EL GATO
Διάσημο μέλος
A.... Εγινα Cat Lover.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος

Και κάτι άσχετο..Πώς μπορώ να βάλω τη φωτογραφία της μικρής να φαίνεται κάθε φορά που γράφω ένα μήνυμα;Και το μέτρο για τις ηλικίες απο πού θα το βρώ;

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Στελλακι κανε κλικ πανω στο μετρο.Νομιζω πως θα βρεις ακρη.Δωσε ενα μεγαααααααλο φιλακι στο κοριτσακι σου.Ευχαριστώ Δώρα μου!Σε λίγο θα βάλω και τις νέες φωτογραφίες της Cammy και του Daffy!Ο Daffy τελικά μετακομίζει αύριο στη μαμά μου!Ο άντρας μου δεν ήθελε τελικά να τον κρατήσουμε γιατί έχει βάλει στο πρόγραμμα να αποκτήσουμε κι ενα αρσενικό Μέιν Κουν εντός ολίγων μηνών!Εγώ απο την άλλη δεν ήθελα με τίποτα να τον δώσω σε κάποιον ξένο κι ετσι έκανα μια συζήτηση με τους γονείς μου και ως εκ θαύματος δέχτηκαν!Και με μεγάλη χαρά μπορώ να πω,γιατί η μαμά μου ήταν στο σπίτι μου απο τη στιγμή που πήρα τον Daffy και ξετρελάθηκε μαζί του!
Και κάτι άσχετο..Πώς μπορώ να βάλω τη φωτογραφία της μικρής να φαίνεται κάθε φορά που γράφω ένα μήνυμα;Και το μέτρο για τις ηλικίες απο πού θα το βρώ;![]()

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Πατησε εκει που λεει Lilypie Baby days και θα στο βγαλει.Εκανα κλικ στο μέτρο αλλά μου βγάζει κάτι για μωρά...!!Νεκταρία,εβαλα απο μια φωτο της Cammy και του Daffy στα νέα μηνύματα,στο thread Οι γάτες μου.Πήγαινε να τις δεις!![]()
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Που ειναι δεν το βρισκω,στειλε μου το λινκΕκανα κλικ στο μέτρο αλλά μου βγάζει κάτι για μωρά...!!Νεκταρία,εβαλα απο μια φωτο της Cammy και του Daffy στα νέα μηνύματα,στο thread Οι γάτες μου.Πήγαινε να τις δεις!![]()
EL GATO
Διάσημο μέλος
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος

EL GATO
Διάσημο μέλος
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος

Νεκταρια
Διάσημο μέλος

EL GATO
Διάσημο μέλος
Ti sorry καλε!!Σε ευχαριστώ για τη μικρή!Αντε αντε να πάρεις και τον αδελφό της να τα λέμε!Εμείς έχουμε στο πρόγραμμα και δεύτερο πάντως!Εναν αρσενικό να ικανοποιήσω και την επιθυμία του άντρα μου!!![]()
Ας παρω πρωτα τον δικο μου και μετα.... ποιος ξερει?
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Εκτος κι αν βαλεις το λινκ στην υπογραφη σου,τι λες?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO
Διάσημο μέλος
Στελλακι γιατι δεν βαζεις εδω τις φωτογραφιες?Εκει ποιος απο την παρεα μας θα τις δει?Εκτος κι αν βαλεις το λινκ στην υπογραφη σου,τι λες?
Θα πρεπει να συμφωνησω.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Παυλο εχεις μεινει τελευταιος.που να εβλεπες τον δικο σου πριν τι εκανε.Κοντευε να ριξει την κουρτινα του μπανιου.Μετα εφαγε και κοιμαται ακριβως πισω μου τωρα.Ας παρω πρωτα τον δικο μου και μετα.... ποιος ξερει?
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Ασε που μαλώνουμε όλοι ποιος θα την πρωτοπαίξει!!Είμαστε και 4 παναθεμά μας!!Απο τη γέννα την καινούρια ή την επόμενη,αν βγει κάποιο αρσενικο σαν τον δικό σου περίπου θα το πάρουμε ασυζητητί!Ελπίζω να προλάβω!Αντε πάρε κι εσύ μια θηλυκιά να έχουμε απο 2 αδελφάκια!!
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Οποιος ζει με γατα αγγιζει την ευτυχια ,οποιος ζει με Μειν Κουν ειναι ευτυχισμενος.Εχει κανά δεκάλεπτο που ξύπνησε η δικιά μου και αλωνίζει!Είναι δίπλα μου τώρα πάνω στον εκτυπωτή και παίζει με κάτι χαρτιά!Και βγάζει κάτι ήχους,πρώτη φορά άκουσα κάτι τέτοιο απο γάτα!Σαν πουλάκι!!![]()
Στη πορεια θα δεις πολλα ,ηδη σας εχει κατακτησει
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool