Τα Μaine Coon-άκια!!

απέχει απ΄τη Βιρμανική γούνα...είναι ελαφρώς μακρύτερη απ΄του Σιαμ αλλά μπορεί να έχει πρόγονο γιατί έχει στρογγυλούτσικο αρκετά προσωπάκι......όμορφος ο Αραγκορν!! :up:

Παιδιά ποιο πανέμορφο γατί είναι αυτό? ειμαι λίγο απληροφόρητη? έχασα επεισόδια?:redface:
Α ναι οκ...τότε είσαι...:confused:Ασε μας ρε Γιούλη!!!:lol::lol:Καλά έκανες!!!:D

Ασε μας κι εσύ μωρέ...:lol:Κουτσομπολιό θα ήταν να βγείτε στα μπαλκόνια και να μαθαίνετε νέα ΤΡΙΤΩΝ!!!!:down:Τις απεχθάνομαι..και μετά να τα διαδίδετε όλα τύπου "τα έμαθες για την Κατερίνα???????καηκε ο απορροφητήρας και...."ΙΟΥ ΙΟΥ!!!:down::down:
Σωστά σωστά. Εδώ το έμαθε όλο το φόρουμ καλέ παιδιά. !!! :up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νεκταρία!!! Και από εδώ, σου ευχομαι:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!!
Με την πανέμορφη οικογένεια σου και τα πανέμορφα ζωάκια σου. :D:D:D
Να εισαι πάντα έτσι γελαστή όπως τώρα και χαρουμενη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΓΕΡΗ!!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΣΟΥ!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΙΝΚΟΥΝΑΚΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!!:up:

Εμένα μ' αρέσουν πολύ οι μεϊν κουν αλλά σκέφτομαι πόσα κακά θα βγάζουν κάθε μέρα! Ίσως η μία τους σαν τις δύο δικές μου μαζί .... Αν και πολλές φορές και τα μικρά βγάζουν απίστευτα πολλά κακά .... Κάθε μία ως δύο μέρες τους καθαρίζω την τουαλέττα. Στις μέιν κουν κάθε μισή μέρα??? Πες τε μου παρακαλώ τις εμπειρίες σας!

E, δε νομιζω να ειναι και ετσι ακριβως τα πραγματα. Δεν εχω ακομα τον MC γατο μου, αλλα δεν φανταζομαι να "λερωνουν" πολυ περισσοτερο. Ωστοσο, ας περιμενουμε απαντησεις απο του εχοντες MC.

Εμένα μ' αρέσουν πολύ οι μεϊν κουν αλλά σκέφτομαι πόσα κακά θα βγάζουν κάθε μέρα! Ίσως η μία τους σαν τις δύο δικές μου μαζί .... Αν και πολλές φορές και τα μικρά βγάζουν απίστευτα πολλά κακά .... Κάθε μία ως δύο μέρες τους καθαρίζω την τουαλέττα. Στις μέιν κουν κάθε μισή μέρα??? Πες τε μου παρακαλώ τις εμπειρίες σας!

να υποθέσω ότι εννοείς σε κλειστή τουαλέτα;

χμ εγώ με τα περσικά μου πάντως είμαι με το φτυαράκι στο χέρι σε ανοιχτή.. με τη νέα άμμο το έχουν παιχνίδι... μπάινει ο ένας κάνει λίγα, βγαίνει, καθαρίζω, μπαίνει η άλλη για το ψιλό της, βγαίνει, καθαρίζω, ξαναμπαίνει καπάκι ο πρώτος, συνεχίζει λίγα, βγαίνει, καθαρίζω, τσουπ η άλλη μέσα, το χοντρό της, βγαίνει, καθαριότητα, συγχίζεται ο πρίν πριν τσακ μέσα το ψιλό του κλπ... μέχρι να τσιρίξω για να φύγουν από την άμμο τους...

τελικά πρέπει να μυρίζει η τουαλέτα.. αν δεν μυρίζει σου σπάνε τα νεύρα..

(υπόψην ο πρινς αν την βρεί λερωμένη έστω και από το ψιλό της ρέινας νιαουρίζει μέχρι να τα καθαρίσω για να μπεί... επίσης όταν λέιπω ποτε΄δεν την λερωνουν την άμμο ακόμη κι αν κάνω 11 ώρες (έχει συμβεί) να γυρίσω)

Εεεεεεεεεεεεεεε; Τι να σου πω, εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό... Ο Φαντομάς μου, μια χαρά αφοδεύει...Βέβαια, εμείς καθαρίζουμε καθημερινά και αρκετές φορές την τουαλέτα, μολονότι έχουμε πολλές λεκάνες εφόσον είναι και πολλά τα γατιά (αλλά και περίεργα διότι τα έχουμε συνηθίσει να είναι πάντα καθαρή η άμμος τους) , ωστόσο, ο συγκεκριμένος maine coon δεν διαφέρει από τις υπόλοιπες γάτες στο θέμα της αφόδευσης και ας είναι ο πιο χοντρός και φαγανός από όλους...

(
υπόψην ο πρινς αν την βρεί λερωμένη έστω και από το ψιλό της ρέινας νιαουρίζει μέχρι να τα καθαρίσω για να μπεί... επίσης όταν λέιπω ποτε΄δεν την λερωνουν την άμμο ακόμη κι αν κάνω 11 ώρες (έχει συμβεί) να γυρίσω)
:D Και μένα ο πρωτότοκός μου ο Σίμπα ακριβώς αυτό κάνει... Αν δεν είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ καθαρή η άμμος, χαιρέτα μας τον πλάτανο... Με χίλιους τρόπους θα με τραβήξει στη λεκάνη για να την καθαρίσω...Βασικά τα περισσότερα, αυτό μας κάνουν... Έχει τύχει πάμπολλές φορές αυτό που λές, να είμαι με ένα φτυαράκι στο χέρι και να καθαρίζω το ένα πίσω από το άλλο...Ένα περίεργο πράγμα, αν σε δουν ότι καθαρίζεις, τσουκ τσουκ τσουκ, θυμούνται ότι πρέπει να πάνε προς ανάγκη τους...χαχαχαα....

Δε νομιζω οτι εχει καμια σημασια αυτο. Μαλλον αναφεροταν καθαρα στην ποσοτητα των "εξερχομενων" απο το ιδιο το γατακι. Τωρα τι τουαλετα εχει ο καθενας ειναι αλλο θεμα. Μεγαλη, μικρη, ανοικτη, κλειστη... you name it.

χμ εγώ με τα περσικά μου πάντως είμαι με το φτυαράκι στο χέρι σε ανοιχτή.. με τη νέα άμμο το έχουν παιχνίδι... μπάινει ο ένας κάνει λίγα, βγαίνει, καθαρίζω, μπαίνει η άλλη για το ψιλό της, βγαίνει, καθαρίζω, ξαναμπαίνει καπάκι ο πρώτος, συνεχίζει λίγα, βγαίνει, καθαρίζω, τσουπ η άλλη μέσα, το χοντρό της, βγαίνει, καθαριότητα, συγχίζεται ο πρίν πριν τσακ μέσα το ψιλό του κλπ... μέχρι να τσιρίξω για να φύγουν από την άμμο τους...

τελικά πρέπει να μυρίζει η τουαλέτα.. αν δεν μυρίζει σου σπάνε τα νεύρα..

(υπόψην ο πρινς αν την βρεί λερωμένη έστω και από το ψιλό της ρέινας νιαουρίζει μέχρι να τα καθαρίσω για να μπεί... επίσης όταν λέιπω ποτε΄δεν την λερωνουν την άμμο ακόμη κι αν κάνω 11 ώρες (έχει συμβεί) να γυρίσω)
Βρε παιδια η ποσοτητα αλλαζει απο κλειστη σε ανοιχτη τουαλεττα?Μη τρελλαθουμε:hmm:
Οσο για τα πολλα κακα οχι δεν ισχυει.Μπορει να ειναι ελαχιστα μεγαλυτερη η διαμετρος (σπανια ομως).

Βρε παιδια η ποσοτητα αλλαζει απο κλειστη σε ανοιχτη τουαλεττα?Μη τρελλαθουμε:hmm:
Οσο για τα πολλα κακα οχι δεν ισχυει.Μπορει να ειναι ελαχιστα μεγαλυτερη η διαμετρος (σπανια ομως).

Νεκταρία μου, έτσι πίστευα κι εγώ (στο θέμα της διαμέτρου) μέχρι που άλλα δύο γατουλίνια μου, που δεν είναι μέιν κουν, ξεπέρασαν του Φαντομά κατά πολύ....:lol: Κόντεψα να πάθω σοκ....:lol:

Έχει τύχει πάμπολλές φορές αυτό που λές, να είμαι με ένα φτυαράκι στο χέρι και να καθαρίζω το ένα πίσω από το άλλο...Ένα περίεργο πράγμα, αν σε δουν ότι καθαρίζεις, τσουκ τσουκ τσουκ, θυμούνται ότι πρέπει να πάνε προς ανάγκη τους...χαχαχαα....

χαίρομαι που δεν είναι εξαίρεση του κανόνα τα γατιά μου.. νόμιζα ότι το κάναν σαν παιχνίδι.. ή σαν διαγωνισμό ποιανού τα σ..... θα μείνουν στην λεκάνη.... πάντως έχει τύχει με δύο γάτες να περιμένω μέχρι και 15 λεπτά να σταματήσει αυτό το βιολί.... το μέσα έξω

Νεκταρία μου, έτσι πίστευα κι εγώ (στο θέμα της διαμέτρου) μέχρι που άλλα δύο γατουλίνια μου, που δεν είναι μέιν κουν, ξεπέρασαν του Φαντομά κατά πολύ....:lol: Κόντεψα να πάθω σοκ....:lol:
Για πες μας ο Φαντομας ειναι κουνακι?γιατι οπως το εθεσες αυτο καταλαβα:hmm:

Για πες μας ο Φαντομας ειναι κουνακι?γιατι οπως το εθεσες αυτο καταλαβα:hmm:

Ναι, καλέ...Έχω βάλει και φωτογραφία του στο συγκεκριμένο τόπικ πριν απο΄κάτι εβδομάδες και είχες επικοινωνήσει μαζί μου θεωρώντας πως είναι ένα από τα δικά σου. :)

Ναι, καλέ...Έχω βάλει και φωτογραφία του στο συγκεκριμένο τόπικ πριν απο΄κάτι εβδομάδες και είχες επικοινωνήσει μαζί μου θεωρώντας πως είναι ένα από τα δικά σου. :)
Αχ ναι, ναι ειναι αυτος που τον βρηκες αν θυμαμαι καλα.....εε περναν τα χρονια κοριτσι μου και οι επιπτωσεις........

Αχ ναι, ναι ειναι αυτος που τον βρηκες αν θυμαμαι καλα.....εε περναν τα χρονια κοριτσι μου και οι επιπτωσεις........

Κανένα πρόβλημα! :)

Και μάλλον μας βρήκε και μας υιοθέτησε ο Φαντομούλης ....Κάποιος "καλός" άνθρωπος τον εκσφενδόνισε στον κήπο μας....Και λέω εκσφενδόνισε διότι ο τοίχος του κήπου είναι αρκετά ψηλός και συνήθως με αυτή τη μέθοδο μας έρχονται τα μωρά γατιά, αεροπορικώς...

Nεκταρία μου! Χρόνια Πολλά, Καλά κι Ευτυχισμένα μέσ' απ΄τη καρδιά μου! :)

Nεκταρία μου! Χρόνια Πολλά, Καλά κι Ευτυχισμένα μέσ' απ΄τη καρδιά μου! :)
Γιουλακι μου σε ευχαριστω πολυ.Υγεια και αγαπη στο σπιτι σου.
Χαθηκες και μας ελειψες

χαίρομαι που δεν είναι εξαίρεση του κανόνα τα γατιά μου.. νόμιζα ότι το κάναν σαν παιχνίδι.. ή σαν διαγωνισμό ποιανού τα σ..... θα μείνουν στην λεκάνη.... πάντως έχει τύχει με δύο γάτες να περιμένω μέχρι και 15 λεπτά να σταματήσει αυτό το βιολί.... το μέσα έξω

Eννοούσα βέβαια κλειστή τουαλέττα με δύο φίλτρα!
Τισ δικές μου όπως είπα τις καθερίζω ή κάθε μέρα ή κάθε δεύτερη. Αλοίμονο με τη δουλειά μας νάμασταν δίπλα με το φτιαράκι!

Πρωτη μερα στη δουλεια μετα απο αδεια.... :(

Ας με παρηγορησει καποιος.

Πρωτη μερα στη δουλεια μετα απο αδεια.... :(

Ας με παρηγορησει καποιος.
Σώπα...σώπα...σβήσε κι άλλη μια μέρα στο ημερολόγιο...βοηθά αυτό;):)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back