ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαθήκαμε μωρέ όλοι τώρα τελευταία...
Εγώ έχω γενικώς πολύ τρέξιμο,ήρθε και ο Γιώργος το Σάββατο το βράδυ οπότε καταλαβαίνετε..
Μπαίνω κάθε μέρα πάντως αλλά δεν έχω πολύ ώρα για chat οπότε διαβάζω μόνο τα ποστ που με ενδιαφέρουν και βγαίνω.Θέλω να με βοηθήσετε σε κάτι.Αυτές τις μέρες θα παραγγείλω ένα γατόδεντρο για τα μικρά και έχω κολλήσει.Δεν ξέρω ποιό να διαλέξω.Καταλήξαμε σε 3.Θα σας τα βάλω σε φωτό να μου πείτε κι εσείς την προτίμησή σας.Σύντομα όμως γιατί θέλω μέχρι τέλος της εβδομάδας να το κλείσω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

Ψηφιζω το δευτερο γατοδεντρο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
το τριτο ειναι ιδιο με αυτο που ειχαν στο στο πατρικο τουςΞέχασα το τελευταίο!!![]()

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Γειά σου Δώρα μου!Μεγαλωνουν πολυ γρηγορα Στελλα!
Ψηφιζω το δευτερο γατοδεντρο.
Ναι όντως μεγαλώνουν πάρα πολυ γρήγορα!!

Και οι κόρες μου το δεύτερο θέλουν!
Νεκταρια
Διάσημο μέλος

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Σοβαρά;Το είχες στο kitten room;Γιατί δεν το θυμάμαι..το τριτο ειναι ιδιο με αυτο που ειχαν στο στο πατρικο τους![]()
Να μου πεις,τα γατόσπιτα θα κοιτούσα ή τα μωρά;!!!

ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Πω πω!Πολλά ρε συ!!Εδώ έκανα 2 μέρες για να καταλήξω σε αυτά τα 3!Τώρα μπερδεύτηκα περισσότερο!!Εχει ωραία όμως!Στελλα σου εστειλα μειλ.Κοιτα το![]()
Τhanks!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι ομορφος που ειναι...Απο που τον πηρες;Μοιαζει παρα πολυ με τον Elvin ενα απο τα μπεμπακια της Νεκταριας,αν δει ο γατομπαμπας του πως θα γινει οταν μεγαλωσει θα χαζεψει!![]()
Σ'ευχαριστουμε πολυ
!Τον πηρα απο ενα εκτροφειο της Αυστριας.τωρα ειναι 2 χρονων,αλλα στη συμπεριφορα ειναι ακομα τελειως μωρο

Α,υπαρχει κι αλλο τετοιο μεηνκουνακι εδω
?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι,κρεμ δεν ειναι ο δικος σου;Πως τον λες;
Ναι,είναι κρεμ με κοκκινωπές ανταύγειες

Τον λένε Νοέλ(Χριστούγεννα στα Γαλλικά)γιατί η μαμά του έμεινε έγκυος τα Χριστούγεννα,είναι κι άσπρος και σκέφτηκα ότι του πάει γάντι αυτό το όνομα

Ωχ,Νεκταρία,εννοείς τα ψηλά γατόδεντρα??Γιατί παρήγγειλα κι εγώ ένα μεγάλο για το Νόέλ,80χ60χ180 από την Άννα(με το εκτροφείο Περσικών στη Θεσ/κη)
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
εννοω αυτα τα καθισματακια με τις γουβιτσες που δεν στηριζονται...κατσε θα βρω ενα να στο δειξωΝαι,είναι κρεμ με κοκκινωπές ανταύγειες
Τον λένε Νοέλ(Χριστούγεννα στα Γαλλικά)γιατί η μαμά του έμεινε έγκυος τα Χριστούγεννα,είναι κι άσπρος και σκέφτηκα ότι του πάει γάντι αυτό το όνομα
Στο pedigree τι λεει? μηπως Mco es 09 22 h MCO e 22 η MCO es 22?
Ωχ,Νεκταρία,εννοείς τα ψηλά γατόδεντρα??Γιατί παρήγγειλα κι εγώ ένα μεγάλο για το Νόέλ,80χ60χ180 από την Άννα(με το εκτροφείο Περσικών στη Θεσ/κη)
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Κανουν τα "Russian Blue" Kai ta "Ragdoll"
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool