Τα Μaine Coon-άκια!!

την ειχε φαει ολη η αφησε λιγο..αν ναι τοτε ειναι το ιδιο οταν πανε και κανουν τα κακα τους.Μπορει να στο κανει παλι οτα παει για νερο,πριν πιουν...αυτο το κανουν τα κουνακια.[/quote]

Αυτό το βίτσιο το έχει και ο Φιντέλ:blink::blink::lol::lol::lol: και βέβαια μονίμως το ρίχνει κάτω και τα κάνει όλα μούσκεμα:mad::mad:
Να και κατι που πηρε η Καρμεν απο τον πατερα της!!:lol::lol:
Το εκανε στη Χιο και το κανει και εδω στο μπωλ που εχει η αδερφη μου διπλα και ειναι και για 1,5 λιτρο νερο πως το κουναει απορω..:blink::blink:
Εγω εβαλα κεραμικο και ησυχασα!;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας κουνακια!
Εχω διαβασει οτι το κάνουν για να καλυψουν τις μυρωδιες και να μη βρει άλλο ζώο τη φωλια τους.Το κάνει η Μόιρα(ο γαϊδαρος ο Σειριος δε νοιαζεται καθολου αν ανακαλυψουν τη φωλια μας...).:PΤι κανετε σημερα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το γραφω αυτο για να γινω Cat Worshipper!

Το γραφω αυτο για να γινω Cat Worshipper!
Μια ωριμοτητα παντως την εχουμε ολοι οι γατογονεις...:P:lol::lol::lol::lol::lol:

Μια ωριμοτητα παντως την εχουμε ολοι οι γατογονεις...:P:lol::lol::lol::lol::lol:
ειναι να μην εχουμε Δωρακι?Και αρκετη πειρα θαλεγα

Καλε πειραζα τον Παυλο που εγραψε το μηνυμα μονο και μονο για να αλλαξει κατηγορια.:lol:

Καλε πειραζα τον Παυλο που εγραψε το μηνυμα μονο και μονο για να αλλαξει κατηγορια.:lol:
Δε βλεπεις εμας τους σπεσιαλιστες??:cool:
Εχουμε τη τιμη να μιλαμε και με τη πρωταθλήτρια:cool::lol:

Που αναφερεσαι? Πρωταθλητρια?

να και τα "online"μωρακια μας!!!!

Συνημμένα

• DSC00101.jpg
    DSC00101.jpg
    156,6 KB · Εμφανίσεις: 23
  • DSC00104.jpg
    DSC00104.jpg
    143 KB · Εμφανίσεις: 27
:lol::lol::lol:
το πρωι δηλ τωρα θα μας λες....
...μερααααα....και θα χτυπας και το μπεγλερι?
Επειδη σε εχω γνωρισει...δεν σου παει καθολου:lol::lol:

Δε βλεπεις εμας τους σπεσιαλιστες??:cool:
Εχουμε τη τιμη να μιλαμε και με τη πρωταθλήτρια:cool::lol:
Παρακαλω εκτος απο πρωταθλητρια και ειδημονα,να με αποκαλειτε και βασιλισσα του off topic!:lol:

Νεκταρια στη δευτερη φωτο το μπροστινο μωρακι που εχει και κοκκινο ειναι η Ελισσαβετ;Κουκλια ε,εχω μεινει αφωνη!

Παρακαλω εκτος απο πρωταθλητρια και ειδημονα,να με αποκαλειτε και βασιλισσα του off topic!:lol:
Σου απονεμω το κυπελλο της πρωταθλητριας της παρλας:up:

Σου απονεμω το κυπελλο της πρωταθλητριας της παρλας:up:
Κι εσυ Νεκταρια;Καλα αυτη η απαραδεκτη η Γιουλη,αλλα εσυ;Και νομιζα οτι με ειχες συμπαθησει...

Νεκταρια στη δευτερη φωτο το μπροστινο μωρακι που εχει και κοκκινο ειναι η Ελισσαβετ;Κουκλια ε,εχω μεινει αφωνη!
μωρε δεν προσεξα ποια ηταν και τωρα κοιμουνται,για να δω.Παντως Ελισαβετ δεν εχω....Elektra & Elizabeth.
Αληθεια να σε ρωτησω κατι για τη Μοιρα.Βασικα δεν ειναι καπως μικρη για ζευγαρωμα?
Τωρα εχουμε 11 ο μηνας ,καλα τι οιστρος ειναι αυτος που θα κρατησει μεχρι τις 23?

μωρε δεν προσεξα ποια ηταν και τωρα κοιμουνται,για να δω.Παντως Ελισαβετ δεν εχω....Elektra & Elizabeth.
Αληθεια να σε ρωτησω κατι για τη Μοιρα.Βασικα δεν ειναι καπως μικρη για ζευγαρωμα?
Τωρα εχουμε 11 ο μηνας ,καλα τι οιστρος ειναι αυτος που θα κρατησει μεχρι τις 23?
Καλε την Elizabeth λεω,την εγραψα στα ελληνικα για να μην αλλαζω γλωσσα.:lol:
Για το ζευγαρωμα ρωτησα δυο κτηνιατρους και μου ειπαν οτι τα σιαμ γενικα ωριμαζουν νωρις.Ειχε εδω και μηνες τον πρωτο της οιστρο,και μαλλον και τον δευτερο αν καταλαβα καλα.Αυτη τη στιγμη κανει κατι φωνουλες που και που,αλλα δε "στηνεται" ουτε εχει αλλα σημαδια.Ουτε ξερουμε καν αν θα εχει οιστρο οταν την παμε στον αρσενικο,απλα θα την αφησω Αθηνα καθως επιστρεφουμε για της διακοπες,κι αν μεσα στο δεκαημερο της ερθει και μεινει εγκυος καλως,αλλιως θα τη στειρωσω οταν επιστρεψουμε.

κι εγω Ελισσαβετ θα τη λεω τη μικρη...μου αρεσει πιο πολυ:P:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back