Τα Μaine Coon-άκια!!

Εσύ πρέπει να τον ήπιες πάντως....με τόσο κέφι πρωί πρωί :P:lol::lol::lol:
τα φαινομενα απατουν Νικολετάκι μου:/:...
Η παρεα μας μου προκαλει χαρα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα! Ηπιες καφε?? :PΑν οχι, γι'αυτο δεν τις βλέπεις:lol:

Καλημερα!

Δεν πινω ποτε καφε. Η οξυνοια μου (οση ειναι αυτη τελοσπαντων...) ειναι το πρωι μια χαρα και χωρις καφε. Αλλα, ακομα δε βλεπω τις φωτο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα!

Δεν πινω ποτε καφε. Η οξυνοια μου (οση ειναι αυτη τελοσπαντων...) ειναι το πρωι μια χαρα και χωρις καφε. Αλλα, ακομα δε βλεπω τις φωτο.
Παύλο ούτε κι εγώ πίνω καφε αλλά τις είδα!:PΜήπως πρέπει να αρχίσεις να πίνεις;:lol::lol:

Παύλο ούτε κι εγώ πίνω καφε αλλά τις είδα!:PΜήπως πρέπει να αρχίσεις να πίνεις;:lol::lol:

Δε ξερω τι παιζει ρε γμτ και δεν τις βλεπω. Της κας Νεκταριας το δεντρο και τη Μαγια τις βλεπω κανονικα.
Παρεμπιπτοντως πολυ ωραιο το δεντρο.... και η Μαγια.

Βρε μπας και συνωμοτειτε εναντιον μου? Μα τι σας εχω κανει? :hmm:

καλημέρα ...Νεκταρία ωραιο το δεντρο αντε και του χρόνου..:)

Δε ξερω τι παιζει ρε γμτ και δεν τις βλεπω. Της κας Νεκταριας το δεντρο και τη Μαγια τις βλεπω κανονικα.
Παρεμπιπτοντως πολυ ωραιο το δεντρο.... και η Μαγια.

Βρε μπας και συνωμοτειτε εναντιον μου? Μα τι σας εχω κανει? :hmm:
κι εγω νομιζα θυμωσες με μένα που σου'κανα πλακα για το καφε...:(

τωρα τη βλέπεις?:)

P6090008.jpg

κι εγω νομιζα θυμωσες με μένα που σου'κανα πλακα για το καφε...:(

Σιγα να μη θυμωσα.

τωρα τη βλέπεις?:)

P6090008.jpg

Οχι. Μαλλον κατι παιζει με το αρχειο της φωτο. Anyway, δεν πειραζει.

Καλημερα!
Στελλα μου ηταν πληρως εμβολιασμενος,στειρωμενος,αποπαρασιτωμενος,και δεν κατεβαινε απο το μπλακονακι μας...Μεσα σε μια μερα εφυγε το μωρο μου,μου εμεινε στα χερια,μολις γυρισα απο τη δουλεια.:(

Καλημερα!
Στελλα μου ηταν πληρως εμβολιασμενος,στειρωμενος,αποπαρασιτωμενος,και δεν κατεβαινε απο το μπλακονακι μας...Μεσα σε μια μερα εφυγε το μωρο μου,μου εμεινε στα χερια,μολις γυρισα απο τη δουλεια.:(

Λυπαμαι γι' αυτο. Οπως απο τι συνεβη?

Λυπαμαι γι' αυτο. Οπως απο τι συνεβη?
Δεν ηξερε ουτε ο γιατρος...Οι εξετασεις του βγηκαν καλες,τα τεστ λευχαιμιας κτλ αρνητικα,μονο αναιμια ειχε και υποθερμια.Επρεπε να ειχαμε κανει νεκροψια,αλλα ηταν ενας γατουλης που ειχαν κατασπαραξει τη μαμα του σκυλια και τον ειχαμε απο ενος μηνα,δεν μας πηγαινε καρδια,και που να ειχαμε μυαλο για τετοια...:(

Δεν ηξερε ουτε ο γιατρος...Οι εξετασεις του βγηκαν καλες,τα τεστ λευχαιμιας κτλ αρνητικα,μονο αναιμια ειχε και υποθερμια.Επρεπε να ειχαμε κανει νεκροψια,αλλα ηταν ενας γατουλης που ειχαν κατασπαραξει τη μαμα του σκυλια και τον ειχαμε απο ενος μηνα,δεν μας πηγαινε καρδια,και που να ειχαμε μυαλο για τετοια...:(

Ακου να δεις.... Πολυ περιεργο.

Ναι,μας ειπε οτι ειχε μια υποψια διροφυλλαριας,αλλα μου φανηκε πολυ κουφο,καθοτι ειχε αποπαρασιτωθει εξωτερικα πολυ προσφατα,και στην εξοχη ειχε παει δυο μερες ολες κι ολες σε ολη του τη ζωη.Ασε που στην Ελλαδα δεν εχει σημειωθει κρουσμα και για να αποφανθεις σχετικα με μια τετοια παθηση πρεπει να γινει νεκροψια.

Εμ, εναν με εχετε και δε με προσεχετε.
Καλέ πώς δεν σε προσέχουμε??? Και πολύ μάλιστα!!!!
Παύλο τέλειο το τελευταίο βίντεο του Μούψη. Να του δώσεις ένα ρουφηχτο φιλάκι από εμένα!!!:lol:

Λες ε;Περισυ καναμε Πρωτοχρονια ολοι μαζι,και φετος ο ενας αποφασισε οτι δεν θελει να προσπαθησουμε να διορθωσουμε την κατασταση,και η αλλη ειναι εγκυος και δεν ξερω καν το φυλο του μωρου...Χαλια,μου λειπουν πολυ.Κι ειχα σταμπαρει τα τελεια δωρακια τους για κατω απο το δεντρο,κανονιζα εκπληξεις τωρα που θα γυριζα...Ουφ.Τουλαχιστον θα ειναι ο Δημητρης μου να με περιμενει να με παρηγορησει.
Δωρακι μου σε καταλαβαίνω απόλυτα. Είδες πώς πικραίνεσαι μερικές φορές από τους ανθρώπους που θεωρείς δικούς σου κι υπολογίζεις συναισθηματικά σ΄αυτούς???Ομως μην απογοητεύεσαι κ μην χάνεις το κουράγιο σου γιατί ακόμα είσαι τόσο νέα και σου επιφυλάσσει η ζωή εμπειρίες και νέες χαρές κ ακόμη γιατί όχι... και φιλιες. Πιστεύω πως αν είναι πραγματικές οι φιλίες σου κ βαθιές με τα άτομα αυτά που λες, σίγουρα θα δεις ότι θα καταλάβουν κ θα το ξανασκεφτουν. Αν όχι.... δεν θέλω να εκφέρω την γνώμη μου. Από κοντά θα πουμε πιο πολλά.:)

Ειναι κοντα στο 1,50 κιλο. Και ειναι 3 μηνων ακριβως.

Πώ πω πω. Το μωράκι σου είναι γλύκα!!!

Α δεν ειναι ο τυπος μου...(θυμισε μου να μη σε γνωρισω εσενα στο Δημητρη,θα μου το κλεισεις το σπιτι πριν το ανοιξω:lol:)
Γιουλιτσκα πρεπει να σου πω οτι σε εχω παραδεχτει σε πολλα θεματα τις τελευταιες μερες σου με τη θεση που παιρνεις.Ανυπομονω να σε γνωρισω απο κοντα,απο τα γραφομενα σου φαινεσαι πολυ αξιολογος ανθρωπος.Σλουρπ.:P
Και ΝΑΙ ΝΑΙ μπορώ κι εγώ να το διαβεβαιώσω ότι είναι ΠΟΛΥΥΥΥ αξιολογος άνθρωπος. Και πάνω απ΄όλα ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Ελεύθερος στη σκέψη, στην καρδιά γεμάτος, και φίλη...:up:

Ξερω τι εννοεις...Εγω οπως ειπα και πιο πανω,κανω ευκολα παρεες.Ολα πανε καλα,μεχρι που αποφασιζει καποιος να ερθει πιο κοντα,κι εκει που ξετρελαινονται,ξαφνικα κατι στραβωνει.Ειναι η δευτερη φορα που μου συμβαινει το ιδιο ακριβως πραγμα,και μαλιστα αυτη τη φορα εις διπλουν.Τον ανθρωποδιωχτη εχω πια...
Εγω φετος δε νιωθω καθολου γιορτινα...
Ολο βλεπω δωρακια που θα τους αρεσαν,και βουρκωνω που δεν θα τους τα παρω.Και το χειροτερο ειναι οτι ολα αυτα τα ειπα,και το θεωρησαν απλα ψευτικο και μελο.Τι να πω,δεν υπαρχει τροπος να τους δειξω ποσο ασχημα περναω και ποσο μου λειπουν...:(
Καλη μου ΜΗΝ το χρεώνεσαι εσύ αυτό!!! Οχι δεν έχεις τον ανθρωποδιώκτη. Ισως αυτοί δεν καταλαβαίνου, ή μάλλον δεν είναι σε θέση να νοιώσουν αισθήματα βαθιά κ το ότι εσύ δίνεσαι απολόχερα. Κι επειδή το κάνεις, το θεωρουν κ αυτονόητο. Τους το προσφέρεις απλόχερα κ δεν το εκτιμούν. Το έχω εισπράξει προσωπικά. ! Μην χάνεις την γιορτινή σου διάθεση. Να δεις πλάκες που θα κάνουμε στις 23 από κοντά!!!! Κράτα όρεξη.:up:

Σας αρεσει?
ΤΕΛΕΙΟ!!! Και του χρόνου Νεκταρία μου. Τι κουκλίτσα η Μάγια σου1

Τιγρακι ηταν κι ο γατουλης μου ο Εκτορας,που χασαμε προσφατα.Ειχα πει οτι δεν θα ξαναπαρω γατουλη,για μενα ειναι αναντικαταστατος.Δες τον,στην πρωτη ειναι μικρουλης και στη δευτερη μολις ενος ετους.Θα γινοταν πολυ μεγαλος γατος νομιζω.

P9170196.jpg

P6090008.jpg
Κρίμα για τον γατουλίνο τον κούκλο σου!!!

Και ναι, κυριες και κυριοι (που μονο εγω ειμαι, αλλα τεσπα).
Αυτη ηταν η Αναστασια. Για ολους και για ολα!!!!!!!!

λες μωρε Δωρα να ήταν καρδια? Ετσι ξαφνικά έχασε η Sabi τον γατουλη της...και το βρηκαν στη νεκροψια...:(

Μας ειπε οτι αν ηταν καρδια θα εδειχνε σημαδια κουρασης το ζωο,ή θα εμενε ξαφνικα.Ο Εκτορας αντεξε μια ολοκληρη μερα,και μαλιστα φαινοταν να ανακαμπτει το μεσημερακι,τον ταϊσαν και με συρριγα,ηπιε νερακι...Αλλα ηταν σαν να με περιμενε.

Μας ειπε οτι αν ηταν καρδια θα εδειχνε σημαδια κουρασης το ζωο,ή θα εμενε ξαφνικα.Ο Εκτορας αντεξε μια ολοκληρη μερα,και μαλιστα φαινοταν να ανακαμπτει το μεσημερακι,τον ταϊσαν και με συρριγα,ηπιε νερακι...Αλλα ηταν σαν να με περιμενε.
Κριμα...

Ελα σου έφερα επισκέψεις να χαμογελάσεις:)

CIMG2333.JPG

Ομορφιες...Κουκλια ειναι,σαν διακοσμητικα!Νεκταρια τα μωρα μεγαλωνουν ε;Ποτε θα τα ξαναβγαλεις φωτο;Εμενα η Ελισσαβετ κι ας ειναι στριμμενη μου αρεσε περισσοτερο απο ολα...

Σ'ευχαριστω Χριστινακι,θα επανελθω συντομα πολυ πιο ανεβασμενη!:)
Μπράβο!:D:D:D
Ιt sounds great!!!:up::up::up:
tf109-2_350.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back