Τα Μaine Coon-άκια!!

Καλησπέρα παιδάκια!!:)Χαθήκαμε μωρέ όλοι τώρα τελευταία...:(Εγώ έχω γενικώς πολύ τρέξιμο,ήρθε και ο Γιώργος το Σάββατο το βράδυ οπότε καταλαβαίνετε..;)Μπαίνω κάθε μέρα πάντως αλλά δεν έχω πολύ ώρα για chat οπότε διαβάζω μόνο τα ποστ που με ενδιαφέρουν και βγαίνω.
Θέλω να με βοηθήσετε σε κάτι.Αυτές τις μέρες θα παραγγείλω ένα γατόδεντρο για τα μικρά και έχω κολλήσει.Δεν ξέρω ποιό να διαλέξω.Καταλήξαμε σε 3.Θα σας τα βάλω σε φωτό να μου πείτε κι εσείς την προτίμησή σας.Σύντομα όμως γιατί θέλω μέχρι τέλος της εβδομάδας να το κλείσω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Duran and Cammy 141.jpg
    Duran and Cammy 141.jpg
    85,5 KB · Εμφανίσεις: 29
  • Duran and Cammy 142.jpg
    Duran and Cammy 142.jpg
    90,2 KB · Εμφανίσεις: 31
Ξέχασα το τελευταίο!!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Duran and Cammy 128.jpg
    Duran and Cammy 128.jpg
    82,6 KB · Εμφανίσεις: 25
Να και τα μωρουλίνια!!!:up:

Συνημμένα

• Duran and Cammy 122.jpg
    Duran and Cammy 122.jpg
    116,2 KB · Εμφανίσεις: 27
  • Duran and Cammy 126.jpg
    Duran and Cammy 126.jpg
    94,4 KB · Εμφανίσεις: 18
  • Duran and Cammy 134.jpg
    Duran and Cammy 134.jpg
    141,1 KB · Εμφανίσεις: 32
Μεγαλωνουν πολυ γρηγορα Στελλα!:D
Ψηφιζω το δευτερο γατοδεντρο.

Ξέχασα το τελευταίο!!:P
το τριτο ειναι ιδιο με αυτο που ειχαν στο στο πατρικο τους:lol::lol:

Μεγαλωνουν πολυ γρηγορα Στελλα!:D
Ψηφιζω το δευτερο γατοδεντρο.
Γειά σου Δώρα μου!
Ναι όντως μεγαλώνουν πάρα πολυ γρήγορα!!:)
Και οι κόρες μου το δεύτερο θέλουν!

Στελλα σου εστειλα μειλ.Κοιτα το:P

το τριτο ειναι ιδιο με αυτο που ειχαν στο στο πατρικο τους:lol::lol:
Σοβαρά;Το είχες στο kitten room;Γιατί δεν το θυμάμαι..
Να μου πεις,τα γατόσπιτα θα κοιτούσα ή τα μωρά;!!!:P

Στελλα σου εστειλα μειλ.Κοιτα το:P
Πω πω!Πολλά ρε συ!!Εδώ έκανα 2 μέρες για να καταλήξω σε αυτά τα 3!Τώρα μπερδεύτηκα περισσότερο!!Εχει ωραία όμως!:PΤhanks!

σου θυμιζει τπτ?;)

Συνημμένα

• DSC00955.jpg
    DSC00955.jpg
    214,1 KB · Εμφανίσεις: 26
Να παρεις το πιο ψηλο με τους πιο μεγαλους οροφους γιατι αυτα θα γινουν μακρυναρια τα κανονικα δε θα τα χωρανε πολύ

Τι ομορφος που ειναι...Απο που τον πηρες;Μοιαζει παρα πολυ με τον Elvin ενα απο τα μπεμπακια της Νεκταριας,αν δει ο γατομπαμπας του πως θα γινει οταν μεγαλωσει θα χαζεψει!:up:

Σ'ευχαριστουμε πολυ:happy:!Τον πηρα απο ενα εκτροφειο της Αυστριας.τωρα ειναι 2 χρονων,αλλα στη συμπεριφορα ειναι ακομα τελειως μωρο:lol::lol:
Α,υπαρχει κι αλλο τετοιο μεηνκουνακι εδω:P?

Ναι,κρεμ δεν ειναι ο δικος σου;Πως τον λες;

Λοιπόν,έχω και μερικά πιο μεγάλα...:)

Συνημμένα

• Duran and Cammy 148.jpg
    Duran and Cammy 148.jpg
    91,1 KB · Εμφανίσεις: 29
  • Duran and Cammy 147.jpg
    Duran and Cammy 147.jpg
    84,4 KB · Εμφανίσεις: 22
  • Duran and Cammy 146.jpg
    Duran and Cammy 146.jpg
    94,2 KB · Εμφανίσεις: 19
Και ακόμα ένα...
Γμτ έχω χαζέψει...:P

Συνημμένα

• Duran and Cammy 145.jpg
    Duran and Cammy 145.jpg
    83,6 KB · Εμφανίσεις: 17
Μη τα πολυπροτιμεις αυτα γιατι απο το βαρος που θα εχουν τα ΜΙΚΡΑ θα παρουν κλιση.Ρωτα και μενα να σου πω τι εχει κανει ο Τροι

Ναι,κρεμ δεν ειναι ο δικος σου;Πως τον λες;

Ναι,είναι κρεμ με κοκκινωπές ανταύγειες:P
Τον λένε Νοέλ(Χριστούγεννα στα Γαλλικά)γιατί η μαμά του έμεινε έγκυος τα Χριστούγεννα,είναι κι άσπρος και σκέφτηκα ότι του πάει γάντι αυτό το όνομα:happy:

Ωχ,Νεκταρία,εννοείς τα ψηλά γατόδεντρα??Γιατί παρήγγειλα κι εγώ ένα μεγάλο για το Νόέλ,80χ60χ180 από την Άννα(με το εκτροφείο Περσικών στη Θεσ/κη)

Ναι,είναι κρεμ με κοκκινωπές ανταύγειες:P
Τον λένε Νοέλ(Χριστούγεννα στα Γαλλικά)γιατί η μαμά του έμεινε έγκυος τα Χριστούγεννα,είναι κι άσπρος και σκέφτηκα ότι του πάει γάντι αυτό το όνομα:happy:
Στο pedigree τι λεει? μηπως Mco es 09 22 h MCO e 22 η MCO es 22?

Ωχ,Νεκταρία,εννοείς τα ψηλά γατόδεντρα??Γιατί παρήγγειλα κι εγώ ένα μεγάλο για το Νόέλ,80χ60χ180 από την Άννα(με το εκτροφείο Περσικών στη Θεσ/κη)
εννοω αυτα τα καθισματακια με τις γουβιτσες που δεν στηριζονται...κατσε θα βρω ενα να στο δειξω

Απο τον καταλογο της Αννας το 1,2,3 δεν κανουν για βαρια γατια.
Κανουν τα "Russian Blue" Kai ta "Ragdoll"

Το Himalayan Νεκταρια πως σου φαινεται?Αυτο παρηγγειλα γιατι μου ειπε η Αννα οτι εχει μεγαλες επιφανειες,ψηλους στυλους για καλο τεντωμα και τα πιο ευρυχωρα σπιτακια.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back