Τα Μaine Coon-άκια!!

Πολύ όμορφα Νεκταρία τα μωράκια:)

Σας βάζω κι εγώ μερικές φωτό από τον δικό μου:P

Μερικές που ήταν πιο μικρούλης..
n1085605610_109944_112.jpg

Καί κάποιες πιο πρόσφατες...
23.jpg
Είναι πανέμορφος ο Νοέλ να τον χαίρεσαι. :up:Και το όνομα πραγματικά του πηγαίνει πολύ!!! Ναι η Νεκταρία έχει ένα μπεμπάκι τον Ελβιν που θα τον πάρει ο Δημήτρης D -A -D και νομίζω έιναι ίδιος ο δικός σου! :up::up:
Καλησπέρα παιδάκια!!:)Χαθήκαμε μωρέ όλοι τώρα τελευταία...:(Εγώ έχω γενικώς πολύ τρέξιμο,ήρθε και ο Γιώργος το Σάββατο το βράδυ οπότε καταλαβαίνετε..;)Μπαίνω κάθε μέρα πάντως αλλά δεν έχω πολύ ώρα για chat οπότε διαβάζω μόνο τα ποστ που με ενδιαφέρουν και βγαίνω.
Θέλω να με βοηθήσετε σε κάτι.Αυτές τις μέρες θα παραγγείλω ένα γατόδεντρο για τα μικρά και έχω κολλήσει.Δεν ξέρω ποιό να διαλέξω.Καταλήξαμε σε 3.Θα σας τα βάλω σε φωτό να μου πείτε κι εσείς την προτίμησή σας.Σύντομα όμως γιατί θέλω μέχρι τέλος της εβδομάδας να το κλείσω.
Στέλλα μου μου αρέσει το δεύτερο από τα δυο πρώτα που παρουσίασες!! Το ξεχώρισα!:)

Να και τα μωρουλίνια!!!:up:
Καλέ τι ΟΜΟΡΦΙΕΣ είναι αυτές Στέλλα!!! Ειναι και τα δυο τους πανέμορφα. Και πώς μεγάλωσαν!! Αυτη η Κάμυ είναι ΘΕΑ:up::up:
Αλλα κι ο Ντουράν δεν πάει πίσω. Και πώς τα πετυχαίνεις σε τέτοιες πόζες? Ειναι πολυ αγαπημένα φαίνονται...:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το Himalayan Νεκταρια πως σου φαινεται?Αυτο παρηγγειλα γιατι μου ειπε η Αννα οτι εχει μεγαλες επιφανειες,ψηλους στυλους για καλο τεντωμα και τα πιο ευρυχωρα σπιτακια.
και να φανταστεις ενα απο αυτα τα τρια ειπα στη Στελλα να παρει.:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι ομορφος που ειναι...Απο που τον πηρες;Μοιαζει παρα πολυ με τον Elvin ενα απο τα μπεμπακια της Νεκταριας,αν δει ο γατομπαμπας του πως θα γινει οταν μεγαλωσει θα χαζεψει!:up:

Κι'αλλο καλε?:P:D:lol:

Στελλα, τα μικρα σου ειναι απιστευτα. Ο Ντουραν πετα μουσουδι ή μου φαινεται?

Στελλα, τα μικρα σου ειναι απιστευτα. Ο Ντουραν πετα μουσουδι ή μου φαινεται?
Που χάθηκες καλέ εσύ;Nαι είναι τέλεια τα μωρά μου!Οντως ο Ντουράν έχει πεταχτή μουσουδίτσα!:)
Τον έχω λιγο αρρωστούλη σήμερα μωρέ...:(Δεν πατάει το χεράκι του απο το πρωί και πρέπει να έχει και λίγο πυρετούλι.Παίρνουμε αντιβίωση τώρα.Απο ότι μου είπε η Νεκταρία πρέπει να είναι περιαρθρίτιδα και δεν είναι τίποτα σοβαρό..Θα ξεκινήσω να δίνω και στη μικρή για να μην κολλήσει..Είμαι στη δουλειά τώρα,πάω σπίτι να δω πως είναι.Θα τα πούμε απο εκεί!

Που χάθηκες καλέ εσύ;Nαι είναι τέλεια τα μωρά μου!Οντως ο Ντουράν έχει πεταχτή μουσουδίτσα!:)
Τον έχω λιγο αρρωστούλη σήμερα μωρέ...:(Δεν πατάει το χεράκι του απο το πρωί και πρέπει να έχει και λίγο πυρετούλι.Παίρνουμε αντιβίωση τώρα.Απο ότι μου είπε η Νεκταρία πρέπει να είναι περιαρθρίτιδα και δεν είναι τίποτα σοβαρό..Θα ξεκινήσω να δίνω και στη μικρή για να μην κολλήσει..Είμαι στη δουλειά τώρα,πάω σπίτι να δω πως είναι.Θα τα πούμε απο εκεί!

Eδω ειμαι μωρε. Ολιγον απασχολημενος τον τελευταιο καιρο.
Περαστικα στον μικρο σου. Ε, δε θα ειναι τιποτα.:)

Στελλα τον πηγες στο γιατρο?

Το απόγευμα έχουμε ραντεβού με το γιατρό.Πάντως όταν γύρισα απο τη δουλειά έφαγε κανονικά,ήπιε νεράκι και το ποδαράκι του δεν το είχε στον αέρα,το πατούσε, αλλά όχι τελείως καλά.Θα σας πω νέα μόλις επιστρέψουμε.

Στελλα περαστικα στον μικρο,ελπιζω να μην ειναι τιποτα!
x8.jpg
dessieKitten.jpg
Yours-Truly-002.jpg

Πήγαμε και στο γιατρό,όλα καλά.:)Πυρετό δεν είχε καθόλου,το ποδαράκι το πατάει κανονικά,απλά μου είπε να του δίνω προληπτικά αντιβίωση για να μην το ξανακάνει αν ήταν περιαρθρίτιδα.
Δώρα σε ευχαριστώ για τα περαστικά και τις φωτό!Ειδικά το black silver tabby είναι όλα τα λεφτα!!:up:

Πολυ χαιρομαι που δεν ηταν κατι σοβαρο!Περαστικα!

Πήγαμε και στο γιατρό,όλα καλά.:)Πυρετό δεν είχε καθόλου,το ποδαράκι το πατάει κανονικά,απλά μου είπε να του δίνω προληπτικά αντιβίωση για να μην το ξανακάνει αν ήταν περιαρθρίτιδα.
Δώρα σε ευχαριστώ για τα περαστικά και τις φωτό!Ειδικά το black silver tabby είναι όλα τα λεφτα!!:up:
Περαστικα Στελλα! Αντε ολα καλα! :)

Δειτε αυτο το εκτροφειο που εβγαλε Κουνακι αγορακι ταρταρουγο! :blink::)
Εχουμε πετυχει και εμεις βιρμανακο ταρταρουγινο:P

https://www.woodycoon.com/html/tortie_boy.html

Καλημερα παιδιά!!:up:
Στέλλα μου περαστικά στον μικρουλη σου!!!
Σιδερένιος. :)Ευτυχως που δεν ήταν κάτι που να τον ταλαιπωρήσει για πολύ.:)

Περαστικα Στελλα! Αντε ολα καλα! :)

Δειτε αυτο το εκτροφειο που εβγαλε Κουνακι αγορακι ταρταρουγο! :blink::)
Εχουμε πετυχει και εμεις βιρμανακο ταρταρουγινο:P

https://www.woodycoon.com/html/tortie_boy.html

Ελα ρε! Απιστευτο. Πραγματικα σπανιο.

Ευχαριστώ παιδιά όλους!:)Το σκατούλι ίσα ίσα να με τρομάξει χθες!Ευτυχώς σταμάτησε και τα τσισάκια έξω.Ποιός ξέρει τί τον είχε πιάσει..:hmm:
Γιούλη το ταρταρουγάκι κουνάκι πολύ όμορφο!!:up:

Ευχαριστώ παιδιά όλους!:)Το σκατούλι ίσα ίσα να με τρομάξει χθες!Ευτυχώς σταμάτησε και τα τσισάκια έξω.Ποιός ξέρει τί τον είχε πιάσει..:hmm:
Γιούλη το ταρταρουγάκι κουνάκι πολύ όμορφο!!:up:
κι αυτο ειναι πολυ ευχαριστο νεο! :up:

Θα στοιχειωσει αυτο το thread μου φαινεται. :down:

Θα στοιχειωσει αυτο το thread μου φαινεται. :down:

Ειμαστε σε περιοδο εκπτωσεων:lol::lol:

Τρεχω πολυ παιδια,αντε να τελειωσω τις δουλειες γιατι εχω συναντηση με εκπροσωπους της Royal,να δουμε τον χωρο της εκθεσης .Βαρια η καλογερικη:confused:

Ειμαστε σε περιοδο εκπτωσεων:lol::lol:

Τρεχω πολυ παιδια,αντε να τελειωσω τις δουλειες γιατι εχω συναντηση με εκπροσωπους της Royal,να δουμε τον χωρο της εκθεσης .Βαρια η καλογερικη:confused:

Ναι, αλλα ο,τι σπειρεις θα θερισεις. ;)

Ναι, αλλα ο,τι σπειρεις θα θερισεις. ;)

Δεν ισχυει παντα αγορι μου αυτο.....:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back