Τα Μaine Coon-άκια!!

PICT2487-1.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μεκταρινι τι κανουν τα μωρακια;Η μανουλα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νεκταρακι μου να σας ζησουν!!!! τι κανεις??:):clapup:

Μεκταρινι τι κανουν τα μωρακια;Η μανουλα;
Αν και ειχαμε πολλες ωρες τοκετου,μωρα και μαμα ειναι καλα:P

Νεκταρακι μου να σας ζησουν!!!! τι κανεις??:):clapup:
Ευχαριστω Γιαννα μου :) αν και κουρασμενη,καλα ειμαι:)

Νεκταρία μου, να ζήσουν τα νέα λιονταρογατάκια και να μεγαλώσουν σαν τα ψηλά λιονταροβουνά.

Εύχομαι να βρούν ένα σπίτι με τόση θαλπωρή και φροντίδα, όσο το δικό σου.

img_0312.jpg
img_0314.jpg

img_0315.jpg

Σημερα τα κουνακια ταξιδευουν:) Εχουν πολλη δουλεια το Σ/Κ στη Κυπρο;)Μετα απο ενα υπεροχο grooming που μας εκανε η Izabell παιρνουν αριστα. Οσο για τιτλο αυτο θα το κρινουν αλλοι:redface::hmm:
Πωωωωωωωω πω τι ομορφιές ειναι αυτές φιλενάδα μου!!! Το μπισκοτάκι που ειναι η αδυναμία μου ειναι ΠΑΝΕΜΟΦΟ:):clapup:

Καλησπερα απο Κυπρο:) Τελος της πρωτης μερας και μας βρηκε ευχαριστημενους απο τα αναμενομενα αποτελεσματα.Ειχαμε σκληρους ανταγωνιστες.Πηγαμε ομως στα τελικα ,πηραμε και τα EX1,CAC,KAI CAGCIB.Στο Best in show το μπισκοτακι εχασε απο ενα νορβηγικο και ο Τρου απο ενα αλλο μειν που ειχε ορθανοιχτα τα ματια απο τον χαλβα μου.Η Jasty κοπηκε απο την αρχη γιατι φαινονταν τα σημαδια της περασμενης της γεννας στα στηθακια της.Πηρε ομως το CAC :)
ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ:clapup:
Και η δευτερη μερα μια απο τα ιδια δλδ ΝΟΜΙΝΑΤΙΟΝ μονο που πηγε και η Jasty τη Κυριακη.:) Ειχαμε εναν πολυ καλο κουνο λευκο που μας κερδισε και μια σιβιριας.
Δωρακι αυτοι που ειχαν τα νορβηγοπουλα ηρθαν απο Φινλανδια:eek:Παρε με τηλ αυριο να στα διαβαζω .Ειμαι πτωμα απο τις 3.30 το μεσημερι μεχρι πριν απο λιγο ξεγεννουσα:confused: Αυτη η γεννα γκαστρωσε και μας:eek:Απο την Παρασκευη λιγο πριν φυγω ειχε ξεκινησει με υγρα και συσπασεις.Η γιατρος ηρθε δυο φορες.Φιλη μου ξενυχτυσε μαζι της.Ο χαμος γινοτανε εδω:(και τελικα με περιμενε η ατιμη:) Ηθελε τη μαμα της να γεννησει:DΠιστευω να τελειωσε στα 6 και ευχομαι τη νυχτα να μη πατησει κανενα:/:
Μπραβο στην Ηλέκτρα! Να σου ζήσουν τα μωράκια Νεκταρίνι μου.! Βάλε καμμια φωτο να τα καμαρώσουμε! :)

Καλημερα κουνακια!

Βρε Νεκταρια ριξε μια ματια εδω...Δυομισι μηνων και εισαγωγης λεει,πως γινεται να το πηραν ηδη απο εκτροφειο και να πωλειται;Κατι δε μου αρεσει...
https://www.aggeliopolis.gr/ellada/Gata_main_coon_10106843.htm?ca=6_s&w=3

Βρε Νεκταρια ριξε μια ματια εδω...Δυομισι μηνων και εισαγωγης λεει,πως γινεται να το πηραν ηδη απο εκτροφειο και να πωλειται;Κατι δε μου αρεσει...

μαλλον πετ σοπ ειναι!!:/:

Δεν ξερω,αν ειναι πετ σοπ απο τι σοι εκτροφειο το πηρε που το εδωσε κατω των τριων μηνων και σε πετ σοπ;

Πως ειναι τα puppy mils? ετσι ειναι και αυτο.Εμαθα οτι τα pet city εφεραν προ μηνων 2 κουνακια, εγιναν 7 μηνων και δεν τα ειχε παρει κανεις.Ενας υπαλληλος που τα εβλεπε να ταλαιπωρουνται τα αγορασε σε τιμη κοστους σχεδον και τα πηρε σπιτι του με τις αλλες γατες που ηδη εχει.Τον ρωτησα αν ξερει απο ποιο εκτροφειο στην Ουγγαρια ειναι και δεν ξερει.Για το αγγελιοπολις μπορεις να μαθεις το τηλεφωνο?Δεν θελω να στειλω μειλ.;)

Αν και ειχαμε πολλες ωρες τοκετου,μωρα και μαμα ειναι καλα:P

Ευχαριστω Γιαννα μου :) αν και κουρασμενη,καλα ειμαι:)

ειδα οτι πηγατε και πολυ καλα στην εκθεση!!!:D:D και παλι μπραβο!!:clapup::clapup:
τα μωρακια τελικα ειναι ολα καλα? εμεινε στα 6??
κι εμενα γεννησε η Luna πριν 12 μερες και εκανε 6 και εγω περιμενα 4.... και ειχα τρομοκρατηθει!!:worry::worry:

Εχουμε νεα απο Βουλγαρια:clapup:Μου εστειλαν βιντεο τον μικρουλη Jay-Jay:clapup:
https://www.youtube.com/watch?v=XVipjF5O2Wg

Κουκλάκι...........
φοβερό γατόνι...:clapup::clapup::clapup:

Oχι Νεκταρια,ετσι ακριβως ειναι η αγγελια,οπως στην εστειλα...

γεια σας κι απο μενα.
ειναι πραγματι οι μειν κουν τοσο μεγαλες οσο ακουω?
δηλαδη, μια μεση γατα ποσα κιλα-μηκος-υψος φτανει κα ποσο οι μειν κουν?
παντως εχω ακουσει οτι ειναι πολυ στοργικες και ηρεμες.
ψαχνω να βρω ενα σαιτ που να δινει πληροφοριες για τον χαρακτηρα διαφοτων ρατσων κ οχι τοσο για την εμφανιση-απλα για πληροφορηση-εχετε κατι υποψην σας?
πχ ακουω οτι η περσιας κ αγκυρας ειναι σκατογατες κ οι μειν κουν τρυφερες.Επειδη συνηθως παραπληροφορουμαι θα ηθελα κατι εγκυρο για την συμπεριφορα-σε γενικες γραμμες παντα αφου ολα εξερτωνται κι απ τον χαρακτηρα του ζωου

Καλησπερα!
Στο site του CFA εχει ολες τις φυλες και την περιγραφη τους,δε σε καλυψε;:hmm:Οι κουν ειναι πολυ μεγαλες γατες,εξαρταται βεβαια κι απο τη γραμμη και το καθε ζωο.

δεν το ειχα υποψην-ευχαριστω

Αν δεν ειναι πολυ καλα τα αγγλικα σου,μπορεις να ριξεις μια ματια κι εδω.Εχει χωρισμενες τις φυλες σε κοντοτριχες και μακρυτριχες,κι εχει αρθρα και φωτογραφιες απο τις περισσοτερες.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back