Τα Μaine Coon-άκια!!

Χρονια πολΛα Νεκταρια και καλα Χριστουγε:)ννα!!!!:):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι εγινε? Σκασατε μυτη ολοι ξαφνικα? Πουλακια μου... Φαγαμε, κοιμηθηκαμε και τωρα εξορμησαμε στον υπολογιστη, ε?

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• IMG_0091.jpg
    IMG_0091.jpg
    585,5 KB · Εμφανίσεις: 23
Χρόνια πολλά σε όλους!
Νεκταρια μου πως τα περασατε;Κριμα που δεν καταφεραμε να τα πουμε κι απο κοντα...Εμαθα οτι ειδες τα μωρα μας,πως σου φανηκε η πριγκηπεσσα μας;

Χρόνια πολλά σε όλους!
Νεκταρια μου πως τα περασατε;Κριμα που δεν καταφεραμε να τα πουμε κι απο κοντα...Εμαθα οτι ειδες τα μωρα μας,πως σου φανηκε η πριγκηπεσσα μας;
Δεν τα είδε τα μωρά μας Δώρα μου απο κοντά. Εμείς πήγαμε χθες στη Νεκταρία βρε!!!:)

Τι εγινε? Σκασατε μυτη ολοι ξαφνικα? Πουλακια μου... Φαγαμε, κοιμηθηκαμε και τωρα εξορμησαμε στον υπολογιστη, ε?

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Χρόνια πολλά Παύλο μου. Βλέπω ο Μούψης σου βοηθάει στο στόλισμα του δένδρου και στην διακόσμηση... :lol:Είναι ένας κούκλος! Δώστου ενα φιλάκι στο μουτράκι του από εμένα:D

Χρόνια πολλά Παύλο μου. Βλέπω ο Μούψης σου βοηθάει στο στόλισμα του δένδρου και στην διακόσμηση... :lol:Είναι ένας κούκλος! Δώστου ενα φιλάκι στο μουτράκι του από εμένα:D

Χρονια πολλα Αναστασια μου. Για την ακριβεια, βοηθαει στην ξε-διακοσμηση. Κατεβαζει κλαδια και μπαλες απο το δεντρο και τα ξαναβαζουμε εμεις. Καποιες φορες σκαρφαλωνει μεχρι την κορυφη. Ε, του χρονου θα το ριχνει κατω. :lol::lol:

Χρονια πολλα Αναστασια μου. Για την ακριβεια, βοηθαει στην ξε-διακοσμηση. Κατεβαζει κλαδια και μπαλες απο το δεντρο και τα ξαναβαζουμε εμεις. Καποιες φορες σκαρφαλωνει μεχρι την κορυφη. Ε, του χρονου θα το ριχνει κατω. :lol::lol:
:lol::lol::lol::lol:Το κατάλαβα καλέ. Επίτηδες το είπα ότι σε βοηθάει στη διακόσμηση. Μπράβο στο παιδί.! Είναι κ ορειβάτης βλέπω!!

Μα Νεκταρία μου δεν υπήρχε και τίποτα άλλο που θα μπορουσες να ετοιμάσεις ακόμη!!! Παιδί μου είχες ετοιμάσει τόσα ωραία πράγματα!!!
Χαιρετισμους κι από εμάς στον Δημήτρη και θα πρέπει να τον γνωρίσουμε κι από κοντα. Και μακάρι να αποκτήσει ένα από τα μωράκια σου. Ποιο???? Μήπως το μαγευτικό κόκκινο που μου αρεσε? Δείξε το του και πες του έχουμε ξετρελαθεί μ΄αυτό εμείς!!!

ΣΤΕΛΛΑ !! Είδα τον μικρο που θα πάρεις. Είναι υπέροχος!!! Ενας πανέμορφος και τέλειος τρυφερός κούκλος!!! Αχχχ για να μάθεις ! χιχιχιχι:lol:
Παλι εγώ το είδα πριν από σένα το μωρό σου κ το αγκάλιασα!! Οπως και με την κουκλίτσα σου!!!!

Γεια σου Αναστασία μου και χρόνια πολλά!
Πάλι μου το μαδήσατε το μωράκι μου;;;:lol::lol:Χαίρομαι που είναι καλά ο μικρός και είναι όντως τόσο όμορφος απο κοντά όπως στις φωτογραφίες!!:up:Εχω σκάσει απο τη ζήλια μου που δεν μπορώ να τον χαρώ κι εγώ όπως τον χαρήκατε κι εσείς!!:lol::lol:

Εκεί που έλεγα χθες στον Παύλο ότι η μικρή δεν πειράζει καθόλου το δέντρο,μαλλον επικοινωνησαν τα δύο αδελφάκια τηλεπαθητικά και ορίστε το αποτέλεσμα!!:lol::lol:

Συνημμένα

• Duffy and Cammy! 638.jpg
    Duffy and Cammy! 638.jpg
    263,5 KB · Εμφανίσεις: 28
  • Duffy and Cammy! 631.jpg
    Duffy and Cammy! 631.jpg
    192,9 KB · Εμφανίσεις: 23
  • Duffy and Cammy! 641.jpg
    Duffy and Cammy! 641.jpg
    240,1 KB · Εμφανίσεις: 26
Εκεί που έλεγα χθες στον Παύλο ότι η μικρή δεν πειράζει καθόλου το δέντρο,μαλλον επικοινωνησαν τα δύο αδελφάκια τηλεπαθητικά και ορίστε το αποτέλεσμα!!:lol::lol:

Ετσι ετσι....
Ασε, ο δικος μου πριν εσπασε ενα καλο βαζο! Ευτυχως, το εριξε απο ψηλα και δεν χτυπησε.

Εδώ εν ώρα λιωσίματος και εν ώρα παιχνιδιού!!:P

Συνημμένα

• Duffy and Cammy! 621.jpg
    Duffy and Cammy! 621.jpg
    187,4 KB · Εμφανίσεις: 22
  • Duffy and Cammy! 650.jpg
    Duffy and Cammy! 650.jpg
    193,7 KB · Εμφανίσεις: 22
Εδώ εν ώρα λιωσίματος και εν ώρα παιχνιδιού!!:P

Στελλα, εχει γινει πολυ ομορφη.

Στελλα, εχει γινει πολυ ομορφη.
Σε ευχαριστώ Παύλο!Μοιάζει της μαμάς της!!;):lol::lol:

Σε ευχαριστώ Παύλο!Μοιάζει της μαμάς της!!;):lol::lol:

Πραγματι! Η Αngel ειναι πολυ ομορφη γατα!

Ελα, πλακα σου κανω....:lol::lol::lol::lol:

Πραγματι! Η Αngel ειναι πολυ ομορφη γατα!

Ελα, πλακα σου κανω....:lol::lol::lol::lol:
Τουλάχιστον για την κανονική μαμά της μπορείς να εκφέρεις γνώμη!:)
Εμένα δεν με ξέρεις οπότε άσε με να λέω καμιά χαζομάρα που και που!!:P:P

Δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις...
Σου ειπα οτι κανω πλακα γιατι εισαι, οντως, ομορφη. Εχω δει την φωτογραφια που εχεις βαλει στο προφιλ σου. :)
Οποτε, δικαιολογημενα και η "κορη" σου σου μοιαζει. ;)

Γεια σου Αναστασία μου και χρόνια πολλά!
Πάλι μου το μαδήσατε το μωράκι μου;;;:lol::lol:Χαίρομαι που είναι καλά ο μικρός και είναι όντως τόσο όμορφος απο κοντά όπως στις φωτογραφίες!!:up:Εχω σκάσει απο τη ζήλια μου που δεν μπορώ να τον χαρώ κι εγώ όπως τον χαρήκατε κι εσείς!!:lol::lol:
Ναι ναι το ψιλομαδήσαμε το μωράκι σου!! Καλά έπαιζε με τα αδερφάκια του τόσο όμορφα! Ειναι πολύ κουκλί!!! Ετσι είχαμε μαδήσει κ την κορουλα σου και τον Μουψη παρακαλώ την προηγουμενη φορά!!!
Ελα μη ζηλεύεις. Εσύ θα το έχεις κι αυτό μια ζωή όπως τη μπουμπού σου και θα τα χαίρεσαι ενω εμείς μόνο τώρα τα χαρήκαμε...:D

Στέλλα μου είναι υπέροχη η μικρουλα σου!!! Ωραίες φωτογραφίες! Τι πόζες είναι αυτές καλέ! Τι τεντώματα και τι ομορφιά!!! Να την χαίρεσαι...
Εεε καλά κάνει το κορίτσι, είναι κι αυτή διακοσμήτρια όπως ο Μούψης ο αδελφουλης της!!!:lol:

Για την αλλη μαμα κανεις τιποτα?:(

Δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις...
Σου ειπα οτι κανω πλακα γιατι εισαι, οντως, ομορφη. Εχω δει την φωτογραφια που εχεις βαλει στο προφιλ σου. :)
Οποτε, δικαιολογημενα και η "κορη" σου σου μοιαζει. ;)
Α,ναι η φωτογραφία στο προφίλ!Σωστά!!:)
Οπότε μάνα και κόρη κούκλες!!:lol::lol::lol:
Μόνο που εγώ είμαι στο μελαχροινό!Δε θα γινόμουνα με τίποτα ξανθιά!!Παντως καμία και απο τις πραγματικές μου κόρες δεν μου έμοιαξε στα χρώματα.Και οι 2 καστανόξανθες είναι!!:happy:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back