Τα Μaine Coon-άκια!!

Αφου με διαβεβαιωσε ο κτηνιατρος πως ολα θα πανε μια χαρα:up:,και αφου παντα ειναι τουλαχιστον ενα ατομο σπιτι μην πω δυο και αυτοι παντα εδω;),δεν αγχωνομαι γι'αυτο:),απλα για την αφιξη ειχα σκασει:|,η σκεψη μου ηταν μην μαλωσουν:/: μην μουτρωσουν:( μπλα μπλα μπλα:D εεεεεεχεχεχεχε:lol: καταλαβαινεις ε?:P
Κοίτα,το πιο λογικό είναι να αρχίσουν τα χου και τις αγριάδες τις πρώτες ώρες.Εγώ ήμουν πολύ τυχερή.Τα έβαλα κατευθείαν μαζί και μετά απο 3-4 ώρες τα βρήκαν και άρχισαν να παίζουν σαν τρελά!:up:Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ο μικρος μας έχει ταράξει στις κλανιές!!!Δεν μπορώ να σου περιγράψω τη βρώμα!!!:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδάκια πάω για ύπνο.Εχω τη μικρή μου άρρωστη με αμυγδαλίτιδα και 40 πυρετό και προβλέπεται πάλι ξενύχτι σήμερα.:(
Καλό βράδυ,τα λέμε αύριο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κοίτα,το πιο λογικό είναι να αρχίσουν τα χου και τις αγριάδες τις πρώτες ώρες.Εγώ ήμουν πολύ τυχερή.Τα έβαλα κατευθείαν μαζί και μετά απο 3-4 ώρες τα βρήκαν και άρχισαν να παίζουν σαν τρελά!:up:Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ο μικρος μας έχει ταράξει στις κλανιές!!!Δεν μπορώ να σου περιγράψω τη βρώμα!!!:lol::lol::lol:

Aaaaaaxaxaxaxxaxxa:lol: να'σαι καλα κοπελια μου εφτιαξες λιγακι το κεφι νυχτιατικα:D,ευχαριστω πολυ:),εμενα μολις εχτες κατα της μια την νυχτα μου εριξε την πρωτη της:P,ηταν κουφια που λενε:D και δεν ακουστηκε καθολου,ετσι μου ηρθε πολυ υπουλα και υποχθονια κατευθειαν στα ρουθουνια:up:,ε αυτο ηταν μετα ξεραθηκα στον υπνο ααααααααααααχαχαχαχαχαχααχχααχχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχα:lol:

Παιδάκια πάω για ύπνο.Εχω τη μικρή μου άρρωστη με αμυγδαλίτιδα και 40 πυρετό και προβλέπεται πάλι ξενύχτι σήμερα.:(

Oooo πολυ λυπαμαι που τ'ακουω:(
υπομονη και κουραγιο;)
δυστηχως και αυτα μεσ'το παιχνιδι ειναι:|
καληνυχτα και καλη ξεκουραση ευχομαι:up:
τα λεμε αυριο:),φιλια πολλα και πολλες αγκαλιτσες σε ολα τα μπεμπακια:happy:

Νεκταρία μου μώλις μου είπε ο Δημήτρης τα δυσάρεστα νέα. Λυπάμαι ΠΑΡΑ μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για τον καημένο τον γατούλη νομίζω ότι αυτή είναι η χειρότερη στιγμή όταν έχεις ζωάκι. Τι να πω ήταν ο χειρότερος μήνα της ζωής μου αυτός μαθαίνω για θανάτους συνεχώς :(:(
Καλό ταξίδι γλυκιέ πανέμορφε Αδωνη:bye:

Προς το παρόν διάλεξα αυτές..Μέσα στο Σαββατοκύριακο που θα έχω περισσότερο χρόνο θα προσπαθήσω να τον πετύχω σε καμιά καλύτερη..

Αντε και μια τελευταία για σήμερα!:)
Ειναι κουκλάκια και τα δυο Στέλλα. Και πόσο αγαπημένα!!! ΝΑ τα χαίρεσαι και είναι πολύ όμορφο που τα πήγαν καλά απο την πρώτη στιγμή!:)

Περαστικά στο παιδί εύχομαι Στέλλα μου και καλή νύχτα να έχετε!

Καληνύχτα κορίτσι και περαστικά στην κορούλα σου.:)

Νεκταρία, τι έγινε καλή μου....:blink::(

Αφου με διαβεβαιωσε ο κτηνιατρος πως ολα θα πανε μια χαρα:up:,και αφου παντα ειναι τουλαχιστον ενα ατομο σπιτι μην πω δυο και αυτοι παντα εδω;),δεν αγχωνομαι γι'αυτο:),απλα για την αφιξη ειχα σκασει:|,η σκεψη μου ηταν μην μαλωσουν:/: μην μουτρωσουν:( μπλα μπλα μπλα:D εεεεεεχεχεχεχε:lol: καταλαβαινεις ε?:P
DAD,η υπογραφή σου μου θύμισε αυτό!:lol:
bunnysad.jpg

DAD,η υπογραφή σου μου θύμισε αυτό!:lol:
bunnysad.jpg

Μια απο τα ιδια:P,ο πρωταγωνιστης αλλαζει μονο :lol:

κ.Νεκταρία λυπάμαι πολύ για το γατούλη...:(
rabbitsnare.jpg

Μια απο τα ιδια:P,ο πρωταγωνιστης αλλαζει μονο :lol:
Ναι!:lol:
Αυτό που κάνει το κουνελάκι στη φωτό είναι ότι
απλώς πλένεται!:P:up: Αλλά καμιά φορά μοιάζουν σαν να κλαίνε!;)

Ναι!:lol:
Αυτό που κάνει το κουνελάκι στη φωτό είναι ότι
απλώς πλένεται!:P:up: Αλλά καμιά φορά μοιάζουν σαν να κλαίνε!;)

Ναι ναι το ξερω;)
ξερω πως συμπεριφερονται τα κουνελακια:D
ειχα αρκετα καποτε:)
ειναι πραγματικα υπεροχα πλασματα:up:

Ναι ναι το ξερω;)
ξερω πως συμπεριφερονται τα κουνελακια:D
ειχα αρκετα καποτε:)
ειναι πραγματικα υπεροχα πλασματα:up:
Ναι είναι!:up:
Έβαλα καινούριες φωτό στο Gallery μου!:D

Ναι είναι!:up:
Έβαλα καινούριες φωτό στο Gallery μου!:D

Θα τις δω και θα σου πω την γνωμη μου και παλι:P;),μεσα στην ημερα θα την λαβεις την απαντηση μου:D αχαχαχχαα:lol:

Ως γνωστον τα Μειν Κουν ειναι τα πιο τρυφερα πλασματα στον κοσμο των αιλουροειδων.Πριν απο λιγο περασα μιση ωρα στο δωματιο των κοριτσιων μου και αυτο που εζησα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας.Εκει που χαιδευα την Κρεμα τσουπ και το Ποντικακι.Ξαπλωσαν μαζι στο κρεββατακι τους,αγκαλιαστηκαν και φιλιονταν επι ωρα.Ηθελα ναξερα δεν κουραστηκαν?Ιδου το αποτελεσμα....

Συνημμένα

• DSC00888 αντίγραφο.jpg
    DSC00888 αντίγραφο.jpg
    194,6 KB · Εμφανίσεις: 26
  • DSC00892 αντίγραφο.jpg
    DSC00892 αντίγραφο.jpg
    142,9 KB · Εμφανίσεις: 26
Ως γνωστον τα Μειν Κουν ειναι τα πιο τρυφερα πλασματα στον κοσμο των αιλουροειδων.Πριν απο λιγο περασα μιση ωρα στο δωματιο των κοριτσιων μου και αυτο που εζησα ηθελα να το μοιραστω μαζι σας.Εκει που χαιδευα την Κρεμα τσουπ και το Ποντικακι.Ξαπλωσαν μαζι στο κρεββατακι τους,αγκαλιαστηκαν και φιλιονταν επι ωρα.Ηθελα ναξερα δεν κουραστηκαν?Ιδου το αποτελεσμα....

Αχουτα μωλε μωλε τα κοριτσακια τι κανουν:inlove:
σου περνουν τα μυαλα:up:
γουτσου γουτσου:P
αραγε ο γιοκας μου:D θα προσεχει ετσι την αδερφουλα του ετσι:baby::happy:(που του ριχνει και 13 μερες):lol:

Τι γλυκα...Ειναι τοσο ηρεμα αγκαλιασμενα.:inlove::inlove::inlove:

Είναι απίστευτες και κουκλες και τοσο τρυφερές!!! Δωσε τους πολλά φιλάκια απο εμάς Νεκταρία:up::rolleyes:

Τι γλυκα...Ειναι τοσο ηρεμα αγκαλιασμενα.:inlove::inlove::inlove:

Είναι απίστευτες και κουκλες και τοσο τρυφερές!!! Δωσε τους πολλά φιλάκια απο εμάς Νεκταρία:up::rolleyes:

Που να δειτε και το βιντεο που τα τραβηξα.Αποθεωση:):) Παιδια δεν μπορειτε να φανταστειτε ποση θετικη ενεργεια σου δινουν.

Αχουτα μωλε μωλε τα κοριτσακια τι κανουν:inlove:
σου περνουν τα μυαλα:up:
γουτσου γουτσου:P
αραγε ο γιοκας μου:D θα προσεχει ετσι την αδερφουλα του ετσι:baby::happy:(που του ριχνει και 13 μερες):lol:
Υπομονη σε λιγες μερες θα εχει την παρεα της:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back