EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:37 Ο EL GATO έγραψε: #2.381 27-12-08 11:37 Μην παραπονιεσαι, βρε. Τι καλυτερο να περνας τις μερες αυτες με δικους σου ανθρωπους. Ας εισαι και κλεισμενη στο σπιτι. Μια χαρα. Εγω βασικα, οταν ειμαι σπιτι εχω πολλα να κανω. Απο διαβασμα, internet, video games, ταινιες κλπ κλπ. Ξεχασες να αναφερεις και τα δυο γατια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Η ESTELLE έγραψε: #2.382 27-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μην παραπονιεσαι, βρε. Τι καλυτερο να περνας τις μερες αυτες με δικους σου ανθρωπους. Ας εισαι και κλεισμενη στο σπιτι. Μια χαρα. Εγω βασικα, οταν ειμαι σπιτι εχω πολλα να κανω. Απο διαβασμα, internet, video games, ταινιες κλπ κλπ. Ξεχασες να αναφερεις και τα δυο γατια. Click για ανάπτυξη... Βρε δε λέω ωραία είναι...αλλά κάνε κι εσύ παιδιά και μετά μίλα!!Οι δικές μου είναι πολύ γκρινιάρες και δεν το αντέχω αυτό!Ασε που δεν είμαι συνηθισμένη να κάθομαι τόσο.Εχω σκάσει στο φαί και στα γλυκά!Αν ήμουν μόνη θα έβρισκα πιο πολλά πράγματα να κάνω.Τώρα με περιορίζουν οι μικρές...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:31 Η ESTELLE έγραψε: #2.383 27-12-08 15:31 ΝΕΚΤΑΡΙΑ!!!!!!Τι φωτογραφίες είναι αυτές του Duran; Επαθα εγκεφαλικό μόλις τις είδα!!!Θεέ μου είναι πανέμορφος!Ακριβώς το στυλ και τα χρώματα που θέλαμε!!! Λοιπόν,σε 1 μήνα και 1 μέρα είναι τα γενέθλια του Γιώργου!Πρέπει να τον έχω μέχρι τότε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:44 Η ESTELLE έγραψε: #2.384 27-12-08 15:44 Νάτο το μελλοντικό κουκλί μου!!Πρώτα ο Θεός με το καλό, θα τον έχω αγκαλίτσα μου σε ένα μήνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:49 Η Νεκταρια έγραψε: #2.385 27-12-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νάτο το μελλοντικό κουκλί μου!!Πρώτα ο Θεός με το καλό, θα τον έχω αγκαλίτσα μου σε ένα μήνα!! Click για ανάπτυξη... ετσι για να βλεπετε τι μωρα κανουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Νεκταρια έγραψε: #2.386 27-12-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΝΕΚΤΑΡΙΑ!!!!!!Τι φωτογραφίες είναι αυτές του Duran; Επαθα εγκεφαλικό μόλις τις είδα!!!Θεέ μου είναι πανέμορφος!Ακριβώς το στυλ και τα χρώματα που θέλαμε!!! Λοιπόν,σε 1 μήνα και 1 μέρα είναι τα γενέθλια του Γιώργου!Πρέπει να τον έχω μέχρι τότε!!! Click για ανάπτυξη... Οχι εγκεφαλικο ,προς θεου....κι επειτα ποιος θα κοταξει τα μωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:30 Ο EL GATO έγραψε: #2.387 27-12-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νάτο το μελλοντικό κουκλί μου!!Πρώτα ο Θεός με το καλό, θα τον έχω αγκαλίτσα μου σε ένα μήνα!! Click για ανάπτυξη... Στελλα, ειναι, πραγματι, υπεροχος. Σε ζηλευω που θα εχεις δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:03 Η moukelis έγραψε: #2.388 27-12-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ευχαριστώ Δώρα!Είδα κι εγώ την κούκλα σου με τον γαμπρό!!Τι όμορφες στιγμές!Πολύ τρυφερές!Αυτά τα βλεμματα τους..(Kαλά για τη Μόιρα δεν θα είναι και πολύ τρυφερή η συνέχεια,αλλά τί να κάνουμε έτσι είναι αυτά!)Με το καλό να ζευγαρώσουν και να κάνουν πολλά και υγιή μωρουλινάκια!!! Click για ανάπτυξη... Μα δεν ειναι γλυκυτατα και τα δυο; Ευχαριστουμε για τις ευχες,ελπιζουμε συντομα να παρει θαρρος ο Σιμπα και να κανει το καθηκον του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.389 27-12-08 21:37 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα, ειναι, πραγματι, υπεροχος. Σε ζηλευω που θα εχεις δυο. Click για ανάπτυξη... αγαλι αγαλι Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα δεν ειναι γλυκυτατα και τα δυο; Ευχαριστουμε για τις ευχες,ελπιζουμε συντομα να παρει θαρρος ο Σιμπα και να κανει το καθηκον του! Click για ανάπτυξη... Δωρα εχει η Μοιρα οιστρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.390 27-12-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΝΕΚΤΑΡΙΑ!!!!!!Τι φωτογραφίες είναι αυτές του Duran; Επαθα εγκεφαλικό μόλις τις είδα!!!Θεέ μου είναι πανέμορφος!Ακριβώς το στυλ και τα χρώματα που θέλαμε!!! Λοιπόν,σε 1 μήνα και 1 μέρα είναι τα γενέθλια του Γιώργου!Πρέπει να τον έχω μέχρι τότε!!! Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλο ο νεος σας γιος Στέλλα!! Ο Γιωργος το ξερει ή θα ειναι εκπληξη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:06 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.391 27-12-08 22:06 Συγχαρητηρια για τον Duran ειναι ενα εξαιρετικο γατακι,κουκλι,ομορφια μονο,προχτες επαιξα μαζι του επι 40 λεπτα,οπως και με τα αδελφακια του,προσπαθουσα να μοιρασω τον χρονο,χαιδεψα και επαιξα με ολα τα Main coon-akia μικρα μεγαλα:cat:,ειστε πολυ τυχερη που θα τον εχετε συντομα κοντα σας,με προλαβατε μπορω να πω,φυσικα ξερω και εγω το μπεμπακι ποιο ειναι,και ειναι το ακριβως απο κατω,πρεπει να του βρω και παρειτσα ομως,θελω βοηθεια παιδακια,αγαπητα μελη ειμαι σε συγχηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:04 Η ESTELLE έγραψε: #2.392 28-12-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε με το καλο ο νεος σας γιος Στέλλα!! Ο Γιωργος το ξερει ή θα ειναι εκπληξη? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Γιούλη!Εννοείται το ξέρει ο Γιώργος.Δική του επιθυμία ήταν το αγοράκι!Εχει πήξει με 4 γυναίκες μέσα στο σπίτι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:12 Η ESTELLE έγραψε: #2.393 28-12-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Συγχαρητηρια για τον Duran ειναι ενα εξαιρετικο γατακι,κουκλι,ομορφια μονο,προχτες επαιξα μαζι του επι 40 λεπτα,οπως και με τα αδελφακια του,προσπαθουσα να μοιρασω τον χρονο,χαιδεψα και επαιξα με ολα τα Main coon-akia μικρα μεγαλα:cat:,ειστε πολυ τυχερη που θα τον εχετε συντομα κοντα σας,με προλαβατε μπορω να πω,φυσικα ξερω και εγω το μπεμπακι ποιο ειναι,και ειναι το ακριβως απο κατω,πρεπει να του βρω και παρειτσα ομως,θελω βοηθεια παιδακια,αγαπητα μελη ειμαι σε συγχηση Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ και σένα Δημήτρη και καλώς μας ήρθες ξανά στην παρέα!Συλληπήτηρια και για τον παππού σου,πρέπει να τον αγαπούσες πολύ...Δεν ξέρετε πόσο ζηλεύω όλους εσάς που έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε απο κοντά τη Νεκταρία και την υπέροχη γατοοικογένεια της!Μακάρι να μου δοθεί και μένα η ευκαιρία να μπορέσω να δω όλα αυτά απο κοντά και να νιώσω τη χαρά και το θαυμασμό που νιώσατε κι εσείς!Για μένα θα είναι φαντάζομαι σαν να πηγαίνω στην γατοντίσνευλαντ!!Δεν θα θέλω να φύγω με τίποτα!!Ο Elvin είναι υπέροχο μωρό!Σκέτη γλύκα!!Η ζωή με ένα Μειν κουνάκι είναι κάτι που δεν μπορούσα να φανταστώ αν δεν το ζούσα απο κοντά!Είναι γάτες με χαρακτήρα,όπως λέει και η Νεκταρία!!Θα το καταλάβεις όταν με το καλό πάρεις κι εσύ το μικρούλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:25 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.394 28-12-08 00:25 Αχ αχ αχ ανυπομονω δεν φανταζεστε ποσο,σκαω σας λεω,αλλα κανω και υπομονη επισης,ειναι πραγματικα εμπειρια η επισκεψη στον γατοκοσμο της κ.Νεκταριας,πηγαιντε ολοιοιοιοιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Η Νεκταρια έγραψε: #2.395 28-12-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αχ αχ αχ ανυπομονω δεν φανταζεστε ποσο,σκαω σας λεω,αλλα κανω και υπομονη επισης,ειναι πραγματικα εμπειρια η επισκεψη στον γατοκοσμο της κ.Νεκταριας,πηγαιντε ολοιοιοιοιοι Click για ανάπτυξη... προλαβαινετε δεν προλαβαινετε ,με τον καινουργιο χρονο θα κοβω εισητηριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:35 Η ESTELLE έγραψε: #2.396 28-12-08 00:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: προλαβαινετε δεν προλαβαινετε ,με τον καινουργιο χρονο θα κοβω εισητηριο Click για ανάπτυξη... Eδώ εμείς θα αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο σε λίγο!Μόλις ακούν Μειν Κουν ή βλέπουν καμιά φωτό της μικρής στο κινητό μου όλοι θέλουν να έρθουν να τη δουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:37 Η Νεκταρια έγραψε: #2.397 28-12-08 00:37 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eδώ εμείς θα αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο σε λίγο!Μόλις ακούν Μειν Κουν ή βλέπουν καμιά φωτό της μικρής στο κινητό μου όλοι θέλουν να έρθουν να τη δουν!! Click για ανάπτυξη... ελα σουφεξε ο μικρος θα σου ερθει τσαμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:37 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.398 28-12-08 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: προλαβαινετε δεν προλαβαινετε ,με τον καινουργιο χρονο θα κοβω εισητηριο Click για ανάπτυξη... Να μου το θυμαστε κυρια Νεκταρια,οντως θα γινεται CatNektarLand Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:40 Η Νεκταρια έγραψε: #2.399 28-12-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Να μου το θυμαστε κυρια Νεκταρια,οντως θα γινεται CatNektarLand Click για ανάπτυξη... Ας το δω κι αυτο κι ας πεθανω λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η ESTELLE έγραψε: #2.400 28-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ας το δω κι αυτο κι ας πεθανω λες Click για ανάπτυξη... Οχι,μη!!Περίμενε να έρθω εγώ πρώτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μην παραπονιεσαι, βρε. Τι καλυτερο να περνας τις μερες αυτες με δικους σου ανθρωπους. Ας εισαι και κλεισμενη στο σπιτι. Μια χαρα. Εγω βασικα, οταν ειμαι σπιτι εχω πολλα να κανω. Απο διαβασμα, internet, video games, ταινιες κλπ κλπ. Ξεχασες να αναφερεις και τα δυο γατια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Η ESTELLE έγραψε: #2.382 27-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μην παραπονιεσαι, βρε. Τι καλυτερο να περνας τις μερες αυτες με δικους σου ανθρωπους. Ας εισαι και κλεισμενη στο σπιτι. Μια χαρα. Εγω βασικα, οταν ειμαι σπιτι εχω πολλα να κανω. Απο διαβασμα, internet, video games, ταινιες κλπ κλπ. Ξεχασες να αναφερεις και τα δυο γατια. Click για ανάπτυξη... Βρε δε λέω ωραία είναι...αλλά κάνε κι εσύ παιδιά και μετά μίλα!!Οι δικές μου είναι πολύ γκρινιάρες και δεν το αντέχω αυτό!Ασε που δεν είμαι συνηθισμένη να κάθομαι τόσο.Εχω σκάσει στο φαί και στα γλυκά!Αν ήμουν μόνη θα έβρισκα πιο πολλά πράγματα να κάνω.Τώρα με περιορίζουν οι μικρές...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:31 Η ESTELLE έγραψε: #2.383 27-12-08 15:31 ΝΕΚΤΑΡΙΑ!!!!!!Τι φωτογραφίες είναι αυτές του Duran; Επαθα εγκεφαλικό μόλις τις είδα!!!Θεέ μου είναι πανέμορφος!Ακριβώς το στυλ και τα χρώματα που θέλαμε!!! Λοιπόν,σε 1 μήνα και 1 μέρα είναι τα γενέθλια του Γιώργου!Πρέπει να τον έχω μέχρι τότε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:44 Η ESTELLE έγραψε: #2.384 27-12-08 15:44 Νάτο το μελλοντικό κουκλί μου!!Πρώτα ο Θεός με το καλό, θα τον έχω αγκαλίτσα μου σε ένα μήνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:49 Η Νεκταρια έγραψε: #2.385 27-12-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νάτο το μελλοντικό κουκλί μου!!Πρώτα ο Θεός με το καλό, θα τον έχω αγκαλίτσα μου σε ένα μήνα!! Click για ανάπτυξη... ετσι για να βλεπετε τι μωρα κανουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Νεκταρια έγραψε: #2.386 27-12-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΝΕΚΤΑΡΙΑ!!!!!!Τι φωτογραφίες είναι αυτές του Duran; Επαθα εγκεφαλικό μόλις τις είδα!!!Θεέ μου είναι πανέμορφος!Ακριβώς το στυλ και τα χρώματα που θέλαμε!!! Λοιπόν,σε 1 μήνα και 1 μέρα είναι τα γενέθλια του Γιώργου!Πρέπει να τον έχω μέχρι τότε!!! Click για ανάπτυξη... Οχι εγκεφαλικο ,προς θεου....κι επειτα ποιος θα κοταξει τα μωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:30 Ο EL GATO έγραψε: #2.387 27-12-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νάτο το μελλοντικό κουκλί μου!!Πρώτα ο Θεός με το καλό, θα τον έχω αγκαλίτσα μου σε ένα μήνα!! Click για ανάπτυξη... Στελλα, ειναι, πραγματι, υπεροχος. Σε ζηλευω που θα εχεις δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:03 Η moukelis έγραψε: #2.388 27-12-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ευχαριστώ Δώρα!Είδα κι εγώ την κούκλα σου με τον γαμπρό!!Τι όμορφες στιγμές!Πολύ τρυφερές!Αυτά τα βλεμματα τους..(Kαλά για τη Μόιρα δεν θα είναι και πολύ τρυφερή η συνέχεια,αλλά τί να κάνουμε έτσι είναι αυτά!)Με το καλό να ζευγαρώσουν και να κάνουν πολλά και υγιή μωρουλινάκια!!! Click για ανάπτυξη... Μα δεν ειναι γλυκυτατα και τα δυο; Ευχαριστουμε για τις ευχες,ελπιζουμε συντομα να παρει θαρρος ο Σιμπα και να κανει το καθηκον του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.389 27-12-08 21:37 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα, ειναι, πραγματι, υπεροχος. Σε ζηλευω που θα εχεις δυο. Click για ανάπτυξη... αγαλι αγαλι Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα δεν ειναι γλυκυτατα και τα δυο; Ευχαριστουμε για τις ευχες,ελπιζουμε συντομα να παρει θαρρος ο Σιμπα και να κανει το καθηκον του! Click για ανάπτυξη... Δωρα εχει η Μοιρα οιστρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.390 27-12-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΝΕΚΤΑΡΙΑ!!!!!!Τι φωτογραφίες είναι αυτές του Duran; Επαθα εγκεφαλικό μόλις τις είδα!!!Θεέ μου είναι πανέμορφος!Ακριβώς το στυλ και τα χρώματα που θέλαμε!!! Λοιπόν,σε 1 μήνα και 1 μέρα είναι τα γενέθλια του Γιώργου!Πρέπει να τον έχω μέχρι τότε!!! Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλο ο νεος σας γιος Στέλλα!! Ο Γιωργος το ξερει ή θα ειναι εκπληξη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:06 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.391 27-12-08 22:06 Συγχαρητηρια για τον Duran ειναι ενα εξαιρετικο γατακι,κουκλι,ομορφια μονο,προχτες επαιξα μαζι του επι 40 λεπτα,οπως και με τα αδελφακια του,προσπαθουσα να μοιρασω τον χρονο,χαιδεψα και επαιξα με ολα τα Main coon-akia μικρα μεγαλα:cat:,ειστε πολυ τυχερη που θα τον εχετε συντομα κοντα σας,με προλαβατε μπορω να πω,φυσικα ξερω και εγω το μπεμπακι ποιο ειναι,και ειναι το ακριβως απο κατω,πρεπει να του βρω και παρειτσα ομως,θελω βοηθεια παιδακια,αγαπητα μελη ειμαι σε συγχηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:04 Η ESTELLE έγραψε: #2.392 28-12-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε με το καλο ο νεος σας γιος Στέλλα!! Ο Γιωργος το ξερει ή θα ειναι εκπληξη? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Γιούλη!Εννοείται το ξέρει ο Γιώργος.Δική του επιθυμία ήταν το αγοράκι!Εχει πήξει με 4 γυναίκες μέσα στο σπίτι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:12 Η ESTELLE έγραψε: #2.393 28-12-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Συγχαρητηρια για τον Duran ειναι ενα εξαιρετικο γατακι,κουκλι,ομορφια μονο,προχτες επαιξα μαζι του επι 40 λεπτα,οπως και με τα αδελφακια του,προσπαθουσα να μοιρασω τον χρονο,χαιδεψα και επαιξα με ολα τα Main coon-akia μικρα μεγαλα:cat:,ειστε πολυ τυχερη που θα τον εχετε συντομα κοντα σας,με προλαβατε μπορω να πω,φυσικα ξερω και εγω το μπεμπακι ποιο ειναι,και ειναι το ακριβως απο κατω,πρεπει να του βρω και παρειτσα ομως,θελω βοηθεια παιδακια,αγαπητα μελη ειμαι σε συγχηση Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ και σένα Δημήτρη και καλώς μας ήρθες ξανά στην παρέα!Συλληπήτηρια και για τον παππού σου,πρέπει να τον αγαπούσες πολύ...Δεν ξέρετε πόσο ζηλεύω όλους εσάς που έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε απο κοντά τη Νεκταρία και την υπέροχη γατοοικογένεια της!Μακάρι να μου δοθεί και μένα η ευκαιρία να μπορέσω να δω όλα αυτά απο κοντά και να νιώσω τη χαρά και το θαυμασμό που νιώσατε κι εσείς!Για μένα θα είναι φαντάζομαι σαν να πηγαίνω στην γατοντίσνευλαντ!!Δεν θα θέλω να φύγω με τίποτα!!Ο Elvin είναι υπέροχο μωρό!Σκέτη γλύκα!!Η ζωή με ένα Μειν κουνάκι είναι κάτι που δεν μπορούσα να φανταστώ αν δεν το ζούσα απο κοντά!Είναι γάτες με χαρακτήρα,όπως λέει και η Νεκταρία!!Θα το καταλάβεις όταν με το καλό πάρεις κι εσύ το μικρούλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:25 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.394 28-12-08 00:25 Αχ αχ αχ ανυπομονω δεν φανταζεστε ποσο,σκαω σας λεω,αλλα κανω και υπομονη επισης,ειναι πραγματικα εμπειρια η επισκεψη στον γατοκοσμο της κ.Νεκταριας,πηγαιντε ολοιοιοιοιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Η Νεκταρια έγραψε: #2.395 28-12-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αχ αχ αχ ανυπομονω δεν φανταζεστε ποσο,σκαω σας λεω,αλλα κανω και υπομονη επισης,ειναι πραγματικα εμπειρια η επισκεψη στον γατοκοσμο της κ.Νεκταριας,πηγαιντε ολοιοιοιοιοι Click για ανάπτυξη... προλαβαινετε δεν προλαβαινετε ,με τον καινουργιο χρονο θα κοβω εισητηριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:35 Η ESTELLE έγραψε: #2.396 28-12-08 00:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: προλαβαινετε δεν προλαβαινετε ,με τον καινουργιο χρονο θα κοβω εισητηριο Click για ανάπτυξη... Eδώ εμείς θα αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο σε λίγο!Μόλις ακούν Μειν Κουν ή βλέπουν καμιά φωτό της μικρής στο κινητό μου όλοι θέλουν να έρθουν να τη δουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:37 Η Νεκταρια έγραψε: #2.397 28-12-08 00:37 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eδώ εμείς θα αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο σε λίγο!Μόλις ακούν Μειν Κουν ή βλέπουν καμιά φωτό της μικρής στο κινητό μου όλοι θέλουν να έρθουν να τη δουν!! Click για ανάπτυξη... ελα σουφεξε ο μικρος θα σου ερθει τσαμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:37 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.398 28-12-08 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: προλαβαινετε δεν προλαβαινετε ,με τον καινουργιο χρονο θα κοβω εισητηριο Click για ανάπτυξη... Να μου το θυμαστε κυρια Νεκταρια,οντως θα γινεται CatNektarLand Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:40 Η Νεκταρια έγραψε: #2.399 28-12-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Να μου το θυμαστε κυρια Νεκταρια,οντως θα γινεται CatNektarLand Click για ανάπτυξη... Ας το δω κι αυτο κι ας πεθανω λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η ESTELLE έγραψε: #2.400 28-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ας το δω κι αυτο κι ας πεθανω λες Click για ανάπτυξη... Οχι,μη!!Περίμενε να έρθω εγώ πρώτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μην παραπονιεσαι, βρε. Τι καλυτερο να περνας τις μερες αυτες με δικους σου ανθρωπους. Ας εισαι και κλεισμενη στο σπιτι. Μια χαρα. Εγω βασικα, οταν ειμαι σπιτι εχω πολλα να κανω. Απο διαβασμα, internet, video games, ταινιες κλπ κλπ. Ξεχασες να αναφερεις και τα δυο γατια. Click για ανάπτυξη... Βρε δε λέω ωραία είναι...αλλά κάνε κι εσύ παιδιά και μετά μίλα!!Οι δικές μου είναι πολύ γκρινιάρες και δεν το αντέχω αυτό!Ασε που δεν είμαι συνηθισμένη να κάθομαι τόσο.Εχω σκάσει στο φαί και στα γλυκά!Αν ήμουν μόνη θα έβρισκα πιο πολλά πράγματα να κάνω.Τώρα με περιορίζουν οι μικρές...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:31 Η ESTELLE έγραψε: #2.383 27-12-08 15:31 ΝΕΚΤΑΡΙΑ!!!!!!Τι φωτογραφίες είναι αυτές του Duran; Επαθα εγκεφαλικό μόλις τις είδα!!!Θεέ μου είναι πανέμορφος!Ακριβώς το στυλ και τα χρώματα που θέλαμε!!! Λοιπόν,σε 1 μήνα και 1 μέρα είναι τα γενέθλια του Γιώργου!Πρέπει να τον έχω μέχρι τότε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:44 Η ESTELLE έγραψε: #2.384 27-12-08 15:44 Νάτο το μελλοντικό κουκλί μου!!Πρώτα ο Θεός με το καλό, θα τον έχω αγκαλίτσα μου σε ένα μήνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:49 Η Νεκταρια έγραψε: #2.385 27-12-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νάτο το μελλοντικό κουκλί μου!!Πρώτα ο Θεός με το καλό, θα τον έχω αγκαλίτσα μου σε ένα μήνα!! Click για ανάπτυξη... ετσι για να βλεπετε τι μωρα κανουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Νεκταρια έγραψε: #2.386 27-12-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΝΕΚΤΑΡΙΑ!!!!!!Τι φωτογραφίες είναι αυτές του Duran; Επαθα εγκεφαλικό μόλις τις είδα!!!Θεέ μου είναι πανέμορφος!Ακριβώς το στυλ και τα χρώματα που θέλαμε!!! Λοιπόν,σε 1 μήνα και 1 μέρα είναι τα γενέθλια του Γιώργου!Πρέπει να τον έχω μέχρι τότε!!! Click για ανάπτυξη... Οχι εγκεφαλικο ,προς θεου....κι επειτα ποιος θα κοταξει τα μωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:30 Ο EL GATO έγραψε: #2.387 27-12-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νάτο το μελλοντικό κουκλί μου!!Πρώτα ο Θεός με το καλό, θα τον έχω αγκαλίτσα μου σε ένα μήνα!! Click για ανάπτυξη... Στελλα, ειναι, πραγματι, υπεροχος. Σε ζηλευω που θα εχεις δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:03 Η moukelis έγραψε: #2.388 27-12-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ευχαριστώ Δώρα!Είδα κι εγώ την κούκλα σου με τον γαμπρό!!Τι όμορφες στιγμές!Πολύ τρυφερές!Αυτά τα βλεμματα τους..(Kαλά για τη Μόιρα δεν θα είναι και πολύ τρυφερή η συνέχεια,αλλά τί να κάνουμε έτσι είναι αυτά!)Με το καλό να ζευγαρώσουν και να κάνουν πολλά και υγιή μωρουλινάκια!!! Click για ανάπτυξη... Μα δεν ειναι γλυκυτατα και τα δυο; Ευχαριστουμε για τις ευχες,ελπιζουμε συντομα να παρει θαρρος ο Σιμπα και να κανει το καθηκον του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.389 27-12-08 21:37 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα, ειναι, πραγματι, υπεροχος. Σε ζηλευω που θα εχεις δυο. Click για ανάπτυξη... αγαλι αγαλι Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα δεν ειναι γλυκυτατα και τα δυο; Ευχαριστουμε για τις ευχες,ελπιζουμε συντομα να παρει θαρρος ο Σιμπα και να κανει το καθηκον του! Click για ανάπτυξη... Δωρα εχει η Μοιρα οιστρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.390 27-12-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΝΕΚΤΑΡΙΑ!!!!!!Τι φωτογραφίες είναι αυτές του Duran; Επαθα εγκεφαλικό μόλις τις είδα!!!Θεέ μου είναι πανέμορφος!Ακριβώς το στυλ και τα χρώματα που θέλαμε!!! Λοιπόν,σε 1 μήνα και 1 μέρα είναι τα γενέθλια του Γιώργου!Πρέπει να τον έχω μέχρι τότε!!! Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλο ο νεος σας γιος Στέλλα!! Ο Γιωργος το ξερει ή θα ειναι εκπληξη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:06 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.391 27-12-08 22:06 Συγχαρητηρια για τον Duran ειναι ενα εξαιρετικο γατακι,κουκλι,ομορφια μονο,προχτες επαιξα μαζι του επι 40 λεπτα,οπως και με τα αδελφακια του,προσπαθουσα να μοιρασω τον χρονο,χαιδεψα και επαιξα με ολα τα Main coon-akia μικρα μεγαλα:cat:,ειστε πολυ τυχερη που θα τον εχετε συντομα κοντα σας,με προλαβατε μπορω να πω,φυσικα ξερω και εγω το μπεμπακι ποιο ειναι,και ειναι το ακριβως απο κατω,πρεπει να του βρω και παρειτσα ομως,θελω βοηθεια παιδακια,αγαπητα μελη ειμαι σε συγχηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:04 Η ESTELLE έγραψε: #2.392 28-12-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε με το καλο ο νεος σας γιος Στέλλα!! Ο Γιωργος το ξερει ή θα ειναι εκπληξη? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Γιούλη!Εννοείται το ξέρει ο Γιώργος.Δική του επιθυμία ήταν το αγοράκι!Εχει πήξει με 4 γυναίκες μέσα στο σπίτι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:12 Η ESTELLE έγραψε: #2.393 28-12-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Συγχαρητηρια για τον Duran ειναι ενα εξαιρετικο γατακι,κουκλι,ομορφια μονο,προχτες επαιξα μαζι του επι 40 λεπτα,οπως και με τα αδελφακια του,προσπαθουσα να μοιρασω τον χρονο,χαιδεψα και επαιξα με ολα τα Main coon-akia μικρα μεγαλα:cat:,ειστε πολυ τυχερη που θα τον εχετε συντομα κοντα σας,με προλαβατε μπορω να πω,φυσικα ξερω και εγω το μπεμπακι ποιο ειναι,και ειναι το ακριβως απο κατω,πρεπει να του βρω και παρειτσα ομως,θελω βοηθεια παιδακια,αγαπητα μελη ειμαι σε συγχηση Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ και σένα Δημήτρη και καλώς μας ήρθες ξανά στην παρέα!Συλληπήτηρια και για τον παππού σου,πρέπει να τον αγαπούσες πολύ...Δεν ξέρετε πόσο ζηλεύω όλους εσάς που έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε απο κοντά τη Νεκταρία και την υπέροχη γατοοικογένεια της!Μακάρι να μου δοθεί και μένα η ευκαιρία να μπορέσω να δω όλα αυτά απο κοντά και να νιώσω τη χαρά και το θαυμασμό που νιώσατε κι εσείς!Για μένα θα είναι φαντάζομαι σαν να πηγαίνω στην γατοντίσνευλαντ!!Δεν θα θέλω να φύγω με τίποτα!!Ο Elvin είναι υπέροχο μωρό!Σκέτη γλύκα!!Η ζωή με ένα Μειν κουνάκι είναι κάτι που δεν μπορούσα να φανταστώ αν δεν το ζούσα απο κοντά!Είναι γάτες με χαρακτήρα,όπως λέει και η Νεκταρία!!Θα το καταλάβεις όταν με το καλό πάρεις κι εσύ το μικρούλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:25 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.394 28-12-08 00:25 Αχ αχ αχ ανυπομονω δεν φανταζεστε ποσο,σκαω σας λεω,αλλα κανω και υπομονη επισης,ειναι πραγματικα εμπειρια η επισκεψη στον γατοκοσμο της κ.Νεκταριας,πηγαιντε ολοιοιοιοιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Η Νεκταρια έγραψε: #2.395 28-12-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αχ αχ αχ ανυπομονω δεν φανταζεστε ποσο,σκαω σας λεω,αλλα κανω και υπομονη επισης,ειναι πραγματικα εμπειρια η επισκεψη στον γατοκοσμο της κ.Νεκταριας,πηγαιντε ολοιοιοιοιοι Click για ανάπτυξη... προλαβαινετε δεν προλαβαινετε ,με τον καινουργιο χρονο θα κοβω εισητηριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:35 Η ESTELLE έγραψε: #2.396 28-12-08 00:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: προλαβαινετε δεν προλαβαινετε ,με τον καινουργιο χρονο θα κοβω εισητηριο Click για ανάπτυξη... Eδώ εμείς θα αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο σε λίγο!Μόλις ακούν Μειν Κουν ή βλέπουν καμιά φωτό της μικρής στο κινητό μου όλοι θέλουν να έρθουν να τη δουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:37 Η Νεκταρια έγραψε: #2.397 28-12-08 00:37 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eδώ εμείς θα αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο σε λίγο!Μόλις ακούν Μειν Κουν ή βλέπουν καμιά φωτό της μικρής στο κινητό μου όλοι θέλουν να έρθουν να τη δουν!! Click για ανάπτυξη... ελα σουφεξε ο μικρος θα σου ερθει τσαμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:37 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.398 28-12-08 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: προλαβαινετε δεν προλαβαινετε ,με τον καινουργιο χρονο θα κοβω εισητηριο Click για ανάπτυξη... Να μου το θυμαστε κυρια Νεκταρια,οντως θα γινεται CatNektarLand Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:40 Η Νεκταρια έγραψε: #2.399 28-12-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Να μου το θυμαστε κυρια Νεκταρια,οντως θα γινεται CatNektarLand Click για ανάπτυξη... Ας το δω κι αυτο κι ας πεθανω λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η ESTELLE έγραψε: #2.400 28-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ας το δω κι αυτο κι ας πεθανω λες Click για ανάπτυξη... Οχι,μη!!Περίμενε να έρθω εγώ πρώτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΝΕΚΤΑΡΙΑ!!!!!!Τι φωτογραφίες είναι αυτές του Duran; Επαθα εγκεφαλικό μόλις τις είδα!!!Θεέ μου είναι πανέμορφος!Ακριβώς το στυλ και τα χρώματα που θέλαμε!!! Λοιπόν,σε 1 μήνα και 1 μέρα είναι τα γενέθλια του Γιώργου!Πρέπει να τον έχω μέχρι τότε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:44 Η ESTELLE έγραψε: #2.384 27-12-08 15:44 Νάτο το μελλοντικό κουκλί μου!!Πρώτα ο Θεός με το καλό, θα τον έχω αγκαλίτσα μου σε ένα μήνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:49 Η Νεκταρια έγραψε: #2.385 27-12-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νάτο το μελλοντικό κουκλί μου!!Πρώτα ο Θεός με το καλό, θα τον έχω αγκαλίτσα μου σε ένα μήνα!! Click για ανάπτυξη... ετσι για να βλεπετε τι μωρα κανουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Νεκταρια έγραψε: #2.386 27-12-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΝΕΚΤΑΡΙΑ!!!!!!Τι φωτογραφίες είναι αυτές του Duran; Επαθα εγκεφαλικό μόλις τις είδα!!!Θεέ μου είναι πανέμορφος!Ακριβώς το στυλ και τα χρώματα που θέλαμε!!! Λοιπόν,σε 1 μήνα και 1 μέρα είναι τα γενέθλια του Γιώργου!Πρέπει να τον έχω μέχρι τότε!!! Click για ανάπτυξη... Οχι εγκεφαλικο ,προς θεου....κι επειτα ποιος θα κοταξει τα μωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:30 Ο EL GATO έγραψε: #2.387 27-12-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νάτο το μελλοντικό κουκλί μου!!Πρώτα ο Θεός με το καλό, θα τον έχω αγκαλίτσα μου σε ένα μήνα!! Click για ανάπτυξη... Στελλα, ειναι, πραγματι, υπεροχος. Σε ζηλευω που θα εχεις δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:03 Η moukelis έγραψε: #2.388 27-12-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ευχαριστώ Δώρα!Είδα κι εγώ την κούκλα σου με τον γαμπρό!!Τι όμορφες στιγμές!Πολύ τρυφερές!Αυτά τα βλεμματα τους..(Kαλά για τη Μόιρα δεν θα είναι και πολύ τρυφερή η συνέχεια,αλλά τί να κάνουμε έτσι είναι αυτά!)Με το καλό να ζευγαρώσουν και να κάνουν πολλά και υγιή μωρουλινάκια!!! Click για ανάπτυξη... Μα δεν ειναι γλυκυτατα και τα δυο; Ευχαριστουμε για τις ευχες,ελπιζουμε συντομα να παρει θαρρος ο Σιμπα και να κανει το καθηκον του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.389 27-12-08 21:37 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα, ειναι, πραγματι, υπεροχος. Σε ζηλευω που θα εχεις δυο. Click για ανάπτυξη... αγαλι αγαλι Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα δεν ειναι γλυκυτατα και τα δυο; Ευχαριστουμε για τις ευχες,ελπιζουμε συντομα να παρει θαρρος ο Σιμπα και να κανει το καθηκον του! Click για ανάπτυξη... Δωρα εχει η Μοιρα οιστρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.390 27-12-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΝΕΚΤΑΡΙΑ!!!!!!Τι φωτογραφίες είναι αυτές του Duran; Επαθα εγκεφαλικό μόλις τις είδα!!!Θεέ μου είναι πανέμορφος!Ακριβώς το στυλ και τα χρώματα που θέλαμε!!! Λοιπόν,σε 1 μήνα και 1 μέρα είναι τα γενέθλια του Γιώργου!Πρέπει να τον έχω μέχρι τότε!!! Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλο ο νεος σας γιος Στέλλα!! Ο Γιωργος το ξερει ή θα ειναι εκπληξη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:06 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.391 27-12-08 22:06 Συγχαρητηρια για τον Duran ειναι ενα εξαιρετικο γατακι,κουκλι,ομορφια μονο,προχτες επαιξα μαζι του επι 40 λεπτα,οπως και με τα αδελφακια του,προσπαθουσα να μοιρασω τον χρονο,χαιδεψα και επαιξα με ολα τα Main coon-akia μικρα μεγαλα:cat:,ειστε πολυ τυχερη που θα τον εχετε συντομα κοντα σας,με προλαβατε μπορω να πω,φυσικα ξερω και εγω το μπεμπακι ποιο ειναι,και ειναι το ακριβως απο κατω,πρεπει να του βρω και παρειτσα ομως,θελω βοηθεια παιδακια,αγαπητα μελη ειμαι σε συγχηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:04 Η ESTELLE έγραψε: #2.392 28-12-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε με το καλο ο νεος σας γιος Στέλλα!! Ο Γιωργος το ξερει ή θα ειναι εκπληξη? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Γιούλη!Εννοείται το ξέρει ο Γιώργος.Δική του επιθυμία ήταν το αγοράκι!Εχει πήξει με 4 γυναίκες μέσα στο σπίτι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:12 Η ESTELLE έγραψε: #2.393 28-12-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Συγχαρητηρια για τον Duran ειναι ενα εξαιρετικο γατακι,κουκλι,ομορφια μονο,προχτες επαιξα μαζι του επι 40 λεπτα,οπως και με τα αδελφακια του,προσπαθουσα να μοιρασω τον χρονο,χαιδεψα και επαιξα με ολα τα Main coon-akia μικρα μεγαλα:cat:,ειστε πολυ τυχερη που θα τον εχετε συντομα κοντα σας,με προλαβατε μπορω να πω,φυσικα ξερω και εγω το μπεμπακι ποιο ειναι,και ειναι το ακριβως απο κατω,πρεπει να του βρω και παρειτσα ομως,θελω βοηθεια παιδακια,αγαπητα μελη ειμαι σε συγχηση Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ και σένα Δημήτρη και καλώς μας ήρθες ξανά στην παρέα!Συλληπήτηρια και για τον παππού σου,πρέπει να τον αγαπούσες πολύ...Δεν ξέρετε πόσο ζηλεύω όλους εσάς που έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε απο κοντά τη Νεκταρία και την υπέροχη γατοοικογένεια της!Μακάρι να μου δοθεί και μένα η ευκαιρία να μπορέσω να δω όλα αυτά απο κοντά και να νιώσω τη χαρά και το θαυμασμό που νιώσατε κι εσείς!Για μένα θα είναι φαντάζομαι σαν να πηγαίνω στην γατοντίσνευλαντ!!Δεν θα θέλω να φύγω με τίποτα!!Ο Elvin είναι υπέροχο μωρό!Σκέτη γλύκα!!Η ζωή με ένα Μειν κουνάκι είναι κάτι που δεν μπορούσα να φανταστώ αν δεν το ζούσα απο κοντά!Είναι γάτες με χαρακτήρα,όπως λέει και η Νεκταρία!!Θα το καταλάβεις όταν με το καλό πάρεις κι εσύ το μικρούλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:25 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.394 28-12-08 00:25 Αχ αχ αχ ανυπομονω δεν φανταζεστε ποσο,σκαω σας λεω,αλλα κανω και υπομονη επισης,ειναι πραγματικα εμπειρια η επισκεψη στον γατοκοσμο της κ.Νεκταριας,πηγαιντε ολοιοιοιοιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Η Νεκταρια έγραψε: #2.395 28-12-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αχ αχ αχ ανυπομονω δεν φανταζεστε ποσο,σκαω σας λεω,αλλα κανω και υπομονη επισης,ειναι πραγματικα εμπειρια η επισκεψη στον γατοκοσμο της κ.Νεκταριας,πηγαιντε ολοιοιοιοιοι Click για ανάπτυξη... προλαβαινετε δεν προλαβαινετε ,με τον καινουργιο χρονο θα κοβω εισητηριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:35 Η ESTELLE έγραψε: #2.396 28-12-08 00:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: προλαβαινετε δεν προλαβαινετε ,με τον καινουργιο χρονο θα κοβω εισητηριο Click για ανάπτυξη... Eδώ εμείς θα αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο σε λίγο!Μόλις ακούν Μειν Κουν ή βλέπουν καμιά φωτό της μικρής στο κινητό μου όλοι θέλουν να έρθουν να τη δουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:37 Η Νεκταρια έγραψε: #2.397 28-12-08 00:37 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eδώ εμείς θα αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο σε λίγο!Μόλις ακούν Μειν Κουν ή βλέπουν καμιά φωτό της μικρής στο κινητό μου όλοι θέλουν να έρθουν να τη δουν!! Click για ανάπτυξη... ελα σουφεξε ο μικρος θα σου ερθει τσαμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:37 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.398 28-12-08 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: προλαβαινετε δεν προλαβαινετε ,με τον καινουργιο χρονο θα κοβω εισητηριο Click για ανάπτυξη... Να μου το θυμαστε κυρια Νεκταρια,οντως θα γινεται CatNektarLand Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:40 Η Νεκταρια έγραψε: #2.399 28-12-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Να μου το θυμαστε κυρια Νεκταρια,οντως θα γινεται CatNektarLand Click για ανάπτυξη... Ας το δω κι αυτο κι ας πεθανω λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η ESTELLE έγραψε: #2.400 28-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ας το δω κι αυτο κι ας πεθανω λες Click για ανάπτυξη... Οχι,μη!!Περίμενε να έρθω εγώ πρώτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νάτο το μελλοντικό κουκλί μου!!Πρώτα ο Θεός με το καλό, θα τον έχω αγκαλίτσα μου σε ένα μήνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:49 Η Νεκταρια έγραψε: #2.385 27-12-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νάτο το μελλοντικό κουκλί μου!!Πρώτα ο Θεός με το καλό, θα τον έχω αγκαλίτσα μου σε ένα μήνα!! Click για ανάπτυξη... ετσι για να βλεπετε τι μωρα κανουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Νεκταρια έγραψε: #2.386 27-12-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΝΕΚΤΑΡΙΑ!!!!!!Τι φωτογραφίες είναι αυτές του Duran; Επαθα εγκεφαλικό μόλις τις είδα!!!Θεέ μου είναι πανέμορφος!Ακριβώς το στυλ και τα χρώματα που θέλαμε!!! Λοιπόν,σε 1 μήνα και 1 μέρα είναι τα γενέθλια του Γιώργου!Πρέπει να τον έχω μέχρι τότε!!! Click για ανάπτυξη... Οχι εγκεφαλικο ,προς θεου....κι επειτα ποιος θα κοταξει τα μωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:30 Ο EL GATO έγραψε: #2.387 27-12-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νάτο το μελλοντικό κουκλί μου!!Πρώτα ο Θεός με το καλό, θα τον έχω αγκαλίτσα μου σε ένα μήνα!! Click για ανάπτυξη... Στελλα, ειναι, πραγματι, υπεροχος. Σε ζηλευω που θα εχεις δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:03 Η moukelis έγραψε: #2.388 27-12-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ευχαριστώ Δώρα!Είδα κι εγώ την κούκλα σου με τον γαμπρό!!Τι όμορφες στιγμές!Πολύ τρυφερές!Αυτά τα βλεμματα τους..(Kαλά για τη Μόιρα δεν θα είναι και πολύ τρυφερή η συνέχεια,αλλά τί να κάνουμε έτσι είναι αυτά!)Με το καλό να ζευγαρώσουν και να κάνουν πολλά και υγιή μωρουλινάκια!!! Click για ανάπτυξη... Μα δεν ειναι γλυκυτατα και τα δυο; Ευχαριστουμε για τις ευχες,ελπιζουμε συντομα να παρει θαρρος ο Σιμπα και να κανει το καθηκον του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.389 27-12-08 21:37 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα, ειναι, πραγματι, υπεροχος. Σε ζηλευω που θα εχεις δυο. Click για ανάπτυξη... αγαλι αγαλι Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα δεν ειναι γλυκυτατα και τα δυο; Ευχαριστουμε για τις ευχες,ελπιζουμε συντομα να παρει θαρρος ο Σιμπα και να κανει το καθηκον του! Click για ανάπτυξη... Δωρα εχει η Μοιρα οιστρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.390 27-12-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΝΕΚΤΑΡΙΑ!!!!!!Τι φωτογραφίες είναι αυτές του Duran; Επαθα εγκεφαλικό μόλις τις είδα!!!Θεέ μου είναι πανέμορφος!Ακριβώς το στυλ και τα χρώματα που θέλαμε!!! Λοιπόν,σε 1 μήνα και 1 μέρα είναι τα γενέθλια του Γιώργου!Πρέπει να τον έχω μέχρι τότε!!! Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλο ο νεος σας γιος Στέλλα!! Ο Γιωργος το ξερει ή θα ειναι εκπληξη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:06 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.391 27-12-08 22:06 Συγχαρητηρια για τον Duran ειναι ενα εξαιρετικο γατακι,κουκλι,ομορφια μονο,προχτες επαιξα μαζι του επι 40 λεπτα,οπως και με τα αδελφακια του,προσπαθουσα να μοιρασω τον χρονο,χαιδεψα και επαιξα με ολα τα Main coon-akia μικρα μεγαλα:cat:,ειστε πολυ τυχερη που θα τον εχετε συντομα κοντα σας,με προλαβατε μπορω να πω,φυσικα ξερω και εγω το μπεμπακι ποιο ειναι,και ειναι το ακριβως απο κατω,πρεπει να του βρω και παρειτσα ομως,θελω βοηθεια παιδακια,αγαπητα μελη ειμαι σε συγχηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:04 Η ESTELLE έγραψε: #2.392 28-12-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε με το καλο ο νεος σας γιος Στέλλα!! Ο Γιωργος το ξερει ή θα ειναι εκπληξη? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Γιούλη!Εννοείται το ξέρει ο Γιώργος.Δική του επιθυμία ήταν το αγοράκι!Εχει πήξει με 4 γυναίκες μέσα στο σπίτι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:12 Η ESTELLE έγραψε: #2.393 28-12-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Συγχαρητηρια για τον Duran ειναι ενα εξαιρετικο γατακι,κουκλι,ομορφια μονο,προχτες επαιξα μαζι του επι 40 λεπτα,οπως και με τα αδελφακια του,προσπαθουσα να μοιρασω τον χρονο,χαιδεψα και επαιξα με ολα τα Main coon-akia μικρα μεγαλα:cat:,ειστε πολυ τυχερη που θα τον εχετε συντομα κοντα σας,με προλαβατε μπορω να πω,φυσικα ξερω και εγω το μπεμπακι ποιο ειναι,και ειναι το ακριβως απο κατω,πρεπει να του βρω και παρειτσα ομως,θελω βοηθεια παιδακια,αγαπητα μελη ειμαι σε συγχηση Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ και σένα Δημήτρη και καλώς μας ήρθες ξανά στην παρέα!Συλληπήτηρια και για τον παππού σου,πρέπει να τον αγαπούσες πολύ...Δεν ξέρετε πόσο ζηλεύω όλους εσάς που έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε απο κοντά τη Νεκταρία και την υπέροχη γατοοικογένεια της!Μακάρι να μου δοθεί και μένα η ευκαιρία να μπορέσω να δω όλα αυτά απο κοντά και να νιώσω τη χαρά και το θαυμασμό που νιώσατε κι εσείς!Για μένα θα είναι φαντάζομαι σαν να πηγαίνω στην γατοντίσνευλαντ!!Δεν θα θέλω να φύγω με τίποτα!!Ο Elvin είναι υπέροχο μωρό!Σκέτη γλύκα!!Η ζωή με ένα Μειν κουνάκι είναι κάτι που δεν μπορούσα να φανταστώ αν δεν το ζούσα απο κοντά!Είναι γάτες με χαρακτήρα,όπως λέει και η Νεκταρία!!Θα το καταλάβεις όταν με το καλό πάρεις κι εσύ το μικρούλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:25 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.394 28-12-08 00:25 Αχ αχ αχ ανυπομονω δεν φανταζεστε ποσο,σκαω σας λεω,αλλα κανω και υπομονη επισης,ειναι πραγματικα εμπειρια η επισκεψη στον γατοκοσμο της κ.Νεκταριας,πηγαιντε ολοιοιοιοιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Η Νεκταρια έγραψε: #2.395 28-12-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αχ αχ αχ ανυπομονω δεν φανταζεστε ποσο,σκαω σας λεω,αλλα κανω και υπομονη επισης,ειναι πραγματικα εμπειρια η επισκεψη στον γατοκοσμο της κ.Νεκταριας,πηγαιντε ολοιοιοιοιοι Click για ανάπτυξη... προλαβαινετε δεν προλαβαινετε ,με τον καινουργιο χρονο θα κοβω εισητηριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:35 Η ESTELLE έγραψε: #2.396 28-12-08 00:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: προλαβαινετε δεν προλαβαινετε ,με τον καινουργιο χρονο θα κοβω εισητηριο Click για ανάπτυξη... Eδώ εμείς θα αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο σε λίγο!Μόλις ακούν Μειν Κουν ή βλέπουν καμιά φωτό της μικρής στο κινητό μου όλοι θέλουν να έρθουν να τη δουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:37 Η Νεκταρια έγραψε: #2.397 28-12-08 00:37 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eδώ εμείς θα αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο σε λίγο!Μόλις ακούν Μειν Κουν ή βλέπουν καμιά φωτό της μικρής στο κινητό μου όλοι θέλουν να έρθουν να τη δουν!! Click για ανάπτυξη... ελα σουφεξε ο μικρος θα σου ερθει τσαμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:37 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.398 28-12-08 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: προλαβαινετε δεν προλαβαινετε ,με τον καινουργιο χρονο θα κοβω εισητηριο Click για ανάπτυξη... Να μου το θυμαστε κυρια Νεκταρια,οντως θα γινεται CatNektarLand Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:40 Η Νεκταρια έγραψε: #2.399 28-12-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Να μου το θυμαστε κυρια Νεκταρια,οντως θα γινεται CatNektarLand Click για ανάπτυξη... Ας το δω κι αυτο κι ας πεθανω λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η ESTELLE έγραψε: #2.400 28-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ας το δω κι αυτο κι ας πεθανω λες Click για ανάπτυξη... Οχι,μη!!Περίμενε να έρθω εγώ πρώτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νάτο το μελλοντικό κουκλί μου!!Πρώτα ο Θεός με το καλό, θα τον έχω αγκαλίτσα μου σε ένα μήνα!! Click για ανάπτυξη... ετσι για να βλεπετε τι μωρα κανουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Νεκταρια έγραψε: #2.386 27-12-08 15:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΝΕΚΤΑΡΙΑ!!!!!!Τι φωτογραφίες είναι αυτές του Duran; Επαθα εγκεφαλικό μόλις τις είδα!!!Θεέ μου είναι πανέμορφος!Ακριβώς το στυλ και τα χρώματα που θέλαμε!!! Λοιπόν,σε 1 μήνα και 1 μέρα είναι τα γενέθλια του Γιώργου!Πρέπει να τον έχω μέχρι τότε!!! Click για ανάπτυξη... Οχι εγκεφαλικο ,προς θεου....κι επειτα ποιος θα κοταξει τα μωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:30 Ο EL GATO έγραψε: #2.387 27-12-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νάτο το μελλοντικό κουκλί μου!!Πρώτα ο Θεός με το καλό, θα τον έχω αγκαλίτσα μου σε ένα μήνα!! Click για ανάπτυξη... Στελλα, ειναι, πραγματι, υπεροχος. Σε ζηλευω που θα εχεις δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:03 Η moukelis έγραψε: #2.388 27-12-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ευχαριστώ Δώρα!Είδα κι εγώ την κούκλα σου με τον γαμπρό!!Τι όμορφες στιγμές!Πολύ τρυφερές!Αυτά τα βλεμματα τους..(Kαλά για τη Μόιρα δεν θα είναι και πολύ τρυφερή η συνέχεια,αλλά τί να κάνουμε έτσι είναι αυτά!)Με το καλό να ζευγαρώσουν και να κάνουν πολλά και υγιή μωρουλινάκια!!! Click για ανάπτυξη... Μα δεν ειναι γλυκυτατα και τα δυο; Ευχαριστουμε για τις ευχες,ελπιζουμε συντομα να παρει θαρρος ο Σιμπα και να κανει το καθηκον του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.389 27-12-08 21:37 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα, ειναι, πραγματι, υπεροχος. Σε ζηλευω που θα εχεις δυο. Click για ανάπτυξη... αγαλι αγαλι Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα δεν ειναι γλυκυτατα και τα δυο; Ευχαριστουμε για τις ευχες,ελπιζουμε συντομα να παρει θαρρος ο Σιμπα και να κανει το καθηκον του! Click για ανάπτυξη... Δωρα εχει η Μοιρα οιστρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.390 27-12-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΝΕΚΤΑΡΙΑ!!!!!!Τι φωτογραφίες είναι αυτές του Duran; Επαθα εγκεφαλικό μόλις τις είδα!!!Θεέ μου είναι πανέμορφος!Ακριβώς το στυλ και τα χρώματα που θέλαμε!!! Λοιπόν,σε 1 μήνα και 1 μέρα είναι τα γενέθλια του Γιώργου!Πρέπει να τον έχω μέχρι τότε!!! Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλο ο νεος σας γιος Στέλλα!! Ο Γιωργος το ξερει ή θα ειναι εκπληξη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:06 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.391 27-12-08 22:06 Συγχαρητηρια για τον Duran ειναι ενα εξαιρετικο γατακι,κουκλι,ομορφια μονο,προχτες επαιξα μαζι του επι 40 λεπτα,οπως και με τα αδελφακια του,προσπαθουσα να μοιρασω τον χρονο,χαιδεψα και επαιξα με ολα τα Main coon-akia μικρα μεγαλα:cat:,ειστε πολυ τυχερη που θα τον εχετε συντομα κοντα σας,με προλαβατε μπορω να πω,φυσικα ξερω και εγω το μπεμπακι ποιο ειναι,και ειναι το ακριβως απο κατω,πρεπει να του βρω και παρειτσα ομως,θελω βοηθεια παιδακια,αγαπητα μελη ειμαι σε συγχηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:04 Η ESTELLE έγραψε: #2.392 28-12-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε με το καλο ο νεος σας γιος Στέλλα!! Ο Γιωργος το ξερει ή θα ειναι εκπληξη? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Γιούλη!Εννοείται το ξέρει ο Γιώργος.Δική του επιθυμία ήταν το αγοράκι!Εχει πήξει με 4 γυναίκες μέσα στο σπίτι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:12 Η ESTELLE έγραψε: #2.393 28-12-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Συγχαρητηρια για τον Duran ειναι ενα εξαιρετικο γατακι,κουκλι,ομορφια μονο,προχτες επαιξα μαζι του επι 40 λεπτα,οπως και με τα αδελφακια του,προσπαθουσα να μοιρασω τον χρονο,χαιδεψα και επαιξα με ολα τα Main coon-akia μικρα μεγαλα:cat:,ειστε πολυ τυχερη που θα τον εχετε συντομα κοντα σας,με προλαβατε μπορω να πω,φυσικα ξερω και εγω το μπεμπακι ποιο ειναι,και ειναι το ακριβως απο κατω,πρεπει να του βρω και παρειτσα ομως,θελω βοηθεια παιδακια,αγαπητα μελη ειμαι σε συγχηση Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ και σένα Δημήτρη και καλώς μας ήρθες ξανά στην παρέα!Συλληπήτηρια και για τον παππού σου,πρέπει να τον αγαπούσες πολύ...Δεν ξέρετε πόσο ζηλεύω όλους εσάς που έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε απο κοντά τη Νεκταρία και την υπέροχη γατοοικογένεια της!Μακάρι να μου δοθεί και μένα η ευκαιρία να μπορέσω να δω όλα αυτά απο κοντά και να νιώσω τη χαρά και το θαυμασμό που νιώσατε κι εσείς!Για μένα θα είναι φαντάζομαι σαν να πηγαίνω στην γατοντίσνευλαντ!!Δεν θα θέλω να φύγω με τίποτα!!Ο Elvin είναι υπέροχο μωρό!Σκέτη γλύκα!!Η ζωή με ένα Μειν κουνάκι είναι κάτι που δεν μπορούσα να φανταστώ αν δεν το ζούσα απο κοντά!Είναι γάτες με χαρακτήρα,όπως λέει και η Νεκταρία!!Θα το καταλάβεις όταν με το καλό πάρεις κι εσύ το μικρούλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:25 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.394 28-12-08 00:25 Αχ αχ αχ ανυπομονω δεν φανταζεστε ποσο,σκαω σας λεω,αλλα κανω και υπομονη επισης,ειναι πραγματικα εμπειρια η επισκεψη στον γατοκοσμο της κ.Νεκταριας,πηγαιντε ολοιοιοιοιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Η Νεκταρια έγραψε: #2.395 28-12-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αχ αχ αχ ανυπομονω δεν φανταζεστε ποσο,σκαω σας λεω,αλλα κανω και υπομονη επισης,ειναι πραγματικα εμπειρια η επισκεψη στον γατοκοσμο της κ.Νεκταριας,πηγαιντε ολοιοιοιοιοι Click για ανάπτυξη... προλαβαινετε δεν προλαβαινετε ,με τον καινουργιο χρονο θα κοβω εισητηριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:35 Η ESTELLE έγραψε: #2.396 28-12-08 00:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: προλαβαινετε δεν προλαβαινετε ,με τον καινουργιο χρονο θα κοβω εισητηριο Click για ανάπτυξη... Eδώ εμείς θα αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο σε λίγο!Μόλις ακούν Μειν Κουν ή βλέπουν καμιά φωτό της μικρής στο κινητό μου όλοι θέλουν να έρθουν να τη δουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:37 Η Νεκταρια έγραψε: #2.397 28-12-08 00:37 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eδώ εμείς θα αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο σε λίγο!Μόλις ακούν Μειν Κουν ή βλέπουν καμιά φωτό της μικρής στο κινητό μου όλοι θέλουν να έρθουν να τη δουν!! Click για ανάπτυξη... ελα σουφεξε ο μικρος θα σου ερθει τσαμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:37 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.398 28-12-08 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: προλαβαινετε δεν προλαβαινετε ,με τον καινουργιο χρονο θα κοβω εισητηριο Click για ανάπτυξη... Να μου το θυμαστε κυρια Νεκταρια,οντως θα γινεται CatNektarLand Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:40 Η Νεκταρια έγραψε: #2.399 28-12-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Να μου το θυμαστε κυρια Νεκταρια,οντως θα γινεται CatNektarLand Click για ανάπτυξη... Ας το δω κι αυτο κι ας πεθανω λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η ESTELLE έγραψε: #2.400 28-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ας το δω κι αυτο κι ας πεθανω λες Click για ανάπτυξη... Οχι,μη!!Περίμενε να έρθω εγώ πρώτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΝΕΚΤΑΡΙΑ!!!!!!Τι φωτογραφίες είναι αυτές του Duran; Επαθα εγκεφαλικό μόλις τις είδα!!!Θεέ μου είναι πανέμορφος!Ακριβώς το στυλ και τα χρώματα που θέλαμε!!! Λοιπόν,σε 1 μήνα και 1 μέρα είναι τα γενέθλια του Γιώργου!Πρέπει να τον έχω μέχρι τότε!!! Click για ανάπτυξη... Οχι εγκεφαλικο ,προς θεου....κι επειτα ποιος θα κοταξει τα μωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:30 Ο EL GATO έγραψε: #2.387 27-12-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νάτο το μελλοντικό κουκλί μου!!Πρώτα ο Θεός με το καλό, θα τον έχω αγκαλίτσα μου σε ένα μήνα!! Click για ανάπτυξη... Στελλα, ειναι, πραγματι, υπεροχος. Σε ζηλευω που θα εχεις δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:03 Η moukelis έγραψε: #2.388 27-12-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ευχαριστώ Δώρα!Είδα κι εγώ την κούκλα σου με τον γαμπρό!!Τι όμορφες στιγμές!Πολύ τρυφερές!Αυτά τα βλεμματα τους..(Kαλά για τη Μόιρα δεν θα είναι και πολύ τρυφερή η συνέχεια,αλλά τί να κάνουμε έτσι είναι αυτά!)Με το καλό να ζευγαρώσουν και να κάνουν πολλά και υγιή μωρουλινάκια!!! Click για ανάπτυξη... Μα δεν ειναι γλυκυτατα και τα δυο; Ευχαριστουμε για τις ευχες,ελπιζουμε συντομα να παρει θαρρος ο Σιμπα και να κανει το καθηκον του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.389 27-12-08 21:37 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα, ειναι, πραγματι, υπεροχος. Σε ζηλευω που θα εχεις δυο. Click για ανάπτυξη... αγαλι αγαλι Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα δεν ειναι γλυκυτατα και τα δυο; Ευχαριστουμε για τις ευχες,ελπιζουμε συντομα να παρει θαρρος ο Σιμπα και να κανει το καθηκον του! Click για ανάπτυξη... Δωρα εχει η Μοιρα οιστρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.390 27-12-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΝΕΚΤΑΡΙΑ!!!!!!Τι φωτογραφίες είναι αυτές του Duran; Επαθα εγκεφαλικό μόλις τις είδα!!!Θεέ μου είναι πανέμορφος!Ακριβώς το στυλ και τα χρώματα που θέλαμε!!! Λοιπόν,σε 1 μήνα και 1 μέρα είναι τα γενέθλια του Γιώργου!Πρέπει να τον έχω μέχρι τότε!!! Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλο ο νεος σας γιος Στέλλα!! Ο Γιωργος το ξερει ή θα ειναι εκπληξη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:06 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.391 27-12-08 22:06 Συγχαρητηρια για τον Duran ειναι ενα εξαιρετικο γατακι,κουκλι,ομορφια μονο,προχτες επαιξα μαζι του επι 40 λεπτα,οπως και με τα αδελφακια του,προσπαθουσα να μοιρασω τον χρονο,χαιδεψα και επαιξα με ολα τα Main coon-akia μικρα μεγαλα:cat:,ειστε πολυ τυχερη που θα τον εχετε συντομα κοντα σας,με προλαβατε μπορω να πω,φυσικα ξερω και εγω το μπεμπακι ποιο ειναι,και ειναι το ακριβως απο κατω,πρεπει να του βρω και παρειτσα ομως,θελω βοηθεια παιδακια,αγαπητα μελη ειμαι σε συγχηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:04 Η ESTELLE έγραψε: #2.392 28-12-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε με το καλο ο νεος σας γιος Στέλλα!! Ο Γιωργος το ξερει ή θα ειναι εκπληξη? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Γιούλη!Εννοείται το ξέρει ο Γιώργος.Δική του επιθυμία ήταν το αγοράκι!Εχει πήξει με 4 γυναίκες μέσα στο σπίτι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:12 Η ESTELLE έγραψε: #2.393 28-12-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Συγχαρητηρια για τον Duran ειναι ενα εξαιρετικο γατακι,κουκλι,ομορφια μονο,προχτες επαιξα μαζι του επι 40 λεπτα,οπως και με τα αδελφακια του,προσπαθουσα να μοιρασω τον χρονο,χαιδεψα και επαιξα με ολα τα Main coon-akia μικρα μεγαλα:cat:,ειστε πολυ τυχερη που θα τον εχετε συντομα κοντα σας,με προλαβατε μπορω να πω,φυσικα ξερω και εγω το μπεμπακι ποιο ειναι,και ειναι το ακριβως απο κατω,πρεπει να του βρω και παρειτσα ομως,θελω βοηθεια παιδακια,αγαπητα μελη ειμαι σε συγχηση Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ και σένα Δημήτρη και καλώς μας ήρθες ξανά στην παρέα!Συλληπήτηρια και για τον παππού σου,πρέπει να τον αγαπούσες πολύ...Δεν ξέρετε πόσο ζηλεύω όλους εσάς που έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε απο κοντά τη Νεκταρία και την υπέροχη γατοοικογένεια της!Μακάρι να μου δοθεί και μένα η ευκαιρία να μπορέσω να δω όλα αυτά απο κοντά και να νιώσω τη χαρά και το θαυμασμό που νιώσατε κι εσείς!Για μένα θα είναι φαντάζομαι σαν να πηγαίνω στην γατοντίσνευλαντ!!Δεν θα θέλω να φύγω με τίποτα!!Ο Elvin είναι υπέροχο μωρό!Σκέτη γλύκα!!Η ζωή με ένα Μειν κουνάκι είναι κάτι που δεν μπορούσα να φανταστώ αν δεν το ζούσα απο κοντά!Είναι γάτες με χαρακτήρα,όπως λέει και η Νεκταρία!!Θα το καταλάβεις όταν με το καλό πάρεις κι εσύ το μικρούλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:25 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.394 28-12-08 00:25 Αχ αχ αχ ανυπομονω δεν φανταζεστε ποσο,σκαω σας λεω,αλλα κανω και υπομονη επισης,ειναι πραγματικα εμπειρια η επισκεψη στον γατοκοσμο της κ.Νεκταριας,πηγαιντε ολοιοιοιοιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Η Νεκταρια έγραψε: #2.395 28-12-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αχ αχ αχ ανυπομονω δεν φανταζεστε ποσο,σκαω σας λεω,αλλα κανω και υπομονη επισης,ειναι πραγματικα εμπειρια η επισκεψη στον γατοκοσμο της κ.Νεκταριας,πηγαιντε ολοιοιοιοιοι Click για ανάπτυξη... προλαβαινετε δεν προλαβαινετε ,με τον καινουργιο χρονο θα κοβω εισητηριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:35 Η ESTELLE έγραψε: #2.396 28-12-08 00:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: προλαβαινετε δεν προλαβαινετε ,με τον καινουργιο χρονο θα κοβω εισητηριο Click για ανάπτυξη... Eδώ εμείς θα αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο σε λίγο!Μόλις ακούν Μειν Κουν ή βλέπουν καμιά φωτό της μικρής στο κινητό μου όλοι θέλουν να έρθουν να τη δουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:37 Η Νεκταρια έγραψε: #2.397 28-12-08 00:37 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eδώ εμείς θα αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο σε λίγο!Μόλις ακούν Μειν Κουν ή βλέπουν καμιά φωτό της μικρής στο κινητό μου όλοι θέλουν να έρθουν να τη δουν!! Click για ανάπτυξη... ελα σουφεξε ο μικρος θα σου ερθει τσαμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:37 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.398 28-12-08 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: προλαβαινετε δεν προλαβαινετε ,με τον καινουργιο χρονο θα κοβω εισητηριο Click για ανάπτυξη... Να μου το θυμαστε κυρια Νεκταρια,οντως θα γινεται CatNektarLand Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:40 Η Νεκταρια έγραψε: #2.399 28-12-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Να μου το θυμαστε κυρια Νεκταρια,οντως θα γινεται CatNektarLand Click για ανάπτυξη... Ας το δω κι αυτο κι ας πεθανω λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η ESTELLE έγραψε: #2.400 28-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ας το δω κι αυτο κι ας πεθανω λες Click για ανάπτυξη... Οχι,μη!!Περίμενε να έρθω εγώ πρώτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Νάτο το μελλοντικό κουκλί μου!!Πρώτα ο Θεός με το καλό, θα τον έχω αγκαλίτσα μου σε ένα μήνα!! Click για ανάπτυξη... Στελλα, ειναι, πραγματι, υπεροχος. Σε ζηλευω που θα εχεις δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:03 Η moukelis έγραψε: #2.388 27-12-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ευχαριστώ Δώρα!Είδα κι εγώ την κούκλα σου με τον γαμπρό!!Τι όμορφες στιγμές!Πολύ τρυφερές!Αυτά τα βλεμματα τους..(Kαλά για τη Μόιρα δεν θα είναι και πολύ τρυφερή η συνέχεια,αλλά τί να κάνουμε έτσι είναι αυτά!)Με το καλό να ζευγαρώσουν και να κάνουν πολλά και υγιή μωρουλινάκια!!! Click για ανάπτυξη... Μα δεν ειναι γλυκυτατα και τα δυο; Ευχαριστουμε για τις ευχες,ελπιζουμε συντομα να παρει θαρρος ο Σιμπα και να κανει το καθηκον του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.389 27-12-08 21:37 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα, ειναι, πραγματι, υπεροχος. Σε ζηλευω που θα εχεις δυο. Click για ανάπτυξη... αγαλι αγαλι Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα δεν ειναι γλυκυτατα και τα δυο; Ευχαριστουμε για τις ευχες,ελπιζουμε συντομα να παρει θαρρος ο Σιμπα και να κανει το καθηκον του! Click για ανάπτυξη... Δωρα εχει η Μοιρα οιστρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.390 27-12-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΝΕΚΤΑΡΙΑ!!!!!!Τι φωτογραφίες είναι αυτές του Duran; Επαθα εγκεφαλικό μόλις τις είδα!!!Θεέ μου είναι πανέμορφος!Ακριβώς το στυλ και τα χρώματα που θέλαμε!!! Λοιπόν,σε 1 μήνα και 1 μέρα είναι τα γενέθλια του Γιώργου!Πρέπει να τον έχω μέχρι τότε!!! Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλο ο νεος σας γιος Στέλλα!! Ο Γιωργος το ξερει ή θα ειναι εκπληξη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:06 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.391 27-12-08 22:06 Συγχαρητηρια για τον Duran ειναι ενα εξαιρετικο γατακι,κουκλι,ομορφια μονο,προχτες επαιξα μαζι του επι 40 λεπτα,οπως και με τα αδελφακια του,προσπαθουσα να μοιρασω τον χρονο,χαιδεψα και επαιξα με ολα τα Main coon-akia μικρα μεγαλα:cat:,ειστε πολυ τυχερη που θα τον εχετε συντομα κοντα σας,με προλαβατε μπορω να πω,φυσικα ξερω και εγω το μπεμπακι ποιο ειναι,και ειναι το ακριβως απο κατω,πρεπει να του βρω και παρειτσα ομως,θελω βοηθεια παιδακια,αγαπητα μελη ειμαι σε συγχηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:04 Η ESTELLE έγραψε: #2.392 28-12-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε με το καλο ο νεος σας γιος Στέλλα!! Ο Γιωργος το ξερει ή θα ειναι εκπληξη? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Γιούλη!Εννοείται το ξέρει ο Γιώργος.Δική του επιθυμία ήταν το αγοράκι!Εχει πήξει με 4 γυναίκες μέσα στο σπίτι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:12 Η ESTELLE έγραψε: #2.393 28-12-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Συγχαρητηρια για τον Duran ειναι ενα εξαιρετικο γατακι,κουκλι,ομορφια μονο,προχτες επαιξα μαζι του επι 40 λεπτα,οπως και με τα αδελφακια του,προσπαθουσα να μοιρασω τον χρονο,χαιδεψα και επαιξα με ολα τα Main coon-akia μικρα μεγαλα:cat:,ειστε πολυ τυχερη που θα τον εχετε συντομα κοντα σας,με προλαβατε μπορω να πω,φυσικα ξερω και εγω το μπεμπακι ποιο ειναι,και ειναι το ακριβως απο κατω,πρεπει να του βρω και παρειτσα ομως,θελω βοηθεια παιδακια,αγαπητα μελη ειμαι σε συγχηση Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ και σένα Δημήτρη και καλώς μας ήρθες ξανά στην παρέα!Συλληπήτηρια και για τον παππού σου,πρέπει να τον αγαπούσες πολύ...Δεν ξέρετε πόσο ζηλεύω όλους εσάς που έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε απο κοντά τη Νεκταρία και την υπέροχη γατοοικογένεια της!Μακάρι να μου δοθεί και μένα η ευκαιρία να μπορέσω να δω όλα αυτά απο κοντά και να νιώσω τη χαρά και το θαυμασμό που νιώσατε κι εσείς!Για μένα θα είναι φαντάζομαι σαν να πηγαίνω στην γατοντίσνευλαντ!!Δεν θα θέλω να φύγω με τίποτα!!Ο Elvin είναι υπέροχο μωρό!Σκέτη γλύκα!!Η ζωή με ένα Μειν κουνάκι είναι κάτι που δεν μπορούσα να φανταστώ αν δεν το ζούσα απο κοντά!Είναι γάτες με χαρακτήρα,όπως λέει και η Νεκταρία!!Θα το καταλάβεις όταν με το καλό πάρεις κι εσύ το μικρούλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:25 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.394 28-12-08 00:25 Αχ αχ αχ ανυπομονω δεν φανταζεστε ποσο,σκαω σας λεω,αλλα κανω και υπομονη επισης,ειναι πραγματικα εμπειρια η επισκεψη στον γατοκοσμο της κ.Νεκταριας,πηγαιντε ολοιοιοιοιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Η Νεκταρια έγραψε: #2.395 28-12-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αχ αχ αχ ανυπομονω δεν φανταζεστε ποσο,σκαω σας λεω,αλλα κανω και υπομονη επισης,ειναι πραγματικα εμπειρια η επισκεψη στον γατοκοσμο της κ.Νεκταριας,πηγαιντε ολοιοιοιοιοι Click για ανάπτυξη... προλαβαινετε δεν προλαβαινετε ,με τον καινουργιο χρονο θα κοβω εισητηριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:35 Η ESTELLE έγραψε: #2.396 28-12-08 00:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: προλαβαινετε δεν προλαβαινετε ,με τον καινουργιο χρονο θα κοβω εισητηριο Click για ανάπτυξη... Eδώ εμείς θα αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο σε λίγο!Μόλις ακούν Μειν Κουν ή βλέπουν καμιά φωτό της μικρής στο κινητό μου όλοι θέλουν να έρθουν να τη δουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:37 Η Νεκταρια έγραψε: #2.397 28-12-08 00:37 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eδώ εμείς θα αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο σε λίγο!Μόλις ακούν Μειν Κουν ή βλέπουν καμιά φωτό της μικρής στο κινητό μου όλοι θέλουν να έρθουν να τη δουν!! Click για ανάπτυξη... ελα σουφεξε ο μικρος θα σου ερθει τσαμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:37 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.398 28-12-08 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: προλαβαινετε δεν προλαβαινετε ,με τον καινουργιο χρονο θα κοβω εισητηριο Click για ανάπτυξη... Να μου το θυμαστε κυρια Νεκταρια,οντως θα γινεται CatNektarLand Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:40 Η Νεκταρια έγραψε: #2.399 28-12-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Να μου το θυμαστε κυρια Νεκταρια,οντως θα γινεται CatNektarLand Click για ανάπτυξη... Ας το δω κι αυτο κι ας πεθανω λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η ESTELLE έγραψε: #2.400 28-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ας το δω κι αυτο κι ας πεθανω λες Click για ανάπτυξη... Οχι,μη!!Περίμενε να έρθω εγώ πρώτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ευχαριστώ Δώρα!Είδα κι εγώ την κούκλα σου με τον γαμπρό!!Τι όμορφες στιγμές!Πολύ τρυφερές!Αυτά τα βλεμματα τους..(Kαλά για τη Μόιρα δεν θα είναι και πολύ τρυφερή η συνέχεια,αλλά τί να κάνουμε έτσι είναι αυτά!)Με το καλό να ζευγαρώσουν και να κάνουν πολλά και υγιή μωρουλινάκια!!! Click για ανάπτυξη... Μα δεν ειναι γλυκυτατα και τα δυο; Ευχαριστουμε για τις ευχες,ελπιζουμε συντομα να παρει θαρρος ο Σιμπα και να κανει το καθηκον του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.389 27-12-08 21:37 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα, ειναι, πραγματι, υπεροχος. Σε ζηλευω που θα εχεις δυο. Click για ανάπτυξη... αγαλι αγαλι Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα δεν ειναι γλυκυτατα και τα δυο; Ευχαριστουμε για τις ευχες,ελπιζουμε συντομα να παρει θαρρος ο Σιμπα και να κανει το καθηκον του! Click για ανάπτυξη... Δωρα εχει η Μοιρα οιστρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.390 27-12-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΝΕΚΤΑΡΙΑ!!!!!!Τι φωτογραφίες είναι αυτές του Duran; Επαθα εγκεφαλικό μόλις τις είδα!!!Θεέ μου είναι πανέμορφος!Ακριβώς το στυλ και τα χρώματα που θέλαμε!!! Λοιπόν,σε 1 μήνα και 1 μέρα είναι τα γενέθλια του Γιώργου!Πρέπει να τον έχω μέχρι τότε!!! Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλο ο νεος σας γιος Στέλλα!! Ο Γιωργος το ξερει ή θα ειναι εκπληξη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:06 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.391 27-12-08 22:06 Συγχαρητηρια για τον Duran ειναι ενα εξαιρετικο γατακι,κουκλι,ομορφια μονο,προχτες επαιξα μαζι του επι 40 λεπτα,οπως και με τα αδελφακια του,προσπαθουσα να μοιρασω τον χρονο,χαιδεψα και επαιξα με ολα τα Main coon-akia μικρα μεγαλα:cat:,ειστε πολυ τυχερη που θα τον εχετε συντομα κοντα σας,με προλαβατε μπορω να πω,φυσικα ξερω και εγω το μπεμπακι ποιο ειναι,και ειναι το ακριβως απο κατω,πρεπει να του βρω και παρειτσα ομως,θελω βοηθεια παιδακια,αγαπητα μελη ειμαι σε συγχηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:04 Η ESTELLE έγραψε: #2.392 28-12-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε με το καλο ο νεος σας γιος Στέλλα!! Ο Γιωργος το ξερει ή θα ειναι εκπληξη? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Γιούλη!Εννοείται το ξέρει ο Γιώργος.Δική του επιθυμία ήταν το αγοράκι!Εχει πήξει με 4 γυναίκες μέσα στο σπίτι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:12 Η ESTELLE έγραψε: #2.393 28-12-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Συγχαρητηρια για τον Duran ειναι ενα εξαιρετικο γατακι,κουκλι,ομορφια μονο,προχτες επαιξα μαζι του επι 40 λεπτα,οπως και με τα αδελφακια του,προσπαθουσα να μοιρασω τον χρονο,χαιδεψα και επαιξα με ολα τα Main coon-akia μικρα μεγαλα:cat:,ειστε πολυ τυχερη που θα τον εχετε συντομα κοντα σας,με προλαβατε μπορω να πω,φυσικα ξερω και εγω το μπεμπακι ποιο ειναι,και ειναι το ακριβως απο κατω,πρεπει να του βρω και παρειτσα ομως,θελω βοηθεια παιδακια,αγαπητα μελη ειμαι σε συγχηση Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ και σένα Δημήτρη και καλώς μας ήρθες ξανά στην παρέα!Συλληπήτηρια και για τον παππού σου,πρέπει να τον αγαπούσες πολύ...Δεν ξέρετε πόσο ζηλεύω όλους εσάς που έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε απο κοντά τη Νεκταρία και την υπέροχη γατοοικογένεια της!Μακάρι να μου δοθεί και μένα η ευκαιρία να μπορέσω να δω όλα αυτά απο κοντά και να νιώσω τη χαρά και το θαυμασμό που νιώσατε κι εσείς!Για μένα θα είναι φαντάζομαι σαν να πηγαίνω στην γατοντίσνευλαντ!!Δεν θα θέλω να φύγω με τίποτα!!Ο Elvin είναι υπέροχο μωρό!Σκέτη γλύκα!!Η ζωή με ένα Μειν κουνάκι είναι κάτι που δεν μπορούσα να φανταστώ αν δεν το ζούσα απο κοντά!Είναι γάτες με χαρακτήρα,όπως λέει και η Νεκταρία!!Θα το καταλάβεις όταν με το καλό πάρεις κι εσύ το μικρούλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:25 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.394 28-12-08 00:25 Αχ αχ αχ ανυπομονω δεν φανταζεστε ποσο,σκαω σας λεω,αλλα κανω και υπομονη επισης,ειναι πραγματικα εμπειρια η επισκεψη στον γατοκοσμο της κ.Νεκταριας,πηγαιντε ολοιοιοιοιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Η Νεκταρια έγραψε: #2.395 28-12-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αχ αχ αχ ανυπομονω δεν φανταζεστε ποσο,σκαω σας λεω,αλλα κανω και υπομονη επισης,ειναι πραγματικα εμπειρια η επισκεψη στον γατοκοσμο της κ.Νεκταριας,πηγαιντε ολοιοιοιοιοι Click για ανάπτυξη... προλαβαινετε δεν προλαβαινετε ,με τον καινουργιο χρονο θα κοβω εισητηριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:35 Η ESTELLE έγραψε: #2.396 28-12-08 00:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: προλαβαινετε δεν προλαβαινετε ,με τον καινουργιο χρονο θα κοβω εισητηριο Click για ανάπτυξη... Eδώ εμείς θα αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο σε λίγο!Μόλις ακούν Μειν Κουν ή βλέπουν καμιά φωτό της μικρής στο κινητό μου όλοι θέλουν να έρθουν να τη δουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:37 Η Νεκταρια έγραψε: #2.397 28-12-08 00:37 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eδώ εμείς θα αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο σε λίγο!Μόλις ακούν Μειν Κουν ή βλέπουν καμιά φωτό της μικρής στο κινητό μου όλοι θέλουν να έρθουν να τη δουν!! Click για ανάπτυξη... ελα σουφεξε ο μικρος θα σου ερθει τσαμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:37 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.398 28-12-08 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: προλαβαινετε δεν προλαβαινετε ,με τον καινουργιο χρονο θα κοβω εισητηριο Click για ανάπτυξη... Να μου το θυμαστε κυρια Νεκταρια,οντως θα γινεται CatNektarLand Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:40 Η Νεκταρια έγραψε: #2.399 28-12-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Να μου το θυμαστε κυρια Νεκταρια,οντως θα γινεται CatNektarLand Click για ανάπτυξη... Ας το δω κι αυτο κι ας πεθανω λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η ESTELLE έγραψε: #2.400 28-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ας το δω κι αυτο κι ας πεθανω λες Click για ανάπτυξη... Οχι,μη!!Περίμενε να έρθω εγώ πρώτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Στελλα, ειναι, πραγματι, υπεροχος. Σε ζηλευω που θα εχεις δυο. Click για ανάπτυξη... αγαλι αγαλι Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα δεν ειναι γλυκυτατα και τα δυο; Ευχαριστουμε για τις ευχες,ελπιζουμε συντομα να παρει θαρρος ο Σιμπα και να κανει το καθηκον του! Click για ανάπτυξη... Δωρα εχει η Μοιρα οιστρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.390 27-12-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΝΕΚΤΑΡΙΑ!!!!!!Τι φωτογραφίες είναι αυτές του Duran; Επαθα εγκεφαλικό μόλις τις είδα!!!Θεέ μου είναι πανέμορφος!Ακριβώς το στυλ και τα χρώματα που θέλαμε!!! Λοιπόν,σε 1 μήνα και 1 μέρα είναι τα γενέθλια του Γιώργου!Πρέπει να τον έχω μέχρι τότε!!! Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλο ο νεος σας γιος Στέλλα!! Ο Γιωργος το ξερει ή θα ειναι εκπληξη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:06 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.391 27-12-08 22:06 Συγχαρητηρια για τον Duran ειναι ενα εξαιρετικο γατακι,κουκλι,ομορφια μονο,προχτες επαιξα μαζι του επι 40 λεπτα,οπως και με τα αδελφακια του,προσπαθουσα να μοιρασω τον χρονο,χαιδεψα και επαιξα με ολα τα Main coon-akia μικρα μεγαλα:cat:,ειστε πολυ τυχερη που θα τον εχετε συντομα κοντα σας,με προλαβατε μπορω να πω,φυσικα ξερω και εγω το μπεμπακι ποιο ειναι,και ειναι το ακριβως απο κατω,πρεπει να του βρω και παρειτσα ομως,θελω βοηθεια παιδακια,αγαπητα μελη ειμαι σε συγχηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:04 Η ESTELLE έγραψε: #2.392 28-12-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε με το καλο ο νεος σας γιος Στέλλα!! Ο Γιωργος το ξερει ή θα ειναι εκπληξη? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Γιούλη!Εννοείται το ξέρει ο Γιώργος.Δική του επιθυμία ήταν το αγοράκι!Εχει πήξει με 4 γυναίκες μέσα στο σπίτι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:12 Η ESTELLE έγραψε: #2.393 28-12-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Συγχαρητηρια για τον Duran ειναι ενα εξαιρετικο γατακι,κουκλι,ομορφια μονο,προχτες επαιξα μαζι του επι 40 λεπτα,οπως και με τα αδελφακια του,προσπαθουσα να μοιρασω τον χρονο,χαιδεψα και επαιξα με ολα τα Main coon-akia μικρα μεγαλα:cat:,ειστε πολυ τυχερη που θα τον εχετε συντομα κοντα σας,με προλαβατε μπορω να πω,φυσικα ξερω και εγω το μπεμπακι ποιο ειναι,και ειναι το ακριβως απο κατω,πρεπει να του βρω και παρειτσα ομως,θελω βοηθεια παιδακια,αγαπητα μελη ειμαι σε συγχηση Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ και σένα Δημήτρη και καλώς μας ήρθες ξανά στην παρέα!Συλληπήτηρια και για τον παππού σου,πρέπει να τον αγαπούσες πολύ...Δεν ξέρετε πόσο ζηλεύω όλους εσάς που έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε απο κοντά τη Νεκταρία και την υπέροχη γατοοικογένεια της!Μακάρι να μου δοθεί και μένα η ευκαιρία να μπορέσω να δω όλα αυτά απο κοντά και να νιώσω τη χαρά και το θαυμασμό που νιώσατε κι εσείς!Για μένα θα είναι φαντάζομαι σαν να πηγαίνω στην γατοντίσνευλαντ!!Δεν θα θέλω να φύγω με τίποτα!!Ο Elvin είναι υπέροχο μωρό!Σκέτη γλύκα!!Η ζωή με ένα Μειν κουνάκι είναι κάτι που δεν μπορούσα να φανταστώ αν δεν το ζούσα απο κοντά!Είναι γάτες με χαρακτήρα,όπως λέει και η Νεκταρία!!Θα το καταλάβεις όταν με το καλό πάρεις κι εσύ το μικρούλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:25 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.394 28-12-08 00:25 Αχ αχ αχ ανυπομονω δεν φανταζεστε ποσο,σκαω σας λεω,αλλα κανω και υπομονη επισης,ειναι πραγματικα εμπειρια η επισκεψη στον γατοκοσμο της κ.Νεκταριας,πηγαιντε ολοιοιοιοιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Η Νεκταρια έγραψε: #2.395 28-12-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αχ αχ αχ ανυπομονω δεν φανταζεστε ποσο,σκαω σας λεω,αλλα κανω και υπομονη επισης,ειναι πραγματικα εμπειρια η επισκεψη στον γατοκοσμο της κ.Νεκταριας,πηγαιντε ολοιοιοιοιοι Click για ανάπτυξη... προλαβαινετε δεν προλαβαινετε ,με τον καινουργιο χρονο θα κοβω εισητηριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:35 Η ESTELLE έγραψε: #2.396 28-12-08 00:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: προλαβαινετε δεν προλαβαινετε ,με τον καινουργιο χρονο θα κοβω εισητηριο Click για ανάπτυξη... Eδώ εμείς θα αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο σε λίγο!Μόλις ακούν Μειν Κουν ή βλέπουν καμιά φωτό της μικρής στο κινητό μου όλοι θέλουν να έρθουν να τη δουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:37 Η Νεκταρια έγραψε: #2.397 28-12-08 00:37 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eδώ εμείς θα αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο σε λίγο!Μόλις ακούν Μειν Κουν ή βλέπουν καμιά φωτό της μικρής στο κινητό μου όλοι θέλουν να έρθουν να τη δουν!! Click για ανάπτυξη... ελα σουφεξε ο μικρος θα σου ερθει τσαμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:37 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.398 28-12-08 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: προλαβαινετε δεν προλαβαινετε ,με τον καινουργιο χρονο θα κοβω εισητηριο Click για ανάπτυξη... Να μου το θυμαστε κυρια Νεκταρια,οντως θα γινεται CatNektarLand Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:40 Η Νεκταρια έγραψε: #2.399 28-12-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Να μου το θυμαστε κυρια Νεκταρια,οντως θα γινεται CatNektarLand Click για ανάπτυξη... Ας το δω κι αυτο κι ας πεθανω λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η ESTELLE έγραψε: #2.400 28-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ας το δω κι αυτο κι ας πεθανω λες Click για ανάπτυξη... Οχι,μη!!Περίμενε να έρθω εγώ πρώτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: ΝΕΚΤΑΡΙΑ!!!!!!Τι φωτογραφίες είναι αυτές του Duran; Επαθα εγκεφαλικό μόλις τις είδα!!!Θεέ μου είναι πανέμορφος!Ακριβώς το στυλ και τα χρώματα που θέλαμε!!! Λοιπόν,σε 1 μήνα και 1 μέρα είναι τα γενέθλια του Γιώργου!Πρέπει να τον έχω μέχρι τότε!!! Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλο ο νεος σας γιος Στέλλα!! Ο Γιωργος το ξερει ή θα ειναι εκπληξη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:06 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.391 27-12-08 22:06 Συγχαρητηρια για τον Duran ειναι ενα εξαιρετικο γατακι,κουκλι,ομορφια μονο,προχτες επαιξα μαζι του επι 40 λεπτα,οπως και με τα αδελφακια του,προσπαθουσα να μοιρασω τον χρονο,χαιδεψα και επαιξα με ολα τα Main coon-akia μικρα μεγαλα:cat:,ειστε πολυ τυχερη που θα τον εχετε συντομα κοντα σας,με προλαβατε μπορω να πω,φυσικα ξερω και εγω το μπεμπακι ποιο ειναι,και ειναι το ακριβως απο κατω,πρεπει να του βρω και παρειτσα ομως,θελω βοηθεια παιδακια,αγαπητα μελη ειμαι σε συγχηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:04 Η ESTELLE έγραψε: #2.392 28-12-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε με το καλο ο νεος σας γιος Στέλλα!! Ο Γιωργος το ξερει ή θα ειναι εκπληξη? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Γιούλη!Εννοείται το ξέρει ο Γιώργος.Δική του επιθυμία ήταν το αγοράκι!Εχει πήξει με 4 γυναίκες μέσα στο σπίτι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:12 Η ESTELLE έγραψε: #2.393 28-12-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Συγχαρητηρια για τον Duran ειναι ενα εξαιρετικο γατακι,κουκλι,ομορφια μονο,προχτες επαιξα μαζι του επι 40 λεπτα,οπως και με τα αδελφακια του,προσπαθουσα να μοιρασω τον χρονο,χαιδεψα και επαιξα με ολα τα Main coon-akia μικρα μεγαλα:cat:,ειστε πολυ τυχερη που θα τον εχετε συντομα κοντα σας,με προλαβατε μπορω να πω,φυσικα ξερω και εγω το μπεμπακι ποιο ειναι,και ειναι το ακριβως απο κατω,πρεπει να του βρω και παρειτσα ομως,θελω βοηθεια παιδακια,αγαπητα μελη ειμαι σε συγχηση Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ και σένα Δημήτρη και καλώς μας ήρθες ξανά στην παρέα!Συλληπήτηρια και για τον παππού σου,πρέπει να τον αγαπούσες πολύ...Δεν ξέρετε πόσο ζηλεύω όλους εσάς που έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε απο κοντά τη Νεκταρία και την υπέροχη γατοοικογένεια της!Μακάρι να μου δοθεί και μένα η ευκαιρία να μπορέσω να δω όλα αυτά απο κοντά και να νιώσω τη χαρά και το θαυμασμό που νιώσατε κι εσείς!Για μένα θα είναι φαντάζομαι σαν να πηγαίνω στην γατοντίσνευλαντ!!Δεν θα θέλω να φύγω με τίποτα!!Ο Elvin είναι υπέροχο μωρό!Σκέτη γλύκα!!Η ζωή με ένα Μειν κουνάκι είναι κάτι που δεν μπορούσα να φανταστώ αν δεν το ζούσα απο κοντά!Είναι γάτες με χαρακτήρα,όπως λέει και η Νεκταρία!!Θα το καταλάβεις όταν με το καλό πάρεις κι εσύ το μικρούλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:25 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.394 28-12-08 00:25 Αχ αχ αχ ανυπομονω δεν φανταζεστε ποσο,σκαω σας λεω,αλλα κανω και υπομονη επισης,ειναι πραγματικα εμπειρια η επισκεψη στον γατοκοσμο της κ.Νεκταριας,πηγαιντε ολοιοιοιοιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Η Νεκταρια έγραψε: #2.395 28-12-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αχ αχ αχ ανυπομονω δεν φανταζεστε ποσο,σκαω σας λεω,αλλα κανω και υπομονη επισης,ειναι πραγματικα εμπειρια η επισκεψη στον γατοκοσμο της κ.Νεκταριας,πηγαιντε ολοιοιοιοιοι Click για ανάπτυξη... προλαβαινετε δεν προλαβαινετε ,με τον καινουργιο χρονο θα κοβω εισητηριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:35 Η ESTELLE έγραψε: #2.396 28-12-08 00:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: προλαβαινετε δεν προλαβαινετε ,με τον καινουργιο χρονο θα κοβω εισητηριο Click για ανάπτυξη... Eδώ εμείς θα αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο σε λίγο!Μόλις ακούν Μειν Κουν ή βλέπουν καμιά φωτό της μικρής στο κινητό μου όλοι θέλουν να έρθουν να τη δουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:37 Η Νεκταρια έγραψε: #2.397 28-12-08 00:37 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eδώ εμείς θα αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο σε λίγο!Μόλις ακούν Μειν Κουν ή βλέπουν καμιά φωτό της μικρής στο κινητό μου όλοι θέλουν να έρθουν να τη δουν!! Click για ανάπτυξη... ελα σουφεξε ο μικρος θα σου ερθει τσαμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:37 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.398 28-12-08 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: προλαβαινετε δεν προλαβαινετε ,με τον καινουργιο χρονο θα κοβω εισητηριο Click για ανάπτυξη... Να μου το θυμαστε κυρια Νεκταρια,οντως θα γινεται CatNektarLand Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:40 Η Νεκταρια έγραψε: #2.399 28-12-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Να μου το θυμαστε κυρια Νεκταρια,οντως θα γινεται CatNektarLand Click για ανάπτυξη... Ας το δω κι αυτο κι ας πεθανω λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η ESTELLE έγραψε: #2.400 28-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ας το δω κι αυτο κι ας πεθανω λες Click για ανάπτυξη... Οχι,μη!!Περίμενε να έρθω εγώ πρώτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συγχαρητηρια για τον Duran ειναι ενα εξαιρετικο γατακι,κουκλι,ομορφια μονο,προχτες επαιξα μαζι του επι 40 λεπτα,οπως και με τα αδελφακια του,προσπαθουσα να μοιρασω τον χρονο,χαιδεψα και επαιξα με ολα τα Main coon-akia μικρα μεγαλα:cat:,ειστε πολυ τυχερη που θα τον εχετε συντομα κοντα σας,με προλαβατε μπορω να πω,φυσικα ξερω και εγω το μπεμπακι ποιο ειναι,και ειναι το ακριβως απο κατω,πρεπει να του βρω και παρειτσα ομως,θελω βοηθεια παιδακια,αγαπητα μελη ειμαι σε συγχηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:04 Η ESTELLE έγραψε: #2.392 28-12-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε με το καλο ο νεος σας γιος Στέλλα!! Ο Γιωργος το ξερει ή θα ειναι εκπληξη? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Γιούλη!Εννοείται το ξέρει ο Γιώργος.Δική του επιθυμία ήταν το αγοράκι!Εχει πήξει με 4 γυναίκες μέσα στο σπίτι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:12 Η ESTELLE έγραψε: #2.393 28-12-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Συγχαρητηρια για τον Duran ειναι ενα εξαιρετικο γατακι,κουκλι,ομορφια μονο,προχτες επαιξα μαζι του επι 40 λεπτα,οπως και με τα αδελφακια του,προσπαθουσα να μοιρασω τον χρονο,χαιδεψα και επαιξα με ολα τα Main coon-akia μικρα μεγαλα:cat:,ειστε πολυ τυχερη που θα τον εχετε συντομα κοντα σας,με προλαβατε μπορω να πω,φυσικα ξερω και εγω το μπεμπακι ποιο ειναι,και ειναι το ακριβως απο κατω,πρεπει να του βρω και παρειτσα ομως,θελω βοηθεια παιδακια,αγαπητα μελη ειμαι σε συγχηση Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ και σένα Δημήτρη και καλώς μας ήρθες ξανά στην παρέα!Συλληπήτηρια και για τον παππού σου,πρέπει να τον αγαπούσες πολύ...Δεν ξέρετε πόσο ζηλεύω όλους εσάς που έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε απο κοντά τη Νεκταρία και την υπέροχη γατοοικογένεια της!Μακάρι να μου δοθεί και μένα η ευκαιρία να μπορέσω να δω όλα αυτά απο κοντά και να νιώσω τη χαρά και το θαυμασμό που νιώσατε κι εσείς!Για μένα θα είναι φαντάζομαι σαν να πηγαίνω στην γατοντίσνευλαντ!!Δεν θα θέλω να φύγω με τίποτα!!Ο Elvin είναι υπέροχο μωρό!Σκέτη γλύκα!!Η ζωή με ένα Μειν κουνάκι είναι κάτι που δεν μπορούσα να φανταστώ αν δεν το ζούσα απο κοντά!Είναι γάτες με χαρακτήρα,όπως λέει και η Νεκταρία!!Θα το καταλάβεις όταν με το καλό πάρεις κι εσύ το μικρούλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:25 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.394 28-12-08 00:25 Αχ αχ αχ ανυπομονω δεν φανταζεστε ποσο,σκαω σας λεω,αλλα κανω και υπομονη επισης,ειναι πραγματικα εμπειρια η επισκεψη στον γατοκοσμο της κ.Νεκταριας,πηγαιντε ολοιοιοιοιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Η Νεκταρια έγραψε: #2.395 28-12-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αχ αχ αχ ανυπομονω δεν φανταζεστε ποσο,σκαω σας λεω,αλλα κανω και υπομονη επισης,ειναι πραγματικα εμπειρια η επισκεψη στον γατοκοσμο της κ.Νεκταριας,πηγαιντε ολοιοιοιοιοι Click για ανάπτυξη... προλαβαινετε δεν προλαβαινετε ,με τον καινουργιο χρονο θα κοβω εισητηριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:35 Η ESTELLE έγραψε: #2.396 28-12-08 00:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: προλαβαινετε δεν προλαβαινετε ,με τον καινουργιο χρονο θα κοβω εισητηριο Click για ανάπτυξη... Eδώ εμείς θα αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο σε λίγο!Μόλις ακούν Μειν Κουν ή βλέπουν καμιά φωτό της μικρής στο κινητό μου όλοι θέλουν να έρθουν να τη δουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:37 Η Νεκταρια έγραψε: #2.397 28-12-08 00:37 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eδώ εμείς θα αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο σε λίγο!Μόλις ακούν Μειν Κουν ή βλέπουν καμιά φωτό της μικρής στο κινητό μου όλοι θέλουν να έρθουν να τη δουν!! Click για ανάπτυξη... ελα σουφεξε ο μικρος θα σου ερθει τσαμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:37 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.398 28-12-08 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: προλαβαινετε δεν προλαβαινετε ,με τον καινουργιο χρονο θα κοβω εισητηριο Click για ανάπτυξη... Να μου το θυμαστε κυρια Νεκταρια,οντως θα γινεται CatNektarLand Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:40 Η Νεκταρια έγραψε: #2.399 28-12-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Να μου το θυμαστε κυρια Νεκταρια,οντως θα γινεται CatNektarLand Click για ανάπτυξη... Ας το δω κι αυτο κι ας πεθανω λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η ESTELLE έγραψε: #2.400 28-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ας το δω κι αυτο κι ας πεθανω λες Click για ανάπτυξη... Οχι,μη!!Περίμενε να έρθω εγώ πρώτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε με το καλο ο νεος σας γιος Στέλλα!! Ο Γιωργος το ξερει ή θα ειναι εκπληξη? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Γιούλη!Εννοείται το ξέρει ο Γιώργος.Δική του επιθυμία ήταν το αγοράκι!Εχει πήξει με 4 γυναίκες μέσα στο σπίτι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:12 Η ESTELLE έγραψε: #2.393 28-12-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Συγχαρητηρια για τον Duran ειναι ενα εξαιρετικο γατακι,κουκλι,ομορφια μονο,προχτες επαιξα μαζι του επι 40 λεπτα,οπως και με τα αδελφακια του,προσπαθουσα να μοιρασω τον χρονο,χαιδεψα και επαιξα με ολα τα Main coon-akia μικρα μεγαλα:cat:,ειστε πολυ τυχερη που θα τον εχετε συντομα κοντα σας,με προλαβατε μπορω να πω,φυσικα ξερω και εγω το μπεμπακι ποιο ειναι,και ειναι το ακριβως απο κατω,πρεπει να του βρω και παρειτσα ομως,θελω βοηθεια παιδακια,αγαπητα μελη ειμαι σε συγχηση Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ και σένα Δημήτρη και καλώς μας ήρθες ξανά στην παρέα!Συλληπήτηρια και για τον παππού σου,πρέπει να τον αγαπούσες πολύ...Δεν ξέρετε πόσο ζηλεύω όλους εσάς που έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε απο κοντά τη Νεκταρία και την υπέροχη γατοοικογένεια της!Μακάρι να μου δοθεί και μένα η ευκαιρία να μπορέσω να δω όλα αυτά απο κοντά και να νιώσω τη χαρά και το θαυμασμό που νιώσατε κι εσείς!Για μένα θα είναι φαντάζομαι σαν να πηγαίνω στην γατοντίσνευλαντ!!Δεν θα θέλω να φύγω με τίποτα!!Ο Elvin είναι υπέροχο μωρό!Σκέτη γλύκα!!Η ζωή με ένα Μειν κουνάκι είναι κάτι που δεν μπορούσα να φανταστώ αν δεν το ζούσα απο κοντά!Είναι γάτες με χαρακτήρα,όπως λέει και η Νεκταρία!!Θα το καταλάβεις όταν με το καλό πάρεις κι εσύ το μικρούλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:25 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.394 28-12-08 00:25 Αχ αχ αχ ανυπομονω δεν φανταζεστε ποσο,σκαω σας λεω,αλλα κανω και υπομονη επισης,ειναι πραγματικα εμπειρια η επισκεψη στον γατοκοσμο της κ.Νεκταριας,πηγαιντε ολοιοιοιοιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Η Νεκταρια έγραψε: #2.395 28-12-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αχ αχ αχ ανυπομονω δεν φανταζεστε ποσο,σκαω σας λεω,αλλα κανω και υπομονη επισης,ειναι πραγματικα εμπειρια η επισκεψη στον γατοκοσμο της κ.Νεκταριας,πηγαιντε ολοιοιοιοιοι Click για ανάπτυξη... προλαβαινετε δεν προλαβαινετε ,με τον καινουργιο χρονο θα κοβω εισητηριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:35 Η ESTELLE έγραψε: #2.396 28-12-08 00:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: προλαβαινετε δεν προλαβαινετε ,με τον καινουργιο χρονο θα κοβω εισητηριο Click για ανάπτυξη... Eδώ εμείς θα αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο σε λίγο!Μόλις ακούν Μειν Κουν ή βλέπουν καμιά φωτό της μικρής στο κινητό μου όλοι θέλουν να έρθουν να τη δουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:37 Η Νεκταρια έγραψε: #2.397 28-12-08 00:37 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eδώ εμείς θα αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο σε λίγο!Μόλις ακούν Μειν Κουν ή βλέπουν καμιά φωτό της μικρής στο κινητό μου όλοι θέλουν να έρθουν να τη δουν!! Click για ανάπτυξη... ελα σουφεξε ο μικρος θα σου ερθει τσαμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:37 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.398 28-12-08 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: προλαβαινετε δεν προλαβαινετε ,με τον καινουργιο χρονο θα κοβω εισητηριο Click για ανάπτυξη... Να μου το θυμαστε κυρια Νεκταρια,οντως θα γινεται CatNektarLand Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:40 Η Νεκταρια έγραψε: #2.399 28-12-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Να μου το θυμαστε κυρια Νεκταρια,οντως θα γινεται CatNektarLand Click για ανάπτυξη... Ας το δω κι αυτο κι ας πεθανω λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η ESTELLE έγραψε: #2.400 28-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ας το δω κι αυτο κι ας πεθανω λες Click για ανάπτυξη... Οχι,μη!!Περίμενε να έρθω εγώ πρώτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Συγχαρητηρια για τον Duran ειναι ενα εξαιρετικο γατακι,κουκλι,ομορφια μονο,προχτες επαιξα μαζι του επι 40 λεπτα,οπως και με τα αδελφακια του,προσπαθουσα να μοιρασω τον χρονο,χαιδεψα και επαιξα με ολα τα Main coon-akia μικρα μεγαλα:cat:,ειστε πολυ τυχερη που θα τον εχετε συντομα κοντα σας,με προλαβατε μπορω να πω,φυσικα ξερω και εγω το μπεμπακι ποιο ειναι,και ειναι το ακριβως απο κατω,πρεπει να του βρω και παρειτσα ομως,θελω βοηθεια παιδακια,αγαπητα μελη ειμαι σε συγχηση Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ και σένα Δημήτρη και καλώς μας ήρθες ξανά στην παρέα!Συλληπήτηρια και για τον παππού σου,πρέπει να τον αγαπούσες πολύ...Δεν ξέρετε πόσο ζηλεύω όλους εσάς που έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε απο κοντά τη Νεκταρία και την υπέροχη γατοοικογένεια της!Μακάρι να μου δοθεί και μένα η ευκαιρία να μπορέσω να δω όλα αυτά απο κοντά και να νιώσω τη χαρά και το θαυμασμό που νιώσατε κι εσείς!Για μένα θα είναι φαντάζομαι σαν να πηγαίνω στην γατοντίσνευλαντ!!Δεν θα θέλω να φύγω με τίποτα!!Ο Elvin είναι υπέροχο μωρό!Σκέτη γλύκα!!Η ζωή με ένα Μειν κουνάκι είναι κάτι που δεν μπορούσα να φανταστώ αν δεν το ζούσα απο κοντά!Είναι γάτες με χαρακτήρα,όπως λέει και η Νεκταρία!!Θα το καταλάβεις όταν με το καλό πάρεις κι εσύ το μικρούλι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:25 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.394 28-12-08 00:25 Αχ αχ αχ ανυπομονω δεν φανταζεστε ποσο,σκαω σας λεω,αλλα κανω και υπομονη επισης,ειναι πραγματικα εμπειρια η επισκεψη στον γατοκοσμο της κ.Νεκταριας,πηγαιντε ολοιοιοιοιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Η Νεκταρια έγραψε: #2.395 28-12-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αχ αχ αχ ανυπομονω δεν φανταζεστε ποσο,σκαω σας λεω,αλλα κανω και υπομονη επισης,ειναι πραγματικα εμπειρια η επισκεψη στον γατοκοσμο της κ.Νεκταριας,πηγαιντε ολοιοιοιοιοι Click για ανάπτυξη... προλαβαινετε δεν προλαβαινετε ,με τον καινουργιο χρονο θα κοβω εισητηριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:35 Η ESTELLE έγραψε: #2.396 28-12-08 00:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: προλαβαινετε δεν προλαβαινετε ,με τον καινουργιο χρονο θα κοβω εισητηριο Click για ανάπτυξη... Eδώ εμείς θα αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο σε λίγο!Μόλις ακούν Μειν Κουν ή βλέπουν καμιά φωτό της μικρής στο κινητό μου όλοι θέλουν να έρθουν να τη δουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:37 Η Νεκταρια έγραψε: #2.397 28-12-08 00:37 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eδώ εμείς θα αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο σε λίγο!Μόλις ακούν Μειν Κουν ή βλέπουν καμιά φωτό της μικρής στο κινητό μου όλοι θέλουν να έρθουν να τη δουν!! Click για ανάπτυξη... ελα σουφεξε ο μικρος θα σου ερθει τσαμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:37 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.398 28-12-08 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: προλαβαινετε δεν προλαβαινετε ,με τον καινουργιο χρονο θα κοβω εισητηριο Click για ανάπτυξη... Να μου το θυμαστε κυρια Νεκταρια,οντως θα γινεται CatNektarLand Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:40 Η Νεκταρια έγραψε: #2.399 28-12-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Να μου το θυμαστε κυρια Νεκταρια,οντως θα γινεται CatNektarLand Click για ανάπτυξη... Ας το δω κι αυτο κι ας πεθανω λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η ESTELLE έγραψε: #2.400 28-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ας το δω κι αυτο κι ας πεθανω λες Click για ανάπτυξη... Οχι,μη!!Περίμενε να έρθω εγώ πρώτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αχ αχ αχ ανυπομονω δεν φανταζεστε ποσο,σκαω σας λεω,αλλα κανω και υπομονη επισης,ειναι πραγματικα εμπειρια η επισκεψη στον γατοκοσμο της κ.Νεκταριας,πηγαιντε ολοιοιοιοιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Η Νεκταρια έγραψε: #2.395 28-12-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αχ αχ αχ ανυπομονω δεν φανταζεστε ποσο,σκαω σας λεω,αλλα κανω και υπομονη επισης,ειναι πραγματικα εμπειρια η επισκεψη στον γατοκοσμο της κ.Νεκταριας,πηγαιντε ολοιοιοιοιοι Click για ανάπτυξη... προλαβαινετε δεν προλαβαινετε ,με τον καινουργιο χρονο θα κοβω εισητηριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:35 Η ESTELLE έγραψε: #2.396 28-12-08 00:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: προλαβαινετε δεν προλαβαινετε ,με τον καινουργιο χρονο θα κοβω εισητηριο Click για ανάπτυξη... Eδώ εμείς θα αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο σε λίγο!Μόλις ακούν Μειν Κουν ή βλέπουν καμιά φωτό της μικρής στο κινητό μου όλοι θέλουν να έρθουν να τη δουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:37 Η Νεκταρια έγραψε: #2.397 28-12-08 00:37 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eδώ εμείς θα αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο σε λίγο!Μόλις ακούν Μειν Κουν ή βλέπουν καμιά φωτό της μικρής στο κινητό μου όλοι θέλουν να έρθουν να τη δουν!! Click για ανάπτυξη... ελα σουφεξε ο μικρος θα σου ερθει τσαμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:37 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.398 28-12-08 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: προλαβαινετε δεν προλαβαινετε ,με τον καινουργιο χρονο θα κοβω εισητηριο Click για ανάπτυξη... Να μου το θυμαστε κυρια Νεκταρια,οντως θα γινεται CatNektarLand Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:40 Η Νεκταρια έγραψε: #2.399 28-12-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Να μου το θυμαστε κυρια Νεκταρια,οντως θα γινεται CatNektarLand Click για ανάπτυξη... Ας το δω κι αυτο κι ας πεθανω λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η ESTELLE έγραψε: #2.400 28-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ας το δω κι αυτο κι ας πεθανω λες Click για ανάπτυξη... Οχι,μη!!Περίμενε να έρθω εγώ πρώτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αχ αχ αχ ανυπομονω δεν φανταζεστε ποσο,σκαω σας λεω,αλλα κανω και υπομονη επισης,ειναι πραγματικα εμπειρια η επισκεψη στον γατοκοσμο της κ.Νεκταριας,πηγαιντε ολοιοιοιοιοι Click για ανάπτυξη... προλαβαινετε δεν προλαβαινετε ,με τον καινουργιο χρονο θα κοβω εισητηριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:35 Η ESTELLE έγραψε: #2.396 28-12-08 00:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: προλαβαινετε δεν προλαβαινετε ,με τον καινουργιο χρονο θα κοβω εισητηριο Click για ανάπτυξη... Eδώ εμείς θα αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο σε λίγο!Μόλις ακούν Μειν Κουν ή βλέπουν καμιά φωτό της μικρής στο κινητό μου όλοι θέλουν να έρθουν να τη δουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:37 Η Νεκταρια έγραψε: #2.397 28-12-08 00:37 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eδώ εμείς θα αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο σε λίγο!Μόλις ακούν Μειν Κουν ή βλέπουν καμιά φωτό της μικρής στο κινητό μου όλοι θέλουν να έρθουν να τη δουν!! Click για ανάπτυξη... ελα σουφεξε ο μικρος θα σου ερθει τσαμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:37 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.398 28-12-08 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: προλαβαινετε δεν προλαβαινετε ,με τον καινουργιο χρονο θα κοβω εισητηριο Click για ανάπτυξη... Να μου το θυμαστε κυρια Νεκταρια,οντως θα γινεται CatNektarLand Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:40 Η Νεκταρια έγραψε: #2.399 28-12-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Να μου το θυμαστε κυρια Νεκταρια,οντως θα γινεται CatNektarLand Click για ανάπτυξη... Ας το δω κι αυτο κι ας πεθανω λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η ESTELLE έγραψε: #2.400 28-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ας το δω κι αυτο κι ας πεθανω λες Click για ανάπτυξη... Οχι,μη!!Περίμενε να έρθω εγώ πρώτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: προλαβαινετε δεν προλαβαινετε ,με τον καινουργιο χρονο θα κοβω εισητηριο Click για ανάπτυξη... Eδώ εμείς θα αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο σε λίγο!Μόλις ακούν Μειν Κουν ή βλέπουν καμιά φωτό της μικρής στο κινητό μου όλοι θέλουν να έρθουν να τη δουν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:37 Η Νεκταρια έγραψε: #2.397 28-12-08 00:37 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eδώ εμείς θα αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο σε λίγο!Μόλις ακούν Μειν Κουν ή βλέπουν καμιά φωτό της μικρής στο κινητό μου όλοι θέλουν να έρθουν να τη δουν!! Click για ανάπτυξη... ελα σουφεξε ο μικρος θα σου ερθει τσαμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:37 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.398 28-12-08 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: προλαβαινετε δεν προλαβαινετε ,με τον καινουργιο χρονο θα κοβω εισητηριο Click για ανάπτυξη... Να μου το θυμαστε κυρια Νεκταρια,οντως θα γινεται CatNektarLand Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:40 Η Νεκταρια έγραψε: #2.399 28-12-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Να μου το θυμαστε κυρια Νεκταρια,οντως θα γινεται CatNektarLand Click για ανάπτυξη... Ας το δω κι αυτο κι ας πεθανω λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η ESTELLE έγραψε: #2.400 28-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ας το δω κι αυτο κι ας πεθανω λες Click για ανάπτυξη... Οχι,μη!!Περίμενε να έρθω εγώ πρώτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eδώ εμείς θα αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο σε λίγο!Μόλις ακούν Μειν Κουν ή βλέπουν καμιά φωτό της μικρής στο κινητό μου όλοι θέλουν να έρθουν να τη δουν!! Click για ανάπτυξη... ελα σουφεξε ο μικρος θα σου ερθει τσαμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:37 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.398 28-12-08 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: προλαβαινετε δεν προλαβαινετε ,με τον καινουργιο χρονο θα κοβω εισητηριο Click για ανάπτυξη... Να μου το θυμαστε κυρια Νεκταρια,οντως θα γινεται CatNektarLand Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:40 Η Νεκταρια έγραψε: #2.399 28-12-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Να μου το θυμαστε κυρια Νεκταρια,οντως θα γινεται CatNektarLand Click για ανάπτυξη... Ας το δω κι αυτο κι ας πεθανω λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η ESTELLE έγραψε: #2.400 28-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ας το δω κι αυτο κι ας πεθανω λες Click για ανάπτυξη... Οχι,μη!!Περίμενε να έρθω εγώ πρώτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: προλαβαινετε δεν προλαβαινετε ,με τον καινουργιο χρονο θα κοβω εισητηριο Click για ανάπτυξη... Να μου το θυμαστε κυρια Νεκταρια,οντως θα γινεται CatNektarLand Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:40 Η Νεκταρια έγραψε: #2.399 28-12-08 00:40 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Να μου το θυμαστε κυρια Νεκταρια,οντως θα γινεται CatNektarLand Click για ανάπτυξη... Ας το δω κι αυτο κι ας πεθανω λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η ESTELLE έγραψε: #2.400 28-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ας το δω κι αυτο κι ας πεθανω λες Click για ανάπτυξη... Οχι,μη!!Περίμενε να έρθω εγώ πρώτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Να μου το θυμαστε κυρια Νεκταρια,οντως θα γινεται CatNektarLand Click για ανάπτυξη... Ας το δω κι αυτο κι ας πεθανω λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:44 Η ESTELLE έγραψε: #2.400 28-12-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ας το δω κι αυτο κι ας πεθανω λες Click για ανάπτυξη... Οχι,μη!!Περίμενε να έρθω εγώ πρώτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ας το δω κι αυτο κι ας πεθανω λες Click για ανάπτυξη... Οχι,μη!!Περίμενε να έρθω εγώ πρώτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.