EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:04 Ο EL GATO έγραψε: #3.241 13-01-09 11:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μονο τρωει...αληθεια ποιες μυγες προτιμας? Click για ανάπτυξη... Ο ιστος μου τα πιανει ολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:10 Η ESTELLE έγραψε: #3.242 13-01-09 11:10 Γμτ 15 λεπτά αναμονή με έχει η Aegean.Θα κλείσω το εισητήριο μέσω ιντερνετ αλλά θέλω να ρωτήσω για το γατάκι τί πρέπει να κάνω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:13 Η Raisa έγραψε: #3.243 13-01-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γμτ 15 λεπτά αναμονή με έχει η Aegean.Θα κλείσω το εισητήριο μέσω ιντερνετ αλλά θέλω να ρωτήσω για το γατάκι τί πρέπει να κάνω.. Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:24 Ο EL GATO έγραψε: #3.244 13-01-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: [/b][/u] Τι εννοείς? Click για ανάπτυξη... Προφανως πως θα επιστρεψει με τον Duran. Ξερεις, τι διαστασεις πρεπει να εχει η γατοφορος κλπ κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:26 Η ESTELLE έγραψε: #3.245 13-01-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: [/b][/u] Τι εννοείς? Click για ανάπτυξη... Εννοώ πως μέσω ιντερνετ δεν μπορώ να κλείσω για το γατάκι.Πριν που μίλησα μου είπαν πως όταν κλείσω το εισητήριο απο το νετ,τους παίρνω τηλ.και δηλώνω και το γατάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:28 Η Raisa έγραψε: #3.246 13-01-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Προφανως πως θα επιστρεψει με τον Duran. Ξερεις, τι διαστασεις πρεπει να εχει η γατοφορος κλπ κλπ. Click για ανάπτυξη... Θα κλείσεις εισιτήριο και θα πεις ότι θα έχεις και γατοφόρο μαζί σου. Το γατάκι πρέπει να έχει τσιπάκι και βιβλιάριο και να είναι πάνω από 3 μηνών αν θυμάμαι καλά... Πληρώνεις περίπου 5 ευρώ για το γατάκι που θα έχεις μαζί. Απλώς το γατάκι μαζί με την γατοφόρο δεν πρέπει να είναι πάνω από 5-6 κιλά. Αν θέλεις πάρε τηλέφωνο στην εταιρία και θα σου πουν ακριβώς πώς έχουν τα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:29 Ο EL GATO έγραψε: #3.247 13-01-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εννοώ πως μέσω ιντερνετ δεν μπορώ να κλείσω για το γατάκι.Πριν που μίλησα μου είπαν πως όταν κλείσω το εισητήριο απο το νετ,τους παίρνω τηλ.και δηλώνω και το γατάκι. Click για ανάπτυξη... Α........! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:30 Η Raisa έγραψε: #3.248 13-01-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εννοώ πως μέσω ιντερνετ δεν μπορώ να κλείσω για το γατάκι.Πριν που μίλησα μου είπαν πως όταν κλείσω το εισητήριο απο το νετ,τους παίρνω τηλ.και δηλώνω και το γατάκι. Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω ακριβώς τη διαδικασία όταν πάει στην καμπίνα το γατάκι...αλλά από την άλλη ξέρω κόσμο που ταξίδεψε με γατοφόρο δίχως να το έχει δηλώσει από πριν....εσύ για καλό και για κακό πάρε τηλέφωνο και δήλωσε ότι θα έχεις γατάκι μαζί σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:36 Η ESTELLE έγραψε: #3.249 13-01-09 11:36 Τσιπάκι χρειάζεται μόνο για εξωτερικό.Για Ελλάδα θέλει μόνο το βιβλιάριο και να μην είναι πάνω απο 8 κιλά γατα και γατοφόρος.Τα θυμάμαι αυτά απο όταν φέραμε την Cammy.Mε την κράτηση δεν θυμόμουν τί κάνω πρώτα...Τώρα οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:38 Ο EL GATO έγραψε: #3.250 13-01-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τσιπάκι χρειάζεται μόνο για εξωτερικό.Για Ελλάδα θέλει μόνο το βιβλιάριο και να μην είναι πάνω απο 8 κιλά γατα και γατοφόρος.Τα θυμάμαι αυτά απο όταν φέραμε την Cammy.Mε την κράτηση δεν θυμόμουν τί κάνω πρώτα...Τώρα οκ! Click για ανάπτυξη... Αντε, ποιος στη χαρη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:40 Η moukelis έγραψε: #3.251 13-01-09 11:40 Παιδια αν ειναι κατω απο τριων μηνων το γατακι;Δεν ηξερα οτι εχει τετοιο περιορισμο κι ελεγα να ταξιδεψω με τα μωρα στην καμπινα το Πασχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:44 Η ESTELLE έγραψε: #3.252 13-01-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια αν ειναι κατω απο τριων μηνων το γατακι;Δεν ηξερα οτι εχει τετοιο περιορισμο κι ελεγα να ταξιδεψω με τα μωρα στην καμπινα το Πασχα. Click για ανάπτυξη... Συνήθως Δώρα λένε να είναι 3 μηνών και πάνω για να έχουν κάνει και το αντιλυσσικό.Eντάξει,όταν έφερε ο άντρας μου τη μικρή ούτε το κοιτάξαν αυτό.Ηταν κοντά στα 2,5 μηνών οπότε δεν το είχαμε κάνει ακόμα το αντιλυσσικό αλλά δεν δημιούργηθηκε πρόβλημα.Τώρα για τόσο μωρά δεν ξέρω τί γίνεται.Θα πρέπει να ρωτήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.253 13-01-09 13:05 Να ρωτησω κατι... Η Νεκταρια δεν διοργανωνει την εξοδο στο Κουκλακι? Τελικα καλεστηκαν κι άλλοι? Οταν θα εχουμε καποια εικονα να ξερουμε? Θελω να δω τι θα κανω κι εγω με τη δουλεια μου γι'άυτο ρωτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:14 Ο EL GATO έγραψε: #3.254 13-01-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να ρωτησω κατι... Η Νεκταρια δεν διοργανωνει την εξοδο στο Κουκλακι? Τελικα καλεστηκαν κι άλλοι? Οταν θα εχουμε καποια εικονα να ξερουμε? Θελω να δω τι θα κανω κι εγω με τη δουλεια μου γι'άυτο ρωτω Click για ανάπτυξη... Και γω δεν εχω πληρη εικονα, να πω την αληθεια. Ποιοι και πως δηλαδη. Θα μαθουμε φανταζομαι, εν καιρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.255 13-01-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω δεν εχω πληρη εικονα, να πω την αληθεια. Ποιοι και πως δηλαδη. Θα μαθουμε φανταζομαι, εν καιρω. Click για ανάπτυξη... πραγματι εχουμε μερες...αλλα οπως ειπα και στη Νεκταρια εχω μια επαγγελματικη υποχρεωση εκεινο το βραδυ που θελω να αποφυγω αλλα πρεπει να ξερω σιγουρα προκειμενου να κανω την νιξη... (πως γραφεται η "νιξη"?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:24 Η Νεκταρια έγραψε: #3.256 13-01-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να ρωτησω κατι... Η Νεκταρια δεν διοργανωνει την εξοδο στο Κουκλακι? Τελικα καλεστηκαν κι άλλοι? Οταν θα εχουμε καποια εικονα να ξερουμε? Θελω να δω τι θα κανω κι εγω με τη δουλεια μου γι'άυτο ρωτω Click για ανάπτυξη... Θα ειμαστε εγω η Χριστινα,εσυ,ο Παυλος,η Κατερινα με τη μαμα της,η Στελλα και να το πουμε και στην Αναστασια .Αν ειμαστε οκ να το πω στην Κατερινα να κλεισει τραπεζι μια που μενει εκει διπλα δλδ στο Χαλανδρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:26 Ο EL GATO έγραψε: #3.257 13-01-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε εγω η Χριστινα,εσυ,ο Παυλος,η Κατερινα με τη μαμα της,η Στελλα και να το πουμε και στην Αναστασια .Αν ειμαστε οκ να το πω στην Κατερινα να κλεισει τραπεζι μια που μενει εκει διπλα δλδ στο Χαλανδρι. Click για ανάπτυξη... Κλειστε το τραπεζι, απλα για μενα εξακολουθει να ισχυει αυτο που εχω πει. Ας ρωτησει οποιος κλεισει, αν υπαρχει θεμα για ενα ατομο πανω κατω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.258 13-01-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε εγω η Χριστινα,εσυ,ο Παυλος,η Κατερινα με τη μαμα της,η Στελλα και να το πουμε και στην Αναστασια .Αν ειμαστε οκ να το πω στην Κατερινα να κλεισει τραπεζι μια που μενει εκει διπλα δλδ στο Χαλανδρι. Click για ανάπτυξη... Θα το πεις εσυ στην Αναστασια ε? Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κλειστε το τραπεζι, απλα για μενα εξακολουθει να ισχυει αυτο που εχω πει. Ας ρωτησει οποιος κλεισει, αν υπαρχει θεμα για ενα ατομο πανω κατω. Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει σιγουρα...καλυτερα ενα παραπανω παρα λιγοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.259 13-01-09 13:29 Παυλο θα ειμαστε 7 γυναικες κι εσυ Αν δεν ερθεις θα εισαι χαζοςπολλοι θα ηθελαν να ειναι στη θεση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.260 13-01-09 13:32 παντως χωρις πλακα αν αισθανεσαι αβολα, αν ερθει η Αναστασια μπορει να ερθει με τον Ηλια τον αντρα της και να εχεις παρειτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 162 163 164 165 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 163 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 163 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μονο τρωει...αληθεια ποιες μυγες προτιμας? Click για ανάπτυξη... Ο ιστος μου τα πιανει ολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:10 Η ESTELLE έγραψε: #3.242 13-01-09 11:10 Γμτ 15 λεπτά αναμονή με έχει η Aegean.Θα κλείσω το εισητήριο μέσω ιντερνετ αλλά θέλω να ρωτήσω για το γατάκι τί πρέπει να κάνω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:13 Η Raisa έγραψε: #3.243 13-01-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γμτ 15 λεπτά αναμονή με έχει η Aegean.Θα κλείσω το εισητήριο μέσω ιντερνετ αλλά θέλω να ρωτήσω για το γατάκι τί πρέπει να κάνω.. Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:24 Ο EL GATO έγραψε: #3.244 13-01-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: [/b][/u] Τι εννοείς? Click για ανάπτυξη... Προφανως πως θα επιστρεψει με τον Duran. Ξερεις, τι διαστασεις πρεπει να εχει η γατοφορος κλπ κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:26 Η ESTELLE έγραψε: #3.245 13-01-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: [/b][/u] Τι εννοείς? Click για ανάπτυξη... Εννοώ πως μέσω ιντερνετ δεν μπορώ να κλείσω για το γατάκι.Πριν που μίλησα μου είπαν πως όταν κλείσω το εισητήριο απο το νετ,τους παίρνω τηλ.και δηλώνω και το γατάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:28 Η Raisa έγραψε: #3.246 13-01-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Προφανως πως θα επιστρεψει με τον Duran. Ξερεις, τι διαστασεις πρεπει να εχει η γατοφορος κλπ κλπ. Click για ανάπτυξη... Θα κλείσεις εισιτήριο και θα πεις ότι θα έχεις και γατοφόρο μαζί σου. Το γατάκι πρέπει να έχει τσιπάκι και βιβλιάριο και να είναι πάνω από 3 μηνών αν θυμάμαι καλά... Πληρώνεις περίπου 5 ευρώ για το γατάκι που θα έχεις μαζί. Απλώς το γατάκι μαζί με την γατοφόρο δεν πρέπει να είναι πάνω από 5-6 κιλά. Αν θέλεις πάρε τηλέφωνο στην εταιρία και θα σου πουν ακριβώς πώς έχουν τα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:29 Ο EL GATO έγραψε: #3.247 13-01-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εννοώ πως μέσω ιντερνετ δεν μπορώ να κλείσω για το γατάκι.Πριν που μίλησα μου είπαν πως όταν κλείσω το εισητήριο απο το νετ,τους παίρνω τηλ.και δηλώνω και το γατάκι. Click για ανάπτυξη... Α........! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:30 Η Raisa έγραψε: #3.248 13-01-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εννοώ πως μέσω ιντερνετ δεν μπορώ να κλείσω για το γατάκι.Πριν που μίλησα μου είπαν πως όταν κλείσω το εισητήριο απο το νετ,τους παίρνω τηλ.και δηλώνω και το γατάκι. Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω ακριβώς τη διαδικασία όταν πάει στην καμπίνα το γατάκι...αλλά από την άλλη ξέρω κόσμο που ταξίδεψε με γατοφόρο δίχως να το έχει δηλώσει από πριν....εσύ για καλό και για κακό πάρε τηλέφωνο και δήλωσε ότι θα έχεις γατάκι μαζί σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:36 Η ESTELLE έγραψε: #3.249 13-01-09 11:36 Τσιπάκι χρειάζεται μόνο για εξωτερικό.Για Ελλάδα θέλει μόνο το βιβλιάριο και να μην είναι πάνω απο 8 κιλά γατα και γατοφόρος.Τα θυμάμαι αυτά απο όταν φέραμε την Cammy.Mε την κράτηση δεν θυμόμουν τί κάνω πρώτα...Τώρα οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:38 Ο EL GATO έγραψε: #3.250 13-01-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τσιπάκι χρειάζεται μόνο για εξωτερικό.Για Ελλάδα θέλει μόνο το βιβλιάριο και να μην είναι πάνω απο 8 κιλά γατα και γατοφόρος.Τα θυμάμαι αυτά απο όταν φέραμε την Cammy.Mε την κράτηση δεν θυμόμουν τί κάνω πρώτα...Τώρα οκ! Click για ανάπτυξη... Αντε, ποιος στη χαρη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:40 Η moukelis έγραψε: #3.251 13-01-09 11:40 Παιδια αν ειναι κατω απο τριων μηνων το γατακι;Δεν ηξερα οτι εχει τετοιο περιορισμο κι ελεγα να ταξιδεψω με τα μωρα στην καμπινα το Πασχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:44 Η ESTELLE έγραψε: #3.252 13-01-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια αν ειναι κατω απο τριων μηνων το γατακι;Δεν ηξερα οτι εχει τετοιο περιορισμο κι ελεγα να ταξιδεψω με τα μωρα στην καμπινα το Πασχα. Click για ανάπτυξη... Συνήθως Δώρα λένε να είναι 3 μηνών και πάνω για να έχουν κάνει και το αντιλυσσικό.Eντάξει,όταν έφερε ο άντρας μου τη μικρή ούτε το κοιτάξαν αυτό.Ηταν κοντά στα 2,5 μηνών οπότε δεν το είχαμε κάνει ακόμα το αντιλυσσικό αλλά δεν δημιούργηθηκε πρόβλημα.Τώρα για τόσο μωρά δεν ξέρω τί γίνεται.Θα πρέπει να ρωτήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.253 13-01-09 13:05 Να ρωτησω κατι... Η Νεκταρια δεν διοργανωνει την εξοδο στο Κουκλακι? Τελικα καλεστηκαν κι άλλοι? Οταν θα εχουμε καποια εικονα να ξερουμε? Θελω να δω τι θα κανω κι εγω με τη δουλεια μου γι'άυτο ρωτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:14 Ο EL GATO έγραψε: #3.254 13-01-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να ρωτησω κατι... Η Νεκταρια δεν διοργανωνει την εξοδο στο Κουκλακι? Τελικα καλεστηκαν κι άλλοι? Οταν θα εχουμε καποια εικονα να ξερουμε? Θελω να δω τι θα κανω κι εγω με τη δουλεια μου γι'άυτο ρωτω Click για ανάπτυξη... Και γω δεν εχω πληρη εικονα, να πω την αληθεια. Ποιοι και πως δηλαδη. Θα μαθουμε φανταζομαι, εν καιρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.255 13-01-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω δεν εχω πληρη εικονα, να πω την αληθεια. Ποιοι και πως δηλαδη. Θα μαθουμε φανταζομαι, εν καιρω. Click για ανάπτυξη... πραγματι εχουμε μερες...αλλα οπως ειπα και στη Νεκταρια εχω μια επαγγελματικη υποχρεωση εκεινο το βραδυ που θελω να αποφυγω αλλα πρεπει να ξερω σιγουρα προκειμενου να κανω την νιξη... (πως γραφεται η "νιξη"?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:24 Η Νεκταρια έγραψε: #3.256 13-01-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να ρωτησω κατι... Η Νεκταρια δεν διοργανωνει την εξοδο στο Κουκλακι? Τελικα καλεστηκαν κι άλλοι? Οταν θα εχουμε καποια εικονα να ξερουμε? Θελω να δω τι θα κανω κι εγω με τη δουλεια μου γι'άυτο ρωτω Click για ανάπτυξη... Θα ειμαστε εγω η Χριστινα,εσυ,ο Παυλος,η Κατερινα με τη μαμα της,η Στελλα και να το πουμε και στην Αναστασια .Αν ειμαστε οκ να το πω στην Κατερινα να κλεισει τραπεζι μια που μενει εκει διπλα δλδ στο Χαλανδρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:26 Ο EL GATO έγραψε: #3.257 13-01-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε εγω η Χριστινα,εσυ,ο Παυλος,η Κατερινα με τη μαμα της,η Στελλα και να το πουμε και στην Αναστασια .Αν ειμαστε οκ να το πω στην Κατερινα να κλεισει τραπεζι μια που μενει εκει διπλα δλδ στο Χαλανδρι. Click για ανάπτυξη... Κλειστε το τραπεζι, απλα για μενα εξακολουθει να ισχυει αυτο που εχω πει. Ας ρωτησει οποιος κλεισει, αν υπαρχει θεμα για ενα ατομο πανω κατω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.258 13-01-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε εγω η Χριστινα,εσυ,ο Παυλος,η Κατερινα με τη μαμα της,η Στελλα και να το πουμε και στην Αναστασια .Αν ειμαστε οκ να το πω στην Κατερινα να κλεισει τραπεζι μια που μενει εκει διπλα δλδ στο Χαλανδρι. Click για ανάπτυξη... Θα το πεις εσυ στην Αναστασια ε? Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κλειστε το τραπεζι, απλα για μενα εξακολουθει να ισχυει αυτο που εχω πει. Ας ρωτησει οποιος κλεισει, αν υπαρχει θεμα για ενα ατομο πανω κατω. Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει σιγουρα...καλυτερα ενα παραπανω παρα λιγοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.259 13-01-09 13:29 Παυλο θα ειμαστε 7 γυναικες κι εσυ Αν δεν ερθεις θα εισαι χαζοςπολλοι θα ηθελαν να ειναι στη θεση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.260 13-01-09 13:32 παντως χωρις πλακα αν αισθανεσαι αβολα, αν ερθει η Αναστασια μπορει να ερθει με τον Ηλια τον αντρα της και να εχεις παρειτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 162 163 164 165 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 163 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 163 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γμτ 15 λεπτά αναμονή με έχει η Aegean.Θα κλείσω το εισητήριο μέσω ιντερνετ αλλά θέλω να ρωτήσω για το γατάκι τί πρέπει να κάνω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:13 Η Raisa έγραψε: #3.243 13-01-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γμτ 15 λεπτά αναμονή με έχει η Aegean.Θα κλείσω το εισητήριο μέσω ιντερνετ αλλά θέλω να ρωτήσω για το γατάκι τί πρέπει να κάνω.. Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:24 Ο EL GATO έγραψε: #3.244 13-01-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: [/b][/u] Τι εννοείς? Click για ανάπτυξη... Προφανως πως θα επιστρεψει με τον Duran. Ξερεις, τι διαστασεις πρεπει να εχει η γατοφορος κλπ κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:26 Η ESTELLE έγραψε: #3.245 13-01-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: [/b][/u] Τι εννοείς? Click για ανάπτυξη... Εννοώ πως μέσω ιντερνετ δεν μπορώ να κλείσω για το γατάκι.Πριν που μίλησα μου είπαν πως όταν κλείσω το εισητήριο απο το νετ,τους παίρνω τηλ.και δηλώνω και το γατάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:28 Η Raisa έγραψε: #3.246 13-01-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Προφανως πως θα επιστρεψει με τον Duran. Ξερεις, τι διαστασεις πρεπει να εχει η γατοφορος κλπ κλπ. Click για ανάπτυξη... Θα κλείσεις εισιτήριο και θα πεις ότι θα έχεις και γατοφόρο μαζί σου. Το γατάκι πρέπει να έχει τσιπάκι και βιβλιάριο και να είναι πάνω από 3 μηνών αν θυμάμαι καλά... Πληρώνεις περίπου 5 ευρώ για το γατάκι που θα έχεις μαζί. Απλώς το γατάκι μαζί με την γατοφόρο δεν πρέπει να είναι πάνω από 5-6 κιλά. Αν θέλεις πάρε τηλέφωνο στην εταιρία και θα σου πουν ακριβώς πώς έχουν τα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:29 Ο EL GATO έγραψε: #3.247 13-01-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εννοώ πως μέσω ιντερνετ δεν μπορώ να κλείσω για το γατάκι.Πριν που μίλησα μου είπαν πως όταν κλείσω το εισητήριο απο το νετ,τους παίρνω τηλ.και δηλώνω και το γατάκι. Click για ανάπτυξη... Α........! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:30 Η Raisa έγραψε: #3.248 13-01-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εννοώ πως μέσω ιντερνετ δεν μπορώ να κλείσω για το γατάκι.Πριν που μίλησα μου είπαν πως όταν κλείσω το εισητήριο απο το νετ,τους παίρνω τηλ.και δηλώνω και το γατάκι. Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω ακριβώς τη διαδικασία όταν πάει στην καμπίνα το γατάκι...αλλά από την άλλη ξέρω κόσμο που ταξίδεψε με γατοφόρο δίχως να το έχει δηλώσει από πριν....εσύ για καλό και για κακό πάρε τηλέφωνο και δήλωσε ότι θα έχεις γατάκι μαζί σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:36 Η ESTELLE έγραψε: #3.249 13-01-09 11:36 Τσιπάκι χρειάζεται μόνο για εξωτερικό.Για Ελλάδα θέλει μόνο το βιβλιάριο και να μην είναι πάνω απο 8 κιλά γατα και γατοφόρος.Τα θυμάμαι αυτά απο όταν φέραμε την Cammy.Mε την κράτηση δεν θυμόμουν τί κάνω πρώτα...Τώρα οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:38 Ο EL GATO έγραψε: #3.250 13-01-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τσιπάκι χρειάζεται μόνο για εξωτερικό.Για Ελλάδα θέλει μόνο το βιβλιάριο και να μην είναι πάνω απο 8 κιλά γατα και γατοφόρος.Τα θυμάμαι αυτά απο όταν φέραμε την Cammy.Mε την κράτηση δεν θυμόμουν τί κάνω πρώτα...Τώρα οκ! Click για ανάπτυξη... Αντε, ποιος στη χαρη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:40 Η moukelis έγραψε: #3.251 13-01-09 11:40 Παιδια αν ειναι κατω απο τριων μηνων το γατακι;Δεν ηξερα οτι εχει τετοιο περιορισμο κι ελεγα να ταξιδεψω με τα μωρα στην καμπινα το Πασχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:44 Η ESTELLE έγραψε: #3.252 13-01-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια αν ειναι κατω απο τριων μηνων το γατακι;Δεν ηξερα οτι εχει τετοιο περιορισμο κι ελεγα να ταξιδεψω με τα μωρα στην καμπινα το Πασχα. Click για ανάπτυξη... Συνήθως Δώρα λένε να είναι 3 μηνών και πάνω για να έχουν κάνει και το αντιλυσσικό.Eντάξει,όταν έφερε ο άντρας μου τη μικρή ούτε το κοιτάξαν αυτό.Ηταν κοντά στα 2,5 μηνών οπότε δεν το είχαμε κάνει ακόμα το αντιλυσσικό αλλά δεν δημιούργηθηκε πρόβλημα.Τώρα για τόσο μωρά δεν ξέρω τί γίνεται.Θα πρέπει να ρωτήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.253 13-01-09 13:05 Να ρωτησω κατι... Η Νεκταρια δεν διοργανωνει την εξοδο στο Κουκλακι? Τελικα καλεστηκαν κι άλλοι? Οταν θα εχουμε καποια εικονα να ξερουμε? Θελω να δω τι θα κανω κι εγω με τη δουλεια μου γι'άυτο ρωτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:14 Ο EL GATO έγραψε: #3.254 13-01-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να ρωτησω κατι... Η Νεκταρια δεν διοργανωνει την εξοδο στο Κουκλακι? Τελικα καλεστηκαν κι άλλοι? Οταν θα εχουμε καποια εικονα να ξερουμε? Θελω να δω τι θα κανω κι εγω με τη δουλεια μου γι'άυτο ρωτω Click για ανάπτυξη... Και γω δεν εχω πληρη εικονα, να πω την αληθεια. Ποιοι και πως δηλαδη. Θα μαθουμε φανταζομαι, εν καιρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.255 13-01-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω δεν εχω πληρη εικονα, να πω την αληθεια. Ποιοι και πως δηλαδη. Θα μαθουμε φανταζομαι, εν καιρω. Click για ανάπτυξη... πραγματι εχουμε μερες...αλλα οπως ειπα και στη Νεκταρια εχω μια επαγγελματικη υποχρεωση εκεινο το βραδυ που θελω να αποφυγω αλλα πρεπει να ξερω σιγουρα προκειμενου να κανω την νιξη... (πως γραφεται η "νιξη"?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:24 Η Νεκταρια έγραψε: #3.256 13-01-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να ρωτησω κατι... Η Νεκταρια δεν διοργανωνει την εξοδο στο Κουκλακι? Τελικα καλεστηκαν κι άλλοι? Οταν θα εχουμε καποια εικονα να ξερουμε? Θελω να δω τι θα κανω κι εγω με τη δουλεια μου γι'άυτο ρωτω Click για ανάπτυξη... Θα ειμαστε εγω η Χριστινα,εσυ,ο Παυλος,η Κατερινα με τη μαμα της,η Στελλα και να το πουμε και στην Αναστασια .Αν ειμαστε οκ να το πω στην Κατερινα να κλεισει τραπεζι μια που μενει εκει διπλα δλδ στο Χαλανδρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:26 Ο EL GATO έγραψε: #3.257 13-01-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε εγω η Χριστινα,εσυ,ο Παυλος,η Κατερινα με τη μαμα της,η Στελλα και να το πουμε και στην Αναστασια .Αν ειμαστε οκ να το πω στην Κατερινα να κλεισει τραπεζι μια που μενει εκει διπλα δλδ στο Χαλανδρι. Click για ανάπτυξη... Κλειστε το τραπεζι, απλα για μενα εξακολουθει να ισχυει αυτο που εχω πει. Ας ρωτησει οποιος κλεισει, αν υπαρχει θεμα για ενα ατομο πανω κατω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.258 13-01-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε εγω η Χριστινα,εσυ,ο Παυλος,η Κατερινα με τη μαμα της,η Στελλα και να το πουμε και στην Αναστασια .Αν ειμαστε οκ να το πω στην Κατερινα να κλεισει τραπεζι μια που μενει εκει διπλα δλδ στο Χαλανδρι. Click για ανάπτυξη... Θα το πεις εσυ στην Αναστασια ε? Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κλειστε το τραπεζι, απλα για μενα εξακολουθει να ισχυει αυτο που εχω πει. Ας ρωτησει οποιος κλεισει, αν υπαρχει θεμα για ενα ατομο πανω κατω. Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει σιγουρα...καλυτερα ενα παραπανω παρα λιγοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.259 13-01-09 13:29 Παυλο θα ειμαστε 7 γυναικες κι εσυ Αν δεν ερθεις θα εισαι χαζοςπολλοι θα ηθελαν να ειναι στη θεση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.260 13-01-09 13:32 παντως χωρις πλακα αν αισθανεσαι αβολα, αν ερθει η Αναστασια μπορει να ερθει με τον Ηλια τον αντρα της και να εχεις παρειτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 162 163 164 165 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 163 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 163 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Γμτ 15 λεπτά αναμονή με έχει η Aegean.Θα κλείσω το εισητήριο μέσω ιντερνετ αλλά θέλω να ρωτήσω για το γατάκι τί πρέπει να κάνω.. Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:24 Ο EL GATO έγραψε: #3.244 13-01-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: [/b][/u] Τι εννοείς? Click για ανάπτυξη... Προφανως πως θα επιστρεψει με τον Duran. Ξερεις, τι διαστασεις πρεπει να εχει η γατοφορος κλπ κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:26 Η ESTELLE έγραψε: #3.245 13-01-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: [/b][/u] Τι εννοείς? Click για ανάπτυξη... Εννοώ πως μέσω ιντερνετ δεν μπορώ να κλείσω για το γατάκι.Πριν που μίλησα μου είπαν πως όταν κλείσω το εισητήριο απο το νετ,τους παίρνω τηλ.και δηλώνω και το γατάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:28 Η Raisa έγραψε: #3.246 13-01-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Προφανως πως θα επιστρεψει με τον Duran. Ξερεις, τι διαστασεις πρεπει να εχει η γατοφορος κλπ κλπ. Click για ανάπτυξη... Θα κλείσεις εισιτήριο και θα πεις ότι θα έχεις και γατοφόρο μαζί σου. Το γατάκι πρέπει να έχει τσιπάκι και βιβλιάριο και να είναι πάνω από 3 μηνών αν θυμάμαι καλά... Πληρώνεις περίπου 5 ευρώ για το γατάκι που θα έχεις μαζί. Απλώς το γατάκι μαζί με την γατοφόρο δεν πρέπει να είναι πάνω από 5-6 κιλά. Αν θέλεις πάρε τηλέφωνο στην εταιρία και θα σου πουν ακριβώς πώς έχουν τα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:29 Ο EL GATO έγραψε: #3.247 13-01-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εννοώ πως μέσω ιντερνετ δεν μπορώ να κλείσω για το γατάκι.Πριν που μίλησα μου είπαν πως όταν κλείσω το εισητήριο απο το νετ,τους παίρνω τηλ.και δηλώνω και το γατάκι. Click για ανάπτυξη... Α........! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:30 Η Raisa έγραψε: #3.248 13-01-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εννοώ πως μέσω ιντερνετ δεν μπορώ να κλείσω για το γατάκι.Πριν που μίλησα μου είπαν πως όταν κλείσω το εισητήριο απο το νετ,τους παίρνω τηλ.και δηλώνω και το γατάκι. Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω ακριβώς τη διαδικασία όταν πάει στην καμπίνα το γατάκι...αλλά από την άλλη ξέρω κόσμο που ταξίδεψε με γατοφόρο δίχως να το έχει δηλώσει από πριν....εσύ για καλό και για κακό πάρε τηλέφωνο και δήλωσε ότι θα έχεις γατάκι μαζί σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:36 Η ESTELLE έγραψε: #3.249 13-01-09 11:36 Τσιπάκι χρειάζεται μόνο για εξωτερικό.Για Ελλάδα θέλει μόνο το βιβλιάριο και να μην είναι πάνω απο 8 κιλά γατα και γατοφόρος.Τα θυμάμαι αυτά απο όταν φέραμε την Cammy.Mε την κράτηση δεν θυμόμουν τί κάνω πρώτα...Τώρα οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:38 Ο EL GATO έγραψε: #3.250 13-01-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τσιπάκι χρειάζεται μόνο για εξωτερικό.Για Ελλάδα θέλει μόνο το βιβλιάριο και να μην είναι πάνω απο 8 κιλά γατα και γατοφόρος.Τα θυμάμαι αυτά απο όταν φέραμε την Cammy.Mε την κράτηση δεν θυμόμουν τί κάνω πρώτα...Τώρα οκ! Click για ανάπτυξη... Αντε, ποιος στη χαρη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:40 Η moukelis έγραψε: #3.251 13-01-09 11:40 Παιδια αν ειναι κατω απο τριων μηνων το γατακι;Δεν ηξερα οτι εχει τετοιο περιορισμο κι ελεγα να ταξιδεψω με τα μωρα στην καμπινα το Πασχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:44 Η ESTELLE έγραψε: #3.252 13-01-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια αν ειναι κατω απο τριων μηνων το γατακι;Δεν ηξερα οτι εχει τετοιο περιορισμο κι ελεγα να ταξιδεψω με τα μωρα στην καμπινα το Πασχα. Click για ανάπτυξη... Συνήθως Δώρα λένε να είναι 3 μηνών και πάνω για να έχουν κάνει και το αντιλυσσικό.Eντάξει,όταν έφερε ο άντρας μου τη μικρή ούτε το κοιτάξαν αυτό.Ηταν κοντά στα 2,5 μηνών οπότε δεν το είχαμε κάνει ακόμα το αντιλυσσικό αλλά δεν δημιούργηθηκε πρόβλημα.Τώρα για τόσο μωρά δεν ξέρω τί γίνεται.Θα πρέπει να ρωτήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.253 13-01-09 13:05 Να ρωτησω κατι... Η Νεκταρια δεν διοργανωνει την εξοδο στο Κουκλακι? Τελικα καλεστηκαν κι άλλοι? Οταν θα εχουμε καποια εικονα να ξερουμε? Θελω να δω τι θα κανω κι εγω με τη δουλεια μου γι'άυτο ρωτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:14 Ο EL GATO έγραψε: #3.254 13-01-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να ρωτησω κατι... Η Νεκταρια δεν διοργανωνει την εξοδο στο Κουκλακι? Τελικα καλεστηκαν κι άλλοι? Οταν θα εχουμε καποια εικονα να ξερουμε? Θελω να δω τι θα κανω κι εγω με τη δουλεια μου γι'άυτο ρωτω Click για ανάπτυξη... Και γω δεν εχω πληρη εικονα, να πω την αληθεια. Ποιοι και πως δηλαδη. Θα μαθουμε φανταζομαι, εν καιρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.255 13-01-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω δεν εχω πληρη εικονα, να πω την αληθεια. Ποιοι και πως δηλαδη. Θα μαθουμε φανταζομαι, εν καιρω. Click για ανάπτυξη... πραγματι εχουμε μερες...αλλα οπως ειπα και στη Νεκταρια εχω μια επαγγελματικη υποχρεωση εκεινο το βραδυ που θελω να αποφυγω αλλα πρεπει να ξερω σιγουρα προκειμενου να κανω την νιξη... (πως γραφεται η "νιξη"?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:24 Η Νεκταρια έγραψε: #3.256 13-01-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να ρωτησω κατι... Η Νεκταρια δεν διοργανωνει την εξοδο στο Κουκλακι? Τελικα καλεστηκαν κι άλλοι? Οταν θα εχουμε καποια εικονα να ξερουμε? Θελω να δω τι θα κανω κι εγω με τη δουλεια μου γι'άυτο ρωτω Click για ανάπτυξη... Θα ειμαστε εγω η Χριστινα,εσυ,ο Παυλος,η Κατερινα με τη μαμα της,η Στελλα και να το πουμε και στην Αναστασια .Αν ειμαστε οκ να το πω στην Κατερινα να κλεισει τραπεζι μια που μενει εκει διπλα δλδ στο Χαλανδρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:26 Ο EL GATO έγραψε: #3.257 13-01-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε εγω η Χριστινα,εσυ,ο Παυλος,η Κατερινα με τη μαμα της,η Στελλα και να το πουμε και στην Αναστασια .Αν ειμαστε οκ να το πω στην Κατερινα να κλεισει τραπεζι μια που μενει εκει διπλα δλδ στο Χαλανδρι. Click για ανάπτυξη... Κλειστε το τραπεζι, απλα για μενα εξακολουθει να ισχυει αυτο που εχω πει. Ας ρωτησει οποιος κλεισει, αν υπαρχει θεμα για ενα ατομο πανω κατω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.258 13-01-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε εγω η Χριστινα,εσυ,ο Παυλος,η Κατερινα με τη μαμα της,η Στελλα και να το πουμε και στην Αναστασια .Αν ειμαστε οκ να το πω στην Κατερινα να κλεισει τραπεζι μια που μενει εκει διπλα δλδ στο Χαλανδρι. Click για ανάπτυξη... Θα το πεις εσυ στην Αναστασια ε? Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κλειστε το τραπεζι, απλα για μενα εξακολουθει να ισχυει αυτο που εχω πει. Ας ρωτησει οποιος κλεισει, αν υπαρχει θεμα για ενα ατομο πανω κατω. Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει σιγουρα...καλυτερα ενα παραπανω παρα λιγοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.259 13-01-09 13:29 Παυλο θα ειμαστε 7 γυναικες κι εσυ Αν δεν ερθεις θα εισαι χαζοςπολλοι θα ηθελαν να ειναι στη θεση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.260 13-01-09 13:32 παντως χωρις πλακα αν αισθανεσαι αβολα, αν ερθει η Αναστασια μπορει να ερθει με τον Ηλια τον αντρα της και να εχεις παρειτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 162 163 164 165 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 163 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 163 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: [/b][/u] Τι εννοείς? Click για ανάπτυξη... Προφανως πως θα επιστρεψει με τον Duran. Ξερεις, τι διαστασεις πρεπει να εχει η γατοφορος κλπ κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:26 Η ESTELLE έγραψε: #3.245 13-01-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: [/b][/u] Τι εννοείς? Click για ανάπτυξη... Εννοώ πως μέσω ιντερνετ δεν μπορώ να κλείσω για το γατάκι.Πριν που μίλησα μου είπαν πως όταν κλείσω το εισητήριο απο το νετ,τους παίρνω τηλ.και δηλώνω και το γατάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:28 Η Raisa έγραψε: #3.246 13-01-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Προφανως πως θα επιστρεψει με τον Duran. Ξερεις, τι διαστασεις πρεπει να εχει η γατοφορος κλπ κλπ. Click για ανάπτυξη... Θα κλείσεις εισιτήριο και θα πεις ότι θα έχεις και γατοφόρο μαζί σου. Το γατάκι πρέπει να έχει τσιπάκι και βιβλιάριο και να είναι πάνω από 3 μηνών αν θυμάμαι καλά... Πληρώνεις περίπου 5 ευρώ για το γατάκι που θα έχεις μαζί. Απλώς το γατάκι μαζί με την γατοφόρο δεν πρέπει να είναι πάνω από 5-6 κιλά. Αν θέλεις πάρε τηλέφωνο στην εταιρία και θα σου πουν ακριβώς πώς έχουν τα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:29 Ο EL GATO έγραψε: #3.247 13-01-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εννοώ πως μέσω ιντερνετ δεν μπορώ να κλείσω για το γατάκι.Πριν που μίλησα μου είπαν πως όταν κλείσω το εισητήριο απο το νετ,τους παίρνω τηλ.και δηλώνω και το γατάκι. Click για ανάπτυξη... Α........! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:30 Η Raisa έγραψε: #3.248 13-01-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εννοώ πως μέσω ιντερνετ δεν μπορώ να κλείσω για το γατάκι.Πριν που μίλησα μου είπαν πως όταν κλείσω το εισητήριο απο το νετ,τους παίρνω τηλ.και δηλώνω και το γατάκι. Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω ακριβώς τη διαδικασία όταν πάει στην καμπίνα το γατάκι...αλλά από την άλλη ξέρω κόσμο που ταξίδεψε με γατοφόρο δίχως να το έχει δηλώσει από πριν....εσύ για καλό και για κακό πάρε τηλέφωνο και δήλωσε ότι θα έχεις γατάκι μαζί σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:36 Η ESTELLE έγραψε: #3.249 13-01-09 11:36 Τσιπάκι χρειάζεται μόνο για εξωτερικό.Για Ελλάδα θέλει μόνο το βιβλιάριο και να μην είναι πάνω απο 8 κιλά γατα και γατοφόρος.Τα θυμάμαι αυτά απο όταν φέραμε την Cammy.Mε την κράτηση δεν θυμόμουν τί κάνω πρώτα...Τώρα οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:38 Ο EL GATO έγραψε: #3.250 13-01-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τσιπάκι χρειάζεται μόνο για εξωτερικό.Για Ελλάδα θέλει μόνο το βιβλιάριο και να μην είναι πάνω απο 8 κιλά γατα και γατοφόρος.Τα θυμάμαι αυτά απο όταν φέραμε την Cammy.Mε την κράτηση δεν θυμόμουν τί κάνω πρώτα...Τώρα οκ! Click για ανάπτυξη... Αντε, ποιος στη χαρη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:40 Η moukelis έγραψε: #3.251 13-01-09 11:40 Παιδια αν ειναι κατω απο τριων μηνων το γατακι;Δεν ηξερα οτι εχει τετοιο περιορισμο κι ελεγα να ταξιδεψω με τα μωρα στην καμπινα το Πασχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:44 Η ESTELLE έγραψε: #3.252 13-01-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια αν ειναι κατω απο τριων μηνων το γατακι;Δεν ηξερα οτι εχει τετοιο περιορισμο κι ελεγα να ταξιδεψω με τα μωρα στην καμπινα το Πασχα. Click για ανάπτυξη... Συνήθως Δώρα λένε να είναι 3 μηνών και πάνω για να έχουν κάνει και το αντιλυσσικό.Eντάξει,όταν έφερε ο άντρας μου τη μικρή ούτε το κοιτάξαν αυτό.Ηταν κοντά στα 2,5 μηνών οπότε δεν το είχαμε κάνει ακόμα το αντιλυσσικό αλλά δεν δημιούργηθηκε πρόβλημα.Τώρα για τόσο μωρά δεν ξέρω τί γίνεται.Θα πρέπει να ρωτήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.253 13-01-09 13:05 Να ρωτησω κατι... Η Νεκταρια δεν διοργανωνει την εξοδο στο Κουκλακι? Τελικα καλεστηκαν κι άλλοι? Οταν θα εχουμε καποια εικονα να ξερουμε? Θελω να δω τι θα κανω κι εγω με τη δουλεια μου γι'άυτο ρωτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:14 Ο EL GATO έγραψε: #3.254 13-01-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να ρωτησω κατι... Η Νεκταρια δεν διοργανωνει την εξοδο στο Κουκλακι? Τελικα καλεστηκαν κι άλλοι? Οταν θα εχουμε καποια εικονα να ξερουμε? Θελω να δω τι θα κανω κι εγω με τη δουλεια μου γι'άυτο ρωτω Click για ανάπτυξη... Και γω δεν εχω πληρη εικονα, να πω την αληθεια. Ποιοι και πως δηλαδη. Θα μαθουμε φανταζομαι, εν καιρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.255 13-01-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω δεν εχω πληρη εικονα, να πω την αληθεια. Ποιοι και πως δηλαδη. Θα μαθουμε φανταζομαι, εν καιρω. Click για ανάπτυξη... πραγματι εχουμε μερες...αλλα οπως ειπα και στη Νεκταρια εχω μια επαγγελματικη υποχρεωση εκεινο το βραδυ που θελω να αποφυγω αλλα πρεπει να ξερω σιγουρα προκειμενου να κανω την νιξη... (πως γραφεται η "νιξη"?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:24 Η Νεκταρια έγραψε: #3.256 13-01-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να ρωτησω κατι... Η Νεκταρια δεν διοργανωνει την εξοδο στο Κουκλακι? Τελικα καλεστηκαν κι άλλοι? Οταν θα εχουμε καποια εικονα να ξερουμε? Θελω να δω τι θα κανω κι εγω με τη δουλεια μου γι'άυτο ρωτω Click για ανάπτυξη... Θα ειμαστε εγω η Χριστινα,εσυ,ο Παυλος,η Κατερινα με τη μαμα της,η Στελλα και να το πουμε και στην Αναστασια .Αν ειμαστε οκ να το πω στην Κατερινα να κλεισει τραπεζι μια που μενει εκει διπλα δλδ στο Χαλανδρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:26 Ο EL GATO έγραψε: #3.257 13-01-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε εγω η Χριστινα,εσυ,ο Παυλος,η Κατερινα με τη μαμα της,η Στελλα και να το πουμε και στην Αναστασια .Αν ειμαστε οκ να το πω στην Κατερινα να κλεισει τραπεζι μια που μενει εκει διπλα δλδ στο Χαλανδρι. Click για ανάπτυξη... Κλειστε το τραπεζι, απλα για μενα εξακολουθει να ισχυει αυτο που εχω πει. Ας ρωτησει οποιος κλεισει, αν υπαρχει θεμα για ενα ατομο πανω κατω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.258 13-01-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε εγω η Χριστινα,εσυ,ο Παυλος,η Κατερινα με τη μαμα της,η Στελλα και να το πουμε και στην Αναστασια .Αν ειμαστε οκ να το πω στην Κατερινα να κλεισει τραπεζι μια που μενει εκει διπλα δλδ στο Χαλανδρι. Click για ανάπτυξη... Θα το πεις εσυ στην Αναστασια ε? Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κλειστε το τραπεζι, απλα για μενα εξακολουθει να ισχυει αυτο που εχω πει. Ας ρωτησει οποιος κλεισει, αν υπαρχει θεμα για ενα ατομο πανω κατω. Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει σιγουρα...καλυτερα ενα παραπανω παρα λιγοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.259 13-01-09 13:29 Παυλο θα ειμαστε 7 γυναικες κι εσυ Αν δεν ερθεις θα εισαι χαζοςπολλοι θα ηθελαν να ειναι στη θεση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.260 13-01-09 13:32 παντως χωρις πλακα αν αισθανεσαι αβολα, αν ερθει η Αναστασια μπορει να ερθει με τον Ηλια τον αντρα της και να εχεις παρειτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 162 163 164 165 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 163 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 163 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: [/b][/u] Τι εννοείς? Click για ανάπτυξη... Εννοώ πως μέσω ιντερνετ δεν μπορώ να κλείσω για το γατάκι.Πριν που μίλησα μου είπαν πως όταν κλείσω το εισητήριο απο το νετ,τους παίρνω τηλ.και δηλώνω και το γατάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:28 Η Raisa έγραψε: #3.246 13-01-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Προφανως πως θα επιστρεψει με τον Duran. Ξερεις, τι διαστασεις πρεπει να εχει η γατοφορος κλπ κλπ. Click για ανάπτυξη... Θα κλείσεις εισιτήριο και θα πεις ότι θα έχεις και γατοφόρο μαζί σου. Το γατάκι πρέπει να έχει τσιπάκι και βιβλιάριο και να είναι πάνω από 3 μηνών αν θυμάμαι καλά... Πληρώνεις περίπου 5 ευρώ για το γατάκι που θα έχεις μαζί. Απλώς το γατάκι μαζί με την γατοφόρο δεν πρέπει να είναι πάνω από 5-6 κιλά. Αν θέλεις πάρε τηλέφωνο στην εταιρία και θα σου πουν ακριβώς πώς έχουν τα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:29 Ο EL GATO έγραψε: #3.247 13-01-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εννοώ πως μέσω ιντερνετ δεν μπορώ να κλείσω για το γατάκι.Πριν που μίλησα μου είπαν πως όταν κλείσω το εισητήριο απο το νετ,τους παίρνω τηλ.και δηλώνω και το γατάκι. Click για ανάπτυξη... Α........! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:30 Η Raisa έγραψε: #3.248 13-01-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εννοώ πως μέσω ιντερνετ δεν μπορώ να κλείσω για το γατάκι.Πριν που μίλησα μου είπαν πως όταν κλείσω το εισητήριο απο το νετ,τους παίρνω τηλ.και δηλώνω και το γατάκι. Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω ακριβώς τη διαδικασία όταν πάει στην καμπίνα το γατάκι...αλλά από την άλλη ξέρω κόσμο που ταξίδεψε με γατοφόρο δίχως να το έχει δηλώσει από πριν....εσύ για καλό και για κακό πάρε τηλέφωνο και δήλωσε ότι θα έχεις γατάκι μαζί σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:36 Η ESTELLE έγραψε: #3.249 13-01-09 11:36 Τσιπάκι χρειάζεται μόνο για εξωτερικό.Για Ελλάδα θέλει μόνο το βιβλιάριο και να μην είναι πάνω απο 8 κιλά γατα και γατοφόρος.Τα θυμάμαι αυτά απο όταν φέραμε την Cammy.Mε την κράτηση δεν θυμόμουν τί κάνω πρώτα...Τώρα οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:38 Ο EL GATO έγραψε: #3.250 13-01-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τσιπάκι χρειάζεται μόνο για εξωτερικό.Για Ελλάδα θέλει μόνο το βιβλιάριο και να μην είναι πάνω απο 8 κιλά γατα και γατοφόρος.Τα θυμάμαι αυτά απο όταν φέραμε την Cammy.Mε την κράτηση δεν θυμόμουν τί κάνω πρώτα...Τώρα οκ! Click για ανάπτυξη... Αντε, ποιος στη χαρη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:40 Η moukelis έγραψε: #3.251 13-01-09 11:40 Παιδια αν ειναι κατω απο τριων μηνων το γατακι;Δεν ηξερα οτι εχει τετοιο περιορισμο κι ελεγα να ταξιδεψω με τα μωρα στην καμπινα το Πασχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:44 Η ESTELLE έγραψε: #3.252 13-01-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια αν ειναι κατω απο τριων μηνων το γατακι;Δεν ηξερα οτι εχει τετοιο περιορισμο κι ελεγα να ταξιδεψω με τα μωρα στην καμπινα το Πασχα. Click για ανάπτυξη... Συνήθως Δώρα λένε να είναι 3 μηνών και πάνω για να έχουν κάνει και το αντιλυσσικό.Eντάξει,όταν έφερε ο άντρας μου τη μικρή ούτε το κοιτάξαν αυτό.Ηταν κοντά στα 2,5 μηνών οπότε δεν το είχαμε κάνει ακόμα το αντιλυσσικό αλλά δεν δημιούργηθηκε πρόβλημα.Τώρα για τόσο μωρά δεν ξέρω τί γίνεται.Θα πρέπει να ρωτήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.253 13-01-09 13:05 Να ρωτησω κατι... Η Νεκταρια δεν διοργανωνει την εξοδο στο Κουκλακι? Τελικα καλεστηκαν κι άλλοι? Οταν θα εχουμε καποια εικονα να ξερουμε? Θελω να δω τι θα κανω κι εγω με τη δουλεια μου γι'άυτο ρωτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:14 Ο EL GATO έγραψε: #3.254 13-01-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να ρωτησω κατι... Η Νεκταρια δεν διοργανωνει την εξοδο στο Κουκλακι? Τελικα καλεστηκαν κι άλλοι? Οταν θα εχουμε καποια εικονα να ξερουμε? Θελω να δω τι θα κανω κι εγω με τη δουλεια μου γι'άυτο ρωτω Click για ανάπτυξη... Και γω δεν εχω πληρη εικονα, να πω την αληθεια. Ποιοι και πως δηλαδη. Θα μαθουμε φανταζομαι, εν καιρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.255 13-01-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω δεν εχω πληρη εικονα, να πω την αληθεια. Ποιοι και πως δηλαδη. Θα μαθουμε φανταζομαι, εν καιρω. Click για ανάπτυξη... πραγματι εχουμε μερες...αλλα οπως ειπα και στη Νεκταρια εχω μια επαγγελματικη υποχρεωση εκεινο το βραδυ που θελω να αποφυγω αλλα πρεπει να ξερω σιγουρα προκειμενου να κανω την νιξη... (πως γραφεται η "νιξη"?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:24 Η Νεκταρια έγραψε: #3.256 13-01-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να ρωτησω κατι... Η Νεκταρια δεν διοργανωνει την εξοδο στο Κουκλακι? Τελικα καλεστηκαν κι άλλοι? Οταν θα εχουμε καποια εικονα να ξερουμε? Θελω να δω τι θα κανω κι εγω με τη δουλεια μου γι'άυτο ρωτω Click για ανάπτυξη... Θα ειμαστε εγω η Χριστινα,εσυ,ο Παυλος,η Κατερινα με τη μαμα της,η Στελλα και να το πουμε και στην Αναστασια .Αν ειμαστε οκ να το πω στην Κατερινα να κλεισει τραπεζι μια που μενει εκει διπλα δλδ στο Χαλανδρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:26 Ο EL GATO έγραψε: #3.257 13-01-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε εγω η Χριστινα,εσυ,ο Παυλος,η Κατερινα με τη μαμα της,η Στελλα και να το πουμε και στην Αναστασια .Αν ειμαστε οκ να το πω στην Κατερινα να κλεισει τραπεζι μια που μενει εκει διπλα δλδ στο Χαλανδρι. Click για ανάπτυξη... Κλειστε το τραπεζι, απλα για μενα εξακολουθει να ισχυει αυτο που εχω πει. Ας ρωτησει οποιος κλεισει, αν υπαρχει θεμα για ενα ατομο πανω κατω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.258 13-01-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε εγω η Χριστινα,εσυ,ο Παυλος,η Κατερινα με τη μαμα της,η Στελλα και να το πουμε και στην Αναστασια .Αν ειμαστε οκ να το πω στην Κατερινα να κλεισει τραπεζι μια που μενει εκει διπλα δλδ στο Χαλανδρι. Click για ανάπτυξη... Θα το πεις εσυ στην Αναστασια ε? Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κλειστε το τραπεζι, απλα για μενα εξακολουθει να ισχυει αυτο που εχω πει. Ας ρωτησει οποιος κλεισει, αν υπαρχει θεμα για ενα ατομο πανω κατω. Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει σιγουρα...καλυτερα ενα παραπανω παρα λιγοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.259 13-01-09 13:29 Παυλο θα ειμαστε 7 γυναικες κι εσυ Αν δεν ερθεις θα εισαι χαζοςπολλοι θα ηθελαν να ειναι στη θεση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.260 13-01-09 13:32 παντως χωρις πλακα αν αισθανεσαι αβολα, αν ερθει η Αναστασια μπορει να ερθει με τον Ηλια τον αντρα της και να εχεις παρειτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 162 163 164 165 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 163 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 163 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Προφανως πως θα επιστρεψει με τον Duran. Ξερεις, τι διαστασεις πρεπει να εχει η γατοφορος κλπ κλπ. Click για ανάπτυξη... Θα κλείσεις εισιτήριο και θα πεις ότι θα έχεις και γατοφόρο μαζί σου. Το γατάκι πρέπει να έχει τσιπάκι και βιβλιάριο και να είναι πάνω από 3 μηνών αν θυμάμαι καλά... Πληρώνεις περίπου 5 ευρώ για το γατάκι που θα έχεις μαζί. Απλώς το γατάκι μαζί με την γατοφόρο δεν πρέπει να είναι πάνω από 5-6 κιλά. Αν θέλεις πάρε τηλέφωνο στην εταιρία και θα σου πουν ακριβώς πώς έχουν τα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:29 Ο EL GATO έγραψε: #3.247 13-01-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εννοώ πως μέσω ιντερνετ δεν μπορώ να κλείσω για το γατάκι.Πριν που μίλησα μου είπαν πως όταν κλείσω το εισητήριο απο το νετ,τους παίρνω τηλ.και δηλώνω και το γατάκι. Click για ανάπτυξη... Α........! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:30 Η Raisa έγραψε: #3.248 13-01-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εννοώ πως μέσω ιντερνετ δεν μπορώ να κλείσω για το γατάκι.Πριν που μίλησα μου είπαν πως όταν κλείσω το εισητήριο απο το νετ,τους παίρνω τηλ.και δηλώνω και το γατάκι. Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω ακριβώς τη διαδικασία όταν πάει στην καμπίνα το γατάκι...αλλά από την άλλη ξέρω κόσμο που ταξίδεψε με γατοφόρο δίχως να το έχει δηλώσει από πριν....εσύ για καλό και για κακό πάρε τηλέφωνο και δήλωσε ότι θα έχεις γατάκι μαζί σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:36 Η ESTELLE έγραψε: #3.249 13-01-09 11:36 Τσιπάκι χρειάζεται μόνο για εξωτερικό.Για Ελλάδα θέλει μόνο το βιβλιάριο και να μην είναι πάνω απο 8 κιλά γατα και γατοφόρος.Τα θυμάμαι αυτά απο όταν φέραμε την Cammy.Mε την κράτηση δεν θυμόμουν τί κάνω πρώτα...Τώρα οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:38 Ο EL GATO έγραψε: #3.250 13-01-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τσιπάκι χρειάζεται μόνο για εξωτερικό.Για Ελλάδα θέλει μόνο το βιβλιάριο και να μην είναι πάνω απο 8 κιλά γατα και γατοφόρος.Τα θυμάμαι αυτά απο όταν φέραμε την Cammy.Mε την κράτηση δεν θυμόμουν τί κάνω πρώτα...Τώρα οκ! Click για ανάπτυξη... Αντε, ποιος στη χαρη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:40 Η moukelis έγραψε: #3.251 13-01-09 11:40 Παιδια αν ειναι κατω απο τριων μηνων το γατακι;Δεν ηξερα οτι εχει τετοιο περιορισμο κι ελεγα να ταξιδεψω με τα μωρα στην καμπινα το Πασχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:44 Η ESTELLE έγραψε: #3.252 13-01-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια αν ειναι κατω απο τριων μηνων το γατακι;Δεν ηξερα οτι εχει τετοιο περιορισμο κι ελεγα να ταξιδεψω με τα μωρα στην καμπινα το Πασχα. Click για ανάπτυξη... Συνήθως Δώρα λένε να είναι 3 μηνών και πάνω για να έχουν κάνει και το αντιλυσσικό.Eντάξει,όταν έφερε ο άντρας μου τη μικρή ούτε το κοιτάξαν αυτό.Ηταν κοντά στα 2,5 μηνών οπότε δεν το είχαμε κάνει ακόμα το αντιλυσσικό αλλά δεν δημιούργηθηκε πρόβλημα.Τώρα για τόσο μωρά δεν ξέρω τί γίνεται.Θα πρέπει να ρωτήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.253 13-01-09 13:05 Να ρωτησω κατι... Η Νεκταρια δεν διοργανωνει την εξοδο στο Κουκλακι? Τελικα καλεστηκαν κι άλλοι? Οταν θα εχουμε καποια εικονα να ξερουμε? Θελω να δω τι θα κανω κι εγω με τη δουλεια μου γι'άυτο ρωτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:14 Ο EL GATO έγραψε: #3.254 13-01-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να ρωτησω κατι... Η Νεκταρια δεν διοργανωνει την εξοδο στο Κουκλακι? Τελικα καλεστηκαν κι άλλοι? Οταν θα εχουμε καποια εικονα να ξερουμε? Θελω να δω τι θα κανω κι εγω με τη δουλεια μου γι'άυτο ρωτω Click για ανάπτυξη... Και γω δεν εχω πληρη εικονα, να πω την αληθεια. Ποιοι και πως δηλαδη. Θα μαθουμε φανταζομαι, εν καιρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.255 13-01-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω δεν εχω πληρη εικονα, να πω την αληθεια. Ποιοι και πως δηλαδη. Θα μαθουμε φανταζομαι, εν καιρω. Click για ανάπτυξη... πραγματι εχουμε μερες...αλλα οπως ειπα και στη Νεκταρια εχω μια επαγγελματικη υποχρεωση εκεινο το βραδυ που θελω να αποφυγω αλλα πρεπει να ξερω σιγουρα προκειμενου να κανω την νιξη... (πως γραφεται η "νιξη"?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:24 Η Νεκταρια έγραψε: #3.256 13-01-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να ρωτησω κατι... Η Νεκταρια δεν διοργανωνει την εξοδο στο Κουκλακι? Τελικα καλεστηκαν κι άλλοι? Οταν θα εχουμε καποια εικονα να ξερουμε? Θελω να δω τι θα κανω κι εγω με τη δουλεια μου γι'άυτο ρωτω Click για ανάπτυξη... Θα ειμαστε εγω η Χριστινα,εσυ,ο Παυλος,η Κατερινα με τη μαμα της,η Στελλα και να το πουμε και στην Αναστασια .Αν ειμαστε οκ να το πω στην Κατερινα να κλεισει τραπεζι μια που μενει εκει διπλα δλδ στο Χαλανδρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:26 Ο EL GATO έγραψε: #3.257 13-01-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε εγω η Χριστινα,εσυ,ο Παυλος,η Κατερινα με τη μαμα της,η Στελλα και να το πουμε και στην Αναστασια .Αν ειμαστε οκ να το πω στην Κατερινα να κλεισει τραπεζι μια που μενει εκει διπλα δλδ στο Χαλανδρι. Click για ανάπτυξη... Κλειστε το τραπεζι, απλα για μενα εξακολουθει να ισχυει αυτο που εχω πει. Ας ρωτησει οποιος κλεισει, αν υπαρχει θεμα για ενα ατομο πανω κατω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.258 13-01-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε εγω η Χριστινα,εσυ,ο Παυλος,η Κατερινα με τη μαμα της,η Στελλα και να το πουμε και στην Αναστασια .Αν ειμαστε οκ να το πω στην Κατερινα να κλεισει τραπεζι μια που μενει εκει διπλα δλδ στο Χαλανδρι. Click για ανάπτυξη... Θα το πεις εσυ στην Αναστασια ε? Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κλειστε το τραπεζι, απλα για μενα εξακολουθει να ισχυει αυτο που εχω πει. Ας ρωτησει οποιος κλεισει, αν υπαρχει θεμα για ενα ατομο πανω κατω. Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει σιγουρα...καλυτερα ενα παραπανω παρα λιγοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.259 13-01-09 13:29 Παυλο θα ειμαστε 7 γυναικες κι εσυ Αν δεν ερθεις θα εισαι χαζοςπολλοι θα ηθελαν να ειναι στη θεση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.260 13-01-09 13:32 παντως χωρις πλακα αν αισθανεσαι αβολα, αν ερθει η Αναστασια μπορει να ερθει με τον Ηλια τον αντρα της και να εχεις παρειτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 162 163 164 165 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 163 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 163 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εννοώ πως μέσω ιντερνετ δεν μπορώ να κλείσω για το γατάκι.Πριν που μίλησα μου είπαν πως όταν κλείσω το εισητήριο απο το νετ,τους παίρνω τηλ.και δηλώνω και το γατάκι. Click για ανάπτυξη... Α........! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:30 Η Raisa έγραψε: #3.248 13-01-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εννοώ πως μέσω ιντερνετ δεν μπορώ να κλείσω για το γατάκι.Πριν που μίλησα μου είπαν πως όταν κλείσω το εισητήριο απο το νετ,τους παίρνω τηλ.και δηλώνω και το γατάκι. Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω ακριβώς τη διαδικασία όταν πάει στην καμπίνα το γατάκι...αλλά από την άλλη ξέρω κόσμο που ταξίδεψε με γατοφόρο δίχως να το έχει δηλώσει από πριν....εσύ για καλό και για κακό πάρε τηλέφωνο και δήλωσε ότι θα έχεις γατάκι μαζί σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:36 Η ESTELLE έγραψε: #3.249 13-01-09 11:36 Τσιπάκι χρειάζεται μόνο για εξωτερικό.Για Ελλάδα θέλει μόνο το βιβλιάριο και να μην είναι πάνω απο 8 κιλά γατα και γατοφόρος.Τα θυμάμαι αυτά απο όταν φέραμε την Cammy.Mε την κράτηση δεν θυμόμουν τί κάνω πρώτα...Τώρα οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:38 Ο EL GATO έγραψε: #3.250 13-01-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τσιπάκι χρειάζεται μόνο για εξωτερικό.Για Ελλάδα θέλει μόνο το βιβλιάριο και να μην είναι πάνω απο 8 κιλά γατα και γατοφόρος.Τα θυμάμαι αυτά απο όταν φέραμε την Cammy.Mε την κράτηση δεν θυμόμουν τί κάνω πρώτα...Τώρα οκ! Click για ανάπτυξη... Αντε, ποιος στη χαρη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:40 Η moukelis έγραψε: #3.251 13-01-09 11:40 Παιδια αν ειναι κατω απο τριων μηνων το γατακι;Δεν ηξερα οτι εχει τετοιο περιορισμο κι ελεγα να ταξιδεψω με τα μωρα στην καμπινα το Πασχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:44 Η ESTELLE έγραψε: #3.252 13-01-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια αν ειναι κατω απο τριων μηνων το γατακι;Δεν ηξερα οτι εχει τετοιο περιορισμο κι ελεγα να ταξιδεψω με τα μωρα στην καμπινα το Πασχα. Click για ανάπτυξη... Συνήθως Δώρα λένε να είναι 3 μηνών και πάνω για να έχουν κάνει και το αντιλυσσικό.Eντάξει,όταν έφερε ο άντρας μου τη μικρή ούτε το κοιτάξαν αυτό.Ηταν κοντά στα 2,5 μηνών οπότε δεν το είχαμε κάνει ακόμα το αντιλυσσικό αλλά δεν δημιούργηθηκε πρόβλημα.Τώρα για τόσο μωρά δεν ξέρω τί γίνεται.Θα πρέπει να ρωτήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.253 13-01-09 13:05 Να ρωτησω κατι... Η Νεκταρια δεν διοργανωνει την εξοδο στο Κουκλακι? Τελικα καλεστηκαν κι άλλοι? Οταν θα εχουμε καποια εικονα να ξερουμε? Θελω να δω τι θα κανω κι εγω με τη δουλεια μου γι'άυτο ρωτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:14 Ο EL GATO έγραψε: #3.254 13-01-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να ρωτησω κατι... Η Νεκταρια δεν διοργανωνει την εξοδο στο Κουκλακι? Τελικα καλεστηκαν κι άλλοι? Οταν θα εχουμε καποια εικονα να ξερουμε? Θελω να δω τι θα κανω κι εγω με τη δουλεια μου γι'άυτο ρωτω Click για ανάπτυξη... Και γω δεν εχω πληρη εικονα, να πω την αληθεια. Ποιοι και πως δηλαδη. Θα μαθουμε φανταζομαι, εν καιρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.255 13-01-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω δεν εχω πληρη εικονα, να πω την αληθεια. Ποιοι και πως δηλαδη. Θα μαθουμε φανταζομαι, εν καιρω. Click για ανάπτυξη... πραγματι εχουμε μερες...αλλα οπως ειπα και στη Νεκταρια εχω μια επαγγελματικη υποχρεωση εκεινο το βραδυ που θελω να αποφυγω αλλα πρεπει να ξερω σιγουρα προκειμενου να κανω την νιξη... (πως γραφεται η "νιξη"?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:24 Η Νεκταρια έγραψε: #3.256 13-01-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να ρωτησω κατι... Η Νεκταρια δεν διοργανωνει την εξοδο στο Κουκλακι? Τελικα καλεστηκαν κι άλλοι? Οταν θα εχουμε καποια εικονα να ξερουμε? Θελω να δω τι θα κανω κι εγω με τη δουλεια μου γι'άυτο ρωτω Click για ανάπτυξη... Θα ειμαστε εγω η Χριστινα,εσυ,ο Παυλος,η Κατερινα με τη μαμα της,η Στελλα και να το πουμε και στην Αναστασια .Αν ειμαστε οκ να το πω στην Κατερινα να κλεισει τραπεζι μια που μενει εκει διπλα δλδ στο Χαλανδρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:26 Ο EL GATO έγραψε: #3.257 13-01-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε εγω η Χριστινα,εσυ,ο Παυλος,η Κατερινα με τη μαμα της,η Στελλα και να το πουμε και στην Αναστασια .Αν ειμαστε οκ να το πω στην Κατερινα να κλεισει τραπεζι μια που μενει εκει διπλα δλδ στο Χαλανδρι. Click για ανάπτυξη... Κλειστε το τραπεζι, απλα για μενα εξακολουθει να ισχυει αυτο που εχω πει. Ας ρωτησει οποιος κλεισει, αν υπαρχει θεμα για ενα ατομο πανω κατω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.258 13-01-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε εγω η Χριστινα,εσυ,ο Παυλος,η Κατερινα με τη μαμα της,η Στελλα και να το πουμε και στην Αναστασια .Αν ειμαστε οκ να το πω στην Κατερινα να κλεισει τραπεζι μια που μενει εκει διπλα δλδ στο Χαλανδρι. Click για ανάπτυξη... Θα το πεις εσυ στην Αναστασια ε? Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κλειστε το τραπεζι, απλα για μενα εξακολουθει να ισχυει αυτο που εχω πει. Ας ρωτησει οποιος κλεισει, αν υπαρχει θεμα για ενα ατομο πανω κατω. Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει σιγουρα...καλυτερα ενα παραπανω παρα λιγοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.259 13-01-09 13:29 Παυλο θα ειμαστε 7 γυναικες κι εσυ Αν δεν ερθεις θα εισαι χαζοςπολλοι θα ηθελαν να ειναι στη θεση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.260 13-01-09 13:32 παντως χωρις πλακα αν αισθανεσαι αβολα, αν ερθει η Αναστασια μπορει να ερθει με τον Ηλια τον αντρα της και να εχεις παρειτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 162 163 164 165 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 163 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 163 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Εννοώ πως μέσω ιντερνετ δεν μπορώ να κλείσω για το γατάκι.Πριν που μίλησα μου είπαν πως όταν κλείσω το εισητήριο απο το νετ,τους παίρνω τηλ.και δηλώνω και το γατάκι. Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω ακριβώς τη διαδικασία όταν πάει στην καμπίνα το γατάκι...αλλά από την άλλη ξέρω κόσμο που ταξίδεψε με γατοφόρο δίχως να το έχει δηλώσει από πριν....εσύ για καλό και για κακό πάρε τηλέφωνο και δήλωσε ότι θα έχεις γατάκι μαζί σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:36 Η ESTELLE έγραψε: #3.249 13-01-09 11:36 Τσιπάκι χρειάζεται μόνο για εξωτερικό.Για Ελλάδα θέλει μόνο το βιβλιάριο και να μην είναι πάνω απο 8 κιλά γατα και γατοφόρος.Τα θυμάμαι αυτά απο όταν φέραμε την Cammy.Mε την κράτηση δεν θυμόμουν τί κάνω πρώτα...Τώρα οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:38 Ο EL GATO έγραψε: #3.250 13-01-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τσιπάκι χρειάζεται μόνο για εξωτερικό.Για Ελλάδα θέλει μόνο το βιβλιάριο και να μην είναι πάνω απο 8 κιλά γατα και γατοφόρος.Τα θυμάμαι αυτά απο όταν φέραμε την Cammy.Mε την κράτηση δεν θυμόμουν τί κάνω πρώτα...Τώρα οκ! Click για ανάπτυξη... Αντε, ποιος στη χαρη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:40 Η moukelis έγραψε: #3.251 13-01-09 11:40 Παιδια αν ειναι κατω απο τριων μηνων το γατακι;Δεν ηξερα οτι εχει τετοιο περιορισμο κι ελεγα να ταξιδεψω με τα μωρα στην καμπινα το Πασχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:44 Η ESTELLE έγραψε: #3.252 13-01-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια αν ειναι κατω απο τριων μηνων το γατακι;Δεν ηξερα οτι εχει τετοιο περιορισμο κι ελεγα να ταξιδεψω με τα μωρα στην καμπινα το Πασχα. Click για ανάπτυξη... Συνήθως Δώρα λένε να είναι 3 μηνών και πάνω για να έχουν κάνει και το αντιλυσσικό.Eντάξει,όταν έφερε ο άντρας μου τη μικρή ούτε το κοιτάξαν αυτό.Ηταν κοντά στα 2,5 μηνών οπότε δεν το είχαμε κάνει ακόμα το αντιλυσσικό αλλά δεν δημιούργηθηκε πρόβλημα.Τώρα για τόσο μωρά δεν ξέρω τί γίνεται.Θα πρέπει να ρωτήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.253 13-01-09 13:05 Να ρωτησω κατι... Η Νεκταρια δεν διοργανωνει την εξοδο στο Κουκλακι? Τελικα καλεστηκαν κι άλλοι? Οταν θα εχουμε καποια εικονα να ξερουμε? Θελω να δω τι θα κανω κι εγω με τη δουλεια μου γι'άυτο ρωτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:14 Ο EL GATO έγραψε: #3.254 13-01-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να ρωτησω κατι... Η Νεκταρια δεν διοργανωνει την εξοδο στο Κουκλακι? Τελικα καλεστηκαν κι άλλοι? Οταν θα εχουμε καποια εικονα να ξερουμε? Θελω να δω τι θα κανω κι εγω με τη δουλεια μου γι'άυτο ρωτω Click για ανάπτυξη... Και γω δεν εχω πληρη εικονα, να πω την αληθεια. Ποιοι και πως δηλαδη. Θα μαθουμε φανταζομαι, εν καιρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.255 13-01-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω δεν εχω πληρη εικονα, να πω την αληθεια. Ποιοι και πως δηλαδη. Θα μαθουμε φανταζομαι, εν καιρω. Click για ανάπτυξη... πραγματι εχουμε μερες...αλλα οπως ειπα και στη Νεκταρια εχω μια επαγγελματικη υποχρεωση εκεινο το βραδυ που θελω να αποφυγω αλλα πρεπει να ξερω σιγουρα προκειμενου να κανω την νιξη... (πως γραφεται η "νιξη"?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:24 Η Νεκταρια έγραψε: #3.256 13-01-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να ρωτησω κατι... Η Νεκταρια δεν διοργανωνει την εξοδο στο Κουκλακι? Τελικα καλεστηκαν κι άλλοι? Οταν θα εχουμε καποια εικονα να ξερουμε? Θελω να δω τι θα κανω κι εγω με τη δουλεια μου γι'άυτο ρωτω Click για ανάπτυξη... Θα ειμαστε εγω η Χριστινα,εσυ,ο Παυλος,η Κατερινα με τη μαμα της,η Στελλα και να το πουμε και στην Αναστασια .Αν ειμαστε οκ να το πω στην Κατερινα να κλεισει τραπεζι μια που μενει εκει διπλα δλδ στο Χαλανδρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:26 Ο EL GATO έγραψε: #3.257 13-01-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε εγω η Χριστινα,εσυ,ο Παυλος,η Κατερινα με τη μαμα της,η Στελλα και να το πουμε και στην Αναστασια .Αν ειμαστε οκ να το πω στην Κατερινα να κλεισει τραπεζι μια που μενει εκει διπλα δλδ στο Χαλανδρι. Click για ανάπτυξη... Κλειστε το τραπεζι, απλα για μενα εξακολουθει να ισχυει αυτο που εχω πει. Ας ρωτησει οποιος κλεισει, αν υπαρχει θεμα για ενα ατομο πανω κατω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.258 13-01-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε εγω η Χριστινα,εσυ,ο Παυλος,η Κατερινα με τη μαμα της,η Στελλα και να το πουμε και στην Αναστασια .Αν ειμαστε οκ να το πω στην Κατερινα να κλεισει τραπεζι μια που μενει εκει διπλα δλδ στο Χαλανδρι. Click για ανάπτυξη... Θα το πεις εσυ στην Αναστασια ε? Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κλειστε το τραπεζι, απλα για μενα εξακολουθει να ισχυει αυτο που εχω πει. Ας ρωτησει οποιος κλεισει, αν υπαρχει θεμα για ενα ατομο πανω κατω. Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει σιγουρα...καλυτερα ενα παραπανω παρα λιγοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.259 13-01-09 13:29 Παυλο θα ειμαστε 7 γυναικες κι εσυ Αν δεν ερθεις θα εισαι χαζοςπολλοι θα ηθελαν να ειναι στη θεση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.260 13-01-09 13:32 παντως χωρις πλακα αν αισθανεσαι αβολα, αν ερθει η Αναστασια μπορει να ερθει με τον Ηλια τον αντρα της και να εχεις παρειτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 162 163 164 165 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 163 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 163 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τσιπάκι χρειάζεται μόνο για εξωτερικό.Για Ελλάδα θέλει μόνο το βιβλιάριο και να μην είναι πάνω απο 8 κιλά γατα και γατοφόρος.Τα θυμάμαι αυτά απο όταν φέραμε την Cammy.Mε την κράτηση δεν θυμόμουν τί κάνω πρώτα...Τώρα οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:38 Ο EL GATO έγραψε: #3.250 13-01-09 11:38 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τσιπάκι χρειάζεται μόνο για εξωτερικό.Για Ελλάδα θέλει μόνο το βιβλιάριο και να μην είναι πάνω απο 8 κιλά γατα και γατοφόρος.Τα θυμάμαι αυτά απο όταν φέραμε την Cammy.Mε την κράτηση δεν θυμόμουν τί κάνω πρώτα...Τώρα οκ! Click για ανάπτυξη... Αντε, ποιος στη χαρη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:40 Η moukelis έγραψε: #3.251 13-01-09 11:40 Παιδια αν ειναι κατω απο τριων μηνων το γατακι;Δεν ηξερα οτι εχει τετοιο περιορισμο κι ελεγα να ταξιδεψω με τα μωρα στην καμπινα το Πασχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:44 Η ESTELLE έγραψε: #3.252 13-01-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια αν ειναι κατω απο τριων μηνων το γατακι;Δεν ηξερα οτι εχει τετοιο περιορισμο κι ελεγα να ταξιδεψω με τα μωρα στην καμπινα το Πασχα. Click για ανάπτυξη... Συνήθως Δώρα λένε να είναι 3 μηνών και πάνω για να έχουν κάνει και το αντιλυσσικό.Eντάξει,όταν έφερε ο άντρας μου τη μικρή ούτε το κοιτάξαν αυτό.Ηταν κοντά στα 2,5 μηνών οπότε δεν το είχαμε κάνει ακόμα το αντιλυσσικό αλλά δεν δημιούργηθηκε πρόβλημα.Τώρα για τόσο μωρά δεν ξέρω τί γίνεται.Θα πρέπει να ρωτήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.253 13-01-09 13:05 Να ρωτησω κατι... Η Νεκταρια δεν διοργανωνει την εξοδο στο Κουκλακι? Τελικα καλεστηκαν κι άλλοι? Οταν θα εχουμε καποια εικονα να ξερουμε? Θελω να δω τι θα κανω κι εγω με τη δουλεια μου γι'άυτο ρωτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:14 Ο EL GATO έγραψε: #3.254 13-01-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να ρωτησω κατι... Η Νεκταρια δεν διοργανωνει την εξοδο στο Κουκλακι? Τελικα καλεστηκαν κι άλλοι? Οταν θα εχουμε καποια εικονα να ξερουμε? Θελω να δω τι θα κανω κι εγω με τη δουλεια μου γι'άυτο ρωτω Click για ανάπτυξη... Και γω δεν εχω πληρη εικονα, να πω την αληθεια. Ποιοι και πως δηλαδη. Θα μαθουμε φανταζομαι, εν καιρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.255 13-01-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω δεν εχω πληρη εικονα, να πω την αληθεια. Ποιοι και πως δηλαδη. Θα μαθουμε φανταζομαι, εν καιρω. Click για ανάπτυξη... πραγματι εχουμε μερες...αλλα οπως ειπα και στη Νεκταρια εχω μια επαγγελματικη υποχρεωση εκεινο το βραδυ που θελω να αποφυγω αλλα πρεπει να ξερω σιγουρα προκειμενου να κανω την νιξη... (πως γραφεται η "νιξη"?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:24 Η Νεκταρια έγραψε: #3.256 13-01-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να ρωτησω κατι... Η Νεκταρια δεν διοργανωνει την εξοδο στο Κουκλακι? Τελικα καλεστηκαν κι άλλοι? Οταν θα εχουμε καποια εικονα να ξερουμε? Θελω να δω τι θα κανω κι εγω με τη δουλεια μου γι'άυτο ρωτω Click για ανάπτυξη... Θα ειμαστε εγω η Χριστινα,εσυ,ο Παυλος,η Κατερινα με τη μαμα της,η Στελλα και να το πουμε και στην Αναστασια .Αν ειμαστε οκ να το πω στην Κατερινα να κλεισει τραπεζι μια που μενει εκει διπλα δλδ στο Χαλανδρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:26 Ο EL GATO έγραψε: #3.257 13-01-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε εγω η Χριστινα,εσυ,ο Παυλος,η Κατερινα με τη μαμα της,η Στελλα και να το πουμε και στην Αναστασια .Αν ειμαστε οκ να το πω στην Κατερινα να κλεισει τραπεζι μια που μενει εκει διπλα δλδ στο Χαλανδρι. Click για ανάπτυξη... Κλειστε το τραπεζι, απλα για μενα εξακολουθει να ισχυει αυτο που εχω πει. Ας ρωτησει οποιος κλεισει, αν υπαρχει θεμα για ενα ατομο πανω κατω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.258 13-01-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε εγω η Χριστινα,εσυ,ο Παυλος,η Κατερινα με τη μαμα της,η Στελλα και να το πουμε και στην Αναστασια .Αν ειμαστε οκ να το πω στην Κατερινα να κλεισει τραπεζι μια που μενει εκει διπλα δλδ στο Χαλανδρι. Click για ανάπτυξη... Θα το πεις εσυ στην Αναστασια ε? Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κλειστε το τραπεζι, απλα για μενα εξακολουθει να ισχυει αυτο που εχω πει. Ας ρωτησει οποιος κλεισει, αν υπαρχει θεμα για ενα ατομο πανω κατω. Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει σιγουρα...καλυτερα ενα παραπανω παρα λιγοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.259 13-01-09 13:29 Παυλο θα ειμαστε 7 γυναικες κι εσυ Αν δεν ερθεις θα εισαι χαζοςπολλοι θα ηθελαν να ειναι στη θεση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.260 13-01-09 13:32 παντως χωρις πλακα αν αισθανεσαι αβολα, αν ερθει η Αναστασια μπορει να ερθει με τον Ηλια τον αντρα της και να εχεις παρειτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 162 163 164 165 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 163 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 163 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Τσιπάκι χρειάζεται μόνο για εξωτερικό.Για Ελλάδα θέλει μόνο το βιβλιάριο και να μην είναι πάνω απο 8 κιλά γατα και γατοφόρος.Τα θυμάμαι αυτά απο όταν φέραμε την Cammy.Mε την κράτηση δεν θυμόμουν τί κάνω πρώτα...Τώρα οκ! Click για ανάπτυξη... Αντε, ποιος στη χαρη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:40 Η moukelis έγραψε: #3.251 13-01-09 11:40 Παιδια αν ειναι κατω απο τριων μηνων το γατακι;Δεν ηξερα οτι εχει τετοιο περιορισμο κι ελεγα να ταξιδεψω με τα μωρα στην καμπινα το Πασχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:44 Η ESTELLE έγραψε: #3.252 13-01-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια αν ειναι κατω απο τριων μηνων το γατακι;Δεν ηξερα οτι εχει τετοιο περιορισμο κι ελεγα να ταξιδεψω με τα μωρα στην καμπινα το Πασχα. Click για ανάπτυξη... Συνήθως Δώρα λένε να είναι 3 μηνών και πάνω για να έχουν κάνει και το αντιλυσσικό.Eντάξει,όταν έφερε ο άντρας μου τη μικρή ούτε το κοιτάξαν αυτό.Ηταν κοντά στα 2,5 μηνών οπότε δεν το είχαμε κάνει ακόμα το αντιλυσσικό αλλά δεν δημιούργηθηκε πρόβλημα.Τώρα για τόσο μωρά δεν ξέρω τί γίνεται.Θα πρέπει να ρωτήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.253 13-01-09 13:05 Να ρωτησω κατι... Η Νεκταρια δεν διοργανωνει την εξοδο στο Κουκλακι? Τελικα καλεστηκαν κι άλλοι? Οταν θα εχουμε καποια εικονα να ξερουμε? Θελω να δω τι θα κανω κι εγω με τη δουλεια μου γι'άυτο ρωτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:14 Ο EL GATO έγραψε: #3.254 13-01-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να ρωτησω κατι... Η Νεκταρια δεν διοργανωνει την εξοδο στο Κουκλακι? Τελικα καλεστηκαν κι άλλοι? Οταν θα εχουμε καποια εικονα να ξερουμε? Θελω να δω τι θα κανω κι εγω με τη δουλεια μου γι'άυτο ρωτω Click για ανάπτυξη... Και γω δεν εχω πληρη εικονα, να πω την αληθεια. Ποιοι και πως δηλαδη. Θα μαθουμε φανταζομαι, εν καιρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.255 13-01-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω δεν εχω πληρη εικονα, να πω την αληθεια. Ποιοι και πως δηλαδη. Θα μαθουμε φανταζομαι, εν καιρω. Click για ανάπτυξη... πραγματι εχουμε μερες...αλλα οπως ειπα και στη Νεκταρια εχω μια επαγγελματικη υποχρεωση εκεινο το βραδυ που θελω να αποφυγω αλλα πρεπει να ξερω σιγουρα προκειμενου να κανω την νιξη... (πως γραφεται η "νιξη"?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:24 Η Νεκταρια έγραψε: #3.256 13-01-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να ρωτησω κατι... Η Νεκταρια δεν διοργανωνει την εξοδο στο Κουκλακι? Τελικα καλεστηκαν κι άλλοι? Οταν θα εχουμε καποια εικονα να ξερουμε? Θελω να δω τι θα κανω κι εγω με τη δουλεια μου γι'άυτο ρωτω Click για ανάπτυξη... Θα ειμαστε εγω η Χριστινα,εσυ,ο Παυλος,η Κατερινα με τη μαμα της,η Στελλα και να το πουμε και στην Αναστασια .Αν ειμαστε οκ να το πω στην Κατερινα να κλεισει τραπεζι μια που μενει εκει διπλα δλδ στο Χαλανδρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:26 Ο EL GATO έγραψε: #3.257 13-01-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε εγω η Χριστινα,εσυ,ο Παυλος,η Κατερινα με τη μαμα της,η Στελλα και να το πουμε και στην Αναστασια .Αν ειμαστε οκ να το πω στην Κατερινα να κλεισει τραπεζι μια που μενει εκει διπλα δλδ στο Χαλανδρι. Click για ανάπτυξη... Κλειστε το τραπεζι, απλα για μενα εξακολουθει να ισχυει αυτο που εχω πει. Ας ρωτησει οποιος κλεισει, αν υπαρχει θεμα για ενα ατομο πανω κατω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.258 13-01-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε εγω η Χριστινα,εσυ,ο Παυλος,η Κατερινα με τη μαμα της,η Στελλα και να το πουμε και στην Αναστασια .Αν ειμαστε οκ να το πω στην Κατερινα να κλεισει τραπεζι μια που μενει εκει διπλα δλδ στο Χαλανδρι. Click για ανάπτυξη... Θα το πεις εσυ στην Αναστασια ε? Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κλειστε το τραπεζι, απλα για μενα εξακολουθει να ισχυει αυτο που εχω πει. Ας ρωτησει οποιος κλεισει, αν υπαρχει θεμα για ενα ατομο πανω κατω. Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει σιγουρα...καλυτερα ενα παραπανω παρα λιγοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.259 13-01-09 13:29 Παυλο θα ειμαστε 7 γυναικες κι εσυ Αν δεν ερθεις θα εισαι χαζοςπολλοι θα ηθελαν να ειναι στη θεση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.260 13-01-09 13:32 παντως χωρις πλακα αν αισθανεσαι αβολα, αν ερθει η Αναστασια μπορει να ερθει με τον Ηλια τον αντρα της και να εχεις παρειτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 162 163 164 165 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 163 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 163 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια αν ειναι κατω απο τριων μηνων το γατακι;Δεν ηξερα οτι εχει τετοιο περιορισμο κι ελεγα να ταξιδεψω με τα μωρα στην καμπινα το Πασχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 11:44 Η ESTELLE έγραψε: #3.252 13-01-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια αν ειναι κατω απο τριων μηνων το γατακι;Δεν ηξερα οτι εχει τετοιο περιορισμο κι ελεγα να ταξιδεψω με τα μωρα στην καμπινα το Πασχα. Click για ανάπτυξη... Συνήθως Δώρα λένε να είναι 3 μηνών και πάνω για να έχουν κάνει και το αντιλυσσικό.Eντάξει,όταν έφερε ο άντρας μου τη μικρή ούτε το κοιτάξαν αυτό.Ηταν κοντά στα 2,5 μηνών οπότε δεν το είχαμε κάνει ακόμα το αντιλυσσικό αλλά δεν δημιούργηθηκε πρόβλημα.Τώρα για τόσο μωρά δεν ξέρω τί γίνεται.Θα πρέπει να ρωτήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.253 13-01-09 13:05 Να ρωτησω κατι... Η Νεκταρια δεν διοργανωνει την εξοδο στο Κουκλακι? Τελικα καλεστηκαν κι άλλοι? Οταν θα εχουμε καποια εικονα να ξερουμε? Θελω να δω τι θα κανω κι εγω με τη δουλεια μου γι'άυτο ρωτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:14 Ο EL GATO έγραψε: #3.254 13-01-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να ρωτησω κατι... Η Νεκταρια δεν διοργανωνει την εξοδο στο Κουκλακι? Τελικα καλεστηκαν κι άλλοι? Οταν θα εχουμε καποια εικονα να ξερουμε? Θελω να δω τι θα κανω κι εγω με τη δουλεια μου γι'άυτο ρωτω Click για ανάπτυξη... Και γω δεν εχω πληρη εικονα, να πω την αληθεια. Ποιοι και πως δηλαδη. Θα μαθουμε φανταζομαι, εν καιρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.255 13-01-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω δεν εχω πληρη εικονα, να πω την αληθεια. Ποιοι και πως δηλαδη. Θα μαθουμε φανταζομαι, εν καιρω. Click για ανάπτυξη... πραγματι εχουμε μερες...αλλα οπως ειπα και στη Νεκταρια εχω μια επαγγελματικη υποχρεωση εκεινο το βραδυ που θελω να αποφυγω αλλα πρεπει να ξερω σιγουρα προκειμενου να κανω την νιξη... (πως γραφεται η "νιξη"?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:24 Η Νεκταρια έγραψε: #3.256 13-01-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να ρωτησω κατι... Η Νεκταρια δεν διοργανωνει την εξοδο στο Κουκλακι? Τελικα καλεστηκαν κι άλλοι? Οταν θα εχουμε καποια εικονα να ξερουμε? Θελω να δω τι θα κανω κι εγω με τη δουλεια μου γι'άυτο ρωτω Click για ανάπτυξη... Θα ειμαστε εγω η Χριστινα,εσυ,ο Παυλος,η Κατερινα με τη μαμα της,η Στελλα και να το πουμε και στην Αναστασια .Αν ειμαστε οκ να το πω στην Κατερινα να κλεισει τραπεζι μια που μενει εκει διπλα δλδ στο Χαλανδρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:26 Ο EL GATO έγραψε: #3.257 13-01-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε εγω η Χριστινα,εσυ,ο Παυλος,η Κατερινα με τη μαμα της,η Στελλα και να το πουμε και στην Αναστασια .Αν ειμαστε οκ να το πω στην Κατερινα να κλεισει τραπεζι μια που μενει εκει διπλα δλδ στο Χαλανδρι. Click για ανάπτυξη... Κλειστε το τραπεζι, απλα για μενα εξακολουθει να ισχυει αυτο που εχω πει. Ας ρωτησει οποιος κλεισει, αν υπαρχει θεμα για ενα ατομο πανω κατω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.258 13-01-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε εγω η Χριστινα,εσυ,ο Παυλος,η Κατερινα με τη μαμα της,η Στελλα και να το πουμε και στην Αναστασια .Αν ειμαστε οκ να το πω στην Κατερινα να κλεισει τραπεζι μια που μενει εκει διπλα δλδ στο Χαλανδρι. Click για ανάπτυξη... Θα το πεις εσυ στην Αναστασια ε? Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κλειστε το τραπεζι, απλα για μενα εξακολουθει να ισχυει αυτο που εχω πει. Ας ρωτησει οποιος κλεισει, αν υπαρχει θεμα για ενα ατομο πανω κατω. Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει σιγουρα...καλυτερα ενα παραπανω παρα λιγοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.259 13-01-09 13:29 Παυλο θα ειμαστε 7 γυναικες κι εσυ Αν δεν ερθεις θα εισαι χαζοςπολλοι θα ηθελαν να ειναι στη θεση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.260 13-01-09 13:32 παντως χωρις πλακα αν αισθανεσαι αβολα, αν ερθει η Αναστασια μπορει να ερθει με τον Ηλια τον αντρα της και να εχεις παρειτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 162 163 164 165 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 163 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 163 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παιδια αν ειναι κατω απο τριων μηνων το γατακι;Δεν ηξερα οτι εχει τετοιο περιορισμο κι ελεγα να ταξιδεψω με τα μωρα στην καμπινα το Πασχα. Click για ανάπτυξη... Συνήθως Δώρα λένε να είναι 3 μηνών και πάνω για να έχουν κάνει και το αντιλυσσικό.Eντάξει,όταν έφερε ο άντρας μου τη μικρή ούτε το κοιτάξαν αυτό.Ηταν κοντά στα 2,5 μηνών οπότε δεν το είχαμε κάνει ακόμα το αντιλυσσικό αλλά δεν δημιούργηθηκε πρόβλημα.Τώρα για τόσο μωρά δεν ξέρω τί γίνεται.Θα πρέπει να ρωτήσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.253 13-01-09 13:05 Να ρωτησω κατι... Η Νεκταρια δεν διοργανωνει την εξοδο στο Κουκλακι? Τελικα καλεστηκαν κι άλλοι? Οταν θα εχουμε καποια εικονα να ξερουμε? Θελω να δω τι θα κανω κι εγω με τη δουλεια μου γι'άυτο ρωτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:14 Ο EL GATO έγραψε: #3.254 13-01-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να ρωτησω κατι... Η Νεκταρια δεν διοργανωνει την εξοδο στο Κουκλακι? Τελικα καλεστηκαν κι άλλοι? Οταν θα εχουμε καποια εικονα να ξερουμε? Θελω να δω τι θα κανω κι εγω με τη δουλεια μου γι'άυτο ρωτω Click για ανάπτυξη... Και γω δεν εχω πληρη εικονα, να πω την αληθεια. Ποιοι και πως δηλαδη. Θα μαθουμε φανταζομαι, εν καιρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.255 13-01-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω δεν εχω πληρη εικονα, να πω την αληθεια. Ποιοι και πως δηλαδη. Θα μαθουμε φανταζομαι, εν καιρω. Click για ανάπτυξη... πραγματι εχουμε μερες...αλλα οπως ειπα και στη Νεκταρια εχω μια επαγγελματικη υποχρεωση εκεινο το βραδυ που θελω να αποφυγω αλλα πρεπει να ξερω σιγουρα προκειμενου να κανω την νιξη... (πως γραφεται η "νιξη"?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:24 Η Νεκταρια έγραψε: #3.256 13-01-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να ρωτησω κατι... Η Νεκταρια δεν διοργανωνει την εξοδο στο Κουκλακι? Τελικα καλεστηκαν κι άλλοι? Οταν θα εχουμε καποια εικονα να ξερουμε? Θελω να δω τι θα κανω κι εγω με τη δουλεια μου γι'άυτο ρωτω Click για ανάπτυξη... Θα ειμαστε εγω η Χριστινα,εσυ,ο Παυλος,η Κατερινα με τη μαμα της,η Στελλα και να το πουμε και στην Αναστασια .Αν ειμαστε οκ να το πω στην Κατερινα να κλεισει τραπεζι μια που μενει εκει διπλα δλδ στο Χαλανδρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:26 Ο EL GATO έγραψε: #3.257 13-01-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε εγω η Χριστινα,εσυ,ο Παυλος,η Κατερινα με τη μαμα της,η Στελλα και να το πουμε και στην Αναστασια .Αν ειμαστε οκ να το πω στην Κατερινα να κλεισει τραπεζι μια που μενει εκει διπλα δλδ στο Χαλανδρι. Click για ανάπτυξη... Κλειστε το τραπεζι, απλα για μενα εξακολουθει να ισχυει αυτο που εχω πει. Ας ρωτησει οποιος κλεισει, αν υπαρχει θεμα για ενα ατομο πανω κατω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.258 13-01-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε εγω η Χριστινα,εσυ,ο Παυλος,η Κατερινα με τη μαμα της,η Στελλα και να το πουμε και στην Αναστασια .Αν ειμαστε οκ να το πω στην Κατερινα να κλεισει τραπεζι μια που μενει εκει διπλα δλδ στο Χαλανδρι. Click για ανάπτυξη... Θα το πεις εσυ στην Αναστασια ε? Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κλειστε το τραπεζι, απλα για μενα εξακολουθει να ισχυει αυτο που εχω πει. Ας ρωτησει οποιος κλεισει, αν υπαρχει θεμα για ενα ατομο πανω κατω. Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει σιγουρα...καλυτερα ενα παραπανω παρα λιγοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.259 13-01-09 13:29 Παυλο θα ειμαστε 7 γυναικες κι εσυ Αν δεν ερθεις θα εισαι χαζοςπολλοι θα ηθελαν να ειναι στη θεση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.260 13-01-09 13:32 παντως χωρις πλακα αν αισθανεσαι αβολα, αν ερθει η Αναστασια μπορει να ερθει με τον Ηλια τον αντρα της και να εχεις παρειτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 162 163 164 165 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 163 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 163 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να ρωτησω κατι... Η Νεκταρια δεν διοργανωνει την εξοδο στο Κουκλακι? Τελικα καλεστηκαν κι άλλοι? Οταν θα εχουμε καποια εικονα να ξερουμε? Θελω να δω τι θα κανω κι εγω με τη δουλεια μου γι'άυτο ρωτω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:14 Ο EL GATO έγραψε: #3.254 13-01-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να ρωτησω κατι... Η Νεκταρια δεν διοργανωνει την εξοδο στο Κουκλακι? Τελικα καλεστηκαν κι άλλοι? Οταν θα εχουμε καποια εικονα να ξερουμε? Θελω να δω τι θα κανω κι εγω με τη δουλεια μου γι'άυτο ρωτω Click για ανάπτυξη... Και γω δεν εχω πληρη εικονα, να πω την αληθεια. Ποιοι και πως δηλαδη. Θα μαθουμε φανταζομαι, εν καιρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.255 13-01-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω δεν εχω πληρη εικονα, να πω την αληθεια. Ποιοι και πως δηλαδη. Θα μαθουμε φανταζομαι, εν καιρω. Click για ανάπτυξη... πραγματι εχουμε μερες...αλλα οπως ειπα και στη Νεκταρια εχω μια επαγγελματικη υποχρεωση εκεινο το βραδυ που θελω να αποφυγω αλλα πρεπει να ξερω σιγουρα προκειμενου να κανω την νιξη... (πως γραφεται η "νιξη"?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:24 Η Νεκταρια έγραψε: #3.256 13-01-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να ρωτησω κατι... Η Νεκταρια δεν διοργανωνει την εξοδο στο Κουκλακι? Τελικα καλεστηκαν κι άλλοι? Οταν θα εχουμε καποια εικονα να ξερουμε? Θελω να δω τι θα κανω κι εγω με τη δουλεια μου γι'άυτο ρωτω Click για ανάπτυξη... Θα ειμαστε εγω η Χριστινα,εσυ,ο Παυλος,η Κατερινα με τη μαμα της,η Στελλα και να το πουμε και στην Αναστασια .Αν ειμαστε οκ να το πω στην Κατερινα να κλεισει τραπεζι μια που μενει εκει διπλα δλδ στο Χαλανδρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:26 Ο EL GATO έγραψε: #3.257 13-01-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε εγω η Χριστινα,εσυ,ο Παυλος,η Κατερινα με τη μαμα της,η Στελλα και να το πουμε και στην Αναστασια .Αν ειμαστε οκ να το πω στην Κατερινα να κλεισει τραπεζι μια που μενει εκει διπλα δλδ στο Χαλανδρι. Click για ανάπτυξη... Κλειστε το τραπεζι, απλα για μενα εξακολουθει να ισχυει αυτο που εχω πει. Ας ρωτησει οποιος κλεισει, αν υπαρχει θεμα για ενα ατομο πανω κατω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.258 13-01-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε εγω η Χριστινα,εσυ,ο Παυλος,η Κατερινα με τη μαμα της,η Στελλα και να το πουμε και στην Αναστασια .Αν ειμαστε οκ να το πω στην Κατερινα να κλεισει τραπεζι μια που μενει εκει διπλα δλδ στο Χαλανδρι. Click για ανάπτυξη... Θα το πεις εσυ στην Αναστασια ε? Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κλειστε το τραπεζι, απλα για μενα εξακολουθει να ισχυει αυτο που εχω πει. Ας ρωτησει οποιος κλεισει, αν υπαρχει θεμα για ενα ατομο πανω κατω. Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει σιγουρα...καλυτερα ενα παραπανω παρα λιγοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.259 13-01-09 13:29 Παυλο θα ειμαστε 7 γυναικες κι εσυ Αν δεν ερθεις θα εισαι χαζοςπολλοι θα ηθελαν να ειναι στη θεση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.260 13-01-09 13:32 παντως χωρις πλακα αν αισθανεσαι αβολα, αν ερθει η Αναστασια μπορει να ερθει με τον Ηλια τον αντρα της και να εχεις παρειτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 162 163 164 165 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 163 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 163 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να ρωτησω κατι... Η Νεκταρια δεν διοργανωνει την εξοδο στο Κουκλακι? Τελικα καλεστηκαν κι άλλοι? Οταν θα εχουμε καποια εικονα να ξερουμε? Θελω να δω τι θα κανω κι εγω με τη δουλεια μου γι'άυτο ρωτω Click για ανάπτυξη... Και γω δεν εχω πληρη εικονα, να πω την αληθεια. Ποιοι και πως δηλαδη. Θα μαθουμε φανταζομαι, εν καιρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.255 13-01-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω δεν εχω πληρη εικονα, να πω την αληθεια. Ποιοι και πως δηλαδη. Θα μαθουμε φανταζομαι, εν καιρω. Click για ανάπτυξη... πραγματι εχουμε μερες...αλλα οπως ειπα και στη Νεκταρια εχω μια επαγγελματικη υποχρεωση εκεινο το βραδυ που θελω να αποφυγω αλλα πρεπει να ξερω σιγουρα προκειμενου να κανω την νιξη... (πως γραφεται η "νιξη"?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:24 Η Νεκταρια έγραψε: #3.256 13-01-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να ρωτησω κατι... Η Νεκταρια δεν διοργανωνει την εξοδο στο Κουκλακι? Τελικα καλεστηκαν κι άλλοι? Οταν θα εχουμε καποια εικονα να ξερουμε? Θελω να δω τι θα κανω κι εγω με τη δουλεια μου γι'άυτο ρωτω Click για ανάπτυξη... Θα ειμαστε εγω η Χριστινα,εσυ,ο Παυλος,η Κατερινα με τη μαμα της,η Στελλα και να το πουμε και στην Αναστασια .Αν ειμαστε οκ να το πω στην Κατερινα να κλεισει τραπεζι μια που μενει εκει διπλα δλδ στο Χαλανδρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:26 Ο EL GATO έγραψε: #3.257 13-01-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε εγω η Χριστινα,εσυ,ο Παυλος,η Κατερινα με τη μαμα της,η Στελλα και να το πουμε και στην Αναστασια .Αν ειμαστε οκ να το πω στην Κατερινα να κλεισει τραπεζι μια που μενει εκει διπλα δλδ στο Χαλανδρι. Click για ανάπτυξη... Κλειστε το τραπεζι, απλα για μενα εξακολουθει να ισχυει αυτο που εχω πει. Ας ρωτησει οποιος κλεισει, αν υπαρχει θεμα για ενα ατομο πανω κατω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.258 13-01-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε εγω η Χριστινα,εσυ,ο Παυλος,η Κατερινα με τη μαμα της,η Στελλα και να το πουμε και στην Αναστασια .Αν ειμαστε οκ να το πω στην Κατερινα να κλεισει τραπεζι μια που μενει εκει διπλα δλδ στο Χαλανδρι. Click για ανάπτυξη... Θα το πεις εσυ στην Αναστασια ε? Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κλειστε το τραπεζι, απλα για μενα εξακολουθει να ισχυει αυτο που εχω πει. Ας ρωτησει οποιος κλεισει, αν υπαρχει θεμα για ενα ατομο πανω κατω. Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει σιγουρα...καλυτερα ενα παραπανω παρα λιγοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.259 13-01-09 13:29 Παυλο θα ειμαστε 7 γυναικες κι εσυ Αν δεν ερθεις θα εισαι χαζοςπολλοι θα ηθελαν να ειναι στη θεση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.260 13-01-09 13:32 παντως χωρις πλακα αν αισθανεσαι αβολα, αν ερθει η Αναστασια μπορει να ερθει με τον Ηλια τον αντρα της και να εχεις παρειτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 162 163 164 165 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 163 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 163 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Και γω δεν εχω πληρη εικονα, να πω την αληθεια. Ποιοι και πως δηλαδη. Θα μαθουμε φανταζομαι, εν καιρω. Click για ανάπτυξη... πραγματι εχουμε μερες...αλλα οπως ειπα και στη Νεκταρια εχω μια επαγγελματικη υποχρεωση εκεινο το βραδυ που θελω να αποφυγω αλλα πρεπει να ξερω σιγουρα προκειμενου να κανω την νιξη... (πως γραφεται η "νιξη"?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:24 Η Νεκταρια έγραψε: #3.256 13-01-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να ρωτησω κατι... Η Νεκταρια δεν διοργανωνει την εξοδο στο Κουκλακι? Τελικα καλεστηκαν κι άλλοι? Οταν θα εχουμε καποια εικονα να ξερουμε? Θελω να δω τι θα κανω κι εγω με τη δουλεια μου γι'άυτο ρωτω Click για ανάπτυξη... Θα ειμαστε εγω η Χριστινα,εσυ,ο Παυλος,η Κατερινα με τη μαμα της,η Στελλα και να το πουμε και στην Αναστασια .Αν ειμαστε οκ να το πω στην Κατερινα να κλεισει τραπεζι μια που μενει εκει διπλα δλδ στο Χαλανδρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:26 Ο EL GATO έγραψε: #3.257 13-01-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε εγω η Χριστινα,εσυ,ο Παυλος,η Κατερινα με τη μαμα της,η Στελλα και να το πουμε και στην Αναστασια .Αν ειμαστε οκ να το πω στην Κατερινα να κλεισει τραπεζι μια που μενει εκει διπλα δλδ στο Χαλανδρι. Click για ανάπτυξη... Κλειστε το τραπεζι, απλα για μενα εξακολουθει να ισχυει αυτο που εχω πει. Ας ρωτησει οποιος κλεισει, αν υπαρχει θεμα για ενα ατομο πανω κατω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.258 13-01-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε εγω η Χριστινα,εσυ,ο Παυλος,η Κατερινα με τη μαμα της,η Στελλα και να το πουμε και στην Αναστασια .Αν ειμαστε οκ να το πω στην Κατερινα να κλεισει τραπεζι μια που μενει εκει διπλα δλδ στο Χαλανδρι. Click για ανάπτυξη... Θα το πεις εσυ στην Αναστασια ε? Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κλειστε το τραπεζι, απλα για μενα εξακολουθει να ισχυει αυτο που εχω πει. Ας ρωτησει οποιος κλεισει, αν υπαρχει θεμα για ενα ατομο πανω κατω. Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει σιγουρα...καλυτερα ενα παραπανω παρα λιγοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.259 13-01-09 13:29 Παυλο θα ειμαστε 7 γυναικες κι εσυ Αν δεν ερθεις θα εισαι χαζοςπολλοι θα ηθελαν να ειναι στη θεση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.260 13-01-09 13:32 παντως χωρις πλακα αν αισθανεσαι αβολα, αν ερθει η Αναστασια μπορει να ερθει με τον Ηλια τον αντρα της και να εχεις παρειτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 162 163 164 165 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 163 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 163 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να ρωτησω κατι... Η Νεκταρια δεν διοργανωνει την εξοδο στο Κουκλακι? Τελικα καλεστηκαν κι άλλοι? Οταν θα εχουμε καποια εικονα να ξερουμε? Θελω να δω τι θα κανω κι εγω με τη δουλεια μου γι'άυτο ρωτω Click για ανάπτυξη... Θα ειμαστε εγω η Χριστινα,εσυ,ο Παυλος,η Κατερινα με τη μαμα της,η Στελλα και να το πουμε και στην Αναστασια .Αν ειμαστε οκ να το πω στην Κατερινα να κλεισει τραπεζι μια που μενει εκει διπλα δλδ στο Χαλανδρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:26 Ο EL GATO έγραψε: #3.257 13-01-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε εγω η Χριστινα,εσυ,ο Παυλος,η Κατερινα με τη μαμα της,η Στελλα και να το πουμε και στην Αναστασια .Αν ειμαστε οκ να το πω στην Κατερινα να κλεισει τραπεζι μια που μενει εκει διπλα δλδ στο Χαλανδρι. Click για ανάπτυξη... Κλειστε το τραπεζι, απλα για μενα εξακολουθει να ισχυει αυτο που εχω πει. Ας ρωτησει οποιος κλεισει, αν υπαρχει θεμα για ενα ατομο πανω κατω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.258 13-01-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε εγω η Χριστινα,εσυ,ο Παυλος,η Κατερινα με τη μαμα της,η Στελλα και να το πουμε και στην Αναστασια .Αν ειμαστε οκ να το πω στην Κατερινα να κλεισει τραπεζι μια που μενει εκει διπλα δλδ στο Χαλανδρι. Click για ανάπτυξη... Θα το πεις εσυ στην Αναστασια ε? Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κλειστε το τραπεζι, απλα για μενα εξακολουθει να ισχυει αυτο που εχω πει. Ας ρωτησει οποιος κλεισει, αν υπαρχει θεμα για ενα ατομο πανω κατω. Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει σιγουρα...καλυτερα ενα παραπανω παρα λιγοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.259 13-01-09 13:29 Παυλο θα ειμαστε 7 γυναικες κι εσυ Αν δεν ερθεις θα εισαι χαζοςπολλοι θα ηθελαν να ειναι στη θεση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.260 13-01-09 13:32 παντως χωρις πλακα αν αισθανεσαι αβολα, αν ερθει η Αναστασια μπορει να ερθει με τον Ηλια τον αντρα της και να εχεις παρειτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 162 163 164 165 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 163 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 163 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε εγω η Χριστινα,εσυ,ο Παυλος,η Κατερινα με τη μαμα της,η Στελλα και να το πουμε και στην Αναστασια .Αν ειμαστε οκ να το πω στην Κατερινα να κλεισει τραπεζι μια που μενει εκει διπλα δλδ στο Χαλανδρι. Click για ανάπτυξη... Κλειστε το τραπεζι, απλα για μενα εξακολουθει να ισχυει αυτο που εχω πει. Ας ρωτησει οποιος κλεισει, αν υπαρχει θεμα για ενα ατομο πανω κατω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.258 13-01-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε εγω η Χριστινα,εσυ,ο Παυλος,η Κατερινα με τη μαμα της,η Στελλα και να το πουμε και στην Αναστασια .Αν ειμαστε οκ να το πω στην Κατερινα να κλεισει τραπεζι μια που μενει εκει διπλα δλδ στο Χαλανδρι. Click για ανάπτυξη... Θα το πεις εσυ στην Αναστασια ε? Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κλειστε το τραπεζι, απλα για μενα εξακολουθει να ισχυει αυτο που εχω πει. Ας ρωτησει οποιος κλεισει, αν υπαρχει θεμα για ενα ατομο πανω κατω. Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει σιγουρα...καλυτερα ενα παραπανω παρα λιγοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.259 13-01-09 13:29 Παυλο θα ειμαστε 7 γυναικες κι εσυ Αν δεν ερθεις θα εισαι χαζοςπολλοι θα ηθελαν να ειναι στη θεση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.260 13-01-09 13:32 παντως χωρις πλακα αν αισθανεσαι αβολα, αν ερθει η Αναστασια μπορει να ερθει με τον Ηλια τον αντρα της και να εχεις παρειτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 162 163 164 165 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 163 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 163 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Θα ειμαστε εγω η Χριστινα,εσυ,ο Παυλος,η Κατερινα με τη μαμα της,η Στελλα και να το πουμε και στην Αναστασια .Αν ειμαστε οκ να το πω στην Κατερινα να κλεισει τραπεζι μια που μενει εκει διπλα δλδ στο Χαλανδρι. Click για ανάπτυξη... Θα το πεις εσυ στην Αναστασια ε? Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κλειστε το τραπεζι, απλα για μενα εξακολουθει να ισχυει αυτο που εχω πει. Ας ρωτησει οποιος κλεισει, αν υπαρχει θεμα για ενα ατομο πανω κατω. Click για ανάπτυξη... Δεν υπαρχει σιγουρα...καλυτερα ενα παραπανω παρα λιγοτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.259 13-01-09 13:29 Παυλο θα ειμαστε 7 γυναικες κι εσυ Αν δεν ερθεις θα εισαι χαζοςπολλοι θα ηθελαν να ειναι στη θεση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.260 13-01-09 13:32 παντως χωρις πλακα αν αισθανεσαι αβολα, αν ερθει η Αναστασια μπορει να ερθει με τον Ηλια τον αντρα της και να εχεις παρειτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 161 162 163 164 165 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 163 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 163 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Παυλο θα ειμαστε 7 γυναικες κι εσυ Αν δεν ερθεις θα εισαι χαζοςπολλοι θα ηθελαν να ειναι στη θεση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.260 13-01-09 13:32 παντως χωρις πλακα αν αισθανεσαι αβολα, αν ερθει η Αναστασια μπορει να ερθει με τον Ηλια τον αντρα της και να εχεις παρειτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
παντως χωρις πλακα αν αισθανεσαι αβολα, αν ερθει η Αναστασια μπορει να ερθει με τον Ηλια τον αντρα της και να εχεις παρειτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.