Τα Μaine Coon-άκια!!

Νεκταριαααααα χρονια πολλα!:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να πούμε κι ένα ¨Χρόνια πολλά¨ στη Νεκταρία που έχει σήμερα τα γενέθλια της;;:)
Νεκταρινούλα μου χρόνια πολλά και απο εδώ,να τα εκατοστήσεις,να είσαι πάντα γερή και χαρούμενη!:up:Κουράγιο σε όλες τις δυσκολίες που σου παρουσιάζονται,εμείς θα είμαστε εδώ και για τα καλά και για τα άσχημα!!Φιλιά πολλά!!:happy:
Σημερα ειναι? :blink:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΕΚΤΑΡΙΝΙ ΜΑΣ!!
ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ!
ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΑΝΘΡΩΠΟΓΑΤΟΟΙΚΟΓΕNEIΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΡΠΑΣ ΧΑΡΕΣ!!!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σας ευχαριστω πολυ παιδια να ειστε και εσεις παντα καλα γεροι και ευτυχισμενοι.Αμα εχω εσας διπλα μου θα ειμαι κ εγω το ιδιο.
ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ

Παιδιά για το Σάββατο 24 στο κουκλάκι εντάξει εγώ με τον Ηλία. Τώρα μόλις τον ρώτησα αν έχει κανονίσει κάτι άλλο κ μου είπε πως είμαστε ελεύθεροι!!!!
Ευχαριστουμε για την πρόσκληση!!! Πιστεύω να μαζευτουμε!!!:D
Μακαρι! θα το προσπαθησω κι εγω:)
Να γιορτασουμε κι επ'ευκαιριας τα γενεθλια της Νεκταριας;):up:

Να στειλω και 'γω τις ευχες μου στη Νεκταρια για τα γενεθλια της.

"Να εισαι πολυχρονη, υγιης και να περιστοιχιζεσαι παντα απο φιλους πραγματικους. Ευχομαι τα καλυτερα στη ζωη σου!"

Παλι καλα....
Δεν το κατάλαβα καλώς!!!!????:hmm:
Τι ακριβώς εννοείτε κύριε? Πάλι καλά που θα τον πάρω τον σύζυγο μεθ΄εμού? Ή πάλι καλά που θα μας κάνει την τιμή να έλθει???? Ή ότι ευτυχώς που θα έρθει κι ένας ακόμη άνδρας εκτός από εσένα????:lol:
Καλα ξερω ξέρω τι θα πεις: "Μια κουβέντα είπα ο κακομοίρης κ εσύ ως γυναίκα 100!!!":lol: Τουλάχιστον έτσι θά έλεγε ο σύζυγος!
Και στις τρεις περιπτώσεις είμαστε μέσα πάντως!!!!:P
Και ... ο Ηλίας την βρίσκει ιδιαιτέρως με την παρέα της Νεκταρίας και της Γιούλης (γιατι έως τώρα αυτές γνωριζει από την συντροφιά τη συγκεκριμένη.
Βέβαια όσα άτομα έχει γνωρίσει απο εδώ μεσα απο το φόρουμ, τα έχει συμπαθήσει. Γιατί βρε παιδί μου είναι κι αυτος πολύ φιλόζωος (περισσοτερο σκυλόφιλος αλλά και τα γατιά τα λατρεύει):rolleyes::rolleyes:

Να στειλω και 'γω τις ευχες μου στη Νεκταρια για τα γενεθλια της.

"Να εισαι πολυχρονη, υγιης και να περιστοιχιζεσαι παντα απο φιλους πραγματικους. Ευχομαι τα καλυτερα στη ζωη σου!"
ωραια ευχη...Νεκταρια εισαι πολυ τυχερος ανθρωπος:)

cute_puppy.gif

Να ζήσεις Νεκταρία και χρόνια πολλά

Μεγάλη να γίνεις με γέλιο στη ματιά!!
Παντού να γεμίζεις με αγάπη τις καρδιές
και πάντα της ψυχής σου οι πόρτες ανοιχτές!!!

Νεκταρία μου χρόνια σου πολλά και καλα, με υγεία σε εσένα κ σε όλη σου την οικογένεια.
Να χαίρεσαι τριχωτους κ άτριχους που λέει κι η Ελενα!!!

Δεν το κατάλαβα καλώς!!!!????:hmm:
Τι ακριβώς εννοείτε κύριε? Πάλι καλά που θα τον πάρω τον σύζυγο μεθ΄εμού? Ή πάλι καλά που θα μας κάνει την τιμή να έλθει???? Ή ότι ευτυχώς που θα έρθει κι ένας ακόμη άνδρας εκτός από εσένα????:lol:
Καλα ξερω ξέρω τι θα πεις: "Μια κουβέντα είπα ο κακομοίρης κ εσύ ως γυναίκα 100!!!":lol: Τουλάχιστον έτσι θά έλεγε ο σύζυγος!
Και στις τρεις περιπτώσεις είμαστε μέσα πάντως!!!!:P
Και ... ο Ηλίας την βρίσκει ιδιαιτέρως με την παρέα της Νεκταρίας και της Γιούλης (γιατι έως τώρα αυτές γνωριζει από την συντροφιά τη συγκεκριμένη.
Βέβαια όσα άτομα έχει γνωρίσει απο εδώ μεσα απο το φόρουμ, τα έχει συμπαθήσει. Γιατί βρε παιδί μου είναι κι αυτος πολύ φιλόζωος (περισσοτερο σκυλόφιλος αλλά και τα γατιά τα λατρεύει):rolleyes::rolleyes:

Αυτα....!!!

Σημερα θα με τρελλανετε,μωρε τι εισαστε σεις,ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ,αν ειναι ετσι κι εκει τοτε παω:lol::lol::lol::lol:
καλα καλα πλακα κανω...
Αυτα τα απλα πραγματα,οι εκδηλωσεις αγαπης με κανουν ευτυχισμενη.
Δεν θελει και πολυ ο ανθρωπος να σαλταρει:lol::lol::lol:

Νεκταρία μου χρόνια πολλά και από εδώ και εύχομαι να έχει υγεία κ ευτυχία ολη η οικογένειά σου (τριχωτοί κ άτριχοι ;) ):lol:
ωραια ευχη...Νεκταρια εισαι πολυ τυχερος ανθρωπος:)
Πραγματικά πολύ ωραία ευχή κ ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που την εκτιμούν είναι ακόμα καλύτερο:up:

cute_puppy.gif

Να ζήσεις Νεκταρία και χρόνια πολλά

Μεγάλη να γίνεις με γέλιο στη ματιά!!
Παντού να γεμίζεις με αγάπη τις καρδιές
και πάντα της ψυχής σου οι πόρτες ανοιχτές!!!

Νεκταρία μου χρόνια σου πολλά και καλα, με υγεία σε εσένα κ σε όλη σου την οικογένεια.
Να χαίρεσαι τριχωτους κ άτριχους που λέει κι η Ελενα!!!

:up::up:
Aυτο που δεν σας ειπα ειναι οτι εχω κι εγω γενεθλια σημερα:P:lol::lol:

Χμμμ επίτηδες το έκανες και απήντησες έτσι λακωνικά για να φανώ εγώ η πολυλογου έεεε? :P:P:P:D:D

Νεκταρία μου χρόνια πολλά και από εδώ και εύχομαι να έχει υγεία κ ευτυχία ολη η οικογένειά σου (τριχωτοί κ άτριχοι ;) ):lol:

Πραγματικά πολύ ωραία ευχή κ ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που την εκτιμούν είναι ακόμα καλύτερο:up:
Ελενάαακι!!! Σου κλέβω διαρκώς την ευχή γιατι μου αρέσει. Αλλα δεν μπορείς να πεις... Τα πνευματικά δικαιώματα πάντα τα αναφέρω ότι είναι δικά σου:lol::lol::lol:
Ασε πάω τώρα στον οδοντίατρο. Δεν ξέρω τι με περιμένει.
:(
Γύρισα απο τον άλλο γιατρο κ έχω αλεργία τελικά με τον βήχα...που σου έλεγα.

:up::up:
Aυτο που δεν σας ειπα ειναι οτι εχω κι εγω γενεθλια σημερα:P:lol::lol:
Πλακα κανεις?12/8/70 δεν γεννηθηκες?καποια αλλα γενεθλια θα εννοεις εε:hmm:

Σαφως και κανει πλακα. Τωρα αν αναφερεται καπου αλλου, δεν ξερω...

Πλακα κανεις?12/8/70 δεν γεννηθηκες?καποια αλλα γενεθλια θα εννοεις εε:hmm:

Όχι καλέ, απλώς ζήλεψε με τις υπέροχες κάρτες....;):lol::lol::lol:

Όχι καλέ, απλώς ζήλεψε με τις υπέροχες κάρτες....;):lol::lol::lol:
:up::P:Pαυτο το κοριτσι ειναι μεσα στο μυαλο μου....αλλα και μεσα στη καρδια μου:D

Χμμμ επίτηδες το έκανες και απήντησες έτσι λακωνικά για να φανώ εγώ η πολυλογου έεεε? :P:P:P:D:D

Συ ειπας!!!!

:up::P:Pαυτο το κοριτσι ειναι μεσα στο μυαλο μου....αλλα και μεσα στη καρδια μου:D

Λάθος, εσύ είσαι μέσα στην καρδιά μου:rolleyes:....γι αυτό και σε καταλαβαίνω;):up::up:

Λάθος, εσύ είσαι μέσα στην καρδιά μου:rolleyes:....γι αυτό και σε καταλαβαίνω;):up::up:
Γιουλακι τωρα σε ταπωσε:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back