Τα Μaine Coon-άκια!!

Ευχαριστω Νεκταρινι,τις δικες σας ουτε στα πιο τρελα μας ονειρα!:redface:Σας περιμενουμε να γυρισετε και να σας θαυμασουμε κι απο κοντα και στη δικη μας εκθεση!

Μη το λες αυτο κοριτσι μου,εχεις χρονια μπροστα σου:)εγω ποσα θ`αντεξω να κανω το κεφι μου:hmm:δεν ειμαι πια κοριτσακι:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αντε μαρη,ασε τα χαζα,δεν εισαι κοριτσακι.Μη μου κανεις τετοια γιατι θα σου κανω κι εσενα κοτσιδια για την εκθεση,κανονισε.:P
Κανενας νορβηγος διαγωνιστηκε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αντε μαρη,ασε τα χαζα,δεν εισαι κοριτσακι.Μη μου κανεις τετοια γιατι θα σου κανω κι εσενα κοτσιδια για την εκθεση,κανονισε.:P
Κανενας νορβηγος διαγωνιστηκε;
ναι αλλα οχι καλος....επρεπε να ησουν εδω;)

4-10-0941.JPG

4-10-0942.JPG

Το επομενο απο την ICE ειναι Σιβιριας;)

Τινος ηταν ο νορβηγος,του βουλγαρου;Γενικα πως τον ειδες,ηταν καλος μορφολογικα;
Πω πω αρχοντια η ΙCE...Κυρια.

Εδω γινεται κληρωση μεταξυ του σιβιρικου γιατι ισοψηφιστικαν και η τυχη ηταν μεταξυ μας:P:P:P
Εδω ηταν που κερδισε το Best in show Β. κατηγοριας,πηρε ενα μικρο κυπελλο και περιμεναμε τα πρωτα απο τις υπολοιπες κατηγοριες για να γινει το Best of Best
4-10-0944.JPG

οχι δεν ηταν καλος...ενας κοκκινος ασπρος μπουνταλας:lol::lol:

Η αποθεωση......η ICE νικητρια της εκθεσης:)

4-10-0948.JPG

Τα χερια μου τρεμουν και να το αποτελεσμα
4-10-0949.JPG

Τι χαρουμενες φατσες...Πρεπει να περασατε πολυ καλα.
Ετσι Νεκταρια,σιγα μη μας φαει λαχανο ο κοκκινος-ασπρος μπουνταλας,εδω εμεις εχουμε κοτζαμ μπλε-ασπρο μπουνταλα.:lol:

Τι χαρουμενες φατσες...Πρεπει να περασατε πολυ καλα.
Ετσι Νεκταρια,σιγα μη μας φαει λαχανο ο κοκκινος-ασπρος μπουνταλας,εδω εμεις εχουμε κοτζαμ μπλε-ασπρο μπουνταλα.:lol:

Best kitten θα βγει να μου το θυμηθεις:)Αληθεια 6-10 δεν παιζει?

Συγχαρητηρια!! Να ειστε καλα και στις επομενες νικες στην Αθηνα!!:up::up::up::up:

Κοριτσια σας ευχαριστω για τις ευχες σαςΕυχομαι η σημερινη μερα να ειναι καλυτερη για μας αν και ολα τα τα γατονια ειναι πραγματικα υπεροχα.
Αναστασια που να ησουν να εβλεπες τον γιο της Ντομινικ μουΕνας καταμαυρος γαταρος τυφλα να εχει ενα μειν σε βαρος.Τον πηρα στην αγκαλια μου και τον ζουμπαγαΑχ ρε Αναστασακο ,ελα μαζι μια φορα καμαρι μου να παθεις τη πλακα της ζωης σου.Τον εχω φωτο θα στον βαλω να τον δεις με τη πρωτη ευκαιρια.Επρεπε ομως τοτε να τα δωσω,δεν θα αντεχα στην ιδεα............καταλαβαινεις τι εννοω:(
Καταλαβαίνω καταλαβαίνω και καλά έκανες!!!
Μπράβο Νεκταράκι και περιμένω να τον καμαρώσω τον κουκλαρο. Μωρέ.... τα περσάκια ειναι η λατρεία μου και το ξέρεις!!!!!!!!!!!
:up::up::up:
Νεκταρία μου θα έρθω κάποια στιγμή. Ειναι ο επόμενος στόχος μου γιατι θέλω απο κοντά να ζήσω μια έκθεση στο εξωτερικό με τόσες γάτες. Θα ειναι σιγουρα πολύ ενδιαφέρουσα. Θα το κανονίσουμε ολη η παλιοπαρέα:lol::lol:
Οι ευχες απο καρδιας ολων επιασαν:)
4-10-20092.JPG
:up::up::up::up::up:Καλα συγκινήθηκα με αυτο!:up:

Κουκλάρες και η μαμα και η κόρη!!!! Το κύπελο σουπερ και η Ice ακτινοβολει!:up:

Ευχαριστω Νεκταρινι,τις δικες σας ουτε στα πιο τρελα μας ονειρα!Σας περιμενουμε να γυρισετε και να σας θαυμασουμε κι απο κοντα και στη δικη μας εκθεση!
Για κυρία μου... συγκεντρώσου... Τι ειναι αυτα που ακουν τα αυτάκια μου???? :mad::)Αντε άντε!!! Και πού να δουμε τον Γιογιο στην έκθεση!!! Θα τα καμαρώσουμε και θα σαρώσουν κι αυτά !!!! :up:

Best kitten θα βγει να μου το θυμηθεις:)Αληθεια 6-10 δεν παιζει?
Ναι καλα,λες και δεν υπαρχουν καλυτερα γατακια για να βγουν...
Ναι,και τα δυο στην ιδια κατηγορια ειναι,6-10.

Μπραβο στην Ice που ειναι μια κουκλα!!!:up::up::up:
και στην Νεκταρια που ειναι και εκεινη αλλη μια!!:up::up:
Νεκταρια,βλεπω οτι κραταει αλλο ατομο την ice η μου φαινεται??δεν την παρουσιαζεις εσυ???:confused:

Νομιζω στο εξωτερικο τα πηγαινει αλλος τα γατακια στους κριτες...

Νομιζω στο εξωτερικο τα πηγαινει αλλος τα γατακια στους κριτες...

ναι???:blink::blink::blink:και δεν παθαινουν οι αμοκ οι γατες??:confused:

Οχι βρε Γιαννα,ξερουν κι αυτοι πως τα κρατανε,αλλα και οι γατες πρεπει να ειναι μαθημενες να τις πιανουν ξενοι...

Μπραβο στην Ice που ειναι μια κουκλα!!!:up::up::up:
και στην Νεκταρια που ειναι και εκεινη αλλη μια!!:up::up:
Νεκταρια,βλεπω οτι κραταει αλλο ατομο την ice η μου φαινεται??δεν την παρουσιαζεις εσυ???:confused:
Οταν περνανε τη πρωτη φορα για τις κρισεις τις πηγαινουν οι ιδιοκτητες.Στο BIS απαγορευεται:(τοτε αναλαμβανουν οι στιουαρτ;)
Και ναι δεν παθαινουν τπτ.Αντιθετως τετοιες στιγμες μεταφερουμε το στρες ενω οι στιουαρτ οχι:)

Οχι βρε Γιαννα,ξερουν κι αυτοι πως τα κρατανε,αλλα και οι γατες πρεπει να ειναι μαθημενες να τις πιανουν ξενοι...

Οταν περνανε τη πρωτη φορα για τις κρισεις τις πηγαινουν οι ιδιοκτητες.Στο BIS απαγορευεται:(τοτε αναλαμβανουν οι στιουαρτ;)
Και ναι δεν παθαινουν τπτ.Αντιθετως τετοιες στιγμες μεταφερουμε το στρες ενω οι στιουαρτ οχι:)

ααα!!!!καλο φαινεται τοτε!!!!:happy::happy::P:P;)

Μπραβο Νεκταρινι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τουλαχιστον ειχα ενα λογο χθες για να πανηγυρισω!! :up::up::lol:
Στη φωτο μοιαζετε μανα και κορη....
παλι ονειρευομουνα να ημουν μαζι σας:redface::/::D
4-10-2009.JPG

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back