Τα Μaine Coon-άκια!!

Δηλαδή μάλλον θα σας θαυμάσουμε από κοντά τον Μάρτιο:up:
Α! και δεν χρειαζεται να εισαι εκτροφεας για να λαβεις μερος! και ενας εκθετης απλος να εισαι ,ακομα και με γατα οχι ρατσας.Υπαρχει κατηγορια house cat.To ξερες?
Όχι δεν το ήξερα αυτό. Ο αρσενικός μου έχει λάβει ήδη μέρος σε διαγωνισμό με την εκτροφέα του

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δηλαδή μάλλον θα σας θαυμάσουμε από κοντά τον Μάρτιο:up:

Όχι δεν το ήξερα αυτό. Ο αρσενικός μου έχει λάβει ήδη μέρος σε διαγωνισμό με την εκτροφέα του
Και γιατι να μη λαβεις και εσυ μαζι του:hmm: δεν καταλαβα:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και γιατι να μη λαβεις και εσυ μαζι του:hmm: δεν καταλαβα:blink:
Γιατί μια κ δεν έχω κάποιο λόγο, δεν είμαι εκτροφέας για να κυνηγάω τις διακρίσεις για λόγους προώθησής ή αναγνωρισιμότητας δεν θέλω να τον βάλω σε τέτοια διαδικασία

Αραγε θα μπορουσε μια εκθεση στο τελος να αναδειξει την πιο ομορφη γατα...ετσι για να προτοτυπήσει?;);):)
δεν εχει νοημα Γιουλη μου αφου ηδη θα εχει αναδειχτει απο τους κριτες.Αυτο που κατα καιρους ατυπα κανουμε ειναι η ψηφηση απο το κοινο.Αλλα νομιζεις οτι δεν γινοναι απατες? τι εννοω ?εχω μερικους δικους μου φιλους και τους λεω ψηφιστε το νουμερο ταδε και βγαινει...και τι μ`αυτο....ηταν το ομορφοτερο?

Γιατί μια κ δεν έχω κάποιο λόγο, δεν είμαι εκτροφέας για να κυνηγάω τις διακρίσεις για λόγους προώθησής ή αναγνωρισιμότητας δεν θέλω να τον βάλω σε τέτοια διαδικασία
Πριν γινω εκτροφεας κολλησα το σαρακι της εκθεσης με εναν γατο που ειχε φερει ο αντρας μου απο ενα παζαρι στο Νοβοροσισκι.Ολο το σκηνικο μου φανηκε ωραιο κι επειτα το να πας μια φορα το χρονο για μια μερα ε δεν το βαζεις σε ΚΑΜΜΙΑ διαδικασια.

Πριν γινω εκτροφεας κολλησα το σαρακι της εκθεσης με εναν γατο που ειχε φερει ο αντρας μου απο ενα παζαρι στο Νοβοροσισκι.Ολο το σκηνικο μου φανηκε ωραιο κι επειτα το να πας μια φορα το χρονο για μια μερα ε δεν το βαζεις σε ΚΑΜΜΙΑ διαδικασια.
Εγώ έπαθα ακριβώς το αντίθετο από σένα παρακολούθησα έναν Αμερικάνικο διαγωνισμό στο Ιντερνετ όπου είχαν τα γατάκια σε κάτι σιδερένια κλουβια κ για κάποιο λόγο αυτά ούρλιάζαν όλα μαζί κ δεν ξέρω μου έμεινε αυτή η εικόνα κ ήμουν κάπως αρνητική, βέβαια βλέποντας τις φωτογραφίες πόυ στείλατε από τη Βουλγαρία είδα ότι τα πράγματα δεν είναι όπως τα φανταζόμουν. Και πραγματικά όπως λες κ εσύ δεν είναι κάτι τρομερό από την άλλη όμως τα περσικά θέλουν φαντάζομαι τρομερή προετοιμασία για να πάρουν μέρος σε διαγωνισμό (λόγο της τρίχαν ή τα μάτια τους να μείνουν καθαρά κλπ) νομίζω ότι πρέπει να είναι κάποιος έμπειρος για να μπορέσει να συμμετάσχει στο διαγωνισμό

Εγώ έπαθα ακριβώς το αντίθετο από σένα παρακολούθησα έναν Αμερικάνικο διαγωνισμό στο Ιντερνετ όπου είχαν τα γατάκια σε κάτι σιδερένια κλουβια κ για κάποιο λόγο αυτά ούρλιάζαν όλα μαζί κ δεν ξέρω μου έμεινε αυτή η εικόνα κ ήμουν κάπως αρνητική, βέβαια βλέποντας τις φωτογραφίες πόυ στείλατε από τη Βουλγαρία είδα ότι τα πράγματα δεν είναι όπως τα φανταζόμουν. Και πραγματικά όπως λες κ εσύ δεν είναι κάτι τρομερό από την άλλη όμως τα περσικά θέλουν φαντάζομαι τρομερή προετοιμασία για να πάρουν μέρος σε διαγωνισμό (λόγο της τρίχαν ή τα μάτια τους να μείνουν καθαρά κλπ) νομίζω ότι πρέπει να είναι κάποιος έμπειρος για να μπορέσει να συμμετάσχει στο διαγωνισμό
μπορεις να δεις στο σαιτ μου σε ποσους διαγωνισμους εχω παει.Δε ανταποκρινεται στη πραγματικοτητα αυτο.Μπορεις και να ρωτησεις .Οσο για την προετοιμασια ομολογω ειναι μανικι.Οταν πηγαινα τον Ivan δεν ειχα ιδεα ,δεν μου ειπαν τιποτα.Δεν εχω προβλημα να σε βοηθησω και να σε συμβουλεψω ωστε να εχει μια καλη εμφανηση ο γατος σου.
Ομως θα σε αφησω τωρα γιατι νυσταξα.Οποτε θες στη διαθεση σου.

μπορεις να δεις στο σαιτ μου σε ποσους διαγωνισμους εχω παει.Δε ανταποκρινεται στη πραγματικοτητα αυτο.Μπορεις και να ρωτησεις .Οσο για την προετοιμασια ομολογω ειναι μανικι.Οταν πηγαινα τον Ivan δεν ειχα ιδεα ,δεν μου ειπαν τιποτα.Δεν εχω προβλημα να σε βοηθησω και να σε συμβουλεψω ωστε να εχει μια καλη εμφανηση ο γατος σου.
Ομως θα σε αφησω τωρα γιατι νυσταξα.Οποτε θες στη διαθεση σου.
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ αν κ νομίζω ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο κ θέλει να ξέρεις πολλά μυστικά, πάντως σε ευχαριστώ κ πάλι για την ευγενική σου πρόταση. Καλη νύχτα κ όνειρα γλυκα κ αν δεν τα καταφέρω εγώ θα έρθω να θαυμάσω τις πρωταθλήτριές σου;)

Καλημερα σε ολους!

Καλημέρα κι απο μένα!:)Διάβαζα κανά τέταρτο τα χθεσινοβραδινά σας posts!Έγώ χθες κοιμήθηκα νωρίς γιατί ήμουν λιώμα,το ίδιο προβλέπεται και σήμερα.Ξεκινάνε τα ραντεβού μου σε λίγο και θα το πάρω σερί μέχρι το βράδυ.:/:Σε κανά κενό θα προσπαθήσω να ξαναμπώ να κόψω κίνηση!!Παύλο,όντως έχεις πολύ καλό μοντέλο!!Για το Μούψη λέω,τη μηχανή σου δεν την ξέρω!!:lol:Εμενα η δικιά μου η σκατούλα δεν κάθεται λεπτό να τη βγάλω καμιά φωτό ξύπνια!!:mad:

Καλημέρα και από μένα κουνάκια, τι κάνετε?:hello:

Στέλλα, σήμερα ο καφές μου είναι ιδιαίτερα νόστιμος:D...λες να φταίει η κούπα?;):lol:
Κουράγιο κορίτσι, μέρα είναι θα περάσει....:/:

Νεκταρία μου, εσύ τι κάνεις?:) Πώς πάει το ματάκι σου? Τα γατουλίνια όλα καλά? Τώρα που θα κατέβω Αθήνα λέω να σου έρθω επίσκεψη για καφέ μια μέρα...εεε τι λές?:D

Στέλλα, σήμερα ο καφές μου είναι ιδιαίτερα νόστιμος:D...λες να φταίει η κούπα?;):lol:

Νεκταρία μου, εσύ τι κάνεις?:) Πώς πάει το ματάκι σου? Τα γατουλίνια όλα καλά? Τώρα που θα κατέβω Αθήνα λέω να σου έρθω επίσκεψη για καφέ μια μέρα...εεε τι λές?:D
Καλημέα Νικολέττα!!Χαίρομαι που σου άρεσε η κουπίτσα με τα γατούλια!!:up:Γμτ άργησε το πρώτο μου ραντεβού και θα πάνε όλα πίσω..

Ουαου να και μια καλη ειδηση:):):):)Και δεν κοιμασαι κιολας?Τι χαρα ηταν κι αυτη...ποτε με το καλο?

Ουαου να και μια καλη ειδηση:):):):)Και δεν κοιμασαι κιολας?Τι χαρα ηταν κι αυτη...ποτε με το καλο?

Νεκταρίνι μου σου έστειλα πμ;):D

Καλημέρα κι απο μένα!:)Διάβαζα κανά τέταρτο τα χθεσινοβραδινά σας posts!Έγώ χθες κοιμήθηκα νωρίς γιατί ήμουν λιώμα,το ίδιο προβλέπεται και σήμερα.Ξεκινάνε τα ραντεβού μου σε λίγο και θα το πάρω σερί μέχρι το βράδυ.:/:Σε κανά κενό θα προσπαθήσω να ξαναμπώ να κόψω κίνηση!!Παύλο,όντως έχεις πολύ καλό μοντέλο!!Για το Μούψη λέω,τη μηχανή σου δεν την ξέρω!!:lol:Εμενα η δικιά μου η σκατούλα δεν κάθεται λεπτό να τη βγάλω καμιά φωτό ξύπνια!!:mad:

Καλα, μη νομιζεις. Και γω για να τον πετυχω σε φαση φωτογραφιας, λεω αμαν. Ε, βγαλτη κοιμωμενη. Δεν πειραζει.... :lol:

Καλησπέρα σε όλους:)
Ελενάκι δεν είναι άσχημα τα πράγματα με τις εκθέσεις απ΄όσο βέβαια βίωσα κι εγώ με τον Πέρση μου που πήγα στην τελευταία έκθεση τον Μάιο στην Αθήνα. Ο Περσούλης ήταν απίστευτα ήσυχος, απολάμβανε τις αγκαλιές μας, και όσο για την προετοιμασία εγώ προσωπικά που ποτέ έως τότε δεν είχα πάλι περσικό, (Τον απέκτησα τον Ιανουάριο κ τον Μάη πήγαμε στην έκθεση) με τις συμβουλές τις κατάλληλες της εκτροφέως, τα πήγαμε μια χαρά. Η Νεκταρία μάλιστα μπορει να μας συμβουλέψει άν θέλουμε να πάμε πάλι για το γκρουμινγκ. Εντάξει δεν είναι κ μια συνηθισμένη μέρα για τα ζωάκια, αλλα δεν νομίζω πως τρομάζουν ή κατι τέτοιο. Βέβαια κι ανάλογα με το ζωάκι. Ο Μπατ κ ο Πέρσης πιστεύω πως δεν θα είχαν προβλημα.Τουλαχιστον τα περσικά είναι ιδιαίτερα φρονημα. Οσο για της Νεκταρίας τα μέιν κουν οταν τα είδα απο κοντά έπαθα. Κ το ωραίο ήταν πως ήταν κ πολυ ανετα χωρίς καθόλου άγχος.

Επιτέλους σπίτι!!Τί μέρα κι αυτή!Εκλεισα αισίως 12ωρο στη δουλειά σήμερα!!:PΚαι αύριο μια απο τα ίδια αλλά ευτυχώς μέχρι το μεσημεράκι!!:)

Επιτέλους σπίτι!!Τί μέρα κι αυτή!Εκλεισα αισίως 12ωρο στη δουλειά σήμερα!!:PΚαι αύριο μια απο τα ίδια αλλά ευτυχώς μέχρι το μεσημεράκι!!:)
Αντε κοριτσι μου καλη ξεκουραση.Ετσι ειναι αυτες τις μερες,τρεχουμε τελευταια ωρα.

KAΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!
ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ,ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΤΟΥΛΙΝΙΑ ΣΑΣ!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back