bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 19:56 Η bunny έγραψε: #3.301 13-01-09 19:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aυτο που δεν σας ειπα ειναι οτι εχω κι εγω γενεθλια σημερα Click για ανάπτυξη... Nα 'μαι κι εγώ! Xρόνια πολλά Γιούλη!!!! Nα την τσακίσουμε τώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 19:58 Ο EL GATO έγραψε: #3.302 13-01-09 19:58 Γιουλη, πρεπει να καταστησεις σαφες οτι σημερα ΔΕΝ εχεις γενεθλια. Αλλιως, θα μπαινουν μεσα ολοι και θα σου ευχονται. Που δεν ειναι κακο, αλλα λεω... Χμμμ , 777 μηνυματα. Να παιξω κουλοχερη αραγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 20:00 Η bunny έγραψε: #3.303 13-01-09 20:00 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, πρεπει να καταστησεις σαφες οτι σημερα ΔΕΝ εχεις γενεθλια. Αλλιως, θα μπαινουν μεσα ολοι και θα σου ευχονται. Που δεν ειναι κακο, αλλα λεω... Click για ανάπτυξη... Δεν έχει σημασία αυτό! Καλά να περνάμε... Τότε Γιούλη,χαρούμενα...ξεγεννέθλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 20:11 Η bunny έγραψε: #3.304 13-01-09 20:11 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να πούμε κι ένα ¨Χρόνια πολλά¨ στη Νεκταρία που έχει σήμερα τα γενέθλια της;; Νεκταρινούλα μου χρόνια πολλά και απο εδώ,να τα εκατοστήσεις,να είσαι πάντα γερή και χαρούμενη!Κουράγιο σε όλες τις δυσκολίες που σου παρουσιάζονται,εμείς θα είμαστε εδώ και για τα καλά και για τα άσχημα!!Φιλιά πολλά!! Click για ανάπτυξη... Καλά,μια και το διασκεδάζω ας το ξανακάνω! Kαι δωράκι! Θα σκάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 20:17 Η bunny έγραψε: #3.305 13-01-09 20:17 Kαληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 20:18 Η Νεκταρια έγραψε: #3.306 13-01-09 20:18 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλά,μια και το διασκεδάζω ας το ξανακάνω! Kαι δωράκι! Θα σκάσω! Click για ανάπτυξη... Καλα εισαι απιθανο κοριτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 20:21 Η bunny έγραψε: #3.307 13-01-09 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα εισαι απιθανο κοριτσι Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:34 Η Νεκταρια έγραψε: #3.308 13-01-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλά,μια και το διασκεδάζω ας το ξανακάνω! Kαι δωράκι! Θα σκάσω! Click για ανάπτυξη... Καλα εισαι απιθανο κοριτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 23:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.309 13-01-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, πρεπει να καταστησεις σαφες οτι σημερα ΔΕΝ εχεις γενεθλια. Αλλιως, θα μπαινουν μεσα ολοι και θα σου ευχονται. Που δεν ειναι κακο, αλλα λεω... Χμμμ , 777 μηνυματα. Να παιξω κουλοχερη αραγε? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δεν έχει σημασία αυτό! Καλά να περνάμε... Τότε Γιούλη,χαρούμενα...ξεγεννέθλια! Click για ανάπτυξη... καλα μωρε φταιω κι εγω με τα χαζα μου Αρχική Δημοσίευση από bunny: Eυχαριστώ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα εισαι απιθανο κοριτσι Click για ανάπτυξη... ειναι πραγματικα πολυ καλο κοριτσι!!παντα με τα δωρα του...να δεις οταν ειπα τα καλαντα ενα ματσο λεφτα που μου εδωσε σε φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 11:57 Η ESTELLE έγραψε: #3.310 14-01-09 11:57 Καλημέρα!Που είστε καλέ όλοι σήμερα;Επεσε πολύ δουλειά;;Εγώ έχω βαρεθεί να κάθομαι σήμερα...πολύ νέκρα...Εχει και έναν μουχλιάρη καιρό..μια μαυρίλα κι ένα σπαστικό ψιλόβροχο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:36 Ο EL GATO έγραψε: #3.311 14-01-09 12:36 Και δω βρεχει. Μ' αρεσει η βροχη αλλα να ειμαι σπιτι να την ακουω. Κατα τα αλλα η σημερινη μερα.... μπλιαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 13:26 Η staman2 έγραψε: #3.312 14-01-09 13:26 Καλημέρα κουνάκια! Βροχή και βροχή πάλι και τσουρ τσουρ τσουρ σαν κατρουλιό. Και βέβαια εμείς τα παίρνουμε στο κρανίο μ΄αυτη τη μούχλα. Για σκεφτείτε να μεναμε και μόνιμα στην Αγγλία όπου κάνουν να δουν ήλιο οι άνθρωποι μέρες??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.313 14-01-09 15:06 Καλησπερα! Χαμος σημερα εδω στο γραφειο...Εχουμε Πορτογαλλους αλλα ειναι τοσο καλα παιδια... Αλλα καπου τη βρισκω καθως ειμαι και λιγο μαζοχα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:20 Η staman2 έγραψε: #3.314 14-01-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα! Χαμος σημερα εδω στο γραφειο...Εχουμε Πορτογαλλους αλλα ειναι τοσο καλα παιδια... Αλλα καπου τη βρισκω καθως ειμαι και λιγο μαζοχα... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα!!! Δεν είσαι μαζόχα αλλα ενεργητική γενικως!!! Και δραστήρια Νεκταρία τι κάνετε εσείς??? Τα υπέροχα μωρά? Η αγάπη μου ο Ιβάν? Το ομιλητικότατο αυτο γατουνάκι? Και... η αδυναμία μου ο Μάουρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:27 Η elvenstar: #3.315 14-01-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα! Χαμος σημερα εδω στο γραφειο...Εχουμε Πορτογαλλους αλλα ειναι τοσο καλα παιδια... Αλλα καπου τη βρισκω καθως ειμαι και λιγο μαζοχα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα!!! Δεν είσαι μαζόχα αλλα ενεργητική γενικως!!! Και δραστήρια Click για ανάπτυξη... Ή της αρέσουν πολύ οι Λατίνοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.316 14-01-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ή της αρέσουν πολύ οι Λατίνοι Click για ανάπτυξη... Ειναι ολοι μικροσωμοι και συμπαθεστατοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:18 Η Νεκταρια έγραψε: #3.317 14-01-09 19:18 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα!!! Δεν είσαι μαζόχα αλλα ενεργητική γενικως!!! Και δραστήρια Νεκταρία τι κάνετε εσείς??? Τα υπέροχα μωρά? Η αγάπη μου ο Ιβάν? Το ομιλητικότατο αυτο γατουνάκι? Και... η αδυναμία μου ο Μάουρο? Click για ανάπτυξη... μια χαρα ειμαστε Αναστασακο μου,σε περιμενουμε για αγκαλιτσες Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειναι ολοι μικροσωμοι και συμπαθεστατοι Click για ανάπτυξη... Οι Λατινοι ειναι παντου .....μικροσωμοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:05 Ο EL GATO έγραψε: #3.318 14-01-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι Λατινοι ειναι παντου .....μικροσωμοι? Click για ανάπτυξη... Δεν ηθελα να πω εγω τιποτα για να μη λετε οτι ειμαι το βρωμικο μυαλο της παρεας. Μπραβο Νεκταρια. Με εκανες και γελασα σε ωρες που πηζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 21:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.319 14-01-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μια χαρα ειμαστε Αναστασακο μου,σε περιμενουμε για αγκαλιτσες Οι Λατινοι ειναι παντου .....μικροσωμοι? Click για ανάπτυξη... ελα ρε...χμ...το υψος δεν εχει καμια σχεση παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 22:38 Η Νεκταρια έγραψε: #3.320 14-01-09 22:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν ηθελα να πω εγω τιποτα για να μη λετε οτι ειμαι το βρωμικο μυαλο της παρεας. Μπραβο Νεκταρια. Με εκανες και γελασα σε ωρες που πηζω. Click για ανάπτυξη... Πιστευω να εχεις ξεπηξει...για δες αυτο https://www.nektarcats.com/7ηεκθεσηγατας.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aυτο που δεν σας ειπα ειναι οτι εχω κι εγω γενεθλια σημερα Click για ανάπτυξη... Nα 'μαι κι εγώ! Xρόνια πολλά Γιούλη!!!! Nα την τσακίσουμε τώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 19:58 Ο EL GATO έγραψε: #3.302 13-01-09 19:58 Γιουλη, πρεπει να καταστησεις σαφες οτι σημερα ΔΕΝ εχεις γενεθλια. Αλλιως, θα μπαινουν μεσα ολοι και θα σου ευχονται. Που δεν ειναι κακο, αλλα λεω... Χμμμ , 777 μηνυματα. Να παιξω κουλοχερη αραγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 20:00 Η bunny έγραψε: #3.303 13-01-09 20:00 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, πρεπει να καταστησεις σαφες οτι σημερα ΔΕΝ εχεις γενεθλια. Αλλιως, θα μπαινουν μεσα ολοι και θα σου ευχονται. Που δεν ειναι κακο, αλλα λεω... Click για ανάπτυξη... Δεν έχει σημασία αυτό! Καλά να περνάμε... Τότε Γιούλη,χαρούμενα...ξεγεννέθλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 20:11 Η bunny έγραψε: #3.304 13-01-09 20:11 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να πούμε κι ένα ¨Χρόνια πολλά¨ στη Νεκταρία που έχει σήμερα τα γενέθλια της;; Νεκταρινούλα μου χρόνια πολλά και απο εδώ,να τα εκατοστήσεις,να είσαι πάντα γερή και χαρούμενη!Κουράγιο σε όλες τις δυσκολίες που σου παρουσιάζονται,εμείς θα είμαστε εδώ και για τα καλά και για τα άσχημα!!Φιλιά πολλά!! Click για ανάπτυξη... Καλά,μια και το διασκεδάζω ας το ξανακάνω! Kαι δωράκι! Θα σκάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 20:17 Η bunny έγραψε: #3.305 13-01-09 20:17 Kαληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 20:18 Η Νεκταρια έγραψε: #3.306 13-01-09 20:18 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλά,μια και το διασκεδάζω ας το ξανακάνω! Kαι δωράκι! Θα σκάσω! Click για ανάπτυξη... Καλα εισαι απιθανο κοριτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 20:21 Η bunny έγραψε: #3.307 13-01-09 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα εισαι απιθανο κοριτσι Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:34 Η Νεκταρια έγραψε: #3.308 13-01-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλά,μια και το διασκεδάζω ας το ξανακάνω! Kαι δωράκι! Θα σκάσω! Click για ανάπτυξη... Καλα εισαι απιθανο κοριτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 23:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.309 13-01-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, πρεπει να καταστησεις σαφες οτι σημερα ΔΕΝ εχεις γενεθλια. Αλλιως, θα μπαινουν μεσα ολοι και θα σου ευχονται. Που δεν ειναι κακο, αλλα λεω... Χμμμ , 777 μηνυματα. Να παιξω κουλοχερη αραγε? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δεν έχει σημασία αυτό! Καλά να περνάμε... Τότε Γιούλη,χαρούμενα...ξεγεννέθλια! Click για ανάπτυξη... καλα μωρε φταιω κι εγω με τα χαζα μου Αρχική Δημοσίευση από bunny: Eυχαριστώ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα εισαι απιθανο κοριτσι Click για ανάπτυξη... ειναι πραγματικα πολυ καλο κοριτσι!!παντα με τα δωρα του...να δεις οταν ειπα τα καλαντα ενα ματσο λεφτα που μου εδωσε σε φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 11:57 Η ESTELLE έγραψε: #3.310 14-01-09 11:57 Καλημέρα!Που είστε καλέ όλοι σήμερα;Επεσε πολύ δουλειά;;Εγώ έχω βαρεθεί να κάθομαι σήμερα...πολύ νέκρα...Εχει και έναν μουχλιάρη καιρό..μια μαυρίλα κι ένα σπαστικό ψιλόβροχο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:36 Ο EL GATO έγραψε: #3.311 14-01-09 12:36 Και δω βρεχει. Μ' αρεσει η βροχη αλλα να ειμαι σπιτι να την ακουω. Κατα τα αλλα η σημερινη μερα.... μπλιαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 13:26 Η staman2 έγραψε: #3.312 14-01-09 13:26 Καλημέρα κουνάκια! Βροχή και βροχή πάλι και τσουρ τσουρ τσουρ σαν κατρουλιό. Και βέβαια εμείς τα παίρνουμε στο κρανίο μ΄αυτη τη μούχλα. Για σκεφτείτε να μεναμε και μόνιμα στην Αγγλία όπου κάνουν να δουν ήλιο οι άνθρωποι μέρες??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.313 14-01-09 15:06 Καλησπερα! Χαμος σημερα εδω στο γραφειο...Εχουμε Πορτογαλλους αλλα ειναι τοσο καλα παιδια... Αλλα καπου τη βρισκω καθως ειμαι και λιγο μαζοχα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:20 Η staman2 έγραψε: #3.314 14-01-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα! Χαμος σημερα εδω στο γραφειο...Εχουμε Πορτογαλλους αλλα ειναι τοσο καλα παιδια... Αλλα καπου τη βρισκω καθως ειμαι και λιγο μαζοχα... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα!!! Δεν είσαι μαζόχα αλλα ενεργητική γενικως!!! Και δραστήρια Νεκταρία τι κάνετε εσείς??? Τα υπέροχα μωρά? Η αγάπη μου ο Ιβάν? Το ομιλητικότατο αυτο γατουνάκι? Και... η αδυναμία μου ο Μάουρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:27 Η elvenstar: #3.315 14-01-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα! Χαμος σημερα εδω στο γραφειο...Εχουμε Πορτογαλλους αλλα ειναι τοσο καλα παιδια... Αλλα καπου τη βρισκω καθως ειμαι και λιγο μαζοχα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα!!! Δεν είσαι μαζόχα αλλα ενεργητική γενικως!!! Και δραστήρια Click για ανάπτυξη... Ή της αρέσουν πολύ οι Λατίνοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.316 14-01-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ή της αρέσουν πολύ οι Λατίνοι Click για ανάπτυξη... Ειναι ολοι μικροσωμοι και συμπαθεστατοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:18 Η Νεκταρια έγραψε: #3.317 14-01-09 19:18 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα!!! Δεν είσαι μαζόχα αλλα ενεργητική γενικως!!! Και δραστήρια Νεκταρία τι κάνετε εσείς??? Τα υπέροχα μωρά? Η αγάπη μου ο Ιβάν? Το ομιλητικότατο αυτο γατουνάκι? Και... η αδυναμία μου ο Μάουρο? Click για ανάπτυξη... μια χαρα ειμαστε Αναστασακο μου,σε περιμενουμε για αγκαλιτσες Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειναι ολοι μικροσωμοι και συμπαθεστατοι Click για ανάπτυξη... Οι Λατινοι ειναι παντου .....μικροσωμοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:05 Ο EL GATO έγραψε: #3.318 14-01-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι Λατινοι ειναι παντου .....μικροσωμοι? Click για ανάπτυξη... Δεν ηθελα να πω εγω τιποτα για να μη λετε οτι ειμαι το βρωμικο μυαλο της παρεας. Μπραβο Νεκταρια. Με εκανες και γελασα σε ωρες που πηζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 21:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.319 14-01-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μια χαρα ειμαστε Αναστασακο μου,σε περιμενουμε για αγκαλιτσες Οι Λατινοι ειναι παντου .....μικροσωμοι? Click για ανάπτυξη... ελα ρε...χμ...το υψος δεν εχει καμια σχεση παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 22:38 Η Νεκταρια έγραψε: #3.320 14-01-09 22:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν ηθελα να πω εγω τιποτα για να μη λετε οτι ειμαι το βρωμικο μυαλο της παρεας. Μπραβο Νεκταρια. Με εκανες και γελασα σε ωρες που πηζω. Click για ανάπτυξη... Πιστευω να εχεις ξεπηξει...για δες αυτο https://www.nektarcats.com/7ηεκθεσηγατας.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιουλη, πρεπει να καταστησεις σαφες οτι σημερα ΔΕΝ εχεις γενεθλια. Αλλιως, θα μπαινουν μεσα ολοι και θα σου ευχονται. Που δεν ειναι κακο, αλλα λεω... Χμμμ , 777 μηνυματα. Να παιξω κουλοχερη αραγε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 20:00 Η bunny έγραψε: #3.303 13-01-09 20:00 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, πρεπει να καταστησεις σαφες οτι σημερα ΔΕΝ εχεις γενεθλια. Αλλιως, θα μπαινουν μεσα ολοι και θα σου ευχονται. Που δεν ειναι κακο, αλλα λεω... Click για ανάπτυξη... Δεν έχει σημασία αυτό! Καλά να περνάμε... Τότε Γιούλη,χαρούμενα...ξεγεννέθλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 20:11 Η bunny έγραψε: #3.304 13-01-09 20:11 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να πούμε κι ένα ¨Χρόνια πολλά¨ στη Νεκταρία που έχει σήμερα τα γενέθλια της;; Νεκταρινούλα μου χρόνια πολλά και απο εδώ,να τα εκατοστήσεις,να είσαι πάντα γερή και χαρούμενη!Κουράγιο σε όλες τις δυσκολίες που σου παρουσιάζονται,εμείς θα είμαστε εδώ και για τα καλά και για τα άσχημα!!Φιλιά πολλά!! Click για ανάπτυξη... Καλά,μια και το διασκεδάζω ας το ξανακάνω! Kαι δωράκι! Θα σκάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 20:17 Η bunny έγραψε: #3.305 13-01-09 20:17 Kαληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 20:18 Η Νεκταρια έγραψε: #3.306 13-01-09 20:18 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλά,μια και το διασκεδάζω ας το ξανακάνω! Kαι δωράκι! Θα σκάσω! Click για ανάπτυξη... Καλα εισαι απιθανο κοριτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 20:21 Η bunny έγραψε: #3.307 13-01-09 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα εισαι απιθανο κοριτσι Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:34 Η Νεκταρια έγραψε: #3.308 13-01-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλά,μια και το διασκεδάζω ας το ξανακάνω! Kαι δωράκι! Θα σκάσω! Click για ανάπτυξη... Καλα εισαι απιθανο κοριτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 23:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.309 13-01-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, πρεπει να καταστησεις σαφες οτι σημερα ΔΕΝ εχεις γενεθλια. Αλλιως, θα μπαινουν μεσα ολοι και θα σου ευχονται. Που δεν ειναι κακο, αλλα λεω... Χμμμ , 777 μηνυματα. Να παιξω κουλοχερη αραγε? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δεν έχει σημασία αυτό! Καλά να περνάμε... Τότε Γιούλη,χαρούμενα...ξεγεννέθλια! Click για ανάπτυξη... καλα μωρε φταιω κι εγω με τα χαζα μου Αρχική Δημοσίευση από bunny: Eυχαριστώ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα εισαι απιθανο κοριτσι Click για ανάπτυξη... ειναι πραγματικα πολυ καλο κοριτσι!!παντα με τα δωρα του...να δεις οταν ειπα τα καλαντα ενα ματσο λεφτα που μου εδωσε σε φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 11:57 Η ESTELLE έγραψε: #3.310 14-01-09 11:57 Καλημέρα!Που είστε καλέ όλοι σήμερα;Επεσε πολύ δουλειά;;Εγώ έχω βαρεθεί να κάθομαι σήμερα...πολύ νέκρα...Εχει και έναν μουχλιάρη καιρό..μια μαυρίλα κι ένα σπαστικό ψιλόβροχο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:36 Ο EL GATO έγραψε: #3.311 14-01-09 12:36 Και δω βρεχει. Μ' αρεσει η βροχη αλλα να ειμαι σπιτι να την ακουω. Κατα τα αλλα η σημερινη μερα.... μπλιαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 13:26 Η staman2 έγραψε: #3.312 14-01-09 13:26 Καλημέρα κουνάκια! Βροχή και βροχή πάλι και τσουρ τσουρ τσουρ σαν κατρουλιό. Και βέβαια εμείς τα παίρνουμε στο κρανίο μ΄αυτη τη μούχλα. Για σκεφτείτε να μεναμε και μόνιμα στην Αγγλία όπου κάνουν να δουν ήλιο οι άνθρωποι μέρες??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.313 14-01-09 15:06 Καλησπερα! Χαμος σημερα εδω στο γραφειο...Εχουμε Πορτογαλλους αλλα ειναι τοσο καλα παιδια... Αλλα καπου τη βρισκω καθως ειμαι και λιγο μαζοχα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:20 Η staman2 έγραψε: #3.314 14-01-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα! Χαμος σημερα εδω στο γραφειο...Εχουμε Πορτογαλλους αλλα ειναι τοσο καλα παιδια... Αλλα καπου τη βρισκω καθως ειμαι και λιγο μαζοχα... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα!!! Δεν είσαι μαζόχα αλλα ενεργητική γενικως!!! Και δραστήρια Νεκταρία τι κάνετε εσείς??? Τα υπέροχα μωρά? Η αγάπη μου ο Ιβάν? Το ομιλητικότατο αυτο γατουνάκι? Και... η αδυναμία μου ο Μάουρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:27 Η elvenstar: #3.315 14-01-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα! Χαμος σημερα εδω στο γραφειο...Εχουμε Πορτογαλλους αλλα ειναι τοσο καλα παιδια... Αλλα καπου τη βρισκω καθως ειμαι και λιγο μαζοχα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα!!! Δεν είσαι μαζόχα αλλα ενεργητική γενικως!!! Και δραστήρια Click για ανάπτυξη... Ή της αρέσουν πολύ οι Λατίνοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.316 14-01-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ή της αρέσουν πολύ οι Λατίνοι Click για ανάπτυξη... Ειναι ολοι μικροσωμοι και συμπαθεστατοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:18 Η Νεκταρια έγραψε: #3.317 14-01-09 19:18 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα!!! Δεν είσαι μαζόχα αλλα ενεργητική γενικως!!! Και δραστήρια Νεκταρία τι κάνετε εσείς??? Τα υπέροχα μωρά? Η αγάπη μου ο Ιβάν? Το ομιλητικότατο αυτο γατουνάκι? Και... η αδυναμία μου ο Μάουρο? Click για ανάπτυξη... μια χαρα ειμαστε Αναστασακο μου,σε περιμενουμε για αγκαλιτσες Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειναι ολοι μικροσωμοι και συμπαθεστατοι Click για ανάπτυξη... Οι Λατινοι ειναι παντου .....μικροσωμοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:05 Ο EL GATO έγραψε: #3.318 14-01-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι Λατινοι ειναι παντου .....μικροσωμοι? Click για ανάπτυξη... Δεν ηθελα να πω εγω τιποτα για να μη λετε οτι ειμαι το βρωμικο μυαλο της παρεας. Μπραβο Νεκταρια. Με εκανες και γελασα σε ωρες που πηζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 21:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.319 14-01-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μια χαρα ειμαστε Αναστασακο μου,σε περιμενουμε για αγκαλιτσες Οι Λατινοι ειναι παντου .....μικροσωμοι? Click για ανάπτυξη... ελα ρε...χμ...το υψος δεν εχει καμια σχεση παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 22:38 Η Νεκταρια έγραψε: #3.320 14-01-09 22:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν ηθελα να πω εγω τιποτα για να μη λετε οτι ειμαι το βρωμικο μυαλο της παρεας. Μπραβο Νεκταρια. Με εκανες και γελασα σε ωρες που πηζω. Click για ανάπτυξη... Πιστευω να εχεις ξεπηξει...για δες αυτο https://www.nektarcats.com/7ηεκθεσηγατας.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, πρεπει να καταστησεις σαφες οτι σημερα ΔΕΝ εχεις γενεθλια. Αλλιως, θα μπαινουν μεσα ολοι και θα σου ευχονται. Που δεν ειναι κακο, αλλα λεω... Click για ανάπτυξη... Δεν έχει σημασία αυτό! Καλά να περνάμε... Τότε Γιούλη,χαρούμενα...ξεγεννέθλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 20:11 Η bunny έγραψε: #3.304 13-01-09 20:11 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να πούμε κι ένα ¨Χρόνια πολλά¨ στη Νεκταρία που έχει σήμερα τα γενέθλια της;; Νεκταρινούλα μου χρόνια πολλά και απο εδώ,να τα εκατοστήσεις,να είσαι πάντα γερή και χαρούμενη!Κουράγιο σε όλες τις δυσκολίες που σου παρουσιάζονται,εμείς θα είμαστε εδώ και για τα καλά και για τα άσχημα!!Φιλιά πολλά!! Click για ανάπτυξη... Καλά,μια και το διασκεδάζω ας το ξανακάνω! Kαι δωράκι! Θα σκάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 20:17 Η bunny έγραψε: #3.305 13-01-09 20:17 Kαληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 20:18 Η Νεκταρια έγραψε: #3.306 13-01-09 20:18 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλά,μια και το διασκεδάζω ας το ξανακάνω! Kαι δωράκι! Θα σκάσω! Click για ανάπτυξη... Καλα εισαι απιθανο κοριτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 20:21 Η bunny έγραψε: #3.307 13-01-09 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα εισαι απιθανο κοριτσι Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:34 Η Νεκταρια έγραψε: #3.308 13-01-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλά,μια και το διασκεδάζω ας το ξανακάνω! Kαι δωράκι! Θα σκάσω! Click για ανάπτυξη... Καλα εισαι απιθανο κοριτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 23:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.309 13-01-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, πρεπει να καταστησεις σαφες οτι σημερα ΔΕΝ εχεις γενεθλια. Αλλιως, θα μπαινουν μεσα ολοι και θα σου ευχονται. Που δεν ειναι κακο, αλλα λεω... Χμμμ , 777 μηνυματα. Να παιξω κουλοχερη αραγε? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δεν έχει σημασία αυτό! Καλά να περνάμε... Τότε Γιούλη,χαρούμενα...ξεγεννέθλια! Click για ανάπτυξη... καλα μωρε φταιω κι εγω με τα χαζα μου Αρχική Δημοσίευση από bunny: Eυχαριστώ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα εισαι απιθανο κοριτσι Click για ανάπτυξη... ειναι πραγματικα πολυ καλο κοριτσι!!παντα με τα δωρα του...να δεις οταν ειπα τα καλαντα ενα ματσο λεφτα που μου εδωσε σε φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 11:57 Η ESTELLE έγραψε: #3.310 14-01-09 11:57 Καλημέρα!Που είστε καλέ όλοι σήμερα;Επεσε πολύ δουλειά;;Εγώ έχω βαρεθεί να κάθομαι σήμερα...πολύ νέκρα...Εχει και έναν μουχλιάρη καιρό..μια μαυρίλα κι ένα σπαστικό ψιλόβροχο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:36 Ο EL GATO έγραψε: #3.311 14-01-09 12:36 Και δω βρεχει. Μ' αρεσει η βροχη αλλα να ειμαι σπιτι να την ακουω. Κατα τα αλλα η σημερινη μερα.... μπλιαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 13:26 Η staman2 έγραψε: #3.312 14-01-09 13:26 Καλημέρα κουνάκια! Βροχή και βροχή πάλι και τσουρ τσουρ τσουρ σαν κατρουλιό. Και βέβαια εμείς τα παίρνουμε στο κρανίο μ΄αυτη τη μούχλα. Για σκεφτείτε να μεναμε και μόνιμα στην Αγγλία όπου κάνουν να δουν ήλιο οι άνθρωποι μέρες??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.313 14-01-09 15:06 Καλησπερα! Χαμος σημερα εδω στο γραφειο...Εχουμε Πορτογαλλους αλλα ειναι τοσο καλα παιδια... Αλλα καπου τη βρισκω καθως ειμαι και λιγο μαζοχα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:20 Η staman2 έγραψε: #3.314 14-01-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα! Χαμος σημερα εδω στο γραφειο...Εχουμε Πορτογαλλους αλλα ειναι τοσο καλα παιδια... Αλλα καπου τη βρισκω καθως ειμαι και λιγο μαζοχα... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα!!! Δεν είσαι μαζόχα αλλα ενεργητική γενικως!!! Και δραστήρια Νεκταρία τι κάνετε εσείς??? Τα υπέροχα μωρά? Η αγάπη μου ο Ιβάν? Το ομιλητικότατο αυτο γατουνάκι? Και... η αδυναμία μου ο Μάουρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:27 Η elvenstar: #3.315 14-01-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα! Χαμος σημερα εδω στο γραφειο...Εχουμε Πορτογαλλους αλλα ειναι τοσο καλα παιδια... Αλλα καπου τη βρισκω καθως ειμαι και λιγο μαζοχα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα!!! Δεν είσαι μαζόχα αλλα ενεργητική γενικως!!! Και δραστήρια Click για ανάπτυξη... Ή της αρέσουν πολύ οι Λατίνοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.316 14-01-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ή της αρέσουν πολύ οι Λατίνοι Click για ανάπτυξη... Ειναι ολοι μικροσωμοι και συμπαθεστατοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:18 Η Νεκταρια έγραψε: #3.317 14-01-09 19:18 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα!!! Δεν είσαι μαζόχα αλλα ενεργητική γενικως!!! Και δραστήρια Νεκταρία τι κάνετε εσείς??? Τα υπέροχα μωρά? Η αγάπη μου ο Ιβάν? Το ομιλητικότατο αυτο γατουνάκι? Και... η αδυναμία μου ο Μάουρο? Click για ανάπτυξη... μια χαρα ειμαστε Αναστασακο μου,σε περιμενουμε για αγκαλιτσες Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειναι ολοι μικροσωμοι και συμπαθεστατοι Click για ανάπτυξη... Οι Λατινοι ειναι παντου .....μικροσωμοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:05 Ο EL GATO έγραψε: #3.318 14-01-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι Λατινοι ειναι παντου .....μικροσωμοι? Click για ανάπτυξη... Δεν ηθελα να πω εγω τιποτα για να μη λετε οτι ειμαι το βρωμικο μυαλο της παρεας. Μπραβο Νεκταρια. Με εκανες και γελασα σε ωρες που πηζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 21:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.319 14-01-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μια χαρα ειμαστε Αναστασακο μου,σε περιμενουμε για αγκαλιτσες Οι Λατινοι ειναι παντου .....μικροσωμοι? Click για ανάπτυξη... ελα ρε...χμ...το υψος δεν εχει καμια σχεση παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 22:38 Η Νεκταρια έγραψε: #3.320 14-01-09 22:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν ηθελα να πω εγω τιποτα για να μη λετε οτι ειμαι το βρωμικο μυαλο της παρεας. Μπραβο Νεκταρια. Με εκανες και γελασα σε ωρες που πηζω. Click για ανάπτυξη... Πιστευω να εχεις ξεπηξει...για δες αυτο https://www.nektarcats.com/7ηεκθεσηγατας.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Να πούμε κι ένα ¨Χρόνια πολλά¨ στη Νεκταρία που έχει σήμερα τα γενέθλια της;; Νεκταρινούλα μου χρόνια πολλά και απο εδώ,να τα εκατοστήσεις,να είσαι πάντα γερή και χαρούμενη!Κουράγιο σε όλες τις δυσκολίες που σου παρουσιάζονται,εμείς θα είμαστε εδώ και για τα καλά και για τα άσχημα!!Φιλιά πολλά!! Click για ανάπτυξη... Καλά,μια και το διασκεδάζω ας το ξανακάνω! Kαι δωράκι! Θα σκάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 20:17 Η bunny έγραψε: #3.305 13-01-09 20:17 Kαληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 20:18 Η Νεκταρια έγραψε: #3.306 13-01-09 20:18 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλά,μια και το διασκεδάζω ας το ξανακάνω! Kαι δωράκι! Θα σκάσω! Click για ανάπτυξη... Καλα εισαι απιθανο κοριτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 20:21 Η bunny έγραψε: #3.307 13-01-09 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα εισαι απιθανο κοριτσι Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:34 Η Νεκταρια έγραψε: #3.308 13-01-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλά,μια και το διασκεδάζω ας το ξανακάνω! Kαι δωράκι! Θα σκάσω! Click για ανάπτυξη... Καλα εισαι απιθανο κοριτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 23:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.309 13-01-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, πρεπει να καταστησεις σαφες οτι σημερα ΔΕΝ εχεις γενεθλια. Αλλιως, θα μπαινουν μεσα ολοι και θα σου ευχονται. Που δεν ειναι κακο, αλλα λεω... Χμμμ , 777 μηνυματα. Να παιξω κουλοχερη αραγε? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δεν έχει σημασία αυτό! Καλά να περνάμε... Τότε Γιούλη,χαρούμενα...ξεγεννέθλια! Click για ανάπτυξη... καλα μωρε φταιω κι εγω με τα χαζα μου Αρχική Δημοσίευση από bunny: Eυχαριστώ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα εισαι απιθανο κοριτσι Click για ανάπτυξη... ειναι πραγματικα πολυ καλο κοριτσι!!παντα με τα δωρα του...να δεις οταν ειπα τα καλαντα ενα ματσο λεφτα που μου εδωσε σε φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 11:57 Η ESTELLE έγραψε: #3.310 14-01-09 11:57 Καλημέρα!Που είστε καλέ όλοι σήμερα;Επεσε πολύ δουλειά;;Εγώ έχω βαρεθεί να κάθομαι σήμερα...πολύ νέκρα...Εχει και έναν μουχλιάρη καιρό..μια μαυρίλα κι ένα σπαστικό ψιλόβροχο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:36 Ο EL GATO έγραψε: #3.311 14-01-09 12:36 Και δω βρεχει. Μ' αρεσει η βροχη αλλα να ειμαι σπιτι να την ακουω. Κατα τα αλλα η σημερινη μερα.... μπλιαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 13:26 Η staman2 έγραψε: #3.312 14-01-09 13:26 Καλημέρα κουνάκια! Βροχή και βροχή πάλι και τσουρ τσουρ τσουρ σαν κατρουλιό. Και βέβαια εμείς τα παίρνουμε στο κρανίο μ΄αυτη τη μούχλα. Για σκεφτείτε να μεναμε και μόνιμα στην Αγγλία όπου κάνουν να δουν ήλιο οι άνθρωποι μέρες??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.313 14-01-09 15:06 Καλησπερα! Χαμος σημερα εδω στο γραφειο...Εχουμε Πορτογαλλους αλλα ειναι τοσο καλα παιδια... Αλλα καπου τη βρισκω καθως ειμαι και λιγο μαζοχα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:20 Η staman2 έγραψε: #3.314 14-01-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα! Χαμος σημερα εδω στο γραφειο...Εχουμε Πορτογαλλους αλλα ειναι τοσο καλα παιδια... Αλλα καπου τη βρισκω καθως ειμαι και λιγο μαζοχα... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα!!! Δεν είσαι μαζόχα αλλα ενεργητική γενικως!!! Και δραστήρια Νεκταρία τι κάνετε εσείς??? Τα υπέροχα μωρά? Η αγάπη μου ο Ιβάν? Το ομιλητικότατο αυτο γατουνάκι? Και... η αδυναμία μου ο Μάουρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:27 Η elvenstar: #3.315 14-01-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα! Χαμος σημερα εδω στο γραφειο...Εχουμε Πορτογαλλους αλλα ειναι τοσο καλα παιδια... Αλλα καπου τη βρισκω καθως ειμαι και λιγο μαζοχα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα!!! Δεν είσαι μαζόχα αλλα ενεργητική γενικως!!! Και δραστήρια Click για ανάπτυξη... Ή της αρέσουν πολύ οι Λατίνοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.316 14-01-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ή της αρέσουν πολύ οι Λατίνοι Click για ανάπτυξη... Ειναι ολοι μικροσωμοι και συμπαθεστατοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:18 Η Νεκταρια έγραψε: #3.317 14-01-09 19:18 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα!!! Δεν είσαι μαζόχα αλλα ενεργητική γενικως!!! Και δραστήρια Νεκταρία τι κάνετε εσείς??? Τα υπέροχα μωρά? Η αγάπη μου ο Ιβάν? Το ομιλητικότατο αυτο γατουνάκι? Και... η αδυναμία μου ο Μάουρο? Click για ανάπτυξη... μια χαρα ειμαστε Αναστασακο μου,σε περιμενουμε για αγκαλιτσες Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειναι ολοι μικροσωμοι και συμπαθεστατοι Click για ανάπτυξη... Οι Λατινοι ειναι παντου .....μικροσωμοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:05 Ο EL GATO έγραψε: #3.318 14-01-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι Λατινοι ειναι παντου .....μικροσωμοι? Click για ανάπτυξη... Δεν ηθελα να πω εγω τιποτα για να μη λετε οτι ειμαι το βρωμικο μυαλο της παρεας. Μπραβο Νεκταρια. Με εκανες και γελασα σε ωρες που πηζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 21:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.319 14-01-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μια χαρα ειμαστε Αναστασακο μου,σε περιμενουμε για αγκαλιτσες Οι Λατινοι ειναι παντου .....μικροσωμοι? Click για ανάπτυξη... ελα ρε...χμ...το υψος δεν εχει καμια σχεση παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 22:38 Η Νεκταρια έγραψε: #3.320 14-01-09 22:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν ηθελα να πω εγω τιποτα για να μη λετε οτι ειμαι το βρωμικο μυαλο της παρεας. Μπραβο Νεκταρια. Με εκανες και γελασα σε ωρες που πηζω. Click για ανάπτυξη... Πιστευω να εχεις ξεπηξει...για δες αυτο https://www.nektarcats.com/7ηεκθεσηγατας.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kαληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 20:18 Η Νεκταρια έγραψε: #3.306 13-01-09 20:18 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλά,μια και το διασκεδάζω ας το ξανακάνω! Kαι δωράκι! Θα σκάσω! Click για ανάπτυξη... Καλα εισαι απιθανο κοριτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 20:21 Η bunny έγραψε: #3.307 13-01-09 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα εισαι απιθανο κοριτσι Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:34 Η Νεκταρια έγραψε: #3.308 13-01-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλά,μια και το διασκεδάζω ας το ξανακάνω! Kαι δωράκι! Θα σκάσω! Click για ανάπτυξη... Καλα εισαι απιθανο κοριτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 23:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.309 13-01-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, πρεπει να καταστησεις σαφες οτι σημερα ΔΕΝ εχεις γενεθλια. Αλλιως, θα μπαινουν μεσα ολοι και θα σου ευχονται. Που δεν ειναι κακο, αλλα λεω... Χμμμ , 777 μηνυματα. Να παιξω κουλοχερη αραγε? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δεν έχει σημασία αυτό! Καλά να περνάμε... Τότε Γιούλη,χαρούμενα...ξεγεννέθλια! Click για ανάπτυξη... καλα μωρε φταιω κι εγω με τα χαζα μου Αρχική Δημοσίευση από bunny: Eυχαριστώ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα εισαι απιθανο κοριτσι Click για ανάπτυξη... ειναι πραγματικα πολυ καλο κοριτσι!!παντα με τα δωρα του...να δεις οταν ειπα τα καλαντα ενα ματσο λεφτα που μου εδωσε σε φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 11:57 Η ESTELLE έγραψε: #3.310 14-01-09 11:57 Καλημέρα!Που είστε καλέ όλοι σήμερα;Επεσε πολύ δουλειά;;Εγώ έχω βαρεθεί να κάθομαι σήμερα...πολύ νέκρα...Εχει και έναν μουχλιάρη καιρό..μια μαυρίλα κι ένα σπαστικό ψιλόβροχο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:36 Ο EL GATO έγραψε: #3.311 14-01-09 12:36 Και δω βρεχει. Μ' αρεσει η βροχη αλλα να ειμαι σπιτι να την ακουω. Κατα τα αλλα η σημερινη μερα.... μπλιαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 13:26 Η staman2 έγραψε: #3.312 14-01-09 13:26 Καλημέρα κουνάκια! Βροχή και βροχή πάλι και τσουρ τσουρ τσουρ σαν κατρουλιό. Και βέβαια εμείς τα παίρνουμε στο κρανίο μ΄αυτη τη μούχλα. Για σκεφτείτε να μεναμε και μόνιμα στην Αγγλία όπου κάνουν να δουν ήλιο οι άνθρωποι μέρες??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.313 14-01-09 15:06 Καλησπερα! Χαμος σημερα εδω στο γραφειο...Εχουμε Πορτογαλλους αλλα ειναι τοσο καλα παιδια... Αλλα καπου τη βρισκω καθως ειμαι και λιγο μαζοχα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:20 Η staman2 έγραψε: #3.314 14-01-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα! Χαμος σημερα εδω στο γραφειο...Εχουμε Πορτογαλλους αλλα ειναι τοσο καλα παιδια... Αλλα καπου τη βρισκω καθως ειμαι και λιγο μαζοχα... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα!!! Δεν είσαι μαζόχα αλλα ενεργητική γενικως!!! Και δραστήρια Νεκταρία τι κάνετε εσείς??? Τα υπέροχα μωρά? Η αγάπη μου ο Ιβάν? Το ομιλητικότατο αυτο γατουνάκι? Και... η αδυναμία μου ο Μάουρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:27 Η elvenstar: #3.315 14-01-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα! Χαμος σημερα εδω στο γραφειο...Εχουμε Πορτογαλλους αλλα ειναι τοσο καλα παιδια... Αλλα καπου τη βρισκω καθως ειμαι και λιγο μαζοχα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα!!! Δεν είσαι μαζόχα αλλα ενεργητική γενικως!!! Και δραστήρια Click για ανάπτυξη... Ή της αρέσουν πολύ οι Λατίνοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.316 14-01-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ή της αρέσουν πολύ οι Λατίνοι Click για ανάπτυξη... Ειναι ολοι μικροσωμοι και συμπαθεστατοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:18 Η Νεκταρια έγραψε: #3.317 14-01-09 19:18 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα!!! Δεν είσαι μαζόχα αλλα ενεργητική γενικως!!! Και δραστήρια Νεκταρία τι κάνετε εσείς??? Τα υπέροχα μωρά? Η αγάπη μου ο Ιβάν? Το ομιλητικότατο αυτο γατουνάκι? Και... η αδυναμία μου ο Μάουρο? Click για ανάπτυξη... μια χαρα ειμαστε Αναστασακο μου,σε περιμενουμε για αγκαλιτσες Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειναι ολοι μικροσωμοι και συμπαθεστατοι Click για ανάπτυξη... Οι Λατινοι ειναι παντου .....μικροσωμοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:05 Ο EL GATO έγραψε: #3.318 14-01-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι Λατινοι ειναι παντου .....μικροσωμοι? Click για ανάπτυξη... Δεν ηθελα να πω εγω τιποτα για να μη λετε οτι ειμαι το βρωμικο μυαλο της παρεας. Μπραβο Νεκταρια. Με εκανες και γελασα σε ωρες που πηζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 21:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.319 14-01-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μια χαρα ειμαστε Αναστασακο μου,σε περιμενουμε για αγκαλιτσες Οι Λατινοι ειναι παντου .....μικροσωμοι? Click για ανάπτυξη... ελα ρε...χμ...το υψος δεν εχει καμια σχεση παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 22:38 Η Νεκταρια έγραψε: #3.320 14-01-09 22:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν ηθελα να πω εγω τιποτα για να μη λετε οτι ειμαι το βρωμικο μυαλο της παρεας. Μπραβο Νεκταρια. Με εκανες και γελασα σε ωρες που πηζω. Click για ανάπτυξη... Πιστευω να εχεις ξεπηξει...για δες αυτο https://www.nektarcats.com/7ηεκθεσηγατας.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλά,μια και το διασκεδάζω ας το ξανακάνω! Kαι δωράκι! Θα σκάσω! Click για ανάπτυξη... Καλα εισαι απιθανο κοριτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 20:21 Η bunny έγραψε: #3.307 13-01-09 20:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα εισαι απιθανο κοριτσι Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:34 Η Νεκταρια έγραψε: #3.308 13-01-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλά,μια και το διασκεδάζω ας το ξανακάνω! Kαι δωράκι! Θα σκάσω! Click για ανάπτυξη... Καλα εισαι απιθανο κοριτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 23:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.309 13-01-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, πρεπει να καταστησεις σαφες οτι σημερα ΔΕΝ εχεις γενεθλια. Αλλιως, θα μπαινουν μεσα ολοι και θα σου ευχονται. Που δεν ειναι κακο, αλλα λεω... Χμμμ , 777 μηνυματα. Να παιξω κουλοχερη αραγε? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δεν έχει σημασία αυτό! Καλά να περνάμε... Τότε Γιούλη,χαρούμενα...ξεγεννέθλια! Click για ανάπτυξη... καλα μωρε φταιω κι εγω με τα χαζα μου Αρχική Δημοσίευση από bunny: Eυχαριστώ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα εισαι απιθανο κοριτσι Click για ανάπτυξη... ειναι πραγματικα πολυ καλο κοριτσι!!παντα με τα δωρα του...να δεις οταν ειπα τα καλαντα ενα ματσο λεφτα που μου εδωσε σε φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 11:57 Η ESTELLE έγραψε: #3.310 14-01-09 11:57 Καλημέρα!Που είστε καλέ όλοι σήμερα;Επεσε πολύ δουλειά;;Εγώ έχω βαρεθεί να κάθομαι σήμερα...πολύ νέκρα...Εχει και έναν μουχλιάρη καιρό..μια μαυρίλα κι ένα σπαστικό ψιλόβροχο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:36 Ο EL GATO έγραψε: #3.311 14-01-09 12:36 Και δω βρεχει. Μ' αρεσει η βροχη αλλα να ειμαι σπιτι να την ακουω. Κατα τα αλλα η σημερινη μερα.... μπλιαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 13:26 Η staman2 έγραψε: #3.312 14-01-09 13:26 Καλημέρα κουνάκια! Βροχή και βροχή πάλι και τσουρ τσουρ τσουρ σαν κατρουλιό. Και βέβαια εμείς τα παίρνουμε στο κρανίο μ΄αυτη τη μούχλα. Για σκεφτείτε να μεναμε και μόνιμα στην Αγγλία όπου κάνουν να δουν ήλιο οι άνθρωποι μέρες??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.313 14-01-09 15:06 Καλησπερα! Χαμος σημερα εδω στο γραφειο...Εχουμε Πορτογαλλους αλλα ειναι τοσο καλα παιδια... Αλλα καπου τη βρισκω καθως ειμαι και λιγο μαζοχα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:20 Η staman2 έγραψε: #3.314 14-01-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα! Χαμος σημερα εδω στο γραφειο...Εχουμε Πορτογαλλους αλλα ειναι τοσο καλα παιδια... Αλλα καπου τη βρισκω καθως ειμαι και λιγο μαζοχα... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα!!! Δεν είσαι μαζόχα αλλα ενεργητική γενικως!!! Και δραστήρια Νεκταρία τι κάνετε εσείς??? Τα υπέροχα μωρά? Η αγάπη μου ο Ιβάν? Το ομιλητικότατο αυτο γατουνάκι? Και... η αδυναμία μου ο Μάουρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:27 Η elvenstar: #3.315 14-01-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα! Χαμος σημερα εδω στο γραφειο...Εχουμε Πορτογαλλους αλλα ειναι τοσο καλα παιδια... Αλλα καπου τη βρισκω καθως ειμαι και λιγο μαζοχα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα!!! Δεν είσαι μαζόχα αλλα ενεργητική γενικως!!! Και δραστήρια Click για ανάπτυξη... Ή της αρέσουν πολύ οι Λατίνοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.316 14-01-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ή της αρέσουν πολύ οι Λατίνοι Click για ανάπτυξη... Ειναι ολοι μικροσωμοι και συμπαθεστατοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:18 Η Νεκταρια έγραψε: #3.317 14-01-09 19:18 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα!!! Δεν είσαι μαζόχα αλλα ενεργητική γενικως!!! Και δραστήρια Νεκταρία τι κάνετε εσείς??? Τα υπέροχα μωρά? Η αγάπη μου ο Ιβάν? Το ομιλητικότατο αυτο γατουνάκι? Και... η αδυναμία μου ο Μάουρο? Click για ανάπτυξη... μια χαρα ειμαστε Αναστασακο μου,σε περιμενουμε για αγκαλιτσες Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειναι ολοι μικροσωμοι και συμπαθεστατοι Click για ανάπτυξη... Οι Λατινοι ειναι παντου .....μικροσωμοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:05 Ο EL GATO έγραψε: #3.318 14-01-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι Λατινοι ειναι παντου .....μικροσωμοι? Click για ανάπτυξη... Δεν ηθελα να πω εγω τιποτα για να μη λετε οτι ειμαι το βρωμικο μυαλο της παρεας. Μπραβο Νεκταρια. Με εκανες και γελασα σε ωρες που πηζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 21:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.319 14-01-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μια χαρα ειμαστε Αναστασακο μου,σε περιμενουμε για αγκαλιτσες Οι Λατινοι ειναι παντου .....μικροσωμοι? Click για ανάπτυξη... ελα ρε...χμ...το υψος δεν εχει καμια σχεση παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 22:38 Η Νεκταρια έγραψε: #3.320 14-01-09 22:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν ηθελα να πω εγω τιποτα για να μη λετε οτι ειμαι το βρωμικο μυαλο της παρεας. Μπραβο Νεκταρια. Με εκανες και γελασα σε ωρες που πηζω. Click για ανάπτυξη... Πιστευω να εχεις ξεπηξει...για δες αυτο https://www.nektarcats.com/7ηεκθεσηγατας.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα εισαι απιθανο κοριτσι Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 22:34 Η Νεκταρια έγραψε: #3.308 13-01-09 22:34 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλά,μια και το διασκεδάζω ας το ξανακάνω! Kαι δωράκι! Θα σκάσω! Click για ανάπτυξη... Καλα εισαι απιθανο κοριτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 23:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.309 13-01-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, πρεπει να καταστησεις σαφες οτι σημερα ΔΕΝ εχεις γενεθλια. Αλλιως, θα μπαινουν μεσα ολοι και θα σου ευχονται. Που δεν ειναι κακο, αλλα λεω... Χμμμ , 777 μηνυματα. Να παιξω κουλοχερη αραγε? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δεν έχει σημασία αυτό! Καλά να περνάμε... Τότε Γιούλη,χαρούμενα...ξεγεννέθλια! Click για ανάπτυξη... καλα μωρε φταιω κι εγω με τα χαζα μου Αρχική Δημοσίευση από bunny: Eυχαριστώ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα εισαι απιθανο κοριτσι Click για ανάπτυξη... ειναι πραγματικα πολυ καλο κοριτσι!!παντα με τα δωρα του...να δεις οταν ειπα τα καλαντα ενα ματσο λεφτα που μου εδωσε σε φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 11:57 Η ESTELLE έγραψε: #3.310 14-01-09 11:57 Καλημέρα!Που είστε καλέ όλοι σήμερα;Επεσε πολύ δουλειά;;Εγώ έχω βαρεθεί να κάθομαι σήμερα...πολύ νέκρα...Εχει και έναν μουχλιάρη καιρό..μια μαυρίλα κι ένα σπαστικό ψιλόβροχο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:36 Ο EL GATO έγραψε: #3.311 14-01-09 12:36 Και δω βρεχει. Μ' αρεσει η βροχη αλλα να ειμαι σπιτι να την ακουω. Κατα τα αλλα η σημερινη μερα.... μπλιαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 13:26 Η staman2 έγραψε: #3.312 14-01-09 13:26 Καλημέρα κουνάκια! Βροχή και βροχή πάλι και τσουρ τσουρ τσουρ σαν κατρουλιό. Και βέβαια εμείς τα παίρνουμε στο κρανίο μ΄αυτη τη μούχλα. Για σκεφτείτε να μεναμε και μόνιμα στην Αγγλία όπου κάνουν να δουν ήλιο οι άνθρωποι μέρες??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.313 14-01-09 15:06 Καλησπερα! Χαμος σημερα εδω στο γραφειο...Εχουμε Πορτογαλλους αλλα ειναι τοσο καλα παιδια... Αλλα καπου τη βρισκω καθως ειμαι και λιγο μαζοχα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:20 Η staman2 έγραψε: #3.314 14-01-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα! Χαμος σημερα εδω στο γραφειο...Εχουμε Πορτογαλλους αλλα ειναι τοσο καλα παιδια... Αλλα καπου τη βρισκω καθως ειμαι και λιγο μαζοχα... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα!!! Δεν είσαι μαζόχα αλλα ενεργητική γενικως!!! Και δραστήρια Νεκταρία τι κάνετε εσείς??? Τα υπέροχα μωρά? Η αγάπη μου ο Ιβάν? Το ομιλητικότατο αυτο γατουνάκι? Και... η αδυναμία μου ο Μάουρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:27 Η elvenstar: #3.315 14-01-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα! Χαμος σημερα εδω στο γραφειο...Εχουμε Πορτογαλλους αλλα ειναι τοσο καλα παιδια... Αλλα καπου τη βρισκω καθως ειμαι και λιγο μαζοχα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα!!! Δεν είσαι μαζόχα αλλα ενεργητική γενικως!!! Και δραστήρια Click για ανάπτυξη... Ή της αρέσουν πολύ οι Λατίνοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.316 14-01-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ή της αρέσουν πολύ οι Λατίνοι Click για ανάπτυξη... Ειναι ολοι μικροσωμοι και συμπαθεστατοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:18 Η Νεκταρια έγραψε: #3.317 14-01-09 19:18 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα!!! Δεν είσαι μαζόχα αλλα ενεργητική γενικως!!! Και δραστήρια Νεκταρία τι κάνετε εσείς??? Τα υπέροχα μωρά? Η αγάπη μου ο Ιβάν? Το ομιλητικότατο αυτο γατουνάκι? Και... η αδυναμία μου ο Μάουρο? Click για ανάπτυξη... μια χαρα ειμαστε Αναστασακο μου,σε περιμενουμε για αγκαλιτσες Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειναι ολοι μικροσωμοι και συμπαθεστατοι Click για ανάπτυξη... Οι Λατινοι ειναι παντου .....μικροσωμοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:05 Ο EL GATO έγραψε: #3.318 14-01-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι Λατινοι ειναι παντου .....μικροσωμοι? Click για ανάπτυξη... Δεν ηθελα να πω εγω τιποτα για να μη λετε οτι ειμαι το βρωμικο μυαλο της παρεας. Μπραβο Νεκταρια. Με εκανες και γελασα σε ωρες που πηζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 21:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.319 14-01-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μια χαρα ειμαστε Αναστασακο μου,σε περιμενουμε για αγκαλιτσες Οι Λατινοι ειναι παντου .....μικροσωμοι? Click για ανάπτυξη... ελα ρε...χμ...το υψος δεν εχει καμια σχεση παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 22:38 Η Νεκταρια έγραψε: #3.320 14-01-09 22:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν ηθελα να πω εγω τιποτα για να μη λετε οτι ειμαι το βρωμικο μυαλο της παρεας. Μπραβο Νεκταρια. Με εκανες και γελασα σε ωρες που πηζω. Click για ανάπτυξη... Πιστευω να εχεις ξεπηξει...για δες αυτο https://www.nektarcats.com/7ηεκθεσηγατας.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλά,μια και το διασκεδάζω ας το ξανακάνω! Kαι δωράκι! Θα σκάσω! Click για ανάπτυξη... Καλα εισαι απιθανο κοριτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2009 στις 23:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.309 13-01-09 23:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, πρεπει να καταστησεις σαφες οτι σημερα ΔΕΝ εχεις γενεθλια. Αλλιως, θα μπαινουν μεσα ολοι και θα σου ευχονται. Που δεν ειναι κακο, αλλα λεω... Χμμμ , 777 μηνυματα. Να παιξω κουλοχερη αραγε? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δεν έχει σημασία αυτό! Καλά να περνάμε... Τότε Γιούλη,χαρούμενα...ξεγεννέθλια! Click για ανάπτυξη... καλα μωρε φταιω κι εγω με τα χαζα μου Αρχική Δημοσίευση από bunny: Eυχαριστώ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα εισαι απιθανο κοριτσι Click για ανάπτυξη... ειναι πραγματικα πολυ καλο κοριτσι!!παντα με τα δωρα του...να δεις οταν ειπα τα καλαντα ενα ματσο λεφτα που μου εδωσε σε φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 11:57 Η ESTELLE έγραψε: #3.310 14-01-09 11:57 Καλημέρα!Που είστε καλέ όλοι σήμερα;Επεσε πολύ δουλειά;;Εγώ έχω βαρεθεί να κάθομαι σήμερα...πολύ νέκρα...Εχει και έναν μουχλιάρη καιρό..μια μαυρίλα κι ένα σπαστικό ψιλόβροχο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:36 Ο EL GATO έγραψε: #3.311 14-01-09 12:36 Και δω βρεχει. Μ' αρεσει η βροχη αλλα να ειμαι σπιτι να την ακουω. Κατα τα αλλα η σημερινη μερα.... μπλιαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 13:26 Η staman2 έγραψε: #3.312 14-01-09 13:26 Καλημέρα κουνάκια! Βροχή και βροχή πάλι και τσουρ τσουρ τσουρ σαν κατρουλιό. Και βέβαια εμείς τα παίρνουμε στο κρανίο μ΄αυτη τη μούχλα. Για σκεφτείτε να μεναμε και μόνιμα στην Αγγλία όπου κάνουν να δουν ήλιο οι άνθρωποι μέρες??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.313 14-01-09 15:06 Καλησπερα! Χαμος σημερα εδω στο γραφειο...Εχουμε Πορτογαλλους αλλα ειναι τοσο καλα παιδια... Αλλα καπου τη βρισκω καθως ειμαι και λιγο μαζοχα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:20 Η staman2 έγραψε: #3.314 14-01-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα! Χαμος σημερα εδω στο γραφειο...Εχουμε Πορτογαλλους αλλα ειναι τοσο καλα παιδια... Αλλα καπου τη βρισκω καθως ειμαι και λιγο μαζοχα... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα!!! Δεν είσαι μαζόχα αλλα ενεργητική γενικως!!! Και δραστήρια Νεκταρία τι κάνετε εσείς??? Τα υπέροχα μωρά? Η αγάπη μου ο Ιβάν? Το ομιλητικότατο αυτο γατουνάκι? Και... η αδυναμία μου ο Μάουρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:27 Η elvenstar: #3.315 14-01-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα! Χαμος σημερα εδω στο γραφειο...Εχουμε Πορτογαλλους αλλα ειναι τοσο καλα παιδια... Αλλα καπου τη βρισκω καθως ειμαι και λιγο μαζοχα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα!!! Δεν είσαι μαζόχα αλλα ενεργητική γενικως!!! Και δραστήρια Click για ανάπτυξη... Ή της αρέσουν πολύ οι Λατίνοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.316 14-01-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ή της αρέσουν πολύ οι Λατίνοι Click για ανάπτυξη... Ειναι ολοι μικροσωμοι και συμπαθεστατοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:18 Η Νεκταρια έγραψε: #3.317 14-01-09 19:18 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα!!! Δεν είσαι μαζόχα αλλα ενεργητική γενικως!!! Και δραστήρια Νεκταρία τι κάνετε εσείς??? Τα υπέροχα μωρά? Η αγάπη μου ο Ιβάν? Το ομιλητικότατο αυτο γατουνάκι? Και... η αδυναμία μου ο Μάουρο? Click για ανάπτυξη... μια χαρα ειμαστε Αναστασακο μου,σε περιμενουμε για αγκαλιτσες Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειναι ολοι μικροσωμοι και συμπαθεστατοι Click για ανάπτυξη... Οι Λατινοι ειναι παντου .....μικροσωμοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:05 Ο EL GATO έγραψε: #3.318 14-01-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι Λατινοι ειναι παντου .....μικροσωμοι? Click για ανάπτυξη... Δεν ηθελα να πω εγω τιποτα για να μη λετε οτι ειμαι το βρωμικο μυαλο της παρεας. Μπραβο Νεκταρια. Με εκανες και γελασα σε ωρες που πηζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 21:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.319 14-01-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μια χαρα ειμαστε Αναστασακο μου,σε περιμενουμε για αγκαλιτσες Οι Λατινοι ειναι παντου .....μικροσωμοι? Click για ανάπτυξη... ελα ρε...χμ...το υψος δεν εχει καμια σχεση παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 22:38 Η Νεκταρια έγραψε: #3.320 14-01-09 22:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν ηθελα να πω εγω τιποτα για να μη λετε οτι ειμαι το βρωμικο μυαλο της παρεας. Μπραβο Νεκταρια. Με εκανες και γελασα σε ωρες που πηζω. Click για ανάπτυξη... Πιστευω να εχεις ξεπηξει...για δες αυτο https://www.nektarcats.com/7ηεκθεσηγατας.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Γιουλη, πρεπει να καταστησεις σαφες οτι σημερα ΔΕΝ εχεις γενεθλια. Αλλιως, θα μπαινουν μεσα ολοι και θα σου ευχονται. Που δεν ειναι κακο, αλλα λεω... Χμμμ , 777 μηνυματα. Να παιξω κουλοχερη αραγε? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Δεν έχει σημασία αυτό! Καλά να περνάμε... Τότε Γιούλη,χαρούμενα...ξεγεννέθλια! Click για ανάπτυξη... καλα μωρε φταιω κι εγω με τα χαζα μου Αρχική Δημοσίευση από bunny: Eυχαριστώ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Καλα εισαι απιθανο κοριτσι Click για ανάπτυξη... ειναι πραγματικα πολυ καλο κοριτσι!!παντα με τα δωρα του...να δεις οταν ειπα τα καλαντα ενα ματσο λεφτα που μου εδωσε σε φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 11:57 Η ESTELLE έγραψε: #3.310 14-01-09 11:57 Καλημέρα!Που είστε καλέ όλοι σήμερα;Επεσε πολύ δουλειά;;Εγώ έχω βαρεθεί να κάθομαι σήμερα...πολύ νέκρα...Εχει και έναν μουχλιάρη καιρό..μια μαυρίλα κι ένα σπαστικό ψιλόβροχο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:36 Ο EL GATO έγραψε: #3.311 14-01-09 12:36 Και δω βρεχει. Μ' αρεσει η βροχη αλλα να ειμαι σπιτι να την ακουω. Κατα τα αλλα η σημερινη μερα.... μπλιαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 13:26 Η staman2 έγραψε: #3.312 14-01-09 13:26 Καλημέρα κουνάκια! Βροχή και βροχή πάλι και τσουρ τσουρ τσουρ σαν κατρουλιό. Και βέβαια εμείς τα παίρνουμε στο κρανίο μ΄αυτη τη μούχλα. Για σκεφτείτε να μεναμε και μόνιμα στην Αγγλία όπου κάνουν να δουν ήλιο οι άνθρωποι μέρες??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.313 14-01-09 15:06 Καλησπερα! Χαμος σημερα εδω στο γραφειο...Εχουμε Πορτογαλλους αλλα ειναι τοσο καλα παιδια... Αλλα καπου τη βρισκω καθως ειμαι και λιγο μαζοχα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:20 Η staman2 έγραψε: #3.314 14-01-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα! Χαμος σημερα εδω στο γραφειο...Εχουμε Πορτογαλλους αλλα ειναι τοσο καλα παιδια... Αλλα καπου τη βρισκω καθως ειμαι και λιγο μαζοχα... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα!!! Δεν είσαι μαζόχα αλλα ενεργητική γενικως!!! Και δραστήρια Νεκταρία τι κάνετε εσείς??? Τα υπέροχα μωρά? Η αγάπη μου ο Ιβάν? Το ομιλητικότατο αυτο γατουνάκι? Και... η αδυναμία μου ο Μάουρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:27 Η elvenstar: #3.315 14-01-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα! Χαμος σημερα εδω στο γραφειο...Εχουμε Πορτογαλλους αλλα ειναι τοσο καλα παιδια... Αλλα καπου τη βρισκω καθως ειμαι και λιγο μαζοχα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα!!! Δεν είσαι μαζόχα αλλα ενεργητική γενικως!!! Και δραστήρια Click για ανάπτυξη... Ή της αρέσουν πολύ οι Λατίνοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.316 14-01-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ή της αρέσουν πολύ οι Λατίνοι Click για ανάπτυξη... Ειναι ολοι μικροσωμοι και συμπαθεστατοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:18 Η Νεκταρια έγραψε: #3.317 14-01-09 19:18 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα!!! Δεν είσαι μαζόχα αλλα ενεργητική γενικως!!! Και δραστήρια Νεκταρία τι κάνετε εσείς??? Τα υπέροχα μωρά? Η αγάπη μου ο Ιβάν? Το ομιλητικότατο αυτο γατουνάκι? Και... η αδυναμία μου ο Μάουρο? Click για ανάπτυξη... μια χαρα ειμαστε Αναστασακο μου,σε περιμενουμε για αγκαλιτσες Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειναι ολοι μικροσωμοι και συμπαθεστατοι Click για ανάπτυξη... Οι Λατινοι ειναι παντου .....μικροσωμοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:05 Ο EL GATO έγραψε: #3.318 14-01-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι Λατινοι ειναι παντου .....μικροσωμοι? Click για ανάπτυξη... Δεν ηθελα να πω εγω τιποτα για να μη λετε οτι ειμαι το βρωμικο μυαλο της παρεας. Μπραβο Νεκταρια. Με εκανες και γελασα σε ωρες που πηζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 21:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.319 14-01-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μια χαρα ειμαστε Αναστασακο μου,σε περιμενουμε για αγκαλιτσες Οι Λατινοι ειναι παντου .....μικροσωμοι? Click για ανάπτυξη... ελα ρε...χμ...το υψος δεν εχει καμια σχεση παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 22:38 Η Νεκταρια έγραψε: #3.320 14-01-09 22:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν ηθελα να πω εγω τιποτα για να μη λετε οτι ειμαι το βρωμικο μυαλο της παρεας. Μπραβο Νεκταρια. Με εκανες και γελασα σε ωρες που πηζω. Click για ανάπτυξη... Πιστευω να εχεις ξεπηξει...για δες αυτο https://www.nektarcats.com/7ηεκθεσηγατας.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα!Που είστε καλέ όλοι σήμερα;Επεσε πολύ δουλειά;;Εγώ έχω βαρεθεί να κάθομαι σήμερα...πολύ νέκρα...Εχει και έναν μουχλιάρη καιρό..μια μαυρίλα κι ένα σπαστικό ψιλόβροχο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:36 Ο EL GATO έγραψε: #3.311 14-01-09 12:36 Και δω βρεχει. Μ' αρεσει η βροχη αλλα να ειμαι σπιτι να την ακουω. Κατα τα αλλα η σημερινη μερα.... μπλιαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 13:26 Η staman2 έγραψε: #3.312 14-01-09 13:26 Καλημέρα κουνάκια! Βροχή και βροχή πάλι και τσουρ τσουρ τσουρ σαν κατρουλιό. Και βέβαια εμείς τα παίρνουμε στο κρανίο μ΄αυτη τη μούχλα. Για σκεφτείτε να μεναμε και μόνιμα στην Αγγλία όπου κάνουν να δουν ήλιο οι άνθρωποι μέρες??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.313 14-01-09 15:06 Καλησπερα! Χαμος σημερα εδω στο γραφειο...Εχουμε Πορτογαλλους αλλα ειναι τοσο καλα παιδια... Αλλα καπου τη βρισκω καθως ειμαι και λιγο μαζοχα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:20 Η staman2 έγραψε: #3.314 14-01-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα! Χαμος σημερα εδω στο γραφειο...Εχουμε Πορτογαλλους αλλα ειναι τοσο καλα παιδια... Αλλα καπου τη βρισκω καθως ειμαι και λιγο μαζοχα... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα!!! Δεν είσαι μαζόχα αλλα ενεργητική γενικως!!! Και δραστήρια Νεκταρία τι κάνετε εσείς??? Τα υπέροχα μωρά? Η αγάπη μου ο Ιβάν? Το ομιλητικότατο αυτο γατουνάκι? Και... η αδυναμία μου ο Μάουρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:27 Η elvenstar: #3.315 14-01-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα! Χαμος σημερα εδω στο γραφειο...Εχουμε Πορτογαλλους αλλα ειναι τοσο καλα παιδια... Αλλα καπου τη βρισκω καθως ειμαι και λιγο μαζοχα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα!!! Δεν είσαι μαζόχα αλλα ενεργητική γενικως!!! Και δραστήρια Click για ανάπτυξη... Ή της αρέσουν πολύ οι Λατίνοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.316 14-01-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ή της αρέσουν πολύ οι Λατίνοι Click για ανάπτυξη... Ειναι ολοι μικροσωμοι και συμπαθεστατοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:18 Η Νεκταρια έγραψε: #3.317 14-01-09 19:18 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα!!! Δεν είσαι μαζόχα αλλα ενεργητική γενικως!!! Και δραστήρια Νεκταρία τι κάνετε εσείς??? Τα υπέροχα μωρά? Η αγάπη μου ο Ιβάν? Το ομιλητικότατο αυτο γατουνάκι? Και... η αδυναμία μου ο Μάουρο? Click για ανάπτυξη... μια χαρα ειμαστε Αναστασακο μου,σε περιμενουμε για αγκαλιτσες Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειναι ολοι μικροσωμοι και συμπαθεστατοι Click για ανάπτυξη... Οι Λατινοι ειναι παντου .....μικροσωμοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:05 Ο EL GATO έγραψε: #3.318 14-01-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι Λατινοι ειναι παντου .....μικροσωμοι? Click για ανάπτυξη... Δεν ηθελα να πω εγω τιποτα για να μη λετε οτι ειμαι το βρωμικο μυαλο της παρεας. Μπραβο Νεκταρια. Με εκανες και γελασα σε ωρες που πηζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 21:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.319 14-01-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μια χαρα ειμαστε Αναστασακο μου,σε περιμενουμε για αγκαλιτσες Οι Λατινοι ειναι παντου .....μικροσωμοι? Click για ανάπτυξη... ελα ρε...χμ...το υψος δεν εχει καμια σχεση παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 22:38 Η Νεκταρια έγραψε: #3.320 14-01-09 22:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν ηθελα να πω εγω τιποτα για να μη λετε οτι ειμαι το βρωμικο μυαλο της παρεας. Μπραβο Νεκταρια. Με εκανες και γελασα σε ωρες που πηζω. Click για ανάπτυξη... Πιστευω να εχεις ξεπηξει...για δες αυτο https://www.nektarcats.com/7ηεκθεσηγατας.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και δω βρεχει. Μ' αρεσει η βροχη αλλα να ειμαι σπιτι να την ακουω. Κατα τα αλλα η σημερινη μερα.... μπλιαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 13:26 Η staman2 έγραψε: #3.312 14-01-09 13:26 Καλημέρα κουνάκια! Βροχή και βροχή πάλι και τσουρ τσουρ τσουρ σαν κατρουλιό. Και βέβαια εμείς τα παίρνουμε στο κρανίο μ΄αυτη τη μούχλα. Για σκεφτείτε να μεναμε και μόνιμα στην Αγγλία όπου κάνουν να δουν ήλιο οι άνθρωποι μέρες??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.313 14-01-09 15:06 Καλησπερα! Χαμος σημερα εδω στο γραφειο...Εχουμε Πορτογαλλους αλλα ειναι τοσο καλα παιδια... Αλλα καπου τη βρισκω καθως ειμαι και λιγο μαζοχα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:20 Η staman2 έγραψε: #3.314 14-01-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα! Χαμος σημερα εδω στο γραφειο...Εχουμε Πορτογαλλους αλλα ειναι τοσο καλα παιδια... Αλλα καπου τη βρισκω καθως ειμαι και λιγο μαζοχα... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα!!! Δεν είσαι μαζόχα αλλα ενεργητική γενικως!!! Και δραστήρια Νεκταρία τι κάνετε εσείς??? Τα υπέροχα μωρά? Η αγάπη μου ο Ιβάν? Το ομιλητικότατο αυτο γατουνάκι? Και... η αδυναμία μου ο Μάουρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:27 Η elvenstar: #3.315 14-01-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα! Χαμος σημερα εδω στο γραφειο...Εχουμε Πορτογαλλους αλλα ειναι τοσο καλα παιδια... Αλλα καπου τη βρισκω καθως ειμαι και λιγο μαζοχα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα!!! Δεν είσαι μαζόχα αλλα ενεργητική γενικως!!! Και δραστήρια Click για ανάπτυξη... Ή της αρέσουν πολύ οι Λατίνοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.316 14-01-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ή της αρέσουν πολύ οι Λατίνοι Click για ανάπτυξη... Ειναι ολοι μικροσωμοι και συμπαθεστατοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:18 Η Νεκταρια έγραψε: #3.317 14-01-09 19:18 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα!!! Δεν είσαι μαζόχα αλλα ενεργητική γενικως!!! Και δραστήρια Νεκταρία τι κάνετε εσείς??? Τα υπέροχα μωρά? Η αγάπη μου ο Ιβάν? Το ομιλητικότατο αυτο γατουνάκι? Και... η αδυναμία μου ο Μάουρο? Click για ανάπτυξη... μια χαρα ειμαστε Αναστασακο μου,σε περιμενουμε για αγκαλιτσες Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειναι ολοι μικροσωμοι και συμπαθεστατοι Click για ανάπτυξη... Οι Λατινοι ειναι παντου .....μικροσωμοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:05 Ο EL GATO έγραψε: #3.318 14-01-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι Λατινοι ειναι παντου .....μικροσωμοι? Click για ανάπτυξη... Δεν ηθελα να πω εγω τιποτα για να μη λετε οτι ειμαι το βρωμικο μυαλο της παρεας. Μπραβο Νεκταρια. Με εκανες και γελασα σε ωρες που πηζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 21:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.319 14-01-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μια χαρα ειμαστε Αναστασακο μου,σε περιμενουμε για αγκαλιτσες Οι Λατινοι ειναι παντου .....μικροσωμοι? Click για ανάπτυξη... ελα ρε...χμ...το υψος δεν εχει καμια σχεση παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 22:38 Η Νεκταρια έγραψε: #3.320 14-01-09 22:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν ηθελα να πω εγω τιποτα για να μη λετε οτι ειμαι το βρωμικο μυαλο της παρεας. Μπραβο Νεκταρια. Με εκανες και γελασα σε ωρες που πηζω. Click για ανάπτυξη... Πιστευω να εχεις ξεπηξει...για δες αυτο https://www.nektarcats.com/7ηεκθεσηγατας.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα κουνάκια! Βροχή και βροχή πάλι και τσουρ τσουρ τσουρ σαν κατρουλιό. Και βέβαια εμείς τα παίρνουμε στο κρανίο μ΄αυτη τη μούχλα. Για σκεφτείτε να μεναμε και μόνιμα στην Αγγλία όπου κάνουν να δουν ήλιο οι άνθρωποι μέρες??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.313 14-01-09 15:06 Καλησπερα! Χαμος σημερα εδω στο γραφειο...Εχουμε Πορτογαλλους αλλα ειναι τοσο καλα παιδια... Αλλα καπου τη βρισκω καθως ειμαι και λιγο μαζοχα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:20 Η staman2 έγραψε: #3.314 14-01-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα! Χαμος σημερα εδω στο γραφειο...Εχουμε Πορτογαλλους αλλα ειναι τοσο καλα παιδια... Αλλα καπου τη βρισκω καθως ειμαι και λιγο μαζοχα... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα!!! Δεν είσαι μαζόχα αλλα ενεργητική γενικως!!! Και δραστήρια Νεκταρία τι κάνετε εσείς??? Τα υπέροχα μωρά? Η αγάπη μου ο Ιβάν? Το ομιλητικότατο αυτο γατουνάκι? Και... η αδυναμία μου ο Μάουρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:27 Η elvenstar: #3.315 14-01-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα! Χαμος σημερα εδω στο γραφειο...Εχουμε Πορτογαλλους αλλα ειναι τοσο καλα παιδια... Αλλα καπου τη βρισκω καθως ειμαι και λιγο μαζοχα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα!!! Δεν είσαι μαζόχα αλλα ενεργητική γενικως!!! Και δραστήρια Click για ανάπτυξη... Ή της αρέσουν πολύ οι Λατίνοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.316 14-01-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ή της αρέσουν πολύ οι Λατίνοι Click για ανάπτυξη... Ειναι ολοι μικροσωμοι και συμπαθεστατοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:18 Η Νεκταρια έγραψε: #3.317 14-01-09 19:18 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα!!! Δεν είσαι μαζόχα αλλα ενεργητική γενικως!!! Και δραστήρια Νεκταρία τι κάνετε εσείς??? Τα υπέροχα μωρά? Η αγάπη μου ο Ιβάν? Το ομιλητικότατο αυτο γατουνάκι? Και... η αδυναμία μου ο Μάουρο? Click για ανάπτυξη... μια χαρα ειμαστε Αναστασακο μου,σε περιμενουμε για αγκαλιτσες Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειναι ολοι μικροσωμοι και συμπαθεστατοι Click για ανάπτυξη... Οι Λατινοι ειναι παντου .....μικροσωμοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:05 Ο EL GATO έγραψε: #3.318 14-01-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι Λατινοι ειναι παντου .....μικροσωμοι? Click για ανάπτυξη... Δεν ηθελα να πω εγω τιποτα για να μη λετε οτι ειμαι το βρωμικο μυαλο της παρεας. Μπραβο Νεκταρια. Με εκανες και γελασα σε ωρες που πηζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 21:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.319 14-01-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μια χαρα ειμαστε Αναστασακο μου,σε περιμενουμε για αγκαλιτσες Οι Λατινοι ειναι παντου .....μικροσωμοι? Click για ανάπτυξη... ελα ρε...χμ...το υψος δεν εχει καμια σχεση παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 22:38 Η Νεκταρια έγραψε: #3.320 14-01-09 22:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν ηθελα να πω εγω τιποτα για να μη λετε οτι ειμαι το βρωμικο μυαλο της παρεας. Μπραβο Νεκταρια. Με εκανες και γελασα σε ωρες που πηζω. Click για ανάπτυξη... Πιστευω να εχεις ξεπηξει...για δες αυτο https://www.nektarcats.com/7ηεκθεσηγατας.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπερα! Χαμος σημερα εδω στο γραφειο...Εχουμε Πορτογαλλους αλλα ειναι τοσο καλα παιδια... Αλλα καπου τη βρισκω καθως ειμαι και λιγο μαζοχα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:20 Η staman2 έγραψε: #3.314 14-01-09 15:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα! Χαμος σημερα εδω στο γραφειο...Εχουμε Πορτογαλλους αλλα ειναι τοσο καλα παιδια... Αλλα καπου τη βρισκω καθως ειμαι και λιγο μαζοχα... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα!!! Δεν είσαι μαζόχα αλλα ενεργητική γενικως!!! Και δραστήρια Νεκταρία τι κάνετε εσείς??? Τα υπέροχα μωρά? Η αγάπη μου ο Ιβάν? Το ομιλητικότατο αυτο γατουνάκι? Και... η αδυναμία μου ο Μάουρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:27 Η elvenstar: #3.315 14-01-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα! Χαμος σημερα εδω στο γραφειο...Εχουμε Πορτογαλλους αλλα ειναι τοσο καλα παιδια... Αλλα καπου τη βρισκω καθως ειμαι και λιγο μαζοχα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα!!! Δεν είσαι μαζόχα αλλα ενεργητική γενικως!!! Και δραστήρια Click για ανάπτυξη... Ή της αρέσουν πολύ οι Λατίνοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.316 14-01-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ή της αρέσουν πολύ οι Λατίνοι Click για ανάπτυξη... Ειναι ολοι μικροσωμοι και συμπαθεστατοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:18 Η Νεκταρια έγραψε: #3.317 14-01-09 19:18 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα!!! Δεν είσαι μαζόχα αλλα ενεργητική γενικως!!! Και δραστήρια Νεκταρία τι κάνετε εσείς??? Τα υπέροχα μωρά? Η αγάπη μου ο Ιβάν? Το ομιλητικότατο αυτο γατουνάκι? Και... η αδυναμία μου ο Μάουρο? Click για ανάπτυξη... μια χαρα ειμαστε Αναστασακο μου,σε περιμενουμε για αγκαλιτσες Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειναι ολοι μικροσωμοι και συμπαθεστατοι Click για ανάπτυξη... Οι Λατινοι ειναι παντου .....μικροσωμοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:05 Ο EL GATO έγραψε: #3.318 14-01-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι Λατινοι ειναι παντου .....μικροσωμοι? Click για ανάπτυξη... Δεν ηθελα να πω εγω τιποτα για να μη λετε οτι ειμαι το βρωμικο μυαλο της παρεας. Μπραβο Νεκταρια. Με εκανες και γελασα σε ωρες που πηζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 21:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.319 14-01-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μια χαρα ειμαστε Αναστασακο μου,σε περιμενουμε για αγκαλιτσες Οι Λατινοι ειναι παντου .....μικροσωμοι? Click για ανάπτυξη... ελα ρε...χμ...το υψος δεν εχει καμια σχεση παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 22:38 Η Νεκταρια έγραψε: #3.320 14-01-09 22:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν ηθελα να πω εγω τιποτα για να μη λετε οτι ειμαι το βρωμικο μυαλο της παρεας. Μπραβο Νεκταρια. Με εκανες και γελασα σε ωρες που πηζω. Click για ανάπτυξη... Πιστευω να εχεις ξεπηξει...για δες αυτο https://www.nektarcats.com/7ηεκθεσηγατας.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα! Χαμος σημερα εδω στο γραφειο...Εχουμε Πορτογαλλους αλλα ειναι τοσο καλα παιδια... Αλλα καπου τη βρισκω καθως ειμαι και λιγο μαζοχα... Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα!!! Δεν είσαι μαζόχα αλλα ενεργητική γενικως!!! Και δραστήρια Νεκταρία τι κάνετε εσείς??? Τα υπέροχα μωρά? Η αγάπη μου ο Ιβάν? Το ομιλητικότατο αυτο γατουνάκι? Και... η αδυναμία μου ο Μάουρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:27 Η elvenstar: #3.315 14-01-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα! Χαμος σημερα εδω στο γραφειο...Εχουμε Πορτογαλλους αλλα ειναι τοσο καλα παιδια... Αλλα καπου τη βρισκω καθως ειμαι και λιγο μαζοχα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα!!! Δεν είσαι μαζόχα αλλα ενεργητική γενικως!!! Και δραστήρια Click για ανάπτυξη... Ή της αρέσουν πολύ οι Λατίνοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.316 14-01-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ή της αρέσουν πολύ οι Λατίνοι Click για ανάπτυξη... Ειναι ολοι μικροσωμοι και συμπαθεστατοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:18 Η Νεκταρια έγραψε: #3.317 14-01-09 19:18 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα!!! Δεν είσαι μαζόχα αλλα ενεργητική γενικως!!! Και δραστήρια Νεκταρία τι κάνετε εσείς??? Τα υπέροχα μωρά? Η αγάπη μου ο Ιβάν? Το ομιλητικότατο αυτο γατουνάκι? Και... η αδυναμία μου ο Μάουρο? Click για ανάπτυξη... μια χαρα ειμαστε Αναστασακο μου,σε περιμενουμε για αγκαλιτσες Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειναι ολοι μικροσωμοι και συμπαθεστατοι Click για ανάπτυξη... Οι Λατινοι ειναι παντου .....μικροσωμοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:05 Ο EL GATO έγραψε: #3.318 14-01-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι Λατινοι ειναι παντου .....μικροσωμοι? Click για ανάπτυξη... Δεν ηθελα να πω εγω τιποτα για να μη λετε οτι ειμαι το βρωμικο μυαλο της παρεας. Μπραβο Νεκταρια. Με εκανες και γελασα σε ωρες που πηζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 21:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.319 14-01-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μια χαρα ειμαστε Αναστασακο μου,σε περιμενουμε για αγκαλιτσες Οι Λατινοι ειναι παντου .....μικροσωμοι? Click για ανάπτυξη... ελα ρε...χμ...το υψος δεν εχει καμια σχεση παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 22:38 Η Νεκταρια έγραψε: #3.320 14-01-09 22:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν ηθελα να πω εγω τιποτα για να μη λετε οτι ειμαι το βρωμικο μυαλο της παρεας. Μπραβο Νεκταρια. Με εκανες και γελασα σε ωρες που πηζω. Click για ανάπτυξη... Πιστευω να εχεις ξεπηξει...για δες αυτο https://www.nektarcats.com/7ηεκθεσηγατας.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπερα! Χαμος σημερα εδω στο γραφειο...Εχουμε Πορτογαλλους αλλα ειναι τοσο καλα παιδια... Αλλα καπου τη βρισκω καθως ειμαι και λιγο μαζοχα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα!!! Δεν είσαι μαζόχα αλλα ενεργητική γενικως!!! Και δραστήρια Click για ανάπτυξη... Ή της αρέσουν πολύ οι Λατίνοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.316 14-01-09 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ή της αρέσουν πολύ οι Λατίνοι Click για ανάπτυξη... Ειναι ολοι μικροσωμοι και συμπαθεστατοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:18 Η Νεκταρια έγραψε: #3.317 14-01-09 19:18 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα!!! Δεν είσαι μαζόχα αλλα ενεργητική γενικως!!! Και δραστήρια Νεκταρία τι κάνετε εσείς??? Τα υπέροχα μωρά? Η αγάπη μου ο Ιβάν? Το ομιλητικότατο αυτο γατουνάκι? Και... η αδυναμία μου ο Μάουρο? Click για ανάπτυξη... μια χαρα ειμαστε Αναστασακο μου,σε περιμενουμε για αγκαλιτσες Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειναι ολοι μικροσωμοι και συμπαθεστατοι Click για ανάπτυξη... Οι Λατινοι ειναι παντου .....μικροσωμοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:05 Ο EL GATO έγραψε: #3.318 14-01-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι Λατινοι ειναι παντου .....μικροσωμοι? Click για ανάπτυξη... Δεν ηθελα να πω εγω τιποτα για να μη λετε οτι ειμαι το βρωμικο μυαλο της παρεας. Μπραβο Νεκταρια. Με εκανες και γελασα σε ωρες που πηζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 21:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.319 14-01-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μια χαρα ειμαστε Αναστασακο μου,σε περιμενουμε για αγκαλιτσες Οι Λατινοι ειναι παντου .....μικροσωμοι? Click για ανάπτυξη... ελα ρε...χμ...το υψος δεν εχει καμια σχεση παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 22:38 Η Νεκταρια έγραψε: #3.320 14-01-09 22:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν ηθελα να πω εγω τιποτα για να μη λετε οτι ειμαι το βρωμικο μυαλο της παρεας. Μπραβο Νεκταρια. Με εκανες και γελασα σε ωρες που πηζω. Click για ανάπτυξη... Πιστευω να εχεις ξεπηξει...για δες αυτο https://www.nektarcats.com/7ηεκθεσηγατας.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ή της αρέσουν πολύ οι Λατίνοι Click για ανάπτυξη... Ειναι ολοι μικροσωμοι και συμπαθεστατοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 19:18 Η Νεκταρια έγραψε: #3.317 14-01-09 19:18 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα!!! Δεν είσαι μαζόχα αλλα ενεργητική γενικως!!! Και δραστήρια Νεκταρία τι κάνετε εσείς??? Τα υπέροχα μωρά? Η αγάπη μου ο Ιβάν? Το ομιλητικότατο αυτο γατουνάκι? Και... η αδυναμία μου ο Μάουρο? Click για ανάπτυξη... μια χαρα ειμαστε Αναστασακο μου,σε περιμενουμε για αγκαλιτσες Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειναι ολοι μικροσωμοι και συμπαθεστατοι Click για ανάπτυξη... Οι Λατινοι ειναι παντου .....μικροσωμοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:05 Ο EL GATO έγραψε: #3.318 14-01-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι Λατινοι ειναι παντου .....μικροσωμοι? Click για ανάπτυξη... Δεν ηθελα να πω εγω τιποτα για να μη λετε οτι ειμαι το βρωμικο μυαλο της παρεας. Μπραβο Νεκταρια. Με εκανες και γελασα σε ωρες που πηζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 21:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.319 14-01-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μια χαρα ειμαστε Αναστασακο μου,σε περιμενουμε για αγκαλιτσες Οι Λατινοι ειναι παντου .....μικροσωμοι? Click για ανάπτυξη... ελα ρε...χμ...το υψος δεν εχει καμια σχεση παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 22:38 Η Νεκταρια έγραψε: #3.320 14-01-09 22:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν ηθελα να πω εγω τιποτα για να μη λετε οτι ειμαι το βρωμικο μυαλο της παρεας. Μπραβο Νεκταρια. Με εκανες και γελασα σε ωρες που πηζω. Click για ανάπτυξη... Πιστευω να εχεις ξεπηξει...για δες αυτο https://www.nektarcats.com/7ηεκθεσηγατας.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα!!! Δεν είσαι μαζόχα αλλα ενεργητική γενικως!!! Και δραστήρια Νεκταρία τι κάνετε εσείς??? Τα υπέροχα μωρά? Η αγάπη μου ο Ιβάν? Το ομιλητικότατο αυτο γατουνάκι? Και... η αδυναμία μου ο Μάουρο? Click για ανάπτυξη... μια χαρα ειμαστε Αναστασακο μου,σε περιμενουμε για αγκαλιτσες Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ειναι ολοι μικροσωμοι και συμπαθεστατοι Click για ανάπτυξη... Οι Λατινοι ειναι παντου .....μικροσωμοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:05 Ο EL GATO έγραψε: #3.318 14-01-09 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι Λατινοι ειναι παντου .....μικροσωμοι? Click για ανάπτυξη... Δεν ηθελα να πω εγω τιποτα για να μη λετε οτι ειμαι το βρωμικο μυαλο της παρεας. Μπραβο Νεκταρια. Με εκανες και γελασα σε ωρες που πηζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 21:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.319 14-01-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μια χαρα ειμαστε Αναστασακο μου,σε περιμενουμε για αγκαλιτσες Οι Λατινοι ειναι παντου .....μικροσωμοι? Click για ανάπτυξη... ελα ρε...χμ...το υψος δεν εχει καμια σχεση παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 22:38 Η Νεκταρια έγραψε: #3.320 14-01-09 22:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν ηθελα να πω εγω τιποτα για να μη λετε οτι ειμαι το βρωμικο μυαλο της παρεας. Μπραβο Νεκταρια. Με εκανες και γελασα σε ωρες που πηζω. Click για ανάπτυξη... Πιστευω να εχεις ξεπηξει...για δες αυτο https://www.nektarcats.com/7ηεκθεσηγατας.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οι Λατινοι ειναι παντου .....μικροσωμοι? Click για ανάπτυξη... Δεν ηθελα να πω εγω τιποτα για να μη λετε οτι ειμαι το βρωμικο μυαλο της παρεας. Μπραβο Νεκταρια. Με εκανες και γελασα σε ωρες που πηζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 21:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.319 14-01-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μια χαρα ειμαστε Αναστασακο μου,σε περιμενουμε για αγκαλιτσες Οι Λατινοι ειναι παντου .....μικροσωμοι? Click για ανάπτυξη... ελα ρε...χμ...το υψος δεν εχει καμια σχεση παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 22:38 Η Νεκταρια έγραψε: #3.320 14-01-09 22:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν ηθελα να πω εγω τιποτα για να μη λετε οτι ειμαι το βρωμικο μυαλο της παρεας. Μπραβο Νεκταρια. Με εκανες και γελασα σε ωρες που πηζω. Click για ανάπτυξη... Πιστευω να εχεις ξεπηξει...για δες αυτο https://www.nektarcats.com/7ηεκθεσηγατας.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 164 165 166 167 168 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 166 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 166 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: μια χαρα ειμαστε Αναστασακο μου,σε περιμενουμε για αγκαλιτσες Οι Λατινοι ειναι παντου .....μικροσωμοι? Click για ανάπτυξη... ελα ρε...χμ...το υψος δεν εχει καμια σχεση παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 22:38 Η Νεκταρια έγραψε: #3.320 14-01-09 22:38 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν ηθελα να πω εγω τιποτα για να μη λετε οτι ειμαι το βρωμικο μυαλο της παρεας. Μπραβο Νεκταρια. Με εκανες και γελασα σε ωρες που πηζω. Click για ανάπτυξη... Πιστευω να εχεις ξεπηξει...για δες αυτο https://www.nektarcats.com/7ηεκθεσηγατας.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Δεν ηθελα να πω εγω τιποτα για να μη λετε οτι ειμαι το βρωμικο μυαλο της παρεας. Μπραβο Νεκταρια. Με εκανες και γελασα σε ωρες που πηζω. Click για ανάπτυξη... Πιστευω να εχεις ξεπηξει...για δες αυτο https://www.nektarcats.com/7ηεκθεσηγατας.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.