Τα Μaine Coon-άκια!!

Αχ με τον πόνο που τραβάω Παύλο μου δικαιολογημένα να κάνω κι εγώ ένα λαθάκι!!:(

Ελα μωρε, πλακα κανω. Καλα, γιατι τσιμπησες δυο ενεσουλες?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι αλλα δεν μας λες γιατι τις εφαγες....για το γνωστο προβλημα η κατι αλλο?:(
Οχι για την καρδιά,ημικρανία έχει το μενού σήμερα...:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κανά νέο απο την Baby Νεκταρία;;;

Κουνάκια χρόνια πολλά κ καλή σας χρονια με υγεία κ ευτυχία.
Εύχομαι κ όλα τα μωρακια να βρουνε το ταίρι τους σύντομα κ να πάνε στα καλύτερα σπίτια:up:
ChristmasAndNewYear_Greetings.gif

Nα σου ζησουν τα νεα μωρα Νεκταρια!
Καλη Χρονια σε ολους! :)

Οχι για την καρδιά,ημικρανία έχει το μενού σήμερα...:lol:
ESTELLE μία συμβουλή όταν είναι να σε πιάσει η ημικρανία να μην την αφήνεις να προχωρήσει πολύ γιατί μετά ο πόνος είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί, στην αρχή της λοιπόν θα πίνει 2 ασπιρίνες κ ένα καφέ κ περνάει αμέσως;)

7.15 το 5ο μωρακι κοριτσακι black tortie tabby

Συνημμένα

• female3blacktortie.JPG
    female3blacktortie.JPG
    323,5 KB · Εμφανίσεις: 22
  • female3blacktortie (3).JPG
    female3blacktortie (3).JPG
    343,6 KB · Εμφανίσεις: 23
Να σας ζήσουν:up::up:
Θα κάνει κι άλλα ή είναι το τελευταίο αυτό;

Οριστε το κοριτσι μας η Θενια μας....η μονη που απαντησε.
Νασαι καλα κοριτσι μου,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
μην εισαι παραπονιαρα φιλεναδα...και μη ξεχνας τους φιλους που και αυτοι ειναι μαζι σου...και με sms...και μες τη νυχτα.
Καλη Χρονια!

Να σας ζήσουν:up::up:
Θα κάνει κι άλλα ή είναι το τελευταίο αυτό;
δεν νομιζω,αλλα και πολυ πιθανο,ειναι ξαπλωμενη και δεν μπορω να δω .Παω να της φτιαξω να πιει λιγο γαλα.
Γεννα κι αυτη:):up:

ESTELLE μία συμβουλή όταν είναι να σε πιάσει η ημικρανία να μην την αφήνεις να προχωρήσει πολύ γιατί μετά ο πόνος είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί, στην αρχή της λοιπόν θα πίνει 2 ασπιρίνες κ ένα καφέ κ περνάει αμέσως;)
Ax και τί δεν πήρα απο το πρωί.Δεν περνούσε με τίποτα..:(Δυστυχώς καφέ δεν πίνω γιατί κάνω ομοιοπαθητική αλλά ούτε και πριν έπινα γιατί με πείραζε η καφείνη.Μου φαίνεται θα πρέπει να δοκιμάσω και κανά βελονισμό...Σε ευχαριστω πάντως για τις συμβουλές!:)

Υπέροχη μαμά υπέροχα μωράκια.Να σας ζήσουν:up:

Μεχρι την αλλαγη του χρονου δε θα ειμαι on-line.

Ως εκ τουτου, θελω να ευχηθω σε ολους -ειδικα ομως σε καποια συγκεκριμενα προσωπα εδω μεσα- μια καλη και δυναμικη χρονια οπως και αν μεταφραζεται αυτο για τον καθενα. Και ας ευχηθω για τη νεα χρονια λιγοτερα. Λιγοτερο πονο, λιγοτερη δυστυχια, λιγοτερη βια (εγχωρια και μη), λιγοτερη θλιψη.

Να ειστε ολοι καλα! Θα τα πουμε μετα την αλλαγη.

Θα σας δω κι εγώ μετά την αλλαγή του χρόνου!Να περάσετε όλοι καλά με τις οικογένειες σας,τους φίλους σας και τα γατουλίνια σας!!Περισσότερες ευχές μετά τις 12!!:)Φιλιά πολλά!!!:happy:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΗ Η ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΧΑΡΑ,ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ,ΑΝΘΡΩΠΙΑ, ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!
ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΕΔΩ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ,ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ!!:up:
ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ,ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!!ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΑΖΙ!!!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ CAMMY!!!:)

Νεκταρία μου τί έγινε με τα μωρά; Oλα καλά;:confused:

Χρόνια πολλα κι απο εμενα!
Το τελευταιο κοριτσακι μου αρεσε περισσοτερο απο ολη τη γεννα,θα γινει απιστευτο μεγαλωνοντας νομιζω.Αλλο ειχαμε Νεκταρια;

HAPPY :D
''NIAOY'':up:
YEAR :happy:

Καλημέρα!!Τί κάνετε;:)Κοιμάστε πουλάκια μου;Παύλο ξέρω είσαι ξύπνιος,σε είδα!:PΕμείς σηκωθήκαμε πριν κανά μισάωρο και τρώμε βασιλόπιτα με την cammy! :lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back