EL GATO
Διάσημο μέλος
Μολις επικοινωνησα με το καναλι (σταρ) και ευτυχως δλδ που δεν ειχα φτιαξει τα μαλλια μου.Αποφασισαν να βγω την αλλαη Δευτερα για να ειναι πιο κοντα στην εκθεση.Εδω που τα λεμε ειχα ζορια και γω για αυριο οπως:Θα ειχα φατσα τον ηλιο ,και το ματι μου ακομα δεν ειναι καλα.
Πιθανον να εβρισκα κινηση ακομα και απο Αττικη οδο ,γιατι λογω του τριημερου να ερχονταν το πρωι,και σιγουρα θα καθυστερουσα.
Αχ πηρα ανασα ....καθε εμποδιο για καλο που λενε.![]()
A, καλυτερα, δεν πειραζει. Ναι, καλυτερα να ειναι πιο κοντα στην εκθεση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D*
Δραστήριο μέλος
Μολις επικοινωνησα με το καναλι (σταρ) και ευτυχως δλδ που δεν ειχα φτιαξει τα μαλλια μου.Αποφασισαν να βγω την αλλαη Δευτερα για να ειναι πιο κοντα στην εκθεση.Εδω που τα λεμε ειχα ζορια και γω για αυριο οπως:Θα ειχα φατσα τον ηλιο ,και το ματι μου ακομα δεν ειναι καλα.
Πιθανον να εβρισκα κινηση ακομα και απο Αττικη οδο ,γιατι λογω του τριημερου να ερχονταν το πρωι,και σιγουρα θα καθυστερουσα.
Α καλυτερα

γιατι εχω και μια ιδεα

αυριο απο το τηλεφωνο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
3lbereth
Νεοφερμένο μέλος
Στήθηκα κι εγώ να δω Νεκταρία, πού είναι η Νεκταρία, ΟΕΟ?Μολις επικοινωνησα με το καναλι (σταρ) και ευτυχως δλδ που δεν ειχα φτιαξει τα μαλλια μου.Αποφασισαν να βγω την αλλαη Δευτερα για να ειναι πιο κοντα στην εκθεση.Εδω που τα λεμε ειχα ζορια και γω για αυριο οπως:Θα ειχα φατσα τον ηλιο ,και το ματι μου ακομα δεν ειναι καλα.
Υπάρχει περίπτωση να ανέβει σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της Δευτέρας στο youtube? Eεεε? Πληηηζ? Για μας τα εργαζόμενα κορίτσια?
kwstantina
Νεοφερμένο μέλος

. Με χαρα παω στο pc...
!!! Ανοιγω... και.... κανεις..

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!! που πηγατε ολοι????Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blablabla
Νεοφερμένο μέλος
μια μερα μαζεψα ενα παρομοιο γατο απο τον δρομο μια βροχερη νυχτα και τον ονομασα σοσονιΒρήκα αυτή την καταπληκτική φωτό με ένα γάταρο με άσπρα "μποτίνια" ξαπλαρωμένο στο τραπέζι της κουζίνας!![]()

kwstantina
Νεοφερμένο μέλος

!!!!!!!!!!!!!!! ......Eιναι κανεις εδωωωωωωωωωω...!!!!!

kwstantina
Νεοφερμένο μέλος

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Eδω ειμαστε κοριτσι μου,τι κανεις,θα μας ερθεις????????????????????????????????????????????????????????????![]()
staman2
Περιβόητο μέλος
kwstantina
Νεοφερμένο μέλος
Καλημερουδια σας και παλι
Γεια Νεκταρινι μου!!!! Μαλλον δεν θα ερθουμε γιατι 1. Εχει γενεθλια ο γιος μου στις 21 και κανονιζει παρτυ, 2. Ο εργοδοτης μου ανοιγει κι αλλο καταστημα ... τρεχουμε και δεν φτανουμε με τις παραλλαβες. 60 κουτες ειχαμε το Σαββατο... 3.Ρωτησα το μπισκοτακι αν θελει να ερθουμε ... αλλα δεν μου απαντησε....
.Εγω παντως θα κανω τα αδυνατα δυνατα για να ερθω... Αν προλαβω θα φτιαξω και σοκολατενια μπαστουνακια πορτοκαλιου να σας κερασω ....Θελω παρα πολυ να γνωρισω τα παιδια που τοσο καιρο μιλαμε και αυτη η επαφη να ειναι γλυκια σαν σοκολατα
....Παω να φουρνισω τα ψωμακια που εφτιαξα...μην εξαφανιστητε παλι...!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstantina
Νεοφερμένο μέλος

Παλι μονη ειμαι??????????????????
Αρχιζω ν ανησυχω... 
Μηπως ειστε με ιωση κρεβατωμενοι??????????????? Μηπως κερδισατε στο λοττο....και εχετε παει σε μαγικα εξωτικα νησια?????????????
ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ μηπως κανετε crooming (δεν ξερω αν το εγραψα σωστα) στα ζωακια σας ,για τη μεγαλη μερα??........... Καλε,... φτανει τα κατσιασατε!!!!

Νεκταρια
Διάσημο μέλος

kwstantina
Νεοφερμένο μέλος
Εχεις δικιο που εξαφανιζομαι τις καθημερινες... χθες και σημερα σταθηκα τυχερη, γιατι τα παιδια εχουν βγει με τα κοριτσια τους και το ετερον ημιση ειναι σε δουλεια!!!! Αρα... πεδιον ελευθεροΑυτο συμβαινει κυριως τα Σ/Κ , αλλα τις καθημερινες χανουμε εσενα.Εγω δεν εχω αρχισει ακομα το grooming ,βλεπεις η διοργανωση απαιτει θυσιες.Μερικα προερχονται απο εκθεση και δεν θελουν πολλη δουλεια,για τα αλλα ε θα τα φτιαξω που θα μου παν.![]()
Αχ !!! τι καλα. Απο δουλειες σπιτιου τιποτα
Μια ακαματρα....!!! Δεν πειραζει, προεχει η επικοινωνια με καλους φιλους!!!!

kwstantina
Νεοφερμένο μέλος
EL GATO
Διάσημο μέλος
Για να μαζευομαστε σιγα σιγα!!! Αντε μη βαλω το Μουψη να σας "ξηγηθει" καμια γρατζουνια!
(και δεν του εχω κοψει και τα νυχια ποτε, ε?)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Καλημέρα Παύλο μου και γενικώς κουνάκια!!!!Σα πολυ εχει "πεσει" το θεμα εδω!!!!
Για να μαζευομαστε σιγα σιγα!!! Αντε μη βαλω το Μουψη να σας "ξηγηθει" καμια γρατζουνια!(και δεν του εχω κοψει και τα νυχια ποτε, ε?)
Ναι κι εμάς το θέμα στα περσάκι έπεσε εντελώς....

Αλήθεια δεν του έχεις καθολου κοψει τα νυχάκια του Μούψη? Τι κάνετε? Φίλησε μου τον και κάνε του και μια αγκαλιά απο εμένα

EL GATO
Διάσημο μέλος
Καλημέρα Παύλο μου και γενικώς κουνάκια!!!!
Ναι κι εμάς το θέμα στα περσάκι έπεσε εντελώς....
Αλήθεια δεν του έχεις καθολου κοψει τα νυχάκια του Μούψη? Τι κάνετε? Φίλησε μου τον και κάνε του και μια αγκαλιά απο εμένα![]()
Ναι, δεν του τα εχω κοψει. Κυριως, επειδη τελευταια εχει κοψει τις γρατζουνιες, οποτε ειπα "Αστο...".
Κατι φιλοι μου εχουν τρια Σιαμ, χρονια τωρα, που επισης δεν τους εχουν κοψει τα νυχια.
kwstantina
Νεοφερμένο μέλος
Το εσκασα απο τη δουλεια πιο νωρις σημερα!!!!! Εμεις τα κοβουμε τα νυχακια... αλλα τμηματικα....
πρωτα στο ενα πατουσακι... μετα απο κατι μερες στο αλλο.... και παει λεγοντας. Μεχρι να τα τελειωσουμε, παμε ξανα απο την αρχη....!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος

ειναι κοριτσακι,και απολαμβανει ολο το γαλατακι της μαμας του χωρις ανταγωνισμο
Συνημμένα
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Τυχερούλα όλο το γαλατάκι δικό της!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool