ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.201 04-12-08 15:24 δε νομιζω να αργήσει...πονάει η καημένη... θα βγει...αλλά ισως να ειναι κανένας μεγάλος αγόραρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:30 Η Νεκταρια έγραψε: #1.202 04-12-08 15:30 δυο φορες εχει βγει περιπου 2 εκατοστα και ξαναμπαινει.Παναγιτσα μου να πανε ολα καλα.Εκει που πηγα να παρω την Βασια,σφιγκοταν.Περιμενω λιγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.203 04-12-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: δυο φορες εχει βγει περιπου 2 εκατοστα και ξαναμπαινει.Παναγιτσα μου να πανε ολα καλα.Εκει που πηγα να παρω την Βασια,σφιγκοταν.Περιμενω λιγακι Click για ανάπτυξη... θα τα καταφέρει...θα δεις....ολα καλά ολα καλά... ψυχούλα μου...αχ τι ειναι οι μάνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:33 Η Νεκταρια έγραψε: #1.204 04-12-08 15:33 Γιουλη δεν μπορεις να φανταστεις τι αντικρυσα!!!εβγαλε ενα ασχηματιστο!!!καλα εε πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο.Μακαρι να ηταν αυτο το εμποδιο και να αρχισουν να βγαινουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.205 04-12-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλη δεν μπορεις να φανταστεις τι αντικρυσα!!!εβγαλε ενα ασχηματιστο!!!καλα εε πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο.Μακαρι να ηταν αυτο το εμποδιο και να αρχισουν να βγαινουν. Click για ανάπτυξη... αμαν...καλά λάθος της φύσης που αποβλήθηκε...δεν πειράζει...έχει ακομα μεγάλη κοιλιά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:48 Η Νεκταρια έγραψε: #1.206 04-12-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αμαν...καλά λάθος της φύσης που αποβλήθηκε...δεν πειράζει...έχει ακομα μεγάλη κοιλιά?? Click για ανάπτυξη... ναι εχει κι αλλα.το ξαναπηρα του ανοιξα τελειως τη μεμβρανη (ανατομια) μονο ενα ποδι ειδα, μικρο κεφαλι,χαλια σου λεω.Πιθανον αυτο να εμποδιζε την καθοδο.Να φανταστεις το κεφαλι ηταν στη κοιλια ,εγω το σηκωσα.Για να δουμε τι θα δουμε. Α τη βασια τη πηρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.207 04-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ναι εχει κι αλλα.το ξαναπηρα του ανοιξα τελειως τη μεμβρανη (ανατομια) μονο ενα ποδι ειδα, μικρο κεφαλι,χαλια σου λεω.Πιθανον αυτο να εμποδιζε την καθοδο.Να φανταστεις το κεφαλι ηταν στη κοιλια ,εγω το σηκωσα.Για να δουμε τι θα δουμε. Α τη βασια τη πηρα. Click για ανάπτυξη... μπραβο ρε θηριο...εγώ δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα... Λοιπον εγώ μαζι σου στους σεισμούς κι εσύ στις γέννες.... Αντε καλή συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:54 Η moukelis έγραψε: #1.208 04-12-08 15:54 Νεκταρια πως παει η μικρη;Μακαρι να πανε ολα καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.209 04-12-08 15:55 Δεν ειναι η πρώτη της γέννα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:57 Η Νεκταρια έγραψε: #1.210 04-12-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπραβο ρε θηριο...εγώ δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα... Λοιπον εγώ μαζι σου στους σεισμούς κι εσύ στις γέννες.... Αντε καλή συνέχεια Click για ανάπτυξη... Οταν θα γενναει λοιπον θα ειμαι εκει.Κοιτα τι τραβαω και δεν μιλαω μονο γι`αυτη τη γεννα,γιατι μπορει ολα να πανε καλα αλλα να χρειαζεται να βοηθησεις στο μεγαλωμα ,ξενυχτια πριν και μετα τη γεννα.....και εχεις μερικους που σε αμφισβητουν.Ειναι ανεκτιμητη η αξια τους οπως λεει και ο Παυλος. Τωρα κοιμαται,εγω βραχος,περιμενω....παω να φτιαξω καφε να σταθω ορθια.Τν νυχτα 3 φορες ξυπνησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.211 04-12-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν θα γενναει λοιπον θα ειμαι εκει.Κοιτα τι τραβαω και δεν μιλαω μονο γι`αυτη τη γεννα,γιατι μπορει ολα να πανε καλα αλλα να χρειαζεται να βοηθησεις στο μεγαλωμα ,ξενυχτια πριν και μετα τη γεννα.....και εχεις μερικους που σε αμφισβητουν.Ειναι ανεκτιμητη η αξια τους οπως λεει και ο Παυλος. Τωρα κοιμαται,εγω βραχος,περιμενω....παω να φτιαξω καφε να σταθω ορθια.Τν νυχτα 3 φορες ξυπνησα... Click για ανάπτυξη... καλή δύναμη...φευγω...θα σε πάρω τηλέφωνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:36 Η ESTELLE έγραψε: #1.212 04-12-08 16:36 Νεκταρία καλό κουράγιο και σε σένα και στην μανούλα!Εύχομαι να βγουν γερά και στρουμπουλά τα επόμενα μωρά της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:49 Ο πυρροθριξ: #1.213 04-12-08 16:49 καλη τυχη και καλη λευτερια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:45 Η Νεκταρια έγραψε: #1.214 04-12-08 17:45 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρία καλό κουράγιο και σε σένα και στην μανούλα!Εύχομαι να βγουν γερά και στρουμπουλά τα επόμενα μωρά της! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλη τυχη και καλη λευτερια!!! Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστω ολους.Μολις εχω νεα ,θα σας πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:21 Η moukelis έγραψε: #1.215 04-12-08 18:21 Νεκταρια τι εγινε;Ακομα παιδευεται;Εχει κι αλλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:26 Η Νεκταρια έγραψε: #1.216 04-12-08 18:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια τι εγινε;Ακομα παιδευεται;Εχει κι αλλα; Click για ανάπτυξη... πιανω ενα ,κιουνιεται κιολας.Ταλαιπωρια Δωρα μου για κεινη περισσοτερο ασε με εμενα.Και να φανταστεις η προηγουμενη γεννα της κρατησε 3 ωρες ,9 μωρα τα δυο μικρα και πεθαναν.Δεν την ειχα τοτε εγω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:32 Η Raisa έγραψε: #1.217 04-12-08 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλη δεν μπορεις να φανταστεις τι αντικρυσα!!!εβγαλε ενα ασχηματιστο!!!καλα εε πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο.Μακαρι να ηταν αυτο το εμποδιο και να αρχισουν να βγαινουν. Click για ανάπτυξη... Κρίμα μωρέ....τουλάχιστον από εδώ και πέρα να πάνε όλα καλά. Πήρες την Βάσια τηλέφωνο? Τι σου είπε....αυτό ήταν που καθυστερούσε την γέννα? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον εγώ μαζι σου στους σεισμούς κι εσύ στις γέννες.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:35 Η Νεκταρια έγραψε: #1.218 04-12-08 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κρίμα μωρέ....τουλάχιστον από εδώ και πέρα να πάνε όλα καλά. Πήρες την Βάσια τηλέφωνο? Τι σου είπε....αυτό ήταν που καθυστερούσε την γέννα? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορουμε να το πουμε με βεβαιοτητα αυτο.....παντως για καποιο λογο δεν αναπτυχθηκε οσο επρεπε.Θα δουμε στη συνεχεια,συσπασεις κανει...θα ειστε οι πρωτες που θα μαθετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:39 Η Raisa έγραψε: #1.219 04-12-08 18:39 Ααχχχ Νεκταρία μου...όλες οι σκέψεις μας μαζί σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:40 Η moukelis έγραψε: #1.220 04-12-08 18:40 Μακαρι μωρε να μην ταλαιπωρηθει αλλο η καημενη...Μην αγχωνεσαι,ολα καλα θα πανε.Εχει κανει υπερηχο,ξερεις ποσα εχει;Αφου κουνιεται μια χαρα ειναι,θα το γεννησει και θα δεις,θα ειναι το πιο ομορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δε νομιζω να αργήσει...πονάει η καημένη... θα βγει...αλλά ισως να ειναι κανένας μεγάλος αγόραρος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:30 Η Νεκταρια έγραψε: #1.202 04-12-08 15:30 δυο φορες εχει βγει περιπου 2 εκατοστα και ξαναμπαινει.Παναγιτσα μου να πανε ολα καλα.Εκει που πηγα να παρω την Βασια,σφιγκοταν.Περιμενω λιγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.203 04-12-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: δυο φορες εχει βγει περιπου 2 εκατοστα και ξαναμπαινει.Παναγιτσα μου να πανε ολα καλα.Εκει που πηγα να παρω την Βασια,σφιγκοταν.Περιμενω λιγακι Click για ανάπτυξη... θα τα καταφέρει...θα δεις....ολα καλά ολα καλά... ψυχούλα μου...αχ τι ειναι οι μάνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:33 Η Νεκταρια έγραψε: #1.204 04-12-08 15:33 Γιουλη δεν μπορεις να φανταστεις τι αντικρυσα!!!εβγαλε ενα ασχηματιστο!!!καλα εε πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο.Μακαρι να ηταν αυτο το εμποδιο και να αρχισουν να βγαινουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.205 04-12-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλη δεν μπορεις να φανταστεις τι αντικρυσα!!!εβγαλε ενα ασχηματιστο!!!καλα εε πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο.Μακαρι να ηταν αυτο το εμποδιο και να αρχισουν να βγαινουν. Click για ανάπτυξη... αμαν...καλά λάθος της φύσης που αποβλήθηκε...δεν πειράζει...έχει ακομα μεγάλη κοιλιά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:48 Η Νεκταρια έγραψε: #1.206 04-12-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αμαν...καλά λάθος της φύσης που αποβλήθηκε...δεν πειράζει...έχει ακομα μεγάλη κοιλιά?? Click για ανάπτυξη... ναι εχει κι αλλα.το ξαναπηρα του ανοιξα τελειως τη μεμβρανη (ανατομια) μονο ενα ποδι ειδα, μικρο κεφαλι,χαλια σου λεω.Πιθανον αυτο να εμποδιζε την καθοδο.Να φανταστεις το κεφαλι ηταν στη κοιλια ,εγω το σηκωσα.Για να δουμε τι θα δουμε. Α τη βασια τη πηρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.207 04-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ναι εχει κι αλλα.το ξαναπηρα του ανοιξα τελειως τη μεμβρανη (ανατομια) μονο ενα ποδι ειδα, μικρο κεφαλι,χαλια σου λεω.Πιθανον αυτο να εμποδιζε την καθοδο.Να φανταστεις το κεφαλι ηταν στη κοιλια ,εγω το σηκωσα.Για να δουμε τι θα δουμε. Α τη βασια τη πηρα. Click για ανάπτυξη... μπραβο ρε θηριο...εγώ δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα... Λοιπον εγώ μαζι σου στους σεισμούς κι εσύ στις γέννες.... Αντε καλή συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:54 Η moukelis έγραψε: #1.208 04-12-08 15:54 Νεκταρια πως παει η μικρη;Μακαρι να πανε ολα καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.209 04-12-08 15:55 Δεν ειναι η πρώτη της γέννα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:57 Η Νεκταρια έγραψε: #1.210 04-12-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπραβο ρε θηριο...εγώ δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα... Λοιπον εγώ μαζι σου στους σεισμούς κι εσύ στις γέννες.... Αντε καλή συνέχεια Click για ανάπτυξη... Οταν θα γενναει λοιπον θα ειμαι εκει.Κοιτα τι τραβαω και δεν μιλαω μονο γι`αυτη τη γεννα,γιατι μπορει ολα να πανε καλα αλλα να χρειαζεται να βοηθησεις στο μεγαλωμα ,ξενυχτια πριν και μετα τη γεννα.....και εχεις μερικους που σε αμφισβητουν.Ειναι ανεκτιμητη η αξια τους οπως λεει και ο Παυλος. Τωρα κοιμαται,εγω βραχος,περιμενω....παω να φτιαξω καφε να σταθω ορθια.Τν νυχτα 3 φορες ξυπνησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.211 04-12-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν θα γενναει λοιπον θα ειμαι εκει.Κοιτα τι τραβαω και δεν μιλαω μονο γι`αυτη τη γεννα,γιατι μπορει ολα να πανε καλα αλλα να χρειαζεται να βοηθησεις στο μεγαλωμα ,ξενυχτια πριν και μετα τη γεννα.....και εχεις μερικους που σε αμφισβητουν.Ειναι ανεκτιμητη η αξια τους οπως λεει και ο Παυλος. Τωρα κοιμαται,εγω βραχος,περιμενω....παω να φτιαξω καφε να σταθω ορθια.Τν νυχτα 3 φορες ξυπνησα... Click για ανάπτυξη... καλή δύναμη...φευγω...θα σε πάρω τηλέφωνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:36 Η ESTELLE έγραψε: #1.212 04-12-08 16:36 Νεκταρία καλό κουράγιο και σε σένα και στην μανούλα!Εύχομαι να βγουν γερά και στρουμπουλά τα επόμενα μωρά της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:49 Ο πυρροθριξ: #1.213 04-12-08 16:49 καλη τυχη και καλη λευτερια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:45 Η Νεκταρια έγραψε: #1.214 04-12-08 17:45 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρία καλό κουράγιο και σε σένα και στην μανούλα!Εύχομαι να βγουν γερά και στρουμπουλά τα επόμενα μωρά της! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλη τυχη και καλη λευτερια!!! Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστω ολους.Μολις εχω νεα ,θα σας πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:21 Η moukelis έγραψε: #1.215 04-12-08 18:21 Νεκταρια τι εγινε;Ακομα παιδευεται;Εχει κι αλλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:26 Η Νεκταρια έγραψε: #1.216 04-12-08 18:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια τι εγινε;Ακομα παιδευεται;Εχει κι αλλα; Click για ανάπτυξη... πιανω ενα ,κιουνιεται κιολας.Ταλαιπωρια Δωρα μου για κεινη περισσοτερο ασε με εμενα.Και να φανταστεις η προηγουμενη γεννα της κρατησε 3 ωρες ,9 μωρα τα δυο μικρα και πεθαναν.Δεν την ειχα τοτε εγω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:32 Η Raisa έγραψε: #1.217 04-12-08 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλη δεν μπορεις να φανταστεις τι αντικρυσα!!!εβγαλε ενα ασχηματιστο!!!καλα εε πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο.Μακαρι να ηταν αυτο το εμποδιο και να αρχισουν να βγαινουν. Click για ανάπτυξη... Κρίμα μωρέ....τουλάχιστον από εδώ και πέρα να πάνε όλα καλά. Πήρες την Βάσια τηλέφωνο? Τι σου είπε....αυτό ήταν που καθυστερούσε την γέννα? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον εγώ μαζι σου στους σεισμούς κι εσύ στις γέννες.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:35 Η Νεκταρια έγραψε: #1.218 04-12-08 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κρίμα μωρέ....τουλάχιστον από εδώ και πέρα να πάνε όλα καλά. Πήρες την Βάσια τηλέφωνο? Τι σου είπε....αυτό ήταν που καθυστερούσε την γέννα? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορουμε να το πουμε με βεβαιοτητα αυτο.....παντως για καποιο λογο δεν αναπτυχθηκε οσο επρεπε.Θα δουμε στη συνεχεια,συσπασεις κανει...θα ειστε οι πρωτες που θα μαθετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:39 Η Raisa έγραψε: #1.219 04-12-08 18:39 Ααχχχ Νεκταρία μου...όλες οι σκέψεις μας μαζί σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:40 Η moukelis έγραψε: #1.220 04-12-08 18:40 Μακαρι μωρε να μην ταλαιπωρηθει αλλο η καημενη...Μην αγχωνεσαι,ολα καλα θα πανε.Εχει κανει υπερηχο,ξερεις ποσα εχει;Αφου κουνιεται μια χαρα ειναι,θα το γεννησει και θα δεις,θα ειναι το πιο ομορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δυο φορες εχει βγει περιπου 2 εκατοστα και ξαναμπαινει.Παναγιτσα μου να πανε ολα καλα.Εκει που πηγα να παρω την Βασια,σφιγκοταν.Περιμενω λιγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.203 04-12-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: δυο φορες εχει βγει περιπου 2 εκατοστα και ξαναμπαινει.Παναγιτσα μου να πανε ολα καλα.Εκει που πηγα να παρω την Βασια,σφιγκοταν.Περιμενω λιγακι Click για ανάπτυξη... θα τα καταφέρει...θα δεις....ολα καλά ολα καλά... ψυχούλα μου...αχ τι ειναι οι μάνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:33 Η Νεκταρια έγραψε: #1.204 04-12-08 15:33 Γιουλη δεν μπορεις να φανταστεις τι αντικρυσα!!!εβγαλε ενα ασχηματιστο!!!καλα εε πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο.Μακαρι να ηταν αυτο το εμποδιο και να αρχισουν να βγαινουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.205 04-12-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλη δεν μπορεις να φανταστεις τι αντικρυσα!!!εβγαλε ενα ασχηματιστο!!!καλα εε πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο.Μακαρι να ηταν αυτο το εμποδιο και να αρχισουν να βγαινουν. Click για ανάπτυξη... αμαν...καλά λάθος της φύσης που αποβλήθηκε...δεν πειράζει...έχει ακομα μεγάλη κοιλιά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:48 Η Νεκταρια έγραψε: #1.206 04-12-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αμαν...καλά λάθος της φύσης που αποβλήθηκε...δεν πειράζει...έχει ακομα μεγάλη κοιλιά?? Click για ανάπτυξη... ναι εχει κι αλλα.το ξαναπηρα του ανοιξα τελειως τη μεμβρανη (ανατομια) μονο ενα ποδι ειδα, μικρο κεφαλι,χαλια σου λεω.Πιθανον αυτο να εμποδιζε την καθοδο.Να φανταστεις το κεφαλι ηταν στη κοιλια ,εγω το σηκωσα.Για να δουμε τι θα δουμε. Α τη βασια τη πηρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.207 04-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ναι εχει κι αλλα.το ξαναπηρα του ανοιξα τελειως τη μεμβρανη (ανατομια) μονο ενα ποδι ειδα, μικρο κεφαλι,χαλια σου λεω.Πιθανον αυτο να εμποδιζε την καθοδο.Να φανταστεις το κεφαλι ηταν στη κοιλια ,εγω το σηκωσα.Για να δουμε τι θα δουμε. Α τη βασια τη πηρα. Click για ανάπτυξη... μπραβο ρε θηριο...εγώ δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα... Λοιπον εγώ μαζι σου στους σεισμούς κι εσύ στις γέννες.... Αντε καλή συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:54 Η moukelis έγραψε: #1.208 04-12-08 15:54 Νεκταρια πως παει η μικρη;Μακαρι να πανε ολα καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.209 04-12-08 15:55 Δεν ειναι η πρώτη της γέννα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:57 Η Νεκταρια έγραψε: #1.210 04-12-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπραβο ρε θηριο...εγώ δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα... Λοιπον εγώ μαζι σου στους σεισμούς κι εσύ στις γέννες.... Αντε καλή συνέχεια Click για ανάπτυξη... Οταν θα γενναει λοιπον θα ειμαι εκει.Κοιτα τι τραβαω και δεν μιλαω μονο γι`αυτη τη γεννα,γιατι μπορει ολα να πανε καλα αλλα να χρειαζεται να βοηθησεις στο μεγαλωμα ,ξενυχτια πριν και μετα τη γεννα.....και εχεις μερικους που σε αμφισβητουν.Ειναι ανεκτιμητη η αξια τους οπως λεει και ο Παυλος. Τωρα κοιμαται,εγω βραχος,περιμενω....παω να φτιαξω καφε να σταθω ορθια.Τν νυχτα 3 φορες ξυπνησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.211 04-12-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν θα γενναει λοιπον θα ειμαι εκει.Κοιτα τι τραβαω και δεν μιλαω μονο γι`αυτη τη γεννα,γιατι μπορει ολα να πανε καλα αλλα να χρειαζεται να βοηθησεις στο μεγαλωμα ,ξενυχτια πριν και μετα τη γεννα.....και εχεις μερικους που σε αμφισβητουν.Ειναι ανεκτιμητη η αξια τους οπως λεει και ο Παυλος. Τωρα κοιμαται,εγω βραχος,περιμενω....παω να φτιαξω καφε να σταθω ορθια.Τν νυχτα 3 φορες ξυπνησα... Click για ανάπτυξη... καλή δύναμη...φευγω...θα σε πάρω τηλέφωνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:36 Η ESTELLE έγραψε: #1.212 04-12-08 16:36 Νεκταρία καλό κουράγιο και σε σένα και στην μανούλα!Εύχομαι να βγουν γερά και στρουμπουλά τα επόμενα μωρά της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:49 Ο πυρροθριξ: #1.213 04-12-08 16:49 καλη τυχη και καλη λευτερια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:45 Η Νεκταρια έγραψε: #1.214 04-12-08 17:45 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρία καλό κουράγιο και σε σένα και στην μανούλα!Εύχομαι να βγουν γερά και στρουμπουλά τα επόμενα μωρά της! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλη τυχη και καλη λευτερια!!! Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστω ολους.Μολις εχω νεα ,θα σας πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:21 Η moukelis έγραψε: #1.215 04-12-08 18:21 Νεκταρια τι εγινε;Ακομα παιδευεται;Εχει κι αλλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:26 Η Νεκταρια έγραψε: #1.216 04-12-08 18:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια τι εγινε;Ακομα παιδευεται;Εχει κι αλλα; Click για ανάπτυξη... πιανω ενα ,κιουνιεται κιολας.Ταλαιπωρια Δωρα μου για κεινη περισσοτερο ασε με εμενα.Και να φανταστεις η προηγουμενη γεννα της κρατησε 3 ωρες ,9 μωρα τα δυο μικρα και πεθαναν.Δεν την ειχα τοτε εγω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:32 Η Raisa έγραψε: #1.217 04-12-08 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλη δεν μπορεις να φανταστεις τι αντικρυσα!!!εβγαλε ενα ασχηματιστο!!!καλα εε πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο.Μακαρι να ηταν αυτο το εμποδιο και να αρχισουν να βγαινουν. Click για ανάπτυξη... Κρίμα μωρέ....τουλάχιστον από εδώ και πέρα να πάνε όλα καλά. Πήρες την Βάσια τηλέφωνο? Τι σου είπε....αυτό ήταν που καθυστερούσε την γέννα? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον εγώ μαζι σου στους σεισμούς κι εσύ στις γέννες.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:35 Η Νεκταρια έγραψε: #1.218 04-12-08 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κρίμα μωρέ....τουλάχιστον από εδώ και πέρα να πάνε όλα καλά. Πήρες την Βάσια τηλέφωνο? Τι σου είπε....αυτό ήταν που καθυστερούσε την γέννα? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορουμε να το πουμε με βεβαιοτητα αυτο.....παντως για καποιο λογο δεν αναπτυχθηκε οσο επρεπε.Θα δουμε στη συνεχεια,συσπασεις κανει...θα ειστε οι πρωτες που θα μαθετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:39 Η Raisa έγραψε: #1.219 04-12-08 18:39 Ααχχχ Νεκταρία μου...όλες οι σκέψεις μας μαζί σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:40 Η moukelis έγραψε: #1.220 04-12-08 18:40 Μακαρι μωρε να μην ταλαιπωρηθει αλλο η καημενη...Μην αγχωνεσαι,ολα καλα θα πανε.Εχει κανει υπερηχο,ξερεις ποσα εχει;Αφου κουνιεται μια χαρα ειναι,θα το γεννησει και θα δεις,θα ειναι το πιο ομορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: δυο φορες εχει βγει περιπου 2 εκατοστα και ξαναμπαινει.Παναγιτσα μου να πανε ολα καλα.Εκει που πηγα να παρω την Βασια,σφιγκοταν.Περιμενω λιγακι Click για ανάπτυξη... θα τα καταφέρει...θα δεις....ολα καλά ολα καλά... ψυχούλα μου...αχ τι ειναι οι μάνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:33 Η Νεκταρια έγραψε: #1.204 04-12-08 15:33 Γιουλη δεν μπορεις να φανταστεις τι αντικρυσα!!!εβγαλε ενα ασχηματιστο!!!καλα εε πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο.Μακαρι να ηταν αυτο το εμποδιο και να αρχισουν να βγαινουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.205 04-12-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλη δεν μπορεις να φανταστεις τι αντικρυσα!!!εβγαλε ενα ασχηματιστο!!!καλα εε πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο.Μακαρι να ηταν αυτο το εμποδιο και να αρχισουν να βγαινουν. Click για ανάπτυξη... αμαν...καλά λάθος της φύσης που αποβλήθηκε...δεν πειράζει...έχει ακομα μεγάλη κοιλιά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:48 Η Νεκταρια έγραψε: #1.206 04-12-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αμαν...καλά λάθος της φύσης που αποβλήθηκε...δεν πειράζει...έχει ακομα μεγάλη κοιλιά?? Click για ανάπτυξη... ναι εχει κι αλλα.το ξαναπηρα του ανοιξα τελειως τη μεμβρανη (ανατομια) μονο ενα ποδι ειδα, μικρο κεφαλι,χαλια σου λεω.Πιθανον αυτο να εμποδιζε την καθοδο.Να φανταστεις το κεφαλι ηταν στη κοιλια ,εγω το σηκωσα.Για να δουμε τι θα δουμε. Α τη βασια τη πηρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.207 04-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ναι εχει κι αλλα.το ξαναπηρα του ανοιξα τελειως τη μεμβρανη (ανατομια) μονο ενα ποδι ειδα, μικρο κεφαλι,χαλια σου λεω.Πιθανον αυτο να εμποδιζε την καθοδο.Να φανταστεις το κεφαλι ηταν στη κοιλια ,εγω το σηκωσα.Για να δουμε τι θα δουμε. Α τη βασια τη πηρα. Click για ανάπτυξη... μπραβο ρε θηριο...εγώ δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα... Λοιπον εγώ μαζι σου στους σεισμούς κι εσύ στις γέννες.... Αντε καλή συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:54 Η moukelis έγραψε: #1.208 04-12-08 15:54 Νεκταρια πως παει η μικρη;Μακαρι να πανε ολα καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.209 04-12-08 15:55 Δεν ειναι η πρώτη της γέννα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:57 Η Νεκταρια έγραψε: #1.210 04-12-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπραβο ρε θηριο...εγώ δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα... Λοιπον εγώ μαζι σου στους σεισμούς κι εσύ στις γέννες.... Αντε καλή συνέχεια Click για ανάπτυξη... Οταν θα γενναει λοιπον θα ειμαι εκει.Κοιτα τι τραβαω και δεν μιλαω μονο γι`αυτη τη γεννα,γιατι μπορει ολα να πανε καλα αλλα να χρειαζεται να βοηθησεις στο μεγαλωμα ,ξενυχτια πριν και μετα τη γεννα.....και εχεις μερικους που σε αμφισβητουν.Ειναι ανεκτιμητη η αξια τους οπως λεει και ο Παυλος. Τωρα κοιμαται,εγω βραχος,περιμενω....παω να φτιαξω καφε να σταθω ορθια.Τν νυχτα 3 φορες ξυπνησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.211 04-12-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν θα γενναει λοιπον θα ειμαι εκει.Κοιτα τι τραβαω και δεν μιλαω μονο γι`αυτη τη γεννα,γιατι μπορει ολα να πανε καλα αλλα να χρειαζεται να βοηθησεις στο μεγαλωμα ,ξενυχτια πριν και μετα τη γεννα.....και εχεις μερικους που σε αμφισβητουν.Ειναι ανεκτιμητη η αξια τους οπως λεει και ο Παυλος. Τωρα κοιμαται,εγω βραχος,περιμενω....παω να φτιαξω καφε να σταθω ορθια.Τν νυχτα 3 φορες ξυπνησα... Click για ανάπτυξη... καλή δύναμη...φευγω...θα σε πάρω τηλέφωνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:36 Η ESTELLE έγραψε: #1.212 04-12-08 16:36 Νεκταρία καλό κουράγιο και σε σένα και στην μανούλα!Εύχομαι να βγουν γερά και στρουμπουλά τα επόμενα μωρά της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:49 Ο πυρροθριξ: #1.213 04-12-08 16:49 καλη τυχη και καλη λευτερια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:45 Η Νεκταρια έγραψε: #1.214 04-12-08 17:45 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρία καλό κουράγιο και σε σένα και στην μανούλα!Εύχομαι να βγουν γερά και στρουμπουλά τα επόμενα μωρά της! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλη τυχη και καλη λευτερια!!! Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστω ολους.Μολις εχω νεα ,θα σας πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:21 Η moukelis έγραψε: #1.215 04-12-08 18:21 Νεκταρια τι εγινε;Ακομα παιδευεται;Εχει κι αλλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:26 Η Νεκταρια έγραψε: #1.216 04-12-08 18:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια τι εγινε;Ακομα παιδευεται;Εχει κι αλλα; Click για ανάπτυξη... πιανω ενα ,κιουνιεται κιολας.Ταλαιπωρια Δωρα μου για κεινη περισσοτερο ασε με εμενα.Και να φανταστεις η προηγουμενη γεννα της κρατησε 3 ωρες ,9 μωρα τα δυο μικρα και πεθαναν.Δεν την ειχα τοτε εγω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:32 Η Raisa έγραψε: #1.217 04-12-08 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλη δεν μπορεις να φανταστεις τι αντικρυσα!!!εβγαλε ενα ασχηματιστο!!!καλα εε πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο.Μακαρι να ηταν αυτο το εμποδιο και να αρχισουν να βγαινουν. Click για ανάπτυξη... Κρίμα μωρέ....τουλάχιστον από εδώ και πέρα να πάνε όλα καλά. Πήρες την Βάσια τηλέφωνο? Τι σου είπε....αυτό ήταν που καθυστερούσε την γέννα? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον εγώ μαζι σου στους σεισμούς κι εσύ στις γέννες.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:35 Η Νεκταρια έγραψε: #1.218 04-12-08 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κρίμα μωρέ....τουλάχιστον από εδώ και πέρα να πάνε όλα καλά. Πήρες την Βάσια τηλέφωνο? Τι σου είπε....αυτό ήταν που καθυστερούσε την γέννα? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορουμε να το πουμε με βεβαιοτητα αυτο.....παντως για καποιο λογο δεν αναπτυχθηκε οσο επρεπε.Θα δουμε στη συνεχεια,συσπασεις κανει...θα ειστε οι πρωτες που θα μαθετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:39 Η Raisa έγραψε: #1.219 04-12-08 18:39 Ααχχχ Νεκταρία μου...όλες οι σκέψεις μας μαζί σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:40 Η moukelis έγραψε: #1.220 04-12-08 18:40 Μακαρι μωρε να μην ταλαιπωρηθει αλλο η καημενη...Μην αγχωνεσαι,ολα καλα θα πανε.Εχει κανει υπερηχο,ξερεις ποσα εχει;Αφου κουνιεται μια χαρα ειναι,θα το γεννησει και θα δεις,θα ειναι το πιο ομορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιουλη δεν μπορεις να φανταστεις τι αντικρυσα!!!εβγαλε ενα ασχηματιστο!!!καλα εε πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο.Μακαρι να ηταν αυτο το εμποδιο και να αρχισουν να βγαινουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.205 04-12-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλη δεν μπορεις να φανταστεις τι αντικρυσα!!!εβγαλε ενα ασχηματιστο!!!καλα εε πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο.Μακαρι να ηταν αυτο το εμποδιο και να αρχισουν να βγαινουν. Click για ανάπτυξη... αμαν...καλά λάθος της φύσης που αποβλήθηκε...δεν πειράζει...έχει ακομα μεγάλη κοιλιά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:48 Η Νεκταρια έγραψε: #1.206 04-12-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αμαν...καλά λάθος της φύσης που αποβλήθηκε...δεν πειράζει...έχει ακομα μεγάλη κοιλιά?? Click για ανάπτυξη... ναι εχει κι αλλα.το ξαναπηρα του ανοιξα τελειως τη μεμβρανη (ανατομια) μονο ενα ποδι ειδα, μικρο κεφαλι,χαλια σου λεω.Πιθανον αυτο να εμποδιζε την καθοδο.Να φανταστεις το κεφαλι ηταν στη κοιλια ,εγω το σηκωσα.Για να δουμε τι θα δουμε. Α τη βασια τη πηρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.207 04-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ναι εχει κι αλλα.το ξαναπηρα του ανοιξα τελειως τη μεμβρανη (ανατομια) μονο ενα ποδι ειδα, μικρο κεφαλι,χαλια σου λεω.Πιθανον αυτο να εμποδιζε την καθοδο.Να φανταστεις το κεφαλι ηταν στη κοιλια ,εγω το σηκωσα.Για να δουμε τι θα δουμε. Α τη βασια τη πηρα. Click για ανάπτυξη... μπραβο ρε θηριο...εγώ δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα... Λοιπον εγώ μαζι σου στους σεισμούς κι εσύ στις γέννες.... Αντε καλή συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:54 Η moukelis έγραψε: #1.208 04-12-08 15:54 Νεκταρια πως παει η μικρη;Μακαρι να πανε ολα καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.209 04-12-08 15:55 Δεν ειναι η πρώτη της γέννα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:57 Η Νεκταρια έγραψε: #1.210 04-12-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπραβο ρε θηριο...εγώ δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα... Λοιπον εγώ μαζι σου στους σεισμούς κι εσύ στις γέννες.... Αντε καλή συνέχεια Click για ανάπτυξη... Οταν θα γενναει λοιπον θα ειμαι εκει.Κοιτα τι τραβαω και δεν μιλαω μονο γι`αυτη τη γεννα,γιατι μπορει ολα να πανε καλα αλλα να χρειαζεται να βοηθησεις στο μεγαλωμα ,ξενυχτια πριν και μετα τη γεννα.....και εχεις μερικους που σε αμφισβητουν.Ειναι ανεκτιμητη η αξια τους οπως λεει και ο Παυλος. Τωρα κοιμαται,εγω βραχος,περιμενω....παω να φτιαξω καφε να σταθω ορθια.Τν νυχτα 3 φορες ξυπνησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.211 04-12-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν θα γενναει λοιπον θα ειμαι εκει.Κοιτα τι τραβαω και δεν μιλαω μονο γι`αυτη τη γεννα,γιατι μπορει ολα να πανε καλα αλλα να χρειαζεται να βοηθησεις στο μεγαλωμα ,ξενυχτια πριν και μετα τη γεννα.....και εχεις μερικους που σε αμφισβητουν.Ειναι ανεκτιμητη η αξια τους οπως λεει και ο Παυλος. Τωρα κοιμαται,εγω βραχος,περιμενω....παω να φτιαξω καφε να σταθω ορθια.Τν νυχτα 3 φορες ξυπνησα... Click για ανάπτυξη... καλή δύναμη...φευγω...θα σε πάρω τηλέφωνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:36 Η ESTELLE έγραψε: #1.212 04-12-08 16:36 Νεκταρία καλό κουράγιο και σε σένα και στην μανούλα!Εύχομαι να βγουν γερά και στρουμπουλά τα επόμενα μωρά της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:49 Ο πυρροθριξ: #1.213 04-12-08 16:49 καλη τυχη και καλη λευτερια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:45 Η Νεκταρια έγραψε: #1.214 04-12-08 17:45 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρία καλό κουράγιο και σε σένα και στην μανούλα!Εύχομαι να βγουν γερά και στρουμπουλά τα επόμενα μωρά της! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλη τυχη και καλη λευτερια!!! Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστω ολους.Μολις εχω νεα ,θα σας πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:21 Η moukelis έγραψε: #1.215 04-12-08 18:21 Νεκταρια τι εγινε;Ακομα παιδευεται;Εχει κι αλλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:26 Η Νεκταρια έγραψε: #1.216 04-12-08 18:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια τι εγινε;Ακομα παιδευεται;Εχει κι αλλα; Click για ανάπτυξη... πιανω ενα ,κιουνιεται κιολας.Ταλαιπωρια Δωρα μου για κεινη περισσοτερο ασε με εμενα.Και να φανταστεις η προηγουμενη γεννα της κρατησε 3 ωρες ,9 μωρα τα δυο μικρα και πεθαναν.Δεν την ειχα τοτε εγω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:32 Η Raisa έγραψε: #1.217 04-12-08 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλη δεν μπορεις να φανταστεις τι αντικρυσα!!!εβγαλε ενα ασχηματιστο!!!καλα εε πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο.Μακαρι να ηταν αυτο το εμποδιο και να αρχισουν να βγαινουν. Click για ανάπτυξη... Κρίμα μωρέ....τουλάχιστον από εδώ και πέρα να πάνε όλα καλά. Πήρες την Βάσια τηλέφωνο? Τι σου είπε....αυτό ήταν που καθυστερούσε την γέννα? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον εγώ μαζι σου στους σεισμούς κι εσύ στις γέννες.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:35 Η Νεκταρια έγραψε: #1.218 04-12-08 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κρίμα μωρέ....τουλάχιστον από εδώ και πέρα να πάνε όλα καλά. Πήρες την Βάσια τηλέφωνο? Τι σου είπε....αυτό ήταν που καθυστερούσε την γέννα? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορουμε να το πουμε με βεβαιοτητα αυτο.....παντως για καποιο λογο δεν αναπτυχθηκε οσο επρεπε.Θα δουμε στη συνεχεια,συσπασεις κανει...θα ειστε οι πρωτες που θα μαθετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:39 Η Raisa έγραψε: #1.219 04-12-08 18:39 Ααχχχ Νεκταρία μου...όλες οι σκέψεις μας μαζί σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:40 Η moukelis έγραψε: #1.220 04-12-08 18:40 Μακαρι μωρε να μην ταλαιπωρηθει αλλο η καημενη...Μην αγχωνεσαι,ολα καλα θα πανε.Εχει κανει υπερηχο,ξερεις ποσα εχει;Αφου κουνιεται μια χαρα ειναι,θα το γεννησει και θα δεις,θα ειναι το πιο ομορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλη δεν μπορεις να φανταστεις τι αντικρυσα!!!εβγαλε ενα ασχηματιστο!!!καλα εε πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο.Μακαρι να ηταν αυτο το εμποδιο και να αρχισουν να βγαινουν. Click για ανάπτυξη... αμαν...καλά λάθος της φύσης που αποβλήθηκε...δεν πειράζει...έχει ακομα μεγάλη κοιλιά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:48 Η Νεκταρια έγραψε: #1.206 04-12-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αμαν...καλά λάθος της φύσης που αποβλήθηκε...δεν πειράζει...έχει ακομα μεγάλη κοιλιά?? Click για ανάπτυξη... ναι εχει κι αλλα.το ξαναπηρα του ανοιξα τελειως τη μεμβρανη (ανατομια) μονο ενα ποδι ειδα, μικρο κεφαλι,χαλια σου λεω.Πιθανον αυτο να εμποδιζε την καθοδο.Να φανταστεις το κεφαλι ηταν στη κοιλια ,εγω το σηκωσα.Για να δουμε τι θα δουμε. Α τη βασια τη πηρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.207 04-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ναι εχει κι αλλα.το ξαναπηρα του ανοιξα τελειως τη μεμβρανη (ανατομια) μονο ενα ποδι ειδα, μικρο κεφαλι,χαλια σου λεω.Πιθανον αυτο να εμποδιζε την καθοδο.Να φανταστεις το κεφαλι ηταν στη κοιλια ,εγω το σηκωσα.Για να δουμε τι θα δουμε. Α τη βασια τη πηρα. Click για ανάπτυξη... μπραβο ρε θηριο...εγώ δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα... Λοιπον εγώ μαζι σου στους σεισμούς κι εσύ στις γέννες.... Αντε καλή συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:54 Η moukelis έγραψε: #1.208 04-12-08 15:54 Νεκταρια πως παει η μικρη;Μακαρι να πανε ολα καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.209 04-12-08 15:55 Δεν ειναι η πρώτη της γέννα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:57 Η Νεκταρια έγραψε: #1.210 04-12-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπραβο ρε θηριο...εγώ δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα... Λοιπον εγώ μαζι σου στους σεισμούς κι εσύ στις γέννες.... Αντε καλή συνέχεια Click για ανάπτυξη... Οταν θα γενναει λοιπον θα ειμαι εκει.Κοιτα τι τραβαω και δεν μιλαω μονο γι`αυτη τη γεννα,γιατι μπορει ολα να πανε καλα αλλα να χρειαζεται να βοηθησεις στο μεγαλωμα ,ξενυχτια πριν και μετα τη γεννα.....και εχεις μερικους που σε αμφισβητουν.Ειναι ανεκτιμητη η αξια τους οπως λεει και ο Παυλος. Τωρα κοιμαται,εγω βραχος,περιμενω....παω να φτιαξω καφε να σταθω ορθια.Τν νυχτα 3 φορες ξυπνησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.211 04-12-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν θα γενναει λοιπον θα ειμαι εκει.Κοιτα τι τραβαω και δεν μιλαω μονο γι`αυτη τη γεννα,γιατι μπορει ολα να πανε καλα αλλα να χρειαζεται να βοηθησεις στο μεγαλωμα ,ξενυχτια πριν και μετα τη γεννα.....και εχεις μερικους που σε αμφισβητουν.Ειναι ανεκτιμητη η αξια τους οπως λεει και ο Παυλος. Τωρα κοιμαται,εγω βραχος,περιμενω....παω να φτιαξω καφε να σταθω ορθια.Τν νυχτα 3 φορες ξυπνησα... Click για ανάπτυξη... καλή δύναμη...φευγω...θα σε πάρω τηλέφωνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:36 Η ESTELLE έγραψε: #1.212 04-12-08 16:36 Νεκταρία καλό κουράγιο και σε σένα και στην μανούλα!Εύχομαι να βγουν γερά και στρουμπουλά τα επόμενα μωρά της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:49 Ο πυρροθριξ: #1.213 04-12-08 16:49 καλη τυχη και καλη λευτερια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:45 Η Νεκταρια έγραψε: #1.214 04-12-08 17:45 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρία καλό κουράγιο και σε σένα και στην μανούλα!Εύχομαι να βγουν γερά και στρουμπουλά τα επόμενα μωρά της! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλη τυχη και καλη λευτερια!!! Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστω ολους.Μολις εχω νεα ,θα σας πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:21 Η moukelis έγραψε: #1.215 04-12-08 18:21 Νεκταρια τι εγινε;Ακομα παιδευεται;Εχει κι αλλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:26 Η Νεκταρια έγραψε: #1.216 04-12-08 18:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια τι εγινε;Ακομα παιδευεται;Εχει κι αλλα; Click για ανάπτυξη... πιανω ενα ,κιουνιεται κιολας.Ταλαιπωρια Δωρα μου για κεινη περισσοτερο ασε με εμενα.Και να φανταστεις η προηγουμενη γεννα της κρατησε 3 ωρες ,9 μωρα τα δυο μικρα και πεθαναν.Δεν την ειχα τοτε εγω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:32 Η Raisa έγραψε: #1.217 04-12-08 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλη δεν μπορεις να φανταστεις τι αντικρυσα!!!εβγαλε ενα ασχηματιστο!!!καλα εε πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο.Μακαρι να ηταν αυτο το εμποδιο και να αρχισουν να βγαινουν. Click για ανάπτυξη... Κρίμα μωρέ....τουλάχιστον από εδώ και πέρα να πάνε όλα καλά. Πήρες την Βάσια τηλέφωνο? Τι σου είπε....αυτό ήταν που καθυστερούσε την γέννα? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον εγώ μαζι σου στους σεισμούς κι εσύ στις γέννες.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:35 Η Νεκταρια έγραψε: #1.218 04-12-08 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κρίμα μωρέ....τουλάχιστον από εδώ και πέρα να πάνε όλα καλά. Πήρες την Βάσια τηλέφωνο? Τι σου είπε....αυτό ήταν που καθυστερούσε την γέννα? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορουμε να το πουμε με βεβαιοτητα αυτο.....παντως για καποιο λογο δεν αναπτυχθηκε οσο επρεπε.Θα δουμε στη συνεχεια,συσπασεις κανει...θα ειστε οι πρωτες που θα μαθετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:39 Η Raisa έγραψε: #1.219 04-12-08 18:39 Ααχχχ Νεκταρία μου...όλες οι σκέψεις μας μαζί σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:40 Η moukelis έγραψε: #1.220 04-12-08 18:40 Μακαρι μωρε να μην ταλαιπωρηθει αλλο η καημενη...Μην αγχωνεσαι,ολα καλα θα πανε.Εχει κανει υπερηχο,ξερεις ποσα εχει;Αφου κουνιεται μια χαρα ειναι,θα το γεννησει και θα δεις,θα ειναι το πιο ομορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αμαν...καλά λάθος της φύσης που αποβλήθηκε...δεν πειράζει...έχει ακομα μεγάλη κοιλιά?? Click για ανάπτυξη... ναι εχει κι αλλα.το ξαναπηρα του ανοιξα τελειως τη μεμβρανη (ανατομια) μονο ενα ποδι ειδα, μικρο κεφαλι,χαλια σου λεω.Πιθανον αυτο να εμποδιζε την καθοδο.Να φανταστεις το κεφαλι ηταν στη κοιλια ,εγω το σηκωσα.Για να δουμε τι θα δουμε. Α τη βασια τη πηρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.207 04-12-08 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ναι εχει κι αλλα.το ξαναπηρα του ανοιξα τελειως τη μεμβρανη (ανατομια) μονο ενα ποδι ειδα, μικρο κεφαλι,χαλια σου λεω.Πιθανον αυτο να εμποδιζε την καθοδο.Να φανταστεις το κεφαλι ηταν στη κοιλια ,εγω το σηκωσα.Για να δουμε τι θα δουμε. Α τη βασια τη πηρα. Click για ανάπτυξη... μπραβο ρε θηριο...εγώ δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα... Λοιπον εγώ μαζι σου στους σεισμούς κι εσύ στις γέννες.... Αντε καλή συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:54 Η moukelis έγραψε: #1.208 04-12-08 15:54 Νεκταρια πως παει η μικρη;Μακαρι να πανε ολα καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.209 04-12-08 15:55 Δεν ειναι η πρώτη της γέννα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:57 Η Νεκταρια έγραψε: #1.210 04-12-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπραβο ρε θηριο...εγώ δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα... Λοιπον εγώ μαζι σου στους σεισμούς κι εσύ στις γέννες.... Αντε καλή συνέχεια Click για ανάπτυξη... Οταν θα γενναει λοιπον θα ειμαι εκει.Κοιτα τι τραβαω και δεν μιλαω μονο γι`αυτη τη γεννα,γιατι μπορει ολα να πανε καλα αλλα να χρειαζεται να βοηθησεις στο μεγαλωμα ,ξενυχτια πριν και μετα τη γεννα.....και εχεις μερικους που σε αμφισβητουν.Ειναι ανεκτιμητη η αξια τους οπως λεει και ο Παυλος. Τωρα κοιμαται,εγω βραχος,περιμενω....παω να φτιαξω καφε να σταθω ορθια.Τν νυχτα 3 φορες ξυπνησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.211 04-12-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν θα γενναει λοιπον θα ειμαι εκει.Κοιτα τι τραβαω και δεν μιλαω μονο γι`αυτη τη γεννα,γιατι μπορει ολα να πανε καλα αλλα να χρειαζεται να βοηθησεις στο μεγαλωμα ,ξενυχτια πριν και μετα τη γεννα.....και εχεις μερικους που σε αμφισβητουν.Ειναι ανεκτιμητη η αξια τους οπως λεει και ο Παυλος. Τωρα κοιμαται,εγω βραχος,περιμενω....παω να φτιαξω καφε να σταθω ορθια.Τν νυχτα 3 φορες ξυπνησα... Click για ανάπτυξη... καλή δύναμη...φευγω...θα σε πάρω τηλέφωνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:36 Η ESTELLE έγραψε: #1.212 04-12-08 16:36 Νεκταρία καλό κουράγιο και σε σένα και στην μανούλα!Εύχομαι να βγουν γερά και στρουμπουλά τα επόμενα μωρά της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:49 Ο πυρροθριξ: #1.213 04-12-08 16:49 καλη τυχη και καλη λευτερια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:45 Η Νεκταρια έγραψε: #1.214 04-12-08 17:45 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρία καλό κουράγιο και σε σένα και στην μανούλα!Εύχομαι να βγουν γερά και στρουμπουλά τα επόμενα μωρά της! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλη τυχη και καλη λευτερια!!! Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστω ολους.Μολις εχω νεα ,θα σας πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:21 Η moukelis έγραψε: #1.215 04-12-08 18:21 Νεκταρια τι εγινε;Ακομα παιδευεται;Εχει κι αλλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:26 Η Νεκταρια έγραψε: #1.216 04-12-08 18:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια τι εγινε;Ακομα παιδευεται;Εχει κι αλλα; Click για ανάπτυξη... πιανω ενα ,κιουνιεται κιολας.Ταλαιπωρια Δωρα μου για κεινη περισσοτερο ασε με εμενα.Και να φανταστεις η προηγουμενη γεννα της κρατησε 3 ωρες ,9 μωρα τα δυο μικρα και πεθαναν.Δεν την ειχα τοτε εγω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:32 Η Raisa έγραψε: #1.217 04-12-08 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλη δεν μπορεις να φανταστεις τι αντικρυσα!!!εβγαλε ενα ασχηματιστο!!!καλα εε πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο.Μακαρι να ηταν αυτο το εμποδιο και να αρχισουν να βγαινουν. Click για ανάπτυξη... Κρίμα μωρέ....τουλάχιστον από εδώ και πέρα να πάνε όλα καλά. Πήρες την Βάσια τηλέφωνο? Τι σου είπε....αυτό ήταν που καθυστερούσε την γέννα? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον εγώ μαζι σου στους σεισμούς κι εσύ στις γέννες.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:35 Η Νεκταρια έγραψε: #1.218 04-12-08 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κρίμα μωρέ....τουλάχιστον από εδώ και πέρα να πάνε όλα καλά. Πήρες την Βάσια τηλέφωνο? Τι σου είπε....αυτό ήταν που καθυστερούσε την γέννα? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορουμε να το πουμε με βεβαιοτητα αυτο.....παντως για καποιο λογο δεν αναπτυχθηκε οσο επρεπε.Θα δουμε στη συνεχεια,συσπασεις κανει...θα ειστε οι πρωτες που θα μαθετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:39 Η Raisa έγραψε: #1.219 04-12-08 18:39 Ααχχχ Νεκταρία μου...όλες οι σκέψεις μας μαζί σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:40 Η moukelis έγραψε: #1.220 04-12-08 18:40 Μακαρι μωρε να μην ταλαιπωρηθει αλλο η καημενη...Μην αγχωνεσαι,ολα καλα θα πανε.Εχει κανει υπερηχο,ξερεις ποσα εχει;Αφου κουνιεται μια χαρα ειναι,θα το γεννησει και θα δεις,θα ειναι το πιο ομορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: ναι εχει κι αλλα.το ξαναπηρα του ανοιξα τελειως τη μεμβρανη (ανατομια) μονο ενα ποδι ειδα, μικρο κεφαλι,χαλια σου λεω.Πιθανον αυτο να εμποδιζε την καθοδο.Να φανταστεις το κεφαλι ηταν στη κοιλια ,εγω το σηκωσα.Για να δουμε τι θα δουμε. Α τη βασια τη πηρα. Click για ανάπτυξη... μπραβο ρε θηριο...εγώ δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα... Λοιπον εγώ μαζι σου στους σεισμούς κι εσύ στις γέννες.... Αντε καλή συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:54 Η moukelis έγραψε: #1.208 04-12-08 15:54 Νεκταρια πως παει η μικρη;Μακαρι να πανε ολα καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.209 04-12-08 15:55 Δεν ειναι η πρώτη της γέννα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:57 Η Νεκταρια έγραψε: #1.210 04-12-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπραβο ρε θηριο...εγώ δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα... Λοιπον εγώ μαζι σου στους σεισμούς κι εσύ στις γέννες.... Αντε καλή συνέχεια Click για ανάπτυξη... Οταν θα γενναει λοιπον θα ειμαι εκει.Κοιτα τι τραβαω και δεν μιλαω μονο γι`αυτη τη γεννα,γιατι μπορει ολα να πανε καλα αλλα να χρειαζεται να βοηθησεις στο μεγαλωμα ,ξενυχτια πριν και μετα τη γεννα.....και εχεις μερικους που σε αμφισβητουν.Ειναι ανεκτιμητη η αξια τους οπως λεει και ο Παυλος. Τωρα κοιμαται,εγω βραχος,περιμενω....παω να φτιαξω καφε να σταθω ορθια.Τν νυχτα 3 φορες ξυπνησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.211 04-12-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν θα γενναει λοιπον θα ειμαι εκει.Κοιτα τι τραβαω και δεν μιλαω μονο γι`αυτη τη γεννα,γιατι μπορει ολα να πανε καλα αλλα να χρειαζεται να βοηθησεις στο μεγαλωμα ,ξενυχτια πριν και μετα τη γεννα.....και εχεις μερικους που σε αμφισβητουν.Ειναι ανεκτιμητη η αξια τους οπως λεει και ο Παυλος. Τωρα κοιμαται,εγω βραχος,περιμενω....παω να φτιαξω καφε να σταθω ορθια.Τν νυχτα 3 φορες ξυπνησα... Click για ανάπτυξη... καλή δύναμη...φευγω...θα σε πάρω τηλέφωνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:36 Η ESTELLE έγραψε: #1.212 04-12-08 16:36 Νεκταρία καλό κουράγιο και σε σένα και στην μανούλα!Εύχομαι να βγουν γερά και στρουμπουλά τα επόμενα μωρά της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:49 Ο πυρροθριξ: #1.213 04-12-08 16:49 καλη τυχη και καλη λευτερια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:45 Η Νεκταρια έγραψε: #1.214 04-12-08 17:45 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρία καλό κουράγιο και σε σένα και στην μανούλα!Εύχομαι να βγουν γερά και στρουμπουλά τα επόμενα μωρά της! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλη τυχη και καλη λευτερια!!! Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστω ολους.Μολις εχω νεα ,θα σας πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:21 Η moukelis έγραψε: #1.215 04-12-08 18:21 Νεκταρια τι εγινε;Ακομα παιδευεται;Εχει κι αλλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:26 Η Νεκταρια έγραψε: #1.216 04-12-08 18:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια τι εγινε;Ακομα παιδευεται;Εχει κι αλλα; Click για ανάπτυξη... πιανω ενα ,κιουνιεται κιολας.Ταλαιπωρια Δωρα μου για κεινη περισσοτερο ασε με εμενα.Και να φανταστεις η προηγουμενη γεννα της κρατησε 3 ωρες ,9 μωρα τα δυο μικρα και πεθαναν.Δεν την ειχα τοτε εγω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:32 Η Raisa έγραψε: #1.217 04-12-08 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλη δεν μπορεις να φανταστεις τι αντικρυσα!!!εβγαλε ενα ασχηματιστο!!!καλα εε πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο.Μακαρι να ηταν αυτο το εμποδιο και να αρχισουν να βγαινουν. Click για ανάπτυξη... Κρίμα μωρέ....τουλάχιστον από εδώ και πέρα να πάνε όλα καλά. Πήρες την Βάσια τηλέφωνο? Τι σου είπε....αυτό ήταν που καθυστερούσε την γέννα? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον εγώ μαζι σου στους σεισμούς κι εσύ στις γέννες.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:35 Η Νεκταρια έγραψε: #1.218 04-12-08 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κρίμα μωρέ....τουλάχιστον από εδώ και πέρα να πάνε όλα καλά. Πήρες την Βάσια τηλέφωνο? Τι σου είπε....αυτό ήταν που καθυστερούσε την γέννα? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορουμε να το πουμε με βεβαιοτητα αυτο.....παντως για καποιο λογο δεν αναπτυχθηκε οσο επρεπε.Θα δουμε στη συνεχεια,συσπασεις κανει...θα ειστε οι πρωτες που θα μαθετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:39 Η Raisa έγραψε: #1.219 04-12-08 18:39 Ααχχχ Νεκταρία μου...όλες οι σκέψεις μας μαζί σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:40 Η moukelis έγραψε: #1.220 04-12-08 18:40 Μακαρι μωρε να μην ταλαιπωρηθει αλλο η καημενη...Μην αγχωνεσαι,ολα καλα θα πανε.Εχει κανει υπερηχο,ξερεις ποσα εχει;Αφου κουνιεται μια χαρα ειναι,θα το γεννησει και θα δεις,θα ειναι το πιο ομορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νεκταρια πως παει η μικρη;Μακαρι να πανε ολα καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.209 04-12-08 15:55 Δεν ειναι η πρώτη της γέννα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:57 Η Νεκταρια έγραψε: #1.210 04-12-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπραβο ρε θηριο...εγώ δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα... Λοιπον εγώ μαζι σου στους σεισμούς κι εσύ στις γέννες.... Αντε καλή συνέχεια Click για ανάπτυξη... Οταν θα γενναει λοιπον θα ειμαι εκει.Κοιτα τι τραβαω και δεν μιλαω μονο γι`αυτη τη γεννα,γιατι μπορει ολα να πανε καλα αλλα να χρειαζεται να βοηθησεις στο μεγαλωμα ,ξενυχτια πριν και μετα τη γεννα.....και εχεις μερικους που σε αμφισβητουν.Ειναι ανεκτιμητη η αξια τους οπως λεει και ο Παυλος. Τωρα κοιμαται,εγω βραχος,περιμενω....παω να φτιαξω καφε να σταθω ορθια.Τν νυχτα 3 φορες ξυπνησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.211 04-12-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν θα γενναει λοιπον θα ειμαι εκει.Κοιτα τι τραβαω και δεν μιλαω μονο γι`αυτη τη γεννα,γιατι μπορει ολα να πανε καλα αλλα να χρειαζεται να βοηθησεις στο μεγαλωμα ,ξενυχτια πριν και μετα τη γεννα.....και εχεις μερικους που σε αμφισβητουν.Ειναι ανεκτιμητη η αξια τους οπως λεει και ο Παυλος. Τωρα κοιμαται,εγω βραχος,περιμενω....παω να φτιαξω καφε να σταθω ορθια.Τν νυχτα 3 φορες ξυπνησα... Click για ανάπτυξη... καλή δύναμη...φευγω...θα σε πάρω τηλέφωνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:36 Η ESTELLE έγραψε: #1.212 04-12-08 16:36 Νεκταρία καλό κουράγιο και σε σένα και στην μανούλα!Εύχομαι να βγουν γερά και στρουμπουλά τα επόμενα μωρά της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:49 Ο πυρροθριξ: #1.213 04-12-08 16:49 καλη τυχη και καλη λευτερια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:45 Η Νεκταρια έγραψε: #1.214 04-12-08 17:45 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρία καλό κουράγιο και σε σένα και στην μανούλα!Εύχομαι να βγουν γερά και στρουμπουλά τα επόμενα μωρά της! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλη τυχη και καλη λευτερια!!! Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστω ολους.Μολις εχω νεα ,θα σας πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:21 Η moukelis έγραψε: #1.215 04-12-08 18:21 Νεκταρια τι εγινε;Ακομα παιδευεται;Εχει κι αλλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:26 Η Νεκταρια έγραψε: #1.216 04-12-08 18:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια τι εγινε;Ακομα παιδευεται;Εχει κι αλλα; Click για ανάπτυξη... πιανω ενα ,κιουνιεται κιολας.Ταλαιπωρια Δωρα μου για κεινη περισσοτερο ασε με εμενα.Και να φανταστεις η προηγουμενη γεννα της κρατησε 3 ωρες ,9 μωρα τα δυο μικρα και πεθαναν.Δεν την ειχα τοτε εγω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:32 Η Raisa έγραψε: #1.217 04-12-08 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλη δεν μπορεις να φανταστεις τι αντικρυσα!!!εβγαλε ενα ασχηματιστο!!!καλα εε πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο.Μακαρι να ηταν αυτο το εμποδιο και να αρχισουν να βγαινουν. Click για ανάπτυξη... Κρίμα μωρέ....τουλάχιστον από εδώ και πέρα να πάνε όλα καλά. Πήρες την Βάσια τηλέφωνο? Τι σου είπε....αυτό ήταν που καθυστερούσε την γέννα? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον εγώ μαζι σου στους σεισμούς κι εσύ στις γέννες.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:35 Η Νεκταρια έγραψε: #1.218 04-12-08 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κρίμα μωρέ....τουλάχιστον από εδώ και πέρα να πάνε όλα καλά. Πήρες την Βάσια τηλέφωνο? Τι σου είπε....αυτό ήταν που καθυστερούσε την γέννα? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορουμε να το πουμε με βεβαιοτητα αυτο.....παντως για καποιο λογο δεν αναπτυχθηκε οσο επρεπε.Θα δουμε στη συνεχεια,συσπασεις κανει...θα ειστε οι πρωτες που θα μαθετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:39 Η Raisa έγραψε: #1.219 04-12-08 18:39 Ααχχχ Νεκταρία μου...όλες οι σκέψεις μας μαζί σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:40 Η moukelis έγραψε: #1.220 04-12-08 18:40 Μακαρι μωρε να μην ταλαιπωρηθει αλλο η καημενη...Μην αγχωνεσαι,ολα καλα θα πανε.Εχει κανει υπερηχο,ξερεις ποσα εχει;Αφου κουνιεται μια χαρα ειναι,θα το γεννησει και θα δεις,θα ειναι το πιο ομορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ειναι η πρώτη της γέννα ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:57 Η Νεκταρια έγραψε: #1.210 04-12-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπραβο ρε θηριο...εγώ δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα... Λοιπον εγώ μαζι σου στους σεισμούς κι εσύ στις γέννες.... Αντε καλή συνέχεια Click για ανάπτυξη... Οταν θα γενναει λοιπον θα ειμαι εκει.Κοιτα τι τραβαω και δεν μιλαω μονο γι`αυτη τη γεννα,γιατι μπορει ολα να πανε καλα αλλα να χρειαζεται να βοηθησεις στο μεγαλωμα ,ξενυχτια πριν και μετα τη γεννα.....και εχεις μερικους που σε αμφισβητουν.Ειναι ανεκτιμητη η αξια τους οπως λεει και ο Παυλος. Τωρα κοιμαται,εγω βραχος,περιμενω....παω να φτιαξω καφε να σταθω ορθια.Τν νυχτα 3 φορες ξυπνησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.211 04-12-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν θα γενναει λοιπον θα ειμαι εκει.Κοιτα τι τραβαω και δεν μιλαω μονο γι`αυτη τη γεννα,γιατι μπορει ολα να πανε καλα αλλα να χρειαζεται να βοηθησεις στο μεγαλωμα ,ξενυχτια πριν και μετα τη γεννα.....και εχεις μερικους που σε αμφισβητουν.Ειναι ανεκτιμητη η αξια τους οπως λεει και ο Παυλος. Τωρα κοιμαται,εγω βραχος,περιμενω....παω να φτιαξω καφε να σταθω ορθια.Τν νυχτα 3 φορες ξυπνησα... Click για ανάπτυξη... καλή δύναμη...φευγω...θα σε πάρω τηλέφωνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:36 Η ESTELLE έγραψε: #1.212 04-12-08 16:36 Νεκταρία καλό κουράγιο και σε σένα και στην μανούλα!Εύχομαι να βγουν γερά και στρουμπουλά τα επόμενα μωρά της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:49 Ο πυρροθριξ: #1.213 04-12-08 16:49 καλη τυχη και καλη λευτερια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:45 Η Νεκταρια έγραψε: #1.214 04-12-08 17:45 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρία καλό κουράγιο και σε σένα και στην μανούλα!Εύχομαι να βγουν γερά και στρουμπουλά τα επόμενα μωρά της! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλη τυχη και καλη λευτερια!!! Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστω ολους.Μολις εχω νεα ,θα σας πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:21 Η moukelis έγραψε: #1.215 04-12-08 18:21 Νεκταρια τι εγινε;Ακομα παιδευεται;Εχει κι αλλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:26 Η Νεκταρια έγραψε: #1.216 04-12-08 18:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια τι εγινε;Ακομα παιδευεται;Εχει κι αλλα; Click για ανάπτυξη... πιανω ενα ,κιουνιεται κιολας.Ταλαιπωρια Δωρα μου για κεινη περισσοτερο ασε με εμενα.Και να φανταστεις η προηγουμενη γεννα της κρατησε 3 ωρες ,9 μωρα τα δυο μικρα και πεθαναν.Δεν την ειχα τοτε εγω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:32 Η Raisa έγραψε: #1.217 04-12-08 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλη δεν μπορεις να φανταστεις τι αντικρυσα!!!εβγαλε ενα ασχηματιστο!!!καλα εε πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο.Μακαρι να ηταν αυτο το εμποδιο και να αρχισουν να βγαινουν. Click για ανάπτυξη... Κρίμα μωρέ....τουλάχιστον από εδώ και πέρα να πάνε όλα καλά. Πήρες την Βάσια τηλέφωνο? Τι σου είπε....αυτό ήταν που καθυστερούσε την γέννα? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον εγώ μαζι σου στους σεισμούς κι εσύ στις γέννες.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:35 Η Νεκταρια έγραψε: #1.218 04-12-08 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κρίμα μωρέ....τουλάχιστον από εδώ και πέρα να πάνε όλα καλά. Πήρες την Βάσια τηλέφωνο? Τι σου είπε....αυτό ήταν που καθυστερούσε την γέννα? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορουμε να το πουμε με βεβαιοτητα αυτο.....παντως για καποιο λογο δεν αναπτυχθηκε οσο επρεπε.Θα δουμε στη συνεχεια,συσπασεις κανει...θα ειστε οι πρωτες που θα μαθετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:39 Η Raisa έγραψε: #1.219 04-12-08 18:39 Ααχχχ Νεκταρία μου...όλες οι σκέψεις μας μαζί σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:40 Η moukelis έγραψε: #1.220 04-12-08 18:40 Μακαρι μωρε να μην ταλαιπωρηθει αλλο η καημενη...Μην αγχωνεσαι,ολα καλα θα πανε.Εχει κανει υπερηχο,ξερεις ποσα εχει;Αφου κουνιεται μια χαρα ειναι,θα το γεννησει και θα δεις,θα ειναι το πιο ομορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπραβο ρε θηριο...εγώ δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα... Λοιπον εγώ μαζι σου στους σεισμούς κι εσύ στις γέννες.... Αντε καλή συνέχεια Click για ανάπτυξη... Οταν θα γενναει λοιπον θα ειμαι εκει.Κοιτα τι τραβαω και δεν μιλαω μονο γι`αυτη τη γεννα,γιατι μπορει ολα να πανε καλα αλλα να χρειαζεται να βοηθησεις στο μεγαλωμα ,ξενυχτια πριν και μετα τη γεννα.....και εχεις μερικους που σε αμφισβητουν.Ειναι ανεκτιμητη η αξια τους οπως λεει και ο Παυλος. Τωρα κοιμαται,εγω βραχος,περιμενω....παω να φτιαξω καφε να σταθω ορθια.Τν νυχτα 3 φορες ξυπνησα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.211 04-12-08 15:59 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν θα γενναει λοιπον θα ειμαι εκει.Κοιτα τι τραβαω και δεν μιλαω μονο γι`αυτη τη γεννα,γιατι μπορει ολα να πανε καλα αλλα να χρειαζεται να βοηθησεις στο μεγαλωμα ,ξενυχτια πριν και μετα τη γεννα.....και εχεις μερικους που σε αμφισβητουν.Ειναι ανεκτιμητη η αξια τους οπως λεει και ο Παυλος. Τωρα κοιμαται,εγω βραχος,περιμενω....παω να φτιαξω καφε να σταθω ορθια.Τν νυχτα 3 φορες ξυπνησα... Click για ανάπτυξη... καλή δύναμη...φευγω...θα σε πάρω τηλέφωνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:36 Η ESTELLE έγραψε: #1.212 04-12-08 16:36 Νεκταρία καλό κουράγιο και σε σένα και στην μανούλα!Εύχομαι να βγουν γερά και στρουμπουλά τα επόμενα μωρά της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:49 Ο πυρροθριξ: #1.213 04-12-08 16:49 καλη τυχη και καλη λευτερια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:45 Η Νεκταρια έγραψε: #1.214 04-12-08 17:45 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρία καλό κουράγιο και σε σένα και στην μανούλα!Εύχομαι να βγουν γερά και στρουμπουλά τα επόμενα μωρά της! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλη τυχη και καλη λευτερια!!! Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστω ολους.Μολις εχω νεα ,θα σας πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:21 Η moukelis έγραψε: #1.215 04-12-08 18:21 Νεκταρια τι εγινε;Ακομα παιδευεται;Εχει κι αλλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:26 Η Νεκταρια έγραψε: #1.216 04-12-08 18:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια τι εγινε;Ακομα παιδευεται;Εχει κι αλλα; Click για ανάπτυξη... πιανω ενα ,κιουνιεται κιολας.Ταλαιπωρια Δωρα μου για κεινη περισσοτερο ασε με εμενα.Και να φανταστεις η προηγουμενη γεννα της κρατησε 3 ωρες ,9 μωρα τα δυο μικρα και πεθαναν.Δεν την ειχα τοτε εγω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:32 Η Raisa έγραψε: #1.217 04-12-08 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλη δεν μπορεις να φανταστεις τι αντικρυσα!!!εβγαλε ενα ασχηματιστο!!!καλα εε πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο.Μακαρι να ηταν αυτο το εμποδιο και να αρχισουν να βγαινουν. Click για ανάπτυξη... Κρίμα μωρέ....τουλάχιστον από εδώ και πέρα να πάνε όλα καλά. Πήρες την Βάσια τηλέφωνο? Τι σου είπε....αυτό ήταν που καθυστερούσε την γέννα? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον εγώ μαζι σου στους σεισμούς κι εσύ στις γέννες.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:35 Η Νεκταρια έγραψε: #1.218 04-12-08 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κρίμα μωρέ....τουλάχιστον από εδώ και πέρα να πάνε όλα καλά. Πήρες την Βάσια τηλέφωνο? Τι σου είπε....αυτό ήταν που καθυστερούσε την γέννα? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορουμε να το πουμε με βεβαιοτητα αυτο.....παντως για καποιο λογο δεν αναπτυχθηκε οσο επρεπε.Θα δουμε στη συνεχεια,συσπασεις κανει...θα ειστε οι πρωτες που θα μαθετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:39 Η Raisa έγραψε: #1.219 04-12-08 18:39 Ααχχχ Νεκταρία μου...όλες οι σκέψεις μας μαζί σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:40 Η moukelis έγραψε: #1.220 04-12-08 18:40 Μακαρι μωρε να μην ταλαιπωρηθει αλλο η καημενη...Μην αγχωνεσαι,ολα καλα θα πανε.Εχει κανει υπερηχο,ξερεις ποσα εχει;Αφου κουνιεται μια χαρα ειναι,θα το γεννησει και θα δεις,θα ειναι το πιο ομορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οταν θα γενναει λοιπον θα ειμαι εκει.Κοιτα τι τραβαω και δεν μιλαω μονο γι`αυτη τη γεννα,γιατι μπορει ολα να πανε καλα αλλα να χρειαζεται να βοηθησεις στο μεγαλωμα ,ξενυχτια πριν και μετα τη γεννα.....και εχεις μερικους που σε αμφισβητουν.Ειναι ανεκτιμητη η αξια τους οπως λεει και ο Παυλος. Τωρα κοιμαται,εγω βραχος,περιμενω....παω να φτιαξω καφε να σταθω ορθια.Τν νυχτα 3 φορες ξυπνησα... Click για ανάπτυξη... καλή δύναμη...φευγω...θα σε πάρω τηλέφωνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:36 Η ESTELLE έγραψε: #1.212 04-12-08 16:36 Νεκταρία καλό κουράγιο και σε σένα και στην μανούλα!Εύχομαι να βγουν γερά και στρουμπουλά τα επόμενα μωρά της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:49 Ο πυρροθριξ: #1.213 04-12-08 16:49 καλη τυχη και καλη λευτερια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:45 Η Νεκταρια έγραψε: #1.214 04-12-08 17:45 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρία καλό κουράγιο και σε σένα και στην μανούλα!Εύχομαι να βγουν γερά και στρουμπουλά τα επόμενα μωρά της! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλη τυχη και καλη λευτερια!!! Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστω ολους.Μολις εχω νεα ,θα σας πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:21 Η moukelis έγραψε: #1.215 04-12-08 18:21 Νεκταρια τι εγινε;Ακομα παιδευεται;Εχει κι αλλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:26 Η Νεκταρια έγραψε: #1.216 04-12-08 18:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια τι εγινε;Ακομα παιδευεται;Εχει κι αλλα; Click για ανάπτυξη... πιανω ενα ,κιουνιεται κιολας.Ταλαιπωρια Δωρα μου για κεινη περισσοτερο ασε με εμενα.Και να φανταστεις η προηγουμενη γεννα της κρατησε 3 ωρες ,9 μωρα τα δυο μικρα και πεθαναν.Δεν την ειχα τοτε εγω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:32 Η Raisa έγραψε: #1.217 04-12-08 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλη δεν μπορεις να φανταστεις τι αντικρυσα!!!εβγαλε ενα ασχηματιστο!!!καλα εε πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο.Μακαρι να ηταν αυτο το εμποδιο και να αρχισουν να βγαινουν. Click για ανάπτυξη... Κρίμα μωρέ....τουλάχιστον από εδώ και πέρα να πάνε όλα καλά. Πήρες την Βάσια τηλέφωνο? Τι σου είπε....αυτό ήταν που καθυστερούσε την γέννα? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον εγώ μαζι σου στους σεισμούς κι εσύ στις γέννες.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:35 Η Νεκταρια έγραψε: #1.218 04-12-08 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κρίμα μωρέ....τουλάχιστον από εδώ και πέρα να πάνε όλα καλά. Πήρες την Βάσια τηλέφωνο? Τι σου είπε....αυτό ήταν που καθυστερούσε την γέννα? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορουμε να το πουμε με βεβαιοτητα αυτο.....παντως για καποιο λογο δεν αναπτυχθηκε οσο επρεπε.Θα δουμε στη συνεχεια,συσπασεις κανει...θα ειστε οι πρωτες που θα μαθετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:39 Η Raisa έγραψε: #1.219 04-12-08 18:39 Ααχχχ Νεκταρία μου...όλες οι σκέψεις μας μαζί σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:40 Η moukelis έγραψε: #1.220 04-12-08 18:40 Μακαρι μωρε να μην ταλαιπωρηθει αλλο η καημενη...Μην αγχωνεσαι,ολα καλα θα πανε.Εχει κανει υπερηχο,ξερεις ποσα εχει;Αφου κουνιεται μια χαρα ειναι,θα το γεννησει και θα δεις,θα ειναι το πιο ομορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νεκταρία καλό κουράγιο και σε σένα και στην μανούλα!Εύχομαι να βγουν γερά και στρουμπουλά τα επόμενα μωρά της! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:49 Ο πυρροθριξ: #1.213 04-12-08 16:49 καλη τυχη και καλη λευτερια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:45 Η Νεκταρια έγραψε: #1.214 04-12-08 17:45 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρία καλό κουράγιο και σε σένα και στην μανούλα!Εύχομαι να βγουν γερά και στρουμπουλά τα επόμενα μωρά της! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλη τυχη και καλη λευτερια!!! Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστω ολους.Μολις εχω νεα ,θα σας πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:21 Η moukelis έγραψε: #1.215 04-12-08 18:21 Νεκταρια τι εγινε;Ακομα παιδευεται;Εχει κι αλλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:26 Η Νεκταρια έγραψε: #1.216 04-12-08 18:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια τι εγινε;Ακομα παιδευεται;Εχει κι αλλα; Click για ανάπτυξη... πιανω ενα ,κιουνιεται κιολας.Ταλαιπωρια Δωρα μου για κεινη περισσοτερο ασε με εμενα.Και να φανταστεις η προηγουμενη γεννα της κρατησε 3 ωρες ,9 μωρα τα δυο μικρα και πεθαναν.Δεν την ειχα τοτε εγω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:32 Η Raisa έγραψε: #1.217 04-12-08 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλη δεν μπορεις να φανταστεις τι αντικρυσα!!!εβγαλε ενα ασχηματιστο!!!καλα εε πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο.Μακαρι να ηταν αυτο το εμποδιο και να αρχισουν να βγαινουν. Click για ανάπτυξη... Κρίμα μωρέ....τουλάχιστον από εδώ και πέρα να πάνε όλα καλά. Πήρες την Βάσια τηλέφωνο? Τι σου είπε....αυτό ήταν που καθυστερούσε την γέννα? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον εγώ μαζι σου στους σεισμούς κι εσύ στις γέννες.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:35 Η Νεκταρια έγραψε: #1.218 04-12-08 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κρίμα μωρέ....τουλάχιστον από εδώ και πέρα να πάνε όλα καλά. Πήρες την Βάσια τηλέφωνο? Τι σου είπε....αυτό ήταν που καθυστερούσε την γέννα? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορουμε να το πουμε με βεβαιοτητα αυτο.....παντως για καποιο λογο δεν αναπτυχθηκε οσο επρεπε.Θα δουμε στη συνεχεια,συσπασεις κανει...θα ειστε οι πρωτες που θα μαθετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:39 Η Raisa έγραψε: #1.219 04-12-08 18:39 Ααχχχ Νεκταρία μου...όλες οι σκέψεις μας μαζί σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:40 Η moukelis έγραψε: #1.220 04-12-08 18:40 Μακαρι μωρε να μην ταλαιπωρηθει αλλο η καημενη...Μην αγχωνεσαι,ολα καλα θα πανε.Εχει κανει υπερηχο,ξερεις ποσα εχει;Αφου κουνιεται μια χαρα ειναι,θα το γεννησει και θα δεις,θα ειναι το πιο ομορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλη τυχη και καλη λευτερια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:45 Η Νεκταρια έγραψε: #1.214 04-12-08 17:45 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρία καλό κουράγιο και σε σένα και στην μανούλα!Εύχομαι να βγουν γερά και στρουμπουλά τα επόμενα μωρά της! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλη τυχη και καλη λευτερια!!! Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστω ολους.Μολις εχω νεα ,θα σας πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:21 Η moukelis έγραψε: #1.215 04-12-08 18:21 Νεκταρια τι εγινε;Ακομα παιδευεται;Εχει κι αλλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:26 Η Νεκταρια έγραψε: #1.216 04-12-08 18:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια τι εγινε;Ακομα παιδευεται;Εχει κι αλλα; Click για ανάπτυξη... πιανω ενα ,κιουνιεται κιολας.Ταλαιπωρια Δωρα μου για κεινη περισσοτερο ασε με εμενα.Και να φανταστεις η προηγουμενη γεννα της κρατησε 3 ωρες ,9 μωρα τα δυο μικρα και πεθαναν.Δεν την ειχα τοτε εγω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:32 Η Raisa έγραψε: #1.217 04-12-08 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλη δεν μπορεις να φανταστεις τι αντικρυσα!!!εβγαλε ενα ασχηματιστο!!!καλα εε πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο.Μακαρι να ηταν αυτο το εμποδιο και να αρχισουν να βγαινουν. Click για ανάπτυξη... Κρίμα μωρέ....τουλάχιστον από εδώ και πέρα να πάνε όλα καλά. Πήρες την Βάσια τηλέφωνο? Τι σου είπε....αυτό ήταν που καθυστερούσε την γέννα? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον εγώ μαζι σου στους σεισμούς κι εσύ στις γέννες.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:35 Η Νεκταρια έγραψε: #1.218 04-12-08 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κρίμα μωρέ....τουλάχιστον από εδώ και πέρα να πάνε όλα καλά. Πήρες την Βάσια τηλέφωνο? Τι σου είπε....αυτό ήταν που καθυστερούσε την γέννα? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορουμε να το πουμε με βεβαιοτητα αυτο.....παντως για καποιο λογο δεν αναπτυχθηκε οσο επρεπε.Θα δουμε στη συνεχεια,συσπασεις κανει...θα ειστε οι πρωτες που θα μαθετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:39 Η Raisa έγραψε: #1.219 04-12-08 18:39 Ααχχχ Νεκταρία μου...όλες οι σκέψεις μας μαζί σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:40 Η moukelis έγραψε: #1.220 04-12-08 18:40 Μακαρι μωρε να μην ταλαιπωρηθει αλλο η καημενη...Μην αγχωνεσαι,ολα καλα θα πανε.Εχει κανει υπερηχο,ξερεις ποσα εχει;Αφου κουνιεται μια χαρα ειναι,θα το γεννησει και θα δεις,θα ειναι το πιο ομορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νεκταρία καλό κουράγιο και σε σένα και στην μανούλα!Εύχομαι να βγουν γερά και στρουμπουλά τα επόμενα μωρά της! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλη τυχη και καλη λευτερια!!! Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστω ολους.Μολις εχω νεα ,θα σας πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:21 Η moukelis έγραψε: #1.215 04-12-08 18:21 Νεκταρια τι εγινε;Ακομα παιδευεται;Εχει κι αλλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:26 Η Νεκταρια έγραψε: #1.216 04-12-08 18:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια τι εγινε;Ακομα παιδευεται;Εχει κι αλλα; Click για ανάπτυξη... πιανω ενα ,κιουνιεται κιολας.Ταλαιπωρια Δωρα μου για κεινη περισσοτερο ασε με εμενα.Και να φανταστεις η προηγουμενη γεννα της κρατησε 3 ωρες ,9 μωρα τα δυο μικρα και πεθαναν.Δεν την ειχα τοτε εγω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:32 Η Raisa έγραψε: #1.217 04-12-08 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλη δεν μπορεις να φανταστεις τι αντικρυσα!!!εβγαλε ενα ασχηματιστο!!!καλα εε πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο.Μακαρι να ηταν αυτο το εμποδιο και να αρχισουν να βγαινουν. Click για ανάπτυξη... Κρίμα μωρέ....τουλάχιστον από εδώ και πέρα να πάνε όλα καλά. Πήρες την Βάσια τηλέφωνο? Τι σου είπε....αυτό ήταν που καθυστερούσε την γέννα? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον εγώ μαζι σου στους σεισμούς κι εσύ στις γέννες.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:35 Η Νεκταρια έγραψε: #1.218 04-12-08 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κρίμα μωρέ....τουλάχιστον από εδώ και πέρα να πάνε όλα καλά. Πήρες την Βάσια τηλέφωνο? Τι σου είπε....αυτό ήταν που καθυστερούσε την γέννα? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορουμε να το πουμε με βεβαιοτητα αυτο.....παντως για καποιο λογο δεν αναπτυχθηκε οσο επρεπε.Θα δουμε στη συνεχεια,συσπασεις κανει...θα ειστε οι πρωτες που θα μαθετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:39 Η Raisa έγραψε: #1.219 04-12-08 18:39 Ααχχχ Νεκταρία μου...όλες οι σκέψεις μας μαζί σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:40 Η moukelis έγραψε: #1.220 04-12-08 18:40 Μακαρι μωρε να μην ταλαιπωρηθει αλλο η καημενη...Μην αγχωνεσαι,ολα καλα θα πανε.Εχει κανει υπερηχο,ξερεις ποσα εχει;Αφου κουνιεται μια χαρα ειναι,θα το γεννησει και θα δεις,θα ειναι το πιο ομορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νεκταρια τι εγινε;Ακομα παιδευεται;Εχει κι αλλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:26 Η Νεκταρια έγραψε: #1.216 04-12-08 18:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια τι εγινε;Ακομα παιδευεται;Εχει κι αλλα; Click για ανάπτυξη... πιανω ενα ,κιουνιεται κιολας.Ταλαιπωρια Δωρα μου για κεινη περισσοτερο ασε με εμενα.Και να φανταστεις η προηγουμενη γεννα της κρατησε 3 ωρες ,9 μωρα τα δυο μικρα και πεθαναν.Δεν την ειχα τοτε εγω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:32 Η Raisa έγραψε: #1.217 04-12-08 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλη δεν μπορεις να φανταστεις τι αντικρυσα!!!εβγαλε ενα ασχηματιστο!!!καλα εε πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο.Μακαρι να ηταν αυτο το εμποδιο και να αρχισουν να βγαινουν. Click για ανάπτυξη... Κρίμα μωρέ....τουλάχιστον από εδώ και πέρα να πάνε όλα καλά. Πήρες την Βάσια τηλέφωνο? Τι σου είπε....αυτό ήταν που καθυστερούσε την γέννα? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον εγώ μαζι σου στους σεισμούς κι εσύ στις γέννες.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:35 Η Νεκταρια έγραψε: #1.218 04-12-08 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κρίμα μωρέ....τουλάχιστον από εδώ και πέρα να πάνε όλα καλά. Πήρες την Βάσια τηλέφωνο? Τι σου είπε....αυτό ήταν που καθυστερούσε την γέννα? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορουμε να το πουμε με βεβαιοτητα αυτο.....παντως για καποιο λογο δεν αναπτυχθηκε οσο επρεπε.Θα δουμε στη συνεχεια,συσπασεις κανει...θα ειστε οι πρωτες που θα μαθετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:39 Η Raisa έγραψε: #1.219 04-12-08 18:39 Ααχχχ Νεκταρία μου...όλες οι σκέψεις μας μαζί σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:40 Η moukelis έγραψε: #1.220 04-12-08 18:40 Μακαρι μωρε να μην ταλαιπωρηθει αλλο η καημενη...Μην αγχωνεσαι,ολα καλα θα πανε.Εχει κανει υπερηχο,ξερεις ποσα εχει;Αφου κουνιεται μια χαρα ειναι,θα το γεννησει και θα δεις,θα ειναι το πιο ομορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια τι εγινε;Ακομα παιδευεται;Εχει κι αλλα; Click για ανάπτυξη... πιανω ενα ,κιουνιεται κιολας.Ταλαιπωρια Δωρα μου για κεινη περισσοτερο ασε με εμενα.Και να φανταστεις η προηγουμενη γεννα της κρατησε 3 ωρες ,9 μωρα τα δυο μικρα και πεθαναν.Δεν την ειχα τοτε εγω . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:32 Η Raisa έγραψε: #1.217 04-12-08 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλη δεν μπορεις να φανταστεις τι αντικρυσα!!!εβγαλε ενα ασχηματιστο!!!καλα εε πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο.Μακαρι να ηταν αυτο το εμποδιο και να αρχισουν να βγαινουν. Click για ανάπτυξη... Κρίμα μωρέ....τουλάχιστον από εδώ και πέρα να πάνε όλα καλά. Πήρες την Βάσια τηλέφωνο? Τι σου είπε....αυτό ήταν που καθυστερούσε την γέννα? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον εγώ μαζι σου στους σεισμούς κι εσύ στις γέννες.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:35 Η Νεκταρια έγραψε: #1.218 04-12-08 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κρίμα μωρέ....τουλάχιστον από εδώ και πέρα να πάνε όλα καλά. Πήρες την Βάσια τηλέφωνο? Τι σου είπε....αυτό ήταν που καθυστερούσε την γέννα? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορουμε να το πουμε με βεβαιοτητα αυτο.....παντως για καποιο λογο δεν αναπτυχθηκε οσο επρεπε.Θα δουμε στη συνεχεια,συσπασεις κανει...θα ειστε οι πρωτες που θα μαθετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:39 Η Raisa έγραψε: #1.219 04-12-08 18:39 Ααχχχ Νεκταρία μου...όλες οι σκέψεις μας μαζί σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:40 Η moukelis έγραψε: #1.220 04-12-08 18:40 Μακαρι μωρε να μην ταλαιπωρηθει αλλο η καημενη...Μην αγχωνεσαι,ολα καλα θα πανε.Εχει κανει υπερηχο,ξερεις ποσα εχει;Αφου κουνιεται μια χαρα ειναι,θα το γεννησει και θα δεις,θα ειναι το πιο ομορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γιουλη δεν μπορεις να φανταστεις τι αντικρυσα!!!εβγαλε ενα ασχηματιστο!!!καλα εε πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο.Μακαρι να ηταν αυτο το εμποδιο και να αρχισουν να βγαινουν. Click για ανάπτυξη... Κρίμα μωρέ....τουλάχιστον από εδώ και πέρα να πάνε όλα καλά. Πήρες την Βάσια τηλέφωνο? Τι σου είπε....αυτό ήταν που καθυστερούσε την γέννα? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον εγώ μαζι σου στους σεισμούς κι εσύ στις γέννες.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:35 Η Νεκταρια έγραψε: #1.218 04-12-08 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κρίμα μωρέ....τουλάχιστον από εδώ και πέρα να πάνε όλα καλά. Πήρες την Βάσια τηλέφωνο? Τι σου είπε....αυτό ήταν που καθυστερούσε την γέννα? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορουμε να το πουμε με βεβαιοτητα αυτο.....παντως για καποιο λογο δεν αναπτυχθηκε οσο επρεπε.Θα δουμε στη συνεχεια,συσπασεις κανει...θα ειστε οι πρωτες που θα μαθετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:39 Η Raisa έγραψε: #1.219 04-12-08 18:39 Ααχχχ Νεκταρία μου...όλες οι σκέψεις μας μαζί σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:40 Η moukelis έγραψε: #1.220 04-12-08 18:40 Μακαρι μωρε να μην ταλαιπωρηθει αλλο η καημενη...Μην αγχωνεσαι,ολα καλα θα πανε.Εχει κανει υπερηχο,ξερεις ποσα εχει;Αφου κουνιεται μια χαρα ειναι,θα το γεννησει και θα δεις,θα ειναι το πιο ομορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κρίμα μωρέ....τουλάχιστον από εδώ και πέρα να πάνε όλα καλά. Πήρες την Βάσια τηλέφωνο? Τι σου είπε....αυτό ήταν που καθυστερούσε την γέννα? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορουμε να το πουμε με βεβαιοτητα αυτο.....παντως για καποιο λογο δεν αναπτυχθηκε οσο επρεπε.Θα δουμε στη συνεχεια,συσπασεις κανει...θα ειστε οι πρωτες που θα μαθετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:39 Η Raisa έγραψε: #1.219 04-12-08 18:39 Ααχχχ Νεκταρία μου...όλες οι σκέψεις μας μαζί σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:40 Η moukelis έγραψε: #1.220 04-12-08 18:40 Μακαρι μωρε να μην ταλαιπωρηθει αλλο η καημενη...Μην αγχωνεσαι,ολα καλα θα πανε.Εχει κανει υπερηχο,ξερεις ποσα εχει;Αφου κουνιεται μια χαρα ειναι,θα το γεννησει και θα δεις,θα ειναι το πιο ομορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ααχχχ Νεκταρία μου...όλες οι σκέψεις μας μαζί σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:40 Η moukelis έγραψε: #1.220 04-12-08 18:40 Μακαρι μωρε να μην ταλαιπωρηθει αλλο η καημενη...Μην αγχωνεσαι,ολα καλα θα πανε.Εχει κανει υπερηχο,ξερεις ποσα εχει;Αφου κουνιεται μια χαρα ειναι,θα το γεννησει και θα δεις,θα ειναι το πιο ομορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μακαρι μωρε να μην ταλαιπωρηθει αλλο η καημενη...Μην αγχωνεσαι,ολα καλα θα πανε.Εχει κανει υπερηχο,ξερεις ποσα εχει;Αφου κουνιεται μια χαρα ειναι,θα το γεννησει και θα δεις,θα ειναι το πιο ομορφο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.