Τα Μaine Coon-άκια!!

Νομίζω πως ναι, πρέπει να βρεις το όνομα που θα ταιριάζει και στο χαρακτήρα του, αν δεν σου έρθει ξάφνου ένα όνομα με την πρώτη φορά που θα το αντικρίσεις.... Το Φαντομάς που έχω βγάλει εγώ το δικό μου maine coonάκο δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, ωστόσο, από την πρώτη στιγμή ταίριαζε στην προσωπικότητά του: επειδή μας τον είχαν πετάξει στον κήπο 3 μηνών περίπου, τον ακούγαμε να νιαουρίζει αλλά δεν το βλέπαμε... Κάτι σαν ποντίκι βλέπαμε να πηγαινοέρχεται φευγαλέα κάποιες φορές και νομίζαμε ότι μας ξεγελούσαν τα μάτια μας... Βάζαμε φαγητό και μέχρι που να πεις κύμινο κάποιος το είχε φάει και εξαφανιζόταν... Πέρασαν κάποιες μέρες πριν καταφέρουμε να τον ξεθαρρέψουμε να βγει και να μπορέσουμε να τον πιάσουμε για να τον πάμε και στο γιατρό και μετά μέσα στο σπίτι... Οπότε , βλέποντας τον έτσι, το μόνο όνομα που μου ήρθε ήταν Φαντομάς...Έχει μία εκπληκτική ικανότητα να κρύβεται στα πιο απίθανα μέρη και να μην τον βλέπεις, όσο κι αν προσπαθήσεις, και να εμφανίζεται εκεί που δεν τον περιμένεις...Κι αυτό χαρακτηριστικό των maine coon, να τρυπώνουν και να μην θέλουν να βγουν αν αυτά δεν το θέλουν... Αλλά είναι γούτσου-γούτσου ο ευλογημένος πάρα πολυ...Και αυτή του η φωνίτσα, καθόλου ταιριαστή με τον όγκο του, με τρελαίνει!

Κατι τετοιο λοιπον εννοω...

Καλα, πως πεταξαν ενα Maine Coon σε κηπο? Δεν μπορω να φανταστω να πετανε οποιοδηποτε ζωο σε κηπο (για να μην παρεξηγηθω), αλλα ειδικα μια γατα ρατσας ειναι ακομα πιο δυσκολο.
Αχ, αυτοι οι ανθρωποι... Ειναι το μονο ζωο που καταφερνει και εξεφτελιζεται ποικιλοτροπως . Και το καταφερνει μια χαρα και μονος του.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κατι τετοιο λοιπον εννοω...

Καλα, πως πεταξαν ενα Maine Coon σε κηπο? Δεν μπορω να φανταστω να πετανε οποιοδηποτε ζωο σε κηπο (για να μην παρεξηγηθω), αλλα ειδικα μια γατα ρατσας ειναι ακομα πιο δυσκολο.
Αχ, αυτοι οι ανθρωποι... Ειναι το μονο ζωο που καταφερνει και εξεφτελιζεται ποικιλοτροπως . Και το καταφερνει μια χαρα και μονος του.

:lol: Να το φανταστείς και να το παραφανταστείς...:lol: Πώς νομίζεις κατέντησα πολύτεκνη γατομανούλα; Όπως έχω ξαναπεί μάλλον κουραστικά πολλές φορές, δεν έχει τύχει να διαλέξω ούτε ένα από τα πολλά γατάκια μου... Τα περισσότερα μας ήρθαν αεροπορικώς (πάνω από τη μάντρα του κήπου, όπως π.χ. ο Φαντομάς ) και άλλα τα έφεραν στο στόμα οι μανούλες τους (σε έναν κήπο που πάντα έχει φαγητό και νερό για τα περαστικά γατιά οι γατουλομανούλες μάλλον αισθάνονται σιγουριά). Οπότε μην το ψάχνεις...Κάθε χρόνο έχουμε αφίξεις, μόνο που φέτος πλέον , εφόσον έχω προμηθεύσει συγγενείς και φίλους και έχω φθάσει κι εγώ στο σημείο που έχω φθάσει, αναγκάστηκα να βάλω και αγγελία...

Μην το ψάχνεις σου λέω... Και μην φαντάζεσαι μόνο να πετάνε γατιά ράτσας σε κήπο...Φαντάσου και Περσίας και Σιάμ να τα έχουν αφήσει στο δρόμο αστείρωτα ή έγκυα ή να τα βρίσκει κάποιος φιλόζωος σε άθλια κατάσταση να περιφέρονται χτυπημένα ... Αυτοί είμαστε... Προσωπικά δεν πιστεύω ότι υπάρχει χειρότερο κτήνος από τον άνθρωπο, και δη από ένα μεγάλο ποσοστό Νεολλήνων ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol: Να το φανταστείς και να το παραφανταστείς...:lol: Πώς νομίζεις κατέντησα πολύτεκνη γατομανούλα; Όπως έχω ξαναπεί μάλλον κουραστικά πολλές φορές, δεν έχει τύχει να διαλέξω ούτε ένα από τα πολλά γατάκια μου... Τα περισσότερα μας ήρθαν αεροπορικώς (πάνω από τη μάντρα του κήπου, όπως π.χ. ο Φαντομάς ) και άλλα τα έφεραν στο στόμα οι μανούλες τους (σε έναν κήπο που πάντα έχει φαγητό και νερό για τα περαστικά γατιά οι γατουλομανούλες μάλλον αισθάνονται σιγουριά). Οπότε μην το ψάχνεις...Κάθε χρόνο έχουμε αφίξεις, μόνο που φέτος πλέον , εφόσον έχω προμηθεύσει συγγενείς και φίλους και έχω φθάσει κι εγώ στο σημείο που έχω φθάσει, αναγκάστηκα να βάλω και αγγελία...

Μην το ψάχνεις σου λέω... Και μην φαντάζεσαι μόνο να πετάνε γατιά ράτσας σε κήπο...Φαντάσου και Περσίας και Σιάμ να τα έχουν αφήσει στο δρόμο αστείρωτα ή έγκυα ή να τα βρίσκει κάποιος φιλόζωος σε άθλια κατάσταση να περιφέρονται χτυπημένα ...

...........

Ισως οντως να τους ταιριαζει κατι πιο παιχνιδιαρικο,μονο μια μεην κουν εχω γνωρισει απο κοντα...Εμενα μου αρεσουν τα ονοματα που εχουν καποια σημασια,γουστα ειναι αυτα.Ποτε παραλαμβανεις τον γατουλη σου;

Ξαναβαλε παιδι μου τη φωτο του Φαντομα για να δουνε τι χρυσαφι πεταξαν.Ευχομαι να μη πρερχεται απο μενα αυτο το ζωακι.Τωρα οσα γατακια δινω υπογραφουν συμβολαιο οτι θα το στειρωσουν ,και δεν μενω εκει,η στειρωση θα αποδυκνυεται με εγγραφο απο τον γιατρο η οποια θα μου αποδιδεται.
Οσο για τα ονοματα για τα μειν κουνακια ταιριαζουν και τα ομορφα αχοντικα ονοματα καθως οπως λεμε ειναι "πραοι γιγαντες"

Ισως οντως να τους ταιριαζει κατι πιο παιχνιδιαρικο,μονο μια μεην κουν εχω γνωρισει απο κοντα...Εμενα μου αρεσουν τα ονοματα που εχουν καποια σημασια,γουστα ειναι αυτα.Ποτε παραλαμβανεις τον γατουλη σου;

Σε 2 ή 3 εβδομαδες. Θα εξαρτηθει απο κατι υποχρεωσεις που εχω.

Ναι αυτο ελεγα και σε ενα αλλο νημα,προχτες βρηκαν ενα σιαμ μπλε στο δρομο (μπλε παιδια,βρισκεις απο εκτροφειο,δεν ειναι seal που κυκλοφορουν μπολικα),μια περσουλα καταλευκη σημερα καθαροαιμη που ειχε γεμισει αγκαθια η καημενη...Λες και ειναι παιχνιδια τα πετανε,που τα βαρεθηκαν...:(

Η Αναστασια ειναι σαν κομητης. Περναει απο το thread μια στο τοσο, αλλα σαρωνει στο περασμα της. Γεια σου Αναστασια!
Γεια σου κι εσένα!!! :DΝαι... περνάω έστω κ σαν κομήτης ... ενώ αγαπητέ, βεβαίως βεβαίως, λέω λέω, κάποιοι άλλοι... λέω ..κάποιοι άλλοι.. δεν περνούν καθόλου ούτε σαν κομήτες από τα στέκια μας!:whistle::whistle::whistle:

Γεια σου και απο μενα Αναστασια μου.Δεν σε ξεχασα κοριτσι μου απλα τρεχω και εχω και τα αγχη μου τις τελευταιες μερες.Απο την Παρασκευη μου ειπαν οτι θα ταχυδρομησουν τον καταλογο.Πειμενουμε λοιπον.Φιλακια
Γεια σου κι από εμενα Νεκταρία μου.:) Το ξέρω πως δεν με ξεχασες. Μάλιστα δεν κατορθώσαμε να συναντηθούμε κ στο thread την μέρα της γιορτούλας σου.. Αλλα σου έστειλα τις ευχές μου κ την σκέψη μου καλή μου...:D Και βέβαια γνωρίζω το άγχος σου κ τα τρεχάματα που έχεις αυτές τις ημέρες.:rolleyes: Και μην ανησυχείς, όταν γυρίσεις με το καλό θα μιλήσουμε για τα άλλα όλα.:blink: Τώρα να σκέφτεσαι μόνον την έκθεση, και τις όμορφες προετοιμασίες σου, να μου φιλήσεις τα πανέμορφα μωρά σου και καλή επιτυχία μέσα από την ψυχή μου σου εύχομαι!!!:up::up::up:

Γεια σου κι εσένα!!! :DΝαι... περνάω έστω κ σαν κομήτης ... ενώ αγαπητέ, βεβαίως βεβαίως, λέω λέω, κάποιοι άλλοι... λέω ..κάποιοι άλλοι.. δεν περνούν καθόλου ούτε σαν κομήτες από τα στέκια μας!:whistle::whistle::whistle:

Δεν καταλαβαινω τι εννοεις:whistle:Αναστασια μου..... :hmm:
(Γκουχ, γκουχ...)

Δεν καταλαβαινω τι εννοεις:whistle:Αναστασια μου..... :hmm:
(Γκουχ, γκουχ...)
Μωρέ καταλαβαίνεις και πολύ πολύ καλα!!!! Καταλαβαίνεις!!!;):P
Και... περιμένω να παραλαβεις τον γατουλη σου κ τότε: ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ τον αφιερώνεις σε φωτο στο ΘΕΜΑ ΜΑΣ Πέρσιαν μάνιακς (στο γράφω για να το καταλάβεις καλά καλά), και επειδή παίζω κ σε άλλα ταμπλώ, και στους τσιντσιλομανείς, και στους βρετανους, και στους κεραμιδόγατους, ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ το γεγονός, και θα έρθω να στον κλέψω και θα βάλω τον Τίμυ να σε δαγκώσει. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ????

Μωρέ καταλαβαίνεις και πολύ πολύ καλα!!!! Καταλαβαίνεις!!!;):P
Και... περιμένω να παραλαβεις τον γατουλη σου κ τότε: ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ τον αφιερώνεις σε φωτο στο ΘΕΜΑ ΜΑΣ Πέρσιαν μάνιακς (στο γράφω για να το καταλάβεις καλά καλά), και επειδή παίζω κ σε άλλα ταμπλώ, και στους τσιντσιλομανείς, και στους βρετανους, και στους κεραμιδόγατους, ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ το γεγονός, και θα έρθω να στον κλέψω και θα βάλω τον Τίμυ να σε δαγκώσει. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ????

N...Νομιζω πως...ναι....

N...Νομιζω πως...ναι....
:lol::lol:
α ρε δόλιε Παύλο έμπλεξες άσχημα!!
:lol::lol::lol:Καλέ το κάνατε και τρέμει το παιδί!:P:lol:

Μα τι τρομοκρατια ειναι αυτη?
Ευχαριστω για τη συμπαρασταση Γιουλη.

Μα τι τρομοκρατια ειναι αυτη?
Ευχαριστω για τη συμπαρασταση Γιουλη.
Μιλάω και εκ του ασφαλούς βέβαια γιατί στους Birmans έχεις κάνει επισκεψούλα;):D
Καλημέρα! :)

N...Νομιζω πως...ναι....
Ετσι μπράβο καλό μου!!!
Και επίσης με χαρά μου είδα πως μας επισκέφθηκες σήμερα!
:D
Εεεε και κυρία Γιούλη μας δεν το τρομοκρατουμε το παιδί! Απλά με εντελώς δημοκρατικες διαδικασίες τον προσκαλούμε στην παρέα μας.!:P:P

Ετσι μπράβο καλό μου!!!
Και επίσης με χαρά μου είδα πως μας επισκέφθηκες σήμερα!:D
Εεεε και κυρία Γιούλη μας δεν το τρομοκρατουμε το παιδί! Απλά με εντελώς δημοκρατικες διαδικασίες τον προσκαλούμε στην παρέα μας.!:P:P
Τρελαίνομαι για...δημοκρατικές διαδικασίες...:P:up::lol:

Για ελατε! Πολυ οκνηρους σας βλεπω ολους εδω μεσα....
Ας πουμε ολοι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σημερα στην Νεκταρια και στα Maine Coon!

:up:

μια χαρά θα τα πάνε όλοι...:)είναι η Γιούλη εκει η σουπερ αισιόδοξη..:up:

Ετσι! Να προθερμαινεται για το μελλον!

α...ωστε μας κουτσομπολεύατε ε? :P:lol:
Ετσι! Να προθερμαινεται για το μελλον!
Να δούμε τι...πουλιά θα πιάσει το Σεμελάκι μου...:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back