ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:46 Η ESTELLE έγραψε: #2.101 17-12-08 22:46 Δεν ξέρω αν τις έχω ξαναβάλει αυτές..Εχω κι αλλες στη φωτ.μηχανή αλλά δεν τις περασα ακόμη..Θα τις περάσω αύριο γιατί δεν βρίσκω το καλώδιο τώρα...Γμτ φόρτωσα και μία άλλη αλλά δεν μου την έβγαλε..Θα τη βάλω χωριστά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duffy and Cammy! 591.jpg 225,5 KB · Εμφανίσεις: 23 Duffy and Cammy! 596.jpg 158 KB · Εμφανίσεις: 23 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:51 Η staman2 έγραψε: #2.102 17-12-08 22:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακου ρε Παυλο τι έκανε...πηγε στο γραφειο καθηγητων, τους ζήτησε, τους έγραψε σε ένα χαρτι και μου τους διαβασε απο το σπιτι... (και δεν ήταν και κακοι)... εχω το παιδι κουμπι...τελος Click για ανάπτυξη... Μπράβο το παιδί. Σε ποιον άραγε έμοιαξε?????? Μήπως η μανούλα ήταν πονηρουλα κι αυτή??? Σε γλίτωσε κιόλας από τον κόπο να πας. Και μάλιστα είναι και πολύ καλός μαθητής αν κρίνω από τον βαθμό που έβγαλε μέσο όρο το παιδάκι σου!!!! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νεες φωτο του μικρου.... Click για ανάπτυξη... Παύλοοοο!!! Συγχαρητηρια. Τέλειος ο Μούψης. Καλέ εντελώς λιονταράκι κούκλος!!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μπράβο για τις φωτο. Καλέ τι υπέροχη που είσαι!!! ΤΕΛΕΙΑ και τα δυο τους. Απλά ΤΕΛΕΙΑ!! Καλέ είναι για μεγάλη αφίσσα. Να το τυπώσετε Παύλο και Στέλλα!Για διαφήμιση κάνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:52 Ο EL GATO έγραψε: #2.103 17-12-08 22:52 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν ξέρω αν τις έχω ξαναβάλει αυτές..Εχω κι αλλες στη φωτ.μηχανή αλλά δεν τις περασα ακόμη..Θα τις περάσω αύριο γιατί δεν βρίσκω το καλώδιο τώρα...Γμτ φόρτωσα και μία άλλη αλλά δεν μου την έβγαλε..Θα τη βάλω χωριστά.. Click για ανάπτυξη... Μεγαλωσε και η Cammy. Και ειναι super. Βαλε καμια φωτο να μην ειναι θολη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η staman2 έγραψε: #2.104 17-12-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν ξέρω αν τις έχω ξαναβάλει αυτές..Εχω κι αλλες στη φωτ.μηχανή αλλά δεν τις περασα ακόμη..Θα τις περάσω αύριο γιατί δεν βρίσκω το καλώδιο τώρα...Γμτ φόρτωσα και μία άλλη αλλά δεν μου την έβγαλε..Θα τη βάλω χωριστά.. Click για ανάπτυξη... Στέλλα είναι μια κουκλίτσα!! Καλέ τι τεντώματα είναι αυτά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Ο EL GATO έγραψε: #2.105 17-12-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μπράβο το παιδί. Σε ποιον άραγε έμοιαξε?????? Μήπως η μανούλα ήταν πονηρουλα κι αυτή??? Σε γλίτωσε κιόλας από τον κόπο να πας. Και μάλιστα είναι και πολύ καλός μαθητής αν κρίνω από τον βαθμό που έβγαλε μέσο όρο το παιδάκι σου!!!! Παύλοοοο!!! Συγχαρητηρια. Τέλειος ο Μούψης. Καλέ εντελώς λιονταράκι κούκλος!!! Νεκταρία μπράβο για τις φωτο. Καλέ τι υπέροχη που είσαι!!! ΤΕΛΕΙΑ και τα δυο τους. Απλά ΤΕΛΕΙΑ!! Καλέ είναι για μεγάλη αφίσσα. Να το τυπώσετε Παύλο και Στέλλα!Για διαφήμιση κάνουν. Click για ανάπτυξη... Να 'σαι καλα Αναστασια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:59 Η ESTELLE έγραψε: #2.106 17-12-08 22:59 Πάρτε κι άλλη μία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duffy and Cammy!.jpg 216,3 KB · Εμφανίσεις: 27 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:02 Ο EL GATO έγραψε: #2.107 17-12-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πάρτε κι άλλη μία! Click για ανάπτυξη... Παρα πολυ καλη. Υ.Γ. Η βιβλιοθηκη μονο Stephen King εχει? Χα χα... Ειδες? Εχω παρατηρητικοτητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:06 Η ESTELLE έγραψε: #2.108 17-12-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παρα πολυ καλη. Υ.Γ. Η βιβλιοθηκη μονο Stephen King εχει? Χα χα... Ειδες? Εχω παρατηρητικοτητα. Click για ανάπτυξη... Αχ ναι δεν το πρόσεξα ότι απο πίσω ήταν τα βιβλία μου!!Εχω και James Herbert και Poe εκτός απο King! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:07 Η Νεκταρια έγραψε: #2.109 17-12-08 23:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μπράβο το παιδί. Σε ποιον άραγε έμοιαξε?????? Μήπως η μανούλα ήταν πονηρουλα κι αυτή??? Σε γλίτωσε κιόλας από τον κόπο να πας. Και μάλιστα είναι και πολύ καλός μαθητής αν κρίνω από τον βαθμό που έβγαλε μέσο όρο το παιδάκι σου!!!! Παύλοοοο!!! Συγχαρητηρια. Τέλειος ο Μούψης. Καλέ εντελώς λιονταράκι κούκλος!!! Νεκταρία μπράβο για τις φωτο. Καλέ τι υπέροχη που είσαι!!! ΤΕΛΕΙΑ και τα δυο τους. Απλά ΤΕΛΕΙΑ!! Καλέ είναι για μεγάλη αφίσσα. Να το τυπώσετε Παύλο και Στέλλα!Για διαφήμιση κάνουν. Click για ανάπτυξη... Εχεις κανεναν φιλο-γνωστο διαφημηστη?Να εβγαιναν και σε ημερολογιο εε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Η ESTELLE έγραψε: #2.110 17-12-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μπράβο το παιδί. Σε ποιον άραγε έμοιαξε?????? Μήπως η μανούλα ήταν πονηρουλα κι αυτή??? Σε γλίτωσε κιόλας από τον κόπο να πας. Και μάλιστα είναι και πολύ καλός μαθητής αν κρίνω από τον βαθμό που έβγαλε μέσο όρο το παιδάκι σου!!!! Παύλοοοο!!! Συγχαρητηρια. Τέλειος ο Μούψης. Καλέ εντελώς λιονταράκι κούκλος!!! Νεκταρία μπράβο για τις φωτο. Καλέ τι υπέροχη που είσαι!!! ΤΕΛΕΙΑ και τα δυο τους. Απλά ΤΕΛΕΙΑ!! Καλέ είναι για μεγάλη αφίσσα. Να το τυπώσετε Παύλο και Στέλλα!Για διαφήμιση κάνουν. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Αναστασία μου!Είδες η μικρή,κοιμάται τεντωμένη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:21 Η ESTELLE έγραψε: #2.111 17-12-08 23:21 Αχ δεν θα ησυχάσω με τη μικρή!Το μάτι της τσιμπλιασε τώρα και δακρύζει πάλι...Τί να έπαθε..αμάν γμτ...όλη την ώρα εδώ κάποιος θα έχει κάτι..Ο άντρας μου,εγω,οι μικρές,η Cammy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Ο EL GATO έγραψε: #2.112 17-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αχ δεν θα ησυχάσω με τη μικρή!Το μάτι της τσιμπλιασε τώρα και δακρύζει πάλι...Τί να έπαθε..αμάν γμτ...όλη την ώρα εδώ κάποιος θα έχει κάτι..Ο άντρας μου,εγω,οι μικρές,η Cammy... Click για ανάπτυξη... Στελλα, ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι κατι ανησυχητικο. Δωστης λιγο χρονο και καθαρισε το παλι με ορο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:01 Η staman2 έγραψε: #2.113 18-12-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πάρτε κι άλλη μία! Click για ανάπτυξη... Κουκλίτσα και μπιμπελό ανάμεσα στα μπιμπελό! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εχεις κανεναν φιλο-γνωστο διαφημηστη?Να εβγαιναν και σε ημερολογιο εε? Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κανέναν εκτός από την Σταυρούλα που είναι μακετίστα νομίζω κι ασχολείται... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ευχαριστώ Αναστασία μου!Είδες η μικρή,κοιμάται τεντωμένη!! Click για ανάπτυξη... Πανέμορφη και μου αρέσει πολυ αυτή η στάση για ύπνο στα γατουνια. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αχ δεν θα ησυχάσω με τη μικρή!Το μάτι της τσιμπλιασε τώρα και δακρύζει πάλι...Τί να έπαθε..αμάν γμτ...όλη την ώρα εδώ κάποιος θα έχει κάτι..Ο άντρας μου,εγω,οι μικρές,η Cammy... Click για ανάπτυξη... Βρε Στέλλα μου για δοκίμασε μήπως να της βάλεις για καμιά δυο μέρες κολλύριο τομπρέξ. Ρώτα κ την Νεκταρία αν μπορείς. Εμενα πάντως που η Ναλα κι ο Πέρσης έπαθαν πέρσυ κάτι παρόμοιο, κι είχε ερεθιστεί το ματάκι τους κι έτρεχε, τους έβαλα για μια μέρα σταγόνες τομπρεξ (ρώτησα κ τον γιατρο κ συμφώνησε) και έγιναν εντελώς καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:45 Η ESTELLE έγραψε: #2.114 18-12-08 08:45 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κουκλίτσα και μπιμπελό ανάμεσα στα μπιμπελό! Δεν έχω κανέναν εκτός από την Σταυρούλα που είναι μακετίστα νομίζω κι ασχολείται... Πανέμορφη και μου αρέσει πολυ αυτή η στάση για ύπνο στα γατουνια. Βρε Στέλλα μου για δοκίμασε μήπως να της βάλεις για καμιά δυο μέρες κολλύριο τομπρέξ. Ρώτα κ την Νεκταρία αν μπορείς. Εμενα πάντως που η Ναλα κι ο Πέρσης έπαθαν πέρσυ κάτι παρόμοιο, κι είχε ερεθιστεί το ματάκι τους κι έτρεχε, τους έβαλα για μια μέρα σταγόνες τομπρεξ (ρώτησα κ τον γιατρο κ συμφώνησε) και έγιναν εντελώς καλά. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Αναστασία.Της έχω βάλει κατά διαστήματα τομπρεξ και παιρνάει.Μετά απο λίγες μέρες μπορεί να μου το ξανακάνει παλι...Τώρα το πρωι είναι μια χαρά!Τι να πω,δεν ξέρω τί παθαίνει συνέχεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.115 18-12-08 09:37 Καλημέρα! Νεκταρια!!! Τέλειες οι Χριστουγεννιατικες φωτο!! Τα μοντέλα σου ειναι ΤΕΛΕΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:10 Ο EL GATO έγραψε: #2.116 18-12-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Νεκταρια!!! Τέλειες οι Χριστουγεννιατικες φωτο!! Τα μοντέλα σου ειναι ΤΕΛΕΙΑ! Click για ανάπτυξη... Το ενα εκ των δυο σε ευχαριστει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:20 Η ESTELLE έγραψε: #2.117 18-12-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Νεκταρια!!! Τέλειες οι Χριστουγεννιατικες φωτο!! Τα μοντέλα σου ειναι ΤΕΛΕΙΑ! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστεί πολύ και το δεύτερο μοντέλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.118 18-12-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Το ενα εκ των δυο σε ευχαριστει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eυχαριστεί πολύ και το δεύτερο μοντέλο!!! Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ και στα 2 μοντελα... Αληθεια ανηκουν στο ιδιο Πρακτορειο ε? Nektar Models Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:28 Η ESTELLE έγραψε: #2.119 18-12-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παρακαλώ και στα 2 μοντελα... Αληθεια ανηκουν στο ιδιο Πρακτορειο ε? Nektar Models Click για ανάπτυξη... Nαι,ναι!Με ατζέντισσα τη μαμά Νεκταρία,κομμωτής ο Παύλος και μακιγιάζ εγώ φυσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.120 18-12-08 12:30 Καλέ πότε έγινα Cat Worshipper?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ξέρω αν τις έχω ξαναβάλει αυτές..Εχω κι αλλες στη φωτ.μηχανή αλλά δεν τις περασα ακόμη..Θα τις περάσω αύριο γιατί δεν βρίσκω το καλώδιο τώρα...Γμτ φόρτωσα και μία άλλη αλλά δεν μου την έβγαλε..Θα τη βάλω χωριστά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:51 Η staman2 έγραψε: #2.102 17-12-08 22:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακου ρε Παυλο τι έκανε...πηγε στο γραφειο καθηγητων, τους ζήτησε, τους έγραψε σε ένα χαρτι και μου τους διαβασε απο το σπιτι... (και δεν ήταν και κακοι)... εχω το παιδι κουμπι...τελος Click για ανάπτυξη... Μπράβο το παιδί. Σε ποιον άραγε έμοιαξε?????? Μήπως η μανούλα ήταν πονηρουλα κι αυτή??? Σε γλίτωσε κιόλας από τον κόπο να πας. Και μάλιστα είναι και πολύ καλός μαθητής αν κρίνω από τον βαθμό που έβγαλε μέσο όρο το παιδάκι σου!!!! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νεες φωτο του μικρου.... Click για ανάπτυξη... Παύλοοοο!!! Συγχαρητηρια. Τέλειος ο Μούψης. Καλέ εντελώς λιονταράκι κούκλος!!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μπράβο για τις φωτο. Καλέ τι υπέροχη που είσαι!!! ΤΕΛΕΙΑ και τα δυο τους. Απλά ΤΕΛΕΙΑ!! Καλέ είναι για μεγάλη αφίσσα. Να το τυπώσετε Παύλο και Στέλλα!Για διαφήμιση κάνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:52 Ο EL GATO έγραψε: #2.103 17-12-08 22:52 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν ξέρω αν τις έχω ξαναβάλει αυτές..Εχω κι αλλες στη φωτ.μηχανή αλλά δεν τις περασα ακόμη..Θα τις περάσω αύριο γιατί δεν βρίσκω το καλώδιο τώρα...Γμτ φόρτωσα και μία άλλη αλλά δεν μου την έβγαλε..Θα τη βάλω χωριστά.. Click για ανάπτυξη... Μεγαλωσε και η Cammy. Και ειναι super. Βαλε καμια φωτο να μην ειναι θολη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η staman2 έγραψε: #2.104 17-12-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν ξέρω αν τις έχω ξαναβάλει αυτές..Εχω κι αλλες στη φωτ.μηχανή αλλά δεν τις περασα ακόμη..Θα τις περάσω αύριο γιατί δεν βρίσκω το καλώδιο τώρα...Γμτ φόρτωσα και μία άλλη αλλά δεν μου την έβγαλε..Θα τη βάλω χωριστά.. Click για ανάπτυξη... Στέλλα είναι μια κουκλίτσα!! Καλέ τι τεντώματα είναι αυτά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Ο EL GATO έγραψε: #2.105 17-12-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μπράβο το παιδί. Σε ποιον άραγε έμοιαξε?????? Μήπως η μανούλα ήταν πονηρουλα κι αυτή??? Σε γλίτωσε κιόλας από τον κόπο να πας. Και μάλιστα είναι και πολύ καλός μαθητής αν κρίνω από τον βαθμό που έβγαλε μέσο όρο το παιδάκι σου!!!! Παύλοοοο!!! Συγχαρητηρια. Τέλειος ο Μούψης. Καλέ εντελώς λιονταράκι κούκλος!!! Νεκταρία μπράβο για τις φωτο. Καλέ τι υπέροχη που είσαι!!! ΤΕΛΕΙΑ και τα δυο τους. Απλά ΤΕΛΕΙΑ!! Καλέ είναι για μεγάλη αφίσσα. Να το τυπώσετε Παύλο και Στέλλα!Για διαφήμιση κάνουν. Click για ανάπτυξη... Να 'σαι καλα Αναστασια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:59 Η ESTELLE έγραψε: #2.106 17-12-08 22:59 Πάρτε κι άλλη μία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duffy and Cammy!.jpg 216,3 KB · Εμφανίσεις: 27 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:02 Ο EL GATO έγραψε: #2.107 17-12-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πάρτε κι άλλη μία! Click για ανάπτυξη... Παρα πολυ καλη. Υ.Γ. Η βιβλιοθηκη μονο Stephen King εχει? Χα χα... Ειδες? Εχω παρατηρητικοτητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:06 Η ESTELLE έγραψε: #2.108 17-12-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παρα πολυ καλη. Υ.Γ. Η βιβλιοθηκη μονο Stephen King εχει? Χα χα... Ειδες? Εχω παρατηρητικοτητα. Click για ανάπτυξη... Αχ ναι δεν το πρόσεξα ότι απο πίσω ήταν τα βιβλία μου!!Εχω και James Herbert και Poe εκτός απο King! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:07 Η Νεκταρια έγραψε: #2.109 17-12-08 23:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μπράβο το παιδί. Σε ποιον άραγε έμοιαξε?????? Μήπως η μανούλα ήταν πονηρουλα κι αυτή??? Σε γλίτωσε κιόλας από τον κόπο να πας. Και μάλιστα είναι και πολύ καλός μαθητής αν κρίνω από τον βαθμό που έβγαλε μέσο όρο το παιδάκι σου!!!! Παύλοοοο!!! Συγχαρητηρια. Τέλειος ο Μούψης. Καλέ εντελώς λιονταράκι κούκλος!!! Νεκταρία μπράβο για τις φωτο. Καλέ τι υπέροχη που είσαι!!! ΤΕΛΕΙΑ και τα δυο τους. Απλά ΤΕΛΕΙΑ!! Καλέ είναι για μεγάλη αφίσσα. Να το τυπώσετε Παύλο και Στέλλα!Για διαφήμιση κάνουν. Click για ανάπτυξη... Εχεις κανεναν φιλο-γνωστο διαφημηστη?Να εβγαιναν και σε ημερολογιο εε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Η ESTELLE έγραψε: #2.110 17-12-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μπράβο το παιδί. Σε ποιον άραγε έμοιαξε?????? Μήπως η μανούλα ήταν πονηρουλα κι αυτή??? Σε γλίτωσε κιόλας από τον κόπο να πας. Και μάλιστα είναι και πολύ καλός μαθητής αν κρίνω από τον βαθμό που έβγαλε μέσο όρο το παιδάκι σου!!!! Παύλοοοο!!! Συγχαρητηρια. Τέλειος ο Μούψης. Καλέ εντελώς λιονταράκι κούκλος!!! Νεκταρία μπράβο για τις φωτο. Καλέ τι υπέροχη που είσαι!!! ΤΕΛΕΙΑ και τα δυο τους. Απλά ΤΕΛΕΙΑ!! Καλέ είναι για μεγάλη αφίσσα. Να το τυπώσετε Παύλο και Στέλλα!Για διαφήμιση κάνουν. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Αναστασία μου!Είδες η μικρή,κοιμάται τεντωμένη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:21 Η ESTELLE έγραψε: #2.111 17-12-08 23:21 Αχ δεν θα ησυχάσω με τη μικρή!Το μάτι της τσιμπλιασε τώρα και δακρύζει πάλι...Τί να έπαθε..αμάν γμτ...όλη την ώρα εδώ κάποιος θα έχει κάτι..Ο άντρας μου,εγω,οι μικρές,η Cammy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Ο EL GATO έγραψε: #2.112 17-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αχ δεν θα ησυχάσω με τη μικρή!Το μάτι της τσιμπλιασε τώρα και δακρύζει πάλι...Τί να έπαθε..αμάν γμτ...όλη την ώρα εδώ κάποιος θα έχει κάτι..Ο άντρας μου,εγω,οι μικρές,η Cammy... Click για ανάπτυξη... Στελλα, ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι κατι ανησυχητικο. Δωστης λιγο χρονο και καθαρισε το παλι με ορο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:01 Η staman2 έγραψε: #2.113 18-12-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πάρτε κι άλλη μία! Click για ανάπτυξη... Κουκλίτσα και μπιμπελό ανάμεσα στα μπιμπελό! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εχεις κανεναν φιλο-γνωστο διαφημηστη?Να εβγαιναν και σε ημερολογιο εε? Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κανέναν εκτός από την Σταυρούλα που είναι μακετίστα νομίζω κι ασχολείται... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ευχαριστώ Αναστασία μου!Είδες η μικρή,κοιμάται τεντωμένη!! Click για ανάπτυξη... Πανέμορφη και μου αρέσει πολυ αυτή η στάση για ύπνο στα γατουνια. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αχ δεν θα ησυχάσω με τη μικρή!Το μάτι της τσιμπλιασε τώρα και δακρύζει πάλι...Τί να έπαθε..αμάν γμτ...όλη την ώρα εδώ κάποιος θα έχει κάτι..Ο άντρας μου,εγω,οι μικρές,η Cammy... Click για ανάπτυξη... Βρε Στέλλα μου για δοκίμασε μήπως να της βάλεις για καμιά δυο μέρες κολλύριο τομπρέξ. Ρώτα κ την Νεκταρία αν μπορείς. Εμενα πάντως που η Ναλα κι ο Πέρσης έπαθαν πέρσυ κάτι παρόμοιο, κι είχε ερεθιστεί το ματάκι τους κι έτρεχε, τους έβαλα για μια μέρα σταγόνες τομπρεξ (ρώτησα κ τον γιατρο κ συμφώνησε) και έγιναν εντελώς καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:45 Η ESTELLE έγραψε: #2.114 18-12-08 08:45 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κουκλίτσα και μπιμπελό ανάμεσα στα μπιμπελό! Δεν έχω κανέναν εκτός από την Σταυρούλα που είναι μακετίστα νομίζω κι ασχολείται... Πανέμορφη και μου αρέσει πολυ αυτή η στάση για ύπνο στα γατουνια. Βρε Στέλλα μου για δοκίμασε μήπως να της βάλεις για καμιά δυο μέρες κολλύριο τομπρέξ. Ρώτα κ την Νεκταρία αν μπορείς. Εμενα πάντως που η Ναλα κι ο Πέρσης έπαθαν πέρσυ κάτι παρόμοιο, κι είχε ερεθιστεί το ματάκι τους κι έτρεχε, τους έβαλα για μια μέρα σταγόνες τομπρεξ (ρώτησα κ τον γιατρο κ συμφώνησε) και έγιναν εντελώς καλά. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Αναστασία.Της έχω βάλει κατά διαστήματα τομπρεξ και παιρνάει.Μετά απο λίγες μέρες μπορεί να μου το ξανακάνει παλι...Τώρα το πρωι είναι μια χαρά!Τι να πω,δεν ξέρω τί παθαίνει συνέχεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.115 18-12-08 09:37 Καλημέρα! Νεκταρια!!! Τέλειες οι Χριστουγεννιατικες φωτο!! Τα μοντέλα σου ειναι ΤΕΛΕΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:10 Ο EL GATO έγραψε: #2.116 18-12-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Νεκταρια!!! Τέλειες οι Χριστουγεννιατικες φωτο!! Τα μοντέλα σου ειναι ΤΕΛΕΙΑ! Click για ανάπτυξη... Το ενα εκ των δυο σε ευχαριστει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:20 Η ESTELLE έγραψε: #2.117 18-12-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Νεκταρια!!! Τέλειες οι Χριστουγεννιατικες φωτο!! Τα μοντέλα σου ειναι ΤΕΛΕΙΑ! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστεί πολύ και το δεύτερο μοντέλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.118 18-12-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Το ενα εκ των δυο σε ευχαριστει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eυχαριστεί πολύ και το δεύτερο μοντέλο!!! Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ και στα 2 μοντελα... Αληθεια ανηκουν στο ιδιο Πρακτορειο ε? Nektar Models Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:28 Η ESTELLE έγραψε: #2.119 18-12-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παρακαλώ και στα 2 μοντελα... Αληθεια ανηκουν στο ιδιο Πρακτορειο ε? Nektar Models Click για ανάπτυξη... Nαι,ναι!Με ατζέντισσα τη μαμά Νεκταρία,κομμωτής ο Παύλος και μακιγιάζ εγώ φυσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.120 18-12-08 12:30 Καλέ πότε έγινα Cat Worshipper?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ακου ρε Παυλο τι έκανε...πηγε στο γραφειο καθηγητων, τους ζήτησε, τους έγραψε σε ένα χαρτι και μου τους διαβασε απο το σπιτι... (και δεν ήταν και κακοι)... εχω το παιδι κουμπι...τελος Click για ανάπτυξη... Μπράβο το παιδί. Σε ποιον άραγε έμοιαξε?????? Μήπως η μανούλα ήταν πονηρουλα κι αυτή??? Σε γλίτωσε κιόλας από τον κόπο να πας. Και μάλιστα είναι και πολύ καλός μαθητής αν κρίνω από τον βαθμό που έβγαλε μέσο όρο το παιδάκι σου!!!! Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νεες φωτο του μικρου.... Click για ανάπτυξη... Παύλοοοο!!! Συγχαρητηρια. Τέλειος ο Μούψης. Καλέ εντελώς λιονταράκι κούκλος!!! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Click για ανάπτυξη... Νεκταρία μπράβο για τις φωτο. Καλέ τι υπέροχη που είσαι!!! ΤΕΛΕΙΑ και τα δυο τους. Απλά ΤΕΛΕΙΑ!! Καλέ είναι για μεγάλη αφίσσα. Να το τυπώσετε Παύλο και Στέλλα!Για διαφήμιση κάνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:52 Ο EL GATO έγραψε: #2.103 17-12-08 22:52 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν ξέρω αν τις έχω ξαναβάλει αυτές..Εχω κι αλλες στη φωτ.μηχανή αλλά δεν τις περασα ακόμη..Θα τις περάσω αύριο γιατί δεν βρίσκω το καλώδιο τώρα...Γμτ φόρτωσα και μία άλλη αλλά δεν μου την έβγαλε..Θα τη βάλω χωριστά.. Click για ανάπτυξη... Μεγαλωσε και η Cammy. Και ειναι super. Βαλε καμια φωτο να μην ειναι θολη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η staman2 έγραψε: #2.104 17-12-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν ξέρω αν τις έχω ξαναβάλει αυτές..Εχω κι αλλες στη φωτ.μηχανή αλλά δεν τις περασα ακόμη..Θα τις περάσω αύριο γιατί δεν βρίσκω το καλώδιο τώρα...Γμτ φόρτωσα και μία άλλη αλλά δεν μου την έβγαλε..Θα τη βάλω χωριστά.. Click για ανάπτυξη... Στέλλα είναι μια κουκλίτσα!! Καλέ τι τεντώματα είναι αυτά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Ο EL GATO έγραψε: #2.105 17-12-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μπράβο το παιδί. Σε ποιον άραγε έμοιαξε?????? Μήπως η μανούλα ήταν πονηρουλα κι αυτή??? Σε γλίτωσε κιόλας από τον κόπο να πας. Και μάλιστα είναι και πολύ καλός μαθητής αν κρίνω από τον βαθμό που έβγαλε μέσο όρο το παιδάκι σου!!!! Παύλοοοο!!! Συγχαρητηρια. Τέλειος ο Μούψης. Καλέ εντελώς λιονταράκι κούκλος!!! Νεκταρία μπράβο για τις φωτο. Καλέ τι υπέροχη που είσαι!!! ΤΕΛΕΙΑ και τα δυο τους. Απλά ΤΕΛΕΙΑ!! Καλέ είναι για μεγάλη αφίσσα. Να το τυπώσετε Παύλο και Στέλλα!Για διαφήμιση κάνουν. Click για ανάπτυξη... Να 'σαι καλα Αναστασια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:59 Η ESTELLE έγραψε: #2.106 17-12-08 22:59 Πάρτε κι άλλη μία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duffy and Cammy!.jpg 216,3 KB · Εμφανίσεις: 27 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:02 Ο EL GATO έγραψε: #2.107 17-12-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πάρτε κι άλλη μία! Click για ανάπτυξη... Παρα πολυ καλη. Υ.Γ. Η βιβλιοθηκη μονο Stephen King εχει? Χα χα... Ειδες? Εχω παρατηρητικοτητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:06 Η ESTELLE έγραψε: #2.108 17-12-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παρα πολυ καλη. Υ.Γ. Η βιβλιοθηκη μονο Stephen King εχει? Χα χα... Ειδες? Εχω παρατηρητικοτητα. Click για ανάπτυξη... Αχ ναι δεν το πρόσεξα ότι απο πίσω ήταν τα βιβλία μου!!Εχω και James Herbert και Poe εκτός απο King! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:07 Η Νεκταρια έγραψε: #2.109 17-12-08 23:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μπράβο το παιδί. Σε ποιον άραγε έμοιαξε?????? Μήπως η μανούλα ήταν πονηρουλα κι αυτή??? Σε γλίτωσε κιόλας από τον κόπο να πας. Και μάλιστα είναι και πολύ καλός μαθητής αν κρίνω από τον βαθμό που έβγαλε μέσο όρο το παιδάκι σου!!!! Παύλοοοο!!! Συγχαρητηρια. Τέλειος ο Μούψης. Καλέ εντελώς λιονταράκι κούκλος!!! Νεκταρία μπράβο για τις φωτο. Καλέ τι υπέροχη που είσαι!!! ΤΕΛΕΙΑ και τα δυο τους. Απλά ΤΕΛΕΙΑ!! Καλέ είναι για μεγάλη αφίσσα. Να το τυπώσετε Παύλο και Στέλλα!Για διαφήμιση κάνουν. Click για ανάπτυξη... Εχεις κανεναν φιλο-γνωστο διαφημηστη?Να εβγαιναν και σε ημερολογιο εε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Η ESTELLE έγραψε: #2.110 17-12-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μπράβο το παιδί. Σε ποιον άραγε έμοιαξε?????? Μήπως η μανούλα ήταν πονηρουλα κι αυτή??? Σε γλίτωσε κιόλας από τον κόπο να πας. Και μάλιστα είναι και πολύ καλός μαθητής αν κρίνω από τον βαθμό που έβγαλε μέσο όρο το παιδάκι σου!!!! Παύλοοοο!!! Συγχαρητηρια. Τέλειος ο Μούψης. Καλέ εντελώς λιονταράκι κούκλος!!! Νεκταρία μπράβο για τις φωτο. Καλέ τι υπέροχη που είσαι!!! ΤΕΛΕΙΑ και τα δυο τους. Απλά ΤΕΛΕΙΑ!! Καλέ είναι για μεγάλη αφίσσα. Να το τυπώσετε Παύλο και Στέλλα!Για διαφήμιση κάνουν. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Αναστασία μου!Είδες η μικρή,κοιμάται τεντωμένη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:21 Η ESTELLE έγραψε: #2.111 17-12-08 23:21 Αχ δεν θα ησυχάσω με τη μικρή!Το μάτι της τσιμπλιασε τώρα και δακρύζει πάλι...Τί να έπαθε..αμάν γμτ...όλη την ώρα εδώ κάποιος θα έχει κάτι..Ο άντρας μου,εγω,οι μικρές,η Cammy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Ο EL GATO έγραψε: #2.112 17-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αχ δεν θα ησυχάσω με τη μικρή!Το μάτι της τσιμπλιασε τώρα και δακρύζει πάλι...Τί να έπαθε..αμάν γμτ...όλη την ώρα εδώ κάποιος θα έχει κάτι..Ο άντρας μου,εγω,οι μικρές,η Cammy... Click για ανάπτυξη... Στελλα, ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι κατι ανησυχητικο. Δωστης λιγο χρονο και καθαρισε το παλι με ορο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:01 Η staman2 έγραψε: #2.113 18-12-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πάρτε κι άλλη μία! Click για ανάπτυξη... Κουκλίτσα και μπιμπελό ανάμεσα στα μπιμπελό! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εχεις κανεναν φιλο-γνωστο διαφημηστη?Να εβγαιναν και σε ημερολογιο εε? Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κανέναν εκτός από την Σταυρούλα που είναι μακετίστα νομίζω κι ασχολείται... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ευχαριστώ Αναστασία μου!Είδες η μικρή,κοιμάται τεντωμένη!! Click για ανάπτυξη... Πανέμορφη και μου αρέσει πολυ αυτή η στάση για ύπνο στα γατουνια. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αχ δεν θα ησυχάσω με τη μικρή!Το μάτι της τσιμπλιασε τώρα και δακρύζει πάλι...Τί να έπαθε..αμάν γμτ...όλη την ώρα εδώ κάποιος θα έχει κάτι..Ο άντρας μου,εγω,οι μικρές,η Cammy... Click για ανάπτυξη... Βρε Στέλλα μου για δοκίμασε μήπως να της βάλεις για καμιά δυο μέρες κολλύριο τομπρέξ. Ρώτα κ την Νεκταρία αν μπορείς. Εμενα πάντως που η Ναλα κι ο Πέρσης έπαθαν πέρσυ κάτι παρόμοιο, κι είχε ερεθιστεί το ματάκι τους κι έτρεχε, τους έβαλα για μια μέρα σταγόνες τομπρεξ (ρώτησα κ τον γιατρο κ συμφώνησε) και έγιναν εντελώς καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:45 Η ESTELLE έγραψε: #2.114 18-12-08 08:45 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κουκλίτσα και μπιμπελό ανάμεσα στα μπιμπελό! Δεν έχω κανέναν εκτός από την Σταυρούλα που είναι μακετίστα νομίζω κι ασχολείται... Πανέμορφη και μου αρέσει πολυ αυτή η στάση για ύπνο στα γατουνια. Βρε Στέλλα μου για δοκίμασε μήπως να της βάλεις για καμιά δυο μέρες κολλύριο τομπρέξ. Ρώτα κ την Νεκταρία αν μπορείς. Εμενα πάντως που η Ναλα κι ο Πέρσης έπαθαν πέρσυ κάτι παρόμοιο, κι είχε ερεθιστεί το ματάκι τους κι έτρεχε, τους έβαλα για μια μέρα σταγόνες τομπρεξ (ρώτησα κ τον γιατρο κ συμφώνησε) και έγιναν εντελώς καλά. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Αναστασία.Της έχω βάλει κατά διαστήματα τομπρεξ και παιρνάει.Μετά απο λίγες μέρες μπορεί να μου το ξανακάνει παλι...Τώρα το πρωι είναι μια χαρά!Τι να πω,δεν ξέρω τί παθαίνει συνέχεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.115 18-12-08 09:37 Καλημέρα! Νεκταρια!!! Τέλειες οι Χριστουγεννιατικες φωτο!! Τα μοντέλα σου ειναι ΤΕΛΕΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:10 Ο EL GATO έγραψε: #2.116 18-12-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Νεκταρια!!! Τέλειες οι Χριστουγεννιατικες φωτο!! Τα μοντέλα σου ειναι ΤΕΛΕΙΑ! Click για ανάπτυξη... Το ενα εκ των δυο σε ευχαριστει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:20 Η ESTELLE έγραψε: #2.117 18-12-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Νεκταρια!!! Τέλειες οι Χριστουγεννιατικες φωτο!! Τα μοντέλα σου ειναι ΤΕΛΕΙΑ! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστεί πολύ και το δεύτερο μοντέλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.118 18-12-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Το ενα εκ των δυο σε ευχαριστει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eυχαριστεί πολύ και το δεύτερο μοντέλο!!! Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ και στα 2 μοντελα... Αληθεια ανηκουν στο ιδιο Πρακτορειο ε? Nektar Models Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:28 Η ESTELLE έγραψε: #2.119 18-12-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παρακαλώ και στα 2 μοντελα... Αληθεια ανηκουν στο ιδιο Πρακτορειο ε? Nektar Models Click για ανάπτυξη... Nαι,ναι!Με ατζέντισσα τη μαμά Νεκταρία,κομμωτής ο Παύλος και μακιγιάζ εγώ φυσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.120 18-12-08 12:30 Καλέ πότε έγινα Cat Worshipper?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν ξέρω αν τις έχω ξαναβάλει αυτές..Εχω κι αλλες στη φωτ.μηχανή αλλά δεν τις περασα ακόμη..Θα τις περάσω αύριο γιατί δεν βρίσκω το καλώδιο τώρα...Γμτ φόρτωσα και μία άλλη αλλά δεν μου την έβγαλε..Θα τη βάλω χωριστά.. Click για ανάπτυξη... Μεγαλωσε και η Cammy. Και ειναι super. Βαλε καμια φωτο να μην ειναι θολη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Η staman2 έγραψε: #2.104 17-12-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν ξέρω αν τις έχω ξαναβάλει αυτές..Εχω κι αλλες στη φωτ.μηχανή αλλά δεν τις περασα ακόμη..Θα τις περάσω αύριο γιατί δεν βρίσκω το καλώδιο τώρα...Γμτ φόρτωσα και μία άλλη αλλά δεν μου την έβγαλε..Θα τη βάλω χωριστά.. Click για ανάπτυξη... Στέλλα είναι μια κουκλίτσα!! Καλέ τι τεντώματα είναι αυτά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Ο EL GATO έγραψε: #2.105 17-12-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μπράβο το παιδί. Σε ποιον άραγε έμοιαξε?????? Μήπως η μανούλα ήταν πονηρουλα κι αυτή??? Σε γλίτωσε κιόλας από τον κόπο να πας. Και μάλιστα είναι και πολύ καλός μαθητής αν κρίνω από τον βαθμό που έβγαλε μέσο όρο το παιδάκι σου!!!! Παύλοοοο!!! Συγχαρητηρια. Τέλειος ο Μούψης. Καλέ εντελώς λιονταράκι κούκλος!!! Νεκταρία μπράβο για τις φωτο. Καλέ τι υπέροχη που είσαι!!! ΤΕΛΕΙΑ και τα δυο τους. Απλά ΤΕΛΕΙΑ!! Καλέ είναι για μεγάλη αφίσσα. Να το τυπώσετε Παύλο και Στέλλα!Για διαφήμιση κάνουν. Click για ανάπτυξη... Να 'σαι καλα Αναστασια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:59 Η ESTELLE έγραψε: #2.106 17-12-08 22:59 Πάρτε κι άλλη μία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duffy and Cammy!.jpg 216,3 KB · Εμφανίσεις: 27 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:02 Ο EL GATO έγραψε: #2.107 17-12-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πάρτε κι άλλη μία! Click για ανάπτυξη... Παρα πολυ καλη. Υ.Γ. Η βιβλιοθηκη μονο Stephen King εχει? Χα χα... Ειδες? Εχω παρατηρητικοτητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:06 Η ESTELLE έγραψε: #2.108 17-12-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παρα πολυ καλη. Υ.Γ. Η βιβλιοθηκη μονο Stephen King εχει? Χα χα... Ειδες? Εχω παρατηρητικοτητα. Click για ανάπτυξη... Αχ ναι δεν το πρόσεξα ότι απο πίσω ήταν τα βιβλία μου!!Εχω και James Herbert και Poe εκτός απο King! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:07 Η Νεκταρια έγραψε: #2.109 17-12-08 23:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μπράβο το παιδί. Σε ποιον άραγε έμοιαξε?????? Μήπως η μανούλα ήταν πονηρουλα κι αυτή??? Σε γλίτωσε κιόλας από τον κόπο να πας. Και μάλιστα είναι και πολύ καλός μαθητής αν κρίνω από τον βαθμό που έβγαλε μέσο όρο το παιδάκι σου!!!! Παύλοοοο!!! Συγχαρητηρια. Τέλειος ο Μούψης. Καλέ εντελώς λιονταράκι κούκλος!!! Νεκταρία μπράβο για τις φωτο. Καλέ τι υπέροχη που είσαι!!! ΤΕΛΕΙΑ και τα δυο τους. Απλά ΤΕΛΕΙΑ!! Καλέ είναι για μεγάλη αφίσσα. Να το τυπώσετε Παύλο και Στέλλα!Για διαφήμιση κάνουν. Click για ανάπτυξη... Εχεις κανεναν φιλο-γνωστο διαφημηστη?Να εβγαιναν και σε ημερολογιο εε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Η ESTELLE έγραψε: #2.110 17-12-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μπράβο το παιδί. Σε ποιον άραγε έμοιαξε?????? Μήπως η μανούλα ήταν πονηρουλα κι αυτή??? Σε γλίτωσε κιόλας από τον κόπο να πας. Και μάλιστα είναι και πολύ καλός μαθητής αν κρίνω από τον βαθμό που έβγαλε μέσο όρο το παιδάκι σου!!!! Παύλοοοο!!! Συγχαρητηρια. Τέλειος ο Μούψης. Καλέ εντελώς λιονταράκι κούκλος!!! Νεκταρία μπράβο για τις φωτο. Καλέ τι υπέροχη που είσαι!!! ΤΕΛΕΙΑ και τα δυο τους. Απλά ΤΕΛΕΙΑ!! Καλέ είναι για μεγάλη αφίσσα. Να το τυπώσετε Παύλο και Στέλλα!Για διαφήμιση κάνουν. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Αναστασία μου!Είδες η μικρή,κοιμάται τεντωμένη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:21 Η ESTELLE έγραψε: #2.111 17-12-08 23:21 Αχ δεν θα ησυχάσω με τη μικρή!Το μάτι της τσιμπλιασε τώρα και δακρύζει πάλι...Τί να έπαθε..αμάν γμτ...όλη την ώρα εδώ κάποιος θα έχει κάτι..Ο άντρας μου,εγω,οι μικρές,η Cammy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Ο EL GATO έγραψε: #2.112 17-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αχ δεν θα ησυχάσω με τη μικρή!Το μάτι της τσιμπλιασε τώρα και δακρύζει πάλι...Τί να έπαθε..αμάν γμτ...όλη την ώρα εδώ κάποιος θα έχει κάτι..Ο άντρας μου,εγω,οι μικρές,η Cammy... Click για ανάπτυξη... Στελλα, ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι κατι ανησυχητικο. Δωστης λιγο χρονο και καθαρισε το παλι με ορο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:01 Η staman2 έγραψε: #2.113 18-12-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πάρτε κι άλλη μία! Click για ανάπτυξη... Κουκλίτσα και μπιμπελό ανάμεσα στα μπιμπελό! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εχεις κανεναν φιλο-γνωστο διαφημηστη?Να εβγαιναν και σε ημερολογιο εε? Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κανέναν εκτός από την Σταυρούλα που είναι μακετίστα νομίζω κι ασχολείται... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ευχαριστώ Αναστασία μου!Είδες η μικρή,κοιμάται τεντωμένη!! Click για ανάπτυξη... Πανέμορφη και μου αρέσει πολυ αυτή η στάση για ύπνο στα γατουνια. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αχ δεν θα ησυχάσω με τη μικρή!Το μάτι της τσιμπλιασε τώρα και δακρύζει πάλι...Τί να έπαθε..αμάν γμτ...όλη την ώρα εδώ κάποιος θα έχει κάτι..Ο άντρας μου,εγω,οι μικρές,η Cammy... Click για ανάπτυξη... Βρε Στέλλα μου για δοκίμασε μήπως να της βάλεις για καμιά δυο μέρες κολλύριο τομπρέξ. Ρώτα κ την Νεκταρία αν μπορείς. Εμενα πάντως που η Ναλα κι ο Πέρσης έπαθαν πέρσυ κάτι παρόμοιο, κι είχε ερεθιστεί το ματάκι τους κι έτρεχε, τους έβαλα για μια μέρα σταγόνες τομπρεξ (ρώτησα κ τον γιατρο κ συμφώνησε) και έγιναν εντελώς καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:45 Η ESTELLE έγραψε: #2.114 18-12-08 08:45 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κουκλίτσα και μπιμπελό ανάμεσα στα μπιμπελό! Δεν έχω κανέναν εκτός από την Σταυρούλα που είναι μακετίστα νομίζω κι ασχολείται... Πανέμορφη και μου αρέσει πολυ αυτή η στάση για ύπνο στα γατουνια. Βρε Στέλλα μου για δοκίμασε μήπως να της βάλεις για καμιά δυο μέρες κολλύριο τομπρέξ. Ρώτα κ την Νεκταρία αν μπορείς. Εμενα πάντως που η Ναλα κι ο Πέρσης έπαθαν πέρσυ κάτι παρόμοιο, κι είχε ερεθιστεί το ματάκι τους κι έτρεχε, τους έβαλα για μια μέρα σταγόνες τομπρεξ (ρώτησα κ τον γιατρο κ συμφώνησε) και έγιναν εντελώς καλά. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Αναστασία.Της έχω βάλει κατά διαστήματα τομπρεξ και παιρνάει.Μετά απο λίγες μέρες μπορεί να μου το ξανακάνει παλι...Τώρα το πρωι είναι μια χαρά!Τι να πω,δεν ξέρω τί παθαίνει συνέχεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.115 18-12-08 09:37 Καλημέρα! Νεκταρια!!! Τέλειες οι Χριστουγεννιατικες φωτο!! Τα μοντέλα σου ειναι ΤΕΛΕΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:10 Ο EL GATO έγραψε: #2.116 18-12-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Νεκταρια!!! Τέλειες οι Χριστουγεννιατικες φωτο!! Τα μοντέλα σου ειναι ΤΕΛΕΙΑ! Click για ανάπτυξη... Το ενα εκ των δυο σε ευχαριστει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:20 Η ESTELLE έγραψε: #2.117 18-12-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Νεκταρια!!! Τέλειες οι Χριστουγεννιατικες φωτο!! Τα μοντέλα σου ειναι ΤΕΛΕΙΑ! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστεί πολύ και το δεύτερο μοντέλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.118 18-12-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Το ενα εκ των δυο σε ευχαριστει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eυχαριστεί πολύ και το δεύτερο μοντέλο!!! Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ και στα 2 μοντελα... Αληθεια ανηκουν στο ιδιο Πρακτορειο ε? Nektar Models Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:28 Η ESTELLE έγραψε: #2.119 18-12-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παρακαλώ και στα 2 μοντελα... Αληθεια ανηκουν στο ιδιο Πρακτορειο ε? Nektar Models Click για ανάπτυξη... Nαι,ναι!Με ατζέντισσα τη μαμά Νεκταρία,κομμωτής ο Παύλος και μακιγιάζ εγώ φυσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.120 18-12-08 12:30 Καλέ πότε έγινα Cat Worshipper?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Δεν ξέρω αν τις έχω ξαναβάλει αυτές..Εχω κι αλλες στη φωτ.μηχανή αλλά δεν τις περασα ακόμη..Θα τις περάσω αύριο γιατί δεν βρίσκω το καλώδιο τώρα...Γμτ φόρτωσα και μία άλλη αλλά δεν μου την έβγαλε..Θα τη βάλω χωριστά.. Click για ανάπτυξη... Στέλλα είναι μια κουκλίτσα!! Καλέ τι τεντώματα είναι αυτά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:53 Ο EL GATO έγραψε: #2.105 17-12-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μπράβο το παιδί. Σε ποιον άραγε έμοιαξε?????? Μήπως η μανούλα ήταν πονηρουλα κι αυτή??? Σε γλίτωσε κιόλας από τον κόπο να πας. Και μάλιστα είναι και πολύ καλός μαθητής αν κρίνω από τον βαθμό που έβγαλε μέσο όρο το παιδάκι σου!!!! Παύλοοοο!!! Συγχαρητηρια. Τέλειος ο Μούψης. Καλέ εντελώς λιονταράκι κούκλος!!! Νεκταρία μπράβο για τις φωτο. Καλέ τι υπέροχη που είσαι!!! ΤΕΛΕΙΑ και τα δυο τους. Απλά ΤΕΛΕΙΑ!! Καλέ είναι για μεγάλη αφίσσα. Να το τυπώσετε Παύλο και Στέλλα!Για διαφήμιση κάνουν. Click για ανάπτυξη... Να 'σαι καλα Αναστασια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:59 Η ESTELLE έγραψε: #2.106 17-12-08 22:59 Πάρτε κι άλλη μία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duffy and Cammy!.jpg 216,3 KB · Εμφανίσεις: 27 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:02 Ο EL GATO έγραψε: #2.107 17-12-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πάρτε κι άλλη μία! Click για ανάπτυξη... Παρα πολυ καλη. Υ.Γ. Η βιβλιοθηκη μονο Stephen King εχει? Χα χα... Ειδες? Εχω παρατηρητικοτητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:06 Η ESTELLE έγραψε: #2.108 17-12-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παρα πολυ καλη. Υ.Γ. Η βιβλιοθηκη μονο Stephen King εχει? Χα χα... Ειδες? Εχω παρατηρητικοτητα. Click για ανάπτυξη... Αχ ναι δεν το πρόσεξα ότι απο πίσω ήταν τα βιβλία μου!!Εχω και James Herbert και Poe εκτός απο King! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:07 Η Νεκταρια έγραψε: #2.109 17-12-08 23:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μπράβο το παιδί. Σε ποιον άραγε έμοιαξε?????? Μήπως η μανούλα ήταν πονηρουλα κι αυτή??? Σε γλίτωσε κιόλας από τον κόπο να πας. Και μάλιστα είναι και πολύ καλός μαθητής αν κρίνω από τον βαθμό που έβγαλε μέσο όρο το παιδάκι σου!!!! Παύλοοοο!!! Συγχαρητηρια. Τέλειος ο Μούψης. Καλέ εντελώς λιονταράκι κούκλος!!! Νεκταρία μπράβο για τις φωτο. Καλέ τι υπέροχη που είσαι!!! ΤΕΛΕΙΑ και τα δυο τους. Απλά ΤΕΛΕΙΑ!! Καλέ είναι για μεγάλη αφίσσα. Να το τυπώσετε Παύλο και Στέλλα!Για διαφήμιση κάνουν. Click για ανάπτυξη... Εχεις κανεναν φιλο-γνωστο διαφημηστη?Να εβγαιναν και σε ημερολογιο εε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Η ESTELLE έγραψε: #2.110 17-12-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μπράβο το παιδί. Σε ποιον άραγε έμοιαξε?????? Μήπως η μανούλα ήταν πονηρουλα κι αυτή??? Σε γλίτωσε κιόλας από τον κόπο να πας. Και μάλιστα είναι και πολύ καλός μαθητής αν κρίνω από τον βαθμό που έβγαλε μέσο όρο το παιδάκι σου!!!! Παύλοοοο!!! Συγχαρητηρια. Τέλειος ο Μούψης. Καλέ εντελώς λιονταράκι κούκλος!!! Νεκταρία μπράβο για τις φωτο. Καλέ τι υπέροχη που είσαι!!! ΤΕΛΕΙΑ και τα δυο τους. Απλά ΤΕΛΕΙΑ!! Καλέ είναι για μεγάλη αφίσσα. Να το τυπώσετε Παύλο και Στέλλα!Για διαφήμιση κάνουν. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Αναστασία μου!Είδες η μικρή,κοιμάται τεντωμένη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:21 Η ESTELLE έγραψε: #2.111 17-12-08 23:21 Αχ δεν θα ησυχάσω με τη μικρή!Το μάτι της τσιμπλιασε τώρα και δακρύζει πάλι...Τί να έπαθε..αμάν γμτ...όλη την ώρα εδώ κάποιος θα έχει κάτι..Ο άντρας μου,εγω,οι μικρές,η Cammy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Ο EL GATO έγραψε: #2.112 17-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αχ δεν θα ησυχάσω με τη μικρή!Το μάτι της τσιμπλιασε τώρα και δακρύζει πάλι...Τί να έπαθε..αμάν γμτ...όλη την ώρα εδώ κάποιος θα έχει κάτι..Ο άντρας μου,εγω,οι μικρές,η Cammy... Click για ανάπτυξη... Στελλα, ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι κατι ανησυχητικο. Δωστης λιγο χρονο και καθαρισε το παλι με ορο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:01 Η staman2 έγραψε: #2.113 18-12-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πάρτε κι άλλη μία! Click για ανάπτυξη... Κουκλίτσα και μπιμπελό ανάμεσα στα μπιμπελό! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εχεις κανεναν φιλο-γνωστο διαφημηστη?Να εβγαιναν και σε ημερολογιο εε? Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κανέναν εκτός από την Σταυρούλα που είναι μακετίστα νομίζω κι ασχολείται... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ευχαριστώ Αναστασία μου!Είδες η μικρή,κοιμάται τεντωμένη!! Click για ανάπτυξη... Πανέμορφη και μου αρέσει πολυ αυτή η στάση για ύπνο στα γατουνια. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αχ δεν θα ησυχάσω με τη μικρή!Το μάτι της τσιμπλιασε τώρα και δακρύζει πάλι...Τί να έπαθε..αμάν γμτ...όλη την ώρα εδώ κάποιος θα έχει κάτι..Ο άντρας μου,εγω,οι μικρές,η Cammy... Click για ανάπτυξη... Βρε Στέλλα μου για δοκίμασε μήπως να της βάλεις για καμιά δυο μέρες κολλύριο τομπρέξ. Ρώτα κ την Νεκταρία αν μπορείς. Εμενα πάντως που η Ναλα κι ο Πέρσης έπαθαν πέρσυ κάτι παρόμοιο, κι είχε ερεθιστεί το ματάκι τους κι έτρεχε, τους έβαλα για μια μέρα σταγόνες τομπρεξ (ρώτησα κ τον γιατρο κ συμφώνησε) και έγιναν εντελώς καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:45 Η ESTELLE έγραψε: #2.114 18-12-08 08:45 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κουκλίτσα και μπιμπελό ανάμεσα στα μπιμπελό! Δεν έχω κανέναν εκτός από την Σταυρούλα που είναι μακετίστα νομίζω κι ασχολείται... Πανέμορφη και μου αρέσει πολυ αυτή η στάση για ύπνο στα γατουνια. Βρε Στέλλα μου για δοκίμασε μήπως να της βάλεις για καμιά δυο μέρες κολλύριο τομπρέξ. Ρώτα κ την Νεκταρία αν μπορείς. Εμενα πάντως που η Ναλα κι ο Πέρσης έπαθαν πέρσυ κάτι παρόμοιο, κι είχε ερεθιστεί το ματάκι τους κι έτρεχε, τους έβαλα για μια μέρα σταγόνες τομπρεξ (ρώτησα κ τον γιατρο κ συμφώνησε) και έγιναν εντελώς καλά. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Αναστασία.Της έχω βάλει κατά διαστήματα τομπρεξ και παιρνάει.Μετά απο λίγες μέρες μπορεί να μου το ξανακάνει παλι...Τώρα το πρωι είναι μια χαρά!Τι να πω,δεν ξέρω τί παθαίνει συνέχεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.115 18-12-08 09:37 Καλημέρα! Νεκταρια!!! Τέλειες οι Χριστουγεννιατικες φωτο!! Τα μοντέλα σου ειναι ΤΕΛΕΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:10 Ο EL GATO έγραψε: #2.116 18-12-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Νεκταρια!!! Τέλειες οι Χριστουγεννιατικες φωτο!! Τα μοντέλα σου ειναι ΤΕΛΕΙΑ! Click για ανάπτυξη... Το ενα εκ των δυο σε ευχαριστει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:20 Η ESTELLE έγραψε: #2.117 18-12-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Νεκταρια!!! Τέλειες οι Χριστουγεννιατικες φωτο!! Τα μοντέλα σου ειναι ΤΕΛΕΙΑ! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστεί πολύ και το δεύτερο μοντέλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.118 18-12-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Το ενα εκ των δυο σε ευχαριστει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eυχαριστεί πολύ και το δεύτερο μοντέλο!!! Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ και στα 2 μοντελα... Αληθεια ανηκουν στο ιδιο Πρακτορειο ε? Nektar Models Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:28 Η ESTELLE έγραψε: #2.119 18-12-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παρακαλώ και στα 2 μοντελα... Αληθεια ανηκουν στο ιδιο Πρακτορειο ε? Nektar Models Click για ανάπτυξη... Nαι,ναι!Με ατζέντισσα τη μαμά Νεκταρία,κομμωτής ο Παύλος και μακιγιάζ εγώ φυσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.120 18-12-08 12:30 Καλέ πότε έγινα Cat Worshipper?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μπράβο το παιδί. Σε ποιον άραγε έμοιαξε?????? Μήπως η μανούλα ήταν πονηρουλα κι αυτή??? Σε γλίτωσε κιόλας από τον κόπο να πας. Και μάλιστα είναι και πολύ καλός μαθητής αν κρίνω από τον βαθμό που έβγαλε μέσο όρο το παιδάκι σου!!!! Παύλοοοο!!! Συγχαρητηρια. Τέλειος ο Μούψης. Καλέ εντελώς λιονταράκι κούκλος!!! Νεκταρία μπράβο για τις φωτο. Καλέ τι υπέροχη που είσαι!!! ΤΕΛΕΙΑ και τα δυο τους. Απλά ΤΕΛΕΙΑ!! Καλέ είναι για μεγάλη αφίσσα. Να το τυπώσετε Παύλο και Στέλλα!Για διαφήμιση κάνουν. Click για ανάπτυξη... Να 'σαι καλα Αναστασια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:59 Η ESTELLE έγραψε: #2.106 17-12-08 22:59 Πάρτε κι άλλη μία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duffy and Cammy!.jpg 216,3 KB · Εμφανίσεις: 27 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:02 Ο EL GATO έγραψε: #2.107 17-12-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πάρτε κι άλλη μία! Click για ανάπτυξη... Παρα πολυ καλη. Υ.Γ. Η βιβλιοθηκη μονο Stephen King εχει? Χα χα... Ειδες? Εχω παρατηρητικοτητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:06 Η ESTELLE έγραψε: #2.108 17-12-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παρα πολυ καλη. Υ.Γ. Η βιβλιοθηκη μονο Stephen King εχει? Χα χα... Ειδες? Εχω παρατηρητικοτητα. Click για ανάπτυξη... Αχ ναι δεν το πρόσεξα ότι απο πίσω ήταν τα βιβλία μου!!Εχω και James Herbert και Poe εκτός απο King! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:07 Η Νεκταρια έγραψε: #2.109 17-12-08 23:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μπράβο το παιδί. Σε ποιον άραγε έμοιαξε?????? Μήπως η μανούλα ήταν πονηρουλα κι αυτή??? Σε γλίτωσε κιόλας από τον κόπο να πας. Και μάλιστα είναι και πολύ καλός μαθητής αν κρίνω από τον βαθμό που έβγαλε μέσο όρο το παιδάκι σου!!!! Παύλοοοο!!! Συγχαρητηρια. Τέλειος ο Μούψης. Καλέ εντελώς λιονταράκι κούκλος!!! Νεκταρία μπράβο για τις φωτο. Καλέ τι υπέροχη που είσαι!!! ΤΕΛΕΙΑ και τα δυο τους. Απλά ΤΕΛΕΙΑ!! Καλέ είναι για μεγάλη αφίσσα. Να το τυπώσετε Παύλο και Στέλλα!Για διαφήμιση κάνουν. Click για ανάπτυξη... Εχεις κανεναν φιλο-γνωστο διαφημηστη?Να εβγαιναν και σε ημερολογιο εε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Η ESTELLE έγραψε: #2.110 17-12-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μπράβο το παιδί. Σε ποιον άραγε έμοιαξε?????? Μήπως η μανούλα ήταν πονηρουλα κι αυτή??? Σε γλίτωσε κιόλας από τον κόπο να πας. Και μάλιστα είναι και πολύ καλός μαθητής αν κρίνω από τον βαθμό που έβγαλε μέσο όρο το παιδάκι σου!!!! Παύλοοοο!!! Συγχαρητηρια. Τέλειος ο Μούψης. Καλέ εντελώς λιονταράκι κούκλος!!! Νεκταρία μπράβο για τις φωτο. Καλέ τι υπέροχη που είσαι!!! ΤΕΛΕΙΑ και τα δυο τους. Απλά ΤΕΛΕΙΑ!! Καλέ είναι για μεγάλη αφίσσα. Να το τυπώσετε Παύλο και Στέλλα!Για διαφήμιση κάνουν. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Αναστασία μου!Είδες η μικρή,κοιμάται τεντωμένη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:21 Η ESTELLE έγραψε: #2.111 17-12-08 23:21 Αχ δεν θα ησυχάσω με τη μικρή!Το μάτι της τσιμπλιασε τώρα και δακρύζει πάλι...Τί να έπαθε..αμάν γμτ...όλη την ώρα εδώ κάποιος θα έχει κάτι..Ο άντρας μου,εγω,οι μικρές,η Cammy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Ο EL GATO έγραψε: #2.112 17-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αχ δεν θα ησυχάσω με τη μικρή!Το μάτι της τσιμπλιασε τώρα και δακρύζει πάλι...Τί να έπαθε..αμάν γμτ...όλη την ώρα εδώ κάποιος θα έχει κάτι..Ο άντρας μου,εγω,οι μικρές,η Cammy... Click για ανάπτυξη... Στελλα, ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι κατι ανησυχητικο. Δωστης λιγο χρονο και καθαρισε το παλι με ορο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:01 Η staman2 έγραψε: #2.113 18-12-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πάρτε κι άλλη μία! Click για ανάπτυξη... Κουκλίτσα και μπιμπελό ανάμεσα στα μπιμπελό! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εχεις κανεναν φιλο-γνωστο διαφημηστη?Να εβγαιναν και σε ημερολογιο εε? Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κανέναν εκτός από την Σταυρούλα που είναι μακετίστα νομίζω κι ασχολείται... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ευχαριστώ Αναστασία μου!Είδες η μικρή,κοιμάται τεντωμένη!! Click για ανάπτυξη... Πανέμορφη και μου αρέσει πολυ αυτή η στάση για ύπνο στα γατουνια. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αχ δεν θα ησυχάσω με τη μικρή!Το μάτι της τσιμπλιασε τώρα και δακρύζει πάλι...Τί να έπαθε..αμάν γμτ...όλη την ώρα εδώ κάποιος θα έχει κάτι..Ο άντρας μου,εγω,οι μικρές,η Cammy... Click για ανάπτυξη... Βρε Στέλλα μου για δοκίμασε μήπως να της βάλεις για καμιά δυο μέρες κολλύριο τομπρέξ. Ρώτα κ την Νεκταρία αν μπορείς. Εμενα πάντως που η Ναλα κι ο Πέρσης έπαθαν πέρσυ κάτι παρόμοιο, κι είχε ερεθιστεί το ματάκι τους κι έτρεχε, τους έβαλα για μια μέρα σταγόνες τομπρεξ (ρώτησα κ τον γιατρο κ συμφώνησε) και έγιναν εντελώς καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:45 Η ESTELLE έγραψε: #2.114 18-12-08 08:45 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κουκλίτσα και μπιμπελό ανάμεσα στα μπιμπελό! Δεν έχω κανέναν εκτός από την Σταυρούλα που είναι μακετίστα νομίζω κι ασχολείται... Πανέμορφη και μου αρέσει πολυ αυτή η στάση για ύπνο στα γατουνια. Βρε Στέλλα μου για δοκίμασε μήπως να της βάλεις για καμιά δυο μέρες κολλύριο τομπρέξ. Ρώτα κ την Νεκταρία αν μπορείς. Εμενα πάντως που η Ναλα κι ο Πέρσης έπαθαν πέρσυ κάτι παρόμοιο, κι είχε ερεθιστεί το ματάκι τους κι έτρεχε, τους έβαλα για μια μέρα σταγόνες τομπρεξ (ρώτησα κ τον γιατρο κ συμφώνησε) και έγιναν εντελώς καλά. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Αναστασία.Της έχω βάλει κατά διαστήματα τομπρεξ και παιρνάει.Μετά απο λίγες μέρες μπορεί να μου το ξανακάνει παλι...Τώρα το πρωι είναι μια χαρά!Τι να πω,δεν ξέρω τί παθαίνει συνέχεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.115 18-12-08 09:37 Καλημέρα! Νεκταρια!!! Τέλειες οι Χριστουγεννιατικες φωτο!! Τα μοντέλα σου ειναι ΤΕΛΕΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:10 Ο EL GATO έγραψε: #2.116 18-12-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Νεκταρια!!! Τέλειες οι Χριστουγεννιατικες φωτο!! Τα μοντέλα σου ειναι ΤΕΛΕΙΑ! Click για ανάπτυξη... Το ενα εκ των δυο σε ευχαριστει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:20 Η ESTELLE έγραψε: #2.117 18-12-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Νεκταρια!!! Τέλειες οι Χριστουγεννιατικες φωτο!! Τα μοντέλα σου ειναι ΤΕΛΕΙΑ! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστεί πολύ και το δεύτερο μοντέλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.118 18-12-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Το ενα εκ των δυο σε ευχαριστει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eυχαριστεί πολύ και το δεύτερο μοντέλο!!! Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ και στα 2 μοντελα... Αληθεια ανηκουν στο ιδιο Πρακτορειο ε? Nektar Models Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:28 Η ESTELLE έγραψε: #2.119 18-12-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παρακαλώ και στα 2 μοντελα... Αληθεια ανηκουν στο ιδιο Πρακτορειο ε? Nektar Models Click για ανάπτυξη... Nαι,ναι!Με ατζέντισσα τη μαμά Νεκταρία,κομμωτής ο Παύλος και μακιγιάζ εγώ φυσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.120 18-12-08 12:30 Καλέ πότε έγινα Cat Worshipper?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάρτε κι άλλη μία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:02 Ο EL GATO έγραψε: #2.107 17-12-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πάρτε κι άλλη μία! Click για ανάπτυξη... Παρα πολυ καλη. Υ.Γ. Η βιβλιοθηκη μονο Stephen King εχει? Χα χα... Ειδες? Εχω παρατηρητικοτητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:06 Η ESTELLE έγραψε: #2.108 17-12-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παρα πολυ καλη. Υ.Γ. Η βιβλιοθηκη μονο Stephen King εχει? Χα χα... Ειδες? Εχω παρατηρητικοτητα. Click για ανάπτυξη... Αχ ναι δεν το πρόσεξα ότι απο πίσω ήταν τα βιβλία μου!!Εχω και James Herbert και Poe εκτός απο King! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:07 Η Νεκταρια έγραψε: #2.109 17-12-08 23:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μπράβο το παιδί. Σε ποιον άραγε έμοιαξε?????? Μήπως η μανούλα ήταν πονηρουλα κι αυτή??? Σε γλίτωσε κιόλας από τον κόπο να πας. Και μάλιστα είναι και πολύ καλός μαθητής αν κρίνω από τον βαθμό που έβγαλε μέσο όρο το παιδάκι σου!!!! Παύλοοοο!!! Συγχαρητηρια. Τέλειος ο Μούψης. Καλέ εντελώς λιονταράκι κούκλος!!! Νεκταρία μπράβο για τις φωτο. Καλέ τι υπέροχη που είσαι!!! ΤΕΛΕΙΑ και τα δυο τους. Απλά ΤΕΛΕΙΑ!! Καλέ είναι για μεγάλη αφίσσα. Να το τυπώσετε Παύλο και Στέλλα!Για διαφήμιση κάνουν. Click για ανάπτυξη... Εχεις κανεναν φιλο-γνωστο διαφημηστη?Να εβγαιναν και σε ημερολογιο εε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Η ESTELLE έγραψε: #2.110 17-12-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μπράβο το παιδί. Σε ποιον άραγε έμοιαξε?????? Μήπως η μανούλα ήταν πονηρουλα κι αυτή??? Σε γλίτωσε κιόλας από τον κόπο να πας. Και μάλιστα είναι και πολύ καλός μαθητής αν κρίνω από τον βαθμό που έβγαλε μέσο όρο το παιδάκι σου!!!! Παύλοοοο!!! Συγχαρητηρια. Τέλειος ο Μούψης. Καλέ εντελώς λιονταράκι κούκλος!!! Νεκταρία μπράβο για τις φωτο. Καλέ τι υπέροχη που είσαι!!! ΤΕΛΕΙΑ και τα δυο τους. Απλά ΤΕΛΕΙΑ!! Καλέ είναι για μεγάλη αφίσσα. Να το τυπώσετε Παύλο και Στέλλα!Για διαφήμιση κάνουν. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Αναστασία μου!Είδες η μικρή,κοιμάται τεντωμένη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:21 Η ESTELLE έγραψε: #2.111 17-12-08 23:21 Αχ δεν θα ησυχάσω με τη μικρή!Το μάτι της τσιμπλιασε τώρα και δακρύζει πάλι...Τί να έπαθε..αμάν γμτ...όλη την ώρα εδώ κάποιος θα έχει κάτι..Ο άντρας μου,εγω,οι μικρές,η Cammy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Ο EL GATO έγραψε: #2.112 17-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αχ δεν θα ησυχάσω με τη μικρή!Το μάτι της τσιμπλιασε τώρα και δακρύζει πάλι...Τί να έπαθε..αμάν γμτ...όλη την ώρα εδώ κάποιος θα έχει κάτι..Ο άντρας μου,εγω,οι μικρές,η Cammy... Click για ανάπτυξη... Στελλα, ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι κατι ανησυχητικο. Δωστης λιγο χρονο και καθαρισε το παλι με ορο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:01 Η staman2 έγραψε: #2.113 18-12-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πάρτε κι άλλη μία! Click για ανάπτυξη... Κουκλίτσα και μπιμπελό ανάμεσα στα μπιμπελό! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εχεις κανεναν φιλο-γνωστο διαφημηστη?Να εβγαιναν και σε ημερολογιο εε? Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κανέναν εκτός από την Σταυρούλα που είναι μακετίστα νομίζω κι ασχολείται... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ευχαριστώ Αναστασία μου!Είδες η μικρή,κοιμάται τεντωμένη!! Click για ανάπτυξη... Πανέμορφη και μου αρέσει πολυ αυτή η στάση για ύπνο στα γατουνια. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αχ δεν θα ησυχάσω με τη μικρή!Το μάτι της τσιμπλιασε τώρα και δακρύζει πάλι...Τί να έπαθε..αμάν γμτ...όλη την ώρα εδώ κάποιος θα έχει κάτι..Ο άντρας μου,εγω,οι μικρές,η Cammy... Click για ανάπτυξη... Βρε Στέλλα μου για δοκίμασε μήπως να της βάλεις για καμιά δυο μέρες κολλύριο τομπρέξ. Ρώτα κ την Νεκταρία αν μπορείς. Εμενα πάντως που η Ναλα κι ο Πέρσης έπαθαν πέρσυ κάτι παρόμοιο, κι είχε ερεθιστεί το ματάκι τους κι έτρεχε, τους έβαλα για μια μέρα σταγόνες τομπρεξ (ρώτησα κ τον γιατρο κ συμφώνησε) και έγιναν εντελώς καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:45 Η ESTELLE έγραψε: #2.114 18-12-08 08:45 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κουκλίτσα και μπιμπελό ανάμεσα στα μπιμπελό! Δεν έχω κανέναν εκτός από την Σταυρούλα που είναι μακετίστα νομίζω κι ασχολείται... Πανέμορφη και μου αρέσει πολυ αυτή η στάση για ύπνο στα γατουνια. Βρε Στέλλα μου για δοκίμασε μήπως να της βάλεις για καμιά δυο μέρες κολλύριο τομπρέξ. Ρώτα κ την Νεκταρία αν μπορείς. Εμενα πάντως που η Ναλα κι ο Πέρσης έπαθαν πέρσυ κάτι παρόμοιο, κι είχε ερεθιστεί το ματάκι τους κι έτρεχε, τους έβαλα για μια μέρα σταγόνες τομπρεξ (ρώτησα κ τον γιατρο κ συμφώνησε) και έγιναν εντελώς καλά. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Αναστασία.Της έχω βάλει κατά διαστήματα τομπρεξ και παιρνάει.Μετά απο λίγες μέρες μπορεί να μου το ξανακάνει παλι...Τώρα το πρωι είναι μια χαρά!Τι να πω,δεν ξέρω τί παθαίνει συνέχεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.115 18-12-08 09:37 Καλημέρα! Νεκταρια!!! Τέλειες οι Χριστουγεννιατικες φωτο!! Τα μοντέλα σου ειναι ΤΕΛΕΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:10 Ο EL GATO έγραψε: #2.116 18-12-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Νεκταρια!!! Τέλειες οι Χριστουγεννιατικες φωτο!! Τα μοντέλα σου ειναι ΤΕΛΕΙΑ! Click για ανάπτυξη... Το ενα εκ των δυο σε ευχαριστει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:20 Η ESTELLE έγραψε: #2.117 18-12-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Νεκταρια!!! Τέλειες οι Χριστουγεννιατικες φωτο!! Τα μοντέλα σου ειναι ΤΕΛΕΙΑ! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστεί πολύ και το δεύτερο μοντέλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.118 18-12-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Το ενα εκ των δυο σε ευχαριστει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eυχαριστεί πολύ και το δεύτερο μοντέλο!!! Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ και στα 2 μοντελα... Αληθεια ανηκουν στο ιδιο Πρακτορειο ε? Nektar Models Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:28 Η ESTELLE έγραψε: #2.119 18-12-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παρακαλώ και στα 2 μοντελα... Αληθεια ανηκουν στο ιδιο Πρακτορειο ε? Nektar Models Click για ανάπτυξη... Nαι,ναι!Με ατζέντισσα τη μαμά Νεκταρία,κομμωτής ο Παύλος και μακιγιάζ εγώ φυσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.120 18-12-08 12:30 Καλέ πότε έγινα Cat Worshipper?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πάρτε κι άλλη μία! Click για ανάπτυξη... Παρα πολυ καλη. Υ.Γ. Η βιβλιοθηκη μονο Stephen King εχει? Χα χα... Ειδες? Εχω παρατηρητικοτητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:06 Η ESTELLE έγραψε: #2.108 17-12-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παρα πολυ καλη. Υ.Γ. Η βιβλιοθηκη μονο Stephen King εχει? Χα χα... Ειδες? Εχω παρατηρητικοτητα. Click για ανάπτυξη... Αχ ναι δεν το πρόσεξα ότι απο πίσω ήταν τα βιβλία μου!!Εχω και James Herbert και Poe εκτός απο King! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:07 Η Νεκταρια έγραψε: #2.109 17-12-08 23:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μπράβο το παιδί. Σε ποιον άραγε έμοιαξε?????? Μήπως η μανούλα ήταν πονηρουλα κι αυτή??? Σε γλίτωσε κιόλας από τον κόπο να πας. Και μάλιστα είναι και πολύ καλός μαθητής αν κρίνω από τον βαθμό που έβγαλε μέσο όρο το παιδάκι σου!!!! Παύλοοοο!!! Συγχαρητηρια. Τέλειος ο Μούψης. Καλέ εντελώς λιονταράκι κούκλος!!! Νεκταρία μπράβο για τις φωτο. Καλέ τι υπέροχη που είσαι!!! ΤΕΛΕΙΑ και τα δυο τους. Απλά ΤΕΛΕΙΑ!! Καλέ είναι για μεγάλη αφίσσα. Να το τυπώσετε Παύλο και Στέλλα!Για διαφήμιση κάνουν. Click για ανάπτυξη... Εχεις κανεναν φιλο-γνωστο διαφημηστη?Να εβγαιναν και σε ημερολογιο εε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Η ESTELLE έγραψε: #2.110 17-12-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μπράβο το παιδί. Σε ποιον άραγε έμοιαξε?????? Μήπως η μανούλα ήταν πονηρουλα κι αυτή??? Σε γλίτωσε κιόλας από τον κόπο να πας. Και μάλιστα είναι και πολύ καλός μαθητής αν κρίνω από τον βαθμό που έβγαλε μέσο όρο το παιδάκι σου!!!! Παύλοοοο!!! Συγχαρητηρια. Τέλειος ο Μούψης. Καλέ εντελώς λιονταράκι κούκλος!!! Νεκταρία μπράβο για τις φωτο. Καλέ τι υπέροχη που είσαι!!! ΤΕΛΕΙΑ και τα δυο τους. Απλά ΤΕΛΕΙΑ!! Καλέ είναι για μεγάλη αφίσσα. Να το τυπώσετε Παύλο και Στέλλα!Για διαφήμιση κάνουν. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Αναστασία μου!Είδες η μικρή,κοιμάται τεντωμένη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:21 Η ESTELLE έγραψε: #2.111 17-12-08 23:21 Αχ δεν θα ησυχάσω με τη μικρή!Το μάτι της τσιμπλιασε τώρα και δακρύζει πάλι...Τί να έπαθε..αμάν γμτ...όλη την ώρα εδώ κάποιος θα έχει κάτι..Ο άντρας μου,εγω,οι μικρές,η Cammy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Ο EL GATO έγραψε: #2.112 17-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αχ δεν θα ησυχάσω με τη μικρή!Το μάτι της τσιμπλιασε τώρα και δακρύζει πάλι...Τί να έπαθε..αμάν γμτ...όλη την ώρα εδώ κάποιος θα έχει κάτι..Ο άντρας μου,εγω,οι μικρές,η Cammy... Click για ανάπτυξη... Στελλα, ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι κατι ανησυχητικο. Δωστης λιγο χρονο και καθαρισε το παλι με ορο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:01 Η staman2 έγραψε: #2.113 18-12-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πάρτε κι άλλη μία! Click για ανάπτυξη... Κουκλίτσα και μπιμπελό ανάμεσα στα μπιμπελό! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εχεις κανεναν φιλο-γνωστο διαφημηστη?Να εβγαιναν και σε ημερολογιο εε? Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κανέναν εκτός από την Σταυρούλα που είναι μακετίστα νομίζω κι ασχολείται... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ευχαριστώ Αναστασία μου!Είδες η μικρή,κοιμάται τεντωμένη!! Click για ανάπτυξη... Πανέμορφη και μου αρέσει πολυ αυτή η στάση για ύπνο στα γατουνια. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αχ δεν θα ησυχάσω με τη μικρή!Το μάτι της τσιμπλιασε τώρα και δακρύζει πάλι...Τί να έπαθε..αμάν γμτ...όλη την ώρα εδώ κάποιος θα έχει κάτι..Ο άντρας μου,εγω,οι μικρές,η Cammy... Click για ανάπτυξη... Βρε Στέλλα μου για δοκίμασε μήπως να της βάλεις για καμιά δυο μέρες κολλύριο τομπρέξ. Ρώτα κ την Νεκταρία αν μπορείς. Εμενα πάντως που η Ναλα κι ο Πέρσης έπαθαν πέρσυ κάτι παρόμοιο, κι είχε ερεθιστεί το ματάκι τους κι έτρεχε, τους έβαλα για μια μέρα σταγόνες τομπρεξ (ρώτησα κ τον γιατρο κ συμφώνησε) και έγιναν εντελώς καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:45 Η ESTELLE έγραψε: #2.114 18-12-08 08:45 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κουκλίτσα και μπιμπελό ανάμεσα στα μπιμπελό! Δεν έχω κανέναν εκτός από την Σταυρούλα που είναι μακετίστα νομίζω κι ασχολείται... Πανέμορφη και μου αρέσει πολυ αυτή η στάση για ύπνο στα γατουνια. Βρε Στέλλα μου για δοκίμασε μήπως να της βάλεις για καμιά δυο μέρες κολλύριο τομπρέξ. Ρώτα κ την Νεκταρία αν μπορείς. Εμενα πάντως που η Ναλα κι ο Πέρσης έπαθαν πέρσυ κάτι παρόμοιο, κι είχε ερεθιστεί το ματάκι τους κι έτρεχε, τους έβαλα για μια μέρα σταγόνες τομπρεξ (ρώτησα κ τον γιατρο κ συμφώνησε) και έγιναν εντελώς καλά. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Αναστασία.Της έχω βάλει κατά διαστήματα τομπρεξ και παιρνάει.Μετά απο λίγες μέρες μπορεί να μου το ξανακάνει παλι...Τώρα το πρωι είναι μια χαρά!Τι να πω,δεν ξέρω τί παθαίνει συνέχεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.115 18-12-08 09:37 Καλημέρα! Νεκταρια!!! Τέλειες οι Χριστουγεννιατικες φωτο!! Τα μοντέλα σου ειναι ΤΕΛΕΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:10 Ο EL GATO έγραψε: #2.116 18-12-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Νεκταρια!!! Τέλειες οι Χριστουγεννιατικες φωτο!! Τα μοντέλα σου ειναι ΤΕΛΕΙΑ! Click για ανάπτυξη... Το ενα εκ των δυο σε ευχαριστει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:20 Η ESTELLE έγραψε: #2.117 18-12-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Νεκταρια!!! Τέλειες οι Χριστουγεννιατικες φωτο!! Τα μοντέλα σου ειναι ΤΕΛΕΙΑ! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστεί πολύ και το δεύτερο μοντέλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.118 18-12-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Το ενα εκ των δυο σε ευχαριστει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eυχαριστεί πολύ και το δεύτερο μοντέλο!!! Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ και στα 2 μοντελα... Αληθεια ανηκουν στο ιδιο Πρακτορειο ε? Nektar Models Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:28 Η ESTELLE έγραψε: #2.119 18-12-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παρακαλώ και στα 2 μοντελα... Αληθεια ανηκουν στο ιδιο Πρακτορειο ε? Nektar Models Click για ανάπτυξη... Nαι,ναι!Με ατζέντισσα τη μαμά Νεκταρία,κομμωτής ο Παύλος και μακιγιάζ εγώ φυσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.120 18-12-08 12:30 Καλέ πότε έγινα Cat Worshipper?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Παρα πολυ καλη. Υ.Γ. Η βιβλιοθηκη μονο Stephen King εχει? Χα χα... Ειδες? Εχω παρατηρητικοτητα. Click για ανάπτυξη... Αχ ναι δεν το πρόσεξα ότι απο πίσω ήταν τα βιβλία μου!!Εχω και James Herbert και Poe εκτός απο King! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:07 Η Νεκταρια έγραψε: #2.109 17-12-08 23:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μπράβο το παιδί. Σε ποιον άραγε έμοιαξε?????? Μήπως η μανούλα ήταν πονηρουλα κι αυτή??? Σε γλίτωσε κιόλας από τον κόπο να πας. Και μάλιστα είναι και πολύ καλός μαθητής αν κρίνω από τον βαθμό που έβγαλε μέσο όρο το παιδάκι σου!!!! Παύλοοοο!!! Συγχαρητηρια. Τέλειος ο Μούψης. Καλέ εντελώς λιονταράκι κούκλος!!! Νεκταρία μπράβο για τις φωτο. Καλέ τι υπέροχη που είσαι!!! ΤΕΛΕΙΑ και τα δυο τους. Απλά ΤΕΛΕΙΑ!! Καλέ είναι για μεγάλη αφίσσα. Να το τυπώσετε Παύλο και Στέλλα!Για διαφήμιση κάνουν. Click για ανάπτυξη... Εχεις κανεναν φιλο-γνωστο διαφημηστη?Να εβγαιναν και σε ημερολογιο εε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Η ESTELLE έγραψε: #2.110 17-12-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μπράβο το παιδί. Σε ποιον άραγε έμοιαξε?????? Μήπως η μανούλα ήταν πονηρουλα κι αυτή??? Σε γλίτωσε κιόλας από τον κόπο να πας. Και μάλιστα είναι και πολύ καλός μαθητής αν κρίνω από τον βαθμό που έβγαλε μέσο όρο το παιδάκι σου!!!! Παύλοοοο!!! Συγχαρητηρια. Τέλειος ο Μούψης. Καλέ εντελώς λιονταράκι κούκλος!!! Νεκταρία μπράβο για τις φωτο. Καλέ τι υπέροχη που είσαι!!! ΤΕΛΕΙΑ και τα δυο τους. Απλά ΤΕΛΕΙΑ!! Καλέ είναι για μεγάλη αφίσσα. Να το τυπώσετε Παύλο και Στέλλα!Για διαφήμιση κάνουν. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Αναστασία μου!Είδες η μικρή,κοιμάται τεντωμένη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:21 Η ESTELLE έγραψε: #2.111 17-12-08 23:21 Αχ δεν θα ησυχάσω με τη μικρή!Το μάτι της τσιμπλιασε τώρα και δακρύζει πάλι...Τί να έπαθε..αμάν γμτ...όλη την ώρα εδώ κάποιος θα έχει κάτι..Ο άντρας μου,εγω,οι μικρές,η Cammy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Ο EL GATO έγραψε: #2.112 17-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αχ δεν θα ησυχάσω με τη μικρή!Το μάτι της τσιμπλιασε τώρα και δακρύζει πάλι...Τί να έπαθε..αμάν γμτ...όλη την ώρα εδώ κάποιος θα έχει κάτι..Ο άντρας μου,εγω,οι μικρές,η Cammy... Click για ανάπτυξη... Στελλα, ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι κατι ανησυχητικο. Δωστης λιγο χρονο και καθαρισε το παλι με ορο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:01 Η staman2 έγραψε: #2.113 18-12-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πάρτε κι άλλη μία! Click για ανάπτυξη... Κουκλίτσα και μπιμπελό ανάμεσα στα μπιμπελό! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εχεις κανεναν φιλο-γνωστο διαφημηστη?Να εβγαιναν και σε ημερολογιο εε? Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κανέναν εκτός από την Σταυρούλα που είναι μακετίστα νομίζω κι ασχολείται... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ευχαριστώ Αναστασία μου!Είδες η μικρή,κοιμάται τεντωμένη!! Click για ανάπτυξη... Πανέμορφη και μου αρέσει πολυ αυτή η στάση για ύπνο στα γατουνια. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αχ δεν θα ησυχάσω με τη μικρή!Το μάτι της τσιμπλιασε τώρα και δακρύζει πάλι...Τί να έπαθε..αμάν γμτ...όλη την ώρα εδώ κάποιος θα έχει κάτι..Ο άντρας μου,εγω,οι μικρές,η Cammy... Click για ανάπτυξη... Βρε Στέλλα μου για δοκίμασε μήπως να της βάλεις για καμιά δυο μέρες κολλύριο τομπρέξ. Ρώτα κ την Νεκταρία αν μπορείς. Εμενα πάντως που η Ναλα κι ο Πέρσης έπαθαν πέρσυ κάτι παρόμοιο, κι είχε ερεθιστεί το ματάκι τους κι έτρεχε, τους έβαλα για μια μέρα σταγόνες τομπρεξ (ρώτησα κ τον γιατρο κ συμφώνησε) και έγιναν εντελώς καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:45 Η ESTELLE έγραψε: #2.114 18-12-08 08:45 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κουκλίτσα και μπιμπελό ανάμεσα στα μπιμπελό! Δεν έχω κανέναν εκτός από την Σταυρούλα που είναι μακετίστα νομίζω κι ασχολείται... Πανέμορφη και μου αρέσει πολυ αυτή η στάση για ύπνο στα γατουνια. Βρε Στέλλα μου για δοκίμασε μήπως να της βάλεις για καμιά δυο μέρες κολλύριο τομπρέξ. Ρώτα κ την Νεκταρία αν μπορείς. Εμενα πάντως που η Ναλα κι ο Πέρσης έπαθαν πέρσυ κάτι παρόμοιο, κι είχε ερεθιστεί το ματάκι τους κι έτρεχε, τους έβαλα για μια μέρα σταγόνες τομπρεξ (ρώτησα κ τον γιατρο κ συμφώνησε) και έγιναν εντελώς καλά. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Αναστασία.Της έχω βάλει κατά διαστήματα τομπρεξ και παιρνάει.Μετά απο λίγες μέρες μπορεί να μου το ξανακάνει παλι...Τώρα το πρωι είναι μια χαρά!Τι να πω,δεν ξέρω τί παθαίνει συνέχεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.115 18-12-08 09:37 Καλημέρα! Νεκταρια!!! Τέλειες οι Χριστουγεννιατικες φωτο!! Τα μοντέλα σου ειναι ΤΕΛΕΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:10 Ο EL GATO έγραψε: #2.116 18-12-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Νεκταρια!!! Τέλειες οι Χριστουγεννιατικες φωτο!! Τα μοντέλα σου ειναι ΤΕΛΕΙΑ! Click για ανάπτυξη... Το ενα εκ των δυο σε ευχαριστει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:20 Η ESTELLE έγραψε: #2.117 18-12-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Νεκταρια!!! Τέλειες οι Χριστουγεννιατικες φωτο!! Τα μοντέλα σου ειναι ΤΕΛΕΙΑ! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστεί πολύ και το δεύτερο μοντέλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.118 18-12-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Το ενα εκ των δυο σε ευχαριστει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eυχαριστεί πολύ και το δεύτερο μοντέλο!!! Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ και στα 2 μοντελα... Αληθεια ανηκουν στο ιδιο Πρακτορειο ε? Nektar Models Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:28 Η ESTELLE έγραψε: #2.119 18-12-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παρακαλώ και στα 2 μοντελα... Αληθεια ανηκουν στο ιδιο Πρακτορειο ε? Nektar Models Click για ανάπτυξη... Nαι,ναι!Με ατζέντισσα τη μαμά Νεκταρία,κομμωτής ο Παύλος και μακιγιάζ εγώ φυσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.120 18-12-08 12:30 Καλέ πότε έγινα Cat Worshipper?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μπράβο το παιδί. Σε ποιον άραγε έμοιαξε?????? Μήπως η μανούλα ήταν πονηρουλα κι αυτή??? Σε γλίτωσε κιόλας από τον κόπο να πας. Και μάλιστα είναι και πολύ καλός μαθητής αν κρίνω από τον βαθμό που έβγαλε μέσο όρο το παιδάκι σου!!!! Παύλοοοο!!! Συγχαρητηρια. Τέλειος ο Μούψης. Καλέ εντελώς λιονταράκι κούκλος!!! Νεκταρία μπράβο για τις φωτο. Καλέ τι υπέροχη που είσαι!!! ΤΕΛΕΙΑ και τα δυο τους. Απλά ΤΕΛΕΙΑ!! Καλέ είναι για μεγάλη αφίσσα. Να το τυπώσετε Παύλο και Στέλλα!Για διαφήμιση κάνουν. Click για ανάπτυξη... Εχεις κανεναν φιλο-γνωστο διαφημηστη?Να εβγαιναν και σε ημερολογιο εε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:13 Η ESTELLE έγραψε: #2.110 17-12-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μπράβο το παιδί. Σε ποιον άραγε έμοιαξε?????? Μήπως η μανούλα ήταν πονηρουλα κι αυτή??? Σε γλίτωσε κιόλας από τον κόπο να πας. Και μάλιστα είναι και πολύ καλός μαθητής αν κρίνω από τον βαθμό που έβγαλε μέσο όρο το παιδάκι σου!!!! Παύλοοοο!!! Συγχαρητηρια. Τέλειος ο Μούψης. Καλέ εντελώς λιονταράκι κούκλος!!! Νεκταρία μπράβο για τις φωτο. Καλέ τι υπέροχη που είσαι!!! ΤΕΛΕΙΑ και τα δυο τους. Απλά ΤΕΛΕΙΑ!! Καλέ είναι για μεγάλη αφίσσα. Να το τυπώσετε Παύλο και Στέλλα!Για διαφήμιση κάνουν. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Αναστασία μου!Είδες η μικρή,κοιμάται τεντωμένη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:21 Η ESTELLE έγραψε: #2.111 17-12-08 23:21 Αχ δεν θα ησυχάσω με τη μικρή!Το μάτι της τσιμπλιασε τώρα και δακρύζει πάλι...Τί να έπαθε..αμάν γμτ...όλη την ώρα εδώ κάποιος θα έχει κάτι..Ο άντρας μου,εγω,οι μικρές,η Cammy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Ο EL GATO έγραψε: #2.112 17-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αχ δεν θα ησυχάσω με τη μικρή!Το μάτι της τσιμπλιασε τώρα και δακρύζει πάλι...Τί να έπαθε..αμάν γμτ...όλη την ώρα εδώ κάποιος θα έχει κάτι..Ο άντρας μου,εγω,οι μικρές,η Cammy... Click για ανάπτυξη... Στελλα, ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι κατι ανησυχητικο. Δωστης λιγο χρονο και καθαρισε το παλι με ορο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:01 Η staman2 έγραψε: #2.113 18-12-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πάρτε κι άλλη μία! Click για ανάπτυξη... Κουκλίτσα και μπιμπελό ανάμεσα στα μπιμπελό! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εχεις κανεναν φιλο-γνωστο διαφημηστη?Να εβγαιναν και σε ημερολογιο εε? Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κανέναν εκτός από την Σταυρούλα που είναι μακετίστα νομίζω κι ασχολείται... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ευχαριστώ Αναστασία μου!Είδες η μικρή,κοιμάται τεντωμένη!! Click για ανάπτυξη... Πανέμορφη και μου αρέσει πολυ αυτή η στάση για ύπνο στα γατουνια. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αχ δεν θα ησυχάσω με τη μικρή!Το μάτι της τσιμπλιασε τώρα και δακρύζει πάλι...Τί να έπαθε..αμάν γμτ...όλη την ώρα εδώ κάποιος θα έχει κάτι..Ο άντρας μου,εγω,οι μικρές,η Cammy... Click για ανάπτυξη... Βρε Στέλλα μου για δοκίμασε μήπως να της βάλεις για καμιά δυο μέρες κολλύριο τομπρέξ. Ρώτα κ την Νεκταρία αν μπορείς. Εμενα πάντως που η Ναλα κι ο Πέρσης έπαθαν πέρσυ κάτι παρόμοιο, κι είχε ερεθιστεί το ματάκι τους κι έτρεχε, τους έβαλα για μια μέρα σταγόνες τομπρεξ (ρώτησα κ τον γιατρο κ συμφώνησε) και έγιναν εντελώς καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:45 Η ESTELLE έγραψε: #2.114 18-12-08 08:45 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κουκλίτσα και μπιμπελό ανάμεσα στα μπιμπελό! Δεν έχω κανέναν εκτός από την Σταυρούλα που είναι μακετίστα νομίζω κι ασχολείται... Πανέμορφη και μου αρέσει πολυ αυτή η στάση για ύπνο στα γατουνια. Βρε Στέλλα μου για δοκίμασε μήπως να της βάλεις για καμιά δυο μέρες κολλύριο τομπρέξ. Ρώτα κ την Νεκταρία αν μπορείς. Εμενα πάντως που η Ναλα κι ο Πέρσης έπαθαν πέρσυ κάτι παρόμοιο, κι είχε ερεθιστεί το ματάκι τους κι έτρεχε, τους έβαλα για μια μέρα σταγόνες τομπρεξ (ρώτησα κ τον γιατρο κ συμφώνησε) και έγιναν εντελώς καλά. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Αναστασία.Της έχω βάλει κατά διαστήματα τομπρεξ και παιρνάει.Μετά απο λίγες μέρες μπορεί να μου το ξανακάνει παλι...Τώρα το πρωι είναι μια χαρά!Τι να πω,δεν ξέρω τί παθαίνει συνέχεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.115 18-12-08 09:37 Καλημέρα! Νεκταρια!!! Τέλειες οι Χριστουγεννιατικες φωτο!! Τα μοντέλα σου ειναι ΤΕΛΕΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:10 Ο EL GATO έγραψε: #2.116 18-12-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Νεκταρια!!! Τέλειες οι Χριστουγεννιατικες φωτο!! Τα μοντέλα σου ειναι ΤΕΛΕΙΑ! Click για ανάπτυξη... Το ενα εκ των δυο σε ευχαριστει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:20 Η ESTELLE έγραψε: #2.117 18-12-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Νεκταρια!!! Τέλειες οι Χριστουγεννιατικες φωτο!! Τα μοντέλα σου ειναι ΤΕΛΕΙΑ! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστεί πολύ και το δεύτερο μοντέλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.118 18-12-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Το ενα εκ των δυο σε ευχαριστει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eυχαριστεί πολύ και το δεύτερο μοντέλο!!! Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ και στα 2 μοντελα... Αληθεια ανηκουν στο ιδιο Πρακτορειο ε? Nektar Models Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:28 Η ESTELLE έγραψε: #2.119 18-12-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παρακαλώ και στα 2 μοντελα... Αληθεια ανηκουν στο ιδιο Πρακτορειο ε? Nektar Models Click για ανάπτυξη... Nαι,ναι!Με ατζέντισσα τη μαμά Νεκταρία,κομμωτής ο Παύλος και μακιγιάζ εγώ φυσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.120 18-12-08 12:30 Καλέ πότε έγινα Cat Worshipper?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μπράβο το παιδί. Σε ποιον άραγε έμοιαξε?????? Μήπως η μανούλα ήταν πονηρουλα κι αυτή??? Σε γλίτωσε κιόλας από τον κόπο να πας. Και μάλιστα είναι και πολύ καλός μαθητής αν κρίνω από τον βαθμό που έβγαλε μέσο όρο το παιδάκι σου!!!! Παύλοοοο!!! Συγχαρητηρια. Τέλειος ο Μούψης. Καλέ εντελώς λιονταράκι κούκλος!!! Νεκταρία μπράβο για τις φωτο. Καλέ τι υπέροχη που είσαι!!! ΤΕΛΕΙΑ και τα δυο τους. Απλά ΤΕΛΕΙΑ!! Καλέ είναι για μεγάλη αφίσσα. Να το τυπώσετε Παύλο και Στέλλα!Για διαφήμιση κάνουν. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Αναστασία μου!Είδες η μικρή,κοιμάται τεντωμένη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:21 Η ESTELLE έγραψε: #2.111 17-12-08 23:21 Αχ δεν θα ησυχάσω με τη μικρή!Το μάτι της τσιμπλιασε τώρα και δακρύζει πάλι...Τί να έπαθε..αμάν γμτ...όλη την ώρα εδώ κάποιος θα έχει κάτι..Ο άντρας μου,εγω,οι μικρές,η Cammy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Ο EL GATO έγραψε: #2.112 17-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αχ δεν θα ησυχάσω με τη μικρή!Το μάτι της τσιμπλιασε τώρα και δακρύζει πάλι...Τί να έπαθε..αμάν γμτ...όλη την ώρα εδώ κάποιος θα έχει κάτι..Ο άντρας μου,εγω,οι μικρές,η Cammy... Click για ανάπτυξη... Στελλα, ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι κατι ανησυχητικο. Δωστης λιγο χρονο και καθαρισε το παλι με ορο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:01 Η staman2 έγραψε: #2.113 18-12-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πάρτε κι άλλη μία! Click για ανάπτυξη... Κουκλίτσα και μπιμπελό ανάμεσα στα μπιμπελό! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εχεις κανεναν φιλο-γνωστο διαφημηστη?Να εβγαιναν και σε ημερολογιο εε? Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κανέναν εκτός από την Σταυρούλα που είναι μακετίστα νομίζω κι ασχολείται... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ευχαριστώ Αναστασία μου!Είδες η μικρή,κοιμάται τεντωμένη!! Click για ανάπτυξη... Πανέμορφη και μου αρέσει πολυ αυτή η στάση για ύπνο στα γατουνια. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αχ δεν θα ησυχάσω με τη μικρή!Το μάτι της τσιμπλιασε τώρα και δακρύζει πάλι...Τί να έπαθε..αμάν γμτ...όλη την ώρα εδώ κάποιος θα έχει κάτι..Ο άντρας μου,εγω,οι μικρές,η Cammy... Click για ανάπτυξη... Βρε Στέλλα μου για δοκίμασε μήπως να της βάλεις για καμιά δυο μέρες κολλύριο τομπρέξ. Ρώτα κ την Νεκταρία αν μπορείς. Εμενα πάντως που η Ναλα κι ο Πέρσης έπαθαν πέρσυ κάτι παρόμοιο, κι είχε ερεθιστεί το ματάκι τους κι έτρεχε, τους έβαλα για μια μέρα σταγόνες τομπρεξ (ρώτησα κ τον γιατρο κ συμφώνησε) και έγιναν εντελώς καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:45 Η ESTELLE έγραψε: #2.114 18-12-08 08:45 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κουκλίτσα και μπιμπελό ανάμεσα στα μπιμπελό! Δεν έχω κανέναν εκτός από την Σταυρούλα που είναι μακετίστα νομίζω κι ασχολείται... Πανέμορφη και μου αρέσει πολυ αυτή η στάση για ύπνο στα γατουνια. Βρε Στέλλα μου για δοκίμασε μήπως να της βάλεις για καμιά δυο μέρες κολλύριο τομπρέξ. Ρώτα κ την Νεκταρία αν μπορείς. Εμενα πάντως που η Ναλα κι ο Πέρσης έπαθαν πέρσυ κάτι παρόμοιο, κι είχε ερεθιστεί το ματάκι τους κι έτρεχε, τους έβαλα για μια μέρα σταγόνες τομπρεξ (ρώτησα κ τον γιατρο κ συμφώνησε) και έγιναν εντελώς καλά. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Αναστασία.Της έχω βάλει κατά διαστήματα τομπρεξ και παιρνάει.Μετά απο λίγες μέρες μπορεί να μου το ξανακάνει παλι...Τώρα το πρωι είναι μια χαρά!Τι να πω,δεν ξέρω τί παθαίνει συνέχεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.115 18-12-08 09:37 Καλημέρα! Νεκταρια!!! Τέλειες οι Χριστουγεννιατικες φωτο!! Τα μοντέλα σου ειναι ΤΕΛΕΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:10 Ο EL GATO έγραψε: #2.116 18-12-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Νεκταρια!!! Τέλειες οι Χριστουγεννιατικες φωτο!! Τα μοντέλα σου ειναι ΤΕΛΕΙΑ! Click για ανάπτυξη... Το ενα εκ των δυο σε ευχαριστει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:20 Η ESTELLE έγραψε: #2.117 18-12-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Νεκταρια!!! Τέλειες οι Χριστουγεννιατικες φωτο!! Τα μοντέλα σου ειναι ΤΕΛΕΙΑ! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστεί πολύ και το δεύτερο μοντέλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.118 18-12-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Το ενα εκ των δυο σε ευχαριστει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eυχαριστεί πολύ και το δεύτερο μοντέλο!!! Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ και στα 2 μοντελα... Αληθεια ανηκουν στο ιδιο Πρακτορειο ε? Nektar Models Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:28 Η ESTELLE έγραψε: #2.119 18-12-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παρακαλώ και στα 2 μοντελα... Αληθεια ανηκουν στο ιδιο Πρακτορειο ε? Nektar Models Click για ανάπτυξη... Nαι,ναι!Με ατζέντισσα τη μαμά Νεκταρία,κομμωτής ο Παύλος και μακιγιάζ εγώ φυσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.120 18-12-08 12:30 Καλέ πότε έγινα Cat Worshipper?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχ δεν θα ησυχάσω με τη μικρή!Το μάτι της τσιμπλιασε τώρα και δακρύζει πάλι...Τί να έπαθε..αμάν γμτ...όλη την ώρα εδώ κάποιος θα έχει κάτι..Ο άντρας μου,εγω,οι μικρές,η Cammy... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Ο EL GATO έγραψε: #2.112 17-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αχ δεν θα ησυχάσω με τη μικρή!Το μάτι της τσιμπλιασε τώρα και δακρύζει πάλι...Τί να έπαθε..αμάν γμτ...όλη την ώρα εδώ κάποιος θα έχει κάτι..Ο άντρας μου,εγω,οι μικρές,η Cammy... Click για ανάπτυξη... Στελλα, ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι κατι ανησυχητικο. Δωστης λιγο χρονο και καθαρισε το παλι με ορο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:01 Η staman2 έγραψε: #2.113 18-12-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πάρτε κι άλλη μία! Click για ανάπτυξη... Κουκλίτσα και μπιμπελό ανάμεσα στα μπιμπελό! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εχεις κανεναν φιλο-γνωστο διαφημηστη?Να εβγαιναν και σε ημερολογιο εε? Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κανέναν εκτός από την Σταυρούλα που είναι μακετίστα νομίζω κι ασχολείται... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ευχαριστώ Αναστασία μου!Είδες η μικρή,κοιμάται τεντωμένη!! Click για ανάπτυξη... Πανέμορφη και μου αρέσει πολυ αυτή η στάση για ύπνο στα γατουνια. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αχ δεν θα ησυχάσω με τη μικρή!Το μάτι της τσιμπλιασε τώρα και δακρύζει πάλι...Τί να έπαθε..αμάν γμτ...όλη την ώρα εδώ κάποιος θα έχει κάτι..Ο άντρας μου,εγω,οι μικρές,η Cammy... Click για ανάπτυξη... Βρε Στέλλα μου για δοκίμασε μήπως να της βάλεις για καμιά δυο μέρες κολλύριο τομπρέξ. Ρώτα κ την Νεκταρία αν μπορείς. Εμενα πάντως που η Ναλα κι ο Πέρσης έπαθαν πέρσυ κάτι παρόμοιο, κι είχε ερεθιστεί το ματάκι τους κι έτρεχε, τους έβαλα για μια μέρα σταγόνες τομπρεξ (ρώτησα κ τον γιατρο κ συμφώνησε) και έγιναν εντελώς καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:45 Η ESTELLE έγραψε: #2.114 18-12-08 08:45 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κουκλίτσα και μπιμπελό ανάμεσα στα μπιμπελό! Δεν έχω κανέναν εκτός από την Σταυρούλα που είναι μακετίστα νομίζω κι ασχολείται... Πανέμορφη και μου αρέσει πολυ αυτή η στάση για ύπνο στα γατουνια. Βρε Στέλλα μου για δοκίμασε μήπως να της βάλεις για καμιά δυο μέρες κολλύριο τομπρέξ. Ρώτα κ την Νεκταρία αν μπορείς. Εμενα πάντως που η Ναλα κι ο Πέρσης έπαθαν πέρσυ κάτι παρόμοιο, κι είχε ερεθιστεί το ματάκι τους κι έτρεχε, τους έβαλα για μια μέρα σταγόνες τομπρεξ (ρώτησα κ τον γιατρο κ συμφώνησε) και έγιναν εντελώς καλά. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Αναστασία.Της έχω βάλει κατά διαστήματα τομπρεξ και παιρνάει.Μετά απο λίγες μέρες μπορεί να μου το ξανακάνει παλι...Τώρα το πρωι είναι μια χαρά!Τι να πω,δεν ξέρω τί παθαίνει συνέχεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.115 18-12-08 09:37 Καλημέρα! Νεκταρια!!! Τέλειες οι Χριστουγεννιατικες φωτο!! Τα μοντέλα σου ειναι ΤΕΛΕΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:10 Ο EL GATO έγραψε: #2.116 18-12-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Νεκταρια!!! Τέλειες οι Χριστουγεννιατικες φωτο!! Τα μοντέλα σου ειναι ΤΕΛΕΙΑ! Click για ανάπτυξη... Το ενα εκ των δυο σε ευχαριστει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:20 Η ESTELLE έγραψε: #2.117 18-12-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Νεκταρια!!! Τέλειες οι Χριστουγεννιατικες φωτο!! Τα μοντέλα σου ειναι ΤΕΛΕΙΑ! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστεί πολύ και το δεύτερο μοντέλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.118 18-12-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Το ενα εκ των δυο σε ευχαριστει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eυχαριστεί πολύ και το δεύτερο μοντέλο!!! Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ και στα 2 μοντελα... Αληθεια ανηκουν στο ιδιο Πρακτορειο ε? Nektar Models Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:28 Η ESTELLE έγραψε: #2.119 18-12-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παρακαλώ και στα 2 μοντελα... Αληθεια ανηκουν στο ιδιο Πρακτορειο ε? Nektar Models Click για ανάπτυξη... Nαι,ναι!Με ατζέντισσα τη μαμά Νεκταρία,κομμωτής ο Παύλος και μακιγιάζ εγώ φυσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.120 18-12-08 12:30 Καλέ πότε έγινα Cat Worshipper?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αχ δεν θα ησυχάσω με τη μικρή!Το μάτι της τσιμπλιασε τώρα και δακρύζει πάλι...Τί να έπαθε..αμάν γμτ...όλη την ώρα εδώ κάποιος θα έχει κάτι..Ο άντρας μου,εγω,οι μικρές,η Cammy... Click για ανάπτυξη... Στελλα, ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι κατι ανησυχητικο. Δωστης λιγο χρονο και καθαρισε το παλι με ορο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:01 Η staman2 έγραψε: #2.113 18-12-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πάρτε κι άλλη μία! Click για ανάπτυξη... Κουκλίτσα και μπιμπελό ανάμεσα στα μπιμπελό! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εχεις κανεναν φιλο-γνωστο διαφημηστη?Να εβγαιναν και σε ημερολογιο εε? Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κανέναν εκτός από την Σταυρούλα που είναι μακετίστα νομίζω κι ασχολείται... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ευχαριστώ Αναστασία μου!Είδες η μικρή,κοιμάται τεντωμένη!! Click για ανάπτυξη... Πανέμορφη και μου αρέσει πολυ αυτή η στάση για ύπνο στα γατουνια. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αχ δεν θα ησυχάσω με τη μικρή!Το μάτι της τσιμπλιασε τώρα και δακρύζει πάλι...Τί να έπαθε..αμάν γμτ...όλη την ώρα εδώ κάποιος θα έχει κάτι..Ο άντρας μου,εγω,οι μικρές,η Cammy... Click για ανάπτυξη... Βρε Στέλλα μου για δοκίμασε μήπως να της βάλεις για καμιά δυο μέρες κολλύριο τομπρέξ. Ρώτα κ την Νεκταρία αν μπορείς. Εμενα πάντως που η Ναλα κι ο Πέρσης έπαθαν πέρσυ κάτι παρόμοιο, κι είχε ερεθιστεί το ματάκι τους κι έτρεχε, τους έβαλα για μια μέρα σταγόνες τομπρεξ (ρώτησα κ τον γιατρο κ συμφώνησε) και έγιναν εντελώς καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:45 Η ESTELLE έγραψε: #2.114 18-12-08 08:45 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κουκλίτσα και μπιμπελό ανάμεσα στα μπιμπελό! Δεν έχω κανέναν εκτός από την Σταυρούλα που είναι μακετίστα νομίζω κι ασχολείται... Πανέμορφη και μου αρέσει πολυ αυτή η στάση για ύπνο στα γατουνια. Βρε Στέλλα μου για δοκίμασε μήπως να της βάλεις για καμιά δυο μέρες κολλύριο τομπρέξ. Ρώτα κ την Νεκταρία αν μπορείς. Εμενα πάντως που η Ναλα κι ο Πέρσης έπαθαν πέρσυ κάτι παρόμοιο, κι είχε ερεθιστεί το ματάκι τους κι έτρεχε, τους έβαλα για μια μέρα σταγόνες τομπρεξ (ρώτησα κ τον γιατρο κ συμφώνησε) και έγιναν εντελώς καλά. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Αναστασία.Της έχω βάλει κατά διαστήματα τομπρεξ και παιρνάει.Μετά απο λίγες μέρες μπορεί να μου το ξανακάνει παλι...Τώρα το πρωι είναι μια χαρά!Τι να πω,δεν ξέρω τί παθαίνει συνέχεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.115 18-12-08 09:37 Καλημέρα! Νεκταρια!!! Τέλειες οι Χριστουγεννιατικες φωτο!! Τα μοντέλα σου ειναι ΤΕΛΕΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:10 Ο EL GATO έγραψε: #2.116 18-12-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Νεκταρια!!! Τέλειες οι Χριστουγεννιατικες φωτο!! Τα μοντέλα σου ειναι ΤΕΛΕΙΑ! Click για ανάπτυξη... Το ενα εκ των δυο σε ευχαριστει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:20 Η ESTELLE έγραψε: #2.117 18-12-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Νεκταρια!!! Τέλειες οι Χριστουγεννιατικες φωτο!! Τα μοντέλα σου ειναι ΤΕΛΕΙΑ! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστεί πολύ και το δεύτερο μοντέλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.118 18-12-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Το ενα εκ των δυο σε ευχαριστει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eυχαριστεί πολύ και το δεύτερο μοντέλο!!! Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ και στα 2 μοντελα... Αληθεια ανηκουν στο ιδιο Πρακτορειο ε? Nektar Models Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:28 Η ESTELLE έγραψε: #2.119 18-12-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παρακαλώ και στα 2 μοντελα... Αληθεια ανηκουν στο ιδιο Πρακτορειο ε? Nektar Models Click για ανάπτυξη... Nαι,ναι!Με ατζέντισσα τη μαμά Νεκταρία,κομμωτής ο Παύλος και μακιγιάζ εγώ φυσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.120 18-12-08 12:30 Καλέ πότε έγινα Cat Worshipper?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πάρτε κι άλλη μία! Click για ανάπτυξη... Κουκλίτσα και μπιμπελό ανάμεσα στα μπιμπελό! Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Εχεις κανεναν φιλο-γνωστο διαφημηστη?Να εβγαιναν και σε ημερολογιο εε? Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κανέναν εκτός από την Σταυρούλα που είναι μακετίστα νομίζω κι ασχολείται... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ευχαριστώ Αναστασία μου!Είδες η μικρή,κοιμάται τεντωμένη!! Click για ανάπτυξη... Πανέμορφη και μου αρέσει πολυ αυτή η στάση για ύπνο στα γατουνια. Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Αχ δεν θα ησυχάσω με τη μικρή!Το μάτι της τσιμπλιασε τώρα και δακρύζει πάλι...Τί να έπαθε..αμάν γμτ...όλη την ώρα εδώ κάποιος θα έχει κάτι..Ο άντρας μου,εγω,οι μικρές,η Cammy... Click για ανάπτυξη... Βρε Στέλλα μου για δοκίμασε μήπως να της βάλεις για καμιά δυο μέρες κολλύριο τομπρέξ. Ρώτα κ την Νεκταρία αν μπορείς. Εμενα πάντως που η Ναλα κι ο Πέρσης έπαθαν πέρσυ κάτι παρόμοιο, κι είχε ερεθιστεί το ματάκι τους κι έτρεχε, τους έβαλα για μια μέρα σταγόνες τομπρεξ (ρώτησα κ τον γιατρο κ συμφώνησε) και έγιναν εντελώς καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:45 Η ESTELLE έγραψε: #2.114 18-12-08 08:45 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κουκλίτσα και μπιμπελό ανάμεσα στα μπιμπελό! Δεν έχω κανέναν εκτός από την Σταυρούλα που είναι μακετίστα νομίζω κι ασχολείται... Πανέμορφη και μου αρέσει πολυ αυτή η στάση για ύπνο στα γατουνια. Βρε Στέλλα μου για δοκίμασε μήπως να της βάλεις για καμιά δυο μέρες κολλύριο τομπρέξ. Ρώτα κ την Νεκταρία αν μπορείς. Εμενα πάντως που η Ναλα κι ο Πέρσης έπαθαν πέρσυ κάτι παρόμοιο, κι είχε ερεθιστεί το ματάκι τους κι έτρεχε, τους έβαλα για μια μέρα σταγόνες τομπρεξ (ρώτησα κ τον γιατρο κ συμφώνησε) και έγιναν εντελώς καλά. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Αναστασία.Της έχω βάλει κατά διαστήματα τομπρεξ και παιρνάει.Μετά απο λίγες μέρες μπορεί να μου το ξανακάνει παλι...Τώρα το πρωι είναι μια χαρά!Τι να πω,δεν ξέρω τί παθαίνει συνέχεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.115 18-12-08 09:37 Καλημέρα! Νεκταρια!!! Τέλειες οι Χριστουγεννιατικες φωτο!! Τα μοντέλα σου ειναι ΤΕΛΕΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:10 Ο EL GATO έγραψε: #2.116 18-12-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Νεκταρια!!! Τέλειες οι Χριστουγεννιατικες φωτο!! Τα μοντέλα σου ειναι ΤΕΛΕΙΑ! Click για ανάπτυξη... Το ενα εκ των δυο σε ευχαριστει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:20 Η ESTELLE έγραψε: #2.117 18-12-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Νεκταρια!!! Τέλειες οι Χριστουγεννιατικες φωτο!! Τα μοντέλα σου ειναι ΤΕΛΕΙΑ! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστεί πολύ και το δεύτερο μοντέλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.118 18-12-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Το ενα εκ των δυο σε ευχαριστει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eυχαριστεί πολύ και το δεύτερο μοντέλο!!! Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ και στα 2 μοντελα... Αληθεια ανηκουν στο ιδιο Πρακτορειο ε? Nektar Models Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:28 Η ESTELLE έγραψε: #2.119 18-12-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παρακαλώ και στα 2 μοντελα... Αληθεια ανηκουν στο ιδιο Πρακτορειο ε? Nektar Models Click για ανάπτυξη... Nαι,ναι!Με ατζέντισσα τη μαμά Νεκταρία,κομμωτής ο Παύλος και μακιγιάζ εγώ φυσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.120 18-12-08 12:30 Καλέ πότε έγινα Cat Worshipper?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κουκλίτσα και μπιμπελό ανάμεσα στα μπιμπελό! Δεν έχω κανέναν εκτός από την Σταυρούλα που είναι μακετίστα νομίζω κι ασχολείται... Πανέμορφη και μου αρέσει πολυ αυτή η στάση για ύπνο στα γατουνια. Βρε Στέλλα μου για δοκίμασε μήπως να της βάλεις για καμιά δυο μέρες κολλύριο τομπρέξ. Ρώτα κ την Νεκταρία αν μπορείς. Εμενα πάντως που η Ναλα κι ο Πέρσης έπαθαν πέρσυ κάτι παρόμοιο, κι είχε ερεθιστεί το ματάκι τους κι έτρεχε, τους έβαλα για μια μέρα σταγόνες τομπρεξ (ρώτησα κ τον γιατρο κ συμφώνησε) και έγιναν εντελώς καλά. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Αναστασία.Της έχω βάλει κατά διαστήματα τομπρεξ και παιρνάει.Μετά απο λίγες μέρες μπορεί να μου το ξανακάνει παλι...Τώρα το πρωι είναι μια χαρά!Τι να πω,δεν ξέρω τί παθαίνει συνέχεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.115 18-12-08 09:37 Καλημέρα! Νεκταρια!!! Τέλειες οι Χριστουγεννιατικες φωτο!! Τα μοντέλα σου ειναι ΤΕΛΕΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:10 Ο EL GATO έγραψε: #2.116 18-12-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Νεκταρια!!! Τέλειες οι Χριστουγεννιατικες φωτο!! Τα μοντέλα σου ειναι ΤΕΛΕΙΑ! Click για ανάπτυξη... Το ενα εκ των δυο σε ευχαριστει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:20 Η ESTELLE έγραψε: #2.117 18-12-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Νεκταρια!!! Τέλειες οι Χριστουγεννιατικες φωτο!! Τα μοντέλα σου ειναι ΤΕΛΕΙΑ! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστεί πολύ και το δεύτερο μοντέλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.118 18-12-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Το ενα εκ των δυο σε ευχαριστει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eυχαριστεί πολύ και το δεύτερο μοντέλο!!! Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ και στα 2 μοντελα... Αληθεια ανηκουν στο ιδιο Πρακτορειο ε? Nektar Models Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:28 Η ESTELLE έγραψε: #2.119 18-12-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παρακαλώ και στα 2 μοντελα... Αληθεια ανηκουν στο ιδιο Πρακτορειο ε? Nektar Models Click για ανάπτυξη... Nαι,ναι!Με ατζέντισσα τη μαμά Νεκταρία,κομμωτής ο Παύλος και μακιγιάζ εγώ φυσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.120 18-12-08 12:30 Καλέ πότε έγινα Cat Worshipper?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα! Νεκταρια!!! Τέλειες οι Χριστουγεννιατικες φωτο!! Τα μοντέλα σου ειναι ΤΕΛΕΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:10 Ο EL GATO έγραψε: #2.116 18-12-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Νεκταρια!!! Τέλειες οι Χριστουγεννιατικες φωτο!! Τα μοντέλα σου ειναι ΤΕΛΕΙΑ! Click για ανάπτυξη... Το ενα εκ των δυο σε ευχαριστει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:20 Η ESTELLE έγραψε: #2.117 18-12-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Νεκταρια!!! Τέλειες οι Χριστουγεννιατικες φωτο!! Τα μοντέλα σου ειναι ΤΕΛΕΙΑ! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστεί πολύ και το δεύτερο μοντέλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.118 18-12-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Το ενα εκ των δυο σε ευχαριστει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eυχαριστεί πολύ και το δεύτερο μοντέλο!!! Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ και στα 2 μοντελα... Αληθεια ανηκουν στο ιδιο Πρακτορειο ε? Nektar Models Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:28 Η ESTELLE έγραψε: #2.119 18-12-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παρακαλώ και στα 2 μοντελα... Αληθεια ανηκουν στο ιδιο Πρακτορειο ε? Nektar Models Click για ανάπτυξη... Nαι,ναι!Με ατζέντισσα τη μαμά Νεκταρία,κομμωτής ο Παύλος και μακιγιάζ εγώ φυσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.120 18-12-08 12:30 Καλέ πότε έγινα Cat Worshipper?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Νεκταρια!!! Τέλειες οι Χριστουγεννιατικες φωτο!! Τα μοντέλα σου ειναι ΤΕΛΕΙΑ! Click για ανάπτυξη... Το ενα εκ των δυο σε ευχαριστει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:20 Η ESTELLE έγραψε: #2.117 18-12-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Νεκταρια!!! Τέλειες οι Χριστουγεννιατικες φωτο!! Τα μοντέλα σου ειναι ΤΕΛΕΙΑ! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστεί πολύ και το δεύτερο μοντέλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.118 18-12-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Το ενα εκ των δυο σε ευχαριστει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eυχαριστεί πολύ και το δεύτερο μοντέλο!!! Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ και στα 2 μοντελα... Αληθεια ανηκουν στο ιδιο Πρακτορειο ε? Nektar Models Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:28 Η ESTELLE έγραψε: #2.119 18-12-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παρακαλώ και στα 2 μοντελα... Αληθεια ανηκουν στο ιδιο Πρακτορειο ε? Nektar Models Click για ανάπτυξη... Nαι,ναι!Με ατζέντισσα τη μαμά Νεκταρία,κομμωτής ο Παύλος και μακιγιάζ εγώ φυσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.120 18-12-08 12:30 Καλέ πότε έγινα Cat Worshipper?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Νεκταρια!!! Τέλειες οι Χριστουγεννιατικες φωτο!! Τα μοντέλα σου ειναι ΤΕΛΕΙΑ! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστεί πολύ και το δεύτερο μοντέλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.118 18-12-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Το ενα εκ των δυο σε ευχαριστει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eυχαριστεί πολύ και το δεύτερο μοντέλο!!! Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ και στα 2 μοντελα... Αληθεια ανηκουν στο ιδιο Πρακτορειο ε? Nektar Models Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:28 Η ESTELLE έγραψε: #2.119 18-12-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παρακαλώ και στα 2 μοντελα... Αληθεια ανηκουν στο ιδιο Πρακτορειο ε? Nektar Models Click για ανάπτυξη... Nαι,ναι!Με ατζέντισσα τη μαμά Νεκταρία,κομμωτής ο Παύλος και μακιγιάζ εγώ φυσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.120 18-12-08 12:30 Καλέ πότε έγινα Cat Worshipper?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Το ενα εκ των δυο σε ευχαριστει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eυχαριστεί πολύ και το δεύτερο μοντέλο!!! Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ και στα 2 μοντελα... Αληθεια ανηκουν στο ιδιο Πρακτορειο ε? Nektar Models Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:28 Η ESTELLE έγραψε: #2.119 18-12-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παρακαλώ και στα 2 μοντελα... Αληθεια ανηκουν στο ιδιο Πρακτορειο ε? Nektar Models Click για ανάπτυξη... Nαι,ναι!Με ατζέντισσα τη μαμά Νεκταρία,κομμωτής ο Παύλος και μακιγιάζ εγώ φυσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.120 18-12-08 12:30 Καλέ πότε έγινα Cat Worshipper?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 104 105 106 107 108 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 106 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 106 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παρακαλώ και στα 2 μοντελα... Αληθεια ανηκουν στο ιδιο Πρακτορειο ε? Nektar Models Click για ανάπτυξη... Nαι,ναι!Με ατζέντισσα τη μαμά Νεκταρία,κομμωτής ο Παύλος και μακιγιάζ εγώ φυσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 18 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η ESTELLE έγραψε: #2.120 18-12-08 12:30 Καλέ πότε έγινα Cat Worshipper?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλέ πότε έγινα Cat Worshipper?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.