Τα Μaine Coon-άκια!!

Αφιερωμένη!! Τα λάτρεψα αυτά τα πλάσματα!!
Τώρα τα είδα πιο καλά...και στα... δύσκολα! :up:
Ο Τροι μας!! :inlove:
CIMG1969.JPG

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αφιερωμένη!! Τα λάτρεψα αυτά τα πλάσματα!!
Τώρα τα είδα πιο καλά...και στα... δύσκολα! :up:
Ο Τροι μας!! :inlove:
CIMG1969.JPG

Ο Troy με κερδισε απο την πρωτη στιγμη που τον ειδα. Ειναι καταπληκτικος γατος!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο Troy με κερδισε απο την πρωτη στιγμη που τον ειδα. Ειναι καταπληκτικος γατος!
και λαπαδάκος βρε παιδί μου... που λέει και η Νικολέτα! Κομπο να τον δέσεις θα κάτσει:P:lol:
Οταν δε κουβαλάγαμε παιδιά τα Κουνάκια μας κοίταγε ο κόσμος έτσι:blink: και θα έλεγε πω πω ρε παιδί μου θηριοδαμαστές είναι αυτοι! :P:lol:
Που να ξεραν τι λαπαδάκια είναι:lol:

Για να ρωτησω κατι τωρα που πλησιαζει ο καιρος....
Με τα καλωδια στο σπιτι τι εχετε κανει γενικοτερα?
Τα γατακια τα πλησιαζουν? Και γενικοτερα ποσο επικινδυνα ειναι?

και λαπαδάκος βρε παιδί μου... που λέει και η Νικολέτα! Κομπο να τον δέσεις θα κάτσει:P:lol:
Οταν δε κουβαλάγαμε παιδιά τα Κουνάκια μας κοίταγε ο κόσμος έτσι:blink: και θα έλεγε πω πω ρε παιδί μου θηριοδαμαστές είναι αυτοι! :P:lol:
Που να ξεραν τι λαπαδάκια είναι:lol:

Και όχι μόνο λαπαδάκος.....αρχηλαπαδάκος!!!!:lol::lol::lol:
Μα τέτοιο λαπά δεν έχω ξαναδεί:blink::blink::up:
Αλλά και τα κορίτσια όλο νάζι και χαδάκια ήταν...:rolleyes:
Πρέπει δημοσίως να δηλώσω ότι και εγώ τα ερωτεύτηκα αυτά τα γιγαντάκια....ξέρουν και κλέβουν καρδιές:inlove:

Για να ρωτησω κατι τωρα που πλησιαζει ο καιρος....
Με τα καλωδια στο σπιτι τι εχετε κανει γενικοτερα?
Τα γατακια τα πλησιαζουν? Και γενικοτερα ποσο επικινδυνα ειναι?
ψιλοπάνε πολλά... αλλά θέλουν μάλωμα... εμένα μονίμως ο Μορφέας μου τρώει μόνο τα καλώδια απ'το φορτιστή του Νοκια ακόμα κι όταν είναι στη μπρίζα:/::blink:αλλά δεν έπαθε κάτι...άλλα δεν πλησιάζουν τα δικά μου... έχω ακούσει ότι τους βάζουν χυμό λεμόνι πανω...:hmm:
Και όχι μόνο λαπαδάκος.....αρχηλαπαδάκος!!!!:lol::lol::lol:
Μα τέτοιο λαπά δεν έχω ξαναδεί:blink::blink::up:
Αλλά και τα κορίτσια όλο νάζι και χαδάκια ήταν...:rolleyes:
Πρέπει δημοσίως να δηλώσω ότι και εγώ τα ερωτεύτηκα αυτά τα γιγαντάκια....ξέρουν και κλέβουν καρδιές:inlove:
Ναι αλλά και το Ραισάκι ήταν ήσυχο μωρέ σαν αρνάκι...:inlove:

LOL! Θα με βρίζει μετα ο γατος!
Tι εννοείς καλέ? Για να αηδιάσει θα το βάλεις και να μη πηγαίνει...εκτός αν θες να τον δεις με περμανάντ....:P:lol:
Παυλο στα καλώδια βάζουν λεμόνι...όχι στα γατιά ε???

Tι εννοείς καλέ? Για να αηδιάσει θα το βάλεις και να μη πηγαίνει...εκτός αν θες να τον δεις με περμανάντ....:P:lol:
Παυλο στα καλώδια βάζουν λεμόνι...όχι στα γατιά ε???

Χα χα... Αστειο... Το καταλαβα οτι το βαζουν στα καλωδια. Αλλα με το που θα το γλυψει το γατι, ε, μετα δε θα με βριζει? Θα λεει "Τι πηγε και εβαλε αυτος επανω στα καλωδια?"

Χα χα... Αστειο... Το καταλαβα οτι το βαζουν στα καλωδια. Αλλα με το που θα το γλυψει το γατι, ε, μετα δε θα με βριζει? Θα λεει "Τι πηγε και εβαλε αυτος επανω στα καλωδια?"
Παυλή μου... γι'αυτό θα το βάλεις, για να το απωθήσει....Εκτός αν προτιμάς να γευτεί τα 220V!! :P:lol:

Παυλή μου... γι'αυτό θα το βάλεις, για να το απωθήσει....Εκτός αν προτιμάς να γευτεί τα 220V!! :P:lol:

Βρε το καταλαβα. Πλακα κανω και 'γω. Τι να κανω.... Περιμενω να παει πεντεμιση να φυγω απο τη δουλεια.
Αληθεια, η Νεκταρια λες να εχει επιστρεψει?

Επιτέλους!Ηρθε το μωρό μου!!:up:Μετά απο μια ταλαιπωρία με την πτήση απο Αθήνα Θεσσαλονίκη (λόγω ομίχλης το αεροπλάνο έφτασε Θεσσαλονίκη και ξαναγύρισε Αθήνα και φύγαν μετά απο 2,5 ώρες περίπου) η μικρή Cammie είναι στην αγκαλιά μου!!Είναι ένα πανέμορφο μωρό,ζωηρό,έξυπνο και πολύ παιχνιδιάρικο!!:PΜε το που έφτασε άρχισε τα παιχνίδια!3 ώρες έπαιζε με τις κόρες μου ακαταπαυστα!Ντούρασελ έχει;!!!!Εφαγε,ήπιε νεράκι,πήγε στην τουαλέτα της και ξεράθηκε για καμιά ώρα στο κρεββατάκι της!Τώρα ξανά παιχνίδια!Ψιλογνωριστήκαν και με τον μεγάλο..Της έκανε κανά 2-3 χου!!! αλλά αυτή τίποτα!!Βράχος!Στην δεύτερη επαφή την κοιτούσε σαν εξωγήινη,δεν της αγρίεψε πολύ!Καλό σημάδι αυτό!Τώρα είναι δίπλα στον εκτυπωτή και αράζει!:)

Θα σας καληνυχτήσω γιατί είχα μια πολύ έντονη μέρα σήμερα..Να δω και τον άλλο αρσενικό του σπιτιού - τον άντρα μου- που έλειπε εδώ και 10 μέρες!Νεότερα απο το μέτωπο αύριο!:D

Μπραβο Στελλα. Χαιρομαι ιδιαιτερα για 'σενα. Σε λιγες μερες, καλως εχοντων των πραγματων, θα εχω και τον δικο μου μικρο. Να σου ζησει!

Μπραβο Στελλα. Χαιρομαι ιδιαιτερα για 'σενα. Σε λιγες μερες, καλως εχοντων των πραγματων, θα εχω και τον δικο μου μικρο. Να σου ζησει!
Καλημέρα!! :)
Αντε και στα δικά σου Παύλο!!

Επιτέλους!Ηρθε το μωρό μου!!:up:Μετά απο μια ταλαιπωρία με την πτήση απο Αθήνα Θεσσαλονίκη (λόγω ομίχλης το αεροπλάνο έφτασε Θεσσαλονίκη και ξαναγύρισε Αθήνα και φύγαν μετά απο 2,5 ώρες περίπου) η μικρή Cammie είναι στην αγκαλιά μου!!Είναι ένα πανέμορφο μωρό,ζωηρό,έξυπνο και πολύ παιχνιδιάρικο!!:PΜε το που έφτασε άρχισε τα παιχνίδια!3 ώρες έπαιζε με τις κόρες μου ακαταπαυστα!Ντούρασελ έχει;!!!!Εφαγε,ήπιε νεράκι,πήγε στην τουαλέτα της και ξεράθηκε για καμιά ώρα στο κρεββατάκι της!Τώρα ξανά παιχνίδια!Ψιλογνωριστήκαν και με τον μεγάλο..Της έκανε κανά 2-3 χου!!! αλλά αυτή τίποτα!!Βράχος!Στην δεύτερη επαφή την κοιτούσε σαν εξωγήινη,δεν της αγρίεψε πολύ!Καλό σημάδι αυτό!Τώρα είναι δίπλα στον εκτυπωτή και αράζει!:)
Να την χαίρεσαι Στέλλα! Και να μας γράφεις τις ιστορίες της για πολλά πολλά χρόνια! :)

Καλημέρα σε όλους!Η μικρή έχει ξεσαλώσει!Τι παιδί είναι αυτό,Χριστέ μου!!:PΤέτοια προσαρμογή!!Όλη την ώρα χοροπηδάει σαν κατσίκι!!Κοιμήθηκε πολύ καλά το βράδυ,ούτε την ακούσαμε!Και ο μεγάλος το ίδιο.Ο καθένας στο καλάθι του,σε ξεχωριστά δωμάτια βέβαια!Το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι ο Σιαμέζος άρχισε να δακρύζει πάλι..Με την αντιβίωση ήταν μια χαρά,αλλά μόλις είδε τη μικρή χθες ξανάρχισε..Δεν ξέρω αν ήταν συμπτωματικό,αλλά σκέφτηκα μήπως όταν στρεσάρεται το παθαίνει..

Καλημέρα σε όλους!Η μικρή έχει ξεσαλώσει!Τι παιδί είναι αυτό,Χριστέ μου!!:PΤέτοια προσαρμογή!!Όλη την ώρα χοροπηδάει σαν κατσίκι!!Κοιμήθηκε πολύ καλά το βράδυ,ούτε την ακούσαμε!Και ο μεγάλος το ίδιο.Ο καθένας στο καλάθι του,σε ξεχωριστά δωμάτια βέβαια!Το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι ο Σιαμέζος άρχισε να δακρύζει πάλι..Με την αντιβίωση ήταν μια χαρά,αλλά μόλις είδε τη μικρή χθες ξανάρχισε..Δεν ξέρω αν ήταν συμπτωματικό,αλλά σκέφτηκα μήπως όταν στρεσάρεται το παθαίνει..
Μπράβο στη μικρή! Τα γατάκια που μεγαλώνουν με τη μαμά τους είναι πολύ πιο ισορροπημένα και προσαρμόζονται αμέσως... :up:
περαστικά στον Σιαμεζούλη σου.. πώς τον λένε? :)

Καλώς δέχτηκες την μικρή ζουζούνα σου....περιμένουμε και φωτό να την καμαρώσουμε!!!:up:
Υ.Γ. Περαστικά στον μικρό Σιαμέζο.:)

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!Ο 9χρονος Σιαμέζος είναι ο Ντάφυ!!Είναι το άκρως αντίθετο με τη μικρή!Σχεδόν όλη τη μέρα κοιμάται,σπάνια παίζει..γενικά είναι βαρύς άντρας..!!:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back