ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
το πας πολύ σωστά!! Έτσι Παύλο...Παιδια, δεν ειναι και ευκολα αυτα τα πραγματα. Δεν ζω μονος. Αν ζουσα μονος θα ειχα παρει δυο εξ αρχης. Και οι υπολοιποι στο σπιτι τα αγαπουν τα ζωα, αλλα καλο θα ειναι να δω πως θα ειναι τα πραγματα με ενα. Αργοτερα βλεπουμε....
σιγά σιγά...με τακτική!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO
Διάσημο μέλος
Θα σου κάνει και μασάζ!!!
Τι ευγενικός κύριος ο Σείριος! Και τον έλεγες και μαφιόζο!!
Εμ.. φυσικά. Αλλωστε αν θυμάμαι καλά ο μπαμπάς σου του μιλούσε κ για τα προσωπικά του. Κι εσύ τον έβγαλες κ τρελό τον άνθρωπο. Και τώρα την αλήθεια. Ποτέ δεν έχεις μιλήσει εσύ στα γατάκια σου???
Αγάπες μου!!!![]()
Η Αναστασια ειναι σαν κομητης. Περναει απο το thread μια στο τοσο, αλλα σαρωνει στο περασμα της. Γεια σου Αναστασια!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Κι εγω τους μιλαω,αλλα δεν με ακουει κανεις για να με βγαλει τρελη μετα!
EL GATO
Διάσημο μέλος
Γεια σου και απο μενα Αναστασια μου.Δεν σε ξεχασα κοριτσι μου απλα τρεχω και εχω και τα αγχη μου τις τελευταιες μερες.Απο την Παρασκευη μου ειπαν οτι θα ταχυδρομησουν τον καταλογο.Πειμενουμε λοιπον.Φιλακια
Χμμμμ....

Τι να σημαινουν ολα αυτα, αραγε?
(Πλακα κανω)
EL GATO
Διάσημο μέλος
Αναστασια ναι μεσα στην ευγενεια ο Σειριος...Κι εγω τους μιλαω,αλλα δεν με ακουει κανεις για να με βγαλει τρελη μετα!
![]()
Moukelis, πολυ ωραιο ονομα το "Σειριος".
moukelis
Επιφανές μέλος
Ευχαριστουμε,το διαλεξαμε γιατι ειναι ενα μεγαλο μπλε αστερι,γνωστο και ως "αστερισμος του σκυλου" και ταιριαζει με το χρωμα μας,κι επισης γιατι ειναι απο τους αγαπημενους μας ηρωες απο τα βιβλια του Χαρι Ποτερ.Moukelis, πολυ ωραιο ονομα το "Σειριος".
Τελικα διαλεξες ονομα για τον μικρο σου;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
θα μας το ανακοινώσει μόλις τον πάρει...Ευχαριστουμε,το διαλεξαμε γιατι ειναι ενα μεγαλο μπλε αστερι,γνωστο και ως "αστερισμος του σκυλου" και ταιριαζει με το χρωμα μας,κι επισης γιατι ειναι απο τους αγαπημενους μας ηρωες απο τα βιβλια του Χαρι Ποτερ.Τελικα διαλεξες ονομα για τον μικρο σου;

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
κι εμένα μου αρέσει πολύ το Σείριος! Έτσι λένε το γατούλη που πήγε να ζευγαρώσει η Καλυψώ αλλά δεν τον ήθελε...Ευχαριστουμε,το διαλεξαμε γιατι ειναι ενα μεγαλο μπλε αστερι,γνωστο και ως "αστερισμος του σκυλου" και ταιριαζει με το χρωμα μας,κι επισης γιατι ειναι απο τους αγαπημενους μας ηρωες απο τα βιβλια του Χαρι Ποτερ.Τελικα διαλεξες ονομα για τον μικρο σου;
moukelis
Επιφανές μέλος
EL GATO
Διάσημο μέλος
Α αληθεια Γιουλη;Εμεις ειχαμε κανει μαραθωνιο μεχρι να βρουμε ενα ονομα που να αρεσει και στον μπαμπα του,και οταν τελικα ανακαλυψαμε στην παραλαβη οτι ηταν αγορακι,τον ειπα Σειριο με το ετσι θελω.Τεσσερις μερες ψαχναμε τα σαιτ με τα ονοματα...Φανταζεσαι φτου κι απο την αρχη;Τουλαχιστον ειχαμε ετοιμο το κοριτσιστικο για τη Μόιρα.
Υπαρχει site με ΕΛΛΗΝΙΚΑ ονοματα για γατες?
moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
https://users.hellasnet.gr/tilefos/onomata.htm
katerina10
Περιβόητο μέλος
Υπαρχει site με ΕΛΛΗΝΙΚΑ ονοματα για γατες?

Καλέ εσύ δεν είπες ότι βρήκες όνομα?????

EL GATO
Διάσημο μέλος
Σε όλα τα sites με τα ονοματα μπορεις να διαλέξεις κατα προέλευση και να επιλεξεις ελληνική.Μπορεις επισης να δεις μερικα εδω εχει και επιλογη για αρχαια ελληνικά.
Ευχαριστώ. Βεβαια, αυτα δεν ειναι "γατισια" ονοματα.
Παύλο δες κι αυτό!
https://users.hellasnet.gr/tilefos/onomata.htm
Ευχαριστω επισης. Γιατι νομιζετε οτι μου αρεσουν μονο τα αρχαια ονοματα?
Καλέ εσύ δεν είπες ότι βρήκες όνομα?????
![]()
Σωστα. Ετσι απο περιεργεια.
moukelis
Επιφανές μέλος

EL GATO
Διάσημο μέλος
Γατισια ονοματα δεν υπαρχουν,απλα διαλεγεις καποιο που να εχει ρω και σιγμα για να το μαθουν πιο ευκολα και συνηθως ειναι δισυλλαβο.Τι εννοεις γατισια;![]()
Ε, πως... Υπαρχουν ονοματα που αμα τα ακουσεις καταλαβαινεις οτι ειναι γατιου. Αμα πχ λενε το γατο "Νιαου", τι σου θυμιζει? Βεβαια, αυτο δεν ειναι ελληνικο μονο θα μου πεις... Σωστα, αλλα παραδειγμα εφερα. Θα καταλαβεις πιο πολυ μολις ακουσεις το ονομα του δικου μου. Οταν ερθει η ωρα...

moukelis
Επιφανές μέλος

EL GATO
Διάσημο μέλος
Ε ναι υπαρχουν καποια οπως το Ψιψινελ και το Νιαου που ανεφερες...Δεν ξερω εμενα δεν μου αρεσουν,ειναι βεβαια και αναλογα τι ταιριαζει σε καθε γατα,ας πουμε σε εναν γλυκο γατουλη μπορει να ταιριαζει το Σνιαρφ αλλα σε μια μεγαλοπρεπη μεην κουν να ταιριαζει κατι πιο αρχοντικο.Παντως ολα τα ονοματα που εχουμε δωσει μεχρι τωρα στις γατες μας ολοι ελεγαν οτι τους ταιριαζαν πολυ.Μονο του κολλητου μου ο γατουλης χαθηκε πριν προλαβουμε να μαθουμε αν μεγαλωνοντας θα του ταιριαζε το Λουπιν...![]()
Αυτο που λες για τα Maine Coon, εν πολλοις ισχυει. Αλλα απο την αλλη, ισως να τους ταιριαζε ενα πιο αγαθο και παιχνιδιαρικο ονομα. Τα Maine Coon, οσο μεγαλα ειναι εξωτερικα, τοσο μικρα και αθωα ειναι μεσα τους. Και αυτο μπορει, καλλιστα, να στο επιβεβαιωσει η κα Νεκταρια (μα που ειναι?). Ας πουμε, το ονομα που θα δωσω εγω στον δικο μου δεν ειναι καθολου μα καθολου αρχοντικο. Αλλα πιστευω οτι του ταιριαζει.
Υ.Γ. Για καποιο απροσδιοριστο λογο
, το Σνιαρφ δεν μου ταιριαζει για καμια γατα.
mandeson
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτο που λες για τα Maine Coon, εν πολλοις ισχυει. Αλλα απο την αλλη, ισως να τους ταιριαζε ενα πιο αγαθο και παιχνιδιαρικο ονομα. Τα Maine Coon, οσο μεγαλα ειναι εξωτερικα, τοσο μικρα και αθωα ειναι μεσα τους. Και αυτο μπορει, καλλιστα, να στο επιβεβαιωσει η κα Νεκταρια (μα που ειναι?). Ας πουμε, το ονομα που θα δωσω εγω στον δικο μου δεν ειναι καθολου μα καθολου αρχοντικο. Αλλα πιστευω οτι του ταιριαζει.
Υ.Γ. Για καποιο απροσδιοριστο λογο, το Σνιαρφ δεν μου ταιριαζει για καμια γατα.
![]()
Νομίζω πως ναι, πρέπει να βρεις το όνομα που θα ταιριάζει και στο χαρακτήρα του, αν δεν σου έρθει ξάφνου ένα όνομα με την πρώτη φορά που θα το αντικρίσεις.... Το Φαντομάς που έχω βγάλει εγώ το δικό μου maine coonάκο δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, ωστόσο, από την πρώτη στιγμή ταίριαζε στην προσωπικότητά του: επειδή μας τον είχαν πετάξει στον κήπο 3 μηνών περίπου, τον ακούγαμε να νιαουρίζει αλλά δεν το βλέπαμε... Κάτι σαν ποντίκι βλέπαμε να πηγαινοέρχεται φευγαλέα κάποιες φορές και νομίζαμε ότι μας ξεγελούσαν τα μάτια μας... Βάζαμε φαγητό και μέχρι που να πεις κύμινο κάποιος το είχε φάει και εξαφανιζόταν... Πέρασαν κάποιες μέρες πριν καταφέρουμε να τον ξεθαρρέψουμε να βγει και να μπορέσουμε να τον πιάσουμε για να τον πάμε και στο γιατρό και μετά μέσα στο σπίτι... Οπότε , βλέποντας τον έτσι, το μόνο όνομα που μου ήρθε ήταν Φαντομάς...Έχει μία εκπληκτική ικανότητα να κρύβεται στα πιο απίθανα μέρη και να μην τον βλέπεις, όσο κι αν προσπαθήσεις, και να εμφανίζεται εκεί που δεν τον περιμένεις...Κι αυτό χαρακτηριστικό των maine coon, να τρυπώνουν και να μην θέλουν να βγουν αν αυτά δεν το θέλουν... Αλλά είναι γούτσου-γούτσου ο ευλογημένος πάρα πολυ...Και αυτή του η φωνίτσα, καθόλου ταιριαστή με τον όγκο του, με τρελαίνει!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool