Τα Μaine Coon-άκια!!

Ελα, ειμαι και γω εδω. Συγχαρητηρια για το νεο μικρο. Κοκκινο και αυτο, ε? Πολυ κοκκινο παιζει τελευταια.
Αντε περιμενουμε τη συνεχεια.

Αργει πολυ ομως καλε:P
και στο τελος ποιο κοκκινο:D
μωβ θα αρχισουν να βγαινουν αχαχαχαχαχα:lol:
κατα της 7 θα παρω τηλεφωνο;),δεν μπορω αλλο θα σκασω:redface::happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αντε με το καλό να ξεκουραστήτε και εσείς και η χνουδωτή γατούλα:up:Α και που είσαι φωτό στην πρώτη ευκαιρία τα μωρά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελα, ειμαι και γω εδω. Συγχαρητηρια για το νεο μικρο. Κοκκινο και αυτο, ε? Πολυ κοκκινο παιζει τελευταια.
Αντε περιμενουμε τη συνεχεια.

Στελλα, εσυ γιατι τα εχεις βαλει με τους Ζυγους? Οι φημες λενε οτι ειναι οι καλυτεροι ανθρωποι.

Πάυλο μήπως είσαι Ζυγός? :hmm::P

Αντε με το καλό να ξεκουραστήτε και εσείς και η χνουδωτή γατούλα:up:Α και που είσαι φωτό στην πρώτη ευκαιρία τα μωρά.
Κατ`αρχην θελω ολους να σας ευχαριστησω.Ξυπνησατε βλεπω;)
Πηνελοπη αν πας λιγο πιο πισω τα δυο μωρακια θα τα δεις.Ομως με τη πρωτη ευκαιρεια θα τα ξαναβαλω μαζι και το τριτο....και το τεταρτο ,καλως να ερθει.

Μα πως σου περασε αυτο απο το μυαλο?

Ε μία διαίσθηση μία υποψία να πω....:P:lol::lol::lol: ή να πω οτι απλά βγήκες κάρτα :lol::lol:

Εγώ πάντως δεν γνωρίζω απο ζυγούς για να σου πω αν είναι τα καλύτερα παιδιά. Πάντως αν είναι ποιος στην χάρη σου.

Αλήθεια ο Μούψης τι ζώδιο είναι? :hmm::P

Κατ`αρχην θελω ολους να σας ευχαριστησω.Ξυπνησατε βλεπω;)
Πηνελοπη αν πας λιγο πιο πισω τα δυο μωρακια θα τα δεις.Ομως με τη πρωτη ευκαιρεια θα τα ξαναβαλω μαζι και το τριτο....και το τεταρτο ,καλως να ερθει.

Νεκταρία έχουμε ιδέα πόσα θα είναι όλα μαζί όταν τελειώσει η γέννα?

Ε μία διαίσθηση μία υποψία να πω....:P:lol::lol::lol: ή να πω οτι απλά βγήκες κάρτα :lol::lol:

Εγώ πάντως δεν γνωρίζω απο ζυγούς για να σου πω αν είναι τα καλύτερα παιδιά. Πάντως αν είναι ποιος στην χάρη σου.

Νεκταρία έχουμε ιδέα πόσα θα είναι όλα μαζί όταν τελειώσει η γέννα?

αν δεν πεσω εξω ,αλλα δυο πρεπει να εχει.Ιδωμεν:hmm:

Ε, αν εχεις διαισθηση... Ζυγος θα 'μαι.:lol:
Ο Μουψης δεν ξερω. Δεν ασχολουμαι με ζωδια. Γεννηθηκε 7 Σεπτεμβριου.

Μα πως σου περασε αυτο απο το μυαλο?
Χρόνια πολλά κ καλή χρονιά Παύλο μου!!
Δεν ξέρω αν είσαι ζυγός, αλλά ο ένας γυιος μου είναι ζυγος. Εεεε λοιπόν κανονικός Μητσοτάκης στο ό,τι θα πει. Φτάνει να το μελετήσει απλά, και δυστυχώς παραγματοποιείται. Και συνήθως όσα έχει προβλέψει αρνητικά.:lol::lol::lol:Το τι βρισίδι, τρώει από την παρεα, όταν προβλέψει κάτι που δεν θέλουν οι άλλοι είναι άλλο πράγμα:lol::lol:

Καλησπερα κ.Παυλο:hello:
ειμαι ο Δημητρης που ειμουν στην κ.Νεκταρια την ημερα των Χριστουγεννων εκει οταν πηρατε τηλεφωνο.:P
Τι κανει ο κουκλος σας:up: ο Μουψης σας.:happy:

[/u]
αν δεν πεσω εξω ,αλλα δυο πρεπει να εχει.Ιδωμεν:hmm:

Άντε άντε με το καλό να τελείωσει η γέννα να ησυχάσεις και εσύ κούκλα μου.

Ε, αν εχεις διαισθηση... Ζυγος θα 'μαι.:lol:
Ο Μουψης δεν ξερω. Δεν ασχολουμαι με ζωδια. Γεννηθηκε 7 Σεπτεμβριου.

Καλέ Παρθενάκι είναι σαν και μένα ο χρυσός μου. ΤΕΛΕΙΑ!!! Τώρα τον συμπαθώ ακόμα πιο πολύ! :up: Αλλά σε προειδοποιώ. Αν είναι κλασσικός Παρθένος θα φας πολύ παίδεμα :lol::lol::lol: ( μα τι λέω πάλι θεέ μου ) :P

Χρόνια πολλά κ καλή χρονιά Παύλο μου!!
Δεν ξέρω αν είσαι ζυγός, αλλά ο ένας γυιος μου είναι ζυγος. Εεεε λοιπόν κανονικός Μητσοτάκης στο ό,τι θα πει. Φτάνει να το μελετήσει απλά, και δυστυχώς παραγματοποιείται. Και συνήθως όσα έχει προβλέψει αρνητικά.:lol::lol::lol:Το τι βρισίδι, τρώει από την παρεα, όταν προβλέψει κάτι που δεν θέλουν οι άλλοι είναι άλλο πράγμα:lol::lol:

Λοιπόν πάνω σ'αυτά που λέει η Αναστασία Πάυλο θα μπορούσες να προβλέψεις κάτι και για μένα? Καλό μόνο παρακαλώ όχι άσχημα πράγματα. Είχα αρκετά ως τώρα. Φτάνει!

ειμαι ο Δημητρης που ειμουν στην κ.Νεκταρια την ημερα των Χριστουγεννων εκει οταν πηρατε τηλεφωνο.:P

Κύριε Πάυλο?

Καλέ αυτό το παιδί είναι πολύ ευγενικό. Φτου φτου αγόρι μου μην σε ματιάξω.

(και εσύ Πάυλο μάλλον είσαι 50 τελικά και όχι 30 γι'αυτό σου μιλάει στον πληθυντικό) :lol::lol::lol:

Κύριε Πάυλο?

Καλέ αυτό το παιδί είναι πολύ ευγενικό. Φτου φτου αγόρι μου μην σε ματιάξω.

(και εσύ Πάυλο μάλλον είσαι 50 τελικά και όχι 30 γι'αυτό σου μιλάει στον πληθυντικό) :lol::lol::lol:

Aaaaaaxaxaxaxaxa:lol: συγγνωμη παντως:redface:δεν το εκανα για ηλικιακους λογους,μονο απο θεμα ευγενιας οπως ειπατε:Pκαι μονο αυτο;)εξαλλου απο το26 μεχρι το 29 ειναι μονο 3 χρονια η διαφορα:),τιποτα δηλαδη:D,να δωσετε ενα φιλακι με πολυ αγαπη :happy:απο εμενα στο μπεμπακο σας:up:

Βρε Δημητρη, "Παυλο" σκετο.
Ο Μουψης καλα ειναι. Κοιμαται τωρα. Σε ευχαριστω που ρωτας.

Aaaaaaxaxaxaxaxa:lol: συγγνωμη παντως:redface:δεν το εκανα για ηλικιακους λογους,μονο απο θεμα ευγενιας οπως ειπατε:Pκαι μονο αυτο;)εξαλλου απο το26 μεχρι το 29 ειναι μονο 3 χρονια η διαφορα:),τιποτα δηλαδη:D,να δωσετε ενα φιλακι με πολυ αγαπη :happy:απο εμενα στο μπεμπακο σας:up:

Καλό μου παιδί (τι λέω πάλι...)

Εσύ καλά κάνεις και είσαι ευγενικός. Εμένα όμως με κάνεις να νιώθω γιαγιά :lol::lol:

Γι'αυτό άσε τους πληθυντικούς κατα μέρος (τουλάχιστον με μένα) και μίλα μου στον ενικό. Δεν θα είσαι αγενής γιατί στο κάτω κάτω εγώ το ζήτησα. :)

Νιώθω αρκετά μεγάλη ήδη όταν η κόρη της ξαδέρφης μου με φωνάζει θεία (ακούς εκεί θεία :down:). Μην με μεγαλώνεις παραπάνω. :)

Άντε άντε με το καλό να τελείωσει η γέννα να ησυχάσεις και εσύ κούκλα μου.

Καλέ Παρθενάκι είναι σαν και μένα ο χρυσός μου. ΤΕΛΕΙΑ!!! Τώρα τον συμπαθώ ακόμα πιο πολύ! :up: Αλλά σε προειδοποιώ. Αν είναι κλασσικός Παρθένος θα φας πολύ παίδεμα :lol::lol::lol: ( μα τι λέω πάλι θεέ μου ) :P

Λοιπόν πάνω σ'αυτά που λέει η Αναστασία Πάυλο θα μπορούσες να προβλέψεις κάτι και για μένα? Καλό μόνο παρακαλώ όχι άσχημα πράγματα. Είχα αρκετά ως τώρα. Φτάνει!

Μπα, δε με παιδευει καθολου. Μια χαρα ειναι ο μικρος.
Οσο για την προβλεψη, προβλεπω οτι για να παρεις σωστη προβλεψη. μαλλον θα πρεπει να μιλησεις με τον Χορταρεα και οχι μ' εμενα.

Αναστασια μου, χρονια πολλα σε 'σενα και στην οικογενεια σου!

Οπως θελετε:P
ευχαριστω πολυ παντως:D ΠΠΠ ΠΠ Π Παυλο το'πα το'πα:up: νια νια ρι νια νια:happy: ααχαχαχαχαχαχα:lol:
οταν ξυπνησει το κουκλι το φιλακι απο εμενα μην ξεχασεις:)

Μπα, δε με παιδευει καθολου. Μια χαρα ειναι ο μικρος.
Οσο για την προβλεψη, προβλεπω οτι για να παρεις σωστη προβλεψη. μαλλον θα πρεπει να μιλησεις με τον Χορταρεα και οχι μ' εμενα.

Αναστασια μου, χρονια πολλα σε 'σενα και στην οικογενεια σου!

Βρε είπα μπας και έχετε απο φυσικού σας οι Ζυγοί. :P

Λοιπόν εγώ φέυγω γιατί θα κάνουμε μαμ. Και θα τα πούμε άλλη φορά. Καλή χρονιά να έχουμε όλοι μας. :)

Οπως θελετε:P
ευχαριστω πολυ παντως:D ΠΠΠ ΠΠ Π Παυλο το'πα το'πα:up: νια νια ρι νια νια:happy: ααχαχαχαχαχαχα:lol:
οταν ξυπνησει το κουκλι το φιλακι απο εμενα μην ξεχασεις:)

Ενταξει Δημητρη μου, δε θα το ξεχασω.

Βρε είπα μπας και έχετε απο φυσικού σας οι Ζυγοί. :P

Λοιπόν εγώ φέυγω γιατί θα κάνουμε μαμ. Και θα τα πούμε άλλη φορά. Καλή χρονιά να έχουμε όλοι μας. :)

Καλη χρονια!

Να και ο μικρουλης Φαντομας:hmm: Χμμμ παιδια λετε να τον βγαλω Φαντομ μια ειναι η γενν "F" ετσι μουρθε τωρα το ονομα επειδη ηταν αργοπορημενος

Συνημμένα

• maleredtabby-w (4).jpg
    maleredtabby-w (4).jpg
    83,2 KB · Εμφανίσεις: 15
  • maleredtabby-w (5).jpg
    maleredtabby-w (5).jpg
    65,4 KB · Εμφανίσεις: 19

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back