moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO
Διάσημο μέλος
όχι...τα νεύρα μου πειράζει...αν τον γνωρίσεις θα καταλάβεις... μούτρο!! Τον έχεις δει σε φωτό?
Ε, οχι....
Θα μπει η κα Νεκταρια σε λιγο και θα δει τοσες νεες σελιδες. Πλακα θα εχει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
κανόνισε με την Αντα την άλλη εβδομάδα(εκτός Τρίτης και Παρασκευής)
Τετάρτη έχω ισπανικά καιΔευτέρα έχω μια παρουσίαση σχετικά με τη δουλειά μου..ΠΕΜΠΤΗ μπορώ..Να το κλείσουμε από τώρα?????????
Για να μην έχουμε άλλες δικαιολογίες??Τωρα το ειδα. Ειναι, ομως, διαφορετικο να εισαι το πιο ενεργο μελος στο forum απο το κουτσομπολα. ΜΕΓΑΛΗ διαφορα. Οποτε, ασε τις ντροπες.
Ναι βρε Γιούλη τι σχέση έχει τώρα το πιο ενεργό μέλος με το κουτσομπολιό???Απλά ίσα ίσα σε δείχνει σαν την πιο κοινωνική και πρόθυμη να μιλήσεις-βοηθήσεις!
Για αυτό σε αγαπάμε!!!!
Καλα, ηρεμησε. Δε θα το πουμε πουθενα....
ΚΑλα ναι μόνο τα 6000 μέλη το ξέρουν..
Ναι καλέ απλά τα κουνάκια θα τα λέμε από εδώ και μπρος M.C Hammerakia!![]()
Δεν είναι κακό!!!!

my coputerακια μην τα πείτε τα κακόμοιρα!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
EL GATO
Διάσημο μέλος
ΚΑλα ναι μόνο τα 6000 μέλη το ξέρουν..
![]()
Και κατι εκατομμυρια χρηστες του You Tube. Μολις το δημοσιευσα...
Ελα, πλακα κανω.

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πέμπτη!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

EL GATO
Διάσημο μέλος
τελικά είμαι κουτσομπόλα...έβαλα τη φωτό του γάτου του ανθρώπου εν τη απουσία του![]()
Γελω τωρα....
Και αναρωτιομουν. Ειναι αλλουνου αυτο το γατακι?
LOLOLOLOLOLOL!
moukelis
Επιφανές μέλος

Ναι μπορει,οπως και να 'χει ειναι πανεμορφος γατουλης.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Και κατι εκατομμυρια χρηστες του You Tube. Μολις το δημοσιευσα...
Ελα, πλακα κανω.![]()
Πόσο θα κρατήσει αυτό.????ΚΑι δεν είμαι και ξανθιά !!!ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΩ!!!

ΤΕΛΕΙΑ..πες το και στην Αντούλα..Θα την πάω με το τουτού ε???το έγραψα στην ατζέντα μου...πέμπτη!

katerina10
Περιβόητο μέλος
Α ναι οκ...τότε είσαι...τελικά είμαι κουτσομπόλα...έβαλα τη φωτό του γάτου του ανθρώπου εν τη απουσία του![]()
Ασε μας ρε Γιούλη!!!
Καλά έκανες!!!
Ασε μας κι εσύ μωρέ...Γιουλη εσυ εισαι απλα ανθρωπος με ενδιαφερον για ολα,ΕΓΩ ειμαι κουτσομπολα (και ειδημονας μην ξεχνιομαστε)
Ναι μπορει,οπως και να 'χει ειναι πανεμορφος γατουλης.
Κουτσομπολιό θα ήταν να βγείτε στα μπαλκόνια και να μαθαίνετε νέα ΤΡΙΤΩΝ!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO
Διάσημο μέλος
Α ναι οκ...τότε είσαι...Ασε μας ρε Γιούλη!!!
Καλά έκανες!!!
Ασε μας κι εσύ μωρέ...Κουτσομπολιό θα ήταν να βγείτε στα μπαλκόνια και να μαθαίνετε νέα ΤΡΙΤΩΝ!!!!
Τις απεχθάνομαι..και μετά να τα διαδίδετε όλα τύπου "τα έμαθες για την Κατερίνα???????καηκε ο απορροφητήρας και...."ΙΟΥ ΙΟΥ!!!
![]()
Μπραβο Κατερινα! Βαλε τα πραματα στη θεση τους.
Οσον αφορα στο αστειακι μας, βαζω φρενο. Στομα εχω και μιλια δεν εχω...

Μα που ειναι η αγαπητη κα Νεκταρια? Ακομα εμβολιαζει? Μαλλον. Ειναι και πολλα τα μικρα. (Εγω οταν λεω μικρα, εννοω ολα τα γατακια....)
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Που ειμαι?? Μα οταν θελω μια ωρα για να διαβασω ολες τις σελιδες?Μωρε γλιστριδα φαγατε?Μπραβο Κατερινα! Βαλε τα πραματα στη θεση τους.
Οσον αφορα στο αστειακι μας, βαζω φρενο. Στομα εχω και μιλια δεν εχω...
Μα που ειναι η αγαπητη κα Νεκταρια? Ακομα εμβολιαζει? Μαλλον. Ειναι και πολλα τα μικρα. (Εγω οταν λεω μικρα, εννοω ολα τα γατακια....)
Λοιπον ο γατος του Αλεξανδρου ειναι η black silver tabby η blue tabby.Δεν ειμαι σιγουρη γιατι αλλαζει πολλες φορες ο φωτισμος στην φωτογραφια αν τον ειχα μπροστα μου θα σας ελεγα με σιγουρια.
Παυλο μου ο μικρος σου σημερα δεν εμβολιαστηκε απλα εγινε ενα μπερδεμα με τα εμβολια ....ειχαμε μονο 10.Πριτιμησαμε να εμβολιαστει και να τσιπαριστει αυτος που θα παει στη Σοφια.Εντος της εβδομαδας ομως δεν τη γλυτωνει,το ιδιο και η Cammy.
EL GATO
Διάσημο μέλος
Που ειμαι?? Μα οταν θελω μια ωρα για να διαβασω ολες τις σελιδες?Μωρε γλιστριδα φαγατε?
Λοιπον ο γατος του Αλεξανδρου ειναι η black silver tabby η blue tabby.Δεν ειμαι σιγουρη γιατι αλλαζει πολλες φορες ο φωτισμος στην φωτογραφια αν τον ειχα μπροστα μου θα σας ελεγα με σιγουρια.
Παυλο μου ο μικρος σου σημερα δεν εμβολιαστηκε απλα εγινε ενα μπερδεμα με τα εμβολια ....ειχαμε μονο 10.Πριτιμησαμε να εμβολιαστει και να τσιπαριστει αυτος που θα παει στη Σοφια.Εντος της εβδομαδας ομως δεν τη γλυτωνει,το ιδιο και η Cammy.
Τι, εχουν και τσιπακι?
Νεκταρια
Διάσημο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
To τσιπακι ειναι μονο για το εξωτερικο.Η γαλιαντρα μας μας τοσκασε ,δεν τη βλεπω![]()

καλά και παραθέσεις Νεκταρία ε?

kwstantina
Νεοφερμένο μέλος

μαμα ΝΕΚΤΑΡΙΑ

Ειναι η πρωτη χρονια που λειπω στη γιορτη σου,αλλα μη νομισεις πως σε ξεχασα.Η καινουρια μαμα, μου μιλαει πολλες φορες για σενα και μου δινει οοοοολαα τα φιλακια που στελνεις. Δεν θελω να ανισυχεις για μενα. Ειμαι πολυ ευτυχισμενος εδω. Εχω μεγαλο σπιτι και αλλωνιζω ολη μερα. ΣΩΣΤΟς ΒΑΣΙΛΙΑς

Αρκει να σου πω πως η μαμα , εχει απαγορευσει στους αλλους αντρες του σπιτιου ακομα και να μιλανε δυνατα για να μη με τρομαζουν

Πολλους χαιρετισμους και φιλια σε ολους τους φιλους μου. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

..............Με πολυ αγαπη το γατοπαιδι σου lovely - Μπισκοτακης.............
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙ ΜΟΥ, να εισαι καλα και να ζησεις πολλα πολλα χρονια με τη Κωνσταντινα που σε αγαπαει οσο τιποτα στον κοσμο.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑμαμα ΝΕΚΤΑΡΙΑ
Ειναι η πρωτη χρονια που λειπω στη γιορτη σου,αλλα μη νομισεις πως σε ξεχασα.Η καινουρια μαμα, μου μιλαει πολλες φορες για σενα και μου δινει οοοοολαα τα φιλακια που στελνεις. Δεν θελω να ανισυχεις για μενα. Ειμαι πολυ ευτυχισμενος εδω. Εχω μεγαλο σπιτι και αλλωνιζω ολη μερα. ΣΩΣΤΟς ΒΑΣΙΛΙΑς
Αρκει να σου πω πως η μαμα , εχει απαγορευσει στους αλλους αντρες του σπιτιου ακομα και να μιλανε δυνατα για να μη με τρομαζουν
Πολλους χαιρετισμους και φιλια σε ολους τους φιλους μου. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
..............Με πολυ αγαπη το γατοπαιδι σου lovely - Μπισκοτακης.............
Ευχαριστω για τις ευχες σου....αλλα για ποια επιτυχια στη Βουλγαρια κοριτσι μου μιλας? Η επιτυχια βρισκεται ΕΔΩ κοντα σε σας που μου εχετε δειξει αυτη τη τοσο μεγαλη και απροσμενη αγαπη.Σας ευχαριστω ολους απο τα βαθη της καρδιας μου.
Raisa
Περιβόητο μέλος

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Ευχαριστω για τις ευχες
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
(εκτός Τρίτης και Παρασκευής)