EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:38 Ο EL GATO έγραψε: #3.721 22-01-09 19:38 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ελα ρε συ!Εμείς αν δεν της τα κόψουμε μας γεμίζει κάτι γρατσουνιές,άστα να πάνε..και καταστρέφει διάφορα όπως καναπέδες,κουρτίνες,διάφορα που στρώνω απο δω κι απο κει... Click για ανάπτυξη... Οχι, δε μας γρατζουνα. Εκτος και αν τον παιζουμε αγρια και θελει να προστατευτει, αλλα και παλι μολις μας αγγιζει με τα νυχια του τα απομακρυνει παλι. Κυριως δαγνωνει, αλλα δεν μπορω να του κοψω τα δοντια. Ε, κατι μικροζημιες που κανει με τα νυχια, χαλαλι του.... Δε βαριεσαι. Πραγματα ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:42 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.722 22-01-09 19:42 Eμενα που δεν ειναι ουτε μισο κιλο μου εμαθε και το ανεβα κατεβα στην κουρτινα απο πατωμα μεχρι διαδρομο πανω δοντακια και νυχακια ισα που φαινονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:46 Ο EL GATO έγραψε: #3.723 22-01-09 19:46 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Eμενα που δεν ειναι ουτε μισο κιλο μου εμαθε και το ανεβα κατεβα στην κουρτινα απο πατωμα μεχρι διαδρομο πανω δοντακια και νυχακια ισα που φαινονται Click για ανάπτυξη... Εσυ πρεπει να μαθεις γρηγορα να ανεβαζεις φωτογραφιες. Αντε να το δουμε το γατονι σου. Αμα θες σου λεω πως, δεν ειναι τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:52 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.724 22-01-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εσυ πρεπει να μαθεις γρηγορα να ανεβαζεις φωτογραφιες. Αντε να το δουμε το γατονι σου. Αμα θες σου λεω πως, δεν ειναι τιποτα... Click για ανάπτυξη... Αληθεια Παυλο μουμε σωζεις ακου εχω μια sony sybershot 8.1 και φυσικα με ολο τον εξοπλισμο της,και το καλωδιο που το συνδεεις με το pc,το θεμα λοιπον δεν ειναι πως θα βγαλω φωτογραφια,αλλα πως θα την φερω εδωχεχεδεν τα παω καθολου καλα με αυτα,δεν ασχολουμε γιατι δεν εχω και τον απαιτουμενο χρονο και ας ειναι λιγοστος αμα ειναι να με οδηγησεις με απλα βηματακια συντομα θα εχετε και το αναλογο υλικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 20:02 Ο EL GATO έγραψε: #3.725 22-01-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αληθεια Παυλο μουμε σωζεις ακου εχω μια sony sybershot 8.1 και φυσικα με ολο τον εξοπλισμο της,και το καλωδιο που το συνδεεις με το pc,το θεμα λοιπον δεν ειναι πως θα βγαλω φωτογραφια,αλλα πως θα την φερω εδωχεχεδεν τα παω καθολου καλα με αυτα,δεν ασχολουμε γιατι δεν εχω και τον απαιτουμενο χρονο και ας ειναι λιγοστος αμα ειναι να με οδηγησεις με απλα βηματακια συντομα θα εχετε και το αναλογο υλικο Click για ανάπτυξη... Κοιτα στα πμ σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 21:32 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.726 22-01-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κοιτα στα πμ σου. Click για ανάπτυξη... Παυλο σειρα σου τωρα κοιτα κι'εσυ ιχιχιιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 21:35 Ο EL GATO έγραψε: #3.727 22-01-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Παυλο σειρα σου τωρα κοιτα κι'εσυ ιχιχιιχι Click για ανάπτυξη... Αντε λοιπον, περιμενουμε φωτογραφιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 21:37 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.728 22-01-09 21:37 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε λοιπον, περιμενουμε φωτογραφιες. Click για ανάπτυξη... Λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 21:38 Η Νεκταρια έγραψε: #3.729 22-01-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Λες? Click για ανάπτυξη... στειλε μου να στις ανεβασω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 22:22 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.730 22-01-09 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: στειλε μου να στις ανεβασω Click για ανάπτυξη... Αχ κυρια Νεκταρια,το ζητημα δεν ειναι να της δωσω καπου για να μου τις ανεβασουν,αυτο ειναι νομιζω το ευκολο σημειο,οπως και το ποιο ευκολο φυσικα ειναι να τραβηξω μερικες ποζες,το θεμα ειναι να της περασω απο την μηχανη στο κομπιουτερ και μετα να της μικρυνω για να τις δεχτει αφου πρωτα κατεβασω ενα προγραμμα που μου συνεστησε ο Παυλος,πιστευω βρισκοντας χρονο και ηρεμια(ξερετε εσεις)οτι συντομα θα ανεβασω κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 08:43 Η ESTELLE έγραψε: #3.731 23-01-09 08:43 Για δες καιρό που διάλεξε...να έρθω στην Αθήνα!! Εδώ απο το πρωί γίνεται χαμός!Φυσάει της τρελής και ρίχνει καρέκλες!! Φοβάμαι που φοβάμαι τα αεροπλάνα... Πως είναι τα πράγματα εκεί;Απο ότι μου είπε ο Γιώργος φυσάει πολύ αλλά δεν βρέχει.Τουλάχιστον στη Γλυφάδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 08:44 Ο EL GATO έγραψε: #3.732 23-01-09 08:44 Καλημερα σε ολους! Ο Μουψης το πρωι ειχε ορεξη. Βρηκε ενα καπακι και αρχισε να παιζει με αυτο σε ολο το σπιτι. Ολα αυτα στις 6 το πρωι. Το παιδι νοιαζεται για μας. Ειπε να μας ξυπνησει πρωι πρωι, μη χανουμε τη μερα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 08:47 Η ESTELLE έγραψε: #3.733 23-01-09 08:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους! Ο Μουψης το πρωι ειχε ορεξη. Βρηκε ενα καπακι και αρχισε να παιζει με αυτο σε ολο το σπιτι. Ολα αυτα στις 6 το πρωι. Το παιδι νοιαζεται για μας. Ειπε να μας ξυπνησει πρωι πρωι, μη χανουμε τη μερα μας. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Παύλο! Και μένα η μικρή απο τις 6 ξύπνησε και με καταξέσκισε τα χέρια να παίζει όσο κοιμόμουν... Γμτ με έχει πιάσει κόμπος στο στομάχι απο το φόβο μου....πώς θα πετάξω;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 08:51 Ο EL GATO έγραψε: #3.734 23-01-09 08:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Για δες καιρό που διάλεξε...να έρθω στην Αθήνα!! Εδώ απο το πρωί γίνεται χαμός!Φυσάει της τρελής και ρίχνει καρέκλες!! Φοβάμαι που φοβάμαι τα αεροπλάνα... Πως είναι τα πράγματα εκεί;Απο ότι μου είπε ο Γιώργος φυσάει πολύ αλλά δεν βρέχει.Τουλάχιστον στη Γλυφάδα... Click για ανάπτυξη... Τι δε βρεχει. Εχτες κατακλυσμος εγινε το βραδυ. Στο κεντρο τουλαχιστον.... Ασε, ειναι χαλια ο καιρος. Ελπιζω να φτιαξει. Α! Καλημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 08:54 Ο EL GATO έγραψε: #3.735 23-01-09 08:54 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα Παύλο! Και μένα η μικρή απο τις 6 ξύπνησε και με καταξέσκισε τα χέρια να παίζει όσο κοιμόμουν... Γμτ με έχει πιάσει κόμπος στο στομάχι απο το φόβο μου....πώς θα πετάξω;; Click για ανάπτυξη... Μπες στο αεροπλανο, κλεισε τα ματια κι εφτασες. Τυχον κανε αερος που θα κανουν το αεροπλανο να ανεβοκατεβαινει σαν τρελο, μη σε τρομαξουν. Στο τελος οι πιλοτοι παντα βρισκουν τροπο και το επαναφερουν. Παρε να δεις και την "Τρελη απιθανη πτηση". Βοηθαει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:04 Η ESTELLE έγραψε: #3.736 23-01-09 09:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μπες στο αεροπλανο, κλεισε τα ματια κι εφτασες. Τυχον κανε αερος που θα κανουν το αεροπλανο να ανεβοκατεβαινει σαν τρελο, μη σε τρομαξουν. Στο τελος οι πιλοτοι παντα βρισκουν τροπο και το επαναφερουν. Παρε να δεις και την "Τρελη απιθανη πτηση". Βοηθαει.... Click για ανάπτυξη... Πω πω!!Η τρελή απίθανη πτήση είναι απο τις αγαπημένες μου κωμωδίες!! "Δεν έπρεπε να πιω δεύτερο φλιτζάνι καφέ!!" και ξερνάει ο τύπος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:06 Η ESTELLE έγραψε: #3.737 23-01-09 09:06 Λοιπόν πρέπει να κλείσω για να αρχίσω να ψιλοετοιμάζομαι ...έχω και κάτι δουλίτσες να τελειώσω πιο πριν.. Τα λέμε Αθήνα με το καλό!!(Eλπίζω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:16 Ο EL GATO έγραψε: #3.738 23-01-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Λοιπόν πρέπει να κλείσω για να αρχίσω να ψιλοετοιμάζομαι ...έχω και κάτι δουλίτσες να τελειώσω πιο πριν.. Τα λέμε Αθήνα με το καλό!!(Eλπίζω...) Click για ανάπτυξη... Καλο κατευοδιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.739 23-01-09 09:17 Καλημερα! Καλο ταξειδι Στελλα! Και καλη μας ανταμωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:18 Η ESTELLE έγραψε: #3.740 23-01-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Καλο ταξειδι Στελλα! Και καλη μας ανταμωση Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Γιούλη μου!!Πρώτα ο Θεός τα λέμε αύριο κι απο κοντά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Ελα ρε συ!Εμείς αν δεν της τα κόψουμε μας γεμίζει κάτι γρατσουνιές,άστα να πάνε..και καταστρέφει διάφορα όπως καναπέδες,κουρτίνες,διάφορα που στρώνω απο δω κι απο κει... Click για ανάπτυξη... Οχι, δε μας γρατζουνα. Εκτος και αν τον παιζουμε αγρια και θελει να προστατευτει, αλλα και παλι μολις μας αγγιζει με τα νυχια του τα απομακρυνει παλι. Κυριως δαγνωνει, αλλα δεν μπορω να του κοψω τα δοντια. Ε, κατι μικροζημιες που κανει με τα νυχια, χαλαλι του.... Δε βαριεσαι. Πραγματα ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:42 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.722 22-01-09 19:42 Eμενα που δεν ειναι ουτε μισο κιλο μου εμαθε και το ανεβα κατεβα στην κουρτινα απο πατωμα μεχρι διαδρομο πανω δοντακια και νυχακια ισα που φαινονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:46 Ο EL GATO έγραψε: #3.723 22-01-09 19:46 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Eμενα που δεν ειναι ουτε μισο κιλο μου εμαθε και το ανεβα κατεβα στην κουρτινα απο πατωμα μεχρι διαδρομο πανω δοντακια και νυχακια ισα που φαινονται Click για ανάπτυξη... Εσυ πρεπει να μαθεις γρηγορα να ανεβαζεις φωτογραφιες. Αντε να το δουμε το γατονι σου. Αμα θες σου λεω πως, δεν ειναι τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:52 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.724 22-01-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εσυ πρεπει να μαθεις γρηγορα να ανεβαζεις φωτογραφιες. Αντε να το δουμε το γατονι σου. Αμα θες σου λεω πως, δεν ειναι τιποτα... Click για ανάπτυξη... Αληθεια Παυλο μουμε σωζεις ακου εχω μια sony sybershot 8.1 και φυσικα με ολο τον εξοπλισμο της,και το καλωδιο που το συνδεεις με το pc,το θεμα λοιπον δεν ειναι πως θα βγαλω φωτογραφια,αλλα πως θα την φερω εδωχεχεδεν τα παω καθολου καλα με αυτα,δεν ασχολουμε γιατι δεν εχω και τον απαιτουμενο χρονο και ας ειναι λιγοστος αμα ειναι να με οδηγησεις με απλα βηματακια συντομα θα εχετε και το αναλογο υλικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 20:02 Ο EL GATO έγραψε: #3.725 22-01-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αληθεια Παυλο μουμε σωζεις ακου εχω μια sony sybershot 8.1 και φυσικα με ολο τον εξοπλισμο της,και το καλωδιο που το συνδεεις με το pc,το θεμα λοιπον δεν ειναι πως θα βγαλω φωτογραφια,αλλα πως θα την φερω εδωχεχεδεν τα παω καθολου καλα με αυτα,δεν ασχολουμε γιατι δεν εχω και τον απαιτουμενο χρονο και ας ειναι λιγοστος αμα ειναι να με οδηγησεις με απλα βηματακια συντομα θα εχετε και το αναλογο υλικο Click για ανάπτυξη... Κοιτα στα πμ σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 21:32 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.726 22-01-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κοιτα στα πμ σου. Click για ανάπτυξη... Παυλο σειρα σου τωρα κοιτα κι'εσυ ιχιχιιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 21:35 Ο EL GATO έγραψε: #3.727 22-01-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Παυλο σειρα σου τωρα κοιτα κι'εσυ ιχιχιιχι Click για ανάπτυξη... Αντε λοιπον, περιμενουμε φωτογραφιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 21:37 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.728 22-01-09 21:37 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε λοιπον, περιμενουμε φωτογραφιες. Click για ανάπτυξη... Λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 21:38 Η Νεκταρια έγραψε: #3.729 22-01-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Λες? Click για ανάπτυξη... στειλε μου να στις ανεβασω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 22:22 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.730 22-01-09 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: στειλε μου να στις ανεβασω Click για ανάπτυξη... Αχ κυρια Νεκταρια,το ζητημα δεν ειναι να της δωσω καπου για να μου τις ανεβασουν,αυτο ειναι νομιζω το ευκολο σημειο,οπως και το ποιο ευκολο φυσικα ειναι να τραβηξω μερικες ποζες,το θεμα ειναι να της περασω απο την μηχανη στο κομπιουτερ και μετα να της μικρυνω για να τις δεχτει αφου πρωτα κατεβασω ενα προγραμμα που μου συνεστησε ο Παυλος,πιστευω βρισκοντας χρονο και ηρεμια(ξερετε εσεις)οτι συντομα θα ανεβασω κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 08:43 Η ESTELLE έγραψε: #3.731 23-01-09 08:43 Για δες καιρό που διάλεξε...να έρθω στην Αθήνα!! Εδώ απο το πρωί γίνεται χαμός!Φυσάει της τρελής και ρίχνει καρέκλες!! Φοβάμαι που φοβάμαι τα αεροπλάνα... Πως είναι τα πράγματα εκεί;Απο ότι μου είπε ο Γιώργος φυσάει πολύ αλλά δεν βρέχει.Τουλάχιστον στη Γλυφάδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 08:44 Ο EL GATO έγραψε: #3.732 23-01-09 08:44 Καλημερα σε ολους! Ο Μουψης το πρωι ειχε ορεξη. Βρηκε ενα καπακι και αρχισε να παιζει με αυτο σε ολο το σπιτι. Ολα αυτα στις 6 το πρωι. Το παιδι νοιαζεται για μας. Ειπε να μας ξυπνησει πρωι πρωι, μη χανουμε τη μερα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 08:47 Η ESTELLE έγραψε: #3.733 23-01-09 08:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους! Ο Μουψης το πρωι ειχε ορεξη. Βρηκε ενα καπακι και αρχισε να παιζει με αυτο σε ολο το σπιτι. Ολα αυτα στις 6 το πρωι. Το παιδι νοιαζεται για μας. Ειπε να μας ξυπνησει πρωι πρωι, μη χανουμε τη μερα μας. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Παύλο! Και μένα η μικρή απο τις 6 ξύπνησε και με καταξέσκισε τα χέρια να παίζει όσο κοιμόμουν... Γμτ με έχει πιάσει κόμπος στο στομάχι απο το φόβο μου....πώς θα πετάξω;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 08:51 Ο EL GATO έγραψε: #3.734 23-01-09 08:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Για δες καιρό που διάλεξε...να έρθω στην Αθήνα!! Εδώ απο το πρωί γίνεται χαμός!Φυσάει της τρελής και ρίχνει καρέκλες!! Φοβάμαι που φοβάμαι τα αεροπλάνα... Πως είναι τα πράγματα εκεί;Απο ότι μου είπε ο Γιώργος φυσάει πολύ αλλά δεν βρέχει.Τουλάχιστον στη Γλυφάδα... Click για ανάπτυξη... Τι δε βρεχει. Εχτες κατακλυσμος εγινε το βραδυ. Στο κεντρο τουλαχιστον.... Ασε, ειναι χαλια ο καιρος. Ελπιζω να φτιαξει. Α! Καλημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 08:54 Ο EL GATO έγραψε: #3.735 23-01-09 08:54 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα Παύλο! Και μένα η μικρή απο τις 6 ξύπνησε και με καταξέσκισε τα χέρια να παίζει όσο κοιμόμουν... Γμτ με έχει πιάσει κόμπος στο στομάχι απο το φόβο μου....πώς θα πετάξω;; Click για ανάπτυξη... Μπες στο αεροπλανο, κλεισε τα ματια κι εφτασες. Τυχον κανε αερος που θα κανουν το αεροπλανο να ανεβοκατεβαινει σαν τρελο, μη σε τρομαξουν. Στο τελος οι πιλοτοι παντα βρισκουν τροπο και το επαναφερουν. Παρε να δεις και την "Τρελη απιθανη πτηση". Βοηθαει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:04 Η ESTELLE έγραψε: #3.736 23-01-09 09:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μπες στο αεροπλανο, κλεισε τα ματια κι εφτασες. Τυχον κανε αερος που θα κανουν το αεροπλανο να ανεβοκατεβαινει σαν τρελο, μη σε τρομαξουν. Στο τελος οι πιλοτοι παντα βρισκουν τροπο και το επαναφερουν. Παρε να δεις και την "Τρελη απιθανη πτηση". Βοηθαει.... Click για ανάπτυξη... Πω πω!!Η τρελή απίθανη πτήση είναι απο τις αγαπημένες μου κωμωδίες!! "Δεν έπρεπε να πιω δεύτερο φλιτζάνι καφέ!!" και ξερνάει ο τύπος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:06 Η ESTELLE έγραψε: #3.737 23-01-09 09:06 Λοιπόν πρέπει να κλείσω για να αρχίσω να ψιλοετοιμάζομαι ...έχω και κάτι δουλίτσες να τελειώσω πιο πριν.. Τα λέμε Αθήνα με το καλό!!(Eλπίζω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:16 Ο EL GATO έγραψε: #3.738 23-01-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Λοιπόν πρέπει να κλείσω για να αρχίσω να ψιλοετοιμάζομαι ...έχω και κάτι δουλίτσες να τελειώσω πιο πριν.. Τα λέμε Αθήνα με το καλό!!(Eλπίζω...) Click για ανάπτυξη... Καλο κατευοδιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.739 23-01-09 09:17 Καλημερα! Καλο ταξειδι Στελλα! Και καλη μας ανταμωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:18 Η ESTELLE έγραψε: #3.740 23-01-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Καλο ταξειδι Στελλα! Και καλη μας ανταμωση Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Γιούλη μου!!Πρώτα ο Θεός τα λέμε αύριο κι απο κοντά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eμενα που δεν ειναι ουτε μισο κιλο μου εμαθε και το ανεβα κατεβα στην κουρτινα απο πατωμα μεχρι διαδρομο πανω δοντακια και νυχακια ισα που φαινονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:46 Ο EL GATO έγραψε: #3.723 22-01-09 19:46 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Eμενα που δεν ειναι ουτε μισο κιλο μου εμαθε και το ανεβα κατεβα στην κουρτινα απο πατωμα μεχρι διαδρομο πανω δοντακια και νυχακια ισα που φαινονται Click για ανάπτυξη... Εσυ πρεπει να μαθεις γρηγορα να ανεβαζεις φωτογραφιες. Αντε να το δουμε το γατονι σου. Αμα θες σου λεω πως, δεν ειναι τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:52 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.724 22-01-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εσυ πρεπει να μαθεις γρηγορα να ανεβαζεις φωτογραφιες. Αντε να το δουμε το γατονι σου. Αμα θες σου λεω πως, δεν ειναι τιποτα... Click για ανάπτυξη... Αληθεια Παυλο μουμε σωζεις ακου εχω μια sony sybershot 8.1 και φυσικα με ολο τον εξοπλισμο της,και το καλωδιο που το συνδεεις με το pc,το θεμα λοιπον δεν ειναι πως θα βγαλω φωτογραφια,αλλα πως θα την φερω εδωχεχεδεν τα παω καθολου καλα με αυτα,δεν ασχολουμε γιατι δεν εχω και τον απαιτουμενο χρονο και ας ειναι λιγοστος αμα ειναι να με οδηγησεις με απλα βηματακια συντομα θα εχετε και το αναλογο υλικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 20:02 Ο EL GATO έγραψε: #3.725 22-01-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αληθεια Παυλο μουμε σωζεις ακου εχω μια sony sybershot 8.1 και φυσικα με ολο τον εξοπλισμο της,και το καλωδιο που το συνδεεις με το pc,το θεμα λοιπον δεν ειναι πως θα βγαλω φωτογραφια,αλλα πως θα την φερω εδωχεχεδεν τα παω καθολου καλα με αυτα,δεν ασχολουμε γιατι δεν εχω και τον απαιτουμενο χρονο και ας ειναι λιγοστος αμα ειναι να με οδηγησεις με απλα βηματακια συντομα θα εχετε και το αναλογο υλικο Click για ανάπτυξη... Κοιτα στα πμ σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 21:32 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.726 22-01-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κοιτα στα πμ σου. Click για ανάπτυξη... Παυλο σειρα σου τωρα κοιτα κι'εσυ ιχιχιιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 21:35 Ο EL GATO έγραψε: #3.727 22-01-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Παυλο σειρα σου τωρα κοιτα κι'εσυ ιχιχιιχι Click για ανάπτυξη... Αντε λοιπον, περιμενουμε φωτογραφιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 21:37 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.728 22-01-09 21:37 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε λοιπον, περιμενουμε φωτογραφιες. Click για ανάπτυξη... Λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 21:38 Η Νεκταρια έγραψε: #3.729 22-01-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Λες? Click για ανάπτυξη... στειλε μου να στις ανεβασω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 22:22 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.730 22-01-09 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: στειλε μου να στις ανεβασω Click για ανάπτυξη... Αχ κυρια Νεκταρια,το ζητημα δεν ειναι να της δωσω καπου για να μου τις ανεβασουν,αυτο ειναι νομιζω το ευκολο σημειο,οπως και το ποιο ευκολο φυσικα ειναι να τραβηξω μερικες ποζες,το θεμα ειναι να της περασω απο την μηχανη στο κομπιουτερ και μετα να της μικρυνω για να τις δεχτει αφου πρωτα κατεβασω ενα προγραμμα που μου συνεστησε ο Παυλος,πιστευω βρισκοντας χρονο και ηρεμια(ξερετε εσεις)οτι συντομα θα ανεβασω κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 08:43 Η ESTELLE έγραψε: #3.731 23-01-09 08:43 Για δες καιρό που διάλεξε...να έρθω στην Αθήνα!! Εδώ απο το πρωί γίνεται χαμός!Φυσάει της τρελής και ρίχνει καρέκλες!! Φοβάμαι που φοβάμαι τα αεροπλάνα... Πως είναι τα πράγματα εκεί;Απο ότι μου είπε ο Γιώργος φυσάει πολύ αλλά δεν βρέχει.Τουλάχιστον στη Γλυφάδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 08:44 Ο EL GATO έγραψε: #3.732 23-01-09 08:44 Καλημερα σε ολους! Ο Μουψης το πρωι ειχε ορεξη. Βρηκε ενα καπακι και αρχισε να παιζει με αυτο σε ολο το σπιτι. Ολα αυτα στις 6 το πρωι. Το παιδι νοιαζεται για μας. Ειπε να μας ξυπνησει πρωι πρωι, μη χανουμε τη μερα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 08:47 Η ESTELLE έγραψε: #3.733 23-01-09 08:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους! Ο Μουψης το πρωι ειχε ορεξη. Βρηκε ενα καπακι και αρχισε να παιζει με αυτο σε ολο το σπιτι. Ολα αυτα στις 6 το πρωι. Το παιδι νοιαζεται για μας. Ειπε να μας ξυπνησει πρωι πρωι, μη χανουμε τη μερα μας. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Παύλο! Και μένα η μικρή απο τις 6 ξύπνησε και με καταξέσκισε τα χέρια να παίζει όσο κοιμόμουν... Γμτ με έχει πιάσει κόμπος στο στομάχι απο το φόβο μου....πώς θα πετάξω;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 08:51 Ο EL GATO έγραψε: #3.734 23-01-09 08:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Για δες καιρό που διάλεξε...να έρθω στην Αθήνα!! Εδώ απο το πρωί γίνεται χαμός!Φυσάει της τρελής και ρίχνει καρέκλες!! Φοβάμαι που φοβάμαι τα αεροπλάνα... Πως είναι τα πράγματα εκεί;Απο ότι μου είπε ο Γιώργος φυσάει πολύ αλλά δεν βρέχει.Τουλάχιστον στη Γλυφάδα... Click για ανάπτυξη... Τι δε βρεχει. Εχτες κατακλυσμος εγινε το βραδυ. Στο κεντρο τουλαχιστον.... Ασε, ειναι χαλια ο καιρος. Ελπιζω να φτιαξει. Α! Καλημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 08:54 Ο EL GATO έγραψε: #3.735 23-01-09 08:54 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα Παύλο! Και μένα η μικρή απο τις 6 ξύπνησε και με καταξέσκισε τα χέρια να παίζει όσο κοιμόμουν... Γμτ με έχει πιάσει κόμπος στο στομάχι απο το φόβο μου....πώς θα πετάξω;; Click για ανάπτυξη... Μπες στο αεροπλανο, κλεισε τα ματια κι εφτασες. Τυχον κανε αερος που θα κανουν το αεροπλανο να ανεβοκατεβαινει σαν τρελο, μη σε τρομαξουν. Στο τελος οι πιλοτοι παντα βρισκουν τροπο και το επαναφερουν. Παρε να δεις και την "Τρελη απιθανη πτηση". Βοηθαει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:04 Η ESTELLE έγραψε: #3.736 23-01-09 09:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μπες στο αεροπλανο, κλεισε τα ματια κι εφτασες. Τυχον κανε αερος που θα κανουν το αεροπλανο να ανεβοκατεβαινει σαν τρελο, μη σε τρομαξουν. Στο τελος οι πιλοτοι παντα βρισκουν τροπο και το επαναφερουν. Παρε να δεις και την "Τρελη απιθανη πτηση". Βοηθαει.... Click για ανάπτυξη... Πω πω!!Η τρελή απίθανη πτήση είναι απο τις αγαπημένες μου κωμωδίες!! "Δεν έπρεπε να πιω δεύτερο φλιτζάνι καφέ!!" και ξερνάει ο τύπος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:06 Η ESTELLE έγραψε: #3.737 23-01-09 09:06 Λοιπόν πρέπει να κλείσω για να αρχίσω να ψιλοετοιμάζομαι ...έχω και κάτι δουλίτσες να τελειώσω πιο πριν.. Τα λέμε Αθήνα με το καλό!!(Eλπίζω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:16 Ο EL GATO έγραψε: #3.738 23-01-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Λοιπόν πρέπει να κλείσω για να αρχίσω να ψιλοετοιμάζομαι ...έχω και κάτι δουλίτσες να τελειώσω πιο πριν.. Τα λέμε Αθήνα με το καλό!!(Eλπίζω...) Click για ανάπτυξη... Καλο κατευοδιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.739 23-01-09 09:17 Καλημερα! Καλο ταξειδι Στελλα! Και καλη μας ανταμωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:18 Η ESTELLE έγραψε: #3.740 23-01-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Καλο ταξειδι Στελλα! Και καλη μας ανταμωση Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Γιούλη μου!!Πρώτα ο Θεός τα λέμε αύριο κι απο κοντά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Eμενα που δεν ειναι ουτε μισο κιλο μου εμαθε και το ανεβα κατεβα στην κουρτινα απο πατωμα μεχρι διαδρομο πανω δοντακια και νυχακια ισα που φαινονται Click για ανάπτυξη... Εσυ πρεπει να μαθεις γρηγορα να ανεβαζεις φωτογραφιες. Αντε να το δουμε το γατονι σου. Αμα θες σου λεω πως, δεν ειναι τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 19:52 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.724 22-01-09 19:52 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εσυ πρεπει να μαθεις γρηγορα να ανεβαζεις φωτογραφιες. Αντε να το δουμε το γατονι σου. Αμα θες σου λεω πως, δεν ειναι τιποτα... Click για ανάπτυξη... Αληθεια Παυλο μουμε σωζεις ακου εχω μια sony sybershot 8.1 και φυσικα με ολο τον εξοπλισμο της,και το καλωδιο που το συνδεεις με το pc,το θεμα λοιπον δεν ειναι πως θα βγαλω φωτογραφια,αλλα πως θα την φερω εδωχεχεδεν τα παω καθολου καλα με αυτα,δεν ασχολουμε γιατι δεν εχω και τον απαιτουμενο χρονο και ας ειναι λιγοστος αμα ειναι να με οδηγησεις με απλα βηματακια συντομα θα εχετε και το αναλογο υλικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 20:02 Ο EL GATO έγραψε: #3.725 22-01-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αληθεια Παυλο μουμε σωζεις ακου εχω μια sony sybershot 8.1 και φυσικα με ολο τον εξοπλισμο της,και το καλωδιο που το συνδεεις με το pc,το θεμα λοιπον δεν ειναι πως θα βγαλω φωτογραφια,αλλα πως θα την φερω εδωχεχεδεν τα παω καθολου καλα με αυτα,δεν ασχολουμε γιατι δεν εχω και τον απαιτουμενο χρονο και ας ειναι λιγοστος αμα ειναι να με οδηγησεις με απλα βηματακια συντομα θα εχετε και το αναλογο υλικο Click για ανάπτυξη... Κοιτα στα πμ σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 21:32 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.726 22-01-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κοιτα στα πμ σου. Click για ανάπτυξη... Παυλο σειρα σου τωρα κοιτα κι'εσυ ιχιχιιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 21:35 Ο EL GATO έγραψε: #3.727 22-01-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Παυλο σειρα σου τωρα κοιτα κι'εσυ ιχιχιιχι Click για ανάπτυξη... Αντε λοιπον, περιμενουμε φωτογραφιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 21:37 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.728 22-01-09 21:37 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε λοιπον, περιμενουμε φωτογραφιες. Click για ανάπτυξη... Λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 21:38 Η Νεκταρια έγραψε: #3.729 22-01-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Λες? Click για ανάπτυξη... στειλε μου να στις ανεβασω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 22:22 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.730 22-01-09 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: στειλε μου να στις ανεβασω Click για ανάπτυξη... Αχ κυρια Νεκταρια,το ζητημα δεν ειναι να της δωσω καπου για να μου τις ανεβασουν,αυτο ειναι νομιζω το ευκολο σημειο,οπως και το ποιο ευκολο φυσικα ειναι να τραβηξω μερικες ποζες,το θεμα ειναι να της περασω απο την μηχανη στο κομπιουτερ και μετα να της μικρυνω για να τις δεχτει αφου πρωτα κατεβασω ενα προγραμμα που μου συνεστησε ο Παυλος,πιστευω βρισκοντας χρονο και ηρεμια(ξερετε εσεις)οτι συντομα θα ανεβασω κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 08:43 Η ESTELLE έγραψε: #3.731 23-01-09 08:43 Για δες καιρό που διάλεξε...να έρθω στην Αθήνα!! Εδώ απο το πρωί γίνεται χαμός!Φυσάει της τρελής και ρίχνει καρέκλες!! Φοβάμαι που φοβάμαι τα αεροπλάνα... Πως είναι τα πράγματα εκεί;Απο ότι μου είπε ο Γιώργος φυσάει πολύ αλλά δεν βρέχει.Τουλάχιστον στη Γλυφάδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 08:44 Ο EL GATO έγραψε: #3.732 23-01-09 08:44 Καλημερα σε ολους! Ο Μουψης το πρωι ειχε ορεξη. Βρηκε ενα καπακι και αρχισε να παιζει με αυτο σε ολο το σπιτι. Ολα αυτα στις 6 το πρωι. Το παιδι νοιαζεται για μας. Ειπε να μας ξυπνησει πρωι πρωι, μη χανουμε τη μερα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 08:47 Η ESTELLE έγραψε: #3.733 23-01-09 08:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους! Ο Μουψης το πρωι ειχε ορεξη. Βρηκε ενα καπακι και αρχισε να παιζει με αυτο σε ολο το σπιτι. Ολα αυτα στις 6 το πρωι. Το παιδι νοιαζεται για μας. Ειπε να μας ξυπνησει πρωι πρωι, μη χανουμε τη μερα μας. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Παύλο! Και μένα η μικρή απο τις 6 ξύπνησε και με καταξέσκισε τα χέρια να παίζει όσο κοιμόμουν... Γμτ με έχει πιάσει κόμπος στο στομάχι απο το φόβο μου....πώς θα πετάξω;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 08:51 Ο EL GATO έγραψε: #3.734 23-01-09 08:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Για δες καιρό που διάλεξε...να έρθω στην Αθήνα!! Εδώ απο το πρωί γίνεται χαμός!Φυσάει της τρελής και ρίχνει καρέκλες!! Φοβάμαι που φοβάμαι τα αεροπλάνα... Πως είναι τα πράγματα εκεί;Απο ότι μου είπε ο Γιώργος φυσάει πολύ αλλά δεν βρέχει.Τουλάχιστον στη Γλυφάδα... Click για ανάπτυξη... Τι δε βρεχει. Εχτες κατακλυσμος εγινε το βραδυ. Στο κεντρο τουλαχιστον.... Ασε, ειναι χαλια ο καιρος. Ελπιζω να φτιαξει. Α! Καλημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 08:54 Ο EL GATO έγραψε: #3.735 23-01-09 08:54 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα Παύλο! Και μένα η μικρή απο τις 6 ξύπνησε και με καταξέσκισε τα χέρια να παίζει όσο κοιμόμουν... Γμτ με έχει πιάσει κόμπος στο στομάχι απο το φόβο μου....πώς θα πετάξω;; Click για ανάπτυξη... Μπες στο αεροπλανο, κλεισε τα ματια κι εφτασες. Τυχον κανε αερος που θα κανουν το αεροπλανο να ανεβοκατεβαινει σαν τρελο, μη σε τρομαξουν. Στο τελος οι πιλοτοι παντα βρισκουν τροπο και το επαναφερουν. Παρε να δεις και την "Τρελη απιθανη πτηση". Βοηθαει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:04 Η ESTELLE έγραψε: #3.736 23-01-09 09:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μπες στο αεροπλανο, κλεισε τα ματια κι εφτασες. Τυχον κανε αερος που θα κανουν το αεροπλανο να ανεβοκατεβαινει σαν τρελο, μη σε τρομαξουν. Στο τελος οι πιλοτοι παντα βρισκουν τροπο και το επαναφερουν. Παρε να δεις και την "Τρελη απιθανη πτηση". Βοηθαει.... Click για ανάπτυξη... Πω πω!!Η τρελή απίθανη πτήση είναι απο τις αγαπημένες μου κωμωδίες!! "Δεν έπρεπε να πιω δεύτερο φλιτζάνι καφέ!!" και ξερνάει ο τύπος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:06 Η ESTELLE έγραψε: #3.737 23-01-09 09:06 Λοιπόν πρέπει να κλείσω για να αρχίσω να ψιλοετοιμάζομαι ...έχω και κάτι δουλίτσες να τελειώσω πιο πριν.. Τα λέμε Αθήνα με το καλό!!(Eλπίζω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:16 Ο EL GATO έγραψε: #3.738 23-01-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Λοιπόν πρέπει να κλείσω για να αρχίσω να ψιλοετοιμάζομαι ...έχω και κάτι δουλίτσες να τελειώσω πιο πριν.. Τα λέμε Αθήνα με το καλό!!(Eλπίζω...) Click για ανάπτυξη... Καλο κατευοδιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.739 23-01-09 09:17 Καλημερα! Καλο ταξειδι Στελλα! Και καλη μας ανταμωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:18 Η ESTELLE έγραψε: #3.740 23-01-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Καλο ταξειδι Στελλα! Και καλη μας ανταμωση Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Γιούλη μου!!Πρώτα ο Θεός τα λέμε αύριο κι απο κοντά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Εσυ πρεπει να μαθεις γρηγορα να ανεβαζεις φωτογραφιες. Αντε να το δουμε το γατονι σου. Αμα θες σου λεω πως, δεν ειναι τιποτα... Click για ανάπτυξη... Αληθεια Παυλο μουμε σωζεις ακου εχω μια sony sybershot 8.1 και φυσικα με ολο τον εξοπλισμο της,και το καλωδιο που το συνδεεις με το pc,το θεμα λοιπον δεν ειναι πως θα βγαλω φωτογραφια,αλλα πως θα την φερω εδωχεχεδεν τα παω καθολου καλα με αυτα,δεν ασχολουμε γιατι δεν εχω και τον απαιτουμενο χρονο και ας ειναι λιγοστος αμα ειναι να με οδηγησεις με απλα βηματακια συντομα θα εχετε και το αναλογο υλικο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 20:02 Ο EL GATO έγραψε: #3.725 22-01-09 20:02 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αληθεια Παυλο μουμε σωζεις ακου εχω μια sony sybershot 8.1 και φυσικα με ολο τον εξοπλισμο της,και το καλωδιο που το συνδεεις με το pc,το θεμα λοιπον δεν ειναι πως θα βγαλω φωτογραφια,αλλα πως θα την φερω εδωχεχεδεν τα παω καθολου καλα με αυτα,δεν ασχολουμε γιατι δεν εχω και τον απαιτουμενο χρονο και ας ειναι λιγοστος αμα ειναι να με οδηγησεις με απλα βηματακια συντομα θα εχετε και το αναλογο υλικο Click για ανάπτυξη... Κοιτα στα πμ σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 21:32 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.726 22-01-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κοιτα στα πμ σου. Click για ανάπτυξη... Παυλο σειρα σου τωρα κοιτα κι'εσυ ιχιχιιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 21:35 Ο EL GATO έγραψε: #3.727 22-01-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Παυλο σειρα σου τωρα κοιτα κι'εσυ ιχιχιιχι Click για ανάπτυξη... Αντε λοιπον, περιμενουμε φωτογραφιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 21:37 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.728 22-01-09 21:37 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε λοιπον, περιμενουμε φωτογραφιες. Click για ανάπτυξη... Λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 21:38 Η Νεκταρια έγραψε: #3.729 22-01-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Λες? Click για ανάπτυξη... στειλε μου να στις ανεβασω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 22:22 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.730 22-01-09 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: στειλε μου να στις ανεβασω Click για ανάπτυξη... Αχ κυρια Νεκταρια,το ζητημα δεν ειναι να της δωσω καπου για να μου τις ανεβασουν,αυτο ειναι νομιζω το ευκολο σημειο,οπως και το ποιο ευκολο φυσικα ειναι να τραβηξω μερικες ποζες,το θεμα ειναι να της περασω απο την μηχανη στο κομπιουτερ και μετα να της μικρυνω για να τις δεχτει αφου πρωτα κατεβασω ενα προγραμμα που μου συνεστησε ο Παυλος,πιστευω βρισκοντας χρονο και ηρεμια(ξερετε εσεις)οτι συντομα θα ανεβασω κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 08:43 Η ESTELLE έγραψε: #3.731 23-01-09 08:43 Για δες καιρό που διάλεξε...να έρθω στην Αθήνα!! Εδώ απο το πρωί γίνεται χαμός!Φυσάει της τρελής και ρίχνει καρέκλες!! Φοβάμαι που φοβάμαι τα αεροπλάνα... Πως είναι τα πράγματα εκεί;Απο ότι μου είπε ο Γιώργος φυσάει πολύ αλλά δεν βρέχει.Τουλάχιστον στη Γλυφάδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 08:44 Ο EL GATO έγραψε: #3.732 23-01-09 08:44 Καλημερα σε ολους! Ο Μουψης το πρωι ειχε ορεξη. Βρηκε ενα καπακι και αρχισε να παιζει με αυτο σε ολο το σπιτι. Ολα αυτα στις 6 το πρωι. Το παιδι νοιαζεται για μας. Ειπε να μας ξυπνησει πρωι πρωι, μη χανουμε τη μερα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 08:47 Η ESTELLE έγραψε: #3.733 23-01-09 08:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους! Ο Μουψης το πρωι ειχε ορεξη. Βρηκε ενα καπακι και αρχισε να παιζει με αυτο σε ολο το σπιτι. Ολα αυτα στις 6 το πρωι. Το παιδι νοιαζεται για μας. Ειπε να μας ξυπνησει πρωι πρωι, μη χανουμε τη μερα μας. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Παύλο! Και μένα η μικρή απο τις 6 ξύπνησε και με καταξέσκισε τα χέρια να παίζει όσο κοιμόμουν... Γμτ με έχει πιάσει κόμπος στο στομάχι απο το φόβο μου....πώς θα πετάξω;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 08:51 Ο EL GATO έγραψε: #3.734 23-01-09 08:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Για δες καιρό που διάλεξε...να έρθω στην Αθήνα!! Εδώ απο το πρωί γίνεται χαμός!Φυσάει της τρελής και ρίχνει καρέκλες!! Φοβάμαι που φοβάμαι τα αεροπλάνα... Πως είναι τα πράγματα εκεί;Απο ότι μου είπε ο Γιώργος φυσάει πολύ αλλά δεν βρέχει.Τουλάχιστον στη Γλυφάδα... Click για ανάπτυξη... Τι δε βρεχει. Εχτες κατακλυσμος εγινε το βραδυ. Στο κεντρο τουλαχιστον.... Ασε, ειναι χαλια ο καιρος. Ελπιζω να φτιαξει. Α! Καλημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 08:54 Ο EL GATO έγραψε: #3.735 23-01-09 08:54 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα Παύλο! Και μένα η μικρή απο τις 6 ξύπνησε και με καταξέσκισε τα χέρια να παίζει όσο κοιμόμουν... Γμτ με έχει πιάσει κόμπος στο στομάχι απο το φόβο μου....πώς θα πετάξω;; Click για ανάπτυξη... Μπες στο αεροπλανο, κλεισε τα ματια κι εφτασες. Τυχον κανε αερος που θα κανουν το αεροπλανο να ανεβοκατεβαινει σαν τρελο, μη σε τρομαξουν. Στο τελος οι πιλοτοι παντα βρισκουν τροπο και το επαναφερουν. Παρε να δεις και την "Τρελη απιθανη πτηση". Βοηθαει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:04 Η ESTELLE έγραψε: #3.736 23-01-09 09:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μπες στο αεροπλανο, κλεισε τα ματια κι εφτασες. Τυχον κανε αερος που θα κανουν το αεροπλανο να ανεβοκατεβαινει σαν τρελο, μη σε τρομαξουν. Στο τελος οι πιλοτοι παντα βρισκουν τροπο και το επαναφερουν. Παρε να δεις και την "Τρελη απιθανη πτηση". Βοηθαει.... Click για ανάπτυξη... Πω πω!!Η τρελή απίθανη πτήση είναι απο τις αγαπημένες μου κωμωδίες!! "Δεν έπρεπε να πιω δεύτερο φλιτζάνι καφέ!!" και ξερνάει ο τύπος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:06 Η ESTELLE έγραψε: #3.737 23-01-09 09:06 Λοιπόν πρέπει να κλείσω για να αρχίσω να ψιλοετοιμάζομαι ...έχω και κάτι δουλίτσες να τελειώσω πιο πριν.. Τα λέμε Αθήνα με το καλό!!(Eλπίζω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:16 Ο EL GATO έγραψε: #3.738 23-01-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Λοιπόν πρέπει να κλείσω για να αρχίσω να ψιλοετοιμάζομαι ...έχω και κάτι δουλίτσες να τελειώσω πιο πριν.. Τα λέμε Αθήνα με το καλό!!(Eλπίζω...) Click για ανάπτυξη... Καλο κατευοδιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.739 23-01-09 09:17 Καλημερα! Καλο ταξειδι Στελλα! Και καλη μας ανταμωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:18 Η ESTELLE έγραψε: #3.740 23-01-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Καλο ταξειδι Στελλα! Και καλη μας ανταμωση Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Γιούλη μου!!Πρώτα ο Θεός τα λέμε αύριο κι απο κοντά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αληθεια Παυλο μουμε σωζεις ακου εχω μια sony sybershot 8.1 και φυσικα με ολο τον εξοπλισμο της,και το καλωδιο που το συνδεεις με το pc,το θεμα λοιπον δεν ειναι πως θα βγαλω φωτογραφια,αλλα πως θα την φερω εδωχεχεδεν τα παω καθολου καλα με αυτα,δεν ασχολουμε γιατι δεν εχω και τον απαιτουμενο χρονο και ας ειναι λιγοστος αμα ειναι να με οδηγησεις με απλα βηματακια συντομα θα εχετε και το αναλογο υλικο Click για ανάπτυξη... Κοιτα στα πμ σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 21:32 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.726 22-01-09 21:32 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κοιτα στα πμ σου. Click για ανάπτυξη... Παυλο σειρα σου τωρα κοιτα κι'εσυ ιχιχιιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 21:35 Ο EL GATO έγραψε: #3.727 22-01-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Παυλο σειρα σου τωρα κοιτα κι'εσυ ιχιχιιχι Click για ανάπτυξη... Αντε λοιπον, περιμενουμε φωτογραφιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 21:37 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.728 22-01-09 21:37 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε λοιπον, περιμενουμε φωτογραφιες. Click για ανάπτυξη... Λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 21:38 Η Νεκταρια έγραψε: #3.729 22-01-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Λες? Click για ανάπτυξη... στειλε μου να στις ανεβασω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 22:22 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.730 22-01-09 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: στειλε μου να στις ανεβασω Click για ανάπτυξη... Αχ κυρια Νεκταρια,το ζητημα δεν ειναι να της δωσω καπου για να μου τις ανεβασουν,αυτο ειναι νομιζω το ευκολο σημειο,οπως και το ποιο ευκολο φυσικα ειναι να τραβηξω μερικες ποζες,το θεμα ειναι να της περασω απο την μηχανη στο κομπιουτερ και μετα να της μικρυνω για να τις δεχτει αφου πρωτα κατεβασω ενα προγραμμα που μου συνεστησε ο Παυλος,πιστευω βρισκοντας χρονο και ηρεμια(ξερετε εσεις)οτι συντομα θα ανεβασω κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 08:43 Η ESTELLE έγραψε: #3.731 23-01-09 08:43 Για δες καιρό που διάλεξε...να έρθω στην Αθήνα!! Εδώ απο το πρωί γίνεται χαμός!Φυσάει της τρελής και ρίχνει καρέκλες!! Φοβάμαι που φοβάμαι τα αεροπλάνα... Πως είναι τα πράγματα εκεί;Απο ότι μου είπε ο Γιώργος φυσάει πολύ αλλά δεν βρέχει.Τουλάχιστον στη Γλυφάδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 08:44 Ο EL GATO έγραψε: #3.732 23-01-09 08:44 Καλημερα σε ολους! Ο Μουψης το πρωι ειχε ορεξη. Βρηκε ενα καπακι και αρχισε να παιζει με αυτο σε ολο το σπιτι. Ολα αυτα στις 6 το πρωι. Το παιδι νοιαζεται για μας. Ειπε να μας ξυπνησει πρωι πρωι, μη χανουμε τη μερα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 08:47 Η ESTELLE έγραψε: #3.733 23-01-09 08:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους! Ο Μουψης το πρωι ειχε ορεξη. Βρηκε ενα καπακι και αρχισε να παιζει με αυτο σε ολο το σπιτι. Ολα αυτα στις 6 το πρωι. Το παιδι νοιαζεται για μας. Ειπε να μας ξυπνησει πρωι πρωι, μη χανουμε τη μερα μας. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Παύλο! Και μένα η μικρή απο τις 6 ξύπνησε και με καταξέσκισε τα χέρια να παίζει όσο κοιμόμουν... Γμτ με έχει πιάσει κόμπος στο στομάχι απο το φόβο μου....πώς θα πετάξω;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 08:51 Ο EL GATO έγραψε: #3.734 23-01-09 08:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Για δες καιρό που διάλεξε...να έρθω στην Αθήνα!! Εδώ απο το πρωί γίνεται χαμός!Φυσάει της τρελής και ρίχνει καρέκλες!! Φοβάμαι που φοβάμαι τα αεροπλάνα... Πως είναι τα πράγματα εκεί;Απο ότι μου είπε ο Γιώργος φυσάει πολύ αλλά δεν βρέχει.Τουλάχιστον στη Γλυφάδα... Click για ανάπτυξη... Τι δε βρεχει. Εχτες κατακλυσμος εγινε το βραδυ. Στο κεντρο τουλαχιστον.... Ασε, ειναι χαλια ο καιρος. Ελπιζω να φτιαξει. Α! Καλημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 08:54 Ο EL GATO έγραψε: #3.735 23-01-09 08:54 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα Παύλο! Και μένα η μικρή απο τις 6 ξύπνησε και με καταξέσκισε τα χέρια να παίζει όσο κοιμόμουν... Γμτ με έχει πιάσει κόμπος στο στομάχι απο το φόβο μου....πώς θα πετάξω;; Click για ανάπτυξη... Μπες στο αεροπλανο, κλεισε τα ματια κι εφτασες. Τυχον κανε αερος που θα κανουν το αεροπλανο να ανεβοκατεβαινει σαν τρελο, μη σε τρομαξουν. Στο τελος οι πιλοτοι παντα βρισκουν τροπο και το επαναφερουν. Παρε να δεις και την "Τρελη απιθανη πτηση". Βοηθαει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:04 Η ESTELLE έγραψε: #3.736 23-01-09 09:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μπες στο αεροπλανο, κλεισε τα ματια κι εφτασες. Τυχον κανε αερος που θα κανουν το αεροπλανο να ανεβοκατεβαινει σαν τρελο, μη σε τρομαξουν. Στο τελος οι πιλοτοι παντα βρισκουν τροπο και το επαναφερουν. Παρε να δεις και την "Τρελη απιθανη πτηση". Βοηθαει.... Click για ανάπτυξη... Πω πω!!Η τρελή απίθανη πτήση είναι απο τις αγαπημένες μου κωμωδίες!! "Δεν έπρεπε να πιω δεύτερο φλιτζάνι καφέ!!" και ξερνάει ο τύπος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:06 Η ESTELLE έγραψε: #3.737 23-01-09 09:06 Λοιπόν πρέπει να κλείσω για να αρχίσω να ψιλοετοιμάζομαι ...έχω και κάτι δουλίτσες να τελειώσω πιο πριν.. Τα λέμε Αθήνα με το καλό!!(Eλπίζω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:16 Ο EL GATO έγραψε: #3.738 23-01-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Λοιπόν πρέπει να κλείσω για να αρχίσω να ψιλοετοιμάζομαι ...έχω και κάτι δουλίτσες να τελειώσω πιο πριν.. Τα λέμε Αθήνα με το καλό!!(Eλπίζω...) Click για ανάπτυξη... Καλο κατευοδιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.739 23-01-09 09:17 Καλημερα! Καλο ταξειδι Στελλα! Και καλη μας ανταμωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:18 Η ESTELLE έγραψε: #3.740 23-01-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Καλο ταξειδι Στελλα! Και καλη μας ανταμωση Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Γιούλη μου!!Πρώτα ο Θεός τα λέμε αύριο κι απο κοντά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Κοιτα στα πμ σου. Click για ανάπτυξη... Παυλο σειρα σου τωρα κοιτα κι'εσυ ιχιχιιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 21:35 Ο EL GATO έγραψε: #3.727 22-01-09 21:35 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Παυλο σειρα σου τωρα κοιτα κι'εσυ ιχιχιιχι Click για ανάπτυξη... Αντε λοιπον, περιμενουμε φωτογραφιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 21:37 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.728 22-01-09 21:37 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε λοιπον, περιμενουμε φωτογραφιες. Click για ανάπτυξη... Λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 21:38 Η Νεκταρια έγραψε: #3.729 22-01-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Λες? Click για ανάπτυξη... στειλε μου να στις ανεβασω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 22:22 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.730 22-01-09 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: στειλε μου να στις ανεβασω Click για ανάπτυξη... Αχ κυρια Νεκταρια,το ζητημα δεν ειναι να της δωσω καπου για να μου τις ανεβασουν,αυτο ειναι νομιζω το ευκολο σημειο,οπως και το ποιο ευκολο φυσικα ειναι να τραβηξω μερικες ποζες,το θεμα ειναι να της περασω απο την μηχανη στο κομπιουτερ και μετα να της μικρυνω για να τις δεχτει αφου πρωτα κατεβασω ενα προγραμμα που μου συνεστησε ο Παυλος,πιστευω βρισκοντας χρονο και ηρεμια(ξερετε εσεις)οτι συντομα θα ανεβασω κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 08:43 Η ESTELLE έγραψε: #3.731 23-01-09 08:43 Για δες καιρό που διάλεξε...να έρθω στην Αθήνα!! Εδώ απο το πρωί γίνεται χαμός!Φυσάει της τρελής και ρίχνει καρέκλες!! Φοβάμαι που φοβάμαι τα αεροπλάνα... Πως είναι τα πράγματα εκεί;Απο ότι μου είπε ο Γιώργος φυσάει πολύ αλλά δεν βρέχει.Τουλάχιστον στη Γλυφάδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 08:44 Ο EL GATO έγραψε: #3.732 23-01-09 08:44 Καλημερα σε ολους! Ο Μουψης το πρωι ειχε ορεξη. Βρηκε ενα καπακι και αρχισε να παιζει με αυτο σε ολο το σπιτι. Ολα αυτα στις 6 το πρωι. Το παιδι νοιαζεται για μας. Ειπε να μας ξυπνησει πρωι πρωι, μη χανουμε τη μερα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 08:47 Η ESTELLE έγραψε: #3.733 23-01-09 08:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους! Ο Μουψης το πρωι ειχε ορεξη. Βρηκε ενα καπακι και αρχισε να παιζει με αυτο σε ολο το σπιτι. Ολα αυτα στις 6 το πρωι. Το παιδι νοιαζεται για μας. Ειπε να μας ξυπνησει πρωι πρωι, μη χανουμε τη μερα μας. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Παύλο! Και μένα η μικρή απο τις 6 ξύπνησε και με καταξέσκισε τα χέρια να παίζει όσο κοιμόμουν... Γμτ με έχει πιάσει κόμπος στο στομάχι απο το φόβο μου....πώς θα πετάξω;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 08:51 Ο EL GATO έγραψε: #3.734 23-01-09 08:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Για δες καιρό που διάλεξε...να έρθω στην Αθήνα!! Εδώ απο το πρωί γίνεται χαμός!Φυσάει της τρελής και ρίχνει καρέκλες!! Φοβάμαι που φοβάμαι τα αεροπλάνα... Πως είναι τα πράγματα εκεί;Απο ότι μου είπε ο Γιώργος φυσάει πολύ αλλά δεν βρέχει.Τουλάχιστον στη Γλυφάδα... Click για ανάπτυξη... Τι δε βρεχει. Εχτες κατακλυσμος εγινε το βραδυ. Στο κεντρο τουλαχιστον.... Ασε, ειναι χαλια ο καιρος. Ελπιζω να φτιαξει. Α! Καλημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 08:54 Ο EL GATO έγραψε: #3.735 23-01-09 08:54 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα Παύλο! Και μένα η μικρή απο τις 6 ξύπνησε και με καταξέσκισε τα χέρια να παίζει όσο κοιμόμουν... Γμτ με έχει πιάσει κόμπος στο στομάχι απο το φόβο μου....πώς θα πετάξω;; Click για ανάπτυξη... Μπες στο αεροπλανο, κλεισε τα ματια κι εφτασες. Τυχον κανε αερος που θα κανουν το αεροπλανο να ανεβοκατεβαινει σαν τρελο, μη σε τρομαξουν. Στο τελος οι πιλοτοι παντα βρισκουν τροπο και το επαναφερουν. Παρε να δεις και την "Τρελη απιθανη πτηση". Βοηθαει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:04 Η ESTELLE έγραψε: #3.736 23-01-09 09:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μπες στο αεροπλανο, κλεισε τα ματια κι εφτασες. Τυχον κανε αερος που θα κανουν το αεροπλανο να ανεβοκατεβαινει σαν τρελο, μη σε τρομαξουν. Στο τελος οι πιλοτοι παντα βρισκουν τροπο και το επαναφερουν. Παρε να δεις και την "Τρελη απιθανη πτηση". Βοηθαει.... Click για ανάπτυξη... Πω πω!!Η τρελή απίθανη πτήση είναι απο τις αγαπημένες μου κωμωδίες!! "Δεν έπρεπε να πιω δεύτερο φλιτζάνι καφέ!!" και ξερνάει ο τύπος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:06 Η ESTELLE έγραψε: #3.737 23-01-09 09:06 Λοιπόν πρέπει να κλείσω για να αρχίσω να ψιλοετοιμάζομαι ...έχω και κάτι δουλίτσες να τελειώσω πιο πριν.. Τα λέμε Αθήνα με το καλό!!(Eλπίζω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:16 Ο EL GATO έγραψε: #3.738 23-01-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Λοιπόν πρέπει να κλείσω για να αρχίσω να ψιλοετοιμάζομαι ...έχω και κάτι δουλίτσες να τελειώσω πιο πριν.. Τα λέμε Αθήνα με το καλό!!(Eλπίζω...) Click για ανάπτυξη... Καλο κατευοδιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.739 23-01-09 09:17 Καλημερα! Καλο ταξειδι Στελλα! Και καλη μας ανταμωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:18 Η ESTELLE έγραψε: #3.740 23-01-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Καλο ταξειδι Στελλα! Και καλη μας ανταμωση Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Γιούλη μου!!Πρώτα ο Θεός τα λέμε αύριο κι απο κοντά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Παυλο σειρα σου τωρα κοιτα κι'εσυ ιχιχιιχι Click για ανάπτυξη... Αντε λοιπον, περιμενουμε φωτογραφιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 21:37 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.728 22-01-09 21:37 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε λοιπον, περιμενουμε φωτογραφιες. Click για ανάπτυξη... Λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 21:38 Η Νεκταρια έγραψε: #3.729 22-01-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Λες? Click για ανάπτυξη... στειλε μου να στις ανεβασω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 22:22 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.730 22-01-09 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: στειλε μου να στις ανεβασω Click για ανάπτυξη... Αχ κυρια Νεκταρια,το ζητημα δεν ειναι να της δωσω καπου για να μου τις ανεβασουν,αυτο ειναι νομιζω το ευκολο σημειο,οπως και το ποιο ευκολο φυσικα ειναι να τραβηξω μερικες ποζες,το θεμα ειναι να της περασω απο την μηχανη στο κομπιουτερ και μετα να της μικρυνω για να τις δεχτει αφου πρωτα κατεβασω ενα προγραμμα που μου συνεστησε ο Παυλος,πιστευω βρισκοντας χρονο και ηρεμια(ξερετε εσεις)οτι συντομα θα ανεβασω κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 08:43 Η ESTELLE έγραψε: #3.731 23-01-09 08:43 Για δες καιρό που διάλεξε...να έρθω στην Αθήνα!! Εδώ απο το πρωί γίνεται χαμός!Φυσάει της τρελής και ρίχνει καρέκλες!! Φοβάμαι που φοβάμαι τα αεροπλάνα... Πως είναι τα πράγματα εκεί;Απο ότι μου είπε ο Γιώργος φυσάει πολύ αλλά δεν βρέχει.Τουλάχιστον στη Γλυφάδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 08:44 Ο EL GATO έγραψε: #3.732 23-01-09 08:44 Καλημερα σε ολους! Ο Μουψης το πρωι ειχε ορεξη. Βρηκε ενα καπακι και αρχισε να παιζει με αυτο σε ολο το σπιτι. Ολα αυτα στις 6 το πρωι. Το παιδι νοιαζεται για μας. Ειπε να μας ξυπνησει πρωι πρωι, μη χανουμε τη μερα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 08:47 Η ESTELLE έγραψε: #3.733 23-01-09 08:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους! Ο Μουψης το πρωι ειχε ορεξη. Βρηκε ενα καπακι και αρχισε να παιζει με αυτο σε ολο το σπιτι. Ολα αυτα στις 6 το πρωι. Το παιδι νοιαζεται για μας. Ειπε να μας ξυπνησει πρωι πρωι, μη χανουμε τη μερα μας. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Παύλο! Και μένα η μικρή απο τις 6 ξύπνησε και με καταξέσκισε τα χέρια να παίζει όσο κοιμόμουν... Γμτ με έχει πιάσει κόμπος στο στομάχι απο το φόβο μου....πώς θα πετάξω;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 08:51 Ο EL GATO έγραψε: #3.734 23-01-09 08:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Για δες καιρό που διάλεξε...να έρθω στην Αθήνα!! Εδώ απο το πρωί γίνεται χαμός!Φυσάει της τρελής και ρίχνει καρέκλες!! Φοβάμαι που φοβάμαι τα αεροπλάνα... Πως είναι τα πράγματα εκεί;Απο ότι μου είπε ο Γιώργος φυσάει πολύ αλλά δεν βρέχει.Τουλάχιστον στη Γλυφάδα... Click για ανάπτυξη... Τι δε βρεχει. Εχτες κατακλυσμος εγινε το βραδυ. Στο κεντρο τουλαχιστον.... Ασε, ειναι χαλια ο καιρος. Ελπιζω να φτιαξει. Α! Καλημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 08:54 Ο EL GATO έγραψε: #3.735 23-01-09 08:54 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα Παύλο! Και μένα η μικρή απο τις 6 ξύπνησε και με καταξέσκισε τα χέρια να παίζει όσο κοιμόμουν... Γμτ με έχει πιάσει κόμπος στο στομάχι απο το φόβο μου....πώς θα πετάξω;; Click για ανάπτυξη... Μπες στο αεροπλανο, κλεισε τα ματια κι εφτασες. Τυχον κανε αερος που θα κανουν το αεροπλανο να ανεβοκατεβαινει σαν τρελο, μη σε τρομαξουν. Στο τελος οι πιλοτοι παντα βρισκουν τροπο και το επαναφερουν. Παρε να δεις και την "Τρελη απιθανη πτηση". Βοηθαει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:04 Η ESTELLE έγραψε: #3.736 23-01-09 09:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μπες στο αεροπλανο, κλεισε τα ματια κι εφτασες. Τυχον κανε αερος που θα κανουν το αεροπλανο να ανεβοκατεβαινει σαν τρελο, μη σε τρομαξουν. Στο τελος οι πιλοτοι παντα βρισκουν τροπο και το επαναφερουν. Παρε να δεις και την "Τρελη απιθανη πτηση". Βοηθαει.... Click για ανάπτυξη... Πω πω!!Η τρελή απίθανη πτήση είναι απο τις αγαπημένες μου κωμωδίες!! "Δεν έπρεπε να πιω δεύτερο φλιτζάνι καφέ!!" και ξερνάει ο τύπος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:06 Η ESTELLE έγραψε: #3.737 23-01-09 09:06 Λοιπόν πρέπει να κλείσω για να αρχίσω να ψιλοετοιμάζομαι ...έχω και κάτι δουλίτσες να τελειώσω πιο πριν.. Τα λέμε Αθήνα με το καλό!!(Eλπίζω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:16 Ο EL GATO έγραψε: #3.738 23-01-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Λοιπόν πρέπει να κλείσω για να αρχίσω να ψιλοετοιμάζομαι ...έχω και κάτι δουλίτσες να τελειώσω πιο πριν.. Τα λέμε Αθήνα με το καλό!!(Eλπίζω...) Click για ανάπτυξη... Καλο κατευοδιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.739 23-01-09 09:17 Καλημερα! Καλο ταξειδι Στελλα! Και καλη μας ανταμωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:18 Η ESTELLE έγραψε: #3.740 23-01-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Καλο ταξειδι Στελλα! Και καλη μας ανταμωση Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Γιούλη μου!!Πρώτα ο Θεός τα λέμε αύριο κι απο κοντά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Αντε λοιπον, περιμενουμε φωτογραφιες. Click για ανάπτυξη... Λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 21:38 Η Νεκταρια έγραψε: #3.729 22-01-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Λες? Click για ανάπτυξη... στειλε μου να στις ανεβασω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 22:22 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.730 22-01-09 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: στειλε μου να στις ανεβασω Click για ανάπτυξη... Αχ κυρια Νεκταρια,το ζητημα δεν ειναι να της δωσω καπου για να μου τις ανεβασουν,αυτο ειναι νομιζω το ευκολο σημειο,οπως και το ποιο ευκολο φυσικα ειναι να τραβηξω μερικες ποζες,το θεμα ειναι να της περασω απο την μηχανη στο κομπιουτερ και μετα να της μικρυνω για να τις δεχτει αφου πρωτα κατεβασω ενα προγραμμα που μου συνεστησε ο Παυλος,πιστευω βρισκοντας χρονο και ηρεμια(ξερετε εσεις)οτι συντομα θα ανεβασω κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 08:43 Η ESTELLE έγραψε: #3.731 23-01-09 08:43 Για δες καιρό που διάλεξε...να έρθω στην Αθήνα!! Εδώ απο το πρωί γίνεται χαμός!Φυσάει της τρελής και ρίχνει καρέκλες!! Φοβάμαι που φοβάμαι τα αεροπλάνα... Πως είναι τα πράγματα εκεί;Απο ότι μου είπε ο Γιώργος φυσάει πολύ αλλά δεν βρέχει.Τουλάχιστον στη Γλυφάδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 08:44 Ο EL GATO έγραψε: #3.732 23-01-09 08:44 Καλημερα σε ολους! Ο Μουψης το πρωι ειχε ορεξη. Βρηκε ενα καπακι και αρχισε να παιζει με αυτο σε ολο το σπιτι. Ολα αυτα στις 6 το πρωι. Το παιδι νοιαζεται για μας. Ειπε να μας ξυπνησει πρωι πρωι, μη χανουμε τη μερα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 08:47 Η ESTELLE έγραψε: #3.733 23-01-09 08:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους! Ο Μουψης το πρωι ειχε ορεξη. Βρηκε ενα καπακι και αρχισε να παιζει με αυτο σε ολο το σπιτι. Ολα αυτα στις 6 το πρωι. Το παιδι νοιαζεται για μας. Ειπε να μας ξυπνησει πρωι πρωι, μη χανουμε τη μερα μας. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Παύλο! Και μένα η μικρή απο τις 6 ξύπνησε και με καταξέσκισε τα χέρια να παίζει όσο κοιμόμουν... Γμτ με έχει πιάσει κόμπος στο στομάχι απο το φόβο μου....πώς θα πετάξω;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 08:51 Ο EL GATO έγραψε: #3.734 23-01-09 08:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Για δες καιρό που διάλεξε...να έρθω στην Αθήνα!! Εδώ απο το πρωί γίνεται χαμός!Φυσάει της τρελής και ρίχνει καρέκλες!! Φοβάμαι που φοβάμαι τα αεροπλάνα... Πως είναι τα πράγματα εκεί;Απο ότι μου είπε ο Γιώργος φυσάει πολύ αλλά δεν βρέχει.Τουλάχιστον στη Γλυφάδα... Click για ανάπτυξη... Τι δε βρεχει. Εχτες κατακλυσμος εγινε το βραδυ. Στο κεντρο τουλαχιστον.... Ασε, ειναι χαλια ο καιρος. Ελπιζω να φτιαξει. Α! Καλημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 08:54 Ο EL GATO έγραψε: #3.735 23-01-09 08:54 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα Παύλο! Και μένα η μικρή απο τις 6 ξύπνησε και με καταξέσκισε τα χέρια να παίζει όσο κοιμόμουν... Γμτ με έχει πιάσει κόμπος στο στομάχι απο το φόβο μου....πώς θα πετάξω;; Click για ανάπτυξη... Μπες στο αεροπλανο, κλεισε τα ματια κι εφτασες. Τυχον κανε αερος που θα κανουν το αεροπλανο να ανεβοκατεβαινει σαν τρελο, μη σε τρομαξουν. Στο τελος οι πιλοτοι παντα βρισκουν τροπο και το επαναφερουν. Παρε να δεις και την "Τρελη απιθανη πτηση". Βοηθαει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:04 Η ESTELLE έγραψε: #3.736 23-01-09 09:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μπες στο αεροπλανο, κλεισε τα ματια κι εφτασες. Τυχον κανε αερος που θα κανουν το αεροπλανο να ανεβοκατεβαινει σαν τρελο, μη σε τρομαξουν. Στο τελος οι πιλοτοι παντα βρισκουν τροπο και το επαναφερουν. Παρε να δεις και την "Τρελη απιθανη πτηση". Βοηθαει.... Click για ανάπτυξη... Πω πω!!Η τρελή απίθανη πτήση είναι απο τις αγαπημένες μου κωμωδίες!! "Δεν έπρεπε να πιω δεύτερο φλιτζάνι καφέ!!" και ξερνάει ο τύπος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:06 Η ESTELLE έγραψε: #3.737 23-01-09 09:06 Λοιπόν πρέπει να κλείσω για να αρχίσω να ψιλοετοιμάζομαι ...έχω και κάτι δουλίτσες να τελειώσω πιο πριν.. Τα λέμε Αθήνα με το καλό!!(Eλπίζω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:16 Ο EL GATO έγραψε: #3.738 23-01-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Λοιπόν πρέπει να κλείσω για να αρχίσω να ψιλοετοιμάζομαι ...έχω και κάτι δουλίτσες να τελειώσω πιο πριν.. Τα λέμε Αθήνα με το καλό!!(Eλπίζω...) Click για ανάπτυξη... Καλο κατευοδιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.739 23-01-09 09:17 Καλημερα! Καλο ταξειδι Στελλα! Και καλη μας ανταμωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:18 Η ESTELLE έγραψε: #3.740 23-01-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Καλο ταξειδι Στελλα! Και καλη μας ανταμωση Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Γιούλη μου!!Πρώτα ο Θεός τα λέμε αύριο κι απο κοντά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Λες? Click για ανάπτυξη... στειλε μου να στις ανεβασω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2009 στις 22:22 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.730 22-01-09 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: στειλε μου να στις ανεβασω Click για ανάπτυξη... Αχ κυρια Νεκταρια,το ζητημα δεν ειναι να της δωσω καπου για να μου τις ανεβασουν,αυτο ειναι νομιζω το ευκολο σημειο,οπως και το ποιο ευκολο φυσικα ειναι να τραβηξω μερικες ποζες,το θεμα ειναι να της περασω απο την μηχανη στο κομπιουτερ και μετα να της μικρυνω για να τις δεχτει αφου πρωτα κατεβασω ενα προγραμμα που μου συνεστησε ο Παυλος,πιστευω βρισκοντας χρονο και ηρεμια(ξερετε εσεις)οτι συντομα θα ανεβασω κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 08:43 Η ESTELLE έγραψε: #3.731 23-01-09 08:43 Για δες καιρό που διάλεξε...να έρθω στην Αθήνα!! Εδώ απο το πρωί γίνεται χαμός!Φυσάει της τρελής και ρίχνει καρέκλες!! Φοβάμαι που φοβάμαι τα αεροπλάνα... Πως είναι τα πράγματα εκεί;Απο ότι μου είπε ο Γιώργος φυσάει πολύ αλλά δεν βρέχει.Τουλάχιστον στη Γλυφάδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 08:44 Ο EL GATO έγραψε: #3.732 23-01-09 08:44 Καλημερα σε ολους! Ο Μουψης το πρωι ειχε ορεξη. Βρηκε ενα καπακι και αρχισε να παιζει με αυτο σε ολο το σπιτι. Ολα αυτα στις 6 το πρωι. Το παιδι νοιαζεται για μας. Ειπε να μας ξυπνησει πρωι πρωι, μη χανουμε τη μερα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 08:47 Η ESTELLE έγραψε: #3.733 23-01-09 08:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους! Ο Μουψης το πρωι ειχε ορεξη. Βρηκε ενα καπακι και αρχισε να παιζει με αυτο σε ολο το σπιτι. Ολα αυτα στις 6 το πρωι. Το παιδι νοιαζεται για μας. Ειπε να μας ξυπνησει πρωι πρωι, μη χανουμε τη μερα μας. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Παύλο! Και μένα η μικρή απο τις 6 ξύπνησε και με καταξέσκισε τα χέρια να παίζει όσο κοιμόμουν... Γμτ με έχει πιάσει κόμπος στο στομάχι απο το φόβο μου....πώς θα πετάξω;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 08:51 Ο EL GATO έγραψε: #3.734 23-01-09 08:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Για δες καιρό που διάλεξε...να έρθω στην Αθήνα!! Εδώ απο το πρωί γίνεται χαμός!Φυσάει της τρελής και ρίχνει καρέκλες!! Φοβάμαι που φοβάμαι τα αεροπλάνα... Πως είναι τα πράγματα εκεί;Απο ότι μου είπε ο Γιώργος φυσάει πολύ αλλά δεν βρέχει.Τουλάχιστον στη Γλυφάδα... Click για ανάπτυξη... Τι δε βρεχει. Εχτες κατακλυσμος εγινε το βραδυ. Στο κεντρο τουλαχιστον.... Ασε, ειναι χαλια ο καιρος. Ελπιζω να φτιαξει. Α! Καλημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 08:54 Ο EL GATO έγραψε: #3.735 23-01-09 08:54 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα Παύλο! Και μένα η μικρή απο τις 6 ξύπνησε και με καταξέσκισε τα χέρια να παίζει όσο κοιμόμουν... Γμτ με έχει πιάσει κόμπος στο στομάχι απο το φόβο μου....πώς θα πετάξω;; Click για ανάπτυξη... Μπες στο αεροπλανο, κλεισε τα ματια κι εφτασες. Τυχον κανε αερος που θα κανουν το αεροπλανο να ανεβοκατεβαινει σαν τρελο, μη σε τρομαξουν. Στο τελος οι πιλοτοι παντα βρισκουν τροπο και το επαναφερουν. Παρε να δεις και την "Τρελη απιθανη πτηση". Βοηθαει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:04 Η ESTELLE έγραψε: #3.736 23-01-09 09:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μπες στο αεροπλανο, κλεισε τα ματια κι εφτασες. Τυχον κανε αερος που θα κανουν το αεροπλανο να ανεβοκατεβαινει σαν τρελο, μη σε τρομαξουν. Στο τελος οι πιλοτοι παντα βρισκουν τροπο και το επαναφερουν. Παρε να δεις και την "Τρελη απιθανη πτηση". Βοηθαει.... Click για ανάπτυξη... Πω πω!!Η τρελή απίθανη πτήση είναι απο τις αγαπημένες μου κωμωδίες!! "Δεν έπρεπε να πιω δεύτερο φλιτζάνι καφέ!!" και ξερνάει ο τύπος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:06 Η ESTELLE έγραψε: #3.737 23-01-09 09:06 Λοιπόν πρέπει να κλείσω για να αρχίσω να ψιλοετοιμάζομαι ...έχω και κάτι δουλίτσες να τελειώσω πιο πριν.. Τα λέμε Αθήνα με το καλό!!(Eλπίζω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:16 Ο EL GATO έγραψε: #3.738 23-01-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Λοιπόν πρέπει να κλείσω για να αρχίσω να ψιλοετοιμάζομαι ...έχω και κάτι δουλίτσες να τελειώσω πιο πριν.. Τα λέμε Αθήνα με το καλό!!(Eλπίζω...) Click για ανάπτυξη... Καλο κατευοδιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.739 23-01-09 09:17 Καλημερα! Καλο ταξειδι Στελλα! Και καλη μας ανταμωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:18 Η ESTELLE έγραψε: #3.740 23-01-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Καλο ταξειδι Στελλα! Και καλη μας ανταμωση Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Γιούλη μου!!Πρώτα ο Θεός τα λέμε αύριο κι απο κοντά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: στειλε μου να στις ανεβασω Click για ανάπτυξη... Αχ κυρια Νεκταρια,το ζητημα δεν ειναι να της δωσω καπου για να μου τις ανεβασουν,αυτο ειναι νομιζω το ευκολο σημειο,οπως και το ποιο ευκολο φυσικα ειναι να τραβηξω μερικες ποζες,το θεμα ειναι να της περασω απο την μηχανη στο κομπιουτερ και μετα να της μικρυνω για να τις δεχτει αφου πρωτα κατεβασω ενα προγραμμα που μου συνεστησε ο Παυλος,πιστευω βρισκοντας χρονο και ηρεμια(ξερετε εσεις)οτι συντομα θα ανεβασω κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 08:43 Η ESTELLE έγραψε: #3.731 23-01-09 08:43 Για δες καιρό που διάλεξε...να έρθω στην Αθήνα!! Εδώ απο το πρωί γίνεται χαμός!Φυσάει της τρελής και ρίχνει καρέκλες!! Φοβάμαι που φοβάμαι τα αεροπλάνα... Πως είναι τα πράγματα εκεί;Απο ότι μου είπε ο Γιώργος φυσάει πολύ αλλά δεν βρέχει.Τουλάχιστον στη Γλυφάδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 08:44 Ο EL GATO έγραψε: #3.732 23-01-09 08:44 Καλημερα σε ολους! Ο Μουψης το πρωι ειχε ορεξη. Βρηκε ενα καπακι και αρχισε να παιζει με αυτο σε ολο το σπιτι. Ολα αυτα στις 6 το πρωι. Το παιδι νοιαζεται για μας. Ειπε να μας ξυπνησει πρωι πρωι, μη χανουμε τη μερα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 08:47 Η ESTELLE έγραψε: #3.733 23-01-09 08:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους! Ο Μουψης το πρωι ειχε ορεξη. Βρηκε ενα καπακι και αρχισε να παιζει με αυτο σε ολο το σπιτι. Ολα αυτα στις 6 το πρωι. Το παιδι νοιαζεται για μας. Ειπε να μας ξυπνησει πρωι πρωι, μη χανουμε τη μερα μας. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Παύλο! Και μένα η μικρή απο τις 6 ξύπνησε και με καταξέσκισε τα χέρια να παίζει όσο κοιμόμουν... Γμτ με έχει πιάσει κόμπος στο στομάχι απο το φόβο μου....πώς θα πετάξω;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 08:51 Ο EL GATO έγραψε: #3.734 23-01-09 08:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Για δες καιρό που διάλεξε...να έρθω στην Αθήνα!! Εδώ απο το πρωί γίνεται χαμός!Φυσάει της τρελής και ρίχνει καρέκλες!! Φοβάμαι που φοβάμαι τα αεροπλάνα... Πως είναι τα πράγματα εκεί;Απο ότι μου είπε ο Γιώργος φυσάει πολύ αλλά δεν βρέχει.Τουλάχιστον στη Γλυφάδα... Click για ανάπτυξη... Τι δε βρεχει. Εχτες κατακλυσμος εγινε το βραδυ. Στο κεντρο τουλαχιστον.... Ασε, ειναι χαλια ο καιρος. Ελπιζω να φτιαξει. Α! Καλημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 08:54 Ο EL GATO έγραψε: #3.735 23-01-09 08:54 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα Παύλο! Και μένα η μικρή απο τις 6 ξύπνησε και με καταξέσκισε τα χέρια να παίζει όσο κοιμόμουν... Γμτ με έχει πιάσει κόμπος στο στομάχι απο το φόβο μου....πώς θα πετάξω;; Click για ανάπτυξη... Μπες στο αεροπλανο, κλεισε τα ματια κι εφτασες. Τυχον κανε αερος που θα κανουν το αεροπλανο να ανεβοκατεβαινει σαν τρελο, μη σε τρομαξουν. Στο τελος οι πιλοτοι παντα βρισκουν τροπο και το επαναφερουν. Παρε να δεις και την "Τρελη απιθανη πτηση". Βοηθαει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:04 Η ESTELLE έγραψε: #3.736 23-01-09 09:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μπες στο αεροπλανο, κλεισε τα ματια κι εφτασες. Τυχον κανε αερος που θα κανουν το αεροπλανο να ανεβοκατεβαινει σαν τρελο, μη σε τρομαξουν. Στο τελος οι πιλοτοι παντα βρισκουν τροπο και το επαναφερουν. Παρε να δεις και την "Τρελη απιθανη πτηση". Βοηθαει.... Click για ανάπτυξη... Πω πω!!Η τρελή απίθανη πτήση είναι απο τις αγαπημένες μου κωμωδίες!! "Δεν έπρεπε να πιω δεύτερο φλιτζάνι καφέ!!" και ξερνάει ο τύπος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:06 Η ESTELLE έγραψε: #3.737 23-01-09 09:06 Λοιπόν πρέπει να κλείσω για να αρχίσω να ψιλοετοιμάζομαι ...έχω και κάτι δουλίτσες να τελειώσω πιο πριν.. Τα λέμε Αθήνα με το καλό!!(Eλπίζω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:16 Ο EL GATO έγραψε: #3.738 23-01-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Λοιπόν πρέπει να κλείσω για να αρχίσω να ψιλοετοιμάζομαι ...έχω και κάτι δουλίτσες να τελειώσω πιο πριν.. Τα λέμε Αθήνα με το καλό!!(Eλπίζω...) Click για ανάπτυξη... Καλο κατευοδιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.739 23-01-09 09:17 Καλημερα! Καλο ταξειδι Στελλα! Και καλη μας ανταμωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:18 Η ESTELLE έγραψε: #3.740 23-01-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Καλο ταξειδι Στελλα! Και καλη μας ανταμωση Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Γιούλη μου!!Πρώτα ο Θεός τα λέμε αύριο κι απο κοντά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για δες καιρό που διάλεξε...να έρθω στην Αθήνα!! Εδώ απο το πρωί γίνεται χαμός!Φυσάει της τρελής και ρίχνει καρέκλες!! Φοβάμαι που φοβάμαι τα αεροπλάνα... Πως είναι τα πράγματα εκεί;Απο ότι μου είπε ο Γιώργος φυσάει πολύ αλλά δεν βρέχει.Τουλάχιστον στη Γλυφάδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 08:44 Ο EL GATO έγραψε: #3.732 23-01-09 08:44 Καλημερα σε ολους! Ο Μουψης το πρωι ειχε ορεξη. Βρηκε ενα καπακι και αρχισε να παιζει με αυτο σε ολο το σπιτι. Ολα αυτα στις 6 το πρωι. Το παιδι νοιαζεται για μας. Ειπε να μας ξυπνησει πρωι πρωι, μη χανουμε τη μερα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 08:47 Η ESTELLE έγραψε: #3.733 23-01-09 08:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους! Ο Μουψης το πρωι ειχε ορεξη. Βρηκε ενα καπακι και αρχισε να παιζει με αυτο σε ολο το σπιτι. Ολα αυτα στις 6 το πρωι. Το παιδι νοιαζεται για μας. Ειπε να μας ξυπνησει πρωι πρωι, μη χανουμε τη μερα μας. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Παύλο! Και μένα η μικρή απο τις 6 ξύπνησε και με καταξέσκισε τα χέρια να παίζει όσο κοιμόμουν... Γμτ με έχει πιάσει κόμπος στο στομάχι απο το φόβο μου....πώς θα πετάξω;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 08:51 Ο EL GATO έγραψε: #3.734 23-01-09 08:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Για δες καιρό που διάλεξε...να έρθω στην Αθήνα!! Εδώ απο το πρωί γίνεται χαμός!Φυσάει της τρελής και ρίχνει καρέκλες!! Φοβάμαι που φοβάμαι τα αεροπλάνα... Πως είναι τα πράγματα εκεί;Απο ότι μου είπε ο Γιώργος φυσάει πολύ αλλά δεν βρέχει.Τουλάχιστον στη Γλυφάδα... Click για ανάπτυξη... Τι δε βρεχει. Εχτες κατακλυσμος εγινε το βραδυ. Στο κεντρο τουλαχιστον.... Ασε, ειναι χαλια ο καιρος. Ελπιζω να φτιαξει. Α! Καλημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 08:54 Ο EL GATO έγραψε: #3.735 23-01-09 08:54 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα Παύλο! Και μένα η μικρή απο τις 6 ξύπνησε και με καταξέσκισε τα χέρια να παίζει όσο κοιμόμουν... Γμτ με έχει πιάσει κόμπος στο στομάχι απο το φόβο μου....πώς θα πετάξω;; Click για ανάπτυξη... Μπες στο αεροπλανο, κλεισε τα ματια κι εφτασες. Τυχον κανε αερος που θα κανουν το αεροπλανο να ανεβοκατεβαινει σαν τρελο, μη σε τρομαξουν. Στο τελος οι πιλοτοι παντα βρισκουν τροπο και το επαναφερουν. Παρε να δεις και την "Τρελη απιθανη πτηση". Βοηθαει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:04 Η ESTELLE έγραψε: #3.736 23-01-09 09:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μπες στο αεροπλανο, κλεισε τα ματια κι εφτασες. Τυχον κανε αερος που θα κανουν το αεροπλανο να ανεβοκατεβαινει σαν τρελο, μη σε τρομαξουν. Στο τελος οι πιλοτοι παντα βρισκουν τροπο και το επαναφερουν. Παρε να δεις και την "Τρελη απιθανη πτηση". Βοηθαει.... Click για ανάπτυξη... Πω πω!!Η τρελή απίθανη πτήση είναι απο τις αγαπημένες μου κωμωδίες!! "Δεν έπρεπε να πιω δεύτερο φλιτζάνι καφέ!!" και ξερνάει ο τύπος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:06 Η ESTELLE έγραψε: #3.737 23-01-09 09:06 Λοιπόν πρέπει να κλείσω για να αρχίσω να ψιλοετοιμάζομαι ...έχω και κάτι δουλίτσες να τελειώσω πιο πριν.. Τα λέμε Αθήνα με το καλό!!(Eλπίζω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:16 Ο EL GATO έγραψε: #3.738 23-01-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Λοιπόν πρέπει να κλείσω για να αρχίσω να ψιλοετοιμάζομαι ...έχω και κάτι δουλίτσες να τελειώσω πιο πριν.. Τα λέμε Αθήνα με το καλό!!(Eλπίζω...) Click για ανάπτυξη... Καλο κατευοδιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.739 23-01-09 09:17 Καλημερα! Καλο ταξειδι Στελλα! Και καλη μας ανταμωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:18 Η ESTELLE έγραψε: #3.740 23-01-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Καλο ταξειδι Στελλα! Και καλη μας ανταμωση Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Γιούλη μου!!Πρώτα ο Θεός τα λέμε αύριο κι απο κοντά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα σε ολους! Ο Μουψης το πρωι ειχε ορεξη. Βρηκε ενα καπακι και αρχισε να παιζει με αυτο σε ολο το σπιτι. Ολα αυτα στις 6 το πρωι. Το παιδι νοιαζεται για μας. Ειπε να μας ξυπνησει πρωι πρωι, μη χανουμε τη μερα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 08:47 Η ESTELLE έγραψε: #3.733 23-01-09 08:47 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους! Ο Μουψης το πρωι ειχε ορεξη. Βρηκε ενα καπακι και αρχισε να παιζει με αυτο σε ολο το σπιτι. Ολα αυτα στις 6 το πρωι. Το παιδι νοιαζεται για μας. Ειπε να μας ξυπνησει πρωι πρωι, μη χανουμε τη μερα μας. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Παύλο! Και μένα η μικρή απο τις 6 ξύπνησε και με καταξέσκισε τα χέρια να παίζει όσο κοιμόμουν... Γμτ με έχει πιάσει κόμπος στο στομάχι απο το φόβο μου....πώς θα πετάξω;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 08:51 Ο EL GATO έγραψε: #3.734 23-01-09 08:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Για δες καιρό που διάλεξε...να έρθω στην Αθήνα!! Εδώ απο το πρωί γίνεται χαμός!Φυσάει της τρελής και ρίχνει καρέκλες!! Φοβάμαι που φοβάμαι τα αεροπλάνα... Πως είναι τα πράγματα εκεί;Απο ότι μου είπε ο Γιώργος φυσάει πολύ αλλά δεν βρέχει.Τουλάχιστον στη Γλυφάδα... Click για ανάπτυξη... Τι δε βρεχει. Εχτες κατακλυσμος εγινε το βραδυ. Στο κεντρο τουλαχιστον.... Ασε, ειναι χαλια ο καιρος. Ελπιζω να φτιαξει. Α! Καλημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 08:54 Ο EL GATO έγραψε: #3.735 23-01-09 08:54 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα Παύλο! Και μένα η μικρή απο τις 6 ξύπνησε και με καταξέσκισε τα χέρια να παίζει όσο κοιμόμουν... Γμτ με έχει πιάσει κόμπος στο στομάχι απο το φόβο μου....πώς θα πετάξω;; Click για ανάπτυξη... Μπες στο αεροπλανο, κλεισε τα ματια κι εφτασες. Τυχον κανε αερος που θα κανουν το αεροπλανο να ανεβοκατεβαινει σαν τρελο, μη σε τρομαξουν. Στο τελος οι πιλοτοι παντα βρισκουν τροπο και το επαναφερουν. Παρε να δεις και την "Τρελη απιθανη πτηση". Βοηθαει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:04 Η ESTELLE έγραψε: #3.736 23-01-09 09:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μπες στο αεροπλανο, κλεισε τα ματια κι εφτασες. Τυχον κανε αερος που θα κανουν το αεροπλανο να ανεβοκατεβαινει σαν τρελο, μη σε τρομαξουν. Στο τελος οι πιλοτοι παντα βρισκουν τροπο και το επαναφερουν. Παρε να δεις και την "Τρελη απιθανη πτηση". Βοηθαει.... Click για ανάπτυξη... Πω πω!!Η τρελή απίθανη πτήση είναι απο τις αγαπημένες μου κωμωδίες!! "Δεν έπρεπε να πιω δεύτερο φλιτζάνι καφέ!!" και ξερνάει ο τύπος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:06 Η ESTELLE έγραψε: #3.737 23-01-09 09:06 Λοιπόν πρέπει να κλείσω για να αρχίσω να ψιλοετοιμάζομαι ...έχω και κάτι δουλίτσες να τελειώσω πιο πριν.. Τα λέμε Αθήνα με το καλό!!(Eλπίζω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:16 Ο EL GATO έγραψε: #3.738 23-01-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Λοιπόν πρέπει να κλείσω για να αρχίσω να ψιλοετοιμάζομαι ...έχω και κάτι δουλίτσες να τελειώσω πιο πριν.. Τα λέμε Αθήνα με το καλό!!(Eλπίζω...) Click για ανάπτυξη... Καλο κατευοδιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.739 23-01-09 09:17 Καλημερα! Καλο ταξειδι Στελλα! Και καλη μας ανταμωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:18 Η ESTELLE έγραψε: #3.740 23-01-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Καλο ταξειδι Στελλα! Και καλη μας ανταμωση Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Γιούλη μου!!Πρώτα ο Θεός τα λέμε αύριο κι απο κοντά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Καλημερα σε ολους! Ο Μουψης το πρωι ειχε ορεξη. Βρηκε ενα καπακι και αρχισε να παιζει με αυτο σε ολο το σπιτι. Ολα αυτα στις 6 το πρωι. Το παιδι νοιαζεται για μας. Ειπε να μας ξυπνησει πρωι πρωι, μη χανουμε τη μερα μας. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Παύλο! Και μένα η μικρή απο τις 6 ξύπνησε και με καταξέσκισε τα χέρια να παίζει όσο κοιμόμουν... Γμτ με έχει πιάσει κόμπος στο στομάχι απο το φόβο μου....πώς θα πετάξω;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 08:51 Ο EL GATO έγραψε: #3.734 23-01-09 08:51 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Για δες καιρό που διάλεξε...να έρθω στην Αθήνα!! Εδώ απο το πρωί γίνεται χαμός!Φυσάει της τρελής και ρίχνει καρέκλες!! Φοβάμαι που φοβάμαι τα αεροπλάνα... Πως είναι τα πράγματα εκεί;Απο ότι μου είπε ο Γιώργος φυσάει πολύ αλλά δεν βρέχει.Τουλάχιστον στη Γλυφάδα... Click για ανάπτυξη... Τι δε βρεχει. Εχτες κατακλυσμος εγινε το βραδυ. Στο κεντρο τουλαχιστον.... Ασε, ειναι χαλια ο καιρος. Ελπιζω να φτιαξει. Α! Καλημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 08:54 Ο EL GATO έγραψε: #3.735 23-01-09 08:54 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα Παύλο! Και μένα η μικρή απο τις 6 ξύπνησε και με καταξέσκισε τα χέρια να παίζει όσο κοιμόμουν... Γμτ με έχει πιάσει κόμπος στο στομάχι απο το φόβο μου....πώς θα πετάξω;; Click για ανάπτυξη... Μπες στο αεροπλανο, κλεισε τα ματια κι εφτασες. Τυχον κανε αερος που θα κανουν το αεροπλανο να ανεβοκατεβαινει σαν τρελο, μη σε τρομαξουν. Στο τελος οι πιλοτοι παντα βρισκουν τροπο και το επαναφερουν. Παρε να δεις και την "Τρελη απιθανη πτηση". Βοηθαει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:04 Η ESTELLE έγραψε: #3.736 23-01-09 09:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μπες στο αεροπλανο, κλεισε τα ματια κι εφτασες. Τυχον κανε αερος που θα κανουν το αεροπλανο να ανεβοκατεβαινει σαν τρελο, μη σε τρομαξουν. Στο τελος οι πιλοτοι παντα βρισκουν τροπο και το επαναφερουν. Παρε να δεις και την "Τρελη απιθανη πτηση". Βοηθαει.... Click για ανάπτυξη... Πω πω!!Η τρελή απίθανη πτήση είναι απο τις αγαπημένες μου κωμωδίες!! "Δεν έπρεπε να πιω δεύτερο φλιτζάνι καφέ!!" και ξερνάει ο τύπος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:06 Η ESTELLE έγραψε: #3.737 23-01-09 09:06 Λοιπόν πρέπει να κλείσω για να αρχίσω να ψιλοετοιμάζομαι ...έχω και κάτι δουλίτσες να τελειώσω πιο πριν.. Τα λέμε Αθήνα με το καλό!!(Eλπίζω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:16 Ο EL GATO έγραψε: #3.738 23-01-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Λοιπόν πρέπει να κλείσω για να αρχίσω να ψιλοετοιμάζομαι ...έχω και κάτι δουλίτσες να τελειώσω πιο πριν.. Τα λέμε Αθήνα με το καλό!!(Eλπίζω...) Click για ανάπτυξη... Καλο κατευοδιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.739 23-01-09 09:17 Καλημερα! Καλο ταξειδι Στελλα! Και καλη μας ανταμωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:18 Η ESTELLE έγραψε: #3.740 23-01-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Καλο ταξειδι Στελλα! Και καλη μας ανταμωση Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Γιούλη μου!!Πρώτα ο Θεός τα λέμε αύριο κι απο κοντά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Για δες καιρό που διάλεξε...να έρθω στην Αθήνα!! Εδώ απο το πρωί γίνεται χαμός!Φυσάει της τρελής και ρίχνει καρέκλες!! Φοβάμαι που φοβάμαι τα αεροπλάνα... Πως είναι τα πράγματα εκεί;Απο ότι μου είπε ο Γιώργος φυσάει πολύ αλλά δεν βρέχει.Τουλάχιστον στη Γλυφάδα... Click για ανάπτυξη... Τι δε βρεχει. Εχτες κατακλυσμος εγινε το βραδυ. Στο κεντρο τουλαχιστον.... Ασε, ειναι χαλια ο καιρος. Ελπιζω να φτιαξει. Α! Καλημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 08:54 Ο EL GATO έγραψε: #3.735 23-01-09 08:54 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα Παύλο! Και μένα η μικρή απο τις 6 ξύπνησε και με καταξέσκισε τα χέρια να παίζει όσο κοιμόμουν... Γμτ με έχει πιάσει κόμπος στο στομάχι απο το φόβο μου....πώς θα πετάξω;; Click για ανάπτυξη... Μπες στο αεροπλανο, κλεισε τα ματια κι εφτασες. Τυχον κανε αερος που θα κανουν το αεροπλανο να ανεβοκατεβαινει σαν τρελο, μη σε τρομαξουν. Στο τελος οι πιλοτοι παντα βρισκουν τροπο και το επαναφερουν. Παρε να δεις και την "Τρελη απιθανη πτηση". Βοηθαει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:04 Η ESTELLE έγραψε: #3.736 23-01-09 09:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μπες στο αεροπλανο, κλεισε τα ματια κι εφτασες. Τυχον κανε αερος που θα κανουν το αεροπλανο να ανεβοκατεβαινει σαν τρελο, μη σε τρομαξουν. Στο τελος οι πιλοτοι παντα βρισκουν τροπο και το επαναφερουν. Παρε να δεις και την "Τρελη απιθανη πτηση". Βοηθαει.... Click για ανάπτυξη... Πω πω!!Η τρελή απίθανη πτήση είναι απο τις αγαπημένες μου κωμωδίες!! "Δεν έπρεπε να πιω δεύτερο φλιτζάνι καφέ!!" και ξερνάει ο τύπος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:06 Η ESTELLE έγραψε: #3.737 23-01-09 09:06 Λοιπόν πρέπει να κλείσω για να αρχίσω να ψιλοετοιμάζομαι ...έχω και κάτι δουλίτσες να τελειώσω πιο πριν.. Τα λέμε Αθήνα με το καλό!!(Eλπίζω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:16 Ο EL GATO έγραψε: #3.738 23-01-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Λοιπόν πρέπει να κλείσω για να αρχίσω να ψιλοετοιμάζομαι ...έχω και κάτι δουλίτσες να τελειώσω πιο πριν.. Τα λέμε Αθήνα με το καλό!!(Eλπίζω...) Click για ανάπτυξη... Καλο κατευοδιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.739 23-01-09 09:17 Καλημερα! Καλο ταξειδι Στελλα! Και καλη μας ανταμωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:18 Η ESTELLE έγραψε: #3.740 23-01-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Καλο ταξειδι Στελλα! Και καλη μας ανταμωση Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Γιούλη μου!!Πρώτα ο Θεός τα λέμε αύριο κι απο κοντά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Καλημέρα Παύλο! Και μένα η μικρή απο τις 6 ξύπνησε και με καταξέσκισε τα χέρια να παίζει όσο κοιμόμουν... Γμτ με έχει πιάσει κόμπος στο στομάχι απο το φόβο μου....πώς θα πετάξω;; Click για ανάπτυξη... Μπες στο αεροπλανο, κλεισε τα ματια κι εφτασες. Τυχον κανε αερος που θα κανουν το αεροπλανο να ανεβοκατεβαινει σαν τρελο, μη σε τρομαξουν. Στο τελος οι πιλοτοι παντα βρισκουν τροπο και το επαναφερουν. Παρε να δεις και την "Τρελη απιθανη πτηση". Βοηθαει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:04 Η ESTELLE έγραψε: #3.736 23-01-09 09:04 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μπες στο αεροπλανο, κλεισε τα ματια κι εφτασες. Τυχον κανε αερος που θα κανουν το αεροπλανο να ανεβοκατεβαινει σαν τρελο, μη σε τρομαξουν. Στο τελος οι πιλοτοι παντα βρισκουν τροπο και το επαναφερουν. Παρε να δεις και την "Τρελη απιθανη πτηση". Βοηθαει.... Click για ανάπτυξη... Πω πω!!Η τρελή απίθανη πτήση είναι απο τις αγαπημένες μου κωμωδίες!! "Δεν έπρεπε να πιω δεύτερο φλιτζάνι καφέ!!" και ξερνάει ο τύπος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:06 Η ESTELLE έγραψε: #3.737 23-01-09 09:06 Λοιπόν πρέπει να κλείσω για να αρχίσω να ψιλοετοιμάζομαι ...έχω και κάτι δουλίτσες να τελειώσω πιο πριν.. Τα λέμε Αθήνα με το καλό!!(Eλπίζω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:16 Ο EL GATO έγραψε: #3.738 23-01-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Λοιπόν πρέπει να κλείσω για να αρχίσω να ψιλοετοιμάζομαι ...έχω και κάτι δουλίτσες να τελειώσω πιο πριν.. Τα λέμε Αθήνα με το καλό!!(Eλπίζω...) Click για ανάπτυξη... Καλο κατευοδιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.739 23-01-09 09:17 Καλημερα! Καλο ταξειδι Στελλα! Και καλη μας ανταμωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:18 Η ESTELLE έγραψε: #3.740 23-01-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Καλο ταξειδι Στελλα! Και καλη μας ανταμωση Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Γιούλη μου!!Πρώτα ο Θεός τα λέμε αύριο κι απο κοντά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Μπες στο αεροπλανο, κλεισε τα ματια κι εφτασες. Τυχον κανε αερος που θα κανουν το αεροπλανο να ανεβοκατεβαινει σαν τρελο, μη σε τρομαξουν. Στο τελος οι πιλοτοι παντα βρισκουν τροπο και το επαναφερουν. Παρε να δεις και την "Τρελη απιθανη πτηση". Βοηθαει.... Click για ανάπτυξη... Πω πω!!Η τρελή απίθανη πτήση είναι απο τις αγαπημένες μου κωμωδίες!! "Δεν έπρεπε να πιω δεύτερο φλιτζάνι καφέ!!" και ξερνάει ο τύπος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:06 Η ESTELLE έγραψε: #3.737 23-01-09 09:06 Λοιπόν πρέπει να κλείσω για να αρχίσω να ψιλοετοιμάζομαι ...έχω και κάτι δουλίτσες να τελειώσω πιο πριν.. Τα λέμε Αθήνα με το καλό!!(Eλπίζω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:16 Ο EL GATO έγραψε: #3.738 23-01-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Λοιπόν πρέπει να κλείσω για να αρχίσω να ψιλοετοιμάζομαι ...έχω και κάτι δουλίτσες να τελειώσω πιο πριν.. Τα λέμε Αθήνα με το καλό!!(Eλπίζω...) Click για ανάπτυξη... Καλο κατευοδιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.739 23-01-09 09:17 Καλημερα! Καλο ταξειδι Στελλα! Και καλη μας ανταμωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:18 Η ESTELLE έγραψε: #3.740 23-01-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Καλο ταξειδι Στελλα! Και καλη μας ανταμωση Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Γιούλη μου!!Πρώτα ο Θεός τα λέμε αύριο κι απο κοντά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λοιπόν πρέπει να κλείσω για να αρχίσω να ψιλοετοιμάζομαι ...έχω και κάτι δουλίτσες να τελειώσω πιο πριν.. Τα λέμε Αθήνα με το καλό!!(Eλπίζω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:16 Ο EL GATO έγραψε: #3.738 23-01-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Λοιπόν πρέπει να κλείσω για να αρχίσω να ψιλοετοιμάζομαι ...έχω και κάτι δουλίτσες να τελειώσω πιο πριν.. Τα λέμε Αθήνα με το καλό!!(Eλπίζω...) Click για ανάπτυξη... Καλο κατευοδιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.739 23-01-09 09:17 Καλημερα! Καλο ταξειδι Στελλα! Και καλη μας ανταμωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:18 Η ESTELLE έγραψε: #3.740 23-01-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Καλο ταξειδι Στελλα! Και καλη μας ανταμωση Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Γιούλη μου!!Πρώτα ο Θεός τα λέμε αύριο κι απο κοντά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ESTELLE: Λοιπόν πρέπει να κλείσω για να αρχίσω να ψιλοετοιμάζομαι ...έχω και κάτι δουλίτσες να τελειώσω πιο πριν.. Τα λέμε Αθήνα με το καλό!!(Eλπίζω...) Click για ανάπτυξη... Καλο κατευοδιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.739 23-01-09 09:17 Καλημερα! Καλο ταξειδι Στελλα! Και καλη μας ανταμωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:18 Η ESTELLE έγραψε: #3.740 23-01-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Καλο ταξειδι Στελλα! Και καλη μας ανταμωση Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Γιούλη μου!!Πρώτα ο Θεός τα λέμε αύριο κι απο κοντά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 185 186 187 188 189 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 187 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 187 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλημερα! Καλο ταξειδι Στελλα! Και καλη μας ανταμωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 09:18 Η ESTELLE έγραψε: #3.740 23-01-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Καλο ταξειδι Στελλα! Και καλη μας ανταμωση Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Γιούλη μου!!Πρώτα ο Θεός τα λέμε αύριο κι απο κοντά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Καλο ταξειδι Στελλα! Και καλη μας ανταμωση Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Γιούλη μου!!Πρώτα ο Θεός τα λέμε αύριο κι απο κοντά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.