EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:31 Ο EL GATO έγραψε: #1.921 15-12-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: τα γραφει και με μικρα γραμματα ,ετσι για να τσεκαρει την οραση μου ε Παυλο μου?Κακο κοριτσι μας εγινε Click για ανάπτυξη... Ειναι αυτη μια.... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι κατι πηρε το ματι μου......νομιζω απο δω ,απο Σαρωνιδα η κανω λαθος,εχεις φωτο? Click για ανάπτυξη... Τωρα το ματι τα πιανει ολα, ε? Αντε, με το νεο χρονο δε θα πιανεσαι που θα γινει επεμβαση και στο δευτερο. Αητος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:33 Η Raisa έγραψε: #1.922 15-12-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι κατι πηρε το ματι μου......νομιζω απο δω ,απο Σαρωνιδα η κανω λαθος,εχεις φωτο? Click για ανάπτυξη... Όχι από Ρωσία....αυτόν εδώ τον κούκλο Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ειναι αυτη μια.... Τωρα το ματι τα πιανει ολα, ε? Αντε, με το νεο χρονο δε θα πιανεσαι που θα γινει επεμβαση και στο δευτερο. Αητος!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:54 Η Νεκταρια έγραψε: #1.923 15-12-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Όχι από Ρωσία....αυτόν εδώ τον κούκλο Click για ανάπτυξη... μωρε τι κουκλος ειναι αυτοςκαλοριζικος φιλεναδα.Ποσο θα ειναι στα μεσα Μαρτιου ....ποτε γεννηθηκε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.924 15-12-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Όχι από Ρωσία....αυτόν εδώ τον κούκλο Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Μαιην Κουνακια!! Νεκταρινακι μου μια χαρα σε βλέπω Νικολετα! Αυτα ειναι καταπληκτικα νεα!! Παω στο θεμα σας να διαβασω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:59 Η Βάσια13859: #1.925 15-12-08 12:59 καλησπέρα κι εδω..Νεκταρία πότε θα κάνεις την επεμβαση?καλη επιτυχία να εχεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:15 Η Νεκταρια έγραψε: #1.926 15-12-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλησπέρα κι εδω..Νεκταρία πότε θα κάνεις την επεμβαση?καλη επιτυχία να εχεις.. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Βασιακο μου,την εκανα στις 13/12 το αλλο ματι μετα τις γιορτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:09 Η Raisa έγραψε: #1.927 15-12-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μωρε τι κουκλος ειναι αυτοςκαλοριζικος φιλεναδα.Ποσο θα ειναι στα μεσα Μαρτιου ....ποτε γεννηθηκε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Νεκταρία...ακόμα βέβαια δεν είναι σίγουρο τίποτε...είμαστε στις διαπραγματεύσεις....είναι γεννημένος 12/10/08, τον Μάρτιο θα είναι 5 μηνών (ταμάμ για έκθεση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.928 15-12-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ Νεκταρία...ακόμα βέβαια δεν είναι σίγουρο τίποτε...είμαστε στις διαπραγματεύσεις....είναι γεννημένος 12/10/08, τον Μάρτιο θα είναι 5 μηνών (ταμάμ για έκθεση) Click για ανάπτυξη... Αν ειναι Longhair Νικολετα σε ποια κατηγορια "παιζει" ?? Για πες μου στο δικο σας θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:21 Η elvenstar: #1.929 15-12-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γεια σου Βασιακο μου,την εκανα στις 13/12 το αλλο ματι μετα τις γιορτες. Click για ανάπτυξη... Περαστικά Νεκταρία και εύχομαι καλή επιτυχία κ για την επόμενη. Θα κάνει κ η μαμά μου την άνοιξη την ίδια επέμβαση. Μένεις μέσα για 1-2 μέρες ή φεύγεις αμέσως μετά την επέμβαση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Η Νεκταρια έγραψε: #1.930 15-12-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Περαστικά Νεκταρία και εύχομαι καλή επιτυχία κ για την επόμενη. Θα κάνει κ η μαμά μου την άνοιξη την ίδια επέμβαση. Μένεις μέσα για 1-2 μέρες ή φεύγεις αμέσως μετά την επέμβαση; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω κοριτσι μου,2 ωρες το πολυ εκατσα στη κλινικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:54 Η elvenstar: #1.931 15-12-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω κοριτσι μου,2 ωρες το πολυ εκατσα στη κλινικη Click για ανάπτυξη... Ε! εντάξει δεν είναι τίποτα 2 ώρες είναι απαραίτητες μέχρι να ξυπνήσεις καλά από την νάρκωση. Όλα θα πάνε καλά κ στην επόμενη λοιπόν Τα μωράκια σας τι κάνουν; Kαι επειδή βάζω παντού χριστουγεννιάτικα δωράκια να βάλω κ σε σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.932 15-12-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε! εντάξει δεν είναι τίποτα 2 ώρες είναι απαραίτητες μέχρι να ξυπνήσεις καλά από την νάρκωση. Όλα θα πάνε καλά κ στην επόμενη λοιπόν Τα μωράκια σας τι κάνουν; Kαι επειδή βάζω παντού χριστουγεννιάτικα δωράκια να βάλω κ σε σας Click για ανάπτυξη... εισαι απαιχτη Ελενα! Που τα βρισκεις ολα αυτα καλε? Ενα για καθε περισταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:10 Η moukelis έγραψε: #1.933 15-12-08 17:10 Νεκταρια μου τελικα θα τα καταφερεις για καφεδακι;Εμεις θα μεινουμε μια βραδια,οποτε θα ειμαστε ολη μερα δικοι σας!Θα ειναι πολυ ωραια να γνωριστουμε κι απο κοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.934 15-12-08 17:12 Μειν Κουνατοι! Καντε κλικ πανω στη φωτο του γατου που σας εβαλε η Ελενα και παραγγειλτε τωρα Χριστουγεννιατικα Μειν κουνοπροιοντα https://www.cafepress.com/mainecooncats/980765 καλα απο promotion ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:15 Η Νεκταρια έγραψε: #1.935 15-12-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εισαι απαιχτη Ελενα! Που τα βρισκεις ολα αυτα καλε? Ενα για καθε περισταση Click για ανάπτυξη... θα τα δω λιαν συντομως Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια μου τελικα θα τα καταφερεις για καφεδακι;Εμεις θα μεινουμε μια βραδια,οποτε θα ειμαστε ολη μερα δικοι σας!Θα ειναι πολυ ωραια να γνωριστουμε κι απο κοντα! Click για ανάπτυξη... θα προσπαθησω Δωρακι μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μειν Κουνατοι! Καντε κλικ πανω στη φωτο του γατου που σας εβαλε η Ελενα και παραγγειλτε τωρα Χριστουγεννιατικα Μειν κουνοπροιοντα https://www.cafepress.com/mainecooncats/980765 καλα απο promotion ε? Click για ανάπτυξη... Γιουλακι μου φευγω για τον γιατρο ....μολις γυρισω τα λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.936 15-12-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: θα τα δω λιαν συντομως θα προσπαθησω Δωρακι μου Γιουλακι μου φευγω για τον γιατρο ....μολις γυρισω τα λεμε Click για ανάπτυξη... Ολα καλα! Κι εμεις εχουμε ορθοδοντικο σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:29 Η elvenstar: #1.937 15-12-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εισαι απαιχτη Ελενα! Που τα βρισκεις ολα αυτα καλε? Ενα για καθε περισταση Click για ανάπτυξη... Μυστικό του επαγγέλματος Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μειν Κουνατοι! Καντε κλικ πανω στη φωτο του γατου που σας εβαλε η Ελενα και παραγγειλτε τωρα Χριστουγεννιατικα Μειν κουνοπροιοντα https://www.cafepress.com/mainecooncats/980765 καλα απο promotion ε? Click για ανάπτυξη... Είπαμε είσαι Γιουλάκης, όπως λέμε Ψινάκης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:58 Ο EL GATO έγραψε: #1.938 16-12-08 10:58 Ελατε μωρε, μιλατε και λιγο που εχετε κρυφτει ολοι. Θελετε να αρχισει η Στελλα να μιλα μονη της παλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.939 16-12-08 11:06 Καλημερα! Εγω δεν έχω κουνακι...με παιζετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:09 Ο EL GATO έγραψε: #1.940 16-12-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Εγω δεν έχω κουνακι...με παιζετε? Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΤΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: τα γραφει και με μικρα γραμματα ,ετσι για να τσεκαρει την οραση μου ε Παυλο μου?Κακο κοριτσι μας εγινε Click για ανάπτυξη... Ειναι αυτη μια.... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι κατι πηρε το ματι μου......νομιζω απο δω ,απο Σαρωνιδα η κανω λαθος,εχεις φωτο? Click για ανάπτυξη... Τωρα το ματι τα πιανει ολα, ε? Αντε, με το νεο χρονο δε θα πιανεσαι που θα γινει επεμβαση και στο δευτερο. Αητος!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:33 Η Raisa έγραψε: #1.922 15-12-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι κατι πηρε το ματι μου......νομιζω απο δω ,απο Σαρωνιδα η κανω λαθος,εχεις φωτο? Click για ανάπτυξη... Όχι από Ρωσία....αυτόν εδώ τον κούκλο Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ειναι αυτη μια.... Τωρα το ματι τα πιανει ολα, ε? Αντε, με το νεο χρονο δε θα πιανεσαι που θα γινει επεμβαση και στο δευτερο. Αητος!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:54 Η Νεκταρια έγραψε: #1.923 15-12-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Όχι από Ρωσία....αυτόν εδώ τον κούκλο Click για ανάπτυξη... μωρε τι κουκλος ειναι αυτοςκαλοριζικος φιλεναδα.Ποσο θα ειναι στα μεσα Μαρτιου ....ποτε γεννηθηκε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.924 15-12-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Όχι από Ρωσία....αυτόν εδώ τον κούκλο Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Μαιην Κουνακια!! Νεκταρινακι μου μια χαρα σε βλέπω Νικολετα! Αυτα ειναι καταπληκτικα νεα!! Παω στο θεμα σας να διαβασω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:59 Η Βάσια13859: #1.925 15-12-08 12:59 καλησπέρα κι εδω..Νεκταρία πότε θα κάνεις την επεμβαση?καλη επιτυχία να εχεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:15 Η Νεκταρια έγραψε: #1.926 15-12-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλησπέρα κι εδω..Νεκταρία πότε θα κάνεις την επεμβαση?καλη επιτυχία να εχεις.. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Βασιακο μου,την εκανα στις 13/12 το αλλο ματι μετα τις γιορτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:09 Η Raisa έγραψε: #1.927 15-12-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μωρε τι κουκλος ειναι αυτοςκαλοριζικος φιλεναδα.Ποσο θα ειναι στα μεσα Μαρτιου ....ποτε γεννηθηκε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Νεκταρία...ακόμα βέβαια δεν είναι σίγουρο τίποτε...είμαστε στις διαπραγματεύσεις....είναι γεννημένος 12/10/08, τον Μάρτιο θα είναι 5 μηνών (ταμάμ για έκθεση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.928 15-12-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ Νεκταρία...ακόμα βέβαια δεν είναι σίγουρο τίποτε...είμαστε στις διαπραγματεύσεις....είναι γεννημένος 12/10/08, τον Μάρτιο θα είναι 5 μηνών (ταμάμ για έκθεση) Click για ανάπτυξη... Αν ειναι Longhair Νικολετα σε ποια κατηγορια "παιζει" ?? Για πες μου στο δικο σας θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:21 Η elvenstar: #1.929 15-12-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γεια σου Βασιακο μου,την εκανα στις 13/12 το αλλο ματι μετα τις γιορτες. Click για ανάπτυξη... Περαστικά Νεκταρία και εύχομαι καλή επιτυχία κ για την επόμενη. Θα κάνει κ η μαμά μου την άνοιξη την ίδια επέμβαση. Μένεις μέσα για 1-2 μέρες ή φεύγεις αμέσως μετά την επέμβαση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Η Νεκταρια έγραψε: #1.930 15-12-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Περαστικά Νεκταρία και εύχομαι καλή επιτυχία κ για την επόμενη. Θα κάνει κ η μαμά μου την άνοιξη την ίδια επέμβαση. Μένεις μέσα για 1-2 μέρες ή φεύγεις αμέσως μετά την επέμβαση; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω κοριτσι μου,2 ωρες το πολυ εκατσα στη κλινικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:54 Η elvenstar: #1.931 15-12-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω κοριτσι μου,2 ωρες το πολυ εκατσα στη κλινικη Click για ανάπτυξη... Ε! εντάξει δεν είναι τίποτα 2 ώρες είναι απαραίτητες μέχρι να ξυπνήσεις καλά από την νάρκωση. Όλα θα πάνε καλά κ στην επόμενη λοιπόν Τα μωράκια σας τι κάνουν; Kαι επειδή βάζω παντού χριστουγεννιάτικα δωράκια να βάλω κ σε σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.932 15-12-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε! εντάξει δεν είναι τίποτα 2 ώρες είναι απαραίτητες μέχρι να ξυπνήσεις καλά από την νάρκωση. Όλα θα πάνε καλά κ στην επόμενη λοιπόν Τα μωράκια σας τι κάνουν; Kαι επειδή βάζω παντού χριστουγεννιάτικα δωράκια να βάλω κ σε σας Click για ανάπτυξη... εισαι απαιχτη Ελενα! Που τα βρισκεις ολα αυτα καλε? Ενα για καθε περισταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:10 Η moukelis έγραψε: #1.933 15-12-08 17:10 Νεκταρια μου τελικα θα τα καταφερεις για καφεδακι;Εμεις θα μεινουμε μια βραδια,οποτε θα ειμαστε ολη μερα δικοι σας!Θα ειναι πολυ ωραια να γνωριστουμε κι απο κοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.934 15-12-08 17:12 Μειν Κουνατοι! Καντε κλικ πανω στη φωτο του γατου που σας εβαλε η Ελενα και παραγγειλτε τωρα Χριστουγεννιατικα Μειν κουνοπροιοντα https://www.cafepress.com/mainecooncats/980765 καλα απο promotion ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:15 Η Νεκταρια έγραψε: #1.935 15-12-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εισαι απαιχτη Ελενα! Που τα βρισκεις ολα αυτα καλε? Ενα για καθε περισταση Click για ανάπτυξη... θα τα δω λιαν συντομως Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια μου τελικα θα τα καταφερεις για καφεδακι;Εμεις θα μεινουμε μια βραδια,οποτε θα ειμαστε ολη μερα δικοι σας!Θα ειναι πολυ ωραια να γνωριστουμε κι απο κοντα! Click για ανάπτυξη... θα προσπαθησω Δωρακι μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μειν Κουνατοι! Καντε κλικ πανω στη φωτο του γατου που σας εβαλε η Ελενα και παραγγειλτε τωρα Χριστουγεννιατικα Μειν κουνοπροιοντα https://www.cafepress.com/mainecooncats/980765 καλα απο promotion ε? Click για ανάπτυξη... Γιουλακι μου φευγω για τον γιατρο ....μολις γυρισω τα λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.936 15-12-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: θα τα δω λιαν συντομως θα προσπαθησω Δωρακι μου Γιουλακι μου φευγω για τον γιατρο ....μολις γυρισω τα λεμε Click για ανάπτυξη... Ολα καλα! Κι εμεις εχουμε ορθοδοντικο σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:29 Η elvenstar: #1.937 15-12-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εισαι απαιχτη Ελενα! Που τα βρισκεις ολα αυτα καλε? Ενα για καθε περισταση Click για ανάπτυξη... Μυστικό του επαγγέλματος Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μειν Κουνατοι! Καντε κλικ πανω στη φωτο του γατου που σας εβαλε η Ελενα και παραγγειλτε τωρα Χριστουγεννιατικα Μειν κουνοπροιοντα https://www.cafepress.com/mainecooncats/980765 καλα απο promotion ε? Click για ανάπτυξη... Είπαμε είσαι Γιουλάκης, όπως λέμε Ψινάκης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:58 Ο EL GATO έγραψε: #1.938 16-12-08 10:58 Ελατε μωρε, μιλατε και λιγο που εχετε κρυφτει ολοι. Θελετε να αρχισει η Στελλα να μιλα μονη της παλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.939 16-12-08 11:06 Καλημερα! Εγω δεν έχω κουνακι...με παιζετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:09 Ο EL GATO έγραψε: #1.940 16-12-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Εγω δεν έχω κουνακι...με παιζετε? Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΤΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι κατι πηρε το ματι μου......νομιζω απο δω ,απο Σαρωνιδα η κανω λαθος,εχεις φωτο? Click για ανάπτυξη... Όχι από Ρωσία....αυτόν εδώ τον κούκλο Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ειναι αυτη μια.... Τωρα το ματι τα πιανει ολα, ε? Αντε, με το νεο χρονο δε θα πιανεσαι που θα γινει επεμβαση και στο δευτερο. Αητος!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:54 Η Νεκταρια έγραψε: #1.923 15-12-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Όχι από Ρωσία....αυτόν εδώ τον κούκλο Click για ανάπτυξη... μωρε τι κουκλος ειναι αυτοςκαλοριζικος φιλεναδα.Ποσο θα ειναι στα μεσα Μαρτιου ....ποτε γεννηθηκε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.924 15-12-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Όχι από Ρωσία....αυτόν εδώ τον κούκλο Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Μαιην Κουνακια!! Νεκταρινακι μου μια χαρα σε βλέπω Νικολετα! Αυτα ειναι καταπληκτικα νεα!! Παω στο θεμα σας να διαβασω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:59 Η Βάσια13859: #1.925 15-12-08 12:59 καλησπέρα κι εδω..Νεκταρία πότε θα κάνεις την επεμβαση?καλη επιτυχία να εχεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:15 Η Νεκταρια έγραψε: #1.926 15-12-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλησπέρα κι εδω..Νεκταρία πότε θα κάνεις την επεμβαση?καλη επιτυχία να εχεις.. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Βασιακο μου,την εκανα στις 13/12 το αλλο ματι μετα τις γιορτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:09 Η Raisa έγραψε: #1.927 15-12-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μωρε τι κουκλος ειναι αυτοςκαλοριζικος φιλεναδα.Ποσο θα ειναι στα μεσα Μαρτιου ....ποτε γεννηθηκε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Νεκταρία...ακόμα βέβαια δεν είναι σίγουρο τίποτε...είμαστε στις διαπραγματεύσεις....είναι γεννημένος 12/10/08, τον Μάρτιο θα είναι 5 μηνών (ταμάμ για έκθεση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.928 15-12-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ Νεκταρία...ακόμα βέβαια δεν είναι σίγουρο τίποτε...είμαστε στις διαπραγματεύσεις....είναι γεννημένος 12/10/08, τον Μάρτιο θα είναι 5 μηνών (ταμάμ για έκθεση) Click για ανάπτυξη... Αν ειναι Longhair Νικολετα σε ποια κατηγορια "παιζει" ?? Για πες μου στο δικο σας θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:21 Η elvenstar: #1.929 15-12-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γεια σου Βασιακο μου,την εκανα στις 13/12 το αλλο ματι μετα τις γιορτες. Click για ανάπτυξη... Περαστικά Νεκταρία και εύχομαι καλή επιτυχία κ για την επόμενη. Θα κάνει κ η μαμά μου την άνοιξη την ίδια επέμβαση. Μένεις μέσα για 1-2 μέρες ή φεύγεις αμέσως μετά την επέμβαση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Η Νεκταρια έγραψε: #1.930 15-12-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Περαστικά Νεκταρία και εύχομαι καλή επιτυχία κ για την επόμενη. Θα κάνει κ η μαμά μου την άνοιξη την ίδια επέμβαση. Μένεις μέσα για 1-2 μέρες ή φεύγεις αμέσως μετά την επέμβαση; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω κοριτσι μου,2 ωρες το πολυ εκατσα στη κλινικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:54 Η elvenstar: #1.931 15-12-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω κοριτσι μου,2 ωρες το πολυ εκατσα στη κλινικη Click για ανάπτυξη... Ε! εντάξει δεν είναι τίποτα 2 ώρες είναι απαραίτητες μέχρι να ξυπνήσεις καλά από την νάρκωση. Όλα θα πάνε καλά κ στην επόμενη λοιπόν Τα μωράκια σας τι κάνουν; Kαι επειδή βάζω παντού χριστουγεννιάτικα δωράκια να βάλω κ σε σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.932 15-12-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε! εντάξει δεν είναι τίποτα 2 ώρες είναι απαραίτητες μέχρι να ξυπνήσεις καλά από την νάρκωση. Όλα θα πάνε καλά κ στην επόμενη λοιπόν Τα μωράκια σας τι κάνουν; Kαι επειδή βάζω παντού χριστουγεννιάτικα δωράκια να βάλω κ σε σας Click για ανάπτυξη... εισαι απαιχτη Ελενα! Που τα βρισκεις ολα αυτα καλε? Ενα για καθε περισταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:10 Η moukelis έγραψε: #1.933 15-12-08 17:10 Νεκταρια μου τελικα θα τα καταφερεις για καφεδακι;Εμεις θα μεινουμε μια βραδια,οποτε θα ειμαστε ολη μερα δικοι σας!Θα ειναι πολυ ωραια να γνωριστουμε κι απο κοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.934 15-12-08 17:12 Μειν Κουνατοι! Καντε κλικ πανω στη φωτο του γατου που σας εβαλε η Ελενα και παραγγειλτε τωρα Χριστουγεννιατικα Μειν κουνοπροιοντα https://www.cafepress.com/mainecooncats/980765 καλα απο promotion ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:15 Η Νεκταρια έγραψε: #1.935 15-12-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εισαι απαιχτη Ελενα! Που τα βρισκεις ολα αυτα καλε? Ενα για καθε περισταση Click για ανάπτυξη... θα τα δω λιαν συντομως Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια μου τελικα θα τα καταφερεις για καφεδακι;Εμεις θα μεινουμε μια βραδια,οποτε θα ειμαστε ολη μερα δικοι σας!Θα ειναι πολυ ωραια να γνωριστουμε κι απο κοντα! Click για ανάπτυξη... θα προσπαθησω Δωρακι μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μειν Κουνατοι! Καντε κλικ πανω στη φωτο του γατου που σας εβαλε η Ελενα και παραγγειλτε τωρα Χριστουγεννιατικα Μειν κουνοπροιοντα https://www.cafepress.com/mainecooncats/980765 καλα απο promotion ε? Click για ανάπτυξη... Γιουλακι μου φευγω για τον γιατρο ....μολις γυρισω τα λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.936 15-12-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: θα τα δω λιαν συντομως θα προσπαθησω Δωρακι μου Γιουλακι μου φευγω για τον γιατρο ....μολις γυρισω τα λεμε Click για ανάπτυξη... Ολα καλα! Κι εμεις εχουμε ορθοδοντικο σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:29 Η elvenstar: #1.937 15-12-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εισαι απαιχτη Ελενα! Που τα βρισκεις ολα αυτα καλε? Ενα για καθε περισταση Click για ανάπτυξη... Μυστικό του επαγγέλματος Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μειν Κουνατοι! Καντε κλικ πανω στη φωτο του γατου που σας εβαλε η Ελενα και παραγγειλτε τωρα Χριστουγεννιατικα Μειν κουνοπροιοντα https://www.cafepress.com/mainecooncats/980765 καλα απο promotion ε? Click για ανάπτυξη... Είπαμε είσαι Γιουλάκης, όπως λέμε Ψινάκης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:58 Ο EL GATO έγραψε: #1.938 16-12-08 10:58 Ελατε μωρε, μιλατε και λιγο που εχετε κρυφτει ολοι. Θελετε να αρχισει η Στελλα να μιλα μονη της παλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.939 16-12-08 11:06 Καλημερα! Εγω δεν έχω κουνακι...με παιζετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:09 Ο EL GATO έγραψε: #1.940 16-12-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Εγω δεν έχω κουνακι...με παιζετε? Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΤΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Όχι από Ρωσία....αυτόν εδώ τον κούκλο Click για ανάπτυξη... μωρε τι κουκλος ειναι αυτοςκαλοριζικος φιλεναδα.Ποσο θα ειναι στα μεσα Μαρτιου ....ποτε γεννηθηκε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.924 15-12-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Όχι από Ρωσία....αυτόν εδώ τον κούκλο Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Μαιην Κουνακια!! Νεκταρινακι μου μια χαρα σε βλέπω Νικολετα! Αυτα ειναι καταπληκτικα νεα!! Παω στο θεμα σας να διαβασω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:59 Η Βάσια13859: #1.925 15-12-08 12:59 καλησπέρα κι εδω..Νεκταρία πότε θα κάνεις την επεμβαση?καλη επιτυχία να εχεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:15 Η Νεκταρια έγραψε: #1.926 15-12-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλησπέρα κι εδω..Νεκταρία πότε θα κάνεις την επεμβαση?καλη επιτυχία να εχεις.. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Βασιακο μου,την εκανα στις 13/12 το αλλο ματι μετα τις γιορτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:09 Η Raisa έγραψε: #1.927 15-12-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μωρε τι κουκλος ειναι αυτοςκαλοριζικος φιλεναδα.Ποσο θα ειναι στα μεσα Μαρτιου ....ποτε γεννηθηκε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Νεκταρία...ακόμα βέβαια δεν είναι σίγουρο τίποτε...είμαστε στις διαπραγματεύσεις....είναι γεννημένος 12/10/08, τον Μάρτιο θα είναι 5 μηνών (ταμάμ για έκθεση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.928 15-12-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ Νεκταρία...ακόμα βέβαια δεν είναι σίγουρο τίποτε...είμαστε στις διαπραγματεύσεις....είναι γεννημένος 12/10/08, τον Μάρτιο θα είναι 5 μηνών (ταμάμ για έκθεση) Click για ανάπτυξη... Αν ειναι Longhair Νικολετα σε ποια κατηγορια "παιζει" ?? Για πες μου στο δικο σας θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:21 Η elvenstar: #1.929 15-12-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γεια σου Βασιακο μου,την εκανα στις 13/12 το αλλο ματι μετα τις γιορτες. Click για ανάπτυξη... Περαστικά Νεκταρία και εύχομαι καλή επιτυχία κ για την επόμενη. Θα κάνει κ η μαμά μου την άνοιξη την ίδια επέμβαση. Μένεις μέσα για 1-2 μέρες ή φεύγεις αμέσως μετά την επέμβαση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Η Νεκταρια έγραψε: #1.930 15-12-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Περαστικά Νεκταρία και εύχομαι καλή επιτυχία κ για την επόμενη. Θα κάνει κ η μαμά μου την άνοιξη την ίδια επέμβαση. Μένεις μέσα για 1-2 μέρες ή φεύγεις αμέσως μετά την επέμβαση; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω κοριτσι μου,2 ωρες το πολυ εκατσα στη κλινικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:54 Η elvenstar: #1.931 15-12-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω κοριτσι μου,2 ωρες το πολυ εκατσα στη κλινικη Click για ανάπτυξη... Ε! εντάξει δεν είναι τίποτα 2 ώρες είναι απαραίτητες μέχρι να ξυπνήσεις καλά από την νάρκωση. Όλα θα πάνε καλά κ στην επόμενη λοιπόν Τα μωράκια σας τι κάνουν; Kαι επειδή βάζω παντού χριστουγεννιάτικα δωράκια να βάλω κ σε σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.932 15-12-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε! εντάξει δεν είναι τίποτα 2 ώρες είναι απαραίτητες μέχρι να ξυπνήσεις καλά από την νάρκωση. Όλα θα πάνε καλά κ στην επόμενη λοιπόν Τα μωράκια σας τι κάνουν; Kαι επειδή βάζω παντού χριστουγεννιάτικα δωράκια να βάλω κ σε σας Click για ανάπτυξη... εισαι απαιχτη Ελενα! Που τα βρισκεις ολα αυτα καλε? Ενα για καθε περισταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:10 Η moukelis έγραψε: #1.933 15-12-08 17:10 Νεκταρια μου τελικα θα τα καταφερεις για καφεδακι;Εμεις θα μεινουμε μια βραδια,οποτε θα ειμαστε ολη μερα δικοι σας!Θα ειναι πολυ ωραια να γνωριστουμε κι απο κοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.934 15-12-08 17:12 Μειν Κουνατοι! Καντε κλικ πανω στη φωτο του γατου που σας εβαλε η Ελενα και παραγγειλτε τωρα Χριστουγεννιατικα Μειν κουνοπροιοντα https://www.cafepress.com/mainecooncats/980765 καλα απο promotion ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:15 Η Νεκταρια έγραψε: #1.935 15-12-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εισαι απαιχτη Ελενα! Που τα βρισκεις ολα αυτα καλε? Ενα για καθε περισταση Click για ανάπτυξη... θα τα δω λιαν συντομως Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια μου τελικα θα τα καταφερεις για καφεδακι;Εμεις θα μεινουμε μια βραδια,οποτε θα ειμαστε ολη μερα δικοι σας!Θα ειναι πολυ ωραια να γνωριστουμε κι απο κοντα! Click για ανάπτυξη... θα προσπαθησω Δωρακι μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μειν Κουνατοι! Καντε κλικ πανω στη φωτο του γατου που σας εβαλε η Ελενα και παραγγειλτε τωρα Χριστουγεννιατικα Μειν κουνοπροιοντα https://www.cafepress.com/mainecooncats/980765 καλα απο promotion ε? Click για ανάπτυξη... Γιουλακι μου φευγω για τον γιατρο ....μολις γυρισω τα λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.936 15-12-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: θα τα δω λιαν συντομως θα προσπαθησω Δωρακι μου Γιουλακι μου φευγω για τον γιατρο ....μολις γυρισω τα λεμε Click για ανάπτυξη... Ολα καλα! Κι εμεις εχουμε ορθοδοντικο σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:29 Η elvenstar: #1.937 15-12-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εισαι απαιχτη Ελενα! Που τα βρισκεις ολα αυτα καλε? Ενα για καθε περισταση Click για ανάπτυξη... Μυστικό του επαγγέλματος Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μειν Κουνατοι! Καντε κλικ πανω στη φωτο του γατου που σας εβαλε η Ελενα και παραγγειλτε τωρα Χριστουγεννιατικα Μειν κουνοπροιοντα https://www.cafepress.com/mainecooncats/980765 καλα απο promotion ε? Click για ανάπτυξη... Είπαμε είσαι Γιουλάκης, όπως λέμε Ψινάκης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:58 Ο EL GATO έγραψε: #1.938 16-12-08 10:58 Ελατε μωρε, μιλατε και λιγο που εχετε κρυφτει ολοι. Θελετε να αρχισει η Στελλα να μιλα μονη της παλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.939 16-12-08 11:06 Καλημερα! Εγω δεν έχω κουνακι...με παιζετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:09 Ο EL GATO έγραψε: #1.940 16-12-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Εγω δεν έχω κουνακι...με παιζετε? Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΤΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Όχι από Ρωσία....αυτόν εδώ τον κούκλο Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Μαιην Κουνακια!! Νεκταρινακι μου μια χαρα σε βλέπω Νικολετα! Αυτα ειναι καταπληκτικα νεα!! Παω στο θεμα σας να διαβασω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:59 Η Βάσια13859: #1.925 15-12-08 12:59 καλησπέρα κι εδω..Νεκταρία πότε θα κάνεις την επεμβαση?καλη επιτυχία να εχεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:15 Η Νεκταρια έγραψε: #1.926 15-12-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλησπέρα κι εδω..Νεκταρία πότε θα κάνεις την επεμβαση?καλη επιτυχία να εχεις.. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Βασιακο μου,την εκανα στις 13/12 το αλλο ματι μετα τις γιορτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:09 Η Raisa έγραψε: #1.927 15-12-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μωρε τι κουκλος ειναι αυτοςκαλοριζικος φιλεναδα.Ποσο θα ειναι στα μεσα Μαρτιου ....ποτε γεννηθηκε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Νεκταρία...ακόμα βέβαια δεν είναι σίγουρο τίποτε...είμαστε στις διαπραγματεύσεις....είναι γεννημένος 12/10/08, τον Μάρτιο θα είναι 5 μηνών (ταμάμ για έκθεση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.928 15-12-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ Νεκταρία...ακόμα βέβαια δεν είναι σίγουρο τίποτε...είμαστε στις διαπραγματεύσεις....είναι γεννημένος 12/10/08, τον Μάρτιο θα είναι 5 μηνών (ταμάμ για έκθεση) Click για ανάπτυξη... Αν ειναι Longhair Νικολετα σε ποια κατηγορια "παιζει" ?? Για πες μου στο δικο σας θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:21 Η elvenstar: #1.929 15-12-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γεια σου Βασιακο μου,την εκανα στις 13/12 το αλλο ματι μετα τις γιορτες. Click για ανάπτυξη... Περαστικά Νεκταρία και εύχομαι καλή επιτυχία κ για την επόμενη. Θα κάνει κ η μαμά μου την άνοιξη την ίδια επέμβαση. Μένεις μέσα για 1-2 μέρες ή φεύγεις αμέσως μετά την επέμβαση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Η Νεκταρια έγραψε: #1.930 15-12-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Περαστικά Νεκταρία και εύχομαι καλή επιτυχία κ για την επόμενη. Θα κάνει κ η μαμά μου την άνοιξη την ίδια επέμβαση. Μένεις μέσα για 1-2 μέρες ή φεύγεις αμέσως μετά την επέμβαση; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω κοριτσι μου,2 ωρες το πολυ εκατσα στη κλινικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:54 Η elvenstar: #1.931 15-12-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω κοριτσι μου,2 ωρες το πολυ εκατσα στη κλινικη Click για ανάπτυξη... Ε! εντάξει δεν είναι τίποτα 2 ώρες είναι απαραίτητες μέχρι να ξυπνήσεις καλά από την νάρκωση. Όλα θα πάνε καλά κ στην επόμενη λοιπόν Τα μωράκια σας τι κάνουν; Kαι επειδή βάζω παντού χριστουγεννιάτικα δωράκια να βάλω κ σε σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.932 15-12-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε! εντάξει δεν είναι τίποτα 2 ώρες είναι απαραίτητες μέχρι να ξυπνήσεις καλά από την νάρκωση. Όλα θα πάνε καλά κ στην επόμενη λοιπόν Τα μωράκια σας τι κάνουν; Kαι επειδή βάζω παντού χριστουγεννιάτικα δωράκια να βάλω κ σε σας Click για ανάπτυξη... εισαι απαιχτη Ελενα! Που τα βρισκεις ολα αυτα καλε? Ενα για καθε περισταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:10 Η moukelis έγραψε: #1.933 15-12-08 17:10 Νεκταρια μου τελικα θα τα καταφερεις για καφεδακι;Εμεις θα μεινουμε μια βραδια,οποτε θα ειμαστε ολη μερα δικοι σας!Θα ειναι πολυ ωραια να γνωριστουμε κι απο κοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.934 15-12-08 17:12 Μειν Κουνατοι! Καντε κλικ πανω στη φωτο του γατου που σας εβαλε η Ελενα και παραγγειλτε τωρα Χριστουγεννιατικα Μειν κουνοπροιοντα https://www.cafepress.com/mainecooncats/980765 καλα απο promotion ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:15 Η Νεκταρια έγραψε: #1.935 15-12-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εισαι απαιχτη Ελενα! Που τα βρισκεις ολα αυτα καλε? Ενα για καθε περισταση Click για ανάπτυξη... θα τα δω λιαν συντομως Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια μου τελικα θα τα καταφερεις για καφεδακι;Εμεις θα μεινουμε μια βραδια,οποτε θα ειμαστε ολη μερα δικοι σας!Θα ειναι πολυ ωραια να γνωριστουμε κι απο κοντα! Click για ανάπτυξη... θα προσπαθησω Δωρακι μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μειν Κουνατοι! Καντε κλικ πανω στη φωτο του γατου που σας εβαλε η Ελενα και παραγγειλτε τωρα Χριστουγεννιατικα Μειν κουνοπροιοντα https://www.cafepress.com/mainecooncats/980765 καλα απο promotion ε? Click για ανάπτυξη... Γιουλακι μου φευγω για τον γιατρο ....μολις γυρισω τα λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.936 15-12-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: θα τα δω λιαν συντομως θα προσπαθησω Δωρακι μου Γιουλακι μου φευγω για τον γιατρο ....μολις γυρισω τα λεμε Click για ανάπτυξη... Ολα καλα! Κι εμεις εχουμε ορθοδοντικο σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:29 Η elvenstar: #1.937 15-12-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εισαι απαιχτη Ελενα! Που τα βρισκεις ολα αυτα καλε? Ενα για καθε περισταση Click για ανάπτυξη... Μυστικό του επαγγέλματος Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μειν Κουνατοι! Καντε κλικ πανω στη φωτο του γατου που σας εβαλε η Ελενα και παραγγειλτε τωρα Χριστουγεννιατικα Μειν κουνοπροιοντα https://www.cafepress.com/mainecooncats/980765 καλα απο promotion ε? Click για ανάπτυξη... Είπαμε είσαι Γιουλάκης, όπως λέμε Ψινάκης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:58 Ο EL GATO έγραψε: #1.938 16-12-08 10:58 Ελατε μωρε, μιλατε και λιγο που εχετε κρυφτει ολοι. Θελετε να αρχισει η Στελλα να μιλα μονη της παλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.939 16-12-08 11:06 Καλημερα! Εγω δεν έχω κουνακι...με παιζετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:09 Ο EL GATO έγραψε: #1.940 16-12-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Εγω δεν έχω κουνακι...με παιζετε? Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΤΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλησπέρα κι εδω..Νεκταρία πότε θα κάνεις την επεμβαση?καλη επιτυχία να εχεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:15 Η Νεκταρια έγραψε: #1.926 15-12-08 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλησπέρα κι εδω..Νεκταρία πότε θα κάνεις την επεμβαση?καλη επιτυχία να εχεις.. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Βασιακο μου,την εκανα στις 13/12 το αλλο ματι μετα τις γιορτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:09 Η Raisa έγραψε: #1.927 15-12-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μωρε τι κουκλος ειναι αυτοςκαλοριζικος φιλεναδα.Ποσο θα ειναι στα μεσα Μαρτιου ....ποτε γεννηθηκε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Νεκταρία...ακόμα βέβαια δεν είναι σίγουρο τίποτε...είμαστε στις διαπραγματεύσεις....είναι γεννημένος 12/10/08, τον Μάρτιο θα είναι 5 μηνών (ταμάμ για έκθεση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.928 15-12-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ Νεκταρία...ακόμα βέβαια δεν είναι σίγουρο τίποτε...είμαστε στις διαπραγματεύσεις....είναι γεννημένος 12/10/08, τον Μάρτιο θα είναι 5 μηνών (ταμάμ για έκθεση) Click για ανάπτυξη... Αν ειναι Longhair Νικολετα σε ποια κατηγορια "παιζει" ?? Για πες μου στο δικο σας θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:21 Η elvenstar: #1.929 15-12-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γεια σου Βασιακο μου,την εκανα στις 13/12 το αλλο ματι μετα τις γιορτες. Click για ανάπτυξη... Περαστικά Νεκταρία και εύχομαι καλή επιτυχία κ για την επόμενη. Θα κάνει κ η μαμά μου την άνοιξη την ίδια επέμβαση. Μένεις μέσα για 1-2 μέρες ή φεύγεις αμέσως μετά την επέμβαση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Η Νεκταρια έγραψε: #1.930 15-12-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Περαστικά Νεκταρία και εύχομαι καλή επιτυχία κ για την επόμενη. Θα κάνει κ η μαμά μου την άνοιξη την ίδια επέμβαση. Μένεις μέσα για 1-2 μέρες ή φεύγεις αμέσως μετά την επέμβαση; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω κοριτσι μου,2 ωρες το πολυ εκατσα στη κλινικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:54 Η elvenstar: #1.931 15-12-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω κοριτσι μου,2 ωρες το πολυ εκατσα στη κλινικη Click για ανάπτυξη... Ε! εντάξει δεν είναι τίποτα 2 ώρες είναι απαραίτητες μέχρι να ξυπνήσεις καλά από την νάρκωση. Όλα θα πάνε καλά κ στην επόμενη λοιπόν Τα μωράκια σας τι κάνουν; Kαι επειδή βάζω παντού χριστουγεννιάτικα δωράκια να βάλω κ σε σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.932 15-12-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε! εντάξει δεν είναι τίποτα 2 ώρες είναι απαραίτητες μέχρι να ξυπνήσεις καλά από την νάρκωση. Όλα θα πάνε καλά κ στην επόμενη λοιπόν Τα μωράκια σας τι κάνουν; Kαι επειδή βάζω παντού χριστουγεννιάτικα δωράκια να βάλω κ σε σας Click για ανάπτυξη... εισαι απαιχτη Ελενα! Που τα βρισκεις ολα αυτα καλε? Ενα για καθε περισταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:10 Η moukelis έγραψε: #1.933 15-12-08 17:10 Νεκταρια μου τελικα θα τα καταφερεις για καφεδακι;Εμεις θα μεινουμε μια βραδια,οποτε θα ειμαστε ολη μερα δικοι σας!Θα ειναι πολυ ωραια να γνωριστουμε κι απο κοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.934 15-12-08 17:12 Μειν Κουνατοι! Καντε κλικ πανω στη φωτο του γατου που σας εβαλε η Ελενα και παραγγειλτε τωρα Χριστουγεννιατικα Μειν κουνοπροιοντα https://www.cafepress.com/mainecooncats/980765 καλα απο promotion ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:15 Η Νεκταρια έγραψε: #1.935 15-12-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εισαι απαιχτη Ελενα! Που τα βρισκεις ολα αυτα καλε? Ενα για καθε περισταση Click για ανάπτυξη... θα τα δω λιαν συντομως Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια μου τελικα θα τα καταφερεις για καφεδακι;Εμεις θα μεινουμε μια βραδια,οποτε θα ειμαστε ολη μερα δικοι σας!Θα ειναι πολυ ωραια να γνωριστουμε κι απο κοντα! Click για ανάπτυξη... θα προσπαθησω Δωρακι μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μειν Κουνατοι! Καντε κλικ πανω στη φωτο του γατου που σας εβαλε η Ελενα και παραγγειλτε τωρα Χριστουγεννιατικα Μειν κουνοπροιοντα https://www.cafepress.com/mainecooncats/980765 καλα απο promotion ε? Click για ανάπτυξη... Γιουλακι μου φευγω για τον γιατρο ....μολις γυρισω τα λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.936 15-12-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: θα τα δω λιαν συντομως θα προσπαθησω Δωρακι μου Γιουλακι μου φευγω για τον γιατρο ....μολις γυρισω τα λεμε Click για ανάπτυξη... Ολα καλα! Κι εμεις εχουμε ορθοδοντικο σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:29 Η elvenstar: #1.937 15-12-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εισαι απαιχτη Ελενα! Που τα βρισκεις ολα αυτα καλε? Ενα για καθε περισταση Click για ανάπτυξη... Μυστικό του επαγγέλματος Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μειν Κουνατοι! Καντε κλικ πανω στη φωτο του γατου που σας εβαλε η Ελενα και παραγγειλτε τωρα Χριστουγεννιατικα Μειν κουνοπροιοντα https://www.cafepress.com/mainecooncats/980765 καλα απο promotion ε? Click για ανάπτυξη... Είπαμε είσαι Γιουλάκης, όπως λέμε Ψινάκης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:58 Ο EL GATO έγραψε: #1.938 16-12-08 10:58 Ελατε μωρε, μιλατε και λιγο που εχετε κρυφτει ολοι. Θελετε να αρχισει η Στελλα να μιλα μονη της παλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.939 16-12-08 11:06 Καλημερα! Εγω δεν έχω κουνακι...με παιζετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:09 Ο EL GATO έγραψε: #1.940 16-12-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Εγω δεν έχω κουνακι...με παιζετε? Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΤΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλησπέρα κι εδω..Νεκταρία πότε θα κάνεις την επεμβαση?καλη επιτυχία να εχεις.. Click για ανάπτυξη... Γεια σου Βασιακο μου,την εκανα στις 13/12 το αλλο ματι μετα τις γιορτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:09 Η Raisa έγραψε: #1.927 15-12-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μωρε τι κουκλος ειναι αυτοςκαλοριζικος φιλεναδα.Ποσο θα ειναι στα μεσα Μαρτιου ....ποτε γεννηθηκε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Νεκταρία...ακόμα βέβαια δεν είναι σίγουρο τίποτε...είμαστε στις διαπραγματεύσεις....είναι γεννημένος 12/10/08, τον Μάρτιο θα είναι 5 μηνών (ταμάμ για έκθεση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.928 15-12-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ Νεκταρία...ακόμα βέβαια δεν είναι σίγουρο τίποτε...είμαστε στις διαπραγματεύσεις....είναι γεννημένος 12/10/08, τον Μάρτιο θα είναι 5 μηνών (ταμάμ για έκθεση) Click για ανάπτυξη... Αν ειναι Longhair Νικολετα σε ποια κατηγορια "παιζει" ?? Για πες μου στο δικο σας θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:21 Η elvenstar: #1.929 15-12-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γεια σου Βασιακο μου,την εκανα στις 13/12 το αλλο ματι μετα τις γιορτες. Click για ανάπτυξη... Περαστικά Νεκταρία και εύχομαι καλή επιτυχία κ για την επόμενη. Θα κάνει κ η μαμά μου την άνοιξη την ίδια επέμβαση. Μένεις μέσα για 1-2 μέρες ή φεύγεις αμέσως μετά την επέμβαση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Η Νεκταρια έγραψε: #1.930 15-12-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Περαστικά Νεκταρία και εύχομαι καλή επιτυχία κ για την επόμενη. Θα κάνει κ η μαμά μου την άνοιξη την ίδια επέμβαση. Μένεις μέσα για 1-2 μέρες ή φεύγεις αμέσως μετά την επέμβαση; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω κοριτσι μου,2 ωρες το πολυ εκατσα στη κλινικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:54 Η elvenstar: #1.931 15-12-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω κοριτσι μου,2 ωρες το πολυ εκατσα στη κλινικη Click για ανάπτυξη... Ε! εντάξει δεν είναι τίποτα 2 ώρες είναι απαραίτητες μέχρι να ξυπνήσεις καλά από την νάρκωση. Όλα θα πάνε καλά κ στην επόμενη λοιπόν Τα μωράκια σας τι κάνουν; Kαι επειδή βάζω παντού χριστουγεννιάτικα δωράκια να βάλω κ σε σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.932 15-12-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε! εντάξει δεν είναι τίποτα 2 ώρες είναι απαραίτητες μέχρι να ξυπνήσεις καλά από την νάρκωση. Όλα θα πάνε καλά κ στην επόμενη λοιπόν Τα μωράκια σας τι κάνουν; Kαι επειδή βάζω παντού χριστουγεννιάτικα δωράκια να βάλω κ σε σας Click για ανάπτυξη... εισαι απαιχτη Ελενα! Που τα βρισκεις ολα αυτα καλε? Ενα για καθε περισταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:10 Η moukelis έγραψε: #1.933 15-12-08 17:10 Νεκταρια μου τελικα θα τα καταφερεις για καφεδακι;Εμεις θα μεινουμε μια βραδια,οποτε θα ειμαστε ολη μερα δικοι σας!Θα ειναι πολυ ωραια να γνωριστουμε κι απο κοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.934 15-12-08 17:12 Μειν Κουνατοι! Καντε κλικ πανω στη φωτο του γατου που σας εβαλε η Ελενα και παραγγειλτε τωρα Χριστουγεννιατικα Μειν κουνοπροιοντα https://www.cafepress.com/mainecooncats/980765 καλα απο promotion ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:15 Η Νεκταρια έγραψε: #1.935 15-12-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εισαι απαιχτη Ελενα! Που τα βρισκεις ολα αυτα καλε? Ενα για καθε περισταση Click για ανάπτυξη... θα τα δω λιαν συντομως Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια μου τελικα θα τα καταφερεις για καφεδακι;Εμεις θα μεινουμε μια βραδια,οποτε θα ειμαστε ολη μερα δικοι σας!Θα ειναι πολυ ωραια να γνωριστουμε κι απο κοντα! Click για ανάπτυξη... θα προσπαθησω Δωρακι μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μειν Κουνατοι! Καντε κλικ πανω στη φωτο του γατου που σας εβαλε η Ελενα και παραγγειλτε τωρα Χριστουγεννιατικα Μειν κουνοπροιοντα https://www.cafepress.com/mainecooncats/980765 καλα απο promotion ε? Click για ανάπτυξη... Γιουλακι μου φευγω για τον γιατρο ....μολις γυρισω τα λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.936 15-12-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: θα τα δω λιαν συντομως θα προσπαθησω Δωρακι μου Γιουλακι μου φευγω για τον γιατρο ....μολις γυρισω τα λεμε Click για ανάπτυξη... Ολα καλα! Κι εμεις εχουμε ορθοδοντικο σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:29 Η elvenstar: #1.937 15-12-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εισαι απαιχτη Ελενα! Που τα βρισκεις ολα αυτα καλε? Ενα για καθε περισταση Click για ανάπτυξη... Μυστικό του επαγγέλματος Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μειν Κουνατοι! Καντε κλικ πανω στη φωτο του γατου που σας εβαλε η Ελενα και παραγγειλτε τωρα Χριστουγεννιατικα Μειν κουνοπροιοντα https://www.cafepress.com/mainecooncats/980765 καλα απο promotion ε? Click για ανάπτυξη... Είπαμε είσαι Γιουλάκης, όπως λέμε Ψινάκης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:58 Ο EL GATO έγραψε: #1.938 16-12-08 10:58 Ελατε μωρε, μιλατε και λιγο που εχετε κρυφτει ολοι. Θελετε να αρχισει η Στελλα να μιλα μονη της παλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.939 16-12-08 11:06 Καλημερα! Εγω δεν έχω κουνακι...με παιζετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:09 Ο EL GATO έγραψε: #1.940 16-12-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Εγω δεν έχω κουνακι...με παιζετε? Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΤΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μωρε τι κουκλος ειναι αυτοςκαλοριζικος φιλεναδα.Ποσο θα ειναι στα μεσα Μαρτιου ....ποτε γεννηθηκε? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Νεκταρία...ακόμα βέβαια δεν είναι σίγουρο τίποτε...είμαστε στις διαπραγματεύσεις....είναι γεννημένος 12/10/08, τον Μάρτιο θα είναι 5 μηνών (ταμάμ για έκθεση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.928 15-12-08 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ Νεκταρία...ακόμα βέβαια δεν είναι σίγουρο τίποτε...είμαστε στις διαπραγματεύσεις....είναι γεννημένος 12/10/08, τον Μάρτιο θα είναι 5 μηνών (ταμάμ για έκθεση) Click για ανάπτυξη... Αν ειναι Longhair Νικολετα σε ποια κατηγορια "παιζει" ?? Για πες μου στο δικο σας θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:21 Η elvenstar: #1.929 15-12-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γεια σου Βασιακο μου,την εκανα στις 13/12 το αλλο ματι μετα τις γιορτες. Click για ανάπτυξη... Περαστικά Νεκταρία και εύχομαι καλή επιτυχία κ για την επόμενη. Θα κάνει κ η μαμά μου την άνοιξη την ίδια επέμβαση. Μένεις μέσα για 1-2 μέρες ή φεύγεις αμέσως μετά την επέμβαση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Η Νεκταρια έγραψε: #1.930 15-12-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Περαστικά Νεκταρία και εύχομαι καλή επιτυχία κ για την επόμενη. Θα κάνει κ η μαμά μου την άνοιξη την ίδια επέμβαση. Μένεις μέσα για 1-2 μέρες ή φεύγεις αμέσως μετά την επέμβαση; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω κοριτσι μου,2 ωρες το πολυ εκατσα στη κλινικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:54 Η elvenstar: #1.931 15-12-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω κοριτσι μου,2 ωρες το πολυ εκατσα στη κλινικη Click για ανάπτυξη... Ε! εντάξει δεν είναι τίποτα 2 ώρες είναι απαραίτητες μέχρι να ξυπνήσεις καλά από την νάρκωση. Όλα θα πάνε καλά κ στην επόμενη λοιπόν Τα μωράκια σας τι κάνουν; Kαι επειδή βάζω παντού χριστουγεννιάτικα δωράκια να βάλω κ σε σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.932 15-12-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε! εντάξει δεν είναι τίποτα 2 ώρες είναι απαραίτητες μέχρι να ξυπνήσεις καλά από την νάρκωση. Όλα θα πάνε καλά κ στην επόμενη λοιπόν Τα μωράκια σας τι κάνουν; Kαι επειδή βάζω παντού χριστουγεννιάτικα δωράκια να βάλω κ σε σας Click για ανάπτυξη... εισαι απαιχτη Ελενα! Που τα βρισκεις ολα αυτα καλε? Ενα για καθε περισταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:10 Η moukelis έγραψε: #1.933 15-12-08 17:10 Νεκταρια μου τελικα θα τα καταφερεις για καφεδακι;Εμεις θα μεινουμε μια βραδια,οποτε θα ειμαστε ολη μερα δικοι σας!Θα ειναι πολυ ωραια να γνωριστουμε κι απο κοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.934 15-12-08 17:12 Μειν Κουνατοι! Καντε κλικ πανω στη φωτο του γατου που σας εβαλε η Ελενα και παραγγειλτε τωρα Χριστουγεννιατικα Μειν κουνοπροιοντα https://www.cafepress.com/mainecooncats/980765 καλα απο promotion ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:15 Η Νεκταρια έγραψε: #1.935 15-12-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εισαι απαιχτη Ελενα! Που τα βρισκεις ολα αυτα καλε? Ενα για καθε περισταση Click για ανάπτυξη... θα τα δω λιαν συντομως Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια μου τελικα θα τα καταφερεις για καφεδακι;Εμεις θα μεινουμε μια βραδια,οποτε θα ειμαστε ολη μερα δικοι σας!Θα ειναι πολυ ωραια να γνωριστουμε κι απο κοντα! Click για ανάπτυξη... θα προσπαθησω Δωρακι μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μειν Κουνατοι! Καντε κλικ πανω στη φωτο του γατου που σας εβαλε η Ελενα και παραγγειλτε τωρα Χριστουγεννιατικα Μειν κουνοπροιοντα https://www.cafepress.com/mainecooncats/980765 καλα απο promotion ε? Click για ανάπτυξη... Γιουλακι μου φευγω για τον γιατρο ....μολις γυρισω τα λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.936 15-12-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: θα τα δω λιαν συντομως θα προσπαθησω Δωρακι μου Γιουλακι μου φευγω για τον γιατρο ....μολις γυρισω τα λεμε Click για ανάπτυξη... Ολα καλα! Κι εμεις εχουμε ορθοδοντικο σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:29 Η elvenstar: #1.937 15-12-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εισαι απαιχτη Ελενα! Που τα βρισκεις ολα αυτα καλε? Ενα για καθε περισταση Click για ανάπτυξη... Μυστικό του επαγγέλματος Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μειν Κουνατοι! Καντε κλικ πανω στη φωτο του γατου που σας εβαλε η Ελενα και παραγγειλτε τωρα Χριστουγεννιατικα Μειν κουνοπροιοντα https://www.cafepress.com/mainecooncats/980765 καλα απο promotion ε? Click για ανάπτυξη... Είπαμε είσαι Γιουλάκης, όπως λέμε Ψινάκης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:58 Ο EL GATO έγραψε: #1.938 16-12-08 10:58 Ελατε μωρε, μιλατε και λιγο που εχετε κρυφτει ολοι. Θελετε να αρχισει η Στελλα να μιλα μονη της παλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.939 16-12-08 11:06 Καλημερα! Εγω δεν έχω κουνακι...με παιζετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:09 Ο EL GATO έγραψε: #1.940 16-12-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Εγω δεν έχω κουνακι...με παιζετε? Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΤΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευχαριστώ Νεκταρία...ακόμα βέβαια δεν είναι σίγουρο τίποτε...είμαστε στις διαπραγματεύσεις....είναι γεννημένος 12/10/08, τον Μάρτιο θα είναι 5 μηνών (ταμάμ για έκθεση) Click για ανάπτυξη... Αν ειναι Longhair Νικολετα σε ποια κατηγορια "παιζει" ?? Για πες μου στο δικο σας θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:21 Η elvenstar: #1.929 15-12-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γεια σου Βασιακο μου,την εκανα στις 13/12 το αλλο ματι μετα τις γιορτες. Click για ανάπτυξη... Περαστικά Νεκταρία και εύχομαι καλή επιτυχία κ για την επόμενη. Θα κάνει κ η μαμά μου την άνοιξη την ίδια επέμβαση. Μένεις μέσα για 1-2 μέρες ή φεύγεις αμέσως μετά την επέμβαση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Η Νεκταρια έγραψε: #1.930 15-12-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Περαστικά Νεκταρία και εύχομαι καλή επιτυχία κ για την επόμενη. Θα κάνει κ η μαμά μου την άνοιξη την ίδια επέμβαση. Μένεις μέσα για 1-2 μέρες ή φεύγεις αμέσως μετά την επέμβαση; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω κοριτσι μου,2 ωρες το πολυ εκατσα στη κλινικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:54 Η elvenstar: #1.931 15-12-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω κοριτσι μου,2 ωρες το πολυ εκατσα στη κλινικη Click για ανάπτυξη... Ε! εντάξει δεν είναι τίποτα 2 ώρες είναι απαραίτητες μέχρι να ξυπνήσεις καλά από την νάρκωση. Όλα θα πάνε καλά κ στην επόμενη λοιπόν Τα μωράκια σας τι κάνουν; Kαι επειδή βάζω παντού χριστουγεννιάτικα δωράκια να βάλω κ σε σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.932 15-12-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε! εντάξει δεν είναι τίποτα 2 ώρες είναι απαραίτητες μέχρι να ξυπνήσεις καλά από την νάρκωση. Όλα θα πάνε καλά κ στην επόμενη λοιπόν Τα μωράκια σας τι κάνουν; Kαι επειδή βάζω παντού χριστουγεννιάτικα δωράκια να βάλω κ σε σας Click για ανάπτυξη... εισαι απαιχτη Ελενα! Που τα βρισκεις ολα αυτα καλε? Ενα για καθε περισταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:10 Η moukelis έγραψε: #1.933 15-12-08 17:10 Νεκταρια μου τελικα θα τα καταφερεις για καφεδακι;Εμεις θα μεινουμε μια βραδια,οποτε θα ειμαστε ολη μερα δικοι σας!Θα ειναι πολυ ωραια να γνωριστουμε κι απο κοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.934 15-12-08 17:12 Μειν Κουνατοι! Καντε κλικ πανω στη φωτο του γατου που σας εβαλε η Ελενα και παραγγειλτε τωρα Χριστουγεννιατικα Μειν κουνοπροιοντα https://www.cafepress.com/mainecooncats/980765 καλα απο promotion ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:15 Η Νεκταρια έγραψε: #1.935 15-12-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εισαι απαιχτη Ελενα! Που τα βρισκεις ολα αυτα καλε? Ενα για καθε περισταση Click για ανάπτυξη... θα τα δω λιαν συντομως Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια μου τελικα θα τα καταφερεις για καφεδακι;Εμεις θα μεινουμε μια βραδια,οποτε θα ειμαστε ολη μερα δικοι σας!Θα ειναι πολυ ωραια να γνωριστουμε κι απο κοντα! Click για ανάπτυξη... θα προσπαθησω Δωρακι μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μειν Κουνατοι! Καντε κλικ πανω στη φωτο του γατου που σας εβαλε η Ελενα και παραγγειλτε τωρα Χριστουγεννιατικα Μειν κουνοπροιοντα https://www.cafepress.com/mainecooncats/980765 καλα απο promotion ε? Click για ανάπτυξη... Γιουλακι μου φευγω για τον γιατρο ....μολις γυρισω τα λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.936 15-12-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: θα τα δω λιαν συντομως θα προσπαθησω Δωρακι μου Γιουλακι μου φευγω για τον γιατρο ....μολις γυρισω τα λεμε Click για ανάπτυξη... Ολα καλα! Κι εμεις εχουμε ορθοδοντικο σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:29 Η elvenstar: #1.937 15-12-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εισαι απαιχτη Ελενα! Που τα βρισκεις ολα αυτα καλε? Ενα για καθε περισταση Click για ανάπτυξη... Μυστικό του επαγγέλματος Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μειν Κουνατοι! Καντε κλικ πανω στη φωτο του γατου που σας εβαλε η Ελενα και παραγγειλτε τωρα Χριστουγεννιατικα Μειν κουνοπροιοντα https://www.cafepress.com/mainecooncats/980765 καλα απο promotion ε? Click για ανάπτυξη... Είπαμε είσαι Γιουλάκης, όπως λέμε Ψινάκης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:58 Ο EL GATO έγραψε: #1.938 16-12-08 10:58 Ελατε μωρε, μιλατε και λιγο που εχετε κρυφτει ολοι. Θελετε να αρχισει η Στελλα να μιλα μονη της παλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.939 16-12-08 11:06 Καλημερα! Εγω δεν έχω κουνακι...με παιζετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:09 Ο EL GATO έγραψε: #1.940 16-12-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Εγω δεν έχω κουνακι...με παιζετε? Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΤΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Γεια σου Βασιακο μου,την εκανα στις 13/12 το αλλο ματι μετα τις γιορτες. Click για ανάπτυξη... Περαστικά Νεκταρία και εύχομαι καλή επιτυχία κ για την επόμενη. Θα κάνει κ η μαμά μου την άνοιξη την ίδια επέμβαση. Μένεις μέσα για 1-2 μέρες ή φεύγεις αμέσως μετά την επέμβαση; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:46 Η Νεκταρια έγραψε: #1.930 15-12-08 16:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Περαστικά Νεκταρία και εύχομαι καλή επιτυχία κ για την επόμενη. Θα κάνει κ η μαμά μου την άνοιξη την ίδια επέμβαση. Μένεις μέσα για 1-2 μέρες ή φεύγεις αμέσως μετά την επέμβαση; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω κοριτσι μου,2 ωρες το πολυ εκατσα στη κλινικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:54 Η elvenstar: #1.931 15-12-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω κοριτσι μου,2 ωρες το πολυ εκατσα στη κλινικη Click για ανάπτυξη... Ε! εντάξει δεν είναι τίποτα 2 ώρες είναι απαραίτητες μέχρι να ξυπνήσεις καλά από την νάρκωση. Όλα θα πάνε καλά κ στην επόμενη λοιπόν Τα μωράκια σας τι κάνουν; Kαι επειδή βάζω παντού χριστουγεννιάτικα δωράκια να βάλω κ σε σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.932 15-12-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε! εντάξει δεν είναι τίποτα 2 ώρες είναι απαραίτητες μέχρι να ξυπνήσεις καλά από την νάρκωση. Όλα θα πάνε καλά κ στην επόμενη λοιπόν Τα μωράκια σας τι κάνουν; Kαι επειδή βάζω παντού χριστουγεννιάτικα δωράκια να βάλω κ σε σας Click για ανάπτυξη... εισαι απαιχτη Ελενα! Που τα βρισκεις ολα αυτα καλε? Ενα για καθε περισταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:10 Η moukelis έγραψε: #1.933 15-12-08 17:10 Νεκταρια μου τελικα θα τα καταφερεις για καφεδακι;Εμεις θα μεινουμε μια βραδια,οποτε θα ειμαστε ολη μερα δικοι σας!Θα ειναι πολυ ωραια να γνωριστουμε κι απο κοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.934 15-12-08 17:12 Μειν Κουνατοι! Καντε κλικ πανω στη φωτο του γατου που σας εβαλε η Ελενα και παραγγειλτε τωρα Χριστουγεννιατικα Μειν κουνοπροιοντα https://www.cafepress.com/mainecooncats/980765 καλα απο promotion ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:15 Η Νεκταρια έγραψε: #1.935 15-12-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εισαι απαιχτη Ελενα! Που τα βρισκεις ολα αυτα καλε? Ενα για καθε περισταση Click για ανάπτυξη... θα τα δω λιαν συντομως Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια μου τελικα θα τα καταφερεις για καφεδακι;Εμεις θα μεινουμε μια βραδια,οποτε θα ειμαστε ολη μερα δικοι σας!Θα ειναι πολυ ωραια να γνωριστουμε κι απο κοντα! Click για ανάπτυξη... θα προσπαθησω Δωρακι μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μειν Κουνατοι! Καντε κλικ πανω στη φωτο του γατου που σας εβαλε η Ελενα και παραγγειλτε τωρα Χριστουγεννιατικα Μειν κουνοπροιοντα https://www.cafepress.com/mainecooncats/980765 καλα απο promotion ε? Click για ανάπτυξη... Γιουλακι μου φευγω για τον γιατρο ....μολις γυρισω τα λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.936 15-12-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: θα τα δω λιαν συντομως θα προσπαθησω Δωρακι μου Γιουλακι μου φευγω για τον γιατρο ....μολις γυρισω τα λεμε Click για ανάπτυξη... Ολα καλα! Κι εμεις εχουμε ορθοδοντικο σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:29 Η elvenstar: #1.937 15-12-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εισαι απαιχτη Ελενα! Που τα βρισκεις ολα αυτα καλε? Ενα για καθε περισταση Click για ανάπτυξη... Μυστικό του επαγγέλματος Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μειν Κουνατοι! Καντε κλικ πανω στη φωτο του γατου που σας εβαλε η Ελενα και παραγγειλτε τωρα Χριστουγεννιατικα Μειν κουνοπροιοντα https://www.cafepress.com/mainecooncats/980765 καλα απο promotion ε? Click για ανάπτυξη... Είπαμε είσαι Γιουλάκης, όπως λέμε Ψινάκης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:58 Ο EL GATO έγραψε: #1.938 16-12-08 10:58 Ελατε μωρε, μιλατε και λιγο που εχετε κρυφτει ολοι. Θελετε να αρχισει η Στελλα να μιλα μονη της παλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.939 16-12-08 11:06 Καλημερα! Εγω δεν έχω κουνακι...με παιζετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:09 Ο EL GATO έγραψε: #1.940 16-12-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Εγω δεν έχω κουνακι...με παιζετε? Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΤΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Περαστικά Νεκταρία και εύχομαι καλή επιτυχία κ για την επόμενη. Θα κάνει κ η μαμά μου την άνοιξη την ίδια επέμβαση. Μένεις μέσα για 1-2 μέρες ή φεύγεις αμέσως μετά την επέμβαση; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω κοριτσι μου,2 ωρες το πολυ εκατσα στη κλινικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:54 Η elvenstar: #1.931 15-12-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω κοριτσι μου,2 ωρες το πολυ εκατσα στη κλινικη Click για ανάπτυξη... Ε! εντάξει δεν είναι τίποτα 2 ώρες είναι απαραίτητες μέχρι να ξυπνήσεις καλά από την νάρκωση. Όλα θα πάνε καλά κ στην επόμενη λοιπόν Τα μωράκια σας τι κάνουν; Kαι επειδή βάζω παντού χριστουγεννιάτικα δωράκια να βάλω κ σε σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.932 15-12-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε! εντάξει δεν είναι τίποτα 2 ώρες είναι απαραίτητες μέχρι να ξυπνήσεις καλά από την νάρκωση. Όλα θα πάνε καλά κ στην επόμενη λοιπόν Τα μωράκια σας τι κάνουν; Kαι επειδή βάζω παντού χριστουγεννιάτικα δωράκια να βάλω κ σε σας Click για ανάπτυξη... εισαι απαιχτη Ελενα! Που τα βρισκεις ολα αυτα καλε? Ενα για καθε περισταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:10 Η moukelis έγραψε: #1.933 15-12-08 17:10 Νεκταρια μου τελικα θα τα καταφερεις για καφεδακι;Εμεις θα μεινουμε μια βραδια,οποτε θα ειμαστε ολη μερα δικοι σας!Θα ειναι πολυ ωραια να γνωριστουμε κι απο κοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.934 15-12-08 17:12 Μειν Κουνατοι! Καντε κλικ πανω στη φωτο του γατου που σας εβαλε η Ελενα και παραγγειλτε τωρα Χριστουγεννιατικα Μειν κουνοπροιοντα https://www.cafepress.com/mainecooncats/980765 καλα απο promotion ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:15 Η Νεκταρια έγραψε: #1.935 15-12-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εισαι απαιχτη Ελενα! Που τα βρισκεις ολα αυτα καλε? Ενα για καθε περισταση Click για ανάπτυξη... θα τα δω λιαν συντομως Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια μου τελικα θα τα καταφερεις για καφεδακι;Εμεις θα μεινουμε μια βραδια,οποτε θα ειμαστε ολη μερα δικοι σας!Θα ειναι πολυ ωραια να γνωριστουμε κι απο κοντα! Click για ανάπτυξη... θα προσπαθησω Δωρακι μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μειν Κουνατοι! Καντε κλικ πανω στη φωτο του γατου που σας εβαλε η Ελενα και παραγγειλτε τωρα Χριστουγεννιατικα Μειν κουνοπροιοντα https://www.cafepress.com/mainecooncats/980765 καλα απο promotion ε? Click για ανάπτυξη... Γιουλακι μου φευγω για τον γιατρο ....μολις γυρισω τα λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.936 15-12-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: θα τα δω λιαν συντομως θα προσπαθησω Δωρακι μου Γιουλακι μου φευγω για τον γιατρο ....μολις γυρισω τα λεμε Click για ανάπτυξη... Ολα καλα! Κι εμεις εχουμε ορθοδοντικο σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:29 Η elvenstar: #1.937 15-12-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εισαι απαιχτη Ελενα! Που τα βρισκεις ολα αυτα καλε? Ενα για καθε περισταση Click για ανάπτυξη... Μυστικό του επαγγέλματος Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μειν Κουνατοι! Καντε κλικ πανω στη φωτο του γατου που σας εβαλε η Ελενα και παραγγειλτε τωρα Χριστουγεννιατικα Μειν κουνοπροιοντα https://www.cafepress.com/mainecooncats/980765 καλα απο promotion ε? Click για ανάπτυξη... Είπαμε είσαι Γιουλάκης, όπως λέμε Ψινάκης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:58 Ο EL GATO έγραψε: #1.938 16-12-08 10:58 Ελατε μωρε, μιλατε και λιγο που εχετε κρυφτει ολοι. Θελετε να αρχισει η Στελλα να μιλα μονη της παλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.939 16-12-08 11:06 Καλημερα! Εγω δεν έχω κουνακι...με παιζετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:09 Ο EL GATO έγραψε: #1.940 16-12-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Εγω δεν έχω κουνακι...με παιζετε? Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΤΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ευχαριστω κοριτσι μου,2 ωρες το πολυ εκατσα στη κλινικη Click για ανάπτυξη... Ε! εντάξει δεν είναι τίποτα 2 ώρες είναι απαραίτητες μέχρι να ξυπνήσεις καλά από την νάρκωση. Όλα θα πάνε καλά κ στην επόμενη λοιπόν Τα μωράκια σας τι κάνουν; Kαι επειδή βάζω παντού χριστουγεννιάτικα δωράκια να βάλω κ σε σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.932 15-12-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε! εντάξει δεν είναι τίποτα 2 ώρες είναι απαραίτητες μέχρι να ξυπνήσεις καλά από την νάρκωση. Όλα θα πάνε καλά κ στην επόμενη λοιπόν Τα μωράκια σας τι κάνουν; Kαι επειδή βάζω παντού χριστουγεννιάτικα δωράκια να βάλω κ σε σας Click για ανάπτυξη... εισαι απαιχτη Ελενα! Που τα βρισκεις ολα αυτα καλε? Ενα για καθε περισταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:10 Η moukelis έγραψε: #1.933 15-12-08 17:10 Νεκταρια μου τελικα θα τα καταφερεις για καφεδακι;Εμεις θα μεινουμε μια βραδια,οποτε θα ειμαστε ολη μερα δικοι σας!Θα ειναι πολυ ωραια να γνωριστουμε κι απο κοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.934 15-12-08 17:12 Μειν Κουνατοι! Καντε κλικ πανω στη φωτο του γατου που σας εβαλε η Ελενα και παραγγειλτε τωρα Χριστουγεννιατικα Μειν κουνοπροιοντα https://www.cafepress.com/mainecooncats/980765 καλα απο promotion ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:15 Η Νεκταρια έγραψε: #1.935 15-12-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εισαι απαιχτη Ελενα! Που τα βρισκεις ολα αυτα καλε? Ενα για καθε περισταση Click για ανάπτυξη... θα τα δω λιαν συντομως Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια μου τελικα θα τα καταφερεις για καφεδακι;Εμεις θα μεινουμε μια βραδια,οποτε θα ειμαστε ολη μερα δικοι σας!Θα ειναι πολυ ωραια να γνωριστουμε κι απο κοντα! Click για ανάπτυξη... θα προσπαθησω Δωρακι μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μειν Κουνατοι! Καντε κλικ πανω στη φωτο του γατου που σας εβαλε η Ελενα και παραγγειλτε τωρα Χριστουγεννιατικα Μειν κουνοπροιοντα https://www.cafepress.com/mainecooncats/980765 καλα απο promotion ε? Click για ανάπτυξη... Γιουλακι μου φευγω για τον γιατρο ....μολις γυρισω τα λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.936 15-12-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: θα τα δω λιαν συντομως θα προσπαθησω Δωρακι μου Γιουλακι μου φευγω για τον γιατρο ....μολις γυρισω τα λεμε Click για ανάπτυξη... Ολα καλα! Κι εμεις εχουμε ορθοδοντικο σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:29 Η elvenstar: #1.937 15-12-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εισαι απαιχτη Ελενα! Που τα βρισκεις ολα αυτα καλε? Ενα για καθε περισταση Click για ανάπτυξη... Μυστικό του επαγγέλματος Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μειν Κουνατοι! Καντε κλικ πανω στη φωτο του γατου που σας εβαλε η Ελενα και παραγγειλτε τωρα Χριστουγεννιατικα Μειν κουνοπροιοντα https://www.cafepress.com/mainecooncats/980765 καλα απο promotion ε? Click για ανάπτυξη... Είπαμε είσαι Γιουλάκης, όπως λέμε Ψινάκης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:58 Ο EL GATO έγραψε: #1.938 16-12-08 10:58 Ελατε μωρε, μιλατε και λιγο που εχετε κρυφτει ολοι. Θελετε να αρχισει η Στελλα να μιλα μονη της παλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.939 16-12-08 11:06 Καλημερα! Εγω δεν έχω κουνακι...με παιζετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:09 Ο EL GATO έγραψε: #1.940 16-12-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Εγω δεν έχω κουνακι...με παιζετε? Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΤΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε! εντάξει δεν είναι τίποτα 2 ώρες είναι απαραίτητες μέχρι να ξυπνήσεις καλά από την νάρκωση. Όλα θα πάνε καλά κ στην επόμενη λοιπόν Τα μωράκια σας τι κάνουν; Kαι επειδή βάζω παντού χριστουγεννιάτικα δωράκια να βάλω κ σε σας Click για ανάπτυξη... εισαι απαιχτη Ελενα! Που τα βρισκεις ολα αυτα καλε? Ενα για καθε περισταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:10 Η moukelis έγραψε: #1.933 15-12-08 17:10 Νεκταρια μου τελικα θα τα καταφερεις για καφεδακι;Εμεις θα μεινουμε μια βραδια,οποτε θα ειμαστε ολη μερα δικοι σας!Θα ειναι πολυ ωραια να γνωριστουμε κι απο κοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.934 15-12-08 17:12 Μειν Κουνατοι! Καντε κλικ πανω στη φωτο του γατου που σας εβαλε η Ελενα και παραγγειλτε τωρα Χριστουγεννιατικα Μειν κουνοπροιοντα https://www.cafepress.com/mainecooncats/980765 καλα απο promotion ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:15 Η Νεκταρια έγραψε: #1.935 15-12-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εισαι απαιχτη Ελενα! Που τα βρισκεις ολα αυτα καλε? Ενα για καθε περισταση Click για ανάπτυξη... θα τα δω λιαν συντομως Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια μου τελικα θα τα καταφερεις για καφεδακι;Εμεις θα μεινουμε μια βραδια,οποτε θα ειμαστε ολη μερα δικοι σας!Θα ειναι πολυ ωραια να γνωριστουμε κι απο κοντα! Click για ανάπτυξη... θα προσπαθησω Δωρακι μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μειν Κουνατοι! Καντε κλικ πανω στη φωτο του γατου που σας εβαλε η Ελενα και παραγγειλτε τωρα Χριστουγεννιατικα Μειν κουνοπροιοντα https://www.cafepress.com/mainecooncats/980765 καλα απο promotion ε? Click για ανάπτυξη... Γιουλακι μου φευγω για τον γιατρο ....μολις γυρισω τα λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.936 15-12-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: θα τα δω λιαν συντομως θα προσπαθησω Δωρακι μου Γιουλακι μου φευγω για τον γιατρο ....μολις γυρισω τα λεμε Click για ανάπτυξη... Ολα καλα! Κι εμεις εχουμε ορθοδοντικο σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:29 Η elvenstar: #1.937 15-12-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εισαι απαιχτη Ελενα! Που τα βρισκεις ολα αυτα καλε? Ενα για καθε περισταση Click για ανάπτυξη... Μυστικό του επαγγέλματος Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μειν Κουνατοι! Καντε κλικ πανω στη φωτο του γατου που σας εβαλε η Ελενα και παραγγειλτε τωρα Χριστουγεννιατικα Μειν κουνοπροιοντα https://www.cafepress.com/mainecooncats/980765 καλα απο promotion ε? Click για ανάπτυξη... Είπαμε είσαι Γιουλάκης, όπως λέμε Ψινάκης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:58 Ο EL GATO έγραψε: #1.938 16-12-08 10:58 Ελατε μωρε, μιλατε και λιγο που εχετε κρυφτει ολοι. Θελετε να αρχισει η Στελλα να μιλα μονη της παλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.939 16-12-08 11:06 Καλημερα! Εγω δεν έχω κουνακι...με παιζετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:09 Ο EL GATO έγραψε: #1.940 16-12-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Εγω δεν έχω κουνακι...με παιζετε? Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΤΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νεκταρια μου τελικα θα τα καταφερεις για καφεδακι;Εμεις θα μεινουμε μια βραδια,οποτε θα ειμαστε ολη μερα δικοι σας!Θα ειναι πολυ ωραια να γνωριστουμε κι απο κοντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.934 15-12-08 17:12 Μειν Κουνατοι! Καντε κλικ πανω στη φωτο του γατου που σας εβαλε η Ελενα και παραγγειλτε τωρα Χριστουγεννιατικα Μειν κουνοπροιοντα https://www.cafepress.com/mainecooncats/980765 καλα απο promotion ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:15 Η Νεκταρια έγραψε: #1.935 15-12-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εισαι απαιχτη Ελενα! Που τα βρισκεις ολα αυτα καλε? Ενα για καθε περισταση Click για ανάπτυξη... θα τα δω λιαν συντομως Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια μου τελικα θα τα καταφερεις για καφεδακι;Εμεις θα μεινουμε μια βραδια,οποτε θα ειμαστε ολη μερα δικοι σας!Θα ειναι πολυ ωραια να γνωριστουμε κι απο κοντα! Click για ανάπτυξη... θα προσπαθησω Δωρακι μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μειν Κουνατοι! Καντε κλικ πανω στη φωτο του γατου που σας εβαλε η Ελενα και παραγγειλτε τωρα Χριστουγεννιατικα Μειν κουνοπροιοντα https://www.cafepress.com/mainecooncats/980765 καλα απο promotion ε? Click για ανάπτυξη... Γιουλακι μου φευγω για τον γιατρο ....μολις γυρισω τα λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.936 15-12-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: θα τα δω λιαν συντομως θα προσπαθησω Δωρακι μου Γιουλακι μου φευγω για τον γιατρο ....μολις γυρισω τα λεμε Click για ανάπτυξη... Ολα καλα! Κι εμεις εχουμε ορθοδοντικο σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:29 Η elvenstar: #1.937 15-12-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εισαι απαιχτη Ελενα! Που τα βρισκεις ολα αυτα καλε? Ενα για καθε περισταση Click για ανάπτυξη... Μυστικό του επαγγέλματος Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μειν Κουνατοι! Καντε κλικ πανω στη φωτο του γατου που σας εβαλε η Ελενα και παραγγειλτε τωρα Χριστουγεννιατικα Μειν κουνοπροιοντα https://www.cafepress.com/mainecooncats/980765 καλα απο promotion ε? Click για ανάπτυξη... Είπαμε είσαι Γιουλάκης, όπως λέμε Ψινάκης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:58 Ο EL GATO έγραψε: #1.938 16-12-08 10:58 Ελατε μωρε, μιλατε και λιγο που εχετε κρυφτει ολοι. Θελετε να αρχισει η Στελλα να μιλα μονη της παλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.939 16-12-08 11:06 Καλημερα! Εγω δεν έχω κουνακι...με παιζετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:09 Ο EL GATO έγραψε: #1.940 16-12-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Εγω δεν έχω κουνακι...με παιζετε? Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΤΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μειν Κουνατοι! Καντε κλικ πανω στη φωτο του γατου που σας εβαλε η Ελενα και παραγγειλτε τωρα Χριστουγεννιατικα Μειν κουνοπροιοντα https://www.cafepress.com/mainecooncats/980765 καλα απο promotion ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:15 Η Νεκταρια έγραψε: #1.935 15-12-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εισαι απαιχτη Ελενα! Που τα βρισκεις ολα αυτα καλε? Ενα για καθε περισταση Click για ανάπτυξη... θα τα δω λιαν συντομως Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια μου τελικα θα τα καταφερεις για καφεδακι;Εμεις θα μεινουμε μια βραδια,οποτε θα ειμαστε ολη μερα δικοι σας!Θα ειναι πολυ ωραια να γνωριστουμε κι απο κοντα! Click για ανάπτυξη... θα προσπαθησω Δωρακι μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μειν Κουνατοι! Καντε κλικ πανω στη φωτο του γατου που σας εβαλε η Ελενα και παραγγειλτε τωρα Χριστουγεννιατικα Μειν κουνοπροιοντα https://www.cafepress.com/mainecooncats/980765 καλα απο promotion ε? Click για ανάπτυξη... Γιουλακι μου φευγω για τον γιατρο ....μολις γυρισω τα λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.936 15-12-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: θα τα δω λιαν συντομως θα προσπαθησω Δωρακι μου Γιουλακι μου φευγω για τον γιατρο ....μολις γυρισω τα λεμε Click για ανάπτυξη... Ολα καλα! Κι εμεις εχουμε ορθοδοντικο σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:29 Η elvenstar: #1.937 15-12-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εισαι απαιχτη Ελενα! Που τα βρισκεις ολα αυτα καλε? Ενα για καθε περισταση Click για ανάπτυξη... Μυστικό του επαγγέλματος Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μειν Κουνατοι! Καντε κλικ πανω στη φωτο του γατου που σας εβαλε η Ελενα και παραγγειλτε τωρα Χριστουγεννιατικα Μειν κουνοπροιοντα https://www.cafepress.com/mainecooncats/980765 καλα απο promotion ε? Click για ανάπτυξη... Είπαμε είσαι Γιουλάκης, όπως λέμε Ψινάκης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:58 Ο EL GATO έγραψε: #1.938 16-12-08 10:58 Ελατε μωρε, μιλατε και λιγο που εχετε κρυφτει ολοι. Θελετε να αρχισει η Στελλα να μιλα μονη της παλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.939 16-12-08 11:06 Καλημερα! Εγω δεν έχω κουνακι...με παιζετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:09 Ο EL GATO έγραψε: #1.940 16-12-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Εγω δεν έχω κουνακι...με παιζετε? Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΤΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εισαι απαιχτη Ελενα! Που τα βρισκεις ολα αυτα καλε? Ενα για καθε περισταση Click για ανάπτυξη... θα τα δω λιαν συντομως Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νεκταρια μου τελικα θα τα καταφερεις για καφεδακι;Εμεις θα μεινουμε μια βραδια,οποτε θα ειμαστε ολη μερα δικοι σας!Θα ειναι πολυ ωραια να γνωριστουμε κι απο κοντα! Click για ανάπτυξη... θα προσπαθησω Δωρακι μου Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μειν Κουνατοι! Καντε κλικ πανω στη φωτο του γατου που σας εβαλε η Ελενα και παραγγειλτε τωρα Χριστουγεννιατικα Μειν κουνοπροιοντα https://www.cafepress.com/mainecooncats/980765 καλα απο promotion ε? Click για ανάπτυξη... Γιουλακι μου φευγω για τον γιατρο ....μολις γυρισω τα λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.936 15-12-08 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: θα τα δω λιαν συντομως θα προσπαθησω Δωρακι μου Γιουλακι μου φευγω για τον γιατρο ....μολις γυρισω τα λεμε Click για ανάπτυξη... Ολα καλα! Κι εμεις εχουμε ορθοδοντικο σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:29 Η elvenstar: #1.937 15-12-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εισαι απαιχτη Ελενα! Που τα βρισκεις ολα αυτα καλε? Ενα για καθε περισταση Click για ανάπτυξη... Μυστικό του επαγγέλματος Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μειν Κουνατοι! Καντε κλικ πανω στη φωτο του γατου που σας εβαλε η Ελενα και παραγγειλτε τωρα Χριστουγεννιατικα Μειν κουνοπροιοντα https://www.cafepress.com/mainecooncats/980765 καλα απο promotion ε? Click για ανάπτυξη... Είπαμε είσαι Γιουλάκης, όπως λέμε Ψινάκης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:58 Ο EL GATO έγραψε: #1.938 16-12-08 10:58 Ελατε μωρε, μιλατε και λιγο που εχετε κρυφτει ολοι. Θελετε να αρχισει η Στελλα να μιλα μονη της παλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.939 16-12-08 11:06 Καλημερα! Εγω δεν έχω κουνακι...με παιζετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:09 Ο EL GATO έγραψε: #1.940 16-12-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Εγω δεν έχω κουνακι...με παιζετε? Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΤΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: θα τα δω λιαν συντομως θα προσπαθησω Δωρακι μου Γιουλακι μου φευγω για τον γιατρο ....μολις γυρισω τα λεμε Click για ανάπτυξη... Ολα καλα! Κι εμεις εχουμε ορθοδοντικο σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:29 Η elvenstar: #1.937 15-12-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εισαι απαιχτη Ελενα! Που τα βρισκεις ολα αυτα καλε? Ενα για καθε περισταση Click για ανάπτυξη... Μυστικό του επαγγέλματος Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μειν Κουνατοι! Καντε κλικ πανω στη φωτο του γατου που σας εβαλε η Ελενα και παραγγειλτε τωρα Χριστουγεννιατικα Μειν κουνοπροιοντα https://www.cafepress.com/mainecooncats/980765 καλα απο promotion ε? Click για ανάπτυξη... Είπαμε είσαι Γιουλάκης, όπως λέμε Ψινάκης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:58 Ο EL GATO έγραψε: #1.938 16-12-08 10:58 Ελατε μωρε, μιλατε και λιγο που εχετε κρυφτει ολοι. Θελετε να αρχισει η Στελλα να μιλα μονη της παλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.939 16-12-08 11:06 Καλημερα! Εγω δεν έχω κουνακι...με παιζετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:09 Ο EL GATO έγραψε: #1.940 16-12-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Εγω δεν έχω κουνακι...με παιζετε? Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΤΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εισαι απαιχτη Ελενα! Που τα βρισκεις ολα αυτα καλε? Ενα για καθε περισταση Click για ανάπτυξη... Μυστικό του επαγγέλματος Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μειν Κουνατοι! Καντε κλικ πανω στη φωτο του γατου που σας εβαλε η Ελενα και παραγγειλτε τωρα Χριστουγεννιατικα Μειν κουνοπροιοντα https://www.cafepress.com/mainecooncats/980765 καλα απο promotion ε? Click για ανάπτυξη... Είπαμε είσαι Γιουλάκης, όπως λέμε Ψινάκης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:58 Ο EL GATO έγραψε: #1.938 16-12-08 10:58 Ελατε μωρε, μιλατε και λιγο που εχετε κρυφτει ολοι. Θελετε να αρχισει η Στελλα να μιλα μονη της παλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.939 16-12-08 11:06 Καλημερα! Εγω δεν έχω κουνακι...με παιζετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:09 Ο EL GATO έγραψε: #1.940 16-12-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Εγω δεν έχω κουνακι...με παιζετε? Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΤΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ελατε μωρε, μιλατε και λιγο που εχετε κρυφτει ολοι. Θελετε να αρχισει η Στελλα να μιλα μονη της παλι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.939 16-12-08 11:06 Καλημερα! Εγω δεν έχω κουνακι...με παιζετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:09 Ο EL GATO έγραψε: #1.940 16-12-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Εγω δεν έχω κουνακι...με παιζετε? Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΤΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 95 96 97 98 99 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 97 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 97 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλημερα! Εγω δεν έχω κουνακι...με παιζετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:09 Ο EL GATO έγραψε: #1.940 16-12-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Εγω δεν έχω κουνακι...με παιζετε? Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΤΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Εγω δεν έχω κουνακι...με παιζετε? Click για ανάπτυξη... ΠΑΝΤΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.