Τα Μaine Coon-άκια!!

Μην παραπονιεσαι, βρε. Τι καλυτερο να περνας τις μερες αυτες με δικους σου ανθρωπους. Ας εισαι και κλεισμενη στο σπιτι. Μια χαρα. Εγω βασικα, οταν ειμαι σπιτι εχω πολλα να κανω. Απο διαβασμα, internet, video games, ταινιες κλπ κλπ.

Ξεχασες να αναφερεις και τα δυο γατια.;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μην παραπονιεσαι, βρε. Τι καλυτερο να περνας τις μερες αυτες με δικους σου ανθρωπους. Ας εισαι και κλεισμενη στο σπιτι. Μια χαρα. Εγω βασικα, οταν ειμαι σπιτι εχω πολλα να κανω. Απο διαβασμα, internet, video games, ταινιες κλπ κλπ.

Ξεχασες να αναφερεις και τα δυο γατια.;)
Βρε δε λέω ωραία είναι...αλλά κάνε κι εσύ παιδιά και μετά μίλα!!:PΟι δικές μου είναι πολύ γκρινιάρες και δεν το αντέχω αυτό!Ασε που δεν είμαι συνηθισμένη να κάθομαι τόσο.Εχω σκάσει στο φαί και στα γλυκά!:DΑν ήμουν μόνη θα έβρισκα πιο πολλά πράγματα να κάνω.Τώρα με περιορίζουν οι μικρές...!!;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΝΕΚΤΑΡΙΑ!!!!!!Τι φωτογραφίες είναι αυτές του Duran; :)Επαθα εγκεφαλικό μόλις τις είδα!!!Θεέ μου είναι πανέμορφος!Ακριβώς το στυλ και τα χρώματα που θέλαμε!!!:up::up:
Λοιπόν,σε 1 μήνα και 1 μέρα είναι τα γενέθλια του Γιώργου!Πρέπει να τον έχω μέχρι τότε!!!:D

duran6weeks%20(2)%20αντίγραφο.jpg

Νάτο το μελλοντικό κουκλί μου!!Πρώτα ο Θεός με το καλό, θα τον έχω αγκαλίτσα μου σε ένα μήνα!!:up::up:

duran6weeks%20(2)%20αντίγραφο.jpg

Νάτο το μελλοντικό κουκλί μου!!Πρώτα ο Θεός με το καλό, θα τον έχω αγκαλίτσα μου σε ένα μήνα!!:up::up:
ετσι για να βλεπετε τι μωρα κανουμε:up::down::up:

ΝΕΚΤΑΡΙΑ!!!!!!Τι φωτογραφίες είναι αυτές του Duran; :)Επαθα εγκεφαλικό μόλις τις είδα!!!Θεέ μου είναι πανέμορφος!Ακριβώς το στυλ και τα χρώματα που θέλαμε!!!:up::up:
Λοιπόν,σε 1 μήνα και 1 μέρα είναι τα γενέθλια του Γιώργου!Πρέπει να τον έχω μέχρι τότε!!!:D
Οχι εγκεφαλικο ,προς θεου....κι επειτα ποιος θα κοταξει τα μωρα:P

duran6weeks%20%282%29%20%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%BF.jpg

Στελλα, ειναι, πραγματι, υπεροχος. Σε ζηλευω που θα εχεις δυο. :P

Ευχαριστώ Δώρα!Είδα κι εγώ την κούκλα σου με τον γαμπρό!!:)Τι όμορφες στιγμές!Πολύ τρυφερές!Αυτά τα βλεμματα τους..:up:(Kαλά για τη Μόιρα δεν θα είναι και πολύ τρυφερή η συνέχεια,αλλά τί να κάνουμε έτσι είναι αυτά!:P)Με το καλό να ζευγαρώσουν και να κάνουν πολλά και υγιή μωρουλινάκια!!!:happy:
Μα δεν ειναι γλυκυτατα και τα δυο;
Ευχαριστουμε για τις ευχες,ελπιζουμε συντομα να παρει θαρρος ο Σιμπα και να κανει το καθηκον του!:P:lol:

Στελλα, ειναι, πραγματι, υπεροχος. Σε ζηλευω που θα εχεις δυο. :P
αγαλι αγαλι;)
Μα δεν ειναι γλυκυτατα και τα δυο;
Ευχαριστουμε για τις ευχες,ελπιζουμε συντομα να παρει θαρρος ο Σιμπα και να κανει το καθηκον του!:P:lol:
Δωρα εχει η Μοιρα οιστρο?

Αντε με το καλο ο νεος σας γιος Στέλλα!! Ο Γιωργος το ξερει ή θα ειναι εκπληξη?:)

Συγχαρητηρια για τον Duran:up: ειναι ενα εξαιρετικο γατακι:D,κουκλι:),ομορφια μονο:happy:,προχτες επαιξα μαζι του επι 40 λεπτα:P,οπως και με τα αδελφακια του,προσπαθουσα να μοιρασω τον χρονο,χαιδεψα και επαιξα με ολα τα Main coon-akia μικρα μεγαλα:baby::cat:,ειστε πολυ τυχερη που θα τον εχετε συντομα κοντα σας,με προλαβατε μπορω να πω,φυσικα ξερω και εγω το μπεμπακι ποιο ειναι,και ειναι το ακριβως απο κατω:baby::inlove:,πρεπει να του βρω και παρειτσα ομως:confused:,θελω βοηθεια παιδακια;),αγαπητα μελη ειμαι σε συγχηση:/::lol:

Αντε με το καλο ο νεος σας γιος Στέλλα!! Ο Γιωργος το ξερει ή θα ειναι εκπληξη?:)
Ευχαριστώ Γιούλη!Εννοείται το ξέρει ο Γιώργος.Δική του επιθυμία ήταν το αγοράκι!:)Εχει πήξει με 4 γυναίκες μέσα στο σπίτι!!:lol::lol:

Συγχαρητηρια για τον Duran:up: ειναι ενα εξαιρετικο γατακι:D,κουκλι:),ομορφια μονο:happy:,προχτες επαιξα μαζι του επι 40 λεπτα:P,οπως και με τα αδελφακια του,προσπαθουσα να μοιρασω τον χρονο,χαιδεψα και επαιξα με ολα τα Main coon-akia μικρα μεγαλα:baby::cat:,ειστε πολυ τυχερη που θα τον εχετε συντομα κοντα σας,με προλαβατε μπορω να πω,φυσικα ξερω και εγω το μπεμπακι ποιο ειναι,και ειναι το ακριβως απο κατω:baby::inlove:,πρεπει να του βρω και παρειτσα ομως:confused:,θελω βοηθεια παιδακια;),αγαπητα μελη ειμαι σε συγχηση:/::lol:
Ευχαριστώ και σένα Δημήτρη και καλώς μας ήρθες ξανά στην παρέα!Συλληπήτηρια και για τον παππού σου,πρέπει να τον αγαπούσες πολύ..:(.Δεν ξέρετε πόσο ζηλεύω όλους εσάς που έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε απο κοντά τη Νεκταρία και την υπέροχη γατοοικογένεια της!Μακάρι να μου δοθεί και μένα η ευκαιρία να μπορέσω να δω όλα αυτά απο κοντά και να νιώσω τη χαρά και το θαυμασμό που νιώσατε κι εσείς!Για μένα θα είναι φαντάζομαι σαν να πηγαίνω στην γατοντίσνευλαντ!!:up:Δεν θα θέλω να φύγω με τίποτα!!:PΟ Elvin είναι υπέροχο μωρό!Σκέτη γλύκα!!:happy:Η ζωή με ένα Μειν κουνάκι είναι κάτι που δεν μπορούσα να φανταστώ αν δεν το ζούσα απο κοντά!Είναι γάτες με χαρακτήρα,όπως λέει και η Νεκταρία!!Θα το καταλάβεις όταν με το καλό πάρεις κι εσύ το μικρούλι!! :)

Αχ αχ αχ ανυπομονω δεν φανταζεστε ποσο:P,σκαω σας λεω:lol:,αλλα κανω και υπομονη επισης:happy:,ειναι πραγματικα εμπειρια η επισκεψη στον γατοκοσμο της κ.Νεκταριας:D,πηγαιντε ολοιοιοιοιοι:up:

Αχ αχ αχ ανυπομονω δεν φανταζεστε ποσο:P,σκαω σας λεω:lol:,αλλα κανω και υπομονη επισης:happy:,ειναι πραγματικα εμπειρια η επισκεψη στον γατοκοσμο της κ.Νεκταριας:D,πηγαιντε ολοιοιοιοιοι:up:
προλαβαινετε δεν προλαβαινετε ,με τον καινουργιο χρονο θα κοβω εισητηριο :lol::lol::lol:

προλαβαινετε δεν προλαβαινετε ,με τον καινουργιο χρονο θα κοβω εισητηριο :lol::lol::lol:
Eδώ εμείς θα αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο σε λίγο!:DΜόλις ακούν Μειν Κουν ή βλέπουν καμιά φωτό της μικρής στο κινητό μου όλοι θέλουν να έρθουν να τη δουν!!:lol:

Eδώ εμείς θα αρχίσουμε να κόβουμε εισητήριο σε λίγο!:DΜόλις ακούν Μειν Κουν ή βλέπουν καμιά φωτό της μικρής στο κινητό μου όλοι θέλουν να έρθουν να τη δουν!!:lol:
ελα σουφεξε ο μικρος θα σου ερθει τσαμπα:P

Να μου το θυμαστε κυρια Νεκταρια;),οντως θα γινεται CatNektarLand:lol:

Να μου το θυμαστε κυρια Νεκταρια;),οντως θα γινεται CatNektarLand:lol:
Ας το δω κι αυτο κι ας πεθανω:lol::lol: :hmm:λες

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back