Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Ετσι τοχουμε εμεις εδω στην Ελλαδα κυρα μουμωρε κι εγω αυτο με τα φτυσιματα ποτε δεν το καταλαβα![]()
δεν εμαθες τα χουγια μας κερα-ευρωπαια?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Η γιαγια μου εβαζε το βρακι της αναποδα για να μη τη ματιαζουν οταν εβγαινε εξω με τα καλα τηςΕτσι τοχουμε εμεις εδω στην Ελλαδα κυρα μουδεν εμαθες τα χουγια μας κερα-ευρωπαια?
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Λες να κανω και γω το ιδιο την Κυριακη?Η γιαγια μου εβαζε το βρακι της αναποδα για να μη τη ματιαζουν οταν εβγαινε εξω με τα καλα της![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μονο μη μας το δειξεις για να μας πεισειςΛες να κανω και γω το ιδιο την Κυριακη?![]()

EL GATO
Διάσημο μέλος
Η γιαγια μου εβαζε το βρακι της αναποδα για να μη τη ματιαζουν οταν εβγαινε εξω με τα καλα της![]()
Εμενα επειδη βαριοταν να το πλυνει.
Οκ οκ.... Πλακα κανω!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Εμενα επειδη βαριοταν να το πλυνει.
Οκ οκ.... Πλακα κανω!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Και τα ευχαριστα νεα να διαδιδουμε ε?
https://www.patris.gr/cat/117
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Νεκταρια!!! Κοιτα αυτο
[URL="https://www.patris.gr/cat/117"]https://www.patris.gr/cat/117[/URL]

staman2
Περιβόητο μέλος
Νεκταρια!!! Κοιτα αυτο
https://www.patris.gr/cat/117
Μπράβο βρε Γιουλη!!!!
Πραγματικά είσαι εκτός απο καλή φίλη και τσάκαλος!!!! Επρεπε να γίνεις δημοσιογράφος!!! Ακου τι σου λέω!

Νεκταρία μου καλημερουδια και ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ. Μπήκαμε στην τελική ευθείαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Συμφωνεις Νεκταρια μου?Μπράβο βρε Γιουλη!!!!Πραγματικά είσαι εκτός απο καλή φίλη και τσάκαλος!!!! Επρεπε να γίνεις δημοσιογράφος!!! Ακου τι σου λέω!
Νεκταρία μου καλημερουδια και ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ. Μπήκαμε στην τελική ευθεία

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Στη τελικη ευθεια μπηκαμε κι ο Θεος να βαλει το χερακι του.Μπράβο βρε Γιουλη!!!!Πραγματικά είσαι εκτός απο καλή φίλη και τσάκαλος!!!! Επρεπε να γίνεις δημοσιογράφος!!! Ακου τι σου λέω!
Νεκταρία μου καλημερουδια και ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ. Μπήκαμε στην τελική ευθεία

Συμφωνεις Νεκταρια μου?![]()

χωρις λογια

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Μαρι Νεκταρια, αυριο θα σε δουμε στη tv?![]()
το ψωνιο αυριο παει TV 

Μαρι Γιουλη θα γελαει η Ελλαδα και γω απο τωρα

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ωρα περιπου και καναλι πες μας! Αντε ντε! Με το τσιγκελι θα στα βγαζουμε?το ψωνιο αυριο παει TV
Μαρι Γιουλη θα γελαει η Ελλαδα και γω απο τωρα![]()
ή το ξαναπες σε αλλη σελ??

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
ωρα περιπου και καναλι πες μας! Αντε ντε! Με το τσιγκελι θα στα βγαζουμε?ή το ξαναπες σε αλλη σελ??
![]()
Ειχα ξαπλωσει λιγακι και χτυπαγαν τα τηλεφωνα.Με εψαχνε η παραγωγη του πρωινου καφε.Τους καρδιοχτυπησα
λες να μας τη φερει ? θα ελεγαν! Το πιο ωραιο τωρα ερχεται
Η ωρα που θα με περιμενει ενας νεαρος, ψηλος,ομορφος, γεροδεμενος στο Περαμα ειναι 8 το πρωι
Θεε μου τι θυσια θα κανω ακομη για αυτη την εκθεση

Ασε το γιουχαρισμα που θα φαω απο τα μεσημεριανα κουτσομπολια και τον Θεμο

EL GATO
Διάσημο μέλος
Ασε το γιουχαρισμα που θα φαω απο τα μεσημεριανα κουτσομπολια και τον Θεμο![]()
Ε, ναι....! Αυτο που το πας?

Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Ε, ναι....! Αυτο που το πας?![]()
Συμφωνεις Παυλακο μου,συμφωνεις

EL GATO
Διάσημο μέλος
Συμφωνεις Παυλακο μου,συμφωνεις![]()
Να φερω εγω αντιρρηση? Μια σε εχουμε!
Αυριο εχω βαλει να γραψω ολον τον Καφε, μη μου ξεφυγεις.
Α, στο μεταξυ με ρωτα και η μανα μου συνεχεια ποτε θα σε δει.
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool