Τα Μaine Coon-άκια!!

την κιτεν θα τη δινεις μεχρι να χρονισει .Παραλληλα αν θες δινε και Μειν κουν, οχι ομως απο τωρα γιατι θα κολλησει με την αλλη και εμεις θελουμε να τρωει ανπτυξης.
Παιδια θα σας αφησω γιατι σημερα με τις επισκεψεις εχω γινει λιωμα .παω για υπνο.
Ευχαριστώ Νεκταρία!Αντε να πας να ξεκουραστείς!Καλό βράδυ και όνειρα γλυκά!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μολις τελειωσα το Gears of War 2 στο xbox360 και τωρα παιζω με το Little Big Planet στο PS3!
ΧBox δεν έχουμε.Εχουμε PS2 και PS3.Το Little Big Planet τη φάση είναι;Καλό:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΧBox δεν έχουμε.Εχουμε PS2 και PS3.Το Little Big Planet τη φάση είναι;Καλό:

Καλο βραδυ Νεκταρια.

Κοιτα, το LBP, αρχικα, φαινεται πολυ παιδικο. Ομως εχει πολλα πραγματα και κανεις και σταδιακα γινεται δυσκολο. Εχει φαση. Must have!
Ποια παιχνιδια εχετε εσεις?

Εβαλε η Μαριάνθη καινούριες φωτό;Σε ποιό θέμα;
στο θεμα του βρε :PΜπροστα στο δεντρο τρωει τη τροφη του και μας ευχεται χρονια πολλα.

στο θεμα του βρε :PΜπροστα στο δεντρο τρωει τη τροφη του και μας ευχεται χρονια πολλα.
Α ναι,τον είδα!!!:up:Το μωρό μου!:happy:

Α ναι,τον είδα!!!:up:Το μωρό μου!:happy:

Χαμπαρι δεν εχω παρει για το τι εγινε με αυτο το θεμα... :hmm:

Καλο βραδυ Νεκταρια.

Κοιτα, το LBP, αρχικα, φαινεται πολυ παιδικο. Ομως εχει πολλα πραγματα και κανεις και σταδιακα γινεται δυσκολο. Εχει φαση. Must have!
Ποια παιχνιδια εχετε εσεις?
Δεν ξέρω αν το έχει το βίντεο κλαμπ μας αυτό.Μήπως είναι ένα που το κουτί απο έξω έχει μια πάνινη κούκλα,το κεφάλι μόνο;:hmm:
Παιχνίδια έχουμε ένα σωρο..Πολλά παιδικα απο τις μικρές και για μας το τελευταίο που παίξαμε και τερματίσαμε ήταν το Viking!Πολύ καλό!:up:Τρομερά γραφικά και πίστες.Εχουμε τερματίσει όλα τα Ratchet and Clank,Maximo,Lara Croft,Lord of the rings,Eragon,Asterix,Fantastic Four και πολλά άλλα που δεν θυμάμαι τώρα...

Δεν ξέρω αν το έχει το βίντεο κλαμπ μας αυτό.Μήπως είναι ένα που το κουτί απο έξω έχει μια πάνινη κούκλα,το κεφάλι μόνο;:hmm:
Παιχνίδια έχουμε ένα σωρο..Πολλά παιδικα απο τις μικρές και για μας το τελευταίο που παίξαμε και τερματίσαμε ήταν το Viking!Πολύ καλό!:up:Τρομερά γραφικά και πίστες.Εχουμε τερματίσει όλα τα Ratchet and Clank,Maximo,Lara Croft,Lord of the rings,Eragon,Asterix,Fantastic Four και πολλά άλλα που δεν θυμάμαι τώρα...

Ναι, αυτο ειναι. Πρεπει να το παιξετε. Ειναι απιστευτο.

Ναι, αυτο ειναι. Πρεπει να το παιξετε. Ειναι απιστευτο.
Ηθελε η μικρή να το πάρει προχθές και επειδή διάβασα έξω στο κουτί ότι είναι για να το παίξεις online της είπα να το αφήσει!Και έκλαιγε η καημένη γιατί το ήθελε!:(Ρώτησα και τα παιδιά εκεί και μου είπαν ότι μπορεις να το παίξεις και έτσι αλλά δεν έχει πολλά να κάνεις και θα το βαρεθείς...:hmm:

Ηθελε η μικρή να το πάρει προχθές και επειδή διάβασα έξω στο κουτί ότι είναι για να το παίξεις online της είπα να το αφήσει!Και έκλαιγε η καημένη γιατί το ήθελε!:(Ρώτησα και τα παιδιά εκεί και μου είπαν ότι μπορεις να το παίξεις και έτσι αλλά δεν έχει πολλά να κάνεις και θα το βαρεθείς...:hmm:

Μεγιστο λαθος. Εχει παρα πολλα να κανει κανεις. Και με το on line, δεν το συζητω, ακομα περισσοτερα. Αλλα αξιζει. Το θεωρω δυσκολο ομως για πολυ μικρα παιδια. Μετα απο λιγο γινεται αρκετα δυσκολο.

Μεγιστο λαθος. Εχει παρα πολλα να κανει κανεις. Και με το on line, δεν το συζητω, ακομα περισσοτερα. Αλλα αξιζει. Το θεωρω δυσκολο ομως για πολυ μικρα παιδια. Μετα απο λιγο γινεται αρκετα δυσκολο.
Α δεν την ξέρεις καλά τη Μελίνα!!:)Αυτή παίζει PS απο 4 χρονων-τώρα είναι 8,5- και έχει βγαλει πίστες που δεν μπορούσα να βγάλω ούτε εγώ ούτε ο άντρας μου!!!:up:Καλά αν κολλήσει πουθενά θα βάλω κι εγώ ένα χεράκι!!:PΘα παμε αύριο να δούμε αν το έχει ξανοίκιαστο να το παρουμε!Μια και το παίζεις αν κολλήσουμε κάπου θα σε ρωτήσουμε!!;)

Α δεν την ξέρεις καλά τη Μελίνα!!:)Αυτή παίζει PS απο 4 χρονων-τώρα είναι 8,5- και έχει βγαλει πίστες που δεν μπορούσα να βγάλω ούτε εγώ ούτε ο άντρας μου!!!:up:Καλά αν κολλήσει πουθενά θα βάλω κι εγώ ένα χεράκι!!:PΘα παμε αύριο να δούμε αν το έχει ξανοίκιαστο να το παρουμε!Μια και το παίζεις αν κολλήσουμε κάπου θα σε ρωτήσουμε!!;)

Ευχαριστως.... :cool:

Θα σε αφήσω άμα είνα να συνεχίσεις το παιχνίδι γιατί άμα κάτσω κι άλλο θα πιω όλο το μπουκάλι το κρασί!!:PΚαλό βράδυ και καλή συνέχεια στο παιχνίδι σου!!Τα λέμε αύριο!!:hello:

Θα σε αφήσω άμα είνα να συνεχίσεις το παιχνίδι γιατί άμα κάτσω κι άλλο θα πιω όλο το μπουκάλι το κρασί!!:PΚαλό βράδυ και καλή συνέχεια στο παιχνίδι σου!!Τα λέμε αύριο!!:hello:

Καλο βραδυ. Ναι, θα τα πουμε αυριο.

Στελλα τι ωραιες φωτο ειναι αυτες!Ειδικα αυτη στο δεντρο και αυτη που ειναι λιωμενη με τα χερακια ψηλα ειναι ονειρο!

Στελλα τι ωραιες φωτο ειναι αυτες!Ειδικα αυτη στο δεντρο και αυτη που ειναι λιωμενη με τα χερακια ψηλα ειναι ονειρο!
Ευχαριστώ Δώρα!Είδα κι εγώ την κούκλα σου με τον γαμπρό!!:)Τι όμορφες στιγμές!Πολύ τρυφερές!Αυτά τα βλεμματα τους..:up:(Kαλά για τη Μόιρα δεν θα είναι και πολύ τρυφερή η συνέχεια,αλλά τί να κάνουμε έτσι είναι αυτά!:P)Με το καλό να ζευγαρώσουν και να κάνουν πολλά και υγιή μωρουλινάκια!!!:happy:

Καλημέρα σε όλους!Εδώ χιονίζει απο χθες το βράδυ και σήμερα είναι όλα άσπρα!!:up:Η Cammy έχει αράξει στο παράθυρο και θαυμάζει το τοπίο!!!:happy:

Kαλημερα. Εδω εχει χιονισει μονο στην Παρνηθα. Πηγα χτες και ηταν πολυ ωραια. Αλλα στα πιο χαμηλα βρεχει. Και κανει κρυο...

Kαλημερα. Εδω εχει χιονισει μονο στην Παρνηθα. Πηγα χτες και ηταν πολυ ωραια. Αλλα στα πιο χαμηλα βρεχει. Και κανει κρυο...
Ωραίο είναι το χιόνι αλλά είμαι κλεισμένη απο την Πέμπτη το απόγευμα μέσα και έχω σκάσει!!:(Είναι λίγο επικίνδυνα εδώ γιατί γλυστράνε πολύ οι δρόμοι και δεν το διακινδυνέυω να πάρω το αμάξι...Ελπίζω μέχρι τη Δευτέρα που θα πάω στη δουλειά να είναι καλύτερα γιατί την έκατσα με 2 παιδιά κι έναν άντρα τόσες μέρες στο σπίτι!!!:P:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back