Τα Μaine Coon-άκια!!

Ακομα η καημενη;Τωρα που ειναι μερα,δε μπορει να ερθει καποιος γιατρος να τη δει και να βοηθησει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ακομα η καημενη;Τωρα που ειναι μερα,δε μπορει να ερθει καποιος γιατρος να τη δει και να βοηθησει;
χθες ήταν στο Πειραια...σήμερα νομιζω πάει Σαλαμινα...
ειναι που πρέπει να τρώνε και τα μωρά...ειδικά το αγοράκι που γεννήθηκε τελαυταιο...πάντως θηλάζανε πριν κανονικά παρολη την ανησυχια της μάνας και ειχαν τον μικρο στη μέση...
Κοιτα ρε παιδι μου να έχει το πονο της να θηλαζει και τα μωρά...:/:
Μανα!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Aμαν γμτ..Οσο είπα το πρωί πάει τελείωσε,να ηρεμήσει και η μαμά και εσύ Νεκταρία μου και όλοι εμείς εδώ φυσικά,άντε πάλι απο την αρχή..:(
Τουλάχιστον είναι μέρα και θα μπορεί να βρίσκεται και ο γιατρός δίπλα της για κάθε ενδεχόμενο.Εύχομαι το τελευταίο μωράκι να είναι γερό πάνω απο όλα και να μην σας ταλαιπωρήσει..

ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!

Κοριτσια και Παυλο τιποτα ακομα,κανει συσπασεις ομως,περιμενω και τη γιατρο,εχει ενημερωθει πληρως.Κοιτα να δεις πως μπορει να εξελιχθει...τελικα ανεκτιμιτη η αξια ολων των ζωντανων,ρατσας και μη.Τι τραβανε τα δολια σε Ουγγαρια ,Τσεχια κλπ που τα βαζουν σε κλουβια να γεννουν συνεχως και τα στελνουν στιβαγμενα στην Ελλαδιτσα μας για να θησαυριζουν τα πετ σοπ.Ποτε θα καταλαβει ο Ελληνας?

Κοριτσια και Παυλο τιποτα ακομα,κανει συσπασεις ομως,περιμενω και τη γιατρο,εχει ενημερωθει πληρως.Κοιτα να δεις πως μπορει να εξελιχθει...τελικα ανεκτιμιτη η αξια ολων των ζωντανων,ρατσας και μη.Τι τραβανε τα δολια σε Ουγγαρια ,Τσεχια κλπ που τα βαζουν σε κλουβια να γεννουν συνεχως και τα στελνουν στιβαγμενα στην Ελλαδιτσα μας για να θησαυριζουν τα πετ σοπ.Ποτε θα καταλαβει ο Ελληνας?

Αχ Νεκταρίνι... τώρα μη μας χαλάς τη διάθεση με τους μακάκες:mad::down:...έχουμε που έχουμε ολοι την αγωνια μας...:(

[/b]
Αχ Νεκταρίνι... τώρα μη μας χαλάς τη διάθεση με τους μακάκες:mad::down:...έχουμε που έχουμε ολοι την αγωνια μας...:(
Την αληθεια λεω.....τελος παντων ειναι μεγαλο το θεμα και ο χρονος με πιεζει.Εχει βγαλει αιματακι και καθαριζεται.Λετε αυτο που πιανω να ειναι η μητρα?Μακαρι Παναγια μου οχι αλλο μωρο,οχι αλλος πεδεμος για το Γκερλακι μου.
Και οσο σκεφτομαι οτι τελος Δεκεμβρη εχω να αντιμετωπισω Την Baby ...Τρομοκρατουμαι.Ειναι αυτη που γενναει με δοσεις και εχει ενα βιτσιο με θελει απικο,μη κουνηθω, μη σαλεψω ,με περνει απο πισω αδιαφοροντας για τα μωρα της.

Την αληθεια λεω.....τελος παντων ειναι μεγαλο το θεμα και ο χρονος με πιεζει.Εχει βγαλει αιματακι και καθαριζεται.Λετε αυτο που πιανω να ειναι η μητρα?Μακαρι Παναγια μου οχι αλλο μωρο,οχι αλλος πεδεμος για το Γκερλακι μου.
Και οσο σκεφτομαι οτι τελος Δεκεμβρη εχω να αντιμετωπισω Την Baby ...Τρομοκρατουμαι.Ειναι αυτη που γενναει με δοσεις και εχει ενα βιτσιο με θελει απικο,μη κουνηθω, μη σαλεψω ,με περνει απο πισω αδιαφοροντας για τα μωρα της.
Μωρέ το ξέρω...:/:
καθε μήνα και γέννα ε? Πω πω...μαιευτήριο κανονικό το όμορφο σπίτι σου έγινε!! Να'ναι γερές οι γάτες σου Νεκταρίνι μου...:)

για σας σε ολους!αυτο ειναι γεννα online!:blink::rolleyes:ειστε φοβερει τωσει υποστειρειξη δεν εχω δει υοτε μεταξη συγγενον.μπραβο σας !ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΣΕ ΕΥΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ,ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΩ ΤΙ ΝΙΟΘΕΙς ΤΟ ΕΧΩ ΖΕΙΣΕΙ ΤΟΣΕς ΦΩΡΕς:D.Ποσει ωρα εχει περασει απο στυγμη που βγεικε τελευτεο μωρο?:hmm:

Στις 1.30 τη νύχτα βγήκε το τελευταιο! :)
Ανεχει αλο μωρο μεσα η γατα και εχει περασει 12 ωρες,ειναι παρα πολυ την γατα πρεπει να δει ο γιατρος επιγοντος!εδικα αν ενεση δεν εκανε δουλια.:/:

και κάτι για να γελάσουμε γιατι το έχουμε ανάγκη!
Τον άντρα να τον βγάλεις Espresso γιατι σε ξενύχτησε και μονο με έναν Εspresso θα έβγαζες τη νύχτα:lol: (κι έτσι που άργησε μονο Εspresso δεν ήταν - Espresso = πολύ γρήγορος) :lol:

Ανεχει αλο μωρο μεσα η γατα και εχει περασει 12 ωρες,ειναι παρα πολυ την γατα πρεπει να δει ο γιατρος επιγοντος!εδικα αν ενεση δεν εκανε δουλια.:/:
δεν ξέρει ακομα σίγουρα αν ειναι μωρο...μαλλον ναι, αλλά οχι σίγουρα...

και κάτι για να γελάσουμε γιατι το έχουμε ανάγκη!
Τον άντρα να τον βγάλεις Espresso γιατι σε ξενύχτησε και μονο με έναν Εspresso θα έβγαζες τη νύχτα:lol: (κι έτσι που άργησε μονο Εspresso δεν ήταν - Espresso = πολύ γρήγορος) :lol:

Αστα αυτα που ξερεις. Το ονομα το ξερουμε ηδη. :lol:

Εspressaki μωρέ να το πιεις στο φλυτζανι αχινιστο αχνιστο:P:lol:

καλε μέχρι να πεις El Gato θα την έχει κάνει το γατι...
και το χαιδευτικό θα ειναι El Gatούλη ή El Gatako ή Elgatoulako:P:lol:

τελιο ονομα ,προηνο!:P:D

καλε μέχρι να πεις El Gato θα την έχει κάνει το γατι...
και το χαιδευτικό θα ειναι El Gatούλη ή El Gatako ή Elgatoulako:P:lol:
Mήπως να το βγάζαμε EL GRECO???:lol::lol::P

Mήπως να το βγάζαμε EL GRECO???:lol::lol::P
Δεν ειναι κακο...ειδικά αν πάει στο εξωτερικό...El Greco ! ο Έλληνας;):up:

Kανά νέο απο τη Νεκταρία;;:|

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back