Τα Μaine Coon-άκια!!

Ευχαριστώ Γιούλη μου!!Πρώτα ο Θεός τα λέμε αύριο κι απο κοντά!!:)
Ακου Στελλα! Πιες δυο γουλιες απο το αγαπημενο σου αλκοολουχο ποτο πριν τη πτηση! Βοηθα και ταξειδευεις σαν πουλακι:up::P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ακου Στελλα! Πιες δυο γουλιες απο το αγαπημενο σου αλκοολουχο ποτο πριν τη πτηση! Βοηθα και ταξειδευεις σαν πουλακι:up::P
Μαζί με Lexotanil δε νομίζω ότι είναι και πολύ καλή ιδέα!!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μαζί με Lexotanil δε νομίζω ότι είναι και πολύ καλή ιδέα!!:P
Δεν πιστευω να το εννοεις??:blink:

Δεν πιστευω να το εννοεις??:blink:
Φυσικά και το εννοώ!!Δεν το διακινδυνεύω να με πιάσει η καρδιά μου εν ώρα πτήσης...:/:

Φυσικά και το εννοώ!!Δεν το διακινδυνεύω να με πιάσει η καρδιά μου εν ώρα πτήσης...:/:
Μωρε οχι ηρεμιστικο...ακου που σου λεω οτι το αλκοολ σε χαλαρωνει...αρκει να ειναι σε μικρη ποσοτητα!
Καλα αστειευομαι ο,τι προτιμας:)

Αυριο εκτος απο τη Κατερινα και το Παυλο που θα πανε στις 8 για το τραπεζι...οι υπολοιποι τι ωρα θα ερθουν?:hmm:

Καλημερα σε ολους,
εγω οπως παντα καθυστερημενη,χανω την πρωινη συζητηση.Τελος παντων ο καιρος καλος φαινεται εχει βγει και ηλιος.Οπως λενε θα φτιαξει.
Καλο ταξιδι Στελλα ,αν και δεν εισαι μεσα να το δεις.Καλη ανταμωση:up:

Αυριο εκτος απο τη Κατερινα και το Παυλο που θα πανε στις 8 για το τραπεζι...οι υπολοιποι τι ωρα θα ερθουν?:hmm:
Κατα τις 10 ειναι καλα?

Κατα τις 10 ειναι καλα?

Καλημερα Νεκταρια μου. Κοιτα, επειδη θα εχουν παει καποια ατομα απο τις 20.00, μηπως 22.00 ειναι καπως αργα? Θα μπορεσεις στις 21.00 ας πουμε?

Καλημερα Νεκταρια μου. Κοιτα, επειδη θα εχουν παει καποια ατομα απο τις 20.00, μηπως 22.00 ειναι καπως αργα? Θα μπορεσεις στις 21.00 ας πουμε?
Μωρε Παυλο μου τελειως απροσδοκητα μου προεκυψαν επισκεψεις,μολις φυγουν θα εθουμε.Πιες λιγο κρασακι και πιστευω να ειμαι εκει.Ε τι διαολο θα σας προλαβω.

Μωρε Παυλο μου τελειως απροσδοκητα μου προεκυψαν επισκεψεις,μολις φυγουν θα εθουμε.Πιες λιγο κρασακι και πιστευω να ειμαι εκει.Ε τι διαολο θα σας προλαβω.

Καλα.....:)

Βρε Νεκ η guest star θα εισαι? :cool::P:lol:
Τι θα κανουμε εμεις μεχρι τις 10? Θα πεινασουμε κιολας...θα παιζουμε με τα τσου....νια?:P

Βρε Νεκ η guest star θα εισαι? :cool::P:lol:
Τι θα κανουμε εμεις μεχρι τις 10? Θα πεινασουμε κιολας...θα παιζουμε με τα τσου....νια?:P
Βρε εδω δεν πειραζει τον Παυλο που θα περιμενει απο τις 8,εσυ ανιπομωνεις?Παυλο πες της κατι παιδι μου.:)

Βρε εδω δεν πειραζει τον Παυλο που θα περιμενει απο τις 8,εσυ ανιπομωνεις?Παυλο πες της κατι παιδι μου.:)
Παυλο, θα ερθω κι εγω στις 8 να σου κανω παρειτσα!:)

Παυλο, θα ερθω κι εγω στις 8 να σου κανω παρειτσα!:)

Καλα... Κατσε να μην εχει τελειωσει ακομα ο Ολυμπιακος στις 20.00, και θα δειτε αν ερθω εκεινη την ωρα. :lol: Τωρα ειδα οτι παιζουμε αυριο.
Λοιπον, ας πουμε μια ωρα κοινη για ολους, π.χ. 21.00, και ας ερθει ο καθενας οποτε μπορει. Ειναι κριμα αυτοι που θα εχουν παει απο τις 20.00 (συμπεριλαμβανομενου και εμενα) να περιμενουν παρα πολυ. Ενω μια ωρα δεν ειναι και τοσο τραγικο. Ας πουμε πχ 21.00 για να κανονισει ο καθενας με τις δουλειες του. Συμφωνειτε?

Εγω προτεινω το εξης.
Να παει η Κατερινα που μενει κοντα να κλεισει στις 8 το τραπεζι και μετα να φυγει, ή ισως να παρει τηλ. απλα και ολοι να παμε στις 9...
Νεκταρια πεταξε τους εξω:mad::P κι ελα στις 9! :)

Εγω προτεινω το εξης.
Να παει η Κατερινα που μενει κοντα να κλεισει στις 8 το τραπεζι και μετα να φυγει, ή ισως να παρει τηλ. απλα και ολοι να παμε στις 9...
Νεκταρια πεταξε τους εξω:mad::P κι ελα στις 9! :)

Αυτο ειναι μια παρα πολυ καλη λυση αν ειναι εφικτη. Μπραβο Γιουλη.
Γιατι ειναι και μλκ να καθομαστε 3 ατομα σε ενα τραπεζι 10 ατομων και επι μια ωρα και βαλε να μην εχουμε παραγγειλει. Θα μας διωξουν κιολας...:lol:

Αυτο ειναι μια παρα πολυ καλη λυση αν ειναι εφικτη. Μπραβο Γιουλη.
Γιατι ειναι και μλκ να καθομαστε 3 ατομα σε ενα τραπεζι 10 ατομων και επι μια ωρα και βαλε να μην εχουμε παραγγειλει. Θα μας διωξουν κιολας...:lol:
Tι νευρακια νευρακια?Αντιλαμβανομαι σωστα?Ποιος σου ειπε να μη παραγγειλεις καλε και το κρασακι πως θα το πινεις ,σκετο,θα σε πειραξει.θα ειναι και φοβερη η κανατα.

Tι νευρακια νευρακια?Αντιλαμβανομαι σωστα?Ποιος σου ειπε να μη παραγγειλεις καλε και το κρασακι πως θα το πινεις ,σκετο,θα σε πειραξει.θα ειναι και φοβερη η κανατα.

Οχι, δεν αντιλαμβανεσαι σωστα. Πως σου ηρθε? Μαλιστα σημερα ειμαι αρκετα ευδιαθετος γιατι μαλλον θα ξεμπερδεψω με τις "ακαδημαϊκες μου υποχρεωσεις".
Εγω μιλησα για μια κοινη ωρα. Τιποτα αλλο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back