Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Ευχαριστουμεολο ομορφα κουνακια εχετε..μπραβο!!!!πανεμορφοοοοοοοοοοο![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Ο χωρος βρισκοταν σε περιοχη οπου γινονται πασης φυσεως εκθεσεις κατι σαν τα δικα μας EXPO.Η αιθουσα ταιραστια σαν αυτη του Δαις.Οι χορηγοι εννεα
και μεγαλα ονοματα
Η διοργανωση αψογη!!Οι στιουαρτ (εννεα,9) εκαναν τη δουλεια τους με ακριβεια.Δυο ατομα στην εισοδο για τα εισητηρια,και 5-6 στη γραμματεια.Ο προεδρος βολταριζε συνεχως μιλωντας με εκθετες και επισκεπτες.Ειχαν ερθει εκθετες απο Ιταλια,Σερβια,Ουκρανια,Ρωσια,Βουλγαρια,Σλοβενια(τα παιδια που ηρθαν και στη δικη μας και φυσικα εμεις.Οι κριτες πολυ καλοι,ηταν πεντε
εδω ειναι απο το BIS του Σαββατου.Τη βλεπουν Ο Coste και ενας Πολωνος που μου διαφευγει το ονομα του!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Blue smoke ειναι Νεκταρία?
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Μια επισης εξαιρετη κριτης απο Φινλανδια ηταν η Anne Paloluoma στη φωτο με την γνωστη μας Ιταλιανα Hana klein

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Αυτη ειναι η Anne (μιση ομως) ενω πισω την κοιταζει ο πολωνος.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Και το διπλωμα μας (ποστοποιητικο)

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Βlack smoke,το καμαρι μαςKουκλάκι!!Με το καλό να το δεχτείτε!!
Blue smoke ειναι Νεκταρία?

moukelis
Επιφανές μέλος

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Στο ΒΟΒ του γκρουπ 2 ειχαμε απο τρεις κριτες ,τρια διαφορετικα νουμερα,γι`αυτο και εγινε κληρωση,δεν κληρωθηκαμε.Αν γινονταν αυτο θα περναμε το εισητηριο για το best of the best

elvenstar
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Συγχαρητηρια για τις διακρισεις και καλως να δεχτειτε το νεο σας μωρο!![]()
Σ`ευχαριστουμε Δωρα μας,και σου ευχομαστε να αποκτησετε συντομα τα δικα σας μωρακια

Πρεπει να ενωθουμε και να πηγαινουμε πολλοι στο εξωτερικο.με πηραν απο Κυπρο και στις 9-10/10 εχουν εκθεση.Μου ζητηθηκε να τους πω ποια εκτροφεια μπορουν να παρουν μερος και να τους ενημερωσω.Επισης ενα μηνα πριν στις 25-26/9 εχει παλι στη Ρουμανια.Οσοι θελουν να αποκομησουν γνωσεις και εντυπωσεις μην χασουν αυτη την εκθεση.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Ηταν το wild forest kai to Astra Polaris from KievoΝεκταρια θυμασαι ποιο εκτροφειο με νορβηγακια ηταν;
moukelis
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Ω,εχουν πολυ ωραιες γατες,εφεραν πολλες;Ηταν το wild forest kai to Astra Polaris from Kievo
Σου αρεσαν;To δευτερο εχει παρει και μια θηλυκια της Ρενε,απο παλιοτερη γεννα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Τρεις γατες εφεραν.Με την εκτροφεα την Τανια πηγαμε μαζι στο παρτυ που διοργανωσε ο προεδρος με τη γυναικα του Bev στο σπιτι τους.Ηταν ολοι οι κριτες εκει καθως και αλλοι εκτροφεις.Περασαμε υπεροχα,ασε που ο πολωνος (κριτης) μεθυσεΩ,εχουν πολυ ωραιες γατες,εφεραν πολλες;Σου αρεσαν;To δευτερο εχει παρει και μια θηλυκια της Ρενε,απο παλιοτερη γεννα.

moukelis
Επιφανές μέλος
Οι γατες τους δε μου ειπες καλε,σου αρεσαν;

Νεκταρια
Διάσημο μέλος

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Το ξερω,τις ειδα κι εγω στις προγραμματισμενες εκθεσεις,αλλα δυστυχως ή ευτυχως αν δεν ασχολεισαι επαγγελματικα με την εκτροφη δεν εχεις χρονο για πολλες εκθεσεις στο εξωτερικο,μερικες φορες καν για της χωρας οπου ζεις.Μακαρι να μπορουν οι υπολοιποι,και να εχετε καλα αποτελεσματα!![]()
Αυτο μη το λες γιατι πρωτον οταν εγω ετρεχα στο εξωτερικο με ενα στειρωμενο τον Ιβαν,δεν ειχα να κερδισω τπτ,το εκανα μονο και μονο για το κεφι μου.Δευτερον γνωριζω πολλους και μεσα σ`αυτους ειναι και ο κυριος Σολομον(δικηγορος το επαγγελμα)που τρεχει απο χωρα σε χωρα με 2 στειρωμενα.Τελικα ειναι να τοχεις μεσα σου το σαρακι .Τωρα αν σου βγει επαγγελματικα τοτε εχεις δυο σε ενα

Ευχαριστουμε Ελενακι μου...ο μικρος θα γινει το καμαρι του εκτροφειου μας... μετα τον Τρου φυσικαΣυγχαρητήρια κ από μένα Νεκταρία μου κ εις ανώτερα κ με το καλό να δεχτείς το μπλε κουκλί σου με το οποίο τρελάθηκα είναι πανέμορφο![]()
δεν ειναι μπλε ειναι μαυρος καπνος
μου αρεσαν,καθομουν εκει στα περισσοτερα και αγουγα τις κρισεις.Με ενδιεφεραν οι αντιπαλοι της Ice βλεπεις.Αλλα τι να κανουμε,οποιο γατι ειχε διπλα της το νικουσε η ατιμη!!!!!! Δεν φταιω εγω!!Πρεπει να περασατε πολυ ομορφα!
Οι γατες τους δε μου ειπες καλε,σου αρεσαν;![]()
moukelis
Επιφανές μέλος
Μα αυτο εννοω Νεκταρια μου,οτι αν ειναι αυτο το επαγγελμα σου εχεις και το χρονο και τη διαθεση να πηγαινεις σε τοσες εκθεσεις,ή αν εισαι ελευθερος επαγγελματιας οπως ο κυριος που ανεφερες.Εξαλλου κι εγω γνωριζω πολλους εκτροφεις που δεν θεωρουν πρωταρχικο τους σκοπο τα shows,και πηγαινουν μονο σε οσα ειναι απαραιτητα ωστε να παιρνουν οι γατες τους τους τιτλους και να βλεπει ο κοσμος τη φυλη οπου χρειαζονται προωθηση.Για μενα η χρυση τομη ειναι το ζητουμενο,συνηθως περνω καλα στις εκθεσεις αλλα θελω να εχω και εγω και τα ζωα μου το χρονο και τη διαθεση να το απολαυσουμε και να υπαρχει και καποιο κινητρο για να παω.Εξαλλου γι'αυτο εκτρεφω ερασιτεχνικα κι οχι επαγγελματικα,για να μην πιεζομαι απο τετοιες "υποχρεωσεις".Αυτο μη το λες γιατι πρωτον οταν εγω ετρεχα στο εξωτερικο με ενα στειρωμενο τον Ιβαν,δεν ειχα να κερδισω τπτ,το εκανα μονο και μονο για το κεφι μου.Δευτερον γνωριζω πολλους και μεσα σ`αυτους ειναι και ο κυριος Σολομον(δικηγορος το επαγγελμα)που τρεχει απο χωρα σε χωρα με 2 στειρωμενα.Τελικα ειναι να τοχεις μεσα σου το σαρακι .Τωρα αν σου βγει επαγγελματικα τοτε εχεις δυο σε ενα![]()

Σιγουρα αν τα συνδυασεις φανταζομαι ειναι ο,τι καλυτερο,εσυ ξερεις καλυτερα που ασχολεισαι και τοσα χρονια,εμεις ειμαστε καινουριοι στο "αθλημα".Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool