ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Γειά σου Βιρμανούλα!!!Καλημερα Κουνακια!
Εχω διαβασει για τις απαιχτες στασεις των Κουν την ωρα του υπνου!
Απαιχτες φωτο Στελλα!
Καλα... ο Duran στα ροζ τουλια
Παυλο ακομα να του παρεις εσυ τετοια του Μουψη?![]()

Είδες τι ωραίες φωτο βγαίνουν τα μωρά μου;Τις περισσότερες να φανταστείς τις έχει βγάλει η μεγάλη μου η κόρη!Αυτή έβαλε και τα ροζ τούλια στον Ντουράν κι αυτός ο χαλβάς καθόταν!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
*D~A~D*
Δραστήριο μέλος

να ρωτησω

τα μπεμπακια τι διαφορα εχουν ηλικιακα?

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Εχουν εχουν...μπες στο site της Νεκταριας να δεις ποτε ηταν οι δυο γεννεςΚαλησπερα κουνακια
να ρωτησω
τα μπεμπακια τι διαφορα εχουν ηλικιακα?![]()

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος

Στέλλα είναι πανέμορφες οι φωτογραφίες. Ειναι και τα δύο πανέμορφα και τόσο εκφραστικά. Να μου τα φιλήσεις.Μιας και δε μιλάει κανείς είπα να βάλω καμια φωτό ακόμη απο τον κατουρλη μου και την πορτοκαλένια μου!!![]()

EL GATO
Διάσημο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Παντα αυτη θα τον ξεζουμιζει γιατι ειναι η κυριαρχη γατα...η πρωτη γατα του σπιτιου...ασχετως μεγεθουςΠραγματικα.
Καλα λεει η Νεκταρια. Μολις μεγαλωσει λιγο θα δει αυτη. Οριστε μας.

Μπροστα στη Καλυψω που ειναι μιση, ζουζα καθεται ο Μορφεας

EL GATO
Διάσημο μέλος
Παντα αυτη θα τον ξεζουμιζει γιατι ειναι η κυριαρχη γατα...η πρωτη γατα του σπιτιου...ασχετως μεγεθους
Μπροστα στη Καλυψω που ειναι μιση, ζουζα καθεται ο Μορφεας![]()
Δεν ειχα ιδεα οτι συμβαινει κατι τετοιο.
Thnx, Γιουλη.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ε καλα μωρε ειμαι κι εγω λιγο υπερβολικη...Δεν ειχα ιδεα οτι συμβαινει κατι τετοιο.
Thnx, Γιουλη.

Απλα στις γατες ασχετως μεγεθους δημιουργειται ενα ειδος κοινωνιας οπου υπαρχει το κυριαρχο και το υποτελες...
Κοιτα π.χ.
Συνημμένα
EL GATO
Διάσημο μέλος
ε καλα μωρε ειμαι κι εγω λιγο υπερβολικη...
Απλα στις γατες ασχετως μεγεθους δημιουργειται ενα ειδος κοινωνιας οπου υπαρχει το κυριαρχο και το υποτελες...
Κοιτα π.χ.
Respect στην βασιλισσα Καλυψω. Απιστευτο.

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
EL GATO
Διάσημο μέλος
εκτος αν συμβαινει κατι τετοιο, οποτε ολα ανατρεπονται![]()
Επιτελους! Το thread αποκτα ενδιαφερον!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
τη φωτο με το Χρηστο που παιρνει ματι την εχεις δει?Επιτελους! Το thread αποκτα ενδιαφερον!![]()

EL GATO
Διάσημο μέλος
τη φωτο με το Χρηστο που παιρνει ματι την εχεις δει?![]()
Οχι, αλλα μη βγαλεις στη φορα το παιδι.

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Δεν θα το εκανα ποτε στο παιδι μου αυτοΟχι, αλλα μη βγαλεις στη φορα το παιδι.![]()

EL GATO
Διάσημο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ο Μορφεας εδω ειναι μια σταλια...φετος θα τη λιωσει το δολια τη ψω ψωΔεν θα το εκανα ποτε στο παιδι μου αυτο![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool