staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 15:04 Η staman2 έγραψε: #6.821 07-10-09 15:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ωραίο αρθρακι https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=67766&cid=25 Click για ανάπτυξη... Τελειο! Νεκταρία πού εισαι???????????? Δεν χαλάρωσες καθόλου??? Βάλε μου και τις φωτογραφίες του κούκλου του περσικού της Ντομινίκ σου! Να κάνω οφθαλμόλουτρο!!! ΝΑ ΔΟΥΝ ολοι εδω μέσα και ΤΙ ΠΕΡΣΑΚΙΑ ΕΒΓΑΖΕΣ! και να υποκλιθούν στη ράτσα αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.822 07-10-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τελειο! Νεκταρία πού εισαι???????????? Δεν χαλάρωσες καθόλου??? Βάλε μου και τις φωτογραφίες του κούκλου του περσικού της Ντομινίκ σου! Να κάνω οφθαλμόλουτρο!!! ΝΑ ΔΟΥΝ ολοι εδω μέσα και ΤΙ ΠΕΡΣΑΚΙΑ ΕΒΓΑΖΕΣ! και να υποκλιθούν στη ράτσα αυτή Click για ανάπτυξη... α... τα Περσακια δεν μου αρεσουν...εχουν προγναθισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 15:08 Η staman2 έγραψε: #6.823 07-10-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α... τα Περσακια δεν μου αρεσουν...εχουν προγναθισμο Click για ανάπτυξη... ααααααα ναιι?????? ε χε#$%@με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 15:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.824 07-10-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ααααααα ναιι?????? ε χε#$%@με Click για ανάπτυξη... βαλτε μωρομαντηλο γιατι λερωθηκαν οι τριχες του ποπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 15:16 Η Νεκταρια έγραψε: #6.825 07-10-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από meows: Καλημέρα σας! Νεκταρία, γάτα μου έδωσες ή τίγρη;;; Και είναι ακόμα μόλις πεντέμιση μηνών!!! Πάντως είναι φιλότεχνη, όπως βλέπετε! Click για ανάπτυξη... Τιγρη σε μικρογραφια Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ποσο μεγαλωσε η κουκλα σου!Πανεμορφη γατα... Click για ανάπτυξη... Φτησυη η μαμα της Δωρα μου Εσυ μη σπερνεις ζιζανια. Οριστε μας...[/quote] Ζουζουνα τη φωναζουμε, ζιζανια σκορπα Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τελειο! Νεκταρία πού εισαι???????????? Δεν χαλάρωσες καθόλου??? Βάλε μου και τις φωτογραφίες του κούκλου του περσικού της Ντομινίκ σου! Να κάνω οφθαλμόλουτρο!!! ΝΑ ΔΟΥΝ ολοι εδω μέσα και ΤΙ ΠΕΡΣΑΚΙΑ ΕΒΓΑΖΕΣ! και να υποκλιθούν στη ράτσα αυτή Click για ανάπτυξη... Ειδικα σημερα ειμαι στη τσιτα αλλα θα τις βαλω μην ανησυχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 17:57 Η meows έγραψε: #6.826 07-10-09 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τιγρη σε μικρογραφια Φτησυη η μαμα της Δωρα μου ΤΩΡΑ είναι ακόμα μικρογραφία. Σε κανένα εξάμηνο όμως;; Ναι, είναι σχεδόν ίδιες, η δικιά μου έχει πιο σκούρα πλάτη νομίζω... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 18:42 Η ESTELLE έγραψε: #6.827 07-10-09 18:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστουμε κοριτσι μουκουκλαρα και ψωναρα ειναι Στελλακι χρονια πολλα,στα ειπα και πριν στο αλλο ποστ Click για ανάπτυξη... Eτσι συνήθως είναι οι κουκλάρες!!!Και ψωνάρες μαζί!!! Ευχαριστώ πολύ και για τα χρόνια πολλά!!!! Δεν το διάβασα το άλλο το ποστ..θα ψάξω αργότερα να το βρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 21:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.828 08-10-09 21:49 Καλησπερα αρχοντες του Μαιην Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:07 Η Νεκταρια έγραψε: #6.829 09-10-09 11:07 Καλημερα βιρμανομανα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:23 Ο EL GATO έγραψε: #6.830 09-10-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα αρχοντες του Μαιην Click για ανάπτυξη... Α, όλα κι όλα. Αρχοντας του Maine είναι ο Stephen King!!! Και άρχοντας του τρόμου επίσης. Μουαχαχαχαχα. Η Στελλα ξέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:25 Η moukelis έγραψε: #6.831 09-10-09 11:25 Καλημερα! Εεεετσι,κι εγω μολις ειδα το μεην αυτο σκεφτηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.832 09-10-09 11:32 εγω γατες σκεφτομουν οταν το εγραφα παντως Καλημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:35 Ο EL GATO έγραψε: #6.833 09-10-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Εεεετσι,κι εγω μολις ειδα το μεην αυτο σκεφτηκα. Click για ανάπτυξη... Αγαπητή Δωρα, είσαι fan? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:51 Η moukelis έγραψε: #6.834 09-10-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αγαπητή Δωρα, είσαι fan? Click για ανάπτυξη... Σας το εχω ξαναπει αγαπητε αλλα ως συνηθως με συνδεσατε με Καϊρο. Ακομα και τη διπλωματικη μου διατριβη στη λογοτεχνια τρομου εκανα,κι ενα απο τα βιβλια με τα οποια ασχοληθηκα ηταν του Κινγκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η ESTELLE έγραψε: #6.835 09-10-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, όλα κι όλα. Αρχοντας του Maine είναι ο Stephen King!!! Και άρχοντας του τρόμου επίσης. Μουαχαχαχαχα. Η Στελλα ξέρει. Click για ανάπτυξη... Aν ξέρω λέει!!!Για αυτό διάλεξα και Maine Coon!!!Eίναι το όνειρο μου κάποια στιγμή να επισκεφτώ το Maine!!!Λέτε να έχει πολλά κουνάκια εκεί?????Πάντως ο King στα περισσότερα έργα του αναφέρει συνέχεια γάτες!!!Τώρα διαβάζω το Duma Key.Πολύ καλό μέχρι στιγμής.Οχι φυσικά σαν τα παλιά καλά του αλλά αρκετά καλό μπορώ να πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η ESTELLE έγραψε: #6.836 09-10-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σας το εχω ξαναπει αγαπητε αλλα ως συνηθως με συνδεσατε με Καϊρο. Ακομα και τη διπλωματικη μου διατριβη στη λογοτεχνια τρομου εκανα,κι ενα απο τα βιβλια με τα οποια ασχοληθηκα ηταν του Κινγκ. Click για ανάπτυξη... Εγώ Δωράκι το θυμάμαι πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:40 Ο EL GATO έγραψε: #6.837 09-10-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σας το εχω ξαναπει αγαπητε αλλα ως συνηθως με συνδεσατε με Καϊρο. Ακομα και τη διπλωματικη μου διατριβη στη λογοτεχνια τρομου εκανα,κι ενα απο τα βιβλια με τα οποια ασχοληθηκα ηταν του Κινγκ. Click για ανάπτυξη... Τώρα το θυμήθηκα. Βρε να πάρει η οργή... Της ηλικίας είναι Δωρα μου, μη νομίζεις. Άμα περάσει τα τριάντα ο άνθρωπος είναι για τον Καιαδα. Εγώ έχω ξεκινήσει το Desperation, αλλά δε με βλέπω να προλαβαίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:42 Ο EL GATO έγραψε: #6.838 09-10-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εγώ Δωράκι το θυμάμαι πάντως!!! Click για ανάπτυξη... Σταματα εσυ να αναβεις φωτιές.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:44 Η moukelis έγραψε: #6.839 09-10-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τώρα το θυμήθηκα. Βρε να πάρει η οργή... Της ηλικίας είναι Δωρα μου, μη νομίζεις. Άμα περάσει τα τριάντα ο άνθρωπος είναι για τον Καιαδα. Εγώ έχω ξεκινήσει το Desperation, αλλά δε με βλέπω να προλαβαίνω. Click για ανάπτυξη... Ναι,ναι,αστα αυτα,ολο καμηλες ακουω στο βαθος... Τι να προλαβεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:47 Ο EL GATO έγραψε: #6.840 09-10-09 12:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,ναι,αστα αυτα,ολο καμηλες ακουω στο βαθος... Τι να προλαβεις; Click για ανάπτυξη... Βρε, κρυβε λόγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 340 341 342 343 344 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 342 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 342 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ωραίο αρθρακι https://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=67766&cid=25 Click για ανάπτυξη... Τελειο! Νεκταρία πού εισαι???????????? Δεν χαλάρωσες καθόλου??? Βάλε μου και τις φωτογραφίες του κούκλου του περσικού της Ντομινίκ σου! Να κάνω οφθαλμόλουτρο!!! ΝΑ ΔΟΥΝ ολοι εδω μέσα και ΤΙ ΠΕΡΣΑΚΙΑ ΕΒΓΑΖΕΣ! και να υποκλιθούν στη ράτσα αυτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.822 07-10-09 15:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τελειο! Νεκταρία πού εισαι???????????? Δεν χαλάρωσες καθόλου??? Βάλε μου και τις φωτογραφίες του κούκλου του περσικού της Ντομινίκ σου! Να κάνω οφθαλμόλουτρο!!! ΝΑ ΔΟΥΝ ολοι εδω μέσα και ΤΙ ΠΕΡΣΑΚΙΑ ΕΒΓΑΖΕΣ! και να υποκλιθούν στη ράτσα αυτή Click για ανάπτυξη... α... τα Περσακια δεν μου αρεσουν...εχουν προγναθισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 15:08 Η staman2 έγραψε: #6.823 07-10-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α... τα Περσακια δεν μου αρεσουν...εχουν προγναθισμο Click για ανάπτυξη... ααααααα ναιι?????? ε χε#$%@με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 15:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.824 07-10-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ααααααα ναιι?????? ε χε#$%@με Click για ανάπτυξη... βαλτε μωρομαντηλο γιατι λερωθηκαν οι τριχες του ποπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 15:16 Η Νεκταρια έγραψε: #6.825 07-10-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από meows: Καλημέρα σας! Νεκταρία, γάτα μου έδωσες ή τίγρη;;; Και είναι ακόμα μόλις πεντέμιση μηνών!!! Πάντως είναι φιλότεχνη, όπως βλέπετε! Click για ανάπτυξη... Τιγρη σε μικρογραφια Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ποσο μεγαλωσε η κουκλα σου!Πανεμορφη γατα... Click για ανάπτυξη... Φτησυη η μαμα της Δωρα μου Εσυ μη σπερνεις ζιζανια. Οριστε μας...[/quote] Ζουζουνα τη φωναζουμε, ζιζανια σκορπα Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τελειο! Νεκταρία πού εισαι???????????? Δεν χαλάρωσες καθόλου??? Βάλε μου και τις φωτογραφίες του κούκλου του περσικού της Ντομινίκ σου! Να κάνω οφθαλμόλουτρο!!! ΝΑ ΔΟΥΝ ολοι εδω μέσα και ΤΙ ΠΕΡΣΑΚΙΑ ΕΒΓΑΖΕΣ! και να υποκλιθούν στη ράτσα αυτή Click για ανάπτυξη... Ειδικα σημερα ειμαι στη τσιτα αλλα θα τις βαλω μην ανησυχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 17:57 Η meows έγραψε: #6.826 07-10-09 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τιγρη σε μικρογραφια Φτησυη η μαμα της Δωρα μου ΤΩΡΑ είναι ακόμα μικρογραφία. Σε κανένα εξάμηνο όμως;; Ναι, είναι σχεδόν ίδιες, η δικιά μου έχει πιο σκούρα πλάτη νομίζω... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 18:42 Η ESTELLE έγραψε: #6.827 07-10-09 18:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστουμε κοριτσι μουκουκλαρα και ψωναρα ειναι Στελλακι χρονια πολλα,στα ειπα και πριν στο αλλο ποστ Click για ανάπτυξη... Eτσι συνήθως είναι οι κουκλάρες!!!Και ψωνάρες μαζί!!! Ευχαριστώ πολύ και για τα χρόνια πολλά!!!! Δεν το διάβασα το άλλο το ποστ..θα ψάξω αργότερα να το βρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 21:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.828 08-10-09 21:49 Καλησπερα αρχοντες του Μαιην Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:07 Η Νεκταρια έγραψε: #6.829 09-10-09 11:07 Καλημερα βιρμανομανα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:23 Ο EL GATO έγραψε: #6.830 09-10-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα αρχοντες του Μαιην Click για ανάπτυξη... Α, όλα κι όλα. Αρχοντας του Maine είναι ο Stephen King!!! Και άρχοντας του τρόμου επίσης. Μουαχαχαχαχα. Η Στελλα ξέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:25 Η moukelis έγραψε: #6.831 09-10-09 11:25 Καλημερα! Εεεετσι,κι εγω μολις ειδα το μεην αυτο σκεφτηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.832 09-10-09 11:32 εγω γατες σκεφτομουν οταν το εγραφα παντως Καλημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:35 Ο EL GATO έγραψε: #6.833 09-10-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Εεεετσι,κι εγω μολις ειδα το μεην αυτο σκεφτηκα. Click για ανάπτυξη... Αγαπητή Δωρα, είσαι fan? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:51 Η moukelis έγραψε: #6.834 09-10-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αγαπητή Δωρα, είσαι fan? Click για ανάπτυξη... Σας το εχω ξαναπει αγαπητε αλλα ως συνηθως με συνδεσατε με Καϊρο. Ακομα και τη διπλωματικη μου διατριβη στη λογοτεχνια τρομου εκανα,κι ενα απο τα βιβλια με τα οποια ασχοληθηκα ηταν του Κινγκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η ESTELLE έγραψε: #6.835 09-10-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, όλα κι όλα. Αρχοντας του Maine είναι ο Stephen King!!! Και άρχοντας του τρόμου επίσης. Μουαχαχαχαχα. Η Στελλα ξέρει. Click για ανάπτυξη... Aν ξέρω λέει!!!Για αυτό διάλεξα και Maine Coon!!!Eίναι το όνειρο μου κάποια στιγμή να επισκεφτώ το Maine!!!Λέτε να έχει πολλά κουνάκια εκεί?????Πάντως ο King στα περισσότερα έργα του αναφέρει συνέχεια γάτες!!!Τώρα διαβάζω το Duma Key.Πολύ καλό μέχρι στιγμής.Οχι φυσικά σαν τα παλιά καλά του αλλά αρκετά καλό μπορώ να πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η ESTELLE έγραψε: #6.836 09-10-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σας το εχω ξαναπει αγαπητε αλλα ως συνηθως με συνδεσατε με Καϊρο. Ακομα και τη διπλωματικη μου διατριβη στη λογοτεχνια τρομου εκανα,κι ενα απο τα βιβλια με τα οποια ασχοληθηκα ηταν του Κινγκ. Click για ανάπτυξη... Εγώ Δωράκι το θυμάμαι πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:40 Ο EL GATO έγραψε: #6.837 09-10-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σας το εχω ξαναπει αγαπητε αλλα ως συνηθως με συνδεσατε με Καϊρο. Ακομα και τη διπλωματικη μου διατριβη στη λογοτεχνια τρομου εκανα,κι ενα απο τα βιβλια με τα οποια ασχοληθηκα ηταν του Κινγκ. Click για ανάπτυξη... Τώρα το θυμήθηκα. Βρε να πάρει η οργή... Της ηλικίας είναι Δωρα μου, μη νομίζεις. Άμα περάσει τα τριάντα ο άνθρωπος είναι για τον Καιαδα. Εγώ έχω ξεκινήσει το Desperation, αλλά δε με βλέπω να προλαβαίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:42 Ο EL GATO έγραψε: #6.838 09-10-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εγώ Δωράκι το θυμάμαι πάντως!!! Click για ανάπτυξη... Σταματα εσυ να αναβεις φωτιές.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:44 Η moukelis έγραψε: #6.839 09-10-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τώρα το θυμήθηκα. Βρε να πάρει η οργή... Της ηλικίας είναι Δωρα μου, μη νομίζεις. Άμα περάσει τα τριάντα ο άνθρωπος είναι για τον Καιαδα. Εγώ έχω ξεκινήσει το Desperation, αλλά δε με βλέπω να προλαβαίνω. Click για ανάπτυξη... Ναι,ναι,αστα αυτα,ολο καμηλες ακουω στο βαθος... Τι να προλαβεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:47 Ο EL GATO έγραψε: #6.840 09-10-09 12:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,ναι,αστα αυτα,ολο καμηλες ακουω στο βαθος... Τι να προλαβεις; Click για ανάπτυξη... Βρε, κρυβε λόγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 340 341 342 343 344 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 342 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 342 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τελειο! Νεκταρία πού εισαι???????????? Δεν χαλάρωσες καθόλου??? Βάλε μου και τις φωτογραφίες του κούκλου του περσικού της Ντομινίκ σου! Να κάνω οφθαλμόλουτρο!!! ΝΑ ΔΟΥΝ ολοι εδω μέσα και ΤΙ ΠΕΡΣΑΚΙΑ ΕΒΓΑΖΕΣ! και να υποκλιθούν στη ράτσα αυτή Click για ανάπτυξη... α... τα Περσακια δεν μου αρεσουν...εχουν προγναθισμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 15:08 Η staman2 έγραψε: #6.823 07-10-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α... τα Περσακια δεν μου αρεσουν...εχουν προγναθισμο Click για ανάπτυξη... ααααααα ναιι?????? ε χε#$%@με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 15:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.824 07-10-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ααααααα ναιι?????? ε χε#$%@με Click για ανάπτυξη... βαλτε μωρομαντηλο γιατι λερωθηκαν οι τριχες του ποπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 15:16 Η Νεκταρια έγραψε: #6.825 07-10-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από meows: Καλημέρα σας! Νεκταρία, γάτα μου έδωσες ή τίγρη;;; Και είναι ακόμα μόλις πεντέμιση μηνών!!! Πάντως είναι φιλότεχνη, όπως βλέπετε! Click για ανάπτυξη... Τιγρη σε μικρογραφια Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ποσο μεγαλωσε η κουκλα σου!Πανεμορφη γατα... Click για ανάπτυξη... Φτησυη η μαμα της Δωρα μου Εσυ μη σπερνεις ζιζανια. Οριστε μας...[/quote] Ζουζουνα τη φωναζουμε, ζιζανια σκορπα Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τελειο! Νεκταρία πού εισαι???????????? Δεν χαλάρωσες καθόλου??? Βάλε μου και τις φωτογραφίες του κούκλου του περσικού της Ντομινίκ σου! Να κάνω οφθαλμόλουτρο!!! ΝΑ ΔΟΥΝ ολοι εδω μέσα και ΤΙ ΠΕΡΣΑΚΙΑ ΕΒΓΑΖΕΣ! και να υποκλιθούν στη ράτσα αυτή Click για ανάπτυξη... Ειδικα σημερα ειμαι στη τσιτα αλλα θα τις βαλω μην ανησυχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 17:57 Η meows έγραψε: #6.826 07-10-09 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τιγρη σε μικρογραφια Φτησυη η μαμα της Δωρα μου ΤΩΡΑ είναι ακόμα μικρογραφία. Σε κανένα εξάμηνο όμως;; Ναι, είναι σχεδόν ίδιες, η δικιά μου έχει πιο σκούρα πλάτη νομίζω... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 18:42 Η ESTELLE έγραψε: #6.827 07-10-09 18:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστουμε κοριτσι μουκουκλαρα και ψωναρα ειναι Στελλακι χρονια πολλα,στα ειπα και πριν στο αλλο ποστ Click για ανάπτυξη... Eτσι συνήθως είναι οι κουκλάρες!!!Και ψωνάρες μαζί!!! Ευχαριστώ πολύ και για τα χρόνια πολλά!!!! Δεν το διάβασα το άλλο το ποστ..θα ψάξω αργότερα να το βρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 21:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.828 08-10-09 21:49 Καλησπερα αρχοντες του Μαιην Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:07 Η Νεκταρια έγραψε: #6.829 09-10-09 11:07 Καλημερα βιρμανομανα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:23 Ο EL GATO έγραψε: #6.830 09-10-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα αρχοντες του Μαιην Click για ανάπτυξη... Α, όλα κι όλα. Αρχοντας του Maine είναι ο Stephen King!!! Και άρχοντας του τρόμου επίσης. Μουαχαχαχαχα. Η Στελλα ξέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:25 Η moukelis έγραψε: #6.831 09-10-09 11:25 Καλημερα! Εεεετσι,κι εγω μολις ειδα το μεην αυτο σκεφτηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.832 09-10-09 11:32 εγω γατες σκεφτομουν οταν το εγραφα παντως Καλημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:35 Ο EL GATO έγραψε: #6.833 09-10-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Εεεετσι,κι εγω μολις ειδα το μεην αυτο σκεφτηκα. Click για ανάπτυξη... Αγαπητή Δωρα, είσαι fan? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:51 Η moukelis έγραψε: #6.834 09-10-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αγαπητή Δωρα, είσαι fan? Click για ανάπτυξη... Σας το εχω ξαναπει αγαπητε αλλα ως συνηθως με συνδεσατε με Καϊρο. Ακομα και τη διπλωματικη μου διατριβη στη λογοτεχνια τρομου εκανα,κι ενα απο τα βιβλια με τα οποια ασχοληθηκα ηταν του Κινγκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η ESTELLE έγραψε: #6.835 09-10-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, όλα κι όλα. Αρχοντας του Maine είναι ο Stephen King!!! Και άρχοντας του τρόμου επίσης. Μουαχαχαχαχα. Η Στελλα ξέρει. Click για ανάπτυξη... Aν ξέρω λέει!!!Για αυτό διάλεξα και Maine Coon!!!Eίναι το όνειρο μου κάποια στιγμή να επισκεφτώ το Maine!!!Λέτε να έχει πολλά κουνάκια εκεί?????Πάντως ο King στα περισσότερα έργα του αναφέρει συνέχεια γάτες!!!Τώρα διαβάζω το Duma Key.Πολύ καλό μέχρι στιγμής.Οχι φυσικά σαν τα παλιά καλά του αλλά αρκετά καλό μπορώ να πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η ESTELLE έγραψε: #6.836 09-10-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σας το εχω ξαναπει αγαπητε αλλα ως συνηθως με συνδεσατε με Καϊρο. Ακομα και τη διπλωματικη μου διατριβη στη λογοτεχνια τρομου εκανα,κι ενα απο τα βιβλια με τα οποια ασχοληθηκα ηταν του Κινγκ. Click για ανάπτυξη... Εγώ Δωράκι το θυμάμαι πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:40 Ο EL GATO έγραψε: #6.837 09-10-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σας το εχω ξαναπει αγαπητε αλλα ως συνηθως με συνδεσατε με Καϊρο. Ακομα και τη διπλωματικη μου διατριβη στη λογοτεχνια τρομου εκανα,κι ενα απο τα βιβλια με τα οποια ασχοληθηκα ηταν του Κινγκ. Click για ανάπτυξη... Τώρα το θυμήθηκα. Βρε να πάρει η οργή... Της ηλικίας είναι Δωρα μου, μη νομίζεις. Άμα περάσει τα τριάντα ο άνθρωπος είναι για τον Καιαδα. Εγώ έχω ξεκινήσει το Desperation, αλλά δε με βλέπω να προλαβαίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:42 Ο EL GATO έγραψε: #6.838 09-10-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εγώ Δωράκι το θυμάμαι πάντως!!! Click για ανάπτυξη... Σταματα εσυ να αναβεις φωτιές.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:44 Η moukelis έγραψε: #6.839 09-10-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τώρα το θυμήθηκα. Βρε να πάρει η οργή... Της ηλικίας είναι Δωρα μου, μη νομίζεις. Άμα περάσει τα τριάντα ο άνθρωπος είναι για τον Καιαδα. Εγώ έχω ξεκινήσει το Desperation, αλλά δε με βλέπω να προλαβαίνω. Click για ανάπτυξη... Ναι,ναι,αστα αυτα,ολο καμηλες ακουω στο βαθος... Τι να προλαβεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:47 Ο EL GATO έγραψε: #6.840 09-10-09 12:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,ναι,αστα αυτα,ολο καμηλες ακουω στο βαθος... Τι να προλαβεις; Click για ανάπτυξη... Βρε, κρυβε λόγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 340 341 342 343 344 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 342 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 342 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: α... τα Περσακια δεν μου αρεσουν...εχουν προγναθισμο Click για ανάπτυξη... ααααααα ναιι?????? ε χε#$%@με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 15:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.824 07-10-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ααααααα ναιι?????? ε χε#$%@με Click για ανάπτυξη... βαλτε μωρομαντηλο γιατι λερωθηκαν οι τριχες του ποπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 15:16 Η Νεκταρια έγραψε: #6.825 07-10-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από meows: Καλημέρα σας! Νεκταρία, γάτα μου έδωσες ή τίγρη;;; Και είναι ακόμα μόλις πεντέμιση μηνών!!! Πάντως είναι φιλότεχνη, όπως βλέπετε! Click για ανάπτυξη... Τιγρη σε μικρογραφια Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ποσο μεγαλωσε η κουκλα σου!Πανεμορφη γατα... Click για ανάπτυξη... Φτησυη η μαμα της Δωρα μου Εσυ μη σπερνεις ζιζανια. Οριστε μας...[/quote] Ζουζουνα τη φωναζουμε, ζιζανια σκορπα Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τελειο! Νεκταρία πού εισαι???????????? Δεν χαλάρωσες καθόλου??? Βάλε μου και τις φωτογραφίες του κούκλου του περσικού της Ντομινίκ σου! Να κάνω οφθαλμόλουτρο!!! ΝΑ ΔΟΥΝ ολοι εδω μέσα και ΤΙ ΠΕΡΣΑΚΙΑ ΕΒΓΑΖΕΣ! και να υποκλιθούν στη ράτσα αυτή Click για ανάπτυξη... Ειδικα σημερα ειμαι στη τσιτα αλλα θα τις βαλω μην ανησυχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 17:57 Η meows έγραψε: #6.826 07-10-09 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τιγρη σε μικρογραφια Φτησυη η μαμα της Δωρα μου ΤΩΡΑ είναι ακόμα μικρογραφία. Σε κανένα εξάμηνο όμως;; Ναι, είναι σχεδόν ίδιες, η δικιά μου έχει πιο σκούρα πλάτη νομίζω... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 18:42 Η ESTELLE έγραψε: #6.827 07-10-09 18:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστουμε κοριτσι μουκουκλαρα και ψωναρα ειναι Στελλακι χρονια πολλα,στα ειπα και πριν στο αλλο ποστ Click για ανάπτυξη... Eτσι συνήθως είναι οι κουκλάρες!!!Και ψωνάρες μαζί!!! Ευχαριστώ πολύ και για τα χρόνια πολλά!!!! Δεν το διάβασα το άλλο το ποστ..θα ψάξω αργότερα να το βρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 21:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.828 08-10-09 21:49 Καλησπερα αρχοντες του Μαιην Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:07 Η Νεκταρια έγραψε: #6.829 09-10-09 11:07 Καλημερα βιρμανομανα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:23 Ο EL GATO έγραψε: #6.830 09-10-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα αρχοντες του Μαιην Click για ανάπτυξη... Α, όλα κι όλα. Αρχοντας του Maine είναι ο Stephen King!!! Και άρχοντας του τρόμου επίσης. Μουαχαχαχαχα. Η Στελλα ξέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:25 Η moukelis έγραψε: #6.831 09-10-09 11:25 Καλημερα! Εεεετσι,κι εγω μολις ειδα το μεην αυτο σκεφτηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.832 09-10-09 11:32 εγω γατες σκεφτομουν οταν το εγραφα παντως Καλημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:35 Ο EL GATO έγραψε: #6.833 09-10-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Εεεετσι,κι εγω μολις ειδα το μεην αυτο σκεφτηκα. Click για ανάπτυξη... Αγαπητή Δωρα, είσαι fan? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:51 Η moukelis έγραψε: #6.834 09-10-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αγαπητή Δωρα, είσαι fan? Click για ανάπτυξη... Σας το εχω ξαναπει αγαπητε αλλα ως συνηθως με συνδεσατε με Καϊρο. Ακομα και τη διπλωματικη μου διατριβη στη λογοτεχνια τρομου εκανα,κι ενα απο τα βιβλια με τα οποια ασχοληθηκα ηταν του Κινγκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η ESTELLE έγραψε: #6.835 09-10-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, όλα κι όλα. Αρχοντας του Maine είναι ο Stephen King!!! Και άρχοντας του τρόμου επίσης. Μουαχαχαχαχα. Η Στελλα ξέρει. Click για ανάπτυξη... Aν ξέρω λέει!!!Για αυτό διάλεξα και Maine Coon!!!Eίναι το όνειρο μου κάποια στιγμή να επισκεφτώ το Maine!!!Λέτε να έχει πολλά κουνάκια εκεί?????Πάντως ο King στα περισσότερα έργα του αναφέρει συνέχεια γάτες!!!Τώρα διαβάζω το Duma Key.Πολύ καλό μέχρι στιγμής.Οχι φυσικά σαν τα παλιά καλά του αλλά αρκετά καλό μπορώ να πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η ESTELLE έγραψε: #6.836 09-10-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σας το εχω ξαναπει αγαπητε αλλα ως συνηθως με συνδεσατε με Καϊρο. Ακομα και τη διπλωματικη μου διατριβη στη λογοτεχνια τρομου εκανα,κι ενα απο τα βιβλια με τα οποια ασχοληθηκα ηταν του Κινγκ. Click για ανάπτυξη... Εγώ Δωράκι το θυμάμαι πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:40 Ο EL GATO έγραψε: #6.837 09-10-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σας το εχω ξαναπει αγαπητε αλλα ως συνηθως με συνδεσατε με Καϊρο. Ακομα και τη διπλωματικη μου διατριβη στη λογοτεχνια τρομου εκανα,κι ενα απο τα βιβλια με τα οποια ασχοληθηκα ηταν του Κινγκ. Click για ανάπτυξη... Τώρα το θυμήθηκα. Βρε να πάρει η οργή... Της ηλικίας είναι Δωρα μου, μη νομίζεις. Άμα περάσει τα τριάντα ο άνθρωπος είναι για τον Καιαδα. Εγώ έχω ξεκινήσει το Desperation, αλλά δε με βλέπω να προλαβαίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:42 Ο EL GATO έγραψε: #6.838 09-10-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εγώ Δωράκι το θυμάμαι πάντως!!! Click για ανάπτυξη... Σταματα εσυ να αναβεις φωτιές.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:44 Η moukelis έγραψε: #6.839 09-10-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τώρα το θυμήθηκα. Βρε να πάρει η οργή... Της ηλικίας είναι Δωρα μου, μη νομίζεις. Άμα περάσει τα τριάντα ο άνθρωπος είναι για τον Καιαδα. Εγώ έχω ξεκινήσει το Desperation, αλλά δε με βλέπω να προλαβαίνω. Click για ανάπτυξη... Ναι,ναι,αστα αυτα,ολο καμηλες ακουω στο βαθος... Τι να προλαβεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:47 Ο EL GATO έγραψε: #6.840 09-10-09 12:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,ναι,αστα αυτα,ολο καμηλες ακουω στο βαθος... Τι να προλαβεις; Click για ανάπτυξη... Βρε, κρυβε λόγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 340 341 342 343 344 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 342 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 342 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: ααααααα ναιι?????? ε χε#$%@με Click για ανάπτυξη... βαλτε μωρομαντηλο γιατι λερωθηκαν οι τριχες του ποπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 15:16 Η Νεκταρια έγραψε: #6.825 07-10-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από meows: Καλημέρα σας! Νεκταρία, γάτα μου έδωσες ή τίγρη;;; Και είναι ακόμα μόλις πεντέμιση μηνών!!! Πάντως είναι φιλότεχνη, όπως βλέπετε! Click για ανάπτυξη... Τιγρη σε μικρογραφια Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ποσο μεγαλωσε η κουκλα σου!Πανεμορφη γατα... Click για ανάπτυξη... Φτησυη η μαμα της Δωρα μου Εσυ μη σπερνεις ζιζανια. Οριστε μας...[/quote] Ζουζουνα τη φωναζουμε, ζιζανια σκορπα Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τελειο! Νεκταρία πού εισαι???????????? Δεν χαλάρωσες καθόλου??? Βάλε μου και τις φωτογραφίες του κούκλου του περσικού της Ντομινίκ σου! Να κάνω οφθαλμόλουτρο!!! ΝΑ ΔΟΥΝ ολοι εδω μέσα και ΤΙ ΠΕΡΣΑΚΙΑ ΕΒΓΑΖΕΣ! και να υποκλιθούν στη ράτσα αυτή Click για ανάπτυξη... Ειδικα σημερα ειμαι στη τσιτα αλλα θα τις βαλω μην ανησυχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 17:57 Η meows έγραψε: #6.826 07-10-09 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τιγρη σε μικρογραφια Φτησυη η μαμα της Δωρα μου ΤΩΡΑ είναι ακόμα μικρογραφία. Σε κανένα εξάμηνο όμως;; Ναι, είναι σχεδόν ίδιες, η δικιά μου έχει πιο σκούρα πλάτη νομίζω... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 18:42 Η ESTELLE έγραψε: #6.827 07-10-09 18:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστουμε κοριτσι μουκουκλαρα και ψωναρα ειναι Στελλακι χρονια πολλα,στα ειπα και πριν στο αλλο ποστ Click για ανάπτυξη... Eτσι συνήθως είναι οι κουκλάρες!!!Και ψωνάρες μαζί!!! Ευχαριστώ πολύ και για τα χρόνια πολλά!!!! Δεν το διάβασα το άλλο το ποστ..θα ψάξω αργότερα να το βρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 21:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.828 08-10-09 21:49 Καλησπερα αρχοντες του Μαιην Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:07 Η Νεκταρια έγραψε: #6.829 09-10-09 11:07 Καλημερα βιρμανομανα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:23 Ο EL GATO έγραψε: #6.830 09-10-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα αρχοντες του Μαιην Click για ανάπτυξη... Α, όλα κι όλα. Αρχοντας του Maine είναι ο Stephen King!!! Και άρχοντας του τρόμου επίσης. Μουαχαχαχαχα. Η Στελλα ξέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:25 Η moukelis έγραψε: #6.831 09-10-09 11:25 Καλημερα! Εεεετσι,κι εγω μολις ειδα το μεην αυτο σκεφτηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.832 09-10-09 11:32 εγω γατες σκεφτομουν οταν το εγραφα παντως Καλημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:35 Ο EL GATO έγραψε: #6.833 09-10-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Εεεετσι,κι εγω μολις ειδα το μεην αυτο σκεφτηκα. Click για ανάπτυξη... Αγαπητή Δωρα, είσαι fan? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:51 Η moukelis έγραψε: #6.834 09-10-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αγαπητή Δωρα, είσαι fan? Click για ανάπτυξη... Σας το εχω ξαναπει αγαπητε αλλα ως συνηθως με συνδεσατε με Καϊρο. Ακομα και τη διπλωματικη μου διατριβη στη λογοτεχνια τρομου εκανα,κι ενα απο τα βιβλια με τα οποια ασχοληθηκα ηταν του Κινγκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η ESTELLE έγραψε: #6.835 09-10-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, όλα κι όλα. Αρχοντας του Maine είναι ο Stephen King!!! Και άρχοντας του τρόμου επίσης. Μουαχαχαχαχα. Η Στελλα ξέρει. Click για ανάπτυξη... Aν ξέρω λέει!!!Για αυτό διάλεξα και Maine Coon!!!Eίναι το όνειρο μου κάποια στιγμή να επισκεφτώ το Maine!!!Λέτε να έχει πολλά κουνάκια εκεί?????Πάντως ο King στα περισσότερα έργα του αναφέρει συνέχεια γάτες!!!Τώρα διαβάζω το Duma Key.Πολύ καλό μέχρι στιγμής.Οχι φυσικά σαν τα παλιά καλά του αλλά αρκετά καλό μπορώ να πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η ESTELLE έγραψε: #6.836 09-10-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σας το εχω ξαναπει αγαπητε αλλα ως συνηθως με συνδεσατε με Καϊρο. Ακομα και τη διπλωματικη μου διατριβη στη λογοτεχνια τρομου εκανα,κι ενα απο τα βιβλια με τα οποια ασχοληθηκα ηταν του Κινγκ. Click για ανάπτυξη... Εγώ Δωράκι το θυμάμαι πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:40 Ο EL GATO έγραψε: #6.837 09-10-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σας το εχω ξαναπει αγαπητε αλλα ως συνηθως με συνδεσατε με Καϊρο. Ακομα και τη διπλωματικη μου διατριβη στη λογοτεχνια τρομου εκανα,κι ενα απο τα βιβλια με τα οποια ασχοληθηκα ηταν του Κινγκ. Click για ανάπτυξη... Τώρα το θυμήθηκα. Βρε να πάρει η οργή... Της ηλικίας είναι Δωρα μου, μη νομίζεις. Άμα περάσει τα τριάντα ο άνθρωπος είναι για τον Καιαδα. Εγώ έχω ξεκινήσει το Desperation, αλλά δε με βλέπω να προλαβαίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:42 Ο EL GATO έγραψε: #6.838 09-10-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εγώ Δωράκι το θυμάμαι πάντως!!! Click για ανάπτυξη... Σταματα εσυ να αναβεις φωτιές.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:44 Η moukelis έγραψε: #6.839 09-10-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τώρα το θυμήθηκα. Βρε να πάρει η οργή... Της ηλικίας είναι Δωρα μου, μη νομίζεις. Άμα περάσει τα τριάντα ο άνθρωπος είναι για τον Καιαδα. Εγώ έχω ξεκινήσει το Desperation, αλλά δε με βλέπω να προλαβαίνω. Click για ανάπτυξη... Ναι,ναι,αστα αυτα,ολο καμηλες ακουω στο βαθος... Τι να προλαβεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:47 Ο EL GATO έγραψε: #6.840 09-10-09 12:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,ναι,αστα αυτα,ολο καμηλες ακουω στο βαθος... Τι να προλαβεις; Click για ανάπτυξη... Βρε, κρυβε λόγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 340 341 342 343 344 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 342 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 342 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από meows: Καλημέρα σας! Νεκταρία, γάτα μου έδωσες ή τίγρη;;; Και είναι ακόμα μόλις πεντέμιση μηνών!!! Πάντως είναι φιλότεχνη, όπως βλέπετε! Click για ανάπτυξη... Τιγρη σε μικρογραφια Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ποσο μεγαλωσε η κουκλα σου!Πανεμορφη γατα... Click για ανάπτυξη... Φτησυη η μαμα της Δωρα μου Εσυ μη σπερνεις ζιζανια. Οριστε μας...[/quote] Ζουζουνα τη φωναζουμε, ζιζανια σκορπα Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τελειο! Νεκταρία πού εισαι???????????? Δεν χαλάρωσες καθόλου??? Βάλε μου και τις φωτογραφίες του κούκλου του περσικού της Ντομινίκ σου! Να κάνω οφθαλμόλουτρο!!! ΝΑ ΔΟΥΝ ολοι εδω μέσα και ΤΙ ΠΕΡΣΑΚΙΑ ΕΒΓΑΖΕΣ! και να υποκλιθούν στη ράτσα αυτή Click για ανάπτυξη... Ειδικα σημερα ειμαι στη τσιτα αλλα θα τις βαλω μην ανησυχεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meows Νεοφερμένο μέλος Η meows αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 17:57 Η meows έγραψε: #6.826 07-10-09 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τιγρη σε μικρογραφια Φτησυη η μαμα της Δωρα μου ΤΩΡΑ είναι ακόμα μικρογραφία. Σε κανένα εξάμηνο όμως;; Ναι, είναι σχεδόν ίδιες, η δικιά μου έχει πιο σκούρα πλάτη νομίζω... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 18:42 Η ESTELLE έγραψε: #6.827 07-10-09 18:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστουμε κοριτσι μουκουκλαρα και ψωναρα ειναι Στελλακι χρονια πολλα,στα ειπα και πριν στο αλλο ποστ Click για ανάπτυξη... Eτσι συνήθως είναι οι κουκλάρες!!!Και ψωνάρες μαζί!!! Ευχαριστώ πολύ και για τα χρόνια πολλά!!!! Δεν το διάβασα το άλλο το ποστ..θα ψάξω αργότερα να το βρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 21:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.828 08-10-09 21:49 Καλησπερα αρχοντες του Μαιην Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:07 Η Νεκταρια έγραψε: #6.829 09-10-09 11:07 Καλημερα βιρμανομανα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:23 Ο EL GATO έγραψε: #6.830 09-10-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα αρχοντες του Μαιην Click για ανάπτυξη... Α, όλα κι όλα. Αρχοντας του Maine είναι ο Stephen King!!! Και άρχοντας του τρόμου επίσης. Μουαχαχαχαχα. Η Στελλα ξέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:25 Η moukelis έγραψε: #6.831 09-10-09 11:25 Καλημερα! Εεεετσι,κι εγω μολις ειδα το μεην αυτο σκεφτηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.832 09-10-09 11:32 εγω γατες σκεφτομουν οταν το εγραφα παντως Καλημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:35 Ο EL GATO έγραψε: #6.833 09-10-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Εεεετσι,κι εγω μολις ειδα το μεην αυτο σκεφτηκα. Click για ανάπτυξη... Αγαπητή Δωρα, είσαι fan? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:51 Η moukelis έγραψε: #6.834 09-10-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αγαπητή Δωρα, είσαι fan? Click για ανάπτυξη... Σας το εχω ξαναπει αγαπητε αλλα ως συνηθως με συνδεσατε με Καϊρο. Ακομα και τη διπλωματικη μου διατριβη στη λογοτεχνια τρομου εκανα,κι ενα απο τα βιβλια με τα οποια ασχοληθηκα ηταν του Κινγκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η ESTELLE έγραψε: #6.835 09-10-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, όλα κι όλα. Αρχοντας του Maine είναι ο Stephen King!!! Και άρχοντας του τρόμου επίσης. Μουαχαχαχαχα. Η Στελλα ξέρει. Click για ανάπτυξη... Aν ξέρω λέει!!!Για αυτό διάλεξα και Maine Coon!!!Eίναι το όνειρο μου κάποια στιγμή να επισκεφτώ το Maine!!!Λέτε να έχει πολλά κουνάκια εκεί?????Πάντως ο King στα περισσότερα έργα του αναφέρει συνέχεια γάτες!!!Τώρα διαβάζω το Duma Key.Πολύ καλό μέχρι στιγμής.Οχι φυσικά σαν τα παλιά καλά του αλλά αρκετά καλό μπορώ να πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η ESTELLE έγραψε: #6.836 09-10-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σας το εχω ξαναπει αγαπητε αλλα ως συνηθως με συνδεσατε με Καϊρο. Ακομα και τη διπλωματικη μου διατριβη στη λογοτεχνια τρομου εκανα,κι ενα απο τα βιβλια με τα οποια ασχοληθηκα ηταν του Κινγκ. Click για ανάπτυξη... Εγώ Δωράκι το θυμάμαι πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:40 Ο EL GATO έγραψε: #6.837 09-10-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σας το εχω ξαναπει αγαπητε αλλα ως συνηθως με συνδεσατε με Καϊρο. Ακομα και τη διπλωματικη μου διατριβη στη λογοτεχνια τρομου εκανα,κι ενα απο τα βιβλια με τα οποια ασχοληθηκα ηταν του Κινγκ. Click για ανάπτυξη... Τώρα το θυμήθηκα. Βρε να πάρει η οργή... Της ηλικίας είναι Δωρα μου, μη νομίζεις. Άμα περάσει τα τριάντα ο άνθρωπος είναι για τον Καιαδα. Εγώ έχω ξεκινήσει το Desperation, αλλά δε με βλέπω να προλαβαίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:42 Ο EL GATO έγραψε: #6.838 09-10-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εγώ Δωράκι το θυμάμαι πάντως!!! Click για ανάπτυξη... Σταματα εσυ να αναβεις φωτιές.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:44 Η moukelis έγραψε: #6.839 09-10-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τώρα το θυμήθηκα. Βρε να πάρει η οργή... Της ηλικίας είναι Δωρα μου, μη νομίζεις. Άμα περάσει τα τριάντα ο άνθρωπος είναι για τον Καιαδα. Εγώ έχω ξεκινήσει το Desperation, αλλά δε με βλέπω να προλαβαίνω. Click για ανάπτυξη... Ναι,ναι,αστα αυτα,ολο καμηλες ακουω στο βαθος... Τι να προλαβεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:47 Ο EL GATO έγραψε: #6.840 09-10-09 12:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,ναι,αστα αυτα,ολο καμηλες ακουω στο βαθος... Τι να προλαβεις; Click για ανάπτυξη... Βρε, κρυβε λόγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 340 341 342 343 344 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 342 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 342 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τιγρη σε μικρογραφια Φτησυη η μαμα της Δωρα μου ΤΩΡΑ είναι ακόμα μικρογραφία. Σε κανένα εξάμηνο όμως;; Ναι, είναι σχεδόν ίδιες, η δικιά μου έχει πιο σκούρα πλάτη νομίζω... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2009 στις 18:42 Η ESTELLE έγραψε: #6.827 07-10-09 18:42 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστουμε κοριτσι μουκουκλαρα και ψωναρα ειναι Στελλακι χρονια πολλα,στα ειπα και πριν στο αλλο ποστ Click για ανάπτυξη... Eτσι συνήθως είναι οι κουκλάρες!!!Και ψωνάρες μαζί!!! Ευχαριστώ πολύ και για τα χρόνια πολλά!!!! Δεν το διάβασα το άλλο το ποστ..θα ψάξω αργότερα να το βρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 21:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.828 08-10-09 21:49 Καλησπερα αρχοντες του Μαιην Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:07 Η Νεκταρια έγραψε: #6.829 09-10-09 11:07 Καλημερα βιρμανομανα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:23 Ο EL GATO έγραψε: #6.830 09-10-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα αρχοντες του Μαιην Click για ανάπτυξη... Α, όλα κι όλα. Αρχοντας του Maine είναι ο Stephen King!!! Και άρχοντας του τρόμου επίσης. Μουαχαχαχαχα. Η Στελλα ξέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:25 Η moukelis έγραψε: #6.831 09-10-09 11:25 Καλημερα! Εεεετσι,κι εγω μολις ειδα το μεην αυτο σκεφτηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.832 09-10-09 11:32 εγω γατες σκεφτομουν οταν το εγραφα παντως Καλημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:35 Ο EL GATO έγραψε: #6.833 09-10-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Εεεετσι,κι εγω μολις ειδα το μεην αυτο σκεφτηκα. Click για ανάπτυξη... Αγαπητή Δωρα, είσαι fan? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:51 Η moukelis έγραψε: #6.834 09-10-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αγαπητή Δωρα, είσαι fan? Click για ανάπτυξη... Σας το εχω ξαναπει αγαπητε αλλα ως συνηθως με συνδεσατε με Καϊρο. Ακομα και τη διπλωματικη μου διατριβη στη λογοτεχνια τρομου εκανα,κι ενα απο τα βιβλια με τα οποια ασχοληθηκα ηταν του Κινγκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η ESTELLE έγραψε: #6.835 09-10-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, όλα κι όλα. Αρχοντας του Maine είναι ο Stephen King!!! Και άρχοντας του τρόμου επίσης. Μουαχαχαχαχα. Η Στελλα ξέρει. Click για ανάπτυξη... Aν ξέρω λέει!!!Για αυτό διάλεξα και Maine Coon!!!Eίναι το όνειρο μου κάποια στιγμή να επισκεφτώ το Maine!!!Λέτε να έχει πολλά κουνάκια εκεί?????Πάντως ο King στα περισσότερα έργα του αναφέρει συνέχεια γάτες!!!Τώρα διαβάζω το Duma Key.Πολύ καλό μέχρι στιγμής.Οχι φυσικά σαν τα παλιά καλά του αλλά αρκετά καλό μπορώ να πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η ESTELLE έγραψε: #6.836 09-10-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σας το εχω ξαναπει αγαπητε αλλα ως συνηθως με συνδεσατε με Καϊρο. Ακομα και τη διπλωματικη μου διατριβη στη λογοτεχνια τρομου εκανα,κι ενα απο τα βιβλια με τα οποια ασχοληθηκα ηταν του Κινγκ. Click για ανάπτυξη... Εγώ Δωράκι το θυμάμαι πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:40 Ο EL GATO έγραψε: #6.837 09-10-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σας το εχω ξαναπει αγαπητε αλλα ως συνηθως με συνδεσατε με Καϊρο. Ακομα και τη διπλωματικη μου διατριβη στη λογοτεχνια τρομου εκανα,κι ενα απο τα βιβλια με τα οποια ασχοληθηκα ηταν του Κινγκ. Click για ανάπτυξη... Τώρα το θυμήθηκα. Βρε να πάρει η οργή... Της ηλικίας είναι Δωρα μου, μη νομίζεις. Άμα περάσει τα τριάντα ο άνθρωπος είναι για τον Καιαδα. Εγώ έχω ξεκινήσει το Desperation, αλλά δε με βλέπω να προλαβαίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:42 Ο EL GATO έγραψε: #6.838 09-10-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εγώ Δωράκι το θυμάμαι πάντως!!! Click για ανάπτυξη... Σταματα εσυ να αναβεις φωτιές.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:44 Η moukelis έγραψε: #6.839 09-10-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τώρα το θυμήθηκα. Βρε να πάρει η οργή... Της ηλικίας είναι Δωρα μου, μη νομίζεις. Άμα περάσει τα τριάντα ο άνθρωπος είναι για τον Καιαδα. Εγώ έχω ξεκινήσει το Desperation, αλλά δε με βλέπω να προλαβαίνω. Click για ανάπτυξη... Ναι,ναι,αστα αυτα,ολο καμηλες ακουω στο βαθος... Τι να προλαβεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:47 Ο EL GATO έγραψε: #6.840 09-10-09 12:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,ναι,αστα αυτα,ολο καμηλες ακουω στο βαθος... Τι να προλαβεις; Click για ανάπτυξη... Βρε, κρυβε λόγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 340 341 342 343 344 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 342 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 342 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστουμε κοριτσι μουκουκλαρα και ψωναρα ειναι Στελλακι χρονια πολλα,στα ειπα και πριν στο αλλο ποστ Click για ανάπτυξη... Eτσι συνήθως είναι οι κουκλάρες!!!Και ψωνάρες μαζί!!! Ευχαριστώ πολύ και για τα χρόνια πολλά!!!! Δεν το διάβασα το άλλο το ποστ..θα ψάξω αργότερα να το βρω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2009 στις 21:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.828 08-10-09 21:49 Καλησπερα αρχοντες του Μαιην Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:07 Η Νεκταρια έγραψε: #6.829 09-10-09 11:07 Καλημερα βιρμανομανα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:23 Ο EL GATO έγραψε: #6.830 09-10-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα αρχοντες του Μαιην Click για ανάπτυξη... Α, όλα κι όλα. Αρχοντας του Maine είναι ο Stephen King!!! Και άρχοντας του τρόμου επίσης. Μουαχαχαχαχα. Η Στελλα ξέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:25 Η moukelis έγραψε: #6.831 09-10-09 11:25 Καλημερα! Εεεετσι,κι εγω μολις ειδα το μεην αυτο σκεφτηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.832 09-10-09 11:32 εγω γατες σκεφτομουν οταν το εγραφα παντως Καλημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:35 Ο EL GATO έγραψε: #6.833 09-10-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Εεεετσι,κι εγω μολις ειδα το μεην αυτο σκεφτηκα. Click για ανάπτυξη... Αγαπητή Δωρα, είσαι fan? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:51 Η moukelis έγραψε: #6.834 09-10-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αγαπητή Δωρα, είσαι fan? Click για ανάπτυξη... Σας το εχω ξαναπει αγαπητε αλλα ως συνηθως με συνδεσατε με Καϊρο. Ακομα και τη διπλωματικη μου διατριβη στη λογοτεχνια τρομου εκανα,κι ενα απο τα βιβλια με τα οποια ασχοληθηκα ηταν του Κινγκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η ESTELLE έγραψε: #6.835 09-10-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, όλα κι όλα. Αρχοντας του Maine είναι ο Stephen King!!! Και άρχοντας του τρόμου επίσης. Μουαχαχαχαχα. Η Στελλα ξέρει. Click για ανάπτυξη... Aν ξέρω λέει!!!Για αυτό διάλεξα και Maine Coon!!!Eίναι το όνειρο μου κάποια στιγμή να επισκεφτώ το Maine!!!Λέτε να έχει πολλά κουνάκια εκεί?????Πάντως ο King στα περισσότερα έργα του αναφέρει συνέχεια γάτες!!!Τώρα διαβάζω το Duma Key.Πολύ καλό μέχρι στιγμής.Οχι φυσικά σαν τα παλιά καλά του αλλά αρκετά καλό μπορώ να πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η ESTELLE έγραψε: #6.836 09-10-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σας το εχω ξαναπει αγαπητε αλλα ως συνηθως με συνδεσατε με Καϊρο. Ακομα και τη διπλωματικη μου διατριβη στη λογοτεχνια τρομου εκανα,κι ενα απο τα βιβλια με τα οποια ασχοληθηκα ηταν του Κινγκ. Click για ανάπτυξη... Εγώ Δωράκι το θυμάμαι πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:40 Ο EL GATO έγραψε: #6.837 09-10-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σας το εχω ξαναπει αγαπητε αλλα ως συνηθως με συνδεσατε με Καϊρο. Ακομα και τη διπλωματικη μου διατριβη στη λογοτεχνια τρομου εκανα,κι ενα απο τα βιβλια με τα οποια ασχοληθηκα ηταν του Κινγκ. Click για ανάπτυξη... Τώρα το θυμήθηκα. Βρε να πάρει η οργή... Της ηλικίας είναι Δωρα μου, μη νομίζεις. Άμα περάσει τα τριάντα ο άνθρωπος είναι για τον Καιαδα. Εγώ έχω ξεκινήσει το Desperation, αλλά δε με βλέπω να προλαβαίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:42 Ο EL GATO έγραψε: #6.838 09-10-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εγώ Δωράκι το θυμάμαι πάντως!!! Click για ανάπτυξη... Σταματα εσυ να αναβεις φωτιές.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:44 Η moukelis έγραψε: #6.839 09-10-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τώρα το θυμήθηκα. Βρε να πάρει η οργή... Της ηλικίας είναι Δωρα μου, μη νομίζεις. Άμα περάσει τα τριάντα ο άνθρωπος είναι για τον Καιαδα. Εγώ έχω ξεκινήσει το Desperation, αλλά δε με βλέπω να προλαβαίνω. Click για ανάπτυξη... Ναι,ναι,αστα αυτα,ολο καμηλες ακουω στο βαθος... Τι να προλαβεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:47 Ο EL GATO έγραψε: #6.840 09-10-09 12:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,ναι,αστα αυτα,ολο καμηλες ακουω στο βαθος... Τι να προλαβεις; Click για ανάπτυξη... Βρε, κρυβε λόγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 340 341 342 343 344 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 342 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 342 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπερα αρχοντες του Μαιην Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:07 Η Νεκταρια έγραψε: #6.829 09-10-09 11:07 Καλημερα βιρμανομανα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:23 Ο EL GATO έγραψε: #6.830 09-10-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα αρχοντες του Μαιην Click για ανάπτυξη... Α, όλα κι όλα. Αρχοντας του Maine είναι ο Stephen King!!! Και άρχοντας του τρόμου επίσης. Μουαχαχαχαχα. Η Στελλα ξέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:25 Η moukelis έγραψε: #6.831 09-10-09 11:25 Καλημερα! Εεεετσι,κι εγω μολις ειδα το μεην αυτο σκεφτηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.832 09-10-09 11:32 εγω γατες σκεφτομουν οταν το εγραφα παντως Καλημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:35 Ο EL GATO έγραψε: #6.833 09-10-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Εεεετσι,κι εγω μολις ειδα το μεην αυτο σκεφτηκα. Click για ανάπτυξη... Αγαπητή Δωρα, είσαι fan? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:51 Η moukelis έγραψε: #6.834 09-10-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αγαπητή Δωρα, είσαι fan? Click για ανάπτυξη... Σας το εχω ξαναπει αγαπητε αλλα ως συνηθως με συνδεσατε με Καϊρο. Ακομα και τη διπλωματικη μου διατριβη στη λογοτεχνια τρομου εκανα,κι ενα απο τα βιβλια με τα οποια ασχοληθηκα ηταν του Κινγκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η ESTELLE έγραψε: #6.835 09-10-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, όλα κι όλα. Αρχοντας του Maine είναι ο Stephen King!!! Και άρχοντας του τρόμου επίσης. Μουαχαχαχαχα. Η Στελλα ξέρει. Click για ανάπτυξη... Aν ξέρω λέει!!!Για αυτό διάλεξα και Maine Coon!!!Eίναι το όνειρο μου κάποια στιγμή να επισκεφτώ το Maine!!!Λέτε να έχει πολλά κουνάκια εκεί?????Πάντως ο King στα περισσότερα έργα του αναφέρει συνέχεια γάτες!!!Τώρα διαβάζω το Duma Key.Πολύ καλό μέχρι στιγμής.Οχι φυσικά σαν τα παλιά καλά του αλλά αρκετά καλό μπορώ να πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η ESTELLE έγραψε: #6.836 09-10-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σας το εχω ξαναπει αγαπητε αλλα ως συνηθως με συνδεσατε με Καϊρο. Ακομα και τη διπλωματικη μου διατριβη στη λογοτεχνια τρομου εκανα,κι ενα απο τα βιβλια με τα οποια ασχοληθηκα ηταν του Κινγκ. Click για ανάπτυξη... Εγώ Δωράκι το θυμάμαι πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:40 Ο EL GATO έγραψε: #6.837 09-10-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σας το εχω ξαναπει αγαπητε αλλα ως συνηθως με συνδεσατε με Καϊρο. Ακομα και τη διπλωματικη μου διατριβη στη λογοτεχνια τρομου εκανα,κι ενα απο τα βιβλια με τα οποια ασχοληθηκα ηταν του Κινγκ. Click για ανάπτυξη... Τώρα το θυμήθηκα. Βρε να πάρει η οργή... Της ηλικίας είναι Δωρα μου, μη νομίζεις. Άμα περάσει τα τριάντα ο άνθρωπος είναι για τον Καιαδα. Εγώ έχω ξεκινήσει το Desperation, αλλά δε με βλέπω να προλαβαίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:42 Ο EL GATO έγραψε: #6.838 09-10-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εγώ Δωράκι το θυμάμαι πάντως!!! Click για ανάπτυξη... Σταματα εσυ να αναβεις φωτιές.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:44 Η moukelis έγραψε: #6.839 09-10-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τώρα το θυμήθηκα. Βρε να πάρει η οργή... Της ηλικίας είναι Δωρα μου, μη νομίζεις. Άμα περάσει τα τριάντα ο άνθρωπος είναι για τον Καιαδα. Εγώ έχω ξεκινήσει το Desperation, αλλά δε με βλέπω να προλαβαίνω. Click για ανάπτυξη... Ναι,ναι,αστα αυτα,ολο καμηλες ακουω στο βαθος... Τι να προλαβεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:47 Ο EL GATO έγραψε: #6.840 09-10-09 12:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,ναι,αστα αυτα,ολο καμηλες ακουω στο βαθος... Τι να προλαβεις; Click για ανάπτυξη... Βρε, κρυβε λόγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 340 341 342 343 344 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 342 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 342 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα βιρμανομανα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:23 Ο EL GATO έγραψε: #6.830 09-10-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα αρχοντες του Μαιην Click για ανάπτυξη... Α, όλα κι όλα. Αρχοντας του Maine είναι ο Stephen King!!! Και άρχοντας του τρόμου επίσης. Μουαχαχαχαχα. Η Στελλα ξέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:25 Η moukelis έγραψε: #6.831 09-10-09 11:25 Καλημερα! Εεεετσι,κι εγω μολις ειδα το μεην αυτο σκεφτηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.832 09-10-09 11:32 εγω γατες σκεφτομουν οταν το εγραφα παντως Καλημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:35 Ο EL GATO έγραψε: #6.833 09-10-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Εεεετσι,κι εγω μολις ειδα το μεην αυτο σκεφτηκα. Click για ανάπτυξη... Αγαπητή Δωρα, είσαι fan? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:51 Η moukelis έγραψε: #6.834 09-10-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αγαπητή Δωρα, είσαι fan? Click για ανάπτυξη... Σας το εχω ξαναπει αγαπητε αλλα ως συνηθως με συνδεσατε με Καϊρο. Ακομα και τη διπλωματικη μου διατριβη στη λογοτεχνια τρομου εκανα,κι ενα απο τα βιβλια με τα οποια ασχοληθηκα ηταν του Κινγκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η ESTELLE έγραψε: #6.835 09-10-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, όλα κι όλα. Αρχοντας του Maine είναι ο Stephen King!!! Και άρχοντας του τρόμου επίσης. Μουαχαχαχαχα. Η Στελλα ξέρει. Click για ανάπτυξη... Aν ξέρω λέει!!!Για αυτό διάλεξα και Maine Coon!!!Eίναι το όνειρο μου κάποια στιγμή να επισκεφτώ το Maine!!!Λέτε να έχει πολλά κουνάκια εκεί?????Πάντως ο King στα περισσότερα έργα του αναφέρει συνέχεια γάτες!!!Τώρα διαβάζω το Duma Key.Πολύ καλό μέχρι στιγμής.Οχι φυσικά σαν τα παλιά καλά του αλλά αρκετά καλό μπορώ να πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η ESTELLE έγραψε: #6.836 09-10-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σας το εχω ξαναπει αγαπητε αλλα ως συνηθως με συνδεσατε με Καϊρο. Ακομα και τη διπλωματικη μου διατριβη στη λογοτεχνια τρομου εκανα,κι ενα απο τα βιβλια με τα οποια ασχοληθηκα ηταν του Κινγκ. Click για ανάπτυξη... Εγώ Δωράκι το θυμάμαι πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:40 Ο EL GATO έγραψε: #6.837 09-10-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σας το εχω ξαναπει αγαπητε αλλα ως συνηθως με συνδεσατε με Καϊρο. Ακομα και τη διπλωματικη μου διατριβη στη λογοτεχνια τρομου εκανα,κι ενα απο τα βιβλια με τα οποια ασχοληθηκα ηταν του Κινγκ. Click για ανάπτυξη... Τώρα το θυμήθηκα. Βρε να πάρει η οργή... Της ηλικίας είναι Δωρα μου, μη νομίζεις. Άμα περάσει τα τριάντα ο άνθρωπος είναι για τον Καιαδα. Εγώ έχω ξεκινήσει το Desperation, αλλά δε με βλέπω να προλαβαίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:42 Ο EL GATO έγραψε: #6.838 09-10-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εγώ Δωράκι το θυμάμαι πάντως!!! Click για ανάπτυξη... Σταματα εσυ να αναβεις φωτιές.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:44 Η moukelis έγραψε: #6.839 09-10-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τώρα το θυμήθηκα. Βρε να πάρει η οργή... Της ηλικίας είναι Δωρα μου, μη νομίζεις. Άμα περάσει τα τριάντα ο άνθρωπος είναι για τον Καιαδα. Εγώ έχω ξεκινήσει το Desperation, αλλά δε με βλέπω να προλαβαίνω. Click για ανάπτυξη... Ναι,ναι,αστα αυτα,ολο καμηλες ακουω στο βαθος... Τι να προλαβεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:47 Ο EL GATO έγραψε: #6.840 09-10-09 12:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,ναι,αστα αυτα,ολο καμηλες ακουω στο βαθος... Τι να προλαβεις; Click για ανάπτυξη... Βρε, κρυβε λόγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 340 341 342 343 344 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 342 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 342 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα αρχοντες του Μαιην Click για ανάπτυξη... Α, όλα κι όλα. Αρχοντας του Maine είναι ο Stephen King!!! Και άρχοντας του τρόμου επίσης. Μουαχαχαχαχα. Η Στελλα ξέρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:25 Η moukelis έγραψε: #6.831 09-10-09 11:25 Καλημερα! Εεεετσι,κι εγω μολις ειδα το μεην αυτο σκεφτηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.832 09-10-09 11:32 εγω γατες σκεφτομουν οταν το εγραφα παντως Καλημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:35 Ο EL GATO έγραψε: #6.833 09-10-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Εεεετσι,κι εγω μολις ειδα το μεην αυτο σκεφτηκα. Click για ανάπτυξη... Αγαπητή Δωρα, είσαι fan? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:51 Η moukelis έγραψε: #6.834 09-10-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αγαπητή Δωρα, είσαι fan? Click για ανάπτυξη... Σας το εχω ξαναπει αγαπητε αλλα ως συνηθως με συνδεσατε με Καϊρο. Ακομα και τη διπλωματικη μου διατριβη στη λογοτεχνια τρομου εκανα,κι ενα απο τα βιβλια με τα οποια ασχοληθηκα ηταν του Κινγκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η ESTELLE έγραψε: #6.835 09-10-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, όλα κι όλα. Αρχοντας του Maine είναι ο Stephen King!!! Και άρχοντας του τρόμου επίσης. Μουαχαχαχαχα. Η Στελλα ξέρει. Click για ανάπτυξη... Aν ξέρω λέει!!!Για αυτό διάλεξα και Maine Coon!!!Eίναι το όνειρο μου κάποια στιγμή να επισκεφτώ το Maine!!!Λέτε να έχει πολλά κουνάκια εκεί?????Πάντως ο King στα περισσότερα έργα του αναφέρει συνέχεια γάτες!!!Τώρα διαβάζω το Duma Key.Πολύ καλό μέχρι στιγμής.Οχι φυσικά σαν τα παλιά καλά του αλλά αρκετά καλό μπορώ να πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η ESTELLE έγραψε: #6.836 09-10-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σας το εχω ξαναπει αγαπητε αλλα ως συνηθως με συνδεσατε με Καϊρο. Ακομα και τη διπλωματικη μου διατριβη στη λογοτεχνια τρομου εκανα,κι ενα απο τα βιβλια με τα οποια ασχοληθηκα ηταν του Κινγκ. Click για ανάπτυξη... Εγώ Δωράκι το θυμάμαι πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:40 Ο EL GATO έγραψε: #6.837 09-10-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σας το εχω ξαναπει αγαπητε αλλα ως συνηθως με συνδεσατε με Καϊρο. Ακομα και τη διπλωματικη μου διατριβη στη λογοτεχνια τρομου εκανα,κι ενα απο τα βιβλια με τα οποια ασχοληθηκα ηταν του Κινγκ. Click για ανάπτυξη... Τώρα το θυμήθηκα. Βρε να πάρει η οργή... Της ηλικίας είναι Δωρα μου, μη νομίζεις. Άμα περάσει τα τριάντα ο άνθρωπος είναι για τον Καιαδα. Εγώ έχω ξεκινήσει το Desperation, αλλά δε με βλέπω να προλαβαίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:42 Ο EL GATO έγραψε: #6.838 09-10-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εγώ Δωράκι το θυμάμαι πάντως!!! Click για ανάπτυξη... Σταματα εσυ να αναβεις φωτιές.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:44 Η moukelis έγραψε: #6.839 09-10-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τώρα το θυμήθηκα. Βρε να πάρει η οργή... Της ηλικίας είναι Δωρα μου, μη νομίζεις. Άμα περάσει τα τριάντα ο άνθρωπος είναι για τον Καιαδα. Εγώ έχω ξεκινήσει το Desperation, αλλά δε με βλέπω να προλαβαίνω. Click για ανάπτυξη... Ναι,ναι,αστα αυτα,ολο καμηλες ακουω στο βαθος... Τι να προλαβεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:47 Ο EL GATO έγραψε: #6.840 09-10-09 12:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,ναι,αστα αυτα,ολο καμηλες ακουω στο βαθος... Τι να προλαβεις; Click για ανάπτυξη... Βρε, κρυβε λόγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 340 341 342 343 344 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 342 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 342 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα! Εεεετσι,κι εγω μολις ειδα το μεην αυτο σκεφτηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.832 09-10-09 11:32 εγω γατες σκεφτομουν οταν το εγραφα παντως Καλημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:35 Ο EL GATO έγραψε: #6.833 09-10-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Εεεετσι,κι εγω μολις ειδα το μεην αυτο σκεφτηκα. Click για ανάπτυξη... Αγαπητή Δωρα, είσαι fan? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:51 Η moukelis έγραψε: #6.834 09-10-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αγαπητή Δωρα, είσαι fan? Click για ανάπτυξη... Σας το εχω ξαναπει αγαπητε αλλα ως συνηθως με συνδεσατε με Καϊρο. Ακομα και τη διπλωματικη μου διατριβη στη λογοτεχνια τρομου εκανα,κι ενα απο τα βιβλια με τα οποια ασχοληθηκα ηταν του Κινγκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η ESTELLE έγραψε: #6.835 09-10-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, όλα κι όλα. Αρχοντας του Maine είναι ο Stephen King!!! Και άρχοντας του τρόμου επίσης. Μουαχαχαχαχα. Η Στελλα ξέρει. Click για ανάπτυξη... Aν ξέρω λέει!!!Για αυτό διάλεξα και Maine Coon!!!Eίναι το όνειρο μου κάποια στιγμή να επισκεφτώ το Maine!!!Λέτε να έχει πολλά κουνάκια εκεί?????Πάντως ο King στα περισσότερα έργα του αναφέρει συνέχεια γάτες!!!Τώρα διαβάζω το Duma Key.Πολύ καλό μέχρι στιγμής.Οχι φυσικά σαν τα παλιά καλά του αλλά αρκετά καλό μπορώ να πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η ESTELLE έγραψε: #6.836 09-10-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σας το εχω ξαναπει αγαπητε αλλα ως συνηθως με συνδεσατε με Καϊρο. Ακομα και τη διπλωματικη μου διατριβη στη λογοτεχνια τρομου εκανα,κι ενα απο τα βιβλια με τα οποια ασχοληθηκα ηταν του Κινγκ. Click για ανάπτυξη... Εγώ Δωράκι το θυμάμαι πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:40 Ο EL GATO έγραψε: #6.837 09-10-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σας το εχω ξαναπει αγαπητε αλλα ως συνηθως με συνδεσατε με Καϊρο. Ακομα και τη διπλωματικη μου διατριβη στη λογοτεχνια τρομου εκανα,κι ενα απο τα βιβλια με τα οποια ασχοληθηκα ηταν του Κινγκ. Click για ανάπτυξη... Τώρα το θυμήθηκα. Βρε να πάρει η οργή... Της ηλικίας είναι Δωρα μου, μη νομίζεις. Άμα περάσει τα τριάντα ο άνθρωπος είναι για τον Καιαδα. Εγώ έχω ξεκινήσει το Desperation, αλλά δε με βλέπω να προλαβαίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:42 Ο EL GATO έγραψε: #6.838 09-10-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εγώ Δωράκι το θυμάμαι πάντως!!! Click για ανάπτυξη... Σταματα εσυ να αναβεις φωτιές.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:44 Η moukelis έγραψε: #6.839 09-10-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τώρα το θυμήθηκα. Βρε να πάρει η οργή... Της ηλικίας είναι Δωρα μου, μη νομίζεις. Άμα περάσει τα τριάντα ο άνθρωπος είναι για τον Καιαδα. Εγώ έχω ξεκινήσει το Desperation, αλλά δε με βλέπω να προλαβαίνω. Click για ανάπτυξη... Ναι,ναι,αστα αυτα,ολο καμηλες ακουω στο βαθος... Τι να προλαβεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:47 Ο EL GATO έγραψε: #6.840 09-10-09 12:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,ναι,αστα αυτα,ολο καμηλες ακουω στο βαθος... Τι να προλαβεις; Click για ανάπτυξη... Βρε, κρυβε λόγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 340 341 342 343 344 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 342 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 342 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω γατες σκεφτομουν οταν το εγραφα παντως Καλημερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:35 Ο EL GATO έγραψε: #6.833 09-10-09 11:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Εεεετσι,κι εγω μολις ειδα το μεην αυτο σκεφτηκα. Click για ανάπτυξη... Αγαπητή Δωρα, είσαι fan? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:51 Η moukelis έγραψε: #6.834 09-10-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αγαπητή Δωρα, είσαι fan? Click για ανάπτυξη... Σας το εχω ξαναπει αγαπητε αλλα ως συνηθως με συνδεσατε με Καϊρο. Ακομα και τη διπλωματικη μου διατριβη στη λογοτεχνια τρομου εκανα,κι ενα απο τα βιβλια με τα οποια ασχοληθηκα ηταν του Κινγκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η ESTELLE έγραψε: #6.835 09-10-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, όλα κι όλα. Αρχοντας του Maine είναι ο Stephen King!!! Και άρχοντας του τρόμου επίσης. Μουαχαχαχαχα. Η Στελλα ξέρει. Click για ανάπτυξη... Aν ξέρω λέει!!!Για αυτό διάλεξα και Maine Coon!!!Eίναι το όνειρο μου κάποια στιγμή να επισκεφτώ το Maine!!!Λέτε να έχει πολλά κουνάκια εκεί?????Πάντως ο King στα περισσότερα έργα του αναφέρει συνέχεια γάτες!!!Τώρα διαβάζω το Duma Key.Πολύ καλό μέχρι στιγμής.Οχι φυσικά σαν τα παλιά καλά του αλλά αρκετά καλό μπορώ να πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η ESTELLE έγραψε: #6.836 09-10-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σας το εχω ξαναπει αγαπητε αλλα ως συνηθως με συνδεσατε με Καϊρο. Ακομα και τη διπλωματικη μου διατριβη στη λογοτεχνια τρομου εκανα,κι ενα απο τα βιβλια με τα οποια ασχοληθηκα ηταν του Κινγκ. Click για ανάπτυξη... Εγώ Δωράκι το θυμάμαι πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:40 Ο EL GATO έγραψε: #6.837 09-10-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σας το εχω ξαναπει αγαπητε αλλα ως συνηθως με συνδεσατε με Καϊρο. Ακομα και τη διπλωματικη μου διατριβη στη λογοτεχνια τρομου εκανα,κι ενα απο τα βιβλια με τα οποια ασχοληθηκα ηταν του Κινγκ. Click για ανάπτυξη... Τώρα το θυμήθηκα. Βρε να πάρει η οργή... Της ηλικίας είναι Δωρα μου, μη νομίζεις. Άμα περάσει τα τριάντα ο άνθρωπος είναι για τον Καιαδα. Εγώ έχω ξεκινήσει το Desperation, αλλά δε με βλέπω να προλαβαίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:42 Ο EL GATO έγραψε: #6.838 09-10-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εγώ Δωράκι το θυμάμαι πάντως!!! Click για ανάπτυξη... Σταματα εσυ να αναβεις φωτιές.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:44 Η moukelis έγραψε: #6.839 09-10-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τώρα το θυμήθηκα. Βρε να πάρει η οργή... Της ηλικίας είναι Δωρα μου, μη νομίζεις. Άμα περάσει τα τριάντα ο άνθρωπος είναι για τον Καιαδα. Εγώ έχω ξεκινήσει το Desperation, αλλά δε με βλέπω να προλαβαίνω. Click για ανάπτυξη... Ναι,ναι,αστα αυτα,ολο καμηλες ακουω στο βαθος... Τι να προλαβεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:47 Ο EL GATO έγραψε: #6.840 09-10-09 12:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,ναι,αστα αυτα,ολο καμηλες ακουω στο βαθος... Τι να προλαβεις; Click για ανάπτυξη... Βρε, κρυβε λόγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 340 341 342 343 344 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 342 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 342 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Εεεετσι,κι εγω μολις ειδα το μεην αυτο σκεφτηκα. Click για ανάπτυξη... Αγαπητή Δωρα, είσαι fan? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 11:51 Η moukelis έγραψε: #6.834 09-10-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αγαπητή Δωρα, είσαι fan? Click για ανάπτυξη... Σας το εχω ξαναπει αγαπητε αλλα ως συνηθως με συνδεσατε με Καϊρο. Ακομα και τη διπλωματικη μου διατριβη στη λογοτεχνια τρομου εκανα,κι ενα απο τα βιβλια με τα οποια ασχοληθηκα ηταν του Κινγκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η ESTELLE έγραψε: #6.835 09-10-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, όλα κι όλα. Αρχοντας του Maine είναι ο Stephen King!!! Και άρχοντας του τρόμου επίσης. Μουαχαχαχαχα. Η Στελλα ξέρει. Click για ανάπτυξη... Aν ξέρω λέει!!!Για αυτό διάλεξα και Maine Coon!!!Eίναι το όνειρο μου κάποια στιγμή να επισκεφτώ το Maine!!!Λέτε να έχει πολλά κουνάκια εκεί?????Πάντως ο King στα περισσότερα έργα του αναφέρει συνέχεια γάτες!!!Τώρα διαβάζω το Duma Key.Πολύ καλό μέχρι στιγμής.Οχι φυσικά σαν τα παλιά καλά του αλλά αρκετά καλό μπορώ να πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η ESTELLE έγραψε: #6.836 09-10-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σας το εχω ξαναπει αγαπητε αλλα ως συνηθως με συνδεσατε με Καϊρο. Ακομα και τη διπλωματικη μου διατριβη στη λογοτεχνια τρομου εκανα,κι ενα απο τα βιβλια με τα οποια ασχοληθηκα ηταν του Κινγκ. Click για ανάπτυξη... Εγώ Δωράκι το θυμάμαι πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:40 Ο EL GATO έγραψε: #6.837 09-10-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σας το εχω ξαναπει αγαπητε αλλα ως συνηθως με συνδεσατε με Καϊρο. Ακομα και τη διπλωματικη μου διατριβη στη λογοτεχνια τρομου εκανα,κι ενα απο τα βιβλια με τα οποια ασχοληθηκα ηταν του Κινγκ. Click για ανάπτυξη... Τώρα το θυμήθηκα. Βρε να πάρει η οργή... Της ηλικίας είναι Δωρα μου, μη νομίζεις. Άμα περάσει τα τριάντα ο άνθρωπος είναι για τον Καιαδα. Εγώ έχω ξεκινήσει το Desperation, αλλά δε με βλέπω να προλαβαίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:42 Ο EL GATO έγραψε: #6.838 09-10-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εγώ Δωράκι το θυμάμαι πάντως!!! Click για ανάπτυξη... Σταματα εσυ να αναβεις φωτιές.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:44 Η moukelis έγραψε: #6.839 09-10-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τώρα το θυμήθηκα. Βρε να πάρει η οργή... Της ηλικίας είναι Δωρα μου, μη νομίζεις. Άμα περάσει τα τριάντα ο άνθρωπος είναι για τον Καιαδα. Εγώ έχω ξεκινήσει το Desperation, αλλά δε με βλέπω να προλαβαίνω. Click για ανάπτυξη... Ναι,ναι,αστα αυτα,ολο καμηλες ακουω στο βαθος... Τι να προλαβεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:47 Ο EL GATO έγραψε: #6.840 09-10-09 12:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,ναι,αστα αυτα,ολο καμηλες ακουω στο βαθος... Τι να προλαβεις; Click για ανάπτυξη... Βρε, κρυβε λόγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 340 341 342 343 344 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 342 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 342 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αγαπητή Δωρα, είσαι fan? Click για ανάπτυξη... Σας το εχω ξαναπει αγαπητε αλλα ως συνηθως με συνδεσατε με Καϊρο. Ακομα και τη διπλωματικη μου διατριβη στη λογοτεχνια τρομου εκανα,κι ενα απο τα βιβλια με τα οποια ασχοληθηκα ηταν του Κινγκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:01 Η ESTELLE έγραψε: #6.835 09-10-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, όλα κι όλα. Αρχοντας του Maine είναι ο Stephen King!!! Και άρχοντας του τρόμου επίσης. Μουαχαχαχαχα. Η Στελλα ξέρει. Click για ανάπτυξη... Aν ξέρω λέει!!!Για αυτό διάλεξα και Maine Coon!!!Eίναι το όνειρο μου κάποια στιγμή να επισκεφτώ το Maine!!!Λέτε να έχει πολλά κουνάκια εκεί?????Πάντως ο King στα περισσότερα έργα του αναφέρει συνέχεια γάτες!!!Τώρα διαβάζω το Duma Key.Πολύ καλό μέχρι στιγμής.Οχι φυσικά σαν τα παλιά καλά του αλλά αρκετά καλό μπορώ να πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η ESTELLE έγραψε: #6.836 09-10-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σας το εχω ξαναπει αγαπητε αλλα ως συνηθως με συνδεσατε με Καϊρο. Ακομα και τη διπλωματικη μου διατριβη στη λογοτεχνια τρομου εκανα,κι ενα απο τα βιβλια με τα οποια ασχοληθηκα ηταν του Κινγκ. Click για ανάπτυξη... Εγώ Δωράκι το θυμάμαι πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:40 Ο EL GATO έγραψε: #6.837 09-10-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σας το εχω ξαναπει αγαπητε αλλα ως συνηθως με συνδεσατε με Καϊρο. Ακομα και τη διπλωματικη μου διατριβη στη λογοτεχνια τρομου εκανα,κι ενα απο τα βιβλια με τα οποια ασχοληθηκα ηταν του Κινγκ. Click για ανάπτυξη... Τώρα το θυμήθηκα. Βρε να πάρει η οργή... Της ηλικίας είναι Δωρα μου, μη νομίζεις. Άμα περάσει τα τριάντα ο άνθρωπος είναι για τον Καιαδα. Εγώ έχω ξεκινήσει το Desperation, αλλά δε με βλέπω να προλαβαίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:42 Ο EL GATO έγραψε: #6.838 09-10-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εγώ Δωράκι το θυμάμαι πάντως!!! Click για ανάπτυξη... Σταματα εσυ να αναβεις φωτιές.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:44 Η moukelis έγραψε: #6.839 09-10-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τώρα το θυμήθηκα. Βρε να πάρει η οργή... Της ηλικίας είναι Δωρα μου, μη νομίζεις. Άμα περάσει τα τριάντα ο άνθρωπος είναι για τον Καιαδα. Εγώ έχω ξεκινήσει το Desperation, αλλά δε με βλέπω να προλαβαίνω. Click για ανάπτυξη... Ναι,ναι,αστα αυτα,ολο καμηλες ακουω στο βαθος... Τι να προλαβεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:47 Ο EL GATO έγραψε: #6.840 09-10-09 12:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,ναι,αστα αυτα,ολο καμηλες ακουω στο βαθος... Τι να προλαβεις; Click για ανάπτυξη... Βρε, κρυβε λόγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 340 341 342 343 344 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 342 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 342 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, όλα κι όλα. Αρχοντας του Maine είναι ο Stephen King!!! Και άρχοντας του τρόμου επίσης. Μουαχαχαχαχα. Η Στελλα ξέρει. Click για ανάπτυξη... Aν ξέρω λέει!!!Για αυτό διάλεξα και Maine Coon!!!Eίναι το όνειρο μου κάποια στιγμή να επισκεφτώ το Maine!!!Λέτε να έχει πολλά κουνάκια εκεί?????Πάντως ο King στα περισσότερα έργα του αναφέρει συνέχεια γάτες!!!Τώρα διαβάζω το Duma Key.Πολύ καλό μέχρι στιγμής.Οχι φυσικά σαν τα παλιά καλά του αλλά αρκετά καλό μπορώ να πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:02 Η ESTELLE έγραψε: #6.836 09-10-09 12:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σας το εχω ξαναπει αγαπητε αλλα ως συνηθως με συνδεσατε με Καϊρο. Ακομα και τη διπλωματικη μου διατριβη στη λογοτεχνια τρομου εκανα,κι ενα απο τα βιβλια με τα οποια ασχοληθηκα ηταν του Κινγκ. Click για ανάπτυξη... Εγώ Δωράκι το θυμάμαι πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:40 Ο EL GATO έγραψε: #6.837 09-10-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σας το εχω ξαναπει αγαπητε αλλα ως συνηθως με συνδεσατε με Καϊρο. Ακομα και τη διπλωματικη μου διατριβη στη λογοτεχνια τρομου εκανα,κι ενα απο τα βιβλια με τα οποια ασχοληθηκα ηταν του Κινγκ. Click για ανάπτυξη... Τώρα το θυμήθηκα. Βρε να πάρει η οργή... Της ηλικίας είναι Δωρα μου, μη νομίζεις. Άμα περάσει τα τριάντα ο άνθρωπος είναι για τον Καιαδα. Εγώ έχω ξεκινήσει το Desperation, αλλά δε με βλέπω να προλαβαίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:42 Ο EL GATO έγραψε: #6.838 09-10-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εγώ Δωράκι το θυμάμαι πάντως!!! Click για ανάπτυξη... Σταματα εσυ να αναβεις φωτιές.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:44 Η moukelis έγραψε: #6.839 09-10-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τώρα το θυμήθηκα. Βρε να πάρει η οργή... Της ηλικίας είναι Δωρα μου, μη νομίζεις. Άμα περάσει τα τριάντα ο άνθρωπος είναι για τον Καιαδα. Εγώ έχω ξεκινήσει το Desperation, αλλά δε με βλέπω να προλαβαίνω. Click για ανάπτυξη... Ναι,ναι,αστα αυτα,ολο καμηλες ακουω στο βαθος... Τι να προλαβεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:47 Ο EL GATO έγραψε: #6.840 09-10-09 12:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,ναι,αστα αυτα,ολο καμηλες ακουω στο βαθος... Τι να προλαβεις; Click για ανάπτυξη... Βρε, κρυβε λόγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 340 341 342 343 344 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 342 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 342 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σας το εχω ξαναπει αγαπητε αλλα ως συνηθως με συνδεσατε με Καϊρο. Ακομα και τη διπλωματικη μου διατριβη στη λογοτεχνια τρομου εκανα,κι ενα απο τα βιβλια με τα οποια ασχοληθηκα ηταν του Κινγκ. Click για ανάπτυξη... Εγώ Δωράκι το θυμάμαι πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:40 Ο EL GATO έγραψε: #6.837 09-10-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σας το εχω ξαναπει αγαπητε αλλα ως συνηθως με συνδεσατε με Καϊρο. Ακομα και τη διπλωματικη μου διατριβη στη λογοτεχνια τρομου εκανα,κι ενα απο τα βιβλια με τα οποια ασχοληθηκα ηταν του Κινγκ. Click για ανάπτυξη... Τώρα το θυμήθηκα. Βρε να πάρει η οργή... Της ηλικίας είναι Δωρα μου, μη νομίζεις. Άμα περάσει τα τριάντα ο άνθρωπος είναι για τον Καιαδα. Εγώ έχω ξεκινήσει το Desperation, αλλά δε με βλέπω να προλαβαίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:42 Ο EL GATO έγραψε: #6.838 09-10-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εγώ Δωράκι το θυμάμαι πάντως!!! Click για ανάπτυξη... Σταματα εσυ να αναβεις φωτιές.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:44 Η moukelis έγραψε: #6.839 09-10-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τώρα το θυμήθηκα. Βρε να πάρει η οργή... Της ηλικίας είναι Δωρα μου, μη νομίζεις. Άμα περάσει τα τριάντα ο άνθρωπος είναι για τον Καιαδα. Εγώ έχω ξεκινήσει το Desperation, αλλά δε με βλέπω να προλαβαίνω. Click για ανάπτυξη... Ναι,ναι,αστα αυτα,ολο καμηλες ακουω στο βαθος... Τι να προλαβεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:47 Ο EL GATO έγραψε: #6.840 09-10-09 12:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,ναι,αστα αυτα,ολο καμηλες ακουω στο βαθος... Τι να προλαβεις; Click για ανάπτυξη... Βρε, κρυβε λόγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 340 341 342 343 344 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 342 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 342 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σας το εχω ξαναπει αγαπητε αλλα ως συνηθως με συνδεσατε με Καϊρο. Ακομα και τη διπλωματικη μου διατριβη στη λογοτεχνια τρομου εκανα,κι ενα απο τα βιβλια με τα οποια ασχοληθηκα ηταν του Κινγκ. Click για ανάπτυξη... Τώρα το θυμήθηκα. Βρε να πάρει η οργή... Της ηλικίας είναι Δωρα μου, μη νομίζεις. Άμα περάσει τα τριάντα ο άνθρωπος είναι για τον Καιαδα. Εγώ έχω ξεκινήσει το Desperation, αλλά δε με βλέπω να προλαβαίνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:42 Ο EL GATO έγραψε: #6.838 09-10-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εγώ Δωράκι το θυμάμαι πάντως!!! Click για ανάπτυξη... Σταματα εσυ να αναβεις φωτιές.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:44 Η moukelis έγραψε: #6.839 09-10-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τώρα το θυμήθηκα. Βρε να πάρει η οργή... Της ηλικίας είναι Δωρα μου, μη νομίζεις. Άμα περάσει τα τριάντα ο άνθρωπος είναι για τον Καιαδα. Εγώ έχω ξεκινήσει το Desperation, αλλά δε με βλέπω να προλαβαίνω. Click για ανάπτυξη... Ναι,ναι,αστα αυτα,ολο καμηλες ακουω στο βαθος... Τι να προλαβεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:47 Ο EL GATO έγραψε: #6.840 09-10-09 12:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,ναι,αστα αυτα,ολο καμηλες ακουω στο βαθος... Τι να προλαβεις; Click για ανάπτυξη... Βρε, κρυβε λόγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 340 341 342 343 344 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 342 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 342 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εγώ Δωράκι το θυμάμαι πάντως!!! Click για ανάπτυξη... Σταματα εσυ να αναβεις φωτιές.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:44 Η moukelis έγραψε: #6.839 09-10-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τώρα το θυμήθηκα. Βρε να πάρει η οργή... Της ηλικίας είναι Δωρα μου, μη νομίζεις. Άμα περάσει τα τριάντα ο άνθρωπος είναι για τον Καιαδα. Εγώ έχω ξεκινήσει το Desperation, αλλά δε με βλέπω να προλαβαίνω. Click για ανάπτυξη... Ναι,ναι,αστα αυτα,ολο καμηλες ακουω στο βαθος... Τι να προλαβεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:47 Ο EL GATO έγραψε: #6.840 09-10-09 12:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,ναι,αστα αυτα,ολο καμηλες ακουω στο βαθος... Τι να προλαβεις; Click για ανάπτυξη... Βρε, κρυβε λόγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 340 341 342 343 344 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 342 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 342 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τώρα το θυμήθηκα. Βρε να πάρει η οργή... Της ηλικίας είναι Δωρα μου, μη νομίζεις. Άμα περάσει τα τριάντα ο άνθρωπος είναι για τον Καιαδα. Εγώ έχω ξεκινήσει το Desperation, αλλά δε με βλέπω να προλαβαίνω. Click για ανάπτυξη... Ναι,ναι,αστα αυτα,ολο καμηλες ακουω στο βαθος... Τι να προλαβεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2009 στις 12:47 Ο EL GATO έγραψε: #6.840 09-10-09 12:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,ναι,αστα αυτα,ολο καμηλες ακουω στο βαθος... Τι να προλαβεις; Click για ανάπτυξη... Βρε, κρυβε λόγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι,ναι,αστα αυτα,ολο καμηλες ακουω στο βαθος... Τι να προλαβεις; Click για ανάπτυξη... Βρε, κρυβε λόγια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.