ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:53 Η ESTELLE έγραψε: #1.381 05-12-08 16:53 Γειά σου Χριστίνα μου κι απο μενα!Εύχομαι κι εγώ τα καλύτερα για την Girly!Καλή επιτυχία και στην επέμβαση της μαμάς σου!(Αμαν βρε παιδί μου όλα μαζί σας έπεσαν;!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:01 Η Νεκταρια έγραψε: #1.382 05-12-08 17:01 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γειά σου Χριστίνα μου κι απο μενα!Εύχομαι κι εγώ τα καλύτερα για την Girly!Καλή επιτυχία και στην επέμβαση της μαμάς σου!(Αμαν βρε παιδί μου όλα μαζί σας έπεσαν;!!!) Click για ανάπτυξη... Γεια σασ κυρια Στελλα!!!! και εγω ευχομαι να πανε ολα καλα με την γατα γιατι ειναι επικυνδινο και για την ιδια οχι μονο για τα μωρακια που μπορει να βρισκονται μεσα.....Κατι ασχετο......το γατακι σας ειναι φιβερο!!!!Μαζι κοιμομασταν οταν το πηγαιναμε στο αεροδρομιο......(νυσταζαμε και οι 2 βλεπετε και το ειχα παρει αγκαλιτσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:04 Η zoo έγραψε: #1.383 05-12-08 17:04 Κα Νεκταρία εύχομαι να πέτυχε η επέμβαση, να είστε καλά στην υγεία σας και να πάνε όλα καλάμε τη γλυκύτατη γατούλα. Ευτυχώς που έχει εσάς ο κορίτσαρος αυτός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:11 Η ESTELLE έγραψε: #1.384 05-12-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γεια σασ κυρια Στελλα!!!! και εγω ευχομαι να πανε ολα καλα με την γατα γιατι ειναι επικυνδινο και για την ιδια οχι μονο για τα μωρακια που μπορει να βρισκονται μεσα.....Κατι ασχετο......το γατακι σας ειναι φιβερο!!!!Μαζι κοιμομασταν οταν το πηγαιναμε στο αεροδρομιο......(νυσταζαμε και οι 2 βλεπετε και το ειχα παρει αγκαλιτσα) Click για ανάπτυξη... Σοβαρά Χριστίνα μου;Είχε καλή παρέα δλδ η μικρή μου στο δρόμο!!Θα της δώσω τότε ένα φιλάκι και μια αγκαλίτσα απο σένα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:14 Η Νεκταρια έγραψε: #1.385 05-12-08 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σοβαρά Χριστίνα μου;Είχε καλή παρέα δλδ η μικρή μου στο δρόμο!!Θα της δώσω τότε ένα φιλάκι και μια αγκαλίτσα απο σένα!! Click για ανάπτυξη... Αμε να της δωσετε!!!!Καλα η γατα κοιμαται του καλου καιρου...τι να πω περιεργη συμπεριφορα.... μια ακτινογραφια πιστευω θα ηταν η καλυτερη λυση για να δουμε τι γινετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:20 Η sabi έγραψε: #1.386 05-12-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αμε να της δωσετε!!!!Καλα η γατα κοιμαται του καλου καιρου...τι να πω περιεργη συμπεριφορα.... μια ακτινογραφια πιστευω θα ηταν η καλυτερη λυση για να δουμε τι γινετε Click για ανάπτυξη... πιο σοστη σκεψη δεν μπορουσε να μπει στο κεφαλι σου ,και βεβεα να την κανεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:22 Η aalyah έγραψε: #1.387 05-12-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αμε να της δωσετε!!!!Καλα η γατα κοιμαται του καλου καιρου...τι να πω περιεργη συμπεριφορα.... μια ακτινογραφια πιστευω θα ηταν η καλυτερη λυση για να δουμε τι γινετε Click για ανάπτυξη... Η γιατρός δεν είπε κάτι πριν φύγει δεν γνωρίζεις? Αν δεν λειτουργήσει η ένεση που της έκανε τότε πρέπει να γίνει κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:24 Η Νεκταρια έγραψε: #1.388 05-12-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από sabi: πιο σοστη σκεψη δεν μπορουσε να μπει στο κεφαλι σου ,και βεβεα να την κανεις! Click για ανάπτυξη... Ναι αυτο θα γινει μολισ γυρισει η μαμα μου απο τον γιατρο(αν γυρισει νωρισ) ή το πολυ μεχρι αυριο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:26 Η Νεκταρια έγραψε: #1.389 05-12-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Η γιατρός δεν είπε κάτι πριν φύγει δεν γνωρίζεις? Αν δεν λειτουργήσει η ένεση που της έκανε τότε πρέπει να γίνει κάτι. Click για ανάπτυξη... Η γιαρος ειπε πωσ εχει αλλο ενα και το ειδα και εγω στην κοιλια τησ αυτο....τωρα ομωσ που την πιανω παλι δεν βλεπω τιποτα τεοιο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:29 Η aalyah έγραψε: #1.390 05-12-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η γιαρος ειπε πωσ εχει αλλο ενα και το ειδα και εγω στην κοιλια τησ αυτο....τωρα ομωσ που την πιανω παλι δεν βλεπω τιποτα τεοιο...... Click για ανάπτυξη... Απλά αν (χτύπα ξύλο) το μικρό μέσα της δεν τα έχει καταφέρει δεν είναι καλό για την υγεία της να μένει μέσα. Αυτό μ'ανησυχεί εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:33 Η Νεκταρια έγραψε: #1.391 05-12-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Απλά αν (χτύπα ξύλο) το μικρό μέσα της δεν τα έχει καταφέρει δεν είναι καλό για την υγεία της να μένει μέσα. Αυτό μ'ανησυχεί εμένα. Click για ανάπτυξη... Το ξερω υπαρχει περιπτωση να γινει συψεμια(αν λεγεται ετσι) και υπαρχει κινδυνοσ ακομα και για την γατα να πεθανει(γιαυτο εχω αγχοθει και εγω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:38 Η sabi έγραψε: #1.392 05-12-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το ξερω υπαρχει περιπτωση να γινει συψεμια(αν λεγεται ετσι) και υπαρχει κινδυνοσ ακομα και για την γατα να πεθανει(γιαυτο εχω αγχοθει και εγω) Click για ανάπτυξη... δεν νομηζω οτι μπορειτε να αφεισατε ετσι η γατα μεχρι αυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:43 Η Νεκταρια έγραψε: #1.393 05-12-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν νομηζω οτι μπορειτε να αφεισατε ετσι η γατα μεχρι αυριο Click για ανάπτυξη... Θα δειξει.... θα μιλησει και η μαμα μου με την γιατρο και θα δουμε τι θα κανουμε.....Εκαινη ξερει καλυτερα απο μενα πωσ να χειριστει την κατασταση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Ο EL GATO έγραψε: #1.394 05-12-08 17:44 Παιδια, οτι και να λεμε εμεις ειναι μονο εικασιες. Ας περιμενουμε να δει την Girly κτηνιατρος και να μας πει η κα Νεκταρια εμπεριστατωμενα. Μην βομβαρδιζουμε τωρα τη Χριστινα και την φερνουμε σε δυσκολη θεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:47 Η sabi έγραψε: #1.395 05-12-08 17:47 μια ακτονογραφια να ειταν καλο,οσο ανιχτα ειναι τα γιατρια,παντος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:48 Η Νεκταρια έγραψε: #1.396 05-12-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παιδια, οτι και να λεμε εμεις ειναι μονο εικασιες. Ας περιμενουμε να δει την Girly κτηνιατρος και να μας πει η κα Νεκταρια εμπεριστατωμενα. Click για ανάπτυξη... Εχετε απολυτο δικιο κυριε Παυλο....Και εγς αυτα που συζηταγαμε με την μαμα απο το τηλεφωνο σας μεταφερω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.397 05-12-08 17:49 καλη δυναμη Χριστινακι...εισαι αξια αντακαστατρια... υπομονη...η μαμα δεν θα αργησει...να εισαι κοντα της και να παρακολουθεις τη ρυθμικη αργη αναπνοη της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:52 Ο EL GATO έγραψε: #1.398 05-12-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εχετε απολυτο δικιο κυριε Παυλο....Και εγς αυτα που συζηταγαμε με την μαμα απο το τηλεφωνο σας μεταφερω!!! Click για ανάπτυξη... Χριστινα μου, μπορεις να με λες σκετο Παυλο. Δεν ξερω... Το "κυριε" καπως μου 'ρχεται. Δεν ειμαι και πολυ μεγαλος. Οκ? Απλα να εισαι διπλα στην Girly οσο λειπει η μαμα σου και οταν επιστρεψει εκεινη ξερει τι θα κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:53 Η aalyah έγραψε: #1.399 05-12-08 17:53 Ναι μωρέ Χριστίνα συγνώμη δεν θέλουμε να σε φωρτόνουμε και σένα. Απλά εγώ ανησύχησα γιατί ήδη ήρθε ο γιατρός και έφυγε και έχω λίγο αγχωθεί. Όλοι μαζί υπομονή λοιπόν και ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:56 Η Νεκταρια έγραψε: #1.400 05-12-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χριστινα μου, μπορεις να με λες σκετο Παυλο. Δεν ξερω... Το "κυριε" καπως μου 'ρχεται. Δεν ειμαι και πολυ μεγαλος. Οκ? Απλα να εισαι διπλα στην Girly οσο λειπει η μαμα σου και οταν επιστρεψει εκεινη ξερει τι θα κανει. Click για ανάπτυξη... Ενταξει!!!!!!!! Θα προσπαθησω να το κοψω αυτο το "κυριε" Διπλα της θα ειμαι καθε λιγο και λιγακι παω και την κοιταω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γειά σου Χριστίνα μου κι απο μενα!Εύχομαι κι εγώ τα καλύτερα για την Girly!Καλή επιτυχία και στην επέμβαση της μαμάς σου!(Αμαν βρε παιδί μου όλα μαζί σας έπεσαν;!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:01 Η Νεκταρια έγραψε: #1.382 05-12-08 17:01 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γειά σου Χριστίνα μου κι απο μενα!Εύχομαι κι εγώ τα καλύτερα για την Girly!Καλή επιτυχία και στην επέμβαση της μαμάς σου!(Αμαν βρε παιδί μου όλα μαζί σας έπεσαν;!!!) Click για ανάπτυξη... Γεια σασ κυρια Στελλα!!!! και εγω ευχομαι να πανε ολα καλα με την γατα γιατι ειναι επικυνδινο και για την ιδια οχι μονο για τα μωρακια που μπορει να βρισκονται μεσα.....Κατι ασχετο......το γατακι σας ειναι φιβερο!!!!Μαζι κοιμομασταν οταν το πηγαιναμε στο αεροδρομιο......(νυσταζαμε και οι 2 βλεπετε και το ειχα παρει αγκαλιτσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:04 Η zoo έγραψε: #1.383 05-12-08 17:04 Κα Νεκταρία εύχομαι να πέτυχε η επέμβαση, να είστε καλά στην υγεία σας και να πάνε όλα καλάμε τη γλυκύτατη γατούλα. Ευτυχώς που έχει εσάς ο κορίτσαρος αυτός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:11 Η ESTELLE έγραψε: #1.384 05-12-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γεια σασ κυρια Στελλα!!!! και εγω ευχομαι να πανε ολα καλα με την γατα γιατι ειναι επικυνδινο και για την ιδια οχι μονο για τα μωρακια που μπορει να βρισκονται μεσα.....Κατι ασχετο......το γατακι σας ειναι φιβερο!!!!Μαζι κοιμομασταν οταν το πηγαιναμε στο αεροδρομιο......(νυσταζαμε και οι 2 βλεπετε και το ειχα παρει αγκαλιτσα) Click για ανάπτυξη... Σοβαρά Χριστίνα μου;Είχε καλή παρέα δλδ η μικρή μου στο δρόμο!!Θα της δώσω τότε ένα φιλάκι και μια αγκαλίτσα απο σένα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:14 Η Νεκταρια έγραψε: #1.385 05-12-08 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σοβαρά Χριστίνα μου;Είχε καλή παρέα δλδ η μικρή μου στο δρόμο!!Θα της δώσω τότε ένα φιλάκι και μια αγκαλίτσα απο σένα!! Click για ανάπτυξη... Αμε να της δωσετε!!!!Καλα η γατα κοιμαται του καλου καιρου...τι να πω περιεργη συμπεριφορα.... μια ακτινογραφια πιστευω θα ηταν η καλυτερη λυση για να δουμε τι γινετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:20 Η sabi έγραψε: #1.386 05-12-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αμε να της δωσετε!!!!Καλα η γατα κοιμαται του καλου καιρου...τι να πω περιεργη συμπεριφορα.... μια ακτινογραφια πιστευω θα ηταν η καλυτερη λυση για να δουμε τι γινετε Click για ανάπτυξη... πιο σοστη σκεψη δεν μπορουσε να μπει στο κεφαλι σου ,και βεβεα να την κανεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:22 Η aalyah έγραψε: #1.387 05-12-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αμε να της δωσετε!!!!Καλα η γατα κοιμαται του καλου καιρου...τι να πω περιεργη συμπεριφορα.... μια ακτινογραφια πιστευω θα ηταν η καλυτερη λυση για να δουμε τι γινετε Click για ανάπτυξη... Η γιατρός δεν είπε κάτι πριν φύγει δεν γνωρίζεις? Αν δεν λειτουργήσει η ένεση που της έκανε τότε πρέπει να γίνει κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:24 Η Νεκταρια έγραψε: #1.388 05-12-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από sabi: πιο σοστη σκεψη δεν μπορουσε να μπει στο κεφαλι σου ,και βεβεα να την κανεις! Click για ανάπτυξη... Ναι αυτο θα γινει μολισ γυρισει η μαμα μου απο τον γιατρο(αν γυρισει νωρισ) ή το πολυ μεχρι αυριο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:26 Η Νεκταρια έγραψε: #1.389 05-12-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Η γιατρός δεν είπε κάτι πριν φύγει δεν γνωρίζεις? Αν δεν λειτουργήσει η ένεση που της έκανε τότε πρέπει να γίνει κάτι. Click για ανάπτυξη... Η γιαρος ειπε πωσ εχει αλλο ενα και το ειδα και εγω στην κοιλια τησ αυτο....τωρα ομωσ που την πιανω παλι δεν βλεπω τιποτα τεοιο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:29 Η aalyah έγραψε: #1.390 05-12-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η γιαρος ειπε πωσ εχει αλλο ενα και το ειδα και εγω στην κοιλια τησ αυτο....τωρα ομωσ που την πιανω παλι δεν βλεπω τιποτα τεοιο...... Click για ανάπτυξη... Απλά αν (χτύπα ξύλο) το μικρό μέσα της δεν τα έχει καταφέρει δεν είναι καλό για την υγεία της να μένει μέσα. Αυτό μ'ανησυχεί εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:33 Η Νεκταρια έγραψε: #1.391 05-12-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Απλά αν (χτύπα ξύλο) το μικρό μέσα της δεν τα έχει καταφέρει δεν είναι καλό για την υγεία της να μένει μέσα. Αυτό μ'ανησυχεί εμένα. Click για ανάπτυξη... Το ξερω υπαρχει περιπτωση να γινει συψεμια(αν λεγεται ετσι) και υπαρχει κινδυνοσ ακομα και για την γατα να πεθανει(γιαυτο εχω αγχοθει και εγω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:38 Η sabi έγραψε: #1.392 05-12-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το ξερω υπαρχει περιπτωση να γινει συψεμια(αν λεγεται ετσι) και υπαρχει κινδυνοσ ακομα και για την γατα να πεθανει(γιαυτο εχω αγχοθει και εγω) Click για ανάπτυξη... δεν νομηζω οτι μπορειτε να αφεισατε ετσι η γατα μεχρι αυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:43 Η Νεκταρια έγραψε: #1.393 05-12-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν νομηζω οτι μπορειτε να αφεισατε ετσι η γατα μεχρι αυριο Click για ανάπτυξη... Θα δειξει.... θα μιλησει και η μαμα μου με την γιατρο και θα δουμε τι θα κανουμε.....Εκαινη ξερει καλυτερα απο μενα πωσ να χειριστει την κατασταση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Ο EL GATO έγραψε: #1.394 05-12-08 17:44 Παιδια, οτι και να λεμε εμεις ειναι μονο εικασιες. Ας περιμενουμε να δει την Girly κτηνιατρος και να μας πει η κα Νεκταρια εμπεριστατωμενα. Μην βομβαρδιζουμε τωρα τη Χριστινα και την φερνουμε σε δυσκολη θεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:47 Η sabi έγραψε: #1.395 05-12-08 17:47 μια ακτονογραφια να ειταν καλο,οσο ανιχτα ειναι τα γιατρια,παντος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:48 Η Νεκταρια έγραψε: #1.396 05-12-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παιδια, οτι και να λεμε εμεις ειναι μονο εικασιες. Ας περιμενουμε να δει την Girly κτηνιατρος και να μας πει η κα Νεκταρια εμπεριστατωμενα. Click για ανάπτυξη... Εχετε απολυτο δικιο κυριε Παυλο....Και εγς αυτα που συζηταγαμε με την μαμα απο το τηλεφωνο σας μεταφερω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.397 05-12-08 17:49 καλη δυναμη Χριστινακι...εισαι αξια αντακαστατρια... υπομονη...η μαμα δεν θα αργησει...να εισαι κοντα της και να παρακολουθεις τη ρυθμικη αργη αναπνοη της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:52 Ο EL GATO έγραψε: #1.398 05-12-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εχετε απολυτο δικιο κυριε Παυλο....Και εγς αυτα που συζηταγαμε με την μαμα απο το τηλεφωνο σας μεταφερω!!! Click για ανάπτυξη... Χριστινα μου, μπορεις να με λες σκετο Παυλο. Δεν ξερω... Το "κυριε" καπως μου 'ρχεται. Δεν ειμαι και πολυ μεγαλος. Οκ? Απλα να εισαι διπλα στην Girly οσο λειπει η μαμα σου και οταν επιστρεψει εκεινη ξερει τι θα κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:53 Η aalyah έγραψε: #1.399 05-12-08 17:53 Ναι μωρέ Χριστίνα συγνώμη δεν θέλουμε να σε φωρτόνουμε και σένα. Απλά εγώ ανησύχησα γιατί ήδη ήρθε ο γιατρός και έφυγε και έχω λίγο αγχωθεί. Όλοι μαζί υπομονή λοιπόν και ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:56 Η Νεκταρια έγραψε: #1.400 05-12-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χριστινα μου, μπορεις να με λες σκετο Παυλο. Δεν ξερω... Το "κυριε" καπως μου 'ρχεται. Δεν ειμαι και πολυ μεγαλος. Οκ? Απλα να εισαι διπλα στην Girly οσο λειπει η μαμα σου και οταν επιστρεψει εκεινη ξερει τι θα κανει. Click για ανάπτυξη... Ενταξει!!!!!!!! Θα προσπαθησω να το κοψω αυτο το "κυριε" Διπλα της θα ειμαι καθε λιγο και λιγακι παω και την κοιταω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γειά σου Χριστίνα μου κι απο μενα!Εύχομαι κι εγώ τα καλύτερα για την Girly!Καλή επιτυχία και στην επέμβαση της μαμάς σου!(Αμαν βρε παιδί μου όλα μαζί σας έπεσαν;!!!) Click για ανάπτυξη... Γεια σασ κυρια Στελλα!!!! και εγω ευχομαι να πανε ολα καλα με την γατα γιατι ειναι επικυνδινο και για την ιδια οχι μονο για τα μωρακια που μπορει να βρισκονται μεσα.....Κατι ασχετο......το γατακι σας ειναι φιβερο!!!!Μαζι κοιμομασταν οταν το πηγαιναμε στο αεροδρομιο......(νυσταζαμε και οι 2 βλεπετε και το ειχα παρει αγκαλιτσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:04 Η zoo έγραψε: #1.383 05-12-08 17:04 Κα Νεκταρία εύχομαι να πέτυχε η επέμβαση, να είστε καλά στην υγεία σας και να πάνε όλα καλάμε τη γλυκύτατη γατούλα. Ευτυχώς που έχει εσάς ο κορίτσαρος αυτός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:11 Η ESTELLE έγραψε: #1.384 05-12-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γεια σασ κυρια Στελλα!!!! και εγω ευχομαι να πανε ολα καλα με την γατα γιατι ειναι επικυνδινο και για την ιδια οχι μονο για τα μωρακια που μπορει να βρισκονται μεσα.....Κατι ασχετο......το γατακι σας ειναι φιβερο!!!!Μαζι κοιμομασταν οταν το πηγαιναμε στο αεροδρομιο......(νυσταζαμε και οι 2 βλεπετε και το ειχα παρει αγκαλιτσα) Click για ανάπτυξη... Σοβαρά Χριστίνα μου;Είχε καλή παρέα δλδ η μικρή μου στο δρόμο!!Θα της δώσω τότε ένα φιλάκι και μια αγκαλίτσα απο σένα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:14 Η Νεκταρια έγραψε: #1.385 05-12-08 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σοβαρά Χριστίνα μου;Είχε καλή παρέα δλδ η μικρή μου στο δρόμο!!Θα της δώσω τότε ένα φιλάκι και μια αγκαλίτσα απο σένα!! Click για ανάπτυξη... Αμε να της δωσετε!!!!Καλα η γατα κοιμαται του καλου καιρου...τι να πω περιεργη συμπεριφορα.... μια ακτινογραφια πιστευω θα ηταν η καλυτερη λυση για να δουμε τι γινετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:20 Η sabi έγραψε: #1.386 05-12-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αμε να της δωσετε!!!!Καλα η γατα κοιμαται του καλου καιρου...τι να πω περιεργη συμπεριφορα.... μια ακτινογραφια πιστευω θα ηταν η καλυτερη λυση για να δουμε τι γινετε Click για ανάπτυξη... πιο σοστη σκεψη δεν μπορουσε να μπει στο κεφαλι σου ,και βεβεα να την κανεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:22 Η aalyah έγραψε: #1.387 05-12-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αμε να της δωσετε!!!!Καλα η γατα κοιμαται του καλου καιρου...τι να πω περιεργη συμπεριφορα.... μια ακτινογραφια πιστευω θα ηταν η καλυτερη λυση για να δουμε τι γινετε Click για ανάπτυξη... Η γιατρός δεν είπε κάτι πριν φύγει δεν γνωρίζεις? Αν δεν λειτουργήσει η ένεση που της έκανε τότε πρέπει να γίνει κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:24 Η Νεκταρια έγραψε: #1.388 05-12-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από sabi: πιο σοστη σκεψη δεν μπορουσε να μπει στο κεφαλι σου ,και βεβεα να την κανεις! Click για ανάπτυξη... Ναι αυτο θα γινει μολισ γυρισει η μαμα μου απο τον γιατρο(αν γυρισει νωρισ) ή το πολυ μεχρι αυριο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:26 Η Νεκταρια έγραψε: #1.389 05-12-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Η γιατρός δεν είπε κάτι πριν φύγει δεν γνωρίζεις? Αν δεν λειτουργήσει η ένεση που της έκανε τότε πρέπει να γίνει κάτι. Click για ανάπτυξη... Η γιαρος ειπε πωσ εχει αλλο ενα και το ειδα και εγω στην κοιλια τησ αυτο....τωρα ομωσ που την πιανω παλι δεν βλεπω τιποτα τεοιο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:29 Η aalyah έγραψε: #1.390 05-12-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η γιαρος ειπε πωσ εχει αλλο ενα και το ειδα και εγω στην κοιλια τησ αυτο....τωρα ομωσ που την πιανω παλι δεν βλεπω τιποτα τεοιο...... Click για ανάπτυξη... Απλά αν (χτύπα ξύλο) το μικρό μέσα της δεν τα έχει καταφέρει δεν είναι καλό για την υγεία της να μένει μέσα. Αυτό μ'ανησυχεί εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:33 Η Νεκταρια έγραψε: #1.391 05-12-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Απλά αν (χτύπα ξύλο) το μικρό μέσα της δεν τα έχει καταφέρει δεν είναι καλό για την υγεία της να μένει μέσα. Αυτό μ'ανησυχεί εμένα. Click για ανάπτυξη... Το ξερω υπαρχει περιπτωση να γινει συψεμια(αν λεγεται ετσι) και υπαρχει κινδυνοσ ακομα και για την γατα να πεθανει(γιαυτο εχω αγχοθει και εγω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:38 Η sabi έγραψε: #1.392 05-12-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το ξερω υπαρχει περιπτωση να γινει συψεμια(αν λεγεται ετσι) και υπαρχει κινδυνοσ ακομα και για την γατα να πεθανει(γιαυτο εχω αγχοθει και εγω) Click για ανάπτυξη... δεν νομηζω οτι μπορειτε να αφεισατε ετσι η γατα μεχρι αυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:43 Η Νεκταρια έγραψε: #1.393 05-12-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν νομηζω οτι μπορειτε να αφεισατε ετσι η γατα μεχρι αυριο Click για ανάπτυξη... Θα δειξει.... θα μιλησει και η μαμα μου με την γιατρο και θα δουμε τι θα κανουμε.....Εκαινη ξερει καλυτερα απο μενα πωσ να χειριστει την κατασταση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Ο EL GATO έγραψε: #1.394 05-12-08 17:44 Παιδια, οτι και να λεμε εμεις ειναι μονο εικασιες. Ας περιμενουμε να δει την Girly κτηνιατρος και να μας πει η κα Νεκταρια εμπεριστατωμενα. Μην βομβαρδιζουμε τωρα τη Χριστινα και την φερνουμε σε δυσκολη θεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:47 Η sabi έγραψε: #1.395 05-12-08 17:47 μια ακτονογραφια να ειταν καλο,οσο ανιχτα ειναι τα γιατρια,παντος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:48 Η Νεκταρια έγραψε: #1.396 05-12-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παιδια, οτι και να λεμε εμεις ειναι μονο εικασιες. Ας περιμενουμε να δει την Girly κτηνιατρος και να μας πει η κα Νεκταρια εμπεριστατωμενα. Click για ανάπτυξη... Εχετε απολυτο δικιο κυριε Παυλο....Και εγς αυτα που συζηταγαμε με την μαμα απο το τηλεφωνο σας μεταφερω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.397 05-12-08 17:49 καλη δυναμη Χριστινακι...εισαι αξια αντακαστατρια... υπομονη...η μαμα δεν θα αργησει...να εισαι κοντα της και να παρακολουθεις τη ρυθμικη αργη αναπνοη της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:52 Ο EL GATO έγραψε: #1.398 05-12-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εχετε απολυτο δικιο κυριε Παυλο....Και εγς αυτα που συζηταγαμε με την μαμα απο το τηλεφωνο σας μεταφερω!!! Click για ανάπτυξη... Χριστινα μου, μπορεις να με λες σκετο Παυλο. Δεν ξερω... Το "κυριε" καπως μου 'ρχεται. Δεν ειμαι και πολυ μεγαλος. Οκ? Απλα να εισαι διπλα στην Girly οσο λειπει η μαμα σου και οταν επιστρεψει εκεινη ξερει τι θα κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:53 Η aalyah έγραψε: #1.399 05-12-08 17:53 Ναι μωρέ Χριστίνα συγνώμη δεν θέλουμε να σε φωρτόνουμε και σένα. Απλά εγώ ανησύχησα γιατί ήδη ήρθε ο γιατρός και έφυγε και έχω λίγο αγχωθεί. Όλοι μαζί υπομονή λοιπόν και ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:56 Η Νεκταρια έγραψε: #1.400 05-12-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χριστινα μου, μπορεις να με λες σκετο Παυλο. Δεν ξερω... Το "κυριε" καπως μου 'ρχεται. Δεν ειμαι και πολυ μεγαλος. Οκ? Απλα να εισαι διπλα στην Girly οσο λειπει η μαμα σου και οταν επιστρεψει εκεινη ξερει τι θα κανει. Click για ανάπτυξη... Ενταξει!!!!!!!! Θα προσπαθησω να το κοψω αυτο το "κυριε" Διπλα της θα ειμαι καθε λιγο και λιγακι παω και την κοιταω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κα Νεκταρία εύχομαι να πέτυχε η επέμβαση, να είστε καλά στην υγεία σας και να πάνε όλα καλάμε τη γλυκύτατη γατούλα. Ευτυχώς που έχει εσάς ο κορίτσαρος αυτός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:11 Η ESTELLE έγραψε: #1.384 05-12-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γεια σασ κυρια Στελλα!!!! και εγω ευχομαι να πανε ολα καλα με την γατα γιατι ειναι επικυνδινο και για την ιδια οχι μονο για τα μωρακια που μπορει να βρισκονται μεσα.....Κατι ασχετο......το γατακι σας ειναι φιβερο!!!!Μαζι κοιμομασταν οταν το πηγαιναμε στο αεροδρομιο......(νυσταζαμε και οι 2 βλεπετε και το ειχα παρει αγκαλιτσα) Click για ανάπτυξη... Σοβαρά Χριστίνα μου;Είχε καλή παρέα δλδ η μικρή μου στο δρόμο!!Θα της δώσω τότε ένα φιλάκι και μια αγκαλίτσα απο σένα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:14 Η Νεκταρια έγραψε: #1.385 05-12-08 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σοβαρά Χριστίνα μου;Είχε καλή παρέα δλδ η μικρή μου στο δρόμο!!Θα της δώσω τότε ένα φιλάκι και μια αγκαλίτσα απο σένα!! Click για ανάπτυξη... Αμε να της δωσετε!!!!Καλα η γατα κοιμαται του καλου καιρου...τι να πω περιεργη συμπεριφορα.... μια ακτινογραφια πιστευω θα ηταν η καλυτερη λυση για να δουμε τι γινετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:20 Η sabi έγραψε: #1.386 05-12-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αμε να της δωσετε!!!!Καλα η γατα κοιμαται του καλου καιρου...τι να πω περιεργη συμπεριφορα.... μια ακτινογραφια πιστευω θα ηταν η καλυτερη λυση για να δουμε τι γινετε Click για ανάπτυξη... πιο σοστη σκεψη δεν μπορουσε να μπει στο κεφαλι σου ,και βεβεα να την κανεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:22 Η aalyah έγραψε: #1.387 05-12-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αμε να της δωσετε!!!!Καλα η γατα κοιμαται του καλου καιρου...τι να πω περιεργη συμπεριφορα.... μια ακτινογραφια πιστευω θα ηταν η καλυτερη λυση για να δουμε τι γινετε Click για ανάπτυξη... Η γιατρός δεν είπε κάτι πριν φύγει δεν γνωρίζεις? Αν δεν λειτουργήσει η ένεση που της έκανε τότε πρέπει να γίνει κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:24 Η Νεκταρια έγραψε: #1.388 05-12-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από sabi: πιο σοστη σκεψη δεν μπορουσε να μπει στο κεφαλι σου ,και βεβεα να την κανεις! Click για ανάπτυξη... Ναι αυτο θα γινει μολισ γυρισει η μαμα μου απο τον γιατρο(αν γυρισει νωρισ) ή το πολυ μεχρι αυριο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:26 Η Νεκταρια έγραψε: #1.389 05-12-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Η γιατρός δεν είπε κάτι πριν φύγει δεν γνωρίζεις? Αν δεν λειτουργήσει η ένεση που της έκανε τότε πρέπει να γίνει κάτι. Click για ανάπτυξη... Η γιαρος ειπε πωσ εχει αλλο ενα και το ειδα και εγω στην κοιλια τησ αυτο....τωρα ομωσ που την πιανω παλι δεν βλεπω τιποτα τεοιο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:29 Η aalyah έγραψε: #1.390 05-12-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η γιαρος ειπε πωσ εχει αλλο ενα και το ειδα και εγω στην κοιλια τησ αυτο....τωρα ομωσ που την πιανω παλι δεν βλεπω τιποτα τεοιο...... Click για ανάπτυξη... Απλά αν (χτύπα ξύλο) το μικρό μέσα της δεν τα έχει καταφέρει δεν είναι καλό για την υγεία της να μένει μέσα. Αυτό μ'ανησυχεί εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:33 Η Νεκταρια έγραψε: #1.391 05-12-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Απλά αν (χτύπα ξύλο) το μικρό μέσα της δεν τα έχει καταφέρει δεν είναι καλό για την υγεία της να μένει μέσα. Αυτό μ'ανησυχεί εμένα. Click για ανάπτυξη... Το ξερω υπαρχει περιπτωση να γινει συψεμια(αν λεγεται ετσι) και υπαρχει κινδυνοσ ακομα και για την γατα να πεθανει(γιαυτο εχω αγχοθει και εγω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:38 Η sabi έγραψε: #1.392 05-12-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το ξερω υπαρχει περιπτωση να γινει συψεμια(αν λεγεται ετσι) και υπαρχει κινδυνοσ ακομα και για την γατα να πεθανει(γιαυτο εχω αγχοθει και εγω) Click για ανάπτυξη... δεν νομηζω οτι μπορειτε να αφεισατε ετσι η γατα μεχρι αυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:43 Η Νεκταρια έγραψε: #1.393 05-12-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν νομηζω οτι μπορειτε να αφεισατε ετσι η γατα μεχρι αυριο Click για ανάπτυξη... Θα δειξει.... θα μιλησει και η μαμα μου με την γιατρο και θα δουμε τι θα κανουμε.....Εκαινη ξερει καλυτερα απο μενα πωσ να χειριστει την κατασταση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Ο EL GATO έγραψε: #1.394 05-12-08 17:44 Παιδια, οτι και να λεμε εμεις ειναι μονο εικασιες. Ας περιμενουμε να δει την Girly κτηνιατρος και να μας πει η κα Νεκταρια εμπεριστατωμενα. Μην βομβαρδιζουμε τωρα τη Χριστινα και την φερνουμε σε δυσκολη θεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:47 Η sabi έγραψε: #1.395 05-12-08 17:47 μια ακτονογραφια να ειταν καλο,οσο ανιχτα ειναι τα γιατρια,παντος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:48 Η Νεκταρια έγραψε: #1.396 05-12-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παιδια, οτι και να λεμε εμεις ειναι μονο εικασιες. Ας περιμενουμε να δει την Girly κτηνιατρος και να μας πει η κα Νεκταρια εμπεριστατωμενα. Click για ανάπτυξη... Εχετε απολυτο δικιο κυριε Παυλο....Και εγς αυτα που συζηταγαμε με την μαμα απο το τηλεφωνο σας μεταφερω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.397 05-12-08 17:49 καλη δυναμη Χριστινακι...εισαι αξια αντακαστατρια... υπομονη...η μαμα δεν θα αργησει...να εισαι κοντα της και να παρακολουθεις τη ρυθμικη αργη αναπνοη της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:52 Ο EL GATO έγραψε: #1.398 05-12-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εχετε απολυτο δικιο κυριε Παυλο....Και εγς αυτα που συζηταγαμε με την μαμα απο το τηλεφωνο σας μεταφερω!!! Click για ανάπτυξη... Χριστινα μου, μπορεις να με λες σκετο Παυλο. Δεν ξερω... Το "κυριε" καπως μου 'ρχεται. Δεν ειμαι και πολυ μεγαλος. Οκ? Απλα να εισαι διπλα στην Girly οσο λειπει η μαμα σου και οταν επιστρεψει εκεινη ξερει τι θα κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:53 Η aalyah έγραψε: #1.399 05-12-08 17:53 Ναι μωρέ Χριστίνα συγνώμη δεν θέλουμε να σε φωρτόνουμε και σένα. Απλά εγώ ανησύχησα γιατί ήδη ήρθε ο γιατρός και έφυγε και έχω λίγο αγχωθεί. Όλοι μαζί υπομονή λοιπόν και ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:56 Η Νεκταρια έγραψε: #1.400 05-12-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χριστινα μου, μπορεις να με λες σκετο Παυλο. Δεν ξερω... Το "κυριε" καπως μου 'ρχεται. Δεν ειμαι και πολυ μεγαλος. Οκ? Απλα να εισαι διπλα στην Girly οσο λειπει η μαμα σου και οταν επιστρεψει εκεινη ξερει τι θα κανει. Click για ανάπτυξη... Ενταξει!!!!!!!! Θα προσπαθησω να το κοψω αυτο το "κυριε" Διπλα της θα ειμαι καθε λιγο και λιγακι παω και την κοιταω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γεια σασ κυρια Στελλα!!!! και εγω ευχομαι να πανε ολα καλα με την γατα γιατι ειναι επικυνδινο και για την ιδια οχι μονο για τα μωρακια που μπορει να βρισκονται μεσα.....Κατι ασχετο......το γατακι σας ειναι φιβερο!!!!Μαζι κοιμομασταν οταν το πηγαιναμε στο αεροδρομιο......(νυσταζαμε και οι 2 βλεπετε και το ειχα παρει αγκαλιτσα) Click για ανάπτυξη... Σοβαρά Χριστίνα μου;Είχε καλή παρέα δλδ η μικρή μου στο δρόμο!!Θα της δώσω τότε ένα φιλάκι και μια αγκαλίτσα απο σένα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:14 Η Νεκταρια έγραψε: #1.385 05-12-08 17:14 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σοβαρά Χριστίνα μου;Είχε καλή παρέα δλδ η μικρή μου στο δρόμο!!Θα της δώσω τότε ένα φιλάκι και μια αγκαλίτσα απο σένα!! Click για ανάπτυξη... Αμε να της δωσετε!!!!Καλα η γατα κοιμαται του καλου καιρου...τι να πω περιεργη συμπεριφορα.... μια ακτινογραφια πιστευω θα ηταν η καλυτερη λυση για να δουμε τι γινετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:20 Η sabi έγραψε: #1.386 05-12-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αμε να της δωσετε!!!!Καλα η γατα κοιμαται του καλου καιρου...τι να πω περιεργη συμπεριφορα.... μια ακτινογραφια πιστευω θα ηταν η καλυτερη λυση για να δουμε τι γινετε Click για ανάπτυξη... πιο σοστη σκεψη δεν μπορουσε να μπει στο κεφαλι σου ,και βεβεα να την κανεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:22 Η aalyah έγραψε: #1.387 05-12-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αμε να της δωσετε!!!!Καλα η γατα κοιμαται του καλου καιρου...τι να πω περιεργη συμπεριφορα.... μια ακτινογραφια πιστευω θα ηταν η καλυτερη λυση για να δουμε τι γινετε Click για ανάπτυξη... Η γιατρός δεν είπε κάτι πριν φύγει δεν γνωρίζεις? Αν δεν λειτουργήσει η ένεση που της έκανε τότε πρέπει να γίνει κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:24 Η Νεκταρια έγραψε: #1.388 05-12-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από sabi: πιο σοστη σκεψη δεν μπορουσε να μπει στο κεφαλι σου ,και βεβεα να την κανεις! Click για ανάπτυξη... Ναι αυτο θα γινει μολισ γυρισει η μαμα μου απο τον γιατρο(αν γυρισει νωρισ) ή το πολυ μεχρι αυριο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:26 Η Νεκταρια έγραψε: #1.389 05-12-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Η γιατρός δεν είπε κάτι πριν φύγει δεν γνωρίζεις? Αν δεν λειτουργήσει η ένεση που της έκανε τότε πρέπει να γίνει κάτι. Click για ανάπτυξη... Η γιαρος ειπε πωσ εχει αλλο ενα και το ειδα και εγω στην κοιλια τησ αυτο....τωρα ομωσ που την πιανω παλι δεν βλεπω τιποτα τεοιο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:29 Η aalyah έγραψε: #1.390 05-12-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η γιαρος ειπε πωσ εχει αλλο ενα και το ειδα και εγω στην κοιλια τησ αυτο....τωρα ομωσ που την πιανω παλι δεν βλεπω τιποτα τεοιο...... Click για ανάπτυξη... Απλά αν (χτύπα ξύλο) το μικρό μέσα της δεν τα έχει καταφέρει δεν είναι καλό για την υγεία της να μένει μέσα. Αυτό μ'ανησυχεί εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:33 Η Νεκταρια έγραψε: #1.391 05-12-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Απλά αν (χτύπα ξύλο) το μικρό μέσα της δεν τα έχει καταφέρει δεν είναι καλό για την υγεία της να μένει μέσα. Αυτό μ'ανησυχεί εμένα. Click για ανάπτυξη... Το ξερω υπαρχει περιπτωση να γινει συψεμια(αν λεγεται ετσι) και υπαρχει κινδυνοσ ακομα και για την γατα να πεθανει(γιαυτο εχω αγχοθει και εγω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:38 Η sabi έγραψε: #1.392 05-12-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το ξερω υπαρχει περιπτωση να γινει συψεμια(αν λεγεται ετσι) και υπαρχει κινδυνοσ ακομα και για την γατα να πεθανει(γιαυτο εχω αγχοθει και εγω) Click για ανάπτυξη... δεν νομηζω οτι μπορειτε να αφεισατε ετσι η γατα μεχρι αυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:43 Η Νεκταρια έγραψε: #1.393 05-12-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν νομηζω οτι μπορειτε να αφεισατε ετσι η γατα μεχρι αυριο Click για ανάπτυξη... Θα δειξει.... θα μιλησει και η μαμα μου με την γιατρο και θα δουμε τι θα κανουμε.....Εκαινη ξερει καλυτερα απο μενα πωσ να χειριστει την κατασταση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Ο EL GATO έγραψε: #1.394 05-12-08 17:44 Παιδια, οτι και να λεμε εμεις ειναι μονο εικασιες. Ας περιμενουμε να δει την Girly κτηνιατρος και να μας πει η κα Νεκταρια εμπεριστατωμενα. Μην βομβαρδιζουμε τωρα τη Χριστινα και την φερνουμε σε δυσκολη θεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:47 Η sabi έγραψε: #1.395 05-12-08 17:47 μια ακτονογραφια να ειταν καλο,οσο ανιχτα ειναι τα γιατρια,παντος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:48 Η Νεκταρια έγραψε: #1.396 05-12-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παιδια, οτι και να λεμε εμεις ειναι μονο εικασιες. Ας περιμενουμε να δει την Girly κτηνιατρος και να μας πει η κα Νεκταρια εμπεριστατωμενα. Click για ανάπτυξη... Εχετε απολυτο δικιο κυριε Παυλο....Και εγς αυτα που συζηταγαμε με την μαμα απο το τηλεφωνο σας μεταφερω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.397 05-12-08 17:49 καλη δυναμη Χριστινακι...εισαι αξια αντακαστατρια... υπομονη...η μαμα δεν θα αργησει...να εισαι κοντα της και να παρακολουθεις τη ρυθμικη αργη αναπνοη της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:52 Ο EL GATO έγραψε: #1.398 05-12-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εχετε απολυτο δικιο κυριε Παυλο....Και εγς αυτα που συζηταγαμε με την μαμα απο το τηλεφωνο σας μεταφερω!!! Click για ανάπτυξη... Χριστινα μου, μπορεις να με λες σκετο Παυλο. Δεν ξερω... Το "κυριε" καπως μου 'ρχεται. Δεν ειμαι και πολυ μεγαλος. Οκ? Απλα να εισαι διπλα στην Girly οσο λειπει η μαμα σου και οταν επιστρεψει εκεινη ξερει τι θα κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:53 Η aalyah έγραψε: #1.399 05-12-08 17:53 Ναι μωρέ Χριστίνα συγνώμη δεν θέλουμε να σε φωρτόνουμε και σένα. Απλά εγώ ανησύχησα γιατί ήδη ήρθε ο γιατρός και έφυγε και έχω λίγο αγχωθεί. Όλοι μαζί υπομονή λοιπόν και ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:56 Η Νεκταρια έγραψε: #1.400 05-12-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χριστινα μου, μπορεις να με λες σκετο Παυλο. Δεν ξερω... Το "κυριε" καπως μου 'ρχεται. Δεν ειμαι και πολυ μεγαλος. Οκ? Απλα να εισαι διπλα στην Girly οσο λειπει η μαμα σου και οταν επιστρεψει εκεινη ξερει τι θα κανει. Click για ανάπτυξη... Ενταξει!!!!!!!! Θα προσπαθησω να το κοψω αυτο το "κυριε" Διπλα της θα ειμαι καθε λιγο και λιγακι παω και την κοιταω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σοβαρά Χριστίνα μου;Είχε καλή παρέα δλδ η μικρή μου στο δρόμο!!Θα της δώσω τότε ένα φιλάκι και μια αγκαλίτσα απο σένα!! Click για ανάπτυξη... Αμε να της δωσετε!!!!Καλα η γατα κοιμαται του καλου καιρου...τι να πω περιεργη συμπεριφορα.... μια ακτινογραφια πιστευω θα ηταν η καλυτερη λυση για να δουμε τι γινετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:20 Η sabi έγραψε: #1.386 05-12-08 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αμε να της δωσετε!!!!Καλα η γατα κοιμαται του καλου καιρου...τι να πω περιεργη συμπεριφορα.... μια ακτινογραφια πιστευω θα ηταν η καλυτερη λυση για να δουμε τι γινετε Click για ανάπτυξη... πιο σοστη σκεψη δεν μπορουσε να μπει στο κεφαλι σου ,και βεβεα να την κανεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:22 Η aalyah έγραψε: #1.387 05-12-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αμε να της δωσετε!!!!Καλα η γατα κοιμαται του καλου καιρου...τι να πω περιεργη συμπεριφορα.... μια ακτινογραφια πιστευω θα ηταν η καλυτερη λυση για να δουμε τι γινετε Click για ανάπτυξη... Η γιατρός δεν είπε κάτι πριν φύγει δεν γνωρίζεις? Αν δεν λειτουργήσει η ένεση που της έκανε τότε πρέπει να γίνει κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:24 Η Νεκταρια έγραψε: #1.388 05-12-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από sabi: πιο σοστη σκεψη δεν μπορουσε να μπει στο κεφαλι σου ,και βεβεα να την κανεις! Click για ανάπτυξη... Ναι αυτο θα γινει μολισ γυρισει η μαμα μου απο τον γιατρο(αν γυρισει νωρισ) ή το πολυ μεχρι αυριο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:26 Η Νεκταρια έγραψε: #1.389 05-12-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Η γιατρός δεν είπε κάτι πριν φύγει δεν γνωρίζεις? Αν δεν λειτουργήσει η ένεση που της έκανε τότε πρέπει να γίνει κάτι. Click για ανάπτυξη... Η γιαρος ειπε πωσ εχει αλλο ενα και το ειδα και εγω στην κοιλια τησ αυτο....τωρα ομωσ που την πιανω παλι δεν βλεπω τιποτα τεοιο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:29 Η aalyah έγραψε: #1.390 05-12-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η γιαρος ειπε πωσ εχει αλλο ενα και το ειδα και εγω στην κοιλια τησ αυτο....τωρα ομωσ που την πιανω παλι δεν βλεπω τιποτα τεοιο...... Click για ανάπτυξη... Απλά αν (χτύπα ξύλο) το μικρό μέσα της δεν τα έχει καταφέρει δεν είναι καλό για την υγεία της να μένει μέσα. Αυτό μ'ανησυχεί εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:33 Η Νεκταρια έγραψε: #1.391 05-12-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Απλά αν (χτύπα ξύλο) το μικρό μέσα της δεν τα έχει καταφέρει δεν είναι καλό για την υγεία της να μένει μέσα. Αυτό μ'ανησυχεί εμένα. Click για ανάπτυξη... Το ξερω υπαρχει περιπτωση να γινει συψεμια(αν λεγεται ετσι) και υπαρχει κινδυνοσ ακομα και για την γατα να πεθανει(γιαυτο εχω αγχοθει και εγω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:38 Η sabi έγραψε: #1.392 05-12-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το ξερω υπαρχει περιπτωση να γινει συψεμια(αν λεγεται ετσι) και υπαρχει κινδυνοσ ακομα και για την γατα να πεθανει(γιαυτο εχω αγχοθει και εγω) Click για ανάπτυξη... δεν νομηζω οτι μπορειτε να αφεισατε ετσι η γατα μεχρι αυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:43 Η Νεκταρια έγραψε: #1.393 05-12-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν νομηζω οτι μπορειτε να αφεισατε ετσι η γατα μεχρι αυριο Click για ανάπτυξη... Θα δειξει.... θα μιλησει και η μαμα μου με την γιατρο και θα δουμε τι θα κανουμε.....Εκαινη ξερει καλυτερα απο μενα πωσ να χειριστει την κατασταση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Ο EL GATO έγραψε: #1.394 05-12-08 17:44 Παιδια, οτι και να λεμε εμεις ειναι μονο εικασιες. Ας περιμενουμε να δει την Girly κτηνιατρος και να μας πει η κα Νεκταρια εμπεριστατωμενα. Μην βομβαρδιζουμε τωρα τη Χριστινα και την φερνουμε σε δυσκολη θεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:47 Η sabi έγραψε: #1.395 05-12-08 17:47 μια ακτονογραφια να ειταν καλο,οσο ανιχτα ειναι τα γιατρια,παντος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:48 Η Νεκταρια έγραψε: #1.396 05-12-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παιδια, οτι και να λεμε εμεις ειναι μονο εικασιες. Ας περιμενουμε να δει την Girly κτηνιατρος και να μας πει η κα Νεκταρια εμπεριστατωμενα. Click για ανάπτυξη... Εχετε απολυτο δικιο κυριε Παυλο....Και εγς αυτα που συζηταγαμε με την μαμα απο το τηλεφωνο σας μεταφερω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.397 05-12-08 17:49 καλη δυναμη Χριστινακι...εισαι αξια αντακαστατρια... υπομονη...η μαμα δεν θα αργησει...να εισαι κοντα της και να παρακολουθεις τη ρυθμικη αργη αναπνοη της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:52 Ο EL GATO έγραψε: #1.398 05-12-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εχετε απολυτο δικιο κυριε Παυλο....Και εγς αυτα που συζηταγαμε με την μαμα απο το τηλεφωνο σας μεταφερω!!! Click για ανάπτυξη... Χριστινα μου, μπορεις να με λες σκετο Παυλο. Δεν ξερω... Το "κυριε" καπως μου 'ρχεται. Δεν ειμαι και πολυ μεγαλος. Οκ? Απλα να εισαι διπλα στην Girly οσο λειπει η μαμα σου και οταν επιστρεψει εκεινη ξερει τι θα κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:53 Η aalyah έγραψε: #1.399 05-12-08 17:53 Ναι μωρέ Χριστίνα συγνώμη δεν θέλουμε να σε φωρτόνουμε και σένα. Απλά εγώ ανησύχησα γιατί ήδη ήρθε ο γιατρός και έφυγε και έχω λίγο αγχωθεί. Όλοι μαζί υπομονή λοιπόν και ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:56 Η Νεκταρια έγραψε: #1.400 05-12-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χριστινα μου, μπορεις να με λες σκετο Παυλο. Δεν ξερω... Το "κυριε" καπως μου 'ρχεται. Δεν ειμαι και πολυ μεγαλος. Οκ? Απλα να εισαι διπλα στην Girly οσο λειπει η μαμα σου και οταν επιστρεψει εκεινη ξερει τι θα κανει. Click για ανάπτυξη... Ενταξει!!!!!!!! Θα προσπαθησω να το κοψω αυτο το "κυριε" Διπλα της θα ειμαι καθε λιγο και λιγακι παω και την κοιταω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αμε να της δωσετε!!!!Καλα η γατα κοιμαται του καλου καιρου...τι να πω περιεργη συμπεριφορα.... μια ακτινογραφια πιστευω θα ηταν η καλυτερη λυση για να δουμε τι γινετε Click για ανάπτυξη... πιο σοστη σκεψη δεν μπορουσε να μπει στο κεφαλι σου ,και βεβεα να την κανεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:22 Η aalyah έγραψε: #1.387 05-12-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αμε να της δωσετε!!!!Καλα η γατα κοιμαται του καλου καιρου...τι να πω περιεργη συμπεριφορα.... μια ακτινογραφια πιστευω θα ηταν η καλυτερη λυση για να δουμε τι γινετε Click για ανάπτυξη... Η γιατρός δεν είπε κάτι πριν φύγει δεν γνωρίζεις? Αν δεν λειτουργήσει η ένεση που της έκανε τότε πρέπει να γίνει κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:24 Η Νεκταρια έγραψε: #1.388 05-12-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από sabi: πιο σοστη σκεψη δεν μπορουσε να μπει στο κεφαλι σου ,και βεβεα να την κανεις! Click για ανάπτυξη... Ναι αυτο θα γινει μολισ γυρισει η μαμα μου απο τον γιατρο(αν γυρισει νωρισ) ή το πολυ μεχρι αυριο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:26 Η Νεκταρια έγραψε: #1.389 05-12-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Η γιατρός δεν είπε κάτι πριν φύγει δεν γνωρίζεις? Αν δεν λειτουργήσει η ένεση που της έκανε τότε πρέπει να γίνει κάτι. Click για ανάπτυξη... Η γιαρος ειπε πωσ εχει αλλο ενα και το ειδα και εγω στην κοιλια τησ αυτο....τωρα ομωσ που την πιανω παλι δεν βλεπω τιποτα τεοιο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:29 Η aalyah έγραψε: #1.390 05-12-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η γιαρος ειπε πωσ εχει αλλο ενα και το ειδα και εγω στην κοιλια τησ αυτο....τωρα ομωσ που την πιανω παλι δεν βλεπω τιποτα τεοιο...... Click για ανάπτυξη... Απλά αν (χτύπα ξύλο) το μικρό μέσα της δεν τα έχει καταφέρει δεν είναι καλό για την υγεία της να μένει μέσα. Αυτό μ'ανησυχεί εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:33 Η Νεκταρια έγραψε: #1.391 05-12-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Απλά αν (χτύπα ξύλο) το μικρό μέσα της δεν τα έχει καταφέρει δεν είναι καλό για την υγεία της να μένει μέσα. Αυτό μ'ανησυχεί εμένα. Click για ανάπτυξη... Το ξερω υπαρχει περιπτωση να γινει συψεμια(αν λεγεται ετσι) και υπαρχει κινδυνοσ ακομα και για την γατα να πεθανει(γιαυτο εχω αγχοθει και εγω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:38 Η sabi έγραψε: #1.392 05-12-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το ξερω υπαρχει περιπτωση να γινει συψεμια(αν λεγεται ετσι) και υπαρχει κινδυνοσ ακομα και για την γατα να πεθανει(γιαυτο εχω αγχοθει και εγω) Click για ανάπτυξη... δεν νομηζω οτι μπορειτε να αφεισατε ετσι η γατα μεχρι αυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:43 Η Νεκταρια έγραψε: #1.393 05-12-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν νομηζω οτι μπορειτε να αφεισατε ετσι η γατα μεχρι αυριο Click για ανάπτυξη... Θα δειξει.... θα μιλησει και η μαμα μου με την γιατρο και θα δουμε τι θα κανουμε.....Εκαινη ξερει καλυτερα απο μενα πωσ να χειριστει την κατασταση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Ο EL GATO έγραψε: #1.394 05-12-08 17:44 Παιδια, οτι και να λεμε εμεις ειναι μονο εικασιες. Ας περιμενουμε να δει την Girly κτηνιατρος και να μας πει η κα Νεκταρια εμπεριστατωμενα. Μην βομβαρδιζουμε τωρα τη Χριστινα και την φερνουμε σε δυσκολη θεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:47 Η sabi έγραψε: #1.395 05-12-08 17:47 μια ακτονογραφια να ειταν καλο,οσο ανιχτα ειναι τα γιατρια,παντος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:48 Η Νεκταρια έγραψε: #1.396 05-12-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παιδια, οτι και να λεμε εμεις ειναι μονο εικασιες. Ας περιμενουμε να δει την Girly κτηνιατρος και να μας πει η κα Νεκταρια εμπεριστατωμενα. Click για ανάπτυξη... Εχετε απολυτο δικιο κυριε Παυλο....Και εγς αυτα που συζηταγαμε με την μαμα απο το τηλεφωνο σας μεταφερω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.397 05-12-08 17:49 καλη δυναμη Χριστινακι...εισαι αξια αντακαστατρια... υπομονη...η μαμα δεν θα αργησει...να εισαι κοντα της και να παρακολουθεις τη ρυθμικη αργη αναπνοη της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:52 Ο EL GATO έγραψε: #1.398 05-12-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εχετε απολυτο δικιο κυριε Παυλο....Και εγς αυτα που συζηταγαμε με την μαμα απο το τηλεφωνο σας μεταφερω!!! Click για ανάπτυξη... Χριστινα μου, μπορεις να με λες σκετο Παυλο. Δεν ξερω... Το "κυριε" καπως μου 'ρχεται. Δεν ειμαι και πολυ μεγαλος. Οκ? Απλα να εισαι διπλα στην Girly οσο λειπει η μαμα σου και οταν επιστρεψει εκεινη ξερει τι θα κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:53 Η aalyah έγραψε: #1.399 05-12-08 17:53 Ναι μωρέ Χριστίνα συγνώμη δεν θέλουμε να σε φωρτόνουμε και σένα. Απλά εγώ ανησύχησα γιατί ήδη ήρθε ο γιατρός και έφυγε και έχω λίγο αγχωθεί. Όλοι μαζί υπομονή λοιπόν και ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:56 Η Νεκταρια έγραψε: #1.400 05-12-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χριστινα μου, μπορεις να με λες σκετο Παυλο. Δεν ξερω... Το "κυριε" καπως μου 'ρχεται. Δεν ειμαι και πολυ μεγαλος. Οκ? Απλα να εισαι διπλα στην Girly οσο λειπει η μαμα σου και οταν επιστρεψει εκεινη ξερει τι θα κανει. Click για ανάπτυξη... Ενταξει!!!!!!!! Θα προσπαθησω να το κοψω αυτο το "κυριε" Διπλα της θα ειμαι καθε λιγο και λιγακι παω και την κοιταω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αμε να της δωσετε!!!!Καλα η γατα κοιμαται του καλου καιρου...τι να πω περιεργη συμπεριφορα.... μια ακτινογραφια πιστευω θα ηταν η καλυτερη λυση για να δουμε τι γινετε Click για ανάπτυξη... Η γιατρός δεν είπε κάτι πριν φύγει δεν γνωρίζεις? Αν δεν λειτουργήσει η ένεση που της έκανε τότε πρέπει να γίνει κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:24 Η Νεκταρια έγραψε: #1.388 05-12-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από sabi: πιο σοστη σκεψη δεν μπορουσε να μπει στο κεφαλι σου ,και βεβεα να την κανεις! Click για ανάπτυξη... Ναι αυτο θα γινει μολισ γυρισει η μαμα μου απο τον γιατρο(αν γυρισει νωρισ) ή το πολυ μεχρι αυριο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:26 Η Νεκταρια έγραψε: #1.389 05-12-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Η γιατρός δεν είπε κάτι πριν φύγει δεν γνωρίζεις? Αν δεν λειτουργήσει η ένεση που της έκανε τότε πρέπει να γίνει κάτι. Click για ανάπτυξη... Η γιαρος ειπε πωσ εχει αλλο ενα και το ειδα και εγω στην κοιλια τησ αυτο....τωρα ομωσ που την πιανω παλι δεν βλεπω τιποτα τεοιο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:29 Η aalyah έγραψε: #1.390 05-12-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η γιαρος ειπε πωσ εχει αλλο ενα και το ειδα και εγω στην κοιλια τησ αυτο....τωρα ομωσ που την πιανω παλι δεν βλεπω τιποτα τεοιο...... Click για ανάπτυξη... Απλά αν (χτύπα ξύλο) το μικρό μέσα της δεν τα έχει καταφέρει δεν είναι καλό για την υγεία της να μένει μέσα. Αυτό μ'ανησυχεί εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:33 Η Νεκταρια έγραψε: #1.391 05-12-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Απλά αν (χτύπα ξύλο) το μικρό μέσα της δεν τα έχει καταφέρει δεν είναι καλό για την υγεία της να μένει μέσα. Αυτό μ'ανησυχεί εμένα. Click για ανάπτυξη... Το ξερω υπαρχει περιπτωση να γινει συψεμια(αν λεγεται ετσι) και υπαρχει κινδυνοσ ακομα και για την γατα να πεθανει(γιαυτο εχω αγχοθει και εγω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:38 Η sabi έγραψε: #1.392 05-12-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το ξερω υπαρχει περιπτωση να γινει συψεμια(αν λεγεται ετσι) και υπαρχει κινδυνοσ ακομα και για την γατα να πεθανει(γιαυτο εχω αγχοθει και εγω) Click για ανάπτυξη... δεν νομηζω οτι μπορειτε να αφεισατε ετσι η γατα μεχρι αυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:43 Η Νεκταρια έγραψε: #1.393 05-12-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν νομηζω οτι μπορειτε να αφεισατε ετσι η γατα μεχρι αυριο Click για ανάπτυξη... Θα δειξει.... θα μιλησει και η μαμα μου με την γιατρο και θα δουμε τι θα κανουμε.....Εκαινη ξερει καλυτερα απο μενα πωσ να χειριστει την κατασταση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Ο EL GATO έγραψε: #1.394 05-12-08 17:44 Παιδια, οτι και να λεμε εμεις ειναι μονο εικασιες. Ας περιμενουμε να δει την Girly κτηνιατρος και να μας πει η κα Νεκταρια εμπεριστατωμενα. Μην βομβαρδιζουμε τωρα τη Χριστινα και την φερνουμε σε δυσκολη θεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:47 Η sabi έγραψε: #1.395 05-12-08 17:47 μια ακτονογραφια να ειταν καλο,οσο ανιχτα ειναι τα γιατρια,παντος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:48 Η Νεκταρια έγραψε: #1.396 05-12-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παιδια, οτι και να λεμε εμεις ειναι μονο εικασιες. Ας περιμενουμε να δει την Girly κτηνιατρος και να μας πει η κα Νεκταρια εμπεριστατωμενα. Click για ανάπτυξη... Εχετε απολυτο δικιο κυριε Παυλο....Και εγς αυτα που συζηταγαμε με την μαμα απο το τηλεφωνο σας μεταφερω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.397 05-12-08 17:49 καλη δυναμη Χριστινακι...εισαι αξια αντακαστατρια... υπομονη...η μαμα δεν θα αργησει...να εισαι κοντα της και να παρακολουθεις τη ρυθμικη αργη αναπνοη της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:52 Ο EL GATO έγραψε: #1.398 05-12-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εχετε απολυτο δικιο κυριε Παυλο....Και εγς αυτα που συζηταγαμε με την μαμα απο το τηλεφωνο σας μεταφερω!!! Click για ανάπτυξη... Χριστινα μου, μπορεις να με λες σκετο Παυλο. Δεν ξερω... Το "κυριε" καπως μου 'ρχεται. Δεν ειμαι και πολυ μεγαλος. Οκ? Απλα να εισαι διπλα στην Girly οσο λειπει η μαμα σου και οταν επιστρεψει εκεινη ξερει τι θα κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:53 Η aalyah έγραψε: #1.399 05-12-08 17:53 Ναι μωρέ Χριστίνα συγνώμη δεν θέλουμε να σε φωρτόνουμε και σένα. Απλά εγώ ανησύχησα γιατί ήδη ήρθε ο γιατρός και έφυγε και έχω λίγο αγχωθεί. Όλοι μαζί υπομονή λοιπόν και ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:56 Η Νεκταρια έγραψε: #1.400 05-12-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χριστινα μου, μπορεις να με λες σκετο Παυλο. Δεν ξερω... Το "κυριε" καπως μου 'ρχεται. Δεν ειμαι και πολυ μεγαλος. Οκ? Απλα να εισαι διπλα στην Girly οσο λειπει η μαμα σου και οταν επιστρεψει εκεινη ξερει τι θα κανει. Click για ανάπτυξη... Ενταξει!!!!!!!! Θα προσπαθησω να το κοψω αυτο το "κυριε" Διπλα της θα ειμαι καθε λιγο και λιγακι παω και την κοιταω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: πιο σοστη σκεψη δεν μπορουσε να μπει στο κεφαλι σου ,και βεβεα να την κανεις! Click για ανάπτυξη... Ναι αυτο θα γινει μολισ γυρισει η μαμα μου απο τον γιατρο(αν γυρισει νωρισ) ή το πολυ μεχρι αυριο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:26 Η Νεκταρια έγραψε: #1.389 05-12-08 17:26 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Η γιατρός δεν είπε κάτι πριν φύγει δεν γνωρίζεις? Αν δεν λειτουργήσει η ένεση που της έκανε τότε πρέπει να γίνει κάτι. Click για ανάπτυξη... Η γιαρος ειπε πωσ εχει αλλο ενα και το ειδα και εγω στην κοιλια τησ αυτο....τωρα ομωσ που την πιανω παλι δεν βλεπω τιποτα τεοιο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:29 Η aalyah έγραψε: #1.390 05-12-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η γιαρος ειπε πωσ εχει αλλο ενα και το ειδα και εγω στην κοιλια τησ αυτο....τωρα ομωσ που την πιανω παλι δεν βλεπω τιποτα τεοιο...... Click για ανάπτυξη... Απλά αν (χτύπα ξύλο) το μικρό μέσα της δεν τα έχει καταφέρει δεν είναι καλό για την υγεία της να μένει μέσα. Αυτό μ'ανησυχεί εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:33 Η Νεκταρια έγραψε: #1.391 05-12-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Απλά αν (χτύπα ξύλο) το μικρό μέσα της δεν τα έχει καταφέρει δεν είναι καλό για την υγεία της να μένει μέσα. Αυτό μ'ανησυχεί εμένα. Click για ανάπτυξη... Το ξερω υπαρχει περιπτωση να γινει συψεμια(αν λεγεται ετσι) και υπαρχει κινδυνοσ ακομα και για την γατα να πεθανει(γιαυτο εχω αγχοθει και εγω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:38 Η sabi έγραψε: #1.392 05-12-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το ξερω υπαρχει περιπτωση να γινει συψεμια(αν λεγεται ετσι) και υπαρχει κινδυνοσ ακομα και για την γατα να πεθανει(γιαυτο εχω αγχοθει και εγω) Click για ανάπτυξη... δεν νομηζω οτι μπορειτε να αφεισατε ετσι η γατα μεχρι αυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:43 Η Νεκταρια έγραψε: #1.393 05-12-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν νομηζω οτι μπορειτε να αφεισατε ετσι η γατα μεχρι αυριο Click για ανάπτυξη... Θα δειξει.... θα μιλησει και η μαμα μου με την γιατρο και θα δουμε τι θα κανουμε.....Εκαινη ξερει καλυτερα απο μενα πωσ να χειριστει την κατασταση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Ο EL GATO έγραψε: #1.394 05-12-08 17:44 Παιδια, οτι και να λεμε εμεις ειναι μονο εικασιες. Ας περιμενουμε να δει την Girly κτηνιατρος και να μας πει η κα Νεκταρια εμπεριστατωμενα. Μην βομβαρδιζουμε τωρα τη Χριστινα και την φερνουμε σε δυσκολη θεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:47 Η sabi έγραψε: #1.395 05-12-08 17:47 μια ακτονογραφια να ειταν καλο,οσο ανιχτα ειναι τα γιατρια,παντος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:48 Η Νεκταρια έγραψε: #1.396 05-12-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παιδια, οτι και να λεμε εμεις ειναι μονο εικασιες. Ας περιμενουμε να δει την Girly κτηνιατρος και να μας πει η κα Νεκταρια εμπεριστατωμενα. Click για ανάπτυξη... Εχετε απολυτο δικιο κυριε Παυλο....Και εγς αυτα που συζηταγαμε με την μαμα απο το τηλεφωνο σας μεταφερω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.397 05-12-08 17:49 καλη δυναμη Χριστινακι...εισαι αξια αντακαστατρια... υπομονη...η μαμα δεν θα αργησει...να εισαι κοντα της και να παρακολουθεις τη ρυθμικη αργη αναπνοη της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:52 Ο EL GATO έγραψε: #1.398 05-12-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εχετε απολυτο δικιο κυριε Παυλο....Και εγς αυτα που συζηταγαμε με την μαμα απο το τηλεφωνο σας μεταφερω!!! Click για ανάπτυξη... Χριστινα μου, μπορεις να με λες σκετο Παυλο. Δεν ξερω... Το "κυριε" καπως μου 'ρχεται. Δεν ειμαι και πολυ μεγαλος. Οκ? Απλα να εισαι διπλα στην Girly οσο λειπει η μαμα σου και οταν επιστρεψει εκεινη ξερει τι θα κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:53 Η aalyah έγραψε: #1.399 05-12-08 17:53 Ναι μωρέ Χριστίνα συγνώμη δεν θέλουμε να σε φωρτόνουμε και σένα. Απλά εγώ ανησύχησα γιατί ήδη ήρθε ο γιατρός και έφυγε και έχω λίγο αγχωθεί. Όλοι μαζί υπομονή λοιπόν και ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:56 Η Νεκταρια έγραψε: #1.400 05-12-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χριστινα μου, μπορεις να με λες σκετο Παυλο. Δεν ξερω... Το "κυριε" καπως μου 'ρχεται. Δεν ειμαι και πολυ μεγαλος. Οκ? Απλα να εισαι διπλα στην Girly οσο λειπει η μαμα σου και οταν επιστρεψει εκεινη ξερει τι θα κανει. Click για ανάπτυξη... Ενταξει!!!!!!!! Θα προσπαθησω να το κοψω αυτο το "κυριε" Διπλα της θα ειμαι καθε λιγο και λιγακι παω και την κοιταω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Η γιατρός δεν είπε κάτι πριν φύγει δεν γνωρίζεις? Αν δεν λειτουργήσει η ένεση που της έκανε τότε πρέπει να γίνει κάτι. Click για ανάπτυξη... Η γιαρος ειπε πωσ εχει αλλο ενα και το ειδα και εγω στην κοιλια τησ αυτο....τωρα ομωσ που την πιανω παλι δεν βλεπω τιποτα τεοιο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:29 Η aalyah έγραψε: #1.390 05-12-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η γιαρος ειπε πωσ εχει αλλο ενα και το ειδα και εγω στην κοιλια τησ αυτο....τωρα ομωσ που την πιανω παλι δεν βλεπω τιποτα τεοιο...... Click για ανάπτυξη... Απλά αν (χτύπα ξύλο) το μικρό μέσα της δεν τα έχει καταφέρει δεν είναι καλό για την υγεία της να μένει μέσα. Αυτό μ'ανησυχεί εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:33 Η Νεκταρια έγραψε: #1.391 05-12-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Απλά αν (χτύπα ξύλο) το μικρό μέσα της δεν τα έχει καταφέρει δεν είναι καλό για την υγεία της να μένει μέσα. Αυτό μ'ανησυχεί εμένα. Click για ανάπτυξη... Το ξερω υπαρχει περιπτωση να γινει συψεμια(αν λεγεται ετσι) και υπαρχει κινδυνοσ ακομα και για την γατα να πεθανει(γιαυτο εχω αγχοθει και εγω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:38 Η sabi έγραψε: #1.392 05-12-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το ξερω υπαρχει περιπτωση να γινει συψεμια(αν λεγεται ετσι) και υπαρχει κινδυνοσ ακομα και για την γατα να πεθανει(γιαυτο εχω αγχοθει και εγω) Click για ανάπτυξη... δεν νομηζω οτι μπορειτε να αφεισατε ετσι η γατα μεχρι αυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:43 Η Νεκταρια έγραψε: #1.393 05-12-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν νομηζω οτι μπορειτε να αφεισατε ετσι η γατα μεχρι αυριο Click για ανάπτυξη... Θα δειξει.... θα μιλησει και η μαμα μου με την γιατρο και θα δουμε τι θα κανουμε.....Εκαινη ξερει καλυτερα απο μενα πωσ να χειριστει την κατασταση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Ο EL GATO έγραψε: #1.394 05-12-08 17:44 Παιδια, οτι και να λεμε εμεις ειναι μονο εικασιες. Ας περιμενουμε να δει την Girly κτηνιατρος και να μας πει η κα Νεκταρια εμπεριστατωμενα. Μην βομβαρδιζουμε τωρα τη Χριστινα και την φερνουμε σε δυσκολη θεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:47 Η sabi έγραψε: #1.395 05-12-08 17:47 μια ακτονογραφια να ειταν καλο,οσο ανιχτα ειναι τα γιατρια,παντος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:48 Η Νεκταρια έγραψε: #1.396 05-12-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παιδια, οτι και να λεμε εμεις ειναι μονο εικασιες. Ας περιμενουμε να δει την Girly κτηνιατρος και να μας πει η κα Νεκταρια εμπεριστατωμενα. Click για ανάπτυξη... Εχετε απολυτο δικιο κυριε Παυλο....Και εγς αυτα που συζηταγαμε με την μαμα απο το τηλεφωνο σας μεταφερω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.397 05-12-08 17:49 καλη δυναμη Χριστινακι...εισαι αξια αντακαστατρια... υπομονη...η μαμα δεν θα αργησει...να εισαι κοντα της και να παρακολουθεις τη ρυθμικη αργη αναπνοη της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:52 Ο EL GATO έγραψε: #1.398 05-12-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εχετε απολυτο δικιο κυριε Παυλο....Και εγς αυτα που συζηταγαμε με την μαμα απο το τηλεφωνο σας μεταφερω!!! Click για ανάπτυξη... Χριστινα μου, μπορεις να με λες σκετο Παυλο. Δεν ξερω... Το "κυριε" καπως μου 'ρχεται. Δεν ειμαι και πολυ μεγαλος. Οκ? Απλα να εισαι διπλα στην Girly οσο λειπει η μαμα σου και οταν επιστρεψει εκεινη ξερει τι θα κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:53 Η aalyah έγραψε: #1.399 05-12-08 17:53 Ναι μωρέ Χριστίνα συγνώμη δεν θέλουμε να σε φωρτόνουμε και σένα. Απλά εγώ ανησύχησα γιατί ήδη ήρθε ο γιατρός και έφυγε και έχω λίγο αγχωθεί. Όλοι μαζί υπομονή λοιπόν και ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:56 Η Νεκταρια έγραψε: #1.400 05-12-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χριστινα μου, μπορεις να με λες σκετο Παυλο. Δεν ξερω... Το "κυριε" καπως μου 'ρχεται. Δεν ειμαι και πολυ μεγαλος. Οκ? Απλα να εισαι διπλα στην Girly οσο λειπει η μαμα σου και οταν επιστρεψει εκεινη ξερει τι θα κανει. Click για ανάπτυξη... Ενταξει!!!!!!!! Θα προσπαθησω να το κοψω αυτο το "κυριε" Διπλα της θα ειμαι καθε λιγο και λιγακι παω και την κοιταω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Η γιαρος ειπε πωσ εχει αλλο ενα και το ειδα και εγω στην κοιλια τησ αυτο....τωρα ομωσ που την πιανω παλι δεν βλεπω τιποτα τεοιο...... Click για ανάπτυξη... Απλά αν (χτύπα ξύλο) το μικρό μέσα της δεν τα έχει καταφέρει δεν είναι καλό για την υγεία της να μένει μέσα. Αυτό μ'ανησυχεί εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:33 Η Νεκταρια έγραψε: #1.391 05-12-08 17:33 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Απλά αν (χτύπα ξύλο) το μικρό μέσα της δεν τα έχει καταφέρει δεν είναι καλό για την υγεία της να μένει μέσα. Αυτό μ'ανησυχεί εμένα. Click για ανάπτυξη... Το ξερω υπαρχει περιπτωση να γινει συψεμια(αν λεγεται ετσι) και υπαρχει κινδυνοσ ακομα και για την γατα να πεθανει(γιαυτο εχω αγχοθει και εγω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:38 Η sabi έγραψε: #1.392 05-12-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το ξερω υπαρχει περιπτωση να γινει συψεμια(αν λεγεται ετσι) και υπαρχει κινδυνοσ ακομα και για την γατα να πεθανει(γιαυτο εχω αγχοθει και εγω) Click για ανάπτυξη... δεν νομηζω οτι μπορειτε να αφεισατε ετσι η γατα μεχρι αυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:43 Η Νεκταρια έγραψε: #1.393 05-12-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν νομηζω οτι μπορειτε να αφεισατε ετσι η γατα μεχρι αυριο Click για ανάπτυξη... Θα δειξει.... θα μιλησει και η μαμα μου με την γιατρο και θα δουμε τι θα κανουμε.....Εκαινη ξερει καλυτερα απο μενα πωσ να χειριστει την κατασταση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Ο EL GATO έγραψε: #1.394 05-12-08 17:44 Παιδια, οτι και να λεμε εμεις ειναι μονο εικασιες. Ας περιμενουμε να δει την Girly κτηνιατρος και να μας πει η κα Νεκταρια εμπεριστατωμενα. Μην βομβαρδιζουμε τωρα τη Χριστινα και την φερνουμε σε δυσκολη θεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:47 Η sabi έγραψε: #1.395 05-12-08 17:47 μια ακτονογραφια να ειταν καλο,οσο ανιχτα ειναι τα γιατρια,παντος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:48 Η Νεκταρια έγραψε: #1.396 05-12-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παιδια, οτι και να λεμε εμεις ειναι μονο εικασιες. Ας περιμενουμε να δει την Girly κτηνιατρος και να μας πει η κα Νεκταρια εμπεριστατωμενα. Click για ανάπτυξη... Εχετε απολυτο δικιο κυριε Παυλο....Και εγς αυτα που συζηταγαμε με την μαμα απο το τηλεφωνο σας μεταφερω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.397 05-12-08 17:49 καλη δυναμη Χριστινακι...εισαι αξια αντακαστατρια... υπομονη...η μαμα δεν θα αργησει...να εισαι κοντα της και να παρακολουθεις τη ρυθμικη αργη αναπνοη της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:52 Ο EL GATO έγραψε: #1.398 05-12-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εχετε απολυτο δικιο κυριε Παυλο....Και εγς αυτα που συζηταγαμε με την μαμα απο το τηλεφωνο σας μεταφερω!!! Click για ανάπτυξη... Χριστινα μου, μπορεις να με λες σκετο Παυλο. Δεν ξερω... Το "κυριε" καπως μου 'ρχεται. Δεν ειμαι και πολυ μεγαλος. Οκ? Απλα να εισαι διπλα στην Girly οσο λειπει η μαμα σου και οταν επιστρεψει εκεινη ξερει τι θα κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:53 Η aalyah έγραψε: #1.399 05-12-08 17:53 Ναι μωρέ Χριστίνα συγνώμη δεν θέλουμε να σε φωρτόνουμε και σένα. Απλά εγώ ανησύχησα γιατί ήδη ήρθε ο γιατρός και έφυγε και έχω λίγο αγχωθεί. Όλοι μαζί υπομονή λοιπόν και ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:56 Η Νεκταρια έγραψε: #1.400 05-12-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χριστινα μου, μπορεις να με λες σκετο Παυλο. Δεν ξερω... Το "κυριε" καπως μου 'ρχεται. Δεν ειμαι και πολυ μεγαλος. Οκ? Απλα να εισαι διπλα στην Girly οσο λειπει η μαμα σου και οταν επιστρεψει εκεινη ξερει τι θα κανει. Click για ανάπτυξη... Ενταξει!!!!!!!! Θα προσπαθησω να το κοψω αυτο το "κυριε" Διπλα της θα ειμαι καθε λιγο και λιγακι παω και την κοιταω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Απλά αν (χτύπα ξύλο) το μικρό μέσα της δεν τα έχει καταφέρει δεν είναι καλό για την υγεία της να μένει μέσα. Αυτό μ'ανησυχεί εμένα. Click για ανάπτυξη... Το ξερω υπαρχει περιπτωση να γινει συψεμια(αν λεγεται ετσι) και υπαρχει κινδυνοσ ακομα και για την γατα να πεθανει(γιαυτο εχω αγχοθει και εγω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:38 Η sabi έγραψε: #1.392 05-12-08 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το ξερω υπαρχει περιπτωση να γινει συψεμια(αν λεγεται ετσι) και υπαρχει κινδυνοσ ακομα και για την γατα να πεθανει(γιαυτο εχω αγχοθει και εγω) Click για ανάπτυξη... δεν νομηζω οτι μπορειτε να αφεισατε ετσι η γατα μεχρι αυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:43 Η Νεκταρια έγραψε: #1.393 05-12-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν νομηζω οτι μπορειτε να αφεισατε ετσι η γατα μεχρι αυριο Click για ανάπτυξη... Θα δειξει.... θα μιλησει και η μαμα μου με την γιατρο και θα δουμε τι θα κανουμε.....Εκαινη ξερει καλυτερα απο μενα πωσ να χειριστει την κατασταση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Ο EL GATO έγραψε: #1.394 05-12-08 17:44 Παιδια, οτι και να λεμε εμεις ειναι μονο εικασιες. Ας περιμενουμε να δει την Girly κτηνιατρος και να μας πει η κα Νεκταρια εμπεριστατωμενα. Μην βομβαρδιζουμε τωρα τη Χριστινα και την φερνουμε σε δυσκολη θεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:47 Η sabi έγραψε: #1.395 05-12-08 17:47 μια ακτονογραφια να ειταν καλο,οσο ανιχτα ειναι τα γιατρια,παντος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:48 Η Νεκταρια έγραψε: #1.396 05-12-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παιδια, οτι και να λεμε εμεις ειναι μονο εικασιες. Ας περιμενουμε να δει την Girly κτηνιατρος και να μας πει η κα Νεκταρια εμπεριστατωμενα. Click για ανάπτυξη... Εχετε απολυτο δικιο κυριε Παυλο....Και εγς αυτα που συζηταγαμε με την μαμα απο το τηλεφωνο σας μεταφερω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.397 05-12-08 17:49 καλη δυναμη Χριστινακι...εισαι αξια αντακαστατρια... υπομονη...η μαμα δεν θα αργησει...να εισαι κοντα της και να παρακολουθεις τη ρυθμικη αργη αναπνοη της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:52 Ο EL GATO έγραψε: #1.398 05-12-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εχετε απολυτο δικιο κυριε Παυλο....Και εγς αυτα που συζηταγαμε με την μαμα απο το τηλεφωνο σας μεταφερω!!! Click για ανάπτυξη... Χριστινα μου, μπορεις να με λες σκετο Παυλο. Δεν ξερω... Το "κυριε" καπως μου 'ρχεται. Δεν ειμαι και πολυ μεγαλος. Οκ? Απλα να εισαι διπλα στην Girly οσο λειπει η μαμα σου και οταν επιστρεψει εκεινη ξερει τι θα κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:53 Η aalyah έγραψε: #1.399 05-12-08 17:53 Ναι μωρέ Χριστίνα συγνώμη δεν θέλουμε να σε φωρτόνουμε και σένα. Απλά εγώ ανησύχησα γιατί ήδη ήρθε ο γιατρός και έφυγε και έχω λίγο αγχωθεί. Όλοι μαζί υπομονή λοιπόν και ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:56 Η Νεκταρια έγραψε: #1.400 05-12-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χριστινα μου, μπορεις να με λες σκετο Παυλο. Δεν ξερω... Το "κυριε" καπως μου 'ρχεται. Δεν ειμαι και πολυ μεγαλος. Οκ? Απλα να εισαι διπλα στην Girly οσο λειπει η μαμα σου και οταν επιστρεψει εκεινη ξερει τι θα κανει. Click για ανάπτυξη... Ενταξει!!!!!!!! Θα προσπαθησω να το κοψω αυτο το "κυριε" Διπλα της θα ειμαι καθε λιγο και λιγακι παω και την κοιταω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Το ξερω υπαρχει περιπτωση να γινει συψεμια(αν λεγεται ετσι) και υπαρχει κινδυνοσ ακομα και για την γατα να πεθανει(γιαυτο εχω αγχοθει και εγω) Click για ανάπτυξη... δεν νομηζω οτι μπορειτε να αφεισατε ετσι η γατα μεχρι αυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:43 Η Νεκταρια έγραψε: #1.393 05-12-08 17:43 Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν νομηζω οτι μπορειτε να αφεισατε ετσι η γατα μεχρι αυριο Click για ανάπτυξη... Θα δειξει.... θα μιλησει και η μαμα μου με την γιατρο και θα δουμε τι θα κανουμε.....Εκαινη ξερει καλυτερα απο μενα πωσ να χειριστει την κατασταση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Ο EL GATO έγραψε: #1.394 05-12-08 17:44 Παιδια, οτι και να λεμε εμεις ειναι μονο εικασιες. Ας περιμενουμε να δει την Girly κτηνιατρος και να μας πει η κα Νεκταρια εμπεριστατωμενα. Μην βομβαρδιζουμε τωρα τη Χριστινα και την φερνουμε σε δυσκολη θεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:47 Η sabi έγραψε: #1.395 05-12-08 17:47 μια ακτονογραφια να ειταν καλο,οσο ανιχτα ειναι τα γιατρια,παντος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:48 Η Νεκταρια έγραψε: #1.396 05-12-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παιδια, οτι και να λεμε εμεις ειναι μονο εικασιες. Ας περιμενουμε να δει την Girly κτηνιατρος και να μας πει η κα Νεκταρια εμπεριστατωμενα. Click για ανάπτυξη... Εχετε απολυτο δικιο κυριε Παυλο....Και εγς αυτα που συζηταγαμε με την μαμα απο το τηλεφωνο σας μεταφερω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.397 05-12-08 17:49 καλη δυναμη Χριστινακι...εισαι αξια αντακαστατρια... υπομονη...η μαμα δεν θα αργησει...να εισαι κοντα της και να παρακολουθεις τη ρυθμικη αργη αναπνοη της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:52 Ο EL GATO έγραψε: #1.398 05-12-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εχετε απολυτο δικιο κυριε Παυλο....Και εγς αυτα που συζηταγαμε με την μαμα απο το τηλεφωνο σας μεταφερω!!! Click για ανάπτυξη... Χριστινα μου, μπορεις να με λες σκετο Παυλο. Δεν ξερω... Το "κυριε" καπως μου 'ρχεται. Δεν ειμαι και πολυ μεγαλος. Οκ? Απλα να εισαι διπλα στην Girly οσο λειπει η μαμα σου και οταν επιστρεψει εκεινη ξερει τι θα κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:53 Η aalyah έγραψε: #1.399 05-12-08 17:53 Ναι μωρέ Χριστίνα συγνώμη δεν θέλουμε να σε φωρτόνουμε και σένα. Απλά εγώ ανησύχησα γιατί ήδη ήρθε ο γιατρός και έφυγε και έχω λίγο αγχωθεί. Όλοι μαζί υπομονή λοιπόν και ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:56 Η Νεκταρια έγραψε: #1.400 05-12-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χριστινα μου, μπορεις να με λες σκετο Παυλο. Δεν ξερω... Το "κυριε" καπως μου 'ρχεται. Δεν ειμαι και πολυ μεγαλος. Οκ? Απλα να εισαι διπλα στην Girly οσο λειπει η μαμα σου και οταν επιστρεψει εκεινη ξερει τι θα κανει. Click για ανάπτυξη... Ενταξει!!!!!!!! Θα προσπαθησω να το κοψω αυτο το "κυριε" Διπλα της θα ειμαι καθε λιγο και λιγακι παω και την κοιταω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν νομηζω οτι μπορειτε να αφεισατε ετσι η γατα μεχρι αυριο Click για ανάπτυξη... Θα δειξει.... θα μιλησει και η μαμα μου με την γιατρο και θα δουμε τι θα κανουμε.....Εκαινη ξερει καλυτερα απο μενα πωσ να χειριστει την κατασταση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:44 Ο EL GATO έγραψε: #1.394 05-12-08 17:44 Παιδια, οτι και να λεμε εμεις ειναι μονο εικασιες. Ας περιμενουμε να δει την Girly κτηνιατρος και να μας πει η κα Νεκταρια εμπεριστατωμενα. Μην βομβαρδιζουμε τωρα τη Χριστινα και την φερνουμε σε δυσκολη θεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:47 Η sabi έγραψε: #1.395 05-12-08 17:47 μια ακτονογραφια να ειταν καλο,οσο ανιχτα ειναι τα γιατρια,παντος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:48 Η Νεκταρια έγραψε: #1.396 05-12-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παιδια, οτι και να λεμε εμεις ειναι μονο εικασιες. Ας περιμενουμε να δει την Girly κτηνιατρος και να μας πει η κα Νεκταρια εμπεριστατωμενα. Click για ανάπτυξη... Εχετε απολυτο δικιο κυριε Παυλο....Και εγς αυτα που συζηταγαμε με την μαμα απο το τηλεφωνο σας μεταφερω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.397 05-12-08 17:49 καλη δυναμη Χριστινακι...εισαι αξια αντακαστατρια... υπομονη...η μαμα δεν θα αργησει...να εισαι κοντα της και να παρακολουθεις τη ρυθμικη αργη αναπνοη της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:52 Ο EL GATO έγραψε: #1.398 05-12-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εχετε απολυτο δικιο κυριε Παυλο....Και εγς αυτα που συζηταγαμε με την μαμα απο το τηλεφωνο σας μεταφερω!!! Click για ανάπτυξη... Χριστινα μου, μπορεις να με λες σκετο Παυλο. Δεν ξερω... Το "κυριε" καπως μου 'ρχεται. Δεν ειμαι και πολυ μεγαλος. Οκ? Απλα να εισαι διπλα στην Girly οσο λειπει η μαμα σου και οταν επιστρεψει εκεινη ξερει τι θα κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:53 Η aalyah έγραψε: #1.399 05-12-08 17:53 Ναι μωρέ Χριστίνα συγνώμη δεν θέλουμε να σε φωρτόνουμε και σένα. Απλά εγώ ανησύχησα γιατί ήδη ήρθε ο γιατρός και έφυγε και έχω λίγο αγχωθεί. Όλοι μαζί υπομονή λοιπόν και ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:56 Η Νεκταρια έγραψε: #1.400 05-12-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χριστινα μου, μπορεις να με λες σκετο Παυλο. Δεν ξερω... Το "κυριε" καπως μου 'ρχεται. Δεν ειμαι και πολυ μεγαλος. Οκ? Απλα να εισαι διπλα στην Girly οσο λειπει η μαμα σου και οταν επιστρεψει εκεινη ξερει τι θα κανει. Click για ανάπτυξη... Ενταξει!!!!!!!! Θα προσπαθησω να το κοψω αυτο το "κυριε" Διπλα της θα ειμαι καθε λιγο και λιγακι παω και την κοιταω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδια, οτι και να λεμε εμεις ειναι μονο εικασιες. Ας περιμενουμε να δει την Girly κτηνιατρος και να μας πει η κα Νεκταρια εμπεριστατωμενα. Μην βομβαρδιζουμε τωρα τη Χριστινα και την φερνουμε σε δυσκολη θεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:47 Η sabi έγραψε: #1.395 05-12-08 17:47 μια ακτονογραφια να ειταν καλο,οσο ανιχτα ειναι τα γιατρια,παντος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:48 Η Νεκταρια έγραψε: #1.396 05-12-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παιδια, οτι και να λεμε εμεις ειναι μονο εικασιες. Ας περιμενουμε να δει την Girly κτηνιατρος και να μας πει η κα Νεκταρια εμπεριστατωμενα. Click για ανάπτυξη... Εχετε απολυτο δικιο κυριε Παυλο....Και εγς αυτα που συζηταγαμε με την μαμα απο το τηλεφωνο σας μεταφερω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.397 05-12-08 17:49 καλη δυναμη Χριστινακι...εισαι αξια αντακαστατρια... υπομονη...η μαμα δεν θα αργησει...να εισαι κοντα της και να παρακολουθεις τη ρυθμικη αργη αναπνοη της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:52 Ο EL GATO έγραψε: #1.398 05-12-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εχετε απολυτο δικιο κυριε Παυλο....Και εγς αυτα που συζηταγαμε με την μαμα απο το τηλεφωνο σας μεταφερω!!! Click για ανάπτυξη... Χριστινα μου, μπορεις να με λες σκετο Παυλο. Δεν ξερω... Το "κυριε" καπως μου 'ρχεται. Δεν ειμαι και πολυ μεγαλος. Οκ? Απλα να εισαι διπλα στην Girly οσο λειπει η μαμα σου και οταν επιστρεψει εκεινη ξερει τι θα κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:53 Η aalyah έγραψε: #1.399 05-12-08 17:53 Ναι μωρέ Χριστίνα συγνώμη δεν θέλουμε να σε φωρτόνουμε και σένα. Απλά εγώ ανησύχησα γιατί ήδη ήρθε ο γιατρός και έφυγε και έχω λίγο αγχωθεί. Όλοι μαζί υπομονή λοιπόν και ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:56 Η Νεκταρια έγραψε: #1.400 05-12-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χριστινα μου, μπορεις να με λες σκετο Παυλο. Δεν ξερω... Το "κυριε" καπως μου 'ρχεται. Δεν ειμαι και πολυ μεγαλος. Οκ? Απλα να εισαι διπλα στην Girly οσο λειπει η μαμα σου και οταν επιστρεψει εκεινη ξερει τι θα κανει. Click για ανάπτυξη... Ενταξει!!!!!!!! Θα προσπαθησω να το κοψω αυτο το "κυριε" Διπλα της θα ειμαι καθε λιγο και λιγακι παω και την κοιταω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μια ακτονογραφια να ειταν καλο,οσο ανιχτα ειναι τα γιατρια,παντος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:48 Η Νεκταρια έγραψε: #1.396 05-12-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παιδια, οτι και να λεμε εμεις ειναι μονο εικασιες. Ας περιμενουμε να δει την Girly κτηνιατρος και να μας πει η κα Νεκταρια εμπεριστατωμενα. Click για ανάπτυξη... Εχετε απολυτο δικιο κυριε Παυλο....Και εγς αυτα που συζηταγαμε με την μαμα απο το τηλεφωνο σας μεταφερω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.397 05-12-08 17:49 καλη δυναμη Χριστινακι...εισαι αξια αντακαστατρια... υπομονη...η μαμα δεν θα αργησει...να εισαι κοντα της και να παρακολουθεις τη ρυθμικη αργη αναπνοη της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:52 Ο EL GATO έγραψε: #1.398 05-12-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εχετε απολυτο δικιο κυριε Παυλο....Και εγς αυτα που συζηταγαμε με την μαμα απο το τηλεφωνο σας μεταφερω!!! Click για ανάπτυξη... Χριστινα μου, μπορεις να με λες σκετο Παυλο. Δεν ξερω... Το "κυριε" καπως μου 'ρχεται. Δεν ειμαι και πολυ μεγαλος. Οκ? Απλα να εισαι διπλα στην Girly οσο λειπει η μαμα σου και οταν επιστρεψει εκεινη ξερει τι θα κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:53 Η aalyah έγραψε: #1.399 05-12-08 17:53 Ναι μωρέ Χριστίνα συγνώμη δεν θέλουμε να σε φωρτόνουμε και σένα. Απλά εγώ ανησύχησα γιατί ήδη ήρθε ο γιατρός και έφυγε και έχω λίγο αγχωθεί. Όλοι μαζί υπομονή λοιπόν και ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:56 Η Νεκταρια έγραψε: #1.400 05-12-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χριστινα μου, μπορεις να με λες σκετο Παυλο. Δεν ξερω... Το "κυριε" καπως μου 'ρχεται. Δεν ειμαι και πολυ μεγαλος. Οκ? Απλα να εισαι διπλα στην Girly οσο λειπει η μαμα σου και οταν επιστρεψει εκεινη ξερει τι θα κανει. Click για ανάπτυξη... Ενταξει!!!!!!!! Θα προσπαθησω να το κοψω αυτο το "κυριε" Διπλα της θα ειμαι καθε λιγο και λιγακι παω και την κοιταω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παιδια, οτι και να λεμε εμεις ειναι μονο εικασιες. Ας περιμενουμε να δει την Girly κτηνιατρος και να μας πει η κα Νεκταρια εμπεριστατωμενα. Click για ανάπτυξη... Εχετε απολυτο δικιο κυριε Παυλο....Και εγς αυτα που συζηταγαμε με την μαμα απο το τηλεφωνο σας μεταφερω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.397 05-12-08 17:49 καλη δυναμη Χριστινακι...εισαι αξια αντακαστατρια... υπομονη...η μαμα δεν θα αργησει...να εισαι κοντα της και να παρακολουθεις τη ρυθμικη αργη αναπνοη της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:52 Ο EL GATO έγραψε: #1.398 05-12-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εχετε απολυτο δικιο κυριε Παυλο....Και εγς αυτα που συζηταγαμε με την μαμα απο το τηλεφωνο σας μεταφερω!!! Click για ανάπτυξη... Χριστινα μου, μπορεις να με λες σκετο Παυλο. Δεν ξερω... Το "κυριε" καπως μου 'ρχεται. Δεν ειμαι και πολυ μεγαλος. Οκ? Απλα να εισαι διπλα στην Girly οσο λειπει η μαμα σου και οταν επιστρεψει εκεινη ξερει τι θα κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:53 Η aalyah έγραψε: #1.399 05-12-08 17:53 Ναι μωρέ Χριστίνα συγνώμη δεν θέλουμε να σε φωρτόνουμε και σένα. Απλά εγώ ανησύχησα γιατί ήδη ήρθε ο γιατρός και έφυγε και έχω λίγο αγχωθεί. Όλοι μαζί υπομονή λοιπόν και ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:56 Η Νεκταρια έγραψε: #1.400 05-12-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χριστινα μου, μπορεις να με λες σκετο Παυλο. Δεν ξερω... Το "κυριε" καπως μου 'ρχεται. Δεν ειμαι και πολυ μεγαλος. Οκ? Απλα να εισαι διπλα στην Girly οσο λειπει η μαμα σου και οταν επιστρεψει εκεινη ξερει τι θα κανει. Click για ανάπτυξη... Ενταξει!!!!!!!! Θα προσπαθησω να το κοψω αυτο το "κυριε" Διπλα της θα ειμαι καθε λιγο και λιγακι παω και την κοιταω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλη δυναμη Χριστινακι...εισαι αξια αντακαστατρια... υπομονη...η μαμα δεν θα αργησει...να εισαι κοντα της και να παρακολουθεις τη ρυθμικη αργη αναπνοη της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:52 Ο EL GATO έγραψε: #1.398 05-12-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εχετε απολυτο δικιο κυριε Παυλο....Και εγς αυτα που συζηταγαμε με την μαμα απο το τηλεφωνο σας μεταφερω!!! Click για ανάπτυξη... Χριστινα μου, μπορεις να με λες σκετο Παυλο. Δεν ξερω... Το "κυριε" καπως μου 'ρχεται. Δεν ειμαι και πολυ μεγαλος. Οκ? Απλα να εισαι διπλα στην Girly οσο λειπει η μαμα σου και οταν επιστρεψει εκεινη ξερει τι θα κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:53 Η aalyah έγραψε: #1.399 05-12-08 17:53 Ναι μωρέ Χριστίνα συγνώμη δεν θέλουμε να σε φωρτόνουμε και σένα. Απλά εγώ ανησύχησα γιατί ήδη ήρθε ο γιατρός και έφυγε και έχω λίγο αγχωθεί. Όλοι μαζί υπομονή λοιπόν και ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:56 Η Νεκταρια έγραψε: #1.400 05-12-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χριστινα μου, μπορεις να με λες σκετο Παυλο. Δεν ξερω... Το "κυριε" καπως μου 'ρχεται. Δεν ειμαι και πολυ μεγαλος. Οκ? Απλα να εισαι διπλα στην Girly οσο λειπει η μαμα σου και οταν επιστρεψει εκεινη ξερει τι θα κανει. Click για ανάπτυξη... Ενταξει!!!!!!!! Θα προσπαθησω να το κοψω αυτο το "κυριε" Διπλα της θα ειμαι καθε λιγο και λιγακι παω και την κοιταω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εχετε απολυτο δικιο κυριε Παυλο....Και εγς αυτα που συζηταγαμε με την μαμα απο το τηλεφωνο σας μεταφερω!!! Click για ανάπτυξη... Χριστινα μου, μπορεις να με λες σκετο Παυλο. Δεν ξερω... Το "κυριε" καπως μου 'ρχεται. Δεν ειμαι και πολυ μεγαλος. Οκ? Απλα να εισαι διπλα στην Girly οσο λειπει η μαμα σου και οταν επιστρεψει εκεινη ξερει τι θα κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:53 Η aalyah έγραψε: #1.399 05-12-08 17:53 Ναι μωρέ Χριστίνα συγνώμη δεν θέλουμε να σε φωρτόνουμε και σένα. Απλά εγώ ανησύχησα γιατί ήδη ήρθε ο γιατρός και έφυγε και έχω λίγο αγχωθεί. Όλοι μαζί υπομονή λοιπόν και ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:56 Η Νεκταρια έγραψε: #1.400 05-12-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χριστινα μου, μπορεις να με λες σκετο Παυλο. Δεν ξερω... Το "κυριε" καπως μου 'ρχεται. Δεν ειμαι και πολυ μεγαλος. Οκ? Απλα να εισαι διπλα στην Girly οσο λειπει η μαμα σου και οταν επιστρεψει εκεινη ξερει τι θα κανει. Click για ανάπτυξη... Ενταξει!!!!!!!! Θα προσπαθησω να το κοψω αυτο το "κυριε" Διπλα της θα ειμαι καθε λιγο και λιγακι παω και την κοιταω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 68 69 70 71 72 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 70 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 70 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ναι μωρέ Χριστίνα συγνώμη δεν θέλουμε να σε φωρτόνουμε και σένα. Απλά εγώ ανησύχησα γιατί ήδη ήρθε ο γιατρός και έφυγε και έχω λίγο αγχωθεί. Όλοι μαζί υπομονή λοιπόν και ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:56 Η Νεκταρια έγραψε: #1.400 05-12-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χριστινα μου, μπορεις να με λες σκετο Παυλο. Δεν ξερω... Το "κυριε" καπως μου 'ρχεται. Δεν ειμαι και πολυ μεγαλος. Οκ? Απλα να εισαι διπλα στην Girly οσο λειπει η μαμα σου και οταν επιστρεψει εκεινη ξερει τι θα κανει. Click για ανάπτυξη... Ενταξει!!!!!!!! Θα προσπαθησω να το κοψω αυτο το "κυριε" Διπλα της θα ειμαι καθε λιγο και λιγακι παω και την κοιταω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χριστινα μου, μπορεις να με λες σκετο Παυλο. Δεν ξερω... Το "κυριε" καπως μου 'ρχεται. Δεν ειμαι και πολυ μεγαλος. Οκ? Απλα να εισαι διπλα στην Girly οσο λειπει η μαμα σου και οταν επιστρεψει εκεινη ξερει τι θα κανει. Click για ανάπτυξη... Ενταξει!!!!!!!! Θα προσπαθησω να το κοψω αυτο το "κυριε" Διπλα της θα ειμαι καθε λιγο και λιγακι παω και την κοιταω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.