Τα Μaine Coon-άκια!!

Καλε την Elizabeth λεω,την εγραψα στα ελληνικα για να μην αλλαζω γλωσσα.:lol:
Για το ζευγαρωμα ρωτησα δυο κτηνιατρους και μου ειπαν οτι τα σιαμ γενικα ωριμαζουν νωρις.Ειχε εδω και μηνες τον πρωτο της οιστρο,και μαλλον και τον δευτερο αν καταλαβα καλα.Αυτη τη στιγμη κανει κατι φωνουλες που και που,αλλα δε "στηνεται" ουτε εχει αλλα σημαδια.Ουτε ξερουμε καν αν θα εχει οιστρο οταν την παμε στον αρσενικο,απλα θα την αφησω Αθηνα καθως επιστρεφουμε για της διακοπες,κι αν μεσα στο δεκαημερο της ερθει και μεινει εγκυος καλως,αλλιως θα τη στειρωσω οταν επιστρεψουμε.
κανονικα θα πρεπει να στηνεται,βασικα θα προτιμουσα το αγορι να παει στο κοριτσι.Ξερεις μπορει απο το στρες να της φυγει,αν τελικα εχει.Παντως αν θελεις μωρακια καλο θα ειναι να σιγουρευτεις οτι εχει οιστρο,αλιως θα στρεσαριστει πολυ η γατα αλλαζοντας περιβαλλον,ασε που θα χιλιοτσακωθουν

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κανονικα θα πρεπει να στηνεται,βασικα θα προτιμουσα το αγορι να παει στο κοριτσι.Ξερεις μπορει απο το στρες να της φυγει,αν τελικα εχει.Παντως αν θελεις μωρακια καλο θα ειναι να σιγουρευτεις οτι εχει οιστρο,αλιως θα στρεσαριστει πολυ η γατα αλλαζοντας περιβαλλον,ασε που θα χιλιοτσακωθουν
Κι εγω θα το προτιμουσα,αλλα καθοτι μενουμε στην Καλυμνο ειναι κομμααααατι δυσκολο.:lol:Ασε που εχω δυο γατουλια σε 40 τετραγωνικα,νομιζω πως δεν θα ηταν καλο να φερω και αρσενικο για ζευγαρωμα.Για γατοκαυγα δεν ανησυχω,ειναι τοσο ησυχη που την περνας για μπιμπελο,και ηταν πολυ υποτακτικη οταν προσπαθουσε ο Σειριος να...:redface:Περιβαλλον θα αλλαζε ετσι κι αλλιως γιατι θα ειμαστε Βολο για τις διακοπες,με πολυ αγνωστο κοσμο,σε ενα σπιτι που δεν εχει ξναβρεθει,και πολλα ζωακια.Οποτε εκει θα ειναι πιο ηρεμη(ειναι ζευγαρι χωρις παιδακια) με εναν γατουλη μονο,κι αν δεν μενει εγκυος ή δεν τα πανε καλα δε χαλασε κι ο κοσμος.Απλα δεν γινεται να ξαναπροσπαθησουμε.:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εγω θα το προτιμουσα,αλλα καθοτι μενουμε στην Καλυμνο ειναι κομμααααατι δυσκολο.:lol:Ασε που εχω δυο γατουλια σε 40 τετραγωνικα,νομιζω πως δεν θα ηταν καλο να φερω και αρσενικο για ζευγαρωμα.Για γατοκαυγα δεν ανησυχω,ειναι τοσο ησυχη που την περνας για μπιμπελο,και ηταν πολυ υποτακτικη οταν προσπαθουσε ο Σειριος να...:redface:Περιβαλλον θα αλλαζε ετσι κι αλλιως γιατι θα ειμαστε Βολο για τις διακοπες,με πολυ αγνωστο κοσμο,σε ενα σπιτι που δεν εχει ξναβρεθει,και πολλα ζωακια.Οποτε εκει θα ειναι πιο ηρεμη(ειναι ζευγαρι χωρις παιδακια) με εναν γατουλη μονο,κι αν δεν μενει εγκυος ή δεν τα πανε καλα δε χαλασε κι ο κοσμος.Απλα δεν γινεται να ξαναπροσπαθησουμε.:/:
δικη σου η αποφαση Δωρακι μου,εγω οτι ξερω σου ειπα:hmm:

Φυσικα και εκτιμω πολυ τη γνωμη σου,απλα ετσι οπως ειναι τα πραγματα δεν γινεται να λειτουργησει αλλιως.Η κτηνιατρος την τελευταια φορα που την ειδε μας ειπε οτι ειναι μια χαρα,κι οτι εχει αρκετες πιθανοτητες να εμφανισει εκεινη την περιοδο οιστρο,ειδικα με ενεργο αρσενικο στον ιδιο χωρο.Σιγουρα θα θελαμε μωρακια,αλλα αν δεν τυχει,θα τη στειρωσω γυριζοντας γιατι η επομενη φορα που θα μπορω να την αφησω να ζευγαρωσει θα ειναι του χρονου τα Χριστουγεννα,και δε θελω να ταλαιπωρειται και να θετω σε κινδυνο την υγεια της.

Καλησπέρα σας Μεινκουνάκια. Νεκταρία τα μωρά σου είναι μούρλια!!! Ειδικά ο κούκλος σου....τι ωραίο κρεμ χρώμα που έχει καλέ!!! Ετσι ανοιχτόχρωμος θα μείνει ε?? Μ'αρέσει πολύ το χρώμα του :up:

Καλησπέρα σας Μεινκουνάκια. Νεκταρία τα μωρά σου είναι μούρλια!!! Ειδικά ο κούκλος σου....τι ωραίο κρεμ χρώμα που έχει καλέ!!! Ετσι ανοιχτόχρωμος θα μείνει ε?? Μ'αρέσει πολύ το χρώμα του :up:

Aν σου πω οτι και αυτον εχω ξεχωρισει??Εχει τελειο χρωμα απιθανος και πρεπει να ειναι και λιγο σπανιο ε?:hmm:

Aν σου πω οτι και αυτον εχω ξεχωρισει??Εχει τελειο χρωμα απιθανος και πρεπει να ειναι και λιγο σπανιο ε?:hmm:

Δεν ξέρω αν είναι σπάνιο πάντως το κρεμ του είναι απίθανο!!! :up::up::up: Πολύ κούκλος ο Ελβιν πάρα πολύ ο γλυκός μου!!! Μεγαλώσαν ή εμενα έτσι μου φαίνεται? Εσένα σου φαίνεται να μεγαλώσαν?:hmm:

Tί κάνετε παιδιά;Ψιλοχαθήκαμε τις τελευταίες μέρες μου φαίνεται...:(Καλα και το site ήταν τόσο αργό,μου έσπαγε τα νεύρα κάθε φορά που πήγαινα να μπω και μετά απο λίγο τα παρατούσα.:mad:Ακόμα έτσι είναι γμτ.Νεκταρία μου τί κάνεις;Πώς πήγε η επέμβαση;Ελπίζω όλα να είναι καλά και να αναρρώσεις γρήγορα!!:up:

Να και κατι που πηρε η Καρμεν απο τον πατερα της!!:lol::lol:
Το εκανε στη Χιο και το κανει και εδω στο μπωλ που εχει η αδερφη μου διπλα και ειναι και για 1,5 λιτρο νερο πως το κουναει απορω..:blink::blink:
Εγω εβαλα κεραμικο και ησυχασα!;)
Κι εμένα ο Σεβάχ παιδιά ξύνει το μέρος δίπλα στην τροφή του όταν είναι να φάει. Μεγάλη απορία είχα γιατί το κάνει. Και η πλάκα η μεγάλη είναι ότι τον ξεσήκωσε κι η κυρία Νάλα κ δυο μερες τώρα το κάνει κι αυτή:lol::lol:

να και τα "online"μωρακια μας!!!!

Νεκταρία τι τέλεια μωρά είναι αυτά!!!! ΤΕΛΕΙΑ πραγματικά.Κι αυτό το κρεμ είναι η αδυναμία μου σαν χρώμα στα μέιν κουν. Τρελάθηκα που είδα από κοντά την Κρέμα σου κ τον Μάουρο ως ενήλικα γατιά!!!Φαντάζομαι τι κουκλί θα γίνει!!!!:up:

Πολύ νέκρα έπεσε τώρα τελευταία στο thread μας..:hmm:Στο τρέξιμο είστε όλοι;Θα μπαίνω μέσα και θα μιλάω μόνη μου στο τέλος σαν τη χαζή!!:P

Πολύ νέκρα έπεσε τώρα τελευταία στο thread μας..:hmm:Στο τρέξιμο είστε όλοι;Θα μπαίνω μέσα και θα μιλάω μόνη μου στο τέλος σαν τη χαζή!!:P
:lol::lol::lol:Αντε παραπονιάρα!:PΟρίστε μπήκα εγώ να τα πούμε!!Οντως είχα πολύ τρέξιμο τις τελευταίες μέρες!!Τώρα είμαι πιο χαλαρά..Τί κάνει η μικρή σου;Βάλε καμιά καινουρια φωτό να την καμαρώσουμε!!:lol::lol::lol:

(τα πρώτα συμπτώματα της σχιζοφρένειας!!!Δεν παωωωω καλαααααά!!)

Tί κάνετε παιδιά;Ψιλοχαθήκαμε τις τελευταίες μέρες μου φαίνεται...:(Καλα και το site ήταν τόσο αργό,μου έσπαγε τα νεύρα κάθε φορά που πήγαινα να μπω και μετά απο λίγο τα παρατούσα.:mad:Ακόμα έτσι είναι γμτ.Νεκταρία μου τί κάνεις;Πώς πήγε η επέμβαση;Ελπίζω όλα να είναι καλά και να αναρρώσεις γρήγορα!!:up:
ναι οντως ετρεχε πολυ αργα.....τωρα καλυτερα.πολυ καλα πηγε η επεμβαση,ενα τεταρτο κρατησε αλλα τωρα ειναι το μανικι.Ενω αισθανομαι καλα δεν πρεπει να σκυβω και να σηκωνω βαρια πραγματα.Οταν δεν πονας πουθενα καμμια φορα ξεχνιεσαι.Εκνευριζομαι γιατι σκυβω καθιστη με αποτελεσμα οι δουλειες να γινονται σε διπλο χρονο.Ας ειναι ,τουλαχιστον βλεπω απο το ενα ματι,δεν φοραω πια γυαλια και με τον και νουργιο χρονο θα τακτοποιησω και το αλλο.Σημερα θα παω και στον γιατρο να με δει.Τα κουνακια ειναι πιο μεγαλα οπως παρατηρησατε,διπλασια σε βαρος απο τις γεννες που ειχα μεχρι τωρα......νεα αιματα βλεπεις:up:

ναι οντως ετρεχε πολυ αργα.....τωρα καλυτερα.πολυ καλα πηγε η επεμβαση,ενα τεταρτο κρατησε αλλα τωρα ειναι το μανικι.Ενω αισθανομαι καλα δεν πρεπει να σκυβω και να σηκωνω βαρια πραγματα.Οταν δεν πονας πουθενα καμμια φορα ξεχνιεσαι.Εκνευριζομαι γιατι σκυβω καθιστη με αποτελεσμα οι δουλειες να γινονται σε διπλο χρονο.Ας ειναι ,τουλαχιστον βλεπω απο το ενα ματι,δεν φοραω πια γυαλια και με τον και νουργιο χρονο θα τακτοποιησω και το αλλο.Σημερα θα παω και στον γιατρο να με δει.Τα κουνακια ειναι πιο μεγαλα οπως παρατηρησατε,διπλασια σε βαρος απο τις γεννες που ειχα μεχρι τωρα......νεα αιματα βλεπεις:up:
Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά!!:up:Εγώ να δω πώς θα ξεμπερδέψω με το δικό μου πρόβλημα...Με το που σκέφτομαι την εξέταση αυτή με πιάνει πανικός..Θα πρέπει όμως να το τακτοποιήσω απο την καινούρια χρονιά γιατί με την καρδιά δεν είναι να παίζεις..
Σε αφήνω τώρα Νεκταρία μου γιατί έχω δουλίτσα..
(και να μη σκύβεις πολύ τώρα που δεν είναι και ο άντρας σου εκεί!:lol:Εκτός αν γύρισε απο το ταξίδι του!!:P:P)

Νεκταρίνι μου περαστικούλια σου!!!!:rolleyes: Τώρα θέλει λίγο προσοχή....να μην κουράζεσαι....κάνε μόνο τα άκρως αναγκαία ...οι δουλειές ΠΟΤΕ δεν τελειώνουν....:/::down:
Φιλάκια πολλά και να μου ζουλήξεις λίγο τα μωρούλια σας!!!:inlove:

Νεκταρίνι μου περαστικούλια σου!!!!:rolleyes: Τώρα θέλει λίγο προσοχή....να μην κουράζεσαι....κάνε μόνο τα άκρως αναγκαία ...οι δουλειές ΠΟΤΕ δεν τελειώνουν....:/::down:
Φιλάκια πολλά και να μου ζουλήξεις λίγο τα μωρούλια σας!!!:inlove:
κουκλιτσα μου καλημερα ,καιρο ειχαμε να τα πουμε.Το ξερω οτι οι δουλεις δεν τελειωνουν αλλα δεν μπορω να τα αφησω χωρις τη στοιχιωδη καθαριοτητα και με τις τελευταιες καταιγιδες φαντασου αμμος +νερο=αχταρμας παντου και τα τζαμια πουα:lol::lol:
φιλακια στα μωρα σου δωσε δυο στη Ραισα....ερωτας παιδι μου πως να το κανουμε

Παιδια, γραφετε ο,τι να 'ναι γιατι η Στελλα αρχισε να μιλα μονη της. :lol:

Περαστικα Νεκταρια και φιλια στα μωρακια!

Παιδια, γραφετε ο,τι να 'ναι γιατι η Στελλα αρχισε να μιλα μονη της. :lol:
τα γραφει και με μικρα γραμματα ,ετσι για να τσεκαρει την οραση μου ε Παυλο μου?Κακο κοριτσι μας εγινε:redface:

κουκλιτσα μου καλημερα ,καιρο ειχαμε να τα πουμε.Το ξερω οτι οι δουλεις δεν τελειωνουν αλλα δεν μπορω να τα αφησω χωρις τη στοιχιωδη καθαριοτητα και με τις τελευταιες καταιγιδες φαντασου αμμος +νερο=αχταρμας παντου και τα τζαμια πουα:lol::lol:
φιλακια στα μωρα σου δωσε δυο στη Ραισα....ερωτας παιδι μου πως να το κανουμε

Ναι καιρό έχει να τα πούμε....αλλά μαθαίνω τα νέα σας;)
καλά, αφού επιμένεις να κάνεις δουλειές όταν τελειώσεις έλα και από εδώ μια βόλτα...έχω κι εγώ κάτι πουα τζάμια:P:lol::lol::lol:

Θα δώσω τα φιλάκια στον έρωτά σου:rolleyes:...τώρα ετοιμάζομαι για νέο μωρό...ένα μακρύτριχο τάμπυ βρετανάκι....το είδες?:D

Ναι καιρό έχει να τα πούμε....αλλά μαθαίνω τα νέα σας;)
καλά, αφού επιμένεις να κάνεις δουλειές όταν τελειώσεις έλα και από εδώ μια βόλτα...έχω κι εγώ κάτι πουα τζάμια:P:lol::lol::lol:

Θα δώσω τα φιλάκια στον έρωτά σου:rolleyes:...τώρα ετοιμάζομαι για νέο μωρό...ένα μακρύτριχο τάμπυ βρετανάκι....το είδες?:D
Ναι κατι πηρε το ματι μου......νομιζω απο δω ,απο Σαρωνιδα η κανω λαθος,εχεις φωτο?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back