Τα Μaine Coon-άκια!!

Kαλησπερα!
Ηρθα να γκρινιαξω...ειμαι αυπνη και ακεφη...ο γατος μου κλαει τα βραδυα για γυναικα...κι εγω δεν ειμαι γατα δυστηχως...κι αυτες που εχω σπιτι μου, ειναι στη κοσμαρα τους.
Αυτα:P
Εμεις εδω θα σου δωσουμε οση θετικη ενεργεια χρειαζεσαι για να αλλαξει το κεφι σου.Δεν βλεπεις εμενα ?ολα καλα:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα Βασιακο μου,
ναι οντως μονοκατοικια εχει,αλλα δυο μειν κουν χωρουν ανετα και σε διαμερισμα 70τμ.:up:

κοίταξε απλά όταν είχα την Αθηνά στο διαμέρισμα των 67 τετραγωνικών ήταν λίγο μαζεμένη....στο καινούριο σπίτι που είναι πιο μεγάλο ειναι μέσα στη χαρά....:)γι' αυτο λέω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νέκταρια, πότε αρχιζουν τα Main coon τα αγόρια να ξυπνάνε?:hmm:

Νέκταρια, πότε αρχιζουν τα Main coon τα αγόρια να ξυπνάνε?:hmm:
Ξυπνανε γυρω στους 8-10 μηνων.Την ταση ομως την εχουν απο 7:up:

Καλησπερα Κουνακια μου:D
τι κανετε παιδακια:)
ειστε καλα?:up:

εμας αργουνε πολυ τελικα..:hmm:

ναι ρε παιδι μου...και εμας ειναι κατα πολυ πιο μικρόσωμα....:(

Ηello everybody!
To σκασμένο το μικρό δεν κάθεται στιγμή ήσυχο να το βγάλω μια καλη φωτογραφία να σας βάλω!!:mad:Μόνο όταν κοιμάται..Θα βάλω πιο αργά καμιά απο αυτές που έβγαλα αν και δεν είναι τόσο καλές...:/:

Ηello everybody!
To σκασμένο το μικρό δεν κάθεται στιγμή ήσυχο να το βγάλω μια καλη φωτογραφία να σας βάλω!!:mad:Μόνο όταν κοιμάται..Θα βάλω πιο αργά καμιά απο αυτές που έβγαλα αν και δεν είναι τόσο καλές...:/:
α ολα κι ολα εμεις μονο καλες φωτο δεχομαστε.Τετοιον κουκλο θα μας στον δειξεις πανουκλο?:lol:

Προς το παρόν διάλεξα αυτές..Μέσα στο Σαββατοκύριακο που θα έχω περισσότερο χρόνο θα προσπαθήσω να τον πετύχω σε καμιά καλύτερη..

Συνημμένα

• Duran and Cammy 148.jpg
    Duran and Cammy 148.jpg
    77,8 KB · Εμφανίσεις: 19
  • Duran and Cammy 166.jpg
    Duran and Cammy 166.jpg
    88,1 KB · Εμφανίσεις: 21
Ααααχουυυ....φατσουλίνι μουυυυ.:baby::baby::baby:
Στέλλα είναι ένας κούκλος!!!! Να σου ζήσει και πάλι:up:....βλέπω μεγάλη διαφορά από τότε που τον είδα εγώ, τελικά γρήγορα μεγαλώνουν τα άτιμα!:hmm::lol::lol:

Αντε και μια τελευταία για σήμερα!:)

Συνημμένα

• Duran and Cammy 140.jpg
    Duran and Cammy 140.jpg
    116,8 KB · Εμφανίσεις: 32
Ααααχουυυ....φατσουλίνι μουυυυ.:baby::baby::baby:
Στέλλα είναι ένας κούκλος!!!! Να σου ζήσει και πάλι:up:....βλέπω μεγάλη διαφορά από τότε που τον είδα εγώ, τελικά γρήγορα μεγαλώνουν τα άτιμα!:hmm::lol::lol:
Ευχαριστώ Νικολέττα!!
Οντως μεγαλώνουν γρήγορα!Η Cammy πάντως στην ηλικία του δεν μπορούσε καν να ανέβει τις σκάλες!Αυτός τις ανεβαίνει τρέχοντας,πηδάει απο πολύ ψηλά κάτω,γενικά είναι ταυράκι!!!:up:Αφού να φανταστείς οι πατούσες του είναι πιο μεγάλες απο τις Cammy που τον περνάει 2,5 μήνες σχεδόν!!:P

Ναι μωρέ, είναι και αγοράκι;)....τις πατούσες του Τρόι τις είδες:blink:....δεν είναι τέλειες:up:...εγώ ακόμα έχω να λέω για τις πατούσες του!!!!:up::lol::lol:

Ναι μωρέ, είναι και αγοράκι;)....τις πατούσες του Τρόι τις είδες:blink:....δεν είναι τέλειες:up:...εγώ ακόμα έχω να λέω για τις πατούσες του!!!!:up::lol::lol:
Καλά οι πατούσες του Τρόι δεν παίζονται!!:up:Είναι τέλειος γάταρος!Για τρελές αγκαλιές!!:)Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτο το τρίψιμο που μου έκανε στο πρόσωπο όταν ήμουν στης Νεκταρίας!Ελιωσααα....;):happy::happy:

Αντε και μια τελευταία για σήμερα!:)

Καλα ε:)
απιστευτη φωτογραφια:up:
μου διωχνει και το αγχος:/: για την αφιξη του boy μου:D για την αντιδραση του girl μου:happy: μιας και θα τον παρω 4 μηνων θα ειναι τελος τελος του μηνα και εχω την μικρη ηδη καποιες μερες,αρα θα εχουν μια διαφορα 1,5 μηνα,η μικρη παντως του ριχνει επισης και 13 μερες ηλικιακα:P αχαχαχαχα:lol:

Αααααχχ!! Τί γατούλης είν' αυτός; ΤΙ ΓΑΤΟΥΛΗΣ :):):)

Αααααχχ!! Τί γατούλης είν' αυτός; ΤΙ ΓΑΤΟΥΛΗΣ :):):)
Είδες τι μωρό έχω Μαριάνθη μου;:up:
Kαι η Cammy όμως όσο μεγαλώνει γίνεται κούκλα!!:)

Καλα ε:)
απιστευτη φωτογραφια:up:
μου διωχνει και το αγχος:/: για την αφιξη του boy μου:D για την αντιδραση του girl μου:happy: μιας και θα τον παρω 4 μηνων θα ειναι τελος τελος του μηνα και εχω την μικρη ηδη καποιες μερες,αρα θα εχουν μια διαφορα 1,5 μηνα,η μικρη παντως του ριχνει επισης και 13 μερες ηλικιακα:P αχαχαχαχα:lol:
Ναι,αυτή που κοιμούνται μαζί είναι όλα τα λεφτά!!:up:Και να φανταστείς ήταν μόλις λίγες ώρες μαζί!Μην αγχώνεσαι και τα δικά σου μια χαρά θα τα πάνε..Προς το παρόν..Μετά που το Elvinaki θα γίνει τερατάκι θα θέλει προσοχή..!

Ναι,αυτή που κοιμούνται μαζί είναι όλα τα λεφτά!!:up:Και να φανταστείς ήταν μόλις λίγες ώρες μαζί!Μην αγχώνεσαι και τα δικά σου μια χαρά θα τα πάνε..Προς το παρόν..Μετά που το Elvinaki θα γίνει τερατάκι θα θέλει προσοχή..!

Αφου με διαβεβαιωσε ο κτηνιατρος πως ολα θα πανε μια χαρα:up:,και αφου παντα ειναι τουλαχιστον ενα ατομο σπιτι μην πω δυο και αυτοι παντα εδω;),δεν αγχωνομαι γι'αυτο:),απλα για την αφιξη ειχα σκασει:|,η σκεψη μου ηταν μην μαλωσουν:/: μην μουτρωσουν:( μπλα μπλα μπλα:D εεεεεεχεχεχεχε:lol: καταλαβαινεις ε?:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back