Τα Μaine Coon-άκια!!

kαθολου, φυσιογνωμικα ξερω μονο τη Γιουλη και τη Νεκταρια, αλλα εμεις οι 2 θα σκασουμε πιο μπροστα για αν κρατησουμε το τραπεζι, πως θα με γνωρισεις καλε??
θα κυκλοφορω με μια γατα στο κεφαλι?/
θα βαλω το ταμπελακι μου και θα φαω το δουλεμα της γατας στο κουκλακι..:P

Μα ακριβως απ' αυτο παω να σε προστατεψω. Δε χρειαζεται να φορεσεις κατι τετοιο. Να αναρτησεις ενα πανο μια μια τεραστια γατα επανω. Θα ειναι πολυ πιο διακριτικο. :lol:
Περα απο την πλακα, μολις θα δεις εναν ομορφο:cool: να σε πλησιαζει με ενα γαρυφαλλο στο πετο, ολα καλα... Ενταξει ενταξει, παλι πλακα κανω.
Σιγα τωρα... Θα ανταλλαξουμε τηλεφωνα και μολις φτασει καποιος πρωτος θα παρει τον αλλο. Και ολα ενταξει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οριστε αν ειχατε ολοι βαλει φωτο στο προφιλ σας(οπως εγω και η Στελλα) τωρα δεν θα ειχατε προβλημα.Ακου εκει πανω,γαρυφαλλα,γατα στο κεφαλι,τσ,τσ,τσ που βρισκομαστε:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οριστε αν ειχατε ολοι βαλει φωτο στο προφιλ σας(οπως εγω και η Στελλα) τωρα δεν θα ειχατε προβλημα.Ακου εκει πανω,γαρυφαλλα,γατα στο κεφαλι,τσ,τσ,τσ που βρισκομαστε:lol:

Στα λογια μου....

Στα λογια μου....
Ποια λογια σου μωρε και συ,που ειναι η δικια σου φωτο και δεν τη βλεπουμε?

Α ρε Νεκταρία,απο το στόμα μου το πήρες!!Το ίδιο θα έλεγα κι εγώ!!:PΜόνο εσύ έβαλες φωτό μετά απο την προταση που έκανα!!;)

Ποια λογια σου μωρε και συ,που ειναι η δικια σου φωτο και δεν τη βλεπουμε?

Α ρε Νεκταρία,απο το στόμα μου το πήρες!!Το ίδιο θα έλεγα κι εγώ!!:PΜόνο εσύ έβαλες φωτό μετά απο την προταση που έκανα!!;)

Δεν αναφερομουν στις φωτο. Αναφερομουν σε αυτο που ειπε η Νεκταρια περι γαρυφαλλων, γατες στο κεφαλι, κλπ κλπ.

Δεν αναφερομουν στις φωτο. Αναφερομουν σε αυτο που ειπε η Νεκταρια περι γαρυφαλλων, γατες στο κεφαλι, κλπ κλπ.
δλδ τωρα τι νομιζεις οτι μας ταπωσες?οθτε εσυ θα ελεγες για γαρυγαλλο στο πετο αν ειχες βαλει φωτο;)

δλδ τωρα τι νομιζεις οτι μας ταπωσες?οθτε εσυ θα ελεγες για γαρυγαλλο στο πετο αν ειχες βαλει φωτο;)

Εγω ειμαι για λιγους και εκλεκτους. ;)

Οι αλλοι ας χρησιμοποιησουν την φαντασια τους.

Εγω ειμαι για λιγους και εκλεκτους. ;)

Οι αλλοι ας χρησιμοποιησουν την φαντασια τους.

Θα λενε ....θαναι τοσο ωραιος σαν τον γατο του?:hmm:

Εγω δεν ισχυριστικα κατι τετοιο...:cool:
Πω,πω,πω μ`αυτα τα σεντονια ,βαριεμαι να διαβαζω:P;)

Πω,πω,πω μ`αυτα τα σεντονια ,βαριεμαι να διαβαζω:P;)

Γιατι να κανω σεντονι οταν με δυο κουβεντες λεω την ουσια? ;)

Τι αλλο να πω πια? Ενα ανεκδοτο ισως?

Γιατι να κανω σεντονι οταν με δυο κουβεντες λεω την ουσια? ;)

Τι αλλο να πω πια? Ενα ανεκδοτο ισως?
Καλο θα ηταν.Παρεπιπτοντως το μειλ το ελαβες?

Καλο θα ηταν.Παρεπιπτοντως το μειλ το ελαβες?

Ας ειναι... "Ακουστε" αυτο:

Επί δικτατορίας είναι κάποιος
νυχτιάτικα έξω από ένα σπίτι και
φωνάζει:
-Μωρήηηηηη..... μωρήηηηηηηη...
Περιμένει λίγο, δεν του απαντάει
κανείς οπότε συνεχίζει:
-Μωρήηηηηηηηηη....
μωρήηηηηηηηηηη....
Κάποιος περαστικός πλησιάζει
από περιέργεια και ρωτάει:
-Με συγχωρείτε, αλλά ποιόν
φωνάζετε;
-Τη γυναίκα μου να μου ανοίξει
επειδή ξέχασα τα κλειδιά.
-Δεν θέλω να σας κάνω παρατήρηση,
αλλά το βρίσκετε πρέπον να
φωνάζετε μωρή τη γυναίκα σας;
-Άκουσε να δείς, αν θές φώναξέ
την εσύ... Ελευθερία τη λένε...

...και ναι. Το ελαβα το mail! LOLOLOLOL

ελα διαβασε ενα καλο.

> >
> > Ένας τύπος μισούσε θανάσιμα τον γάτο της γυναίκας του και αποφάσισε να τον
> > ξεφορτωθεί πηγαίνοντάς τον με το αυτοκίνητο 20 οικοδομικά τετράγωνα μακριά
> > και να τον αφήσει στο πάρκο. Καθώς επέστρεφε στο σπίτι, ο γάτος ερχόταν
> > από τον δρόμο. Την επόμενη ημέρα αποφάσισε να τον ξεφορτωθεί πηγαίνοντάς
> > τον με το αυτοκίνητο 40 οικοδομικά τετράγωνα μακριά και να τον αφήσει.
> > Καθώς επέστρεφε στο σπίτι, ο γάτος ερχόταν από τον δρόμο. Συνέχισε
> > αφήνοντας τον γάτο όλο και πιο μακριά, αλλά ο παλιόγατος πάντοτε επέστρεφε
> > στο σπίτι.
> > Τελικά, αποφάσισε να τον οδηγήσει πολλά χιλιόμετρα μακριά, να στρίψει
> > δεξιά, να οδηγήσει πολλά χιλιόμετρα, να στρίψει αριστερά, να οδηγήσει
> > πολλά χιλιόμετρα, να περάσει την γέφυρα, να στρίψει δεξιά, να οδηγήσει
> > πολλά χιλιόμετρα, ώσπου έφτασε σε ασφαλή απόσταση από το σπίτι του (κατά
> > την γνώμη του) και εγκατέλειψε τον γάτο εκεί πέρα.
> > Μερικές ώρες αργότερα, τηλεφώνησε στο σπίτι του:
> > -Τζένη, ο γάτος είναι εκεί;
> > -Ναι, γιατί ρωτάς;
> > Έξω φρενών ο τύπος απαντά:
> > -Για φέρτον στο τηλέφωνο τον πούστη, χάθηκα και θέλω οδηγίες
> >

Κλασικο και καλο. Γελω καθε φορα....:lol:

δες κι αυτο

MIA ΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ 10 ΧΡΟΝΩΝ

ΚΑΙ ΡΩΤΑΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ

''ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΠΑΜΠΑ;''
Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ , ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ( ΕΝΔΕΙΞΗ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑΣ)
Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΕΞΗΓΕΙ: ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
Η ΜΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ
Η ΥΠΗΡΕΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ
ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
-ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΝΤΑΞΕΙ;
-ΝΑΙ (ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ )
ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ,ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ. ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΧΕΣΤΕΙ.
ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΙ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.
ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΡΙΑ ΠΑΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΑΚΟΥΓΕ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΟΝΤΑΣ, ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΡΙΑ ΣΤΑ 4 ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ''ΣΙΔΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ''
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ.. ΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΘΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ .. ΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΡΙΑ ΘΑ ΔΩ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΝΤΡΑΠΩ ΠΟΛΥ ...
''ΟΚ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ...
... ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΡΩΤΑΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ:
- '' ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΧΘΕΣ ;''
-'' ΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΒΓΑΛΑ;''
Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΟΛΟ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ :
-''ΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ..''
ΚΑΙ ΛΕΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ:

ΟΤΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ

ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΗΔΑΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ

Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ

ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ!!!

Καλημερα σε ολους!

Νεκταρια, επισης πολυ καλο. (Με ολιγη καθυστερηση)

Καλημερα σε ολους!

Νεκταρια, επισης πολυ καλο. (Με ολιγη καθυστερηση)
Καλημερα! :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back