Τα Μaine Coon-άκια!!

Συμφωνω! :up:
Η Καλυψω, ο Μορφεας και η Σεμελη:lol::lol:

Γιουλη, δε θυμαμαι αν στο εχω ξαναπει, αλλα παντα οταν βλεπω τα ονοματα των γατιων σου, λεω ποσο ωραια ονοματα ειναι. Και ταιριαζουν στα γατια σου παρα πολυ. Αν -λεμε αν- αποκτησω ποτε δευτερο γατι, θα ψαξω για ενα τετοιο ονομα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιουλη, δε θυμαμαι αν στο εχω ξαναπει, αλλα παντα οταν βλεπω τα ονοματα των γατιων σου, λεω ποσο ωραια ονοματα ειναι. Και ταιριαζουν στα γατια σου παρα πολυ. Αν -λεμε αν- αποκτησω ποτε δευτερο γατι, θα ψαξω για ενα τετοιο ονομα.
Ελιωσα τωρα...:redface::redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

στο ευχομαι...:)
Αν και ο Μουψης θα πιανει για δυο λογω μεγεθους:lol::lol:

στο ευχομαι...:)
Αν και ο Μουψης θα πιανει για δυο λογω μεγεθους:lol::lol:

Σε ευχαριστω!
Αν και δεν ειμαι σιγουρος οτι θα γινει πολυ μεγαλος. Θα δειξει...

Το πρωι παλι εφυγε απο τον πατερα μου και βγηκε στο μπαλκονι. Αφου τον ταλαιπωρησε, κανοντας τον να τον κυνηγα περιμετρικα, τοτε αποφασισε να μπει μεσα μονος του. Η τεταρτη φορα που του φευγει. Αλλα, ευτυχως, δεν πλησιαζει στα καγκελα.

Σε ευχαριστω!
Αν και δεν ειμαι σιγουρος οτι θα γινει πολυ μεγαλος. Θα δειξει...

Το πρωι παλι εφυγε απο τον πατερα μου και βγηκε στο μπαλκονι. Αφου τον ταλαιπωρησε, κανοντας τον να τον κυνηγα περιμετρικα, τοτε αποφασισε να μπει μεσα μονος του. Η τεταρτη φορα που του φευγει. Αλλα, ευτυχως, δεν πλησιαζει στα καγκελα.

Καλημερα ,σου το εχω πει,δωσε ΠΡΟΣΟΧΗ στις εξοδους του Μουψη.Με τις κινησεις του δειχνει οτι δεν θα εχεις καλα ξεμπερδεματα.Εχει ταση για εξερευνηση,οπως ολες οι γατες φυσικα,αλλα δωσε περισσοτερη προσοχη και κλεισε με ομορφο τροπο το μπαλκονι.Κατα καιρους εδω ειχαν καποια θεματα για το πως μπορουμε να προφυλαξουμε τη γατα μας στο μπαλκονι,αν μπορει η Γιουλη να βοηθησει,βρισκοντας το θεμα,θα της ημουν ευγνωμων.

[/u][/color]

Καλημερα ,σου το εχω πει,δωσε ΠΡΟΣΟΧΗ στις εξοδους του Μουψη.Με τις κινησεις του δειχνει οτι δεν θα εχεις καλα ξεμπερδεματα.Εχει ταση για εξερευνηση,οπως ολες οι γατες φυσικα,αλλα δωσε περισσοτερη προσοχη και κλεισε με ομορφο τροπο το μπαλκονι.Κατα καιρους εδω ειχαν καποια θεματα για το πως μπορουμε να προφυλαξουμε τη γατα μας στο μπαλκονι,αν μπορει η Γιουλη να βοηθησει,βρισκοντας το θεμα,θα της ημουν ευγνωμων.

Καλημερα! Το κοκκινο μ' αρεσει. Φωναζει ΠΡΟΣΟΧΗ!

Και καλα μου λες, βεβαια. Κατι εχουμε σκοπο να κανουμε, αλλα δεν το εχουμε κανει ακομα. Τα θεματα τα εχω διαβασει πολυ καλα. Η Γιουλη δεν χρειαζεται να κανει κατι.

THNX Νεκταρια μου.

[/u][/color]

Ψυχραιμια καλε... απλα του ξεφυγε και τον κυνηγησε ο ανθρωπος...ετσι εν ψυχρω δεν φουνταρουν απ'το μπαλκονι...αλλο να μεινει μονος του πολυ ωρα χωρις επιτηρηση...

Kαλημέρα κι απο μένα!:)Τί μου κάνετε;Eγώ τρέχω απο το πρωί σε διάφορες εξωτερικές δουλειές και τώρα ήρθα στο μαγαζί και σε λίγο αρχίζει και το τρέξιμο εδώ!
Διάβαζα πιο πάνω για τα ονόματα των γατιών!Εχω κι εγώ μια λίστα με ονόματα για τον Ντουράν (λέμε να το αλλάξουμε γιατί δεν αρέσει στο Γιώργο),την έχει δει ο Παύλος αλλά θέλω να τη δείτε κι εσείς κάποια στιγμή..Είναι αρκετούτσικα και έχω κολλήσει...:/:

Kαλημέρα κι απο μένα!:)Τί μου κάνετε;Eγώ τρέχω απο το πρωί σε διάφορες εξωτερικές δουλειές και τώρα ήρθα στο μαγαζί και σε λίγο αρχίζει και το τρέξιμο εδώ!
Διάβαζα πιο πάνω για τα ονόματα των γατιών!Εχω κι εγώ μια λίστα με ονόματα για τον Ντουράν (λέμε να το αλλάξουμε γιατί δεν αρέσει στο Γιώργο),την έχει δει ο Παύλος αλλά θέλω να τη δείτε κι εσείς κάποια στιγμή..Είναι αρκετούτσικα και έχω κολλήσει...:/:
του mycat τη λιστα την εχεις δει?;)

του mycat τη λιστα την εχεις δει?;)

Εγω αυτη τη λιστα την βρηκα ελλιπεστατη. Αν και ηξερα το ονομα του Μουψη, την κοιταξα ετσι για το ακαδημαϊκο της υποθεσης.

Εγω αυτη τη λιστα την βρηκα ελλιπεστατη. Αν και ηξερα το ονομα του Μουψη, την κοιταξα ετσι για το ακαδημαϊκο της υποθεσης.
ειναι ελλιπης γιατι ειναι δημιουργημα των μελων του mc. Συνεχως εμπλουτιζεται...
Στελλα για τι ειδους ονομα ψαχνεις?:hmm:

Κατά προτίμηση ψάχνω ξένο όνομα ή αν είναι ελληνικό να είναι πολύ ιδιαίτερο και να ταιριάζει με την επιβλητικότητα του Ντουράν!:)Στη λίστα του My cat πώς πάω;;

Κατά προτίμηση ψάχνω ξένο όνομα ή αν είναι ελληνικό να είναι πολύ ιδιαίτερο και να ταιριάζει με την επιβλητικότητα του Ντουράν!:)Στη λίστα του My cat πώς πάω;;
Gandalf! :)(ο γκριζος) μετα βεβαια εγινε λευκος! :lol:
Maximus :cool:
Grissino (ο γιγαντας στον Ποπαυ) :lol:
Magnus (Μεγαλος στα Λατινικα)
Aragorn (Τολκιν γαρ:P)

θα σκεφτω κι αλλα:hmm:

Λοιπόν,ακούστε μερικά..
Scar,απο το Lion King,το πρότεινε η κόρη μου και άρεσε πολύ και στον Παύλο!:)
Βrandon που σημαίνει Quick sword
Caesar /Σημαίνει Long haired
Danton/Σημαίνει Powerful
Dorian/Aπο το Dorian Grey
Duncan/Aπο το Highlander
Leonard/Σημαίνει Bold lion
Thor/απο το Σκανδιναβό Θεό κάτι αντίστοιχο με το Δία μου φαίνεται
Tristan/Βold

Aπο ελληνικά δεν μου έρχεται κάτι..:hmm:

το Caesar θα σου ελεγα κι εγω...:up:
το Λεων σου αρεσει? Η θυμιζει λιγο Ελληνικη ταινια?:P

Σιμπα?:)συνηθισμενο ε? :hmm:

Gandalf! :)(ο γκριζος) μετα βεβαια εγινε λευκος! :lol:
Maximus :cool:
Grissino (ο γιγαντας στον Ποπαυ) :lol:
Magnus (Μεγαλος στα Λατινικα)
Aragorn (Τολκιν γαρ:P)

θα σκεφτω κι αλλα:hmm:
Το Maximus μου αρέσει πολυ!Μου θυμίζει και το μονομάχο!!:up:Οπως και το Gandalf kai to Aragorn,απλά αυτά τα 2 παίζουν πολύ τώρα τελευταία..Θα είναι και δύσκολο για τις μικρές να τα προφέρουν σωστά!!:P

Το Αιγεας μου αρεσει πολυ...και το Φοιβος...κι αυτο ψιλοσυνηθισμενο...
:hmm:
Ηρακλης?? :):up:του παει...

Τωρα μη σου πω ότι είμαι ανάμεσα στο Maximus και το Caesar!!:PΠολύ Gladiator έπεσε!!:lol:Πρέπει να ρωτήσω και το Γιώργο όμως,αν και πιστεύω ότι θα πει το δεύτερο γιατι του αρέσει πολύ η σαλάτα Caesars!!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back