ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:32 Η ESTELLE έγραψε: #2.521 30-12-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα και σε 'σενα Στελλα. Απλα να εχετε στο νου πως καποια στολιδια και κυριως αυτα το κοκκινα που κραταν τις μπαλες στα κλαδια, ειναι τοξικα για τις γατες. Οποτε, προσοχη μη φανε κανενα. Μου το ειπε ο κτηνιατρος. Κατα τα αλλα, ναι, η Cammy ειναι πολυ ωραιο στολιδι πανω στο δεντρο. Click για ανάπτυξη... Γειά σου Παύλο μου! Δεν κατάλαβα αυτό για τις μπάλες...Ποιό κόκκινο που κρατάει την μπάλα στο δέντρο;Μπορεί να το φάει αυτό η γάτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:56 Ο EL GATO έγραψε: #2.522 30-12-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποια κοκκινα κραταν τις μπαλες στα κλαδια??? Click για ανάπτυξη... Αυτα που ειχαν τα παλαια δεντρα. Που ειχαν κωνικο σχημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:58 Ο EL GATO έγραψε: #2.523 30-12-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ενω η Σεμελη μου δεν ειναι ε?? Click για ανάπτυξη... ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:02 Η ESTELLE έγραψε: #2.524 30-12-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αυτα που ειχαν τα παλαια δεντρα. Που ειχαν κωνικο σχημα. Click για ανάπτυξη... Για στολίδια-μπάλες λές;Πάλι δεν κατάλαβα γμτ...Δλδ τα καινουρια δέντρα δεν το έχουν αυτό;Αυτό το κόκκινο το είχαν τα δέντρα επάνω για να κρεμάς τις μπάλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Ο EL GATO έγραψε: #2.525 30-12-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Για στολίδια-μπάλες λές;Πάλι δεν κατάλαβα γμτ...Δλδ τα καινουρια δέντρα δεν το έχουν αυτό;Αυτό το κόκκινο το είχαν τα δέντρα επάνω για να κρεμάς τις μπάλες; Click για ανάπτυξη... Ηταν για να κραταν τις μπαλες να μην πεφτουν. Anyway, δεν εχει σημασια. Απλα να προσεχουμε να μην φανε τιποτα πλαστικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:07 Η ESTELLE έγραψε: #2.526 30-12-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ηταν για να κραταν τις μπαλες να μην πεφτουν. Anyway, δεν εχει σημασια. Απλα να προσεχουμε να μην φανε τιποτα πλαστικο. Click για ανάπτυξη... Eύκολο είναι όταν λείπουμε σχεδόν τη μισή μέρα απο το σπίτι;Ποιός ξέρει τί κάνει μοναχούλα της όσο λείπουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.527 30-12-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ! Click για ανάπτυξη... ειμαι και ζηλιαρογατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.528 30-12-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eύκολο είναι όταν λείπουμε σχεδόν τη μισή μέρα απο το σπίτι;Ποιός ξέρει τί κάνει μοναχούλα της όσο λείπουμε..... Click για ανάπτυξη... εγω στα κακακια του Μορφεα εβρισκα πρασινα υπολειματα του δεντρου...το ετρωγε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.529 30-12-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ηταν για να κραταν τις μπαλες να μην πεφτουν. Anyway, δεν εχει σημασια. Απλα να προσεχουμε να μην φανε τιποτα πλαστικο. Click για ανάπτυξη... καταλαβα ποιο λεει...ενα πλαστικακι που εξειχε στην άκρη του κλαδιου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:11 Ο EL GATO έγραψε: #2.530 30-12-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eύκολο είναι όταν λείπουμε σχεδόν τη μισή μέρα απο το σπίτι;Ποιός ξέρει τί κάνει μοναχούλα της όσο λείπουμε..... Click για ανάπτυξη... Δεν τα τρωνε παντως. Απλα παιζουν μαζι τους... Τις προαλλες, μου ανοιξε ενα σκακι μικρο και πεσαν ολα τα πλαστικα κομματια κατω. Δεν τα βρηκα ολα, αλλα οσα βρηκε ο Μουψης τα εκανε παιχνιδι για ωρες. Δε σκεφτεται, καν, να το βαλει στο στομα του. Οποτε, worry not young Jedi. (Καλα, αμα μου πεις οτι σου αρεσει και το Star Wars, θα με στειλεις αδιαβαστο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Ο EL GATO έγραψε: #2.531 30-12-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καταλαβα ποιο λεει...ενα πλαστικακι που εξειχε στην άκρη του κλαδιου!! Click για ανάπτυξη... A, μπραβο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η ESTELLE έγραψε: #2.532 30-12-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν τα τρωνε παντως. Απλα παιζουν μαζι τους... Τις προαλλες, μου ανοιξε ενα σκακι μικρο και πεσαν ολα τα πλαστικα κομματια κατω. Δεν τα βρηκα ολα, αλλα οσα βρηκε ο Μουψης τα εκανε παιχνιδι για ωρες. Δε σκεφτεται, καν, να το βαλει στο στομα του. Οποτε, worry not young Jedi. (Καλα, αμα μου πεις οτι σου αρεσει και το Star Wars, θα με στειλεις αδιαβαστο) Click για ανάπτυξη... Το Star Wars;;;Τρελαίνομαι!!!! Πλάκα κάνω!Δεν έχω δει ούτε ένα!!!Ποτέ δεν μου άρεσαν αυτού του στυλ τα έργα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:17 Ο EL GATO έγραψε: #2.533 30-12-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Star Wars;;;Τρελαίνομαι!!!! Πλάκα κάνω!Δεν έχω δει ούτε ένα!!!Ποτέ δεν μου άρεσαν αυτού του στυλ τα έργα.... Click για ανάπτυξη... Ειπα και γω! Εγω τα λατρευω, παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.534 30-12-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Star Wars;;;Τρελαίνομαι!!!! Πλάκα κάνω!Δεν έχω δει ούτε ένα!!!Ποτέ δεν μου άρεσαν αυτού του στυλ τα έργα.... Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικο!!! Δεν εχανα επεισοδιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Ο EL GATO έγραψε: #2.535 30-12-08 14:19 Α, δε σας ειπα. Πηγαμε και στον γιατρο, καναμε το αντιλυσσικο μας και ζυγιζουμε και 2.200 και κατι ψιλα. Ηταν και μια κοπελα και περιμενε τη σειρα της και μολις της ειπα οτι ο Μουψης ειναι ουτε 4 μηνων, επαθε πλακα. Τον ειδε ετσι μεγαλο και νομιζε οτι και ηλικιακα ηταν μεγαλυτερος. Δεν ηξερε για τα Maine Coon. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.536 30-12-08 14:19 Εμενα μου αρεσαν τα διαστημικα με τις κουκλες!! Παρα πολύ! Και τωρα τα βλεπω...στις παλιες version! Ειδικα εκεινο με το υποβρυχιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.537 30-12-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, δε σας ειπα. Πηγαμε και στον γιατρο, καναμε το αντιλυσσικο μας και ζυγιζουμε και 2.200 και κατι ψιλα. Click για ανάπτυξη... Μονο??? μωρε Παυλο...ετσι οπως σε ειδα, μαλλον για βαρυτερος μου φανηκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.538 30-12-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Star Wars;;;Τρελαίνομαι!!!! Πλάκα κάνω!Δεν έχω δει ούτε ένα!!!Ποτέ δεν μου άρεσαν αυτού του στυλ τα έργα.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καταπληκτικο!!! Δεν εχανα επεισοδιο!! Click για ανάπτυξη... Ρε, δε πατε να δειτε αν ερχομαι, λεω εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Ο EL GATO έγραψε: #2.539 30-12-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μονο??? μωρε Παυλο...ετσι οπως σε ειδα, μαλλον για βαρυτερος μου φανηκες! Click για ανάπτυξη... Ειδες τι κανει η σκληρη διαιτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.540 30-12-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ρε, δε πατε να δειτε αν ερχομαι, λεω εγω.... Click για ανάπτυξη... Και στο σπιτι με αυτα τα σπαθια που φωσφοριζουν κυκλοφορεις Παυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα και σε 'σενα Στελλα. Απλα να εχετε στο νου πως καποια στολιδια και κυριως αυτα το κοκκινα που κραταν τις μπαλες στα κλαδια, ειναι τοξικα για τις γατες. Οποτε, προσοχη μη φανε κανενα. Μου το ειπε ο κτηνιατρος. Κατα τα αλλα, ναι, η Cammy ειναι πολυ ωραιο στολιδι πανω στο δεντρο. Click για ανάπτυξη... Γειά σου Παύλο μου! Δεν κατάλαβα αυτό για τις μπάλες...Ποιό κόκκινο που κρατάει την μπάλα στο δέντρο;Μπορεί να το φάει αυτό η γάτα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:56 Ο EL GATO έγραψε: #2.522 30-12-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποια κοκκινα κραταν τις μπαλες στα κλαδια??? Click για ανάπτυξη... Αυτα που ειχαν τα παλαια δεντρα. Που ειχαν κωνικο σχημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:58 Ο EL GATO έγραψε: #2.523 30-12-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ενω η Σεμελη μου δεν ειναι ε?? Click για ανάπτυξη... ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:02 Η ESTELLE έγραψε: #2.524 30-12-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αυτα που ειχαν τα παλαια δεντρα. Που ειχαν κωνικο σχημα. Click για ανάπτυξη... Για στολίδια-μπάλες λές;Πάλι δεν κατάλαβα γμτ...Δλδ τα καινουρια δέντρα δεν το έχουν αυτό;Αυτό το κόκκινο το είχαν τα δέντρα επάνω για να κρεμάς τις μπάλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Ο EL GATO έγραψε: #2.525 30-12-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Για στολίδια-μπάλες λές;Πάλι δεν κατάλαβα γμτ...Δλδ τα καινουρια δέντρα δεν το έχουν αυτό;Αυτό το κόκκινο το είχαν τα δέντρα επάνω για να κρεμάς τις μπάλες; Click για ανάπτυξη... Ηταν για να κραταν τις μπαλες να μην πεφτουν. Anyway, δεν εχει σημασια. Απλα να προσεχουμε να μην φανε τιποτα πλαστικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:07 Η ESTELLE έγραψε: #2.526 30-12-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ηταν για να κραταν τις μπαλες να μην πεφτουν. Anyway, δεν εχει σημασια. Απλα να προσεχουμε να μην φανε τιποτα πλαστικο. Click για ανάπτυξη... Eύκολο είναι όταν λείπουμε σχεδόν τη μισή μέρα απο το σπίτι;Ποιός ξέρει τί κάνει μοναχούλα της όσο λείπουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.527 30-12-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ! Click για ανάπτυξη... ειμαι και ζηλιαρογατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.528 30-12-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eύκολο είναι όταν λείπουμε σχεδόν τη μισή μέρα απο το σπίτι;Ποιός ξέρει τί κάνει μοναχούλα της όσο λείπουμε..... Click για ανάπτυξη... εγω στα κακακια του Μορφεα εβρισκα πρασινα υπολειματα του δεντρου...το ετρωγε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.529 30-12-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ηταν για να κραταν τις μπαλες να μην πεφτουν. Anyway, δεν εχει σημασια. Απλα να προσεχουμε να μην φανε τιποτα πλαστικο. Click για ανάπτυξη... καταλαβα ποιο λεει...ενα πλαστικακι που εξειχε στην άκρη του κλαδιου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:11 Ο EL GATO έγραψε: #2.530 30-12-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eύκολο είναι όταν λείπουμε σχεδόν τη μισή μέρα απο το σπίτι;Ποιός ξέρει τί κάνει μοναχούλα της όσο λείπουμε..... Click για ανάπτυξη... Δεν τα τρωνε παντως. Απλα παιζουν μαζι τους... Τις προαλλες, μου ανοιξε ενα σκακι μικρο και πεσαν ολα τα πλαστικα κομματια κατω. Δεν τα βρηκα ολα, αλλα οσα βρηκε ο Μουψης τα εκανε παιχνιδι για ωρες. Δε σκεφτεται, καν, να το βαλει στο στομα του. Οποτε, worry not young Jedi. (Καλα, αμα μου πεις οτι σου αρεσει και το Star Wars, θα με στειλεις αδιαβαστο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Ο EL GATO έγραψε: #2.531 30-12-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καταλαβα ποιο λεει...ενα πλαστικακι που εξειχε στην άκρη του κλαδιου!! Click για ανάπτυξη... A, μπραβο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η ESTELLE έγραψε: #2.532 30-12-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν τα τρωνε παντως. Απλα παιζουν μαζι τους... Τις προαλλες, μου ανοιξε ενα σκακι μικρο και πεσαν ολα τα πλαστικα κομματια κατω. Δεν τα βρηκα ολα, αλλα οσα βρηκε ο Μουψης τα εκανε παιχνιδι για ωρες. Δε σκεφτεται, καν, να το βαλει στο στομα του. Οποτε, worry not young Jedi. (Καλα, αμα μου πεις οτι σου αρεσει και το Star Wars, θα με στειλεις αδιαβαστο) Click για ανάπτυξη... Το Star Wars;;;Τρελαίνομαι!!!! Πλάκα κάνω!Δεν έχω δει ούτε ένα!!!Ποτέ δεν μου άρεσαν αυτού του στυλ τα έργα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:17 Ο EL GATO έγραψε: #2.533 30-12-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Star Wars;;;Τρελαίνομαι!!!! Πλάκα κάνω!Δεν έχω δει ούτε ένα!!!Ποτέ δεν μου άρεσαν αυτού του στυλ τα έργα.... Click για ανάπτυξη... Ειπα και γω! Εγω τα λατρευω, παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.534 30-12-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Star Wars;;;Τρελαίνομαι!!!! Πλάκα κάνω!Δεν έχω δει ούτε ένα!!!Ποτέ δεν μου άρεσαν αυτού του στυλ τα έργα.... Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικο!!! Δεν εχανα επεισοδιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Ο EL GATO έγραψε: #2.535 30-12-08 14:19 Α, δε σας ειπα. Πηγαμε και στον γιατρο, καναμε το αντιλυσσικο μας και ζυγιζουμε και 2.200 και κατι ψιλα. Ηταν και μια κοπελα και περιμενε τη σειρα της και μολις της ειπα οτι ο Μουψης ειναι ουτε 4 μηνων, επαθε πλακα. Τον ειδε ετσι μεγαλο και νομιζε οτι και ηλικιακα ηταν μεγαλυτερος. Δεν ηξερε για τα Maine Coon. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.536 30-12-08 14:19 Εμενα μου αρεσαν τα διαστημικα με τις κουκλες!! Παρα πολύ! Και τωρα τα βλεπω...στις παλιες version! Ειδικα εκεινο με το υποβρυχιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.537 30-12-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, δε σας ειπα. Πηγαμε και στον γιατρο, καναμε το αντιλυσσικο μας και ζυγιζουμε και 2.200 και κατι ψιλα. Click για ανάπτυξη... Μονο??? μωρε Παυλο...ετσι οπως σε ειδα, μαλλον για βαρυτερος μου φανηκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.538 30-12-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Star Wars;;;Τρελαίνομαι!!!! Πλάκα κάνω!Δεν έχω δει ούτε ένα!!!Ποτέ δεν μου άρεσαν αυτού του στυλ τα έργα.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καταπληκτικο!!! Δεν εχανα επεισοδιο!! Click για ανάπτυξη... Ρε, δε πατε να δειτε αν ερχομαι, λεω εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Ο EL GATO έγραψε: #2.539 30-12-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μονο??? μωρε Παυλο...ετσι οπως σε ειδα, μαλλον για βαρυτερος μου φανηκες! Click για ανάπτυξη... Ειδες τι κανει η σκληρη διαιτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.540 30-12-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ρε, δε πατε να δειτε αν ερχομαι, λεω εγω.... Click για ανάπτυξη... Και στο σπιτι με αυτα τα σπαθια που φωσφοριζουν κυκλοφορεις Παυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποια κοκκινα κραταν τις μπαλες στα κλαδια??? Click για ανάπτυξη... Αυτα που ειχαν τα παλαια δεντρα. Που ειχαν κωνικο σχημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:58 Ο EL GATO έγραψε: #2.523 30-12-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ενω η Σεμελη μου δεν ειναι ε?? Click για ανάπτυξη... ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:02 Η ESTELLE έγραψε: #2.524 30-12-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αυτα που ειχαν τα παλαια δεντρα. Που ειχαν κωνικο σχημα. Click για ανάπτυξη... Για στολίδια-μπάλες λές;Πάλι δεν κατάλαβα γμτ...Δλδ τα καινουρια δέντρα δεν το έχουν αυτό;Αυτό το κόκκινο το είχαν τα δέντρα επάνω για να κρεμάς τις μπάλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Ο EL GATO έγραψε: #2.525 30-12-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Για στολίδια-μπάλες λές;Πάλι δεν κατάλαβα γμτ...Δλδ τα καινουρια δέντρα δεν το έχουν αυτό;Αυτό το κόκκινο το είχαν τα δέντρα επάνω για να κρεμάς τις μπάλες; Click για ανάπτυξη... Ηταν για να κραταν τις μπαλες να μην πεφτουν. Anyway, δεν εχει σημασια. Απλα να προσεχουμε να μην φανε τιποτα πλαστικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:07 Η ESTELLE έγραψε: #2.526 30-12-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ηταν για να κραταν τις μπαλες να μην πεφτουν. Anyway, δεν εχει σημασια. Απλα να προσεχουμε να μην φανε τιποτα πλαστικο. Click για ανάπτυξη... Eύκολο είναι όταν λείπουμε σχεδόν τη μισή μέρα απο το σπίτι;Ποιός ξέρει τί κάνει μοναχούλα της όσο λείπουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.527 30-12-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ! Click για ανάπτυξη... ειμαι και ζηλιαρογατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.528 30-12-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eύκολο είναι όταν λείπουμε σχεδόν τη μισή μέρα απο το σπίτι;Ποιός ξέρει τί κάνει μοναχούλα της όσο λείπουμε..... Click για ανάπτυξη... εγω στα κακακια του Μορφεα εβρισκα πρασινα υπολειματα του δεντρου...το ετρωγε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.529 30-12-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ηταν για να κραταν τις μπαλες να μην πεφτουν. Anyway, δεν εχει σημασια. Απλα να προσεχουμε να μην φανε τιποτα πλαστικο. Click για ανάπτυξη... καταλαβα ποιο λεει...ενα πλαστικακι που εξειχε στην άκρη του κλαδιου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:11 Ο EL GATO έγραψε: #2.530 30-12-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eύκολο είναι όταν λείπουμε σχεδόν τη μισή μέρα απο το σπίτι;Ποιός ξέρει τί κάνει μοναχούλα της όσο λείπουμε..... Click για ανάπτυξη... Δεν τα τρωνε παντως. Απλα παιζουν μαζι τους... Τις προαλλες, μου ανοιξε ενα σκακι μικρο και πεσαν ολα τα πλαστικα κομματια κατω. Δεν τα βρηκα ολα, αλλα οσα βρηκε ο Μουψης τα εκανε παιχνιδι για ωρες. Δε σκεφτεται, καν, να το βαλει στο στομα του. Οποτε, worry not young Jedi. (Καλα, αμα μου πεις οτι σου αρεσει και το Star Wars, θα με στειλεις αδιαβαστο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Ο EL GATO έγραψε: #2.531 30-12-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καταλαβα ποιο λεει...ενα πλαστικακι που εξειχε στην άκρη του κλαδιου!! Click για ανάπτυξη... A, μπραβο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η ESTELLE έγραψε: #2.532 30-12-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν τα τρωνε παντως. Απλα παιζουν μαζι τους... Τις προαλλες, μου ανοιξε ενα σκακι μικρο και πεσαν ολα τα πλαστικα κομματια κατω. Δεν τα βρηκα ολα, αλλα οσα βρηκε ο Μουψης τα εκανε παιχνιδι για ωρες. Δε σκεφτεται, καν, να το βαλει στο στομα του. Οποτε, worry not young Jedi. (Καλα, αμα μου πεις οτι σου αρεσει και το Star Wars, θα με στειλεις αδιαβαστο) Click για ανάπτυξη... Το Star Wars;;;Τρελαίνομαι!!!! Πλάκα κάνω!Δεν έχω δει ούτε ένα!!!Ποτέ δεν μου άρεσαν αυτού του στυλ τα έργα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:17 Ο EL GATO έγραψε: #2.533 30-12-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Star Wars;;;Τρελαίνομαι!!!! Πλάκα κάνω!Δεν έχω δει ούτε ένα!!!Ποτέ δεν μου άρεσαν αυτού του στυλ τα έργα.... Click για ανάπτυξη... Ειπα και γω! Εγω τα λατρευω, παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.534 30-12-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Star Wars;;;Τρελαίνομαι!!!! Πλάκα κάνω!Δεν έχω δει ούτε ένα!!!Ποτέ δεν μου άρεσαν αυτού του στυλ τα έργα.... Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικο!!! Δεν εχανα επεισοδιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Ο EL GATO έγραψε: #2.535 30-12-08 14:19 Α, δε σας ειπα. Πηγαμε και στον γιατρο, καναμε το αντιλυσσικο μας και ζυγιζουμε και 2.200 και κατι ψιλα. Ηταν και μια κοπελα και περιμενε τη σειρα της και μολις της ειπα οτι ο Μουψης ειναι ουτε 4 μηνων, επαθε πλακα. Τον ειδε ετσι μεγαλο και νομιζε οτι και ηλικιακα ηταν μεγαλυτερος. Δεν ηξερε για τα Maine Coon. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.536 30-12-08 14:19 Εμενα μου αρεσαν τα διαστημικα με τις κουκλες!! Παρα πολύ! Και τωρα τα βλεπω...στις παλιες version! Ειδικα εκεινο με το υποβρυχιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.537 30-12-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, δε σας ειπα. Πηγαμε και στον γιατρο, καναμε το αντιλυσσικο μας και ζυγιζουμε και 2.200 και κατι ψιλα. Click για ανάπτυξη... Μονο??? μωρε Παυλο...ετσι οπως σε ειδα, μαλλον για βαρυτερος μου φανηκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.538 30-12-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Star Wars;;;Τρελαίνομαι!!!! Πλάκα κάνω!Δεν έχω δει ούτε ένα!!!Ποτέ δεν μου άρεσαν αυτού του στυλ τα έργα.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καταπληκτικο!!! Δεν εχανα επεισοδιο!! Click για ανάπτυξη... Ρε, δε πατε να δειτε αν ερχομαι, λεω εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Ο EL GATO έγραψε: #2.539 30-12-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μονο??? μωρε Παυλο...ετσι οπως σε ειδα, μαλλον για βαρυτερος μου φανηκες! Click για ανάπτυξη... Ειδες τι κανει η σκληρη διαιτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.540 30-12-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ρε, δε πατε να δειτε αν ερχομαι, λεω εγω.... Click για ανάπτυξη... Και στο σπιτι με αυτα τα σπαθια που φωσφοριζουν κυκλοφορεις Παυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ενω η Σεμελη μου δεν ειναι ε?? Click για ανάπτυξη... ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:02 Η ESTELLE έγραψε: #2.524 30-12-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αυτα που ειχαν τα παλαια δεντρα. Που ειχαν κωνικο σχημα. Click για ανάπτυξη... Για στολίδια-μπάλες λές;Πάλι δεν κατάλαβα γμτ...Δλδ τα καινουρια δέντρα δεν το έχουν αυτό;Αυτό το κόκκινο το είχαν τα δέντρα επάνω για να κρεμάς τις μπάλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Ο EL GATO έγραψε: #2.525 30-12-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Για στολίδια-μπάλες λές;Πάλι δεν κατάλαβα γμτ...Δλδ τα καινουρια δέντρα δεν το έχουν αυτό;Αυτό το κόκκινο το είχαν τα δέντρα επάνω για να κρεμάς τις μπάλες; Click για ανάπτυξη... Ηταν για να κραταν τις μπαλες να μην πεφτουν. Anyway, δεν εχει σημασια. Απλα να προσεχουμε να μην φανε τιποτα πλαστικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:07 Η ESTELLE έγραψε: #2.526 30-12-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ηταν για να κραταν τις μπαλες να μην πεφτουν. Anyway, δεν εχει σημασια. Απλα να προσεχουμε να μην φανε τιποτα πλαστικο. Click για ανάπτυξη... Eύκολο είναι όταν λείπουμε σχεδόν τη μισή μέρα απο το σπίτι;Ποιός ξέρει τί κάνει μοναχούλα της όσο λείπουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.527 30-12-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ! Click για ανάπτυξη... ειμαι και ζηλιαρογατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.528 30-12-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eύκολο είναι όταν λείπουμε σχεδόν τη μισή μέρα απο το σπίτι;Ποιός ξέρει τί κάνει μοναχούλα της όσο λείπουμε..... Click για ανάπτυξη... εγω στα κακακια του Μορφεα εβρισκα πρασινα υπολειματα του δεντρου...το ετρωγε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.529 30-12-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ηταν για να κραταν τις μπαλες να μην πεφτουν. Anyway, δεν εχει σημασια. Απλα να προσεχουμε να μην φανε τιποτα πλαστικο. Click για ανάπτυξη... καταλαβα ποιο λεει...ενα πλαστικακι που εξειχε στην άκρη του κλαδιου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:11 Ο EL GATO έγραψε: #2.530 30-12-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eύκολο είναι όταν λείπουμε σχεδόν τη μισή μέρα απο το σπίτι;Ποιός ξέρει τί κάνει μοναχούλα της όσο λείπουμε..... Click για ανάπτυξη... Δεν τα τρωνε παντως. Απλα παιζουν μαζι τους... Τις προαλλες, μου ανοιξε ενα σκακι μικρο και πεσαν ολα τα πλαστικα κομματια κατω. Δεν τα βρηκα ολα, αλλα οσα βρηκε ο Μουψης τα εκανε παιχνιδι για ωρες. Δε σκεφτεται, καν, να το βαλει στο στομα του. Οποτε, worry not young Jedi. (Καλα, αμα μου πεις οτι σου αρεσει και το Star Wars, θα με στειλεις αδιαβαστο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Ο EL GATO έγραψε: #2.531 30-12-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καταλαβα ποιο λεει...ενα πλαστικακι που εξειχε στην άκρη του κλαδιου!! Click για ανάπτυξη... A, μπραβο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η ESTELLE έγραψε: #2.532 30-12-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν τα τρωνε παντως. Απλα παιζουν μαζι τους... Τις προαλλες, μου ανοιξε ενα σκακι μικρο και πεσαν ολα τα πλαστικα κομματια κατω. Δεν τα βρηκα ολα, αλλα οσα βρηκε ο Μουψης τα εκανε παιχνιδι για ωρες. Δε σκεφτεται, καν, να το βαλει στο στομα του. Οποτε, worry not young Jedi. (Καλα, αμα μου πεις οτι σου αρεσει και το Star Wars, θα με στειλεις αδιαβαστο) Click για ανάπτυξη... Το Star Wars;;;Τρελαίνομαι!!!! Πλάκα κάνω!Δεν έχω δει ούτε ένα!!!Ποτέ δεν μου άρεσαν αυτού του στυλ τα έργα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:17 Ο EL GATO έγραψε: #2.533 30-12-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Star Wars;;;Τρελαίνομαι!!!! Πλάκα κάνω!Δεν έχω δει ούτε ένα!!!Ποτέ δεν μου άρεσαν αυτού του στυλ τα έργα.... Click για ανάπτυξη... Ειπα και γω! Εγω τα λατρευω, παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.534 30-12-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Star Wars;;;Τρελαίνομαι!!!! Πλάκα κάνω!Δεν έχω δει ούτε ένα!!!Ποτέ δεν μου άρεσαν αυτού του στυλ τα έργα.... Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικο!!! Δεν εχανα επεισοδιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Ο EL GATO έγραψε: #2.535 30-12-08 14:19 Α, δε σας ειπα. Πηγαμε και στον γιατρο, καναμε το αντιλυσσικο μας και ζυγιζουμε και 2.200 και κατι ψιλα. Ηταν και μια κοπελα και περιμενε τη σειρα της και μολις της ειπα οτι ο Μουψης ειναι ουτε 4 μηνων, επαθε πλακα. Τον ειδε ετσι μεγαλο και νομιζε οτι και ηλικιακα ηταν μεγαλυτερος. Δεν ηξερε για τα Maine Coon. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.536 30-12-08 14:19 Εμενα μου αρεσαν τα διαστημικα με τις κουκλες!! Παρα πολύ! Και τωρα τα βλεπω...στις παλιες version! Ειδικα εκεινο με το υποβρυχιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.537 30-12-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, δε σας ειπα. Πηγαμε και στον γιατρο, καναμε το αντιλυσσικο μας και ζυγιζουμε και 2.200 και κατι ψιλα. Click για ανάπτυξη... Μονο??? μωρε Παυλο...ετσι οπως σε ειδα, μαλλον για βαρυτερος μου φανηκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.538 30-12-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Star Wars;;;Τρελαίνομαι!!!! Πλάκα κάνω!Δεν έχω δει ούτε ένα!!!Ποτέ δεν μου άρεσαν αυτού του στυλ τα έργα.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καταπληκτικο!!! Δεν εχανα επεισοδιο!! Click για ανάπτυξη... Ρε, δε πατε να δειτε αν ερχομαι, λεω εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Ο EL GATO έγραψε: #2.539 30-12-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μονο??? μωρε Παυλο...ετσι οπως σε ειδα, μαλλον για βαρυτερος μου φανηκες! Click για ανάπτυξη... Ειδες τι κανει η σκληρη διαιτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.540 30-12-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ρε, δε πατε να δειτε αν ερχομαι, λεω εγω.... Click για ανάπτυξη... Και στο σπιτι με αυτα τα σπαθια που φωσφοριζουν κυκλοφορεις Παυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αυτα που ειχαν τα παλαια δεντρα. Που ειχαν κωνικο σχημα. Click για ανάπτυξη... Για στολίδια-μπάλες λές;Πάλι δεν κατάλαβα γμτ...Δλδ τα καινουρια δέντρα δεν το έχουν αυτό;Αυτό το κόκκινο το είχαν τα δέντρα επάνω για να κρεμάς τις μπάλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:05 Ο EL GATO έγραψε: #2.525 30-12-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Για στολίδια-μπάλες λές;Πάλι δεν κατάλαβα γμτ...Δλδ τα καινουρια δέντρα δεν το έχουν αυτό;Αυτό το κόκκινο το είχαν τα δέντρα επάνω για να κρεμάς τις μπάλες; Click για ανάπτυξη... Ηταν για να κραταν τις μπαλες να μην πεφτουν. Anyway, δεν εχει σημασια. Απλα να προσεχουμε να μην φανε τιποτα πλαστικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:07 Η ESTELLE έγραψε: #2.526 30-12-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ηταν για να κραταν τις μπαλες να μην πεφτουν. Anyway, δεν εχει σημασια. Απλα να προσεχουμε να μην φανε τιποτα πλαστικο. Click για ανάπτυξη... Eύκολο είναι όταν λείπουμε σχεδόν τη μισή μέρα απο το σπίτι;Ποιός ξέρει τί κάνει μοναχούλα της όσο λείπουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.527 30-12-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ! Click για ανάπτυξη... ειμαι και ζηλιαρογατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.528 30-12-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eύκολο είναι όταν λείπουμε σχεδόν τη μισή μέρα απο το σπίτι;Ποιός ξέρει τί κάνει μοναχούλα της όσο λείπουμε..... Click για ανάπτυξη... εγω στα κακακια του Μορφεα εβρισκα πρασινα υπολειματα του δεντρου...το ετρωγε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.529 30-12-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ηταν για να κραταν τις μπαλες να μην πεφτουν. Anyway, δεν εχει σημασια. Απλα να προσεχουμε να μην φανε τιποτα πλαστικο. Click για ανάπτυξη... καταλαβα ποιο λεει...ενα πλαστικακι που εξειχε στην άκρη του κλαδιου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:11 Ο EL GATO έγραψε: #2.530 30-12-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eύκολο είναι όταν λείπουμε σχεδόν τη μισή μέρα απο το σπίτι;Ποιός ξέρει τί κάνει μοναχούλα της όσο λείπουμε..... Click για ανάπτυξη... Δεν τα τρωνε παντως. Απλα παιζουν μαζι τους... Τις προαλλες, μου ανοιξε ενα σκακι μικρο και πεσαν ολα τα πλαστικα κομματια κατω. Δεν τα βρηκα ολα, αλλα οσα βρηκε ο Μουψης τα εκανε παιχνιδι για ωρες. Δε σκεφτεται, καν, να το βαλει στο στομα του. Οποτε, worry not young Jedi. (Καλα, αμα μου πεις οτι σου αρεσει και το Star Wars, θα με στειλεις αδιαβαστο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Ο EL GATO έγραψε: #2.531 30-12-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καταλαβα ποιο λεει...ενα πλαστικακι που εξειχε στην άκρη του κλαδιου!! Click για ανάπτυξη... A, μπραβο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η ESTELLE έγραψε: #2.532 30-12-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν τα τρωνε παντως. Απλα παιζουν μαζι τους... Τις προαλλες, μου ανοιξε ενα σκακι μικρο και πεσαν ολα τα πλαστικα κομματια κατω. Δεν τα βρηκα ολα, αλλα οσα βρηκε ο Μουψης τα εκανε παιχνιδι για ωρες. Δε σκεφτεται, καν, να το βαλει στο στομα του. Οποτε, worry not young Jedi. (Καλα, αμα μου πεις οτι σου αρεσει και το Star Wars, θα με στειλεις αδιαβαστο) Click για ανάπτυξη... Το Star Wars;;;Τρελαίνομαι!!!! Πλάκα κάνω!Δεν έχω δει ούτε ένα!!!Ποτέ δεν μου άρεσαν αυτού του στυλ τα έργα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:17 Ο EL GATO έγραψε: #2.533 30-12-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Star Wars;;;Τρελαίνομαι!!!! Πλάκα κάνω!Δεν έχω δει ούτε ένα!!!Ποτέ δεν μου άρεσαν αυτού του στυλ τα έργα.... Click για ανάπτυξη... Ειπα και γω! Εγω τα λατρευω, παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.534 30-12-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Star Wars;;;Τρελαίνομαι!!!! Πλάκα κάνω!Δεν έχω δει ούτε ένα!!!Ποτέ δεν μου άρεσαν αυτού του στυλ τα έργα.... Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικο!!! Δεν εχανα επεισοδιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Ο EL GATO έγραψε: #2.535 30-12-08 14:19 Α, δε σας ειπα. Πηγαμε και στον γιατρο, καναμε το αντιλυσσικο μας και ζυγιζουμε και 2.200 και κατι ψιλα. Ηταν και μια κοπελα και περιμενε τη σειρα της και μολις της ειπα οτι ο Μουψης ειναι ουτε 4 μηνων, επαθε πλακα. Τον ειδε ετσι μεγαλο και νομιζε οτι και ηλικιακα ηταν μεγαλυτερος. Δεν ηξερε για τα Maine Coon. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.536 30-12-08 14:19 Εμενα μου αρεσαν τα διαστημικα με τις κουκλες!! Παρα πολύ! Και τωρα τα βλεπω...στις παλιες version! Ειδικα εκεινο με το υποβρυχιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.537 30-12-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, δε σας ειπα. Πηγαμε και στον γιατρο, καναμε το αντιλυσσικο μας και ζυγιζουμε και 2.200 και κατι ψιλα. Click για ανάπτυξη... Μονο??? μωρε Παυλο...ετσι οπως σε ειδα, μαλλον για βαρυτερος μου φανηκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.538 30-12-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Star Wars;;;Τρελαίνομαι!!!! Πλάκα κάνω!Δεν έχω δει ούτε ένα!!!Ποτέ δεν μου άρεσαν αυτού του στυλ τα έργα.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καταπληκτικο!!! Δεν εχανα επεισοδιο!! Click για ανάπτυξη... Ρε, δε πατε να δειτε αν ερχομαι, λεω εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Ο EL GATO έγραψε: #2.539 30-12-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μονο??? μωρε Παυλο...ετσι οπως σε ειδα, μαλλον για βαρυτερος μου φανηκες! Click για ανάπτυξη... Ειδες τι κανει η σκληρη διαιτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.540 30-12-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ρε, δε πατε να δειτε αν ερχομαι, λεω εγω.... Click για ανάπτυξη... Και στο σπιτι με αυτα τα σπαθια που φωσφοριζουν κυκλοφορεις Παυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Για στολίδια-μπάλες λές;Πάλι δεν κατάλαβα γμτ...Δλδ τα καινουρια δέντρα δεν το έχουν αυτό;Αυτό το κόκκινο το είχαν τα δέντρα επάνω για να κρεμάς τις μπάλες; Click για ανάπτυξη... Ηταν για να κραταν τις μπαλες να μην πεφτουν. Anyway, δεν εχει σημασια. Απλα να προσεχουμε να μην φανε τιποτα πλαστικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:07 Η ESTELLE έγραψε: #2.526 30-12-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ηταν για να κραταν τις μπαλες να μην πεφτουν. Anyway, δεν εχει σημασια. Απλα να προσεχουμε να μην φανε τιποτα πλαστικο. Click για ανάπτυξη... Eύκολο είναι όταν λείπουμε σχεδόν τη μισή μέρα απο το σπίτι;Ποιός ξέρει τί κάνει μοναχούλα της όσο λείπουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.527 30-12-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ! Click για ανάπτυξη... ειμαι και ζηλιαρογατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.528 30-12-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eύκολο είναι όταν λείπουμε σχεδόν τη μισή μέρα απο το σπίτι;Ποιός ξέρει τί κάνει μοναχούλα της όσο λείπουμε..... Click για ανάπτυξη... εγω στα κακακια του Μορφεα εβρισκα πρασινα υπολειματα του δεντρου...το ετρωγε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.529 30-12-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ηταν για να κραταν τις μπαλες να μην πεφτουν. Anyway, δεν εχει σημασια. Απλα να προσεχουμε να μην φανε τιποτα πλαστικο. Click για ανάπτυξη... καταλαβα ποιο λεει...ενα πλαστικακι που εξειχε στην άκρη του κλαδιου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:11 Ο EL GATO έγραψε: #2.530 30-12-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eύκολο είναι όταν λείπουμε σχεδόν τη μισή μέρα απο το σπίτι;Ποιός ξέρει τί κάνει μοναχούλα της όσο λείπουμε..... Click για ανάπτυξη... Δεν τα τρωνε παντως. Απλα παιζουν μαζι τους... Τις προαλλες, μου ανοιξε ενα σκακι μικρο και πεσαν ολα τα πλαστικα κομματια κατω. Δεν τα βρηκα ολα, αλλα οσα βρηκε ο Μουψης τα εκανε παιχνιδι για ωρες. Δε σκεφτεται, καν, να το βαλει στο στομα του. Οποτε, worry not young Jedi. (Καλα, αμα μου πεις οτι σου αρεσει και το Star Wars, θα με στειλεις αδιαβαστο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Ο EL GATO έγραψε: #2.531 30-12-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καταλαβα ποιο λεει...ενα πλαστικακι που εξειχε στην άκρη του κλαδιου!! Click για ανάπτυξη... A, μπραβο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η ESTELLE έγραψε: #2.532 30-12-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν τα τρωνε παντως. Απλα παιζουν μαζι τους... Τις προαλλες, μου ανοιξε ενα σκακι μικρο και πεσαν ολα τα πλαστικα κομματια κατω. Δεν τα βρηκα ολα, αλλα οσα βρηκε ο Μουψης τα εκανε παιχνιδι για ωρες. Δε σκεφτεται, καν, να το βαλει στο στομα του. Οποτε, worry not young Jedi. (Καλα, αμα μου πεις οτι σου αρεσει και το Star Wars, θα με στειλεις αδιαβαστο) Click για ανάπτυξη... Το Star Wars;;;Τρελαίνομαι!!!! Πλάκα κάνω!Δεν έχω δει ούτε ένα!!!Ποτέ δεν μου άρεσαν αυτού του στυλ τα έργα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:17 Ο EL GATO έγραψε: #2.533 30-12-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Star Wars;;;Τρελαίνομαι!!!! Πλάκα κάνω!Δεν έχω δει ούτε ένα!!!Ποτέ δεν μου άρεσαν αυτού του στυλ τα έργα.... Click για ανάπτυξη... Ειπα και γω! Εγω τα λατρευω, παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.534 30-12-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Star Wars;;;Τρελαίνομαι!!!! Πλάκα κάνω!Δεν έχω δει ούτε ένα!!!Ποτέ δεν μου άρεσαν αυτού του στυλ τα έργα.... Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικο!!! Δεν εχανα επεισοδιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Ο EL GATO έγραψε: #2.535 30-12-08 14:19 Α, δε σας ειπα. Πηγαμε και στον γιατρο, καναμε το αντιλυσσικο μας και ζυγιζουμε και 2.200 και κατι ψιλα. Ηταν και μια κοπελα και περιμενε τη σειρα της και μολις της ειπα οτι ο Μουψης ειναι ουτε 4 μηνων, επαθε πλακα. Τον ειδε ετσι μεγαλο και νομιζε οτι και ηλικιακα ηταν μεγαλυτερος. Δεν ηξερε για τα Maine Coon. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.536 30-12-08 14:19 Εμενα μου αρεσαν τα διαστημικα με τις κουκλες!! Παρα πολύ! Και τωρα τα βλεπω...στις παλιες version! Ειδικα εκεινο με το υποβρυχιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.537 30-12-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, δε σας ειπα. Πηγαμε και στον γιατρο, καναμε το αντιλυσσικο μας και ζυγιζουμε και 2.200 και κατι ψιλα. Click για ανάπτυξη... Μονο??? μωρε Παυλο...ετσι οπως σε ειδα, μαλλον για βαρυτερος μου φανηκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.538 30-12-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Star Wars;;;Τρελαίνομαι!!!! Πλάκα κάνω!Δεν έχω δει ούτε ένα!!!Ποτέ δεν μου άρεσαν αυτού του στυλ τα έργα.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καταπληκτικο!!! Δεν εχανα επεισοδιο!! Click για ανάπτυξη... Ρε, δε πατε να δειτε αν ερχομαι, λεω εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Ο EL GATO έγραψε: #2.539 30-12-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μονο??? μωρε Παυλο...ετσι οπως σε ειδα, μαλλον για βαρυτερος μου φανηκες! Click για ανάπτυξη... Ειδες τι κανει η σκληρη διαιτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.540 30-12-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ρε, δε πατε να δειτε αν ερχομαι, λεω εγω.... Click για ανάπτυξη... Και στο σπιτι με αυτα τα σπαθια που φωσφοριζουν κυκλοφορεις Παυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ηταν για να κραταν τις μπαλες να μην πεφτουν. Anyway, δεν εχει σημασια. Απλα να προσεχουμε να μην φανε τιποτα πλαστικο. Click για ανάπτυξη... Eύκολο είναι όταν λείπουμε σχεδόν τη μισή μέρα απο το σπίτι;Ποιός ξέρει τί κάνει μοναχούλα της όσο λείπουμε..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.527 30-12-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ! Click για ανάπτυξη... ειμαι και ζηλιαρογατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.528 30-12-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eύκολο είναι όταν λείπουμε σχεδόν τη μισή μέρα απο το σπίτι;Ποιός ξέρει τί κάνει μοναχούλα της όσο λείπουμε..... Click για ανάπτυξη... εγω στα κακακια του Μορφεα εβρισκα πρασινα υπολειματα του δεντρου...το ετρωγε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.529 30-12-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ηταν για να κραταν τις μπαλες να μην πεφτουν. Anyway, δεν εχει σημασια. Απλα να προσεχουμε να μην φανε τιποτα πλαστικο. Click για ανάπτυξη... καταλαβα ποιο λεει...ενα πλαστικακι που εξειχε στην άκρη του κλαδιου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:11 Ο EL GATO έγραψε: #2.530 30-12-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eύκολο είναι όταν λείπουμε σχεδόν τη μισή μέρα απο το σπίτι;Ποιός ξέρει τί κάνει μοναχούλα της όσο λείπουμε..... Click για ανάπτυξη... Δεν τα τρωνε παντως. Απλα παιζουν μαζι τους... Τις προαλλες, μου ανοιξε ενα σκακι μικρο και πεσαν ολα τα πλαστικα κομματια κατω. Δεν τα βρηκα ολα, αλλα οσα βρηκε ο Μουψης τα εκανε παιχνιδι για ωρες. Δε σκεφτεται, καν, να το βαλει στο στομα του. Οποτε, worry not young Jedi. (Καλα, αμα μου πεις οτι σου αρεσει και το Star Wars, θα με στειλεις αδιαβαστο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Ο EL GATO έγραψε: #2.531 30-12-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καταλαβα ποιο λεει...ενα πλαστικακι που εξειχε στην άκρη του κλαδιου!! Click για ανάπτυξη... A, μπραβο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η ESTELLE έγραψε: #2.532 30-12-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν τα τρωνε παντως. Απλα παιζουν μαζι τους... Τις προαλλες, μου ανοιξε ενα σκακι μικρο και πεσαν ολα τα πλαστικα κομματια κατω. Δεν τα βρηκα ολα, αλλα οσα βρηκε ο Μουψης τα εκανε παιχνιδι για ωρες. Δε σκεφτεται, καν, να το βαλει στο στομα του. Οποτε, worry not young Jedi. (Καλα, αμα μου πεις οτι σου αρεσει και το Star Wars, θα με στειλεις αδιαβαστο) Click για ανάπτυξη... Το Star Wars;;;Τρελαίνομαι!!!! Πλάκα κάνω!Δεν έχω δει ούτε ένα!!!Ποτέ δεν μου άρεσαν αυτού του στυλ τα έργα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:17 Ο EL GATO έγραψε: #2.533 30-12-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Star Wars;;;Τρελαίνομαι!!!! Πλάκα κάνω!Δεν έχω δει ούτε ένα!!!Ποτέ δεν μου άρεσαν αυτού του στυλ τα έργα.... Click για ανάπτυξη... Ειπα και γω! Εγω τα λατρευω, παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.534 30-12-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Star Wars;;;Τρελαίνομαι!!!! Πλάκα κάνω!Δεν έχω δει ούτε ένα!!!Ποτέ δεν μου άρεσαν αυτού του στυλ τα έργα.... Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικο!!! Δεν εχανα επεισοδιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Ο EL GATO έγραψε: #2.535 30-12-08 14:19 Α, δε σας ειπα. Πηγαμε και στον γιατρο, καναμε το αντιλυσσικο μας και ζυγιζουμε και 2.200 και κατι ψιλα. Ηταν και μια κοπελα και περιμενε τη σειρα της και μολις της ειπα οτι ο Μουψης ειναι ουτε 4 μηνων, επαθε πλακα. Τον ειδε ετσι μεγαλο και νομιζε οτι και ηλικιακα ηταν μεγαλυτερος. Δεν ηξερε για τα Maine Coon. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.536 30-12-08 14:19 Εμενα μου αρεσαν τα διαστημικα με τις κουκλες!! Παρα πολύ! Και τωρα τα βλεπω...στις παλιες version! Ειδικα εκεινο με το υποβρυχιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.537 30-12-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, δε σας ειπα. Πηγαμε και στον γιατρο, καναμε το αντιλυσσικο μας και ζυγιζουμε και 2.200 και κατι ψιλα. Click για ανάπτυξη... Μονο??? μωρε Παυλο...ετσι οπως σε ειδα, μαλλον για βαρυτερος μου φανηκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.538 30-12-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Star Wars;;;Τρελαίνομαι!!!! Πλάκα κάνω!Δεν έχω δει ούτε ένα!!!Ποτέ δεν μου άρεσαν αυτού του στυλ τα έργα.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καταπληκτικο!!! Δεν εχανα επεισοδιο!! Click για ανάπτυξη... Ρε, δε πατε να δειτε αν ερχομαι, λεω εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Ο EL GATO έγραψε: #2.539 30-12-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μονο??? μωρε Παυλο...ετσι οπως σε ειδα, μαλλον για βαρυτερος μου φανηκες! Click για ανάπτυξη... Ειδες τι κανει η σκληρη διαιτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.540 30-12-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ρε, δε πατε να δειτε αν ερχομαι, λεω εγω.... Click για ανάπτυξη... Και στο σπιτι με αυτα τα σπαθια που φωσφοριζουν κυκλοφορεις Παυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ! Click για ανάπτυξη... ειμαι και ζηλιαρογατα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.528 30-12-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eύκολο είναι όταν λείπουμε σχεδόν τη μισή μέρα απο το σπίτι;Ποιός ξέρει τί κάνει μοναχούλα της όσο λείπουμε..... Click για ανάπτυξη... εγω στα κακακια του Μορφεα εβρισκα πρασινα υπολειματα του δεντρου...το ετρωγε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.529 30-12-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ηταν για να κραταν τις μπαλες να μην πεφτουν. Anyway, δεν εχει σημασια. Απλα να προσεχουμε να μην φανε τιποτα πλαστικο. Click για ανάπτυξη... καταλαβα ποιο λεει...ενα πλαστικακι που εξειχε στην άκρη του κλαδιου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:11 Ο EL GATO έγραψε: #2.530 30-12-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eύκολο είναι όταν λείπουμε σχεδόν τη μισή μέρα απο το σπίτι;Ποιός ξέρει τί κάνει μοναχούλα της όσο λείπουμε..... Click για ανάπτυξη... Δεν τα τρωνε παντως. Απλα παιζουν μαζι τους... Τις προαλλες, μου ανοιξε ενα σκακι μικρο και πεσαν ολα τα πλαστικα κομματια κατω. Δεν τα βρηκα ολα, αλλα οσα βρηκε ο Μουψης τα εκανε παιχνιδι για ωρες. Δε σκεφτεται, καν, να το βαλει στο στομα του. Οποτε, worry not young Jedi. (Καλα, αμα μου πεις οτι σου αρεσει και το Star Wars, θα με στειλεις αδιαβαστο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Ο EL GATO έγραψε: #2.531 30-12-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καταλαβα ποιο λεει...ενα πλαστικακι που εξειχε στην άκρη του κλαδιου!! Click για ανάπτυξη... A, μπραβο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η ESTELLE έγραψε: #2.532 30-12-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν τα τρωνε παντως. Απλα παιζουν μαζι τους... Τις προαλλες, μου ανοιξε ενα σκακι μικρο και πεσαν ολα τα πλαστικα κομματια κατω. Δεν τα βρηκα ολα, αλλα οσα βρηκε ο Μουψης τα εκανε παιχνιδι για ωρες. Δε σκεφτεται, καν, να το βαλει στο στομα του. Οποτε, worry not young Jedi. (Καλα, αμα μου πεις οτι σου αρεσει και το Star Wars, θα με στειλεις αδιαβαστο) Click για ανάπτυξη... Το Star Wars;;;Τρελαίνομαι!!!! Πλάκα κάνω!Δεν έχω δει ούτε ένα!!!Ποτέ δεν μου άρεσαν αυτού του στυλ τα έργα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:17 Ο EL GATO έγραψε: #2.533 30-12-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Star Wars;;;Τρελαίνομαι!!!! Πλάκα κάνω!Δεν έχω δει ούτε ένα!!!Ποτέ δεν μου άρεσαν αυτού του στυλ τα έργα.... Click για ανάπτυξη... Ειπα και γω! Εγω τα λατρευω, παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.534 30-12-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Star Wars;;;Τρελαίνομαι!!!! Πλάκα κάνω!Δεν έχω δει ούτε ένα!!!Ποτέ δεν μου άρεσαν αυτού του στυλ τα έργα.... Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικο!!! Δεν εχανα επεισοδιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Ο EL GATO έγραψε: #2.535 30-12-08 14:19 Α, δε σας ειπα. Πηγαμε και στον γιατρο, καναμε το αντιλυσσικο μας και ζυγιζουμε και 2.200 και κατι ψιλα. Ηταν και μια κοπελα και περιμενε τη σειρα της και μολις της ειπα οτι ο Μουψης ειναι ουτε 4 μηνων, επαθε πλακα. Τον ειδε ετσι μεγαλο και νομιζε οτι και ηλικιακα ηταν μεγαλυτερος. Δεν ηξερε για τα Maine Coon. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.536 30-12-08 14:19 Εμενα μου αρεσαν τα διαστημικα με τις κουκλες!! Παρα πολύ! Και τωρα τα βλεπω...στις παλιες version! Ειδικα εκεινο με το υποβρυχιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.537 30-12-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, δε σας ειπα. Πηγαμε και στον γιατρο, καναμε το αντιλυσσικο μας και ζυγιζουμε και 2.200 και κατι ψιλα. Click για ανάπτυξη... Μονο??? μωρε Παυλο...ετσι οπως σε ειδα, μαλλον για βαρυτερος μου φανηκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.538 30-12-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Star Wars;;;Τρελαίνομαι!!!! Πλάκα κάνω!Δεν έχω δει ούτε ένα!!!Ποτέ δεν μου άρεσαν αυτού του στυλ τα έργα.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καταπληκτικο!!! Δεν εχανα επεισοδιο!! Click για ανάπτυξη... Ρε, δε πατε να δειτε αν ερχομαι, λεω εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Ο EL GATO έγραψε: #2.539 30-12-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μονο??? μωρε Παυλο...ετσι οπως σε ειδα, μαλλον για βαρυτερος μου φανηκες! Click για ανάπτυξη... Ειδες τι κανει η σκληρη διαιτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.540 30-12-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ρε, δε πατε να δειτε αν ερχομαι, λεω εγω.... Click για ανάπτυξη... Και στο σπιτι με αυτα τα σπαθια που φωσφοριζουν κυκλοφορεις Παυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eύκολο είναι όταν λείπουμε σχεδόν τη μισή μέρα απο το σπίτι;Ποιός ξέρει τί κάνει μοναχούλα της όσο λείπουμε..... Click για ανάπτυξη... εγω στα κακακια του Μορφεα εβρισκα πρασινα υπολειματα του δεντρου...το ετρωγε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.529 30-12-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ηταν για να κραταν τις μπαλες να μην πεφτουν. Anyway, δεν εχει σημασια. Απλα να προσεχουμε να μην φανε τιποτα πλαστικο. Click για ανάπτυξη... καταλαβα ποιο λεει...ενα πλαστικακι που εξειχε στην άκρη του κλαδιου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:11 Ο EL GATO έγραψε: #2.530 30-12-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eύκολο είναι όταν λείπουμε σχεδόν τη μισή μέρα απο το σπίτι;Ποιός ξέρει τί κάνει μοναχούλα της όσο λείπουμε..... Click για ανάπτυξη... Δεν τα τρωνε παντως. Απλα παιζουν μαζι τους... Τις προαλλες, μου ανοιξε ενα σκακι μικρο και πεσαν ολα τα πλαστικα κομματια κατω. Δεν τα βρηκα ολα, αλλα οσα βρηκε ο Μουψης τα εκανε παιχνιδι για ωρες. Δε σκεφτεται, καν, να το βαλει στο στομα του. Οποτε, worry not young Jedi. (Καλα, αμα μου πεις οτι σου αρεσει και το Star Wars, θα με στειλεις αδιαβαστο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Ο EL GATO έγραψε: #2.531 30-12-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καταλαβα ποιο λεει...ενα πλαστικακι που εξειχε στην άκρη του κλαδιου!! Click για ανάπτυξη... A, μπραβο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η ESTELLE έγραψε: #2.532 30-12-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν τα τρωνε παντως. Απλα παιζουν μαζι τους... Τις προαλλες, μου ανοιξε ενα σκακι μικρο και πεσαν ολα τα πλαστικα κομματια κατω. Δεν τα βρηκα ολα, αλλα οσα βρηκε ο Μουψης τα εκανε παιχνιδι για ωρες. Δε σκεφτεται, καν, να το βαλει στο στομα του. Οποτε, worry not young Jedi. (Καλα, αμα μου πεις οτι σου αρεσει και το Star Wars, θα με στειλεις αδιαβαστο) Click για ανάπτυξη... Το Star Wars;;;Τρελαίνομαι!!!! Πλάκα κάνω!Δεν έχω δει ούτε ένα!!!Ποτέ δεν μου άρεσαν αυτού του στυλ τα έργα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:17 Ο EL GATO έγραψε: #2.533 30-12-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Star Wars;;;Τρελαίνομαι!!!! Πλάκα κάνω!Δεν έχω δει ούτε ένα!!!Ποτέ δεν μου άρεσαν αυτού του στυλ τα έργα.... Click για ανάπτυξη... Ειπα και γω! Εγω τα λατρευω, παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.534 30-12-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Star Wars;;;Τρελαίνομαι!!!! Πλάκα κάνω!Δεν έχω δει ούτε ένα!!!Ποτέ δεν μου άρεσαν αυτού του στυλ τα έργα.... Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικο!!! Δεν εχανα επεισοδιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Ο EL GATO έγραψε: #2.535 30-12-08 14:19 Α, δε σας ειπα. Πηγαμε και στον γιατρο, καναμε το αντιλυσσικο μας και ζυγιζουμε και 2.200 και κατι ψιλα. Ηταν και μια κοπελα και περιμενε τη σειρα της και μολις της ειπα οτι ο Μουψης ειναι ουτε 4 μηνων, επαθε πλακα. Τον ειδε ετσι μεγαλο και νομιζε οτι και ηλικιακα ηταν μεγαλυτερος. Δεν ηξερε για τα Maine Coon. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.536 30-12-08 14:19 Εμενα μου αρεσαν τα διαστημικα με τις κουκλες!! Παρα πολύ! Και τωρα τα βλεπω...στις παλιες version! Ειδικα εκεινο με το υποβρυχιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.537 30-12-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, δε σας ειπα. Πηγαμε και στον γιατρο, καναμε το αντιλυσσικο μας και ζυγιζουμε και 2.200 και κατι ψιλα. Click για ανάπτυξη... Μονο??? μωρε Παυλο...ετσι οπως σε ειδα, μαλλον για βαρυτερος μου φανηκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.538 30-12-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Star Wars;;;Τρελαίνομαι!!!! Πλάκα κάνω!Δεν έχω δει ούτε ένα!!!Ποτέ δεν μου άρεσαν αυτού του στυλ τα έργα.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καταπληκτικο!!! Δεν εχανα επεισοδιο!! Click για ανάπτυξη... Ρε, δε πατε να δειτε αν ερχομαι, λεω εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Ο EL GATO έγραψε: #2.539 30-12-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μονο??? μωρε Παυλο...ετσι οπως σε ειδα, μαλλον για βαρυτερος μου φανηκες! Click για ανάπτυξη... Ειδες τι κανει η σκληρη διαιτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.540 30-12-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ρε, δε πατε να δειτε αν ερχομαι, λεω εγω.... Click για ανάπτυξη... Και στο σπιτι με αυτα τα σπαθια που φωσφοριζουν κυκλοφορεις Παυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ηταν για να κραταν τις μπαλες να μην πεφτουν. Anyway, δεν εχει σημασια. Απλα να προσεχουμε να μην φανε τιποτα πλαστικο. Click για ανάπτυξη... καταλαβα ποιο λεει...ενα πλαστικακι που εξειχε στην άκρη του κλαδιου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:11 Ο EL GATO έγραψε: #2.530 30-12-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eύκολο είναι όταν λείπουμε σχεδόν τη μισή μέρα απο το σπίτι;Ποιός ξέρει τί κάνει μοναχούλα της όσο λείπουμε..... Click για ανάπτυξη... Δεν τα τρωνε παντως. Απλα παιζουν μαζι τους... Τις προαλλες, μου ανοιξε ενα σκακι μικρο και πεσαν ολα τα πλαστικα κομματια κατω. Δεν τα βρηκα ολα, αλλα οσα βρηκε ο Μουψης τα εκανε παιχνιδι για ωρες. Δε σκεφτεται, καν, να το βαλει στο στομα του. Οποτε, worry not young Jedi. (Καλα, αμα μου πεις οτι σου αρεσει και το Star Wars, θα με στειλεις αδιαβαστο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Ο EL GATO έγραψε: #2.531 30-12-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καταλαβα ποιο λεει...ενα πλαστικακι που εξειχε στην άκρη του κλαδιου!! Click για ανάπτυξη... A, μπραβο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η ESTELLE έγραψε: #2.532 30-12-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν τα τρωνε παντως. Απλα παιζουν μαζι τους... Τις προαλλες, μου ανοιξε ενα σκακι μικρο και πεσαν ολα τα πλαστικα κομματια κατω. Δεν τα βρηκα ολα, αλλα οσα βρηκε ο Μουψης τα εκανε παιχνιδι για ωρες. Δε σκεφτεται, καν, να το βαλει στο στομα του. Οποτε, worry not young Jedi. (Καλα, αμα μου πεις οτι σου αρεσει και το Star Wars, θα με στειλεις αδιαβαστο) Click για ανάπτυξη... Το Star Wars;;;Τρελαίνομαι!!!! Πλάκα κάνω!Δεν έχω δει ούτε ένα!!!Ποτέ δεν μου άρεσαν αυτού του στυλ τα έργα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:17 Ο EL GATO έγραψε: #2.533 30-12-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Star Wars;;;Τρελαίνομαι!!!! Πλάκα κάνω!Δεν έχω δει ούτε ένα!!!Ποτέ δεν μου άρεσαν αυτού του στυλ τα έργα.... Click για ανάπτυξη... Ειπα και γω! Εγω τα λατρευω, παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.534 30-12-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Star Wars;;;Τρελαίνομαι!!!! Πλάκα κάνω!Δεν έχω δει ούτε ένα!!!Ποτέ δεν μου άρεσαν αυτού του στυλ τα έργα.... Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικο!!! Δεν εχανα επεισοδιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Ο EL GATO έγραψε: #2.535 30-12-08 14:19 Α, δε σας ειπα. Πηγαμε και στον γιατρο, καναμε το αντιλυσσικο μας και ζυγιζουμε και 2.200 και κατι ψιλα. Ηταν και μια κοπελα και περιμενε τη σειρα της και μολις της ειπα οτι ο Μουψης ειναι ουτε 4 μηνων, επαθε πλακα. Τον ειδε ετσι μεγαλο και νομιζε οτι και ηλικιακα ηταν μεγαλυτερος. Δεν ηξερε για τα Maine Coon. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.536 30-12-08 14:19 Εμενα μου αρεσαν τα διαστημικα με τις κουκλες!! Παρα πολύ! Και τωρα τα βλεπω...στις παλιες version! Ειδικα εκεινο με το υποβρυχιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.537 30-12-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, δε σας ειπα. Πηγαμε και στον γιατρο, καναμε το αντιλυσσικο μας και ζυγιζουμε και 2.200 και κατι ψιλα. Click για ανάπτυξη... Μονο??? μωρε Παυλο...ετσι οπως σε ειδα, μαλλον για βαρυτερος μου φανηκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.538 30-12-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Star Wars;;;Τρελαίνομαι!!!! Πλάκα κάνω!Δεν έχω δει ούτε ένα!!!Ποτέ δεν μου άρεσαν αυτού του στυλ τα έργα.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καταπληκτικο!!! Δεν εχανα επεισοδιο!! Click για ανάπτυξη... Ρε, δε πατε να δειτε αν ερχομαι, λεω εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Ο EL GATO έγραψε: #2.539 30-12-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μονο??? μωρε Παυλο...ετσι οπως σε ειδα, μαλλον για βαρυτερος μου φανηκες! Click για ανάπτυξη... Ειδες τι κανει η σκληρη διαιτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.540 30-12-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ρε, δε πατε να δειτε αν ερχομαι, λεω εγω.... Click για ανάπτυξη... Και στο σπιτι με αυτα τα σπαθια που φωσφοριζουν κυκλοφορεις Παυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Eύκολο είναι όταν λείπουμε σχεδόν τη μισή μέρα απο το σπίτι;Ποιός ξέρει τί κάνει μοναχούλα της όσο λείπουμε..... Click για ανάπτυξη... Δεν τα τρωνε παντως. Απλα παιζουν μαζι τους... Τις προαλλες, μου ανοιξε ενα σκακι μικρο και πεσαν ολα τα πλαστικα κομματια κατω. Δεν τα βρηκα ολα, αλλα οσα βρηκε ο Μουψης τα εκανε παιχνιδι για ωρες. Δε σκεφτεται, καν, να το βαλει στο στομα του. Οποτε, worry not young Jedi. (Καλα, αμα μου πεις οτι σου αρεσει και το Star Wars, θα με στειλεις αδιαβαστο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:14 Ο EL GATO έγραψε: #2.531 30-12-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καταλαβα ποιο λεει...ενα πλαστικακι που εξειχε στην άκρη του κλαδιου!! Click για ανάπτυξη... A, μπραβο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η ESTELLE έγραψε: #2.532 30-12-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν τα τρωνε παντως. Απλα παιζουν μαζι τους... Τις προαλλες, μου ανοιξε ενα σκακι μικρο και πεσαν ολα τα πλαστικα κομματια κατω. Δεν τα βρηκα ολα, αλλα οσα βρηκε ο Μουψης τα εκανε παιχνιδι για ωρες. Δε σκεφτεται, καν, να το βαλει στο στομα του. Οποτε, worry not young Jedi. (Καλα, αμα μου πεις οτι σου αρεσει και το Star Wars, θα με στειλεις αδιαβαστο) Click για ανάπτυξη... Το Star Wars;;;Τρελαίνομαι!!!! Πλάκα κάνω!Δεν έχω δει ούτε ένα!!!Ποτέ δεν μου άρεσαν αυτού του στυλ τα έργα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:17 Ο EL GATO έγραψε: #2.533 30-12-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Star Wars;;;Τρελαίνομαι!!!! Πλάκα κάνω!Δεν έχω δει ούτε ένα!!!Ποτέ δεν μου άρεσαν αυτού του στυλ τα έργα.... Click για ανάπτυξη... Ειπα και γω! Εγω τα λατρευω, παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.534 30-12-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Star Wars;;;Τρελαίνομαι!!!! Πλάκα κάνω!Δεν έχω δει ούτε ένα!!!Ποτέ δεν μου άρεσαν αυτού του στυλ τα έργα.... Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικο!!! Δεν εχανα επεισοδιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Ο EL GATO έγραψε: #2.535 30-12-08 14:19 Α, δε σας ειπα. Πηγαμε και στον γιατρο, καναμε το αντιλυσσικο μας και ζυγιζουμε και 2.200 και κατι ψιλα. Ηταν και μια κοπελα και περιμενε τη σειρα της και μολις της ειπα οτι ο Μουψης ειναι ουτε 4 μηνων, επαθε πλακα. Τον ειδε ετσι μεγαλο και νομιζε οτι και ηλικιακα ηταν μεγαλυτερος. Δεν ηξερε για τα Maine Coon. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.536 30-12-08 14:19 Εμενα μου αρεσαν τα διαστημικα με τις κουκλες!! Παρα πολύ! Και τωρα τα βλεπω...στις παλιες version! Ειδικα εκεινο με το υποβρυχιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.537 30-12-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, δε σας ειπα. Πηγαμε και στον γιατρο, καναμε το αντιλυσσικο μας και ζυγιζουμε και 2.200 και κατι ψιλα. Click για ανάπτυξη... Μονο??? μωρε Παυλο...ετσι οπως σε ειδα, μαλλον για βαρυτερος μου φανηκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.538 30-12-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Star Wars;;;Τρελαίνομαι!!!! Πλάκα κάνω!Δεν έχω δει ούτε ένα!!!Ποτέ δεν μου άρεσαν αυτού του στυλ τα έργα.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καταπληκτικο!!! Δεν εχανα επεισοδιο!! Click για ανάπτυξη... Ρε, δε πατε να δειτε αν ερχομαι, λεω εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Ο EL GATO έγραψε: #2.539 30-12-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μονο??? μωρε Παυλο...ετσι οπως σε ειδα, μαλλον για βαρυτερος μου φανηκες! Click για ανάπτυξη... Ειδες τι κανει η σκληρη διαιτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.540 30-12-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ρε, δε πατε να δειτε αν ερχομαι, λεω εγω.... Click για ανάπτυξη... Και στο σπιτι με αυτα τα σπαθια που φωσφοριζουν κυκλοφορεις Παυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καταλαβα ποιο λεει...ενα πλαστικακι που εξειχε στην άκρη του κλαδιου!! Click για ανάπτυξη... A, μπραβο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:16 Η ESTELLE έγραψε: #2.532 30-12-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν τα τρωνε παντως. Απλα παιζουν μαζι τους... Τις προαλλες, μου ανοιξε ενα σκακι μικρο και πεσαν ολα τα πλαστικα κομματια κατω. Δεν τα βρηκα ολα, αλλα οσα βρηκε ο Μουψης τα εκανε παιχνιδι για ωρες. Δε σκεφτεται, καν, να το βαλει στο στομα του. Οποτε, worry not young Jedi. (Καλα, αμα μου πεις οτι σου αρεσει και το Star Wars, θα με στειλεις αδιαβαστο) Click για ανάπτυξη... Το Star Wars;;;Τρελαίνομαι!!!! Πλάκα κάνω!Δεν έχω δει ούτε ένα!!!Ποτέ δεν μου άρεσαν αυτού του στυλ τα έργα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:17 Ο EL GATO έγραψε: #2.533 30-12-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Star Wars;;;Τρελαίνομαι!!!! Πλάκα κάνω!Δεν έχω δει ούτε ένα!!!Ποτέ δεν μου άρεσαν αυτού του στυλ τα έργα.... Click για ανάπτυξη... Ειπα και γω! Εγω τα λατρευω, παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.534 30-12-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Star Wars;;;Τρελαίνομαι!!!! Πλάκα κάνω!Δεν έχω δει ούτε ένα!!!Ποτέ δεν μου άρεσαν αυτού του στυλ τα έργα.... Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικο!!! Δεν εχανα επεισοδιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Ο EL GATO έγραψε: #2.535 30-12-08 14:19 Α, δε σας ειπα. Πηγαμε και στον γιατρο, καναμε το αντιλυσσικο μας και ζυγιζουμε και 2.200 και κατι ψιλα. Ηταν και μια κοπελα και περιμενε τη σειρα της και μολις της ειπα οτι ο Μουψης ειναι ουτε 4 μηνων, επαθε πλακα. Τον ειδε ετσι μεγαλο και νομιζε οτι και ηλικιακα ηταν μεγαλυτερος. Δεν ηξερε για τα Maine Coon. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.536 30-12-08 14:19 Εμενα μου αρεσαν τα διαστημικα με τις κουκλες!! Παρα πολύ! Και τωρα τα βλεπω...στις παλιες version! Ειδικα εκεινο με το υποβρυχιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.537 30-12-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, δε σας ειπα. Πηγαμε και στον γιατρο, καναμε το αντιλυσσικο μας και ζυγιζουμε και 2.200 και κατι ψιλα. Click για ανάπτυξη... Μονο??? μωρε Παυλο...ετσι οπως σε ειδα, μαλλον για βαρυτερος μου φανηκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.538 30-12-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Star Wars;;;Τρελαίνομαι!!!! Πλάκα κάνω!Δεν έχω δει ούτε ένα!!!Ποτέ δεν μου άρεσαν αυτού του στυλ τα έργα.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καταπληκτικο!!! Δεν εχανα επεισοδιο!! Click για ανάπτυξη... Ρε, δε πατε να δειτε αν ερχομαι, λεω εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Ο EL GATO έγραψε: #2.539 30-12-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μονο??? μωρε Παυλο...ετσι οπως σε ειδα, μαλλον για βαρυτερος μου φανηκες! Click για ανάπτυξη... Ειδες τι κανει η σκληρη διαιτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.540 30-12-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ρε, δε πατε να δειτε αν ερχομαι, λεω εγω.... Click για ανάπτυξη... Και στο σπιτι με αυτα τα σπαθια που φωσφοριζουν κυκλοφορεις Παυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν τα τρωνε παντως. Απλα παιζουν μαζι τους... Τις προαλλες, μου ανοιξε ενα σκακι μικρο και πεσαν ολα τα πλαστικα κομματια κατω. Δεν τα βρηκα ολα, αλλα οσα βρηκε ο Μουψης τα εκανε παιχνιδι για ωρες. Δε σκεφτεται, καν, να το βαλει στο στομα του. Οποτε, worry not young Jedi. (Καλα, αμα μου πεις οτι σου αρεσει και το Star Wars, θα με στειλεις αδιαβαστο) Click για ανάπτυξη... Το Star Wars;;;Τρελαίνομαι!!!! Πλάκα κάνω!Δεν έχω δει ούτε ένα!!!Ποτέ δεν μου άρεσαν αυτού του στυλ τα έργα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:17 Ο EL GATO έγραψε: #2.533 30-12-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Star Wars;;;Τρελαίνομαι!!!! Πλάκα κάνω!Δεν έχω δει ούτε ένα!!!Ποτέ δεν μου άρεσαν αυτού του στυλ τα έργα.... Click για ανάπτυξη... Ειπα και γω! Εγω τα λατρευω, παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.534 30-12-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Star Wars;;;Τρελαίνομαι!!!! Πλάκα κάνω!Δεν έχω δει ούτε ένα!!!Ποτέ δεν μου άρεσαν αυτού του στυλ τα έργα.... Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικο!!! Δεν εχανα επεισοδιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Ο EL GATO έγραψε: #2.535 30-12-08 14:19 Α, δε σας ειπα. Πηγαμε και στον γιατρο, καναμε το αντιλυσσικο μας και ζυγιζουμε και 2.200 και κατι ψιλα. Ηταν και μια κοπελα και περιμενε τη σειρα της και μολις της ειπα οτι ο Μουψης ειναι ουτε 4 μηνων, επαθε πλακα. Τον ειδε ετσι μεγαλο και νομιζε οτι και ηλικιακα ηταν μεγαλυτερος. Δεν ηξερε για τα Maine Coon. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.536 30-12-08 14:19 Εμενα μου αρεσαν τα διαστημικα με τις κουκλες!! Παρα πολύ! Και τωρα τα βλεπω...στις παλιες version! Ειδικα εκεινο με το υποβρυχιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.537 30-12-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, δε σας ειπα. Πηγαμε και στον γιατρο, καναμε το αντιλυσσικο μας και ζυγιζουμε και 2.200 και κατι ψιλα. Click για ανάπτυξη... Μονο??? μωρε Παυλο...ετσι οπως σε ειδα, μαλλον για βαρυτερος μου φανηκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.538 30-12-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Star Wars;;;Τρελαίνομαι!!!! Πλάκα κάνω!Δεν έχω δει ούτε ένα!!!Ποτέ δεν μου άρεσαν αυτού του στυλ τα έργα.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καταπληκτικο!!! Δεν εχανα επεισοδιο!! Click για ανάπτυξη... Ρε, δε πατε να δειτε αν ερχομαι, λεω εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Ο EL GATO έγραψε: #2.539 30-12-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μονο??? μωρε Παυλο...ετσι οπως σε ειδα, μαλλον για βαρυτερος μου φανηκες! Click για ανάπτυξη... Ειδες τι κανει η σκληρη διαιτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.540 30-12-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ρε, δε πατε να δειτε αν ερχομαι, λεω εγω.... Click για ανάπτυξη... Και στο σπιτι με αυτα τα σπαθια που φωσφοριζουν κυκλοφορεις Παυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Star Wars;;;Τρελαίνομαι!!!! Πλάκα κάνω!Δεν έχω δει ούτε ένα!!!Ποτέ δεν μου άρεσαν αυτού του στυλ τα έργα.... Click για ανάπτυξη... Ειπα και γω! Εγω τα λατρευω, παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.534 30-12-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Star Wars;;;Τρελαίνομαι!!!! Πλάκα κάνω!Δεν έχω δει ούτε ένα!!!Ποτέ δεν μου άρεσαν αυτού του στυλ τα έργα.... Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικο!!! Δεν εχανα επεισοδιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Ο EL GATO έγραψε: #2.535 30-12-08 14:19 Α, δε σας ειπα. Πηγαμε και στον γιατρο, καναμε το αντιλυσσικο μας και ζυγιζουμε και 2.200 και κατι ψιλα. Ηταν και μια κοπελα και περιμενε τη σειρα της και μολις της ειπα οτι ο Μουψης ειναι ουτε 4 μηνων, επαθε πλακα. Τον ειδε ετσι μεγαλο και νομιζε οτι και ηλικιακα ηταν μεγαλυτερος. Δεν ηξερε για τα Maine Coon. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.536 30-12-08 14:19 Εμενα μου αρεσαν τα διαστημικα με τις κουκλες!! Παρα πολύ! Και τωρα τα βλεπω...στις παλιες version! Ειδικα εκεινο με το υποβρυχιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.537 30-12-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, δε σας ειπα. Πηγαμε και στον γιατρο, καναμε το αντιλυσσικο μας και ζυγιζουμε και 2.200 και κατι ψιλα. Click για ανάπτυξη... Μονο??? μωρε Παυλο...ετσι οπως σε ειδα, μαλλον για βαρυτερος μου φανηκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.538 30-12-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Star Wars;;;Τρελαίνομαι!!!! Πλάκα κάνω!Δεν έχω δει ούτε ένα!!!Ποτέ δεν μου άρεσαν αυτού του στυλ τα έργα.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καταπληκτικο!!! Δεν εχανα επεισοδιο!! Click για ανάπτυξη... Ρε, δε πατε να δειτε αν ερχομαι, λεω εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Ο EL GATO έγραψε: #2.539 30-12-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μονο??? μωρε Παυλο...ετσι οπως σε ειδα, μαλλον για βαρυτερος μου φανηκες! Click για ανάπτυξη... Ειδες τι κανει η σκληρη διαιτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.540 30-12-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ρε, δε πατε να δειτε αν ερχομαι, λεω εγω.... Click για ανάπτυξη... Και στο σπιτι με αυτα τα σπαθια που φωσφοριζουν κυκλοφορεις Παυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Star Wars;;;Τρελαίνομαι!!!! Πλάκα κάνω!Δεν έχω δει ούτε ένα!!!Ποτέ δεν μου άρεσαν αυτού του στυλ τα έργα.... Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικο!!! Δεν εχανα επεισοδιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Ο EL GATO έγραψε: #2.535 30-12-08 14:19 Α, δε σας ειπα. Πηγαμε και στον γιατρο, καναμε το αντιλυσσικο μας και ζυγιζουμε και 2.200 και κατι ψιλα. Ηταν και μια κοπελα και περιμενε τη σειρα της και μολις της ειπα οτι ο Μουψης ειναι ουτε 4 μηνων, επαθε πλακα. Τον ειδε ετσι μεγαλο και νομιζε οτι και ηλικιακα ηταν μεγαλυτερος. Δεν ηξερε για τα Maine Coon. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.536 30-12-08 14:19 Εμενα μου αρεσαν τα διαστημικα με τις κουκλες!! Παρα πολύ! Και τωρα τα βλεπω...στις παλιες version! Ειδικα εκεινο με το υποβρυχιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.537 30-12-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, δε σας ειπα. Πηγαμε και στον γιατρο, καναμε το αντιλυσσικο μας και ζυγιζουμε και 2.200 και κατι ψιλα. Click για ανάπτυξη... Μονο??? μωρε Παυλο...ετσι οπως σε ειδα, μαλλον για βαρυτερος μου φανηκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.538 30-12-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Star Wars;;;Τρελαίνομαι!!!! Πλάκα κάνω!Δεν έχω δει ούτε ένα!!!Ποτέ δεν μου άρεσαν αυτού του στυλ τα έργα.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καταπληκτικο!!! Δεν εχανα επεισοδιο!! Click για ανάπτυξη... Ρε, δε πατε να δειτε αν ερχομαι, λεω εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Ο EL GATO έγραψε: #2.539 30-12-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μονο??? μωρε Παυλο...ετσι οπως σε ειδα, μαλλον για βαρυτερος μου φανηκες! Click για ανάπτυξη... Ειδες τι κανει η σκληρη διαιτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.540 30-12-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ρε, δε πατε να δειτε αν ερχομαι, λεω εγω.... Click για ανάπτυξη... Και στο σπιτι με αυτα τα σπαθια που φωσφοριζουν κυκλοφορεις Παυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Α, δε σας ειπα. Πηγαμε και στον γιατρο, καναμε το αντιλυσσικο μας και ζυγιζουμε και 2.200 και κατι ψιλα. Ηταν και μια κοπελα και περιμενε τη σειρα της και μολις της ειπα οτι ο Μουψης ειναι ουτε 4 μηνων, επαθε πλακα. Τον ειδε ετσι μεγαλο και νομιζε οτι και ηλικιακα ηταν μεγαλυτερος. Δεν ηξερε για τα Maine Coon. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.536 30-12-08 14:19 Εμενα μου αρεσαν τα διαστημικα με τις κουκλες!! Παρα πολύ! Και τωρα τα βλεπω...στις παλιες version! Ειδικα εκεινο με το υποβρυχιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.537 30-12-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, δε σας ειπα. Πηγαμε και στον γιατρο, καναμε το αντιλυσσικο μας και ζυγιζουμε και 2.200 και κατι ψιλα. Click για ανάπτυξη... Μονο??? μωρε Παυλο...ετσι οπως σε ειδα, μαλλον για βαρυτερος μου φανηκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.538 30-12-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Star Wars;;;Τρελαίνομαι!!!! Πλάκα κάνω!Δεν έχω δει ούτε ένα!!!Ποτέ δεν μου άρεσαν αυτού του στυλ τα έργα.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καταπληκτικο!!! Δεν εχανα επεισοδιο!! Click για ανάπτυξη... Ρε, δε πατε να δειτε αν ερχομαι, λεω εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Ο EL GATO έγραψε: #2.539 30-12-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μονο??? μωρε Παυλο...ετσι οπως σε ειδα, μαλλον για βαρυτερος μου φανηκες! Click για ανάπτυξη... Ειδες τι κανει η σκληρη διαιτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.540 30-12-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ρε, δε πατε να δειτε αν ερχομαι, λεω εγω.... Click για ανάπτυξη... Και στο σπιτι με αυτα τα σπαθια που φωσφοριζουν κυκλοφορεις Παυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμενα μου αρεσαν τα διαστημικα με τις κουκλες!! Παρα πολύ! Και τωρα τα βλεπω...στις παλιες version! Ειδικα εκεινο με το υποβρυχιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.537 30-12-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, δε σας ειπα. Πηγαμε και στον γιατρο, καναμε το αντιλυσσικο μας και ζυγιζουμε και 2.200 και κατι ψιλα. Click για ανάπτυξη... Μονο??? μωρε Παυλο...ετσι οπως σε ειδα, μαλλον για βαρυτερος μου φανηκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.538 30-12-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Star Wars;;;Τρελαίνομαι!!!! Πλάκα κάνω!Δεν έχω δει ούτε ένα!!!Ποτέ δεν μου άρεσαν αυτού του στυλ τα έργα.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καταπληκτικο!!! Δεν εχανα επεισοδιο!! Click για ανάπτυξη... Ρε, δε πατε να δειτε αν ερχομαι, λεω εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Ο EL GATO έγραψε: #2.539 30-12-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μονο??? μωρε Παυλο...ετσι οπως σε ειδα, μαλλον για βαρυτερος μου φανηκες! Click για ανάπτυξη... Ειδες τι κανει η σκληρη διαιτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.540 30-12-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ρε, δε πατε να δειτε αν ερχομαι, λεω εγω.... Click για ανάπτυξη... Και στο σπιτι με αυτα τα σπαθια που φωσφοριζουν κυκλοφορεις Παυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Α, δε σας ειπα. Πηγαμε και στον γιατρο, καναμε το αντιλυσσικο μας και ζυγιζουμε και 2.200 και κατι ψιλα. Click για ανάπτυξη... Μονο??? μωρε Παυλο...ετσι οπως σε ειδα, μαλλον για βαρυτερος μου φανηκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:21 Ο EL GATO έγραψε: #2.538 30-12-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Star Wars;;;Τρελαίνομαι!!!! Πλάκα κάνω!Δεν έχω δει ούτε ένα!!!Ποτέ δεν μου άρεσαν αυτού του στυλ τα έργα.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καταπληκτικο!!! Δεν εχανα επεισοδιο!! Click για ανάπτυξη... Ρε, δε πατε να δειτε αν ερχομαι, λεω εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Ο EL GATO έγραψε: #2.539 30-12-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μονο??? μωρε Παυλο...ετσι οπως σε ειδα, μαλλον για βαρυτερος μου φανηκες! Click για ανάπτυξη... Ειδες τι κανει η σκληρη διαιτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.540 30-12-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ρε, δε πατε να δειτε αν ερχομαι, λεω εγω.... Click για ανάπτυξη... Και στο σπιτι με αυτα τα σπαθια που φωσφοριζουν κυκλοφορεις Παυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Το Star Wars;;;Τρελαίνομαι!!!! Πλάκα κάνω!Δεν έχω δει ούτε ένα!!!Ποτέ δεν μου άρεσαν αυτού του στυλ τα έργα.... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καταπληκτικο!!! Δεν εχανα επεισοδιο!! Click για ανάπτυξη... Ρε, δε πατε να δειτε αν ερχομαι, λεω εγω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Ο EL GATO έγραψε: #2.539 30-12-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μονο??? μωρε Παυλο...ετσι οπως σε ειδα, μαλλον για βαρυτερος μου φανηκες! Click για ανάπτυξη... Ειδες τι κανει η σκληρη διαιτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.540 30-12-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ρε, δε πατε να δειτε αν ερχομαι, λεω εγω.... Click για ανάπτυξη... Και στο σπιτι με αυτα τα σπαθια που φωσφοριζουν κυκλοφορεις Παυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 125 126 127 128 129 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 127 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 127 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μονο??? μωρε Παυλο...ετσι οπως σε ειδα, μαλλον για βαρυτερος μου φανηκες! Click για ανάπτυξη... Ειδες τι κανει η σκληρη διαιτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.540 30-12-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ρε, δε πατε να δειτε αν ερχομαι, λεω εγω.... Click για ανάπτυξη... Και στο σπιτι με αυτα τα σπαθια που φωσφοριζουν κυκλοφορεις Παυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ρε, δε πατε να δειτε αν ερχομαι, λεω εγω.... Click για ανάπτυξη... Και στο σπιτι με αυτα τα σπαθια που φωσφοριζουν κυκλοφορεις Παυλη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.