elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:30 Η elvenstar: #2.581 30-12-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα ρε Ελενα με τις όμορφες ευχες σου και τις όμορφες καρτουλες σου πάντα!!!! Click για ανάπτυξη... Πάντα πάντα μια γλυκιά κουβέντα κ μια ζεστή καρτούλα ειναι το λιγότερο που μπορω να σας προσφέρω από τοσο μακριά που είμαι Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλοτυχα να ειναι αυτο ευχομαι παντα. Σε ευχαριστω κοριτσι μου για τις ευχες,καλη χρονια να εχεις Click για ανάπτυξη... Καλη χρονιά σε όλους μας με υγεία κ ευτυχία κ ελπίζω να πραγματοποιηθούν φέτος οι επιθυμίες μας Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aλλιώς μας βλέπω Πρωτοχρονιάτικα να είμαστε όλοι Online με τη σαμπάνια στο χέρι Click για ανάπτυξη... Το ζήτημα είναι σε τέτοια περίπτωση (που απεύχομαι) τι θα γράφουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:32 Η Νεκταρια έγραψε: #2.582 30-12-08 23:32 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: To δεύτερο είναι σαν χρυσό φλουράκι και το πρώτο σαν καλικαντζαράκι!! Να σου ζήσουν Νεκταρία μου και απο μένα τα μωράκια και εύχομαι να μην ταλαιπωρηθείς πολύ ούτε εσύ ούτε η Baby!Aλλιώς μας βλέπω Πρωτοχρονιάτικα να είμαστε όλοι Online με τη σαμπάνια στο χέρι και τη βασιλόπιτα στο άλλο!! Click για ανάπτυξη... Λες να φτασουμε αισιως λιγο πριν την πρωτοχρονια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:33 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.583 30-12-08 23:33 Ααααααααααααααααααααααα Τοσο πολυ καλε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:43 Η ESTELLE έγραψε: #2.584 30-12-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ααααααααααααααααααααααα Τοσο πολυ καλε ? Click για ανάπτυξη... A Δημήτρη μου δεν ξέρεις τί τραβήξαμε μέχρι να γεννηθεί το μωράκι σου και οι αδελφούλες του!!Τί ξενύχτια τραβήξαμε όλοι εδώ μαζί με τη Νεκταρία.Ολόκληρο σήριαλ είχε καταντήσει η προηγούμενη γέννα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.585 30-12-08 23:47 παιδια επειδη εχω καποια θεματακια εδω και δεν μπορω να διαβασω τι εχετε γραψει...εχουμε γεννα??Μου κανει καποιος που ειμαστε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:49 Η ESTELLE έγραψε: #2.586 30-12-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδια επειδη εχω καποια θεματακια εδω και δεν μπορω να διαβασω τι εχετε γραψει...εχουμε γεννα??Μου κανει καποιος που ειμαστε?? Click για ανάπτυξη... Γεννάει η Baby.Εκανε το πρωί 2,ένα αγοράκι και ενα κοριτσάκι και τώρα είμαστε πάλι στην αναμονή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.587 30-12-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γεννάει η Baby.Εκανε το πρωί 2,ένα αγοράκι και ενα κοριτσάκι και τώρα είμαστε πάλι στην αναμονή... Click για ανάπτυξη... αντε να μας ζησουν!!! εχει προβλημα τωρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:00 Η ESTELLE έγραψε: #2.588 31-12-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε να μας ζησουν!!! εχει προβλημα τωρα??? Click για ανάπτυξη... Οχι βρε δεν έχει πρόβλημα αλλα απο ότι είπε και η Νεκταρία έτσι ήταν και στην προηγούμενη γέννα της.Μάλλον το καλό πράγμα αργεί να γίνει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:04 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.589 31-12-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: A Δημήτρη μου δεν ξέρεις τί τραβήξαμε μέχρι να γεννηθεί το μωράκι σου και οι αδελφούλες του!!Τί ξενύχτια τραβήξαμε όλοι εδώ μαζί με τη Νεκταρία.Ολόκληρο σήριαλ είχε καταντήσει η προηγούμενη γέννα!! Click για ανάπτυξη... Δυστηχως ειχαμε και απωλειες σε εκεινη την γεννα:cry: ποτε ξανα ποτε ποτε ευχαριστω που δινεται κουραγιο στην κ.Νεκταρια κανει τοσα πολλα μονη της της χρειαζονται τα λογια μας και η υποστηριξη μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:08 Η staman2 έγραψε: #2.590 31-12-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Λες να φτασουμε αισιως λιγο πριν την πρωτοχρονια? Click για ανάπτυξη... Οχι όχι βέβαια δεν το ευχόμαστε κάτι τέτοιο. Μακάρι το κοριτσάκι με το καλο να γεννήσει πολύ σύντομα! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: A Δημήτρη μου δεν ξέρεις τί τραβήξαμε μέχρι να γεννηθεί το μωράκι σου και οι αδελφούλες του!!Τί ξενύχτια τραβήξαμε όλοι εδώ μαζί με τη Νεκταρία.Ολόκληρο σήριαλ είχε καταντήσει η προηγούμενη γέννα!! Click για ανάπτυξη... Καλέ τι μαθαίνω μόλις τώρα!!!???Δημήτρη, πήρες το αγοράκι από την τελευταία γέννα της Νεκταρίας?? ΝΑ σου ζήσει καλε μου!!!! Ειναι καταπληκτικός! Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Δυστηχως ειχαμε και απωλειες σε εκεινη την γεννα:cry: ποτε ξανα ποτε ποτε ευχαριστω που δινεται κουραγιο στην κ.Νεκταρια κανει τοσα πολλα μονη της της χρειαζονται τα λογια μας και η υποστηριξη μας Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις Δημήτρη. Κάνει πάρα πολλά μόνη της η Νεκταρία και είναι αξιοθαύμαστη και για το υπέροχο εκτροφείο της και για την υπεροχη οικογένειά της.!!! Γιούλη μου δεν έχει πρόβλημα η γατουλα αλλά οπως έχει πει κι η Νεκταρία, είναι λίγο ιδιομορφη στις γέννες της. Η καημενη ταλαιπωρείται πολλές ώρες...Μακάιρι τώρα να πάνε όλα καλά κ σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.591 31-12-08 00:30 Μακαρι γιατι ταλαιπωρειτε και εκεινη πολυ αλλα φυσικα και η κ.Νεκταρια αντε ολα να πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:16 Η moukelis έγραψε: #2.592 31-12-08 01:16 Οχου...Γεννησε η Baby και το εχασα;Νεκταρια μου ειχαμε κανενα νεο;Να σας ζησουν τα πρωτα μωρακια,ελπιζω να εχετε μια ομορφη και γερη γεννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:38 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.593 31-12-08 01:38 Τωρα βασικα θα ξερουμε αυριο τα υπολοιπα κριμα σκαω να μαθω αλλα μου το ειχε πει η κ.Νεκταρια οτι ειναι λιγακι δυσκολη η συγκεκριμενη γατουλομανουλα μας ας ελπισουμε να εχει ηδη τελειωσει το βασανακι και για την μαμα και για την κ.Νεκταρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:43 Η moukelis έγραψε: #2.594 31-12-08 01:43 Ναι μωρε,ξερω,το ειχε αναφερει...Μακαρι να πηγαν ολα καλα.Ειναι πολυ ομορφη γατουλα,κι εκανε ηδη δυο πολυ ομορφα μωρα,πιστευω πως θα μας ξεπληρωσει με τον πιο ομορφο τροπο την αναμονη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.595 31-12-08 08:22 Kαλημερα! Κανενα νεο???? Σε λιγο θα παρω τη ΝΕΚ τηλ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.596 31-12-08 09:30 Ακομα στα 2 ειμαστε...πριν 5 λεπτα κατι φαινοτανε απο κατω...ισως συντομα να εχουμε και το τριτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #2.597 31-12-08 10:44 ΑΚΟΜΑ;Αντε μακαρι,πολλες ωρες ρε παιδι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.598 31-12-08 13:00 Πω πω πω τι ταλαιπωρια καλε,ακομα 2 ειναι? θα ειναι εξουθενωμενη και η μαμα και η κ.Νεκταρια ασε που μας εχει σκασει στην αναμονη ας ελπισουμε για αλλη μια φορα πως ολα θα πανε καλα ελπιζω να εχουμε συντομα νεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.599 31-12-08 13:00 Αρχιμηνια κι Αρχιχρονια Κουνακια μας λαχταριστα μεεεε τα, με τα μεγαλ΄αυτακια αχ καλα, αχ καλα μας λαπαδακια! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.600 31-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχιμηνια κι Αρχιχρονια Κουνακια μας λαχταριστα μεεεε τα, με τα μεγαλ΄αυτακια αχ καλα, αχ καλα μας λαπαδακια! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!! Click για ανάπτυξη... Αααααααααχαχαχαχαχαχααχα τι ωραια που τα ειπατε κ.Γιουλη πολυ μου αρεσαν αντε παμε αλλη μια μαζι τωρα Αρχημηνια κι'αρχηχρονια Κουνακια μας λαχταριστα μεεε τα,με τα μεγαλ'αυτακια αχ καλα,αχ καλα μας λαπαδακια και του χρονου να ειμαστε ολοι καλα και παλι εδω να τα ξαναπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αααα ρε Ελενα με τις όμορφες ευχες σου και τις όμορφες καρτουλες σου πάντα!!!! Click για ανάπτυξη... Πάντα πάντα μια γλυκιά κουβέντα κ μια ζεστή καρτούλα ειναι το λιγότερο που μπορω να σας προσφέρω από τοσο μακριά που είμαι Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλοτυχα να ειναι αυτο ευχομαι παντα. Σε ευχαριστω κοριτσι μου για τις ευχες,καλη χρονια να εχεις Click για ανάπτυξη... Καλη χρονιά σε όλους μας με υγεία κ ευτυχία κ ελπίζω να πραγματοποιηθούν φέτος οι επιθυμίες μας Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Aλλιώς μας βλέπω Πρωτοχρονιάτικα να είμαστε όλοι Online με τη σαμπάνια στο χέρι Click για ανάπτυξη... Το ζήτημα είναι σε τέτοια περίπτωση (που απεύχομαι) τι θα γράφουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:32 Η Νεκταρια έγραψε: #2.582 30-12-08 23:32 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: To δεύτερο είναι σαν χρυσό φλουράκι και το πρώτο σαν καλικαντζαράκι!! Να σου ζήσουν Νεκταρία μου και απο μένα τα μωράκια και εύχομαι να μην ταλαιπωρηθείς πολύ ούτε εσύ ούτε η Baby!Aλλιώς μας βλέπω Πρωτοχρονιάτικα να είμαστε όλοι Online με τη σαμπάνια στο χέρι και τη βασιλόπιτα στο άλλο!! Click για ανάπτυξη... Λες να φτασουμε αισιως λιγο πριν την πρωτοχρονια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:33 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.583 30-12-08 23:33 Ααααααααααααααααααααααα Τοσο πολυ καλε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:43 Η ESTELLE έγραψε: #2.584 30-12-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ααααααααααααααααααααααα Τοσο πολυ καλε ? Click για ανάπτυξη... A Δημήτρη μου δεν ξέρεις τί τραβήξαμε μέχρι να γεννηθεί το μωράκι σου και οι αδελφούλες του!!Τί ξενύχτια τραβήξαμε όλοι εδώ μαζί με τη Νεκταρία.Ολόκληρο σήριαλ είχε καταντήσει η προηγούμενη γέννα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.585 30-12-08 23:47 παιδια επειδη εχω καποια θεματακια εδω και δεν μπορω να διαβασω τι εχετε γραψει...εχουμε γεννα??Μου κανει καποιος που ειμαστε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:49 Η ESTELLE έγραψε: #2.586 30-12-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδια επειδη εχω καποια θεματακια εδω και δεν μπορω να διαβασω τι εχετε γραψει...εχουμε γεννα??Μου κανει καποιος που ειμαστε?? Click για ανάπτυξη... Γεννάει η Baby.Εκανε το πρωί 2,ένα αγοράκι και ενα κοριτσάκι και τώρα είμαστε πάλι στην αναμονή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.587 30-12-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γεννάει η Baby.Εκανε το πρωί 2,ένα αγοράκι και ενα κοριτσάκι και τώρα είμαστε πάλι στην αναμονή... Click για ανάπτυξη... αντε να μας ζησουν!!! εχει προβλημα τωρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:00 Η ESTELLE έγραψε: #2.588 31-12-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε να μας ζησουν!!! εχει προβλημα τωρα??? Click για ανάπτυξη... Οχι βρε δεν έχει πρόβλημα αλλα απο ότι είπε και η Νεκταρία έτσι ήταν και στην προηγούμενη γέννα της.Μάλλον το καλό πράγμα αργεί να γίνει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:04 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.589 31-12-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: A Δημήτρη μου δεν ξέρεις τί τραβήξαμε μέχρι να γεννηθεί το μωράκι σου και οι αδελφούλες του!!Τί ξενύχτια τραβήξαμε όλοι εδώ μαζί με τη Νεκταρία.Ολόκληρο σήριαλ είχε καταντήσει η προηγούμενη γέννα!! Click για ανάπτυξη... Δυστηχως ειχαμε και απωλειες σε εκεινη την γεννα:cry: ποτε ξανα ποτε ποτε ευχαριστω που δινεται κουραγιο στην κ.Νεκταρια κανει τοσα πολλα μονη της της χρειαζονται τα λογια μας και η υποστηριξη μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:08 Η staman2 έγραψε: #2.590 31-12-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Λες να φτασουμε αισιως λιγο πριν την πρωτοχρονια? Click για ανάπτυξη... Οχι όχι βέβαια δεν το ευχόμαστε κάτι τέτοιο. Μακάρι το κοριτσάκι με το καλο να γεννήσει πολύ σύντομα! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: A Δημήτρη μου δεν ξέρεις τί τραβήξαμε μέχρι να γεννηθεί το μωράκι σου και οι αδελφούλες του!!Τί ξενύχτια τραβήξαμε όλοι εδώ μαζί με τη Νεκταρία.Ολόκληρο σήριαλ είχε καταντήσει η προηγούμενη γέννα!! Click για ανάπτυξη... Καλέ τι μαθαίνω μόλις τώρα!!!???Δημήτρη, πήρες το αγοράκι από την τελευταία γέννα της Νεκταρίας?? ΝΑ σου ζήσει καλε μου!!!! Ειναι καταπληκτικός! Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Δυστηχως ειχαμε και απωλειες σε εκεινη την γεννα:cry: ποτε ξανα ποτε ποτε ευχαριστω που δινεται κουραγιο στην κ.Νεκταρια κανει τοσα πολλα μονη της της χρειαζονται τα λογια μας και η υποστηριξη μας Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις Δημήτρη. Κάνει πάρα πολλά μόνη της η Νεκταρία και είναι αξιοθαύμαστη και για το υπέροχο εκτροφείο της και για την υπεροχη οικογένειά της.!!! Γιούλη μου δεν έχει πρόβλημα η γατουλα αλλά οπως έχει πει κι η Νεκταρία, είναι λίγο ιδιομορφη στις γέννες της. Η καημενη ταλαιπωρείται πολλές ώρες...Μακάιρι τώρα να πάνε όλα καλά κ σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.591 31-12-08 00:30 Μακαρι γιατι ταλαιπωρειτε και εκεινη πολυ αλλα φυσικα και η κ.Νεκταρια αντε ολα να πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:16 Η moukelis έγραψε: #2.592 31-12-08 01:16 Οχου...Γεννησε η Baby και το εχασα;Νεκταρια μου ειχαμε κανενα νεο;Να σας ζησουν τα πρωτα μωρακια,ελπιζω να εχετε μια ομορφη και γερη γεννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:38 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.593 31-12-08 01:38 Τωρα βασικα θα ξερουμε αυριο τα υπολοιπα κριμα σκαω να μαθω αλλα μου το ειχε πει η κ.Νεκταρια οτι ειναι λιγακι δυσκολη η συγκεκριμενη γατουλομανουλα μας ας ελπισουμε να εχει ηδη τελειωσει το βασανακι και για την μαμα και για την κ.Νεκταρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:43 Η moukelis έγραψε: #2.594 31-12-08 01:43 Ναι μωρε,ξερω,το ειχε αναφερει...Μακαρι να πηγαν ολα καλα.Ειναι πολυ ομορφη γατουλα,κι εκανε ηδη δυο πολυ ομορφα μωρα,πιστευω πως θα μας ξεπληρωσει με τον πιο ομορφο τροπο την αναμονη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.595 31-12-08 08:22 Kαλημερα! Κανενα νεο???? Σε λιγο θα παρω τη ΝΕΚ τηλ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.596 31-12-08 09:30 Ακομα στα 2 ειμαστε...πριν 5 λεπτα κατι φαινοτανε απο κατω...ισως συντομα να εχουμε και το τριτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #2.597 31-12-08 10:44 ΑΚΟΜΑ;Αντε μακαρι,πολλες ωρες ρε παιδι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.598 31-12-08 13:00 Πω πω πω τι ταλαιπωρια καλε,ακομα 2 ειναι? θα ειναι εξουθενωμενη και η μαμα και η κ.Νεκταρια ασε που μας εχει σκασει στην αναμονη ας ελπισουμε για αλλη μια φορα πως ολα θα πανε καλα ελπιζω να εχουμε συντομα νεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.599 31-12-08 13:00 Αρχιμηνια κι Αρχιχρονια Κουνακια μας λαχταριστα μεεεε τα, με τα μεγαλ΄αυτακια αχ καλα, αχ καλα μας λαπαδακια! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.600 31-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχιμηνια κι Αρχιχρονια Κουνακια μας λαχταριστα μεεεε τα, με τα μεγαλ΄αυτακια αχ καλα, αχ καλα μας λαπαδακια! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!! Click για ανάπτυξη... Αααααααααχαχαχαχαχαχααχα τι ωραια που τα ειπατε κ.Γιουλη πολυ μου αρεσαν αντε παμε αλλη μια μαζι τωρα Αρχημηνια κι'αρχηχρονια Κουνακια μας λαχταριστα μεεε τα,με τα μεγαλ'αυτακια αχ καλα,αχ καλα μας λαπαδακια και του χρονου να ειμαστε ολοι καλα και παλι εδω να τα ξαναπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: To δεύτερο είναι σαν χρυσό φλουράκι και το πρώτο σαν καλικαντζαράκι!! Να σου ζήσουν Νεκταρία μου και απο μένα τα μωράκια και εύχομαι να μην ταλαιπωρηθείς πολύ ούτε εσύ ούτε η Baby!Aλλιώς μας βλέπω Πρωτοχρονιάτικα να είμαστε όλοι Online με τη σαμπάνια στο χέρι και τη βασιλόπιτα στο άλλο!! Click για ανάπτυξη... Λες να φτασουμε αισιως λιγο πριν την πρωτοχρονια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:33 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.583 30-12-08 23:33 Ααααααααααααααααααααααα Τοσο πολυ καλε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:43 Η ESTELLE έγραψε: #2.584 30-12-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ααααααααααααααααααααααα Τοσο πολυ καλε ? Click για ανάπτυξη... A Δημήτρη μου δεν ξέρεις τί τραβήξαμε μέχρι να γεννηθεί το μωράκι σου και οι αδελφούλες του!!Τί ξενύχτια τραβήξαμε όλοι εδώ μαζί με τη Νεκταρία.Ολόκληρο σήριαλ είχε καταντήσει η προηγούμενη γέννα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.585 30-12-08 23:47 παιδια επειδη εχω καποια θεματακια εδω και δεν μπορω να διαβασω τι εχετε γραψει...εχουμε γεννα??Μου κανει καποιος που ειμαστε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:49 Η ESTELLE έγραψε: #2.586 30-12-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδια επειδη εχω καποια θεματακια εδω και δεν μπορω να διαβασω τι εχετε γραψει...εχουμε γεννα??Μου κανει καποιος που ειμαστε?? Click για ανάπτυξη... Γεννάει η Baby.Εκανε το πρωί 2,ένα αγοράκι και ενα κοριτσάκι και τώρα είμαστε πάλι στην αναμονή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.587 30-12-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γεννάει η Baby.Εκανε το πρωί 2,ένα αγοράκι και ενα κοριτσάκι και τώρα είμαστε πάλι στην αναμονή... Click για ανάπτυξη... αντε να μας ζησουν!!! εχει προβλημα τωρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:00 Η ESTELLE έγραψε: #2.588 31-12-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε να μας ζησουν!!! εχει προβλημα τωρα??? Click για ανάπτυξη... Οχι βρε δεν έχει πρόβλημα αλλα απο ότι είπε και η Νεκταρία έτσι ήταν και στην προηγούμενη γέννα της.Μάλλον το καλό πράγμα αργεί να γίνει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:04 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.589 31-12-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: A Δημήτρη μου δεν ξέρεις τί τραβήξαμε μέχρι να γεννηθεί το μωράκι σου και οι αδελφούλες του!!Τί ξενύχτια τραβήξαμε όλοι εδώ μαζί με τη Νεκταρία.Ολόκληρο σήριαλ είχε καταντήσει η προηγούμενη γέννα!! Click για ανάπτυξη... Δυστηχως ειχαμε και απωλειες σε εκεινη την γεννα:cry: ποτε ξανα ποτε ποτε ευχαριστω που δινεται κουραγιο στην κ.Νεκταρια κανει τοσα πολλα μονη της της χρειαζονται τα λογια μας και η υποστηριξη μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:08 Η staman2 έγραψε: #2.590 31-12-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Λες να φτασουμε αισιως λιγο πριν την πρωτοχρονια? Click για ανάπτυξη... Οχι όχι βέβαια δεν το ευχόμαστε κάτι τέτοιο. Μακάρι το κοριτσάκι με το καλο να γεννήσει πολύ σύντομα! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: A Δημήτρη μου δεν ξέρεις τί τραβήξαμε μέχρι να γεννηθεί το μωράκι σου και οι αδελφούλες του!!Τί ξενύχτια τραβήξαμε όλοι εδώ μαζί με τη Νεκταρία.Ολόκληρο σήριαλ είχε καταντήσει η προηγούμενη γέννα!! Click για ανάπτυξη... Καλέ τι μαθαίνω μόλις τώρα!!!???Δημήτρη, πήρες το αγοράκι από την τελευταία γέννα της Νεκταρίας?? ΝΑ σου ζήσει καλε μου!!!! Ειναι καταπληκτικός! Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Δυστηχως ειχαμε και απωλειες σε εκεινη την γεννα:cry: ποτε ξανα ποτε ποτε ευχαριστω που δινεται κουραγιο στην κ.Νεκταρια κανει τοσα πολλα μονη της της χρειαζονται τα λογια μας και η υποστηριξη μας Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις Δημήτρη. Κάνει πάρα πολλά μόνη της η Νεκταρία και είναι αξιοθαύμαστη και για το υπέροχο εκτροφείο της και για την υπεροχη οικογένειά της.!!! Γιούλη μου δεν έχει πρόβλημα η γατουλα αλλά οπως έχει πει κι η Νεκταρία, είναι λίγο ιδιομορφη στις γέννες της. Η καημενη ταλαιπωρείται πολλές ώρες...Μακάιρι τώρα να πάνε όλα καλά κ σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.591 31-12-08 00:30 Μακαρι γιατι ταλαιπωρειτε και εκεινη πολυ αλλα φυσικα και η κ.Νεκταρια αντε ολα να πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:16 Η moukelis έγραψε: #2.592 31-12-08 01:16 Οχου...Γεννησε η Baby και το εχασα;Νεκταρια μου ειχαμε κανενα νεο;Να σας ζησουν τα πρωτα μωρακια,ελπιζω να εχετε μια ομορφη και γερη γεννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:38 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.593 31-12-08 01:38 Τωρα βασικα θα ξερουμε αυριο τα υπολοιπα κριμα σκαω να μαθω αλλα μου το ειχε πει η κ.Νεκταρια οτι ειναι λιγακι δυσκολη η συγκεκριμενη γατουλομανουλα μας ας ελπισουμε να εχει ηδη τελειωσει το βασανακι και για την μαμα και για την κ.Νεκταρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:43 Η moukelis έγραψε: #2.594 31-12-08 01:43 Ναι μωρε,ξερω,το ειχε αναφερει...Μακαρι να πηγαν ολα καλα.Ειναι πολυ ομορφη γατουλα,κι εκανε ηδη δυο πολυ ομορφα μωρα,πιστευω πως θα μας ξεπληρωσει με τον πιο ομορφο τροπο την αναμονη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.595 31-12-08 08:22 Kαλημερα! Κανενα νεο???? Σε λιγο θα παρω τη ΝΕΚ τηλ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.596 31-12-08 09:30 Ακομα στα 2 ειμαστε...πριν 5 λεπτα κατι φαινοτανε απο κατω...ισως συντομα να εχουμε και το τριτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #2.597 31-12-08 10:44 ΑΚΟΜΑ;Αντε μακαρι,πολλες ωρες ρε παιδι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.598 31-12-08 13:00 Πω πω πω τι ταλαιπωρια καλε,ακομα 2 ειναι? θα ειναι εξουθενωμενη και η μαμα και η κ.Νεκταρια ασε που μας εχει σκασει στην αναμονη ας ελπισουμε για αλλη μια φορα πως ολα θα πανε καλα ελπιζω να εχουμε συντομα νεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.599 31-12-08 13:00 Αρχιμηνια κι Αρχιχρονια Κουνακια μας λαχταριστα μεεεε τα, με τα μεγαλ΄αυτακια αχ καλα, αχ καλα μας λαπαδακια! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.600 31-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχιμηνια κι Αρχιχρονια Κουνακια μας λαχταριστα μεεεε τα, με τα μεγαλ΄αυτακια αχ καλα, αχ καλα μας λαπαδακια! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!! Click για ανάπτυξη... Αααααααααχαχαχαχαχαχααχα τι ωραια που τα ειπατε κ.Γιουλη πολυ μου αρεσαν αντε παμε αλλη μια μαζι τωρα Αρχημηνια κι'αρχηχρονια Κουνακια μας λαχταριστα μεεε τα,με τα μεγαλ'αυτακια αχ καλα,αχ καλα μας λαπαδακια και του χρονου να ειμαστε ολοι καλα και παλι εδω να τα ξαναπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ααααααααααααααααααααααα Τοσο πολυ καλε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:43 Η ESTELLE έγραψε: #2.584 30-12-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ααααααααααααααααααααααα Τοσο πολυ καλε ? Click για ανάπτυξη... A Δημήτρη μου δεν ξέρεις τί τραβήξαμε μέχρι να γεννηθεί το μωράκι σου και οι αδελφούλες του!!Τί ξενύχτια τραβήξαμε όλοι εδώ μαζί με τη Νεκταρία.Ολόκληρο σήριαλ είχε καταντήσει η προηγούμενη γέννα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.585 30-12-08 23:47 παιδια επειδη εχω καποια θεματακια εδω και δεν μπορω να διαβασω τι εχετε γραψει...εχουμε γεννα??Μου κανει καποιος που ειμαστε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:49 Η ESTELLE έγραψε: #2.586 30-12-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδια επειδη εχω καποια θεματακια εδω και δεν μπορω να διαβασω τι εχετε γραψει...εχουμε γεννα??Μου κανει καποιος που ειμαστε?? Click για ανάπτυξη... Γεννάει η Baby.Εκανε το πρωί 2,ένα αγοράκι και ενα κοριτσάκι και τώρα είμαστε πάλι στην αναμονή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.587 30-12-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γεννάει η Baby.Εκανε το πρωί 2,ένα αγοράκι και ενα κοριτσάκι και τώρα είμαστε πάλι στην αναμονή... Click για ανάπτυξη... αντε να μας ζησουν!!! εχει προβλημα τωρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:00 Η ESTELLE έγραψε: #2.588 31-12-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε να μας ζησουν!!! εχει προβλημα τωρα??? Click για ανάπτυξη... Οχι βρε δεν έχει πρόβλημα αλλα απο ότι είπε και η Νεκταρία έτσι ήταν και στην προηγούμενη γέννα της.Μάλλον το καλό πράγμα αργεί να γίνει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:04 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.589 31-12-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: A Δημήτρη μου δεν ξέρεις τί τραβήξαμε μέχρι να γεννηθεί το μωράκι σου και οι αδελφούλες του!!Τί ξενύχτια τραβήξαμε όλοι εδώ μαζί με τη Νεκταρία.Ολόκληρο σήριαλ είχε καταντήσει η προηγούμενη γέννα!! Click για ανάπτυξη... Δυστηχως ειχαμε και απωλειες σε εκεινη την γεννα:cry: ποτε ξανα ποτε ποτε ευχαριστω που δινεται κουραγιο στην κ.Νεκταρια κανει τοσα πολλα μονη της της χρειαζονται τα λογια μας και η υποστηριξη μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:08 Η staman2 έγραψε: #2.590 31-12-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Λες να φτασουμε αισιως λιγο πριν την πρωτοχρονια? Click για ανάπτυξη... Οχι όχι βέβαια δεν το ευχόμαστε κάτι τέτοιο. Μακάρι το κοριτσάκι με το καλο να γεννήσει πολύ σύντομα! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: A Δημήτρη μου δεν ξέρεις τί τραβήξαμε μέχρι να γεννηθεί το μωράκι σου και οι αδελφούλες του!!Τί ξενύχτια τραβήξαμε όλοι εδώ μαζί με τη Νεκταρία.Ολόκληρο σήριαλ είχε καταντήσει η προηγούμενη γέννα!! Click για ανάπτυξη... Καλέ τι μαθαίνω μόλις τώρα!!!???Δημήτρη, πήρες το αγοράκι από την τελευταία γέννα της Νεκταρίας?? ΝΑ σου ζήσει καλε μου!!!! Ειναι καταπληκτικός! Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Δυστηχως ειχαμε και απωλειες σε εκεινη την γεννα:cry: ποτε ξανα ποτε ποτε ευχαριστω που δινεται κουραγιο στην κ.Νεκταρια κανει τοσα πολλα μονη της της χρειαζονται τα λογια μας και η υποστηριξη μας Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις Δημήτρη. Κάνει πάρα πολλά μόνη της η Νεκταρία και είναι αξιοθαύμαστη και για το υπέροχο εκτροφείο της και για την υπεροχη οικογένειά της.!!! Γιούλη μου δεν έχει πρόβλημα η γατουλα αλλά οπως έχει πει κι η Νεκταρία, είναι λίγο ιδιομορφη στις γέννες της. Η καημενη ταλαιπωρείται πολλές ώρες...Μακάιρι τώρα να πάνε όλα καλά κ σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.591 31-12-08 00:30 Μακαρι γιατι ταλαιπωρειτε και εκεινη πολυ αλλα φυσικα και η κ.Νεκταρια αντε ολα να πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:16 Η moukelis έγραψε: #2.592 31-12-08 01:16 Οχου...Γεννησε η Baby και το εχασα;Νεκταρια μου ειχαμε κανενα νεο;Να σας ζησουν τα πρωτα μωρακια,ελπιζω να εχετε μια ομορφη και γερη γεννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:38 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.593 31-12-08 01:38 Τωρα βασικα θα ξερουμε αυριο τα υπολοιπα κριμα σκαω να μαθω αλλα μου το ειχε πει η κ.Νεκταρια οτι ειναι λιγακι δυσκολη η συγκεκριμενη γατουλομανουλα μας ας ελπισουμε να εχει ηδη τελειωσει το βασανακι και για την μαμα και για την κ.Νεκταρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:43 Η moukelis έγραψε: #2.594 31-12-08 01:43 Ναι μωρε,ξερω,το ειχε αναφερει...Μακαρι να πηγαν ολα καλα.Ειναι πολυ ομορφη γατουλα,κι εκανε ηδη δυο πολυ ομορφα μωρα,πιστευω πως θα μας ξεπληρωσει με τον πιο ομορφο τροπο την αναμονη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.595 31-12-08 08:22 Kαλημερα! Κανενα νεο???? Σε λιγο θα παρω τη ΝΕΚ τηλ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.596 31-12-08 09:30 Ακομα στα 2 ειμαστε...πριν 5 λεπτα κατι φαινοτανε απο κατω...ισως συντομα να εχουμε και το τριτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #2.597 31-12-08 10:44 ΑΚΟΜΑ;Αντε μακαρι,πολλες ωρες ρε παιδι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.598 31-12-08 13:00 Πω πω πω τι ταλαιπωρια καλε,ακομα 2 ειναι? θα ειναι εξουθενωμενη και η μαμα και η κ.Νεκταρια ασε που μας εχει σκασει στην αναμονη ας ελπισουμε για αλλη μια φορα πως ολα θα πανε καλα ελπιζω να εχουμε συντομα νεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.599 31-12-08 13:00 Αρχιμηνια κι Αρχιχρονια Κουνακια μας λαχταριστα μεεεε τα, με τα μεγαλ΄αυτακια αχ καλα, αχ καλα μας λαπαδακια! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.600 31-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχιμηνια κι Αρχιχρονια Κουνακια μας λαχταριστα μεεεε τα, με τα μεγαλ΄αυτακια αχ καλα, αχ καλα μας λαπαδακια! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!! Click για ανάπτυξη... Αααααααααχαχαχαχαχαχααχα τι ωραια που τα ειπατε κ.Γιουλη πολυ μου αρεσαν αντε παμε αλλη μια μαζι τωρα Αρχημηνια κι'αρχηχρονια Κουνακια μας λαχταριστα μεεε τα,με τα μεγαλ'αυτακια αχ καλα,αχ καλα μας λαπαδακια και του χρονου να ειμαστε ολοι καλα και παλι εδω να τα ξαναπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Ααααααααααααααααααααααα Τοσο πολυ καλε ? Click για ανάπτυξη... A Δημήτρη μου δεν ξέρεις τί τραβήξαμε μέχρι να γεννηθεί το μωράκι σου και οι αδελφούλες του!!Τί ξενύχτια τραβήξαμε όλοι εδώ μαζί με τη Νεκταρία.Ολόκληρο σήριαλ είχε καταντήσει η προηγούμενη γέννα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.585 30-12-08 23:47 παιδια επειδη εχω καποια θεματακια εδω και δεν μπορω να διαβασω τι εχετε γραψει...εχουμε γεννα??Μου κανει καποιος που ειμαστε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:49 Η ESTELLE έγραψε: #2.586 30-12-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδια επειδη εχω καποια θεματακια εδω και δεν μπορω να διαβασω τι εχετε γραψει...εχουμε γεννα??Μου κανει καποιος που ειμαστε?? Click για ανάπτυξη... Γεννάει η Baby.Εκανε το πρωί 2,ένα αγοράκι και ενα κοριτσάκι και τώρα είμαστε πάλι στην αναμονή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.587 30-12-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γεννάει η Baby.Εκανε το πρωί 2,ένα αγοράκι και ενα κοριτσάκι και τώρα είμαστε πάλι στην αναμονή... Click για ανάπτυξη... αντε να μας ζησουν!!! εχει προβλημα τωρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:00 Η ESTELLE έγραψε: #2.588 31-12-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε να μας ζησουν!!! εχει προβλημα τωρα??? Click για ανάπτυξη... Οχι βρε δεν έχει πρόβλημα αλλα απο ότι είπε και η Νεκταρία έτσι ήταν και στην προηγούμενη γέννα της.Μάλλον το καλό πράγμα αργεί να γίνει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:04 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.589 31-12-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: A Δημήτρη μου δεν ξέρεις τί τραβήξαμε μέχρι να γεννηθεί το μωράκι σου και οι αδελφούλες του!!Τί ξενύχτια τραβήξαμε όλοι εδώ μαζί με τη Νεκταρία.Ολόκληρο σήριαλ είχε καταντήσει η προηγούμενη γέννα!! Click για ανάπτυξη... Δυστηχως ειχαμε και απωλειες σε εκεινη την γεννα:cry: ποτε ξανα ποτε ποτε ευχαριστω που δινεται κουραγιο στην κ.Νεκταρια κανει τοσα πολλα μονη της της χρειαζονται τα λογια μας και η υποστηριξη μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:08 Η staman2 έγραψε: #2.590 31-12-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Λες να φτασουμε αισιως λιγο πριν την πρωτοχρονια? Click για ανάπτυξη... Οχι όχι βέβαια δεν το ευχόμαστε κάτι τέτοιο. Μακάρι το κοριτσάκι με το καλο να γεννήσει πολύ σύντομα! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: A Δημήτρη μου δεν ξέρεις τί τραβήξαμε μέχρι να γεννηθεί το μωράκι σου και οι αδελφούλες του!!Τί ξενύχτια τραβήξαμε όλοι εδώ μαζί με τη Νεκταρία.Ολόκληρο σήριαλ είχε καταντήσει η προηγούμενη γέννα!! Click για ανάπτυξη... Καλέ τι μαθαίνω μόλις τώρα!!!???Δημήτρη, πήρες το αγοράκι από την τελευταία γέννα της Νεκταρίας?? ΝΑ σου ζήσει καλε μου!!!! Ειναι καταπληκτικός! Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Δυστηχως ειχαμε και απωλειες σε εκεινη την γεννα:cry: ποτε ξανα ποτε ποτε ευχαριστω που δινεται κουραγιο στην κ.Νεκταρια κανει τοσα πολλα μονη της της χρειαζονται τα λογια μας και η υποστηριξη μας Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις Δημήτρη. Κάνει πάρα πολλά μόνη της η Νεκταρία και είναι αξιοθαύμαστη και για το υπέροχο εκτροφείο της και για την υπεροχη οικογένειά της.!!! Γιούλη μου δεν έχει πρόβλημα η γατουλα αλλά οπως έχει πει κι η Νεκταρία, είναι λίγο ιδιομορφη στις γέννες της. Η καημενη ταλαιπωρείται πολλές ώρες...Μακάιρι τώρα να πάνε όλα καλά κ σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.591 31-12-08 00:30 Μακαρι γιατι ταλαιπωρειτε και εκεινη πολυ αλλα φυσικα και η κ.Νεκταρια αντε ολα να πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:16 Η moukelis έγραψε: #2.592 31-12-08 01:16 Οχου...Γεννησε η Baby και το εχασα;Νεκταρια μου ειχαμε κανενα νεο;Να σας ζησουν τα πρωτα μωρακια,ελπιζω να εχετε μια ομορφη και γερη γεννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:38 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.593 31-12-08 01:38 Τωρα βασικα θα ξερουμε αυριο τα υπολοιπα κριμα σκαω να μαθω αλλα μου το ειχε πει η κ.Νεκταρια οτι ειναι λιγακι δυσκολη η συγκεκριμενη γατουλομανουλα μας ας ελπισουμε να εχει ηδη τελειωσει το βασανακι και για την μαμα και για την κ.Νεκταρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:43 Η moukelis έγραψε: #2.594 31-12-08 01:43 Ναι μωρε,ξερω,το ειχε αναφερει...Μακαρι να πηγαν ολα καλα.Ειναι πολυ ομορφη γατουλα,κι εκανε ηδη δυο πολυ ομορφα μωρα,πιστευω πως θα μας ξεπληρωσει με τον πιο ομορφο τροπο την αναμονη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.595 31-12-08 08:22 Kαλημερα! Κανενα νεο???? Σε λιγο θα παρω τη ΝΕΚ τηλ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.596 31-12-08 09:30 Ακομα στα 2 ειμαστε...πριν 5 λεπτα κατι φαινοτανε απο κατω...ισως συντομα να εχουμε και το τριτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #2.597 31-12-08 10:44 ΑΚΟΜΑ;Αντε μακαρι,πολλες ωρες ρε παιδι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.598 31-12-08 13:00 Πω πω πω τι ταλαιπωρια καλε,ακομα 2 ειναι? θα ειναι εξουθενωμενη και η μαμα και η κ.Νεκταρια ασε που μας εχει σκασει στην αναμονη ας ελπισουμε για αλλη μια φορα πως ολα θα πανε καλα ελπιζω να εχουμε συντομα νεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.599 31-12-08 13:00 Αρχιμηνια κι Αρχιχρονια Κουνακια μας λαχταριστα μεεεε τα, με τα μεγαλ΄αυτακια αχ καλα, αχ καλα μας λαπαδακια! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.600 31-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχιμηνια κι Αρχιχρονια Κουνακια μας λαχταριστα μεεεε τα, με τα μεγαλ΄αυτακια αχ καλα, αχ καλα μας λαπαδακια! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!! Click για ανάπτυξη... Αααααααααχαχαχαχαχαχααχα τι ωραια που τα ειπατε κ.Γιουλη πολυ μου αρεσαν αντε παμε αλλη μια μαζι τωρα Αρχημηνια κι'αρχηχρονια Κουνακια μας λαχταριστα μεεε τα,με τα μεγαλ'αυτακια αχ καλα,αχ καλα μας λαπαδακια και του χρονου να ειμαστε ολοι καλα και παλι εδω να τα ξαναπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια επειδη εχω καποια θεματακια εδω και δεν μπορω να διαβασω τι εχετε γραψει...εχουμε γεννα??Μου κανει καποιος που ειμαστε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:49 Η ESTELLE έγραψε: #2.586 30-12-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδια επειδη εχω καποια θεματακια εδω και δεν μπορω να διαβασω τι εχετε γραψει...εχουμε γεννα??Μου κανει καποιος που ειμαστε?? Click για ανάπτυξη... Γεννάει η Baby.Εκανε το πρωί 2,ένα αγοράκι και ενα κοριτσάκι και τώρα είμαστε πάλι στην αναμονή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.587 30-12-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γεννάει η Baby.Εκανε το πρωί 2,ένα αγοράκι και ενα κοριτσάκι και τώρα είμαστε πάλι στην αναμονή... Click για ανάπτυξη... αντε να μας ζησουν!!! εχει προβλημα τωρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:00 Η ESTELLE έγραψε: #2.588 31-12-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε να μας ζησουν!!! εχει προβλημα τωρα??? Click για ανάπτυξη... Οχι βρε δεν έχει πρόβλημα αλλα απο ότι είπε και η Νεκταρία έτσι ήταν και στην προηγούμενη γέννα της.Μάλλον το καλό πράγμα αργεί να γίνει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:04 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.589 31-12-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: A Δημήτρη μου δεν ξέρεις τί τραβήξαμε μέχρι να γεννηθεί το μωράκι σου και οι αδελφούλες του!!Τί ξενύχτια τραβήξαμε όλοι εδώ μαζί με τη Νεκταρία.Ολόκληρο σήριαλ είχε καταντήσει η προηγούμενη γέννα!! Click για ανάπτυξη... Δυστηχως ειχαμε και απωλειες σε εκεινη την γεννα:cry: ποτε ξανα ποτε ποτε ευχαριστω που δινεται κουραγιο στην κ.Νεκταρια κανει τοσα πολλα μονη της της χρειαζονται τα λογια μας και η υποστηριξη μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:08 Η staman2 έγραψε: #2.590 31-12-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Λες να φτασουμε αισιως λιγο πριν την πρωτοχρονια? Click για ανάπτυξη... Οχι όχι βέβαια δεν το ευχόμαστε κάτι τέτοιο. Μακάρι το κοριτσάκι με το καλο να γεννήσει πολύ σύντομα! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: A Δημήτρη μου δεν ξέρεις τί τραβήξαμε μέχρι να γεννηθεί το μωράκι σου και οι αδελφούλες του!!Τί ξενύχτια τραβήξαμε όλοι εδώ μαζί με τη Νεκταρία.Ολόκληρο σήριαλ είχε καταντήσει η προηγούμενη γέννα!! Click για ανάπτυξη... Καλέ τι μαθαίνω μόλις τώρα!!!???Δημήτρη, πήρες το αγοράκι από την τελευταία γέννα της Νεκταρίας?? ΝΑ σου ζήσει καλε μου!!!! Ειναι καταπληκτικός! Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Δυστηχως ειχαμε και απωλειες σε εκεινη την γεννα:cry: ποτε ξανα ποτε ποτε ευχαριστω που δινεται κουραγιο στην κ.Νεκταρια κανει τοσα πολλα μονη της της χρειαζονται τα λογια μας και η υποστηριξη μας Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις Δημήτρη. Κάνει πάρα πολλά μόνη της η Νεκταρία και είναι αξιοθαύμαστη και για το υπέροχο εκτροφείο της και για την υπεροχη οικογένειά της.!!! Γιούλη μου δεν έχει πρόβλημα η γατουλα αλλά οπως έχει πει κι η Νεκταρία, είναι λίγο ιδιομορφη στις γέννες της. Η καημενη ταλαιπωρείται πολλές ώρες...Μακάιρι τώρα να πάνε όλα καλά κ σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.591 31-12-08 00:30 Μακαρι γιατι ταλαιπωρειτε και εκεινη πολυ αλλα φυσικα και η κ.Νεκταρια αντε ολα να πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:16 Η moukelis έγραψε: #2.592 31-12-08 01:16 Οχου...Γεννησε η Baby και το εχασα;Νεκταρια μου ειχαμε κανενα νεο;Να σας ζησουν τα πρωτα μωρακια,ελπιζω να εχετε μια ομορφη και γερη γεννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:38 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.593 31-12-08 01:38 Τωρα βασικα θα ξερουμε αυριο τα υπολοιπα κριμα σκαω να μαθω αλλα μου το ειχε πει η κ.Νεκταρια οτι ειναι λιγακι δυσκολη η συγκεκριμενη γατουλομανουλα μας ας ελπισουμε να εχει ηδη τελειωσει το βασανακι και για την μαμα και για την κ.Νεκταρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:43 Η moukelis έγραψε: #2.594 31-12-08 01:43 Ναι μωρε,ξερω,το ειχε αναφερει...Μακαρι να πηγαν ολα καλα.Ειναι πολυ ομορφη γατουλα,κι εκανε ηδη δυο πολυ ομορφα μωρα,πιστευω πως θα μας ξεπληρωσει με τον πιο ομορφο τροπο την αναμονη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.595 31-12-08 08:22 Kαλημερα! Κανενα νεο???? Σε λιγο θα παρω τη ΝΕΚ τηλ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.596 31-12-08 09:30 Ακομα στα 2 ειμαστε...πριν 5 λεπτα κατι φαινοτανε απο κατω...ισως συντομα να εχουμε και το τριτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #2.597 31-12-08 10:44 ΑΚΟΜΑ;Αντε μακαρι,πολλες ωρες ρε παιδι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.598 31-12-08 13:00 Πω πω πω τι ταλαιπωρια καλε,ακομα 2 ειναι? θα ειναι εξουθενωμενη και η μαμα και η κ.Νεκταρια ασε που μας εχει σκασει στην αναμονη ας ελπισουμε για αλλη μια φορα πως ολα θα πανε καλα ελπιζω να εχουμε συντομα νεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.599 31-12-08 13:00 Αρχιμηνια κι Αρχιχρονια Κουνακια μας λαχταριστα μεεεε τα, με τα μεγαλ΄αυτακια αχ καλα, αχ καλα μας λαπαδακια! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.600 31-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχιμηνια κι Αρχιχρονια Κουνακια μας λαχταριστα μεεεε τα, με τα μεγαλ΄αυτακια αχ καλα, αχ καλα μας λαπαδακια! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!! Click για ανάπτυξη... Αααααααααχαχαχαχαχαχααχα τι ωραια που τα ειπατε κ.Γιουλη πολυ μου αρεσαν αντε παμε αλλη μια μαζι τωρα Αρχημηνια κι'αρχηχρονια Κουνακια μας λαχταριστα μεεε τα,με τα μεγαλ'αυτακια αχ καλα,αχ καλα μας λαπαδακια και του χρονου να ειμαστε ολοι καλα και παλι εδω να τα ξαναπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδια επειδη εχω καποια θεματακια εδω και δεν μπορω να διαβασω τι εχετε γραψει...εχουμε γεννα??Μου κανει καποιος που ειμαστε?? Click για ανάπτυξη... Γεννάει η Baby.Εκανε το πρωί 2,ένα αγοράκι και ενα κοριτσάκι και τώρα είμαστε πάλι στην αναμονή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.587 30-12-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γεννάει η Baby.Εκανε το πρωί 2,ένα αγοράκι και ενα κοριτσάκι και τώρα είμαστε πάλι στην αναμονή... Click για ανάπτυξη... αντε να μας ζησουν!!! εχει προβλημα τωρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:00 Η ESTELLE έγραψε: #2.588 31-12-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε να μας ζησουν!!! εχει προβλημα τωρα??? Click για ανάπτυξη... Οχι βρε δεν έχει πρόβλημα αλλα απο ότι είπε και η Νεκταρία έτσι ήταν και στην προηγούμενη γέννα της.Μάλλον το καλό πράγμα αργεί να γίνει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:04 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.589 31-12-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: A Δημήτρη μου δεν ξέρεις τί τραβήξαμε μέχρι να γεννηθεί το μωράκι σου και οι αδελφούλες του!!Τί ξενύχτια τραβήξαμε όλοι εδώ μαζί με τη Νεκταρία.Ολόκληρο σήριαλ είχε καταντήσει η προηγούμενη γέννα!! Click για ανάπτυξη... Δυστηχως ειχαμε και απωλειες σε εκεινη την γεννα:cry: ποτε ξανα ποτε ποτε ευχαριστω που δινεται κουραγιο στην κ.Νεκταρια κανει τοσα πολλα μονη της της χρειαζονται τα λογια μας και η υποστηριξη μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:08 Η staman2 έγραψε: #2.590 31-12-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Λες να φτασουμε αισιως λιγο πριν την πρωτοχρονια? Click για ανάπτυξη... Οχι όχι βέβαια δεν το ευχόμαστε κάτι τέτοιο. Μακάρι το κοριτσάκι με το καλο να γεννήσει πολύ σύντομα! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: A Δημήτρη μου δεν ξέρεις τί τραβήξαμε μέχρι να γεννηθεί το μωράκι σου και οι αδελφούλες του!!Τί ξενύχτια τραβήξαμε όλοι εδώ μαζί με τη Νεκταρία.Ολόκληρο σήριαλ είχε καταντήσει η προηγούμενη γέννα!! Click για ανάπτυξη... Καλέ τι μαθαίνω μόλις τώρα!!!???Δημήτρη, πήρες το αγοράκι από την τελευταία γέννα της Νεκταρίας?? ΝΑ σου ζήσει καλε μου!!!! Ειναι καταπληκτικός! Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Δυστηχως ειχαμε και απωλειες σε εκεινη την γεννα:cry: ποτε ξανα ποτε ποτε ευχαριστω που δινεται κουραγιο στην κ.Νεκταρια κανει τοσα πολλα μονη της της χρειαζονται τα λογια μας και η υποστηριξη μας Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις Δημήτρη. Κάνει πάρα πολλά μόνη της η Νεκταρία και είναι αξιοθαύμαστη και για το υπέροχο εκτροφείο της και για την υπεροχη οικογένειά της.!!! Γιούλη μου δεν έχει πρόβλημα η γατουλα αλλά οπως έχει πει κι η Νεκταρία, είναι λίγο ιδιομορφη στις γέννες της. Η καημενη ταλαιπωρείται πολλές ώρες...Μακάιρι τώρα να πάνε όλα καλά κ σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.591 31-12-08 00:30 Μακαρι γιατι ταλαιπωρειτε και εκεινη πολυ αλλα φυσικα και η κ.Νεκταρια αντε ολα να πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:16 Η moukelis έγραψε: #2.592 31-12-08 01:16 Οχου...Γεννησε η Baby και το εχασα;Νεκταρια μου ειχαμε κανενα νεο;Να σας ζησουν τα πρωτα μωρακια,ελπιζω να εχετε μια ομορφη και γερη γεννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:38 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.593 31-12-08 01:38 Τωρα βασικα θα ξερουμε αυριο τα υπολοιπα κριμα σκαω να μαθω αλλα μου το ειχε πει η κ.Νεκταρια οτι ειναι λιγακι δυσκολη η συγκεκριμενη γατουλομανουλα μας ας ελπισουμε να εχει ηδη τελειωσει το βασανακι και για την μαμα και για την κ.Νεκταρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:43 Η moukelis έγραψε: #2.594 31-12-08 01:43 Ναι μωρε,ξερω,το ειχε αναφερει...Μακαρι να πηγαν ολα καλα.Ειναι πολυ ομορφη γατουλα,κι εκανε ηδη δυο πολυ ομορφα μωρα,πιστευω πως θα μας ξεπληρωσει με τον πιο ομορφο τροπο την αναμονη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.595 31-12-08 08:22 Kαλημερα! Κανενα νεο???? Σε λιγο θα παρω τη ΝΕΚ τηλ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.596 31-12-08 09:30 Ακομα στα 2 ειμαστε...πριν 5 λεπτα κατι φαινοτανε απο κατω...ισως συντομα να εχουμε και το τριτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #2.597 31-12-08 10:44 ΑΚΟΜΑ;Αντε μακαρι,πολλες ωρες ρε παιδι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.598 31-12-08 13:00 Πω πω πω τι ταλαιπωρια καλε,ακομα 2 ειναι? θα ειναι εξουθενωμενη και η μαμα και η κ.Νεκταρια ασε που μας εχει σκασει στην αναμονη ας ελπισουμε για αλλη μια φορα πως ολα θα πανε καλα ελπιζω να εχουμε συντομα νεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.599 31-12-08 13:00 Αρχιμηνια κι Αρχιχρονια Κουνακια μας λαχταριστα μεεεε τα, με τα μεγαλ΄αυτακια αχ καλα, αχ καλα μας λαπαδακια! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.600 31-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχιμηνια κι Αρχιχρονια Κουνακια μας λαχταριστα μεεεε τα, με τα μεγαλ΄αυτακια αχ καλα, αχ καλα μας λαπαδακια! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!! Click για ανάπτυξη... Αααααααααχαχαχαχαχαχααχα τι ωραια που τα ειπατε κ.Γιουλη πολυ μου αρεσαν αντε παμε αλλη μια μαζι τωρα Αρχημηνια κι'αρχηχρονια Κουνακια μας λαχταριστα μεεε τα,με τα μεγαλ'αυτακια αχ καλα,αχ καλα μας λαπαδακια και του χρονου να ειμαστε ολοι καλα και παλι εδω να τα ξαναπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γεννάει η Baby.Εκανε το πρωί 2,ένα αγοράκι και ενα κοριτσάκι και τώρα είμαστε πάλι στην αναμονή... Click για ανάπτυξη... αντε να μας ζησουν!!! εχει προβλημα τωρα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:00 Η ESTELLE έγραψε: #2.588 31-12-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε να μας ζησουν!!! εχει προβλημα τωρα??? Click για ανάπτυξη... Οχι βρε δεν έχει πρόβλημα αλλα απο ότι είπε και η Νεκταρία έτσι ήταν και στην προηγούμενη γέννα της.Μάλλον το καλό πράγμα αργεί να γίνει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:04 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.589 31-12-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: A Δημήτρη μου δεν ξέρεις τί τραβήξαμε μέχρι να γεννηθεί το μωράκι σου και οι αδελφούλες του!!Τί ξενύχτια τραβήξαμε όλοι εδώ μαζί με τη Νεκταρία.Ολόκληρο σήριαλ είχε καταντήσει η προηγούμενη γέννα!! Click για ανάπτυξη... Δυστηχως ειχαμε και απωλειες σε εκεινη την γεννα:cry: ποτε ξανα ποτε ποτε ευχαριστω που δινεται κουραγιο στην κ.Νεκταρια κανει τοσα πολλα μονη της της χρειαζονται τα λογια μας και η υποστηριξη μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:08 Η staman2 έγραψε: #2.590 31-12-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Λες να φτασουμε αισιως λιγο πριν την πρωτοχρονια? Click για ανάπτυξη... Οχι όχι βέβαια δεν το ευχόμαστε κάτι τέτοιο. Μακάρι το κοριτσάκι με το καλο να γεννήσει πολύ σύντομα! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: A Δημήτρη μου δεν ξέρεις τί τραβήξαμε μέχρι να γεννηθεί το μωράκι σου και οι αδελφούλες του!!Τί ξενύχτια τραβήξαμε όλοι εδώ μαζί με τη Νεκταρία.Ολόκληρο σήριαλ είχε καταντήσει η προηγούμενη γέννα!! Click για ανάπτυξη... Καλέ τι μαθαίνω μόλις τώρα!!!???Δημήτρη, πήρες το αγοράκι από την τελευταία γέννα της Νεκταρίας?? ΝΑ σου ζήσει καλε μου!!!! Ειναι καταπληκτικός! Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Δυστηχως ειχαμε και απωλειες σε εκεινη την γεννα:cry: ποτε ξανα ποτε ποτε ευχαριστω που δινεται κουραγιο στην κ.Νεκταρια κανει τοσα πολλα μονη της της χρειαζονται τα λογια μας και η υποστηριξη μας Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις Δημήτρη. Κάνει πάρα πολλά μόνη της η Νεκταρία και είναι αξιοθαύμαστη και για το υπέροχο εκτροφείο της και για την υπεροχη οικογένειά της.!!! Γιούλη μου δεν έχει πρόβλημα η γατουλα αλλά οπως έχει πει κι η Νεκταρία, είναι λίγο ιδιομορφη στις γέννες της. Η καημενη ταλαιπωρείται πολλές ώρες...Μακάιρι τώρα να πάνε όλα καλά κ σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.591 31-12-08 00:30 Μακαρι γιατι ταλαιπωρειτε και εκεινη πολυ αλλα φυσικα και η κ.Νεκταρια αντε ολα να πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:16 Η moukelis έγραψε: #2.592 31-12-08 01:16 Οχου...Γεννησε η Baby και το εχασα;Νεκταρια μου ειχαμε κανενα νεο;Να σας ζησουν τα πρωτα μωρακια,ελπιζω να εχετε μια ομορφη και γερη γεννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:38 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.593 31-12-08 01:38 Τωρα βασικα θα ξερουμε αυριο τα υπολοιπα κριμα σκαω να μαθω αλλα μου το ειχε πει η κ.Νεκταρια οτι ειναι λιγακι δυσκολη η συγκεκριμενη γατουλομανουλα μας ας ελπισουμε να εχει ηδη τελειωσει το βασανακι και για την μαμα και για την κ.Νεκταρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:43 Η moukelis έγραψε: #2.594 31-12-08 01:43 Ναι μωρε,ξερω,το ειχε αναφερει...Μακαρι να πηγαν ολα καλα.Ειναι πολυ ομορφη γατουλα,κι εκανε ηδη δυο πολυ ομορφα μωρα,πιστευω πως θα μας ξεπληρωσει με τον πιο ομορφο τροπο την αναμονη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.595 31-12-08 08:22 Kαλημερα! Κανενα νεο???? Σε λιγο θα παρω τη ΝΕΚ τηλ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.596 31-12-08 09:30 Ακομα στα 2 ειμαστε...πριν 5 λεπτα κατι φαινοτανε απο κατω...ισως συντομα να εχουμε και το τριτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #2.597 31-12-08 10:44 ΑΚΟΜΑ;Αντε μακαρι,πολλες ωρες ρε παιδι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.598 31-12-08 13:00 Πω πω πω τι ταλαιπωρια καλε,ακομα 2 ειναι? θα ειναι εξουθενωμενη και η μαμα και η κ.Νεκταρια ασε που μας εχει σκασει στην αναμονη ας ελπισουμε για αλλη μια φορα πως ολα θα πανε καλα ελπιζω να εχουμε συντομα νεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.599 31-12-08 13:00 Αρχιμηνια κι Αρχιχρονια Κουνακια μας λαχταριστα μεεεε τα, με τα μεγαλ΄αυτακια αχ καλα, αχ καλα μας λαπαδακια! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.600 31-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχιμηνια κι Αρχιχρονια Κουνακια μας λαχταριστα μεεεε τα, με τα μεγαλ΄αυτακια αχ καλα, αχ καλα μας λαπαδακια! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!! Click για ανάπτυξη... Αααααααααχαχαχαχαχαχααχα τι ωραια που τα ειπατε κ.Γιουλη πολυ μου αρεσαν αντε παμε αλλη μια μαζι τωρα Αρχημηνια κι'αρχηχρονια Κουνακια μας λαχταριστα μεεε τα,με τα μεγαλ'αυτακια αχ καλα,αχ καλα μας λαπαδακια και του χρονου να ειμαστε ολοι καλα και παλι εδω να τα ξαναπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αντε να μας ζησουν!!! εχει προβλημα τωρα??? Click για ανάπτυξη... Οχι βρε δεν έχει πρόβλημα αλλα απο ότι είπε και η Νεκταρία έτσι ήταν και στην προηγούμενη γέννα της.Μάλλον το καλό πράγμα αργεί να γίνει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:04 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.589 31-12-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: A Δημήτρη μου δεν ξέρεις τί τραβήξαμε μέχρι να γεννηθεί το μωράκι σου και οι αδελφούλες του!!Τί ξενύχτια τραβήξαμε όλοι εδώ μαζί με τη Νεκταρία.Ολόκληρο σήριαλ είχε καταντήσει η προηγούμενη γέννα!! Click για ανάπτυξη... Δυστηχως ειχαμε και απωλειες σε εκεινη την γεννα:cry: ποτε ξανα ποτε ποτε ευχαριστω που δινεται κουραγιο στην κ.Νεκταρια κανει τοσα πολλα μονη της της χρειαζονται τα λογια μας και η υποστηριξη μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:08 Η staman2 έγραψε: #2.590 31-12-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Λες να φτασουμε αισιως λιγο πριν την πρωτοχρονια? Click για ανάπτυξη... Οχι όχι βέβαια δεν το ευχόμαστε κάτι τέτοιο. Μακάρι το κοριτσάκι με το καλο να γεννήσει πολύ σύντομα! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: A Δημήτρη μου δεν ξέρεις τί τραβήξαμε μέχρι να γεννηθεί το μωράκι σου και οι αδελφούλες του!!Τί ξενύχτια τραβήξαμε όλοι εδώ μαζί με τη Νεκταρία.Ολόκληρο σήριαλ είχε καταντήσει η προηγούμενη γέννα!! Click για ανάπτυξη... Καλέ τι μαθαίνω μόλις τώρα!!!???Δημήτρη, πήρες το αγοράκι από την τελευταία γέννα της Νεκταρίας?? ΝΑ σου ζήσει καλε μου!!!! Ειναι καταπληκτικός! Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Δυστηχως ειχαμε και απωλειες σε εκεινη την γεννα:cry: ποτε ξανα ποτε ποτε ευχαριστω που δινεται κουραγιο στην κ.Νεκταρια κανει τοσα πολλα μονη της της χρειαζονται τα λογια μας και η υποστηριξη μας Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις Δημήτρη. Κάνει πάρα πολλά μόνη της η Νεκταρία και είναι αξιοθαύμαστη και για το υπέροχο εκτροφείο της και για την υπεροχη οικογένειά της.!!! Γιούλη μου δεν έχει πρόβλημα η γατουλα αλλά οπως έχει πει κι η Νεκταρία, είναι λίγο ιδιομορφη στις γέννες της. Η καημενη ταλαιπωρείται πολλές ώρες...Μακάιρι τώρα να πάνε όλα καλά κ σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.591 31-12-08 00:30 Μακαρι γιατι ταλαιπωρειτε και εκεινη πολυ αλλα φυσικα και η κ.Νεκταρια αντε ολα να πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:16 Η moukelis έγραψε: #2.592 31-12-08 01:16 Οχου...Γεννησε η Baby και το εχασα;Νεκταρια μου ειχαμε κανενα νεο;Να σας ζησουν τα πρωτα μωρακια,ελπιζω να εχετε μια ομορφη και γερη γεννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:38 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.593 31-12-08 01:38 Τωρα βασικα θα ξερουμε αυριο τα υπολοιπα κριμα σκαω να μαθω αλλα μου το ειχε πει η κ.Νεκταρια οτι ειναι λιγακι δυσκολη η συγκεκριμενη γατουλομανουλα μας ας ελπισουμε να εχει ηδη τελειωσει το βασανακι και για την μαμα και για την κ.Νεκταρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:43 Η moukelis έγραψε: #2.594 31-12-08 01:43 Ναι μωρε,ξερω,το ειχε αναφερει...Μακαρι να πηγαν ολα καλα.Ειναι πολυ ομορφη γατουλα,κι εκανε ηδη δυο πολυ ομορφα μωρα,πιστευω πως θα μας ξεπληρωσει με τον πιο ομορφο τροπο την αναμονη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.595 31-12-08 08:22 Kαλημερα! Κανενα νεο???? Σε λιγο θα παρω τη ΝΕΚ τηλ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.596 31-12-08 09:30 Ακομα στα 2 ειμαστε...πριν 5 λεπτα κατι φαινοτανε απο κατω...ισως συντομα να εχουμε και το τριτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #2.597 31-12-08 10:44 ΑΚΟΜΑ;Αντε μακαρι,πολλες ωρες ρε παιδι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.598 31-12-08 13:00 Πω πω πω τι ταλαιπωρια καλε,ακομα 2 ειναι? θα ειναι εξουθενωμενη και η μαμα και η κ.Νεκταρια ασε που μας εχει σκασει στην αναμονη ας ελπισουμε για αλλη μια φορα πως ολα θα πανε καλα ελπιζω να εχουμε συντομα νεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.599 31-12-08 13:00 Αρχιμηνια κι Αρχιχρονια Κουνακια μας λαχταριστα μεεεε τα, με τα μεγαλ΄αυτακια αχ καλα, αχ καλα μας λαπαδακια! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.600 31-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχιμηνια κι Αρχιχρονια Κουνακια μας λαχταριστα μεεεε τα, με τα μεγαλ΄αυτακια αχ καλα, αχ καλα μας λαπαδακια! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!! Click για ανάπτυξη... Αααααααααχαχαχαχαχαχααχα τι ωραια που τα ειπατε κ.Γιουλη πολυ μου αρεσαν αντε παμε αλλη μια μαζι τωρα Αρχημηνια κι'αρχηχρονια Κουνακια μας λαχταριστα μεεε τα,με τα μεγαλ'αυτακια αχ καλα,αχ καλα μας λαπαδακια και του χρονου να ειμαστε ολοι καλα και παλι εδω να τα ξαναπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: A Δημήτρη μου δεν ξέρεις τί τραβήξαμε μέχρι να γεννηθεί το μωράκι σου και οι αδελφούλες του!!Τί ξενύχτια τραβήξαμε όλοι εδώ μαζί με τη Νεκταρία.Ολόκληρο σήριαλ είχε καταντήσει η προηγούμενη γέννα!! Click για ανάπτυξη... Δυστηχως ειχαμε και απωλειες σε εκεινη την γεννα:cry: ποτε ξανα ποτε ποτε ευχαριστω που δινεται κουραγιο στην κ.Νεκταρια κανει τοσα πολλα μονη της της χρειαζονται τα λογια μας και η υποστηριξη μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:08 Η staman2 έγραψε: #2.590 31-12-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Λες να φτασουμε αισιως λιγο πριν την πρωτοχρονια? Click για ανάπτυξη... Οχι όχι βέβαια δεν το ευχόμαστε κάτι τέτοιο. Μακάρι το κοριτσάκι με το καλο να γεννήσει πολύ σύντομα! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: A Δημήτρη μου δεν ξέρεις τί τραβήξαμε μέχρι να γεννηθεί το μωράκι σου και οι αδελφούλες του!!Τί ξενύχτια τραβήξαμε όλοι εδώ μαζί με τη Νεκταρία.Ολόκληρο σήριαλ είχε καταντήσει η προηγούμενη γέννα!! Click για ανάπτυξη... Καλέ τι μαθαίνω μόλις τώρα!!!???Δημήτρη, πήρες το αγοράκι από την τελευταία γέννα της Νεκταρίας?? ΝΑ σου ζήσει καλε μου!!!! Ειναι καταπληκτικός! Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Δυστηχως ειχαμε και απωλειες σε εκεινη την γεννα:cry: ποτε ξανα ποτε ποτε ευχαριστω που δινεται κουραγιο στην κ.Νεκταρια κανει τοσα πολλα μονη της της χρειαζονται τα λογια μας και η υποστηριξη μας Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις Δημήτρη. Κάνει πάρα πολλά μόνη της η Νεκταρία και είναι αξιοθαύμαστη και για το υπέροχο εκτροφείο της και για την υπεροχη οικογένειά της.!!! Γιούλη μου δεν έχει πρόβλημα η γατουλα αλλά οπως έχει πει κι η Νεκταρία, είναι λίγο ιδιομορφη στις γέννες της. Η καημενη ταλαιπωρείται πολλές ώρες...Μακάιρι τώρα να πάνε όλα καλά κ σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.591 31-12-08 00:30 Μακαρι γιατι ταλαιπωρειτε και εκεινη πολυ αλλα φυσικα και η κ.Νεκταρια αντε ολα να πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:16 Η moukelis έγραψε: #2.592 31-12-08 01:16 Οχου...Γεννησε η Baby και το εχασα;Νεκταρια μου ειχαμε κανενα νεο;Να σας ζησουν τα πρωτα μωρακια,ελπιζω να εχετε μια ομορφη και γερη γεννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:38 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.593 31-12-08 01:38 Τωρα βασικα θα ξερουμε αυριο τα υπολοιπα κριμα σκαω να μαθω αλλα μου το ειχε πει η κ.Νεκταρια οτι ειναι λιγακι δυσκολη η συγκεκριμενη γατουλομανουλα μας ας ελπισουμε να εχει ηδη τελειωσει το βασανακι και για την μαμα και για την κ.Νεκταρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:43 Η moukelis έγραψε: #2.594 31-12-08 01:43 Ναι μωρε,ξερω,το ειχε αναφερει...Μακαρι να πηγαν ολα καλα.Ειναι πολυ ομορφη γατουλα,κι εκανε ηδη δυο πολυ ομορφα μωρα,πιστευω πως θα μας ξεπληρωσει με τον πιο ομορφο τροπο την αναμονη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.595 31-12-08 08:22 Kαλημερα! Κανενα νεο???? Σε λιγο θα παρω τη ΝΕΚ τηλ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.596 31-12-08 09:30 Ακομα στα 2 ειμαστε...πριν 5 λεπτα κατι φαινοτανε απο κατω...ισως συντομα να εχουμε και το τριτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #2.597 31-12-08 10:44 ΑΚΟΜΑ;Αντε μακαρι,πολλες ωρες ρε παιδι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.598 31-12-08 13:00 Πω πω πω τι ταλαιπωρια καλε,ακομα 2 ειναι? θα ειναι εξουθενωμενη και η μαμα και η κ.Νεκταρια ασε που μας εχει σκασει στην αναμονη ας ελπισουμε για αλλη μια φορα πως ολα θα πανε καλα ελπιζω να εχουμε συντομα νεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.599 31-12-08 13:00 Αρχιμηνια κι Αρχιχρονια Κουνακια μας λαχταριστα μεεεε τα, με τα μεγαλ΄αυτακια αχ καλα, αχ καλα μας λαπαδακια! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.600 31-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχιμηνια κι Αρχιχρονια Κουνακια μας λαχταριστα μεεεε τα, με τα μεγαλ΄αυτακια αχ καλα, αχ καλα μας λαπαδακια! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!! Click για ανάπτυξη... Αααααααααχαχαχαχαχαχααχα τι ωραια που τα ειπατε κ.Γιουλη πολυ μου αρεσαν αντε παμε αλλη μια μαζι τωρα Αρχημηνια κι'αρχηχρονια Κουνακια μας λαχταριστα μεεε τα,με τα μεγαλ'αυτακια αχ καλα,αχ καλα μας λαπαδακια και του χρονου να ειμαστε ολοι καλα και παλι εδω να τα ξαναπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Λες να φτασουμε αισιως λιγο πριν την πρωτοχρονια? Click για ανάπτυξη... Οχι όχι βέβαια δεν το ευχόμαστε κάτι τέτοιο. Μακάρι το κοριτσάκι με το καλο να γεννήσει πολύ σύντομα! Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: A Δημήτρη μου δεν ξέρεις τί τραβήξαμε μέχρι να γεννηθεί το μωράκι σου και οι αδελφούλες του!!Τί ξενύχτια τραβήξαμε όλοι εδώ μαζί με τη Νεκταρία.Ολόκληρο σήριαλ είχε καταντήσει η προηγούμενη γέννα!! Click για ανάπτυξη... Καλέ τι μαθαίνω μόλις τώρα!!!???Δημήτρη, πήρες το αγοράκι από την τελευταία γέννα της Νεκταρίας?? ΝΑ σου ζήσει καλε μου!!!! Ειναι καταπληκτικός! Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Δυστηχως ειχαμε και απωλειες σε εκεινη την γεννα:cry: ποτε ξανα ποτε ποτε ευχαριστω που δινεται κουραγιο στην κ.Νεκταρια κανει τοσα πολλα μονη της της χρειαζονται τα λογια μας και η υποστηριξη μας Click για ανάπτυξη... Δίκιο έχεις Δημήτρη. Κάνει πάρα πολλά μόνη της η Νεκταρία και είναι αξιοθαύμαστη και για το υπέροχο εκτροφείο της και για την υπεροχη οικογένειά της.!!! Γιούλη μου δεν έχει πρόβλημα η γατουλα αλλά οπως έχει πει κι η Νεκταρία, είναι λίγο ιδιομορφη στις γέννες της. Η καημενη ταλαιπωρείται πολλές ώρες...Μακάιρι τώρα να πάνε όλα καλά κ σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.591 31-12-08 00:30 Μακαρι γιατι ταλαιπωρειτε και εκεινη πολυ αλλα φυσικα και η κ.Νεκταρια αντε ολα να πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:16 Η moukelis έγραψε: #2.592 31-12-08 01:16 Οχου...Γεννησε η Baby και το εχασα;Νεκταρια μου ειχαμε κανενα νεο;Να σας ζησουν τα πρωτα μωρακια,ελπιζω να εχετε μια ομορφη και γερη γεννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:38 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.593 31-12-08 01:38 Τωρα βασικα θα ξερουμε αυριο τα υπολοιπα κριμα σκαω να μαθω αλλα μου το ειχε πει η κ.Νεκταρια οτι ειναι λιγακι δυσκολη η συγκεκριμενη γατουλομανουλα μας ας ελπισουμε να εχει ηδη τελειωσει το βασανακι και για την μαμα και για την κ.Νεκταρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:43 Η moukelis έγραψε: #2.594 31-12-08 01:43 Ναι μωρε,ξερω,το ειχε αναφερει...Μακαρι να πηγαν ολα καλα.Ειναι πολυ ομορφη γατουλα,κι εκανε ηδη δυο πολυ ομορφα μωρα,πιστευω πως θα μας ξεπληρωσει με τον πιο ομορφο τροπο την αναμονη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.595 31-12-08 08:22 Kαλημερα! Κανενα νεο???? Σε λιγο θα παρω τη ΝΕΚ τηλ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.596 31-12-08 09:30 Ακομα στα 2 ειμαστε...πριν 5 λεπτα κατι φαινοτανε απο κατω...ισως συντομα να εχουμε και το τριτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #2.597 31-12-08 10:44 ΑΚΟΜΑ;Αντε μακαρι,πολλες ωρες ρε παιδι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.598 31-12-08 13:00 Πω πω πω τι ταλαιπωρια καλε,ακομα 2 ειναι? θα ειναι εξουθενωμενη και η μαμα και η κ.Νεκταρια ασε που μας εχει σκασει στην αναμονη ας ελπισουμε για αλλη μια φορα πως ολα θα πανε καλα ελπιζω να εχουμε συντομα νεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.599 31-12-08 13:00 Αρχιμηνια κι Αρχιχρονια Κουνακια μας λαχταριστα μεεεε τα, με τα μεγαλ΄αυτακια αχ καλα, αχ καλα μας λαπαδακια! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.600 31-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχιμηνια κι Αρχιχρονια Κουνακια μας λαχταριστα μεεεε τα, με τα μεγαλ΄αυτακια αχ καλα, αχ καλα μας λαπαδακια! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!! Click για ανάπτυξη... Αααααααααχαχαχαχαχαχααχα τι ωραια που τα ειπατε κ.Γιουλη πολυ μου αρεσαν αντε παμε αλλη μια μαζι τωρα Αρχημηνια κι'αρχηχρονια Κουνακια μας λαχταριστα μεεε τα,με τα μεγαλ'αυτακια αχ καλα,αχ καλα μας λαπαδακια και του χρονου να ειμαστε ολοι καλα και παλι εδω να τα ξαναπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μακαρι γιατι ταλαιπωρειτε και εκεινη πολυ αλλα φυσικα και η κ.Νεκταρια αντε ολα να πανε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:16 Η moukelis έγραψε: #2.592 31-12-08 01:16 Οχου...Γεννησε η Baby και το εχασα;Νεκταρια μου ειχαμε κανενα νεο;Να σας ζησουν τα πρωτα μωρακια,ελπιζω να εχετε μια ομορφη και γερη γεννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:38 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.593 31-12-08 01:38 Τωρα βασικα θα ξερουμε αυριο τα υπολοιπα κριμα σκαω να μαθω αλλα μου το ειχε πει η κ.Νεκταρια οτι ειναι λιγακι δυσκολη η συγκεκριμενη γατουλομανουλα μας ας ελπισουμε να εχει ηδη τελειωσει το βασανακι και για την μαμα και για την κ.Νεκταρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:43 Η moukelis έγραψε: #2.594 31-12-08 01:43 Ναι μωρε,ξερω,το ειχε αναφερει...Μακαρι να πηγαν ολα καλα.Ειναι πολυ ομορφη γατουλα,κι εκανε ηδη δυο πολυ ομορφα μωρα,πιστευω πως θα μας ξεπληρωσει με τον πιο ομορφο τροπο την αναμονη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.595 31-12-08 08:22 Kαλημερα! Κανενα νεο???? Σε λιγο θα παρω τη ΝΕΚ τηλ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.596 31-12-08 09:30 Ακομα στα 2 ειμαστε...πριν 5 λεπτα κατι φαινοτανε απο κατω...ισως συντομα να εχουμε και το τριτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #2.597 31-12-08 10:44 ΑΚΟΜΑ;Αντε μακαρι,πολλες ωρες ρε παιδι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.598 31-12-08 13:00 Πω πω πω τι ταλαιπωρια καλε,ακομα 2 ειναι? θα ειναι εξουθενωμενη και η μαμα και η κ.Νεκταρια ασε που μας εχει σκασει στην αναμονη ας ελπισουμε για αλλη μια φορα πως ολα θα πανε καλα ελπιζω να εχουμε συντομα νεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.599 31-12-08 13:00 Αρχιμηνια κι Αρχιχρονια Κουνακια μας λαχταριστα μεεεε τα, με τα μεγαλ΄αυτακια αχ καλα, αχ καλα μας λαπαδακια! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.600 31-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχιμηνια κι Αρχιχρονια Κουνακια μας λαχταριστα μεεεε τα, με τα μεγαλ΄αυτακια αχ καλα, αχ καλα μας λαπαδακια! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!! Click για ανάπτυξη... Αααααααααχαχαχαχαχαχααχα τι ωραια που τα ειπατε κ.Γιουλη πολυ μου αρεσαν αντε παμε αλλη μια μαζι τωρα Αρχημηνια κι'αρχηχρονια Κουνακια μας λαχταριστα μεεε τα,με τα μεγαλ'αυτακια αχ καλα,αχ καλα μας λαπαδακια και του χρονου να ειμαστε ολοι καλα και παλι εδω να τα ξαναπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οχου...Γεννησε η Baby και το εχασα;Νεκταρια μου ειχαμε κανενα νεο;Να σας ζησουν τα πρωτα μωρακια,ελπιζω να εχετε μια ομορφη και γερη γεννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:38 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.593 31-12-08 01:38 Τωρα βασικα θα ξερουμε αυριο τα υπολοιπα κριμα σκαω να μαθω αλλα μου το ειχε πει η κ.Νεκταρια οτι ειναι λιγακι δυσκολη η συγκεκριμενη γατουλομανουλα μας ας ελπισουμε να εχει ηδη τελειωσει το βασανακι και για την μαμα και για την κ.Νεκταρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:43 Η moukelis έγραψε: #2.594 31-12-08 01:43 Ναι μωρε,ξερω,το ειχε αναφερει...Μακαρι να πηγαν ολα καλα.Ειναι πολυ ομορφη γατουλα,κι εκανε ηδη δυο πολυ ομορφα μωρα,πιστευω πως θα μας ξεπληρωσει με τον πιο ομορφο τροπο την αναμονη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.595 31-12-08 08:22 Kαλημερα! Κανενα νεο???? Σε λιγο θα παρω τη ΝΕΚ τηλ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.596 31-12-08 09:30 Ακομα στα 2 ειμαστε...πριν 5 λεπτα κατι φαινοτανε απο κατω...ισως συντομα να εχουμε και το τριτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #2.597 31-12-08 10:44 ΑΚΟΜΑ;Αντε μακαρι,πολλες ωρες ρε παιδι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.598 31-12-08 13:00 Πω πω πω τι ταλαιπωρια καλε,ακομα 2 ειναι? θα ειναι εξουθενωμενη και η μαμα και η κ.Νεκταρια ασε που μας εχει σκασει στην αναμονη ας ελπισουμε για αλλη μια φορα πως ολα θα πανε καλα ελπιζω να εχουμε συντομα νεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.599 31-12-08 13:00 Αρχιμηνια κι Αρχιχρονια Κουνακια μας λαχταριστα μεεεε τα, με τα μεγαλ΄αυτακια αχ καλα, αχ καλα μας λαπαδακια! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.600 31-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχιμηνια κι Αρχιχρονια Κουνακια μας λαχταριστα μεεεε τα, με τα μεγαλ΄αυτακια αχ καλα, αχ καλα μας λαπαδακια! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!! Click για ανάπτυξη... Αααααααααχαχαχαχαχαχααχα τι ωραια που τα ειπατε κ.Γιουλη πολυ μου αρεσαν αντε παμε αλλη μια μαζι τωρα Αρχημηνια κι'αρχηχρονια Κουνακια μας λαχταριστα μεεε τα,με τα μεγαλ'αυτακια αχ καλα,αχ καλα μας λαπαδακια και του χρονου να ειμαστε ολοι καλα και παλι εδω να τα ξαναπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τωρα βασικα θα ξερουμε αυριο τα υπολοιπα κριμα σκαω να μαθω αλλα μου το ειχε πει η κ.Νεκταρια οτι ειναι λιγακι δυσκολη η συγκεκριμενη γατουλομανουλα μας ας ελπισουμε να εχει ηδη τελειωσει το βασανακι και για την μαμα και για την κ.Νεκταρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:43 Η moukelis έγραψε: #2.594 31-12-08 01:43 Ναι μωρε,ξερω,το ειχε αναφερει...Μακαρι να πηγαν ολα καλα.Ειναι πολυ ομορφη γατουλα,κι εκανε ηδη δυο πολυ ομορφα μωρα,πιστευω πως θα μας ξεπληρωσει με τον πιο ομορφο τροπο την αναμονη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.595 31-12-08 08:22 Kαλημερα! Κανενα νεο???? Σε λιγο θα παρω τη ΝΕΚ τηλ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.596 31-12-08 09:30 Ακομα στα 2 ειμαστε...πριν 5 λεπτα κατι φαινοτανε απο κατω...ισως συντομα να εχουμε και το τριτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #2.597 31-12-08 10:44 ΑΚΟΜΑ;Αντε μακαρι,πολλες ωρες ρε παιδι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.598 31-12-08 13:00 Πω πω πω τι ταλαιπωρια καλε,ακομα 2 ειναι? θα ειναι εξουθενωμενη και η μαμα και η κ.Νεκταρια ασε που μας εχει σκασει στην αναμονη ας ελπισουμε για αλλη μια φορα πως ολα θα πανε καλα ελπιζω να εχουμε συντομα νεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.599 31-12-08 13:00 Αρχιμηνια κι Αρχιχρονια Κουνακια μας λαχταριστα μεεεε τα, με τα μεγαλ΄αυτακια αχ καλα, αχ καλα μας λαπαδακια! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.600 31-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχιμηνια κι Αρχιχρονια Κουνακια μας λαχταριστα μεεεε τα, με τα μεγαλ΄αυτακια αχ καλα, αχ καλα μας λαπαδακια! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!! Click για ανάπτυξη... Αααααααααχαχαχαχαχαχααχα τι ωραια που τα ειπατε κ.Γιουλη πολυ μου αρεσαν αντε παμε αλλη μια μαζι τωρα Αρχημηνια κι'αρχηχρονια Κουνακια μας λαχταριστα μεεε τα,με τα μεγαλ'αυτακια αχ καλα,αχ καλα μας λαπαδακια και του χρονου να ειμαστε ολοι καλα και παλι εδω να τα ξαναπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι μωρε,ξερω,το ειχε αναφερει...Μακαρι να πηγαν ολα καλα.Ειναι πολυ ομορφη γατουλα,κι εκανε ηδη δυο πολυ ομορφα μωρα,πιστευω πως θα μας ξεπληρωσει με τον πιο ομορφο τροπο την αναμονη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.595 31-12-08 08:22 Kαλημερα! Κανενα νεο???? Σε λιγο θα παρω τη ΝΕΚ τηλ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.596 31-12-08 09:30 Ακομα στα 2 ειμαστε...πριν 5 λεπτα κατι φαινοτανε απο κατω...ισως συντομα να εχουμε και το τριτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #2.597 31-12-08 10:44 ΑΚΟΜΑ;Αντε μακαρι,πολλες ωρες ρε παιδι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.598 31-12-08 13:00 Πω πω πω τι ταλαιπωρια καλε,ακομα 2 ειναι? θα ειναι εξουθενωμενη και η μαμα και η κ.Νεκταρια ασε που μας εχει σκασει στην αναμονη ας ελπισουμε για αλλη μια φορα πως ολα θα πανε καλα ελπιζω να εχουμε συντομα νεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.599 31-12-08 13:00 Αρχιμηνια κι Αρχιχρονια Κουνακια μας λαχταριστα μεεεε τα, με τα μεγαλ΄αυτακια αχ καλα, αχ καλα μας λαπαδακια! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.600 31-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχιμηνια κι Αρχιχρονια Κουνακια μας λαχταριστα μεεεε τα, με τα μεγαλ΄αυτακια αχ καλα, αχ καλα μας λαπαδακια! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!! Click για ανάπτυξη... Αααααααααχαχαχαχαχαχααχα τι ωραια που τα ειπατε κ.Γιουλη πολυ μου αρεσαν αντε παμε αλλη μια μαζι τωρα Αρχημηνια κι'αρχηχρονια Κουνακια μας λαχταριστα μεεε τα,με τα μεγαλ'αυτακια αχ καλα,αχ καλα μας λαπαδακια και του χρονου να ειμαστε ολοι καλα και παλι εδω να τα ξαναπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kαλημερα! Κανενα νεο???? Σε λιγο θα παρω τη ΝΕΚ τηλ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.596 31-12-08 09:30 Ακομα στα 2 ειμαστε...πριν 5 λεπτα κατι φαινοτανε απο κατω...ισως συντομα να εχουμε και το τριτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #2.597 31-12-08 10:44 ΑΚΟΜΑ;Αντε μακαρι,πολλες ωρες ρε παιδι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.598 31-12-08 13:00 Πω πω πω τι ταλαιπωρια καλε,ακομα 2 ειναι? θα ειναι εξουθενωμενη και η μαμα και η κ.Νεκταρια ασε που μας εχει σκασει στην αναμονη ας ελπισουμε για αλλη μια φορα πως ολα θα πανε καλα ελπιζω να εχουμε συντομα νεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.599 31-12-08 13:00 Αρχιμηνια κι Αρχιχρονια Κουνακια μας λαχταριστα μεεεε τα, με τα μεγαλ΄αυτακια αχ καλα, αχ καλα μας λαπαδακια! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.600 31-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχιμηνια κι Αρχιχρονια Κουνακια μας λαχταριστα μεεεε τα, με τα μεγαλ΄αυτακια αχ καλα, αχ καλα μας λαπαδακια! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!! Click για ανάπτυξη... Αααααααααχαχαχαχαχαχααχα τι ωραια που τα ειπατε κ.Γιουλη πολυ μου αρεσαν αντε παμε αλλη μια μαζι τωρα Αρχημηνια κι'αρχηχρονια Κουνακια μας λαχταριστα μεεε τα,με τα μεγαλ'αυτακια αχ καλα,αχ καλα μας λαπαδακια και του χρονου να ειμαστε ολοι καλα και παλι εδω να τα ξαναπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ακομα στα 2 ειμαστε...πριν 5 λεπτα κατι φαινοτανε απο κατω...ισως συντομα να εχουμε και το τριτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #2.597 31-12-08 10:44 ΑΚΟΜΑ;Αντε μακαρι,πολλες ωρες ρε παιδι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.598 31-12-08 13:00 Πω πω πω τι ταλαιπωρια καλε,ακομα 2 ειναι? θα ειναι εξουθενωμενη και η μαμα και η κ.Νεκταρια ασε που μας εχει σκασει στην αναμονη ας ελπισουμε για αλλη μια φορα πως ολα θα πανε καλα ελπιζω να εχουμε συντομα νεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.599 31-12-08 13:00 Αρχιμηνια κι Αρχιχρονια Κουνακια μας λαχταριστα μεεεε τα, με τα μεγαλ΄αυτακια αχ καλα, αχ καλα μας λαπαδακια! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.600 31-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχιμηνια κι Αρχιχρονια Κουνακια μας λαχταριστα μεεεε τα, με τα μεγαλ΄αυτακια αχ καλα, αχ καλα μας λαπαδακια! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!! Click για ανάπτυξη... Αααααααααχαχαχαχαχαχααχα τι ωραια που τα ειπατε κ.Γιουλη πολυ μου αρεσαν αντε παμε αλλη μια μαζι τωρα Αρχημηνια κι'αρχηχρονια Κουνακια μας λαχταριστα μεεε τα,με τα μεγαλ'αυτακια αχ καλα,αχ καλα μας λαπαδακια και του χρονου να ειμαστε ολοι καλα και παλι εδω να τα ξαναπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΑΚΟΜΑ;Αντε μακαρι,πολλες ωρες ρε παιδι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.598 31-12-08 13:00 Πω πω πω τι ταλαιπωρια καλε,ακομα 2 ειναι? θα ειναι εξουθενωμενη και η μαμα και η κ.Νεκταρια ασε που μας εχει σκασει στην αναμονη ας ελπισουμε για αλλη μια φορα πως ολα θα πανε καλα ελπιζω να εχουμε συντομα νεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.599 31-12-08 13:00 Αρχιμηνια κι Αρχιχρονια Κουνακια μας λαχταριστα μεεεε τα, με τα μεγαλ΄αυτακια αχ καλα, αχ καλα μας λαπαδακια! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.600 31-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχιμηνια κι Αρχιχρονια Κουνακια μας λαχταριστα μεεεε τα, με τα μεγαλ΄αυτακια αχ καλα, αχ καλα μας λαπαδακια! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!! Click για ανάπτυξη... Αααααααααχαχαχαχαχαχααχα τι ωραια που τα ειπατε κ.Γιουλη πολυ μου αρεσαν αντε παμε αλλη μια μαζι τωρα Αρχημηνια κι'αρχηχρονια Κουνακια μας λαχταριστα μεεε τα,με τα μεγαλ'αυτακια αχ καλα,αχ καλα μας λαπαδακια και του χρονου να ειμαστε ολοι καλα και παλι εδω να τα ξαναπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πω πω πω τι ταλαιπωρια καλε,ακομα 2 ειναι? θα ειναι εξουθενωμενη και η μαμα και η κ.Νεκταρια ασε που μας εχει σκασει στην αναμονη ας ελπισουμε για αλλη μια φορα πως ολα θα πανε καλα ελπιζω να εχουμε συντομα νεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.599 31-12-08 13:00 Αρχιμηνια κι Αρχιχρονια Κουνακια μας λαχταριστα μεεεε τα, με τα μεγαλ΄αυτακια αχ καλα, αχ καλα μας λαπαδακια! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.600 31-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχιμηνια κι Αρχιχρονια Κουνακια μας λαχταριστα μεεεε τα, με τα μεγαλ΄αυτακια αχ καλα, αχ καλα μας λαπαδακια! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!! Click για ανάπτυξη... Αααααααααχαχαχαχαχαχααχα τι ωραια που τα ειπατε κ.Γιουλη πολυ μου αρεσαν αντε παμε αλλη μια μαζι τωρα Αρχημηνια κι'αρχηχρονια Κουνακια μας λαχταριστα μεεε τα,με τα μεγαλ'αυτακια αχ καλα,αχ καλα μας λαπαδακια και του χρονου να ειμαστε ολοι καλα και παλι εδω να τα ξαναπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 128 129 130 131 132 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 130 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 130 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχιμηνια κι Αρχιχρονια Κουνακια μας λαχταριστα μεεεε τα, με τα μεγαλ΄αυτακια αχ καλα, αχ καλα μας λαπαδακια! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:04 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.600 31-12-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχιμηνια κι Αρχιχρονια Κουνακια μας λαχταριστα μεεεε τα, με τα μεγαλ΄αυτακια αχ καλα, αχ καλα μας λαπαδακια! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!! Click για ανάπτυξη... Αααααααααχαχαχαχαχαχααχα τι ωραια που τα ειπατε κ.Γιουλη πολυ μου αρεσαν αντε παμε αλλη μια μαζι τωρα Αρχημηνια κι'αρχηχρονια Κουνακια μας λαχταριστα μεεε τα,με τα μεγαλ'αυτακια αχ καλα,αχ καλα μας λαπαδακια και του χρονου να ειμαστε ολοι καλα και παλι εδω να τα ξαναπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχιμηνια κι Αρχιχρονια Κουνακια μας λαχταριστα μεεεε τα, με τα μεγαλ΄αυτακια αχ καλα, αχ καλα μας λαπαδακια! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!! Click για ανάπτυξη... Αααααααααχαχαχαχαχαχααχα τι ωραια που τα ειπατε κ.Γιουλη πολυ μου αρεσαν αντε παμε αλλη μια μαζι τωρα Αρχημηνια κι'αρχηχρονια Κουνακια μας λαχταριστα μεεε τα,με τα μεγαλ'αυτακια αχ καλα,αχ καλα μας λαπαδακια και του χρονου να ειμαστε ολοι καλα και παλι εδω να τα ξαναπουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.