Τα Μaine Coon-άκια!!

Γεια σας κι από μένα, μελλοντικό κουνομπαμπά.
Πέρασε ένας χρόνος από τότε που ο αγαπημένος μου valentinos μας άφησε για πάντα.Η ζωή όμως είναι δύσκολη χωρίς αγκαλιές και χάδια κι έτσι αποφάσισα να ξαναδοκιμάσω, αφού πρώτα γνώρισα αυτή την υπέροχη γυναίκα με το όνομα Νεκταρία.
Ετσι λοιπόν σε μερικές εβδομάδες (εάν όλα πάνε καλά) θα κρατώ στην αγκαλιά μου τη Fivi.
Θα τα λέμε λοιπόν από δω και θα ανταλλάσουμε πληροφορίες σχετικά με αυτή την υπέροχη ράτσα.
Ά τ'όνομα μου είναι Βασίλης.:)

Σε καλωσοριζω Βασιλη. Ειμαι ο Παυλος. Λοιπον, κοιτα να γραφεις συχνα εδω γιατι οι αντρες ειμαστε λιγοι. Δεν τα βγαζω περα με ολες τους. :lol:
Καλως να δεχθεις τη μικρη. Θα γινει πολυ ωραια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε καλωσοριζω Βασιλη. Ειμαι ο Παυλος. Λοιπον, κοιτα να γραφεις συχνα εδω γιατι οι αντρες ειμαστε λιγοι. Δεν τα βγαζω περα με ολες τους. :lol:
Καλως να δεχθεις τη μικρη. Θα γινει πολυ ωραια.
Ναι ναι αλλο που δε θες:cool::P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σας ευχαριστώ όλες και όλους για το καλωσόρισμα. Πραγματικά οι άντρες είναι ελάχιστοι, όμως αυτό δεν είναι και κακό απαραίτητα;)

Ναι ναι αλλο που δε θες:cool::P

Μη με εκθετεις στον ανθρωπο ακομα δε συστηθηκαμε.

Σας ευχαριστώ όλες και όλους για το καλωσόρισμα. Πραγματικά οι άντρες είναι ελάχιστοι, όμως αυτό δεν είναι και κακό απαραίτητα;)

Ακριβως ετσι Βασιλη...;)

Μη με εκθετεις στον ανθρωπο ακομα δε συστηθηκαμε.

Ακριβως ετσι Βασιλη...;)
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Με το καλο να σας ερθει η μικρουλα!!Καλωσηρθατε!

Νεκταρακι μας σε καμαρωσαμε σημερα!!!Τα γατουνια,οπως παντα,απιστευτα κι εσυ κουκλα!Εχω ολοκληρη λιστα με κοσμο που επαθε σοκ μολις ειδε τον Troy.Εγω αλλοιθωρισα με τα μικρα.Ποσο εχουν μεγαλωσει!Θα τα δω στην εκθεση πιστευω??

Βασιλη δες τη μοναχοκορη σου;):)

Συνημμένα

• fivi (2)21-3-09.jpg
    fivi (2)21-3-09.jpg
    124,9 KB · Εμφανίσεις: 23
  • fivi (3)21-3-09.jpg
    fivi (3)21-3-09.jpg
    147,4 KB · Εμφανίσεις: 24
  • fivi (5)21-3-09.jpg
    fivi (5)21-3-09.jpg
    123,9 KB · Εμφανίσεις: 25
Καλημερουδια!Τι φατσονι ομορφο ειναι η μικρη!!!!

Οντως:up:
Δωσε φιλακια στα μωρακια σου:) Αυριο θα τα τρελλανω;)

Μόλις ξύπνησα και είδα αυτή την απίθανη φατσούλα. Το καλύτερο για να ξεκινήσει η μέρα σου.
Νεκταρία τι βάρος έχει;:D

Μόλις ξύπνησα και είδα αυτή την απίθανη φατσούλα. Το καλύτερο για να ξεκινήσει η μέρα σου.
Νεκταρία τι βάρος έχει;:D
Μολις τη ζυγισα.....400γρ:confused:

δες κι αυτες

Συνημμένα

• fivi (9)21-3-09.jpg
    fivi (9)21-3-09.jpg
    139,1 KB · Εμφανίσεις: 28
  • fivi 20-3-09.jpg
    fivi 20-3-09.jpg
    214,7 KB · Εμφανίσεις: 24
  • fivi (4)19-3-09.jpg
    fivi (4)19-3-09.jpg
    233,3 KB · Εμφανίσεις: 27
θρεφτάρι η μικρή

Τι μωρο ειναι ετουτο ....!!!!!!!!!!!!!! Χαρμα οφθαλμων:) Καλως μας ορισες Βασιλη, να σου ζησει η μικρουλα, να ειναι υγιεις και να ειστε πολλααααααα χρονια μαζι.:D Η αποφαση σου να παρεις αλλο ζωακι ηταν πολυ σωστη:up:.Μπορω να στο πω εκ πειρας. Κι εγω χανοντας την Greys μου , αισθανθηκα μεγαλο πονο , οργη και χωρις υπερβολη ακρωτηριαστηκα συναισθηματικα. Τοτε απο το πουθενα γνωρισα τη Νεκταρια.Ενας πολυ καλος και φιλοξενος ανθρωπος, με μεγαλη ζεστη καρδια και αγκαλια. Χαρη σε εκεινη, σημερα εχω ενα πανεμορφο πλασμα το Lovely και αμεσα σκεφτομαι να του παρω αδελφουλα. Την ευχαριστω πολυ που μου χαρισε το Lovely, αλλα και για την εμπιστοσυνη της.:rolleyes:

Νεκταρία αυτό είναι το καινούριο σου κορίτσι; Καλέ τι κουυκλί έιναι αυτό; Πώωωω τώρα το είδα και χάζεψα καλε΄δεν το είχα ξαναδέι... Και από ότι είδα βρέθηκε και τυχερός γατομπαμπάς για τη μικρή τσαπερδόνα; μπράβο μπράβο :)

Μπραβο σε ολα τα κουνακια για τις πρωτιες τους χτες!Ηταν ολα ενα κι ενα,χαζεψα με τον Troy,η Κρεμα ειναι ενα απο τα πιο αξιαγαπητα πλασματα που εχω γνωρισει,ημουν διπλα στην κριτη οταν διαγωνιζονταν οι γεννες και ακουσα που ελεγε οτι ειναι εξαιρετικες και δεν ηξερε ποιο να πρωτοκοιταξει.Ο Έλβιν-Ασλαν γινεται πολυ εντυπωσιακος γατος,δε λεω αλλα γιατι ο μπαμπας του ηδη καμαρωνει σαν γυφτικο σκεπαρνι.:PΔυο μωρα τα ερωτευτηκα,την Elizabeth κι ας ηταν στριγγλιτσα,και τον Μουψη...Νομιζω οτι ο μπαμπας του εγκρινει το ειδυλλιο μας,και απαιτω να μου βαζει συχνοτερα φωτο του αλλιως θα του τον παρω(και δε θα προβαλλει και καμια αντισταση:P)Μπραβο σας ξανα,και ευχαριστουμε Νεκταρια που μας γεμιζεις τετοιες ομορφιες!

τελικά νεκταρία τα μωρά σου μαγέψανε και κόσμο και κρητές... έτσι έμαθα... τέλεια τέλεια... μα ήταν τόσο μα τόσο καλοαναθρεμένα τα γατιά. ούτε ένα νιάου.

νεκταρία να σε συγχαρώ και από δώ. εγώ που σε έχω δεί να φροντίζεις τα μωρά σου από κοντά ξέρω ότι χτες έδωσες τον καλύτερό σου ευατό για να μπορέσει ο κόσμος να αντιληφθεί γενικότερα το μεγαλέιο της γάτας. (κάθε είδους γάτας). Ελπίζω σιγά σιγά όλο και περισσότερος κόσμος να στραφεί προς τις γάτες. Να μάθει να αγαπάει και να φροντίζει αυτά τα μικρά συμπαθεί και ανεξάρτητα τετράποδα. Όλο και περισσότερος κόσμος πρέπει να δεί τις γάτες ώς ένα ισότιμο μέλος της οικογένειάς του και όχι ως όμορφη ποντικοπαγίδα...

τελικά νεκταρία τα μωρά σου μαγέψανε και κόσμο και κρητές... έτσι έμαθα... τέλεια τέλεια... μα ήταν τόσο μα τόσο καλοαναθρεμένα τα γατιά. ούτε ένα νιάου.

νεκταρία να σε συγχαρώ και από δώ. εγώ που σε έχω δεί να φροντίζεις τα μωρά σου από κοντά ξέρω ότι χτες έδωσες τον καλύτερό σου ευατό για να μπορέσει ο κόσμος να αντιληφθεί γενικότερα το μεγαλέιο της γάτας. (κάθε είδους γάτας). Ελπίζω σιγά σιγά όλο και περισσότερος κόσμος να στραφεί προς τις γάτες. Να μάθει να αγαπάει και να φροντίζει αυτά τα μικρά συμπαθεί και ανεξάρτητα τετράποδα. Όλο και περισσότερος κόσμος πρέπει να δεί τις γάτες ώς ένα ισότιμο μέλος της οικογένειάς του και όχι ως όμορφη ποντικοπαγίδα...
Μπραβο Σταυρουλα!
Αυτο ΑΚΡΙΒΩΣ:up::up:να μην επαναλαμβανω κι εγω τα ιδια:lol:

Ο κοσμος τρελαθηκε με τα Κουνακια...ειστε οι πιο εντυπωσιακες γατες:up::up:
αν κρινουμε απο το χαζεμα του πρωτου Κουν του Μουψη που τα χανανε με το "εμπα" της Εκθεσης...:up:
Ο γατος σου Παυλη εκτος απο πολυ ομορφος και Γνησιος οχι μουφα;):P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back