντας το τηλεφωνο καποιος και δεν τον ξαναπηρα τηλεφωνο ποτε...γι'αυτο... πες μου τη γνωμη σου... Ειμαι τρελη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:01 Η Νεκταρια έγραψε: #6.336 11-09-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το ξερω το ξερω... απο που να χασεις καλε εσυ? τα ροφηματα τα δοκιμασες Νεκταρ? Ειναι ωραια? μονο τις μπαρες παιρνω στο γραφειο γιατι με βολευουν ως σνακ...θελω να δοκιμασω τωρα που κρυωνει ο καιρος τη σουπα ντοματας και πατατας Δεν θα εχει φαγητο...μονο για καποιους VIP και... ιδιαιτερα πιατα Παυλο μου ανθρωποφαγε Click για ανάπτυξη... Ε αυτο πινωειδικα τις 2 πρωτες μερες,μονο αυτο.Τη σουπα ντοματας την εχω δοκιμασει ειναι τελεια Η Δωρα μουφτιαξε το κεφι με τα κουνακια,αλλα ολο και καποιος μου το χαλαειαντε ταχω παρει τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:04 Η moukelis έγραψε: #6.337 11-09-09 12:04 Μη φουντωνεις,ηρεμα και ολα γινονται.Δεν ειναι τιποτα χαζοι,ειναι απλα ανενημερωτοι,εγω που τους γνωρισα απο κοντα στο λεω.Παντως πρεπει οντως να γινει μια ενημερωση για τη στειρωση.Δε λεω,σε πολλους δεν αρεσει (οι μισοι απο οσους μου εχουν στειλει μεηλ για γατακια απο τη γεννα μας το Πασχα αρνηθηκαν να παρουν λογω του ορου αυτου) αλλα δεν ειναι παντα ο ευκολος δρομος κι ο πιο σωστος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Η Νεκταρια έγραψε: #6.338 11-09-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μη φουντωνεις,ηρεμα και ολα γινονται.Δεν ειναι τιποτα χαζοι,ειναι απλα ανενημερωτοι,εγω που τους γνωρισα απο κοντα στο λεω.Παντως πρεπει οντως να γινει μια ενημερωση για τη στειρωση.Δε λεω,σε πολλους δεν αρεσει (οι μισοι απο οσους μου εχουν στειλει μεηλ για γατακια απο τη γεννα μας το Πασχα αρνηθηκαν να παρουν λογω του ορου αυτου) αλλα δεν ειναι παντα ο ευκολος δρομος κι ο πιο σωστος. Click για ανάπτυξη... Εχω διαβασει τοσα εδω μεσα και σπανια απαντω πνιγοντας τον θυμο μου.Καποια στιγμη ξεσπαω.Τι να κανουμε ανθρωπος ειμαι και με ευαισθησιες. Και σε μενα εχουν φυγει ανθρωποι που δεν δεχονται τον ορο της στειρωσης.Εχτες με πηραν και ηθελαν γατακι αλλα να το εχουν εξω για να κυνηγαει ποντικιαΕ μ`αυτα και με κεινα ,ξεσπασα.Ας το καλο πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:10 Ο EL GATO έγραψε: #6.339 11-09-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Παυλο, καποτε αυτο μου το ειπε κλεινοντας το τηλεφωνο καποιος και δεν τον ξαναπηρα τηλεφωνο ποτε...γι'αυτο... πες μου τη γνωμη σου... Ειμαι τρελη? Click για ανάπτυξη... Άντρας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:13 Η bastet_13: #6.340 11-09-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εχω διαβασει τοσα εδω μεσα και σπανια απαντω πνιγοντας τον θυμο μου.Καποια στιγμη ξεσπαω.Τι να κανουμε ανθρωπος ειμαι και με ευαισθησιες. Και σε μενα εχουν φυγει ανθρωποι που δεν δεχονται τον ορο της στειρωσης.Εχτες με πηραν και ηθελαν γατακι αλλα να το εχουν εξω για να κυνηγαει ποντικιαΕ μ`αυτα και με κεινα ,ξεσπασα.Ας το καλο πια Click για ανάπτυξη... ε τραγικο!!!να το εχουν εξω να κυνηγαει ποντικια???τι αλλο θα ακουσω...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 316 317 318 319 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 317 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 317 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερα κουνάκια και κουνογονεις ! Εδώ η θεία απ΄τη Νέα Σμύρνη Ααα για να σου πω... Βρίσκεσαι στο θεμα των κουνακίωνΕχεις και θράσσος και τους βρίζεις κιόλας? Παλιο εμπορισσα μαυραγορίτισσα? κι αμα το πάμε έτσι, όλα ειναι χαζά ΕΚΤΟΣ απ΄τα ΠΕΡΣΑΚΙΑ και τα ΤΣΙΝΤΣΙΛΑΚΙΑ. Και μετά έπονται τα άλλα Βρε Παύλο καλά της τα λες της κυρίας. Θέλει να γίνει και νυφούλα σου.΄Αντε άντε να μαζευτει Ειναι καταπληκτικές φατσουλεςςςςςςςςςςς πω πω πω τι ζουζουνια τροφαντά ειναι αυτά! Φιλούμπες... (αυτο το αφιερώνω στη Γιουλη χιχιχιχιχι) Click για ανάπτυξη... ρε συ Παυλο, καποτε αυτο μου το ειπε κλεινοντας το τηλεφωνο καποιος και δεν τον ξαναπηρα τηλεφωνο ποτε...γι'αυτο... πες μου τη γνωμη σου... Ειμαι τρελη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:01 Η Νεκταρια έγραψε: #6.336 11-09-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το ξερω το ξερω... απο που να χασεις καλε εσυ? τα ροφηματα τα δοκιμασες Νεκταρ? Ειναι ωραια? μονο τις μπαρες παιρνω στο γραφειο γιατι με βολευουν ως σνακ...θελω να δοκιμασω τωρα που κρυωνει ο καιρος τη σουπα ντοματας και πατατας Δεν θα εχει φαγητο...μονο για καποιους VIP και... ιδιαιτερα πιατα Παυλο μου ανθρωποφαγε Click για ανάπτυξη... Ε αυτο πινωειδικα τις 2 πρωτες μερες,μονο αυτο.Τη σουπα ντοματας την εχω δοκιμασει ειναι τελεια Η Δωρα μουφτιαξε το κεφι με τα κουνακια,αλλα ολο και καποιος μου το χαλαειαντε ταχω παρει τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:04 Η moukelis έγραψε: #6.337 11-09-09 12:04 Μη φουντωνεις,ηρεμα και ολα γινονται.Δεν ειναι τιποτα χαζοι,ειναι απλα ανενημερωτοι,εγω που τους γνωρισα απο κοντα στο λεω.Παντως πρεπει οντως να γινει μια ενημερωση για τη στειρωση.Δε λεω,σε πολλους δεν αρεσει (οι μισοι απο οσους μου εχουν στειλει μεηλ για γατακια απο τη γεννα μας το Πασχα αρνηθηκαν να παρουν λογω του ορου αυτου) αλλα δεν ειναι παντα ο ευκολος δρομος κι ο πιο σωστος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Η Νεκταρια έγραψε: #6.338 11-09-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μη φουντωνεις,ηρεμα και ολα γινονται.Δεν ειναι τιποτα χαζοι,ειναι απλα ανενημερωτοι,εγω που τους γνωρισα απο κοντα στο λεω.Παντως πρεπει οντως να γινει μια ενημερωση για τη στειρωση.Δε λεω,σε πολλους δεν αρεσει (οι μισοι απο οσους μου εχουν στειλει μεηλ για γατακια απο τη γεννα μας το Πασχα αρνηθηκαν να παρουν λογω του ορου αυτου) αλλα δεν ειναι παντα ο ευκολος δρομος κι ο πιο σωστος. Click για ανάπτυξη... Εχω διαβασει τοσα εδω μεσα και σπανια απαντω πνιγοντας τον θυμο μου.Καποια στιγμη ξεσπαω.Τι να κανουμε ανθρωπος ειμαι και με ευαισθησιες. Και σε μενα εχουν φυγει ανθρωποι που δεν δεχονται τον ορο της στειρωσης.Εχτες με πηραν και ηθελαν γατακι αλλα να το εχουν εξω για να κυνηγαει ποντικιαΕ μ`αυτα και με κεινα ,ξεσπασα.Ας το καλο πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:10 Ο EL GATO έγραψε: #6.339 11-09-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Παυλο, καποτε αυτο μου το ειπε κλεινοντας το τηλεφωνο καποιος και δεν τον ξαναπηρα τηλεφωνο ποτε...γι'αυτο... πες μου τη γνωμη σου... Ειμαι τρελη? Click για ανάπτυξη... Άντρας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:13 Η bastet_13: #6.340 11-09-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εχω διαβασει τοσα εδω μεσα και σπανια απαντω πνιγοντας τον θυμο μου.Καποια στιγμη ξεσπαω.Τι να κανουμε ανθρωπος ειμαι και με ευαισθησιες. Και σε μενα εχουν φυγει ανθρωποι που δεν δεχονται τον ορο της στειρωσης.Εχτες με πηραν και ηθελαν γατακι αλλα να το εχουν εξω για να κυνηγαει ποντικιαΕ μ`αυτα και με κεινα ,ξεσπασα.Ας το καλο πια Click για ανάπτυξη... ε τραγικο!!!να το εχουν εξω να κυνηγαει ποντικια???τι αλλο θα ακουσω...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 316 317 318 319 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 317 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 317 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το ξερω το ξερω... απο που να χασεις καλε εσυ? τα ροφηματα τα δοκιμασες Νεκταρ? Ειναι ωραια? μονο τις μπαρες παιρνω στο γραφειο γιατι με βολευουν ως σνακ...θελω να δοκιμασω τωρα που κρυωνει ο καιρος τη σουπα ντοματας και πατατας Δεν θα εχει φαγητο...μονο για καποιους VIP και... ιδιαιτερα πιατα Παυλο μου ανθρωποφαγε Click για ανάπτυξη... Ε αυτο πινωειδικα τις 2 πρωτες μερες,μονο αυτο.Τη σουπα ντοματας την εχω δοκιμασει ειναι τελεια Η Δωρα μουφτιαξε το κεφι με τα κουνακια,αλλα ολο και καποιος μου το χαλαειαντε ταχω παρει τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:04 Η moukelis έγραψε: #6.337 11-09-09 12:04 Μη φουντωνεις,ηρεμα και ολα γινονται.Δεν ειναι τιποτα χαζοι,ειναι απλα ανενημερωτοι,εγω που τους γνωρισα απο κοντα στο λεω.Παντως πρεπει οντως να γινει μια ενημερωση για τη στειρωση.Δε λεω,σε πολλους δεν αρεσει (οι μισοι απο οσους μου εχουν στειλει μεηλ για γατακια απο τη γεννα μας το Πασχα αρνηθηκαν να παρουν λογω του ορου αυτου) αλλα δεν ειναι παντα ο ευκολος δρομος κι ο πιο σωστος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Η Νεκταρια έγραψε: #6.338 11-09-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μη φουντωνεις,ηρεμα και ολα γινονται.Δεν ειναι τιποτα χαζοι,ειναι απλα ανενημερωτοι,εγω που τους γνωρισα απο κοντα στο λεω.Παντως πρεπει οντως να γινει μια ενημερωση για τη στειρωση.Δε λεω,σε πολλους δεν αρεσει (οι μισοι απο οσους μου εχουν στειλει μεηλ για γατακια απο τη γεννα μας το Πασχα αρνηθηκαν να παρουν λογω του ορου αυτου) αλλα δεν ειναι παντα ο ευκολος δρομος κι ο πιο σωστος. Click για ανάπτυξη... Εχω διαβασει τοσα εδω μεσα και σπανια απαντω πνιγοντας τον θυμο μου.Καποια στιγμη ξεσπαω.Τι να κανουμε ανθρωπος ειμαι και με ευαισθησιες. Και σε μενα εχουν φυγει ανθρωποι που δεν δεχονται τον ορο της στειρωσης.Εχτες με πηραν και ηθελαν γατακι αλλα να το εχουν εξω για να κυνηγαει ποντικιαΕ μ`αυτα και με κεινα ,ξεσπασα.Ας το καλο πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:10 Ο EL GATO έγραψε: #6.339 11-09-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Παυλο, καποτε αυτο μου το ειπε κλεινοντας το τηλεφωνο καποιος και δεν τον ξαναπηρα τηλεφωνο ποτε...γι'αυτο... πες μου τη γνωμη σου... Ειμαι τρελη? Click για ανάπτυξη... Άντρας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:13 Η bastet_13: #6.340 11-09-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εχω διαβασει τοσα εδω μεσα και σπανια απαντω πνιγοντας τον θυμο μου.Καποια στιγμη ξεσπαω.Τι να κανουμε ανθρωπος ειμαι και με ευαισθησιες. Και σε μενα εχουν φυγει ανθρωποι που δεν δεχονται τον ορο της στειρωσης.Εχτες με πηραν και ηθελαν γατακι αλλα να το εχουν εξω για να κυνηγαει ποντικιαΕ μ`αυτα και με κεινα ,ξεσπασα.Ας το καλο πια Click για ανάπτυξη... ε τραγικο!!!να το εχουν εξω να κυνηγαει ποντικια???τι αλλο θα ακουσω...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 316 317 318 319 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 317 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 317 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μη φουντωνεις,ηρεμα και ολα γινονται.Δεν ειναι τιποτα χαζοι,ειναι απλα ανενημερωτοι,εγω που τους γνωρισα απο κοντα στο λεω.Παντως πρεπει οντως να γινει μια ενημερωση για τη στειρωση.Δε λεω,σε πολλους δεν αρεσει (οι μισοι απο οσους μου εχουν στειλει μεηλ για γατακια απο τη γεννα μας το Πασχα αρνηθηκαν να παρουν λογω του ορου αυτου) αλλα δεν ειναι παντα ο ευκολος δρομος κι ο πιο σωστος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Η Νεκταρια έγραψε: #6.338 11-09-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μη φουντωνεις,ηρεμα και ολα γινονται.Δεν ειναι τιποτα χαζοι,ειναι απλα ανενημερωτοι,εγω που τους γνωρισα απο κοντα στο λεω.Παντως πρεπει οντως να γινει μια ενημερωση για τη στειρωση.Δε λεω,σε πολλους δεν αρεσει (οι μισοι απο οσους μου εχουν στειλει μεηλ για γατακια απο τη γεννα μας το Πασχα αρνηθηκαν να παρουν λογω του ορου αυτου) αλλα δεν ειναι παντα ο ευκολος δρομος κι ο πιο σωστος. Click για ανάπτυξη... Εχω διαβασει τοσα εδω μεσα και σπανια απαντω πνιγοντας τον θυμο μου.Καποια στιγμη ξεσπαω.Τι να κανουμε ανθρωπος ειμαι και με ευαισθησιες. Και σε μενα εχουν φυγει ανθρωποι που δεν δεχονται τον ορο της στειρωσης.Εχτες με πηραν και ηθελαν γατακι αλλα να το εχουν εξω για να κυνηγαει ποντικιαΕ μ`αυτα και με κεινα ,ξεσπασα.Ας το καλο πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:10 Ο EL GATO έγραψε: #6.339 11-09-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Παυλο, καποτε αυτο μου το ειπε κλεινοντας το τηλεφωνο καποιος και δεν τον ξαναπηρα τηλεφωνο ποτε...γι'αυτο... πες μου τη γνωμη σου... Ειμαι τρελη? Click για ανάπτυξη... Άντρας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:13 Η bastet_13: #6.340 11-09-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εχω διαβασει τοσα εδω μεσα και σπανια απαντω πνιγοντας τον θυμο μου.Καποια στιγμη ξεσπαω.Τι να κανουμε ανθρωπος ειμαι και με ευαισθησιες. Και σε μενα εχουν φυγει ανθρωποι που δεν δεχονται τον ορο της στειρωσης.Εχτες με πηραν και ηθελαν γατακι αλλα να το εχουν εξω για να κυνηγαει ποντικιαΕ μ`αυτα και με κεινα ,ξεσπασα.Ας το καλο πια Click για ανάπτυξη... ε τραγικο!!!να το εχουν εξω να κυνηγαει ποντικια???τι αλλο θα ακουσω...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 316 317 318 319 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 317 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 317 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μη φουντωνεις,ηρεμα και ολα γινονται.Δεν ειναι τιποτα χαζοι,ειναι απλα ανενημερωτοι,εγω που τους γνωρισα απο κοντα στο λεω.Παντως πρεπει οντως να γινει μια ενημερωση για τη στειρωση.Δε λεω,σε πολλους δεν αρεσει (οι μισοι απο οσους μου εχουν στειλει μεηλ για γατακια απο τη γεννα μας το Πασχα αρνηθηκαν να παρουν λογω του ορου αυτου) αλλα δεν ειναι παντα ο ευκολος δρομος κι ο πιο σωστος. Click για ανάπτυξη... Εχω διαβασει τοσα εδω μεσα και σπανια απαντω πνιγοντας τον θυμο μου.Καποια στιγμη ξεσπαω.Τι να κανουμε ανθρωπος ειμαι και με ευαισθησιες. Και σε μενα εχουν φυγει ανθρωποι που δεν δεχονται τον ορο της στειρωσης.Εχτες με πηραν και ηθελαν γατακι αλλα να το εχουν εξω για να κυνηγαει ποντικιαΕ μ`αυτα και με κεινα ,ξεσπασα.Ας το καλο πια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:10 Ο EL GATO έγραψε: #6.339 11-09-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Παυλο, καποτε αυτο μου το ειπε κλεινοντας το τηλεφωνο καποιος και δεν τον ξαναπηρα τηλεφωνο ποτε...γι'αυτο... πες μου τη γνωμη σου... Ειμαι τρελη? Click για ανάπτυξη... Άντρας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:13 Η bastet_13: #6.340 11-09-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εχω διαβασει τοσα εδω μεσα και σπανια απαντω πνιγοντας τον θυμο μου.Καποια στιγμη ξεσπαω.Τι να κανουμε ανθρωπος ειμαι και με ευαισθησιες. Και σε μενα εχουν φυγει ανθρωποι που δεν δεχονται τον ορο της στειρωσης.Εχτες με πηραν και ηθελαν γατακι αλλα να το εχουν εξω για να κυνηγαει ποντικιαΕ μ`αυτα και με κεινα ,ξεσπασα.Ας το καλο πια Click για ανάπτυξη... ε τραγικο!!!να το εχουν εξω να κυνηγαει ποντικια???τι αλλο θα ακουσω...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 315 316 317 318 319 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 317 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 317 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Παυλο, καποτε αυτο μου το ειπε κλεινοντας το τηλεφωνο καποιος και δεν τον ξαναπηρα τηλεφωνο ποτε...γι'αυτο... πες μου τη γνωμη σου... Ειμαι τρελη? Click για ανάπτυξη... Άντρας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13 Πολύ δραστήριο μέλος Η κατερινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:13 Η bastet_13: #6.340 11-09-09 12:13 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εχω διαβασει τοσα εδω μεσα και σπανια απαντω πνιγοντας τον θυμο μου.Καποια στιγμη ξεσπαω.Τι να κανουμε ανθρωπος ειμαι και με ευαισθησιες. Και σε μενα εχουν φυγει ανθρωποι που δεν δεχονται τον ορο της στειρωσης.Εχτες με πηραν και ηθελαν γατακι αλλα να το εχουν εξω για να κυνηγαει ποντικιαΕ μ`αυτα και με κεινα ,ξεσπασα.Ας το καλο πια Click για ανάπτυξη... ε τραγικο!!!να το εχουν εξω να κυνηγαει ποντικια???τι αλλο θα ακουσω...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εχω διαβασει τοσα εδω μεσα και σπανια απαντω πνιγοντας τον θυμο μου.Καποια στιγμη ξεσπαω.Τι να κανουμε ανθρωπος ειμαι και με ευαισθησιες. Και σε μενα εχουν φυγει ανθρωποι που δεν δεχονται τον ορο της στειρωσης.Εχτες με πηραν και ηθελαν γατακι αλλα να το εχουν εξω για να κυνηγαει ποντικιαΕ μ`αυτα και με κεινα ,ξεσπασα.Ας το καλο πια Click για ανάπτυξη... ε τραγικο!!!να το εχουν εξω να κυνηγαει ποντικια???τι αλλο θα ακουσω...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.