Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 17:57 Η Νεκταρια έγραψε: #6.761 04-10-09 17:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω Νεκταρινι,τις δικες σας ουτε στα πιο τρελα μας ονειρα!Σας περιμενουμε να γυρισετε και να σας θαυμασουμε κι απο κοντα και στη δικη μας εκθεση! Click για ανάπτυξη... Μη το λες αυτο κοριτσι μου,εχεις χρονια μπροστα σουεγω ποσα θ`αντεξω να κανω το κεφι μουδεν ειμαι πια κοριτσακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 17:59 Η moukelis έγραψε: #6.762 04-10-09 17:59 Αντε μαρη,ασε τα χαζα,δεν εισαι κοριτσακι.Μη μου κανεις τετοια γιατι θα σου κανω κι εσενα κοτσιδια για την εκθεση,κανονισε. Κανενας νορβηγος διαγωνιστηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 18:06 Η Νεκταρια έγραψε: #6.763 04-10-09 18:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε μαρη,ασε τα χαζα,δεν εισαι κοριτσακι.Μη μου κανεις τετοια γιατι θα σου κανω κι εσενα κοτσιδια για την εκθεση,κανονισε. Κανενας νορβηγος διαγωνιστηκε; Click για ανάπτυξη... ναι αλλα οχι καλος....επρεπε να ησουν εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 18:12 Η Νεκταρια έγραψε: #6.764 04-10-09 18:12 Το επομενο απο την ICE ειναι Σιβιριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 18:16 Η moukelis έγραψε: #6.765 04-10-09 18:16 Τινος ηταν ο νορβηγος,του βουλγαρου;Γενικα πως τον ειδες,ηταν καλος μορφολογικα; Πω πω αρχοντια η ΙCE...Κυρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 18:18 Η Νεκταρια έγραψε: #6.766 04-10-09 18:18 Εδω γινεται κληρωση μεταξυ του σιβιρικου γιατι ισοψηφιστικαν και η τυχη ηταν μεταξυ μας Εδω ηταν που κερδισε το Best in show Β. κατηγοριας,πηρε ενα μικρο κυπελλο και περιμεναμε τα πρωτα απο τις υπολοιπες κατηγοριες για να γινει το Best of Best Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 18:22 Η Νεκταρια έγραψε: #6.767 04-10-09 18:22 οχι δεν ηταν καλος...ενας κοκκινος ασπρος μπουνταλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 18:25 Η Νεκταρια έγραψε: #6.768 04-10-09 18:25 Η αποθεωση......η ICE νικητρια της εκθεσης Τα χερια μου τρεμουν και να το αποτελεσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:23 Η moukelis έγραψε: #6.769 04-10-09 19:23 Τι χαρουμενες φατσες...Πρεπει να περασατε πολυ καλα. Ετσι Νεκταρια,σιγα μη μας φαει λαχανο ο κοκκινος-ασπρος μπουνταλας,εδω εμεις εχουμε κοτζαμ μπλε-ασπρο μπουνταλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:34 Η Νεκταρια έγραψε: #6.770 04-10-09 19:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι χαρουμενες φατσες...Πρεπει να περασατε πολυ καλα. Ετσι Νεκταρια,σιγα μη μας φαει λαχανο ο κοκκινος-ασπρος μπουνταλας,εδω εμεις εχουμε κοτζαμ μπλε-ασπρο μπουνταλα. Click για ανάπτυξη... Best kitten θα βγει να μου το θυμηθειςΑληθεια 6-10 δεν παιζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:52 Η avtwvia έγραψε: #6.771 04-10-09 19:52 Συγχαρητηρια!! Να ειστε καλα και στις επομενες νικες στην Αθηνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:55 Η staman2 έγραψε: #6.772 04-10-09 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοριτσια σας ευχαριστω για τις ευχες σαςΕυχομαι η σημερινη μερα να ειναι καλυτερη για μας αν και ολα τα τα γατονια ειναι πραγματικα υπεροχα. Αναστασια που να ησουν να εβλεπες τον γιο της Ντομινικ μουΕνας καταμαυρος γαταρος τυφλα να εχει ενα μειν σε βαρος.Τον πηρα στην αγκαλια μου και τον ζουμπαγαΑχ ρε Αναστασακο ,ελα μαζι μια φορα καμαρι μου να παθεις τη πλακα της ζωης σου.Τον εχω φωτο θα στον βαλω να τον δεις με τη πρωτη ευκαιρια.Επρεπε ομως τοτε να τα δωσω,δεν θα αντεχα στην ιδεα............καταλαβαινεις τι εννοω Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω καταλαβαίνω και καλά έκανες!!! Μπράβο Νεκταράκι και περιμένω να τον καμαρώσω τον κουκλαρο. Μωρέ.... τα περσάκια ειναι η λατρεία μου και το ξέρεις!!!!!!!!!!! Νεκταρία μου θα έρθω κάποια στιγμή. Ειναι ο επόμενος στόχος μου γιατι θέλω απο κοντά να ζήσω μια έκθεση στο εξωτερικό με τόσες γάτες. Θα ειναι σιγουρα πολύ ενδιαφέρουσα. Θα το κανονίσουμε ολη η παλιοπαρέα Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι ευχες απο καρδιας ολων επιασαν Click για ανάπτυξη... Καλα συγκινήθηκα με αυτο! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: BEST OF BEST Click για ανάπτυξη... Κουκλάρες και η μαμα και η κόρη!!!! Το κύπελο σουπερ και η Ice ακτινοβολει! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω Νεκταρινι,τις δικες σας ουτε στα πιο τρελα μας ονειρα!Σας περιμενουμε να γυρισετε και να σας θαυμασουμε κι απο κοντα και στη δικη μας εκθεση! Click για ανάπτυξη... Για κυρία μου... συγκεντρώσου... Τι ειναι αυτα που ακουν τα αυτάκια μου???? Αντε άντε!!! Και πού να δουμε τον Γιογιο στην έκθεση!!! Θα τα καμαρώσουμε και θα σαρώσουν κι αυτά !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:57 Η moukelis έγραψε: #6.773 04-10-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Best kitten θα βγει να μου το θυμηθειςΑληθεια 6-10 δεν παιζει? Click για ανάπτυξη... Ναι καλα,λες και δεν υπαρχουν καλυτερα γατακια για να βγουν... Ναι,και τα δυο στην ιδια κατηγορια ειναι,6-10. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:01 Η Luna έγραψε: #6.774 04-10-09 20:01 Μπραβο στην Ice που ειναι μια κουκλα!!! και στην Νεκταρια που ειναι και εκεινη αλλη μια!! Νεκταρια,βλεπω οτι κραταει αλλο ατομο την ice η μου φαινεται??δεν την παρουσιαζεις εσυ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:01 Η moukelis έγραψε: #6.775 04-10-09 20:01 Νομιζω στο εξωτερικο τα πηγαινει αλλος τα γατακια στους κριτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:42 Η Luna έγραψε: #6.776 04-10-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω στο εξωτερικο τα πηγαινει αλλος τα γατακια στους κριτες... Click για ανάπτυξη... ναι???και δεν παθαινουν οι αμοκ οι γατες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:57 Η moukelis έγραψε: #6.777 04-10-09 20:57 Οχι βρε Γιαννα,ξερουν κι αυτοι πως τα κρατανε,αλλα και οι γατες πρεπει να ειναι μαθημενες να τις πιανουν ξενοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:58 Η Νεκταρια έγραψε: #6.778 04-10-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Μπραβο στην Ice που ειναι μια κουκλα!!! και στην Νεκταρια που ειναι και εκεινη αλλη μια!! Νεκταρια,βλεπω οτι κραταει αλλο ατομο την ice η μου φαινεται??δεν την παρουσιαζεις εσυ??? Click για ανάπτυξη... Οταν περνανε τη πρωτη φορα για τις κρισεις τις πηγαινουν οι ιδιοκτητες.Στο BIS απαγορευεταιτοτε αναλαμβανουν οι στιουαρτ Και ναι δεν παθαινουν τπτ.Αντιθετως τετοιες στιγμες μεταφερουμε το στρες ενω οι στιουαρτ οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 22:21 Η Luna έγραψε: #6.779 04-10-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι βρε Γιαννα,ξερουν κι αυτοι πως τα κρατανε,αλλα και οι γατες πρεπει να ειναι μαθημενες να τις πιανουν ξενοι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν περνανε τη πρωτη φορα για τις κρισεις τις πηγαινουν οι ιδιοκτητες.Στο BIS απαγορευεταιτοτε αναλαμβανουν οι στιουαρτ Και ναι δεν παθαινουν τπτ.Αντιθετως τετοιες στιγμες μεταφερουμε το στρες ενω οι στιουαρτ οχι Click για ανάπτυξη... ααα!!!!καλο φαινεται τοτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.780 05-10-09 09:04 Μπραβο Νεκταρινι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τουλαχιστον ειχα ενα λογο χθες για να πανηγυρισω!! Στη φωτο μοιαζετε μανα και κορη.... παλι ονειρευομουνα να ημουν μαζι σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 337 338 339 340 341 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 339 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 339 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω Νεκταρινι,τις δικες σας ουτε στα πιο τρελα μας ονειρα!Σας περιμενουμε να γυρισετε και να σας θαυμασουμε κι απο κοντα και στη δικη μας εκθεση! Click για ανάπτυξη... Μη το λες αυτο κοριτσι μου,εχεις χρονια μπροστα σουεγω ποσα θ`αντεξω να κανω το κεφι μουδεν ειμαι πια κοριτσακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 17:59 Η moukelis έγραψε: #6.762 04-10-09 17:59 Αντε μαρη,ασε τα χαζα,δεν εισαι κοριτσακι.Μη μου κανεις τετοια γιατι θα σου κανω κι εσενα κοτσιδια για την εκθεση,κανονισε. Κανενας νορβηγος διαγωνιστηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 18:06 Η Νεκταρια έγραψε: #6.763 04-10-09 18:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε μαρη,ασε τα χαζα,δεν εισαι κοριτσακι.Μη μου κανεις τετοια γιατι θα σου κανω κι εσενα κοτσιδια για την εκθεση,κανονισε. Κανενας νορβηγος διαγωνιστηκε; Click για ανάπτυξη... ναι αλλα οχι καλος....επρεπε να ησουν εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 18:12 Η Νεκταρια έγραψε: #6.764 04-10-09 18:12 Το επομενο απο την ICE ειναι Σιβιριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 18:16 Η moukelis έγραψε: #6.765 04-10-09 18:16 Τινος ηταν ο νορβηγος,του βουλγαρου;Γενικα πως τον ειδες,ηταν καλος μορφολογικα; Πω πω αρχοντια η ΙCE...Κυρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 18:18 Η Νεκταρια έγραψε: #6.766 04-10-09 18:18 Εδω γινεται κληρωση μεταξυ του σιβιρικου γιατι ισοψηφιστικαν και η τυχη ηταν μεταξυ μας Εδω ηταν που κερδισε το Best in show Β. κατηγοριας,πηρε ενα μικρο κυπελλο και περιμεναμε τα πρωτα απο τις υπολοιπες κατηγοριες για να γινει το Best of Best Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 18:22 Η Νεκταρια έγραψε: #6.767 04-10-09 18:22 οχι δεν ηταν καλος...ενας κοκκινος ασπρος μπουνταλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 18:25 Η Νεκταρια έγραψε: #6.768 04-10-09 18:25 Η αποθεωση......η ICE νικητρια της εκθεσης Τα χερια μου τρεμουν και να το αποτελεσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:23 Η moukelis έγραψε: #6.769 04-10-09 19:23 Τι χαρουμενες φατσες...Πρεπει να περασατε πολυ καλα. Ετσι Νεκταρια,σιγα μη μας φαει λαχανο ο κοκκινος-ασπρος μπουνταλας,εδω εμεις εχουμε κοτζαμ μπλε-ασπρο μπουνταλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:34 Η Νεκταρια έγραψε: #6.770 04-10-09 19:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι χαρουμενες φατσες...Πρεπει να περασατε πολυ καλα. Ετσι Νεκταρια,σιγα μη μας φαει λαχανο ο κοκκινος-ασπρος μπουνταλας,εδω εμεις εχουμε κοτζαμ μπλε-ασπρο μπουνταλα. Click για ανάπτυξη... Best kitten θα βγει να μου το θυμηθειςΑληθεια 6-10 δεν παιζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:52 Η avtwvia έγραψε: #6.771 04-10-09 19:52 Συγχαρητηρια!! Να ειστε καλα και στις επομενες νικες στην Αθηνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:55 Η staman2 έγραψε: #6.772 04-10-09 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοριτσια σας ευχαριστω για τις ευχες σαςΕυχομαι η σημερινη μερα να ειναι καλυτερη για μας αν και ολα τα τα γατονια ειναι πραγματικα υπεροχα. Αναστασια που να ησουν να εβλεπες τον γιο της Ντομινικ μουΕνας καταμαυρος γαταρος τυφλα να εχει ενα μειν σε βαρος.Τον πηρα στην αγκαλια μου και τον ζουμπαγαΑχ ρε Αναστασακο ,ελα μαζι μια φορα καμαρι μου να παθεις τη πλακα της ζωης σου.Τον εχω φωτο θα στον βαλω να τον δεις με τη πρωτη ευκαιρια.Επρεπε ομως τοτε να τα δωσω,δεν θα αντεχα στην ιδεα............καταλαβαινεις τι εννοω Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω καταλαβαίνω και καλά έκανες!!! Μπράβο Νεκταράκι και περιμένω να τον καμαρώσω τον κουκλαρο. Μωρέ.... τα περσάκια ειναι η λατρεία μου και το ξέρεις!!!!!!!!!!! Νεκταρία μου θα έρθω κάποια στιγμή. Ειναι ο επόμενος στόχος μου γιατι θέλω απο κοντά να ζήσω μια έκθεση στο εξωτερικό με τόσες γάτες. Θα ειναι σιγουρα πολύ ενδιαφέρουσα. Θα το κανονίσουμε ολη η παλιοπαρέα Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι ευχες απο καρδιας ολων επιασαν Click για ανάπτυξη... Καλα συγκινήθηκα με αυτο! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: BEST OF BEST Click για ανάπτυξη... Κουκλάρες και η μαμα και η κόρη!!!! Το κύπελο σουπερ και η Ice ακτινοβολει! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω Νεκταρινι,τις δικες σας ουτε στα πιο τρελα μας ονειρα!Σας περιμενουμε να γυρισετε και να σας θαυμασουμε κι απο κοντα και στη δικη μας εκθεση! Click για ανάπτυξη... Για κυρία μου... συγκεντρώσου... Τι ειναι αυτα που ακουν τα αυτάκια μου???? Αντε άντε!!! Και πού να δουμε τον Γιογιο στην έκθεση!!! Θα τα καμαρώσουμε και θα σαρώσουν κι αυτά !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:57 Η moukelis έγραψε: #6.773 04-10-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Best kitten θα βγει να μου το θυμηθειςΑληθεια 6-10 δεν παιζει? Click για ανάπτυξη... Ναι καλα,λες και δεν υπαρχουν καλυτερα γατακια για να βγουν... Ναι,και τα δυο στην ιδια κατηγορια ειναι,6-10. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:01 Η Luna έγραψε: #6.774 04-10-09 20:01 Μπραβο στην Ice που ειναι μια κουκλα!!! και στην Νεκταρια που ειναι και εκεινη αλλη μια!! Νεκταρια,βλεπω οτι κραταει αλλο ατομο την ice η μου φαινεται??δεν την παρουσιαζεις εσυ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:01 Η moukelis έγραψε: #6.775 04-10-09 20:01 Νομιζω στο εξωτερικο τα πηγαινει αλλος τα γατακια στους κριτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:42 Η Luna έγραψε: #6.776 04-10-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω στο εξωτερικο τα πηγαινει αλλος τα γατακια στους κριτες... Click για ανάπτυξη... ναι???και δεν παθαινουν οι αμοκ οι γατες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:57 Η moukelis έγραψε: #6.777 04-10-09 20:57 Οχι βρε Γιαννα,ξερουν κι αυτοι πως τα κρατανε,αλλα και οι γατες πρεπει να ειναι μαθημενες να τις πιανουν ξενοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:58 Η Νεκταρια έγραψε: #6.778 04-10-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Μπραβο στην Ice που ειναι μια κουκλα!!! και στην Νεκταρια που ειναι και εκεινη αλλη μια!! Νεκταρια,βλεπω οτι κραταει αλλο ατομο την ice η μου φαινεται??δεν την παρουσιαζεις εσυ??? Click για ανάπτυξη... Οταν περνανε τη πρωτη φορα για τις κρισεις τις πηγαινουν οι ιδιοκτητες.Στο BIS απαγορευεταιτοτε αναλαμβανουν οι στιουαρτ Και ναι δεν παθαινουν τπτ.Αντιθετως τετοιες στιγμες μεταφερουμε το στρες ενω οι στιουαρτ οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 22:21 Η Luna έγραψε: #6.779 04-10-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι βρε Γιαννα,ξερουν κι αυτοι πως τα κρατανε,αλλα και οι γατες πρεπει να ειναι μαθημενες να τις πιανουν ξενοι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν περνανε τη πρωτη φορα για τις κρισεις τις πηγαινουν οι ιδιοκτητες.Στο BIS απαγορευεταιτοτε αναλαμβανουν οι στιουαρτ Και ναι δεν παθαινουν τπτ.Αντιθετως τετοιες στιγμες μεταφερουμε το στρες ενω οι στιουαρτ οχι Click για ανάπτυξη... ααα!!!!καλο φαινεται τοτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.780 05-10-09 09:04 Μπραβο Νεκταρινι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τουλαχιστον ειχα ενα λογο χθες για να πανηγυρισω!! Στη φωτο μοιαζετε μανα και κορη.... παλι ονειρευομουνα να ημουν μαζι σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 337 338 339 340 341 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 339 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 339 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αντε μαρη,ασε τα χαζα,δεν εισαι κοριτσακι.Μη μου κανεις τετοια γιατι θα σου κανω κι εσενα κοτσιδια για την εκθεση,κανονισε. Κανενας νορβηγος διαγωνιστηκε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 18:06 Η Νεκταρια έγραψε: #6.763 04-10-09 18:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε μαρη,ασε τα χαζα,δεν εισαι κοριτσακι.Μη μου κανεις τετοια γιατι θα σου κανω κι εσενα κοτσιδια για την εκθεση,κανονισε. Κανενας νορβηγος διαγωνιστηκε; Click για ανάπτυξη... ναι αλλα οχι καλος....επρεπε να ησουν εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 18:12 Η Νεκταρια έγραψε: #6.764 04-10-09 18:12 Το επομενο απο την ICE ειναι Σιβιριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 18:16 Η moukelis έγραψε: #6.765 04-10-09 18:16 Τινος ηταν ο νορβηγος,του βουλγαρου;Γενικα πως τον ειδες,ηταν καλος μορφολογικα; Πω πω αρχοντια η ΙCE...Κυρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 18:18 Η Νεκταρια έγραψε: #6.766 04-10-09 18:18 Εδω γινεται κληρωση μεταξυ του σιβιρικου γιατι ισοψηφιστικαν και η τυχη ηταν μεταξυ μας Εδω ηταν που κερδισε το Best in show Β. κατηγοριας,πηρε ενα μικρο κυπελλο και περιμεναμε τα πρωτα απο τις υπολοιπες κατηγοριες για να γινει το Best of Best Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 18:22 Η Νεκταρια έγραψε: #6.767 04-10-09 18:22 οχι δεν ηταν καλος...ενας κοκκινος ασπρος μπουνταλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 18:25 Η Νεκταρια έγραψε: #6.768 04-10-09 18:25 Η αποθεωση......η ICE νικητρια της εκθεσης Τα χερια μου τρεμουν και να το αποτελεσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:23 Η moukelis έγραψε: #6.769 04-10-09 19:23 Τι χαρουμενες φατσες...Πρεπει να περασατε πολυ καλα. Ετσι Νεκταρια,σιγα μη μας φαει λαχανο ο κοκκινος-ασπρος μπουνταλας,εδω εμεις εχουμε κοτζαμ μπλε-ασπρο μπουνταλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:34 Η Νεκταρια έγραψε: #6.770 04-10-09 19:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι χαρουμενες φατσες...Πρεπει να περασατε πολυ καλα. Ετσι Νεκταρια,σιγα μη μας φαει λαχανο ο κοκκινος-ασπρος μπουνταλας,εδω εμεις εχουμε κοτζαμ μπλε-ασπρο μπουνταλα. Click για ανάπτυξη... Best kitten θα βγει να μου το θυμηθειςΑληθεια 6-10 δεν παιζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:52 Η avtwvia έγραψε: #6.771 04-10-09 19:52 Συγχαρητηρια!! Να ειστε καλα και στις επομενες νικες στην Αθηνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:55 Η staman2 έγραψε: #6.772 04-10-09 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοριτσια σας ευχαριστω για τις ευχες σαςΕυχομαι η σημερινη μερα να ειναι καλυτερη για μας αν και ολα τα τα γατονια ειναι πραγματικα υπεροχα. Αναστασια που να ησουν να εβλεπες τον γιο της Ντομινικ μουΕνας καταμαυρος γαταρος τυφλα να εχει ενα μειν σε βαρος.Τον πηρα στην αγκαλια μου και τον ζουμπαγαΑχ ρε Αναστασακο ,ελα μαζι μια φορα καμαρι μου να παθεις τη πλακα της ζωης σου.Τον εχω φωτο θα στον βαλω να τον δεις με τη πρωτη ευκαιρια.Επρεπε ομως τοτε να τα δωσω,δεν θα αντεχα στην ιδεα............καταλαβαινεις τι εννοω Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω καταλαβαίνω και καλά έκανες!!! Μπράβο Νεκταράκι και περιμένω να τον καμαρώσω τον κουκλαρο. Μωρέ.... τα περσάκια ειναι η λατρεία μου και το ξέρεις!!!!!!!!!!! Νεκταρία μου θα έρθω κάποια στιγμή. Ειναι ο επόμενος στόχος μου γιατι θέλω απο κοντά να ζήσω μια έκθεση στο εξωτερικό με τόσες γάτες. Θα ειναι σιγουρα πολύ ενδιαφέρουσα. Θα το κανονίσουμε ολη η παλιοπαρέα Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι ευχες απο καρδιας ολων επιασαν Click για ανάπτυξη... Καλα συγκινήθηκα με αυτο! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: BEST OF BEST Click για ανάπτυξη... Κουκλάρες και η μαμα και η κόρη!!!! Το κύπελο σουπερ και η Ice ακτινοβολει! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω Νεκταρινι,τις δικες σας ουτε στα πιο τρελα μας ονειρα!Σας περιμενουμε να γυρισετε και να σας θαυμασουμε κι απο κοντα και στη δικη μας εκθεση! Click για ανάπτυξη... Για κυρία μου... συγκεντρώσου... Τι ειναι αυτα που ακουν τα αυτάκια μου???? Αντε άντε!!! Και πού να δουμε τον Γιογιο στην έκθεση!!! Θα τα καμαρώσουμε και θα σαρώσουν κι αυτά !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:57 Η moukelis έγραψε: #6.773 04-10-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Best kitten θα βγει να μου το θυμηθειςΑληθεια 6-10 δεν παιζει? Click για ανάπτυξη... Ναι καλα,λες και δεν υπαρχουν καλυτερα γατακια για να βγουν... Ναι,και τα δυο στην ιδια κατηγορια ειναι,6-10. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:01 Η Luna έγραψε: #6.774 04-10-09 20:01 Μπραβο στην Ice που ειναι μια κουκλα!!! και στην Νεκταρια που ειναι και εκεινη αλλη μια!! Νεκταρια,βλεπω οτι κραταει αλλο ατομο την ice η μου φαινεται??δεν την παρουσιαζεις εσυ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:01 Η moukelis έγραψε: #6.775 04-10-09 20:01 Νομιζω στο εξωτερικο τα πηγαινει αλλος τα γατακια στους κριτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:42 Η Luna έγραψε: #6.776 04-10-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω στο εξωτερικο τα πηγαινει αλλος τα γατακια στους κριτες... Click για ανάπτυξη... ναι???και δεν παθαινουν οι αμοκ οι γατες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:57 Η moukelis έγραψε: #6.777 04-10-09 20:57 Οχι βρε Γιαννα,ξερουν κι αυτοι πως τα κρατανε,αλλα και οι γατες πρεπει να ειναι μαθημενες να τις πιανουν ξενοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:58 Η Νεκταρια έγραψε: #6.778 04-10-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Μπραβο στην Ice που ειναι μια κουκλα!!! και στην Νεκταρια που ειναι και εκεινη αλλη μια!! Νεκταρια,βλεπω οτι κραταει αλλο ατομο την ice η μου φαινεται??δεν την παρουσιαζεις εσυ??? Click για ανάπτυξη... Οταν περνανε τη πρωτη φορα για τις κρισεις τις πηγαινουν οι ιδιοκτητες.Στο BIS απαγορευεταιτοτε αναλαμβανουν οι στιουαρτ Και ναι δεν παθαινουν τπτ.Αντιθετως τετοιες στιγμες μεταφερουμε το στρες ενω οι στιουαρτ οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 22:21 Η Luna έγραψε: #6.779 04-10-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι βρε Γιαννα,ξερουν κι αυτοι πως τα κρατανε,αλλα και οι γατες πρεπει να ειναι μαθημενες να τις πιανουν ξενοι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν περνανε τη πρωτη φορα για τις κρισεις τις πηγαινουν οι ιδιοκτητες.Στο BIS απαγορευεταιτοτε αναλαμβανουν οι στιουαρτ Και ναι δεν παθαινουν τπτ.Αντιθετως τετοιες στιγμες μεταφερουμε το στρες ενω οι στιουαρτ οχι Click για ανάπτυξη... ααα!!!!καλο φαινεται τοτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.780 05-10-09 09:04 Μπραβο Νεκταρινι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τουλαχιστον ειχα ενα λογο χθες για να πανηγυρισω!! Στη φωτο μοιαζετε μανα και κορη.... παλι ονειρευομουνα να ημουν μαζι σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 337 338 339 340 341 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 339 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 339 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε μαρη,ασε τα χαζα,δεν εισαι κοριτσακι.Μη μου κανεις τετοια γιατι θα σου κανω κι εσενα κοτσιδια για την εκθεση,κανονισε. Κανενας νορβηγος διαγωνιστηκε; Click για ανάπτυξη... ναι αλλα οχι καλος....επρεπε να ησουν εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 18:12 Η Νεκταρια έγραψε: #6.764 04-10-09 18:12 Το επομενο απο την ICE ειναι Σιβιριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 18:16 Η moukelis έγραψε: #6.765 04-10-09 18:16 Τινος ηταν ο νορβηγος,του βουλγαρου;Γενικα πως τον ειδες,ηταν καλος μορφολογικα; Πω πω αρχοντια η ΙCE...Κυρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 18:18 Η Νεκταρια έγραψε: #6.766 04-10-09 18:18 Εδω γινεται κληρωση μεταξυ του σιβιρικου γιατι ισοψηφιστικαν και η τυχη ηταν μεταξυ μας Εδω ηταν που κερδισε το Best in show Β. κατηγοριας,πηρε ενα μικρο κυπελλο και περιμεναμε τα πρωτα απο τις υπολοιπες κατηγοριες για να γινει το Best of Best Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 18:22 Η Νεκταρια έγραψε: #6.767 04-10-09 18:22 οχι δεν ηταν καλος...ενας κοκκινος ασπρος μπουνταλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 18:25 Η Νεκταρια έγραψε: #6.768 04-10-09 18:25 Η αποθεωση......η ICE νικητρια της εκθεσης Τα χερια μου τρεμουν και να το αποτελεσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:23 Η moukelis έγραψε: #6.769 04-10-09 19:23 Τι χαρουμενες φατσες...Πρεπει να περασατε πολυ καλα. Ετσι Νεκταρια,σιγα μη μας φαει λαχανο ο κοκκινος-ασπρος μπουνταλας,εδω εμεις εχουμε κοτζαμ μπλε-ασπρο μπουνταλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:34 Η Νεκταρια έγραψε: #6.770 04-10-09 19:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι χαρουμενες φατσες...Πρεπει να περασατε πολυ καλα. Ετσι Νεκταρια,σιγα μη μας φαει λαχανο ο κοκκινος-ασπρος μπουνταλας,εδω εμεις εχουμε κοτζαμ μπλε-ασπρο μπουνταλα. Click για ανάπτυξη... Best kitten θα βγει να μου το θυμηθειςΑληθεια 6-10 δεν παιζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:52 Η avtwvia έγραψε: #6.771 04-10-09 19:52 Συγχαρητηρια!! Να ειστε καλα και στις επομενες νικες στην Αθηνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:55 Η staman2 έγραψε: #6.772 04-10-09 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοριτσια σας ευχαριστω για τις ευχες σαςΕυχομαι η σημερινη μερα να ειναι καλυτερη για μας αν και ολα τα τα γατονια ειναι πραγματικα υπεροχα. Αναστασια που να ησουν να εβλεπες τον γιο της Ντομινικ μουΕνας καταμαυρος γαταρος τυφλα να εχει ενα μειν σε βαρος.Τον πηρα στην αγκαλια μου και τον ζουμπαγαΑχ ρε Αναστασακο ,ελα μαζι μια φορα καμαρι μου να παθεις τη πλακα της ζωης σου.Τον εχω φωτο θα στον βαλω να τον δεις με τη πρωτη ευκαιρια.Επρεπε ομως τοτε να τα δωσω,δεν θα αντεχα στην ιδεα............καταλαβαινεις τι εννοω Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω καταλαβαίνω και καλά έκανες!!! Μπράβο Νεκταράκι και περιμένω να τον καμαρώσω τον κουκλαρο. Μωρέ.... τα περσάκια ειναι η λατρεία μου και το ξέρεις!!!!!!!!!!! Νεκταρία μου θα έρθω κάποια στιγμή. Ειναι ο επόμενος στόχος μου γιατι θέλω απο κοντά να ζήσω μια έκθεση στο εξωτερικό με τόσες γάτες. Θα ειναι σιγουρα πολύ ενδιαφέρουσα. Θα το κανονίσουμε ολη η παλιοπαρέα Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι ευχες απο καρδιας ολων επιασαν Click για ανάπτυξη... Καλα συγκινήθηκα με αυτο! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: BEST OF BEST Click για ανάπτυξη... Κουκλάρες και η μαμα και η κόρη!!!! Το κύπελο σουπερ και η Ice ακτινοβολει! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω Νεκταρινι,τις δικες σας ουτε στα πιο τρελα μας ονειρα!Σας περιμενουμε να γυρισετε και να σας θαυμασουμε κι απο κοντα και στη δικη μας εκθεση! Click για ανάπτυξη... Για κυρία μου... συγκεντρώσου... Τι ειναι αυτα που ακουν τα αυτάκια μου???? Αντε άντε!!! Και πού να δουμε τον Γιογιο στην έκθεση!!! Θα τα καμαρώσουμε και θα σαρώσουν κι αυτά !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:57 Η moukelis έγραψε: #6.773 04-10-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Best kitten θα βγει να μου το θυμηθειςΑληθεια 6-10 δεν παιζει? Click για ανάπτυξη... Ναι καλα,λες και δεν υπαρχουν καλυτερα γατακια για να βγουν... Ναι,και τα δυο στην ιδια κατηγορια ειναι,6-10. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:01 Η Luna έγραψε: #6.774 04-10-09 20:01 Μπραβο στην Ice που ειναι μια κουκλα!!! και στην Νεκταρια που ειναι και εκεινη αλλη μια!! Νεκταρια,βλεπω οτι κραταει αλλο ατομο την ice η μου φαινεται??δεν την παρουσιαζεις εσυ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:01 Η moukelis έγραψε: #6.775 04-10-09 20:01 Νομιζω στο εξωτερικο τα πηγαινει αλλος τα γατακια στους κριτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:42 Η Luna έγραψε: #6.776 04-10-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω στο εξωτερικο τα πηγαινει αλλος τα γατακια στους κριτες... Click για ανάπτυξη... ναι???και δεν παθαινουν οι αμοκ οι γατες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:57 Η moukelis έγραψε: #6.777 04-10-09 20:57 Οχι βρε Γιαννα,ξερουν κι αυτοι πως τα κρατανε,αλλα και οι γατες πρεπει να ειναι μαθημενες να τις πιανουν ξενοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:58 Η Νεκταρια έγραψε: #6.778 04-10-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Μπραβο στην Ice που ειναι μια κουκλα!!! και στην Νεκταρια που ειναι και εκεινη αλλη μια!! Νεκταρια,βλεπω οτι κραταει αλλο ατομο την ice η μου φαινεται??δεν την παρουσιαζεις εσυ??? Click για ανάπτυξη... Οταν περνανε τη πρωτη φορα για τις κρισεις τις πηγαινουν οι ιδιοκτητες.Στο BIS απαγορευεταιτοτε αναλαμβανουν οι στιουαρτ Και ναι δεν παθαινουν τπτ.Αντιθετως τετοιες στιγμες μεταφερουμε το στρες ενω οι στιουαρτ οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 22:21 Η Luna έγραψε: #6.779 04-10-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι βρε Γιαννα,ξερουν κι αυτοι πως τα κρατανε,αλλα και οι γατες πρεπει να ειναι μαθημενες να τις πιανουν ξενοι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν περνανε τη πρωτη φορα για τις κρισεις τις πηγαινουν οι ιδιοκτητες.Στο BIS απαγορευεταιτοτε αναλαμβανουν οι στιουαρτ Και ναι δεν παθαινουν τπτ.Αντιθετως τετοιες στιγμες μεταφερουμε το στρες ενω οι στιουαρτ οχι Click για ανάπτυξη... ααα!!!!καλο φαινεται τοτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.780 05-10-09 09:04 Μπραβο Νεκταρινι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τουλαχιστον ειχα ενα λογο χθες για να πανηγυρισω!! Στη φωτο μοιαζετε μανα και κορη.... παλι ονειρευομουνα να ημουν μαζι σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 337 338 339 340 341 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 339 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 339 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το επομενο απο την ICE ειναι Σιβιριας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 18:16 Η moukelis έγραψε: #6.765 04-10-09 18:16 Τινος ηταν ο νορβηγος,του βουλγαρου;Γενικα πως τον ειδες,ηταν καλος μορφολογικα; Πω πω αρχοντια η ΙCE...Κυρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 18:18 Η Νεκταρια έγραψε: #6.766 04-10-09 18:18 Εδω γινεται κληρωση μεταξυ του σιβιρικου γιατι ισοψηφιστικαν και η τυχη ηταν μεταξυ μας Εδω ηταν που κερδισε το Best in show Β. κατηγοριας,πηρε ενα μικρο κυπελλο και περιμεναμε τα πρωτα απο τις υπολοιπες κατηγοριες για να γινει το Best of Best Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 18:22 Η Νεκταρια έγραψε: #6.767 04-10-09 18:22 οχι δεν ηταν καλος...ενας κοκκινος ασπρος μπουνταλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 18:25 Η Νεκταρια έγραψε: #6.768 04-10-09 18:25 Η αποθεωση......η ICE νικητρια της εκθεσης Τα χερια μου τρεμουν και να το αποτελεσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:23 Η moukelis έγραψε: #6.769 04-10-09 19:23 Τι χαρουμενες φατσες...Πρεπει να περασατε πολυ καλα. Ετσι Νεκταρια,σιγα μη μας φαει λαχανο ο κοκκινος-ασπρος μπουνταλας,εδω εμεις εχουμε κοτζαμ μπλε-ασπρο μπουνταλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:34 Η Νεκταρια έγραψε: #6.770 04-10-09 19:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι χαρουμενες φατσες...Πρεπει να περασατε πολυ καλα. Ετσι Νεκταρια,σιγα μη μας φαει λαχανο ο κοκκινος-ασπρος μπουνταλας,εδω εμεις εχουμε κοτζαμ μπλε-ασπρο μπουνταλα. Click για ανάπτυξη... Best kitten θα βγει να μου το θυμηθειςΑληθεια 6-10 δεν παιζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:52 Η avtwvia έγραψε: #6.771 04-10-09 19:52 Συγχαρητηρια!! Να ειστε καλα και στις επομενες νικες στην Αθηνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:55 Η staman2 έγραψε: #6.772 04-10-09 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοριτσια σας ευχαριστω για τις ευχες σαςΕυχομαι η σημερινη μερα να ειναι καλυτερη για μας αν και ολα τα τα γατονια ειναι πραγματικα υπεροχα. Αναστασια που να ησουν να εβλεπες τον γιο της Ντομινικ μουΕνας καταμαυρος γαταρος τυφλα να εχει ενα μειν σε βαρος.Τον πηρα στην αγκαλια μου και τον ζουμπαγαΑχ ρε Αναστασακο ,ελα μαζι μια φορα καμαρι μου να παθεις τη πλακα της ζωης σου.Τον εχω φωτο θα στον βαλω να τον δεις με τη πρωτη ευκαιρια.Επρεπε ομως τοτε να τα δωσω,δεν θα αντεχα στην ιδεα............καταλαβαινεις τι εννοω Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω καταλαβαίνω και καλά έκανες!!! Μπράβο Νεκταράκι και περιμένω να τον καμαρώσω τον κουκλαρο. Μωρέ.... τα περσάκια ειναι η λατρεία μου και το ξέρεις!!!!!!!!!!! Νεκταρία μου θα έρθω κάποια στιγμή. Ειναι ο επόμενος στόχος μου γιατι θέλω απο κοντά να ζήσω μια έκθεση στο εξωτερικό με τόσες γάτες. Θα ειναι σιγουρα πολύ ενδιαφέρουσα. Θα το κανονίσουμε ολη η παλιοπαρέα Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι ευχες απο καρδιας ολων επιασαν Click για ανάπτυξη... Καλα συγκινήθηκα με αυτο! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: BEST OF BEST Click για ανάπτυξη... Κουκλάρες και η μαμα και η κόρη!!!! Το κύπελο σουπερ και η Ice ακτινοβολει! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω Νεκταρινι,τις δικες σας ουτε στα πιο τρελα μας ονειρα!Σας περιμενουμε να γυρισετε και να σας θαυμασουμε κι απο κοντα και στη δικη μας εκθεση! Click για ανάπτυξη... Για κυρία μου... συγκεντρώσου... Τι ειναι αυτα που ακουν τα αυτάκια μου???? Αντε άντε!!! Και πού να δουμε τον Γιογιο στην έκθεση!!! Θα τα καμαρώσουμε και θα σαρώσουν κι αυτά !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:57 Η moukelis έγραψε: #6.773 04-10-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Best kitten θα βγει να μου το θυμηθειςΑληθεια 6-10 δεν παιζει? Click για ανάπτυξη... Ναι καλα,λες και δεν υπαρχουν καλυτερα γατακια για να βγουν... Ναι,και τα δυο στην ιδια κατηγορια ειναι,6-10. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:01 Η Luna έγραψε: #6.774 04-10-09 20:01 Μπραβο στην Ice που ειναι μια κουκλα!!! και στην Νεκταρια που ειναι και εκεινη αλλη μια!! Νεκταρια,βλεπω οτι κραταει αλλο ατομο την ice η μου φαινεται??δεν την παρουσιαζεις εσυ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:01 Η moukelis έγραψε: #6.775 04-10-09 20:01 Νομιζω στο εξωτερικο τα πηγαινει αλλος τα γατακια στους κριτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:42 Η Luna έγραψε: #6.776 04-10-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω στο εξωτερικο τα πηγαινει αλλος τα γατακια στους κριτες... Click για ανάπτυξη... ναι???και δεν παθαινουν οι αμοκ οι γατες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:57 Η moukelis έγραψε: #6.777 04-10-09 20:57 Οχι βρε Γιαννα,ξερουν κι αυτοι πως τα κρατανε,αλλα και οι γατες πρεπει να ειναι μαθημενες να τις πιανουν ξενοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:58 Η Νεκταρια έγραψε: #6.778 04-10-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Μπραβο στην Ice που ειναι μια κουκλα!!! και στην Νεκταρια που ειναι και εκεινη αλλη μια!! Νεκταρια,βλεπω οτι κραταει αλλο ατομο την ice η μου φαινεται??δεν την παρουσιαζεις εσυ??? Click για ανάπτυξη... Οταν περνανε τη πρωτη φορα για τις κρισεις τις πηγαινουν οι ιδιοκτητες.Στο BIS απαγορευεταιτοτε αναλαμβανουν οι στιουαρτ Και ναι δεν παθαινουν τπτ.Αντιθετως τετοιες στιγμες μεταφερουμε το στρες ενω οι στιουαρτ οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 22:21 Η Luna έγραψε: #6.779 04-10-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι βρε Γιαννα,ξερουν κι αυτοι πως τα κρατανε,αλλα και οι γατες πρεπει να ειναι μαθημενες να τις πιανουν ξενοι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν περνανε τη πρωτη φορα για τις κρισεις τις πηγαινουν οι ιδιοκτητες.Στο BIS απαγορευεταιτοτε αναλαμβανουν οι στιουαρτ Και ναι δεν παθαινουν τπτ.Αντιθετως τετοιες στιγμες μεταφερουμε το στρες ενω οι στιουαρτ οχι Click για ανάπτυξη... ααα!!!!καλο φαινεται τοτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.780 05-10-09 09:04 Μπραβο Νεκταρινι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τουλαχιστον ειχα ενα λογο χθες για να πανηγυρισω!! Στη φωτο μοιαζετε μανα και κορη.... παλι ονειρευομουνα να ημουν μαζι σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 337 338 339 340 341 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 339 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 339 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τινος ηταν ο νορβηγος,του βουλγαρου;Γενικα πως τον ειδες,ηταν καλος μορφολογικα; Πω πω αρχοντια η ΙCE...Κυρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 18:18 Η Νεκταρια έγραψε: #6.766 04-10-09 18:18 Εδω γινεται κληρωση μεταξυ του σιβιρικου γιατι ισοψηφιστικαν και η τυχη ηταν μεταξυ μας Εδω ηταν που κερδισε το Best in show Β. κατηγοριας,πηρε ενα μικρο κυπελλο και περιμεναμε τα πρωτα απο τις υπολοιπες κατηγοριες για να γινει το Best of Best Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 18:22 Η Νεκταρια έγραψε: #6.767 04-10-09 18:22 οχι δεν ηταν καλος...ενας κοκκινος ασπρος μπουνταλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 18:25 Η Νεκταρια έγραψε: #6.768 04-10-09 18:25 Η αποθεωση......η ICE νικητρια της εκθεσης Τα χερια μου τρεμουν και να το αποτελεσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:23 Η moukelis έγραψε: #6.769 04-10-09 19:23 Τι χαρουμενες φατσες...Πρεπει να περασατε πολυ καλα. Ετσι Νεκταρια,σιγα μη μας φαει λαχανο ο κοκκινος-ασπρος μπουνταλας,εδω εμεις εχουμε κοτζαμ μπλε-ασπρο μπουνταλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:34 Η Νεκταρια έγραψε: #6.770 04-10-09 19:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι χαρουμενες φατσες...Πρεπει να περασατε πολυ καλα. Ετσι Νεκταρια,σιγα μη μας φαει λαχανο ο κοκκινος-ασπρος μπουνταλας,εδω εμεις εχουμε κοτζαμ μπλε-ασπρο μπουνταλα. Click για ανάπτυξη... Best kitten θα βγει να μου το θυμηθειςΑληθεια 6-10 δεν παιζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:52 Η avtwvia έγραψε: #6.771 04-10-09 19:52 Συγχαρητηρια!! Να ειστε καλα και στις επομενες νικες στην Αθηνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:55 Η staman2 έγραψε: #6.772 04-10-09 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοριτσια σας ευχαριστω για τις ευχες σαςΕυχομαι η σημερινη μερα να ειναι καλυτερη για μας αν και ολα τα τα γατονια ειναι πραγματικα υπεροχα. Αναστασια που να ησουν να εβλεπες τον γιο της Ντομινικ μουΕνας καταμαυρος γαταρος τυφλα να εχει ενα μειν σε βαρος.Τον πηρα στην αγκαλια μου και τον ζουμπαγαΑχ ρε Αναστασακο ,ελα μαζι μια φορα καμαρι μου να παθεις τη πλακα της ζωης σου.Τον εχω φωτο θα στον βαλω να τον δεις με τη πρωτη ευκαιρια.Επρεπε ομως τοτε να τα δωσω,δεν θα αντεχα στην ιδεα............καταλαβαινεις τι εννοω Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω καταλαβαίνω και καλά έκανες!!! Μπράβο Νεκταράκι και περιμένω να τον καμαρώσω τον κουκλαρο. Μωρέ.... τα περσάκια ειναι η λατρεία μου και το ξέρεις!!!!!!!!!!! Νεκταρία μου θα έρθω κάποια στιγμή. Ειναι ο επόμενος στόχος μου γιατι θέλω απο κοντά να ζήσω μια έκθεση στο εξωτερικό με τόσες γάτες. Θα ειναι σιγουρα πολύ ενδιαφέρουσα. Θα το κανονίσουμε ολη η παλιοπαρέα Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι ευχες απο καρδιας ολων επιασαν Click για ανάπτυξη... Καλα συγκινήθηκα με αυτο! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: BEST OF BEST Click για ανάπτυξη... Κουκλάρες και η μαμα και η κόρη!!!! Το κύπελο σουπερ και η Ice ακτινοβολει! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω Νεκταρινι,τις δικες σας ουτε στα πιο τρελα μας ονειρα!Σας περιμενουμε να γυρισετε και να σας θαυμασουμε κι απο κοντα και στη δικη μας εκθεση! Click για ανάπτυξη... Για κυρία μου... συγκεντρώσου... Τι ειναι αυτα που ακουν τα αυτάκια μου???? Αντε άντε!!! Και πού να δουμε τον Γιογιο στην έκθεση!!! Θα τα καμαρώσουμε και θα σαρώσουν κι αυτά !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:57 Η moukelis έγραψε: #6.773 04-10-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Best kitten θα βγει να μου το θυμηθειςΑληθεια 6-10 δεν παιζει? Click για ανάπτυξη... Ναι καλα,λες και δεν υπαρχουν καλυτερα γατακια για να βγουν... Ναι,και τα δυο στην ιδια κατηγορια ειναι,6-10. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:01 Η Luna έγραψε: #6.774 04-10-09 20:01 Μπραβο στην Ice που ειναι μια κουκλα!!! και στην Νεκταρια που ειναι και εκεινη αλλη μια!! Νεκταρια,βλεπω οτι κραταει αλλο ατομο την ice η μου φαινεται??δεν την παρουσιαζεις εσυ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:01 Η moukelis έγραψε: #6.775 04-10-09 20:01 Νομιζω στο εξωτερικο τα πηγαινει αλλος τα γατακια στους κριτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:42 Η Luna έγραψε: #6.776 04-10-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω στο εξωτερικο τα πηγαινει αλλος τα γατακια στους κριτες... Click για ανάπτυξη... ναι???και δεν παθαινουν οι αμοκ οι γατες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:57 Η moukelis έγραψε: #6.777 04-10-09 20:57 Οχι βρε Γιαννα,ξερουν κι αυτοι πως τα κρατανε,αλλα και οι γατες πρεπει να ειναι μαθημενες να τις πιανουν ξενοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:58 Η Νεκταρια έγραψε: #6.778 04-10-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Μπραβο στην Ice που ειναι μια κουκλα!!! και στην Νεκταρια που ειναι και εκεινη αλλη μια!! Νεκταρια,βλεπω οτι κραταει αλλο ατομο την ice η μου φαινεται??δεν την παρουσιαζεις εσυ??? Click για ανάπτυξη... Οταν περνανε τη πρωτη φορα για τις κρισεις τις πηγαινουν οι ιδιοκτητες.Στο BIS απαγορευεταιτοτε αναλαμβανουν οι στιουαρτ Και ναι δεν παθαινουν τπτ.Αντιθετως τετοιες στιγμες μεταφερουμε το στρες ενω οι στιουαρτ οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 22:21 Η Luna έγραψε: #6.779 04-10-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι βρε Γιαννα,ξερουν κι αυτοι πως τα κρατανε,αλλα και οι γατες πρεπει να ειναι μαθημενες να τις πιανουν ξενοι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν περνανε τη πρωτη φορα για τις κρισεις τις πηγαινουν οι ιδιοκτητες.Στο BIS απαγορευεταιτοτε αναλαμβανουν οι στιουαρτ Και ναι δεν παθαινουν τπτ.Αντιθετως τετοιες στιγμες μεταφερουμε το στρες ενω οι στιουαρτ οχι Click για ανάπτυξη... ααα!!!!καλο φαινεται τοτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.780 05-10-09 09:04 Μπραβο Νεκταρινι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τουλαχιστον ειχα ενα λογο χθες για να πανηγυρισω!! Στη φωτο μοιαζετε μανα και κορη.... παλι ονειρευομουνα να ημουν μαζι σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 337 338 339 340 341 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 339 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 339 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εδω γινεται κληρωση μεταξυ του σιβιρικου γιατι ισοψηφιστικαν και η τυχη ηταν μεταξυ μας Εδω ηταν που κερδισε το Best in show Β. κατηγοριας,πηρε ενα μικρο κυπελλο και περιμεναμε τα πρωτα απο τις υπολοιπες κατηγοριες για να γινει το Best of Best Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 18:22 Η Νεκταρια έγραψε: #6.767 04-10-09 18:22 οχι δεν ηταν καλος...ενας κοκκινος ασπρος μπουνταλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 18:25 Η Νεκταρια έγραψε: #6.768 04-10-09 18:25 Η αποθεωση......η ICE νικητρια της εκθεσης Τα χερια μου τρεμουν και να το αποτελεσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:23 Η moukelis έγραψε: #6.769 04-10-09 19:23 Τι χαρουμενες φατσες...Πρεπει να περασατε πολυ καλα. Ετσι Νεκταρια,σιγα μη μας φαει λαχανο ο κοκκινος-ασπρος μπουνταλας,εδω εμεις εχουμε κοτζαμ μπλε-ασπρο μπουνταλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:34 Η Νεκταρια έγραψε: #6.770 04-10-09 19:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι χαρουμενες φατσες...Πρεπει να περασατε πολυ καλα. Ετσι Νεκταρια,σιγα μη μας φαει λαχανο ο κοκκινος-ασπρος μπουνταλας,εδω εμεις εχουμε κοτζαμ μπλε-ασπρο μπουνταλα. Click για ανάπτυξη... Best kitten θα βγει να μου το θυμηθειςΑληθεια 6-10 δεν παιζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:52 Η avtwvia έγραψε: #6.771 04-10-09 19:52 Συγχαρητηρια!! Να ειστε καλα και στις επομενες νικες στην Αθηνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:55 Η staman2 έγραψε: #6.772 04-10-09 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοριτσια σας ευχαριστω για τις ευχες σαςΕυχομαι η σημερινη μερα να ειναι καλυτερη για μας αν και ολα τα τα γατονια ειναι πραγματικα υπεροχα. Αναστασια που να ησουν να εβλεπες τον γιο της Ντομινικ μουΕνας καταμαυρος γαταρος τυφλα να εχει ενα μειν σε βαρος.Τον πηρα στην αγκαλια μου και τον ζουμπαγαΑχ ρε Αναστασακο ,ελα μαζι μια φορα καμαρι μου να παθεις τη πλακα της ζωης σου.Τον εχω φωτο θα στον βαλω να τον δεις με τη πρωτη ευκαιρια.Επρεπε ομως τοτε να τα δωσω,δεν θα αντεχα στην ιδεα............καταλαβαινεις τι εννοω Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω καταλαβαίνω και καλά έκανες!!! Μπράβο Νεκταράκι και περιμένω να τον καμαρώσω τον κουκλαρο. Μωρέ.... τα περσάκια ειναι η λατρεία μου και το ξέρεις!!!!!!!!!!! Νεκταρία μου θα έρθω κάποια στιγμή. Ειναι ο επόμενος στόχος μου γιατι θέλω απο κοντά να ζήσω μια έκθεση στο εξωτερικό με τόσες γάτες. Θα ειναι σιγουρα πολύ ενδιαφέρουσα. Θα το κανονίσουμε ολη η παλιοπαρέα Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι ευχες απο καρδιας ολων επιασαν Click για ανάπτυξη... Καλα συγκινήθηκα με αυτο! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: BEST OF BEST Click για ανάπτυξη... Κουκλάρες και η μαμα και η κόρη!!!! Το κύπελο σουπερ και η Ice ακτινοβολει! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω Νεκταρινι,τις δικες σας ουτε στα πιο τρελα μας ονειρα!Σας περιμενουμε να γυρισετε και να σας θαυμασουμε κι απο κοντα και στη δικη μας εκθεση! Click για ανάπτυξη... Για κυρία μου... συγκεντρώσου... Τι ειναι αυτα που ακουν τα αυτάκια μου???? Αντε άντε!!! Και πού να δουμε τον Γιογιο στην έκθεση!!! Θα τα καμαρώσουμε και θα σαρώσουν κι αυτά !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:57 Η moukelis έγραψε: #6.773 04-10-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Best kitten θα βγει να μου το θυμηθειςΑληθεια 6-10 δεν παιζει? Click για ανάπτυξη... Ναι καλα,λες και δεν υπαρχουν καλυτερα γατακια για να βγουν... Ναι,και τα δυο στην ιδια κατηγορια ειναι,6-10. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:01 Η Luna έγραψε: #6.774 04-10-09 20:01 Μπραβο στην Ice που ειναι μια κουκλα!!! και στην Νεκταρια που ειναι και εκεινη αλλη μια!! Νεκταρια,βλεπω οτι κραταει αλλο ατομο την ice η μου φαινεται??δεν την παρουσιαζεις εσυ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:01 Η moukelis έγραψε: #6.775 04-10-09 20:01 Νομιζω στο εξωτερικο τα πηγαινει αλλος τα γατακια στους κριτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:42 Η Luna έγραψε: #6.776 04-10-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω στο εξωτερικο τα πηγαινει αλλος τα γατακια στους κριτες... Click για ανάπτυξη... ναι???και δεν παθαινουν οι αμοκ οι γατες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:57 Η moukelis έγραψε: #6.777 04-10-09 20:57 Οχι βρε Γιαννα,ξερουν κι αυτοι πως τα κρατανε,αλλα και οι γατες πρεπει να ειναι μαθημενες να τις πιανουν ξενοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:58 Η Νεκταρια έγραψε: #6.778 04-10-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Μπραβο στην Ice που ειναι μια κουκλα!!! και στην Νεκταρια που ειναι και εκεινη αλλη μια!! Νεκταρια,βλεπω οτι κραταει αλλο ατομο την ice η μου φαινεται??δεν την παρουσιαζεις εσυ??? Click για ανάπτυξη... Οταν περνανε τη πρωτη φορα για τις κρισεις τις πηγαινουν οι ιδιοκτητες.Στο BIS απαγορευεταιτοτε αναλαμβανουν οι στιουαρτ Και ναι δεν παθαινουν τπτ.Αντιθετως τετοιες στιγμες μεταφερουμε το στρες ενω οι στιουαρτ οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 22:21 Η Luna έγραψε: #6.779 04-10-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι βρε Γιαννα,ξερουν κι αυτοι πως τα κρατανε,αλλα και οι γατες πρεπει να ειναι μαθημενες να τις πιανουν ξενοι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν περνανε τη πρωτη φορα για τις κρισεις τις πηγαινουν οι ιδιοκτητες.Στο BIS απαγορευεταιτοτε αναλαμβανουν οι στιουαρτ Και ναι δεν παθαινουν τπτ.Αντιθετως τετοιες στιγμες μεταφερουμε το στρες ενω οι στιουαρτ οχι Click για ανάπτυξη... ααα!!!!καλο φαινεται τοτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.780 05-10-09 09:04 Μπραβο Νεκταρινι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τουλαχιστον ειχα ενα λογο χθες για να πανηγυρισω!! Στη φωτο μοιαζετε μανα και κορη.... παλι ονειρευομουνα να ημουν μαζι σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 337 338 339 340 341 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 339 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 339 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οχι δεν ηταν καλος...ενας κοκκινος ασπρος μπουνταλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 18:25 Η Νεκταρια έγραψε: #6.768 04-10-09 18:25 Η αποθεωση......η ICE νικητρια της εκθεσης Τα χερια μου τρεμουν και να το αποτελεσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:23 Η moukelis έγραψε: #6.769 04-10-09 19:23 Τι χαρουμενες φατσες...Πρεπει να περασατε πολυ καλα. Ετσι Νεκταρια,σιγα μη μας φαει λαχανο ο κοκκινος-ασπρος μπουνταλας,εδω εμεις εχουμε κοτζαμ μπλε-ασπρο μπουνταλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:34 Η Νεκταρια έγραψε: #6.770 04-10-09 19:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι χαρουμενες φατσες...Πρεπει να περασατε πολυ καλα. Ετσι Νεκταρια,σιγα μη μας φαει λαχανο ο κοκκινος-ασπρος μπουνταλας,εδω εμεις εχουμε κοτζαμ μπλε-ασπρο μπουνταλα. Click για ανάπτυξη... Best kitten θα βγει να μου το θυμηθειςΑληθεια 6-10 δεν παιζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:52 Η avtwvia έγραψε: #6.771 04-10-09 19:52 Συγχαρητηρια!! Να ειστε καλα και στις επομενες νικες στην Αθηνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:55 Η staman2 έγραψε: #6.772 04-10-09 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοριτσια σας ευχαριστω για τις ευχες σαςΕυχομαι η σημερινη μερα να ειναι καλυτερη για μας αν και ολα τα τα γατονια ειναι πραγματικα υπεροχα. Αναστασια που να ησουν να εβλεπες τον γιο της Ντομινικ μουΕνας καταμαυρος γαταρος τυφλα να εχει ενα μειν σε βαρος.Τον πηρα στην αγκαλια μου και τον ζουμπαγαΑχ ρε Αναστασακο ,ελα μαζι μια φορα καμαρι μου να παθεις τη πλακα της ζωης σου.Τον εχω φωτο θα στον βαλω να τον δεις με τη πρωτη ευκαιρια.Επρεπε ομως τοτε να τα δωσω,δεν θα αντεχα στην ιδεα............καταλαβαινεις τι εννοω Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω καταλαβαίνω και καλά έκανες!!! Μπράβο Νεκταράκι και περιμένω να τον καμαρώσω τον κουκλαρο. Μωρέ.... τα περσάκια ειναι η λατρεία μου και το ξέρεις!!!!!!!!!!! Νεκταρία μου θα έρθω κάποια στιγμή. Ειναι ο επόμενος στόχος μου γιατι θέλω απο κοντά να ζήσω μια έκθεση στο εξωτερικό με τόσες γάτες. Θα ειναι σιγουρα πολύ ενδιαφέρουσα. Θα το κανονίσουμε ολη η παλιοπαρέα Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι ευχες απο καρδιας ολων επιασαν Click για ανάπτυξη... Καλα συγκινήθηκα με αυτο! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: BEST OF BEST Click για ανάπτυξη... Κουκλάρες και η μαμα και η κόρη!!!! Το κύπελο σουπερ και η Ice ακτινοβολει! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω Νεκταρινι,τις δικες σας ουτε στα πιο τρελα μας ονειρα!Σας περιμενουμε να γυρισετε και να σας θαυμασουμε κι απο κοντα και στη δικη μας εκθεση! Click για ανάπτυξη... Για κυρία μου... συγκεντρώσου... Τι ειναι αυτα που ακουν τα αυτάκια μου???? Αντε άντε!!! Και πού να δουμε τον Γιογιο στην έκθεση!!! Θα τα καμαρώσουμε και θα σαρώσουν κι αυτά !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:57 Η moukelis έγραψε: #6.773 04-10-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Best kitten θα βγει να μου το θυμηθειςΑληθεια 6-10 δεν παιζει? Click για ανάπτυξη... Ναι καλα,λες και δεν υπαρχουν καλυτερα γατακια για να βγουν... Ναι,και τα δυο στην ιδια κατηγορια ειναι,6-10. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:01 Η Luna έγραψε: #6.774 04-10-09 20:01 Μπραβο στην Ice που ειναι μια κουκλα!!! και στην Νεκταρια που ειναι και εκεινη αλλη μια!! Νεκταρια,βλεπω οτι κραταει αλλο ατομο την ice η μου φαινεται??δεν την παρουσιαζεις εσυ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:01 Η moukelis έγραψε: #6.775 04-10-09 20:01 Νομιζω στο εξωτερικο τα πηγαινει αλλος τα γατακια στους κριτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:42 Η Luna έγραψε: #6.776 04-10-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω στο εξωτερικο τα πηγαινει αλλος τα γατακια στους κριτες... Click για ανάπτυξη... ναι???και δεν παθαινουν οι αμοκ οι γατες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:57 Η moukelis έγραψε: #6.777 04-10-09 20:57 Οχι βρε Γιαννα,ξερουν κι αυτοι πως τα κρατανε,αλλα και οι γατες πρεπει να ειναι μαθημενες να τις πιανουν ξενοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:58 Η Νεκταρια έγραψε: #6.778 04-10-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Μπραβο στην Ice που ειναι μια κουκλα!!! και στην Νεκταρια που ειναι και εκεινη αλλη μια!! Νεκταρια,βλεπω οτι κραταει αλλο ατομο την ice η μου φαινεται??δεν την παρουσιαζεις εσυ??? Click για ανάπτυξη... Οταν περνανε τη πρωτη φορα για τις κρισεις τις πηγαινουν οι ιδιοκτητες.Στο BIS απαγορευεταιτοτε αναλαμβανουν οι στιουαρτ Και ναι δεν παθαινουν τπτ.Αντιθετως τετοιες στιγμες μεταφερουμε το στρες ενω οι στιουαρτ οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 22:21 Η Luna έγραψε: #6.779 04-10-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι βρε Γιαννα,ξερουν κι αυτοι πως τα κρατανε,αλλα και οι γατες πρεπει να ειναι μαθημενες να τις πιανουν ξενοι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν περνανε τη πρωτη φορα για τις κρισεις τις πηγαινουν οι ιδιοκτητες.Στο BIS απαγορευεταιτοτε αναλαμβανουν οι στιουαρτ Και ναι δεν παθαινουν τπτ.Αντιθετως τετοιες στιγμες μεταφερουμε το στρες ενω οι στιουαρτ οχι Click για ανάπτυξη... ααα!!!!καλο φαινεται τοτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.780 05-10-09 09:04 Μπραβο Νεκταρινι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τουλαχιστον ειχα ενα λογο χθες για να πανηγυρισω!! Στη φωτο μοιαζετε μανα και κορη.... παλι ονειρευομουνα να ημουν μαζι σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 337 338 339 340 341 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 339 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 339 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η αποθεωση......η ICE νικητρια της εκθεσης Τα χερια μου τρεμουν και να το αποτελεσμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:23 Η moukelis έγραψε: #6.769 04-10-09 19:23 Τι χαρουμενες φατσες...Πρεπει να περασατε πολυ καλα. Ετσι Νεκταρια,σιγα μη μας φαει λαχανο ο κοκκινος-ασπρος μπουνταλας,εδω εμεις εχουμε κοτζαμ μπλε-ασπρο μπουνταλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:34 Η Νεκταρια έγραψε: #6.770 04-10-09 19:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι χαρουμενες φατσες...Πρεπει να περασατε πολυ καλα. Ετσι Νεκταρια,σιγα μη μας φαει λαχανο ο κοκκινος-ασπρος μπουνταλας,εδω εμεις εχουμε κοτζαμ μπλε-ασπρο μπουνταλα. Click για ανάπτυξη... Best kitten θα βγει να μου το θυμηθειςΑληθεια 6-10 δεν παιζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:52 Η avtwvia έγραψε: #6.771 04-10-09 19:52 Συγχαρητηρια!! Να ειστε καλα και στις επομενες νικες στην Αθηνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:55 Η staman2 έγραψε: #6.772 04-10-09 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοριτσια σας ευχαριστω για τις ευχες σαςΕυχομαι η σημερινη μερα να ειναι καλυτερη για μας αν και ολα τα τα γατονια ειναι πραγματικα υπεροχα. Αναστασια που να ησουν να εβλεπες τον γιο της Ντομινικ μουΕνας καταμαυρος γαταρος τυφλα να εχει ενα μειν σε βαρος.Τον πηρα στην αγκαλια μου και τον ζουμπαγαΑχ ρε Αναστασακο ,ελα μαζι μια φορα καμαρι μου να παθεις τη πλακα της ζωης σου.Τον εχω φωτο θα στον βαλω να τον δεις με τη πρωτη ευκαιρια.Επρεπε ομως τοτε να τα δωσω,δεν θα αντεχα στην ιδεα............καταλαβαινεις τι εννοω Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω καταλαβαίνω και καλά έκανες!!! Μπράβο Νεκταράκι και περιμένω να τον καμαρώσω τον κουκλαρο. Μωρέ.... τα περσάκια ειναι η λατρεία μου και το ξέρεις!!!!!!!!!!! Νεκταρία μου θα έρθω κάποια στιγμή. Ειναι ο επόμενος στόχος μου γιατι θέλω απο κοντά να ζήσω μια έκθεση στο εξωτερικό με τόσες γάτες. Θα ειναι σιγουρα πολύ ενδιαφέρουσα. Θα το κανονίσουμε ολη η παλιοπαρέα Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι ευχες απο καρδιας ολων επιασαν Click για ανάπτυξη... Καλα συγκινήθηκα με αυτο! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: BEST OF BEST Click για ανάπτυξη... Κουκλάρες και η μαμα και η κόρη!!!! Το κύπελο σουπερ και η Ice ακτινοβολει! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω Νεκταρινι,τις δικες σας ουτε στα πιο τρελα μας ονειρα!Σας περιμενουμε να γυρισετε και να σας θαυμασουμε κι απο κοντα και στη δικη μας εκθεση! Click για ανάπτυξη... Για κυρία μου... συγκεντρώσου... Τι ειναι αυτα που ακουν τα αυτάκια μου???? Αντε άντε!!! Και πού να δουμε τον Γιογιο στην έκθεση!!! Θα τα καμαρώσουμε και θα σαρώσουν κι αυτά !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:57 Η moukelis έγραψε: #6.773 04-10-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Best kitten θα βγει να μου το θυμηθειςΑληθεια 6-10 δεν παιζει? Click για ανάπτυξη... Ναι καλα,λες και δεν υπαρχουν καλυτερα γατακια για να βγουν... Ναι,και τα δυο στην ιδια κατηγορια ειναι,6-10. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:01 Η Luna έγραψε: #6.774 04-10-09 20:01 Μπραβο στην Ice που ειναι μια κουκλα!!! και στην Νεκταρια που ειναι και εκεινη αλλη μια!! Νεκταρια,βλεπω οτι κραταει αλλο ατομο την ice η μου φαινεται??δεν την παρουσιαζεις εσυ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:01 Η moukelis έγραψε: #6.775 04-10-09 20:01 Νομιζω στο εξωτερικο τα πηγαινει αλλος τα γατακια στους κριτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:42 Η Luna έγραψε: #6.776 04-10-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω στο εξωτερικο τα πηγαινει αλλος τα γατακια στους κριτες... Click για ανάπτυξη... ναι???και δεν παθαινουν οι αμοκ οι γατες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:57 Η moukelis έγραψε: #6.777 04-10-09 20:57 Οχι βρε Γιαννα,ξερουν κι αυτοι πως τα κρατανε,αλλα και οι γατες πρεπει να ειναι μαθημενες να τις πιανουν ξενοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:58 Η Νεκταρια έγραψε: #6.778 04-10-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Μπραβο στην Ice που ειναι μια κουκλα!!! και στην Νεκταρια που ειναι και εκεινη αλλη μια!! Νεκταρια,βλεπω οτι κραταει αλλο ατομο την ice η μου φαινεται??δεν την παρουσιαζεις εσυ??? Click για ανάπτυξη... Οταν περνανε τη πρωτη φορα για τις κρισεις τις πηγαινουν οι ιδιοκτητες.Στο BIS απαγορευεταιτοτε αναλαμβανουν οι στιουαρτ Και ναι δεν παθαινουν τπτ.Αντιθετως τετοιες στιγμες μεταφερουμε το στρες ενω οι στιουαρτ οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 22:21 Η Luna έγραψε: #6.779 04-10-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι βρε Γιαννα,ξερουν κι αυτοι πως τα κρατανε,αλλα και οι γατες πρεπει να ειναι μαθημενες να τις πιανουν ξενοι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν περνανε τη πρωτη φορα για τις κρισεις τις πηγαινουν οι ιδιοκτητες.Στο BIS απαγορευεταιτοτε αναλαμβανουν οι στιουαρτ Και ναι δεν παθαινουν τπτ.Αντιθετως τετοιες στιγμες μεταφερουμε το στρες ενω οι στιουαρτ οχι Click για ανάπτυξη... ααα!!!!καλο φαινεται τοτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.780 05-10-09 09:04 Μπραβο Νεκταρινι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τουλαχιστον ειχα ενα λογο χθες για να πανηγυρισω!! Στη φωτο μοιαζετε μανα και κορη.... παλι ονειρευομουνα να ημουν μαζι σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 337 338 339 340 341 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 339 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 339 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι χαρουμενες φατσες...Πρεπει να περασατε πολυ καλα. Ετσι Νεκταρια,σιγα μη μας φαει λαχανο ο κοκκινος-ασπρος μπουνταλας,εδω εμεις εχουμε κοτζαμ μπλε-ασπρο μπουνταλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:34 Η Νεκταρια έγραψε: #6.770 04-10-09 19:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι χαρουμενες φατσες...Πρεπει να περασατε πολυ καλα. Ετσι Νεκταρια,σιγα μη μας φαει λαχανο ο κοκκινος-ασπρος μπουνταλας,εδω εμεις εχουμε κοτζαμ μπλε-ασπρο μπουνταλα. Click για ανάπτυξη... Best kitten θα βγει να μου το θυμηθειςΑληθεια 6-10 δεν παιζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:52 Η avtwvia έγραψε: #6.771 04-10-09 19:52 Συγχαρητηρια!! Να ειστε καλα και στις επομενες νικες στην Αθηνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:55 Η staman2 έγραψε: #6.772 04-10-09 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοριτσια σας ευχαριστω για τις ευχες σαςΕυχομαι η σημερινη μερα να ειναι καλυτερη για μας αν και ολα τα τα γατονια ειναι πραγματικα υπεροχα. Αναστασια που να ησουν να εβλεπες τον γιο της Ντομινικ μουΕνας καταμαυρος γαταρος τυφλα να εχει ενα μειν σε βαρος.Τον πηρα στην αγκαλια μου και τον ζουμπαγαΑχ ρε Αναστασακο ,ελα μαζι μια φορα καμαρι μου να παθεις τη πλακα της ζωης σου.Τον εχω φωτο θα στον βαλω να τον δεις με τη πρωτη ευκαιρια.Επρεπε ομως τοτε να τα δωσω,δεν θα αντεχα στην ιδεα............καταλαβαινεις τι εννοω Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω καταλαβαίνω και καλά έκανες!!! Μπράβο Νεκταράκι και περιμένω να τον καμαρώσω τον κουκλαρο. Μωρέ.... τα περσάκια ειναι η λατρεία μου και το ξέρεις!!!!!!!!!!! Νεκταρία μου θα έρθω κάποια στιγμή. Ειναι ο επόμενος στόχος μου γιατι θέλω απο κοντά να ζήσω μια έκθεση στο εξωτερικό με τόσες γάτες. Θα ειναι σιγουρα πολύ ενδιαφέρουσα. Θα το κανονίσουμε ολη η παλιοπαρέα Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι ευχες απο καρδιας ολων επιασαν Click για ανάπτυξη... Καλα συγκινήθηκα με αυτο! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: BEST OF BEST Click για ανάπτυξη... Κουκλάρες και η μαμα και η κόρη!!!! Το κύπελο σουπερ και η Ice ακτινοβολει! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω Νεκταρινι,τις δικες σας ουτε στα πιο τρελα μας ονειρα!Σας περιμενουμε να γυρισετε και να σας θαυμασουμε κι απο κοντα και στη δικη μας εκθεση! Click για ανάπτυξη... Για κυρία μου... συγκεντρώσου... Τι ειναι αυτα που ακουν τα αυτάκια μου???? Αντε άντε!!! Και πού να δουμε τον Γιογιο στην έκθεση!!! Θα τα καμαρώσουμε και θα σαρώσουν κι αυτά !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:57 Η moukelis έγραψε: #6.773 04-10-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Best kitten θα βγει να μου το θυμηθειςΑληθεια 6-10 δεν παιζει? Click για ανάπτυξη... Ναι καλα,λες και δεν υπαρχουν καλυτερα γατακια για να βγουν... Ναι,και τα δυο στην ιδια κατηγορια ειναι,6-10. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:01 Η Luna έγραψε: #6.774 04-10-09 20:01 Μπραβο στην Ice που ειναι μια κουκλα!!! και στην Νεκταρια που ειναι και εκεινη αλλη μια!! Νεκταρια,βλεπω οτι κραταει αλλο ατομο την ice η μου φαινεται??δεν την παρουσιαζεις εσυ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:01 Η moukelis έγραψε: #6.775 04-10-09 20:01 Νομιζω στο εξωτερικο τα πηγαινει αλλος τα γατακια στους κριτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:42 Η Luna έγραψε: #6.776 04-10-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω στο εξωτερικο τα πηγαινει αλλος τα γατακια στους κριτες... Click για ανάπτυξη... ναι???και δεν παθαινουν οι αμοκ οι γατες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:57 Η moukelis έγραψε: #6.777 04-10-09 20:57 Οχι βρε Γιαννα,ξερουν κι αυτοι πως τα κρατανε,αλλα και οι γατες πρεπει να ειναι μαθημενες να τις πιανουν ξενοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:58 Η Νεκταρια έγραψε: #6.778 04-10-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Μπραβο στην Ice που ειναι μια κουκλα!!! και στην Νεκταρια που ειναι και εκεινη αλλη μια!! Νεκταρια,βλεπω οτι κραταει αλλο ατομο την ice η μου φαινεται??δεν την παρουσιαζεις εσυ??? Click για ανάπτυξη... Οταν περνανε τη πρωτη φορα για τις κρισεις τις πηγαινουν οι ιδιοκτητες.Στο BIS απαγορευεταιτοτε αναλαμβανουν οι στιουαρτ Και ναι δεν παθαινουν τπτ.Αντιθετως τετοιες στιγμες μεταφερουμε το στρες ενω οι στιουαρτ οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 22:21 Η Luna έγραψε: #6.779 04-10-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι βρε Γιαννα,ξερουν κι αυτοι πως τα κρατανε,αλλα και οι γατες πρεπει να ειναι μαθημενες να τις πιανουν ξενοι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν περνανε τη πρωτη φορα για τις κρισεις τις πηγαινουν οι ιδιοκτητες.Στο BIS απαγορευεταιτοτε αναλαμβανουν οι στιουαρτ Και ναι δεν παθαινουν τπτ.Αντιθετως τετοιες στιγμες μεταφερουμε το στρες ενω οι στιουαρτ οχι Click για ανάπτυξη... ααα!!!!καλο φαινεται τοτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.780 05-10-09 09:04 Μπραβο Νεκταρινι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τουλαχιστον ειχα ενα λογο χθες για να πανηγυρισω!! Στη φωτο μοιαζετε μανα και κορη.... παλι ονειρευομουνα να ημουν μαζι σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 337 338 339 340 341 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 339 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 339 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι χαρουμενες φατσες...Πρεπει να περασατε πολυ καλα. Ετσι Νεκταρια,σιγα μη μας φαει λαχανο ο κοκκινος-ασπρος μπουνταλας,εδω εμεις εχουμε κοτζαμ μπλε-ασπρο μπουνταλα. Click για ανάπτυξη... Best kitten θα βγει να μου το θυμηθειςΑληθεια 6-10 δεν παιζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:52 Η avtwvia έγραψε: #6.771 04-10-09 19:52 Συγχαρητηρια!! Να ειστε καλα και στις επομενες νικες στην Αθηνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:55 Η staman2 έγραψε: #6.772 04-10-09 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοριτσια σας ευχαριστω για τις ευχες σαςΕυχομαι η σημερινη μερα να ειναι καλυτερη για μας αν και ολα τα τα γατονια ειναι πραγματικα υπεροχα. Αναστασια που να ησουν να εβλεπες τον γιο της Ντομινικ μουΕνας καταμαυρος γαταρος τυφλα να εχει ενα μειν σε βαρος.Τον πηρα στην αγκαλια μου και τον ζουμπαγαΑχ ρε Αναστασακο ,ελα μαζι μια φορα καμαρι μου να παθεις τη πλακα της ζωης σου.Τον εχω φωτο θα στον βαλω να τον δεις με τη πρωτη ευκαιρια.Επρεπε ομως τοτε να τα δωσω,δεν θα αντεχα στην ιδεα............καταλαβαινεις τι εννοω Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω καταλαβαίνω και καλά έκανες!!! Μπράβο Νεκταράκι και περιμένω να τον καμαρώσω τον κουκλαρο. Μωρέ.... τα περσάκια ειναι η λατρεία μου και το ξέρεις!!!!!!!!!!! Νεκταρία μου θα έρθω κάποια στιγμή. Ειναι ο επόμενος στόχος μου γιατι θέλω απο κοντά να ζήσω μια έκθεση στο εξωτερικό με τόσες γάτες. Θα ειναι σιγουρα πολύ ενδιαφέρουσα. Θα το κανονίσουμε ολη η παλιοπαρέα Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι ευχες απο καρδιας ολων επιασαν Click για ανάπτυξη... Καλα συγκινήθηκα με αυτο! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: BEST OF BEST Click για ανάπτυξη... Κουκλάρες και η μαμα και η κόρη!!!! Το κύπελο σουπερ και η Ice ακτινοβολει! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω Νεκταρινι,τις δικες σας ουτε στα πιο τρελα μας ονειρα!Σας περιμενουμε να γυρισετε και να σας θαυμασουμε κι απο κοντα και στη δικη μας εκθεση! Click για ανάπτυξη... Για κυρία μου... συγκεντρώσου... Τι ειναι αυτα που ακουν τα αυτάκια μου???? Αντε άντε!!! Και πού να δουμε τον Γιογιο στην έκθεση!!! Θα τα καμαρώσουμε και θα σαρώσουν κι αυτά !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:57 Η moukelis έγραψε: #6.773 04-10-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Best kitten θα βγει να μου το θυμηθειςΑληθεια 6-10 δεν παιζει? Click για ανάπτυξη... Ναι καλα,λες και δεν υπαρχουν καλυτερα γατακια για να βγουν... Ναι,και τα δυο στην ιδια κατηγορια ειναι,6-10. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:01 Η Luna έγραψε: #6.774 04-10-09 20:01 Μπραβο στην Ice που ειναι μια κουκλα!!! και στην Νεκταρια που ειναι και εκεινη αλλη μια!! Νεκταρια,βλεπω οτι κραταει αλλο ατομο την ice η μου φαινεται??δεν την παρουσιαζεις εσυ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:01 Η moukelis έγραψε: #6.775 04-10-09 20:01 Νομιζω στο εξωτερικο τα πηγαινει αλλος τα γατακια στους κριτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:42 Η Luna έγραψε: #6.776 04-10-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω στο εξωτερικο τα πηγαινει αλλος τα γατακια στους κριτες... Click για ανάπτυξη... ναι???και δεν παθαινουν οι αμοκ οι γατες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:57 Η moukelis έγραψε: #6.777 04-10-09 20:57 Οχι βρε Γιαννα,ξερουν κι αυτοι πως τα κρατανε,αλλα και οι γατες πρεπει να ειναι μαθημενες να τις πιανουν ξενοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:58 Η Νεκταρια έγραψε: #6.778 04-10-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Μπραβο στην Ice που ειναι μια κουκλα!!! και στην Νεκταρια που ειναι και εκεινη αλλη μια!! Νεκταρια,βλεπω οτι κραταει αλλο ατομο την ice η μου φαινεται??δεν την παρουσιαζεις εσυ??? Click για ανάπτυξη... Οταν περνανε τη πρωτη φορα για τις κρισεις τις πηγαινουν οι ιδιοκτητες.Στο BIS απαγορευεταιτοτε αναλαμβανουν οι στιουαρτ Και ναι δεν παθαινουν τπτ.Αντιθετως τετοιες στιγμες μεταφερουμε το στρες ενω οι στιουαρτ οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 22:21 Η Luna έγραψε: #6.779 04-10-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι βρε Γιαννα,ξερουν κι αυτοι πως τα κρατανε,αλλα και οι γατες πρεπει να ειναι μαθημενες να τις πιανουν ξενοι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν περνανε τη πρωτη φορα για τις κρισεις τις πηγαινουν οι ιδιοκτητες.Στο BIS απαγορευεταιτοτε αναλαμβανουν οι στιουαρτ Και ναι δεν παθαινουν τπτ.Αντιθετως τετοιες στιγμες μεταφερουμε το στρες ενω οι στιουαρτ οχι Click για ανάπτυξη... ααα!!!!καλο φαινεται τοτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.780 05-10-09 09:04 Μπραβο Νεκταρινι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τουλαχιστον ειχα ενα λογο χθες για να πανηγυρισω!! Στη φωτο μοιαζετε μανα και κορη.... παλι ονειρευομουνα να ημουν μαζι σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 337 338 339 340 341 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 339 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 339 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συγχαρητηρια!! Να ειστε καλα και στις επομενες νικες στην Αθηνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:55 Η staman2 έγραψε: #6.772 04-10-09 19:55 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοριτσια σας ευχαριστω για τις ευχες σαςΕυχομαι η σημερινη μερα να ειναι καλυτερη για μας αν και ολα τα τα γατονια ειναι πραγματικα υπεροχα. Αναστασια που να ησουν να εβλεπες τον γιο της Ντομινικ μουΕνας καταμαυρος γαταρος τυφλα να εχει ενα μειν σε βαρος.Τον πηρα στην αγκαλια μου και τον ζουμπαγαΑχ ρε Αναστασακο ,ελα μαζι μια φορα καμαρι μου να παθεις τη πλακα της ζωης σου.Τον εχω φωτο θα στον βαλω να τον δεις με τη πρωτη ευκαιρια.Επρεπε ομως τοτε να τα δωσω,δεν θα αντεχα στην ιδεα............καταλαβαινεις τι εννοω Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω καταλαβαίνω και καλά έκανες!!! Μπράβο Νεκταράκι και περιμένω να τον καμαρώσω τον κουκλαρο. Μωρέ.... τα περσάκια ειναι η λατρεία μου και το ξέρεις!!!!!!!!!!! Νεκταρία μου θα έρθω κάποια στιγμή. Ειναι ο επόμενος στόχος μου γιατι θέλω απο κοντά να ζήσω μια έκθεση στο εξωτερικό με τόσες γάτες. Θα ειναι σιγουρα πολύ ενδιαφέρουσα. Θα το κανονίσουμε ολη η παλιοπαρέα Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι ευχες απο καρδιας ολων επιασαν Click για ανάπτυξη... Καλα συγκινήθηκα με αυτο! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: BEST OF BEST Click για ανάπτυξη... Κουκλάρες και η μαμα και η κόρη!!!! Το κύπελο σουπερ και η Ice ακτινοβολει! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω Νεκταρινι,τις δικες σας ουτε στα πιο τρελα μας ονειρα!Σας περιμενουμε να γυρισετε και να σας θαυμασουμε κι απο κοντα και στη δικη μας εκθεση! Click για ανάπτυξη... Για κυρία μου... συγκεντρώσου... Τι ειναι αυτα που ακουν τα αυτάκια μου???? Αντε άντε!!! Και πού να δουμε τον Γιογιο στην έκθεση!!! Θα τα καμαρώσουμε και θα σαρώσουν κι αυτά !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:57 Η moukelis έγραψε: #6.773 04-10-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Best kitten θα βγει να μου το θυμηθειςΑληθεια 6-10 δεν παιζει? Click για ανάπτυξη... Ναι καλα,λες και δεν υπαρχουν καλυτερα γατακια για να βγουν... Ναι,και τα δυο στην ιδια κατηγορια ειναι,6-10. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:01 Η Luna έγραψε: #6.774 04-10-09 20:01 Μπραβο στην Ice που ειναι μια κουκλα!!! και στην Νεκταρια που ειναι και εκεινη αλλη μια!! Νεκταρια,βλεπω οτι κραταει αλλο ατομο την ice η μου φαινεται??δεν την παρουσιαζεις εσυ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:01 Η moukelis έγραψε: #6.775 04-10-09 20:01 Νομιζω στο εξωτερικο τα πηγαινει αλλος τα γατακια στους κριτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:42 Η Luna έγραψε: #6.776 04-10-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω στο εξωτερικο τα πηγαινει αλλος τα γατακια στους κριτες... Click για ανάπτυξη... ναι???και δεν παθαινουν οι αμοκ οι γατες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:57 Η moukelis έγραψε: #6.777 04-10-09 20:57 Οχι βρε Γιαννα,ξερουν κι αυτοι πως τα κρατανε,αλλα και οι γατες πρεπει να ειναι μαθημενες να τις πιανουν ξενοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:58 Η Νεκταρια έγραψε: #6.778 04-10-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Μπραβο στην Ice που ειναι μια κουκλα!!! και στην Νεκταρια που ειναι και εκεινη αλλη μια!! Νεκταρια,βλεπω οτι κραταει αλλο ατομο την ice η μου φαινεται??δεν την παρουσιαζεις εσυ??? Click για ανάπτυξη... Οταν περνανε τη πρωτη φορα για τις κρισεις τις πηγαινουν οι ιδιοκτητες.Στο BIS απαγορευεταιτοτε αναλαμβανουν οι στιουαρτ Και ναι δεν παθαινουν τπτ.Αντιθετως τετοιες στιγμες μεταφερουμε το στρες ενω οι στιουαρτ οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 22:21 Η Luna έγραψε: #6.779 04-10-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι βρε Γιαννα,ξερουν κι αυτοι πως τα κρατανε,αλλα και οι γατες πρεπει να ειναι μαθημενες να τις πιανουν ξενοι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν περνανε τη πρωτη φορα για τις κρισεις τις πηγαινουν οι ιδιοκτητες.Στο BIS απαγορευεταιτοτε αναλαμβανουν οι στιουαρτ Και ναι δεν παθαινουν τπτ.Αντιθετως τετοιες στιγμες μεταφερουμε το στρες ενω οι στιουαρτ οχι Click για ανάπτυξη... ααα!!!!καλο φαινεται τοτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.780 05-10-09 09:04 Μπραβο Νεκταρινι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τουλαχιστον ειχα ενα λογο χθες για να πανηγυρισω!! Στη φωτο μοιαζετε μανα και κορη.... παλι ονειρευομουνα να ημουν μαζι σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 337 338 339 340 341 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 339 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 339 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κοριτσια σας ευχαριστω για τις ευχες σαςΕυχομαι η σημερινη μερα να ειναι καλυτερη για μας αν και ολα τα τα γατονια ειναι πραγματικα υπεροχα. Αναστασια που να ησουν να εβλεπες τον γιο της Ντομινικ μουΕνας καταμαυρος γαταρος τυφλα να εχει ενα μειν σε βαρος.Τον πηρα στην αγκαλια μου και τον ζουμπαγαΑχ ρε Αναστασακο ,ελα μαζι μια φορα καμαρι μου να παθεις τη πλακα της ζωης σου.Τον εχω φωτο θα στον βαλω να τον δεις με τη πρωτη ευκαιρια.Επρεπε ομως τοτε να τα δωσω,δεν θα αντεχα στην ιδεα............καταλαβαινεις τι εννοω Click για ανάπτυξη... Καταλαβαίνω καταλαβαίνω και καλά έκανες!!! Μπράβο Νεκταράκι και περιμένω να τον καμαρώσω τον κουκλαρο. Μωρέ.... τα περσάκια ειναι η λατρεία μου και το ξέρεις!!!!!!!!!!! Νεκταρία μου θα έρθω κάποια στιγμή. Ειναι ο επόμενος στόχος μου γιατι θέλω απο κοντά να ζήσω μια έκθεση στο εξωτερικό με τόσες γάτες. Θα ειναι σιγουρα πολύ ενδιαφέρουσα. Θα το κανονίσουμε ολη η παλιοπαρέα Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι ευχες απο καρδιας ολων επιασαν Click για ανάπτυξη... Καλα συγκινήθηκα με αυτο! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: BEST OF BEST Click για ανάπτυξη... Κουκλάρες και η μαμα και η κόρη!!!! Το κύπελο σουπερ και η Ice ακτινοβολει! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστω Νεκταρινι,τις δικες σας ουτε στα πιο τρελα μας ονειρα!Σας περιμενουμε να γυρισετε και να σας θαυμασουμε κι απο κοντα και στη δικη μας εκθεση! Click για ανάπτυξη... Για κυρία μου... συγκεντρώσου... Τι ειναι αυτα που ακουν τα αυτάκια μου???? Αντε άντε!!! Και πού να δουμε τον Γιογιο στην έκθεση!!! Θα τα καμαρώσουμε και θα σαρώσουν κι αυτά !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 19:57 Η moukelis έγραψε: #6.773 04-10-09 19:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Best kitten θα βγει να μου το θυμηθειςΑληθεια 6-10 δεν παιζει? Click για ανάπτυξη... Ναι καλα,λες και δεν υπαρχουν καλυτερα γατακια για να βγουν... Ναι,και τα δυο στην ιδια κατηγορια ειναι,6-10. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:01 Η Luna έγραψε: #6.774 04-10-09 20:01 Μπραβο στην Ice που ειναι μια κουκλα!!! και στην Νεκταρια που ειναι και εκεινη αλλη μια!! Νεκταρια,βλεπω οτι κραταει αλλο ατομο την ice η μου φαινεται??δεν την παρουσιαζεις εσυ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:01 Η moukelis έγραψε: #6.775 04-10-09 20:01 Νομιζω στο εξωτερικο τα πηγαινει αλλος τα γατακια στους κριτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:42 Η Luna έγραψε: #6.776 04-10-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω στο εξωτερικο τα πηγαινει αλλος τα γατακια στους κριτες... Click για ανάπτυξη... ναι???και δεν παθαινουν οι αμοκ οι γατες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:57 Η moukelis έγραψε: #6.777 04-10-09 20:57 Οχι βρε Γιαννα,ξερουν κι αυτοι πως τα κρατανε,αλλα και οι γατες πρεπει να ειναι μαθημενες να τις πιανουν ξενοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:58 Η Νεκταρια έγραψε: #6.778 04-10-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Μπραβο στην Ice που ειναι μια κουκλα!!! και στην Νεκταρια που ειναι και εκεινη αλλη μια!! Νεκταρια,βλεπω οτι κραταει αλλο ατομο την ice η μου φαινεται??δεν την παρουσιαζεις εσυ??? Click για ανάπτυξη... Οταν περνανε τη πρωτη φορα για τις κρισεις τις πηγαινουν οι ιδιοκτητες.Στο BIS απαγορευεταιτοτε αναλαμβανουν οι στιουαρτ Και ναι δεν παθαινουν τπτ.Αντιθετως τετοιες στιγμες μεταφερουμε το στρες ενω οι στιουαρτ οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 22:21 Η Luna έγραψε: #6.779 04-10-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι βρε Γιαννα,ξερουν κι αυτοι πως τα κρατανε,αλλα και οι γατες πρεπει να ειναι μαθημενες να τις πιανουν ξενοι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν περνανε τη πρωτη φορα για τις κρισεις τις πηγαινουν οι ιδιοκτητες.Στο BIS απαγορευεταιτοτε αναλαμβανουν οι στιουαρτ Και ναι δεν παθαινουν τπτ.Αντιθετως τετοιες στιγμες μεταφερουμε το στρες ενω οι στιουαρτ οχι Click για ανάπτυξη... ααα!!!!καλο φαινεται τοτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.780 05-10-09 09:04 Μπραβο Νεκταρινι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τουλαχιστον ειχα ενα λογο χθες για να πανηγυρισω!! Στη φωτο μοιαζετε μανα και κορη.... παλι ονειρευομουνα να ημουν μαζι σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 337 338 339 340 341 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 339 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 339 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Best kitten θα βγει να μου το θυμηθειςΑληθεια 6-10 δεν παιζει? Click για ανάπτυξη... Ναι καλα,λες και δεν υπαρχουν καλυτερα γατακια για να βγουν... Ναι,και τα δυο στην ιδια κατηγορια ειναι,6-10. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:01 Η Luna έγραψε: #6.774 04-10-09 20:01 Μπραβο στην Ice που ειναι μια κουκλα!!! και στην Νεκταρια που ειναι και εκεινη αλλη μια!! Νεκταρια,βλεπω οτι κραταει αλλο ατομο την ice η μου φαινεται??δεν την παρουσιαζεις εσυ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:01 Η moukelis έγραψε: #6.775 04-10-09 20:01 Νομιζω στο εξωτερικο τα πηγαινει αλλος τα γατακια στους κριτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:42 Η Luna έγραψε: #6.776 04-10-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω στο εξωτερικο τα πηγαινει αλλος τα γατακια στους κριτες... Click για ανάπτυξη... ναι???και δεν παθαινουν οι αμοκ οι γατες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:57 Η moukelis έγραψε: #6.777 04-10-09 20:57 Οχι βρε Γιαννα,ξερουν κι αυτοι πως τα κρατανε,αλλα και οι γατες πρεπει να ειναι μαθημενες να τις πιανουν ξενοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:58 Η Νεκταρια έγραψε: #6.778 04-10-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Μπραβο στην Ice που ειναι μια κουκλα!!! και στην Νεκταρια που ειναι και εκεινη αλλη μια!! Νεκταρια,βλεπω οτι κραταει αλλο ατομο την ice η μου φαινεται??δεν την παρουσιαζεις εσυ??? Click για ανάπτυξη... Οταν περνανε τη πρωτη φορα για τις κρισεις τις πηγαινουν οι ιδιοκτητες.Στο BIS απαγορευεταιτοτε αναλαμβανουν οι στιουαρτ Και ναι δεν παθαινουν τπτ.Αντιθετως τετοιες στιγμες μεταφερουμε το στρες ενω οι στιουαρτ οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 22:21 Η Luna έγραψε: #6.779 04-10-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι βρε Γιαννα,ξερουν κι αυτοι πως τα κρατανε,αλλα και οι γατες πρεπει να ειναι μαθημενες να τις πιανουν ξενοι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν περνανε τη πρωτη φορα για τις κρισεις τις πηγαινουν οι ιδιοκτητες.Στο BIS απαγορευεταιτοτε αναλαμβανουν οι στιουαρτ Και ναι δεν παθαινουν τπτ.Αντιθετως τετοιες στιγμες μεταφερουμε το στρες ενω οι στιουαρτ οχι Click για ανάπτυξη... ααα!!!!καλο φαινεται τοτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.780 05-10-09 09:04 Μπραβο Νεκταρινι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τουλαχιστον ειχα ενα λογο χθες για να πανηγυρισω!! Στη φωτο μοιαζετε μανα και κορη.... παλι ονειρευομουνα να ημουν μαζι σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 337 338 339 340 341 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 339 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 339 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπραβο στην Ice που ειναι μια κουκλα!!! και στην Νεκταρια που ειναι και εκεινη αλλη μια!! Νεκταρια,βλεπω οτι κραταει αλλο ατομο την ice η μου φαινεται??δεν την παρουσιαζεις εσυ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:01 Η moukelis έγραψε: #6.775 04-10-09 20:01 Νομιζω στο εξωτερικο τα πηγαινει αλλος τα γατακια στους κριτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:42 Η Luna έγραψε: #6.776 04-10-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω στο εξωτερικο τα πηγαινει αλλος τα γατακια στους κριτες... Click για ανάπτυξη... ναι???και δεν παθαινουν οι αμοκ οι γατες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:57 Η moukelis έγραψε: #6.777 04-10-09 20:57 Οχι βρε Γιαννα,ξερουν κι αυτοι πως τα κρατανε,αλλα και οι γατες πρεπει να ειναι μαθημενες να τις πιανουν ξενοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:58 Η Νεκταρια έγραψε: #6.778 04-10-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Μπραβο στην Ice που ειναι μια κουκλα!!! και στην Νεκταρια που ειναι και εκεινη αλλη μια!! Νεκταρια,βλεπω οτι κραταει αλλο ατομο την ice η μου φαινεται??δεν την παρουσιαζεις εσυ??? Click για ανάπτυξη... Οταν περνανε τη πρωτη φορα για τις κρισεις τις πηγαινουν οι ιδιοκτητες.Στο BIS απαγορευεταιτοτε αναλαμβανουν οι στιουαρτ Και ναι δεν παθαινουν τπτ.Αντιθετως τετοιες στιγμες μεταφερουμε το στρες ενω οι στιουαρτ οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 22:21 Η Luna έγραψε: #6.779 04-10-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι βρε Γιαννα,ξερουν κι αυτοι πως τα κρατανε,αλλα και οι γατες πρεπει να ειναι μαθημενες να τις πιανουν ξενοι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν περνανε τη πρωτη φορα για τις κρισεις τις πηγαινουν οι ιδιοκτητες.Στο BIS απαγορευεταιτοτε αναλαμβανουν οι στιουαρτ Και ναι δεν παθαινουν τπτ.Αντιθετως τετοιες στιγμες μεταφερουμε το στρες ενω οι στιουαρτ οχι Click για ανάπτυξη... ααα!!!!καλο φαινεται τοτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.780 05-10-09 09:04 Μπραβο Νεκταρινι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τουλαχιστον ειχα ενα λογο χθες για να πανηγυρισω!! Στη φωτο μοιαζετε μανα και κορη.... παλι ονειρευομουνα να ημουν μαζι σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 337 338 339 340 341 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 339 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 339 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νομιζω στο εξωτερικο τα πηγαινει αλλος τα γατακια στους κριτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:42 Η Luna έγραψε: #6.776 04-10-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω στο εξωτερικο τα πηγαινει αλλος τα γατακια στους κριτες... Click για ανάπτυξη... ναι???και δεν παθαινουν οι αμοκ οι γατες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:57 Η moukelis έγραψε: #6.777 04-10-09 20:57 Οχι βρε Γιαννα,ξερουν κι αυτοι πως τα κρατανε,αλλα και οι γατες πρεπει να ειναι μαθημενες να τις πιανουν ξενοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:58 Η Νεκταρια έγραψε: #6.778 04-10-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Μπραβο στην Ice που ειναι μια κουκλα!!! και στην Νεκταρια που ειναι και εκεινη αλλη μια!! Νεκταρια,βλεπω οτι κραταει αλλο ατομο την ice η μου φαινεται??δεν την παρουσιαζεις εσυ??? Click για ανάπτυξη... Οταν περνανε τη πρωτη φορα για τις κρισεις τις πηγαινουν οι ιδιοκτητες.Στο BIS απαγορευεταιτοτε αναλαμβανουν οι στιουαρτ Και ναι δεν παθαινουν τπτ.Αντιθετως τετοιες στιγμες μεταφερουμε το στρες ενω οι στιουαρτ οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 22:21 Η Luna έγραψε: #6.779 04-10-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι βρε Γιαννα,ξερουν κι αυτοι πως τα κρατανε,αλλα και οι γατες πρεπει να ειναι μαθημενες να τις πιανουν ξενοι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν περνανε τη πρωτη φορα για τις κρισεις τις πηγαινουν οι ιδιοκτητες.Στο BIS απαγορευεταιτοτε αναλαμβανουν οι στιουαρτ Και ναι δεν παθαινουν τπτ.Αντιθετως τετοιες στιγμες μεταφερουμε το στρες ενω οι στιουαρτ οχι Click για ανάπτυξη... ααα!!!!καλο φαινεται τοτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.780 05-10-09 09:04 Μπραβο Νεκταρινι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τουλαχιστον ειχα ενα λογο χθες για να πανηγυρισω!! Στη φωτο μοιαζετε μανα και κορη.... παλι ονειρευομουνα να ημουν μαζι σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 337 338 339 340 341 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 339 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 339 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω στο εξωτερικο τα πηγαινει αλλος τα γατακια στους κριτες... Click για ανάπτυξη... ναι???και δεν παθαινουν οι αμοκ οι γατες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:57 Η moukelis έγραψε: #6.777 04-10-09 20:57 Οχι βρε Γιαννα,ξερουν κι αυτοι πως τα κρατανε,αλλα και οι γατες πρεπει να ειναι μαθημενες να τις πιανουν ξενοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:58 Η Νεκταρια έγραψε: #6.778 04-10-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Μπραβο στην Ice που ειναι μια κουκλα!!! και στην Νεκταρια που ειναι και εκεινη αλλη μια!! Νεκταρια,βλεπω οτι κραταει αλλο ατομο την ice η μου φαινεται??δεν την παρουσιαζεις εσυ??? Click για ανάπτυξη... Οταν περνανε τη πρωτη φορα για τις κρισεις τις πηγαινουν οι ιδιοκτητες.Στο BIS απαγορευεταιτοτε αναλαμβανουν οι στιουαρτ Και ναι δεν παθαινουν τπτ.Αντιθετως τετοιες στιγμες μεταφερουμε το στρες ενω οι στιουαρτ οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 22:21 Η Luna έγραψε: #6.779 04-10-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι βρε Γιαννα,ξερουν κι αυτοι πως τα κρατανε,αλλα και οι γατες πρεπει να ειναι μαθημενες να τις πιανουν ξενοι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν περνανε τη πρωτη φορα για τις κρισεις τις πηγαινουν οι ιδιοκτητες.Στο BIS απαγορευεταιτοτε αναλαμβανουν οι στιουαρτ Και ναι δεν παθαινουν τπτ.Αντιθετως τετοιες στιγμες μεταφερουμε το στρες ενω οι στιουαρτ οχι Click για ανάπτυξη... ααα!!!!καλο φαινεται τοτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.780 05-10-09 09:04 Μπραβο Νεκταρινι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τουλαχιστον ειχα ενα λογο χθες για να πανηγυρισω!! Στη φωτο μοιαζετε μανα και κορη.... παλι ονειρευομουνα να ημουν μαζι σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 337 338 339 340 341 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 339 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 339 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οχι βρε Γιαννα,ξερουν κι αυτοι πως τα κρατανε,αλλα και οι γατες πρεπει να ειναι μαθημενες να τις πιανουν ξενοι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 20:58 Η Νεκταρια έγραψε: #6.778 04-10-09 20:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Μπραβο στην Ice που ειναι μια κουκλα!!! και στην Νεκταρια που ειναι και εκεινη αλλη μια!! Νεκταρια,βλεπω οτι κραταει αλλο ατομο την ice η μου φαινεται??δεν την παρουσιαζεις εσυ??? Click για ανάπτυξη... Οταν περνανε τη πρωτη φορα για τις κρισεις τις πηγαινουν οι ιδιοκτητες.Στο BIS απαγορευεταιτοτε αναλαμβανουν οι στιουαρτ Και ναι δεν παθαινουν τπτ.Αντιθετως τετοιες στιγμες μεταφερουμε το στρες ενω οι στιουαρτ οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 22:21 Η Luna έγραψε: #6.779 04-10-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι βρε Γιαννα,ξερουν κι αυτοι πως τα κρατανε,αλλα και οι γατες πρεπει να ειναι μαθημενες να τις πιανουν ξενοι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν περνανε τη πρωτη φορα για τις κρισεις τις πηγαινουν οι ιδιοκτητες.Στο BIS απαγορευεταιτοτε αναλαμβανουν οι στιουαρτ Και ναι δεν παθαινουν τπτ.Αντιθετως τετοιες στιγμες μεταφερουμε το στρες ενω οι στιουαρτ οχι Click για ανάπτυξη... ααα!!!!καλο φαινεται τοτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.780 05-10-09 09:04 Μπραβο Νεκταρινι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τουλαχιστον ειχα ενα λογο χθες για να πανηγυρισω!! Στη φωτο μοιαζετε μανα και κορη.... παλι ονειρευομουνα να ημουν μαζι σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 337 338 339 340 341 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 339 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 339 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: Μπραβο στην Ice που ειναι μια κουκλα!!! και στην Νεκταρια που ειναι και εκεινη αλλη μια!! Νεκταρια,βλεπω οτι κραταει αλλο ατομο την ice η μου φαινεται??δεν την παρουσιαζεις εσυ??? Click για ανάπτυξη... Οταν περνανε τη πρωτη φορα για τις κρισεις τις πηγαινουν οι ιδιοκτητες.Στο BIS απαγορευεταιτοτε αναλαμβανουν οι στιουαρτ Και ναι δεν παθαινουν τπτ.Αντιθετως τετοιες στιγμες μεταφερουμε το στρες ενω οι στιουαρτ οχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2009 στις 22:21 Η Luna έγραψε: #6.779 04-10-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι βρε Γιαννα,ξερουν κι αυτοι πως τα κρατανε,αλλα και οι γατες πρεπει να ειναι μαθημενες να τις πιανουν ξενοι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν περνανε τη πρωτη φορα για τις κρισεις τις πηγαινουν οι ιδιοκτητες.Στο BIS απαγορευεταιτοτε αναλαμβανουν οι στιουαρτ Και ναι δεν παθαινουν τπτ.Αντιθετως τετοιες στιγμες μεταφερουμε το στρες ενω οι στιουαρτ οχι Click για ανάπτυξη... ααα!!!!καλο φαινεται τοτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.780 05-10-09 09:04 Μπραβο Νεκταρινι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τουλαχιστον ειχα ενα λογο χθες για να πανηγυρισω!! Στη φωτο μοιαζετε μανα και κορη.... παλι ονειρευομουνα να ημουν μαζι σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 337 338 339 340 341 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 339 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 339 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι βρε Γιαννα,ξερουν κι αυτοι πως τα κρατανε,αλλα και οι γατες πρεπει να ειναι μαθημενες να τις πιανουν ξενοι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν περνανε τη πρωτη φορα για τις κρισεις τις πηγαινουν οι ιδιοκτητες.Στο BIS απαγορευεταιτοτε αναλαμβανουν οι στιουαρτ Και ναι δεν παθαινουν τπτ.Αντιθετως τετοιες στιγμες μεταφερουμε το στρες ενω οι στιουαρτ οχι Click για ανάπτυξη... ααα!!!!καλο φαινεται τοτε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2009 στις 09:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.780 05-10-09 09:04 Μπραβο Νεκταρινι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τουλαχιστον ειχα ενα λογο χθες για να πανηγυρισω!! Στη φωτο μοιαζετε μανα και κορη.... παλι ονειρευομουνα να ημουν μαζι σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μπραβο Νεκταρινι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τουλαχιστον ειχα ενα λογο χθες για να πανηγυρισω!! Στη φωτο μοιαζετε μανα και κορη.... παλι ονειρευομουνα να ημουν μαζι σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.