Τα Μaine Coon-άκια!!

Σωστά είπες το όνομα Νεκταρία μου. Πολύ δύσκολη περίπτωση τώρα που έχουν φύγει οι γιατροί για Αθήνα. Πως έτυχε έτσι μωρέ :/: Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να βρεθεί γιατρός. Δεν είναι δυνατόν να μην μπορεί κάποιος βρε παιδί μου να έρθει :(
Ποια απο τις γατούλες σου είναι Νεκταρία? Δεν μιλούσα ως τώρα εδω μέσα αλλά έχω διαβάσει πολλές φορές το θέμα όπως και το σαιτ σου.
Η Girly ειναι Θενια μου.Δεν εχει τωρα συσπασεις.Δυσκολα τα πραγματα.Το μωρο ζει.Παω διπλα της.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κα Νεκταρια, γνωριζω πως τετοιες ωρες δεν ειναι ευκολες, αλλα, αν δεν ειναι κοπος, να μας ενημερωνετε για την εξελιξη του θεματος.

Και παλι ευχομαι να πανε καλα ολα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η Girly ειναι Θενια μου.Δεν εχει τωρα συσπασεις.Δυσκολα τα πραγματα.Το μωρο ζει.Παω διπλα της.

Αχ καρδούλα μου μωρέ. :( Μακάρι όλα να πάνε καλά για την μανούλα. Νεκταρία υπομονή και κουράγιο και να ευχόμαστε όλοι να πάνε καλά τα πράγματα. Όταν μπορείς και έχεις την ευκαιρία (γιατί καταλαβαίνω το άγχος σου) πες μας τι συμβαίνει και τι νέα υπάρχουν. :/:

Κα Νεκταρια, γνωριζω πως τετοιες ωρες δεν ειναι ευκολες, αλλα, αν δεν ειναι κοπος, να μας ενημερωνετε για την εξελιξη του θεματος.

Και παλι ευχομαι να πανε καλα ολα.
Απο το πρωι δεν κανω αλλη δουλεια απο το να σας ενημερωνω.Εχω αναγκη απο σας και στα ευκολα και στα δυσκολα.

Αχ καρδούλα μου μωρέ. :( Μακάρι όλα να πάνε καλά για την μανούλα. Νεκταρία υπομονή και κουράγιο και να ευχόμαστε όλοι να πάνε καλά τα πράγματα. Όταν μπορείς και έχεις την ευκαιρία (γιατί καταλαβαίνω το άγχος σου) πες μας τι συμβαίνει και τι νέα υπάρχουν. :/:
Ευχομαι οι ευχες σου να ακουστουν .Μιλω με 3 κτηνιατρους.

Αχ μωρε Παυλο μου, ποσο καλοι ειστε ολοι,η γατουλα μου να σωθει και δεν θελω τπτ αλλο.:(

Αααχχχ, τώρα αγχώθηκα κι εγώ πολύ:(....άντε μωρέ να έρθει κανένας γιατρός να σας δει...και όλα να πάνε καλά....Νεκταρία μου κουράγιο !

Νεκταρια εισαι η καλυτερη γατομαμα που θα μπορουσε να τυχει στην μικρη σου.Με σενα διπλα της ολα θα πανε καλα,μονο αυτο να σκεφτεσαι.Αρχισαν μηπως ξανα οι συσπασεις;Φαινεται κουρασμενη;

Πρέπει να φύγω τώρα και δεν θέλω γιατί έχω σκάσει απο την αγωνία μου :( Ελπίζω όταν ξαναμπώ να έχουν πάει όλα καλά και η Girly να έχει ξεμπερδέψει με την γέννα και να έχει ηρεμήσει η γλυκιά μου. Πολύ ταλαιπωρήθηκε μωρέ. Λοιπόν οι σκέψεις μου είναι σ'αυτήν και ελπίζω όλα να πάνε τέλεια!! Κουράγιο Νεκταρία και όσο μπορείς ψυχραιμία (αν και σε βλέπω ψύχραιμη και αυτό είναι καλό).

Νεκταρια εισαι η καλυτερη γατομαμα που θα μπορουσε να τυχει στην μικρη σου.Με σενα διπλα της ολα θα πανε καλα,μονο αυτο να σκεφτεσαι.Αρχισαν μηπως ξανα οι συσπασεις;Φαινεται κουρασμενη;
Δωρα μου οχι δεν αρχισαν κουρασμενη ειναι.Δεν πιστευω οτι ειμαι η καλυτερη γατομαμα,απλα εμπειρη αλλα πιστευω πως σε οποια κι αν συμβει το ιδιο σαν εμενα θα ειναι.

Αχ βρε Νεκταρία μου τί ζόρι κι αυτό σήμερα..:(Τό μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σου δίνουμε κουράγιο..Της διάβασα της Girly και μια προσευχούλα για το κακό μάτι!Ελπίζω να βοηθήσει όσο είναι δυνατόν...:(.Περιμένουμε με αγωνία νέα της μανούλας...

Δωρα μου οχι δεν αρχισαν κουρασμενη ειναι.Δεν πιστευω οτι ειμαι η καλυτερη γατομαμα,απλα εμπειρη αλλα πιστευω πως σε οποια κι αν συμβει το ιδιο σαν εμενα θα ειναι.
Η εμπειρια και η φροντιδα σου για μενα σε κανουν την καλυτερη γατομαμα,το ιδιο πιστευω οτι ισχυει και για την κουκλα σου που σε εχει διπλα της μια τοσο δυσκολη στιγμη.
Ο γιατρος τι σου ειπε,αν δεν αρχισει ξανα να σπρωχνει τι πρεπει να γινει;Εχεις τελικα καποιον γιατρο εκει κοντα;

Αχ βρε Νεκταρία μου τί ζόρι κι αυτό σήμερα..:(Τό μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σου δίνουμε κουράγιο..Της διάβασα της Girly και μια προσευχούλα για το κακό μάτι!Ελπίζω να βοηθήσει όσο είναι δυνατόν...:(.Περιμένουμε με αγωνία νέα της μανούλας...
Της εβαλα το δαχτυλο οπως ειπαμε με τον γιατρο και εκανε μια συσπαση και λιγο λαχανισμα,λες κοριτσι μου να ειναι η προσευχη σου?Κανε κι αλλες

Της εβαλα το δαχτυλο οπως ειπαμε με τον γιατρο και εκανε μια συσπαση και λιγο λαχανισμα,λες κοριτσι μου να ειναι η προσευχη σου?Κανε κι αλλες
Δεν ξέρω Νεκταρία μου αλλά έχω ένα προαίσθημα ότι δεν θα αργήσει και ότι όλα θα πάνε καλά!:)Θετική σκέψη πάνω απο ολα και πίστη!

Δεν ξέρω Νεκταρία μου αλλά έχω ένα προαίσθημα ότι δεν θα αργήσει και ότι όλα θα πάνε καλά!:)Θετική σκέψη πάνω απο ολα και πίστη!
Ειμαστε σε καλο δρομο εκτος αν μου τα "γυρισει".Εσυ τη προσευχη σου,και εγω το ιδιο κανω.

Αντε αντε θα τα καταφερει το κοριτσι μας,απλα ηθελε λιγο να ξαποστασει.Keep your fingers crossed.

Πολυ καλα!
Ευχομαι να ακουσουμε και καλυτερα σε λιγο.

Tώρα διάβασα όλο το θέμα για τα Μεινκουνάκια.
Στενοχωρέθηκα που ζορίζεται η γατούλα. :( Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να ηρεμήσει η κουκλίτσα.

Νεκταρία μου τίποτα ακόμα;Δεν θα μπορέσω να πάω για ύπνο αν δεν μάθω τί γίνεται γμτ..:(Ελπίζω το επόμενο σου μήνυμα να είναι με καλά νέα!!:)

Δεν έχουμε κανενα νέο ακόμα παιδιά;

Νεκταρία μου τίποτα ακόμα;Δεν θα μπορέσω να πάω για ύπνο αν δεν μάθω τί γίνεται γμτ..:(Ελπίζω το επόμενο σου μήνυμα να είναι με καλά νέα!!:)

Βασικα, ουτε εγω εχω πεσει ακομα.

Βασικα, ουτε εγω εχω πεσει ακομα.
Πολύ αργεί να απαντήσει και ανησυχώ..Το τελευταίο της μήνυμα ήταν πριν 1 ώρα περίπου...:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back