Τα Μaine Coon-άκια!!

ΜΠΡΑΒΟ!!!:up: Μόλις τώρα ξύπνησα και με την τσίμπλα στα μάτια έτρεξα να δω τι έγινε και βλέπω έναν αγόραρο...μα τι αγόραρο!!!!!!:baby::baby: Τελείωσε η αγωνία ή έχουμε κι άλλο? :hmm:
Άντε να μας ζήσουν τα μωρά!!!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να μας ζήσουν Νεκταρια μου!!!
:up::up::up::up::up::up:

Εισαι ΜΕΓΑΛΗ ΓΑΤΟΜΑΝΑ!!!! :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδια....κλαιω απο συγκίνηση...τι καλο παρεάκι ήσασταν χθες...
ολοι αγωνιούσατε...ο Παυλος η Στέλλα, η Δώρα και η Νικολέτα...
βρε δε μπορω να σταματατήσω τα δάκρυά μου...ίσως επειδη ειμαι μαμά κι εγώ...δεν ξέρω γιατι...:(

Αντε να μας ζήσουν:up::up::up:

2 κόρες σαν το μπαμπά και ένας γιος σαν τη μαμά λοιπον!!!:D

Να σας ζησουν Νεκταρια,αντε κι ο γιοκας θα γινει πανεμορφος και πολυ μεγαλουλης για να ειναι απο μικρος τοσο βαρυς!Η μανουλα πως ειναι;Τα μικρα;

καλημερα...ολα καλα?:)

Νεκταρία γι αυτο δεν εβγαινε κάτι, ηταν μεγάλος και ζοριστικε η καημενούλα...:(να σας ζήσουν τα υπολοιπα...κουκλος ο αρσενικος.:)

Νεκταρία γι αυτο δεν εβγαινε κάτι, ηταν μεγάλος και ζοριστικε η καημενούλα...:(να σας ζήσουν τα υπολοιπα...κουκλος ο αρσενικος.:)
Μπράβο και στη γιατρο μας απ΄τη Λαμια!! :cool::up::up:

Καλημέρα σε όλους!Αχ τί ωραία νέα ηταν αυτά Νεκταρία μου!!:up:Οτι πρέπει για ένα ωραίο ξύπνημα!!!:)Να μας ζήσει το κουκλάκι!!:baby:

Μπράβο και στη γιατρο μας απ΄τη Λαμια!! :cool::up::up:

δεν εκανα τιποτα εγω!:(μονο αγωνιουσα για τις 2 γατομαμαδες..:(

δεν εκανα τιποτα εγω!:(μονο αγωνιουσα για τις 2 γατομαμαδες..:(
ναι αλλά ήσουν σε επικοινωνια και τους συμπαραστάθηκες...;):)

Καλημέρα Παυλο! :)
Ξεγένναγες κι εσύ χθες ε? :P:)

Κρίμα για το πρώτο αγοράκι...:( αλλά να χαιρεσαι το γερό μικρο Νεκταρία, σίγουρα ηταν μια δυσκολη νύχτα για σένα αλλά με τόσα κουκλιά να χουρχουριζουν θα τα ξεχασεις όλα!:)

Καλημερα σε ολους. Ευτυχως το θεμα εληξε αισιως. Και το νεο γατακι ειναι πενταμορφο. Μου θυμιζει τον Μαουρο κα Νεκταρια.

Καλημερα σε ολους. Ευτυχως το θεμα εληξε αισιως. Και το νεο γατακι ειναι πενταμορφο. Μου θυμιζει τον Μαουρο κα Νεκταρια.
Καλημερα σε ολους,παιδια θα σας βαλω στη πριζα παλι.Ακουστε με προσοχη τι θα σας πω.
Οταν γεννησε το τελευταιο παρολο που νιαουριζε το μωρο δεν ηθελε να παει κοντα του,μεχρι κατα τις 3,30 της εβαλα φωνη κι ετσι κοιμηθηκαμε.Τωρα το πρωι διεκρινα μια ανησυχια και μια στεναχωρια στο βλεμμα της,ακομα και η σταση της δεν ηταν αυτη που επρεπε ...μου θυμιζε σταση γεννας.Μιλησα με τη γιατρο μου και ειπαμε να της κανω ωκιτοκινη.Την εκανα,την επιασα και καταλαβαινω οτι υπαρχει μωρο....καποια στιγμη σαλεψε....ασ ευχυθουμε να πανε ολα καλα.
Για νεοτερα θα σας πω.....περιμενετε.Βλεπετε δεν ειναι ολα ροδινα.
Φιλακια σε ολο το φορουμ

Καλημερα σε ολους,παιδια θα σας βαλω στη πριζα παλι.Ακουστε με προσοχη τι θα σας πω.
Οταν γεννησε το τελευταιο παρολο που νιαουριζε το μωρο δεν ηθελε να παει κοντα του,μεχρι κατα τις 3,30 της εβαλα φωνη κι ετσι κοιμηθηκαμε.Τωρα το πρωι διεκρινα μια ανησυχια και μια στεναχωρια στο βλεμμα της,ακομα και η σταση της δεν ηταν αυτη που επρεπε ...μου θυμιζε σταση γεννας.Μιλησα με τη γιατρο μου και ειπαμε να της κανω ωκιτοκινη.Την εκανα,την επιασα και καταλαβαινω οτι υπαρχει μωρο....καποια στιγμη σαλεψε....ασ ευχυθουμε να πανε ολα καλα.
Για νεοτερα θα σας πω.....περιμενετε.Βλεπετε δεν ειναι ολα ροδινα.
Φιλακια σε ολο το φορουμ
η σκέψη μας κοντά και στις δυο σας:)

Ευχομαι να πάνε όλα καλα και για τη μανούλα και για το μικρό...:)Τη λυπάμαι που ταλαιπωριέται....

Κρίμα για το πρώτο αγοράκι...:( αλλά να χαιρεσαι το γερό μικρο Νεκταρία, σίγουρα ηταν μια δυσκολη νύχτα για σένα αλλά με τόσα κουκλιά να χουρχουριζουν θα τα ξεχασεις όλα!:)
Σιγουρα κοριτσι μου,παντα μετα τη μπορα ερχεται η ξαστερια.
Υ.Γ.τιποτα ακομα

Ουφφφφ.....αγχώθηκα πάλι.....αλλά ξέρω ότι θα τα καταφέρεις εσύ, έχεις εμπειρία;) τα μικρά πώς είναι Νεκταρία, τρώνε κανονικά?
Ααχχ τι τράβηξες κι εσύ και η μανούλα....εύχομαι να τελειώσουν όλα αίσια και σύντομα....:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back