ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:22 Η ESTELLE έγραψε: #3.081 09-01-09 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το Αιγεας μου αρεσει πολυ...και το Φοιβος...κι αυτο ψιλοσυνηθισμενο... Ηρακλης?? του παει... Click για ανάπτυξη... To σκέφτηκα κι εγώ το Ηρακλής αλλά επειδή μου θυμίζει έναν βρωμιάρη μπεκρή που μενει απέναντι απο τη μαμά μου δεν το θέλω!!Εκτός αν τον φωνάζουμε Ηercules! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:24 Ο EL GATO έγραψε: #3.082 09-01-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τωρα μη σου πω ότι είμαι ανάμεσα στο Maximus και το Caesar!!Πολύ Gladiator έπεσε!!Πρέπει να ρωτήσω και το Γιώργο όμως,αν και πιστεύω ότι θα πει το δεύτερο γιατι του αρέσει πολύ η σαλάτα Caesars!! Click για ανάπτυξη... Το Ceasar μου κανει σε σκυλο περισσοτερο. Αν και τις προαλλες ειδα ενα τσιουαουα που το ελεγαν Tσεζαρε (Καισαρα δηλαδη). Ουτε το Maximus μου πολυαρεσει. Εμενα μου αρεσει το Scar και το Mufasa. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:26 Ο EL GATO έγραψε: #3.083 09-01-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: To σκέφτηκα κι εγώ το Ηρακλής αλλά επειδή μου θυμίζει έναν βρωμιάρη μπεκρή που μενει απέναντι απο τη μαμά μου δεν το θέλω!!Εκτός αν τον φωνάζουμε Ηercules! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:30 Η ESTELLE έγραψε: #3.084 09-01-09 14:30 Θ'ελω και τη γνωμη ης Νεκταρίας!Στο τελος κλήρο θα ρίξω μου φαίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.085 09-01-09 14:34 Maine Coon cat names Top Also suitable for other strong, big cat names. Maine Coons are long haired, intelligent and tough cats. For more information on this cat breed, see our Maine Coon cat profile and pictures. Girl cat names (Queens): Cosey Dirty Dancer (also stud) Eskimo Pie (especially for black and white cat name) Gambit (also stud) Katy Mahogany Rush (especially for dark brown cat name) Molly Bond Reuelette Rosana Dana Rosette Terry Tiffany Victoria Boy cat names (Studs): Alexander The Great Beni Pussalini Calvin Captain Jenks Donald King Max Magoo Meshach Pepe Le Peu (skunk, black and white cat name Renault Blanc (white cat name) Rusty (red brown cat name) Schnitzel Silent Stranger Tom Terrificat Vincent Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:35 Ο EL GATO έγραψε: #3.086 09-01-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θ'ελω και τη γνωμη ης Νεκταρίας!Στο τελος κλήρο θα ρίξω μου φαίνεται! Click για ανάπτυξη... Εδω η Νεκταρια ρωταγε εμας την αλλη φορα. Βεβαια, αλλο να πρεπει να ονομασεις ενα γατι και αλλο πολλα θα μου πεις. Μπορει να εχει καμια καλη ιδεα, ποιος ξερει... Που εισαι Νεκταρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.087 09-01-09 14:36 Πω πω Θησεας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:38 Ο EL GATO έγραψε: #3.088 09-01-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πω πω Θησεας!!!! Click για ανάπτυξη... Και 'μενα μου αρεσει αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:40 Η ESTELLE έγραψε: #3.089 09-01-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πω πω Θησεας!!!! Click για ανάπτυξη... Θησέας!!Καλόοο!!! Πολύφημος? Αυτά που μου έστειλες για τα κουνακια πολύ παράξενα μωρέ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.090 09-01-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και 'μενα μου αρεσει αυτο. Click για ανάπτυξη... Θησέα να τον βγάλεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Η ESTELLE έγραψε: #3.091 09-01-09 14:41 Θα αλλάξω και της Cammy!Αριάδνη θα τη βγάλω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:43 Η ESTELLE έγραψε: #3.092 09-01-09 14:43 Ηρθε πελάτισσα!Τα λέμε αργότερα!!!Ευχαριστώ πολύ για τη βοηθεια παίδες!!!Φιλιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.093 09-01-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα αλλάξω και της Cammy!Αριάδνη θα τη βγάλω!! Click για ανάπτυξη... ?? Ωραιο! αλλα πως κι ετσι? Να δωσεις και στο Duran Ελληνικο τοτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:47 Ο EL GATO έγραψε: #3.094 09-01-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα αλλάξω και της Cammy!Αριάδνη θα τη βγάλω!! Click για ανάπτυξη... Καλα που δεν ηθελες ελληνικα ονοματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.095 09-01-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα που δεν ηθελες ελληνικα ονοματα. Click για ανάπτυξη... ειδε τα δικα μου κι επηρεαστηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:50 Η elvenstar: #3.096 09-01-09 14:50 Για ονόματα αν θέλεις ρίξε μια ματιά κ στα παρακατω λινκ μήπως βρεις κάτι https://www.lowchensaustralia.com/names/vampires.htm https://whisperingworlds.com/fairies/fairynames_a.php https://petrix.com/catnames/a.html https://www.20000-names.com/fairy_names.htm https://www.20000-names.com/dragon_names.htm (αυτή η διεύθυνση έχει παρα πολλά ακόμα κ ελληνικά ονόματα όπως θα δεις) https://www.firstage.net/articles/famous_dragon_names.html https://www.sacredhearth.com/node/170 https://www.lowchensaustralia.com/names/gods.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.097 09-01-09 14:51 Θησεας και Αριαδνη! Κατοχυρωθηκαν! Που΄ναι το σφυρακι να το χτυπησω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Ο EL GATO έγραψε: #3.098 09-01-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πρέπει να ρωτήσω και το Γιώργο όμως,αν και πιστεύω ότι θα πει το δεύτερο γιατι του αρέσει πολύ η σαλάτα Caesars!! Click για ανάπτυξη... Ουφ, καλα που δεν πηρα θηλυκο. Γιατι εμενα μου αρεσει η μακαροναδα πουτανεσκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:53 Η ESTELLE έγραψε: #3.099 09-01-09 14:53 Ο Θησέας δεν σκότωσε το μινώταυρο και τον βοήθησε η Αριάδνη;;Aλλά γμτ συνηθίσαμε τώρα το Cammy...Μου αρέσουν όμως και τα 2.Είπα για ελληνικό αν βρίσκαμε κάτι ωραίο θα τον έβγαζα και έτσι... H πελάτισσα είναι στην τουαλέτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:54 Η elvenstar: #3.100 09-01-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θησεας και Αριαδνη! Κατοχυρωθηκαν! Που΄ναι το σφυρακι να το χτυπησω? Click για ανάπτυξη... Α συγνώμη δεν είδα ότι χτύπησε το σφυράκι κ έβαλα τα λίνκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 153 154 155 156 157 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 155 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 155 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το Αιγεας μου αρεσει πολυ...και το Φοιβος...κι αυτο ψιλοσυνηθισμενο... Ηρακλης?? του παει... Click για ανάπτυξη... To σκέφτηκα κι εγώ το Ηρακλής αλλά επειδή μου θυμίζει έναν βρωμιάρη μπεκρή που μενει απέναντι απο τη μαμά μου δεν το θέλω!!Εκτός αν τον φωνάζουμε Ηercules! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:24 Ο EL GATO έγραψε: #3.082 09-01-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τωρα μη σου πω ότι είμαι ανάμεσα στο Maximus και το Caesar!!Πολύ Gladiator έπεσε!!Πρέπει να ρωτήσω και το Γιώργο όμως,αν και πιστεύω ότι θα πει το δεύτερο γιατι του αρέσει πολύ η σαλάτα Caesars!! Click για ανάπτυξη... Το Ceasar μου κανει σε σκυλο περισσοτερο. Αν και τις προαλλες ειδα ενα τσιουαουα που το ελεγαν Tσεζαρε (Καισαρα δηλαδη). Ουτε το Maximus μου πολυαρεσει. Εμενα μου αρεσει το Scar και το Mufasa. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:26 Ο EL GATO έγραψε: #3.083 09-01-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: To σκέφτηκα κι εγώ το Ηρακλής αλλά επειδή μου θυμίζει έναν βρωμιάρη μπεκρή που μενει απέναντι απο τη μαμά μου δεν το θέλω!!Εκτός αν τον φωνάζουμε Ηercules! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:30 Η ESTELLE έγραψε: #3.084 09-01-09 14:30 Θ'ελω και τη γνωμη ης Νεκταρίας!Στο τελος κλήρο θα ρίξω μου φαίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.085 09-01-09 14:34 Maine Coon cat names Top Also suitable for other strong, big cat names. Maine Coons are long haired, intelligent and tough cats. For more information on this cat breed, see our Maine Coon cat profile and pictures. Girl cat names (Queens): Cosey Dirty Dancer (also stud) Eskimo Pie (especially for black and white cat name) Gambit (also stud) Katy Mahogany Rush (especially for dark brown cat name) Molly Bond Reuelette Rosana Dana Rosette Terry Tiffany Victoria Boy cat names (Studs): Alexander The Great Beni Pussalini Calvin Captain Jenks Donald King Max Magoo Meshach Pepe Le Peu (skunk, black and white cat name Renault Blanc (white cat name) Rusty (red brown cat name) Schnitzel Silent Stranger Tom Terrificat Vincent Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:35 Ο EL GATO έγραψε: #3.086 09-01-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θ'ελω και τη γνωμη ης Νεκταρίας!Στο τελος κλήρο θα ρίξω μου φαίνεται! Click για ανάπτυξη... Εδω η Νεκταρια ρωταγε εμας την αλλη φορα. Βεβαια, αλλο να πρεπει να ονομασεις ενα γατι και αλλο πολλα θα μου πεις. Μπορει να εχει καμια καλη ιδεα, ποιος ξερει... Που εισαι Νεκταρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.087 09-01-09 14:36 Πω πω Θησεας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:38 Ο EL GATO έγραψε: #3.088 09-01-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πω πω Θησεας!!!! Click για ανάπτυξη... Και 'μενα μου αρεσει αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:40 Η ESTELLE έγραψε: #3.089 09-01-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πω πω Θησεας!!!! Click για ανάπτυξη... Θησέας!!Καλόοο!!! Πολύφημος? Αυτά που μου έστειλες για τα κουνακια πολύ παράξενα μωρέ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.090 09-01-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και 'μενα μου αρεσει αυτο. Click για ανάπτυξη... Θησέα να τον βγάλεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Η ESTELLE έγραψε: #3.091 09-01-09 14:41 Θα αλλάξω και της Cammy!Αριάδνη θα τη βγάλω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:43 Η ESTELLE έγραψε: #3.092 09-01-09 14:43 Ηρθε πελάτισσα!Τα λέμε αργότερα!!!Ευχαριστώ πολύ για τη βοηθεια παίδες!!!Φιλιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.093 09-01-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα αλλάξω και της Cammy!Αριάδνη θα τη βγάλω!! Click για ανάπτυξη... ?? Ωραιο! αλλα πως κι ετσι? Να δωσεις και στο Duran Ελληνικο τοτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:47 Ο EL GATO έγραψε: #3.094 09-01-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα αλλάξω και της Cammy!Αριάδνη θα τη βγάλω!! Click για ανάπτυξη... Καλα που δεν ηθελες ελληνικα ονοματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.095 09-01-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα που δεν ηθελες ελληνικα ονοματα. Click για ανάπτυξη... ειδε τα δικα μου κι επηρεαστηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:50 Η elvenstar: #3.096 09-01-09 14:50 Για ονόματα αν θέλεις ρίξε μια ματιά κ στα παρακατω λινκ μήπως βρεις κάτι https://www.lowchensaustralia.com/names/vampires.htm https://whisperingworlds.com/fairies/fairynames_a.php https://petrix.com/catnames/a.html https://www.20000-names.com/fairy_names.htm https://www.20000-names.com/dragon_names.htm (αυτή η διεύθυνση έχει παρα πολλά ακόμα κ ελληνικά ονόματα όπως θα δεις) https://www.firstage.net/articles/famous_dragon_names.html https://www.sacredhearth.com/node/170 https://www.lowchensaustralia.com/names/gods.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.097 09-01-09 14:51 Θησεας και Αριαδνη! Κατοχυρωθηκαν! Που΄ναι το σφυρακι να το χτυπησω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Ο EL GATO έγραψε: #3.098 09-01-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πρέπει να ρωτήσω και το Γιώργο όμως,αν και πιστεύω ότι θα πει το δεύτερο γιατι του αρέσει πολύ η σαλάτα Caesars!! Click για ανάπτυξη... Ουφ, καλα που δεν πηρα θηλυκο. Γιατι εμενα μου αρεσει η μακαροναδα πουτανεσκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:53 Η ESTELLE έγραψε: #3.099 09-01-09 14:53 Ο Θησέας δεν σκότωσε το μινώταυρο και τον βοήθησε η Αριάδνη;;Aλλά γμτ συνηθίσαμε τώρα το Cammy...Μου αρέσουν όμως και τα 2.Είπα για ελληνικό αν βρίσκαμε κάτι ωραίο θα τον έβγαζα και έτσι... H πελάτισσα είναι στην τουαλέτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:54 Η elvenstar: #3.100 09-01-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θησεας και Αριαδνη! Κατοχυρωθηκαν! Που΄ναι το σφυρακι να το χτυπησω? Click για ανάπτυξη... Α συγνώμη δεν είδα ότι χτύπησε το σφυράκι κ έβαλα τα λίνκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 153 154 155 156 157 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 155 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 155 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τωρα μη σου πω ότι είμαι ανάμεσα στο Maximus και το Caesar!!Πολύ Gladiator έπεσε!!Πρέπει να ρωτήσω και το Γιώργο όμως,αν και πιστεύω ότι θα πει το δεύτερο γιατι του αρέσει πολύ η σαλάτα Caesars!! Click για ανάπτυξη... Το Ceasar μου κανει σε σκυλο περισσοτερο. Αν και τις προαλλες ειδα ενα τσιουαουα που το ελεγαν Tσεζαρε (Καισαρα δηλαδη). Ουτε το Maximus μου πολυαρεσει. Εμενα μου αρεσει το Scar και το Mufasa. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:26 Ο EL GATO έγραψε: #3.083 09-01-09 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: To σκέφτηκα κι εγώ το Ηρακλής αλλά επειδή μου θυμίζει έναν βρωμιάρη μπεκρή που μενει απέναντι απο τη μαμά μου δεν το θέλω!!Εκτός αν τον φωνάζουμε Ηercules! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:30 Η ESTELLE έγραψε: #3.084 09-01-09 14:30 Θ'ελω και τη γνωμη ης Νεκταρίας!Στο τελος κλήρο θα ρίξω μου φαίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.085 09-01-09 14:34 Maine Coon cat names Top Also suitable for other strong, big cat names. Maine Coons are long haired, intelligent and tough cats. For more information on this cat breed, see our Maine Coon cat profile and pictures. Girl cat names (Queens): Cosey Dirty Dancer (also stud) Eskimo Pie (especially for black and white cat name) Gambit (also stud) Katy Mahogany Rush (especially for dark brown cat name) Molly Bond Reuelette Rosana Dana Rosette Terry Tiffany Victoria Boy cat names (Studs): Alexander The Great Beni Pussalini Calvin Captain Jenks Donald King Max Magoo Meshach Pepe Le Peu (skunk, black and white cat name Renault Blanc (white cat name) Rusty (red brown cat name) Schnitzel Silent Stranger Tom Terrificat Vincent Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:35 Ο EL GATO έγραψε: #3.086 09-01-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θ'ελω και τη γνωμη ης Νεκταρίας!Στο τελος κλήρο θα ρίξω μου φαίνεται! Click για ανάπτυξη... Εδω η Νεκταρια ρωταγε εμας την αλλη φορα. Βεβαια, αλλο να πρεπει να ονομασεις ενα γατι και αλλο πολλα θα μου πεις. Μπορει να εχει καμια καλη ιδεα, ποιος ξερει... Που εισαι Νεκταρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.087 09-01-09 14:36 Πω πω Θησεας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:38 Ο EL GATO έγραψε: #3.088 09-01-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πω πω Θησεας!!!! Click για ανάπτυξη... Και 'μενα μου αρεσει αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:40 Η ESTELLE έγραψε: #3.089 09-01-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πω πω Θησεας!!!! Click για ανάπτυξη... Θησέας!!Καλόοο!!! Πολύφημος? Αυτά που μου έστειλες για τα κουνακια πολύ παράξενα μωρέ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.090 09-01-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και 'μενα μου αρεσει αυτο. Click για ανάπτυξη... Θησέα να τον βγάλεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Η ESTELLE έγραψε: #3.091 09-01-09 14:41 Θα αλλάξω και της Cammy!Αριάδνη θα τη βγάλω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:43 Η ESTELLE έγραψε: #3.092 09-01-09 14:43 Ηρθε πελάτισσα!Τα λέμε αργότερα!!!Ευχαριστώ πολύ για τη βοηθεια παίδες!!!Φιλιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.093 09-01-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα αλλάξω και της Cammy!Αριάδνη θα τη βγάλω!! Click για ανάπτυξη... ?? Ωραιο! αλλα πως κι ετσι? Να δωσεις και στο Duran Ελληνικο τοτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:47 Ο EL GATO έγραψε: #3.094 09-01-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα αλλάξω και της Cammy!Αριάδνη θα τη βγάλω!! Click για ανάπτυξη... Καλα που δεν ηθελες ελληνικα ονοματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.095 09-01-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα που δεν ηθελες ελληνικα ονοματα. Click για ανάπτυξη... ειδε τα δικα μου κι επηρεαστηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:50 Η elvenstar: #3.096 09-01-09 14:50 Για ονόματα αν θέλεις ρίξε μια ματιά κ στα παρακατω λινκ μήπως βρεις κάτι https://www.lowchensaustralia.com/names/vampires.htm https://whisperingworlds.com/fairies/fairynames_a.php https://petrix.com/catnames/a.html https://www.20000-names.com/fairy_names.htm https://www.20000-names.com/dragon_names.htm (αυτή η διεύθυνση έχει παρα πολλά ακόμα κ ελληνικά ονόματα όπως θα δεις) https://www.firstage.net/articles/famous_dragon_names.html https://www.sacredhearth.com/node/170 https://www.lowchensaustralia.com/names/gods.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.097 09-01-09 14:51 Θησεας και Αριαδνη! Κατοχυρωθηκαν! Που΄ναι το σφυρακι να το χτυπησω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Ο EL GATO έγραψε: #3.098 09-01-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πρέπει να ρωτήσω και το Γιώργο όμως,αν και πιστεύω ότι θα πει το δεύτερο γιατι του αρέσει πολύ η σαλάτα Caesars!! Click για ανάπτυξη... Ουφ, καλα που δεν πηρα θηλυκο. Γιατι εμενα μου αρεσει η μακαροναδα πουτανεσκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:53 Η ESTELLE έγραψε: #3.099 09-01-09 14:53 Ο Θησέας δεν σκότωσε το μινώταυρο και τον βοήθησε η Αριάδνη;;Aλλά γμτ συνηθίσαμε τώρα το Cammy...Μου αρέσουν όμως και τα 2.Είπα για ελληνικό αν βρίσκαμε κάτι ωραίο θα τον έβγαζα και έτσι... H πελάτισσα είναι στην τουαλέτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:54 Η elvenstar: #3.100 09-01-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θησεας και Αριαδνη! Κατοχυρωθηκαν! Που΄ναι το σφυρακι να το χτυπησω? Click για ανάπτυξη... Α συγνώμη δεν είδα ότι χτύπησε το σφυράκι κ έβαλα τα λίνκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 153 154 155 156 157 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 155 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 155 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: To σκέφτηκα κι εγώ το Ηρακλής αλλά επειδή μου θυμίζει έναν βρωμιάρη μπεκρή που μενει απέναντι απο τη μαμά μου δεν το θέλω!!Εκτός αν τον φωνάζουμε Ηercules! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:30 Η ESTELLE έγραψε: #3.084 09-01-09 14:30 Θ'ελω και τη γνωμη ης Νεκταρίας!Στο τελος κλήρο θα ρίξω μου φαίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.085 09-01-09 14:34 Maine Coon cat names Top Also suitable for other strong, big cat names. Maine Coons are long haired, intelligent and tough cats. For more information on this cat breed, see our Maine Coon cat profile and pictures. Girl cat names (Queens): Cosey Dirty Dancer (also stud) Eskimo Pie (especially for black and white cat name) Gambit (also stud) Katy Mahogany Rush (especially for dark brown cat name) Molly Bond Reuelette Rosana Dana Rosette Terry Tiffany Victoria Boy cat names (Studs): Alexander The Great Beni Pussalini Calvin Captain Jenks Donald King Max Magoo Meshach Pepe Le Peu (skunk, black and white cat name Renault Blanc (white cat name) Rusty (red brown cat name) Schnitzel Silent Stranger Tom Terrificat Vincent Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:35 Ο EL GATO έγραψε: #3.086 09-01-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θ'ελω και τη γνωμη ης Νεκταρίας!Στο τελος κλήρο θα ρίξω μου φαίνεται! Click για ανάπτυξη... Εδω η Νεκταρια ρωταγε εμας την αλλη φορα. Βεβαια, αλλο να πρεπει να ονομασεις ενα γατι και αλλο πολλα θα μου πεις. Μπορει να εχει καμια καλη ιδεα, ποιος ξερει... Που εισαι Νεκταρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.087 09-01-09 14:36 Πω πω Θησεας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:38 Ο EL GATO έγραψε: #3.088 09-01-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πω πω Θησεας!!!! Click για ανάπτυξη... Και 'μενα μου αρεσει αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:40 Η ESTELLE έγραψε: #3.089 09-01-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πω πω Θησεας!!!! Click για ανάπτυξη... Θησέας!!Καλόοο!!! Πολύφημος? Αυτά που μου έστειλες για τα κουνακια πολύ παράξενα μωρέ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.090 09-01-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και 'μενα μου αρεσει αυτο. Click για ανάπτυξη... Θησέα να τον βγάλεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Η ESTELLE έγραψε: #3.091 09-01-09 14:41 Θα αλλάξω και της Cammy!Αριάδνη θα τη βγάλω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:43 Η ESTELLE έγραψε: #3.092 09-01-09 14:43 Ηρθε πελάτισσα!Τα λέμε αργότερα!!!Ευχαριστώ πολύ για τη βοηθεια παίδες!!!Φιλιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.093 09-01-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα αλλάξω και της Cammy!Αριάδνη θα τη βγάλω!! Click για ανάπτυξη... ?? Ωραιο! αλλα πως κι ετσι? Να δωσεις και στο Duran Ελληνικο τοτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:47 Ο EL GATO έγραψε: #3.094 09-01-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα αλλάξω και της Cammy!Αριάδνη θα τη βγάλω!! Click για ανάπτυξη... Καλα που δεν ηθελες ελληνικα ονοματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.095 09-01-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα που δεν ηθελες ελληνικα ονοματα. Click για ανάπτυξη... ειδε τα δικα μου κι επηρεαστηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:50 Η elvenstar: #3.096 09-01-09 14:50 Για ονόματα αν θέλεις ρίξε μια ματιά κ στα παρακατω λινκ μήπως βρεις κάτι https://www.lowchensaustralia.com/names/vampires.htm https://whisperingworlds.com/fairies/fairynames_a.php https://petrix.com/catnames/a.html https://www.20000-names.com/fairy_names.htm https://www.20000-names.com/dragon_names.htm (αυτή η διεύθυνση έχει παρα πολλά ακόμα κ ελληνικά ονόματα όπως θα δεις) https://www.firstage.net/articles/famous_dragon_names.html https://www.sacredhearth.com/node/170 https://www.lowchensaustralia.com/names/gods.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.097 09-01-09 14:51 Θησεας και Αριαδνη! Κατοχυρωθηκαν! Που΄ναι το σφυρακι να το χτυπησω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Ο EL GATO έγραψε: #3.098 09-01-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πρέπει να ρωτήσω και το Γιώργο όμως,αν και πιστεύω ότι θα πει το δεύτερο γιατι του αρέσει πολύ η σαλάτα Caesars!! Click για ανάπτυξη... Ουφ, καλα που δεν πηρα θηλυκο. Γιατι εμενα μου αρεσει η μακαροναδα πουτανεσκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:53 Η ESTELLE έγραψε: #3.099 09-01-09 14:53 Ο Θησέας δεν σκότωσε το μινώταυρο και τον βοήθησε η Αριάδνη;;Aλλά γμτ συνηθίσαμε τώρα το Cammy...Μου αρέσουν όμως και τα 2.Είπα για ελληνικό αν βρίσκαμε κάτι ωραίο θα τον έβγαζα και έτσι... H πελάτισσα είναι στην τουαλέτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:54 Η elvenstar: #3.100 09-01-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θησεας και Αριαδνη! Κατοχυρωθηκαν! Που΄ναι το σφυρακι να το χτυπησω? Click για ανάπτυξη... Α συγνώμη δεν είδα ότι χτύπησε το σφυράκι κ έβαλα τα λίνκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 153 154 155 156 157 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 155 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 155 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θ'ελω και τη γνωμη ης Νεκταρίας!Στο τελος κλήρο θα ρίξω μου φαίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.085 09-01-09 14:34 Maine Coon cat names Top Also suitable for other strong, big cat names. Maine Coons are long haired, intelligent and tough cats. For more information on this cat breed, see our Maine Coon cat profile and pictures. Girl cat names (Queens): Cosey Dirty Dancer (also stud) Eskimo Pie (especially for black and white cat name) Gambit (also stud) Katy Mahogany Rush (especially for dark brown cat name) Molly Bond Reuelette Rosana Dana Rosette Terry Tiffany Victoria Boy cat names (Studs): Alexander The Great Beni Pussalini Calvin Captain Jenks Donald King Max Magoo Meshach Pepe Le Peu (skunk, black and white cat name Renault Blanc (white cat name) Rusty (red brown cat name) Schnitzel Silent Stranger Tom Terrificat Vincent Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:35 Ο EL GATO έγραψε: #3.086 09-01-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θ'ελω και τη γνωμη ης Νεκταρίας!Στο τελος κλήρο θα ρίξω μου φαίνεται! Click για ανάπτυξη... Εδω η Νεκταρια ρωταγε εμας την αλλη φορα. Βεβαια, αλλο να πρεπει να ονομασεις ενα γατι και αλλο πολλα θα μου πεις. Μπορει να εχει καμια καλη ιδεα, ποιος ξερει... Που εισαι Νεκταρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.087 09-01-09 14:36 Πω πω Θησεας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:38 Ο EL GATO έγραψε: #3.088 09-01-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πω πω Θησεας!!!! Click για ανάπτυξη... Και 'μενα μου αρεσει αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:40 Η ESTELLE έγραψε: #3.089 09-01-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πω πω Θησεας!!!! Click για ανάπτυξη... Θησέας!!Καλόοο!!! Πολύφημος? Αυτά που μου έστειλες για τα κουνακια πολύ παράξενα μωρέ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.090 09-01-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και 'μενα μου αρεσει αυτο. Click για ανάπτυξη... Θησέα να τον βγάλεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Η ESTELLE έγραψε: #3.091 09-01-09 14:41 Θα αλλάξω και της Cammy!Αριάδνη θα τη βγάλω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:43 Η ESTELLE έγραψε: #3.092 09-01-09 14:43 Ηρθε πελάτισσα!Τα λέμε αργότερα!!!Ευχαριστώ πολύ για τη βοηθεια παίδες!!!Φιλιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.093 09-01-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα αλλάξω και της Cammy!Αριάδνη θα τη βγάλω!! Click για ανάπτυξη... ?? Ωραιο! αλλα πως κι ετσι? Να δωσεις και στο Duran Ελληνικο τοτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:47 Ο EL GATO έγραψε: #3.094 09-01-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα αλλάξω και της Cammy!Αριάδνη θα τη βγάλω!! Click για ανάπτυξη... Καλα που δεν ηθελες ελληνικα ονοματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.095 09-01-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα που δεν ηθελες ελληνικα ονοματα. Click για ανάπτυξη... ειδε τα δικα μου κι επηρεαστηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:50 Η elvenstar: #3.096 09-01-09 14:50 Για ονόματα αν θέλεις ρίξε μια ματιά κ στα παρακατω λινκ μήπως βρεις κάτι https://www.lowchensaustralia.com/names/vampires.htm https://whisperingworlds.com/fairies/fairynames_a.php https://petrix.com/catnames/a.html https://www.20000-names.com/fairy_names.htm https://www.20000-names.com/dragon_names.htm (αυτή η διεύθυνση έχει παρα πολλά ακόμα κ ελληνικά ονόματα όπως θα δεις) https://www.firstage.net/articles/famous_dragon_names.html https://www.sacredhearth.com/node/170 https://www.lowchensaustralia.com/names/gods.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.097 09-01-09 14:51 Θησεας και Αριαδνη! Κατοχυρωθηκαν! Που΄ναι το σφυρακι να το χτυπησω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Ο EL GATO έγραψε: #3.098 09-01-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πρέπει να ρωτήσω και το Γιώργο όμως,αν και πιστεύω ότι θα πει το δεύτερο γιατι του αρέσει πολύ η σαλάτα Caesars!! Click για ανάπτυξη... Ουφ, καλα που δεν πηρα θηλυκο. Γιατι εμενα μου αρεσει η μακαροναδα πουτανεσκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:53 Η ESTELLE έγραψε: #3.099 09-01-09 14:53 Ο Θησέας δεν σκότωσε το μινώταυρο και τον βοήθησε η Αριάδνη;;Aλλά γμτ συνηθίσαμε τώρα το Cammy...Μου αρέσουν όμως και τα 2.Είπα για ελληνικό αν βρίσκαμε κάτι ωραίο θα τον έβγαζα και έτσι... H πελάτισσα είναι στην τουαλέτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:54 Η elvenstar: #3.100 09-01-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θησεας και Αριαδνη! Κατοχυρωθηκαν! Που΄ναι το σφυρακι να το χτυπησω? Click για ανάπτυξη... Α συγνώμη δεν είδα ότι χτύπησε το σφυράκι κ έβαλα τα λίνκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 153 154 155 156 157 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 155 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 155 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Maine Coon cat names Top Also suitable for other strong, big cat names. Maine Coons are long haired, intelligent and tough cats. For more information on this cat breed, see our Maine Coon cat profile and pictures. Girl cat names (Queens): Cosey Dirty Dancer (also stud) Eskimo Pie (especially for black and white cat name) Gambit (also stud) Katy Mahogany Rush (especially for dark brown cat name) Molly Bond Reuelette Rosana Dana Rosette Terry Tiffany Victoria Boy cat names (Studs): Alexander The Great Beni Pussalini Calvin Captain Jenks Donald King Max Magoo Meshach Pepe Le Peu (skunk, black and white cat name Renault Blanc (white cat name) Rusty (red brown cat name) Schnitzel Silent Stranger Tom Terrificat Vincent Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:35 Ο EL GATO έγραψε: #3.086 09-01-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θ'ελω και τη γνωμη ης Νεκταρίας!Στο τελος κλήρο θα ρίξω μου φαίνεται! Click για ανάπτυξη... Εδω η Νεκταρια ρωταγε εμας την αλλη φορα. Βεβαια, αλλο να πρεπει να ονομασεις ενα γατι και αλλο πολλα θα μου πεις. Μπορει να εχει καμια καλη ιδεα, ποιος ξερει... Που εισαι Νεκταρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.087 09-01-09 14:36 Πω πω Θησεας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:38 Ο EL GATO έγραψε: #3.088 09-01-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πω πω Θησεας!!!! Click για ανάπτυξη... Και 'μενα μου αρεσει αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:40 Η ESTELLE έγραψε: #3.089 09-01-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πω πω Θησεας!!!! Click για ανάπτυξη... Θησέας!!Καλόοο!!! Πολύφημος? Αυτά που μου έστειλες για τα κουνακια πολύ παράξενα μωρέ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.090 09-01-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και 'μενα μου αρεσει αυτο. Click για ανάπτυξη... Θησέα να τον βγάλεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Η ESTELLE έγραψε: #3.091 09-01-09 14:41 Θα αλλάξω και της Cammy!Αριάδνη θα τη βγάλω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:43 Η ESTELLE έγραψε: #3.092 09-01-09 14:43 Ηρθε πελάτισσα!Τα λέμε αργότερα!!!Ευχαριστώ πολύ για τη βοηθεια παίδες!!!Φιλιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.093 09-01-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα αλλάξω και της Cammy!Αριάδνη θα τη βγάλω!! Click για ανάπτυξη... ?? Ωραιο! αλλα πως κι ετσι? Να δωσεις και στο Duran Ελληνικο τοτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:47 Ο EL GATO έγραψε: #3.094 09-01-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα αλλάξω και της Cammy!Αριάδνη θα τη βγάλω!! Click για ανάπτυξη... Καλα που δεν ηθελες ελληνικα ονοματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.095 09-01-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα που δεν ηθελες ελληνικα ονοματα. Click για ανάπτυξη... ειδε τα δικα μου κι επηρεαστηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:50 Η elvenstar: #3.096 09-01-09 14:50 Για ονόματα αν θέλεις ρίξε μια ματιά κ στα παρακατω λινκ μήπως βρεις κάτι https://www.lowchensaustralia.com/names/vampires.htm https://whisperingworlds.com/fairies/fairynames_a.php https://petrix.com/catnames/a.html https://www.20000-names.com/fairy_names.htm https://www.20000-names.com/dragon_names.htm (αυτή η διεύθυνση έχει παρα πολλά ακόμα κ ελληνικά ονόματα όπως θα δεις) https://www.firstage.net/articles/famous_dragon_names.html https://www.sacredhearth.com/node/170 https://www.lowchensaustralia.com/names/gods.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.097 09-01-09 14:51 Θησεας και Αριαδνη! Κατοχυρωθηκαν! Που΄ναι το σφυρακι να το χτυπησω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Ο EL GATO έγραψε: #3.098 09-01-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πρέπει να ρωτήσω και το Γιώργο όμως,αν και πιστεύω ότι θα πει το δεύτερο γιατι του αρέσει πολύ η σαλάτα Caesars!! Click για ανάπτυξη... Ουφ, καλα που δεν πηρα θηλυκο. Γιατι εμενα μου αρεσει η μακαροναδα πουτανεσκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:53 Η ESTELLE έγραψε: #3.099 09-01-09 14:53 Ο Θησέας δεν σκότωσε το μινώταυρο και τον βοήθησε η Αριάδνη;;Aλλά γμτ συνηθίσαμε τώρα το Cammy...Μου αρέσουν όμως και τα 2.Είπα για ελληνικό αν βρίσκαμε κάτι ωραίο θα τον έβγαζα και έτσι... H πελάτισσα είναι στην τουαλέτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:54 Η elvenstar: #3.100 09-01-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θησεας και Αριαδνη! Κατοχυρωθηκαν! Που΄ναι το σφυρακι να το χτυπησω? Click για ανάπτυξη... Α συγνώμη δεν είδα ότι χτύπησε το σφυράκι κ έβαλα τα λίνκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 153 154 155 156 157 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 155 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 155 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θ'ελω και τη γνωμη ης Νεκταρίας!Στο τελος κλήρο θα ρίξω μου φαίνεται! Click για ανάπτυξη... Εδω η Νεκταρια ρωταγε εμας την αλλη φορα. Βεβαια, αλλο να πρεπει να ονομασεις ενα γατι και αλλο πολλα θα μου πεις. Μπορει να εχει καμια καλη ιδεα, ποιος ξερει... Που εισαι Νεκταρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.087 09-01-09 14:36 Πω πω Θησεας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:38 Ο EL GATO έγραψε: #3.088 09-01-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πω πω Θησεας!!!! Click για ανάπτυξη... Και 'μενα μου αρεσει αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:40 Η ESTELLE έγραψε: #3.089 09-01-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πω πω Θησεας!!!! Click για ανάπτυξη... Θησέας!!Καλόοο!!! Πολύφημος? Αυτά που μου έστειλες για τα κουνακια πολύ παράξενα μωρέ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.090 09-01-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και 'μενα μου αρεσει αυτο. Click για ανάπτυξη... Θησέα να τον βγάλεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Η ESTELLE έγραψε: #3.091 09-01-09 14:41 Θα αλλάξω και της Cammy!Αριάδνη θα τη βγάλω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:43 Η ESTELLE έγραψε: #3.092 09-01-09 14:43 Ηρθε πελάτισσα!Τα λέμε αργότερα!!!Ευχαριστώ πολύ για τη βοηθεια παίδες!!!Φιλιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.093 09-01-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα αλλάξω και της Cammy!Αριάδνη θα τη βγάλω!! Click για ανάπτυξη... ?? Ωραιο! αλλα πως κι ετσι? Να δωσεις και στο Duran Ελληνικο τοτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:47 Ο EL GATO έγραψε: #3.094 09-01-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα αλλάξω και της Cammy!Αριάδνη θα τη βγάλω!! Click για ανάπτυξη... Καλα που δεν ηθελες ελληνικα ονοματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.095 09-01-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα που δεν ηθελες ελληνικα ονοματα. Click για ανάπτυξη... ειδε τα δικα μου κι επηρεαστηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:50 Η elvenstar: #3.096 09-01-09 14:50 Για ονόματα αν θέλεις ρίξε μια ματιά κ στα παρακατω λινκ μήπως βρεις κάτι https://www.lowchensaustralia.com/names/vampires.htm https://whisperingworlds.com/fairies/fairynames_a.php https://petrix.com/catnames/a.html https://www.20000-names.com/fairy_names.htm https://www.20000-names.com/dragon_names.htm (αυτή η διεύθυνση έχει παρα πολλά ακόμα κ ελληνικά ονόματα όπως θα δεις) https://www.firstage.net/articles/famous_dragon_names.html https://www.sacredhearth.com/node/170 https://www.lowchensaustralia.com/names/gods.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.097 09-01-09 14:51 Θησεας και Αριαδνη! Κατοχυρωθηκαν! Που΄ναι το σφυρακι να το χτυπησω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Ο EL GATO έγραψε: #3.098 09-01-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πρέπει να ρωτήσω και το Γιώργο όμως,αν και πιστεύω ότι θα πει το δεύτερο γιατι του αρέσει πολύ η σαλάτα Caesars!! Click για ανάπτυξη... Ουφ, καλα που δεν πηρα θηλυκο. Γιατι εμενα μου αρεσει η μακαροναδα πουτανεσκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:53 Η ESTELLE έγραψε: #3.099 09-01-09 14:53 Ο Θησέας δεν σκότωσε το μινώταυρο και τον βοήθησε η Αριάδνη;;Aλλά γμτ συνηθίσαμε τώρα το Cammy...Μου αρέσουν όμως και τα 2.Είπα για ελληνικό αν βρίσκαμε κάτι ωραίο θα τον έβγαζα και έτσι... H πελάτισσα είναι στην τουαλέτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:54 Η elvenstar: #3.100 09-01-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θησεας και Αριαδνη! Κατοχυρωθηκαν! Που΄ναι το σφυρακι να το χτυπησω? Click για ανάπτυξη... Α συγνώμη δεν είδα ότι χτύπησε το σφυράκι κ έβαλα τα λίνκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 153 154 155 156 157 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 155 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 155 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πω πω Θησεας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:38 Ο EL GATO έγραψε: #3.088 09-01-09 14:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πω πω Θησεας!!!! Click για ανάπτυξη... Και 'μενα μου αρεσει αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:40 Η ESTELLE έγραψε: #3.089 09-01-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πω πω Θησεας!!!! Click για ανάπτυξη... Θησέας!!Καλόοο!!! Πολύφημος? Αυτά που μου έστειλες για τα κουνακια πολύ παράξενα μωρέ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.090 09-01-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και 'μενα μου αρεσει αυτο. Click για ανάπτυξη... Θησέα να τον βγάλεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Η ESTELLE έγραψε: #3.091 09-01-09 14:41 Θα αλλάξω και της Cammy!Αριάδνη θα τη βγάλω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:43 Η ESTELLE έγραψε: #3.092 09-01-09 14:43 Ηρθε πελάτισσα!Τα λέμε αργότερα!!!Ευχαριστώ πολύ για τη βοηθεια παίδες!!!Φιλιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.093 09-01-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα αλλάξω και της Cammy!Αριάδνη θα τη βγάλω!! Click για ανάπτυξη... ?? Ωραιο! αλλα πως κι ετσι? Να δωσεις και στο Duran Ελληνικο τοτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:47 Ο EL GATO έγραψε: #3.094 09-01-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα αλλάξω και της Cammy!Αριάδνη θα τη βγάλω!! Click για ανάπτυξη... Καλα που δεν ηθελες ελληνικα ονοματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.095 09-01-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα που δεν ηθελες ελληνικα ονοματα. Click για ανάπτυξη... ειδε τα δικα μου κι επηρεαστηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:50 Η elvenstar: #3.096 09-01-09 14:50 Για ονόματα αν θέλεις ρίξε μια ματιά κ στα παρακατω λινκ μήπως βρεις κάτι https://www.lowchensaustralia.com/names/vampires.htm https://whisperingworlds.com/fairies/fairynames_a.php https://petrix.com/catnames/a.html https://www.20000-names.com/fairy_names.htm https://www.20000-names.com/dragon_names.htm (αυτή η διεύθυνση έχει παρα πολλά ακόμα κ ελληνικά ονόματα όπως θα δεις) https://www.firstage.net/articles/famous_dragon_names.html https://www.sacredhearth.com/node/170 https://www.lowchensaustralia.com/names/gods.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.097 09-01-09 14:51 Θησεας και Αριαδνη! Κατοχυρωθηκαν! Που΄ναι το σφυρακι να το χτυπησω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Ο EL GATO έγραψε: #3.098 09-01-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πρέπει να ρωτήσω και το Γιώργο όμως,αν και πιστεύω ότι θα πει το δεύτερο γιατι του αρέσει πολύ η σαλάτα Caesars!! Click για ανάπτυξη... Ουφ, καλα που δεν πηρα θηλυκο. Γιατι εμενα μου αρεσει η μακαροναδα πουτανεσκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:53 Η ESTELLE έγραψε: #3.099 09-01-09 14:53 Ο Θησέας δεν σκότωσε το μινώταυρο και τον βοήθησε η Αριάδνη;;Aλλά γμτ συνηθίσαμε τώρα το Cammy...Μου αρέσουν όμως και τα 2.Είπα για ελληνικό αν βρίσκαμε κάτι ωραίο θα τον έβγαζα και έτσι... H πελάτισσα είναι στην τουαλέτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:54 Η elvenstar: #3.100 09-01-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θησεας και Αριαδνη! Κατοχυρωθηκαν! Που΄ναι το σφυρακι να το χτυπησω? Click για ανάπτυξη... Α συγνώμη δεν είδα ότι χτύπησε το σφυράκι κ έβαλα τα λίνκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 153 154 155 156 157 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 155 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 155 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πω πω Θησεας!!!! Click για ανάπτυξη... Και 'μενα μου αρεσει αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:40 Η ESTELLE έγραψε: #3.089 09-01-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πω πω Θησεας!!!! Click για ανάπτυξη... Θησέας!!Καλόοο!!! Πολύφημος? Αυτά που μου έστειλες για τα κουνακια πολύ παράξενα μωρέ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.090 09-01-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και 'μενα μου αρεσει αυτο. Click για ανάπτυξη... Θησέα να τον βγάλεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Η ESTELLE έγραψε: #3.091 09-01-09 14:41 Θα αλλάξω και της Cammy!Αριάδνη θα τη βγάλω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:43 Η ESTELLE έγραψε: #3.092 09-01-09 14:43 Ηρθε πελάτισσα!Τα λέμε αργότερα!!!Ευχαριστώ πολύ για τη βοηθεια παίδες!!!Φιλιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.093 09-01-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα αλλάξω και της Cammy!Αριάδνη θα τη βγάλω!! Click για ανάπτυξη... ?? Ωραιο! αλλα πως κι ετσι? Να δωσεις και στο Duran Ελληνικο τοτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:47 Ο EL GATO έγραψε: #3.094 09-01-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα αλλάξω και της Cammy!Αριάδνη θα τη βγάλω!! Click για ανάπτυξη... Καλα που δεν ηθελες ελληνικα ονοματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.095 09-01-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα που δεν ηθελες ελληνικα ονοματα. Click για ανάπτυξη... ειδε τα δικα μου κι επηρεαστηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:50 Η elvenstar: #3.096 09-01-09 14:50 Για ονόματα αν θέλεις ρίξε μια ματιά κ στα παρακατω λινκ μήπως βρεις κάτι https://www.lowchensaustralia.com/names/vampires.htm https://whisperingworlds.com/fairies/fairynames_a.php https://petrix.com/catnames/a.html https://www.20000-names.com/fairy_names.htm https://www.20000-names.com/dragon_names.htm (αυτή η διεύθυνση έχει παρα πολλά ακόμα κ ελληνικά ονόματα όπως θα δεις) https://www.firstage.net/articles/famous_dragon_names.html https://www.sacredhearth.com/node/170 https://www.lowchensaustralia.com/names/gods.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.097 09-01-09 14:51 Θησεας και Αριαδνη! Κατοχυρωθηκαν! Που΄ναι το σφυρακι να το χτυπησω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Ο EL GATO έγραψε: #3.098 09-01-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πρέπει να ρωτήσω και το Γιώργο όμως,αν και πιστεύω ότι θα πει το δεύτερο γιατι του αρέσει πολύ η σαλάτα Caesars!! Click για ανάπτυξη... Ουφ, καλα που δεν πηρα θηλυκο. Γιατι εμενα μου αρεσει η μακαροναδα πουτανεσκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:53 Η ESTELLE έγραψε: #3.099 09-01-09 14:53 Ο Θησέας δεν σκότωσε το μινώταυρο και τον βοήθησε η Αριάδνη;;Aλλά γμτ συνηθίσαμε τώρα το Cammy...Μου αρέσουν όμως και τα 2.Είπα για ελληνικό αν βρίσκαμε κάτι ωραίο θα τον έβγαζα και έτσι... H πελάτισσα είναι στην τουαλέτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:54 Η elvenstar: #3.100 09-01-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θησεας και Αριαδνη! Κατοχυρωθηκαν! Που΄ναι το σφυρακι να το χτυπησω? Click για ανάπτυξη... Α συγνώμη δεν είδα ότι χτύπησε το σφυράκι κ έβαλα τα λίνκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 153 154 155 156 157 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 155 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 155 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πω πω Θησεας!!!! Click για ανάπτυξη... Θησέας!!Καλόοο!!! Πολύφημος? Αυτά που μου έστειλες για τα κουνακια πολύ παράξενα μωρέ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.090 09-01-09 14:40 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και 'μενα μου αρεσει αυτο. Click για ανάπτυξη... Θησέα να τον βγάλεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Η ESTELLE έγραψε: #3.091 09-01-09 14:41 Θα αλλάξω και της Cammy!Αριάδνη θα τη βγάλω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:43 Η ESTELLE έγραψε: #3.092 09-01-09 14:43 Ηρθε πελάτισσα!Τα λέμε αργότερα!!!Ευχαριστώ πολύ για τη βοηθεια παίδες!!!Φιλιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.093 09-01-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα αλλάξω και της Cammy!Αριάδνη θα τη βγάλω!! Click για ανάπτυξη... ?? Ωραιο! αλλα πως κι ετσι? Να δωσεις και στο Duran Ελληνικο τοτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:47 Ο EL GATO έγραψε: #3.094 09-01-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα αλλάξω και της Cammy!Αριάδνη θα τη βγάλω!! Click για ανάπτυξη... Καλα που δεν ηθελες ελληνικα ονοματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.095 09-01-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα που δεν ηθελες ελληνικα ονοματα. Click για ανάπτυξη... ειδε τα δικα μου κι επηρεαστηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:50 Η elvenstar: #3.096 09-01-09 14:50 Για ονόματα αν θέλεις ρίξε μια ματιά κ στα παρακατω λινκ μήπως βρεις κάτι https://www.lowchensaustralia.com/names/vampires.htm https://whisperingworlds.com/fairies/fairynames_a.php https://petrix.com/catnames/a.html https://www.20000-names.com/fairy_names.htm https://www.20000-names.com/dragon_names.htm (αυτή η διεύθυνση έχει παρα πολλά ακόμα κ ελληνικά ονόματα όπως θα δεις) https://www.firstage.net/articles/famous_dragon_names.html https://www.sacredhearth.com/node/170 https://www.lowchensaustralia.com/names/gods.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.097 09-01-09 14:51 Θησεας και Αριαδνη! Κατοχυρωθηκαν! Που΄ναι το σφυρακι να το χτυπησω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Ο EL GATO έγραψε: #3.098 09-01-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πρέπει να ρωτήσω και το Γιώργο όμως,αν και πιστεύω ότι θα πει το δεύτερο γιατι του αρέσει πολύ η σαλάτα Caesars!! Click για ανάπτυξη... Ουφ, καλα που δεν πηρα θηλυκο. Γιατι εμενα μου αρεσει η μακαροναδα πουτανεσκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:53 Η ESTELLE έγραψε: #3.099 09-01-09 14:53 Ο Θησέας δεν σκότωσε το μινώταυρο και τον βοήθησε η Αριάδνη;;Aλλά γμτ συνηθίσαμε τώρα το Cammy...Μου αρέσουν όμως και τα 2.Είπα για ελληνικό αν βρίσκαμε κάτι ωραίο θα τον έβγαζα και έτσι... H πελάτισσα είναι στην τουαλέτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:54 Η elvenstar: #3.100 09-01-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θησεας και Αριαδνη! Κατοχυρωθηκαν! Που΄ναι το σφυρακι να το χτυπησω? Click για ανάπτυξη... Α συγνώμη δεν είδα ότι χτύπησε το σφυράκι κ έβαλα τα λίνκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 153 154 155 156 157 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 155 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 155 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και 'μενα μου αρεσει αυτο. Click για ανάπτυξη... Θησέα να τον βγάλεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:41 Η ESTELLE έγραψε: #3.091 09-01-09 14:41 Θα αλλάξω και της Cammy!Αριάδνη θα τη βγάλω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:43 Η ESTELLE έγραψε: #3.092 09-01-09 14:43 Ηρθε πελάτισσα!Τα λέμε αργότερα!!!Ευχαριστώ πολύ για τη βοηθεια παίδες!!!Φιλιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.093 09-01-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα αλλάξω και της Cammy!Αριάδνη θα τη βγάλω!! Click για ανάπτυξη... ?? Ωραιο! αλλα πως κι ετσι? Να δωσεις και στο Duran Ελληνικο τοτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:47 Ο EL GATO έγραψε: #3.094 09-01-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα αλλάξω και της Cammy!Αριάδνη θα τη βγάλω!! Click για ανάπτυξη... Καλα που δεν ηθελες ελληνικα ονοματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.095 09-01-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα που δεν ηθελες ελληνικα ονοματα. Click για ανάπτυξη... ειδε τα δικα μου κι επηρεαστηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:50 Η elvenstar: #3.096 09-01-09 14:50 Για ονόματα αν θέλεις ρίξε μια ματιά κ στα παρακατω λινκ μήπως βρεις κάτι https://www.lowchensaustralia.com/names/vampires.htm https://whisperingworlds.com/fairies/fairynames_a.php https://petrix.com/catnames/a.html https://www.20000-names.com/fairy_names.htm https://www.20000-names.com/dragon_names.htm (αυτή η διεύθυνση έχει παρα πολλά ακόμα κ ελληνικά ονόματα όπως θα δεις) https://www.firstage.net/articles/famous_dragon_names.html https://www.sacredhearth.com/node/170 https://www.lowchensaustralia.com/names/gods.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.097 09-01-09 14:51 Θησεας και Αριαδνη! Κατοχυρωθηκαν! Που΄ναι το σφυρακι να το χτυπησω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Ο EL GATO έγραψε: #3.098 09-01-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πρέπει να ρωτήσω και το Γιώργο όμως,αν και πιστεύω ότι θα πει το δεύτερο γιατι του αρέσει πολύ η σαλάτα Caesars!! Click για ανάπτυξη... Ουφ, καλα που δεν πηρα θηλυκο. Γιατι εμενα μου αρεσει η μακαροναδα πουτανεσκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:53 Η ESTELLE έγραψε: #3.099 09-01-09 14:53 Ο Θησέας δεν σκότωσε το μινώταυρο και τον βοήθησε η Αριάδνη;;Aλλά γμτ συνηθίσαμε τώρα το Cammy...Μου αρέσουν όμως και τα 2.Είπα για ελληνικό αν βρίσκαμε κάτι ωραίο θα τον έβγαζα και έτσι... H πελάτισσα είναι στην τουαλέτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:54 Η elvenstar: #3.100 09-01-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θησεας και Αριαδνη! Κατοχυρωθηκαν! Που΄ναι το σφυρακι να το χτυπησω? Click για ανάπτυξη... Α συγνώμη δεν είδα ότι χτύπησε το σφυράκι κ έβαλα τα λίνκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 153 154 155 156 157 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 155 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 155 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα αλλάξω και της Cammy!Αριάδνη θα τη βγάλω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:43 Η ESTELLE έγραψε: #3.092 09-01-09 14:43 Ηρθε πελάτισσα!Τα λέμε αργότερα!!!Ευχαριστώ πολύ για τη βοηθεια παίδες!!!Φιλιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.093 09-01-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα αλλάξω και της Cammy!Αριάδνη θα τη βγάλω!! Click για ανάπτυξη... ?? Ωραιο! αλλα πως κι ετσι? Να δωσεις και στο Duran Ελληνικο τοτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:47 Ο EL GATO έγραψε: #3.094 09-01-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα αλλάξω και της Cammy!Αριάδνη θα τη βγάλω!! Click για ανάπτυξη... Καλα που δεν ηθελες ελληνικα ονοματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.095 09-01-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα που δεν ηθελες ελληνικα ονοματα. Click για ανάπτυξη... ειδε τα δικα μου κι επηρεαστηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:50 Η elvenstar: #3.096 09-01-09 14:50 Για ονόματα αν θέλεις ρίξε μια ματιά κ στα παρακατω λινκ μήπως βρεις κάτι https://www.lowchensaustralia.com/names/vampires.htm https://whisperingworlds.com/fairies/fairynames_a.php https://petrix.com/catnames/a.html https://www.20000-names.com/fairy_names.htm https://www.20000-names.com/dragon_names.htm (αυτή η διεύθυνση έχει παρα πολλά ακόμα κ ελληνικά ονόματα όπως θα δεις) https://www.firstage.net/articles/famous_dragon_names.html https://www.sacredhearth.com/node/170 https://www.lowchensaustralia.com/names/gods.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.097 09-01-09 14:51 Θησεας και Αριαδνη! Κατοχυρωθηκαν! Που΄ναι το σφυρακι να το χτυπησω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Ο EL GATO έγραψε: #3.098 09-01-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πρέπει να ρωτήσω και το Γιώργο όμως,αν και πιστεύω ότι θα πει το δεύτερο γιατι του αρέσει πολύ η σαλάτα Caesars!! Click για ανάπτυξη... Ουφ, καλα που δεν πηρα θηλυκο. Γιατι εμενα μου αρεσει η μακαροναδα πουτανεσκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:53 Η ESTELLE έγραψε: #3.099 09-01-09 14:53 Ο Θησέας δεν σκότωσε το μινώταυρο και τον βοήθησε η Αριάδνη;;Aλλά γμτ συνηθίσαμε τώρα το Cammy...Μου αρέσουν όμως και τα 2.Είπα για ελληνικό αν βρίσκαμε κάτι ωραίο θα τον έβγαζα και έτσι... H πελάτισσα είναι στην τουαλέτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:54 Η elvenstar: #3.100 09-01-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θησεας και Αριαδνη! Κατοχυρωθηκαν! Που΄ναι το σφυρακι να το χτυπησω? Click για ανάπτυξη... Α συγνώμη δεν είδα ότι χτύπησε το σφυράκι κ έβαλα τα λίνκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 153 154 155 156 157 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 155 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 155 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ηρθε πελάτισσα!Τα λέμε αργότερα!!!Ευχαριστώ πολύ για τη βοηθεια παίδες!!!Φιλιά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.093 09-01-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα αλλάξω και της Cammy!Αριάδνη θα τη βγάλω!! Click για ανάπτυξη... ?? Ωραιο! αλλα πως κι ετσι? Να δωσεις και στο Duran Ελληνικο τοτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:47 Ο EL GATO έγραψε: #3.094 09-01-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα αλλάξω και της Cammy!Αριάδνη θα τη βγάλω!! Click για ανάπτυξη... Καλα που δεν ηθελες ελληνικα ονοματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.095 09-01-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα που δεν ηθελες ελληνικα ονοματα. Click για ανάπτυξη... ειδε τα δικα μου κι επηρεαστηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:50 Η elvenstar: #3.096 09-01-09 14:50 Για ονόματα αν θέλεις ρίξε μια ματιά κ στα παρακατω λινκ μήπως βρεις κάτι https://www.lowchensaustralia.com/names/vampires.htm https://whisperingworlds.com/fairies/fairynames_a.php https://petrix.com/catnames/a.html https://www.20000-names.com/fairy_names.htm https://www.20000-names.com/dragon_names.htm (αυτή η διεύθυνση έχει παρα πολλά ακόμα κ ελληνικά ονόματα όπως θα δεις) https://www.firstage.net/articles/famous_dragon_names.html https://www.sacredhearth.com/node/170 https://www.lowchensaustralia.com/names/gods.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.097 09-01-09 14:51 Θησεας και Αριαδνη! Κατοχυρωθηκαν! Που΄ναι το σφυρακι να το χτυπησω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Ο EL GATO έγραψε: #3.098 09-01-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πρέπει να ρωτήσω και το Γιώργο όμως,αν και πιστεύω ότι θα πει το δεύτερο γιατι του αρέσει πολύ η σαλάτα Caesars!! Click για ανάπτυξη... Ουφ, καλα που δεν πηρα θηλυκο. Γιατι εμενα μου αρεσει η μακαροναδα πουτανεσκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:53 Η ESTELLE έγραψε: #3.099 09-01-09 14:53 Ο Θησέας δεν σκότωσε το μινώταυρο και τον βοήθησε η Αριάδνη;;Aλλά γμτ συνηθίσαμε τώρα το Cammy...Μου αρέσουν όμως και τα 2.Είπα για ελληνικό αν βρίσκαμε κάτι ωραίο θα τον έβγαζα και έτσι... H πελάτισσα είναι στην τουαλέτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:54 Η elvenstar: #3.100 09-01-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θησεας και Αριαδνη! Κατοχυρωθηκαν! Που΄ναι το σφυρακι να το χτυπησω? Click για ανάπτυξη... Α συγνώμη δεν είδα ότι χτύπησε το σφυράκι κ έβαλα τα λίνκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 153 154 155 156 157 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 155 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 155 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα αλλάξω και της Cammy!Αριάδνη θα τη βγάλω!! Click για ανάπτυξη... ?? Ωραιο! αλλα πως κι ετσι? Να δωσεις και στο Duran Ελληνικο τοτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:47 Ο EL GATO έγραψε: #3.094 09-01-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα αλλάξω και της Cammy!Αριάδνη θα τη βγάλω!! Click για ανάπτυξη... Καλα που δεν ηθελες ελληνικα ονοματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.095 09-01-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα που δεν ηθελες ελληνικα ονοματα. Click για ανάπτυξη... ειδε τα δικα μου κι επηρεαστηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:50 Η elvenstar: #3.096 09-01-09 14:50 Για ονόματα αν θέλεις ρίξε μια ματιά κ στα παρακατω λινκ μήπως βρεις κάτι https://www.lowchensaustralia.com/names/vampires.htm https://whisperingworlds.com/fairies/fairynames_a.php https://petrix.com/catnames/a.html https://www.20000-names.com/fairy_names.htm https://www.20000-names.com/dragon_names.htm (αυτή η διεύθυνση έχει παρα πολλά ακόμα κ ελληνικά ονόματα όπως θα δεις) https://www.firstage.net/articles/famous_dragon_names.html https://www.sacredhearth.com/node/170 https://www.lowchensaustralia.com/names/gods.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.097 09-01-09 14:51 Θησεας και Αριαδνη! Κατοχυρωθηκαν! Που΄ναι το σφυρακι να το χτυπησω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Ο EL GATO έγραψε: #3.098 09-01-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πρέπει να ρωτήσω και το Γιώργο όμως,αν και πιστεύω ότι θα πει το δεύτερο γιατι του αρέσει πολύ η σαλάτα Caesars!! Click για ανάπτυξη... Ουφ, καλα που δεν πηρα θηλυκο. Γιατι εμενα μου αρεσει η μακαροναδα πουτανεσκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:53 Η ESTELLE έγραψε: #3.099 09-01-09 14:53 Ο Θησέας δεν σκότωσε το μινώταυρο και τον βοήθησε η Αριάδνη;;Aλλά γμτ συνηθίσαμε τώρα το Cammy...Μου αρέσουν όμως και τα 2.Είπα για ελληνικό αν βρίσκαμε κάτι ωραίο θα τον έβγαζα και έτσι... H πελάτισσα είναι στην τουαλέτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:54 Η elvenstar: #3.100 09-01-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θησεας και Αριαδνη! Κατοχυρωθηκαν! Που΄ναι το σφυρακι να το χτυπησω? Click για ανάπτυξη... Α συγνώμη δεν είδα ότι χτύπησε το σφυράκι κ έβαλα τα λίνκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 153 154 155 156 157 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 155 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 155 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Θα αλλάξω και της Cammy!Αριάδνη θα τη βγάλω!! Click για ανάπτυξη... Καλα που δεν ηθελες ελληνικα ονοματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.095 09-01-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα που δεν ηθελες ελληνικα ονοματα. Click για ανάπτυξη... ειδε τα δικα μου κι επηρεαστηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:50 Η elvenstar: #3.096 09-01-09 14:50 Για ονόματα αν θέλεις ρίξε μια ματιά κ στα παρακατω λινκ μήπως βρεις κάτι https://www.lowchensaustralia.com/names/vampires.htm https://whisperingworlds.com/fairies/fairynames_a.php https://petrix.com/catnames/a.html https://www.20000-names.com/fairy_names.htm https://www.20000-names.com/dragon_names.htm (αυτή η διεύθυνση έχει παρα πολλά ακόμα κ ελληνικά ονόματα όπως θα δεις) https://www.firstage.net/articles/famous_dragon_names.html https://www.sacredhearth.com/node/170 https://www.lowchensaustralia.com/names/gods.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.097 09-01-09 14:51 Θησεας και Αριαδνη! Κατοχυρωθηκαν! Που΄ναι το σφυρακι να το χτυπησω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Ο EL GATO έγραψε: #3.098 09-01-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πρέπει να ρωτήσω και το Γιώργο όμως,αν και πιστεύω ότι θα πει το δεύτερο γιατι του αρέσει πολύ η σαλάτα Caesars!! Click για ανάπτυξη... Ουφ, καλα που δεν πηρα θηλυκο. Γιατι εμενα μου αρεσει η μακαροναδα πουτανεσκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:53 Η ESTELLE έγραψε: #3.099 09-01-09 14:53 Ο Θησέας δεν σκότωσε το μινώταυρο και τον βοήθησε η Αριάδνη;;Aλλά γμτ συνηθίσαμε τώρα το Cammy...Μου αρέσουν όμως και τα 2.Είπα για ελληνικό αν βρίσκαμε κάτι ωραίο θα τον έβγαζα και έτσι... H πελάτισσα είναι στην τουαλέτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:54 Η elvenstar: #3.100 09-01-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θησεας και Αριαδνη! Κατοχυρωθηκαν! Που΄ναι το σφυρακι να το χτυπησω? Click για ανάπτυξη... Α συγνώμη δεν είδα ότι χτύπησε το σφυράκι κ έβαλα τα λίνκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 153 154 155 156 157 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 155 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 155 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλα που δεν ηθελες ελληνικα ονοματα. Click για ανάπτυξη... ειδε τα δικα μου κι επηρεαστηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:50 Η elvenstar: #3.096 09-01-09 14:50 Για ονόματα αν θέλεις ρίξε μια ματιά κ στα παρακατω λινκ μήπως βρεις κάτι https://www.lowchensaustralia.com/names/vampires.htm https://whisperingworlds.com/fairies/fairynames_a.php https://petrix.com/catnames/a.html https://www.20000-names.com/fairy_names.htm https://www.20000-names.com/dragon_names.htm (αυτή η διεύθυνση έχει παρα πολλά ακόμα κ ελληνικά ονόματα όπως θα δεις) https://www.firstage.net/articles/famous_dragon_names.html https://www.sacredhearth.com/node/170 https://www.lowchensaustralia.com/names/gods.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.097 09-01-09 14:51 Θησεας και Αριαδνη! Κατοχυρωθηκαν! Που΄ναι το σφυρακι να το χτυπησω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Ο EL GATO έγραψε: #3.098 09-01-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πρέπει να ρωτήσω και το Γιώργο όμως,αν και πιστεύω ότι θα πει το δεύτερο γιατι του αρέσει πολύ η σαλάτα Caesars!! Click για ανάπτυξη... Ουφ, καλα που δεν πηρα θηλυκο. Γιατι εμενα μου αρεσει η μακαροναδα πουτανεσκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:53 Η ESTELLE έγραψε: #3.099 09-01-09 14:53 Ο Θησέας δεν σκότωσε το μινώταυρο και τον βοήθησε η Αριάδνη;;Aλλά γμτ συνηθίσαμε τώρα το Cammy...Μου αρέσουν όμως και τα 2.Είπα για ελληνικό αν βρίσκαμε κάτι ωραίο θα τον έβγαζα και έτσι... H πελάτισσα είναι στην τουαλέτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:54 Η elvenstar: #3.100 09-01-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θησεας και Αριαδνη! Κατοχυρωθηκαν! Που΄ναι το σφυρακι να το χτυπησω? Click για ανάπτυξη... Α συγνώμη δεν είδα ότι χτύπησε το σφυράκι κ έβαλα τα λίνκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 153 154 155 156 157 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 155 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 155 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Για ονόματα αν θέλεις ρίξε μια ματιά κ στα παρακατω λινκ μήπως βρεις κάτι https://www.lowchensaustralia.com/names/vampires.htm https://whisperingworlds.com/fairies/fairynames_a.php https://petrix.com/catnames/a.html https://www.20000-names.com/fairy_names.htm https://www.20000-names.com/dragon_names.htm (αυτή η διεύθυνση έχει παρα πολλά ακόμα κ ελληνικά ονόματα όπως θα δεις) https://www.firstage.net/articles/famous_dragon_names.html https://www.sacredhearth.com/node/170 https://www.lowchensaustralia.com/names/gods.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.097 09-01-09 14:51 Θησεας και Αριαδνη! Κατοχυρωθηκαν! Που΄ναι το σφυρακι να το χτυπησω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Ο EL GATO έγραψε: #3.098 09-01-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πρέπει να ρωτήσω και το Γιώργο όμως,αν και πιστεύω ότι θα πει το δεύτερο γιατι του αρέσει πολύ η σαλάτα Caesars!! Click για ανάπτυξη... Ουφ, καλα που δεν πηρα θηλυκο. Γιατι εμενα μου αρεσει η μακαροναδα πουτανεσκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:53 Η ESTELLE έγραψε: #3.099 09-01-09 14:53 Ο Θησέας δεν σκότωσε το μινώταυρο και τον βοήθησε η Αριάδνη;;Aλλά γμτ συνηθίσαμε τώρα το Cammy...Μου αρέσουν όμως και τα 2.Είπα για ελληνικό αν βρίσκαμε κάτι ωραίο θα τον έβγαζα και έτσι... H πελάτισσα είναι στην τουαλέτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:54 Η elvenstar: #3.100 09-01-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θησεας και Αριαδνη! Κατοχυρωθηκαν! Που΄ναι το σφυρακι να το χτυπησω? Click για ανάπτυξη... Α συγνώμη δεν είδα ότι χτύπησε το σφυράκι κ έβαλα τα λίνκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 153 154 155 156 157 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 155 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 155 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θησεας και Αριαδνη! Κατοχυρωθηκαν! Που΄ναι το σφυρακι να το χτυπησω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:51 Ο EL GATO έγραψε: #3.098 09-01-09 14:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πρέπει να ρωτήσω και το Γιώργο όμως,αν και πιστεύω ότι θα πει το δεύτερο γιατι του αρέσει πολύ η σαλάτα Caesars!! Click για ανάπτυξη... Ουφ, καλα που δεν πηρα θηλυκο. Γιατι εμενα μου αρεσει η μακαροναδα πουτανεσκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:53 Η ESTELLE έγραψε: #3.099 09-01-09 14:53 Ο Θησέας δεν σκότωσε το μινώταυρο και τον βοήθησε η Αριάδνη;;Aλλά γμτ συνηθίσαμε τώρα το Cammy...Μου αρέσουν όμως και τα 2.Είπα για ελληνικό αν βρίσκαμε κάτι ωραίο θα τον έβγαζα και έτσι... H πελάτισσα είναι στην τουαλέτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:54 Η elvenstar: #3.100 09-01-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θησεας και Αριαδνη! Κατοχυρωθηκαν! Που΄ναι το σφυρακι να το χτυπησω? Click για ανάπτυξη... Α συγνώμη δεν είδα ότι χτύπησε το σφυράκι κ έβαλα τα λίνκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 153 154 155 156 157 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 155 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 155 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Πρέπει να ρωτήσω και το Γιώργο όμως,αν και πιστεύω ότι θα πει το δεύτερο γιατι του αρέσει πολύ η σαλάτα Caesars!! Click για ανάπτυξη... Ουφ, καλα που δεν πηρα θηλυκο. Γιατι εμενα μου αρεσει η μακαροναδα πουτανεσκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:53 Η ESTELLE έγραψε: #3.099 09-01-09 14:53 Ο Θησέας δεν σκότωσε το μινώταυρο και τον βοήθησε η Αριάδνη;;Aλλά γμτ συνηθίσαμε τώρα το Cammy...Μου αρέσουν όμως και τα 2.Είπα για ελληνικό αν βρίσκαμε κάτι ωραίο θα τον έβγαζα και έτσι... H πελάτισσα είναι στην τουαλέτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:54 Η elvenstar: #3.100 09-01-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θησεας και Αριαδνη! Κατοχυρωθηκαν! Που΄ναι το σφυρακι να το χτυπησω? Click για ανάπτυξη... Α συγνώμη δεν είδα ότι χτύπησε το σφυράκι κ έβαλα τα λίνκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 153 154 155 156 157 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 155 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 155 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ο Θησέας δεν σκότωσε το μινώταυρο και τον βοήθησε η Αριάδνη;;Aλλά γμτ συνηθίσαμε τώρα το Cammy...Μου αρέσουν όμως και τα 2.Είπα για ελληνικό αν βρίσκαμε κάτι ωραίο θα τον έβγαζα και έτσι... H πελάτισσα είναι στην τουαλέτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2009 στις 14:54 Η elvenstar: #3.100 09-01-09 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θησεας και Αριαδνη! Κατοχυρωθηκαν! Που΄ναι το σφυρακι να το χτυπησω? Click για ανάπτυξη... Α συγνώμη δεν είδα ότι χτύπησε το σφυράκι κ έβαλα τα λίνκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θησεας και Αριαδνη! Κατοχυρωθηκαν! Που΄ναι το σφυρακι να το χτυπησω? Click για ανάπτυξη... Α συγνώμη δεν είδα ότι χτύπησε το σφυράκι κ έβαλα τα λίνκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.