Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:33 Η Luna έγραψε: #2.321 25-12-08 19:33 Χρονια πολΛα Νεκταρια και καλα Χριστουγεννα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:09 Ο EL GATO έγραψε: #2.322 25-12-08 21:09 Τι εγινε? Σκασατε μυτη ολοι ξαφνικα? Πουλακια μου... Φαγαμε, κοιμηθηκαμε και τωρα εξορμησαμε στον υπολογιστη, ε? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0091.jpg 585,5 KB · Εμφανίσεις: 23 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:11 Η moukelis έγραψε: #2.323 25-12-08 21:11 Χρόνια πολλά σε όλους! Νεκταρια μου πως τα περασατε;Κριμα που δεν καταφεραμε να τα πουμε κι απο κοντα...Εμαθα οτι ειδες τα μωρα μας,πως σου φανηκε η πριγκηπεσσα μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:34 Η staman2 έγραψε: #2.324 25-12-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρόνια πολλά σε όλους! Νεκταρια μου πως τα περασατε;Κριμα που δεν καταφεραμε να τα πουμε κι απο κοντα...Εμαθα οτι ειδες τα μωρα μας,πως σου φανηκε η πριγκηπεσσα μας; Click για ανάπτυξη... Δεν τα είδε τα μωρά μας Δώρα μου απο κοντά. Εμείς πήγαμε χθες στη Νεκταρία βρε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:35 Η staman2 έγραψε: #2.325 25-12-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι εγινε? Σκασατε μυτη ολοι ξαφνικα? Πουλακια μου... Φαγαμε, κοιμηθηκαμε και τωρα εξορμησαμε στον υπολογιστη, ε? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλά Παύλο μου. Βλέπω ο Μούψης σου βοηθάει στο στόλισμα του δένδρου και στην διακόσμηση... Είναι ένας κούκλος! Δώστου ενα φιλάκι στο μουτράκι του από εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:43 Ο EL GATO έγραψε: #2.326 25-12-08 21:43 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Χρόνια πολλά Παύλο μου. Βλέπω ο Μούψης σου βοηθάει στο στόλισμα του δένδρου και στην διακόσμηση... Είναι ένας κούκλος! Δώστου ενα φιλάκι στο μουτράκι του από εμένα Click για ανάπτυξη... Χρονια πολλα Αναστασια μου. Για την ακριβεια, βοηθαει στην ξε-διακοσμηση. Κατεβαζει κλαδια και μπαλες απο το δεντρο και τα ξαναβαζουμε εμεις. Καποιες φορες σκαρφαλωνει μεχρι την κορυφη. Ε, του χρονου θα το ριχνει κατω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:47 Η staman2 έγραψε: #2.327 25-12-08 21:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χρονια πολλα Αναστασια μου. Για την ακριβεια, βοηθαει στην ξε-διακοσμηση. Κατεβαζει κλαδια και μπαλες απο το δεντρο και τα ξαναβαζουμε εμεις. Καποιες φορες σκαρφαλωνει μεχρι την κορυφη. Ε, του χρονου θα το ριχνει κατω. Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα καλέ. Επίτηδες το είπα ότι σε βοηθάει στη διακόσμηση. Μπράβο στο παιδί.! Είναι κ ορειβάτης βλέπω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:59 Η ESTELLE έγραψε: #2.328 25-12-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα Νεκταρία μου δεν υπήρχε και τίποτα άλλο που θα μπορουσες να ετοιμάσεις ακόμη!!! Παιδί μου είχες ετοιμάσει τόσα ωραία πράγματα!!! Χαιρετισμους κι από εμάς στον Δημήτρη και θα πρέπει να τον γνωρίσουμε κι από κοντα. Και μακάρι να αποκτήσει ένα από τα μωράκια σου. Ποιο???? Μήπως το μαγευτικό κόκκινο που μου αρεσε? Δείξε το του και πες του έχουμε ξετρελαθεί μ΄αυτό εμείς!!! ΣΤΕΛΛΑ !! Είδα τον μικρο που θα πάρεις. Είναι υπέροχος!!! Ενας πανέμορφος και τέλειος τρυφερός κούκλος!!! Αχχχ για να μάθεις ! χιχιχιχι Παλι εγώ το είδα πριν από σένα το μωρό σου κ το αγκάλιασα!! Οπως και με την κουκλίτσα σου!!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Αναστασία μου και χρόνια πολλά! Πάλι μου το μαδήσατε το μωράκι μου;;;Χαίρομαι που είναι καλά ο μικρός και είναι όντως τόσο όμορφος απο κοντά όπως στις φωτογραφίες!!Εχω σκάσει απο τη ζήλια μου που δεν μπορώ να τον χαρώ κι εγώ όπως τον χαρήκατε κι εσείς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:08 Η ESTELLE έγραψε: #2.329 26-12-08 00:08 Εκεί που έλεγα χθες στον Παύλο ότι η μικρή δεν πειράζει καθόλου το δέντρο,μαλλον επικοινωνησαν τα δύο αδελφάκια τηλεπαθητικά και ορίστε το αποτέλεσμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duffy and Cammy! 638.jpg 263,5 KB · Εμφανίσεις: 28 Duffy and Cammy! 631.jpg 192,9 KB · Εμφανίσεις: 23 Duffy and Cammy! 641.jpg 240,1 KB · Εμφανίσεις: 26 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:22 Ο EL GATO έγραψε: #2.330 26-12-08 00:22 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εκεί που έλεγα χθες στον Παύλο ότι η μικρή δεν πειράζει καθόλου το δέντρο,μαλλον επικοινωνησαν τα δύο αδελφάκια τηλεπαθητικά και ορίστε το αποτέλεσμα!! Click για ανάπτυξη... Ετσι ετσι.... Ασε, ο δικος μου πριν εσπασε ενα καλο βαζο! Ευτυχως, το εριξε απο ψηλα και δεν χτυπησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:25 Η ESTELLE έγραψε: #2.331 26-12-08 00:25 Εδώ εν ώρα λιωσίματος και εν ώρα παιχνιδιού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duffy and Cammy! 621.jpg 187,4 KB · Εμφανίσεις: 22 Duffy and Cammy! 650.jpg 193,7 KB · Εμφανίσεις: 22 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:41 Ο EL GATO έγραψε: #2.332 26-12-08 00:41 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εδώ εν ώρα λιωσίματος και εν ώρα παιχνιδιού!! Click για ανάπτυξη... Στελλα, εχει γινει πολυ ομορφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:43 Η ESTELLE έγραψε: #2.333 26-12-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα, εχει γινει πολυ ομορφη. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Παύλο!Μοιάζει της μαμάς της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:55 Ο EL GATO έγραψε: #2.334 26-12-08 00:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε ευχαριστώ Παύλο!Μοιάζει της μαμάς της!! Click για ανάπτυξη... Πραγματι! Η Αngel ειναι πολυ ομορφη γατα! Ελα, πλακα σου κανω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η ESTELLE έγραψε: #2.335 26-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πραγματι! Η Αngel ειναι πολυ ομορφη γατα! Ελα, πλακα σου κανω.... Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον για την κανονική μαμά της μπορείς να εκφέρεις γνώμη! Εμένα δεν με ξέρεις οπότε άσε με να λέω καμιά χαζομάρα που και που!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:05 Ο EL GATO έγραψε: #2.336 26-12-08 01:05 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τουλάχιστον για την κανονική μαμά της μπορείς να εκφέρεις γνώμη! Εμένα δεν με ξέρεις οπότε άσε με να λέω καμιά χαζομάρα που και που!! Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις... Σου ειπα οτι κανω πλακα γιατι εισαι, οντως, ομορφη. Εχω δει την φωτογραφια που εχεις βαλει στο προφιλ σου. Οποτε, δικαιολογημενα και η "κορη" σου σου μοιαζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:08 Η staman2 έγραψε: #2.337 26-12-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γεια σου Αναστασία μου και χρόνια πολλά! Πάλι μου το μαδήσατε το μωράκι μου;;;Χαίρομαι που είναι καλά ο μικρός και είναι όντως τόσο όμορφος απο κοντά όπως στις φωτογραφίες!!Εχω σκάσει απο τη ζήλια μου που δεν μπορώ να τον χαρώ κι εγώ όπως τον χαρήκατε κι εσείς!! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το ψιλομαδήσαμε το μωράκι σου!! Καλά έπαιζε με τα αδερφάκια του τόσο όμορφα! Ειναι πολύ κουκλί!!! Ετσι είχαμε μαδήσει κ την κορουλα σου και τον Μουψη παρακαλώ την προηγουμενη φορά!!! Ελα μη ζηλεύεις. Εσύ θα το έχεις κι αυτό μια ζωή όπως τη μπουμπού σου και θα τα χαίρεσαι ενω εμείς μόνο τώρα τα χαρήκαμε... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εκεί που έλεγα χθες στον Παύλο ότι η μικρή δεν πειράζει καθόλου το δέντρο,μαλλον επικοινωνησαν τα δύο αδελφάκια τηλεπαθητικά και ορίστε το αποτέλεσμα!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα μου είναι υπέροχη η μικρουλα σου!!! Ωραίες φωτογραφίες! Τι πόζες είναι αυτές καλέ! Τι τεντώματα και τι ομορφιά!!! Να την χαίρεσαι... Εεε καλά κάνει το κορίτσι, είναι κι αυτή διακοσμήτρια όπως ο Μούψης ο αδελφουλης της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:11 Η Νεκταρια έγραψε: #2.338 26-12-08 01:11 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τουλάχιστον για την κανονική μαμά της μπορείς να εκφέρεις γνώμη! Εμένα δεν με ξέρεις οπότε άσε με να λέω καμιά χαζομάρα που και που!! Click για ανάπτυξη... Για την αλλη μαμα κανεις τιποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:12 Ο EL GATO έγραψε: #2.339 26-12-08 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για την αλλη μαμα κανεις τιποτα? Click για ανάπτυξη... Ε, καποια πραγματα ειναι αυτονοητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:12 Η ESTELLE έγραψε: #2.340 26-12-08 01:12 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις... Σου ειπα οτι κανω πλακα γιατι εισαι, οντως, ομορφη. Εχω δει την φωτογραφια που εχεις βαλει στο προφιλ σου. Οποτε, δικαιολογημενα και η "κορη" σου σου μοιαζει. Click για ανάπτυξη... Α,ναι η φωτογραφία στο προφίλ!Σωστά!! Οπότε μάνα και κόρη κούκλες!! Μόνο που εγώ είμαι στο μελαχροινό!Δε θα γινόμουνα με τίποτα ξανθιά!!Παντως καμία και απο τις πραγματικές μου κόρες δεν μου έμοιαξε στα χρώματα.Και οι 2 καστανόξανθες είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρονια πολΛα Νεκταρια και καλα Χριστουγεννα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:09 Ο EL GATO έγραψε: #2.322 25-12-08 21:09 Τι εγινε? Σκασατε μυτη ολοι ξαφνικα? Πουλακια μου... Φαγαμε, κοιμηθηκαμε και τωρα εξορμησαμε στον υπολογιστη, ε? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_0091.jpg 585,5 KB · Εμφανίσεις: 23 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:11 Η moukelis έγραψε: #2.323 25-12-08 21:11 Χρόνια πολλά σε όλους! Νεκταρια μου πως τα περασατε;Κριμα που δεν καταφεραμε να τα πουμε κι απο κοντα...Εμαθα οτι ειδες τα μωρα μας,πως σου φανηκε η πριγκηπεσσα μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:34 Η staman2 έγραψε: #2.324 25-12-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρόνια πολλά σε όλους! Νεκταρια μου πως τα περασατε;Κριμα που δεν καταφεραμε να τα πουμε κι απο κοντα...Εμαθα οτι ειδες τα μωρα μας,πως σου φανηκε η πριγκηπεσσα μας; Click για ανάπτυξη... Δεν τα είδε τα μωρά μας Δώρα μου απο κοντά. Εμείς πήγαμε χθες στη Νεκταρία βρε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:35 Η staman2 έγραψε: #2.325 25-12-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι εγινε? Σκασατε μυτη ολοι ξαφνικα? Πουλακια μου... Φαγαμε, κοιμηθηκαμε και τωρα εξορμησαμε στον υπολογιστη, ε? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλά Παύλο μου. Βλέπω ο Μούψης σου βοηθάει στο στόλισμα του δένδρου και στην διακόσμηση... Είναι ένας κούκλος! Δώστου ενα φιλάκι στο μουτράκι του από εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:43 Ο EL GATO έγραψε: #2.326 25-12-08 21:43 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Χρόνια πολλά Παύλο μου. Βλέπω ο Μούψης σου βοηθάει στο στόλισμα του δένδρου και στην διακόσμηση... Είναι ένας κούκλος! Δώστου ενα φιλάκι στο μουτράκι του από εμένα Click για ανάπτυξη... Χρονια πολλα Αναστασια μου. Για την ακριβεια, βοηθαει στην ξε-διακοσμηση. Κατεβαζει κλαδια και μπαλες απο το δεντρο και τα ξαναβαζουμε εμεις. Καποιες φορες σκαρφαλωνει μεχρι την κορυφη. Ε, του χρονου θα το ριχνει κατω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:47 Η staman2 έγραψε: #2.327 25-12-08 21:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χρονια πολλα Αναστασια μου. Για την ακριβεια, βοηθαει στην ξε-διακοσμηση. Κατεβαζει κλαδια και μπαλες απο το δεντρο και τα ξαναβαζουμε εμεις. Καποιες φορες σκαρφαλωνει μεχρι την κορυφη. Ε, του χρονου θα το ριχνει κατω. Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα καλέ. Επίτηδες το είπα ότι σε βοηθάει στη διακόσμηση. Μπράβο στο παιδί.! Είναι κ ορειβάτης βλέπω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:59 Η ESTELLE έγραψε: #2.328 25-12-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα Νεκταρία μου δεν υπήρχε και τίποτα άλλο που θα μπορουσες να ετοιμάσεις ακόμη!!! Παιδί μου είχες ετοιμάσει τόσα ωραία πράγματα!!! Χαιρετισμους κι από εμάς στον Δημήτρη και θα πρέπει να τον γνωρίσουμε κι από κοντα. Και μακάρι να αποκτήσει ένα από τα μωράκια σου. Ποιο???? Μήπως το μαγευτικό κόκκινο που μου αρεσε? Δείξε το του και πες του έχουμε ξετρελαθεί μ΄αυτό εμείς!!! ΣΤΕΛΛΑ !! Είδα τον μικρο που θα πάρεις. Είναι υπέροχος!!! Ενας πανέμορφος και τέλειος τρυφερός κούκλος!!! Αχχχ για να μάθεις ! χιχιχιχι Παλι εγώ το είδα πριν από σένα το μωρό σου κ το αγκάλιασα!! Οπως και με την κουκλίτσα σου!!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Αναστασία μου και χρόνια πολλά! Πάλι μου το μαδήσατε το μωράκι μου;;;Χαίρομαι που είναι καλά ο μικρός και είναι όντως τόσο όμορφος απο κοντά όπως στις φωτογραφίες!!Εχω σκάσει απο τη ζήλια μου που δεν μπορώ να τον χαρώ κι εγώ όπως τον χαρήκατε κι εσείς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:08 Η ESTELLE έγραψε: #2.329 26-12-08 00:08 Εκεί που έλεγα χθες στον Παύλο ότι η μικρή δεν πειράζει καθόλου το δέντρο,μαλλον επικοινωνησαν τα δύο αδελφάκια τηλεπαθητικά και ορίστε το αποτέλεσμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duffy and Cammy! 638.jpg 263,5 KB · Εμφανίσεις: 28 Duffy and Cammy! 631.jpg 192,9 KB · Εμφανίσεις: 23 Duffy and Cammy! 641.jpg 240,1 KB · Εμφανίσεις: 26 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:22 Ο EL GATO έγραψε: #2.330 26-12-08 00:22 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εκεί που έλεγα χθες στον Παύλο ότι η μικρή δεν πειράζει καθόλου το δέντρο,μαλλον επικοινωνησαν τα δύο αδελφάκια τηλεπαθητικά και ορίστε το αποτέλεσμα!! Click για ανάπτυξη... Ετσι ετσι.... Ασε, ο δικος μου πριν εσπασε ενα καλο βαζο! Ευτυχως, το εριξε απο ψηλα και δεν χτυπησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:25 Η ESTELLE έγραψε: #2.331 26-12-08 00:25 Εδώ εν ώρα λιωσίματος και εν ώρα παιχνιδιού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duffy and Cammy! 621.jpg 187,4 KB · Εμφανίσεις: 22 Duffy and Cammy! 650.jpg 193,7 KB · Εμφανίσεις: 22 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:41 Ο EL GATO έγραψε: #2.332 26-12-08 00:41 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εδώ εν ώρα λιωσίματος και εν ώρα παιχνιδιού!! Click για ανάπτυξη... Στελλα, εχει γινει πολυ ομορφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:43 Η ESTELLE έγραψε: #2.333 26-12-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα, εχει γινει πολυ ομορφη. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Παύλο!Μοιάζει της μαμάς της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:55 Ο EL GATO έγραψε: #2.334 26-12-08 00:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε ευχαριστώ Παύλο!Μοιάζει της μαμάς της!! Click για ανάπτυξη... Πραγματι! Η Αngel ειναι πολυ ομορφη γατα! Ελα, πλακα σου κανω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η ESTELLE έγραψε: #2.335 26-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πραγματι! Η Αngel ειναι πολυ ομορφη γατα! Ελα, πλακα σου κανω.... Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον για την κανονική μαμά της μπορείς να εκφέρεις γνώμη! Εμένα δεν με ξέρεις οπότε άσε με να λέω καμιά χαζομάρα που και που!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:05 Ο EL GATO έγραψε: #2.336 26-12-08 01:05 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τουλάχιστον για την κανονική μαμά της μπορείς να εκφέρεις γνώμη! Εμένα δεν με ξέρεις οπότε άσε με να λέω καμιά χαζομάρα που και που!! Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις... Σου ειπα οτι κανω πλακα γιατι εισαι, οντως, ομορφη. Εχω δει την φωτογραφια που εχεις βαλει στο προφιλ σου. Οποτε, δικαιολογημενα και η "κορη" σου σου μοιαζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:08 Η staman2 έγραψε: #2.337 26-12-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γεια σου Αναστασία μου και χρόνια πολλά! Πάλι μου το μαδήσατε το μωράκι μου;;;Χαίρομαι που είναι καλά ο μικρός και είναι όντως τόσο όμορφος απο κοντά όπως στις φωτογραφίες!!Εχω σκάσει απο τη ζήλια μου που δεν μπορώ να τον χαρώ κι εγώ όπως τον χαρήκατε κι εσείς!! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το ψιλομαδήσαμε το μωράκι σου!! Καλά έπαιζε με τα αδερφάκια του τόσο όμορφα! Ειναι πολύ κουκλί!!! Ετσι είχαμε μαδήσει κ την κορουλα σου και τον Μουψη παρακαλώ την προηγουμενη φορά!!! Ελα μη ζηλεύεις. Εσύ θα το έχεις κι αυτό μια ζωή όπως τη μπουμπού σου και θα τα χαίρεσαι ενω εμείς μόνο τώρα τα χαρήκαμε... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εκεί που έλεγα χθες στον Παύλο ότι η μικρή δεν πειράζει καθόλου το δέντρο,μαλλον επικοινωνησαν τα δύο αδελφάκια τηλεπαθητικά και ορίστε το αποτέλεσμα!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα μου είναι υπέροχη η μικρουλα σου!!! Ωραίες φωτογραφίες! Τι πόζες είναι αυτές καλέ! Τι τεντώματα και τι ομορφιά!!! Να την χαίρεσαι... Εεε καλά κάνει το κορίτσι, είναι κι αυτή διακοσμήτρια όπως ο Μούψης ο αδελφουλης της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:11 Η Νεκταρια έγραψε: #2.338 26-12-08 01:11 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τουλάχιστον για την κανονική μαμά της μπορείς να εκφέρεις γνώμη! Εμένα δεν με ξέρεις οπότε άσε με να λέω καμιά χαζομάρα που και που!! Click για ανάπτυξη... Για την αλλη μαμα κανεις τιποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:12 Ο EL GATO έγραψε: #2.339 26-12-08 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για την αλλη μαμα κανεις τιποτα? Click για ανάπτυξη... Ε, καποια πραγματα ειναι αυτονοητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:12 Η ESTELLE έγραψε: #2.340 26-12-08 01:12 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις... Σου ειπα οτι κανω πλακα γιατι εισαι, οντως, ομορφη. Εχω δει την φωτογραφια που εχεις βαλει στο προφιλ σου. Οποτε, δικαιολογημενα και η "κορη" σου σου μοιαζει. Click για ανάπτυξη... Α,ναι η φωτογραφία στο προφίλ!Σωστά!! Οπότε μάνα και κόρη κούκλες!! Μόνο που εγώ είμαι στο μελαχροινό!Δε θα γινόμουνα με τίποτα ξανθιά!!Παντως καμία και απο τις πραγματικές μου κόρες δεν μου έμοιαξε στα χρώματα.Και οι 2 καστανόξανθες είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι εγινε? Σκασατε μυτη ολοι ξαφνικα? Πουλακια μου... Φαγαμε, κοιμηθηκαμε και τωρα εξορμησαμε στον υπολογιστη, ε? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:11 Η moukelis έγραψε: #2.323 25-12-08 21:11 Χρόνια πολλά σε όλους! Νεκταρια μου πως τα περασατε;Κριμα που δεν καταφεραμε να τα πουμε κι απο κοντα...Εμαθα οτι ειδες τα μωρα μας,πως σου φανηκε η πριγκηπεσσα μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:34 Η staman2 έγραψε: #2.324 25-12-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρόνια πολλά σε όλους! Νεκταρια μου πως τα περασατε;Κριμα που δεν καταφεραμε να τα πουμε κι απο κοντα...Εμαθα οτι ειδες τα μωρα μας,πως σου φανηκε η πριγκηπεσσα μας; Click για ανάπτυξη... Δεν τα είδε τα μωρά μας Δώρα μου απο κοντά. Εμείς πήγαμε χθες στη Νεκταρία βρε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:35 Η staman2 έγραψε: #2.325 25-12-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι εγινε? Σκασατε μυτη ολοι ξαφνικα? Πουλακια μου... Φαγαμε, κοιμηθηκαμε και τωρα εξορμησαμε στον υπολογιστη, ε? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλά Παύλο μου. Βλέπω ο Μούψης σου βοηθάει στο στόλισμα του δένδρου και στην διακόσμηση... Είναι ένας κούκλος! Δώστου ενα φιλάκι στο μουτράκι του από εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:43 Ο EL GATO έγραψε: #2.326 25-12-08 21:43 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Χρόνια πολλά Παύλο μου. Βλέπω ο Μούψης σου βοηθάει στο στόλισμα του δένδρου και στην διακόσμηση... Είναι ένας κούκλος! Δώστου ενα φιλάκι στο μουτράκι του από εμένα Click για ανάπτυξη... Χρονια πολλα Αναστασια μου. Για την ακριβεια, βοηθαει στην ξε-διακοσμηση. Κατεβαζει κλαδια και μπαλες απο το δεντρο και τα ξαναβαζουμε εμεις. Καποιες φορες σκαρφαλωνει μεχρι την κορυφη. Ε, του χρονου θα το ριχνει κατω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:47 Η staman2 έγραψε: #2.327 25-12-08 21:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χρονια πολλα Αναστασια μου. Για την ακριβεια, βοηθαει στην ξε-διακοσμηση. Κατεβαζει κλαδια και μπαλες απο το δεντρο και τα ξαναβαζουμε εμεις. Καποιες φορες σκαρφαλωνει μεχρι την κορυφη. Ε, του χρονου θα το ριχνει κατω. Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα καλέ. Επίτηδες το είπα ότι σε βοηθάει στη διακόσμηση. Μπράβο στο παιδί.! Είναι κ ορειβάτης βλέπω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:59 Η ESTELLE έγραψε: #2.328 25-12-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα Νεκταρία μου δεν υπήρχε και τίποτα άλλο που θα μπορουσες να ετοιμάσεις ακόμη!!! Παιδί μου είχες ετοιμάσει τόσα ωραία πράγματα!!! Χαιρετισμους κι από εμάς στον Δημήτρη και θα πρέπει να τον γνωρίσουμε κι από κοντα. Και μακάρι να αποκτήσει ένα από τα μωράκια σου. Ποιο???? Μήπως το μαγευτικό κόκκινο που μου αρεσε? Δείξε το του και πες του έχουμε ξετρελαθεί μ΄αυτό εμείς!!! ΣΤΕΛΛΑ !! Είδα τον μικρο που θα πάρεις. Είναι υπέροχος!!! Ενας πανέμορφος και τέλειος τρυφερός κούκλος!!! Αχχχ για να μάθεις ! χιχιχιχι Παλι εγώ το είδα πριν από σένα το μωρό σου κ το αγκάλιασα!! Οπως και με την κουκλίτσα σου!!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Αναστασία μου και χρόνια πολλά! Πάλι μου το μαδήσατε το μωράκι μου;;;Χαίρομαι που είναι καλά ο μικρός και είναι όντως τόσο όμορφος απο κοντά όπως στις φωτογραφίες!!Εχω σκάσει απο τη ζήλια μου που δεν μπορώ να τον χαρώ κι εγώ όπως τον χαρήκατε κι εσείς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:08 Η ESTELLE έγραψε: #2.329 26-12-08 00:08 Εκεί που έλεγα χθες στον Παύλο ότι η μικρή δεν πειράζει καθόλου το δέντρο,μαλλον επικοινωνησαν τα δύο αδελφάκια τηλεπαθητικά και ορίστε το αποτέλεσμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duffy and Cammy! 638.jpg 263,5 KB · Εμφανίσεις: 28 Duffy and Cammy! 631.jpg 192,9 KB · Εμφανίσεις: 23 Duffy and Cammy! 641.jpg 240,1 KB · Εμφανίσεις: 26 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:22 Ο EL GATO έγραψε: #2.330 26-12-08 00:22 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εκεί που έλεγα χθες στον Παύλο ότι η μικρή δεν πειράζει καθόλου το δέντρο,μαλλον επικοινωνησαν τα δύο αδελφάκια τηλεπαθητικά και ορίστε το αποτέλεσμα!! Click για ανάπτυξη... Ετσι ετσι.... Ασε, ο δικος μου πριν εσπασε ενα καλο βαζο! Ευτυχως, το εριξε απο ψηλα και δεν χτυπησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:25 Η ESTELLE έγραψε: #2.331 26-12-08 00:25 Εδώ εν ώρα λιωσίματος και εν ώρα παιχνιδιού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duffy and Cammy! 621.jpg 187,4 KB · Εμφανίσεις: 22 Duffy and Cammy! 650.jpg 193,7 KB · Εμφανίσεις: 22 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:41 Ο EL GATO έγραψε: #2.332 26-12-08 00:41 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εδώ εν ώρα λιωσίματος και εν ώρα παιχνιδιού!! Click για ανάπτυξη... Στελλα, εχει γινει πολυ ομορφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:43 Η ESTELLE έγραψε: #2.333 26-12-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα, εχει γινει πολυ ομορφη. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Παύλο!Μοιάζει της μαμάς της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:55 Ο EL GATO έγραψε: #2.334 26-12-08 00:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε ευχαριστώ Παύλο!Μοιάζει της μαμάς της!! Click για ανάπτυξη... Πραγματι! Η Αngel ειναι πολυ ομορφη γατα! Ελα, πλακα σου κανω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η ESTELLE έγραψε: #2.335 26-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πραγματι! Η Αngel ειναι πολυ ομορφη γατα! Ελα, πλακα σου κανω.... Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον για την κανονική μαμά της μπορείς να εκφέρεις γνώμη! Εμένα δεν με ξέρεις οπότε άσε με να λέω καμιά χαζομάρα που και που!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:05 Ο EL GATO έγραψε: #2.336 26-12-08 01:05 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τουλάχιστον για την κανονική μαμά της μπορείς να εκφέρεις γνώμη! Εμένα δεν με ξέρεις οπότε άσε με να λέω καμιά χαζομάρα που και που!! Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις... Σου ειπα οτι κανω πλακα γιατι εισαι, οντως, ομορφη. Εχω δει την φωτογραφια που εχεις βαλει στο προφιλ σου. Οποτε, δικαιολογημενα και η "κορη" σου σου μοιαζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:08 Η staman2 έγραψε: #2.337 26-12-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γεια σου Αναστασία μου και χρόνια πολλά! Πάλι μου το μαδήσατε το μωράκι μου;;;Χαίρομαι που είναι καλά ο μικρός και είναι όντως τόσο όμορφος απο κοντά όπως στις φωτογραφίες!!Εχω σκάσει απο τη ζήλια μου που δεν μπορώ να τον χαρώ κι εγώ όπως τον χαρήκατε κι εσείς!! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το ψιλομαδήσαμε το μωράκι σου!! Καλά έπαιζε με τα αδερφάκια του τόσο όμορφα! Ειναι πολύ κουκλί!!! Ετσι είχαμε μαδήσει κ την κορουλα σου και τον Μουψη παρακαλώ την προηγουμενη φορά!!! Ελα μη ζηλεύεις. Εσύ θα το έχεις κι αυτό μια ζωή όπως τη μπουμπού σου και θα τα χαίρεσαι ενω εμείς μόνο τώρα τα χαρήκαμε... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εκεί που έλεγα χθες στον Παύλο ότι η μικρή δεν πειράζει καθόλου το δέντρο,μαλλον επικοινωνησαν τα δύο αδελφάκια τηλεπαθητικά και ορίστε το αποτέλεσμα!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα μου είναι υπέροχη η μικρουλα σου!!! Ωραίες φωτογραφίες! Τι πόζες είναι αυτές καλέ! Τι τεντώματα και τι ομορφιά!!! Να την χαίρεσαι... Εεε καλά κάνει το κορίτσι, είναι κι αυτή διακοσμήτρια όπως ο Μούψης ο αδελφουλης της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:11 Η Νεκταρια έγραψε: #2.338 26-12-08 01:11 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τουλάχιστον για την κανονική μαμά της μπορείς να εκφέρεις γνώμη! Εμένα δεν με ξέρεις οπότε άσε με να λέω καμιά χαζομάρα που και που!! Click για ανάπτυξη... Για την αλλη μαμα κανεις τιποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:12 Ο EL GATO έγραψε: #2.339 26-12-08 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για την αλλη μαμα κανεις τιποτα? Click για ανάπτυξη... Ε, καποια πραγματα ειναι αυτονοητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:12 Η ESTELLE έγραψε: #2.340 26-12-08 01:12 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις... Σου ειπα οτι κανω πλακα γιατι εισαι, οντως, ομορφη. Εχω δει την φωτογραφια που εχεις βαλει στο προφιλ σου. Οποτε, δικαιολογημενα και η "κορη" σου σου μοιαζει. Click για ανάπτυξη... Α,ναι η φωτογραφία στο προφίλ!Σωστά!! Οπότε μάνα και κόρη κούκλες!! Μόνο που εγώ είμαι στο μελαχροινό!Δε θα γινόμουνα με τίποτα ξανθιά!!Παντως καμία και απο τις πραγματικές μου κόρες δεν μου έμοιαξε στα χρώματα.Και οι 2 καστανόξανθες είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια πολλά σε όλους! Νεκταρια μου πως τα περασατε;Κριμα που δεν καταφεραμε να τα πουμε κι απο κοντα...Εμαθα οτι ειδες τα μωρα μας,πως σου φανηκε η πριγκηπεσσα μας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:34 Η staman2 έγραψε: #2.324 25-12-08 21:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρόνια πολλά σε όλους! Νεκταρια μου πως τα περασατε;Κριμα που δεν καταφεραμε να τα πουμε κι απο κοντα...Εμαθα οτι ειδες τα μωρα μας,πως σου φανηκε η πριγκηπεσσα μας; Click για ανάπτυξη... Δεν τα είδε τα μωρά μας Δώρα μου απο κοντά. Εμείς πήγαμε χθες στη Νεκταρία βρε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:35 Η staman2 έγραψε: #2.325 25-12-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι εγινε? Σκασατε μυτη ολοι ξαφνικα? Πουλακια μου... Φαγαμε, κοιμηθηκαμε και τωρα εξορμησαμε στον υπολογιστη, ε? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλά Παύλο μου. Βλέπω ο Μούψης σου βοηθάει στο στόλισμα του δένδρου και στην διακόσμηση... Είναι ένας κούκλος! Δώστου ενα φιλάκι στο μουτράκι του από εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:43 Ο EL GATO έγραψε: #2.326 25-12-08 21:43 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Χρόνια πολλά Παύλο μου. Βλέπω ο Μούψης σου βοηθάει στο στόλισμα του δένδρου και στην διακόσμηση... Είναι ένας κούκλος! Δώστου ενα φιλάκι στο μουτράκι του από εμένα Click για ανάπτυξη... Χρονια πολλα Αναστασια μου. Για την ακριβεια, βοηθαει στην ξε-διακοσμηση. Κατεβαζει κλαδια και μπαλες απο το δεντρο και τα ξαναβαζουμε εμεις. Καποιες φορες σκαρφαλωνει μεχρι την κορυφη. Ε, του χρονου θα το ριχνει κατω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:47 Η staman2 έγραψε: #2.327 25-12-08 21:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χρονια πολλα Αναστασια μου. Για την ακριβεια, βοηθαει στην ξε-διακοσμηση. Κατεβαζει κλαδια και μπαλες απο το δεντρο και τα ξαναβαζουμε εμεις. Καποιες φορες σκαρφαλωνει μεχρι την κορυφη. Ε, του χρονου θα το ριχνει κατω. Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα καλέ. Επίτηδες το είπα ότι σε βοηθάει στη διακόσμηση. Μπράβο στο παιδί.! Είναι κ ορειβάτης βλέπω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:59 Η ESTELLE έγραψε: #2.328 25-12-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα Νεκταρία μου δεν υπήρχε και τίποτα άλλο που θα μπορουσες να ετοιμάσεις ακόμη!!! Παιδί μου είχες ετοιμάσει τόσα ωραία πράγματα!!! Χαιρετισμους κι από εμάς στον Δημήτρη και θα πρέπει να τον γνωρίσουμε κι από κοντα. Και μακάρι να αποκτήσει ένα από τα μωράκια σου. Ποιο???? Μήπως το μαγευτικό κόκκινο που μου αρεσε? Δείξε το του και πες του έχουμε ξετρελαθεί μ΄αυτό εμείς!!! ΣΤΕΛΛΑ !! Είδα τον μικρο που θα πάρεις. Είναι υπέροχος!!! Ενας πανέμορφος και τέλειος τρυφερός κούκλος!!! Αχχχ για να μάθεις ! χιχιχιχι Παλι εγώ το είδα πριν από σένα το μωρό σου κ το αγκάλιασα!! Οπως και με την κουκλίτσα σου!!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Αναστασία μου και χρόνια πολλά! Πάλι μου το μαδήσατε το μωράκι μου;;;Χαίρομαι που είναι καλά ο μικρός και είναι όντως τόσο όμορφος απο κοντά όπως στις φωτογραφίες!!Εχω σκάσει απο τη ζήλια μου που δεν μπορώ να τον χαρώ κι εγώ όπως τον χαρήκατε κι εσείς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:08 Η ESTELLE έγραψε: #2.329 26-12-08 00:08 Εκεί που έλεγα χθες στον Παύλο ότι η μικρή δεν πειράζει καθόλου το δέντρο,μαλλον επικοινωνησαν τα δύο αδελφάκια τηλεπαθητικά και ορίστε το αποτέλεσμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duffy and Cammy! 638.jpg 263,5 KB · Εμφανίσεις: 28 Duffy and Cammy! 631.jpg 192,9 KB · Εμφανίσεις: 23 Duffy and Cammy! 641.jpg 240,1 KB · Εμφανίσεις: 26 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:22 Ο EL GATO έγραψε: #2.330 26-12-08 00:22 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εκεί που έλεγα χθες στον Παύλο ότι η μικρή δεν πειράζει καθόλου το δέντρο,μαλλον επικοινωνησαν τα δύο αδελφάκια τηλεπαθητικά και ορίστε το αποτέλεσμα!! Click για ανάπτυξη... Ετσι ετσι.... Ασε, ο δικος μου πριν εσπασε ενα καλο βαζο! Ευτυχως, το εριξε απο ψηλα και δεν χτυπησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:25 Η ESTELLE έγραψε: #2.331 26-12-08 00:25 Εδώ εν ώρα λιωσίματος και εν ώρα παιχνιδιού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duffy and Cammy! 621.jpg 187,4 KB · Εμφανίσεις: 22 Duffy and Cammy! 650.jpg 193,7 KB · Εμφανίσεις: 22 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:41 Ο EL GATO έγραψε: #2.332 26-12-08 00:41 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εδώ εν ώρα λιωσίματος και εν ώρα παιχνιδιού!! Click για ανάπτυξη... Στελλα, εχει γινει πολυ ομορφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:43 Η ESTELLE έγραψε: #2.333 26-12-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα, εχει γινει πολυ ομορφη. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Παύλο!Μοιάζει της μαμάς της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:55 Ο EL GATO έγραψε: #2.334 26-12-08 00:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε ευχαριστώ Παύλο!Μοιάζει της μαμάς της!! Click για ανάπτυξη... Πραγματι! Η Αngel ειναι πολυ ομορφη γατα! Ελα, πλακα σου κανω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η ESTELLE έγραψε: #2.335 26-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πραγματι! Η Αngel ειναι πολυ ομορφη γατα! Ελα, πλακα σου κανω.... Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον για την κανονική μαμά της μπορείς να εκφέρεις γνώμη! Εμένα δεν με ξέρεις οπότε άσε με να λέω καμιά χαζομάρα που και που!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:05 Ο EL GATO έγραψε: #2.336 26-12-08 01:05 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τουλάχιστον για την κανονική μαμά της μπορείς να εκφέρεις γνώμη! Εμένα δεν με ξέρεις οπότε άσε με να λέω καμιά χαζομάρα που και που!! Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις... Σου ειπα οτι κανω πλακα γιατι εισαι, οντως, ομορφη. Εχω δει την φωτογραφια που εχεις βαλει στο προφιλ σου. Οποτε, δικαιολογημενα και η "κορη" σου σου μοιαζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:08 Η staman2 έγραψε: #2.337 26-12-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γεια σου Αναστασία μου και χρόνια πολλά! Πάλι μου το μαδήσατε το μωράκι μου;;;Χαίρομαι που είναι καλά ο μικρός και είναι όντως τόσο όμορφος απο κοντά όπως στις φωτογραφίες!!Εχω σκάσει απο τη ζήλια μου που δεν μπορώ να τον χαρώ κι εγώ όπως τον χαρήκατε κι εσείς!! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το ψιλομαδήσαμε το μωράκι σου!! Καλά έπαιζε με τα αδερφάκια του τόσο όμορφα! Ειναι πολύ κουκλί!!! Ετσι είχαμε μαδήσει κ την κορουλα σου και τον Μουψη παρακαλώ την προηγουμενη φορά!!! Ελα μη ζηλεύεις. Εσύ θα το έχεις κι αυτό μια ζωή όπως τη μπουμπού σου και θα τα χαίρεσαι ενω εμείς μόνο τώρα τα χαρήκαμε... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εκεί που έλεγα χθες στον Παύλο ότι η μικρή δεν πειράζει καθόλου το δέντρο,μαλλον επικοινωνησαν τα δύο αδελφάκια τηλεπαθητικά και ορίστε το αποτέλεσμα!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα μου είναι υπέροχη η μικρουλα σου!!! Ωραίες φωτογραφίες! Τι πόζες είναι αυτές καλέ! Τι τεντώματα και τι ομορφιά!!! Να την χαίρεσαι... Εεε καλά κάνει το κορίτσι, είναι κι αυτή διακοσμήτρια όπως ο Μούψης ο αδελφουλης της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:11 Η Νεκταρια έγραψε: #2.338 26-12-08 01:11 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τουλάχιστον για την κανονική μαμά της μπορείς να εκφέρεις γνώμη! Εμένα δεν με ξέρεις οπότε άσε με να λέω καμιά χαζομάρα που και που!! Click για ανάπτυξη... Για την αλλη μαμα κανεις τιποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:12 Ο EL GATO έγραψε: #2.339 26-12-08 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για την αλλη μαμα κανεις τιποτα? Click για ανάπτυξη... Ε, καποια πραγματα ειναι αυτονοητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:12 Η ESTELLE έγραψε: #2.340 26-12-08 01:12 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις... Σου ειπα οτι κανω πλακα γιατι εισαι, οντως, ομορφη. Εχω δει την φωτογραφια που εχεις βαλει στο προφιλ σου. Οποτε, δικαιολογημενα και η "κορη" σου σου μοιαζει. Click για ανάπτυξη... Α,ναι η φωτογραφία στο προφίλ!Σωστά!! Οπότε μάνα και κόρη κούκλες!! Μόνο που εγώ είμαι στο μελαχροινό!Δε θα γινόμουνα με τίποτα ξανθιά!!Παντως καμία και απο τις πραγματικές μου κόρες δεν μου έμοιαξε στα χρώματα.Και οι 2 καστανόξανθες είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χρόνια πολλά σε όλους! Νεκταρια μου πως τα περασατε;Κριμα που δεν καταφεραμε να τα πουμε κι απο κοντα...Εμαθα οτι ειδες τα μωρα μας,πως σου φανηκε η πριγκηπεσσα μας; Click για ανάπτυξη... Δεν τα είδε τα μωρά μας Δώρα μου απο κοντά. Εμείς πήγαμε χθες στη Νεκταρία βρε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:35 Η staman2 έγραψε: #2.325 25-12-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι εγινε? Σκασατε μυτη ολοι ξαφνικα? Πουλακια μου... Φαγαμε, κοιμηθηκαμε και τωρα εξορμησαμε στον υπολογιστη, ε? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλά Παύλο μου. Βλέπω ο Μούψης σου βοηθάει στο στόλισμα του δένδρου και στην διακόσμηση... Είναι ένας κούκλος! Δώστου ενα φιλάκι στο μουτράκι του από εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:43 Ο EL GATO έγραψε: #2.326 25-12-08 21:43 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Χρόνια πολλά Παύλο μου. Βλέπω ο Μούψης σου βοηθάει στο στόλισμα του δένδρου και στην διακόσμηση... Είναι ένας κούκλος! Δώστου ενα φιλάκι στο μουτράκι του από εμένα Click για ανάπτυξη... Χρονια πολλα Αναστασια μου. Για την ακριβεια, βοηθαει στην ξε-διακοσμηση. Κατεβαζει κλαδια και μπαλες απο το δεντρο και τα ξαναβαζουμε εμεις. Καποιες φορες σκαρφαλωνει μεχρι την κορυφη. Ε, του χρονου θα το ριχνει κατω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:47 Η staman2 έγραψε: #2.327 25-12-08 21:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χρονια πολλα Αναστασια μου. Για την ακριβεια, βοηθαει στην ξε-διακοσμηση. Κατεβαζει κλαδια και μπαλες απο το δεντρο και τα ξαναβαζουμε εμεις. Καποιες φορες σκαρφαλωνει μεχρι την κορυφη. Ε, του χρονου θα το ριχνει κατω. Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα καλέ. Επίτηδες το είπα ότι σε βοηθάει στη διακόσμηση. Μπράβο στο παιδί.! Είναι κ ορειβάτης βλέπω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:59 Η ESTELLE έγραψε: #2.328 25-12-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα Νεκταρία μου δεν υπήρχε και τίποτα άλλο που θα μπορουσες να ετοιμάσεις ακόμη!!! Παιδί μου είχες ετοιμάσει τόσα ωραία πράγματα!!! Χαιρετισμους κι από εμάς στον Δημήτρη και θα πρέπει να τον γνωρίσουμε κι από κοντα. Και μακάρι να αποκτήσει ένα από τα μωράκια σου. Ποιο???? Μήπως το μαγευτικό κόκκινο που μου αρεσε? Δείξε το του και πες του έχουμε ξετρελαθεί μ΄αυτό εμείς!!! ΣΤΕΛΛΑ !! Είδα τον μικρο που θα πάρεις. Είναι υπέροχος!!! Ενας πανέμορφος και τέλειος τρυφερός κούκλος!!! Αχχχ για να μάθεις ! χιχιχιχι Παλι εγώ το είδα πριν από σένα το μωρό σου κ το αγκάλιασα!! Οπως και με την κουκλίτσα σου!!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Αναστασία μου και χρόνια πολλά! Πάλι μου το μαδήσατε το μωράκι μου;;;Χαίρομαι που είναι καλά ο μικρός και είναι όντως τόσο όμορφος απο κοντά όπως στις φωτογραφίες!!Εχω σκάσει απο τη ζήλια μου που δεν μπορώ να τον χαρώ κι εγώ όπως τον χαρήκατε κι εσείς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:08 Η ESTELLE έγραψε: #2.329 26-12-08 00:08 Εκεί που έλεγα χθες στον Παύλο ότι η μικρή δεν πειράζει καθόλου το δέντρο,μαλλον επικοινωνησαν τα δύο αδελφάκια τηλεπαθητικά και ορίστε το αποτέλεσμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duffy and Cammy! 638.jpg 263,5 KB · Εμφανίσεις: 28 Duffy and Cammy! 631.jpg 192,9 KB · Εμφανίσεις: 23 Duffy and Cammy! 641.jpg 240,1 KB · Εμφανίσεις: 26 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:22 Ο EL GATO έγραψε: #2.330 26-12-08 00:22 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εκεί που έλεγα χθες στον Παύλο ότι η μικρή δεν πειράζει καθόλου το δέντρο,μαλλον επικοινωνησαν τα δύο αδελφάκια τηλεπαθητικά και ορίστε το αποτέλεσμα!! Click για ανάπτυξη... Ετσι ετσι.... Ασε, ο δικος μου πριν εσπασε ενα καλο βαζο! Ευτυχως, το εριξε απο ψηλα και δεν χτυπησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:25 Η ESTELLE έγραψε: #2.331 26-12-08 00:25 Εδώ εν ώρα λιωσίματος και εν ώρα παιχνιδιού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duffy and Cammy! 621.jpg 187,4 KB · Εμφανίσεις: 22 Duffy and Cammy! 650.jpg 193,7 KB · Εμφανίσεις: 22 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:41 Ο EL GATO έγραψε: #2.332 26-12-08 00:41 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εδώ εν ώρα λιωσίματος και εν ώρα παιχνιδιού!! Click για ανάπτυξη... Στελλα, εχει γινει πολυ ομορφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:43 Η ESTELLE έγραψε: #2.333 26-12-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα, εχει γινει πολυ ομορφη. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Παύλο!Μοιάζει της μαμάς της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:55 Ο EL GATO έγραψε: #2.334 26-12-08 00:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε ευχαριστώ Παύλο!Μοιάζει της μαμάς της!! Click για ανάπτυξη... Πραγματι! Η Αngel ειναι πολυ ομορφη γατα! Ελα, πλακα σου κανω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η ESTELLE έγραψε: #2.335 26-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πραγματι! Η Αngel ειναι πολυ ομορφη γατα! Ελα, πλακα σου κανω.... Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον για την κανονική μαμά της μπορείς να εκφέρεις γνώμη! Εμένα δεν με ξέρεις οπότε άσε με να λέω καμιά χαζομάρα που και που!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:05 Ο EL GATO έγραψε: #2.336 26-12-08 01:05 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τουλάχιστον για την κανονική μαμά της μπορείς να εκφέρεις γνώμη! Εμένα δεν με ξέρεις οπότε άσε με να λέω καμιά χαζομάρα που και που!! Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις... Σου ειπα οτι κανω πλακα γιατι εισαι, οντως, ομορφη. Εχω δει την φωτογραφια που εχεις βαλει στο προφιλ σου. Οποτε, δικαιολογημενα και η "κορη" σου σου μοιαζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:08 Η staman2 έγραψε: #2.337 26-12-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γεια σου Αναστασία μου και χρόνια πολλά! Πάλι μου το μαδήσατε το μωράκι μου;;;Χαίρομαι που είναι καλά ο μικρός και είναι όντως τόσο όμορφος απο κοντά όπως στις φωτογραφίες!!Εχω σκάσει απο τη ζήλια μου που δεν μπορώ να τον χαρώ κι εγώ όπως τον χαρήκατε κι εσείς!! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το ψιλομαδήσαμε το μωράκι σου!! Καλά έπαιζε με τα αδερφάκια του τόσο όμορφα! Ειναι πολύ κουκλί!!! Ετσι είχαμε μαδήσει κ την κορουλα σου και τον Μουψη παρακαλώ την προηγουμενη φορά!!! Ελα μη ζηλεύεις. Εσύ θα το έχεις κι αυτό μια ζωή όπως τη μπουμπού σου και θα τα χαίρεσαι ενω εμείς μόνο τώρα τα χαρήκαμε... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εκεί που έλεγα χθες στον Παύλο ότι η μικρή δεν πειράζει καθόλου το δέντρο,μαλλον επικοινωνησαν τα δύο αδελφάκια τηλεπαθητικά και ορίστε το αποτέλεσμα!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα μου είναι υπέροχη η μικρουλα σου!!! Ωραίες φωτογραφίες! Τι πόζες είναι αυτές καλέ! Τι τεντώματα και τι ομορφιά!!! Να την χαίρεσαι... Εεε καλά κάνει το κορίτσι, είναι κι αυτή διακοσμήτρια όπως ο Μούψης ο αδελφουλης της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:11 Η Νεκταρια έγραψε: #2.338 26-12-08 01:11 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τουλάχιστον για την κανονική μαμά της μπορείς να εκφέρεις γνώμη! Εμένα δεν με ξέρεις οπότε άσε με να λέω καμιά χαζομάρα που και που!! Click για ανάπτυξη... Για την αλλη μαμα κανεις τιποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:12 Ο EL GATO έγραψε: #2.339 26-12-08 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για την αλλη μαμα κανεις τιποτα? Click για ανάπτυξη... Ε, καποια πραγματα ειναι αυτονοητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:12 Η ESTELLE έγραψε: #2.340 26-12-08 01:12 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις... Σου ειπα οτι κανω πλακα γιατι εισαι, οντως, ομορφη. Εχω δει την φωτογραφια που εχεις βαλει στο προφιλ σου. Οποτε, δικαιολογημενα και η "κορη" σου σου μοιαζει. Click για ανάπτυξη... Α,ναι η φωτογραφία στο προφίλ!Σωστά!! Οπότε μάνα και κόρη κούκλες!! Μόνο που εγώ είμαι στο μελαχροινό!Δε θα γινόμουνα με τίποτα ξανθιά!!Παντως καμία και απο τις πραγματικές μου κόρες δεν μου έμοιαξε στα χρώματα.Και οι 2 καστανόξανθες είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τι εγινε? Σκασατε μυτη ολοι ξαφνικα? Πουλακια μου... Φαγαμε, κοιμηθηκαμε και τωρα εξορμησαμε στον υπολογιστη, ε? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλά Παύλο μου. Βλέπω ο Μούψης σου βοηθάει στο στόλισμα του δένδρου και στην διακόσμηση... Είναι ένας κούκλος! Δώστου ενα φιλάκι στο μουτράκι του από εμένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:43 Ο EL GATO έγραψε: #2.326 25-12-08 21:43 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Χρόνια πολλά Παύλο μου. Βλέπω ο Μούψης σου βοηθάει στο στόλισμα του δένδρου και στην διακόσμηση... Είναι ένας κούκλος! Δώστου ενα φιλάκι στο μουτράκι του από εμένα Click για ανάπτυξη... Χρονια πολλα Αναστασια μου. Για την ακριβεια, βοηθαει στην ξε-διακοσμηση. Κατεβαζει κλαδια και μπαλες απο το δεντρο και τα ξαναβαζουμε εμεις. Καποιες φορες σκαρφαλωνει μεχρι την κορυφη. Ε, του χρονου θα το ριχνει κατω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:47 Η staman2 έγραψε: #2.327 25-12-08 21:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χρονια πολλα Αναστασια μου. Για την ακριβεια, βοηθαει στην ξε-διακοσμηση. Κατεβαζει κλαδια και μπαλες απο το δεντρο και τα ξαναβαζουμε εμεις. Καποιες φορες σκαρφαλωνει μεχρι την κορυφη. Ε, του χρονου θα το ριχνει κατω. Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα καλέ. Επίτηδες το είπα ότι σε βοηθάει στη διακόσμηση. Μπράβο στο παιδί.! Είναι κ ορειβάτης βλέπω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:59 Η ESTELLE έγραψε: #2.328 25-12-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα Νεκταρία μου δεν υπήρχε και τίποτα άλλο που θα μπορουσες να ετοιμάσεις ακόμη!!! Παιδί μου είχες ετοιμάσει τόσα ωραία πράγματα!!! Χαιρετισμους κι από εμάς στον Δημήτρη και θα πρέπει να τον γνωρίσουμε κι από κοντα. Και μακάρι να αποκτήσει ένα από τα μωράκια σου. Ποιο???? Μήπως το μαγευτικό κόκκινο που μου αρεσε? Δείξε το του και πες του έχουμε ξετρελαθεί μ΄αυτό εμείς!!! ΣΤΕΛΛΑ !! Είδα τον μικρο που θα πάρεις. Είναι υπέροχος!!! Ενας πανέμορφος και τέλειος τρυφερός κούκλος!!! Αχχχ για να μάθεις ! χιχιχιχι Παλι εγώ το είδα πριν από σένα το μωρό σου κ το αγκάλιασα!! Οπως και με την κουκλίτσα σου!!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Αναστασία μου και χρόνια πολλά! Πάλι μου το μαδήσατε το μωράκι μου;;;Χαίρομαι που είναι καλά ο μικρός και είναι όντως τόσο όμορφος απο κοντά όπως στις φωτογραφίες!!Εχω σκάσει απο τη ζήλια μου που δεν μπορώ να τον χαρώ κι εγώ όπως τον χαρήκατε κι εσείς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:08 Η ESTELLE έγραψε: #2.329 26-12-08 00:08 Εκεί που έλεγα χθες στον Παύλο ότι η μικρή δεν πειράζει καθόλου το δέντρο,μαλλον επικοινωνησαν τα δύο αδελφάκια τηλεπαθητικά και ορίστε το αποτέλεσμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duffy and Cammy! 638.jpg 263,5 KB · Εμφανίσεις: 28 Duffy and Cammy! 631.jpg 192,9 KB · Εμφανίσεις: 23 Duffy and Cammy! 641.jpg 240,1 KB · Εμφανίσεις: 26 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:22 Ο EL GATO έγραψε: #2.330 26-12-08 00:22 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εκεί που έλεγα χθες στον Παύλο ότι η μικρή δεν πειράζει καθόλου το δέντρο,μαλλον επικοινωνησαν τα δύο αδελφάκια τηλεπαθητικά και ορίστε το αποτέλεσμα!! Click για ανάπτυξη... Ετσι ετσι.... Ασε, ο δικος μου πριν εσπασε ενα καλο βαζο! Ευτυχως, το εριξε απο ψηλα και δεν χτυπησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:25 Η ESTELLE έγραψε: #2.331 26-12-08 00:25 Εδώ εν ώρα λιωσίματος και εν ώρα παιχνιδιού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duffy and Cammy! 621.jpg 187,4 KB · Εμφανίσεις: 22 Duffy and Cammy! 650.jpg 193,7 KB · Εμφανίσεις: 22 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:41 Ο EL GATO έγραψε: #2.332 26-12-08 00:41 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εδώ εν ώρα λιωσίματος και εν ώρα παιχνιδιού!! Click για ανάπτυξη... Στελλα, εχει γινει πολυ ομορφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:43 Η ESTELLE έγραψε: #2.333 26-12-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα, εχει γινει πολυ ομορφη. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Παύλο!Μοιάζει της μαμάς της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:55 Ο EL GATO έγραψε: #2.334 26-12-08 00:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε ευχαριστώ Παύλο!Μοιάζει της μαμάς της!! Click για ανάπτυξη... Πραγματι! Η Αngel ειναι πολυ ομορφη γατα! Ελα, πλακα σου κανω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η ESTELLE έγραψε: #2.335 26-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πραγματι! Η Αngel ειναι πολυ ομορφη γατα! Ελα, πλακα σου κανω.... Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον για την κανονική μαμά της μπορείς να εκφέρεις γνώμη! Εμένα δεν με ξέρεις οπότε άσε με να λέω καμιά χαζομάρα που και που!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:05 Ο EL GATO έγραψε: #2.336 26-12-08 01:05 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τουλάχιστον για την κανονική μαμά της μπορείς να εκφέρεις γνώμη! Εμένα δεν με ξέρεις οπότε άσε με να λέω καμιά χαζομάρα που και που!! Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις... Σου ειπα οτι κανω πλακα γιατι εισαι, οντως, ομορφη. Εχω δει την φωτογραφια που εχεις βαλει στο προφιλ σου. Οποτε, δικαιολογημενα και η "κορη" σου σου μοιαζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:08 Η staman2 έγραψε: #2.337 26-12-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γεια σου Αναστασία μου και χρόνια πολλά! Πάλι μου το μαδήσατε το μωράκι μου;;;Χαίρομαι που είναι καλά ο μικρός και είναι όντως τόσο όμορφος απο κοντά όπως στις φωτογραφίες!!Εχω σκάσει απο τη ζήλια μου που δεν μπορώ να τον χαρώ κι εγώ όπως τον χαρήκατε κι εσείς!! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το ψιλομαδήσαμε το μωράκι σου!! Καλά έπαιζε με τα αδερφάκια του τόσο όμορφα! Ειναι πολύ κουκλί!!! Ετσι είχαμε μαδήσει κ την κορουλα σου και τον Μουψη παρακαλώ την προηγουμενη φορά!!! Ελα μη ζηλεύεις. Εσύ θα το έχεις κι αυτό μια ζωή όπως τη μπουμπού σου και θα τα χαίρεσαι ενω εμείς μόνο τώρα τα χαρήκαμε... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εκεί που έλεγα χθες στον Παύλο ότι η μικρή δεν πειράζει καθόλου το δέντρο,μαλλον επικοινωνησαν τα δύο αδελφάκια τηλεπαθητικά και ορίστε το αποτέλεσμα!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα μου είναι υπέροχη η μικρουλα σου!!! Ωραίες φωτογραφίες! Τι πόζες είναι αυτές καλέ! Τι τεντώματα και τι ομορφιά!!! Να την χαίρεσαι... Εεε καλά κάνει το κορίτσι, είναι κι αυτή διακοσμήτρια όπως ο Μούψης ο αδελφουλης της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:11 Η Νεκταρια έγραψε: #2.338 26-12-08 01:11 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τουλάχιστον για την κανονική μαμά της μπορείς να εκφέρεις γνώμη! Εμένα δεν με ξέρεις οπότε άσε με να λέω καμιά χαζομάρα που και που!! Click για ανάπτυξη... Για την αλλη μαμα κανεις τιποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:12 Ο EL GATO έγραψε: #2.339 26-12-08 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για την αλλη μαμα κανεις τιποτα? Click για ανάπτυξη... Ε, καποια πραγματα ειναι αυτονοητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:12 Η ESTELLE έγραψε: #2.340 26-12-08 01:12 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις... Σου ειπα οτι κανω πλακα γιατι εισαι, οντως, ομορφη. Εχω δει την φωτογραφια που εχεις βαλει στο προφιλ σου. Οποτε, δικαιολογημενα και η "κορη" σου σου μοιαζει. Click για ανάπτυξη... Α,ναι η φωτογραφία στο προφίλ!Σωστά!! Οπότε μάνα και κόρη κούκλες!! Μόνο που εγώ είμαι στο μελαχροινό!Δε θα γινόμουνα με τίποτα ξανθιά!!Παντως καμία και απο τις πραγματικές μου κόρες δεν μου έμοιαξε στα χρώματα.Και οι 2 καστανόξανθες είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Χρόνια πολλά Παύλο μου. Βλέπω ο Μούψης σου βοηθάει στο στόλισμα του δένδρου και στην διακόσμηση... Είναι ένας κούκλος! Δώστου ενα φιλάκι στο μουτράκι του από εμένα Click για ανάπτυξη... Χρονια πολλα Αναστασια μου. Για την ακριβεια, βοηθαει στην ξε-διακοσμηση. Κατεβαζει κλαδια και μπαλες απο το δεντρο και τα ξαναβαζουμε εμεις. Καποιες φορες σκαρφαλωνει μεχρι την κορυφη. Ε, του χρονου θα το ριχνει κατω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:47 Η staman2 έγραψε: #2.327 25-12-08 21:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χρονια πολλα Αναστασια μου. Για την ακριβεια, βοηθαει στην ξε-διακοσμηση. Κατεβαζει κλαδια και μπαλες απο το δεντρο και τα ξαναβαζουμε εμεις. Καποιες φορες σκαρφαλωνει μεχρι την κορυφη. Ε, του χρονου θα το ριχνει κατω. Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα καλέ. Επίτηδες το είπα ότι σε βοηθάει στη διακόσμηση. Μπράβο στο παιδί.! Είναι κ ορειβάτης βλέπω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:59 Η ESTELLE έγραψε: #2.328 25-12-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα Νεκταρία μου δεν υπήρχε και τίποτα άλλο που θα μπορουσες να ετοιμάσεις ακόμη!!! Παιδί μου είχες ετοιμάσει τόσα ωραία πράγματα!!! Χαιρετισμους κι από εμάς στον Δημήτρη και θα πρέπει να τον γνωρίσουμε κι από κοντα. Και μακάρι να αποκτήσει ένα από τα μωράκια σου. Ποιο???? Μήπως το μαγευτικό κόκκινο που μου αρεσε? Δείξε το του και πες του έχουμε ξετρελαθεί μ΄αυτό εμείς!!! ΣΤΕΛΛΑ !! Είδα τον μικρο που θα πάρεις. Είναι υπέροχος!!! Ενας πανέμορφος και τέλειος τρυφερός κούκλος!!! Αχχχ για να μάθεις ! χιχιχιχι Παλι εγώ το είδα πριν από σένα το μωρό σου κ το αγκάλιασα!! Οπως και με την κουκλίτσα σου!!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Αναστασία μου και χρόνια πολλά! Πάλι μου το μαδήσατε το μωράκι μου;;;Χαίρομαι που είναι καλά ο μικρός και είναι όντως τόσο όμορφος απο κοντά όπως στις φωτογραφίες!!Εχω σκάσει απο τη ζήλια μου που δεν μπορώ να τον χαρώ κι εγώ όπως τον χαρήκατε κι εσείς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:08 Η ESTELLE έγραψε: #2.329 26-12-08 00:08 Εκεί που έλεγα χθες στον Παύλο ότι η μικρή δεν πειράζει καθόλου το δέντρο,μαλλον επικοινωνησαν τα δύο αδελφάκια τηλεπαθητικά και ορίστε το αποτέλεσμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duffy and Cammy! 638.jpg 263,5 KB · Εμφανίσεις: 28 Duffy and Cammy! 631.jpg 192,9 KB · Εμφανίσεις: 23 Duffy and Cammy! 641.jpg 240,1 KB · Εμφανίσεις: 26 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:22 Ο EL GATO έγραψε: #2.330 26-12-08 00:22 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εκεί που έλεγα χθες στον Παύλο ότι η μικρή δεν πειράζει καθόλου το δέντρο,μαλλον επικοινωνησαν τα δύο αδελφάκια τηλεπαθητικά και ορίστε το αποτέλεσμα!! Click για ανάπτυξη... Ετσι ετσι.... Ασε, ο δικος μου πριν εσπασε ενα καλο βαζο! Ευτυχως, το εριξε απο ψηλα και δεν χτυπησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:25 Η ESTELLE έγραψε: #2.331 26-12-08 00:25 Εδώ εν ώρα λιωσίματος και εν ώρα παιχνιδιού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duffy and Cammy! 621.jpg 187,4 KB · Εμφανίσεις: 22 Duffy and Cammy! 650.jpg 193,7 KB · Εμφανίσεις: 22 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:41 Ο EL GATO έγραψε: #2.332 26-12-08 00:41 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εδώ εν ώρα λιωσίματος και εν ώρα παιχνιδιού!! Click για ανάπτυξη... Στελλα, εχει γινει πολυ ομορφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:43 Η ESTELLE έγραψε: #2.333 26-12-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα, εχει γινει πολυ ομορφη. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Παύλο!Μοιάζει της μαμάς της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:55 Ο EL GATO έγραψε: #2.334 26-12-08 00:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε ευχαριστώ Παύλο!Μοιάζει της μαμάς της!! Click για ανάπτυξη... Πραγματι! Η Αngel ειναι πολυ ομορφη γατα! Ελα, πλακα σου κανω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η ESTELLE έγραψε: #2.335 26-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πραγματι! Η Αngel ειναι πολυ ομορφη γατα! Ελα, πλακα σου κανω.... Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον για την κανονική μαμά της μπορείς να εκφέρεις γνώμη! Εμένα δεν με ξέρεις οπότε άσε με να λέω καμιά χαζομάρα που και που!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:05 Ο EL GATO έγραψε: #2.336 26-12-08 01:05 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τουλάχιστον για την κανονική μαμά της μπορείς να εκφέρεις γνώμη! Εμένα δεν με ξέρεις οπότε άσε με να λέω καμιά χαζομάρα που και που!! Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις... Σου ειπα οτι κανω πλακα γιατι εισαι, οντως, ομορφη. Εχω δει την φωτογραφια που εχεις βαλει στο προφιλ σου. Οποτε, δικαιολογημενα και η "κορη" σου σου μοιαζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:08 Η staman2 έγραψε: #2.337 26-12-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γεια σου Αναστασία μου και χρόνια πολλά! Πάλι μου το μαδήσατε το μωράκι μου;;;Χαίρομαι που είναι καλά ο μικρός και είναι όντως τόσο όμορφος απο κοντά όπως στις φωτογραφίες!!Εχω σκάσει απο τη ζήλια μου που δεν μπορώ να τον χαρώ κι εγώ όπως τον χαρήκατε κι εσείς!! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το ψιλομαδήσαμε το μωράκι σου!! Καλά έπαιζε με τα αδερφάκια του τόσο όμορφα! Ειναι πολύ κουκλί!!! Ετσι είχαμε μαδήσει κ την κορουλα σου και τον Μουψη παρακαλώ την προηγουμενη φορά!!! Ελα μη ζηλεύεις. Εσύ θα το έχεις κι αυτό μια ζωή όπως τη μπουμπού σου και θα τα χαίρεσαι ενω εμείς μόνο τώρα τα χαρήκαμε... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εκεί που έλεγα χθες στον Παύλο ότι η μικρή δεν πειράζει καθόλου το δέντρο,μαλλον επικοινωνησαν τα δύο αδελφάκια τηλεπαθητικά και ορίστε το αποτέλεσμα!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα μου είναι υπέροχη η μικρουλα σου!!! Ωραίες φωτογραφίες! Τι πόζες είναι αυτές καλέ! Τι τεντώματα και τι ομορφιά!!! Να την χαίρεσαι... Εεε καλά κάνει το κορίτσι, είναι κι αυτή διακοσμήτρια όπως ο Μούψης ο αδελφουλης της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:11 Η Νεκταρια έγραψε: #2.338 26-12-08 01:11 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τουλάχιστον για την κανονική μαμά της μπορείς να εκφέρεις γνώμη! Εμένα δεν με ξέρεις οπότε άσε με να λέω καμιά χαζομάρα που και που!! Click για ανάπτυξη... Για την αλλη μαμα κανεις τιποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:12 Ο EL GATO έγραψε: #2.339 26-12-08 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για την αλλη μαμα κανεις τιποτα? Click για ανάπτυξη... Ε, καποια πραγματα ειναι αυτονοητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:12 Η ESTELLE έγραψε: #2.340 26-12-08 01:12 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις... Σου ειπα οτι κανω πλακα γιατι εισαι, οντως, ομορφη. Εχω δει την φωτογραφια που εχεις βαλει στο προφιλ σου. Οποτε, δικαιολογημενα και η "κορη" σου σου μοιαζει. Click για ανάπτυξη... Α,ναι η φωτογραφία στο προφίλ!Σωστά!! Οπότε μάνα και κόρη κούκλες!! Μόνο που εγώ είμαι στο μελαχροινό!Δε θα γινόμουνα με τίποτα ξανθιά!!Παντως καμία και απο τις πραγματικές μου κόρες δεν μου έμοιαξε στα χρώματα.Και οι 2 καστανόξανθες είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Χρονια πολλα Αναστασια μου. Για την ακριβεια, βοηθαει στην ξε-διακοσμηση. Κατεβαζει κλαδια και μπαλες απο το δεντρο και τα ξαναβαζουμε εμεις. Καποιες φορες σκαρφαλωνει μεχρι την κορυφη. Ε, του χρονου θα το ριχνει κατω. Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα καλέ. Επίτηδες το είπα ότι σε βοηθάει στη διακόσμηση. Μπράβο στο παιδί.! Είναι κ ορειβάτης βλέπω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:59 Η ESTELLE έγραψε: #2.328 25-12-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα Νεκταρία μου δεν υπήρχε και τίποτα άλλο που θα μπορουσες να ετοιμάσεις ακόμη!!! Παιδί μου είχες ετοιμάσει τόσα ωραία πράγματα!!! Χαιρετισμους κι από εμάς στον Δημήτρη και θα πρέπει να τον γνωρίσουμε κι από κοντα. Και μακάρι να αποκτήσει ένα από τα μωράκια σου. Ποιο???? Μήπως το μαγευτικό κόκκινο που μου αρεσε? Δείξε το του και πες του έχουμε ξετρελαθεί μ΄αυτό εμείς!!! ΣΤΕΛΛΑ !! Είδα τον μικρο που θα πάρεις. Είναι υπέροχος!!! Ενας πανέμορφος και τέλειος τρυφερός κούκλος!!! Αχχχ για να μάθεις ! χιχιχιχι Παλι εγώ το είδα πριν από σένα το μωρό σου κ το αγκάλιασα!! Οπως και με την κουκλίτσα σου!!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Αναστασία μου και χρόνια πολλά! Πάλι μου το μαδήσατε το μωράκι μου;;;Χαίρομαι που είναι καλά ο μικρός και είναι όντως τόσο όμορφος απο κοντά όπως στις φωτογραφίες!!Εχω σκάσει απο τη ζήλια μου που δεν μπορώ να τον χαρώ κι εγώ όπως τον χαρήκατε κι εσείς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:08 Η ESTELLE έγραψε: #2.329 26-12-08 00:08 Εκεί που έλεγα χθες στον Παύλο ότι η μικρή δεν πειράζει καθόλου το δέντρο,μαλλον επικοινωνησαν τα δύο αδελφάκια τηλεπαθητικά και ορίστε το αποτέλεσμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duffy and Cammy! 638.jpg 263,5 KB · Εμφανίσεις: 28 Duffy and Cammy! 631.jpg 192,9 KB · Εμφανίσεις: 23 Duffy and Cammy! 641.jpg 240,1 KB · Εμφανίσεις: 26 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:22 Ο EL GATO έγραψε: #2.330 26-12-08 00:22 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εκεί που έλεγα χθες στον Παύλο ότι η μικρή δεν πειράζει καθόλου το δέντρο,μαλλον επικοινωνησαν τα δύο αδελφάκια τηλεπαθητικά και ορίστε το αποτέλεσμα!! Click για ανάπτυξη... Ετσι ετσι.... Ασε, ο δικος μου πριν εσπασε ενα καλο βαζο! Ευτυχως, το εριξε απο ψηλα και δεν χτυπησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:25 Η ESTELLE έγραψε: #2.331 26-12-08 00:25 Εδώ εν ώρα λιωσίματος και εν ώρα παιχνιδιού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duffy and Cammy! 621.jpg 187,4 KB · Εμφανίσεις: 22 Duffy and Cammy! 650.jpg 193,7 KB · Εμφανίσεις: 22 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:41 Ο EL GATO έγραψε: #2.332 26-12-08 00:41 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εδώ εν ώρα λιωσίματος και εν ώρα παιχνιδιού!! Click για ανάπτυξη... Στελλα, εχει γινει πολυ ομορφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:43 Η ESTELLE έγραψε: #2.333 26-12-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα, εχει γινει πολυ ομορφη. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Παύλο!Μοιάζει της μαμάς της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:55 Ο EL GATO έγραψε: #2.334 26-12-08 00:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε ευχαριστώ Παύλο!Μοιάζει της μαμάς της!! Click για ανάπτυξη... Πραγματι! Η Αngel ειναι πολυ ομορφη γατα! Ελα, πλακα σου κανω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η ESTELLE έγραψε: #2.335 26-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πραγματι! Η Αngel ειναι πολυ ομορφη γατα! Ελα, πλακα σου κανω.... Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον για την κανονική μαμά της μπορείς να εκφέρεις γνώμη! Εμένα δεν με ξέρεις οπότε άσε με να λέω καμιά χαζομάρα που και που!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:05 Ο EL GATO έγραψε: #2.336 26-12-08 01:05 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τουλάχιστον για την κανονική μαμά της μπορείς να εκφέρεις γνώμη! Εμένα δεν με ξέρεις οπότε άσε με να λέω καμιά χαζομάρα που και που!! Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις... Σου ειπα οτι κανω πλακα γιατι εισαι, οντως, ομορφη. Εχω δει την φωτογραφια που εχεις βαλει στο προφιλ σου. Οποτε, δικαιολογημενα και η "κορη" σου σου μοιαζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:08 Η staman2 έγραψε: #2.337 26-12-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γεια σου Αναστασία μου και χρόνια πολλά! Πάλι μου το μαδήσατε το μωράκι μου;;;Χαίρομαι που είναι καλά ο μικρός και είναι όντως τόσο όμορφος απο κοντά όπως στις φωτογραφίες!!Εχω σκάσει απο τη ζήλια μου που δεν μπορώ να τον χαρώ κι εγώ όπως τον χαρήκατε κι εσείς!! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το ψιλομαδήσαμε το μωράκι σου!! Καλά έπαιζε με τα αδερφάκια του τόσο όμορφα! Ειναι πολύ κουκλί!!! Ετσι είχαμε μαδήσει κ την κορουλα σου και τον Μουψη παρακαλώ την προηγουμενη φορά!!! Ελα μη ζηλεύεις. Εσύ θα το έχεις κι αυτό μια ζωή όπως τη μπουμπού σου και θα τα χαίρεσαι ενω εμείς μόνο τώρα τα χαρήκαμε... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εκεί που έλεγα χθες στον Παύλο ότι η μικρή δεν πειράζει καθόλου το δέντρο,μαλλον επικοινωνησαν τα δύο αδελφάκια τηλεπαθητικά και ορίστε το αποτέλεσμα!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα μου είναι υπέροχη η μικρουλα σου!!! Ωραίες φωτογραφίες! Τι πόζες είναι αυτές καλέ! Τι τεντώματα και τι ομορφιά!!! Να την χαίρεσαι... Εεε καλά κάνει το κορίτσι, είναι κι αυτή διακοσμήτρια όπως ο Μούψης ο αδελφουλης της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:11 Η Νεκταρια έγραψε: #2.338 26-12-08 01:11 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τουλάχιστον για την κανονική μαμά της μπορείς να εκφέρεις γνώμη! Εμένα δεν με ξέρεις οπότε άσε με να λέω καμιά χαζομάρα που και που!! Click για ανάπτυξη... Για την αλλη μαμα κανεις τιποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:12 Ο EL GATO έγραψε: #2.339 26-12-08 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για την αλλη μαμα κανεις τιποτα? Click για ανάπτυξη... Ε, καποια πραγματα ειναι αυτονοητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:12 Η ESTELLE έγραψε: #2.340 26-12-08 01:12 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις... Σου ειπα οτι κανω πλακα γιατι εισαι, οντως, ομορφη. Εχω δει την φωτογραφια που εχεις βαλει στο προφιλ σου. Οποτε, δικαιολογημενα και η "κορη" σου σου μοιαζει. Click για ανάπτυξη... Α,ναι η φωτογραφία στο προφίλ!Σωστά!! Οπότε μάνα και κόρη κούκλες!! Μόνο που εγώ είμαι στο μελαχροινό!Δε θα γινόμουνα με τίποτα ξανθιά!!Παντως καμία και απο τις πραγματικές μου κόρες δεν μου έμοιαξε στα χρώματα.Και οι 2 καστανόξανθες είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα Νεκταρία μου δεν υπήρχε και τίποτα άλλο που θα μπορουσες να ετοιμάσεις ακόμη!!! Παιδί μου είχες ετοιμάσει τόσα ωραία πράγματα!!! Χαιρετισμους κι από εμάς στον Δημήτρη και θα πρέπει να τον γνωρίσουμε κι από κοντα. Και μακάρι να αποκτήσει ένα από τα μωράκια σου. Ποιο???? Μήπως το μαγευτικό κόκκινο που μου αρεσε? Δείξε το του και πες του έχουμε ξετρελαθεί μ΄αυτό εμείς!!! ΣΤΕΛΛΑ !! Είδα τον μικρο που θα πάρεις. Είναι υπέροχος!!! Ενας πανέμορφος και τέλειος τρυφερός κούκλος!!! Αχχχ για να μάθεις ! χιχιχιχι Παλι εγώ το είδα πριν από σένα το μωρό σου κ το αγκάλιασα!! Οπως και με την κουκλίτσα σου!!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Αναστασία μου και χρόνια πολλά! Πάλι μου το μαδήσατε το μωράκι μου;;;Χαίρομαι που είναι καλά ο μικρός και είναι όντως τόσο όμορφος απο κοντά όπως στις φωτογραφίες!!Εχω σκάσει απο τη ζήλια μου που δεν μπορώ να τον χαρώ κι εγώ όπως τον χαρήκατε κι εσείς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:08 Η ESTELLE έγραψε: #2.329 26-12-08 00:08 Εκεί που έλεγα χθες στον Παύλο ότι η μικρή δεν πειράζει καθόλου το δέντρο,μαλλον επικοινωνησαν τα δύο αδελφάκια τηλεπαθητικά και ορίστε το αποτέλεσμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duffy and Cammy! 638.jpg 263,5 KB · Εμφανίσεις: 28 Duffy and Cammy! 631.jpg 192,9 KB · Εμφανίσεις: 23 Duffy and Cammy! 641.jpg 240,1 KB · Εμφανίσεις: 26 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:22 Ο EL GATO έγραψε: #2.330 26-12-08 00:22 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εκεί που έλεγα χθες στον Παύλο ότι η μικρή δεν πειράζει καθόλου το δέντρο,μαλλον επικοινωνησαν τα δύο αδελφάκια τηλεπαθητικά και ορίστε το αποτέλεσμα!! Click για ανάπτυξη... Ετσι ετσι.... Ασε, ο δικος μου πριν εσπασε ενα καλο βαζο! Ευτυχως, το εριξε απο ψηλα και δεν χτυπησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:25 Η ESTELLE έγραψε: #2.331 26-12-08 00:25 Εδώ εν ώρα λιωσίματος και εν ώρα παιχνιδιού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duffy and Cammy! 621.jpg 187,4 KB · Εμφανίσεις: 22 Duffy and Cammy! 650.jpg 193,7 KB · Εμφανίσεις: 22 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:41 Ο EL GATO έγραψε: #2.332 26-12-08 00:41 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εδώ εν ώρα λιωσίματος και εν ώρα παιχνιδιού!! Click για ανάπτυξη... Στελλα, εχει γινει πολυ ομορφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:43 Η ESTELLE έγραψε: #2.333 26-12-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα, εχει γινει πολυ ομορφη. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Παύλο!Μοιάζει της μαμάς της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:55 Ο EL GATO έγραψε: #2.334 26-12-08 00:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε ευχαριστώ Παύλο!Μοιάζει της μαμάς της!! Click για ανάπτυξη... Πραγματι! Η Αngel ειναι πολυ ομορφη γατα! Ελα, πλακα σου κανω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η ESTELLE έγραψε: #2.335 26-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πραγματι! Η Αngel ειναι πολυ ομορφη γατα! Ελα, πλακα σου κανω.... Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον για την κανονική μαμά της μπορείς να εκφέρεις γνώμη! Εμένα δεν με ξέρεις οπότε άσε με να λέω καμιά χαζομάρα που και που!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:05 Ο EL GATO έγραψε: #2.336 26-12-08 01:05 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τουλάχιστον για την κανονική μαμά της μπορείς να εκφέρεις γνώμη! Εμένα δεν με ξέρεις οπότε άσε με να λέω καμιά χαζομάρα που και που!! Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις... Σου ειπα οτι κανω πλακα γιατι εισαι, οντως, ομορφη. Εχω δει την φωτογραφια που εχεις βαλει στο προφιλ σου. Οποτε, δικαιολογημενα και η "κορη" σου σου μοιαζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:08 Η staman2 έγραψε: #2.337 26-12-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γεια σου Αναστασία μου και χρόνια πολλά! Πάλι μου το μαδήσατε το μωράκι μου;;;Χαίρομαι που είναι καλά ο μικρός και είναι όντως τόσο όμορφος απο κοντά όπως στις φωτογραφίες!!Εχω σκάσει απο τη ζήλια μου που δεν μπορώ να τον χαρώ κι εγώ όπως τον χαρήκατε κι εσείς!! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το ψιλομαδήσαμε το μωράκι σου!! Καλά έπαιζε με τα αδερφάκια του τόσο όμορφα! Ειναι πολύ κουκλί!!! Ετσι είχαμε μαδήσει κ την κορουλα σου και τον Μουψη παρακαλώ την προηγουμενη φορά!!! Ελα μη ζηλεύεις. Εσύ θα το έχεις κι αυτό μια ζωή όπως τη μπουμπού σου και θα τα χαίρεσαι ενω εμείς μόνο τώρα τα χαρήκαμε... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εκεί που έλεγα χθες στον Παύλο ότι η μικρή δεν πειράζει καθόλου το δέντρο,μαλλον επικοινωνησαν τα δύο αδελφάκια τηλεπαθητικά και ορίστε το αποτέλεσμα!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα μου είναι υπέροχη η μικρουλα σου!!! Ωραίες φωτογραφίες! Τι πόζες είναι αυτές καλέ! Τι τεντώματα και τι ομορφιά!!! Να την χαίρεσαι... Εεε καλά κάνει το κορίτσι, είναι κι αυτή διακοσμήτρια όπως ο Μούψης ο αδελφουλης της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:11 Η Νεκταρια έγραψε: #2.338 26-12-08 01:11 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τουλάχιστον για την κανονική μαμά της μπορείς να εκφέρεις γνώμη! Εμένα δεν με ξέρεις οπότε άσε με να λέω καμιά χαζομάρα που και που!! Click για ανάπτυξη... Για την αλλη μαμα κανεις τιποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:12 Ο EL GATO έγραψε: #2.339 26-12-08 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για την αλλη μαμα κανεις τιποτα? Click για ανάπτυξη... Ε, καποια πραγματα ειναι αυτονοητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:12 Η ESTELLE έγραψε: #2.340 26-12-08 01:12 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις... Σου ειπα οτι κανω πλακα γιατι εισαι, οντως, ομορφη. Εχω δει την φωτογραφια που εχεις βαλει στο προφιλ σου. Οποτε, δικαιολογημενα και η "κορη" σου σου μοιαζει. Click για ανάπτυξη... Α,ναι η φωτογραφία στο προφίλ!Σωστά!! Οπότε μάνα και κόρη κούκλες!! Μόνο που εγώ είμαι στο μελαχροινό!Δε θα γινόμουνα με τίποτα ξανθιά!!Παντως καμία και απο τις πραγματικές μου κόρες δεν μου έμοιαξε στα χρώματα.Και οι 2 καστανόξανθες είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εκεί που έλεγα χθες στον Παύλο ότι η μικρή δεν πειράζει καθόλου το δέντρο,μαλλον επικοινωνησαν τα δύο αδελφάκια τηλεπαθητικά και ορίστε το αποτέλεσμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:22 Ο EL GATO έγραψε: #2.330 26-12-08 00:22 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εκεί που έλεγα χθες στον Παύλο ότι η μικρή δεν πειράζει καθόλου το δέντρο,μαλλον επικοινωνησαν τα δύο αδελφάκια τηλεπαθητικά και ορίστε το αποτέλεσμα!! Click για ανάπτυξη... Ετσι ετσι.... Ασε, ο δικος μου πριν εσπασε ενα καλο βαζο! Ευτυχως, το εριξε απο ψηλα και δεν χτυπησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:25 Η ESTELLE έγραψε: #2.331 26-12-08 00:25 Εδώ εν ώρα λιωσίματος και εν ώρα παιχνιδιού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duffy and Cammy! 621.jpg 187,4 KB · Εμφανίσεις: 22 Duffy and Cammy! 650.jpg 193,7 KB · Εμφανίσεις: 22 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:41 Ο EL GATO έγραψε: #2.332 26-12-08 00:41 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εδώ εν ώρα λιωσίματος και εν ώρα παιχνιδιού!! Click για ανάπτυξη... Στελλα, εχει γινει πολυ ομορφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:43 Η ESTELLE έγραψε: #2.333 26-12-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα, εχει γινει πολυ ομορφη. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Παύλο!Μοιάζει της μαμάς της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:55 Ο EL GATO έγραψε: #2.334 26-12-08 00:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε ευχαριστώ Παύλο!Μοιάζει της μαμάς της!! Click για ανάπτυξη... Πραγματι! Η Αngel ειναι πολυ ομορφη γατα! Ελα, πλακα σου κανω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η ESTELLE έγραψε: #2.335 26-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πραγματι! Η Αngel ειναι πολυ ομορφη γατα! Ελα, πλακα σου κανω.... Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον για την κανονική μαμά της μπορείς να εκφέρεις γνώμη! Εμένα δεν με ξέρεις οπότε άσε με να λέω καμιά χαζομάρα που και που!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:05 Ο EL GATO έγραψε: #2.336 26-12-08 01:05 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τουλάχιστον για την κανονική μαμά της μπορείς να εκφέρεις γνώμη! Εμένα δεν με ξέρεις οπότε άσε με να λέω καμιά χαζομάρα που και που!! Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις... Σου ειπα οτι κανω πλακα γιατι εισαι, οντως, ομορφη. Εχω δει την φωτογραφια που εχεις βαλει στο προφιλ σου. Οποτε, δικαιολογημενα και η "κορη" σου σου μοιαζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:08 Η staman2 έγραψε: #2.337 26-12-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γεια σου Αναστασία μου και χρόνια πολλά! Πάλι μου το μαδήσατε το μωράκι μου;;;Χαίρομαι που είναι καλά ο μικρός και είναι όντως τόσο όμορφος απο κοντά όπως στις φωτογραφίες!!Εχω σκάσει απο τη ζήλια μου που δεν μπορώ να τον χαρώ κι εγώ όπως τον χαρήκατε κι εσείς!! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το ψιλομαδήσαμε το μωράκι σου!! Καλά έπαιζε με τα αδερφάκια του τόσο όμορφα! Ειναι πολύ κουκλί!!! Ετσι είχαμε μαδήσει κ την κορουλα σου και τον Μουψη παρακαλώ την προηγουμενη φορά!!! Ελα μη ζηλεύεις. Εσύ θα το έχεις κι αυτό μια ζωή όπως τη μπουμπού σου και θα τα χαίρεσαι ενω εμείς μόνο τώρα τα χαρήκαμε... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εκεί που έλεγα χθες στον Παύλο ότι η μικρή δεν πειράζει καθόλου το δέντρο,μαλλον επικοινωνησαν τα δύο αδελφάκια τηλεπαθητικά και ορίστε το αποτέλεσμα!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα μου είναι υπέροχη η μικρουλα σου!!! Ωραίες φωτογραφίες! Τι πόζες είναι αυτές καλέ! Τι τεντώματα και τι ομορφιά!!! Να την χαίρεσαι... Εεε καλά κάνει το κορίτσι, είναι κι αυτή διακοσμήτρια όπως ο Μούψης ο αδελφουλης της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:11 Η Νεκταρια έγραψε: #2.338 26-12-08 01:11 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τουλάχιστον για την κανονική μαμά της μπορείς να εκφέρεις γνώμη! Εμένα δεν με ξέρεις οπότε άσε με να λέω καμιά χαζομάρα που και που!! Click για ανάπτυξη... Για την αλλη μαμα κανεις τιποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:12 Ο EL GATO έγραψε: #2.339 26-12-08 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για την αλλη μαμα κανεις τιποτα? Click για ανάπτυξη... Ε, καποια πραγματα ειναι αυτονοητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:12 Η ESTELLE έγραψε: #2.340 26-12-08 01:12 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις... Σου ειπα οτι κανω πλακα γιατι εισαι, οντως, ομορφη. Εχω δει την φωτογραφια που εχεις βαλει στο προφιλ σου. Οποτε, δικαιολογημενα και η "κορη" σου σου μοιαζει. Click για ανάπτυξη... Α,ναι η φωτογραφία στο προφίλ!Σωστά!! Οπότε μάνα και κόρη κούκλες!! Μόνο που εγώ είμαι στο μελαχροινό!Δε θα γινόμουνα με τίποτα ξανθιά!!Παντως καμία και απο τις πραγματικές μου κόρες δεν μου έμοιαξε στα χρώματα.Και οι 2 καστανόξανθες είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εκεί που έλεγα χθες στον Παύλο ότι η μικρή δεν πειράζει καθόλου το δέντρο,μαλλον επικοινωνησαν τα δύο αδελφάκια τηλεπαθητικά και ορίστε το αποτέλεσμα!! Click για ανάπτυξη... Ετσι ετσι.... Ασε, ο δικος μου πριν εσπασε ενα καλο βαζο! Ευτυχως, το εριξε απο ψηλα και δεν χτυπησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:25 Η ESTELLE έγραψε: #2.331 26-12-08 00:25 Εδώ εν ώρα λιωσίματος και εν ώρα παιχνιδιού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Duffy and Cammy! 621.jpg 187,4 KB · Εμφανίσεις: 22 Duffy and Cammy! 650.jpg 193,7 KB · Εμφανίσεις: 22 EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:41 Ο EL GATO έγραψε: #2.332 26-12-08 00:41 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εδώ εν ώρα λιωσίματος και εν ώρα παιχνιδιού!! Click για ανάπτυξη... Στελλα, εχει γινει πολυ ομορφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:43 Η ESTELLE έγραψε: #2.333 26-12-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα, εχει γινει πολυ ομορφη. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Παύλο!Μοιάζει της μαμάς της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:55 Ο EL GATO έγραψε: #2.334 26-12-08 00:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε ευχαριστώ Παύλο!Μοιάζει της μαμάς της!! Click για ανάπτυξη... Πραγματι! Η Αngel ειναι πολυ ομορφη γατα! Ελα, πλακα σου κανω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η ESTELLE έγραψε: #2.335 26-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πραγματι! Η Αngel ειναι πολυ ομορφη γατα! Ελα, πλακα σου κανω.... Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον για την κανονική μαμά της μπορείς να εκφέρεις γνώμη! Εμένα δεν με ξέρεις οπότε άσε με να λέω καμιά χαζομάρα που και που!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:05 Ο EL GATO έγραψε: #2.336 26-12-08 01:05 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τουλάχιστον για την κανονική μαμά της μπορείς να εκφέρεις γνώμη! Εμένα δεν με ξέρεις οπότε άσε με να λέω καμιά χαζομάρα που και που!! Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις... Σου ειπα οτι κανω πλακα γιατι εισαι, οντως, ομορφη. Εχω δει την φωτογραφια που εχεις βαλει στο προφιλ σου. Οποτε, δικαιολογημενα και η "κορη" σου σου μοιαζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:08 Η staman2 έγραψε: #2.337 26-12-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γεια σου Αναστασία μου και χρόνια πολλά! Πάλι μου το μαδήσατε το μωράκι μου;;;Χαίρομαι που είναι καλά ο μικρός και είναι όντως τόσο όμορφος απο κοντά όπως στις φωτογραφίες!!Εχω σκάσει απο τη ζήλια μου που δεν μπορώ να τον χαρώ κι εγώ όπως τον χαρήκατε κι εσείς!! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το ψιλομαδήσαμε το μωράκι σου!! Καλά έπαιζε με τα αδερφάκια του τόσο όμορφα! Ειναι πολύ κουκλί!!! Ετσι είχαμε μαδήσει κ την κορουλα σου και τον Μουψη παρακαλώ την προηγουμενη φορά!!! Ελα μη ζηλεύεις. Εσύ θα το έχεις κι αυτό μια ζωή όπως τη μπουμπού σου και θα τα χαίρεσαι ενω εμείς μόνο τώρα τα χαρήκαμε... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εκεί που έλεγα χθες στον Παύλο ότι η μικρή δεν πειράζει καθόλου το δέντρο,μαλλον επικοινωνησαν τα δύο αδελφάκια τηλεπαθητικά και ορίστε το αποτέλεσμα!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα μου είναι υπέροχη η μικρουλα σου!!! Ωραίες φωτογραφίες! Τι πόζες είναι αυτές καλέ! Τι τεντώματα και τι ομορφιά!!! Να την χαίρεσαι... Εεε καλά κάνει το κορίτσι, είναι κι αυτή διακοσμήτρια όπως ο Μούψης ο αδελφουλης της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:11 Η Νεκταρια έγραψε: #2.338 26-12-08 01:11 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τουλάχιστον για την κανονική μαμά της μπορείς να εκφέρεις γνώμη! Εμένα δεν με ξέρεις οπότε άσε με να λέω καμιά χαζομάρα που και που!! Click για ανάπτυξη... Για την αλλη μαμα κανεις τιποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:12 Ο EL GATO έγραψε: #2.339 26-12-08 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για την αλλη μαμα κανεις τιποτα? Click για ανάπτυξη... Ε, καποια πραγματα ειναι αυτονοητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:12 Η ESTELLE έγραψε: #2.340 26-12-08 01:12 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις... Σου ειπα οτι κανω πλακα γιατι εισαι, οντως, ομορφη. Εχω δει την φωτογραφια που εχεις βαλει στο προφιλ σου. Οποτε, δικαιολογημενα και η "κορη" σου σου μοιαζει. Click για ανάπτυξη... Α,ναι η φωτογραφία στο προφίλ!Σωστά!! Οπότε μάνα και κόρη κούκλες!! Μόνο που εγώ είμαι στο μελαχροινό!Δε θα γινόμουνα με τίποτα ξανθιά!!Παντως καμία και απο τις πραγματικές μου κόρες δεν μου έμοιαξε στα χρώματα.Και οι 2 καστανόξανθες είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εδώ εν ώρα λιωσίματος και εν ώρα παιχνιδιού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:41 Ο EL GATO έγραψε: #2.332 26-12-08 00:41 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εδώ εν ώρα λιωσίματος και εν ώρα παιχνιδιού!! Click για ανάπτυξη... Στελλα, εχει γινει πολυ ομορφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:43 Η ESTELLE έγραψε: #2.333 26-12-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα, εχει γινει πολυ ομορφη. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Παύλο!Μοιάζει της μαμάς της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:55 Ο EL GATO έγραψε: #2.334 26-12-08 00:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε ευχαριστώ Παύλο!Μοιάζει της μαμάς της!! Click για ανάπτυξη... Πραγματι! Η Αngel ειναι πολυ ομορφη γατα! Ελα, πλακα σου κανω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η ESTELLE έγραψε: #2.335 26-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πραγματι! Η Αngel ειναι πολυ ομορφη γατα! Ελα, πλακα σου κανω.... Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον για την κανονική μαμά της μπορείς να εκφέρεις γνώμη! Εμένα δεν με ξέρεις οπότε άσε με να λέω καμιά χαζομάρα που και που!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:05 Ο EL GATO έγραψε: #2.336 26-12-08 01:05 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τουλάχιστον για την κανονική μαμά της μπορείς να εκφέρεις γνώμη! Εμένα δεν με ξέρεις οπότε άσε με να λέω καμιά χαζομάρα που και που!! Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις... Σου ειπα οτι κανω πλακα γιατι εισαι, οντως, ομορφη. Εχω δει την φωτογραφια που εχεις βαλει στο προφιλ σου. Οποτε, δικαιολογημενα και η "κορη" σου σου μοιαζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:08 Η staman2 έγραψε: #2.337 26-12-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γεια σου Αναστασία μου και χρόνια πολλά! Πάλι μου το μαδήσατε το μωράκι μου;;;Χαίρομαι που είναι καλά ο μικρός και είναι όντως τόσο όμορφος απο κοντά όπως στις φωτογραφίες!!Εχω σκάσει απο τη ζήλια μου που δεν μπορώ να τον χαρώ κι εγώ όπως τον χαρήκατε κι εσείς!! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το ψιλομαδήσαμε το μωράκι σου!! Καλά έπαιζε με τα αδερφάκια του τόσο όμορφα! Ειναι πολύ κουκλί!!! Ετσι είχαμε μαδήσει κ την κορουλα σου και τον Μουψη παρακαλώ την προηγουμενη φορά!!! Ελα μη ζηλεύεις. Εσύ θα το έχεις κι αυτό μια ζωή όπως τη μπουμπού σου και θα τα χαίρεσαι ενω εμείς μόνο τώρα τα χαρήκαμε... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εκεί που έλεγα χθες στον Παύλο ότι η μικρή δεν πειράζει καθόλου το δέντρο,μαλλον επικοινωνησαν τα δύο αδελφάκια τηλεπαθητικά και ορίστε το αποτέλεσμα!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα μου είναι υπέροχη η μικρουλα σου!!! Ωραίες φωτογραφίες! Τι πόζες είναι αυτές καλέ! Τι τεντώματα και τι ομορφιά!!! Να την χαίρεσαι... Εεε καλά κάνει το κορίτσι, είναι κι αυτή διακοσμήτρια όπως ο Μούψης ο αδελφουλης της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:11 Η Νεκταρια έγραψε: #2.338 26-12-08 01:11 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τουλάχιστον για την κανονική μαμά της μπορείς να εκφέρεις γνώμη! Εμένα δεν με ξέρεις οπότε άσε με να λέω καμιά χαζομάρα που και που!! Click για ανάπτυξη... Για την αλλη μαμα κανεις τιποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:12 Ο EL GATO έγραψε: #2.339 26-12-08 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για την αλλη μαμα κανεις τιποτα? Click για ανάπτυξη... Ε, καποια πραγματα ειναι αυτονοητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:12 Η ESTELLE έγραψε: #2.340 26-12-08 01:12 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις... Σου ειπα οτι κανω πλακα γιατι εισαι, οντως, ομορφη. Εχω δει την φωτογραφια που εχεις βαλει στο προφιλ σου. Οποτε, δικαιολογημενα και η "κορη" σου σου μοιαζει. Click για ανάπτυξη... Α,ναι η φωτογραφία στο προφίλ!Σωστά!! Οπότε μάνα και κόρη κούκλες!! Μόνο που εγώ είμαι στο μελαχροινό!Δε θα γινόμουνα με τίποτα ξανθιά!!Παντως καμία και απο τις πραγματικές μου κόρες δεν μου έμοιαξε στα χρώματα.Και οι 2 καστανόξανθες είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εδώ εν ώρα λιωσίματος και εν ώρα παιχνιδιού!! Click για ανάπτυξη... Στελλα, εχει γινει πολυ ομορφη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:43 Η ESTELLE έγραψε: #2.333 26-12-08 00:43 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα, εχει γινει πολυ ομορφη. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Παύλο!Μοιάζει της μαμάς της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:55 Ο EL GATO έγραψε: #2.334 26-12-08 00:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε ευχαριστώ Παύλο!Μοιάζει της μαμάς της!! Click για ανάπτυξη... Πραγματι! Η Αngel ειναι πολυ ομορφη γατα! Ελα, πλακα σου κανω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η ESTELLE έγραψε: #2.335 26-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πραγματι! Η Αngel ειναι πολυ ομορφη γατα! Ελα, πλακα σου κανω.... Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον για την κανονική μαμά της μπορείς να εκφέρεις γνώμη! Εμένα δεν με ξέρεις οπότε άσε με να λέω καμιά χαζομάρα που και που!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:05 Ο EL GATO έγραψε: #2.336 26-12-08 01:05 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τουλάχιστον για την κανονική μαμά της μπορείς να εκφέρεις γνώμη! Εμένα δεν με ξέρεις οπότε άσε με να λέω καμιά χαζομάρα που και που!! Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις... Σου ειπα οτι κανω πλακα γιατι εισαι, οντως, ομορφη. Εχω δει την φωτογραφια που εχεις βαλει στο προφιλ σου. Οποτε, δικαιολογημενα και η "κορη" σου σου μοιαζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:08 Η staman2 έγραψε: #2.337 26-12-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γεια σου Αναστασία μου και χρόνια πολλά! Πάλι μου το μαδήσατε το μωράκι μου;;;Χαίρομαι που είναι καλά ο μικρός και είναι όντως τόσο όμορφος απο κοντά όπως στις φωτογραφίες!!Εχω σκάσει απο τη ζήλια μου που δεν μπορώ να τον χαρώ κι εγώ όπως τον χαρήκατε κι εσείς!! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το ψιλομαδήσαμε το μωράκι σου!! Καλά έπαιζε με τα αδερφάκια του τόσο όμορφα! Ειναι πολύ κουκλί!!! Ετσι είχαμε μαδήσει κ την κορουλα σου και τον Μουψη παρακαλώ την προηγουμενη φορά!!! Ελα μη ζηλεύεις. Εσύ θα το έχεις κι αυτό μια ζωή όπως τη μπουμπού σου και θα τα χαίρεσαι ενω εμείς μόνο τώρα τα χαρήκαμε... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εκεί που έλεγα χθες στον Παύλο ότι η μικρή δεν πειράζει καθόλου το δέντρο,μαλλον επικοινωνησαν τα δύο αδελφάκια τηλεπαθητικά και ορίστε το αποτέλεσμα!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα μου είναι υπέροχη η μικρουλα σου!!! Ωραίες φωτογραφίες! Τι πόζες είναι αυτές καλέ! Τι τεντώματα και τι ομορφιά!!! Να την χαίρεσαι... Εεε καλά κάνει το κορίτσι, είναι κι αυτή διακοσμήτρια όπως ο Μούψης ο αδελφουλης της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:11 Η Νεκταρια έγραψε: #2.338 26-12-08 01:11 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τουλάχιστον για την κανονική μαμά της μπορείς να εκφέρεις γνώμη! Εμένα δεν με ξέρεις οπότε άσε με να λέω καμιά χαζομάρα που και που!! Click για ανάπτυξη... Για την αλλη μαμα κανεις τιποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:12 Ο EL GATO έγραψε: #2.339 26-12-08 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για την αλλη μαμα κανεις τιποτα? Click για ανάπτυξη... Ε, καποια πραγματα ειναι αυτονοητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:12 Η ESTELLE έγραψε: #2.340 26-12-08 01:12 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις... Σου ειπα οτι κανω πλακα γιατι εισαι, οντως, ομορφη. Εχω δει την φωτογραφια που εχεις βαλει στο προφιλ σου. Οποτε, δικαιολογημενα και η "κορη" σου σου μοιαζει. Click για ανάπτυξη... Α,ναι η φωτογραφία στο προφίλ!Σωστά!! Οπότε μάνα και κόρη κούκλες!! Μόνο που εγώ είμαι στο μελαχροινό!Δε θα γινόμουνα με τίποτα ξανθιά!!Παντως καμία και απο τις πραγματικές μου κόρες δεν μου έμοιαξε στα χρώματα.Και οι 2 καστανόξανθες είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα, εχει γινει πολυ ομορφη. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ Παύλο!Μοιάζει της μαμάς της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:55 Ο EL GATO έγραψε: #2.334 26-12-08 00:55 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε ευχαριστώ Παύλο!Μοιάζει της μαμάς της!! Click για ανάπτυξη... Πραγματι! Η Αngel ειναι πολυ ομορφη γατα! Ελα, πλακα σου κανω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η ESTELLE έγραψε: #2.335 26-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πραγματι! Η Αngel ειναι πολυ ομορφη γατα! Ελα, πλακα σου κανω.... Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον για την κανονική μαμά της μπορείς να εκφέρεις γνώμη! Εμένα δεν με ξέρεις οπότε άσε με να λέω καμιά χαζομάρα που και που!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:05 Ο EL GATO έγραψε: #2.336 26-12-08 01:05 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τουλάχιστον για την κανονική μαμά της μπορείς να εκφέρεις γνώμη! Εμένα δεν με ξέρεις οπότε άσε με να λέω καμιά χαζομάρα που και που!! Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις... Σου ειπα οτι κανω πλακα γιατι εισαι, οντως, ομορφη. Εχω δει την φωτογραφια που εχεις βαλει στο προφιλ σου. Οποτε, δικαιολογημενα και η "κορη" σου σου μοιαζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:08 Η staman2 έγραψε: #2.337 26-12-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γεια σου Αναστασία μου και χρόνια πολλά! Πάλι μου το μαδήσατε το μωράκι μου;;;Χαίρομαι που είναι καλά ο μικρός και είναι όντως τόσο όμορφος απο κοντά όπως στις φωτογραφίες!!Εχω σκάσει απο τη ζήλια μου που δεν μπορώ να τον χαρώ κι εγώ όπως τον χαρήκατε κι εσείς!! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το ψιλομαδήσαμε το μωράκι σου!! Καλά έπαιζε με τα αδερφάκια του τόσο όμορφα! Ειναι πολύ κουκλί!!! Ετσι είχαμε μαδήσει κ την κορουλα σου και τον Μουψη παρακαλώ την προηγουμενη φορά!!! Ελα μη ζηλεύεις. Εσύ θα το έχεις κι αυτό μια ζωή όπως τη μπουμπού σου και θα τα χαίρεσαι ενω εμείς μόνο τώρα τα χαρήκαμε... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εκεί που έλεγα χθες στον Παύλο ότι η μικρή δεν πειράζει καθόλου το δέντρο,μαλλον επικοινωνησαν τα δύο αδελφάκια τηλεπαθητικά και ορίστε το αποτέλεσμα!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα μου είναι υπέροχη η μικρουλα σου!!! Ωραίες φωτογραφίες! Τι πόζες είναι αυτές καλέ! Τι τεντώματα και τι ομορφιά!!! Να την χαίρεσαι... Εεε καλά κάνει το κορίτσι, είναι κι αυτή διακοσμήτρια όπως ο Μούψης ο αδελφουλης της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:11 Η Νεκταρια έγραψε: #2.338 26-12-08 01:11 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τουλάχιστον για την κανονική μαμά της μπορείς να εκφέρεις γνώμη! Εμένα δεν με ξέρεις οπότε άσε με να λέω καμιά χαζομάρα που και που!! Click για ανάπτυξη... Για την αλλη μαμα κανεις τιποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:12 Ο EL GATO έγραψε: #2.339 26-12-08 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για την αλλη μαμα κανεις τιποτα? Click για ανάπτυξη... Ε, καποια πραγματα ειναι αυτονοητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:12 Η ESTELLE έγραψε: #2.340 26-12-08 01:12 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις... Σου ειπα οτι κανω πλακα γιατι εισαι, οντως, ομορφη. Εχω δει την φωτογραφια που εχεις βαλει στο προφιλ σου. Οποτε, δικαιολογημενα και η "κορη" σου σου μοιαζει. Click για ανάπτυξη... Α,ναι η φωτογραφία στο προφίλ!Σωστά!! Οπότε μάνα και κόρη κούκλες!! Μόνο που εγώ είμαι στο μελαχροινό!Δε θα γινόμουνα με τίποτα ξανθιά!!Παντως καμία και απο τις πραγματικές μου κόρες δεν μου έμοιαξε στα χρώματα.Και οι 2 καστανόξανθες είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Σε ευχαριστώ Παύλο!Μοιάζει της μαμάς της!! Click για ανάπτυξη... Πραγματι! Η Αngel ειναι πολυ ομορφη γατα! Ελα, πλακα σου κανω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:58 Η ESTELLE έγραψε: #2.335 26-12-08 00:58 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πραγματι! Η Αngel ειναι πολυ ομορφη γατα! Ελα, πλακα σου κανω.... Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον για την κανονική μαμά της μπορείς να εκφέρεις γνώμη! Εμένα δεν με ξέρεις οπότε άσε με να λέω καμιά χαζομάρα που και που!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:05 Ο EL GATO έγραψε: #2.336 26-12-08 01:05 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τουλάχιστον για την κανονική μαμά της μπορείς να εκφέρεις γνώμη! Εμένα δεν με ξέρεις οπότε άσε με να λέω καμιά χαζομάρα που και που!! Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις... Σου ειπα οτι κανω πλακα γιατι εισαι, οντως, ομορφη. Εχω δει την φωτογραφια που εχεις βαλει στο προφιλ σου. Οποτε, δικαιολογημενα και η "κορη" σου σου μοιαζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:08 Η staman2 έγραψε: #2.337 26-12-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γεια σου Αναστασία μου και χρόνια πολλά! Πάλι μου το μαδήσατε το μωράκι μου;;;Χαίρομαι που είναι καλά ο μικρός και είναι όντως τόσο όμορφος απο κοντά όπως στις φωτογραφίες!!Εχω σκάσει απο τη ζήλια μου που δεν μπορώ να τον χαρώ κι εγώ όπως τον χαρήκατε κι εσείς!! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το ψιλομαδήσαμε το μωράκι σου!! Καλά έπαιζε με τα αδερφάκια του τόσο όμορφα! Ειναι πολύ κουκλί!!! Ετσι είχαμε μαδήσει κ την κορουλα σου και τον Μουψη παρακαλώ την προηγουμενη φορά!!! Ελα μη ζηλεύεις. Εσύ θα το έχεις κι αυτό μια ζωή όπως τη μπουμπού σου και θα τα χαίρεσαι ενω εμείς μόνο τώρα τα χαρήκαμε... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εκεί που έλεγα χθες στον Παύλο ότι η μικρή δεν πειράζει καθόλου το δέντρο,μαλλον επικοινωνησαν τα δύο αδελφάκια τηλεπαθητικά και ορίστε το αποτέλεσμα!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα μου είναι υπέροχη η μικρουλα σου!!! Ωραίες φωτογραφίες! Τι πόζες είναι αυτές καλέ! Τι τεντώματα και τι ομορφιά!!! Να την χαίρεσαι... Εεε καλά κάνει το κορίτσι, είναι κι αυτή διακοσμήτρια όπως ο Μούψης ο αδελφουλης της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:11 Η Νεκταρια έγραψε: #2.338 26-12-08 01:11 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τουλάχιστον για την κανονική μαμά της μπορείς να εκφέρεις γνώμη! Εμένα δεν με ξέρεις οπότε άσε με να λέω καμιά χαζομάρα που και που!! Click για ανάπτυξη... Για την αλλη μαμα κανεις τιποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:12 Ο EL GATO έγραψε: #2.339 26-12-08 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για την αλλη μαμα κανεις τιποτα? Click για ανάπτυξη... Ε, καποια πραγματα ειναι αυτονοητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:12 Η ESTELLE έγραψε: #2.340 26-12-08 01:12 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις... Σου ειπα οτι κανω πλακα γιατι εισαι, οντως, ομορφη. Εχω δει την φωτογραφια που εχεις βαλει στο προφιλ σου. Οποτε, δικαιολογημενα και η "κορη" σου σου μοιαζει. Click για ανάπτυξη... Α,ναι η φωτογραφία στο προφίλ!Σωστά!! Οπότε μάνα και κόρη κούκλες!! Μόνο που εγώ είμαι στο μελαχροινό!Δε θα γινόμουνα με τίποτα ξανθιά!!Παντως καμία και απο τις πραγματικές μου κόρες δεν μου έμοιαξε στα χρώματα.Και οι 2 καστανόξανθες είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Πραγματι! Η Αngel ειναι πολυ ομορφη γατα! Ελα, πλακα σου κανω.... Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον για την κανονική μαμά της μπορείς να εκφέρεις γνώμη! Εμένα δεν με ξέρεις οπότε άσε με να λέω καμιά χαζομάρα που και που!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:05 Ο EL GATO έγραψε: #2.336 26-12-08 01:05 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τουλάχιστον για την κανονική μαμά της μπορείς να εκφέρεις γνώμη! Εμένα δεν με ξέρεις οπότε άσε με να λέω καμιά χαζομάρα που και που!! Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις... Σου ειπα οτι κανω πλακα γιατι εισαι, οντως, ομορφη. Εχω δει την φωτογραφια που εχεις βαλει στο προφιλ σου. Οποτε, δικαιολογημενα και η "κορη" σου σου μοιαζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:08 Η staman2 έγραψε: #2.337 26-12-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γεια σου Αναστασία μου και χρόνια πολλά! Πάλι μου το μαδήσατε το μωράκι μου;;;Χαίρομαι που είναι καλά ο μικρός και είναι όντως τόσο όμορφος απο κοντά όπως στις φωτογραφίες!!Εχω σκάσει απο τη ζήλια μου που δεν μπορώ να τον χαρώ κι εγώ όπως τον χαρήκατε κι εσείς!! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το ψιλομαδήσαμε το μωράκι σου!! Καλά έπαιζε με τα αδερφάκια του τόσο όμορφα! Ειναι πολύ κουκλί!!! Ετσι είχαμε μαδήσει κ την κορουλα σου και τον Μουψη παρακαλώ την προηγουμενη φορά!!! Ελα μη ζηλεύεις. Εσύ θα το έχεις κι αυτό μια ζωή όπως τη μπουμπού σου και θα τα χαίρεσαι ενω εμείς μόνο τώρα τα χαρήκαμε... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εκεί που έλεγα χθες στον Παύλο ότι η μικρή δεν πειράζει καθόλου το δέντρο,μαλλον επικοινωνησαν τα δύο αδελφάκια τηλεπαθητικά και ορίστε το αποτέλεσμα!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα μου είναι υπέροχη η μικρουλα σου!!! Ωραίες φωτογραφίες! Τι πόζες είναι αυτές καλέ! Τι τεντώματα και τι ομορφιά!!! Να την χαίρεσαι... Εεε καλά κάνει το κορίτσι, είναι κι αυτή διακοσμήτρια όπως ο Μούψης ο αδελφουλης της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:11 Η Νεκταρια έγραψε: #2.338 26-12-08 01:11 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τουλάχιστον για την κανονική μαμά της μπορείς να εκφέρεις γνώμη! Εμένα δεν με ξέρεις οπότε άσε με να λέω καμιά χαζομάρα που και που!! Click για ανάπτυξη... Για την αλλη μαμα κανεις τιποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:12 Ο EL GATO έγραψε: #2.339 26-12-08 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για την αλλη μαμα κανεις τιποτα? Click για ανάπτυξη... Ε, καποια πραγματα ειναι αυτονοητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:12 Η ESTELLE έγραψε: #2.340 26-12-08 01:12 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις... Σου ειπα οτι κανω πλακα γιατι εισαι, οντως, ομορφη. Εχω δει την φωτογραφια που εχεις βαλει στο προφιλ σου. Οποτε, δικαιολογημενα και η "κορη" σου σου μοιαζει. Click για ανάπτυξη... Α,ναι η φωτογραφία στο προφίλ!Σωστά!! Οπότε μάνα και κόρη κούκλες!! Μόνο που εγώ είμαι στο μελαχροινό!Δε θα γινόμουνα με τίποτα ξανθιά!!Παντως καμία και απο τις πραγματικές μου κόρες δεν μου έμοιαξε στα χρώματα.Και οι 2 καστανόξανθες είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τουλάχιστον για την κανονική μαμά της μπορείς να εκφέρεις γνώμη! Εμένα δεν με ξέρεις οπότε άσε με να λέω καμιά χαζομάρα που και που!! Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις... Σου ειπα οτι κανω πλακα γιατι εισαι, οντως, ομορφη. Εχω δει την φωτογραφια που εχεις βαλει στο προφιλ σου. Οποτε, δικαιολογημενα και η "κορη" σου σου μοιαζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:08 Η staman2 έγραψε: #2.337 26-12-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γεια σου Αναστασία μου και χρόνια πολλά! Πάλι μου το μαδήσατε το μωράκι μου;;;Χαίρομαι που είναι καλά ο μικρός και είναι όντως τόσο όμορφος απο κοντά όπως στις φωτογραφίες!!Εχω σκάσει απο τη ζήλια μου που δεν μπορώ να τον χαρώ κι εγώ όπως τον χαρήκατε κι εσείς!! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το ψιλομαδήσαμε το μωράκι σου!! Καλά έπαιζε με τα αδερφάκια του τόσο όμορφα! Ειναι πολύ κουκλί!!! Ετσι είχαμε μαδήσει κ την κορουλα σου και τον Μουψη παρακαλώ την προηγουμενη φορά!!! Ελα μη ζηλεύεις. Εσύ θα το έχεις κι αυτό μια ζωή όπως τη μπουμπού σου και θα τα χαίρεσαι ενω εμείς μόνο τώρα τα χαρήκαμε... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εκεί που έλεγα χθες στον Παύλο ότι η μικρή δεν πειράζει καθόλου το δέντρο,μαλλον επικοινωνησαν τα δύο αδελφάκια τηλεπαθητικά και ορίστε το αποτέλεσμα!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα μου είναι υπέροχη η μικρουλα σου!!! Ωραίες φωτογραφίες! Τι πόζες είναι αυτές καλέ! Τι τεντώματα και τι ομορφιά!!! Να την χαίρεσαι... Εεε καλά κάνει το κορίτσι, είναι κι αυτή διακοσμήτρια όπως ο Μούψης ο αδελφουλης της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:11 Η Νεκταρια έγραψε: #2.338 26-12-08 01:11 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τουλάχιστον για την κανονική μαμά της μπορείς να εκφέρεις γνώμη! Εμένα δεν με ξέρεις οπότε άσε με να λέω καμιά χαζομάρα που και που!! Click για ανάπτυξη... Για την αλλη μαμα κανεις τιποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:12 Ο EL GATO έγραψε: #2.339 26-12-08 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για την αλλη μαμα κανεις τιποτα? Click για ανάπτυξη... Ε, καποια πραγματα ειναι αυτονοητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:12 Η ESTELLE έγραψε: #2.340 26-12-08 01:12 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις... Σου ειπα οτι κανω πλακα γιατι εισαι, οντως, ομορφη. Εχω δει την φωτογραφια που εχεις βαλει στο προφιλ σου. Οποτε, δικαιολογημενα και η "κορη" σου σου μοιαζει. Click για ανάπτυξη... Α,ναι η φωτογραφία στο προφίλ!Σωστά!! Οπότε μάνα και κόρη κούκλες!! Μόνο που εγώ είμαι στο μελαχροινό!Δε θα γινόμουνα με τίποτα ξανθιά!!Παντως καμία και απο τις πραγματικές μου κόρες δεν μου έμοιαξε στα χρώματα.Και οι 2 καστανόξανθες είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γεια σου Αναστασία μου και χρόνια πολλά! Πάλι μου το μαδήσατε το μωράκι μου;;;Χαίρομαι που είναι καλά ο μικρός και είναι όντως τόσο όμορφος απο κοντά όπως στις φωτογραφίες!!Εχω σκάσει απο τη ζήλια μου που δεν μπορώ να τον χαρώ κι εγώ όπως τον χαρήκατε κι εσείς!! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το ψιλομαδήσαμε το μωράκι σου!! Καλά έπαιζε με τα αδερφάκια του τόσο όμορφα! Ειναι πολύ κουκλί!!! Ετσι είχαμε μαδήσει κ την κορουλα σου και τον Μουψη παρακαλώ την προηγουμενη φορά!!! Ελα μη ζηλεύεις. Εσύ θα το έχεις κι αυτό μια ζωή όπως τη μπουμπού σου και θα τα χαίρεσαι ενω εμείς μόνο τώρα τα χαρήκαμε... Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εκεί που έλεγα χθες στον Παύλο ότι η μικρή δεν πειράζει καθόλου το δέντρο,μαλλον επικοινωνησαν τα δύο αδελφάκια τηλεπαθητικά και ορίστε το αποτέλεσμα!! Click για ανάπτυξη... Στέλλα μου είναι υπέροχη η μικρουλα σου!!! Ωραίες φωτογραφίες! Τι πόζες είναι αυτές καλέ! Τι τεντώματα και τι ομορφιά!!! Να την χαίρεσαι... Εεε καλά κάνει το κορίτσι, είναι κι αυτή διακοσμήτρια όπως ο Μούψης ο αδελφουλης της!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:11 Η Νεκταρια έγραψε: #2.338 26-12-08 01:11 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τουλάχιστον για την κανονική μαμά της μπορείς να εκφέρεις γνώμη! Εμένα δεν με ξέρεις οπότε άσε με να λέω καμιά χαζομάρα που και που!! Click για ανάπτυξη... Για την αλλη μαμα κανεις τιποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:12 Ο EL GATO έγραψε: #2.339 26-12-08 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για την αλλη μαμα κανεις τιποτα? Click για ανάπτυξη... Ε, καποια πραγματα ειναι αυτονοητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:12 Η ESTELLE έγραψε: #2.340 26-12-08 01:12 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις... Σου ειπα οτι κανω πλακα γιατι εισαι, οντως, ομορφη. Εχω δει την φωτογραφια που εχεις βαλει στο προφιλ σου. Οποτε, δικαιολογημενα και η "κορη" σου σου μοιαζει. Click για ανάπτυξη... Α,ναι η φωτογραφία στο προφίλ!Σωστά!! Οπότε μάνα και κόρη κούκλες!! Μόνο που εγώ είμαι στο μελαχροινό!Δε θα γινόμουνα με τίποτα ξανθιά!!Παντως καμία και απο τις πραγματικές μου κόρες δεν μου έμοιαξε στα χρώματα.Και οι 2 καστανόξανθες είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τουλάχιστον για την κανονική μαμά της μπορείς να εκφέρεις γνώμη! Εμένα δεν με ξέρεις οπότε άσε με να λέω καμιά χαζομάρα που και που!! Click για ανάπτυξη... Για την αλλη μαμα κανεις τιποτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:12 Ο EL GATO έγραψε: #2.339 26-12-08 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για την αλλη μαμα κανεις τιποτα? Click για ανάπτυξη... Ε, καποια πραγματα ειναι αυτονοητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:12 Η ESTELLE έγραψε: #2.340 26-12-08 01:12 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις... Σου ειπα οτι κανω πλακα γιατι εισαι, οντως, ομορφη. Εχω δει την φωτογραφια που εχεις βαλει στο προφιλ σου. Οποτε, δικαιολογημενα και η "κορη" σου σου μοιαζει. Click για ανάπτυξη... Α,ναι η φωτογραφία στο προφίλ!Σωστά!! Οπότε μάνα και κόρη κούκλες!! Μόνο που εγώ είμαι στο μελαχροινό!Δε θα γινόμουνα με τίποτα ξανθιά!!Παντως καμία και απο τις πραγματικές μου κόρες δεν μου έμοιαξε στα χρώματα.Και οι 2 καστανόξανθες είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 115 116 117 118 119 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 117 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 117 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Για την αλλη μαμα κανεις τιποτα? Click για ανάπτυξη... Ε, καποια πραγματα ειναι αυτονοητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:12 Η ESTELLE έγραψε: #2.340 26-12-08 01:12 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις... Σου ειπα οτι κανω πλακα γιατι εισαι, οντως, ομορφη. Εχω δει την φωτογραφια που εχεις βαλει στο προφιλ σου. Οποτε, δικαιολογημενα και η "κορη" σου σου μοιαζει. Click για ανάπτυξη... Α,ναι η φωτογραφία στο προφίλ!Σωστά!! Οπότε μάνα και κόρη κούκλες!! Μόνο που εγώ είμαι στο μελαχροινό!Δε θα γινόμουνα με τίποτα ξανθιά!!Παντως καμία και απο τις πραγματικές μου κόρες δεν μου έμοιαξε στα χρώματα.Και οι 2 καστανόξανθες είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις... Σου ειπα οτι κανω πλακα γιατι εισαι, οντως, ομορφη. Εχω δει την φωτογραφια που εχεις βαλει στο προφιλ σου. Οποτε, δικαιολογημενα και η "κορη" σου σου μοιαζει. Click για ανάπτυξη... Α,ναι η φωτογραφία στο προφίλ!Σωστά!! Οπότε μάνα και κόρη κούκλες!! Μόνο που εγώ είμαι στο μελαχροινό!Δε θα γινόμουνα με τίποτα ξανθιά!!Παντως καμία και απο τις πραγματικές μου κόρες δεν μου έμοιαξε στα χρώματα.Και οι 2 καστανόξανθες είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.