ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 11:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.761 23-01-09 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Tι νευρακια νευρακια?Αντιλαμβανομαι σωστα?Ποιος σου ειπε να μη παραγγειλεις καλε και το κρασακι πως θα το πινεις ,σκετο,θα σε πειραξει.θα ειναι και φοβερη η κανατα. Click για ανάπτυξη... Καλε αστον ανθρωπο ησυχο κι ελα στις 9 να μη σε βουτηξω απ΄τη Σαλαμινα με το ζορι Λοιπον ΟΛΟΙ στις 9! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 11:39 Η Νεκταρια έγραψε: #3.762 23-01-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλε αστον ανθρωπο ησυχο κι ελα στις 9 να μη σε βουτηξω απ΄τη Σαλαμινα με το ζορι Λοιπον ΟΛΟΙ στις 9! Click για ανάπτυξη... Δεν φταιω εγω,καλα καθομουνα στ`αυγα μου,εσυ με τσιγκλισες με την ωρα.Ωραια ηταν ,καλα περασαμε.Αντε και στο κουκλακι ναχουμε τετοιο γελιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.763 23-01-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν φταιω εγω,καλα καθομουνα στ`αυγα μου,εσυ με τσιγκλισες με την ωρα.Ωραια ηταν ,καλα περασαμε.Αντε και στο κουκλακι ναχουμε τετοιο γελιο. Click για ανάπτυξη... Ακου να σου πω κιουρια μου...Ρωτησα την ωρα επειδη εχω τους λογους μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 11:44 Η Νεκταρια έγραψε: #3.764 23-01-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακου να σου πω κιουρια μου...Ρωτησα την ωρα επειδη εχω τους λογους μου Click για ανάπτυξη... Κατι μου περναει απ το μυαλο.......που να το γραψω να σου το δειξω μετα ,ετσι για να μη λετε οτι λεω ψεματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 11:48 Ο EL GATO έγραψε: #3.765 23-01-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κατι μου περναει απ το μυαλο.......που να το γραψω να σου το δειξω μετα ,ετσι για να μη λετε οτι λεω ψεματα Click για ανάπτυξη... Οποτε, κανε ο,τι μπορεις να φυγουν νωρις οι καλεσμενοι (ριξτους αλατι, βαλε τον Troy να τους γρατζουνισει) και κοιτα να εισαι εκει που πρεπει στις 21.00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 11:59 Η Νεκταρια έγραψε: #3.766 23-01-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οποτε, κανε ο,τι μπορεις να φυγουν νωρις οι καλεσμενοι (ριξτους αλατι, βαλε τον Troy να τους γρατζουνισει) και κοιτα να εισαι εκει που πρεπει στις 21.00 Click για ανάπτυξη... Δεν γρατζουναει ο μακακας αλλα να τους κατουρησει μπορει.Να δεις για ποτε θα φυγουν Αντρακλας παιδι μου με τα ολα του. Γιουλακι δεν μιλας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.767 23-01-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν γρατζουναει ο μακακας αλλα να τους κατουρησει μπορει.Να δεις για ποτε θα φυγουν Αντρακλας παιδι μου με τα ολα του. Γιουλακι δεν μιλας? Click για ανάπτυξη... Θα βρεξει, δεν θα βρεξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.768 23-01-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κατι μου περναει απ το μυαλο.......που να το γραψω να σου το δειξω μετα ,ετσι για να μη λετε οτι λεω ψεματα Click για ανάπτυξη... Σε εχω αφησει εγω να το υποθεσεις, επειδη ρωτω και ξαναρωτω κατσε να μη θελω εγω...ταφος γινομαιΚλειστος ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:15 Η Νεκταρια έγραψε: #3.769 23-01-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε εχω αφησει εγω να το υποθεσεις, επειδη ρωτω και ξαναρωτω κατσε να μη θελω εγω...ταφος γινομαιΚλειστος ε? Click για ανάπτυξη... Τωρα μιλουσα με τη Στελλα ειναι αεροδρομιο.Της ειπα και τα νεα....... Οχι δεν της ειπα τι περασε απ`το μυαλο μου,χαζη ειμαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:16 Η Νεκταρια έγραψε: #3.770 23-01-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε εχω αφησει εγω να το υποθεσεις, επειδη ρωτω και ξαναρωτω κατσε να μη θελω εγω...ταφος γινομαιΚλειστος ε? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι οικογενιακος ταφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.771 23-01-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τωρα μιλουσα με τη Στελλα ειναι αεροδρομιο.Της ειπα και τα νεα....... Οχι δεν της ειπα τι περασε απ`το μυαλο μου,χαζη ειμαι? Click για ανάπτυξη... Αντε καλη πτηση να΄χει η κοπελα...εχει συνενοηθει με την Αναστασια για αυριο? Ξερεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:21 Ο EL GATO έγραψε: #3.772 23-01-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τωρα μιλουσα με τη Στελλα ειναι αεροδρομιο.Της ειπα και τα νεα....... Οχι δεν της ειπα τι περασε απ`το μυαλο μου,χαζη ειμαι? Click για ανάπτυξη... Τωρα αν εγω ρωτησω "ποια νεα" θα ειμαι περιεργος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.773 23-01-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τωρα αν εγω ρωτησω "ποια νεα" θα ειμαι περιεργος? Click για ανάπτυξη... Μαλλον εννοει για τις 9 το βραδυ οτι θα βρεθουμε στο Κουκλακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Νεκταρια έγραψε: #3.774 23-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι ναι οικογενιακος ταφος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε καλη πτηση να΄χει η κοπελα...εχει συνενοηθει με την Αναστασια για αυριο? Ξερεις? Click για ανάπτυξη... Οχι,ειδες δεν τη ρωτησα,καλα εχουμε καιρο. Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τωρα αν εγω ρωτησω "ποια νεα" θα ειμαι περιεργος? Click για ανάπτυξη... Αυτα τα του φορουμ ,τα σημερινα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:01 Ο EL GATO έγραψε: #3.775 23-01-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι,ειδες δεν τη ρωτησα,καλα εχουμε καιρο. Αυτα τα του φορουμ ,τα σημερινα.......... Click για ανάπτυξη... Αααααα.... Νομιζα για το αλλο, το θανασιμο μυστικο που δεν πρεπει να πει ουτε η Γιουλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:18 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.776 23-01-09 13:18 Καλησπερα παιδακια καλησπερα Παυλο τι μου κανετε σας ζηλευω εγω αν μπορουσα τελικα να ερθω απο τις 7 το πρωι θα ειμουν εκει και θα σας περιμενα,και θα εφευγα με τον τελευταιο ελπιζω να κανετε και αλλες συναντησεις στο μελλον για να ερθω κι'εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.777 23-01-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Καλησπερα παιδακια καλησπερα Παυλο τι μου κανετε σας ζηλευω εγω αν μπορουσα τελικα να ερθω απο τις 7 το πρωι θα ειμουν εκει και θα σας περιμενα,και θα εφευγα με τον τελευταιο ελπιζω να κανετε και αλλες συναντησεις στο μελλον για να ερθω κι'εγω. Click για ανάπτυξη... Θα κανουμε! Μην ανησυχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:32 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.778 23-01-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα κανουμε! Μην ανησυχεις! Click για ανάπτυξη... Ειμουν σιγουρος αλλα χαιρομαι πολυ που το ακουω ισως γι'αυτο να ρωτησα να ξεσκασω λιγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.779 23-01-09 13:35 Νεκταρια με πηρες τηλ στο κινητο, σε πηρα κι εγω απο το γραφειο μου...και στο τηλεφωνητη ακουσα ενα μηνυμα με ενα καψουροτραγουδο λαικο...μαρι κατα λαθος το εκανες? Οδηγουσες κι ηταν το ραδιοφωνο?Γιατι αν ησουν αντρας αλλα θα υποψιαζομουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:36 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.780 23-01-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρια με πηρες τηλ στο κινητο, σε πηρα κι εγω απο το γραφειο μου...και στο τηλεφωνητη ακουσα ενα μηνυμα με ενα καψουροτραγουδο λαικο...μαρι κατα λαθος το εκανες? Οδηγουσες κι ηταν το ραδιοφωνο?Γιατι αν ησουν αντρας αλλα θα υποψιαζομουν Click για ανάπτυξη... Γιαννης Πλουταρχος ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Tι νευρακια νευρακια?Αντιλαμβανομαι σωστα?Ποιος σου ειπε να μη παραγγειλεις καλε και το κρασακι πως θα το πινεις ,σκετο,θα σε πειραξει.θα ειναι και φοβερη η κανατα. Click για ανάπτυξη... Καλε αστον ανθρωπο ησυχο κι ελα στις 9 να μη σε βουτηξω απ΄τη Σαλαμινα με το ζορι Λοιπον ΟΛΟΙ στις 9! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 11:39 Η Νεκταρια έγραψε: #3.762 23-01-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλε αστον ανθρωπο ησυχο κι ελα στις 9 να μη σε βουτηξω απ΄τη Σαλαμινα με το ζορι Λοιπον ΟΛΟΙ στις 9! Click για ανάπτυξη... Δεν φταιω εγω,καλα καθομουνα στ`αυγα μου,εσυ με τσιγκλισες με την ωρα.Ωραια ηταν ,καλα περασαμε.Αντε και στο κουκλακι ναχουμε τετοιο γελιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.763 23-01-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν φταιω εγω,καλα καθομουνα στ`αυγα μου,εσυ με τσιγκλισες με την ωρα.Ωραια ηταν ,καλα περασαμε.Αντε και στο κουκλακι ναχουμε τετοιο γελιο. Click για ανάπτυξη... Ακου να σου πω κιουρια μου...Ρωτησα την ωρα επειδη εχω τους λογους μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 11:44 Η Νεκταρια έγραψε: #3.764 23-01-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακου να σου πω κιουρια μου...Ρωτησα την ωρα επειδη εχω τους λογους μου Click για ανάπτυξη... Κατι μου περναει απ το μυαλο.......που να το γραψω να σου το δειξω μετα ,ετσι για να μη λετε οτι λεω ψεματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 11:48 Ο EL GATO έγραψε: #3.765 23-01-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κατι μου περναει απ το μυαλο.......που να το γραψω να σου το δειξω μετα ,ετσι για να μη λετε οτι λεω ψεματα Click για ανάπτυξη... Οποτε, κανε ο,τι μπορεις να φυγουν νωρις οι καλεσμενοι (ριξτους αλατι, βαλε τον Troy να τους γρατζουνισει) και κοιτα να εισαι εκει που πρεπει στις 21.00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 11:59 Η Νεκταρια έγραψε: #3.766 23-01-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οποτε, κανε ο,τι μπορεις να φυγουν νωρις οι καλεσμενοι (ριξτους αλατι, βαλε τον Troy να τους γρατζουνισει) και κοιτα να εισαι εκει που πρεπει στις 21.00 Click για ανάπτυξη... Δεν γρατζουναει ο μακακας αλλα να τους κατουρησει μπορει.Να δεις για ποτε θα φυγουν Αντρακλας παιδι μου με τα ολα του. Γιουλακι δεν μιλας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.767 23-01-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν γρατζουναει ο μακακας αλλα να τους κατουρησει μπορει.Να δεις για ποτε θα φυγουν Αντρακλας παιδι μου με τα ολα του. Γιουλακι δεν μιλας? Click για ανάπτυξη... Θα βρεξει, δεν θα βρεξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.768 23-01-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κατι μου περναει απ το μυαλο.......που να το γραψω να σου το δειξω μετα ,ετσι για να μη λετε οτι λεω ψεματα Click για ανάπτυξη... Σε εχω αφησει εγω να το υποθεσεις, επειδη ρωτω και ξαναρωτω κατσε να μη θελω εγω...ταφος γινομαιΚλειστος ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:15 Η Νεκταρια έγραψε: #3.769 23-01-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε εχω αφησει εγω να το υποθεσεις, επειδη ρωτω και ξαναρωτω κατσε να μη θελω εγω...ταφος γινομαιΚλειστος ε? Click για ανάπτυξη... Τωρα μιλουσα με τη Στελλα ειναι αεροδρομιο.Της ειπα και τα νεα....... Οχι δεν της ειπα τι περασε απ`το μυαλο μου,χαζη ειμαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:16 Η Νεκταρια έγραψε: #3.770 23-01-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε εχω αφησει εγω να το υποθεσεις, επειδη ρωτω και ξαναρωτω κατσε να μη θελω εγω...ταφος γινομαιΚλειστος ε? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι οικογενιακος ταφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.771 23-01-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τωρα μιλουσα με τη Στελλα ειναι αεροδρομιο.Της ειπα και τα νεα....... Οχι δεν της ειπα τι περασε απ`το μυαλο μου,χαζη ειμαι? Click για ανάπτυξη... Αντε καλη πτηση να΄χει η κοπελα...εχει συνενοηθει με την Αναστασια για αυριο? Ξερεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:21 Ο EL GATO έγραψε: #3.772 23-01-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τωρα μιλουσα με τη Στελλα ειναι αεροδρομιο.Της ειπα και τα νεα....... Οχι δεν της ειπα τι περασε απ`το μυαλο μου,χαζη ειμαι? Click για ανάπτυξη... Τωρα αν εγω ρωτησω "ποια νεα" θα ειμαι περιεργος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.773 23-01-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τωρα αν εγω ρωτησω "ποια νεα" θα ειμαι περιεργος? Click για ανάπτυξη... Μαλλον εννοει για τις 9 το βραδυ οτι θα βρεθουμε στο Κουκλακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Νεκταρια έγραψε: #3.774 23-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι ναι οικογενιακος ταφος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε καλη πτηση να΄χει η κοπελα...εχει συνενοηθει με την Αναστασια για αυριο? Ξερεις? Click για ανάπτυξη... Οχι,ειδες δεν τη ρωτησα,καλα εχουμε καιρο. Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τωρα αν εγω ρωτησω "ποια νεα" θα ειμαι περιεργος? Click για ανάπτυξη... Αυτα τα του φορουμ ,τα σημερινα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:01 Ο EL GATO έγραψε: #3.775 23-01-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι,ειδες δεν τη ρωτησα,καλα εχουμε καιρο. Αυτα τα του φορουμ ,τα σημερινα.......... Click για ανάπτυξη... Αααααα.... Νομιζα για το αλλο, το θανασιμο μυστικο που δεν πρεπει να πει ουτε η Γιουλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:18 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.776 23-01-09 13:18 Καλησπερα παιδακια καλησπερα Παυλο τι μου κανετε σας ζηλευω εγω αν μπορουσα τελικα να ερθω απο τις 7 το πρωι θα ειμουν εκει και θα σας περιμενα,και θα εφευγα με τον τελευταιο ελπιζω να κανετε και αλλες συναντησεις στο μελλον για να ερθω κι'εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.777 23-01-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Καλησπερα παιδακια καλησπερα Παυλο τι μου κανετε σας ζηλευω εγω αν μπορουσα τελικα να ερθω απο τις 7 το πρωι θα ειμουν εκει και θα σας περιμενα,και θα εφευγα με τον τελευταιο ελπιζω να κανετε και αλλες συναντησεις στο μελλον για να ερθω κι'εγω. Click για ανάπτυξη... Θα κανουμε! Μην ανησυχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:32 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.778 23-01-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα κανουμε! Μην ανησυχεις! Click για ανάπτυξη... Ειμουν σιγουρος αλλα χαιρομαι πολυ που το ακουω ισως γι'αυτο να ρωτησα να ξεσκασω λιγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.779 23-01-09 13:35 Νεκταρια με πηρες τηλ στο κινητο, σε πηρα κι εγω απο το γραφειο μου...και στο τηλεφωνητη ακουσα ενα μηνυμα με ενα καψουροτραγουδο λαικο...μαρι κατα λαθος το εκανες? Οδηγουσες κι ηταν το ραδιοφωνο?Γιατι αν ησουν αντρας αλλα θα υποψιαζομουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:36 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.780 23-01-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρια με πηρες τηλ στο κινητο, σε πηρα κι εγω απο το γραφειο μου...και στο τηλεφωνητη ακουσα ενα μηνυμα με ενα καψουροτραγουδο λαικο...μαρι κατα λαθος το εκανες? Οδηγουσες κι ηταν το ραδιοφωνο?Γιατι αν ησουν αντρας αλλα θα υποψιαζομουν Click για ανάπτυξη... Γιαννης Πλουταρχος ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλε αστον ανθρωπο ησυχο κι ελα στις 9 να μη σε βουτηξω απ΄τη Σαλαμινα με το ζορι Λοιπον ΟΛΟΙ στις 9! Click για ανάπτυξη... Δεν φταιω εγω,καλα καθομουνα στ`αυγα μου,εσυ με τσιγκλισες με την ωρα.Ωραια ηταν ,καλα περασαμε.Αντε και στο κουκλακι ναχουμε τετοιο γελιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 11:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.763 23-01-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν φταιω εγω,καλα καθομουνα στ`αυγα μου,εσυ με τσιγκλισες με την ωρα.Ωραια ηταν ,καλα περασαμε.Αντε και στο κουκλακι ναχουμε τετοιο γελιο. Click για ανάπτυξη... Ακου να σου πω κιουρια μου...Ρωτησα την ωρα επειδη εχω τους λογους μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 11:44 Η Νεκταρια έγραψε: #3.764 23-01-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακου να σου πω κιουρια μου...Ρωτησα την ωρα επειδη εχω τους λογους μου Click για ανάπτυξη... Κατι μου περναει απ το μυαλο.......που να το γραψω να σου το δειξω μετα ,ετσι για να μη λετε οτι λεω ψεματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 11:48 Ο EL GATO έγραψε: #3.765 23-01-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κατι μου περναει απ το μυαλο.......που να το γραψω να σου το δειξω μετα ,ετσι για να μη λετε οτι λεω ψεματα Click για ανάπτυξη... Οποτε, κανε ο,τι μπορεις να φυγουν νωρις οι καλεσμενοι (ριξτους αλατι, βαλε τον Troy να τους γρατζουνισει) και κοιτα να εισαι εκει που πρεπει στις 21.00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 11:59 Η Νεκταρια έγραψε: #3.766 23-01-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οποτε, κανε ο,τι μπορεις να φυγουν νωρις οι καλεσμενοι (ριξτους αλατι, βαλε τον Troy να τους γρατζουνισει) και κοιτα να εισαι εκει που πρεπει στις 21.00 Click για ανάπτυξη... Δεν γρατζουναει ο μακακας αλλα να τους κατουρησει μπορει.Να δεις για ποτε θα φυγουν Αντρακλας παιδι μου με τα ολα του. Γιουλακι δεν μιλας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.767 23-01-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν γρατζουναει ο μακακας αλλα να τους κατουρησει μπορει.Να δεις για ποτε θα φυγουν Αντρακλας παιδι μου με τα ολα του. Γιουλακι δεν μιλας? Click για ανάπτυξη... Θα βρεξει, δεν θα βρεξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.768 23-01-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κατι μου περναει απ το μυαλο.......που να το γραψω να σου το δειξω μετα ,ετσι για να μη λετε οτι λεω ψεματα Click για ανάπτυξη... Σε εχω αφησει εγω να το υποθεσεις, επειδη ρωτω και ξαναρωτω κατσε να μη θελω εγω...ταφος γινομαιΚλειστος ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:15 Η Νεκταρια έγραψε: #3.769 23-01-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε εχω αφησει εγω να το υποθεσεις, επειδη ρωτω και ξαναρωτω κατσε να μη θελω εγω...ταφος γινομαιΚλειστος ε? Click για ανάπτυξη... Τωρα μιλουσα με τη Στελλα ειναι αεροδρομιο.Της ειπα και τα νεα....... Οχι δεν της ειπα τι περασε απ`το μυαλο μου,χαζη ειμαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:16 Η Νεκταρια έγραψε: #3.770 23-01-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε εχω αφησει εγω να το υποθεσεις, επειδη ρωτω και ξαναρωτω κατσε να μη θελω εγω...ταφος γινομαιΚλειστος ε? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι οικογενιακος ταφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.771 23-01-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τωρα μιλουσα με τη Στελλα ειναι αεροδρομιο.Της ειπα και τα νεα....... Οχι δεν της ειπα τι περασε απ`το μυαλο μου,χαζη ειμαι? Click για ανάπτυξη... Αντε καλη πτηση να΄χει η κοπελα...εχει συνενοηθει με την Αναστασια για αυριο? Ξερεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:21 Ο EL GATO έγραψε: #3.772 23-01-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τωρα μιλουσα με τη Στελλα ειναι αεροδρομιο.Της ειπα και τα νεα....... Οχι δεν της ειπα τι περασε απ`το μυαλο μου,χαζη ειμαι? Click για ανάπτυξη... Τωρα αν εγω ρωτησω "ποια νεα" θα ειμαι περιεργος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.773 23-01-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τωρα αν εγω ρωτησω "ποια νεα" θα ειμαι περιεργος? Click για ανάπτυξη... Μαλλον εννοει για τις 9 το βραδυ οτι θα βρεθουμε στο Κουκλακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Νεκταρια έγραψε: #3.774 23-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι ναι οικογενιακος ταφος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε καλη πτηση να΄χει η κοπελα...εχει συνενοηθει με την Αναστασια για αυριο? Ξερεις? Click για ανάπτυξη... Οχι,ειδες δεν τη ρωτησα,καλα εχουμε καιρο. Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τωρα αν εγω ρωτησω "ποια νεα" θα ειμαι περιεργος? Click για ανάπτυξη... Αυτα τα του φορουμ ,τα σημερινα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:01 Ο EL GATO έγραψε: #3.775 23-01-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι,ειδες δεν τη ρωτησα,καλα εχουμε καιρο. Αυτα τα του φορουμ ,τα σημερινα.......... Click για ανάπτυξη... Αααααα.... Νομιζα για το αλλο, το θανασιμο μυστικο που δεν πρεπει να πει ουτε η Γιουλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:18 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.776 23-01-09 13:18 Καλησπερα παιδακια καλησπερα Παυλο τι μου κανετε σας ζηλευω εγω αν μπορουσα τελικα να ερθω απο τις 7 το πρωι θα ειμουν εκει και θα σας περιμενα,και θα εφευγα με τον τελευταιο ελπιζω να κανετε και αλλες συναντησεις στο μελλον για να ερθω κι'εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.777 23-01-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Καλησπερα παιδακια καλησπερα Παυλο τι μου κανετε σας ζηλευω εγω αν μπορουσα τελικα να ερθω απο τις 7 το πρωι θα ειμουν εκει και θα σας περιμενα,και θα εφευγα με τον τελευταιο ελπιζω να κανετε και αλλες συναντησεις στο μελλον για να ερθω κι'εγω. Click για ανάπτυξη... Θα κανουμε! Μην ανησυχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:32 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.778 23-01-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα κανουμε! Μην ανησυχεις! Click για ανάπτυξη... Ειμουν σιγουρος αλλα χαιρομαι πολυ που το ακουω ισως γι'αυτο να ρωτησα να ξεσκασω λιγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.779 23-01-09 13:35 Νεκταρια με πηρες τηλ στο κινητο, σε πηρα κι εγω απο το γραφειο μου...και στο τηλεφωνητη ακουσα ενα μηνυμα με ενα καψουροτραγουδο λαικο...μαρι κατα λαθος το εκανες? Οδηγουσες κι ηταν το ραδιοφωνο?Γιατι αν ησουν αντρας αλλα θα υποψιαζομουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:36 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.780 23-01-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρια με πηρες τηλ στο κινητο, σε πηρα κι εγω απο το γραφειο μου...και στο τηλεφωνητη ακουσα ενα μηνυμα με ενα καψουροτραγουδο λαικο...μαρι κατα λαθος το εκανες? Οδηγουσες κι ηταν το ραδιοφωνο?Γιατι αν ησουν αντρας αλλα θα υποψιαζομουν Click για ανάπτυξη... Γιαννης Πλουταρχος ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν φταιω εγω,καλα καθομουνα στ`αυγα μου,εσυ με τσιγκλισες με την ωρα.Ωραια ηταν ,καλα περασαμε.Αντε και στο κουκλακι ναχουμε τετοιο γελιο. Click για ανάπτυξη... Ακου να σου πω κιουρια μου...Ρωτησα την ωρα επειδη εχω τους λογους μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 11:44 Η Νεκταρια έγραψε: #3.764 23-01-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακου να σου πω κιουρια μου...Ρωτησα την ωρα επειδη εχω τους λογους μου Click για ανάπτυξη... Κατι μου περναει απ το μυαλο.......που να το γραψω να σου το δειξω μετα ,ετσι για να μη λετε οτι λεω ψεματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 11:48 Ο EL GATO έγραψε: #3.765 23-01-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κατι μου περναει απ το μυαλο.......που να το γραψω να σου το δειξω μετα ,ετσι για να μη λετε οτι λεω ψεματα Click για ανάπτυξη... Οποτε, κανε ο,τι μπορεις να φυγουν νωρις οι καλεσμενοι (ριξτους αλατι, βαλε τον Troy να τους γρατζουνισει) και κοιτα να εισαι εκει που πρεπει στις 21.00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 11:59 Η Νεκταρια έγραψε: #3.766 23-01-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οποτε, κανε ο,τι μπορεις να φυγουν νωρις οι καλεσμενοι (ριξτους αλατι, βαλε τον Troy να τους γρατζουνισει) και κοιτα να εισαι εκει που πρεπει στις 21.00 Click για ανάπτυξη... Δεν γρατζουναει ο μακακας αλλα να τους κατουρησει μπορει.Να δεις για ποτε θα φυγουν Αντρακλας παιδι μου με τα ολα του. Γιουλακι δεν μιλας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.767 23-01-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν γρατζουναει ο μακακας αλλα να τους κατουρησει μπορει.Να δεις για ποτε θα φυγουν Αντρακλας παιδι μου με τα ολα του. Γιουλακι δεν μιλας? Click για ανάπτυξη... Θα βρεξει, δεν θα βρεξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.768 23-01-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κατι μου περναει απ το μυαλο.......που να το γραψω να σου το δειξω μετα ,ετσι για να μη λετε οτι λεω ψεματα Click για ανάπτυξη... Σε εχω αφησει εγω να το υποθεσεις, επειδη ρωτω και ξαναρωτω κατσε να μη θελω εγω...ταφος γινομαιΚλειστος ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:15 Η Νεκταρια έγραψε: #3.769 23-01-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε εχω αφησει εγω να το υποθεσεις, επειδη ρωτω και ξαναρωτω κατσε να μη θελω εγω...ταφος γινομαιΚλειστος ε? Click για ανάπτυξη... Τωρα μιλουσα με τη Στελλα ειναι αεροδρομιο.Της ειπα και τα νεα....... Οχι δεν της ειπα τι περασε απ`το μυαλο μου,χαζη ειμαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:16 Η Νεκταρια έγραψε: #3.770 23-01-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε εχω αφησει εγω να το υποθεσεις, επειδη ρωτω και ξαναρωτω κατσε να μη θελω εγω...ταφος γινομαιΚλειστος ε? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι οικογενιακος ταφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.771 23-01-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τωρα μιλουσα με τη Στελλα ειναι αεροδρομιο.Της ειπα και τα νεα....... Οχι δεν της ειπα τι περασε απ`το μυαλο μου,χαζη ειμαι? Click για ανάπτυξη... Αντε καλη πτηση να΄χει η κοπελα...εχει συνενοηθει με την Αναστασια για αυριο? Ξερεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:21 Ο EL GATO έγραψε: #3.772 23-01-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τωρα μιλουσα με τη Στελλα ειναι αεροδρομιο.Της ειπα και τα νεα....... Οχι δεν της ειπα τι περασε απ`το μυαλο μου,χαζη ειμαι? Click για ανάπτυξη... Τωρα αν εγω ρωτησω "ποια νεα" θα ειμαι περιεργος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.773 23-01-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τωρα αν εγω ρωτησω "ποια νεα" θα ειμαι περιεργος? Click για ανάπτυξη... Μαλλον εννοει για τις 9 το βραδυ οτι θα βρεθουμε στο Κουκλακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Νεκταρια έγραψε: #3.774 23-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι ναι οικογενιακος ταφος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε καλη πτηση να΄χει η κοπελα...εχει συνενοηθει με την Αναστασια για αυριο? Ξερεις? Click για ανάπτυξη... Οχι,ειδες δεν τη ρωτησα,καλα εχουμε καιρο. Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τωρα αν εγω ρωτησω "ποια νεα" θα ειμαι περιεργος? Click για ανάπτυξη... Αυτα τα του φορουμ ,τα σημερινα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:01 Ο EL GATO έγραψε: #3.775 23-01-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι,ειδες δεν τη ρωτησα,καλα εχουμε καιρο. Αυτα τα του φορουμ ,τα σημερινα.......... Click για ανάπτυξη... Αααααα.... Νομιζα για το αλλο, το θανασιμο μυστικο που δεν πρεπει να πει ουτε η Γιουλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:18 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.776 23-01-09 13:18 Καλησπερα παιδακια καλησπερα Παυλο τι μου κανετε σας ζηλευω εγω αν μπορουσα τελικα να ερθω απο τις 7 το πρωι θα ειμουν εκει και θα σας περιμενα,και θα εφευγα με τον τελευταιο ελπιζω να κανετε και αλλες συναντησεις στο μελλον για να ερθω κι'εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.777 23-01-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Καλησπερα παιδακια καλησπερα Παυλο τι μου κανετε σας ζηλευω εγω αν μπορουσα τελικα να ερθω απο τις 7 το πρωι θα ειμουν εκει και θα σας περιμενα,και θα εφευγα με τον τελευταιο ελπιζω να κανετε και αλλες συναντησεις στο μελλον για να ερθω κι'εγω. Click για ανάπτυξη... Θα κανουμε! Μην ανησυχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:32 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.778 23-01-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα κανουμε! Μην ανησυχεις! Click για ανάπτυξη... Ειμουν σιγουρος αλλα χαιρομαι πολυ που το ακουω ισως γι'αυτο να ρωτησα να ξεσκασω λιγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.779 23-01-09 13:35 Νεκταρια με πηρες τηλ στο κινητο, σε πηρα κι εγω απο το γραφειο μου...και στο τηλεφωνητη ακουσα ενα μηνυμα με ενα καψουροτραγουδο λαικο...μαρι κατα λαθος το εκανες? Οδηγουσες κι ηταν το ραδιοφωνο?Γιατι αν ησουν αντρας αλλα θα υποψιαζομουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:36 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.780 23-01-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρια με πηρες τηλ στο κινητο, σε πηρα κι εγω απο το γραφειο μου...και στο τηλεφωνητη ακουσα ενα μηνυμα με ενα καψουροτραγουδο λαικο...μαρι κατα λαθος το εκανες? Οδηγουσες κι ηταν το ραδιοφωνο?Γιατι αν ησουν αντρας αλλα θα υποψιαζομουν Click για ανάπτυξη... Γιαννης Πλουταρχος ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ακου να σου πω κιουρια μου...Ρωτησα την ωρα επειδη εχω τους λογους μου Click για ανάπτυξη... Κατι μου περναει απ το μυαλο.......που να το γραψω να σου το δειξω μετα ,ετσι για να μη λετε οτι λεω ψεματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 11:48 Ο EL GATO έγραψε: #3.765 23-01-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κατι μου περναει απ το μυαλο.......που να το γραψω να σου το δειξω μετα ,ετσι για να μη λετε οτι λεω ψεματα Click για ανάπτυξη... Οποτε, κανε ο,τι μπορεις να φυγουν νωρις οι καλεσμενοι (ριξτους αλατι, βαλε τον Troy να τους γρατζουνισει) και κοιτα να εισαι εκει που πρεπει στις 21.00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 11:59 Η Νεκταρια έγραψε: #3.766 23-01-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οποτε, κανε ο,τι μπορεις να φυγουν νωρις οι καλεσμενοι (ριξτους αλατι, βαλε τον Troy να τους γρατζουνισει) και κοιτα να εισαι εκει που πρεπει στις 21.00 Click για ανάπτυξη... Δεν γρατζουναει ο μακακας αλλα να τους κατουρησει μπορει.Να δεις για ποτε θα φυγουν Αντρακλας παιδι μου με τα ολα του. Γιουλακι δεν μιλας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.767 23-01-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν γρατζουναει ο μακακας αλλα να τους κατουρησει μπορει.Να δεις για ποτε θα φυγουν Αντρακλας παιδι μου με τα ολα του. Γιουλακι δεν μιλας? Click για ανάπτυξη... Θα βρεξει, δεν θα βρεξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.768 23-01-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κατι μου περναει απ το μυαλο.......που να το γραψω να σου το δειξω μετα ,ετσι για να μη λετε οτι λεω ψεματα Click για ανάπτυξη... Σε εχω αφησει εγω να το υποθεσεις, επειδη ρωτω και ξαναρωτω κατσε να μη θελω εγω...ταφος γινομαιΚλειστος ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:15 Η Νεκταρια έγραψε: #3.769 23-01-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε εχω αφησει εγω να το υποθεσεις, επειδη ρωτω και ξαναρωτω κατσε να μη θελω εγω...ταφος γινομαιΚλειστος ε? Click για ανάπτυξη... Τωρα μιλουσα με τη Στελλα ειναι αεροδρομιο.Της ειπα και τα νεα....... Οχι δεν της ειπα τι περασε απ`το μυαλο μου,χαζη ειμαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:16 Η Νεκταρια έγραψε: #3.770 23-01-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε εχω αφησει εγω να το υποθεσεις, επειδη ρωτω και ξαναρωτω κατσε να μη θελω εγω...ταφος γινομαιΚλειστος ε? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι οικογενιακος ταφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.771 23-01-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τωρα μιλουσα με τη Στελλα ειναι αεροδρομιο.Της ειπα και τα νεα....... Οχι δεν της ειπα τι περασε απ`το μυαλο μου,χαζη ειμαι? Click για ανάπτυξη... Αντε καλη πτηση να΄χει η κοπελα...εχει συνενοηθει με την Αναστασια για αυριο? Ξερεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:21 Ο EL GATO έγραψε: #3.772 23-01-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τωρα μιλουσα με τη Στελλα ειναι αεροδρομιο.Της ειπα και τα νεα....... Οχι δεν της ειπα τι περασε απ`το μυαλο μου,χαζη ειμαι? Click για ανάπτυξη... Τωρα αν εγω ρωτησω "ποια νεα" θα ειμαι περιεργος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.773 23-01-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τωρα αν εγω ρωτησω "ποια νεα" θα ειμαι περιεργος? Click για ανάπτυξη... Μαλλον εννοει για τις 9 το βραδυ οτι θα βρεθουμε στο Κουκλακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Νεκταρια έγραψε: #3.774 23-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι ναι οικογενιακος ταφος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε καλη πτηση να΄χει η κοπελα...εχει συνενοηθει με την Αναστασια για αυριο? Ξερεις? Click για ανάπτυξη... Οχι,ειδες δεν τη ρωτησα,καλα εχουμε καιρο. Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τωρα αν εγω ρωτησω "ποια νεα" θα ειμαι περιεργος? Click για ανάπτυξη... Αυτα τα του φορουμ ,τα σημερινα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:01 Ο EL GATO έγραψε: #3.775 23-01-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι,ειδες δεν τη ρωτησα,καλα εχουμε καιρο. Αυτα τα του φορουμ ,τα σημερινα.......... Click για ανάπτυξη... Αααααα.... Νομιζα για το αλλο, το θανασιμο μυστικο που δεν πρεπει να πει ουτε η Γιουλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:18 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.776 23-01-09 13:18 Καλησπερα παιδακια καλησπερα Παυλο τι μου κανετε σας ζηλευω εγω αν μπορουσα τελικα να ερθω απο τις 7 το πρωι θα ειμουν εκει και θα σας περιμενα,και θα εφευγα με τον τελευταιο ελπιζω να κανετε και αλλες συναντησεις στο μελλον για να ερθω κι'εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.777 23-01-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Καλησπερα παιδακια καλησπερα Παυλο τι μου κανετε σας ζηλευω εγω αν μπορουσα τελικα να ερθω απο τις 7 το πρωι θα ειμουν εκει και θα σας περιμενα,και θα εφευγα με τον τελευταιο ελπιζω να κανετε και αλλες συναντησεις στο μελλον για να ερθω κι'εγω. Click για ανάπτυξη... Θα κανουμε! Μην ανησυχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:32 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.778 23-01-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα κανουμε! Μην ανησυχεις! Click για ανάπτυξη... Ειμουν σιγουρος αλλα χαιρομαι πολυ που το ακουω ισως γι'αυτο να ρωτησα να ξεσκασω λιγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.779 23-01-09 13:35 Νεκταρια με πηρες τηλ στο κινητο, σε πηρα κι εγω απο το γραφειο μου...και στο τηλεφωνητη ακουσα ενα μηνυμα με ενα καψουροτραγουδο λαικο...μαρι κατα λαθος το εκανες? Οδηγουσες κι ηταν το ραδιοφωνο?Γιατι αν ησουν αντρας αλλα θα υποψιαζομουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:36 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.780 23-01-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρια με πηρες τηλ στο κινητο, σε πηρα κι εγω απο το γραφειο μου...και στο τηλεφωνητη ακουσα ενα μηνυμα με ενα καψουροτραγουδο λαικο...μαρι κατα λαθος το εκανες? Οδηγουσες κι ηταν το ραδιοφωνο?Γιατι αν ησουν αντρας αλλα θα υποψιαζομουν Click για ανάπτυξη... Γιαννης Πλουταρχος ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κατι μου περναει απ το μυαλο.......που να το γραψω να σου το δειξω μετα ,ετσι για να μη λετε οτι λεω ψεματα Click για ανάπτυξη... Οποτε, κανε ο,τι μπορεις να φυγουν νωρις οι καλεσμενοι (ριξτους αλατι, βαλε τον Troy να τους γρατζουνισει) και κοιτα να εισαι εκει που πρεπει στις 21.00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 11:59 Η Νεκταρια έγραψε: #3.766 23-01-09 11:59 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οποτε, κανε ο,τι μπορεις να φυγουν νωρις οι καλεσμενοι (ριξτους αλατι, βαλε τον Troy να τους γρατζουνισει) και κοιτα να εισαι εκει που πρεπει στις 21.00 Click για ανάπτυξη... Δεν γρατζουναει ο μακακας αλλα να τους κατουρησει μπορει.Να δεις για ποτε θα φυγουν Αντρακλας παιδι μου με τα ολα του. Γιουλακι δεν μιλας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.767 23-01-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν γρατζουναει ο μακακας αλλα να τους κατουρησει μπορει.Να δεις για ποτε θα φυγουν Αντρακλας παιδι μου με τα ολα του. Γιουλακι δεν μιλας? Click για ανάπτυξη... Θα βρεξει, δεν θα βρεξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.768 23-01-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κατι μου περναει απ το μυαλο.......που να το γραψω να σου το δειξω μετα ,ετσι για να μη λετε οτι λεω ψεματα Click για ανάπτυξη... Σε εχω αφησει εγω να το υποθεσεις, επειδη ρωτω και ξαναρωτω κατσε να μη θελω εγω...ταφος γινομαιΚλειστος ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:15 Η Νεκταρια έγραψε: #3.769 23-01-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε εχω αφησει εγω να το υποθεσεις, επειδη ρωτω και ξαναρωτω κατσε να μη θελω εγω...ταφος γινομαιΚλειστος ε? Click για ανάπτυξη... Τωρα μιλουσα με τη Στελλα ειναι αεροδρομιο.Της ειπα και τα νεα....... Οχι δεν της ειπα τι περασε απ`το μυαλο μου,χαζη ειμαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:16 Η Νεκταρια έγραψε: #3.770 23-01-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε εχω αφησει εγω να το υποθεσεις, επειδη ρωτω και ξαναρωτω κατσε να μη θελω εγω...ταφος γινομαιΚλειστος ε? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι οικογενιακος ταφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.771 23-01-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τωρα μιλουσα με τη Στελλα ειναι αεροδρομιο.Της ειπα και τα νεα....... Οχι δεν της ειπα τι περασε απ`το μυαλο μου,χαζη ειμαι? Click για ανάπτυξη... Αντε καλη πτηση να΄χει η κοπελα...εχει συνενοηθει με την Αναστασια για αυριο? Ξερεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:21 Ο EL GATO έγραψε: #3.772 23-01-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τωρα μιλουσα με τη Στελλα ειναι αεροδρομιο.Της ειπα και τα νεα....... Οχι δεν της ειπα τι περασε απ`το μυαλο μου,χαζη ειμαι? Click για ανάπτυξη... Τωρα αν εγω ρωτησω "ποια νεα" θα ειμαι περιεργος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.773 23-01-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τωρα αν εγω ρωτησω "ποια νεα" θα ειμαι περιεργος? Click για ανάπτυξη... Μαλλον εννοει για τις 9 το βραδυ οτι θα βρεθουμε στο Κουκλακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Νεκταρια έγραψε: #3.774 23-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι ναι οικογενιακος ταφος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε καλη πτηση να΄χει η κοπελα...εχει συνενοηθει με την Αναστασια για αυριο? Ξερεις? Click για ανάπτυξη... Οχι,ειδες δεν τη ρωτησα,καλα εχουμε καιρο. Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τωρα αν εγω ρωτησω "ποια νεα" θα ειμαι περιεργος? Click για ανάπτυξη... Αυτα τα του φορουμ ,τα σημερινα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:01 Ο EL GATO έγραψε: #3.775 23-01-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι,ειδες δεν τη ρωτησα,καλα εχουμε καιρο. Αυτα τα του φορουμ ,τα σημερινα.......... Click για ανάπτυξη... Αααααα.... Νομιζα για το αλλο, το θανασιμο μυστικο που δεν πρεπει να πει ουτε η Γιουλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:18 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.776 23-01-09 13:18 Καλησπερα παιδακια καλησπερα Παυλο τι μου κανετε σας ζηλευω εγω αν μπορουσα τελικα να ερθω απο τις 7 το πρωι θα ειμουν εκει και θα σας περιμενα,και θα εφευγα με τον τελευταιο ελπιζω να κανετε και αλλες συναντησεις στο μελλον για να ερθω κι'εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.777 23-01-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Καλησπερα παιδακια καλησπερα Παυλο τι μου κανετε σας ζηλευω εγω αν μπορουσα τελικα να ερθω απο τις 7 το πρωι θα ειμουν εκει και θα σας περιμενα,και θα εφευγα με τον τελευταιο ελπιζω να κανετε και αλλες συναντησεις στο μελλον για να ερθω κι'εγω. Click για ανάπτυξη... Θα κανουμε! Μην ανησυχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:32 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.778 23-01-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα κανουμε! Μην ανησυχεις! Click για ανάπτυξη... Ειμουν σιγουρος αλλα χαιρομαι πολυ που το ακουω ισως γι'αυτο να ρωτησα να ξεσκασω λιγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.779 23-01-09 13:35 Νεκταρια με πηρες τηλ στο κινητο, σε πηρα κι εγω απο το γραφειο μου...και στο τηλεφωνητη ακουσα ενα μηνυμα με ενα καψουροτραγουδο λαικο...μαρι κατα λαθος το εκανες? Οδηγουσες κι ηταν το ραδιοφωνο?Γιατι αν ησουν αντρας αλλα θα υποψιαζομουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:36 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.780 23-01-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρια με πηρες τηλ στο κινητο, σε πηρα κι εγω απο το γραφειο μου...και στο τηλεφωνητη ακουσα ενα μηνυμα με ενα καψουροτραγουδο λαικο...μαρι κατα λαθος το εκανες? Οδηγουσες κι ηταν το ραδιοφωνο?Γιατι αν ησουν αντρας αλλα θα υποψιαζομουν Click για ανάπτυξη... Γιαννης Πλουταρχος ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Οποτε, κανε ο,τι μπορεις να φυγουν νωρις οι καλεσμενοι (ριξτους αλατι, βαλε τον Troy να τους γρατζουνισει) και κοιτα να εισαι εκει που πρεπει στις 21.00 Click για ανάπτυξη... Δεν γρατζουναει ο μακακας αλλα να τους κατουρησει μπορει.Να δεις για ποτε θα φυγουν Αντρακλας παιδι μου με τα ολα του. Γιουλακι δεν μιλας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.767 23-01-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν γρατζουναει ο μακακας αλλα να τους κατουρησει μπορει.Να δεις για ποτε θα φυγουν Αντρακλας παιδι μου με τα ολα του. Γιουλακι δεν μιλας? Click για ανάπτυξη... Θα βρεξει, δεν θα βρεξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.768 23-01-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κατι μου περναει απ το μυαλο.......που να το γραψω να σου το δειξω μετα ,ετσι για να μη λετε οτι λεω ψεματα Click για ανάπτυξη... Σε εχω αφησει εγω να το υποθεσεις, επειδη ρωτω και ξαναρωτω κατσε να μη θελω εγω...ταφος γινομαιΚλειστος ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:15 Η Νεκταρια έγραψε: #3.769 23-01-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε εχω αφησει εγω να το υποθεσεις, επειδη ρωτω και ξαναρωτω κατσε να μη θελω εγω...ταφος γινομαιΚλειστος ε? Click για ανάπτυξη... Τωρα μιλουσα με τη Στελλα ειναι αεροδρομιο.Της ειπα και τα νεα....... Οχι δεν της ειπα τι περασε απ`το μυαλο μου,χαζη ειμαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:16 Η Νεκταρια έγραψε: #3.770 23-01-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε εχω αφησει εγω να το υποθεσεις, επειδη ρωτω και ξαναρωτω κατσε να μη θελω εγω...ταφος γινομαιΚλειστος ε? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι οικογενιακος ταφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.771 23-01-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τωρα μιλουσα με τη Στελλα ειναι αεροδρομιο.Της ειπα και τα νεα....... Οχι δεν της ειπα τι περασε απ`το μυαλο μου,χαζη ειμαι? Click για ανάπτυξη... Αντε καλη πτηση να΄χει η κοπελα...εχει συνενοηθει με την Αναστασια για αυριο? Ξερεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:21 Ο EL GATO έγραψε: #3.772 23-01-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τωρα μιλουσα με τη Στελλα ειναι αεροδρομιο.Της ειπα και τα νεα....... Οχι δεν της ειπα τι περασε απ`το μυαλο μου,χαζη ειμαι? Click για ανάπτυξη... Τωρα αν εγω ρωτησω "ποια νεα" θα ειμαι περιεργος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.773 23-01-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τωρα αν εγω ρωτησω "ποια νεα" θα ειμαι περιεργος? Click για ανάπτυξη... Μαλλον εννοει για τις 9 το βραδυ οτι θα βρεθουμε στο Κουκλακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Νεκταρια έγραψε: #3.774 23-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι ναι οικογενιακος ταφος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε καλη πτηση να΄χει η κοπελα...εχει συνενοηθει με την Αναστασια για αυριο? Ξερεις? Click για ανάπτυξη... Οχι,ειδες δεν τη ρωτησα,καλα εχουμε καιρο. Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τωρα αν εγω ρωτησω "ποια νεα" θα ειμαι περιεργος? Click για ανάπτυξη... Αυτα τα του φορουμ ,τα σημερινα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:01 Ο EL GATO έγραψε: #3.775 23-01-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι,ειδες δεν τη ρωτησα,καλα εχουμε καιρο. Αυτα τα του φορουμ ,τα σημερινα.......... Click για ανάπτυξη... Αααααα.... Νομιζα για το αλλο, το θανασιμο μυστικο που δεν πρεπει να πει ουτε η Γιουλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:18 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.776 23-01-09 13:18 Καλησπερα παιδακια καλησπερα Παυλο τι μου κανετε σας ζηλευω εγω αν μπορουσα τελικα να ερθω απο τις 7 το πρωι θα ειμουν εκει και θα σας περιμενα,και θα εφευγα με τον τελευταιο ελπιζω να κανετε και αλλες συναντησεις στο μελλον για να ερθω κι'εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.777 23-01-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Καλησπερα παιδακια καλησπερα Παυλο τι μου κανετε σας ζηλευω εγω αν μπορουσα τελικα να ερθω απο τις 7 το πρωι θα ειμουν εκει και θα σας περιμενα,και θα εφευγα με τον τελευταιο ελπιζω να κανετε και αλλες συναντησεις στο μελλον για να ερθω κι'εγω. Click για ανάπτυξη... Θα κανουμε! Μην ανησυχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:32 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.778 23-01-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα κανουμε! Μην ανησυχεις! Click για ανάπτυξη... Ειμουν σιγουρος αλλα χαιρομαι πολυ που το ακουω ισως γι'αυτο να ρωτησα να ξεσκασω λιγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.779 23-01-09 13:35 Νεκταρια με πηρες τηλ στο κινητο, σε πηρα κι εγω απο το γραφειο μου...και στο τηλεφωνητη ακουσα ενα μηνυμα με ενα καψουροτραγουδο λαικο...μαρι κατα λαθος το εκανες? Οδηγουσες κι ηταν το ραδιοφωνο?Γιατι αν ησουν αντρας αλλα θα υποψιαζομουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:36 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.780 23-01-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρια με πηρες τηλ στο κινητο, σε πηρα κι εγω απο το γραφειο μου...και στο τηλεφωνητη ακουσα ενα μηνυμα με ενα καψουροτραγουδο λαικο...μαρι κατα λαθος το εκανες? Οδηγουσες κι ηταν το ραδιοφωνο?Γιατι αν ησουν αντρας αλλα θα υποψιαζομουν Click για ανάπτυξη... Γιαννης Πλουταρχος ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Δεν γρατζουναει ο μακακας αλλα να τους κατουρησει μπορει.Να δεις για ποτε θα φυγουν Αντρακλας παιδι μου με τα ολα του. Γιουλακι δεν μιλας? Click για ανάπτυξη... Θα βρεξει, δεν θα βρεξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.768 23-01-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κατι μου περναει απ το μυαλο.......που να το γραψω να σου το δειξω μετα ,ετσι για να μη λετε οτι λεω ψεματα Click για ανάπτυξη... Σε εχω αφησει εγω να το υποθεσεις, επειδη ρωτω και ξαναρωτω κατσε να μη θελω εγω...ταφος γινομαιΚλειστος ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:15 Η Νεκταρια έγραψε: #3.769 23-01-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε εχω αφησει εγω να το υποθεσεις, επειδη ρωτω και ξαναρωτω κατσε να μη θελω εγω...ταφος γινομαιΚλειστος ε? Click για ανάπτυξη... Τωρα μιλουσα με τη Στελλα ειναι αεροδρομιο.Της ειπα και τα νεα....... Οχι δεν της ειπα τι περασε απ`το μυαλο μου,χαζη ειμαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:16 Η Νεκταρια έγραψε: #3.770 23-01-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε εχω αφησει εγω να το υποθεσεις, επειδη ρωτω και ξαναρωτω κατσε να μη θελω εγω...ταφος γινομαιΚλειστος ε? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι οικογενιακος ταφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.771 23-01-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τωρα μιλουσα με τη Στελλα ειναι αεροδρομιο.Της ειπα και τα νεα....... Οχι δεν της ειπα τι περασε απ`το μυαλο μου,χαζη ειμαι? Click για ανάπτυξη... Αντε καλη πτηση να΄χει η κοπελα...εχει συνενοηθει με την Αναστασια για αυριο? Ξερεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:21 Ο EL GATO έγραψε: #3.772 23-01-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τωρα μιλουσα με τη Στελλα ειναι αεροδρομιο.Της ειπα και τα νεα....... Οχι δεν της ειπα τι περασε απ`το μυαλο μου,χαζη ειμαι? Click για ανάπτυξη... Τωρα αν εγω ρωτησω "ποια νεα" θα ειμαι περιεργος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.773 23-01-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τωρα αν εγω ρωτησω "ποια νεα" θα ειμαι περιεργος? Click για ανάπτυξη... Μαλλον εννοει για τις 9 το βραδυ οτι θα βρεθουμε στο Κουκλακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Νεκταρια έγραψε: #3.774 23-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι ναι οικογενιακος ταφος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε καλη πτηση να΄χει η κοπελα...εχει συνενοηθει με την Αναστασια για αυριο? Ξερεις? Click για ανάπτυξη... Οχι,ειδες δεν τη ρωτησα,καλα εχουμε καιρο. Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τωρα αν εγω ρωτησω "ποια νεα" θα ειμαι περιεργος? Click για ανάπτυξη... Αυτα τα του φορουμ ,τα σημερινα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:01 Ο EL GATO έγραψε: #3.775 23-01-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι,ειδες δεν τη ρωτησα,καλα εχουμε καιρο. Αυτα τα του φορουμ ,τα σημερινα.......... Click για ανάπτυξη... Αααααα.... Νομιζα για το αλλο, το θανασιμο μυστικο που δεν πρεπει να πει ουτε η Γιουλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:18 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.776 23-01-09 13:18 Καλησπερα παιδακια καλησπερα Παυλο τι μου κανετε σας ζηλευω εγω αν μπορουσα τελικα να ερθω απο τις 7 το πρωι θα ειμουν εκει και θα σας περιμενα,και θα εφευγα με τον τελευταιο ελπιζω να κανετε και αλλες συναντησεις στο μελλον για να ερθω κι'εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.777 23-01-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Καλησπερα παιδακια καλησπερα Παυλο τι μου κανετε σας ζηλευω εγω αν μπορουσα τελικα να ερθω απο τις 7 το πρωι θα ειμουν εκει και θα σας περιμενα,και θα εφευγα με τον τελευταιο ελπιζω να κανετε και αλλες συναντησεις στο μελλον για να ερθω κι'εγω. Click για ανάπτυξη... Θα κανουμε! Μην ανησυχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:32 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.778 23-01-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα κανουμε! Μην ανησυχεις! Click για ανάπτυξη... Ειμουν σιγουρος αλλα χαιρομαι πολυ που το ακουω ισως γι'αυτο να ρωτησα να ξεσκασω λιγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.779 23-01-09 13:35 Νεκταρια με πηρες τηλ στο κινητο, σε πηρα κι εγω απο το γραφειο μου...και στο τηλεφωνητη ακουσα ενα μηνυμα με ενα καψουροτραγουδο λαικο...μαρι κατα λαθος το εκανες? Οδηγουσες κι ηταν το ραδιοφωνο?Γιατι αν ησουν αντρας αλλα θα υποψιαζομουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:36 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.780 23-01-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρια με πηρες τηλ στο κινητο, σε πηρα κι εγω απο το γραφειο μου...και στο τηλεφωνητη ακουσα ενα μηνυμα με ενα καψουροτραγουδο λαικο...μαρι κατα λαθος το εκανες? Οδηγουσες κι ηταν το ραδιοφωνο?Γιατι αν ησουν αντρας αλλα θα υποψιαζομουν Click για ανάπτυξη... Γιαννης Πλουταρχος ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Κατι μου περναει απ το μυαλο.......που να το γραψω να σου το δειξω μετα ,ετσι για να μη λετε οτι λεω ψεματα Click για ανάπτυξη... Σε εχω αφησει εγω να το υποθεσεις, επειδη ρωτω και ξαναρωτω κατσε να μη θελω εγω...ταφος γινομαιΚλειστος ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:15 Η Νεκταρια έγραψε: #3.769 23-01-09 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε εχω αφησει εγω να το υποθεσεις, επειδη ρωτω και ξαναρωτω κατσε να μη θελω εγω...ταφος γινομαιΚλειστος ε? Click για ανάπτυξη... Τωρα μιλουσα με τη Στελλα ειναι αεροδρομιο.Της ειπα και τα νεα....... Οχι δεν της ειπα τι περασε απ`το μυαλο μου,χαζη ειμαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:16 Η Νεκταρια έγραψε: #3.770 23-01-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε εχω αφησει εγω να το υποθεσεις, επειδη ρωτω και ξαναρωτω κατσε να μη θελω εγω...ταφος γινομαιΚλειστος ε? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι οικογενιακος ταφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.771 23-01-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τωρα μιλουσα με τη Στελλα ειναι αεροδρομιο.Της ειπα και τα νεα....... Οχι δεν της ειπα τι περασε απ`το μυαλο μου,χαζη ειμαι? Click για ανάπτυξη... Αντε καλη πτηση να΄χει η κοπελα...εχει συνενοηθει με την Αναστασια για αυριο? Ξερεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:21 Ο EL GATO έγραψε: #3.772 23-01-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τωρα μιλουσα με τη Στελλα ειναι αεροδρομιο.Της ειπα και τα νεα....... Οχι δεν της ειπα τι περασε απ`το μυαλο μου,χαζη ειμαι? Click για ανάπτυξη... Τωρα αν εγω ρωτησω "ποια νεα" θα ειμαι περιεργος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.773 23-01-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τωρα αν εγω ρωτησω "ποια νεα" θα ειμαι περιεργος? Click για ανάπτυξη... Μαλλον εννοει για τις 9 το βραδυ οτι θα βρεθουμε στο Κουκλακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Νεκταρια έγραψε: #3.774 23-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι ναι οικογενιακος ταφος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε καλη πτηση να΄χει η κοπελα...εχει συνενοηθει με την Αναστασια για αυριο? Ξερεις? Click για ανάπτυξη... Οχι,ειδες δεν τη ρωτησα,καλα εχουμε καιρο. Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τωρα αν εγω ρωτησω "ποια νεα" θα ειμαι περιεργος? Click για ανάπτυξη... Αυτα τα του φορουμ ,τα σημερινα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:01 Ο EL GATO έγραψε: #3.775 23-01-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι,ειδες δεν τη ρωτησα,καλα εχουμε καιρο. Αυτα τα του φορουμ ,τα σημερινα.......... Click για ανάπτυξη... Αααααα.... Νομιζα για το αλλο, το θανασιμο μυστικο που δεν πρεπει να πει ουτε η Γιουλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:18 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.776 23-01-09 13:18 Καλησπερα παιδακια καλησπερα Παυλο τι μου κανετε σας ζηλευω εγω αν μπορουσα τελικα να ερθω απο τις 7 το πρωι θα ειμουν εκει και θα σας περιμενα,και θα εφευγα με τον τελευταιο ελπιζω να κανετε και αλλες συναντησεις στο μελλον για να ερθω κι'εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.777 23-01-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Καλησπερα παιδακια καλησπερα Παυλο τι μου κανετε σας ζηλευω εγω αν μπορουσα τελικα να ερθω απο τις 7 το πρωι θα ειμουν εκει και θα σας περιμενα,και θα εφευγα με τον τελευταιο ελπιζω να κανετε και αλλες συναντησεις στο μελλον για να ερθω κι'εγω. Click για ανάπτυξη... Θα κανουμε! Μην ανησυχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:32 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.778 23-01-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα κανουμε! Μην ανησυχεις! Click για ανάπτυξη... Ειμουν σιγουρος αλλα χαιρομαι πολυ που το ακουω ισως γι'αυτο να ρωτησα να ξεσκασω λιγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.779 23-01-09 13:35 Νεκταρια με πηρες τηλ στο κινητο, σε πηρα κι εγω απο το γραφειο μου...και στο τηλεφωνητη ακουσα ενα μηνυμα με ενα καψουροτραγουδο λαικο...μαρι κατα λαθος το εκανες? Οδηγουσες κι ηταν το ραδιοφωνο?Γιατι αν ησουν αντρας αλλα θα υποψιαζομουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:36 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.780 23-01-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρια με πηρες τηλ στο κινητο, σε πηρα κι εγω απο το γραφειο μου...και στο τηλεφωνητη ακουσα ενα μηνυμα με ενα καψουροτραγουδο λαικο...μαρι κατα λαθος το εκανες? Οδηγουσες κι ηταν το ραδιοφωνο?Γιατι αν ησουν αντρας αλλα θα υποψιαζομουν Click για ανάπτυξη... Γιαννης Πλουταρχος ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε εχω αφησει εγω να το υποθεσεις, επειδη ρωτω και ξαναρωτω κατσε να μη θελω εγω...ταφος γινομαιΚλειστος ε? Click για ανάπτυξη... Τωρα μιλουσα με τη Στελλα ειναι αεροδρομιο.Της ειπα και τα νεα....... Οχι δεν της ειπα τι περασε απ`το μυαλο μου,χαζη ειμαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:16 Η Νεκταρια έγραψε: #3.770 23-01-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε εχω αφησει εγω να το υποθεσεις, επειδη ρωτω και ξαναρωτω κατσε να μη θελω εγω...ταφος γινομαιΚλειστος ε? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι οικογενιακος ταφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.771 23-01-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τωρα μιλουσα με τη Στελλα ειναι αεροδρομιο.Της ειπα και τα νεα....... Οχι δεν της ειπα τι περασε απ`το μυαλο μου,χαζη ειμαι? Click για ανάπτυξη... Αντε καλη πτηση να΄χει η κοπελα...εχει συνενοηθει με την Αναστασια για αυριο? Ξερεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:21 Ο EL GATO έγραψε: #3.772 23-01-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τωρα μιλουσα με τη Στελλα ειναι αεροδρομιο.Της ειπα και τα νεα....... Οχι δεν της ειπα τι περασε απ`το μυαλο μου,χαζη ειμαι? Click για ανάπτυξη... Τωρα αν εγω ρωτησω "ποια νεα" θα ειμαι περιεργος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.773 23-01-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τωρα αν εγω ρωτησω "ποια νεα" θα ειμαι περιεργος? Click για ανάπτυξη... Μαλλον εννοει για τις 9 το βραδυ οτι θα βρεθουμε στο Κουκλακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Νεκταρια έγραψε: #3.774 23-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι ναι οικογενιακος ταφος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε καλη πτηση να΄χει η κοπελα...εχει συνενοηθει με την Αναστασια για αυριο? Ξερεις? Click για ανάπτυξη... Οχι,ειδες δεν τη ρωτησα,καλα εχουμε καιρο. Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τωρα αν εγω ρωτησω "ποια νεα" θα ειμαι περιεργος? Click για ανάπτυξη... Αυτα τα του φορουμ ,τα σημερινα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:01 Ο EL GATO έγραψε: #3.775 23-01-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι,ειδες δεν τη ρωτησα,καλα εχουμε καιρο. Αυτα τα του φορουμ ,τα σημερινα.......... Click για ανάπτυξη... Αααααα.... Νομιζα για το αλλο, το θανασιμο μυστικο που δεν πρεπει να πει ουτε η Γιουλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:18 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.776 23-01-09 13:18 Καλησπερα παιδακια καλησπερα Παυλο τι μου κανετε σας ζηλευω εγω αν μπορουσα τελικα να ερθω απο τις 7 το πρωι θα ειμουν εκει και θα σας περιμενα,και θα εφευγα με τον τελευταιο ελπιζω να κανετε και αλλες συναντησεις στο μελλον για να ερθω κι'εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.777 23-01-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Καλησπερα παιδακια καλησπερα Παυλο τι μου κανετε σας ζηλευω εγω αν μπορουσα τελικα να ερθω απο τις 7 το πρωι θα ειμουν εκει και θα σας περιμενα,και θα εφευγα με τον τελευταιο ελπιζω να κανετε και αλλες συναντησεις στο μελλον για να ερθω κι'εγω. Click για ανάπτυξη... Θα κανουμε! Μην ανησυχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:32 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.778 23-01-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα κανουμε! Μην ανησυχεις! Click για ανάπτυξη... Ειμουν σιγουρος αλλα χαιρομαι πολυ που το ακουω ισως γι'αυτο να ρωτησα να ξεσκασω λιγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.779 23-01-09 13:35 Νεκταρια με πηρες τηλ στο κινητο, σε πηρα κι εγω απο το γραφειο μου...και στο τηλεφωνητη ακουσα ενα μηνυμα με ενα καψουροτραγουδο λαικο...μαρι κατα λαθος το εκανες? Οδηγουσες κι ηταν το ραδιοφωνο?Γιατι αν ησουν αντρας αλλα θα υποψιαζομουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:36 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.780 23-01-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρια με πηρες τηλ στο κινητο, σε πηρα κι εγω απο το γραφειο μου...και στο τηλεφωνητη ακουσα ενα μηνυμα με ενα καψουροτραγουδο λαικο...μαρι κατα λαθος το εκανες? Οδηγουσες κι ηταν το ραδιοφωνο?Γιατι αν ησουν αντρας αλλα θα υποψιαζομουν Click για ανάπτυξη... Γιαννης Πλουταρχος ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε εχω αφησει εγω να το υποθεσεις, επειδη ρωτω και ξαναρωτω κατσε να μη θελω εγω...ταφος γινομαιΚλειστος ε? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι οικογενιακος ταφος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.771 23-01-09 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τωρα μιλουσα με τη Στελλα ειναι αεροδρομιο.Της ειπα και τα νεα....... Οχι δεν της ειπα τι περασε απ`το μυαλο μου,χαζη ειμαι? Click για ανάπτυξη... Αντε καλη πτηση να΄χει η κοπελα...εχει συνενοηθει με την Αναστασια για αυριο? Ξερεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:21 Ο EL GATO έγραψε: #3.772 23-01-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τωρα μιλουσα με τη Στελλα ειναι αεροδρομιο.Της ειπα και τα νεα....... Οχι δεν της ειπα τι περασε απ`το μυαλο μου,χαζη ειμαι? Click για ανάπτυξη... Τωρα αν εγω ρωτησω "ποια νεα" θα ειμαι περιεργος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.773 23-01-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τωρα αν εγω ρωτησω "ποια νεα" θα ειμαι περιεργος? Click για ανάπτυξη... Μαλλον εννοει για τις 9 το βραδυ οτι θα βρεθουμε στο Κουκλακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Νεκταρια έγραψε: #3.774 23-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι ναι οικογενιακος ταφος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε καλη πτηση να΄χει η κοπελα...εχει συνενοηθει με την Αναστασια για αυριο? Ξερεις? Click για ανάπτυξη... Οχι,ειδες δεν τη ρωτησα,καλα εχουμε καιρο. Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τωρα αν εγω ρωτησω "ποια νεα" θα ειμαι περιεργος? Click για ανάπτυξη... Αυτα τα του φορουμ ,τα σημερινα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:01 Ο EL GATO έγραψε: #3.775 23-01-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι,ειδες δεν τη ρωτησα,καλα εχουμε καιρο. Αυτα τα του φορουμ ,τα σημερινα.......... Click για ανάπτυξη... Αααααα.... Νομιζα για το αλλο, το θανασιμο μυστικο που δεν πρεπει να πει ουτε η Γιουλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:18 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.776 23-01-09 13:18 Καλησπερα παιδακια καλησπερα Παυλο τι μου κανετε σας ζηλευω εγω αν μπορουσα τελικα να ερθω απο τις 7 το πρωι θα ειμουν εκει και θα σας περιμενα,και θα εφευγα με τον τελευταιο ελπιζω να κανετε και αλλες συναντησεις στο μελλον για να ερθω κι'εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.777 23-01-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Καλησπερα παιδακια καλησπερα Παυλο τι μου κανετε σας ζηλευω εγω αν μπορουσα τελικα να ερθω απο τις 7 το πρωι θα ειμουν εκει και θα σας περιμενα,και θα εφευγα με τον τελευταιο ελπιζω να κανετε και αλλες συναντησεις στο μελλον για να ερθω κι'εγω. Click για ανάπτυξη... Θα κανουμε! Μην ανησυχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:32 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.778 23-01-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα κανουμε! Μην ανησυχεις! Click για ανάπτυξη... Ειμουν σιγουρος αλλα χαιρομαι πολυ που το ακουω ισως γι'αυτο να ρωτησα να ξεσκασω λιγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.779 23-01-09 13:35 Νεκταρια με πηρες τηλ στο κινητο, σε πηρα κι εγω απο το γραφειο μου...και στο τηλεφωνητη ακουσα ενα μηνυμα με ενα καψουροτραγουδο λαικο...μαρι κατα λαθος το εκανες? Οδηγουσες κι ηταν το ραδιοφωνο?Γιατι αν ησουν αντρας αλλα θα υποψιαζομουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:36 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.780 23-01-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρια με πηρες τηλ στο κινητο, σε πηρα κι εγω απο το γραφειο μου...και στο τηλεφωνητη ακουσα ενα μηνυμα με ενα καψουροτραγουδο λαικο...μαρι κατα λαθος το εκανες? Οδηγουσες κι ηταν το ραδιοφωνο?Γιατι αν ησουν αντρας αλλα θα υποψιαζομουν Click για ανάπτυξη... Γιαννης Πλουταρχος ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τωρα μιλουσα με τη Στελλα ειναι αεροδρομιο.Της ειπα και τα νεα....... Οχι δεν της ειπα τι περασε απ`το μυαλο μου,χαζη ειμαι? Click για ανάπτυξη... Αντε καλη πτηση να΄χει η κοπελα...εχει συνενοηθει με την Αναστασια για αυριο? Ξερεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:21 Ο EL GATO έγραψε: #3.772 23-01-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τωρα μιλουσα με τη Στελλα ειναι αεροδρομιο.Της ειπα και τα νεα....... Οχι δεν της ειπα τι περασε απ`το μυαλο μου,χαζη ειμαι? Click για ανάπτυξη... Τωρα αν εγω ρωτησω "ποια νεα" θα ειμαι περιεργος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.773 23-01-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τωρα αν εγω ρωτησω "ποια νεα" θα ειμαι περιεργος? Click για ανάπτυξη... Μαλλον εννοει για τις 9 το βραδυ οτι θα βρεθουμε στο Κουκλακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Νεκταρια έγραψε: #3.774 23-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι ναι οικογενιακος ταφος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε καλη πτηση να΄χει η κοπελα...εχει συνενοηθει με την Αναστασια για αυριο? Ξερεις? Click για ανάπτυξη... Οχι,ειδες δεν τη ρωτησα,καλα εχουμε καιρο. Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τωρα αν εγω ρωτησω "ποια νεα" θα ειμαι περιεργος? Click για ανάπτυξη... Αυτα τα του φορουμ ,τα σημερινα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:01 Ο EL GATO έγραψε: #3.775 23-01-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι,ειδες δεν τη ρωτησα,καλα εχουμε καιρο. Αυτα τα του φορουμ ,τα σημερινα.......... Click για ανάπτυξη... Αααααα.... Νομιζα για το αλλο, το θανασιμο μυστικο που δεν πρεπει να πει ουτε η Γιουλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:18 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.776 23-01-09 13:18 Καλησπερα παιδακια καλησπερα Παυλο τι μου κανετε σας ζηλευω εγω αν μπορουσα τελικα να ερθω απο τις 7 το πρωι θα ειμουν εκει και θα σας περιμενα,και θα εφευγα με τον τελευταιο ελπιζω να κανετε και αλλες συναντησεις στο μελλον για να ερθω κι'εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.777 23-01-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Καλησπερα παιδακια καλησπερα Παυλο τι μου κανετε σας ζηλευω εγω αν μπορουσα τελικα να ερθω απο τις 7 το πρωι θα ειμουν εκει και θα σας περιμενα,και θα εφευγα με τον τελευταιο ελπιζω να κανετε και αλλες συναντησεις στο μελλον για να ερθω κι'εγω. Click για ανάπτυξη... Θα κανουμε! Μην ανησυχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:32 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.778 23-01-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα κανουμε! Μην ανησυχεις! Click για ανάπτυξη... Ειμουν σιγουρος αλλα χαιρομαι πολυ που το ακουω ισως γι'αυτο να ρωτησα να ξεσκασω λιγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.779 23-01-09 13:35 Νεκταρια με πηρες τηλ στο κινητο, σε πηρα κι εγω απο το γραφειο μου...και στο τηλεφωνητη ακουσα ενα μηνυμα με ενα καψουροτραγουδο λαικο...μαρι κατα λαθος το εκανες? Οδηγουσες κι ηταν το ραδιοφωνο?Γιατι αν ησουν αντρας αλλα θα υποψιαζομουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:36 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.780 23-01-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρια με πηρες τηλ στο κινητο, σε πηρα κι εγω απο το γραφειο μου...και στο τηλεφωνητη ακουσα ενα μηνυμα με ενα καψουροτραγουδο λαικο...μαρι κατα λαθος το εκανες? Οδηγουσες κι ηταν το ραδιοφωνο?Γιατι αν ησουν αντρας αλλα θα υποψιαζομουν Click για ανάπτυξη... Γιαννης Πλουταρχος ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Τωρα μιλουσα με τη Στελλα ειναι αεροδρομιο.Της ειπα και τα νεα....... Οχι δεν της ειπα τι περασε απ`το μυαλο μου,χαζη ειμαι? Click για ανάπτυξη... Τωρα αν εγω ρωτησω "ποια νεα" θα ειμαι περιεργος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.773 23-01-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τωρα αν εγω ρωτησω "ποια νεα" θα ειμαι περιεργος? Click για ανάπτυξη... Μαλλον εννοει για τις 9 το βραδυ οτι θα βρεθουμε στο Κουκλακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Νεκταρια έγραψε: #3.774 23-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι ναι οικογενιακος ταφος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε καλη πτηση να΄χει η κοπελα...εχει συνενοηθει με την Αναστασια για αυριο? Ξερεις? Click για ανάπτυξη... Οχι,ειδες δεν τη ρωτησα,καλα εχουμε καιρο. Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τωρα αν εγω ρωτησω "ποια νεα" θα ειμαι περιεργος? Click για ανάπτυξη... Αυτα τα του φορουμ ,τα σημερινα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:01 Ο EL GATO έγραψε: #3.775 23-01-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι,ειδες δεν τη ρωτησα,καλα εχουμε καιρο. Αυτα τα του φορουμ ,τα σημερινα.......... Click για ανάπτυξη... Αααααα.... Νομιζα για το αλλο, το θανασιμο μυστικο που δεν πρεπει να πει ουτε η Γιουλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:18 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.776 23-01-09 13:18 Καλησπερα παιδακια καλησπερα Παυλο τι μου κανετε σας ζηλευω εγω αν μπορουσα τελικα να ερθω απο τις 7 το πρωι θα ειμουν εκει και θα σας περιμενα,και θα εφευγα με τον τελευταιο ελπιζω να κανετε και αλλες συναντησεις στο μελλον για να ερθω κι'εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.777 23-01-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Καλησπερα παιδακια καλησπερα Παυλο τι μου κανετε σας ζηλευω εγω αν μπορουσα τελικα να ερθω απο τις 7 το πρωι θα ειμουν εκει και θα σας περιμενα,και θα εφευγα με τον τελευταιο ελπιζω να κανετε και αλλες συναντησεις στο μελλον για να ερθω κι'εγω. Click για ανάπτυξη... Θα κανουμε! Μην ανησυχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:32 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.778 23-01-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα κανουμε! Μην ανησυχεις! Click για ανάπτυξη... Ειμουν σιγουρος αλλα χαιρομαι πολυ που το ακουω ισως γι'αυτο να ρωτησα να ξεσκασω λιγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.779 23-01-09 13:35 Νεκταρια με πηρες τηλ στο κινητο, σε πηρα κι εγω απο το γραφειο μου...και στο τηλεφωνητη ακουσα ενα μηνυμα με ενα καψουροτραγουδο λαικο...μαρι κατα λαθος το εκανες? Οδηγουσες κι ηταν το ραδιοφωνο?Γιατι αν ησουν αντρας αλλα θα υποψιαζομουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:36 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.780 23-01-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρια με πηρες τηλ στο κινητο, σε πηρα κι εγω απο το γραφειο μου...και στο τηλεφωνητη ακουσα ενα μηνυμα με ενα καψουροτραγουδο λαικο...μαρι κατα λαθος το εκανες? Οδηγουσες κι ηταν το ραδιοφωνο?Γιατι αν ησουν αντρας αλλα θα υποψιαζομουν Click για ανάπτυξη... Γιαννης Πλουταρχος ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τωρα αν εγω ρωτησω "ποια νεα" θα ειμαι περιεργος? Click για ανάπτυξη... Μαλλον εννοει για τις 9 το βραδυ οτι θα βρεθουμε στο Κουκλακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Νεκταρια έγραψε: #3.774 23-01-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι ναι οικογενιακος ταφος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε καλη πτηση να΄χει η κοπελα...εχει συνενοηθει με την Αναστασια για αυριο? Ξερεις? Click για ανάπτυξη... Οχι,ειδες δεν τη ρωτησα,καλα εχουμε καιρο. Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τωρα αν εγω ρωτησω "ποια νεα" θα ειμαι περιεργος? Click για ανάπτυξη... Αυτα τα του φορουμ ,τα σημερινα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:01 Ο EL GATO έγραψε: #3.775 23-01-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι,ειδες δεν τη ρωτησα,καλα εχουμε καιρο. Αυτα τα του φορουμ ,τα σημερινα.......... Click για ανάπτυξη... Αααααα.... Νομιζα για το αλλο, το θανασιμο μυστικο που δεν πρεπει να πει ουτε η Γιουλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:18 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.776 23-01-09 13:18 Καλησπερα παιδακια καλησπερα Παυλο τι μου κανετε σας ζηλευω εγω αν μπορουσα τελικα να ερθω απο τις 7 το πρωι θα ειμουν εκει και θα σας περιμενα,και θα εφευγα με τον τελευταιο ελπιζω να κανετε και αλλες συναντησεις στο μελλον για να ερθω κι'εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.777 23-01-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Καλησπερα παιδακια καλησπερα Παυλο τι μου κανετε σας ζηλευω εγω αν μπορουσα τελικα να ερθω απο τις 7 το πρωι θα ειμουν εκει και θα σας περιμενα,και θα εφευγα με τον τελευταιο ελπιζω να κανετε και αλλες συναντησεις στο μελλον για να ερθω κι'εγω. Click για ανάπτυξη... Θα κανουμε! Μην ανησυχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:32 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.778 23-01-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα κανουμε! Μην ανησυχεις! Click για ανάπτυξη... Ειμουν σιγουρος αλλα χαιρομαι πολυ που το ακουω ισως γι'αυτο να ρωτησα να ξεσκασω λιγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.779 23-01-09 13:35 Νεκταρια με πηρες τηλ στο κινητο, σε πηρα κι εγω απο το γραφειο μου...και στο τηλεφωνητη ακουσα ενα μηνυμα με ενα καψουροτραγουδο λαικο...μαρι κατα λαθος το εκανες? Οδηγουσες κι ηταν το ραδιοφωνο?Γιατι αν ησουν αντρας αλλα θα υποψιαζομουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:36 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.780 23-01-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρια με πηρες τηλ στο κινητο, σε πηρα κι εγω απο το γραφειο μου...και στο τηλεφωνητη ακουσα ενα μηνυμα με ενα καψουροτραγουδο λαικο...μαρι κατα λαθος το εκανες? Οδηγουσες κι ηταν το ραδιοφωνο?Γιατι αν ησουν αντρας αλλα θα υποψιαζομουν Click για ανάπτυξη... Γιαννης Πλουταρχος ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ναι ναι οικογενιακος ταφος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε καλη πτηση να΄χει η κοπελα...εχει συνενοηθει με την Αναστασια για αυριο? Ξερεις? Click για ανάπτυξη... Οχι,ειδες δεν τη ρωτησα,καλα εχουμε καιρο. Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Τωρα αν εγω ρωτησω "ποια νεα" θα ειμαι περιεργος? Click για ανάπτυξη... Αυτα τα του φορουμ ,τα σημερινα.......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:01 Ο EL GATO έγραψε: #3.775 23-01-09 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι,ειδες δεν τη ρωτησα,καλα εχουμε καιρο. Αυτα τα του φορουμ ,τα σημερινα.......... Click για ανάπτυξη... Αααααα.... Νομιζα για το αλλο, το θανασιμο μυστικο που δεν πρεπει να πει ουτε η Γιουλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:18 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.776 23-01-09 13:18 Καλησπερα παιδακια καλησπερα Παυλο τι μου κανετε σας ζηλευω εγω αν μπορουσα τελικα να ερθω απο τις 7 το πρωι θα ειμουν εκει και θα σας περιμενα,και θα εφευγα με τον τελευταιο ελπιζω να κανετε και αλλες συναντησεις στο μελλον για να ερθω κι'εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.777 23-01-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Καλησπερα παιδακια καλησπερα Παυλο τι μου κανετε σας ζηλευω εγω αν μπορουσα τελικα να ερθω απο τις 7 το πρωι θα ειμουν εκει και θα σας περιμενα,και θα εφευγα με τον τελευταιο ελπιζω να κανετε και αλλες συναντησεις στο μελλον για να ερθω κι'εγω. Click για ανάπτυξη... Θα κανουμε! Μην ανησυχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:32 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.778 23-01-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα κανουμε! Μην ανησυχεις! Click για ανάπτυξη... Ειμουν σιγουρος αλλα χαιρομαι πολυ που το ακουω ισως γι'αυτο να ρωτησα να ξεσκασω λιγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.779 23-01-09 13:35 Νεκταρια με πηρες τηλ στο κινητο, σε πηρα κι εγω απο το γραφειο μου...και στο τηλεφωνητη ακουσα ενα μηνυμα με ενα καψουροτραγουδο λαικο...μαρι κατα λαθος το εκανες? Οδηγουσες κι ηταν το ραδιοφωνο?Γιατι αν ησουν αντρας αλλα θα υποψιαζομουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:36 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.780 23-01-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρια με πηρες τηλ στο κινητο, σε πηρα κι εγω απο το γραφειο μου...και στο τηλεφωνητη ακουσα ενα μηνυμα με ενα καψουροτραγουδο λαικο...μαρι κατα λαθος το εκανες? Οδηγουσες κι ηταν το ραδιοφωνο?Γιατι αν ησουν αντρας αλλα θα υποψιαζομουν Click για ανάπτυξη... Γιαννης Πλουταρχος ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Οχι,ειδες δεν τη ρωτησα,καλα εχουμε καιρο. Αυτα τα του φορουμ ,τα σημερινα.......... Click για ανάπτυξη... Αααααα.... Νομιζα για το αλλο, το θανασιμο μυστικο που δεν πρεπει να πει ουτε η Γιουλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:18 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.776 23-01-09 13:18 Καλησπερα παιδακια καλησπερα Παυλο τι μου κανετε σας ζηλευω εγω αν μπορουσα τελικα να ερθω απο τις 7 το πρωι θα ειμουν εκει και θα σας περιμενα,και θα εφευγα με τον τελευταιο ελπιζω να κανετε και αλλες συναντησεις στο μελλον για να ερθω κι'εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.777 23-01-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Καλησπερα παιδακια καλησπερα Παυλο τι μου κανετε σας ζηλευω εγω αν μπορουσα τελικα να ερθω απο τις 7 το πρωι θα ειμουν εκει και θα σας περιμενα,και θα εφευγα με τον τελευταιο ελπιζω να κανετε και αλλες συναντησεις στο μελλον για να ερθω κι'εγω. Click για ανάπτυξη... Θα κανουμε! Μην ανησυχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:32 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.778 23-01-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα κανουμε! Μην ανησυχεις! Click για ανάπτυξη... Ειμουν σιγουρος αλλα χαιρομαι πολυ που το ακουω ισως γι'αυτο να ρωτησα να ξεσκασω λιγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.779 23-01-09 13:35 Νεκταρια με πηρες τηλ στο κινητο, σε πηρα κι εγω απο το γραφειο μου...και στο τηλεφωνητη ακουσα ενα μηνυμα με ενα καψουροτραγουδο λαικο...μαρι κατα λαθος το εκανες? Οδηγουσες κι ηταν το ραδιοφωνο?Γιατι αν ησουν αντρας αλλα θα υποψιαζομουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:36 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.780 23-01-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρια με πηρες τηλ στο κινητο, σε πηρα κι εγω απο το γραφειο μου...και στο τηλεφωνητη ακουσα ενα μηνυμα με ενα καψουροτραγουδο λαικο...μαρι κατα λαθος το εκανες? Οδηγουσες κι ηταν το ραδιοφωνο?Γιατι αν ησουν αντρας αλλα θα υποψιαζομουν Click για ανάπτυξη... Γιαννης Πλουταρχος ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπερα παιδακια καλησπερα Παυλο τι μου κανετε σας ζηλευω εγω αν μπορουσα τελικα να ερθω απο τις 7 το πρωι θα ειμουν εκει και θα σας περιμενα,και θα εφευγα με τον τελευταιο ελπιζω να κανετε και αλλες συναντησεις στο μελλον για να ερθω κι'εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.777 23-01-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Καλησπερα παιδακια καλησπερα Παυλο τι μου κανετε σας ζηλευω εγω αν μπορουσα τελικα να ερθω απο τις 7 το πρωι θα ειμουν εκει και θα σας περιμενα,και θα εφευγα με τον τελευταιο ελπιζω να κανετε και αλλες συναντησεις στο μελλον για να ερθω κι'εγω. Click για ανάπτυξη... Θα κανουμε! Μην ανησυχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:32 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.778 23-01-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα κανουμε! Μην ανησυχεις! Click για ανάπτυξη... Ειμουν σιγουρος αλλα χαιρομαι πολυ που το ακουω ισως γι'αυτο να ρωτησα να ξεσκασω λιγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.779 23-01-09 13:35 Νεκταρια με πηρες τηλ στο κινητο, σε πηρα κι εγω απο το γραφειο μου...και στο τηλεφωνητη ακουσα ενα μηνυμα με ενα καψουροτραγουδο λαικο...μαρι κατα λαθος το εκανες? Οδηγουσες κι ηταν το ραδιοφωνο?Γιατι αν ησουν αντρας αλλα θα υποψιαζομουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:36 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.780 23-01-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρια με πηρες τηλ στο κινητο, σε πηρα κι εγω απο το γραφειο μου...και στο τηλεφωνητη ακουσα ενα μηνυμα με ενα καψουροτραγουδο λαικο...μαρι κατα λαθος το εκανες? Οδηγουσες κι ηταν το ραδιοφωνο?Γιατι αν ησουν αντρας αλλα θα υποψιαζομουν Click για ανάπτυξη... Γιαννης Πλουταρχος ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Καλησπερα παιδακια καλησπερα Παυλο τι μου κανετε σας ζηλευω εγω αν μπορουσα τελικα να ερθω απο τις 7 το πρωι θα ειμουν εκει και θα σας περιμενα,και θα εφευγα με τον τελευταιο ελπιζω να κανετε και αλλες συναντησεις στο μελλον για να ερθω κι'εγω. Click για ανάπτυξη... Θα κανουμε! Μην ανησυχεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:32 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.778 23-01-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα κανουμε! Μην ανησυχεις! Click για ανάπτυξη... Ειμουν σιγουρος αλλα χαιρομαι πολυ που το ακουω ισως γι'αυτο να ρωτησα να ξεσκασω λιγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.779 23-01-09 13:35 Νεκταρια με πηρες τηλ στο κινητο, σε πηρα κι εγω απο το γραφειο μου...και στο τηλεφωνητη ακουσα ενα μηνυμα με ενα καψουροτραγουδο λαικο...μαρι κατα λαθος το εκανες? Οδηγουσες κι ηταν το ραδιοφωνο?Γιατι αν ησουν αντρας αλλα θα υποψιαζομουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:36 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.780 23-01-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρια με πηρες τηλ στο κινητο, σε πηρα κι εγω απο το γραφειο μου...και στο τηλεφωνητη ακουσα ενα μηνυμα με ενα καψουροτραγουδο λαικο...μαρι κατα λαθος το εκανες? Οδηγουσες κι ηταν το ραδιοφωνο?Γιατι αν ησουν αντρας αλλα θα υποψιαζομουν Click για ανάπτυξη... Γιαννης Πλουταρχος ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: _Νηρηίς_ Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα κανουμε! Μην ανησυχεις! Click για ανάπτυξη... Ειμουν σιγουρος αλλα χαιρομαι πολυ που το ακουω ισως γι'αυτο να ρωτησα να ξεσκασω λιγακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.779 23-01-09 13:35 Νεκταρια με πηρες τηλ στο κινητο, σε πηρα κι εγω απο το γραφειο μου...και στο τηλεφωνητη ακουσα ενα μηνυμα με ενα καψουροτραγουδο λαικο...μαρι κατα λαθος το εκανες? Οδηγουσες κι ηταν το ραδιοφωνο?Γιατι αν ησουν αντρας αλλα θα υποψιαζομουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:36 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.780 23-01-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρια με πηρες τηλ στο κινητο, σε πηρα κι εγω απο το γραφειο μου...και στο τηλεφωνητη ακουσα ενα μηνυμα με ενα καψουροτραγουδο λαικο...μαρι κατα λαθος το εκανες? Οδηγουσες κι ηταν το ραδιοφωνο?Γιατι αν ησουν αντρας αλλα θα υποψιαζομουν Click για ανάπτυξη... Γιαννης Πλουταρχος ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 187 188 189 190 191 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 403 Επόμενη First Προηγούμενη 189 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 189 από 403 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Νεκταρια με πηρες τηλ στο κινητο, σε πηρα κι εγω απο το γραφειο μου...και στο τηλεφωνητη ακουσα ενα μηνυμα με ενα καψουροτραγουδο λαικο...μαρι κατα λαθος το εκανες? Οδηγουσες κι ηταν το ραδιοφωνο?Γιατι αν ησουν αντρας αλλα θα υποψιαζομουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 23 Ιανουαρίου 2009 στις 13:36 Ο *D~A~D* έγραψε: #3.780 23-01-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρια με πηρες τηλ στο κινητο, σε πηρα κι εγω απο το γραφειο μου...και στο τηλεφωνητη ακουσα ενα μηνυμα με ενα καψουροτραγουδο λαικο...μαρι κατα λαθος το εκανες? Οδηγουσες κι ηταν το ραδιοφωνο?Γιατι αν ησουν αντρας αλλα θα υποψιαζομουν Click για ανάπτυξη... Γιαννης Πλουταρχος ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Νεκταρια με πηρες τηλ στο κινητο, σε πηρα κι εγω απο το γραφειο μου...και στο τηλεφωνητη ακουσα ενα μηνυμα με ενα καψουροτραγουδο λαικο...μαρι κατα λαθος το εκανες? Οδηγουσες κι ηταν το ραδιοφωνο?Γιατι αν ησουν αντρας αλλα θα υποψιαζομουν Click για ανάπτυξη... Γιαννης Πλουταρχος ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.